Beste massage apparaat voor nek en schouders van 2023 (TOP10)

Het is bewezen dat nek- en schoudermassages helpen bij het verlichten van pijn en spanning in de spieren van de nek, schouders en bovenrug.

Om het beste massageapparaat voor uw nek en schouders te kiezen, moet u rekening houden met comfort, functies en duurzaamheid.

Comfort is belangrijk, want wat heb je aan een massage als het oncomfortabel is? Functies zijn ook belangrijk omdat sommige apparaten meer dan één functie kunnen hebben die nuttig voor u kan zijn. Duurzaamheid is ook iets waarmee rekening moet worden gehouden bij de aanschaf van een massageapparaat.

De 10 beste massage apparaat voor nek en schouders beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Massage apparaat voor nek en rug met verwarming, RENPHO shiatsu rug-, schouder- en nek massage apparaat dat het weefsel diep kneedt, elektrische massage voor spierpijn, pijnverlichting en ontspanning in de auto, op kantoor of thuis

 • BUFFER MASSAGEKOPPEN & ZACHTE STOF: De massagekoppen van het nek/schouder/rug massage apparaat kunnen 0,5 cm naar links en rechts verplaatst worden zodat het niet direct in de spieren drukt zodat het geen pijn doet. De zachte hoes van het apparaat zorgt ervoor dat de massage zachter en comfortabeler aanvoelt. 8 diepe masseer knopen verlichten de pijn in het hele lichaam. Het is gemaakt met een ergonomisch U-ontwerp om een professionele masseuse na te bootsen.
 • KALMERENDE WARMTE-THERAPIE & 3 INTENSITEITSNIVEAUS: De warmte van de massage rollers geven het lichaam warmte en stimuleren de bloedsomloop terwijl ze pijnlijke spieren laten ontspannen. De 3 verschillende snelheden richten zich op specifieke delen van uw lichaam die de meeste behoefte hebben aan een massage. De bewegingen van het apparaat gaan in meerdere richtingen wat het een waardevol apparaat maakt.
 • MAKKELIJK IN GEBRUIK EN ONDERHOUD: een lange adapter (2,5m) maakt het apparaat handig in gebruik. Het 48 cm lange handvat zorgt er niet alleen voor dat je de handen en armen vrij hebt maar stelt verschillende mensen in staat om de positie van het apparaat aan te passen. Nauwkeurige positionering betekent dat we specifiekere spieren in de nek en rug kunnen behandelen, waardoor dit apparaat plekken bereiken kan waar andere massage apparaten niet bij kunnen.
 • GENIET VAN EEN 3D-MASSAGE ONDERWEG: Het shiatsu massage apparaat wordt geleverd met een adapter (100-240V) en een auto-adapter (12 V DC). Het handige formaat is gemakkelijk mee te nemen en gemakkelijk te gebruiken thuis, op kantoor, op reis, op de camping, in de auto en meer. De elektromotor werkt efficiënter en veiliger en geeft een maximaal volume van 50 decibel. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat mensen om je heen lastigvalt met het geluid.
 • IS EEN PERFECT CADEAU: Massage apparaten voor de nek en schouders zijn het perfecte verjaardags- of vakantie-cadeau omdat het de gezondheid en het welzijn van je vrienden of familie verbeteren. Het luxe leer zorgt voor een duurzaam apparaat dat makkelijk schoon te maken en te onderhouden is. Het perfecte kerstcadeau voor jouw geliefden (mannen/vrouwen/moeder/vader).
Bestseller Nr. 2

Nekmassageapparaat HET ORIGINEEL Donnerberg® Premium Shiatsu massageapparaat voor nek rug en schouder massage apparaat met warmte en vibratie 7 jaar garantie

 • MASSAGE SHIATSU - Massageballen van zachte kunststof voelen als een natuurlijke handmassage. De richting en rotatiesnelheid van de massagekoppen kan je handmatig wijzigen.
 • MASSAGE VIBRATIE - De Donnerberg massager is het enige neck massager op de markt die je een vibrerende massage kan geven. Het massage apparaat heeft twee massagekoppen die tegelijkertijd trillen.
 • MASSAGE APPARAAT MET WARMTE - Instelbare infraroodwarmte met twee intensiteitsniveaus is optioneel bij dit massage apparaat. Shiatsu massage met warmte helpt bij spierontspanning en doorbloeding.
 • DUITSE KWALITEIT - Gepatenteerde, op 30 graden wasbare en vervangbare hoezen. Het massage apparaat shiatsu wordt geleverd met 2 extra vervangbare hoezen en 1 hoes voor mensen met een gevoelige huid.
 • TEVREDEN KLANTEN - Het sport apparaat wordt geleverd met 7 jaar garantie. Aanbevolen door het Duits Olympisch Comité (DOSB) en fysiotherapeuten. TÜV SÜD gecertificeerd. Hoogwaardig massageapparaat.
Bestseller Nr. 3

