Beste mandoline snijder van 2022 (TOP20)

Mandolinesnijders zijn de gereedschappen die worden gebruikt om de vellen papier in perfecte cirkels te maken. Ze zijn er in verschillende soorten en maten, maar de meeste mandolinesnijders hebben een mes dat aan een handvat is bevestigd.

Het mes is meestal lang en dun en heeft twee of vier snijkanten. De snijranden helpen bij het maken van de papieren vellen in perfecte cirkels.

De 20 beste mandoline snijder beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
6-in-1 Mandoline Snijder Professionele Plantaardige Snijmachine Spiraalsnijder - Handmatige Keuken Mandoline Snijmachine - Aardappelsnijmachine Voedsel Snijmachine Kaas Snijmachine Kaasrasp
 • Grootste functionaliteit op de markt: 6 verwisselbare messen voldoen aan al uw snij- en raspbehoeften, terwijl onze spiralizers perfect zijn voor zoedels, gezonde groentepasta's en prachtige garnituren.
 • Compact en praktisch: Onze groentemandoline snijder kan eenvoudig volledig worden gedemonteerd en de meegeleverde mesdoos betekent dat je zorgen hoeft te maken over opslag en organisatie tot het verleden. Plus deze keukengadget is vaatwasmachinebestendig en wordt geleverd met een gespecialiseerd reinigingsgereedschap, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is!
 • Houd u en uw gezin veilig: We weten dat onze roestvrijstalen messen van hoge kwaliteit en vlijmscherp zijn. Onze set wordt geleverd met een vingerbeschermer en beschermende handschoen om u veilig te houden terwijl u de spiraalsnijder en een reinigingsborstel en mesorganizer gebruikt voor wanneer u dat niet bent. Het ABS-kunststof is niet giftig en BPA-vrij en garandeert gezonde maaltijden voor uw gezin.
 • Geen rommel en geen slips: Onze vangbak maakt koken zo veel handiger, geen rommel en geen rommel. Het maakt het schoonmaken moeiteloos en onze antislip basis maakt ook uw snijden en raspen veel gemakkelijker.
 • Lees de handleiding zorgvuldig door: Lees voor gebruik de handleiding van de Fullstar mandoline snijmachine zorgvuldig door. Als je vragen of problemen hebt met de snijmachine, aarzel dan niet om de verkoper een bericht te sturen via Amazon en we zullen binnen 24 uur reageren.
Bestseller Nr. 2
Benriner BN-64W-1 Mandoline, Roestvrij Staal Wit
 • Hoge kwaliteit – een integraal onderdeel van elke professionele keuken, Benriner Mandolines zijn de scherpste op de markt met messen van de hoogste kwaliteit, die aan het fijnste bij Japanse messen herinneren; afmetingen: ca. 36 cm x 15 cm x 4 cm
 • Multifunctioneel – het lemmet is traploos door een wiel verstelbaar van 0,5 mm tot 5 mm, bij een snijbreedte (bladbreedte) van 95 mm, ideaal voor aardappelen, komkommers, wortels, appels, uien, aubergines en nog veel meer
 • Veiligheid van groot belang – 1 glad lemmet + 3 verwisselbare extra messen voor julienne met 1 mm, 2,5 mm en 6 mm vertanding inbegrepen, voor verschillende soorten snijden en een kunststof veiligheidsschuif om je vingers te beschermen; antislip voetanker en haak beveiligen de snijder op je werkblad of aan de rand van een kom voor moeiteloos snijden
 • Nieuw, verbeterd design in Yamaguchi, Japan; de messen van roestvrij, hoogwaardig roestvrij staal worden gecomprimeerd, warmtebehandeld en vervolgens met de hand bewerkt, om ze een extra scherp, langdurig beet te geven; het lichaam bestaat uit BPA-vrije kunststof – wit
 • Onderhoud en reiniging – eenvoudig met de hand afspoelen – voor de reiniging gemakkelijk demonteerbaar; vaatwasmachinebestendig op lage temperatuur.
Bestseller Nr. 3
Joseph Joseph Multi-Grip Mandoline, Groen
 • Veilig en gelijkmatig snijden van een verscheidenheid aan groenten en fruit
 • Precision food grip beschikt over drie stijlen van grip
 • Heeft een dikte van drie sneden
 • Antislippunt en handgreep
 • Beschermende bescherming houdt vingers weg van het mes
Bestseller Nr. 4
7-in-1 Mandoline Groentesnijder Met Glazen Container - Keuken Mandoline Snijmachine Voedsel Slicer Veg Slicer - Mandoline Slicer Professionele Ui Snijder Aardappelsalade Julienne Snijmachine Kaasrasp Zester
 • Beste functionaliteit op de markt: alles wat je nodig hebt in dit multifunctionele alles in één keukengadget. 6 eenvoudig te vervangen roestvrijstalen messen inclusief een 2 mm rechte snijmachine, 5 mm rechte snijmachine, grove rasp, fijne grove rasp, julienne snijmachine en golvend mes.
 • Bonus afvoermand inbegrepen: Deze mandoline groentesnijder wordt geleverd met een afvoermand meegeleverd waarmee u ervoor kunt zorgen dat uw groenten en fruit droog zijn voor de bereiding.
 • U en uw gezin veilig houden: We weten dat onze roestvrijstalen messen van hoge kwaliteit en vlijmscherp zijn. Onze set wordt daarom geleverd met een vingerbeschermer en beschermende handschoen om je veilig te houden terwijl je de spiraalsnijmachine en een mesorganizer gebruikt voor wanneer je dat niet bent. Het abs plastic is niet giftig en bpa vrij garanderen gezonde maaltijden voor uw gezin.
 • Geen rommel en geen slips: onze mandalijn groente snijmachine wordt geleverd met een glazen container die koken zoveel handiger maakt, geen rommel en geen rommel. Het maakt het schoonmaken moeiteloos en onze antislipbasis maakt uw hakken ook veel gemakkelijker. Bovendien is de gehele snijmachine vaatwasmachinebestendig (bovenste rek).
 • Lees de handleiding zorgvuldig door. Lees voor gebruik de handleiding met de Fullstar mandoline snijmachine zorgvuldig door. Als je vragen of problemen hebt met de snijmachine, aarzel dan niet om de verkoper een bericht te sturen via Amazon en wij reageren binnen 24 uur.
