Beste luchtreinigers van 2022 (TOP15)

Luchtreinigers zijn apparaten die verontreinigende stoffen, allergenen en fijnstof uit de lucht in uw huis verwijderen. Ze kunnen moeilijk kiezen omdat er zoveel opties zijn. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste luchtreiniger voor uw gezin.

De 15 beste luchtreinigers beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1
Elechomes Luchtreinigers P1800 met H13 HEPA & actief koolstoffilter, automatische modus en slaapmodus, nachtlampje, 1-12H timer, herinnering filtervervanging, CADR 190m³/u
 • Geavanceerd 4-traps filtersysteem; Voorfilter: verwijdert grote deeltjes zoals vezels en dierenharen, filterdoek: blokkeert opnieuw grote deeltjes, actief koolstoffilter: elimineert geuren zoals kookluchtjes en geur van huisdieren, HEPA-filter: vang kleine deeltjes zoals huidschilfers van huisdieren en huisstofmijt, 4-in-1-filtratie verwijdert effectief 99,97% van de in de lucht zwevende deeltjes zo klein als 0,3 micron.
 • Smart Air Qualite-sensor & 100% ozonvrij: beschikt over een slimme luchtkwaliteitssensor, Elechomes P1800 luchtreiniger heeft drie kleuren licht om de luchtkwaliteit die u leeft te laten zien. Luchtreinigers vangen veelvoorkomende onzuiverheden op, waaronder allergenen, rook, pollen, geuren, stof en schimmels, zodat al uw gezinsleden puur kunnen ademen.
 • Nachtlampje & ultrastil & kinderslot: Elechomes P1800 luchtreinigers voor thuis hebben lampknop, in slaapmodus, zuivert de lucht op slechts 22dB, creëert een rustgevende en rustgevende omgeving zonder uw leren, werken of slapen te verstoren. en il wordt geleverd met een kinderslotfunctie om uw kind veilig te houden.
 • Timerinstellingen en 3 ventilatorsnelheden en automatische modus: stel eenvoudig een timer in voor 1-12 uur om automatisch uit te schakelen. Kies uit lage, gemiddelde en hoge ventilatorsnelheden of kies de automatische modus in reactie op realtime luchtkwaliteitsmetingen. Met een CADR-classificatie van 190m³ / u circuleren luchtreinigers voor thuis snel lucht in een kamer tot 25 m² om uw kamer te vullen met schone en frisse lucht.
 • Herinnering voor filtervervanging en kwaliteitsborging: een ingebouwde vervangingsindicator herinnert u eraan wanneer u uw filter moet vervangen. Het wordt aanbevolen om uw filter elke 6-8 maanden te vervangen. Het kan echter zijn dat u uw filters vroeg of laat moet vervangen, afhankelijk van het gebruik en de luchtkwaliteit. Zoek ASIN: B089CWVCQW voor meer informatie over een Elechomes Officieel vervangingsfilter.
Bestseller Nr. 2
Luchtreiniger met 4-in-1 HEPA-filter, Nachtlampje en Timer, Luchtreiniger voor Thuis elimineert Rook, Stof, Pollen, Huidschilfers, geschikt voor Thuis, Woonkamer, Keuken en Kantoor
 • 【Rondom schone lucht】Luchtreiniger voor allergieën vangt frequente verontreinigingen zoals allergenen, rook, pollen, geuren en stof op en zorgt voor een schone en gezonde omgeving. Onze luchtreiniger kan ook een hoge concentratie aan zuurstofnegatieve ionen van 5 miljoenen / cm3 vrijmaken, waardoor de resterende deeltjes zich afzetten en de luchtkwaliteit kunnen verbeteren. Bovendien kunnen de negatieve ionen ook vermoeidheid verlichten en de slaap verbeteren.
 • Geavanceerd 4-traps filtersysteem: HEPA-luchtreiniger met een combinatie van voorfilter, actieve koolfilter, echt HEPA-filter en sterilisatiekatoen verwijdert effectief 99,97% van de deeltjes die in de lucht aanwezig zijn, die slechts 0,1 micrometer groot zijn. Effectieve verbetering van de luchtkwaliteit van de lucht in de kamer en genieten van frisse lucht. Geschikt voor mensen met een allergie, dierenbezitters, rokers, baby's.
