Beste mandoline snijder van 2023 (TOP20)

Mandolinesnijders zijn de gereedschappen die worden gebruikt om de vellen papier in perfecte cirkels te maken. Ze zijn er in verschillende soorten en maten, maar de meeste mandolinesnijders hebben een mes dat aan een handvat is bevestigd.

Het mes is meestal lang en dun en heeft twee of vier snijkanten. De snijranden helpen bij het maken van de papieren vellen in perfecte cirkels.

De 20 beste mandoline snijder beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

6-in-1 Mandoline Snijder Professionele Plantaardige Snijmachine Spiraalsnijder - Handmatige Keuken Mandoline Snijmachine - Aardappelsnijmachine Voedsel Snijmachine Kaas Snijmachine Kaasrasp

 • Grootste functionaliteit op de markt: 6 verwisselbare messen voldoen aan al uw snij- en raspbehoeften, terwijl onze spiralizers perfect zijn voor zoedels, gezonde groentepasta's en prachtige garnituren.
 • Compact en praktisch: Onze groentemandoline snijder kan eenvoudig volledig worden gedemonteerd en de meegeleverde mesdoos betekent dat je zorgen hoeft te maken over opslag en organisatie tot het verleden. Plus deze keukengadget is vaatwasmachinebestendig en wordt geleverd met een gespecialiseerd reinigingsgereedschap, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is!
 • Houd u en uw gezin veilig: We weten dat onze roestvrijstalen messen van hoge kwaliteit en vlijmscherp zijn. Onze set wordt geleverd met een vingerbeschermer en beschermende handschoen om u veilig te houden terwijl u de spiraalsnijder en een reinigingsborstel en mesorganizer gebruikt voor wanneer u dat niet bent. Het ABS-kunststof is niet giftig en BPA-vrij en garandeert gezonde maaltijden voor uw gezin.
 • Geen rommel en geen slips: Onze vangbak maakt koken zo veel handiger, geen rommel en geen rommel. Het maakt het schoonmaken moeiteloos en onze antislip basis maakt ook uw snijden en raspen veel gemakkelijker.
 • Lees de handleiding zorgvuldig door: Lees voor gebruik de handleiding van de Fullstar mandoline snijmachine zorgvuldig door. Als je vragen of problemen hebt met de snijmachine, aarzel dan niet om de verkoper een bericht te sturen via Amazon en we zullen binnen 24 uur reageren.
Bestseller Nr. 2

Alles-in-1 Multifunctionele Groentesnijder - Verstelbaar Keuken Mandoline Snijder met Handmatige Spiraalsnijder - Professionele Plantaardige Snijmachine voor Voedsel Aardappel Kaas Julienne Kaasrasp

 • De beste functionaliteit op de markt: 5 verwisselbare messen zorgen ervoor dat deze keukengadget voldoet aan al je behoeften op het gebied van snijden, raspen en hakken. Kies de perfecte dikte van je gesneden groenten met de gebruiksvriendelijke instelknop en selecteer de ideale maat voor je gesneden groenten door simpelweg de inzetstukken te verwisselen.
 • Bonus handmatige spiraalsnijder: Compact en gebruiksvriendelijk, de Fullstar mandoline snijmachine wordt geleverd met een bonus 3 in 1 verstelbare spiralizer. In tegenstelling tot grote apparaten is deze keukengadget gemakkelijk op te bergen en een fluitje van een cent om schoon te maken omdat hij vaatwasmachinebestendig is.
 • U en uw gezin veilig houden: We weten dat onze roestvrijstalen messen van hoge kwaliteit en vlijmscherp zijn. Onze set wordt daarom geleverd met een vingerbeschermer en beschermende handschoen om je veilig te houden terwijl je de spiraalsnijder gebruikt en een reinigingsborstel en mes-organizer voor als je dat niet bent. Het ABS-plastic is niet-toxisch en bpa-vrij en garandeert gezonde maaltijden voor uw gezin.
 • Geen rommel en geen uitglijden: Onze opvangbak maakt koken zo veel handiger, geen rommel en geen geknoei! Het maakt schoonmaken moeiteloos en onze antislipbasis maakt het snijden, hakken en raspen ook veel gemakkelijker. Bovendien is de snijhakselaar volledig vaatwasmachinebestendig (bovenste rek).
 • Lees de gebruiksaanwijzing aandachtig: Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing die bij de Fullstar hakmolen wordt geleverd goed door. Als je vragen of problemen hebt met betrekking tot de helikopter, aarzel dan niet om de verkoper een bericht te sturen via Amazon en we zullen binnen 24 uur reageren.
Bestseller Nr. 3

11-in-1 Mandoline Snijder Professionele Plantaardige Snijmachine Spiraalsnijder - Handmatige Keuken Mandoline Snijmachine - Kaasrasp Julienne Zester Sapcentrifuge Eisnijder Eierscheider Dunschiller