Bestseller Nr. 5
7-in-1 Multifunctionele Handmatige Groentesnijder - Keuken Mandoline Snijder met Spiraalsnijder - Professionele Plantaardige Snijmachine - Voedsel Aardappel Kaas Snijmachine Kaasrasp Julienne
 • De mesjes zijn vlijmscherp om gemakkelijk te kunnen snijden, maar dit betekent dat u tijdens het werken altijd de veiligheidshandschoen moet gebruiken om letsel te voorkomen.
 • 7-in-1 Mandoline snijmachine en hakmolen biedt de functionaliteit van meerdere keukengereedschappen met 7 verwisselbare snijbladen. Maak ruimte vrij op je aanrecht en gebruik slechts 1 eenvoudig keukengadget.
 • Opvangbak van 1,2 liter maakt het bereiden van maaltijden zonder rommel en gemakkelijk. Gegoten vingerbescherming en rubberen antislipbasis zorgen voor totale veiligheid en stabiliteit bij het snijden en in blokjes snijden van wortelen, komkommers, aardappelen en kazen.
 • Deze compacte snij- en snijmachine meet slechts 20,32 x 11,43 x 7,62 cm en weegt 1,2 kg. Het kan volledig worden gedemonteerd voor eenvoudige reiniging op de bovenste plank van uw vaatwasser.
 • Lees de handleiding aandachtig door. Lees voor gebruik aandachtig de gebruiksaanwijzing die bij de Fullstar hakmolen is geleverd. Als je vragen of problemen hebt met betrekking tot de helikopter, aarzel dan niet om de verkoper een bericht te sturen via Amazon en we zullen binnen 24 uur reageren.
Bestseller Nr. 6
Groentesnijder, groenteschaaf, juliennesnijder, komkommerschaaf, aardappelsnijder, 5-in-1 mandoline, keukenschaaf met houder, wortelsnijder, handmatige groentesnijder, multisnijder
 • 【5-in-1 mandoline】Groentesnijder met houder. De mandoline is gemaakt van voedselveilig materiaal. Combinatie van duurzaam ABS en roestvrij staal, lange levensduur, gemakkelijk te reinigen en roestvrij. Onze mandolinesnijder heeft vijf verschillende messen voor het snijden van groenten, (schijf van 1,5 mm, 2,5 mm, schijf van 3,5 mm, 3 x 3 mm julienne, 3 x 6 mm ne).
 • Veilig te gebruiken: groentesnijder, groenteschaaf, die handen en vingers uit de buurt van de messen houdt. Gebruik een stopper om levensmiddelen te snijden om je vingers te beschermen tegen direct contact met scherpe messen. Omdat het lemmet zeer scherp is, raak je het lemmet bij het reinigen niet aan. Voor het reinigen moet een borstel worden gebruikt.
 • Ergonomische handgreep: deze mandoline-slicer beschikt over 4 antislip pads, die het werkblad stevig kunnen vasthouden en stabiel kunnen houden. Het intieme greepontwerp maakt gebruik van het hefboomprincipe, dat gemakkelijk in te drukken is. Doe de gewassen groente gewoon in de vulschacht om ze te schijven of te julienne. De bediening is zeer eenvoudig en moeiteloos.
 • Multifunctionele groentesnijder: de mandoline groentesnijder voldoet aan alle eisen voor de bereiding van gerechten: hij verwerkt komkommers, salade, courgettes, citroenen, worstjes, aardappelen, wortelen enz. en kan ook worden gebruikt voor het snijden van vlees. (Opmerking: het vlees moet voor het snijden bevroren en botvrij zijn. Anders wordt het lemmet beschadigd.)
 • Perfect cadeau voor de keuken: dankzij de inklapbare standaard kan deze mandoline voor eenvoudig opbergen bijna volledig plat worden opgevouwen. Bovendien beschikt de veilige groentehakker over een eenvoudige en sfeervolle verpakkingsdoos, die zeer geschikt is als kerstcadeau of nieuw cadeau voor thuis, een perfect cadeau voor familie, vrienden, familie en mensen die graag koken.
Bestseller Nr. 7
Masthome Mandoline Slicer, Mandoline Groentesnijders, Verstelbare Voedselsnijmachine Julienne Chopper Cutter voor het Snijden van Voedsel - Stuur Handschoenen & Reinigingsborstel
 • Verstelbare mandoline snijmachine: onze Mandoline Food Slicer heeft een instelbare dikte, je kunt perfecte plakjes krijgen van 1 tot 9 mm en 4,5-10 mm julienne
 • 【Duurzaam】 De mandoline snijmachine met roestvrijstalen lemmet zorgt ervoor dat de groentesnijder lang genoeg levensduur heeft en sterk genoeg is
 • 【Antislip】:Wanneer u deze mandoline gebruikt, worden de antislipvoetjes de mandoline snijmachine stabiel aan de tafel bevestigd. Uitstekend geschikt voor het maken van aardappelchips, groente- en fruitsalad
 • 【Veiligheid van voedselhouder】 De voedselhouder en handschoenen kunnen voorkomen dat je handen letsel raken bij het gebruik van de mandoline snijmachine
 • 【Eenvoudig te reinigen】 De meegeleverde borstel wordt gebruikt voor het reinigen van de mandoline groente snijmachine snijder
UitverkoopBestseller Nr. 8
OXO Good Grips Mandoline met V-mes
 • Rechte snijbladen en juliënnesnijbladen voor frites en juliënnereepjes
 • Scherp V-vormig gehard roestvrijstalen mes snijdt gemakkelijk harde groenten zoals aardappelen en zacht fruit zoals tomaten
 • Vier snijdiktes: 1,5, 3,0, 4,5 en 6,0 mm
 • Alle snijbladen worden in de mandoline bewaard voor extra veiligheid en gemak
Bestseller Nr. 9
Rük Groentesnijder, mandoline, groenteschaaf, fruitsnijder, aardappelsnijder, uiensnijder, groentesnijder, juliennesnijder multifunctionele snijder, 22-in-1, met handschoen, keukenschaaf, handmatig verstelbaar
 • 【22 in 1 design】Rük multifunctionele groentesnijder, hiermee krijg je alles voor elkaar in de keuken. De mutisnijder kan als handschiller, citruspers, eischeider en schijfsnijder worden gebruikt. Plaats het eten dat je nodig hebt in deze voedselsnijder. Dit compleet functionerende keukenapparaat vermindert je voorbereidingstijd in slechts enkele minuten zonder dat er belangrijke voedingsstoffen gaan.

