Beste massage apparaat voor nek en schouders van 2023 (TOP10)

Het is bewezen dat nek- en schoudermassages helpen bij het verlichten van pijn en spanning in de spieren van de nek, schouders en bovenrug.

Om het beste massageapparaat voor uw nek en schouders te kiezen, moet u rekening houden met comfort, functies en duurzaamheid.

Comfort is belangrijk, want wat heb je aan een massage als het oncomfortabel is? Functies zijn ook belangrijk omdat sommige apparaten meer dan één functie kunnen hebben die nuttig voor u kan zijn. Duurzaamheid is ook iets waarmee rekening moet worden gehouden bij de aanschaf van een massageapparaat.

De 10 beste massage apparaat voor nek en schouders beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Massage apparaat voor nek en rug met verwarming, RENPHO shiatsu rug-, schouder- en nek massage apparaat dat het weefsel diep kneedt, elektrische massage voor spierpijn, pijnverlichting en ontspanning in de auto, op kantoor of thuis
 • BUFFER MASSAGEKOPPEN & ZACHTE STOF: De massagekoppen van het nek/schouder/rug massage apparaat kunnen 0,5 cm naar links en rechts verplaatst worden zodat het niet direct in de spieren drukt zodat het geen pijn doet. De zachte hoes van het apparaat zorgt ervoor dat de massage zachter en comfortabeler aanvoelt. 8 diepe masseer knopen verlichten de pijn in het hele lichaam. Het is gemaakt met een ergonomisch U-ontwerp om een professionele masseuse na te bootsen.
 • KALMERENDE WARMTE-THERAPIE & 3 INTENSITEITSNIVEAUS: De warmte van de massage rollers geven het lichaam warmte en stimuleren de bloedsomloop terwijl ze pijnlijke spieren laten ontspannen. De 3 verschillende snelheden richten zich op specifieke delen van uw lichaam die de meeste behoefte hebben aan een massage. De bewegingen van het apparaat gaan in meerdere richtingen wat het een waardevol apparaat maakt.
 • MAKKELIJK IN GEBRUIK EN ONDERHOUD: een lange adapter (2,5m) maakt het apparaat handig in gebruik. Het 48 cm lange handvat zorgt er niet alleen voor dat je de handen en armen vrij hebt maar stelt verschillende mensen in staat om de positie van het apparaat aan te passen. Nauwkeurige positionering betekent dat we specifiekere spieren in de nek en rug kunnen behandelen, waardoor dit apparaat plekken bereiken kan waar andere massage apparaten niet bij kunnen.
 • GENIET VAN EEN 3D-MASSAGE ONDERWEG: Het shiatsu massage apparaat wordt geleverd met een adapter (100-240V) en een auto-adapter (12 V DC). Het handige formaat is gemakkelijk mee te nemen en gemakkelijk te gebruiken thuis, op kantoor, op reis, op de camping, in de auto en meer. De elektromotor werkt efficiënter en veiliger en geeft een maximaal volume van 50 decibel. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat mensen om je heen lastigvalt met het geluid.
 • IS EEN PERFECT CADEAU: Massage apparaten voor de nek en schouders zijn het perfecte verjaardags- of vakantie-cadeau omdat het de gezondheid en het welzijn van je vrienden of familie verbeteren. Het luxe leer zorgt voor een duurzaam apparaat dat makkelijk schoon te maken en te onderhouden is. Het perfecte kerstcadeau voor jouw geliefden (mannen/vrouwen/moeder/vader).
Bestseller Nr. 2
Nekmassageapparaat HET ORIGINEEL Donnerberg® Premium Shiatsu massageapparaat voor nek rug en schouder massage apparaat met warmte en vibratie 7 jaar garantie
