Beste massage apparaat van 2023 (TOP15)

Het beste massageapparaat hangt af van het type massage dat u nodig heeft. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een rugmassage, dan is een rugmassageapparaat wellicht de beste keuze voor u. Als u op zoek bent naar een voetmassage, dan is een voetmassageapparaat wat u nodig heeft.

De beste manier om een idee te krijgen van welk type apparaat het beste bij uw behoeften past, is door het in uw plaatselijke winkel uit te proberen en te kijken welke het meest comfortabel en effectief aanvoelt.

De 15 beste massage apparaat beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Massage apparaat voor nek en rug met verwarming, RENPHO shiatsu rug-, schouder- en nek massage apparaat dat het weefsel diep kneedt, elektrische massage voor spierpijn, pijnverlichting en ontspanning in de auto, op kantoor of thuis
 • BUFFER MASSAGEKOPPEN & ZACHTE STOF: De massagekoppen van het nek/schouder/rug massage apparaat kunnen 0,5 cm naar links en rechts verplaatst worden zodat het niet direct in de spieren drukt zodat het geen pijn doet. De zachte hoes van het apparaat zorgt ervoor dat de massage zachter en comfortabeler aanvoelt. 8 diepe masseer knopen verlichten de pijn in het hele lichaam. Het is gemaakt met een ergonomisch U-ontwerp om een professionele masseuse na te bootsen.
 • KALMERENDE WARMTE-THERAPIE & 3 INTENSITEITSNIVEAUS: De warmte van de massage rollers geven het lichaam warmte en stimuleren de bloedsomloop terwijl ze pijnlijke spieren laten ontspannen. De 3 verschillende snelheden richten zich op specifieke delen van uw lichaam die de meeste behoefte hebben aan een massage. De bewegingen van het apparaat gaan in meerdere richtingen wat het een waardevol apparaat maakt.
 • MAKKELIJK IN GEBRUIK EN ONDERHOUD: een lange adapter (2,5m) maakt het apparaat handig in gebruik. Het 48 cm lange handvat zorgt er niet alleen voor dat je de handen en armen vrij hebt maar stelt verschillende mensen in staat om de positie van het apparaat aan te passen. Nauwkeurige positionering betekent dat we specifiekere spieren in de nek en rug kunnen behandelen, waardoor dit apparaat plekken bereiken kan waar andere massage apparaten niet bij kunnen.
 • GENIET VAN EEN 3D-MASSAGE ONDERWEG: Het shiatsu massage apparaat wordt geleverd met een adapter (100-240V) en een auto-adapter (12 V DC). Het handige formaat is gemakkelijk mee te nemen en gemakkelijk te gebruiken thuis, op kantoor, op reis, op de camping, in de auto en meer. De elektromotor werkt efficiënter en veiliger en geeft een maximaal volume van 50 decibel. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat mensen om je heen lastigvalt met het geluid.
 • IS EEN PERFECT CADEAU: Massage apparaten voor de nek en schouders zijn het perfecte verjaardags- of vakantie-cadeau omdat het de gezondheid en het welzijn van je vrienden of familie verbeteren. Het luxe leer zorgt voor een duurzaam apparaat dat makkelijk schoon te maken en te onderhouden is. Het perfecte kerstcadeau voor jouw geliefden (mannen/vrouwen/moeder/vader).
Bestseller Nr. 2
Wellax Relaxing Massage Cushion met Warmtefunctie & 360° Rotatie - Shiatsu Massager met 3 Snelheden voor Schouders & Rug - incl. Verlengband - Nek Massager, Zwart
 • ✅ 𝐎𝐍𝐓𝐒𝐏𝐀𝐍𝐍𝐄𝐍𝐃𝐄 𝐙𝐄𝐋𝐅𝐌𝐀𝐒𝐒𝐀𝐆𝐄 - Het Shiatsu-massagekussen ondersteunt effectieve zelfmassage met gesimuleerde 360° druk- en kneedbewegingen. Perfecte regeneratie en ontspanning met het massageapparaat voor nek, schouder, rug, armen & benen!