 • 【8 verschillende messen en snijvaste handschoenen Drie roestvrijstalen snijmessen en vijf verwisselbare messchijven om stukjes of reepjes te snijden te raspen en te persen. Je kunt ook eenvoudig kool, wortels of komkommers snijden. Raspen,persen,in stukjes of reepjes snijden wordt zo makkelijker en veiliger. Tegelijkertijd leveren wij er een snijbestendige handschoen in de productverpakking bij, zodat je de groentesnijder veiliger kunt bedienen.

 • 【Groentesnijder met opvangbak】Deze multifunctionele snijder is voorzien van een 1,8 liter voedselveilige opvangbak. 5 antislipvoetjes maken de groentesnijder schoner en veiliger in gebruik. Je hoeft je aanrecht of kleding na gebruik niet schoon te maken. De groentesnijder is uitgerust met een groot aantal messen die aan je verschillende wensen voldoen. Alle messen kunnen afgesloten en zonder kwijt of beschadigd te raken in de groentesnijder en bijbehorende bakken worden opgeborgen.

 • 【Hoogwaardige materialen en eenvoudig te reinigen】De mandoline groenteschaaf bestaat uit roestbestendig roestvrijstaal 420 messen en voedselveilige materialen, die robuust en BPA-vrij zijn. Het formaat van de snijder is 29,2 x 13,7 x 11,4 cm. Hij kan volledig gedemonteerd om hem eenvoudig in de vaatwasser te reinigen.