 • MASSAGE SHIATSU - Massageballen van zachte kunststof voelen als een natuurlijke handmassage. De richting en rotatiesnelheid van de massagekoppen kan je handmatig wijzigen.
 • MASSAGE VIBRATIE - De Donnerberg massager is het enige neck massager op de markt die je een vibrerende massage kan geven. Het massage apparaat heeft twee massagekoppen die tegelijkertijd trillen.
 • MASSAGE APPARAAT MET WARMTE - Instelbare infraroodwarmte met twee intensiteitsniveaus is optioneel bij dit massage apparaat. Shiatsu massage met warmte helpt bij spierontspanning en doorbloeding.
 • DUITSE KWALITEIT - Gepatenteerde, op 30 graden wasbare en vervangbare hoezen. Het massage apparaat shiatsu wordt geleverd met 2 extra vervangbare hoezen en 1 hoes voor mensen met een gevoelige huid.
 • TEVREDEN KLANTEN - Het sport apparaat wordt geleverd met 7 jaar garantie. Aanbevolen door het Duits Olympisch Comité (DOSB) en fysiotherapeuten. TÜV SÜD gecertificeerd. Hoogwaardig massageapparaat.
Bestseller Nr. 3
Wellax Relaxing Massage Cushion met Warmtefunctie & 360° Rotatie - Shiatsu Massager met 3 Snelheden voor Schouders & Rug - incl. Verlengband - Nek Massager, Zwart
 • ✅ 𝐎𝐍𝐓𝐒𝐏𝐀𝐍𝐍𝐄𝐍𝐃𝐄 𝐙𝐄𝐋𝐅𝐌𝐀𝐒𝐒𝐀𝐆𝐄 - Het Shiatsu-massagekussen ondersteunt effectieve zelfmassage met gesimuleerde 360° druk- en kneedbewegingen. Perfecte regeneratie en ontspanning met het massageapparaat voor nek, schouder, rug, armen & benen!
 • ✅ 𝐑𝐄𝐆𝐄𝐋𝐁𝐀𝐑𝐄 𝐒𝐍𝐄𝐋𝐇𝐄𝐈𝐃 - De 3 regelbare snelheden bieden een kalmerende massage met individuele intensiteit. Uw massageapparaat kneedt in twee massagerichtingen. Na 15 minuten stopt het massagekussen de massage uit zichzelf!
 • ✅ 𝐊𝐀𝐋𝐌𝐄𝐑𝐄𝐍𝐃𝐄 𝐕𝐄𝐑𝐖𝐀𝐑𝐌𝐈𝐍𝐆𝐒𝐅𝐔𝐍𝐂𝐓𝐈𝐄 - Ons nekmassagekussen met warmte tot 42°C kan aan de rugleuning van een stoel worden bevestigd. Een riemverlengstuk wordt meegeleverd voor grotere meubelstukken. Op deze manier kan het rustgevende massageapparaat vrij worden geplaatst als rugmassageapparaat met warmtefunctie!
 • ✅ 𝐎𝐍𝐓𝐒𝐏𝐀𝐍𝐍𝐈𝐍𝐆 𝐎𝐍𝐃𝐄𝐑𝐖𝐄𝐆 - Het schoudermassage-apparaat van PU-leder kan worden bediend via een conventioneel stopcontact of met een 12V sigarettenaansteker in de auto. Het schoudermassageapparaat wordt geleverd met een draagtas en kan worden gebruikt op kantoor, thuis of onderweg!
 • ✅ 𝐖𝐄𝐋𝐋𝐀𝐗 𝐊𝐖𝐀𝐋𝐈𝐓𝐄𝐈𝐓 - Wij willen uw beslissing zo gemakkelijk mogelijk maken: als u niet tevreden bent met de aankoop van ons massagekussen, kunt u het op elk moment terugsturen. Dit geldt zelfs tot 3 jaar na aankoop!
Bestseller Nr. 4
Elektrische nekmassage-apparaat met warmtefunctie, voor schouder nek, rug Shiatsu 3D-rotatie, massagekussen, massagesnelheden, pijnverlichting thuis, kantoor en auto
 • 3D roterende shiatsu-massage-apparaat in ergonomisch U-vormig design met warmte-functie geschikt voor lichaamsmassage therapie, nek, schouders, rug, taille, arm, hand, dijen en voetmassage.
 • Bespaar jezelf de weg naar de masseur. Gun jezelf met de Shiatsu kneed- en drukfunctie een pauze van het dagelijks leven. Overal en altijd.
 • Warmtefunctie: het nekmassageapparaat heeft een warmtefunctie. Naast een weldadige massage voel je een aangename warmte.
 • 8 roterende SHIATSU-massagehoofden - in twee richtingen instelbaar werken comfortabel op het lichaam en ontspannen de spieren alsof het een masseur in het werk is.
 • Terugbetaling zonder vermelding van redenen is 30 dagen mogelijk. De garantie op alle kwaliteitsproblemen bedraagt 2 jaar.
UitverkoopBestseller Nr. 5