 • Grootste functionaliteit op de markt: 10 verwisselbare messen voldoen aan al uw snij- en raspbehoeften, terwijl onze spiralizers perfect zijn voor zoodles, gezonde groentepasta's en prachtige garnituren.
 • Compact en praktisch: Onze groente-mandoline-snijder kan eenvoudig volledig worden gedemonteerd en de meegeleverde mesdoos zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over opslag en organisatie. Bovendien is deze keukengadget vaatwasmachinebestendig en wordt hij geleverd met een speciaal schoonmaakhulpmiddel, waardoor schoonmaken een fluitje van een cent is!
 • U en uw gezin veilig houden: We weten dat onze roestvrijstalen messen van hoge kwaliteit en vlijmscherp zijn. Onze set wordt daarom geleverd met een vingerbeschermer en beschermende handschoen om je veilig te houden terwijl je de spiraalsnijder gebruikt en een reinigingsborstel en mes-organizer voor als je dat niet bent. Het ABS-plastic is niet giftig en BPA-vrij en garandeert gezonde maaltijden voor uw gezin.
 • Geen rommel en geen uitglijders: Onze opvangbak maakt koken zoveel gemakkelijker, geen rommel en geen geknoei! Het maakt schoonmaken moeiteloos en onze antislipbasis maakt het snijden en raspen ook veel gemakkelijker.
 • Lees de handleiding aandachtig door. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing die bij de Fullstar Mandalin Vegetarische Snijmachine wordt geleverd goed door. Als je vragen of problemen hebt met betrekking tot de snijmachine, aarzel dan niet om de verkoper een bericht te sturen via Amazon en we zullen binnen 24 uur reageren.
Bestseller Nr. 4

Benriner BN-64W-1 Mandoline, Roestvrij Staal Wit

 • Hoge kwaliteit – een integraal onderdeel van elke professionele keuken, Benriner Mandolines zijn de scherpste op de markt met messen van de hoogste kwaliteit, die aan het fijnste bij Japanse messen herinneren; afmetingen: ca. 36 cm x 15 cm x 4 cm
 • Multifunctioneel – het lemmet is traploos door een wiel verstelbaar van 0,5 mm tot 5 mm, bij een snijbreedte (bladbreedte) van 95 mm, ideaal voor aardappelen, komkommers, wortels, appels, uien, aubergines en nog veel meer
 • Veiligheid van groot belang – 1 glad lemmet + 3 verwisselbare extra messen voor julienne met 1 mm, 2,5 mm en 6 mm vertanding inbegrepen, voor verschillende soorten snijden en een kunststof veiligheidsschuif om je vingers te beschermen; antislip voetanker en haak beveiligen de snijder op je werkblad of aan de rand van een kom voor moeiteloos snijden
 • Nieuw, verbeterd design in Yamaguchi, Japan; de messen van roestvrij, hoogwaardig roestvrij staal worden gecomprimeerd, warmtebehandeld en vervolgens met de hand bewerkt, om ze een extra scherp, langdurig beet te geven; het lichaam bestaat uit BPA-vrije kunststof – wit
 • Onderhoud en reiniging – eenvoudig met de hand afspoelen – voor de reiniging gemakkelijk demonteerbaar; vaatwasmachinebestendig op lage temperatuur.
Bestseller Nr. 5

Plantaardige Chopper, Groentesnijder, kubussnijder, Multifunctionele Groentesnijder Veg Ui Dicer Salade Chopper Aardappelsnijder - Juicer Eiersnijmachine Dooier 14-in-1 mandoline kommerschaaf

 • Hoogwaardige groentesnijder: de nieuwste multifunctionele groentesnijder, groentesnijder, groentechopper en -schaafhakken, dobbelstenen, snijden of wrijven. Deze groentesnijder is een praktisch keukengereedschap. De groentesnijder biedt meerdere functies in een uiterst veelzijdig keukenapparaat. De uiensnijder is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals hoogwaardige roestvrijstalen messen en voedselveilige materialen. De groentesnijder kan de meeste groente- en fruitsoorten snijden
 • 8 verwisselbare messen: de groentesnijmachine bevat 8 verschillende maten fruitsnijbladen, multifunctionele snijbladen voor kleine tot middelgrote blokjes of bars, en kwartaal meer dan één variant snijden. Het roestvrije 420 roestvrij staal van de uiensnijder zorgt voor scherpe, gladde snijranden, en de snijbladen zijn gemakkelijk toegankelijk en duurzaam – het perfecte gereedschap om thuis gemakkelijker en sneller te koken
 • Innovatief design: de groentesnijder wordt geleverd met een voedselcontainer, waarmee je levensmiddelen direct in de container kunt snijden, zonder dat je een mes en een snijplank nodig hebt. Dit voorkomt dat de levensmiddelen tijdens het snijden wegglijden. Geen vervelend reinigen en schrobben meer met de snijder. Met de bijpassende schuurvork kan hij in enkele minuten worden gereinigd. Dankzij het compacte formaat kun je hem overal opbergen
 • Verbeter je gezondheid en bespaar tijd: het kan veel tijd en moeite kosten om de ingrediënten van de gewenste gerechten te snijden, te hakken en in schijven te snijden. Bijvoorbeeld tomaten, kool, wortelen of komkommers. Onze groentesnijder vermindert de tijd die je nodig hebt om gerechten aan je voeding toe te voegen. zodat u geen problemen hebt bij het koken of hakken van groenten en fruit hebben, zonder dat je belangrijke voedingsstoffen hoeft af te zien.
 • ☸【Levenslange garantie】-iPalamila Als je nog vragen hebt over onze groentesnijmachine, kun je contact met ons opnemen via onze gratis live chat. Als je niet tevreden bent met onze groentesnijmachine, laat het ons dan weten, en wij zullen je onmiddellijk het volledige bedrag terugbetalen, zonder ergernis en absoluut zonder risico
Bestseller Nr. 6

Chef's Inspirations Mandoline groenteschaaf groentesnijder is geweldig voor het snijden van levensmiddelen, groenten en fruit. Juliennesnijder van professionele kwaliteit.