Wellax Relaxing Massage Cushion met Warmtefunctie & 360° Rotatie - Shiatsu Massager met 3 Snelheden voor Schouders & Rug - incl. Verlengband - Nek Massager, Zwart

 • ✅ 𝐎𝐍𝐓𝐒𝐏𝐀𝐍𝐍𝐄𝐍𝐃𝐄 𝐙𝐄𝐋𝐅𝐌𝐀𝐒𝐒𝐀𝐆𝐄 - Het Shiatsu-massagekussen ondersteunt effectieve zelfmassage met gesimuleerde 360° druk- en kneedbewegingen. Perfecte regeneratie en ontspanning met het massageapparaat voor nek, schouder, rug, armen & benen!
 • ✅ 𝐑𝐄𝐆𝐄𝐋𝐁𝐀𝐑𝐄 𝐒𝐍𝐄𝐋𝐇𝐄𝐈𝐃 - De 3 regelbare snelheden bieden een kalmerende massage met individuele intensiteit. Uw massageapparaat kneedt in twee massagerichtingen. Na 15 minuten stopt het massagekussen de massage uit zichzelf!
 • ✅ 𝐊𝐀𝐋𝐌𝐄𝐑𝐄𝐍𝐃𝐄 𝐕𝐄𝐑𝐖𝐀𝐑𝐌𝐈𝐍𝐆𝐒𝐅𝐔𝐍𝐂𝐓𝐈𝐄 - Ons nekmassagekussen met warmte tot 42°C kan aan de rugleuning van een stoel worden bevestigd. Een riemverlengstuk wordt meegeleverd voor grotere meubelstukken. Op deze manier kan het rustgevende massageapparaat vrij worden geplaatst als rugmassageapparaat met warmtefunctie!
 • ✅ 𝐎𝐍𝐓𝐒𝐏𝐀𝐍𝐍𝐈𝐍𝐆 𝐎𝐍𝐃𝐄𝐑𝐖𝐄𝐆 - Het schoudermassage-apparaat van PU-leder kan worden bediend via een conventioneel stopcontact of met een 12V sigarettenaansteker in de auto. Het schoudermassageapparaat wordt geleverd met een draagtas en kan worden gebruikt op kantoor, thuis of onderweg!
 • ✅ 𝐖𝐄𝐋𝐋𝐀𝐗 𝐊𝐖𝐀𝐋𝐈𝐓𝐄𝐈𝐓 - Wij willen uw beslissing zo gemakkelijk mogelijk maken: als u niet tevreden bent met de aankoop van ons massagekussen, kunt u het op elk moment terugsturen. Dit geldt zelfs tot 3 jaar na aankoop!
Bestseller Nr. 4

Nekteck 3D shiatsu nekmassageapparaat met warmte, massageapparaat voor nek en schouders, diep weefsel rugmassageapparaat om spierpijn te verlichten, gebruik het voor nek, schouders, rug, voeten

 • Ontvang massagetherapie thuis met 3D Shiatsu-massageapparaat: nek- en nekmassageapparaat is ontworpen met warmtefunctie en 8 massageknopen die in 3 richtingen bewegen zonder spierpijn te knijpen. Het ergonomische U-vormige ontwerp helpt om moeilijk bereikbare plaatsen te masseren en verbetert de doorbloeding, opent knopen, ontlast gespannen spieren en verhoogt de mobiliteit in de nek, schouders, bovenste en onderste rug en benen.
 • Ontwikkeld met meerdere functies voor je comfort: de massagerollen van dit schouder- en nekmassageapparaat hebben 3 snelheidsintensiteitsniveaus en een bidirectionele beweging, die na 1 minuut van richting verandert (kan ook handmatig worden veranderd). Ook de geruisloze functie maakt het gebruik overal comfortabel
 • RUSZENDE warmtefunctie met automatische hittebescherming: onze massagegordel met warmtefunctie geeft een gelukkig gevoel van een warme handmassage met ultiem comfort en ontspanning, de temperatuur overschrijdt niet 45 graden en schakelt na 15 minuten vanzelf uit (kan ook handmatig worden uitgeschakeld), je kunt je massage aanpassen aan een diepe of lichte massage aan je handen, mesh-weefsel en leer zorgen voor een zachte massage
 • Draagbaar en comfortabel in het gebruik: onze schoudernekmassageapparaten worden geleverd met lange armen voor je comfort, de grote kabellengte en de aanwezigheid van AC-adapter en 12 V DC auto-adapter maken het gebruik thuis, op kantoor en in de auto comfortabel
 • Woorden van nekteck – wij hebben een groot aantal massageapparaten, waaronder rug-/nekmassages, voet- en kuitmassageapparaten, en onze producten kunnen ook geweldige ontspanningsgeschenken zijn. Wij streven ernaar een probleemloze klantenservice te bieden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je hulp nodig hebt.
Bestseller Nr. 5