 • ✅ 𝐑𝐄𝐆𝐄𝐋𝐁𝐀𝐑𝐄 𝐒𝐍𝐄𝐋𝐇𝐄𝐈𝐃 - De 3 regelbare snelheden bieden een kalmerende massage met individuele intensiteit. Uw massageapparaat kneedt in twee massagerichtingen. Na 15 minuten stopt het massagekussen de massage uit zichzelf!
 • ✅ 𝐊𝐀𝐋𝐌𝐄𝐑𝐄𝐍𝐃𝐄 𝐕𝐄𝐑𝐖𝐀𝐑𝐌𝐈𝐍𝐆𝐒𝐅𝐔𝐍𝐂𝐓𝐈𝐄 - Ons nekmassagekussen met warmte tot 42°C kan aan de rugleuning van een stoel worden bevestigd. Een riemverlengstuk wordt meegeleverd voor grotere meubelstukken. Op deze manier kan het rustgevende massageapparaat vrij worden geplaatst als rugmassageapparaat met warmtefunctie!
 • ✅ 𝐎𝐍𝐓𝐒𝐏𝐀𝐍𝐍𝐈𝐍𝐆 𝐎𝐍𝐃𝐄𝐑𝐖𝐄𝐆 - Het schoudermassage-apparaat van PU-leder kan worden bediend via een conventioneel stopcontact of met een 12V sigarettenaansteker in de auto. Het schoudermassageapparaat wordt geleverd met een draagtas en kan worden gebruikt op kantoor, thuis of onderweg!
 • ✅ 𝐖𝐄𝐋𝐋𝐀𝐗 𝐊𝐖𝐀𝐋𝐈𝐓𝐄𝐈𝐓 - Wij willen uw beslissing zo gemakkelijk mogelijk maken: als u niet tevreden bent met de aankoop van ons massagekussen, kunt u het op elk moment terugsturen. Dit geldt zelfs tot 3 jaar na aankoop!
Bestseller Nr. 3
Massage Gun, ANSGEC Spier Massage Pistool, Draagbare Spier Massager voor verlichting van spierpijn, 30 Snelheden Optionele Modi, Stille, Anti schudden, Professioneel Percussie Massager met 10 Hoofden
 • 💪Diep spiermagiëlpistool: ANSGEC magieterpistool werkt diep in het weefsel, bereikt een spierdiepte van 12 mm, kan helpen bij het elimineren van spierpijn, vermindert snel de melkherbouw, verbetert de bewegingskracht en flexibiliteit, bevordert de bloedcirculatie en nog veel meer. Ideaal voor het verlichten van nekpijn, rugpijn, schouderpijn, voor en na fitnessoefeningen.
 • 💪Meer keuze uit 6 massagepunten en 30 intensiteitsniveaus: er is een breed scala aan massagecaps, die aan je verschillende spierontspanningsbehoeften kunnen voldoen. Met 30 snelheidsinstellingen kunt u een trillingssnelheid (1200 3200/min) kiezen, die voldoet aan uw behoeften om de meest comfortabele staat te bereiken.
 • 💪Krachtige maar stille motor: met de unieke douche-reductietechnologie en de borstelloze motor met hoog koppel straalt het massagepistool een krachtige puls uit die diep in de strakke spieren doordringt en zorgt voor een warme (<40 dB) massageomgeving. De verwerking van het massagepistool is zeer goed en ligt dankzij het rubberen oppervlak zeer goed in de hand.
 • 💪Lange werktijd en gemakkelijk mee te nemen: het massagepistool is uitgerust met een hoogwaardige oplaadbare 2550 mAh lithiumbatterij. LCD-aanraakscherm met nauwkeurige weergave van de resterende batterij. Na volledig opgeladen kan het 6 uur continu werken. Massagepistool wordt geleverd met een handige draagtas en is ideaal om mee te nemen op het werk/sportschool en op reis.
Bestseller Nr. 4
Nekteck 3D shiatsu nekmassageapparaat met warmte, massageapparaat voor nek en schouders, diep weefsel rugmassageapparaat om spierpijn te verlichten, gebruik het voor nek, schouders, rug, voeten
 • Ontvang massagetherapie thuis met 3D Shiatsu-massageapparaat: nek- en nekmassageapparaat is ontworpen met warmtefunctie en 8 massageknopen die in 3 richtingen bewegen zonder spierpijn te knijpen. Het ergonomische U-vormige ontwerp helpt om moeilijk bereikbare plaatsen te masseren en verbetert de doorbloeding, opent knopen, ontlast gespannen spieren en verhoogt de mobiliteit in de nek, schouders, bovenste en onderste rug en benen.
 • Ontwikkeld met meerdere functies voor je comfort: de massagerollen van dit schouder- en nekmassageapparaat hebben 3 snelheidsintensiteitsniveaus en een bidirectionele beweging, die na 1 minuut van richting verandert (kan ook handmatig worden veranderd). Ook de geruisloze functie maakt het gebruik overal comfortabel
