Beste mandoline van 2023 (TOP10)

De 10 beste mandoline beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Gramercy Kitchen Company Mandoline Food Slicer, Verstelbaar Roestvrij staal met Wafelbak Cutter Crinkle Cut Aardappel Chip Plantaardige Ui

 • WAT MAAKT ONS VERSCHILLEN: Onze VERSTELBARE BLADE DIAL eindigt rommelen voor accessoires en opslag hoofdpijn. Niet jagen door je rommellade voor je favoriete mes! Alle snijopties zijn ingebouwd op ons apparaat. Snijd van papier dun tot 9 mm dik. Twee julienne instellingen, 4.5mm en 9mm. Maakt ook WAFFLE FRIES of RUFFLED CHIPS. GEEN RAKKEN BLADE om het uit te wisselen. Onze snijder maakt snelle, gezonde vegetarische maaltijden, chips of frietjes. Unit vouwt plat voor eenvoudige opslag in een lade.
 • Terwijl ANDERE MANDOLINE SLICERS GEVAARLIJK KUNNEN ZIJN EN ZELFS JE VINGERS SCHIJNEN, de onze is de ENIGE mandoline die wordt geleverd met wat je nodig hebt om veilig groenten te snijden. U hoeft de messen niet aan te raken - OOIT. De onze is de enige snijmachine die wordt geleverd met wat u nodig hebt om uw groenten veilig te snijden. Snijbestendige VEILIGHEID HANDSCHOENEN. Een BLADE GUARD voor opslag. EEN VOEDSEL HOUDER om te snijden. Een speciaal ontworpen BORSTEL voor reiniging. Maak je geen zorgen over je vingers - snijd groenten veilig en gemakkelijk.
 • Onze VERSTELBARE BLADE wijzerplaat eindigt rommelen voor accessoires en opslaghoofdpijn. Geen jacht door je keukenlade voor je favoriete mes! Alle snijopties zijn ingebouwd op ons apparaat. Snijd van papier dun tot 9 mm dik. Twee julienne instellingen - 4,5 mm en 9 mm. Maakt ook WAFFLE FRIES of GERUFFERDE AARDAPPELCHIPS. GEEN RAKKEN BLADE om het uit te wisselen. Onze snijder maakt snelle, gezonde vegetarische maaltijden, chips of frietjes SNEL EN VEILIG. Unit vouwt plat voor eenvoudige opslag in een lade.
 • Internationale producten hebben aparte voorwaarden, worden verkocht vanuit het buitenland en kunnen verschillen van lokale producten, waaronder pasvorm, leeftijdscategorieën en taal van het product, etikettering of instructies.Internationale producten hebben aparte voorwaarden, worden verkocht vanuit het buitenland en kunnen verschillen van lokale producten, waaronder pasvorm, leeftijdscategorieën en taal van het product, etikettering of instructies.
UitverkoopBestseller Nr. 2

Alles-in-1 Multifunctionele Groentesnijder - Verstelbaar Keuken Mandoline Snijder met Handmatige Spiraalsnijder - Professionele Plantaardige Snijmachine voor Voedsel Aardappel Kaas Julienne Kaasrasp