RENPHO rugmassage-apparaat, Shiatsu-massagekussen met warmtefunctie en vibratiefunctie, in hoogte verstelbare en S-vormige massagekussen, elektrische stimulator voor nek en schouder

 • Volledig rug- en nekmassagekussen - De draagbare massagestoel combineert shiatsu-, kneed-, rollen-, kneed-, vibratie- en verwarmingsfuncties om u te helpen vermoeidheid en stress volledig te elimineren, waardoor u een spa-achtige massage-ervaring krijgt.
 • Verstelbaar nekkussen en onderrugmassage - De rug- en nekmassagestoel heeft 4 unieke nekmassageknopen die de nek en schouder diep masseren. Het massagekussen is verticaal verstelbaar, zodat het geschikt is voor de meeste leden van uw gezin, ongeacht hun lengte. Deze rugmassageapparaat kan de laagste positie van de taille masseren om te ontspannen.
 • Ergonomisch S-vormig rugmassageontwerp - Ergonomisch S-vormig massagekussen past comfortabeler op uw rug en heeft een groter massageoppervlak, waardoor het massage-effect uitgebreider wordt.
 • Shiatsu volledige nekmassage met warmte - De shiatsu-massage met optionele warmtefunctie voegt zachte warmte toe om spierongemakken te verzachten. 3 massagezones van uw rug voor uw keuzes: volledige rug, bovenrug en onderrug. Met de spot-functie kunt u de kneedknopen concentreren op specifieke gebieden voor een nauwkeurige ontspanning. Verzacht je spieren.
 • Perfect cadeau - Deze massagestoel is een perfect vaderdagcadeau voor papa, voor man, vriend, vrouw of echtgenoot, en al je dierbaren voor verjaardag, feest of kerstcadeau. Of iemand die last heeft van pijn in nek, schouders en rug. De meesten van ons hebben verschillende gradaties van schouder-, nek- en rugpijn. Het dagelijks 30 minuten gebruik van de rugmassager verbetert de gezondheid van het lichaam. Zeker voor oudere mensen. De beste keuze voor ouders cadeau.
Bestseller Nr. 6

Cotsoco Massagepistool, massagepistool voor rug, nek en schouder, stil elektrisch massageapparaat met 30 snelheden en 6 koppen, spiermassageapparaat voor pijnverlichting

 • ⭐【30 instelbare snelheden en lcd-touchscreen】 Met een gebruiksvriendelijk lcd-touchscreen biedt ons spiermassagepistool wetenschappelijk 30 verschillende instelbare snelheden en een ontspannende massage voor elke spierbehoefte. Het helpt niet alleen de spieren zich na de training te ontspannen, maar kan ook worden gebruikt voor de dagelijkse lichaamsmassage.
 • Professioneel spiermassagepistool met diepe weefsel: het krachtige massagepistool verlicht effectief pijn, pijn en pijn van het lichaam door drukpulsen te sturen die diep in het spierweefsel doordringen, de bewegingsvrijheid, flexibiliteit en de doorbloeding verbeteren. Het massagepistool is geschikt voor sporters, zittende kantoormedewerkers en ouderen.
 • 💖【Hoge kwaliteit en super stil】Massagepistolen met een geluidsreductietechnologie van 35-45 dB en een motor met hoog koppel die een sterke massagekracht kan leveren, die in zachte weefsels een diepte van 14 mm kan bereiken en spierpijn diep verlicht en je lichaam ontspant. Daarom kun je hem thuis, in de sportschool en op kantoor gebruiken, zonder anderen te storen.
 • Verbeterde batterij met lange levensduur: het spiermassagepistool is uitgerust met een hoogwaardige oplaadbare 2600 mAh-lithiumbatterij, die een werktijd van 4 tot 6 uur garandeert en tot volledig opladen slechts 3 tot 4 uur nodig heeft. Het lichaamsmassageapparaat beschikt over een led-batterij-indicator, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over stroomuitval.
 • 🎁【10 verwisselbare massagekoppen】 Met 10 massagekoppen die op verschillende lichaamsdelen worden gebruikt, kun je aan je verschillende spierontspanningsbehoeften voldoen. Na een lange tijd zitten of inspannende oefeningen ontspannen en verjongen het spiermassageapparaat je lichaam en biedt het een ontspannende fysiotherapie. Alles past in een praktische draagtas, die perfect is voor onderweg.
Bestseller Nr. 7