 • Verminder je tijd voor het bereiden van levensmiddelen met maximaal 50% en krijg elke keer de perfecte snede. Met deze verstelbare groentesnijder besteed je minder tijd aan het bereiden van levensmiddelen en heb je meer tijd om ervan te genieten. Bovendien zullen de professionele resultaten je gewoon inspireren.
 • Snel en eenvoudig te gebruiken. Met deze allessnijder kun je snel en eenvoudig je fruit, aardappelen en groenten in gelijkmatige schijven of julienne snijden. De verstelbare instellingen maken het mogelijk om professioneel ogende schijven of pennen voor verschillende gelegenheden te maken. Verstelbaar voor schijven van 1 mm tot 9 mm en julienne van 4,5 mm tot 9 mm. Ideaal voor het snijden van friet, aardappelstiften, koolsalade en fruit- of groentechips.
 • FDA-goedgekeurd; BPA-vrij. Veilig te gebruiken en eenvoudig te reinigen. Handbescherming en beschermhoes voor messen inbegrepen. BPA-vrij. Rubberen antislipvoetjes. Eenvoudig onder stromend water te reinigen. Vaatwasmachinebestendig.
 • Duurzaam. Het robuuste stalen frame en het stabiele roestvrijstalen lemmet zijn zeer duurzaam.
Bestseller Nr. 7

Mastertop Mandoline voedselsnijmachine, 3-in-1 roestvrijstalen mandoline groentesnijder, verstelbare mandolinesnijder voor aardappel, ui, komkommer, kool, verzendbestendige handschoenen en

 • Verstelbare mandoline snijmachine: Deze mandoline snijmachine heeft scherpe roestvrijstalen messen die zorgen voor een schone en nette snede voor elk type voedsel. Het biedt 2 manieren om plakjes of juliennes te snijden. (Verstelbaar van 1 mm tot 9 mm plakjes, 4,5 mm Julienne en 9 mm Julienne.) U kunt dus naar eigen inzicht snijden voor elk type groente, fruit of friet.
 • Handig en gemakkelijk te gebruiken: Geweldig keukengereedschap, draai en stel de schakelaar in, je kunt je fruit, aardappelen en groenten snel en gemakkelijk in uniforme plakjes of julienne snijden. Perfect om uien, aardappelen, wortelen, courgettes, komkommers, kool, rode bieten, rapen, koolraap, koolraap, pompoen en meer te snijden.
 • Duurzaam: het robuuste ABS-frame en de vlijmscherpe roestvrijstalen messen zijn gemaakt om lang mee te gaan. Het geeft de mandoline een stevige constructie die ervoor zorgt dat hij gemakkelijk kan buigen of kromtrekken.
 • Ergonomisch en antislip ontwerp: bij gebruik van de voedselrasp houdt de antislipbasis de groentesnijder op tafel om het risico op letsel en soepeler gebruik te voorkomen. De zachte, antislip handgreep is ergonomisch en biedt een comfortabele grip.En het kan worden opgevouwen voor compacte opslag in een lade.
 • Zorg voor uw veiligheid: ons pakket wordt geleverd met snijbestendige veiligheidshandschoenen, een ondersteuning voor het snijden van voedsel en een borstel die speciaal is ontworpen voor reiniging. Maak je geen zorgen over je vingers: snijd groenten veilig en gemakkelijk.
UitverkoopBestseller Nr. 8

KEWUZY 15-in-1 multifunctionele groentesnijder, mandoline, groenteschaaf, blokjessnijder, roestvrij staal met 8 verwisselbare messen en eierscheider, voor het snijden, in blokjes snijden en raspen van

 • De groentesnijder bevat 8 verwisselbare messen, 1 eierscheider, 1 afdruiprek, 1 voedselcontainer, 1 mandolinesnijder, 1 handbescherming, 1 dunschiller en 1 schraper.
 • De professionele multifunctionele mandoline is gemaakt van hoogwaardig ABS (acrylonitril-butadieen-styreen) en roestvrij staal, dat BPA-vrij, niet giftig, roestvrij en smaakneutraal is. Het is de ideale keuze voor het bereiden van gezonde maaltijden voor gezinnen.
 • De mandoline container is uitgerust met een ergonomische, antislip bodem, die voor stabiliteit bij het snijden en dobbelen zorgt. De transparante sokkel maakt het mogelijk om de rasp in actie te zien, en onze groenteraspset beschikt bovendien over een handbescherming, die het risico op letsel aan de vingers aanzienlijk vermindert.
 • Alle onderdelen van de multifunctionele groenterasp kunnen voor eenvoudige reiniging en opslag gemakkelijk worden gedemonteerd. De reinigingsvork kan worden gebruikt om resten op de aandrukplaat en het mes te verwijderen, zodat je geen krassen op je handen maakt. Verwijder de verschillende accessoires van de groenterasp, als je hem niet gebruikt en bewaar ze in de container, om verlies en beschadiging te voorkomen.
 • Als je op zoek bent naar een product, waarmee je de tijd voor het bereiden van maaltijden kunt verkorten, zal onze handmatige groenterasp je hulp in de keuken zijn. Let bij de montage en demontage ook op de veiligheid van je handen. Demonteer het apparaat niet hardhandig. - -
Bestseller Nr. 9