 • RUSZENDE warmtefunctie met automatische hittebescherming: onze massagegordel met warmtefunctie geeft een gelukkig gevoel van een warme handmassage met ultiem comfort en ontspanning, de temperatuur overschrijdt niet 45 graden en schakelt na 15 minuten vanzelf uit (kan ook handmatig worden uitgeschakeld), je kunt je massage aanpassen aan een diepe of lichte massage aan je handen, mesh-weefsel en leer zorgen voor een zachte massage
 • Draagbaar en comfortabel in het gebruik: onze schoudernekmassageapparaten worden geleverd met lange armen voor je comfort, de grote kabellengte en de aanwezigheid van AC-adapter en 12 V DC auto-adapter maken het gebruik thuis, op kantoor en in de auto comfortabel
 • Woorden van nekteck – wij hebben een groot aantal massageapparaten, waaronder rug-/nekmassages, voet- en kuitmassageapparaten, en onze producten kunnen ook geweldige ontspanningsgeschenken zijn. Wij streven ernaar een probleemloze klantenservice te bieden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je hulp nodig hebt.
Bestseller Nr. 5
Elektrische nekmassage-apparaat met warmtefunctie, voor schouder nek, rug Shiatsu 3D-rotatie, massagekussen, massagesnelheden, pijnverlichting thuis, kantoor en auto
 • 3D roterende shiatsu-massage-apparaat in ergonomisch U-vormig design met warmte-functie geschikt voor lichaamsmassage therapie, nek, schouders, rug, taille, arm, hand, dijen en voetmassage.
 • Bespaar jezelf de weg naar de masseur. Gun jezelf met de Shiatsu kneed- en drukfunctie een pauze van het dagelijks leven. Overal en altijd.
 • Warmtefunctie: het nekmassageapparaat heeft een warmtefunctie. Naast een weldadige massage voel je een aangename warmte.
 • 8 roterende SHIATSU-massagehoofden - in twee richtingen instelbaar werken comfortabel op het lichaam en ontspannen de spieren alsof het een masseur in het werk is.
 • Terugbetaling zonder vermelding van redenen is 30 dagen mogelijk. De garantie op alle kwaliteitsproblemen bedraagt 2 jaar.
Bestseller Nr. 6
Massage apparaat voor nek en rug met verwarming, Neck Back Massage Chair Pad Deep Tissue Kneading Full Back Massager for Neck, Back, Shoulders, Height Adjustable,pijnverlichting en ontspanning
 • [Ergonomisch ontwerp] Deze acupressuur-stimulator past perfect bij de nek en schouders. Het massagekussen kan eenvoudig worden aangepast aan verschillende delen van het lichaam, geschikt voor massage van de schouders, nek, rug, kuiten, voeten en dijen. Geniet thuis van de perfecte massage-ervaring
 • [Persoonlijke massage-instellingen] Kies uit verschillende procedures, een verscheidenheid aan realistische massages om de druk diep te verlichten, waarbij kneden, knijpen, duwen, drukken, drukken, kloppen, stoten, kloppen en andere technieken worden geïntegreerd in een gerichte rug- en schoudermassage en vibrerende zitmassage van benen en dijen
 • [Silicagel-massagekop]: 20 grote en kleine massagekoppen, krachtige torsie, anti-echte massagetechniek, afwisselend voorwaarts en achterwaarts kneden, met magneetmagnetisme, ontspannen lichaamsspieren, kneden diepe spierpijn
 • [Comfort en warmte]: u kunt de rustgevende en verwarmende functie activeren, diep in de spieren gaan, helpen ontspannen en spierspanning verlichten - een absoluut ontspannende ervaring
 • [Happy Home] Stimuleer de meridianen van de cervicale wervelkolom diep, hete kompressen kalmeren spieren en meridianen, ontspannen spieren, verlichten druk en ontspannen massage, lossen effectief schouder- en nekpijn, lage rugpijn, spierpijn, enz.