UitverkoopBestseller Nr. 10
Once For All handmatige keuken mandoline, multifunctionele groentesnijder: plakjes, julienne, blokjes, frietjes, roestvrijstalen mes, ui, wortel, aardappel, tomaat, fruit
 • Duurzaam: De behuizing van de snijmachine is gemaakt van niet-giftig ABS-kunststof, terwijl de messen zijn gemaakt van scherp en stevig roestvrij staal, waardoor je langdurig kunt snijden zonder te roesten of te breken.
 • Licht en compact: De groentensnijder snijdt zonder knoeien, is licht en draagbaar en dus de ideale metgezel voor picknicks, barbecues en kookpartijen. Kan voor een veilige opslag worden ingeklapt.
 • Multifunctionele snijder: De multifunctionele snijmachine wordt geleverd met 3 verschillende snij-opties waarmee je plakjes, chips en dobbelsteentjes van gelijkmatige grootte kunt maken. Compleet keukengerei voor verschillende soorten snijwerk zoals blokjes snijden, recht snijden, staafjes en julienne snijden. Ideaal voor het snijden van appels, bieten, wortels, ham, courgettes, aardappelen, enz.
 • Gemakkelijk te gebruiken: deze multifunctionele groentensnijder is eenvoudig te gebruiken en het is niet nodig om de messen voor elk schijfje te verwisselen, draai gewoon aan de knop en pas de dikte van de schijfjes aan die zich direct in de plastic bak verzamelen. De onderdelen zijn afneembaar en gemakkelijk in de vaatwasser te reinigen.
 • Veilig en praktisch: met zijn witte en groene kleur wordt het een favoriete keuze voor de meeste keukens. Antislipvoet voor stabiliteit op een tafel of aanrecht. Het bevat een vingerbescherming die je vinger beschermt tegen het scherpe lemmet, zodat je het veilig kunt gebruiken in vergelijking met een mes.
Bestseller Nr. 11
Alles-in-1 Multifunctionele Groentesnijder - Verstelbaar Keuken Mandoline Snijder met Handmatige Spiraalsnijder - Professionele Plantaardige Snijmachine voor Voedsel Aardappel Kaas Julienne Kaasrasp
 • De beste functionaliteit op de markt: 5 verwisselbare messen zorgen ervoor dat deze keukengadget voldoet aan al je behoeften op het gebied van snijden, raspen en hakken. Kies de perfecte dikte van je gesneden groenten met de gebruiksvriendelijke instelknop en selecteer de ideale maat voor je gesneden groenten door simpelweg de inzetstukken te verwisselen.
 • Bonus handmatige spiraalsnijder: Compact en gebruiksvriendelijk, de Fullstar mandoline snijmachine wordt geleverd met een bonus 3 in 1 verstelbare spiralizer. In tegenstelling tot grote apparaten is deze keukengadget gemakkelijk op te bergen en een fluitje van een cent om schoon te maken omdat hij vaatwasmachinebestendig is.
 • U en uw gezin veilig houden: We weten dat onze roestvrijstalen messen van hoge kwaliteit en vlijmscherp zijn. Onze set wordt daarom geleverd met een vingerbeschermer en beschermende handschoen om je veilig te houden terwijl je de spiraalsnijder gebruikt en een reinigingsborstel en mes-organizer voor als je dat niet bent. Het ABS-plastic is niet-toxisch en bpa-vrij en garandeert gezonde maaltijden voor uw gezin.
 • Geen rommel en geen uitglijden: Onze opvangbak maakt koken zo veel handiger, geen rommel en geen geknoei! Het maakt schoonmaken moeiteloos en onze antislipbasis maakt het snijden, hakken en raspen ook veel gemakkelijker. Bovendien is de snijhakselaar volledig vaatwasmachinebestendig (bovenste rek).
 • Lees de gebruiksaanwijzing aandachtig: Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing die bij de Fullstar hakmolen wordt geleverd goed door. Als je vragen of problemen hebt met betrekking tot de helikopter, aarzel dan niet om de verkoper een bericht te sturen via Amazon en we zullen binnen 24 uur reageren.
Bestseller Nr. 12
Toskope 12 in 1 Groentesnijder met 6 Roestvrijstalen Messen, Mandoline Groenteschaaf voor Het Snijden, Snijden en Raspen van Groenten, Grijs
 • Praktisch: de groentesnijder bevat 6 verwisselbare scheiders en 1 ijseparator (eenvoudig scheiden van eiwit en egeel). Het is een zeer praktische keukenhulp die je kan helpen om het kookproces te vereenvoudigen.
 • Premium kwaliteit: de fruitsnijder van hoogwaardig ABS en roestvrij staal, dat BPA-vrij, niet giftig, roestvrij en smaakneutraal is. Het is een ideale keuze om gezinnen gezonde maaltijden te bieden.
 • 【Eenvoudig te reinigen】Alle onderdelen van de multisnijder kunnen gemakkelijk worden gedemonteerd en kunnen direct onder water worden afgespoeld De reinigingsvork kan de resten van de drukplaat en het lemmet verwijderen om krassen op de handen te voorkomen.