Fackelmann verstelbare snijder voor groente/ slicer met handige houder, groentesnijder met scherpe snijmes van roestvrij staal voor aardappelen, komkommer, kaas en meer (Kleur: wit/zwart), Aantal: 1

 • Kaas raspen of groente snijden: Met deze hoogkwalitatieve snijgereedschap ga je niet alleen kaas raspen, maar courgette, wortelen, aardappelen, kool en nog veel meer met weinig moeite – een keuken multi-tool dat in elk keuken gehoord!
 • Multifunctionele keukenaccessoires: Veggie slicer halveren de bereidingstijd en kunnen helpen in de keuken te werken, zonder messen en snijplanken - efficiënt snijden en slijpen van ingrediënten om een gezonde maaltijd te maken.
 • Voedselsnijder in action: Het scherpe en verstelbare roestvrijstalen blad kan van beide kanten gebruikt worden en is veelzijdig inzetbaar voor het grove en fijne raspen, zonder veel inspanning. De handgreep en de resthouder zorgen voor een minimaal risico op letsel.
 • Keukengereedschap: Je ontvangt een groente cutter/ groente schaaf met restenhouder (ca. 32 x 3,5 x 12,5 cm) met een kunststof behuizing kunststof en slicer mes van rvs uit het keuken-assortiment van Fackelmann. Deze groentesnijder is gemakkelijk schoon te maken met de hand.
 • MADE IN GERMANY: Deze snijmachine voor groenten is getest en gecertificeerd met en fabrieksgarantie van 2 jaar. De garantievoorwaarden vind je onder "meer technische informatie". Jouw wettelijke garantierechten blijven hierdoor onaangetast.
Bestseller Nr. 10

Once For All handmatige keuken mandoline, multifunctionele groentesnijder: plakjes, julienne, blokjes, frietjes, roestvrijstalen mes, ui, wortel, aardappel, tomaat, fruit

 • Duurzaam: De behuizing van de snijmachine is gemaakt van niet-giftig ABS-kunststof, terwijl de messen zijn gemaakt van scherp en stevig roestvrij staal, waardoor je langdurig kunt snijden zonder te roesten of te breken.
 • Licht en compact: De groentensnijder snijdt zonder knoeien, is licht en draagbaar en dus de ideale metgezel voor picknicks, barbecues en kookpartijen. Kan voor een veilige opslag worden ingeklapt.
 • Multifunctionele snijder: De multifunctionele snijmachine wordt geleverd met 3 verschillende snij-opties waarmee je plakjes, chips en dobbelsteentjes van gelijkmatige grootte kunt maken. Compleet keukengerei voor verschillende soorten snijwerk zoals blokjes snijden, recht snijden, staafjes en julienne snijden. Ideaal voor het snijden van appels, bieten, wortels, ham, courgettes, aardappelen, enz.
 • Gemakkelijk te gebruiken: deze multifunctionele groentensnijder is eenvoudig te gebruiken en het is niet nodig om de messen voor elk schijfje te verwisselen, draai gewoon aan de knop en pas de dikte van de schijfjes aan die zich direct in de plastic bak verzamelen. De onderdelen zijn afneembaar en gemakkelijk in de vaatwasser te reinigen.
 • Veilig en praktisch: met zijn witte en groene kleur wordt het een favoriete keuze voor de meeste keukens. Antislipvoet voor stabiliteit op een tafel of aanrecht. Het bevat een vingerbescherming die je vinger beschermt tegen het scherpe lemmet, zodat je het veilig kunt gebruiken in vergelijking met een mes.
Bestseller Nr. 11

Joseph Joseph Multi-Grip Keuken mandoline, groentesnijder, dikte van 3 plakjes, met precisiehandvat, groen

 • Veilig en gelijkmatig snijden van een verscheidenheid aan groenten en fruit
 • Precision food grip beschikt over drie stijlen van grip
 • Heeft een dikte van drie sneden
 • Antislippunt en handgreep
 • Beschermende bescherming houdt vingers weg van het mes
Bestseller Nr. 12

Fullstar Mandoline Snijmachine Plantaardige Snijmachine en Plantaardige Rasp - Aardappelsnijmachine Voedselsnijder Veggie Snijmachines Mandoline Snijmachine Rasp - Slicer Fruit Snijmachines voor Fruit