Shiatsu-massagekussen, verwarmd massagekussen, elektrisch kneedmassageapparaat, draaibaar, 3D, massage voor nek, schouders, rug, neksteun, voeten, benen, draagbaar, voor thuis, kantoor, auto
 • 🎁【Diep shiatsu massagekussen met 8 knopen】Het kneedmassageapparaat met warmtefunctie is uitgerust met 8 shiatsu-massagekoppen, die elke minuut automatisch met de klok mee en tegen de klok in kunnen worden gedraaid. Het massagekussen kan op verschillende lichaamsdelen zoals nek, rug, schouders, armen, taille, dijen, kuiten, buik, benen enz. worden gebruikt. Biedt je een comfortabele massage-ervaring en brengt verlichting.
 • 💖【Verwarmend massagekussen & oververhittingsbescherming】De onafhankelijke verwarmingsfunctie kan door de gebruiker naar zijn voorkeur in- en uitgeschakeld worden. Massage met warmte helpt je om de doorbloeding van het lichaam te bevorderen en lichaamspijn effectief te verlichten. Hij beschikt ook over een automatische uitschakelfunctie van 15 minuten en een geïntegreerde oververhittingsbeveiliging, die de veiligheid voor jou, je familie en vrienden garandeert
 • 🎁【Hoogwaardig nekmassageapparaat met elastische band】Het massagekussen bestaat uit ademend mesh en zacht waterdicht en slijtvast PU-leer voor een comfortabele massage. Gemakkelijk af te vegen en te onderhouden. Gewoon met een vochtige doek afvegen. De achterkant van het massagekussen beschikt over een verstelbare elastische riem, waarmee je het aan de stoel kunt bevestigen, je handen vrij en je gemakkelijk kunt masseren.
 • 💖【Elektrisch massageapparaat, licht en draagbaar en veelzijdig inzetbaar】 Deze shiatsu-massageapparaten zijn compacter en draagbaar, eenvoudig te bedienen en mee te nemen. Hij is uitgerust met een thuisadapter en een auto-adapter, die gemakkelijk thuis, in de auto, op kantoor enz. te gebruiken is. Iedereen kan overal van een professionele massage genieten. Met een stille motor en laag lawaai, het nekmassageapparaat creëert een comfortabele en stille massage-ervaring.
 • Ideaal cadeau voor iedereen: dit massagekussen voor de nek is een geweldig cadeau voor ouders, vrienden of ouderen. Voel een comfortabele massage op het aangetaste gebied na het reinigen, terwijl je langere tijd zit of traint. Het is een leuk cadeau voor mensen van alle leeftijden, zowel voor verjaardagen, Moederdag, Vaderdag, Kerstmis als voor elke andere gelegenheid.
Bestseller Nr. 6
POKAR Shiatsu Massagekussen voor Nek, Schouder, Rug 3D Massage Kussen met Warmtefunctie Rugmassager voor Thuis, Kantoor en Auto
 • Na een dag van de oefening is vaak niet eenvoudig om een leuke vorm van ontspanning en rust van de opgebouwde spanning in de nek, schouders en rug. Voor deze taak ontworpen hoge kwaliteit shiatsu massage kussen, die, dankzij het ergonomische ontwerp en de effectieve massage koppen gespannen spieren te ontspannen
 • Pillow Pokara heeft 2 hoofden met 8 punten massage die simuleert shiatsu massage bewegingen. Naar links en rechts. Bovendien, een verwarmingsfunctie en multi-functioneel en eenvoudig bedieningspaneel.
 • De verwarming functie verder versterkt het gevoel van comfort en ontspanning. Toegevoerde warmte versterkt de massage, met name bij de bestrijding van spierspanning.
 • Handig, compact formaat perfect afgestemd op het lichaam.Uitermate geschikt voor gebruik op de nek, rug, anorganische geeft de mogelijkheid aan te passen aan uw behoeften te voldoen.