 • De beste functionaliteit op de markt: 5 verwisselbare messen zorgen ervoor dat deze keukengadget voldoet aan al je behoeften op het gebied van snijden, raspen en hakken. Kies de perfecte dikte van je gesneden groenten met de gebruiksvriendelijke instelknop en selecteer de ideale maat voor je gesneden groenten door simpelweg de inzetstukken te verwisselen.
 • Bonus handmatige spiraalsnijder: Compact en gebruiksvriendelijk, de Fullstar mandoline snijmachine wordt geleverd met een bonus 3 in 1 verstelbare spiralizer. In tegenstelling tot grote apparaten is deze keukengadget gemakkelijk op te bergen en een fluitje van een cent om schoon te maken omdat hij vaatwasmachinebestendig is.
 • U en uw gezin veilig houden: We weten dat onze roestvrijstalen messen van hoge kwaliteit en vlijmscherp zijn. Onze set wordt daarom geleverd met een vingerbeschermer en beschermende handschoen om je veilig te houden terwijl je de spiraalsnijder gebruikt en een reinigingsborstel en mes-organizer voor als je dat niet bent. Het ABS-plastic is niet-toxisch en bpa-vrij en garandeert gezonde maaltijden voor uw gezin.
 • Geen rommel en geen uitglijden: Onze opvangbak maakt koken zo veel handiger, geen rommel en geen geknoei! Het maakt schoonmaken moeiteloos en onze antislipbasis maakt het snijden, hakken en raspen ook veel gemakkelijker. Bovendien is de snijhakselaar volledig vaatwasmachinebestendig (bovenste rek).
 • Lees de gebruiksaanwijzing aandachtig: Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing die bij de Fullstar hakmolen wordt geleverd goed door. Als je vragen of problemen hebt met betrekking tot de helikopter, aarzel dan niet om de verkoper een bericht te sturen via Amazon en we zullen binnen 24 uur reageren.
Bestseller Nr. 3

6-in-1 Mandoline Snijder Professionele Plantaardige Snijmachine Spiraalsnijder - Handmatige Keuken Mandoline Snijmachine - Aardappelsnijmachine Voedsel Snijmachine Kaas Snijmachine Kaasrasp

 • Grootste functionaliteit op de markt: 6 verwisselbare messen voldoen aan al uw snij- en raspbehoeften, terwijl onze spiralizers perfect zijn voor zoedels, gezonde groentepasta's en prachtige garnituren.
 • Compact en praktisch: Onze groentemandoline snijder kan eenvoudig volledig worden gedemonteerd en de meegeleverde mesdoos betekent dat je zorgen hoeft te maken over opslag en organisatie tot het verleden. Plus deze keukengadget is vaatwasmachinebestendig en wordt geleverd met een gespecialiseerd reinigingsgereedschap, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is!
 • Houd u en uw gezin veilig: We weten dat onze roestvrijstalen messen van hoge kwaliteit en vlijmscherp zijn. Onze set wordt geleverd met een vingerbeschermer en beschermende handschoen om u veilig te houden terwijl u de spiraalsnijder en een reinigingsborstel en mesorganizer gebruikt voor wanneer u dat niet bent. Het ABS-kunststof is niet giftig en BPA-vrij en garandeert gezonde maaltijden voor uw gezin.
 • Geen rommel en geen slips: Onze vangbak maakt koken zo veel handiger, geen rommel en geen rommel. Het maakt het schoonmaken moeiteloos en onze antislip basis maakt ook uw snijden en raspen veel gemakkelijker.
 • Lees de handleiding zorgvuldig door: Lees voor gebruik de handleiding van de Fullstar mandoline snijmachine zorgvuldig door. Als je vragen of problemen hebt met de snijmachine, aarzel dan niet om de verkoper een bericht te sturen via Amazon en we zullen binnen 24 uur reageren.
Bestseller Nr. 4

11-in-1 Mandoline Snijder Professionele Plantaardige Snijmachine Spiraalsnijder - Handmatige Keuken Mandoline Snijmachine - Kaasrasp Julienne Zester Sapcentrifuge Eisnijder Eierscheider Dunschiller