 • 【Stabiliteit】Aan de onderkant van de uiensnijder bevinden zich twee antisliplijnen die wegglijden op de tafel kunnen voorkomen, zodat de werking stabieler en soepel is. Opmerking: gebruik het mes niet voor het snijden van harde levensmiddelen, vermijd het buigen van het lama.
 • 【Premium service】 Als de groenteschaaf binnen 30 dagen kwaliteitsproblemen heeft, bieden wij je een gratis retour- en omruilservice aan.
Bestseller Nr. 13
Nieuwste ontwerp Plantaardige Chopper, 11 in 1 Slicer Verstelbare Groentensnijder, Groentensnijder Met Julienne Rasp Inclusief Clean Borstel En Hand Guard,Black
 • 1.Ergonomic Ontwerp --- Ergonomisch Design Premium Manual Vegetable Salad Chopper. The Blades Hiermee flexibiliteit om gemakkelijk te snijden, Slice, Shred, Chop groenten en fruit in soorten en maten zoals ui, champignon, komkommer, wortel, aardappel, tomaat, gember, knoflook, kaas en nog veel meer.
 • 2.Versatility Plantaardige Chopper --- alles in een groentesnijder cutter met 7 verwisselbare snijbladen, bevat UI chopper / blokjessnijders, 2 mm groentesnijder, 3 mm en 4 mm reepjes snijmachine, kaas / plantaardige raspen, golvende Slicer, 1 eierscheider , 1 vangst container, 1 voedsel drain basket, 1 handbescherming en 1 reinigingsborstel.
 • 3.Highquality --- FDA en LFGB standaard goedgekeurd. Gemaakt van BPA-vrij professionele, hoogwaardige gewapende food grade ABS voor superieure breukvastheid. Ultra-scherpe anti-corrosie gehard roestvrij stalen schijven voor het hakken / blokjes snijden de moeilijkste groenten / kazen met 1 eenvoudig beweging ELKE time.Rubberized non-slip base zorgen totale veiligheid en stabiliteit als je snijden en dobbelstenen.
 • 4.Keep Cleaning --- De Bijl van het Voedsel en Slicer volledig kan worden gedemonteerd voor eenvoudige reiniging en Hand Wash met het Schoonmaken Scrape, ook kan worden gebruikt voor afwasmachine. Met deze helikopter om uw traditionele snijden methode replace, gewoon afspoelen met water of zet het in de vaatwasser, het zal geen residu. Perfecte giften voor uw gezin.
 • . 5.Improve Het gemak van LIFE --- Als u op zoek bent naar een product om te bezuinigen uw maaltijd prep time.We garantie dat deze groente chopper uw beste keuken helper zal Elke groenten en fruit die moeten cut NOTE zijn .: Alstublieft niet aanraken de roestvrijstalen mes met je handen, want hij is erg sharp.To u een fantastische keuken ervaring met ons product, neem dan contact met ons op elke vraag.
Bestseller Nr. 14
Groentesnijder, 12-in-1 Verstelbare Groentensnijder, met groenteschaaf, mandoline, multisnijder, fruitsnijder, aardappelsnijder, groenteschaaf voor het snijden van groenten en fruit
 • 【14-in-1 multifunctionele groentesnijder 】 De groentesnijder bevat 8 verwisselbare mesjes: 2 dobbelmessen (groot en klein); 2 filamentmessen (3 mm & 4 mm); 3 snijmessen (1 mm, 2 mm & bloemenmes); 1 hakgember-bodemlemmet, 1 eierscheider, 1 dunschiller, 1 handbescherming, 1 Reinigklauw, 1Afdruipmand. Verschillende messen voldoen aan je verschillende behoeften en helpen je om alle soorten groenten en fruit eenvoudig te snijden, wat tijd en efficiëntie bespaart.
 • Duurzaam en hoogwaardig materiaal: de multifunctionele groenteschaafsnijder bestaat uit hoogwaardig ABS en roestvrij staal in levensmiddelenkwaliteit, BPA-vrij, niet giftig, smaakneutraal en roestvrij. De messen zijn scherp en gemakkelijk te snijden, de combisnijder is ruimtebesparend en geschikt voor het snijden van uien, kommers, aardappelen, wortelen, gember, knoflook, paddenstoelen, tomaten enz. voor gezonde maaltijden voor jou en je gezin.
 • Gemakkelijk te reinigen: de slimme vegetable slicer zijn afneembaar en kunnen direct in water worden ondergedompeld om af te spoelen, de reinigingsklauwen kunnen helpen om resten van de plaat en het lemmet te verwijderen en krassen op de handen te voorkomen; of druk op de knop op de pers om de roller te reinigen. Alle messen kunnen ruimtebesparend, comfortabel en snel in het reservoir van de groentesnijder worden opgeborgen en besparen je vervelende reinigingswerkzaamheden. Na het reinigen droog houden.
 • Antislip en handbescherming: het ontwerp van vier antislipringen aan de onderkant van de vleesmachine verhoogt de wrijving en voorkomt verschuiven, zorgt voor een stabielere en veilige werking bij het gebruik van het product en kan ook geluiden verminderen; met handbescherming, repareer ze eenvoudig met handbeschermingsingrediënten, bescherm je handen tegen krassen en vuil terwijl je werkt, veiliger, schoner en sneller.