 • 3 reinigingsmodi: onze luchtreiniger beschikt over drie reinigingsmodi: laag, medium en hoog. De lage snelheidsmodus kan de verontreinigingen in de lucht stil filteren en zo een rustige slaapomgeving creëren, terwijl de hogesnelheidsmodus de lucht sneller kan reinigen. Bovendien hebben luchtreiniger reserveherinneringen. Nadat het filter 2.000 uur heeft bereikt, wordt je in de geïntegreerde wisselherinnering gevraagd om het filter te vervangen.
 • 【Nachtlicht- en timerfunctie】 Onze luchtreiniger beschikt over nachtlicht- en timerfunctie. Je kunt het nachtlampje naar wens in- of uitschakelen. De timerfunctie (1/4/8 uur) van onze luchtreiniger kan ons helpen om de werktijd van de luchtreiniger in te stellen. Daarom hoef je je geen zorgen te maken dat je de luchtreiniger niet uitschakelt als je onderweg bent of slaapt.
 • Zeer effectieve luchtreiniger: CADR 150-160 m³/h. Reinigt effectief ruimtes tot 15-25 m² zoals woningen, rookkamers, kantoren en slaapkamers. Opmerking: Verwijder de plastic verpakking van het nieuwe filter voordat u de luchtreiniger in gebruik neemt. Wij raden ten zeerste aan om het filter ten minste elke 3 tot 6 maanden te vervangen. Zoek in de B07WHGBK8R naar een vervangend filter.
Bestseller Nr. 3
ROVACS luchtreiniger met H13 True HEPA-filter, dekkingsgebied 14-24㎡, CADR: 220M³/H, luchtreiniger zuivert 99,97% van allergische deeltjes, pollen, rook, huidschilfers van huisdieren, geuren (RV220-S&M)
 • Luchtreiniger voor thuis: ROVACS-luchtreiniger wordt geleverd met een geavanceerd filtersysteem en een ingebouwde slimme luchtkwaliteitssensor die de luchtkwaliteit in de omgeving onmiddellijk detecteert en u een realtime beeld van de luchtkwaliteit geeft. In "Auto Mode" kan het automatisch 4 ventilatorsnelheidsinstellingen aanpassen als reactie op realtime luchtkwaliteitsmetingen.
 • Hoogrenderende luchtreinigers met filter: het wordt geleverd met een licht en capabel ontwerp, maar krachtig met een groot zuiveringsgebied bedekt (tot 258sq.ft). Perfect voor een breed scala aan gebruik voor het filteren van stof, pollen, huidschilfers van huisdieren, kook- en rookgeuren.
 • Modern ontwerp met slaapmodus: meet 34 cm hoog en 22 cm in diameter, heeft een 360-graden aerodynamische luchtinlaat om de zuivering te maximaliseren. Werkt stiller dan andere luchtreinigers, met een maximaal geluid van 52 dB op de hoogste stand. Inclusief warm nachtlampje en een ingebouwde timer voor extra gemak.
 • Filtervervangingsindicator: detecteert automatisch en herinnert u eraan om het filter te vervangen wanneer de onderhoudstijd minder dan 150 uur resteert (indicator in rood). Het vervangende luchtfilter moet elke 3-6 maanden worden vervangen, afhankelijk van de luchtkwaliteit in uw omgeving en het gebruik van de luchtreiniger om de beste resultaten te garanderen.
 • Nieuwe versie Intelligente luchtreinigers: uitgerust met alle automatische slimme modus. Een ingenieus vervaardigde luchtreiniger van ROVACS. Met timers kan uw luchtreiniger op een specifiek tijdstip werken om aan uw behoeften te voldoen, vrij gebruiksvriendelijk en energiebesparend.