 • Shiatsu Pillow Pokara is een modern apparaat dat u toelaat om shiatsu massage verschillende delen van het lichaam in het huis, kantoor, en die in de auto met de bijgeleverde voeding aan op een carkit.
Bestseller Nr. 7
Massage apparaat voor nek en rug met verwarming, Neck Back Massage Chair Pad Deep Tissue Kneading Full Back Massager for Neck, Back, Shoulders, Height Adjustable,pijnverlichting en ontspanning
 • [Ergonomisch ontwerp] Deze acupressuur-stimulator past perfect bij de nek en schouders. Het massagekussen kan eenvoudig worden aangepast aan verschillende delen van het lichaam, geschikt voor massage van de schouders, nek, rug, kuiten, voeten en dijen. Geniet thuis van de perfecte massage-ervaring
 • [Persoonlijke massage-instellingen] Kies uit verschillende procedures, een verscheidenheid aan realistische massages om de druk diep te verlichten, waarbij kneden, knijpen, duwen, drukken, drukken, kloppen, stoten, kloppen en andere technieken worden geïntegreerd in een gerichte rug- en schoudermassage en vibrerende zitmassage van benen en dijen
 • [Silicagel-massagekop]: 20 grote en kleine massagekoppen, krachtige torsie, anti-echte massagetechniek, afwisselend voorwaarts en achterwaarts kneden, met magneetmagnetisme, ontspannen lichaamsspieren, kneden diepe spierpijn
 • [Comfort en warmte]: u kunt de rustgevende en verwarmende functie activeren, diep in de spieren gaan, helpen ontspannen en spierspanning verlichten - een absoluut ontspannende ervaring
 • [Happy Home] Stimuleer de meridianen van de cervicale wervelkolom diep, hete kompressen kalmeren spieren en meridianen, ontspannen spieren, verlichten druk en ontspannen massage, lossen effectief schouder- en nekpijn, lage rugpijn, spierpijn, enz.
Bestseller Nr. 8
Shiatsu Massagekussen, massage-apparaat voor nek, schouders en rug, elektrisch nekmassageapparaat met warmtefunctie en 3D-draaiende massagekoppen voor spierpijn
 • ❤【Huidvriendelijk materiaal】 het massageapparaat is gemaakt van huidvriendelijker lijn. Tijdens de massage ruikt men geen geur van kunstleer.
 • ❤【Verlichting van spierpijn】: dit nekkussen met 4 knopen zorgt voor een echte massage. De knopen met de klok mee en tegen de klok in draaiende knopen bieden een volledige Shiatsu-massage-ervaring. De knopen wisselen automatisch elke minuut de richting voor een grondige massage. Je kunt je pijn effectief verlichten en behandelen.
 • ❤ 【Extra verwarmingsfunctie】: dankzij de extra verwarmingsfunctie kun je tijdens de massage tegelijkertijd van een thermotherapie-ervaring genieten. De tegen de klok in draaiende massagekoppen kunnen de bloedsomloop bevorderen en lichaamsdelen kalmeren.
 • ❤ 【Geschikt voor de auto en op kantoor】: aan de achterkant van het massagekussen is er een verstelbare elastische multifunctionele band, die het mogelijk maakt om het apparaat op stoel en autostoel te bevestigen. AC-adapter en auto-adapter worden meegeleverd, zodat je hem op kantoor, thuis en in de auto altijd kunt gebruiken.
 • ❤ 【Een cadeau voor je familie】Na het werk heeft iedereen voor het vermoeide lichaam voldoende ontspanning nodig om gezond te blijven. Je kunt ook op kantoor met massage-apparaat van een massage genieten. Het is bijna geruisloos. (36~40 dB zelfs zwakker dan de stem van de muggen). Met de meegeleverde autoadapter kun je het apparaat in de auto gebruiken. Waarom geniet je na een vermoeide rit niet van een massage?
Bestseller Nr. 9