Bestseller Nr. 7
Tuuli Accessories Massage Massage-Apparaat Rug Massageroller Rugmassage-Apparaat Met Handvat Roller Van Hout 120 cm (40 x 7 cm Roloppervlak)
 • LEVERINGSOMVANG: 1x Hulpmiddel voor massage.
 • Hulpmiddel voor rugmassage - te veel psychische inspanningen en een ongepaste en gedwongen houding zijn twee factoren die milde of ernstige pijn veroorzaken in de spieren van de nek, rug en het lumbale deel van de wervelkolom. De houten massagerol van natuurlijk beukenhout zorgt elke dag voor minutenlange ontspanning, bevordert uw welzijn en is daardoor de perfecte therapie.
 • Gemaakt van 100% natuurlijk hout. De uitzonderlijke kwaliteit en stevigheid van het hout maakt langdurig gebruik mogelijk.
 • Gemaakt in de EU.
UitverkoopBestseller Nr. 8
RENPHO Draagbare Diepe Massageapparaat voor Spieren, de Rug, Voeten, Nek, Schouder, Benen, Kuiten voor pijnvermindering-2600mAh Accu voor draadloze elektrische massage met draagbaar ontwerp, Zwart
 • RENPHO Diepe massageapparaat verlicht pijn over het hele lichaam: onze massagetechnologie helpt u met relaxen en verzacht de pijn op voeten, kuiten, schouders, nek, rug, spieren, armen en benen. Het helpt u bij een gezond en pijnloos leven.
 • Krachtige motor en veilig design: onze geweldige motor is extreem sterk en kan tot 3600 trillingen per minuut voortbrengen wat de pijn kan doen verlichten. Na gebruik van 20 minuten wordt het apparaat automatisch uitgeschakeld om oververhitting te voorkomen.
 • Draagbaar en flexibel: door het draagbare en draadloze ontwerp kunt het apparaat meenemen naar huis, kantoor of elke plek die u uitkomt. 5 uitwisselbare opzetstukken kunnen gebruikt worden om het product naar uw wensen in te stellen.
 • Draadloos en oplaadbaar: de ingebouwde oplaadbare batterij gaat ongeveer 140 minuten mee op een volledige lading! Voor veiligheidsredenen kan er niet gebruik gemaakt worden van het apparaat tijdens het opladen.
 • Ideaal cadeau voor mannen, vrouwen, ouders en vrienden.
Bestseller Nr. 9
POKAR Shiatsu Massagekussen voor Nek, Schouder, Rug 3D Massage Kussen met Warmtefunctie Rugmassager voor Thuis, Kantoor en Auto
 • Na een dag van de oefening is vaak niet eenvoudig om een leuke vorm van ontspanning en rust van de opgebouwde spanning in de nek, schouders en rug. Voor deze taak ontworpen hoge kwaliteit shiatsu massage kussen, die, dankzij het ergonomische ontwerp en de effectieve massage koppen gespannen spieren te ontspannen
 • Pillow Pokara heeft 2 hoofden met 8 punten massage die simuleert shiatsu massage bewegingen. Naar links en rechts. Bovendien, een verwarmingsfunctie en multi-functioneel en eenvoudig bedieningspaneel.
 • De verwarming functie verder versterkt het gevoel van comfort en ontspanning. Toegevoerde warmte versterkt de massage, met name bij de bestrijding van spierspanning.
 • Handig, compact formaat perfect afgestemd op het lichaam.Uitermate geschikt voor gebruik op de nek, rug, anorganische geeft de mogelijkheid aan te passen aan uw behoeften te voldoen.
 • Shiatsu Pillow Pokara is een modern apparaat dat u toelaat om shiatsu massage verschillende delen van het lichaam in het huis, kantoor, en die in de auto met de bijgeleverde voeding aan op een carkit.
UitverkoopBestseller Nr. 10
Shiatsu-massagekussen, verwarmd massagekussen, elektrisch kneedmassageapparaat, draaibaar, 3D, massage voor nek, schouders, rug, neksteun, voeten, benen, draagbaar, voor thuis, kantoor, auto
