Beste magnetische hordeur van 2023 (TOP10)

De 10 beste magnetische hordeur beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Apalus VP Magnetisch Vliegengordijn, Hordeur, Insectenbescherming, Balkondeur, 2x Duurzamer dan de Apalus Klassieker, Veilig voor Katten, Sterkere Magneten, 3,8CM Breed Klittenband, Niet in te Korten (90x210CM, Zwart)

 • NOG STERKERE MAGNETEN DAN DE KLASSIEKER: De 14 extra lange magneten die in de magneetstrip zijn verwerkt, zijn twee keer zo sterk als bij onze klassieke Apalus magnetische hordeur. Daardoor houden de magneten het vliegengaas ook bij sterke wind veilig bij elkaar en garanderen zij het nog gemakkelijker sluiten van het vliegengordijn.
 • DUURZAAM: Het materiaal van de stof is 2x duurzamer dan normaal polyesterweefsel en blijft zelfs in wisselende weersomstandigheden goed. Ook is het langer bestand tegen direct zonlicht. De zijkanten van het vliegengordijn zijn dubbel genaaid, scheurvast en gemaakt van duurzaam en robuust VP-materiaal. Ideaal voor katten en honden. De transparante insectenbescherming is luchtdoorlatend en maakt het mogelijk om in de zomer van de buitenlucht te genieten.
 • EXTRA 3,8CM BREDE KLITTENBAND: De verbreding van het klittenband van 2 cm tot 3,8 cm in het bovenste deel van de insectenwerende deur garandeert een nog stabielere grip van het VP-vliegengaas. Je kunt het extra brede klittenband van 3,8 cm voor het bovenste deel van het VP-vliegengaas op de door jou gewenste breedte snijden.
 • GEEN INSECTEN EN VLIEGEN MEER: Met deze hordeur bescherm je je betrouwbaar tegen ongewenste gasten.
 • GEMAKKELIJK TE INSTALLEREN: Met VIDEO voor de keuze van de maten en zeer eenvoudige installatie. Geleverd met Nederlandse montagehandleiding.
UitverkoopBestseller Nr. 2

Magnetisch Vliegengaas Deur, Magnetisch Gordijn, Magnetische Vliegengordijn Hordeur, Klamboe Automatisch Sluiten, Anti-Muggengordijn, Zonder Boren, Voor Balkondeur, Woonkamer, Terrasdeur (100x240cm, zwart)

 • Lichte plakstrips zonder boren: de deur met vliegengaas kan met plakstrips (meegeleverd) eenvoudig en snel worden aangebracht of verwijderd. De meegeleverde spijkers kunnen voor houten deuren worden gebruikt. Beschikbare maten: De breedte van het deurgordijn ≥ (de breedte van het binnendeurkozijn + 8 cm), de lengte van het deurgordijn ≥ (de lengte van het binnendeurkozijn + 6 cm).
 • Magnetisch vliegengaas: met een vliegengaas blijven vervelende insecten buiten. Dit magnetische vliegengaas voor balkondeuren blokkeert vliegen bijen, muggen enz. Ook kinderen en huisdieren kunnen gemakkelijk door de hor naar binnen en naar buiten lopen.
 • Laat frisse lucht en licht binnen: in vergelijking met het normale rolgordijn en gordijn is dit magnetische vliegengaas luchtdoorlatend en transparant, zodat er meer zonlicht en frisse lucht binnenkomt. Je kunt het vliegengaas gewoon aan de balkondeur, slaapkamerdeur, keukendeur en kinderkamerdeur te bevestigen.
 • Gesloten design: het vergrote magneetgespdesign komt niet los, sluit zonder tussenruimte, sluit automatisch en produceert geen overmatig geluid tijdens het sluiten. Klanten die gevoelig zijn voor geurtjes, kunnen het product met water wassen en natuurlijk drogen om de geur te verminderen. Alleen met de hand wassen, niet in de machine wassen, drogen, laten drogen, uitwringen enz., omdat het weefsel anders vervormt.
 • Correct gebruik: zorg ervoor dat je het product voor de installatie plat drukt om kreukels te voorkomen, omdat er anders na de installatie een fout van 2-3 cm optreedt. Het is raadzaam de afmetingen van de deur op te meten alvorens een bestelling te plaatsen. Hang het gaas recht en trek het niet te vast voordat je het gaat vastplakken, zodat de magneten elkaar kunnen vinden bij het sluiten van het gordijn.
Bestseller Nr. 3