 • Grootste functionaliteit op de markt: 10 verwisselbare messen voldoen aan al uw snij- en raspbehoeften, terwijl onze spiralizers perfect zijn voor zoodles, gezonde groentepasta's en prachtige garnituren.
 • Compact en praktisch: Onze groente-mandoline-snijder kan eenvoudig volledig worden gedemonteerd en de meegeleverde mesdoos zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over opslag en organisatie. Bovendien is deze keukengadget vaatwasmachinebestendig en wordt hij geleverd met een speciaal schoonmaakhulpmiddel, waardoor schoonmaken een fluitje van een cent is!
 • U en uw gezin veilig houden: We weten dat onze roestvrijstalen messen van hoge kwaliteit en vlijmscherp zijn. Onze set wordt daarom geleverd met een vingerbeschermer en beschermende handschoen om je veilig te houden terwijl je de spiraalsnijder gebruikt en een reinigingsborstel en mes-organizer voor als je dat niet bent. Het ABS-plastic is niet giftig en BPA-vrij en garandeert gezonde maaltijden voor uw gezin.
 • Geen rommel en geen uitglijders: Onze opvangbak maakt koken zoveel gemakkelijker, geen rommel en geen geknoei! Het maakt schoonmaken moeiteloos en onze antislipbasis maakt het snijden en raspen ook veel gemakkelijker.
 • Lees de handleiding aandachtig door. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing die bij de Fullstar Mandalin Vegetarische Snijmachine wordt geleverd goed door. Als je vragen of problemen hebt met betrekking tot de snijmachine, aarzel dan niet om de verkoper een bericht te sturen via Amazon en we zullen binnen 24 uur reageren.
Bestseller Nr. 5

Benriner BN-64W-1 Mandoline, Roestvrij Staal Wit

 • Hoge kwaliteit – een integraal onderdeel van elke professionele keuken, Benriner Mandolines zijn de scherpste op de markt met messen van de hoogste kwaliteit, die aan het fijnste bij Japanse messen herinneren; afmetingen: ca. 36 cm x 15 cm x 4 cm
 • Multifunctioneel – het lemmet is traploos door een wiel verstelbaar van 0,5 mm tot 5 mm, bij een snijbreedte (bladbreedte) van 95 mm, ideaal voor aardappelen, komkommers, wortels, appels, uien, aubergines en nog veel meer
 • Veiligheid van groot belang – 1 glad lemmet + 3 verwisselbare extra messen voor julienne met 1 mm, 2,5 mm en 6 mm vertanding inbegrepen, voor verschillende soorten snijden en een kunststof veiligheidsschuif om je vingers te beschermen; antislip voetanker en haak beveiligen de snijder op je werkblad of aan de rand van een kom voor moeiteloos snijden
 • Nieuw, verbeterd design in Yamaguchi, Japan; de messen van roestvrij, hoogwaardig roestvrij staal worden gecomprimeerd, warmtebehandeld en vervolgens met de hand bewerkt, om ze een extra scherp, langdurig beet te geven; het lichaam bestaat uit BPA-vrije kunststof – wit
 • Onderhoud en reiniging – eenvoudig met de hand afspoelen – voor de reiniging gemakkelijk demonteerbaar; vaatwasmachinebestendig op lage temperatuur.
Bestseller Nr. 6

KEWUZY 15-in-1 multifunctionele groentesnijder, mandoline, groenteschaaf, blokjessnijder, roestvrij staal met 8 verwisselbare messen en eierscheider, voor het snijden, in blokjes snijden en raspen van

 • De groentesnijder bevat 8 verwisselbare messen, 1 eierscheider, 1 afdruiprek, 1 voedselcontainer, 1 mandolinesnijder, 1 handbescherming, 1 dunschiller en 1 schraper.
 • De professionele multifunctionele mandoline is gemaakt van hoogwaardig ABS (acrylonitril-butadieen-styreen) en roestvrij staal, dat BPA-vrij, niet giftig, roestvrij en smaakneutraal is. Het is de ideale keuze voor het bereiden van gezonde maaltijden voor gezinnen.
 • De mandoline container is uitgerust met een ergonomische, antislip bodem, die voor stabiliteit bij het snijden en dobbelen zorgt. De transparante sokkel maakt het mogelijk om de rasp in actie te zien, en onze groenteraspset beschikt bovendien over een handbescherming, die het risico op letsel aan de vingers aanzienlijk vermindert.
 • Alle onderdelen van de multifunctionele groenterasp kunnen voor eenvoudige reiniging en opslag gemakkelijk worden gedemonteerd. De reinigingsvork kan worden gebruikt om resten op de aandrukplaat en het mes te verwijderen, zodat je geen krassen op je handen maakt. Verwijder de verschillende accessoires van de groenterasp, als je hem niet gebruikt en bewaar ze in de container, om verlies en beschadiging te voorkomen.
 • Als je op zoek bent naar een product, waarmee je de tijd voor het bereiden van maaltijden kunt verkorten, zal onze handmatige groenterasp je hulp in de keuken zijn. Let bij de montage en demontage ook op de veiligheid van je handen. Demonteer het apparaat niet hardhandig. - -
Bestseller Nr. 7