 • 🎁【Diep shiatsu massagekussen met 8 knopen】Het kneedmassageapparaat met warmtefunctie is uitgerust met 8 shiatsu-massagekoppen, die elke minuut automatisch met de klok mee en tegen de klok in kunnen worden gedraaid. Het massagekussen kan op verschillende lichaamsdelen zoals nek, rug, schouders, armen, taille, dijen, kuiten, buik, benen enz. worden gebruikt. Biedt je een comfortabele massage-ervaring en brengt verlichting.
 • 💖【Verwarmend massagekussen & oververhittingsbescherming】De onafhankelijke verwarmingsfunctie kan door de gebruiker naar zijn voorkeur in- en uitgeschakeld worden. Massage met warmte helpt je om de doorbloeding van het lichaam te bevorderen en lichaamspijn effectief te verlichten. Hij beschikt ook over een automatische uitschakelfunctie van 15 minuten en een geïntegreerde oververhittingsbeveiliging, die de veiligheid voor jou, je familie en vrienden garandeert
 • 🎁【Hoogwaardig nekmassageapparaat met elastische band】Het massagekussen bestaat uit ademend mesh en zacht waterdicht en slijtvast PU-leer voor een comfortabele massage. Gemakkelijk af te vegen en te onderhouden. Gewoon met een vochtige doek afvegen. De achterkant van het massagekussen beschikt over een verstelbare elastische riem, waarmee je het aan de stoel kunt bevestigen, je handen vrij en je gemakkelijk kunt masseren.
 • 💖【Elektrisch massageapparaat, licht en draagbaar en veelzijdig inzetbaar】 Deze shiatsu-massageapparaten zijn compacter en draagbaar, eenvoudig te bedienen en mee te nemen. Hij is uitgerust met een thuisadapter en een auto-adapter, die gemakkelijk thuis, in de auto, op kantoor enz. te gebruiken is. Iedereen kan overal van een professionele massage genieten. Met een stille motor en laag lawaai, het nekmassageapparaat creëert een comfortabele en stille massage-ervaring.
 • Ideaal cadeau voor iedereen: dit massagekussen voor de nek is een geweldig cadeau voor ouders, vrienden of ouderen. Voel een comfortabele massage op het aangetaste gebied na het reinigen, terwijl je langere tijd zit of traint. Het is een leuk cadeau voor mensen van alle leeftijden, zowel voor verjaardagen, Moederdag, Vaderdag, Kerstmis als voor elke andere gelegenheid.
Bestseller Nr. 11
Donnerberg® Shiatsu Massager Nek Schouder Massage Apparaat met Warmte Diep Kneden Spierpijn Verlichten Massageapparaat
 • Dit basismodel is het voorganger model van Donnerbergs Premium nek massageapparaat. Het apparaat heeft 8 diep knedende koppen die pijn in het hele lichaam kunnen verlichten. Optimaal geschikt voor een deep tissue shiatsu-massage van het hele lichaam.
 • De shiatsu-stimulator heeft een U-vormig, ergonomisch ontwerp en kan daardoor op verschillende plekken van je lichaam gebruikt worden, zoals bijvoorbeeld op je nek, schouders, rug of benen. De kneed- en warmtefuncties verbeteren de bloedcirculatie, laten triggerpoints los en verwijderen pijn, spierpijn, knopen en spanning.
 • De 8 massagekoppen geven een weldadige Shiatsu massage die zo goed als echt voelt. De schakelbare infraroodverwarmingsfunctie helpt met het verminderen van spierspanning en stimulatie van doorbloeding.
 • De nekmassager kan je thuis, op kantoor, in je auto, op de sportschool of waar dan ook gebruiken. Het apparaat wordt geleverd met een autoadapter en is makkelijk mee te nemen. TÜV SÜD keurmerk. Veilig en eenvoudig voor gebruik door het automatisch uitschakelen na 15 minuten gebruik.
 • Een product van het familiebedrijf Donnerberg uit München. De kneedmassager voldoet aan Duitse kwaliteitsnormen. Het Shiatsu-kneedmassage apparaat voor nek en schouders is het perfecte verjaardags- of vakantie-cadeau voor je geliefden.
