Beste magnesium tabletten van 2022 (TOP10)

De 10 beste magnesium tabletten beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Magnesiumcitraat 200 mg tabletten – Magnesiumtabletten, geen Capsules - 200 mg Elementaire Magnesium per Portie - 180 Veganistische Tabletten, 6 Maanden Voorraad - Magnesiumsupplement met Hoge Dosis - Gemaakt in het VK
 • ✔ VOLLEDIGE STERKTE 200 mg - Ons Magnesiumcitraat is een krachtig, biologisch beschikbaar magnesiumsupplement dat 200 mg elementair magnesium per portie levert. We gebruiken niet de goedkopere magnesiumoxide die soms in andere magnesiumsupplementen wordt aangetroffen. Onze magnesiumtabletten bieden een snelle en handige dagelijkse portie en zijn gemakkelijk te slikken vanwege hun pastillevorm.
 • ✔ VOLLEDIGE VOORRAAD VAN 6 MAANDEN - Onze ongelooflijke 180 Magnesium-tablettenverpakking geeft een geweldige HOEVEELHEID, waardoor u gedurende zes maanden voorzien bent van Magnesium. U hoeft niet te onthouden om elke maand opnieuw te bestellen met deze 26-weken voorraad.
 • ✔ VOORDELEN VAN GEZONDHEID - Magnesium speelt een bijzondere rol bij het bijdragen aan de vermindering van vermoeidheid en lusteloosheid*. Als we niet genoeg magnesium in onze voeding hebben, kunnen we ons traag voelen. Het draagt ​​ook bij aan een normaal energieleverend metabolisme* dat de afgifte van energie door het lichaam ondersteunt, zodat u zich voorbereid kunt voelen op de komende dag* zoals bevestigd door de Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid.
 • ✔ GESCHIKT VOOR VEGANISTEN - Onze formulering is geschikt voor diegenen die een vegetarisch of veganistisch dieet volgen. We gebruiken nooit GMO-ingrediënten en we zorgen ervoor dat onze capsules vrij zijn van vervelende, kunstmatige ingrediënten, conserveermiddelen en allergenen zoals eieren, melk, lactose, soja, gluten, tarwe en pinda's. Geen verborgen smerigheden hier!
 • ✔ WIJ ZORGEN - Bij Nu U Nutrition zijn we toegewijd om u niet alleen te voorzien van premium voedingssupplementen die zijn gemaakt van de zuiverste ingrediënten, maar we zijn ook toegewijd om u de hoogst mogelijke klantenservice te bieden. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat al onze producten van ethische oorsprong zijn en we doneren een deel van elke verkoop aan goede doelen.
UitverkoopBestseller Nr. 2
Magnesium – 365 capsules – 667 mg magnesiumoxide, daarvan 400 mg magnesium per capsule – getest in het laboratorium, hoge dosering, vegan
 • MAGNESIUM IN HOGE DOSERING: 667 mg zuiver magnesiumoxide, daarvan 400 mg elementair magnesium per capsule. 365 capsules voor 1 jaar. Het wetenschappelijke onderzoek van Shechter et al. (2012) toonde aan dat het lichaam het magnesium uit magnesiumoxide na meerdere weken aanzienlijk beter in de cellen kon opslaan dan met magnesiumcitraat. Ons magnesium wordt gewonnen uit de Dode Zee in Israël.
 • VEGAN EN ZONDER ONGEWENSTE ADDITIEVEN zoals magnesiumstearaat, antiklontermiddelen, smaakstoffen, kleurstoffen, stabilisatoren, vulstoffen en gelatine. Natuurlijk zijn onze producten ook lactosevrij, glutenvrij, zonder conserveermiddelen en vrij van genetische manipulatie.
 • GEPRODUCEERD IN DUITSLAND in streng gecontroleerde fabrieken, voorzien van GMP-, ISO- en HACCP-certificaat zoals vereist door de wetgeving inzake voedingsmiddelen.
 • GETEST IN EEN ONAFHANKELIJK LABORATORIUM op magnesiumgehalte, zware metalen, salmonella, schimmels en meer. Het onderzoek werd uitgevoerd door een Duits laboratorium dat is geaccrediteerd conform DIN EN ISO/IEC 17025. (Analysecertificaat: zie productfoto’s.)
 • UW TEVREDENHEID IS ONZE DRIJFVEER: Mocht u tegen de verwachtingen in niet tevreden zijn, neem dan gerust contact met ons op. Want wij bij natural elements zijn pas blij als u dat ook bent.