 • Beste functionaliteit op de markt - alles wat je nodig hebt in deze multifunctionele alles-in-één keukengadget. 6 gemakkelijk te verwisselen roestvrijstalen messen, waaronder een rechte snijmachine van 2 mm, een rechte snijmachine van 5 mm, een grove rasp, een fijne grove rasp, een juliennesnijder en een gekarteld mes.
 • DRIPPING BASKET INBEGREPEN - Deze mandoline groentesnijder wordt geleverd met een afvoermand die je kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat je fruit en groenten droog zijn voordat je ze gaat bereiden.
 • Om u en uw gezin veilig te houden - we weten dat onze roestvrijstalen messen van hoge kwaliteit en vlijmscherp zijn. Onze set wordt daarom geleverd met een vingerbeschermer en beschermende handschoen om je te beschermen wanneer je de spiralizer gebruikt en een mes-organizer voor wanneer je hem niet gebruikt. Het ABS-kunststof is niet giftig en BPA-vrij en garandeert gezonde maaltijden voor uw gezin.
 • Geen rommel en geen slips - onze mandoline snijmachine wordt geleverd met een opvangbak die koken zo veel handiger maakt, geen rommel en geen rommel! Het maakt schoonmaken moeiteloos en onze antislipbasis maakt het snijden ook zo veel gemakkelijker. Daarnaast is de gehele snijmachine vaatwasmachinebestendig (bovenste plank).
 • Lees de instructies aandachtig - lees de instructies die bij de Fullstar mandoline snijmachine worden geleverd zorgvuldig door voor gebruik. Als je vragen of problemen hebt met de snijmachine, aarzel dan niet om de verkoper een bericht te sturen via Amazon en we zullen binnen 24 uur reageren.
Bestseller Nr. 13

Professionele mandoline groentesnijder - Groentesnijder met veiligheidshandschoenen, verstelbaar roestvrij staal, maak dikke plakjes van 1 tot 9 mm, handmatige groentesnijder

 • Perfecte keukenhulp: de groentemandoline is ideaal voor het snijden van schijven van elke dikte, verstelbaar van 1 mm tot 9 mm, 4,5 mm en 9 mm voor julienne-schijven. De gloednieuwe groentesnijder op basis van tomaten met de perfecte snijfunctie voor het eenvoudig en perfect snijden van levensmiddelen zoals tomaten, courgettes. komkommers, pat. Aate, uien of rode perken enz.
 • Veilig en eenvoudig te bedienen: het belangrijkste ontwerp is dat deze snijschaaf snijbestendige handschoenen biedt om letsel te voorkomen, ontworpen voor eenvoudige bediening, verstelbare handgreep vergemakkelijkt het wisselen van mandoline tussen de sneden, eenvoudige reiniging van alle componenten.
 • Antislip en inklapbare handgreep: de multifunctionele mandoline van roestvrij staal heeft antislip gebogen poten die het lichaam tot een hoogte van 13 cm optillen om meer ruimte te bieden voor gesneden groenten en fruit.
 • Hoogwaardig en veilig materiaal: de Mandolina groenteschaaf heeft ultrascherpe messen met roestvrij stalen design, gemaakt van voedselveilig ABS/PP/TPE-materiaal en hoogwaardig roestvrij staal, BPA-vrij. En deze groentesnijder kan de kwaliteit van de snijder in verschillende soorten sneden garanderen.
 • 【After-sales service】Bij de montage of demontage let je op de veiligheid van de handen. Demonteer ze niet met geweld. Gebruik ze strikt in overeenstemming met de instructies en wij kunnen een garantie van 12 maanden garanderen met onze snijmachine om je aankoop zonder zorgen te maken. Neem contact met ons op als je vragen hebt.
Bestseller Nr. 14

Mandoline Snijder, Upgrade Plantaardige Chopper 5 in 1 Grote Capaciteit, SupMaKin Safe Kitchen Chopping Artefact voor Groente & Fruit Cutter, Julienne, Dicer, Keuken Gadgets (Blauw)

 • 【Veilige groentesnijder】Met onze 5 in 1 mandoline snijmachine kun je je groenten en fruit in enkele seconden veilig snijden, dobbelstenen, versnipperen en bakken, geen messen hoeven te verwisselen, 0-8 mm verstelbare dikte en is perfect voor het snijden van aardappelen, citroen, wortel, ui, kommer, enz.
 • 【Opgewaardeerde grote capaciteit】: de verbeterde handgreep van deze groentesnijder is arbeidsbesparend met een grotere voerpoort en container, opgewaardeerd mes en de snijsnelheid is sterk verbeterd. Het ingebouwde mesontwerp is veiliger, wat de beste keuze is voor het bereiden van familiemaaltijden.
 • 【HOGE KWALITEIT &STABILITEIT】 Supmakin groentesnijder shell is gemaakt van hoogwaardig milieuvriendelijk ABS met ingebouwde scherpe roestvrijstalen messen, anti-roest, vergrote anti-slip siliconen basis en statiefstandaard zijn ontworpen om stabieler te werken, elke snijmachine biedt 24 maanden gratis vervanging.
 • 【Afneembaar en gemakkelijk te reinigen】: demonteer met één klik, volledig afwasbaar lichaam, gemakkelijk af te spoelen met water, wordt geleverd met een reinigingsborstel om hardnekkige resten te reinigen, gevouwen formaat, neemt minder ruimte in beslag in de kast.
 • 【Winkelgarantie】: als nieuw huis- en keukengeschenk zorgen het voor vrienden en familie zich zeer praktisch, het wordt geleverd met een reinigingsborstel en bedieningshandleiding. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact op met de klantenservice.
UitverkoopBestseller Nr. 15

Chef's INSPIRATIONS Mandoline groentesnijder met V-lemmet, groenteschaaf, snijder & julienne schaaf. Inclusief 6 verschillende inzetstukken, reinigingsborstel & exclusieve handbescherming. Roestvrij staal