Bestseller Nr. 12
Shiatsu rugschouder & nek massager met warmte - diepe weefsel 3d kneden kussen massager voor nek, rug, schouders, voet, benen - elektrische volledige lichaamsmassage - voor thuis & de auto
 • 8 Massage rolballen - Deze schoudermassager wordt geleverd met 4 grote knopen en 4 kleine knopen, die zorgen voor diepe weefselmassages op uw nek, schouders, bovenrug, onderrug, taille, voet, panty's, kuiten, benen, voeten en armen - helpen uw volledige lichaamsdelen te ontlasten, pijnlijke spieren te verlichten en u te helpen ontspannen.
 • Instelbare intensiteit - Dit nekmassagekussen heeft 3 snelheidsniveaus, waardoor u de juiste en juiste hoeveelheid druk kunt krijgen om uw spierpijn te verlichten
 • 2 Massage-richtingen - ingebouwd in een Bi-directionele bewegingscontrole om de beweging van een persoonlijke massage-ervaring na te bootsen. Deze 3D Shiatsu-massager zal elke minuut automatisch omkeren voor een betere verdeling van de massage-effecten.
 • Warmtefunctie - met infraroodwarmte kan onze nek- en schoudermassager worden gebruikt om de spierspanning en stress te verlichten en de bloedcirculatie te bevorderen.
 • Draagbaar en duurzaam - Deze nek- en rugmassager bevat een voedingsadapter aan de muur en een autolader, zodat u een elektrische zelfmassage in uw huis, kantoor of auto kunt hebben als u op reis bent. Deze rugmassager wordt ook geleverd met een duurzame draagtas, zodat u hem overal mee naartoe kunt nemen! Dit Shiatsu knedende massagekussen is het perfecte cadeau voor uw dierbaren!
Bestseller Nr. 13
Snailax Draadloos massageapparaat, percussie, handmassageapparaat met warmtefunctie en verwisselbare knopen, oplaadbaar met instelbare intensiteit, dieptemassageapparaat voor nek, rug, cadeau
 • Draadloos en oplaadbaar: het handmassageapparaat wordt gevoed door een oplaadbare lithium-ion-batterij. Tijdens het gebruik hoeft er geen stekker in te steken. Hij is compact en draadloos, zodat je onderweg overal kunt masseren. Je kunt overal en altijd van de massage thuis, op kantoor of in de auto, in het vliegtuig en op lange reis genieten. (De accu houdt bij volledig opladen ca. 80 minuten en kan tijdens het opladen veilig worden gebruikt.)
 • Percussiemassageapparaat: de massageapparaten voor nek en rug zijn uitgerust met een krachtige vibratiemotor, die een zeer goede diepteweefsel-percussiemassage kan produceren. Het verlicht de pijn door lichte druk op de knopen en spierpijn uit te oefenen, waardoor het lichaam ontspannen wordt.
 • Warmtetherapie: het rugmassageapparaat beschikt over een warmtemassagefunctie, waarmee je dagelijks en op elk moment pijn en klachten in je eigen huis kunt verlichten. Het verdeelt warmte over het lichaam om spanningen en knopen die zich in de loop van de dag in je spieren hebben gevormd, effectief op te lossen.
 • Veelzijdig gebruik: het massageapparaat met warmte beschikt over 4 verwisselbare massagekoppen, 3 automatische massagemodi en 3 instelbare snelheidsinstellingen, waarmee je elk massageniveau naar wens kunt aanpassen en aanpassen. Het biedt een weldadige massage voor elk lichaamsdeel en kan op nek, schouders, rug, taille, armen, benen, voeten enz. worden gebruikt om spierspanning, pijn en pijn te verlichten.
 • Het beste cadeau: dit handige lichaamsmassageapparaat is licht en compact. Het is een perfect cadeau voor vader en moeder. Of je nu pijn in de onderrug, kuitpijn of gespannen dijen hebt, met dit massageapparaat kun je je beter voelen. (GARANTIE) Terugbetaling zonder opgave van redenen is 30 dagen mogelijk. De garantie op alle kwaliteitsproblemen is 24 maanden.