Bestseller Nr. 3
Magnesium, Calcium, Zink en Vitamine D3 - 400 vegan tabletten voor meer dan 1 jaar voorraad - Glutenvrij, niet-GMO mineralen complex
 • Calcium tabletten magnesium, zink en vegan vitamine D3 - Dit WeightWorld supplement biedt een krachtige portie calcium, magnesium en zink én vitamine D3 van de hoogste kwaliteit in één tablet. Met 400 tabletten per verpakking ontvang je een voorraad voor maar liefst meer dan 1 jaar!
 • Krachtig vitamine en mineralen complex - Zink en vitamine D dragen bij tot de normale werking van het immuunsysteem, terwijl magnesium bijdraagt tot de instandhouding van sterke botten, bijdraagt tot een normale werking van de spieren en helpt bij vermoeidheid. Calcium draagt onder andere bij aan een normale energiehuishouding en een normale celdeling. Claims goedgekeurd door de Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid (EFSA).
 • 400 tabletten voor meer dan 1 jaar voorraad - Met een dagelijkse dosering van slechts 1 tablet per dag bevat dit supplement een voorraad voor maar liefst meer dan 1 jaar. Deze geavanceerde formule bevat naast calcium, magnesium, zink en vitamine D ook vitamine K2 voor een betere opname, koper en boor.
 • Vrij van ongewenste toevoegingen - De natuurlijke ingrediënten maken onze pillen geschikt voor vegetariërs en veganisten. Bovendien zijn ze vrij van toevoegingen zoals conserveermiddelen, smaakstoffen, kleurstoffen, stabilisatoren en gelatine. Ze zijn ook glutenvrij, lactosevrij en gemaakt zonder genetische manipulatie of dierproeven.
 • Kwaliteit van WeightWorld - Als Brits familiebedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in gezondheids- en welzijnssupplementen, zijn we trots op het leveren van hoogwaardige natuurlijke supplementen aan onze klanten in Nederland. We werken uitsluitend met natuurlijke, gecontroleerde ingrediënten zodat je jezelf op de beste manier kunt ondersteunen.
Bestseller Nr. 4
Magnesium, 360 mg, 240 Tablets | Hoge absorptie als magnesiumcitraat | Ondersteunt gezonde botten, spierfunctie en het zenuwstelsel | Veganistisch | van Zenement
 • MAGNESIUM 360 MG: Ondersteunt gezonde botten, spierfunctie en het zenuwstelsel.
 • Hoge dosis: 360 mg elementaire mangesium per tablet. 240 niet-gecoate tabletten, aanbod van 8 maanden.Niet-gecoate tabletten, voor een meer natuurlijke samenstelling.
 • 100% VEGANISTISCH EN GEEN ONNUTTE INGREDIËNTEN: Non-GMO ingrediënten en geen onnodige ingrediënten, zoals magnesiumstearaat, siliciumdioxide, titaniumdioxide, kunstmatige kleurstoffen of zoetstoffen. Vrij van gluten, lactose of soja.
 • PREMIUM KWALITEIT: Made in Europa aan strenge kwaliteits- en veiligheidscontroles onderhevig en de zuiverste ingrediënten. We volgen het strikte protocol van goede productieproef (GMP in het Engels).
 • 100% TEVREDENHEIDSGARANTIE: Als u niet helemaal tevreden bent, zullen wij uw geld terug!
Bestseller Nr. 5
Magnesium Complex 350 mg Elementair zuiver Magnesium, 180 Veganistische Tabletten voor 6 Maanden, Citraat, Carbonaat en oxide, Natuurlijke Voedingssupplement zonder Additieven, Made in Germany
 • HOGE DOSIS: 180 Veganistisch vriendlijk tabletten, 350 mg elementair magnesium in elke tablet, 6 maanden voorraad, met de magnesium verbinding van citraat, oxide en carbonaat. Gecombineerde voor snelle en langdurige absorptie.
 • VEGANISTISCH VRIENDLIJK: Onze magnesium3 is uitsluitend gemaakt van niet-dierlijke ingrediënten en is daarom ideaal voor VEGANISTISCH en VEGETARISCH. Ons product is volledig vrij van genetisch gemodificeerde ingrediënten en onnodige additieven.
 • HOOG ABSORPTIENIVEAU: zonder het controversiële additief magnesiumstearaat (Magnesiumzouten van vetzuren). Dit zorgt voor een OPTIMALE AANVAARDING. Veel andere fabrikanten gebruiken magnesiumstearaat in hunproductie.