Massage apparaat shiatsu Donnerberg® draadloze massage nek rug schouder neck massager massageapparaat volledige ontspanning spierpijn vermindering 7 jaar garantie
 • DRAADLOZE MASSAGE - Een massage die altijd voor je beschikbaar is! Alle functies van Donnerberg's Premium Massager-model plus oplaadbare, originele batterij - voor onbeperkte massage! Een volledig opgeladen batterij gaat ongeveer 2 uur mee. Het draagbare, betrouwbare en duurzame nekmassageapparaat van het Duitse bedrijf Donnerberg is op elk moment de juiste keuze voor ontspanning.
 • TWEE SOORTEN MASSAGE - Shiatsu en vibratiemassage! Shiatsu (vingerdruk) massage is een massagetechniek waarbij de druk van de duimen op het lichaam wordt toegepast om spanning en pijn te verlichten. Het massage apparaat van Donnerberg heeft in totaal 8 massageballen die masseren als een echte Shiatsu-meester. Trillingen veroorzaken spierspasmen en ontspanning, wat kan helpen bij spierzwakte en -ontsteking. Donnerberg massageapparaat is het enige op de markt dat je een vibratiemassage kan geven.
 • OPTIONELE INFRAROODWARMTE - Instelbare infraroodwarmte met twee intensiteitsniveaus is optioneel bij dit massageapparaat – je kan je zonder warmte masseren (voor degenen die warmtegevoelig zijn) of alleen warmte aanzetten zonder massage. Voordelen van massage met infrarood warmte zijn onder andere verbetering van doorbloeding, stimuleren van regeneratie, vermindering van ontstekingen en pijn en ontgifting.
 • DUITSE KWALITEIT – Speciaal ontworpen onderdelen zoals verwisselbare hoezen maken dit massage apparaat uiterst praktisch. Uniek op de markt: het model nm090 heeft gepatenteerde, op 30 graden wasbare en vervangbare hoezen, die bijdragen aan hygiëne en duurzaamheid. Het apparaat wordt geleverd met twee extra vervangbare hoezen en één hoes voor mensen met een gevoelige huid.
 • TEVREDEN KLANTEN - De nm090 komt met 7 jaar garantie. De aanbeveling van het Duits Olympisch Comité (DOSB) en fysiotherapeuten en het TÜV-certificaat bevestigen dat het de moeite waard is om in een Donnerberg nm090 massageapparaat te investeren, omdat je er zeker van kan zijn dat je een kwaliteits-, gecontroleerd en duurzaam product gaat kopen dat lang meegaat en effectief is.
Bestseller Nr. 10
RENPHO Draagbare Diepe Massageapparaat voor Spieren, de Rug, Voeten, Nek, Schouder, Benen, Kuiten voor pijnvermindering-2600mAh Accu voor draadloze elektrische massage met draagbaar ontwerp, Zwart
 • RENPHO Diepe massageapparaat verlicht pijn over het hele lichaam: onze massagetechnologie helpt u met relaxen en verzacht de pijn op voeten, kuiten, schouders, nek, rug, spieren, armen en benen. Het helpt u bij een gezond en pijnloos leven.
 • Krachtige motor en veilig design: onze geweldige motor is extreem sterk en kan tot 3600 trillingen per minuut voortbrengen wat de pijn kan doen verlichten. Na gebruik van 20 minuten wordt het apparaat automatisch uitgeschakeld om oververhitting te voorkomen.
 • Draagbaar en flexibel: door het draagbare en draadloze ontwerp kunt het apparaat meenemen naar huis, kantoor of elke plek die u uitkomt. 5 uitwisselbare opzetstukken kunnen gebruikt worden om het product naar uw wensen in te stellen.
 • Draadloos en oplaadbaar: de ingebouwde oplaadbare batterij gaat ongeveer 140 minuten mee op een volledige lading! Voor veiligheidsredenen kan er niet gebruik gemaakt worden van het apparaat tijdens het opladen.
 • Ideaal cadeau voor mannen, vrouwen, ouders en vrienden.