UitverkoopBestseller Nr. 4
Philips 2000 Series 3-In-1 Luchtreiniger, Ventilator en Verwarming - Verwijdert Ziektekiemen, Stof en Allergenen in Ruimtes tot 42m², 3 Snelheden, Slaapstand (AMF220/15)
 • Zuiver, verfris en verwarm je woning: houd de lucht aangenaam en vrij van onzuiverheden en verontreinigende stoffen met onze 3-in-1HEPA luchtreiniger met slaapstand, voor slaapkamer en huis
 • 3-laags filtratie: luchtreiniger verwijdert fijnstof, ziektekiemen en deeltjes van 0,003 micron en groter, schadelijke gassen en onaangename geuren - Zuivert een ruimte van 20 m² binnen 17,5 minuten
 • Blijf het hele jaar door warm: zuiverende verwarmingsmodus verwarmt de lucht en houdt uw huis schoon en behaaglijk, met keuze uit 3 verwarmingsniveaus
 • Geniet van een verkoelende stroom frisse lucht: zuiverende ventilatormodus maakt warme kamers comfortabeler met keuze uit 3 ventilatorsnelheden
 • In de verpakking: luchtzuiveraar, geïntegreerd filter, afstandsbediening
Bestseller Nr. 5
Pro Breeze 4-in-1 luchtreiniger met voorfilter, True HEPA, geactiveerd koolstoffilter en ionisator, 99,97% Filter uitvoering, Voor thuis, kantoor - ideaal voor mensen met een allergie, rokers, tegen allergieën, stof, dierlijk haar
 • 4-in-1 luchtreinigingssysteem: met een voorfilter, zeer effectieve True HEPA-filter en actieve koolfilter worden tot 99,97% luchtoverdragende deeltjes, stof, pollen, rook, geuren en dierenharen verwijderd.
 • Energiezuinige ionengenerator: de ingebouwde generator produceert negatieve ionen die zich met schadelijke stoffen in de lucht verbinden en deze neutraliseren - voor een schone luchtkwaliteit.
 • Eenvoudig design: met slechts één druk op de knop kun je tussen de twee instellingen schakelen (laag/hoog), om de luchtkwaliteit in de woonkamer, werkkamer, baby- of kinderkamer te verbeteren.
 • Stil en draagbaar: dit compacte luchtfilter is optimaal geschikt voor de directe omgeving met een oppervlakte van ca. 5 vierkante meter en CADR van 42 m3/h. Het stijlvolle design en de fluisterstille werking maken dit apparaat optimaal voor de slaapkamer of kantoor.
 • Multifunctioneel: dit moderne apparaat is ideaal voor huisdieren, rokers en mensen met een allergie in huis, woning of rookkamer. De luchtkwaliteit wordt verbeterd en ongewenste geuren verwijderd. Let op: deze luchtreiniger is alleen compatibel met het luchtfilter: PB-P03F.
UitverkoopBestseller Nr. 6
RENPHO H13 HEPA Allergy luchtreiniger Reinigt een 55㎡ kamer (<30min) met slaapstand 8 kleuren nachtlampje Timer en vergrendelingsfunctie Schimmel Pollen Geur Rookkamer Slaapkamer
 • Geavanceerd 5-traps filtersysteem: het voorfilter, H13 echte HEPA-filter met coating, actieve koolfilter en netfilter, kan effectief 99,97% van de luchtverontreinigingen zo klein als 0,3 micron, zoals allergenen, huidschilfers van huisdieren, pollen, stof, geuren, rook, schimmel, VOS, enz. Na gebruik van RENPHO luchtreinigers is de lucht veel frisser en worden de allergische symptomen aanzienlijk verbeterd. Een ideaal cadeau voor mensen met een allergie, eigenaren van huisdieren en rokers
 • Efficiënte zuiverende prestaties: met 360° luchtinlaat verfrist RENPHO luchtreiniger effectief de lucht 5 keer per uur in kamer 240 ft²/22 m². Compat grootte en lichtgewicht, perfect voor kleine tot middelgrote kamers zoals slaapkamer, woonkamer, keuken, appartement, kantoor, enz.
 • Ultra Quiet Sleep Mode & Display Off: In de slaapmodus werkt de luchtreiniger met het laagste geluidsniveau dat zo stil is als slechts 26 dB, en alle lichten en display zijn automatisch uitgeschakeld, waardoor een rustgevende en ongestoorde slaapomgeving voor u ontstaat. Het nachtlampje heeft 2 modi - Wit licht en kleurveranderende stemmingsverlichting en u kunt kiezen uit 4 helderheidsinstellingen (helder/donker/gradiënt/uit). Ideaal voor baby- en kinderkamers.
 • Meerdere functies: Met het aanraakpaneel kunt u het apparaat in- en uitschakelen selecteren, 3 ventilatorniveaus, slaapmodus, 3 timers, aan/uit safe-lock functie. Wanneer u uitgaat of slaapt, kunt u de timer (2/4/8H) gebruiken die automatisch wordt uitgeschakeld wanneer de tijd voorbij is voor energiebesparing. RENPHO luchtreiniger heeft een Safe-Lock-functie om onbedoeld contact door kinderen of huisdieren te voorkomen, ideaal voor gezinnen met kinderen en huisdieren.