 • Breed toepassingsgebied: de multifunctionele groentesnijder kan worden gebruikt voor het snijden, dobbelstenen, hakken, schillen, scheiden van ijsvloeistof, geschikt voor het snijden van tomaten, paprika's, wortelen, fruit, rapen, komkomkommers, uien, aardappelen en kaas enz. veilig, gezond en vergemakkelijkt het koken.
UitverkoopBestseller Nr. 15
Leifheit rasp/vierkante rasp
 • Veelzijdig inzetbaar – de vier inzetstukken en het tomatenmes zijn geschikt voor het snijden en grof en fijn raspen en maken de keukenrasp tot allrounder.
 • Verstelbaar snijmes – de snijdikte van het snijinzetstuk van de groenterasp kan voor verschillende dikke schijven volledig individueel worden aangepast.
 • Inclusief restanhouder – de aardappelrasp is uitgerust met een praktische restanhouder, die letsel voorkomt en voor een optimale benutting zorgt.
 • Eenvoudige reiniging – na gebruik kan de komkommerschaaf gemakkelijk in de vaatwasser worden gereinigd. Alle vijf inzetstukken worden ruimtebesparend in de behuizing opgeborgen.
 • Praktische levering – Leifheit allesrasp 4 + 1, veelzijdige groentesnijder met vijf inzetstukken en resthouder, vaatwasmachinebestendig, artikelnummer 23170.
Bestseller Nr. 16
Benriner BN-95W-1 Mandoline, roestvrij staal, wit
 • Hoge kwaliteit: een integraal onderdeel van elke professionele keuken, Benriner mandolines zijn de scherpste op de markt met messen van de hoogste kwaliteit, die doen denken aan het fijnste van Japanse messen. Afmetingen: ca. 36 x 15 x 4 cm
 • Bekend merk: onderdeel van ons assortiment Benriner producten van Grunwerg
 • Multifunctioneel: het lemmet is traploos verstelbaar door een wiel van 0,5 mm tot 5 mm, bij een snijbreedte (mesbreedte) van 95 mm, ideaal voor aardappelen, kommers, wortelen, appels, uien, aubergines en nog veel meer
 • Veiligheid van de grootte – 1 glad lemmet + 3 verwisselbare extra messen voor julienne met 1 mm, 2,5 mm en 6 mm tanden, inclusief voor verschillende soorten snijden, en een veiligheidsschuif van kunststof om je vingers te beschermen. Antislip voetankers en haken zorgen ervoor dat de slicer op je werkblad of aan de rand van een kom moeiteloos snijden
 • Nieuw, verbeterd design gemaakt in Yamaguchi, Japan. De messen van roestvrij, hoogwaardig roestvrij staal worden gecomprimeerd, warmtebehandeld en vervolgens met de hand bewerkt om ze een extra scherpe, langdurige beet te geven. Het lichaam bestaat uit BPA-vrije kunststof – wit
Bestseller Nr. 17
Mandoline-voedselsnijder, 3-in-1 opgewaardeerd verstelbaar roestvrij staal met wafelbaksnijder Aardappelchips Groente-ui-dun tot 9 mm met handschoenenbeschermer en borstel
 • 【Hoge kwaliteit】: Het mes is erg scherp. Het is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal met scherpe rand en harde textuur. Het zware en stevige roestvrijstalen frame is duurzamer dan een gewone plastic snijmachine. Gemakkelijk om aardappelchips, komkommerschijfjes, wortelschijfjes en uienringen te snijden. Het is een goede hulp bij het maken van salades.
 • 【Compact & Praktisch】: Het is niet nodig om het mes steeds opnieuw te vervangen. Het mes van dit product heeft een ingebouwd ontwerp, er zijn niet veel messen om te vervangen en de verstelbare snijmachine biedt een snelle en gemakkelijke manier om groenten te bereiden. Hierdoor ben je minder tijd kwijt aan het bereiden van eten en geniet je van meer tijd.
 • 【Bespaar ruimte】: Omdat onze messen ingebouwd zijn, is er geen extra opbergruimte nodig en is de antislipvoet inklapbaar.
 • 【Veilig in gebruik】: Het ABS-plastic is niet-toxisch en BPA-vrij en garandeert gezonde maaltijden voor uw gezin. U kunt de bijpassende antislip rubberen voetjes gebruiken, gewoon in de gootsteen leggen om de mandoline veilig en gemakkelijk met water te reinigen.
 • 【Directe hulp en service voor jou】: MASTERTOP Verstelbare Mandoline Voedselsnijmachine. Zoek hier op Amazon naar onze klantenondersteuning, klik op "Contact opnemen met de verkoper". U kunt 24 uur per dag hulp krijgen van de klantenservice en een tevreden oplossing als u problemen ondervindt.
Bestseller Nr. 18
Masthome Mandoline Groentesnijder, Verstelbare Mandoline Food Slicer, Professionele Plantaardige Julienne Cutter Chopper van Paper-Dun tot 9mm - Stuur Veiligheidshandschoenen & Reinigingsborstel