ADOV Mandoline Snijmachine, Roestvrijstalen Groentesnijder met Handschoenen, Multifunctionele Verstelbare Mandoline Snijder Keuken plantaardige Chopper Julienne Ardappel Uien Tomaat Fruit Kaasrasp

 • 【SUPERIOR KWALITEIT】 Deze multifunctionele mandoline snijmachine is gemaakt van BPA-vrij en geurloos ABS-materiaal. Ultrascherpe en duurzame roestvrijstalen mes maakt hakken en snijden gemakkelijker
 • 【VEILIG EN STABIEL】 ADOV Groentesnijder eiligheidshandbescherming en handschoenen van beschermen handen tegen ongelukken. Stevige antislip opvouwbare bodem en rubber maken snijden stabiel en snell
 • 【VERSCHEIDENHEID VAN PLAKJES】 Het is een mandoline snijder die je verschillende manieren geeft om groenten en fruit te versnipperen, snijden, strippen en raspen. Bereid tomaat paprika wortel hiermee
 • 【NAUWKEURIG SNIJDEN】 Het is een platte groente-, ui- en fruitsnijder van 3 mm, 6 mm en 9 mm, plus julienne-snijder van 4,5 mm en 9 mm. Gebruik benodigde messen uit meerdere opties voor uniforme snede
 • 【GEBRUIKSGEMAK】 Opvouwbaar ontwerp van de plantaardige hakmolen maakt het opbergen eenvoudig en afspoelen is voldoende om te wassen. Eenvoudig te onderhouden voor beginnende tot professionele koks
Bestseller Nr. 8

T-GOGO Multifunctionele groentesnijder, professionele keukenmandoline, 15-in-1, handmatige groentesnijder met 7 messen, groentesnijder voor wortel, aardappel, uien, tomaten (zwart)

 • 【15-in-1 keukengroenteschaaf】De multifunctionele groentesnijder bevat 7 messen - 2 dobbelstenen, 2 snijmessen, 2 draadmessen, 1 gembermolen messen en keukenaccessoires: 1 eierscheider, 1 afvoermand, 1 handbescherming en handschoen, 1 vork en reinigingsborstel, 1 voedselcontainer. Je kunt een groot aantal snijopties gebruiken en snel gerechten bereiden die voldoet aan al je behoeften op het gebied van snijden, snijden en raspen.
 • Uitstekende kwaliteit: de handmatige groentesnijder bestaat uit BPA-vrij en PFOA-vrij materiaal van levensmiddelenkwaliteit, en de messen zijn gemaakt van roestvrij staal, roestvrij. De mandolinehouder is uitgerust met een ergonomische en antislip handgreep, de basis die stabiliteit bij het snijden en snijden garandeert. Onze groentesnijder wordt ook geleverd met handbescherming en handschoen, die het risico op vingerletsel aanzienlijk vermindert.
 • Verwisselbare groentesnijder: de groentesnijders hebben verschillende vormen en maten, die je helpen bij het snijden, versnipperen, snijden en in blokjes snijden van groenten en fruit, zoals ui, komkommer, wortel, aardappel, tomaat, gember, knoflook, courgette, sla en andere levensmiddelen. De nicer dicer is een perfect cadeau voor ons gezin, help ons om tijd te besparen om dagelijks voedsel te bereiden.
 • 【Eenvoudig te reinigen】De groentesnijder kan voor een eenvoudige reiniging volledig worden gedemonteerd en eenvoudig worden afgespoeld onder stromend kraanwater, gebruik onze reinigingsschaar om resten van de afdichting te verwijderen. Opmerking: raak de snijpositie tijdens het reinigen niet met je handen aan. Gebruik het niet in de vaatwasser, vermijd hoge temperaturen.
 • 【Onze belofte】Als je op zoek bent naar een product om de bereidingstijd van je maaltijden te verkorten, is onze handmatige groentenrasp je keukenhulp. Als je vragen of suggesties hebt over onze barbup mandoline, neem dan gerust contact met ons op, wij zullen ons best doen om je van dienst te zijn en je tevreden te stellen.
UitverkoopBestseller Nr. 9