 • Eenvoudig te wijzigen filters: het filter kan in slechts enkele minuten worden gewijzigd zonder specialistische kennis. De vervangende indicator gaat branden om u eraan te herinneren het luchtfilter te vervangen. We raden aan om de filters elke 6-8 maanden te vervangen, afhankelijk van het gebruik. Voor vervanging filter, zoek "AP088-F2"
Bestseller Nr. 7
WINIX ZERO luchtreiniger. CADR 390 m³/h (tot 99 m²), H13 HEPA filter, reinigt 99,999% virussen, bacteriën en allergieën. Met PlasmaWave Technologie.
 • ✅ Hoge prestaties. De WINIX ZERO luchtreiniger heeft een Clean Air Delivery Rate (CADR) van 390 m³/h en een maximale ruimte capaciteit van 99m². Deze luchtzuiveraar is ideaal voor gebruik in elke slaapkamer, kantoor of woonkamer. Reinigt de luchtkwaliteit binnenshuis van virussen, bacteriën en allergenen.
 • ✅ 4-fase filtratie. De luchtreiniger ZERO maakt gebruik van een voorfilter, koolstoffilter, H13 HEPA filter (99,999%) en de WINIX PlasmaWave technologie. De luchtzuiveraar WINIX ZERO is een krachtige HEPA luchtreiniger die de lucht reinigt van virussen, bacteriën, allergenen, fijnstof (PM2.5), allergien, pollen, haar van huisdieren, sigarettenrook, schimmelsporen, VOC's en andere huishoudelijke geuren.
 • ✅ PlasmaWave technologie. De WINIX PlasmaWave technologie vermindert virussen (H3N2) en bacteriën in de lucht, zonder schadelijke ozon. WINIX luchtzuiveraars zijn gestest en gecertificeerd.
 • ✅ Fluisterstil en vol-automatisch. De Slaap-stand dimt de lichten en laat de WINIX ZERO luchtreiniger stil werken terwijl u slaapt. In de Auto-stand en met behulp van een pro-actieve sensor technologie past deze WINIX luchtzuiveraar de ventilatorsnelheid volledig autmatisch aan om de luchtwaliteit binnenshuis altijd schoon en gezuiverd te houden.
 • ✅ Getest en Gecertificeerd. WINIX produceert luchtreinigers sinds 1973. Alle WINIX luchtreinigers zijn getest en gecertificeerd door zowel het ECARF, AHAM en Allergy UK. Hierdoor bent u verzekerd dat u een luchtreiniger gebruikt die uw luchtkwaliteit binnenshuis daadwerkelijk verbetert.
UitverkoopBestseller Nr. 8
Elechomes KJ203F-142 Luchtreiniger met HEPA actieve koolstoffilter, koudkatalysatorfilter, lock-set en timing, stille nachtmodus voor de slaapkamer, 4-traps filtering tegen 99,97% geur, rook en pollen
 • Zeer efficiënte filtering: Met een CADR van 230 m³/h (135CFM) dekt het 30 m² in slechts 20 minuten, efficiënt filtert het 99,97% van de deeltjes in de lucht zo klein als 0,3 micron, geschikt voor woonkamer, slaapkamer, speelkamer, keuken of andere grote ruimtes tot 30 m².
 • Geactualiseerde 4-in-1 echte HEPA-filter: De luchtreiniger van Elechomes beschikt over een 4-traps filtersysteem. Voorfilter: Filtert pluizen, vezels en huidschilfers; echte HEPA-filter: verwijdert rook en pollen; actieve koolstoffilter: filtert formaldehyde, benzeen, ammoniak en VOC's; koudkatalysatorfilter: breekt schadelijke gassen af en katalyseert de reacties waarbij water en kooldioxide ontstaan.
 • Ultra-stille slaapmodus en timer-instellingen: Het luchtfilter met de laagste slaapmodus van 24 dB is perfect voor een ontspannen en rustgevende omgeving, wat je een rustige en vredige nacht geeft. De timer-functie geeft je de garantie dat het apparaat na afloop van de ingestelde tijd automatisch uitschakelt.
 • Ergonomisch ontwerp: De ergonomische, concave handgreep vergemakkelijkt het dragen van de luchtreiniger. Het anti-botsingsontwerp van de rand maakt het veilig voor kinderen. En de vergrendeling van het bedieningspaneel kan verkeerde bediening door kinderen of huisdieren voorkomen.