 • De perfecte snit met elke poging en een 50% verkorte tijd in de keuken. Breng minder tijd door met de voorbereiding van maaltijden en meer aan om van hen te genieten... De resultaten zullen je overweldigen
 • Snel en eenvoudig te gebruiken. Snijd groenten en fruit met het V-lemmet snel en eenvoudig in stukken van gelijke grootte of juliennes. De 6 verschillende snijbladen maken het mogelijk om professioneel uitziende schijven of juliennes voor verschillende gelegenheden te snijden. Inclusief 1,5 mm schijven, 2,5 mm schijven, 3,5 mm schijven, 3,5 mm julienne, 7 mm julienne en 1,6 mm raspinzetstuk.
 • Veilig in gebruik en eenvoudige reiniging. Inclusief handbescherming. Anti-slip design. Met lemmethouder om ongebruikte messen veilig op te bergen. Voor het reinigen gewoon na gebruik onder stromend water afspoelen. Vaatwasmachinebestendig.
 • Langdurig. Hoogwaardig roestvrijstalen frame en messen die een leven lang meegaan. Vergeet de goedkope plastic mandoline snijder. Deze hier zal ze allemaal overleven
 • Internationale producten hebben aparte voorwaarden, worden vanuit het buitenland verkocht en kunnen verschillen van lokale producten, waaronder pasvorm, leeftijdsclassificaties en taal van het product, etikettering of instructies.
Bestseller Nr. 16

ADOV Mandoline Snijmachine, Alle in 1 Multifunctionele Groentesnijder, Verwisselbaar Roestvrij Staal met Voedselcontainer en Handbeschermer, Keuken Julienne Slicer Rasp voor Aardappel Tomaat Ui Fruit

 • 【8 in 1 MANDOLINE SNIJMACHINE】 ADOV keuken mandoline snijmachine heeft 8 verwisselbare messen, 1 voedselcontainer basis en een vingerbescherming. Perfect voor snijden, raspen, hakken en tijd besparen
 • 【GEAVANCEERDE VEILIGHEIDSFUNCTIE】 Veilige handbescherming beschermt de handen vanaf nul. Groentesnijder wordt geleverd met slipvaste pads de onderkant om de stabiliteit te behouden tijdens snijden
 • 【VOEDSELGRAAD MATERIAAL】 julienne snijmachine is gemaakt van Food-Grade 402 roestvrij staal en BPA-vrij ABS-materiaal. Alle functionaliteit van keuken met 8 verwisselbare roestvrijstalen messen
 • 【MEERDERE VORM EN GROOTTE】 Het is mandoline slicer kaasrasp met verschillende vormen, waaronder stukjes van 1,5 / 1,0 mm, dunne julienne enz. Selecteer mes, bevestig voedsel aan de vaste pin en begin
 • 【GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN EN SCHOON】 Deze fruitsnijder keukenrasp is in elkaar te zetten, op te zetten en schoon te maken. Het heeft een eenvoudige demontage en kan worden gewassen door af te spoelen
Bestseller Nr. 17

Myiosus Mandoline Vegetable Slicer, Mandoline Groentesnijder met Verstelbare V-vormige Messen, Geschikt voor Fruit, Groenten, Komkommers, Aardappelen, Handhandschoenen en Reinigingsborstels

 • 【Efficiënt & Tijdbesparend & Energie Besparen】Perfecte mandoline slicer bij elk gebruik, 50% minder tijd in de keuken, minder tijd voor het bereiden van maaltijden en meer tijd om te genieten!
 • 【5-in-1 Set】 Deze keuken mandoline snijder heeft 5 verwisselbare V-messen, waarmee je snel en eenvoudig groenten en fruit kunt snijden of versnipperen. Bevat 1,5 mm slice, 2,5 mm slice, 3,5 mm slice, 3,5 mm julienne en 7 mm julienne.
 • 【Veilig in Gebruik en Gemakkelijk te Reinigen】Mandoline groentesnijder inclusief handbeschermingsaccessoires, snijbestendige handschoenen en antislipvoeten. Met opbergbox voor het veilig opbergen van de messen. Het reinigen van de groentesnijder is eenvoudig: na gebruik gewoon onder stromend water afspoelen. Vaatwasmachinebestendig.
 • 【Duurzaam】Het lemmet van de groenten mandoline is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, roestvrij en bestand tegen buigen en slijtage. Het scherpe lemmet snijdt met gemak door groenten en fruit. Het apparaat kan plat worden opgevouwen en in een lade worden opgeborgen.
 • 【Veelzijdig Gebruik】De mandoline vegetable slicer bespaart veel tijd bij het bereiden van maaltijden en is gemakkelijk te gebruiken voor een verscheidenheid aan groenten en fruit. Ideaal voor het snijden van uien, aardappelen, wortelen, komkommers, kool, bieten, pompoen en meer.
UitverkoopBestseller Nr. 18

T-GOGO Multifunctionele groentesnijder, professionele keukenmandoline, 15-in-1, handmatige groentesnijder met 7 messen, groentesnijder voor wortel, aardappel, uien, tomaten (zwart)