Bestseller Nr. 14
CONQUECO Nek Massage Apparaat met Verwarming: Elektrisch oplaadbaar Shiatsu massagekussen - Warmte diep weefsel kneden - Perfect voor pijnverlichting thuis (Upgraded)
 • Diep kneden voor cervicale & trapezius: 20 bidirectionele rotatieknoppen en 4 38 mm lange shiatsu-massagekoppen met Max 50 ° C verwarmingstherapiemodus; 2 instelbare strrlengte-modi en 15 minuten automatische uitschakeling, Conqueco verwarmde nekstimulator simuleert handkneden massage en past ontspanning aan voor je hele lichaam: nek, cervicaal, armen, benen, helpt pijn te verlichten.
 • Super Sticky Velcro Design: anders dan traditionele hand-held nek en rug stimulator, onze snap on neck massager heeft een multi-segment velcro ontwerp. Wanneer u onze draadloze stimulator gebruikt, hoeft u de bevestigingsriem niet met beide handen vast te houden zoals andere stimulators, hoeft u alleen de riem op de geschikte plaats te adsorbeeren.De super plakkerige van het klittenband zorgt ervoor dat de stimulator altijd goed om uw nek wikkelt, zodat u zich niet los voelt.
 • Oplaadbare & batterij met grote capaciteit: met de 2500 mah-batterij, kunt u onze mini-stimulator 7 dagen gebruiken na een volledig opladen. Met de usb-oplaadkabel in het pakket, kunt u een diepe massagetherapie hebben na een drukke baan thuis, of na een lang rijden in de auto, genieten van een privémassage waar en waar dan ook.
 • Zacht huidverzorgingsmateriaal: langzaam rebound memory foam, zacht en elastisch, fantastische zorg voor de cervicale wervelkolom. Traagschuim 360-graden U-vormige ondersteuning, om ervoor te zorgen dat u niet wakker wordt met een stijve nek, en de cervicale wervelkolom zal niet pijnlijk zijn bij het ontwaken.Briljant Massager Pillow.
 • Beste garantie: Ons massagekussen is een fantastische geschenken voor ouderen. Dus we beloven u een 60 dagen gratis terugkeer, 2 jaar garantie en vriendelijke klantenservice. Mocht u vragen hebben of een extra jaar garantie wilt registreren, neem dan gerust contact met ons op.
Bestseller Nr. 15
Wellax massagepistool - krachtige Massage Gun met 11 massagekoppen [2600 mAh] - Massage pistool met LED weergave & draagtas -schouders & nek
 • ✅ 𝐊𝐑𝐀𝐂𝐇𝐓𝐈𝐆𝐄 𝐌𝐎𝐓𝐎𝐑 - De krachtige 24 V motor zorgt met zijn hoogfrequente vibratie voor een diepe spierontspanning. Het spier massageapparaat is ideaal voor dagelijkse massages en fascia stimulatie voor en na de training!
 • ✅ 𝐋𝐀𝐍𝐆𝐃𝐔𝐑𝐈𝐆𝐄 𝐀𝐂𝐂𝐔 - Dankzij de krachtige 2600 mAh lithium accu's kan het massageapparaat tot 6 uur lang masseren. Dankzij het praktische LCD-display en de LED-lichtstrook kan de resterende accutijd op elk moment worden afgelezen!
 • ✅ 𝐁𝐄𝐕𝐎𝐑𝐃𝐄𝐑𝐓 𝐑𝐄𝐆𝐄𝐍𝐄𝐑𝐀𝐓𝐈𝐄 - De 11 massagekoppen bevorderen samen met de 20 snelheidsinstellingen de maximale regeneratie. Bovendien slaat het fascia-pistool, dat slechts 1 kg weegt, tot 3500 keer per minuut - voor een diepe en ontspannende weefselmassage!
 • ✅ 𝐙𝐀𝐂𝐇𝐓 𝐈𝐍 𝐆𝐄𝐁𝐑𝐔𝐈𝐊 - Ons innovatieve spierpistool beschikt over een borstelloze en dus stille motor, evenals een efficiënt warmteafvoersysteem. Zo kunt u het massageapparaat dus op elk moment gemakkelijk thuis of in de sportschool gebruiken!
 • ✅ 𝐃𝐄 𝐖𝐄𝐋𝐋𝐀𝐗 𝐁𝐄𝐋𝐎𝐅𝐓𝐄 - Omdat wij 100% overtuigd zijn van onze kwaliteit, willen wij uw beslissing zo gemakkelijk mogelijk maken: Als u niet tevreden bent met het shockwavetherapie-apparaat kunt u uw geld terugkrijgen - tot 3 jaar na aankoop!