Elektrische nekmassage-apparaat met warmtefunctie, voor schouder nek, rug Shiatsu 3D-rotatie, massagekussen, massagesnelheden, pijnverlichting thuis, kantoor en auto

 • 3D roterende shiatsu-massage-apparaat in ergonomisch U-vormig design met warmte-functie geschikt voor lichaamsmassage therapie, nek, schouders, rug, taille, arm, hand, dijen en voetmassage.
 • Bespaar jezelf de weg naar de masseur. Gun jezelf met de Shiatsu kneed- en drukfunctie een pauze van het dagelijks leven. Overal en altijd.
 • Warmtefunctie: het nekmassageapparaat heeft een warmtefunctie. Naast een weldadige massage voel je een aangename warmte.
 • 8 roterende SHIATSU-massagehoofden - in twee richtingen instelbaar werken comfortabel op het lichaam en ontspannen de spieren alsof het een masseur in het werk is.
 • Terugbetaling zonder vermelding van redenen is 30 dagen mogelijk. De garantie op alle kwaliteitsproblemen bedraagt 2 jaar.
Bestseller Nr. 8

MASSAGE-EXPERT Elektrisch massage-apparaat voor rug, nek, schouders, borst, benen en voeten, krachtige trillingen tegen spanning

 • Krachtige trillingen voor rug, nek, schouder, borst, handen, buik, heupen, benen, ischias, billen, dijen, kuiten en voeten en diepe weefselcoatings en fascia.
 • Effectief bij alle soorten spanningen. losmaken van secreten/slijm, bronchitis. Positief effect bij migraine, hooikoorts, bronchitis, COPD, polyneuropathie en cellulitis.
 • Het geheim achter is de beweging in drie richtingen: 1. horizontaal naar links en rechts, 2. omhoog en omlaag, 3. verticaal in de diepte en het hoge toerental per minuut.
 • Made in Germany: MASSAGE-EXPERT is een Duits merk van de firma TrendShed GmbH uit Kiel. Productie en reparatie worden uitgevoerd in Duitsland. Bijzonder duurzaam dankzij reserveonderdelen.
 • Omvang van de levering: MASSAGE-EXPERT oppervlakmassageapparaat, gedetailleerde handleiding in het Duits, opbergtas met ruimte voor meegeleverde accessoires kunststof hyperemisatieborstel en schuimrubberen schoen.
Bestseller Nr. 9

Beurer MG 151 Shiatsu Nekmassageapparaat, Massage voor Schouders, Nek & Rug, Verwarmd, 8 3D-Massagekoppen, 3 Intensiteitsstanden, Wijziging van de Draairichting

 • Ontspannend: shiatsu-massage met acht paarsgewijs roterende 3d-massagekoppen; rechtsom en linksom roterende massagekoppen zorgen voor een aangename massagebeleving; u voelt zich als na een acupressuurbehandeling
 • Verkwikkende zelfmassage: massageapparaat voor de nek en rug met drie mogelijke intensiteitsstanden, de inschakelbare licht- en warmtefunctie maakt een individuele drukmassage mogelijk
 • Elektrisch massageapparaat voor nek en schouders: de massageriem kan worden gebruikt bij spierspanningen, pijn en vermoeidheid; geschikt voor het masseren van nek, rug, schouders en bovenbenen
 • Eenvoudig gebruik: de elektrische massageband met handige handgrepen (voor het handmatig versterken van de intensiteit) kan middels het bedieningselement op het product worden ingesteld
 • Professioneel: het ca. 1,68 kg lichte nekmassageapparaat van 104 x 18 x 13 cm bootst de druk- en kneedbewegingen van een professionele shiatsu-behandeling na
Bestseller Nr. 10

VOYOR Shiatsu rugmassage voor nek en schouders met warmte, schoudermassageapparaat met 4D diepe weefselkneden massage voor verlichting van spierpijn in huis, auto, kantoor PJ100, zwart