 • DUITSE HOOGWAARDIGE KWALITEIT: Gemaakt in Duitsland. Onze productie is gebaseerd op het HACCP-concept. We werken nauw samen met wetenschappers en experts tijdens de ontwikkeling en vervaardiging van onze producten.
 • GEGARANDEERDE TEVREDENHEID: Tevreden klanten zijn belangrijk voor ons. Contacteer ons als u vragen heeft over onze producten. Koop vandaag zonder risico tegen de beste prijs-prestatie verhouding op de markt. Wij bieden een 30 dagen gratis retourbeleid.
Bestseller Nr. 6
Calcium 800 mg + Magnesium 400 mg (2 tabletten) - 365 tabletten - 6 maanden voorraad - Calcium + Magnesium complex in 2:1 verhouding - Veganistisch - Hoog gedoseerd
 • UITSTEKENDE PRIJZEN: Een dagelijkse portie van 2 tabletten voorziet uw lichaam van 800 mg calcium + 400 mg magnesium. Het XXL-voorraadpakket bevat 365 hooggedoseerde tabletten in een handige voorraad voor 6 maanden bij inname van 2 tabletten per dag.
 • MINERAAL COMPLEX: Het Vit4ever Magnesium + Calcium Complex heeft een ideale verhouding tussen calcium en magnesium (2:1) om optimaal te profiteren van de synergie van de twee actieve bestanddelen.
 • PREMIUM GRONDMATERIALEN: Voor een uitstekende kwaliteit vertrouwen wij uitsluitend op eersteklas grondstoffen van de hoogste kwaliteit. Voor ons is het niet alleen belangrijk om de beste grondstoffen te gebruiken voor een maximale biologische beschikbaarheid, maar ook om ervoor te zorgen dat er geen schadelijke additieven worden gebruikt.
 • VEGAN & ZONDER ONGEWENSTE ADDITIEVEN: Onze Calcium & Magnesium tabletten zijn 100% veganistisch en vrij van magnesiumstearaat, smaakstoffen, kleurstoffen, stabilisatoren, gelatine en natuurlijk GMO-vrij, lactosevrij, glutenvrij & vrij van conserveermiddelen.
 • PRODUCTIE & UW TEVREDENHEID: Het Vit4ever-assortiment omvat talrijke voedingssupplementen tegen een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Alle producten worden gemaakt van hoogwaardige grondstoffen en uitsluitend in gecertificeerde EU-fabrieken. Onze productievestigingen omvatten Duitsland en Nederland. Als u niet tevreden bent met ons product, of als u hulp en advies nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
UitverkoopBestseller Nr. 7
Magnesium Citraat 220 mg - 240 Capsules voor 8 maanden - 740 mg Magnesium Citraat waarvan 220 mg Elementair Magnesium per capsule - Ondersteunt de werking van de spieren - Vegan
 • Hoog gedoseerde magnesium capsules - Magnesium draagt ​​bij aan onder andere de vermindering van vermoeidheid en uitputting, een normaal energieleverend metabolisme, het normaal functioneren van het zenuwstelsel en de normale spierfunctie. Daarnaast wordt magnesium citraat gebruikt om het onderhoud van de botten te ondersteunen en een normale psychologische functie te bevorderen. Claims goedgekeurd door EFSA.
 • Hoge kwaliteit magnesium capsules - Magnesium van WeightWorld bevat per capsule maar liefst 220 mg elementair magnesium van de hoogste kwaliteit. Deze vorm van magnesium is zeer biologisch beschikbaar en gemakkelijk op te nemen door het spijsverteringsstelsel.
 • Voorraad van 8 maanden - Met 240 capsules per verpakking bevat dit supplement een voorraad van maar liefst 8 maanden. Zoek voor de beste prijs-hoeveelheid verhouding daarom niet verder.
 • Premium ingrediënten - We zijn er trots op dat we de meest grondig geteste ingrediënten kunnen gebruiken om geweldige producten te maken. Dit supplement is geproduceerd volgens hoge Europese normen voor voedingssupplementen.
 • Kwaliteit van WeightWorld - Als familiebedrijf met meer dan 15 jaar ervaring zijn we trots op het leveren van hoogwaardige natuurlijke supplementen aan onze klanten. We werken uitsluitend met natuurlijke, gecontroleerde ingrediënten zodat je jezelf op de beste manier kunt ondersteunen.