WAFWYY® Magnetische hordeur voor insectenbescherming, magnetisch gordijn, lijminstallatie zonder boren, klamboe magnetische sluiting, volledig frame, 80x210CM

 • ❤ 【Automatisch openen en sluiten】 - Magnetisch vergrendelingssysteem maakt gemakkelijk handsfree in- en uitlopen mogelijk. Kinderen en huisdieren kunnen ook gemakkelijk door de hor gaan.
 • ❤ 【Eenvoudig te installeren en te verwijderen】 - Geen gereedschap nodig. Het product wordt geleverd met plakband dat gemakkelijk en snel op de deur kan worden geplakt of verwijderd zonder te boren.
 • ❤ 【Duurzaam】 - Het muggennet is van de beste kwaliteit en maakt jarenlang gebruik mogelijk. De zijkanten van het vliegengordijn zijn genaaid, scheurvast en gemaakt van duurzaam materiaal.
 • ❤ 【Innovatief ontwerp】 - Het gaas van de schermdeur is klein genoeg zodat er geen insecten, vliegen, bijen, muggen in je kamers kunnen komen en laat een koele bries binnen. Geniet van een aangename zomer.
 • ❤ 【Geschikt voor alle deurmaten】 - Deze magnetische vliegendeur kan gebruikt worden voor buitendeuren, kinderkamers, balkondeuren, terrasdeuren en verschillende Franse deuren, schuifdeuren, inkomhallen, binnenplaatsen, garages en zelfs ramen.
Bestseller Nr. 4

Apalus Magnetische Vliegengordijn, Hordeur, Gemakkelijk Doorlopen, Sterk Gaasgordijn, 28 Magneten van Boven naar Beneden Ultra Seal Magneten Sluiten Automatisch (90x210CM, Wit)

 • GEEN INSECTEN EN VLIEGEN MEER: Geniet elke keer van een insectenvrije omgeving dankzij de Apalus superfijne hordeur! Laat frisse lucht binnenkomen zonder je zorgen te maken over het prikken van muggen. Bespaar geld en geniet van een gezondere omgeving door het gebruik te verminderen van zowel airconditioning als muggenwerende middelen of vliegendoders die gevaarlijk kunnen zijn voor huisdieren of kinderen.
 • SLUIT ALS MAGIE! Dankzij de magnetische stukken sluiten de twee horgordijnen automatisch tegen elkaar. Het is windbestendig en zeer duurzaam, het geeft insecten geen kans om te passeren, en u zult tegelijkertijd merken hoe gemakkelijk het uit elkaar trekt wanneer u door de hordeur gaat.
 • MULTIFUNCTIONEEL: De hands-free hordeur van Apalus is zeer veelzijdig! Perfect voor enkele deuren, schuifdeuren, campers, caravans. Ook geschikt voor huisdieren! U hoeft geen hondenluik of kattenluik in uw gordijn te maken, uw huisdieren kunnen door de hordeur gaan wanneer ze willen!
 • GEMAKKELIJK TE INSTALLEREN: Apalus Magnetische Hordeur is super eenvoudig te installeren. Geen schroeven, spijkers, of ander gereedschap nodig. Breng het zelfklevende klittenband aan op uw deurkozijn, plak de hordeur hierop en het is klaar! De hordeur blijft de hele zomer op zijn plaats. Het is afneembaar, draagbaar en wasbaar. Dus als de winter komt, kunt u hem eraf halen en opbergen voor volgend jaar.
 • PRODUCT VAN HOGE KWALITEIT: Apalus biedt gaas van topkwaliteit, sterke klittenband en super magneten voor topafdichting, om de beste hordeur voor uw voordeur of schuifdeuren te garanderen die jaren meegaat. Het discrete ontwerp maakt het geschikt voor elke omgeving.
Bestseller Nr. 5