 • 【Verstelbaar mes】 De mandoline groentesnijder kan van papier dun tot 9 mm dik snijden en twee julienne-instellingen - 4,5 mm en 9 mm. Roestvrijstalen messen zijn niet gemakkelijk te roesten.
 • Crinkle Cutter: Open het roestvrijstalen lemmet, draai de mesas naar de neerwaartse positie van het blad en druk vervolgens op de knop om het driehoekige blad te draaien om de aardappelkreuksnijder te gebruiken.
 • Eenvoudig op te bergen: de mandoline groentesnijder met antislipvoetjes die het comfortabel in gebruik maken. Het kan plat worden gevouwen of aan de muur worden opgehangen voor eenvoudige opslag. Het ingebouwde mes kan eenvoudig worden verwijderd - druk gewoon op en draai de knop naar de "OUT" -positie en til hem op. Afmetingen: 41 (L) x12,5 (B) x12,5 (H) cm.
 • 【Bespaar voorbereidingstijd】:Met de professionele mandoline groentesnijmachine besteedt u minder tijd aan het bereiden van voedsel en meer tijd om ervan te genieten. Uitstekend geschikt voor het maken van frietjes, aardappelchips, fruit- en groentesalades.
 • Veilig en veilig: deze mandoline snijmachine wordt geleverd met drie items om je te beschermen. Een voedselhouder om voedsel vast te houden tijdens het snijden; Als tweede verdedigingslinie bieden wij snijbestendige handschoen voor u; Tot slot een reinigingsborstel meegeleverd, zodat u het scherpe mes niet hoeft aan te raken bij het afwassen.
Bestseller Nr. 19
Aardappelrasp Julienne-snijmachine Multifunctionele Keukenrasp Groentesnijder Mandoline Snijder Roestvrijstalen Keukenrasp Rasp Aardappelrasp Grove Kaasrasp Voor Het Schaven, Raspen, 4 Stuks
 • Hoogwaardige materialen: de groentesnijder is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, dat scherp is, niet snel roest en zeer duurzaam is.
 • Gemakkelijk op te bergen en veilig: Het veilige, antislipontwerp van de steunpoten voorkomt dat de groentesnijder naar links of rechts zwaait of schuift, en zorgt voor een stabielere werking. Handvat lus voor gemakkelijk opbergen en ruimtebesparend met een gat, waardoor het leven handiger.
 • Gemakkelijk schoon te maken: Plaats de mandoline groentesnijder gewoon in de gootsteen om hem gemakkelijk schoon te maken of verwijder etensresten van het mes met een reinigingsborstel. Het dragen van handschoenen kan uw vingers effectief beschermen. ook vaatwasmachinebestendig.
 • Bespaar tijd: met deze groentensnijder kunt u snel en gemakkelijk fruit, aardappelen, komkommers en diverse groenten snijden of snijden.
 • Veelzijdig: Met dit all-round talent kunt u diverse vruchten en groenten malen, zoals citroen, limoen, agrumen, parmezaan, kaas, specerijen, kaneel, chocolade enz. U kunt ook de geroosterde randen van koekjes en brood verwijderen.
Bestseller Nr. 20
Mandoline Groenteschaaf van roestvrij staal, 13-in-1, multifunctionele groentesnijder, verstelbare keukenschaaf, groentespaghetti, wortel en raspsnijder, courgette, spaghetti maker
 • Meer parctisch design: Mandoline biedt de houder om groenten of fruit te bewaren. De houder is ontworpen om het ergonomische handvat te maken, je kunt veel tijd en kracht besparen. De antislip siliconen aan de onderkant biedt een hoge stabiliteit op je werkblad. Met onze kleine kam kun je de restjes op citruspers verwijderen. Na gebruik kun je alle messen en de kam in de houder bewaren.
 • 13-in-1 multifunctionele groentesnijder: 7 messen van roestvrij staal + aardappelschiller + handbescherming + afvoermand, je kunt grote of kleine dobbelstenen, dikke of dunne schijven, vet of banden krijgen.
 • Hoge kwaliteit: de groentesnijder bestaat uit roestvrij staal en BPA-vrij ABS-materiaal. De messen kunnen probleemloos worden in- en uitgeklikt. Je kunt gemakkelijk aardappelen, tomaten, komkomkommers, wortelen in dobbelstenen, juliennes, bloemen of golven, schijven of spiralen, pennen of rasp enz.
 • Efficiënte opslagoplossingen: de Pro Slicer groentesnijder wordt geleverd met een uitneembare container waarin je je vers gehakte groenten kunt opvangen. Daarom heb je de mogelijkheid om het later op te bergen. De groenteschaaf kan probleemloos volledig worden gedemonteerd en elke component is vaatwasmachinebestendig.
 • Onverwerkte kwaliteit: gemaakt van BPA-vrij, krachtig, versterkt ABS in levensmiddelenkwaliteit voor superieure breukvastheid. 2 ultrascherpe kwaliteitsklasse kubussen van de zwaarste groentekaassoorten met 1 handbeweging elke keer.