UitverkoopBestseller Nr. 8
Magnesium Supplement, 365 Capsules (Voorraad 1+ Jaar), 250 mg Zuiver Elementair Magnesium per Capsule, Hoog Geabsorbeerd Magnesium, Spiersupplement
 • ✅ NATUURLIJK MAGNESIUM UIT MAGNESIUMOXIDE - ons voedingssupplement bevat magnesiumoxide uit de Dode Zee, waarvan 250 mg elementair magnesium per capsule. Met de dagelijkse dosis van één magnesium tablet per dag gaat de 365-capsule verpakking meer dan een jaar mee!
 • ✅ WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN MAGNESIUM? Volgens de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) draagt magnesium bij tot de eiwitsynthese, normale mentale functies, het elektrolytenevenwicht en de gezonde werking van het zenuw- en het spierstelsel.
 • ✅ WAAROM MAGNESIUMOXIDE? Magnesiumoxide is een van de meest voorkomende vormen van magnesium en wordt vooral gebruikt voor de ondersteuning van de spijsvertering en is dus ideaal voor langdurige verzorging, omdat het een blijvend depot vormt.
 • ✅ VEGAN EN ZONDER GENETISCH GEMODIFICEERDE ORGANISMEN - de magnesium capsules werden geformuleerd zonder gelatine en zijn vrij van antiklontermiddelen zoals magnesiumzouten van vetzuren (magnesiumstearaat), vrij van kleurstoffen, van nature GGO-vrij, lactosevrij, glutenvrij en zonder ingrediënten van dierlijke oorsprong (veganistisch).
 • ✅ DUITS KWALITEITSMERK - Alle GloryFeel-producten worden in Duitsland volgens de hoogste kwaliteitsnormen vervaardigd en zijn onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles en regelmatige tests door erkende testlaboratoria. Neem contact met ons op voor meer informatie, wij sturen u graag de resultaten van onze tests toe!
UitverkoopBestseller Nr. 9
Elektrolyten supplement - 180 vegan tabletten - Met calcium, magnesium, kalium en natrium - Mineralen voor een keto dieet - Hoogwaardige ingrediënten - Geproduceerd in het VK
 • Vol mineralen - Deze elektrolyten tabletten bevatten een multimineraal complex met calcium, magnesium, kalium, chloride en natrium. Je elektrolytenbalans moet in evenwicht zijn, vooral als je veel traint of een keto-dieet volgt. Met slechts één capsule per dag voorkom je een tekort aan elektrolyten.
 • Elektrolyten balans - De juiste elektrolytenbalans verbetert de concentratie, de spijsvertering en bevordert een evenwichtige spieractiviteit. Magnesium draagt bij tot een goede electrolytenbalans en draagt bij aan een normale spierwerking. Claims geautoriseerd door EFSA.
 • 180 capsules voor 6 maanden - Met 180 capsules per verpakking bevat dit supplement 6 maanden voorraad.
 • Premium ingrediënten - We zijn er trots op dat we de meest grondig geteste ingrediënten kunnen gebruiken om geweldige producten te maken. We produceren volgens hoge GMP-normen en zonder onnodige toevoegingen. Deze tabletten zijn vegan, glutenvrij en GGO-vrij.
 • Kwaliteit van WeightWorld - Als familiebedrijf met meer dan 15 jaar ervaring zijn we trots op het leveren van hoogwaardige natuurlijke supplementen, zoals ook dit electrolyte supplement. We werken uitsluitend met gecontroleerde ingrediënten zodat je jezelf op de beste manier kunt ondersteunen.
Bestseller Nr. 10
AOV 513 Magnesium AC & Citraat Tabletten, 150 mg, 180 Stuk, 180 Tablet
 • Bevat magnesium citraat en magnesium bisglycinaat. Beiden zijn organisch gebonden mineralen.
 • Magnesium draagt bij tot de instandhouding van normale botten, het celdelingsproces, en een normaal energieleverend metabolisme.
 • Magnesium draagt ook bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten. Hypoallergeen. Het potje is gemaakt van 100% gerecycled plastic (rPET). Op deze manier hoeft er geen nieuw plastic geproduceerd hoeft te worden, en daarmee ondersteunen we het milieu.
 • Grootverpakking met 180 makkelijk in te slikken tabletten. Genoeg voor ruim drie maanden. Neem tweemaal daags een vegacap, bij voorkeur tijdens of direct na een maaltijd.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste magnesium tabletten te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze magnesium tabletten-koopgids samengesteld.

Het beste magnesium tabletten vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste magnesium tabletten voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede magnesium tabletten-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor magnesium tabletten te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van magnesium tabletten erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald magnesium tabletten zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over magnesium tabletten zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de magnesium tabletten kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste magnesium tabletten kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.