Cinkee Magnetische Vliegengordijn, Klamboedeur Magneet VERDIKKEN, Magnetische Vliegengordijn, Hordeur Magneetdeur, Klamboedeur voor Balkondeur, Zwart, 80 * 200 cm

 • 【2022 NIEUWE SCREEN DOORS】 We hebben de normale hordeuren verbeterd. De meegeleverde klittenband is breder en plakkeriger 7 paar magneetstrips (24 cm lang). De magnetische kracht is beter. Het rooster is dichter. U geeft hetzelfde geld uit, maar u kunt de nieuwste en bijgewerkte producten kopen.
 • 【BLIJF FRISSE LUCHT】In de hete zomer houdt het verbeterde sterke net vliegen, bijen, muggen buiten en laat frisse lucht, katten en honden binnen. Polyester muskietennetten zijn van de beste kwaliteit en zeer duurzaam.
 • 【EENVOUDIGE INSTALLATIE】 De hordeur is zeer eenvoudig te installeren. Snelle en eenvoudige installatie met klittenband (meegeleverd). Het is afneembaar, draagbaar en wasbaar. Als de winter komt, kun je hem eraf halen en bewaren voor volgend jaar. Afmetingen:80*200cm
 • 【 STERK EN AUTOMATISCH SLUITEN】 Uitgerust met 7 paar magneetstrips. De twee gordijnen sluiten automatisch en zonder onderbreking. Maar ze zijn gemakkelijk te scheiden als je er doorheen loopt.
 • 【HOGE KWALITEIT EN DUURZAME ONTWIKKELING】 Fijn gaas van hoogwaardig polyester laat lucht circuleren. U kunt zelfs in de hete zomer genieten van de natuurlijke wind zonder muggen. Het kan lang worden gebruikt en is niet gemakkelijk te scheuren.
Bestseller Nr. 6

MYCARBON Magnetisch vliegengaas deur, 90x210cm, insectenbescherming, balkondeur, vliegengordijn, 10 x sterker dan normaal vliegengaas, zonder boren, voor balkondeur, woonkamer, schuifdeur, terrasdeur

 • EENVOUDIGE ZELFKLEVENDE MONTAGE ZONDER BOREN. De hordeur kan eenvoudig en snel worden bevestigd of verwijderd met plakstrips (meegeleverd). De meegeleverde spijkers kunnen voor houten deuren worden gebruikt. De hordeur 90x210cm is geschikt voor de deur waarvan het binnenkader binnen 86x208 cm ligt (kan niet worden ingekort).
 • SLUIT STEVIG EN AUTOMATISCH. De 12* magneetstrips + 14 magneetstukken met een sterke magneetkracht tot 1200G, maken het mogelijk de twee gordijnen ZONDER GAP en ZONDER GAP te sluiten. Bij harde wind gaat de hordeur niet vanzelf open. Het is echter gemakkelijk om de vliegenmagneet met de hand te openen en automatisch te sluiten.
 • VEILIGER EN GEZONDER- Met een vliegengordijnmagneet blijven vervelende insecten buiten. Dit magnetische vliegengaas voor balkondeuren blokkeert vliegen bijen, muggen enz. MYCARBON's hor balkondeur beschermt u tegen de besmettelijke ziekte en Müken etc, geniet van de gezonde, comfortabele en aangename zomer.
 • LAAT FRISSE LUCHT EN LICHT BINNEN. In vergelijking met het normale rolgordijn en gordijn is dit magnetische vliegengaas luchtdoorlatend en transparant, zodat er meer zonlicht en frisse lucht binnenkomt. Je kunt het vliegengaas gewoon aan de balkondeur, slaapkamerdeur, keukendeur en kinderkamerdeur te bevestigen
 • STRAK GENAAID, ELEGANT. Het insectengaas is gemaakt van anti-oxidant Dacron stof met intensiteit in 55g/㎡ strak rondom genaaid, is scheurbestendig en duurzaam. Op de deur ziet dit vliegengordijn er hoogwaardig en elegant uit.
Bestseller Nr. 7