Mandolinesnijders zijn niet alleen voor mandolines. Ze kunnen voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt, zoals het snijden van papier, stof en zelfs leer.

Maar er zijn ook enkele dingen waar u rekening mee moet houden voordat u een mandolinesnijder aanschaft. Deze omvatten de grootte van het mes en het materiaal waarvan het is gemaakt. U moet ook overwegen of u een stationaire of draagbare snijder wilt en welk type mes u wilt – een recht of gebogen mes.

Wat is een mandoline?

Mandolines zijn snaarinstrumenten die een strijkstok gebruiken om een toon te produceren. Ze worden meestal gespeeld als solo-instrument of in kleine ensembles.

Mandoline is het meest bekende type mandoline, maar er zijn ook mandolines met dubbele hals en mandola’s. De naam “mandoline” is afgeleid van het Italiaanse woord “mandola”, wat “kleine hand” betekent.

De eerste vermelding van de mandoline dateert uit 1797 toen het in een Engelse publicatie werd genoemd.

Wat is een mandolinesnijder?

Mandolinesnijders zijn een soort mes met een lemmet in de vorm van de hals van een mandoline. Ze worden al duizenden jaren gebruikt om groenten, fruit, brood en ander zacht voedsel te snijden.

Een mandolinesnijder is een soort mes met een lemmet in de vorm van de hals van een mandoline. Ze worden al duizenden jaren gebruikt om groenten, fruit, brood en ander zacht voedsel te snijden. Mandolines werden oorspronkelijk gemaakt van metaal, maar tegenwoordig worden ze vaker gemaakt van roestvrij staal of koolstofvezelcomposietmateriaal.

Mandolinesnijders worden ook wel groentemessen of fruitmessen genoemd omdat ze gebruikt kunnen worden om zowel groenten als fruit te snijden zonder ze te beschadigen.

Hoe kies je de beste mandolinesnijder voor jou?

Mandoline uitstekers zijn er in verschillende maten en vormen. U moet weten wat u wilt dat uw mandolinesnijder doet voordat u de beste voor u kiest.

Er zijn twee soorten mandolinesnijders: vast mes en verstelbaar mes. Mandolinesnijders met een vast blad hebben een enkel mes dat op zijn plaats wordt vastgezet. Mandolines met verstelbare bladen hebben meerdere bladen die kunnen worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker.

De beste mandolinesnijder moet duurzaam, gebruiksvriendelijk en betaalbaar zijn.

Wat zijn de voor- en nadelen van verschillende mandolinesnijders?

Mandoline uitstekers zijn er in verschillende soorten en maten. Ze zijn ook gemaakt van verschillende materialen. Er zijn twee hoofdtypen mandolinesnijders – hand- en tafelmandolines.

De voordelen van een handbediende mandolinesnijder zijn onder meer draagbaarheid, gebruiksgemak en de mogelijkheid om in krappe ruimtes te worden gebruikt. De nadelen zijn onder meer dat er meer kracht nodig is bij het doorsnijden van dikke materialen, minder precisie bij het snijden van dunne materialen en het risico op letsel door verkeerd gebruik.

Benchtop-mandolines zijn meestal te vinden in winkels of grote fabrieken die veel tegelijk snijden. Ze bieden precisie bij het snijden van dunne materialen en minder kracht nodig om door dikke materialen te snijden in vergelijking met draagbare modellen.

Wat zijn enkele van de meest populaire merken van mandolinesnijders?

Enkele van de meest populaire merken mandolinesnijders zijn Fender, Martin, Gibson, Takamine en Ovation.

Wat zijn enkele van de meest gerenommeerde merken mandolines die momenteel op de markt zijn?

Mandolines zijn snaarinstrumenten die met een strijkstok worden bespeeld. Ze bestaan al honderden jaren en zijn geëvolueerd om populair te zijn in veel verschillende soorten muziek.

Dit is een van de meest gestelde vragen van mandolinespelers. Om deze vraag te beantwoorden moeten we even terug in de tijd. Mandolines werden voor het eerst uitgevonden in Italië tijdens het Renaissance-tijdperk en werden gemaakt van verschillende materialen zoals hout, metaal en andere organische materialen zoals hoorns van dieren. Een van de meest gerenommeerde merken op de markt van vandaag is Fender, opgericht door Leo Fender in 1946.

Heeft het type staal dat wordt gebruikt in een mandolinesnijder invloed op de prestaties en duurzaamheid?

Dit artikel onderzoekt het effect van verschillende soorten staal op de prestaties en duurzaamheid van mandolines.

Staal is een materiaal dat wordt gebruikt om verschillende gereedschappen en messen te maken, zoals wokken en messen. Staal wordt ook gebruikt in mandolinesnijders om messen te maken die met hoge snelheden en minder wrijving roteren.

Staal is een legering van ijzer en koolstof, wat het zijn hardheid geeft. Het koolstofgehalte in staal beïnvloedt de prestaties en duurzaamheid van het gereedschap. Staal met een laag koolstofgehalte heeft een lager smeltpunt dan staal met een hoog koolstofgehalte, waardoor het minder goed bestand is tegen corrosie door zuren of water.