OXO Good Grips Professionele fruit- en groentesnijder 2.0 met Japanse roestvrijstalen messen, 11264100, grijs

 • TOPKWALITEIT De geharde Japanse roestvrijstalen keukengereedschapmessen snijden fruit en groenten gemakkelijk en nauwkeurig voor resultaten van professionele kwaliteit
 • VEELZIJDIG De groentesnijder biedt een verscheidenheid aan sneden, van rechte plakjes, golvende en wafelsneden tot julienne reepjes en grove stokjes.
 • PRAKTISCH De veerbelaste maaihouder beschermt de handen en kan na gebruik gemakkelijk op de rasp worden opgeborgen
 • VERFIJND De zachte, antislipknop van dit keukenhulpmiddel maakt het eenvoudig om de 17 sterkte-instellingen aan te passen; het kijkvenster toont de dikte-instelling van bovenaf
 • OXO GARANTIE Als u een probleem heeft met uw OXO product, we zullen het repareren of vervangen. We zijn dankbaar voor de kans om van de ervaring te leren en het beter te doen.
Bestseller Nr. 10

Myiosus Mandoline Groenteschaaf, Verstelbaar Mandoline Vegetable Slicer, Multifunctionele Groentesnijder van Roestvrij Staal voor Komkommers, Fruit met Snijbestendige Handschoenen en Reinigingsborstel

 • 【Verstelbaar Ingebouwd Lemmet】Onze mandoline groenteschaaf beschikt over een roestvrijstalen mes, dat door eenvoudig de draaiknop julienne (4,5/9mm) of schijven (0-9mm) kan worden ingesteld. Met onze groentesnijder kun je groenten en fruit beter snijden.
 • 【Robuust en Duurzaam】De mandoline groentesnijder is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, met scherpe messen, antislip bodem en antislip handvat, waardoor de bediening van de groentesnijder stabieler en veiliger is. Het apparaat kan voor eenvoudige opslag in een lade plat worden ingeklapt.
 • 【Veilig en Betrouwbaar】Onze mandoline vegetable slicer beschermt uw veiligheid in de hoogste mate. Uitgerust met een kunststof beschermhoes kan hij je helpen om de groente op de schaaf te fixeren en de groenten heen en weer te schuiven. Een paar snijbestendige handschoenen wordt ook meegeleverd om je handen tegen snijwonden te beschermen.
 • 【Gemakkelijk Schoon te Maken】Stel de knop naast de multifunctionele groentesnijder in en draai hem op "OUT" om de trommel gemakkelijk te verwijderen. Vervolgens kun je het lemmet direct met water afspoelen of de gratis reinigingsborstel gebruiken om de etensresten te verwijderen. De verstelbare groentesnijder kan in de vaatwasser worden gebruikt.
 • 【Tijd Besparen】Gebruik de keuken mandoline snijder om voedsel te snijden of te versnipperen, wat veel tijd bespaart bij het bereiden van maaltijden, eenvoudige bediening mogelijk maakt en voldoet aan de eisen van verschillende soorten groenten en fruit. Zeer geschikt voor het snijden van uien, aardappelen, wortelen, komkommers, kool, radijs, pompoenen enz.