Massagetoestellen zijn een belangrijk onderdeel van ons leven. Er is een breed scala aan massageapparaten op de markt. Ze zijn ontworpen om verschillende soorten massages te geven en verschillende aandoeningen te verlichten.

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van het beste massageapparaat voor u. Hier is een lijst van enkele van hen:

 1. Uw budget
 2. Uw behoeften
 3. Het soort massage dat je wilt
 4. Het type gezondheidstoestand waarop u zich wilt richten
 5. Andere functies die voor u belangrijk kunnen zijn, zoals draagbaarheid, gebruiksgemak, enz.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een massageapparaat?

Een stimulator is een apparaat dat trillingen gebruikt om spieren en gewrichten te stimuleren om de bloedsomloop te verbeteren, spierspanning te verlichten en ontspanning te vergroten.

Een massagetherapeut kan verschillende technieken gebruiken, zoals diepe weefselmassage, Zweedse massage, triggerpoint-therapie en meer.

Massagetoestellen zijn ook gunstig voor mensen met bepaalde gezondheidsproblemen, zoals artritis of chronische pijn. Als u op zoek bent naar verlichting van enige vorm van spierspanning of spierpijn, overweeg dan om regelmatig een stimulator te gebruiken.

Wat zijn de verschillende soorten massageapparaten?

Massagetoestellen zijn kleine apparaten die voor therapeutische doeleinden kunnen worden gebruikt. Ze kunnen helpen bij het verlichten van stress, pijn, spierspanning en spanningshoofdpijn.

Welk type massageapparaat past het beste bij mij?

Massagetoestellen zijn er in verschillende soorten en maten en elk is ontworpen om zich op een specifiek lichaamsdeel of spiergroep te richten. Hier zijn vier soorten stimulators waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een nieuwe: Massagerollers De meeste rolstimulators hebben een harde plastic cilinder met een zachte, hobbelige bal aan het uiteinde die je over je lichaam rolt terwijl het trilt. Ze zijn populair omdat ze gemakkelijk te gebruiken zijn en overal kunnen worden gebruikt zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over snoeren of stroombronnen. Velen vinden ze echter te ruw voor dagelijks gebruik vanwege hun intense vibratie. Massagebal Een voor massage ontworpen bal is gemaakt van hard plastic, rubber of siliconen en is getextureerd met stoten. De bal kan over je lichaam worden gerold voor of tijdens activiteiten waarbij je in één positie moet blijven, zoals yoga, pilates en fysiotherapie-oefeningen. Naast dat ze op het lichaam worden gebruikt tijdens trainingsroutines.

Wat is het verschil tussen handmatige en geautomatiseerde massage?

Massage is een fysiotherapie die wordt gebruikt om te helpen bij pijnverlichting en algeheel welzijn. Het maakt al sinds het begin der tijden deel uit van de menselijke cultuur. Tegenwoordig kunnen mensen ervoor kiezen om massage in verschillende vormen te ontvangen.

Manuele massage is wanneer een persoon zijn handen, armen of andere lichaamsdelen gebruikt om een massage te geven. Geautomatiseerde massage verwijst naar wanneer een machine zijn eigen gereedschappen of machines gebruikt om massages uit te voeren.

Er zijn voor- en nadelen voor zowel handmatige als geautomatiseerde massages, afhankelijk van wat voor soort massage het is en wie het ontvangt.

Hoe kies ik het beste massageapparaat voor mijn behoeften?

Er zijn veel verschillende soorten stimulators die voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt. U moet rekening houden met het type massage dat u nodig heeft, de grootte en vorm en eventuele extra functies.

De beste manier om de juiste stimulator te vinden, is door ze persoonlijk uit te proberen. Veel aanbieders van massagetherapie bieden gratis proefversies, zodat u er een paar kunt uitproberen voordat u een aankoop doet.

Een ding om in gedachten te houden is dat elke persoon verschillende behoeften heeft als het gaat om massages, dus er is geen pasklare oplossing als het gaat om het kiezen van een stimulator.