 • Verlicht spierpijn - Met 8 krachtige deep tissue shiatsu kneden massage knooppunt, deze nek en rug stimulator helpt je beter met het verlichten van spierpijn, elimineren vermoeidheid, verlichten spierstijfheid van je nek, rug en schouder. De slimme bi-directionele knedknooppunten kneden brengen u eindeloze comfortmassage-ervaring, zoals die van een echte massagetherapeut.
 • Rustgevende verwarmingsmassage: ingebouwde roodlichtverwarmingsfunctie, het biedt je de nodige warmte om de gezelligste massage te bereiken, een goede bloedcirculatie te bevorderen, je nog verder te ontspannen, pijnlijke spieren te kalmeren.
 • Instelbare intensiteits- en richtingscontrole - Deze schoudermassageapparaat heeft 3 snelheidssterktes (laag, gemiddeld en hoog), zodat je het apparaat kunt personaliseren om massage te bieden. De stimulator verandert elke minuut vanzelf van richting of u kunt op de richtingsknop drukken om de richting te veranderen. Maak je geen zorgen over in slaap vallen, apparaat automatisch uitgeschakeld in 15 minuten.
 • Gemakkelijk te gebruiken overal en altijd - gemakkelijk te dragen, dus gebruik het altijd en overal. Geniet ook onderweg van een verjongende massage met onze shiatsu-stimulator. Wordt geleverd met een thuisvoedingsadapter en een autolader, het is geweldig voor thuis, op kantoor, in de auto, op reis en meer. Het drielaagse ademende mesh en het zachte PU-leer verspreiden efficiënt warmte en verminderen wrijving tussen je huid en het materiaal.
 • Perfect cadeau voor familie en vrienden - Eenvoudig bedieningspaneel is eenvoudig te bedienen voor ouderen. Deze nek- en rugmassageapparaat is een perfect cadeau voor mama, papa of vrienden.

Vroeger gebruikten mensen vaak een tennisbal of een golfbal om hun schouders te masseren. Deze methoden zijn echter niet erg effectief omdat ze niet genoeg druk uitoefenen op de spieren.

Het beste massageapparaat voor nek en schouders is er een dat diepere druk geeft met consistente beweging. Dit zorgt voor een meer grondige afgifte van spierspanning en een verbeterde bloedsomloop door het lichaam.

Massageapparaten worden vaak op de markt gebracht als verlichting van rugpijn, maar in werkelijkheid gaat het meer om het verbeteren van de bloedstroom en het verminderen van stress.

Wat zijn de verschillende soorten massageapparaten?

Massagetoestellen zijn een soort massagehulpmiddelen die worden gebruikt om een therapeutische of ontspannende massage te geven. Ze zijn er in vele soorten en maten, met als meest voorkomende draagbare apparaten.

Soorten stimulators:

 • Handheld stimulators
 • Voetmassageapparaat
 • Nekmassageapparaat
 • Rugmassageapparaat
 • Shiatsu stimulator
 • Vibrerende stimulator

Wat zijn de voordelen van het krijgen van een massage?

Het is bewezen dat massages een aantal voordelen hebben. Deze omvatten het verbeteren van de bloedcirculatie, het verlichten van spierpijn, het verminderen van angst en het bevorderen van slaap.

Het is bewezen dat massages een aantal voordelen hebben. Deze omvatten het verbeteren van de bloedcirculatie, het verlichten van spierpijn, het verminderen van angst en het bevorderen van slaap. Er zijn veel verschillende soorten massagetechnieken die kunnen worden gebruikt, afhankelijk van wat de klant nodig heeft.

Hoe vind je een goed massageapparaat?

Een goede stimulator is er een die een diepe weefselmassage kan geven. Dit wordt bereikt door de kneed-, rol- en vibratiebewegingen van de stimulator te gebruiken.

Een goede stimulator moet ook een sterke motor hebben en duurzaam zijn, met een handvat dat comfortabel in de hand ligt en gemakkelijk te manoeuvreren is.

Welk type apparaat is het beste voor nek en schouders?

Nek en schouders worden vaak aangetast door stress, maar het is niet altijd eenvoudig om de oorzaak te achterhalen. De beste manier om de oorzaak van uw pijn te achterhalen, is door met een arts te praten.

Er zijn veel manieren om nek- en schouderpijn te verlichten, maar soms kan het moeilijk zijn om de exacte oorzaak van pijn te achterhalen. In deze gevallen moet u overwegen een apparaat te gebruiken dat onmiddellijke verlichting biedt.

Het beste apparaat voor uw nek en schouders is er een dat onmiddellijke verlichting van pijn biedt. Het moet ook comfortabel genoeg zijn om de hele dag door te gebruiken zonder enig ongemak of irritatie te ervaren.