 • Instelbare ventilatorsnelheid en filterwissel-herinnering: Stel de benodigde ventilatorsnelheid in de modus 1/2/3 in, afhankelijk van de luchtkwaliteit in realtime. Als de slaapmodus-knop en de timer-knop tegelijkertijd knipperen, is het tijd om het filter te vervangen.
Bestseller Nr. 9
WINIX A330 Luchtreiniger. CADR 228 m³/h (tot 45 m²), H13 HEPA filter, reinigt 99,97% Virussen, Bacteriën en Allergieën. Met PlasmaWave Technologie.
 • ✅ Krachtige reiniging. De WINIX A332 luchtreiniger heeft een zuivere luchtopbrengst (CADR) van 228m³ / u en een maximale actiecapaciteit van 45m², waardoor hij ideaal is voor elke slaapkamer of woonkamer. Elimineer virussen, bacteriën en allergenen uit de lucht en adem kwaliteitslucht in.
 • ✅ 4-traps filtratie. WINIX A332 is een HEPA filter luchtreiniger die de lucht reinigt van virussen, bacteriën, allergenen, fijnstof (PM2.5), dierenharen, sigarettenrook, schimmelsporen, VOC's en nare geurtjes. Maakt gebruik van een alles-in-1 filter: voorfilter + echte HEPA (vangt 99,97% van de deeltjes in de lucht) + koolstoffilter.
 • ✅ PlasmaWave-technologie. De unieke technologie van Winix die effectief virussen en bacteriën uit de lucht vermindert, zonder schadelijke ozon af te geven. De luchtreiniger is volkomen veilig voor uw gezondheid.
 • ✅ Stil en automatisch. Slaapmodus dimt de lichten en laat de luchtreiniger stil werken, zodat u comfortabel slaapt. Automatische modus met slimme deeltjessensortechnologie past automatisch de ventilatorsnelheid aan om de lucht te allen tijde schoon en gezuiverd te houden.
 • ✅ Kwaliteitscertificaat. WINIX produceert al luchtreinigers sinds 1973. Alle WINIX luchtreinigers zijn gecertificeerd door ECARF en Allergy UK, wat garandeert dat u een luchtreiniger gebruikt die uw binnenluchtkwaliteit echt verbetert.
Bestseller Nr. 10
Pro Breeze Vervangingsfilter voor de 5-in-1 luchtreiniger (PB-P01).
 • Originele vervangingsfilter voor de Pro Breeze 5-in-1 luchtreiniger met HEPA-filter (CADR 218 m3)
 • Het meerlaagse filter bestaat uit een voorfilter, echt HEPA-filter, koude katalysator en geactiveerde koolstoffilter, die tot 99,97% van de in de lucht aanwezige schadelijke deeltjes verwijdert.
 • Wij raden aan de filter na 5000 uur te vervangen.
 • Let op: dit luchtfilter is uitsluitend geschikt voor de 5-in-1 luchtreiniger van Pro Breeze (PB-P01).
Bestseller Nr. 11
Pro Breeze Luchtreiniger met True HEPA luchtfilter voor mensen met allergieën, CADR 218m³ voor maximaal 40m² en 99,97% filterprestaties tegen pollen, stof, rook - Voor een betere luchtkwaliteit
 • Allergie bestrijden: Houd uw allergie onder controle met het 5-in-1 filtersysteem. Met de krachtige 218m³ CADR prestaties, zal de lucht helder en schoon zijn. Het meerlagenfilter voorkomt vervelende niesbuien en jeukende ogen
 • Verwijdert 99,97% luchtverontreiniging: het echte HEPA-filter en het uiterst fijne voorfilter verwijderen stof, pollen, huidschilfers van huisdieren en mijten. Ideaal voor verlichting van allergieën en gebruik in rookruimtes - geschikt voor ruimtes tot 40m².
 • Ingebouwde Timerschakelaar: Maakt automatisch in- en uitschakelen na 1, 2 of 4 uur mogelijk. Met de gebruiksvriendelijke controlebalk kan tussen 3 standen (laag, medium, hoog) gewisseld worden en de timer en slaapmodus worden ingesteld.
 • Multifunctioneel Inzetbaar: Optimaal voor huisdiereigenaars, rokers, hooikoorts allergieën, kinderen, baby's of om gewoon de luchtkwaliteit te verbeteren. Bovendien goed tegen onaangename geuren en schadelijke stoffen.