Vroeger gebruikten mensen vaak een tennisbal of een golfbal om hun schouders te masseren. Deze methoden zijn echter niet erg effectief omdat ze niet genoeg druk uitoefenen op de spieren.

Het beste massageapparaat voor nek en schouders is er een dat diepere druk geeft met consistente beweging. Dit zorgt voor een meer grondige afgifte van spierspanning en een verbeterde bloedsomloop door het lichaam.

Massageapparaten worden vaak op de markt gebracht als verlichting van rugpijn, maar in werkelijkheid gaat het meer om het verbeteren van de bloedstroom en het verminderen van stress.

Wat zijn de verschillende soorten massageapparaten?

Massagetoestellen zijn een soort massagehulpmiddelen die worden gebruikt om een therapeutische of ontspannende massage te geven. Ze zijn er in vele soorten en maten, met als meest voorkomende draagbare apparaten.

Soorten stimulators:

 • Handheld stimulators
 • Voetmassageapparaat
 • Nekmassageapparaat
 • Rugmassageapparaat
 • Shiatsu stimulator
 • Vibrerende stimulator

Wat zijn de voordelen van het krijgen van een massage?

Het is bewezen dat massages een aantal voordelen hebben. Deze omvatten het verbeteren van de bloedcirculatie, het verlichten van spierpijn, het verminderen van angst en het bevorderen van slaap.

Het is bewezen dat massages een aantal voordelen hebben. Deze omvatten het verbeteren van de bloedcirculatie, het verlichten van spierpijn, het verminderen van angst en het bevorderen van slaap. Er zijn veel verschillende soorten massagetechnieken die kunnen worden gebruikt, afhankelijk van wat de klant nodig heeft.

Hoe vind je een goed massageapparaat?

Een goede stimulator is er een die een diepe weefselmassage kan geven. Dit wordt bereikt door de kneed-, rol- en vibratiebewegingen van de stimulator te gebruiken.

Een goede stimulator moet ook een sterke motor hebben en duurzaam zijn, met een handvat dat comfortabel in de hand ligt en gemakkelijk te manoeuvreren is.

Welk type apparaat is het beste voor nek en schouders?

Nek en schouders worden vaak aangetast door stress, maar het is niet altijd eenvoudig om de oorzaak te achterhalen. De beste manier om de oorzaak van uw pijn te achterhalen, is door met een arts te praten.

Er zijn veel manieren om nek- en schouderpijn te verlichten, maar soms kan het moeilijk zijn om de exacte oorzaak van pijn te achterhalen. In deze gevallen moet u overwegen een apparaat te gebruiken dat onmiddellijke verlichting biedt.

Het beste apparaat voor uw nek en schouders is er een dat onmiddellijke verlichting van pijn biedt. Het moet ook comfortabel genoeg zijn om de hele dag door te gebruiken zonder enig ongemak of irritatie te ervaren.