 • 【15-in-1 keukengroenteschaaf】De multifunctionele groentesnijder bevat 7 messen - 2 dobbelstenen, 2 snijmessen, 2 draadmessen, 1 gembermolen messen en keukenaccessoires: 1 eierscheider, 1 afvoermand, 1 handbescherming en handschoen, 1 vork en reinigingsborstel, 1 voedselcontainer. Je kunt een groot aantal snijopties gebruiken en snel gerechten bereiden die voldoet aan al je behoeften op het gebied van snijden, snijden en raspen.
 • Uitstekende kwaliteit: de handmatige groentesnijder bestaat uit BPA-vrij en PFOA-vrij materiaal van levensmiddelenkwaliteit, en de messen zijn gemaakt van roestvrij staal, roestvrij. De mandolinehouder is uitgerust met een ergonomische en antislip handgreep, de basis die stabiliteit bij het snijden en snijden garandeert. Onze groentesnijder wordt ook geleverd met handbescherming en handschoen, die het risico op vingerletsel aanzienlijk vermindert.
 • Verwisselbare groentesnijder: de groentesnijders hebben verschillende vormen en maten, die je helpen bij het snijden, versnipperen, snijden en in blokjes snijden van groenten en fruit, zoals ui, komkommer, wortel, aardappel, tomaat, gember, knoflook, courgette, sla en andere levensmiddelen. De nicer dicer is een perfect cadeau voor ons gezin, help ons om tijd te besparen om dagelijks voedsel te bereiden.
 • 【Eenvoudig te reinigen】De groentesnijder kan voor een eenvoudige reiniging volledig worden gedemonteerd en eenvoudig worden afgespoeld onder stromend kraanwater, gebruik onze reinigingsschaar om resten van de afdichting te verwijderen. Opmerking: raak de snijpositie tijdens het reinigen niet met je handen aan. Gebruik het niet in de vaatwasser, vermijd hoge temperaturen.
 • 【Onze belofte】Als je op zoek bent naar een product om de bereidingstijd van je maaltijden te verkorten, is onze handmatige groentenrasp je keukenhulp. Als je vragen of suggesties hebt over onze barbup mandoline, neem dan gerust contact met ons op, wij zullen ons best doen om je van dienst te zijn en je tevreden te stellen.
Bestseller Nr. 19

Toskope 12 in 1 Groentesnijder met 6 Roestvrijstalen Messen, Mandoline Groenteschaaf voor Het Snijden, Snijden en Raspen van Groenten, Grijs

 • Praktisch: de groentesnijder bevat 6 verwisselbare scheiders en 1 ijseparator (eenvoudig scheiden van eiwit en egeel). Het is een zeer praktische keukenhulp die je kan helpen om het kookproces te vereenvoudigen.
 • Premium kwaliteit: de fruitsnijder van hoogwaardig ABS en roestvrij staal, dat BPA-vrij, niet giftig, roestvrij en smaakneutraal is. Het is een ideale keuze om gezinnen gezonde maaltijden te bieden.
 • 【Eenvoudig te reinigen】Alle onderdelen van de multisnijder kunnen gemakkelijk worden gedemonteerd en kunnen direct onder water worden afgespoeld De reinigingsvork kan de resten van de drukplaat en het lemmet verwijderen om krassen op de handen te voorkomen.
 • 【Stabiliteit】Aan de onderkant van de uiensnijder bevinden zich twee antisliplijnen die wegglijden op de tafel kunnen voorkomen, zodat de werking stabieler en soepel is. Opmerking: gebruik het mes niet voor het snijden van harde levensmiddelen, vermijd het buigen van het lama.
 • 【Premium service】 Als de groenteschaaf binnen 30 dagen kwaliteitsproblemen heeft, bieden wij je een gratis retour- en omruilservice aan.
Bestseller Nr. 20

Mandoline-voedselsnijder, 3-in-1 opgewaardeerd verstelbaar roestvrij staal met wafelbaksnijder Aardappelchips Groente-ui-dun tot 9 mm met handschoenenbeschermer en borstel

 • 【Hoge kwaliteit】: Het mes is erg scherp. Het is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal met scherpe rand en harde textuur. Het zware en stevige roestvrijstalen frame is duurzamer dan een gewone plastic snijmachine. Gemakkelijk om aardappelchips, komkommerschijfjes, wortelschijfjes en uienringen te snijden. Het is een goede hulp bij het maken van salades.
 • 【Compact & Praktisch】: Het is niet nodig om het mes steeds opnieuw te vervangen. Het mes van dit product heeft een ingebouwd ontwerp, er zijn niet veel messen om te vervangen en de verstelbare snijmachine biedt een snelle en gemakkelijke manier om groenten te bereiden. Hierdoor ben je minder tijd kwijt aan het bereiden van eten en geniet je van meer tijd.
 • 【Bespaar ruimte】: Omdat onze messen ingebouwd zijn, is er geen extra opbergruimte nodig en is de antislipvoet inklapbaar.
 • 【Veilig in gebruik】: Het ABS-plastic is niet-toxisch en BPA-vrij en garandeert gezonde maaltijden voor uw gezin. U kunt de bijpassende antislip rubberen voetjes gebruiken, gewoon in de gootsteen leggen om de mandoline veilig en gemakkelijk met water te reinigen.
 • 【Directe hulp en service voor jou】: MASTERTOP Verstelbare Mandoline Voedselsnijmachine. Zoek hier op Amazon naar onze klantenondersteuning, klik op "Contact opnemen met de verkoper". U kunt 24 uur per dag hulp krijgen van de klantenservice en een tevreden oplossing als u problemen ondervindt.