Mandolinesnijders zijn een soort keukenmes dat wordt gebruikt om voedsel zoals groenten en fruit in dunne plakjes te snijden. Er zijn veel soorten mandoline-snijmachines, elk ontworpen voor een specifieke taak.

De mandolinesnijder is een keukenapparaat waarmee je gemakkelijk dunne en gelijkmatige plakjes groente, fruit of vlees maakt. De snijmachine is er in verschillende maten en vormen, dus het is belangrijk om er een te kiezen die goed bij je past.

Het kiezen van de beste mandoline snijmachine is niet zo eenvoudig als het lijkt. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden wanneer u een mandolinesnijder wilt kopen. Dit artikel helpt je de juiste beslissing te nemen en de beste mandolinesnijder voor jouw behoeften te vinden.

De beste mandolinesnijder moet gebruiksvriendelijk zijn, een scherp mes hebben en een gemakkelijk schoon te maken oppervlak hebben. Het mes moet ook voedsel van verschillende diktes aankunnen.

Wat zijn mandolinesnijders?

Mandolinesnijders zijn een soort keukenmes met aan de ene kant een lemmet en aan de andere kant een handvat. Het mes is gebogen en wordt gebruikt voor het snijden van voedsel, terwijl het handvat wordt gebruikt om te hakken.

Mandolinesnijders bestaan al sinds het begin van de 19e eeuw, maar werden populair aan het eind van de 19e eeuw. Ze waren oorspronkelijk gemaakt van metaal, maar zijn nu gemaakt van plastic of hout.

Wat zijn de verschillende soorten mandolinesnijders?

Mandolinesnijders zijn een soort gereedschap dat wordt gebruikt om hout te snijden of te vormen. Ze worden meestal gebruikt in de bouwsector of voor het maken van meubels.

Er zijn veel soorten mandolinesnijders, waaronder:

 • Ronde mandolinesnijder
 • Mandolinesnijder met sleuven
 • Mandolinesnijder met rechte rand
 • Mandolinesnijder met plat mes
 • Getande bladmandolinesnijder

Hoe werken mandolinesnijders?

Mandolinesnijders worden gebruikt om een mandoline in dunne plakjes voedsel te snijden. Ze kunnen gemaakt zijn van metaal of plastic, en ze hebben scherpe messen die het gemakkelijk maken om het voedsel te snijden.

Mandolinesnijders werken door de mandolinemessen tegen een plat oppervlak te snijden, zoals een snijplank of bord. Het mes wordt met één hand schuin gehouden en vervolgens op het voedsel gedrukt. De andere hand houdt de snijplank of plaat stevig vast, zodat deze niet verschuift tijdens het snijden.

Wat zijn de kenmerken van een ideale mandolinesnijder?

Mandolinefrezen zijn de meest populaire gereedschappen voor het snijden en vormgeven van hout. Ze zijn een noodzakelijk onderdeel van de gereedschapskist van elke houtbewerker.

Een ideale mandolinesnijder heeft de volgende kenmerken:

 • Het heeft een comfortabele grip die gemakkelijk te gebruiken en vast te houden is.
 • Het is licht van gewicht, zodat het gemakkelijk met één hand kan worden gehanteerd.
 • Het heeft een verstelbare bek, zodat het kan worden aangepast aan verschillende maten werkstukken.

Wat zijn de voor- en nadelen van het kiezen van een mandoline snijmachine?

Mandoline snijmachines zijn de beste tools voor het snijden van groenten en fruit. Ze zijn een geweldige manier om gezonde maaltijden te bereiden, en ze zijn ook gemakkelijk te gebruiken.

Mandoline snijmachines hebben enkele nadelen, zoals het feit dat ze duur en moeilijk schoon te maken kunnen zijn. Een ander nadeel is dat mandolinesnijders gevaarlijk kunnen zijn als je niet weet hoe je ze op de juiste manier moet gebruiken.

Mandoline-snijmachines zijn er in verschillende vormen, maten en mestypes, dus het is belangrijk om er een te vinden die aan uw behoeften voldoet.