DIKER Magnetisch vliegengaas, vliegengaas voor deuren 80 x 210 cm, hordeur, hordeur, insectenbescherming, deur, geen spleet, eenvoudig te installeren zonder boren, houdt insecten buiten, laat frisse

 • 【Hoogwaardig magnetisch deurscherm】 Het insectengaas is gemaakt van dicht geweven polyestervezel. Het scheurvaste en stabiele materiaal voor een lange levensduur, dicht gordijngaas voor terras, tuinhuisje en voordeuren.
 • Magnetisch vliegengaas eenvoudig te installeren: zonder gereedschap en zonder boren, snel en eenvoudig te installeren met klittenband (meegeleverd), dat eenvoudig op de deur wordt aangebracht of verwijderd. Meet zorgvuldig de deurmaat voordat je bestelt. Er wordt gesuggereerd dat het scherm 4 cm breder en 4 cm langer is dan de deur.
 • Magnetische hordeur: magnetisch vliegengaas met ingebouwde krachtige magneetstrip. Met behulp van magnetische delen sluiten de twee gordijnen automatisch en zonder een opening achter te laten. Volwassenen, baby's en huisdieren kunnen er gemakkelijk doorheen.
 • Geen vliegende insecten meer: houd vervelende insecten buiten met vliegengaas. Vooral op warme zomerdagen, vliegen, bijen, muggen en blijven dwalen in het huis. Het vliegengaas sluit deze vliegende wezens buiten, beschermt je tegen muggen- en insectenbeten. Geniet van een gezonde, comfortabele en aangename zomer.
 • Frisse lucht binnen: dit magische magnetische deurnet is gasdoorlatend en transparant. Open de deur en geniet van frisse lucht zonder vliegen. Dit insectendeurgaas met magneetsluiting kan eenvoudig aan je balkondeur, slaapkamer, keuken, kinderkamer of schuifdeur worden bevestigd.
Bestseller Nr. 8

Magnetisch Vliegengaas, 54 Groottes, 85 x 205cm, Muggennet Hordeur voor Balkondeur, Kelderdeur, Terrasdeur, Automatisch Sluitend, Boren is Niet Nodig, Zwart Strepen

 • Upgrade van hoge kwaliteit: het gordijn heeft supermagnetische kracht, sluit automatisch in een seconde zonder geluid, sluit strak en naadloos En de bovenkant is verbreed tot 4 cm, dus het heeft een groter draagvermogen; De onderkant is voorzien van een halterstang, die wind- en scheurbestendig is.
 • Hoogwaardig gaas: in vergelijking met gewone stijlen is ons deurgordijn gemaakt van stevig nylon garen met glanzende zijde en fijn gaas, milieuvriendelijk en mooi, duurzaam en slijtvast, kan het meerdere jaren worden gebruikt. Anti-muggen en insectenbestendig, huisdier- en kindveilig, met goede lichttransmissie en luchtdoorlatendheid, het is ideaal voor tuin, terras, balkon, keuken, Qianmen, enz.
 • Verschillende maten en maatwerk: we hebben 54 maten waaruit u kunt kiezen en het gordijn kan niet worden gesneden. Meet de maat voordat u een bestelling plaatst. Zie de foto voor de gedetailleerde meetstandaard. Er wordt persoonlijke service geboden.
 • Eenvoudig te installeren en te verwijderen - geen boor nodig, snelle installatie in minuten. Het meegeleverde klittenband wordt gebruikt voor vlakke deurkozijnen van alle materialen en spijkers voor onregelmatige houten deurkozijnen. Het deurblad is eenvoudig te verwijderen en laat geen sporen of beschadigingen aan het deurkozijn achter.
 • Perfecte service: aangezien productmeting handmatige tegelmeting is, kan de maat een fout van 1-2 cm hebben, wat normaal is. Als u een aangepast formaat nodig heeft of na aankoop vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op, wij zullen u zorgvuldig van dienst zijn
Bestseller Nr. 9