Mandolinesnijders zijn niet alleen voor mandolines. Ze kunnen voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt, zoals het snijden van papier, stof en zelfs leer.

Maar er zijn ook enkele dingen waar u rekening mee moet houden voordat u een mandolinesnijder aanschaft. Deze omvatten de grootte van het mes en het materiaal waarvan het is gemaakt. U moet ook overwegen of u een stationaire of draagbare snijder wilt en welk type mes u wilt – een recht of gebogen mes.

Wat is een mandoline?

Mandolines zijn snaarinstrumenten die een strijkstok gebruiken om een toon te produceren. Ze worden meestal gespeeld als solo-instrument of in kleine ensembles.

Mandoline is het meest bekende type mandoline, maar er zijn ook mandolines met dubbele hals en mandola’s. De naam “mandoline” is afgeleid van het Italiaanse woord “mandola”, wat “kleine hand” betekent.

De eerste vermelding van de mandoline dateert uit 1797 toen het in een Engelse publicatie werd genoemd.

Wat is een mandolinesnijder?

Mandolinesnijders zijn een soort mes met een lemmet in de vorm van de hals van een mandoline. Ze worden al duizenden jaren gebruikt om groenten, fruit, brood en ander zacht voedsel te snijden.

Een mandolinesnijder is een soort mes met een lemmet in de vorm van de hals van een mandoline. Ze worden al duizenden jaren gebruikt om groenten, fruit, brood en ander zacht voedsel te snijden. Mandolines werden oorspronkelijk gemaakt van metaal, maar tegenwoordig worden ze vaker gemaakt van roestvrij staal of koolstofvezelcomposietmateriaal.

Mandolinesnijders worden ook wel groentemessen of fruitmessen genoemd omdat ze gebruikt kunnen worden om zowel groenten als fruit te snijden zonder ze te beschadigen.

Hoe kies je de beste mandolinesnijder voor jou?

Mandoline uitstekers zijn er in verschillende maten en vormen. U moet weten wat u wilt dat uw mandolinesnijder doet voordat u de beste voor u kiest.

Er zijn twee soorten mandolinesnijders: vast mes en verstelbaar mes. Mandolinesnijders met een vast blad hebben een enkel mes dat op zijn plaats wordt vastgezet. Mandolines met verstelbare bladen hebben meerdere bladen die kunnen worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker.

De beste mandolinesnijder moet duurzaam, gebruiksvriendelijk en betaalbaar zijn.

Wat zijn de voor- en nadelen van verschillende mandolinesnijders?

Mandoline uitstekers zijn er in verschillende soorten en maten. Ze zijn ook gemaakt van verschillende materialen. Er zijn twee hoofdtypen mandolinesnijders – hand- en tafelmandolines.

De voordelen van een handbediende mandolinesnijder zijn onder meer draagbaarheid, gebruiksgemak en de mogelijkheid om in krappe ruimtes te worden gebruikt. De nadelen zijn onder meer dat er meer kracht nodig is bij het doorsnijden van dikke materialen, minder precisie bij het snijden van dunne materialen en het risico op letsel door verkeerd gebruik.

Benchtop-mandolines zijn meestal te vinden in winkels of grote fabrieken die veel tegelijk snijden. Ze bieden precisie bij het snijden van dunne materialen en minder kracht nodig om door dikke materialen te snijden in vergelijking met draagbare modellen.

Wat zijn enkele van de meest populaire merken van mandolinesnijders?

Enkele van de meest populaire merken mandolinesnijders zijn Fender, Martin, Gibson, Takamine en Ovation.

Wat zijn enkele van de meest gerenommeerde merken mandolines die momenteel op de markt zijn?

Mandolines zijn snaarinstrumenten die met een strijkstok worden bespeeld. Ze bestaan al honderden jaren en zijn geëvolueerd om populair te zijn in veel verschillende soorten muziek.

Dit is een van de meest gestelde vragen van mandolinespelers. Om deze vraag te beantwoorden moeten we even terug in de tijd. Mandolines werden voor het eerst uitgevonden in Italië tijdens het Renaissance-tijdperk en werden gemaakt van verschillende materialen zoals hout, metaal en andere organische materialen zoals hoorns van dieren. Een van de meest gerenommeerde merken op de markt van vandaag is Fender, opgericht door Leo Fender in 1946.

Heeft het type staal dat wordt gebruikt in een mandolinesnijder invloed op de prestaties en duurzaamheid?

Dit artikel onderzoekt het effect van verschillende soorten staal op de prestaties en duurzaamheid van mandolines.

Staal is een materiaal dat wordt gebruikt om verschillende gereedschappen en messen te maken, zoals wokken en messen. Staal wordt ook gebruikt in mandolinesnijders om messen te maken die met hoge snelheden en minder wrijving roteren.

Staal is een legering van ijzer en koolstof, wat het zijn hardheid geeft. Het koolstofgehalte in staal beïnvloedt de prestaties en duurzaamheid van het gereedschap. Staal met een laag koolstofgehalte heeft een lager smeltpunt dan staal met een hoog koolstofgehalte, waardoor het minder goed bestand is tegen corrosie door zuren of water.