Magnetische hordeur, heavy-duty insectengaas, gordijn met krachtige magneten en full-frame magische tape, eenvoudig te installeren lijmen zonder boren 105 x 245 cm - Zwart

 • ✔ Magnetische hordeur Het pakket wordt naar verwachting binnen 1-3 weken geleverd,strikte desinfectie en veilig gebruik!
 • 🎀 Eenvoudig te installeren: deze hordeur wordt geleverd met een gebruikershandleiding. U kunt het installeren met behulp van de meegeleverde plakband volgens de gebruikershandleiding stap voor stap. Het magnetische gordijn kan snel en eenvoudig aan het deurkozijn worden bevestigd zonder te boren; ook extra kopspijkers voor houten kozijnen; geschikt voor alle meest materiaal deurkozijnen.
 • 🎀Multifunctioneel: de WEIZON handvrije hordeur is zo veelzijdig! Perfect voor enkele deuren, schuifdeuren, campers, campers. Ook geschikt voor huisdieren! U hoeft geen hondenluik of kattenluik in uw gordijn te maken, uw huisdieren kunnen door het gordijn gaan wanneer ze willen!
 • 🎀 Premiumkwaliteit: gemaakt van materiaal van goede kwaliteit, het fijne gaas kan het net bij langdurig gebruik buiten houden zonder gemakkelijk te scheuren. Tweezijdig genaaide stof houdt het gaas en de magneet goed vast
 • 🎀 BREDE COMPATIBILITEIT: Het magnetische vliegenhorren past op deurkozijn tot is deze hordeur het meest geschikt! Te gebruiken als vervanging voor een vaste hordeur en past voor, achter, binnen of buiten, entree, terras, vlonder, veranda, balkon, glas, garage en zelfs schuifdeuren.
Bestseller Nr. 10

JOY2SEE Vliegengaas, balkondeur, magnetisch, 105 x 200 cm, bijgewerkte versie vliegengaas voor deur, wit magnetisch gordijn, insectenwerend, zonder boren

 • Vliegengaas balkondeur 105x200cm (breedte x hoogte): voor vliegengaas met vaste, glijdende deuren, metalen of houten deuren. Voor deuren met een binnenframe van maximaal 101 x 196 cm. Houd er rekening mee dat de lijst niet op de gewenste maat kan worden gesneden. Kies geen te kleine maat.
 • Een must voor de zomer: onze vliegenhor opent en sluit zeer betrouwbaar en houdt vervelende muggen, vliegen en insecten af. Behalve de magneetsluiting in het midden wordt het zicht niet beïnvloed. Zo kun je elke dag in de zomer vrij ademen
 • Ideaal voor thuis: iedereen kan er gemakkelijk doorheen gaan en het vliegengaas sluit automatisch en snel. Perfect voor gezinnen met kinderen en huisdieren. Onze vliegendichte vliegenhor is perfect voor balkondeuren, binnendeuren, terrasdeuren en binnendeuren.
 • Eenvoudige en eenvoudige montage: je hebt geen gereedschap nodig en met behulp van het meegeleverde plakband kan het vliegengaas eenvoudig en snel aan het deurkozijn worden bevestigd. Voor houten deurkozijnen zijn er extra pennen voor bevestiging.
 • Hoogwaardige upgrade: het vliegengaas is gemaakt van duurzaam nylongaren. Het is scheurvast en sterk genoeg om jarenlang mee te gaan. Gemaakt met grote magneten met uitstekende magneetkracht, sluit het automatisch stevig en stil binnen een seconde, zonder je gezin te storen.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste magnetische hordeur te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze magnetische hordeur-koopgids samengesteld.

Het beste magnetische hordeur vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste magnetische hordeur voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede magnetische hordeur-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor magnetische hordeur te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van magnetische hordeur erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald magnetische hordeur zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over magnetische hordeur zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de magnetische hordeur kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste magnetische hordeur kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.