 • Zeer Effectieve Luchtreiniger Met Stijl: Helpt bij de bestrijding van allergieën en huisstof en past perfect in elk huis of kantoor. CE-gecertificeerd en RoHS-conform. Let op: deze luchtreiniger is alleen compatibel met het luchtfilter: PB-P01F.
Bestseller Nr. 12
Proscenic A8 luchtreiniger allergie, luchtreiniger met app-bediening, 55 ㎡, echte H13 HEPA-combifilter, 4 reinigingsmodi, stille werking, tegen allergie, geuren, pollen, luchtreiniger voor rokers
 • Geniet van gezond leven: CADR tot 220 m³/h, Proscenic A8 luchtreiniger isoleert dankzij de UPV reinigingstechnolgie effectief de allergie-activering en rook, geschikt voor mensen met allergieën, huisdieren, rokers. Opmerking: het wordt aanbevolen om het filter elke 3 maanden te vervangen. (ASIN: B08BYQR8B8)
 • 4-in-1 zeer effectief filtersysteem: door het filtersysteem met voorfilter, H13 HEPA-filter, actieve koolfilter en zilverion-sterilisatiefilter is de luchtreiniger ozonvrij en reinigt de schadelijke stoffen in de lucht effectief.
 • Er zijn vier reinigingsmodi beschikbaar: er zijn twee verschillende niveaus, automatische modus en slaapmodus. In de slaapmodus is de luchtreiniger minder dan 24 dB luid, wat een betere slaapomgeving garandeert.
 • Luchtkwaliteitslicht met 3 standen: het luchtkwaliteitslicht verandert van kleur zodra de luchtkwaliteit verandert. groen-goed, geel-matig, rood-slecht
 • App & touchscreen-bediening: met de ProscenicHome app kun je de A8 luchtreiniger eenvoudig bedienen en de luchtkwaliteit zien, of je kunt door het touchscreen de luchtreiniger direct starten. Opmerking: alleen 2,4 GHz Wi-Fi wordt ondersteund.
Bestseller Nr. 13
LEVOIT Luchtreiniger voor thuisslaapkamer,LV-H128
 • 【Dubbele HEPA-filter van klasse H13】Een luchtreiniger bevat dubbele filters. Beide filters bestaan uit voorfilter, HEPA-filter en actieve koolfilter. Hij filtert deeltjes zo klein als 0,3 micrometer en groter en filtert ook luchtvervuiling van PM 2.5
 • 【3-in-1 filtersysteem】Verwijdert 99,97% van stofpollen geurtjes, rook, 3 reinigingsniveaus voor verschillende situaties, zodat allergiesymptomen zoals niezen en neusverstopping effectief worden verlicht. Optimale luchtreiniger voor rokers, mensen met allergieën, huisdierbezitters en baby's
 • 【Geschikt voor slaapkamer】Luchtreiniger LV-H128 kan de ruimte tot 15 m² in 30 minuten snel reinigen. Geschikt voor kleine ruimtes
 • Aromatherapie: een paar druppels etherische oliën op het aromapad, daarna kun je ontspannen of herstellen met frisse geuren. Ze zijn ook goed om emoties op te tillen en een ideale slaapomgeving in binnenruimtes te creëren
 • 【Stille slaapmodus】Het geluidsniveau van 28 dB zorgt voor ongestoorde slaap, en de knop schakelt na 5 seconden automatisch uit, zodat je tijdens het slapen, leren of werken niet gestoord wordt
Bestseller Nr. 14
Pro Breeze 3-in-1 Mini Desktop Luchtreiniger met HEPA Filter en Ionizer - Small Air Filter voor thuis of op kantoor - Ideaal voor mensen met een allergie en rokers | USB en stroomkabel
 • 3-in-1 luchtreinigingssysteem: met het voorfilter en zeer effectieve True HEPA-filter worden tot 99,97% schadelijke deeltjes, stof, pollen, rook, en geuren verwijderd. Opmerking: deze luchtreiniger behandelt de lucht in de directe nabijheid en is niet bedoeld voor grote ruimtes
 • Negatieve ionen-generator: het apparaat produceert negatieve ionen die zich met schadelijke stoffen in de lucht verbinden en deze neutraliseren - voor een betere luchtkwaliteit
 • Persoonlijke luchtreiniger: in de levering is een USB en netsnoer inbegrepen, zodat het apparaat heel praktisch overal kan worden geplaatst. Ideaal voor op het bureau of nachtkastje - behandelt de lucht in de directe nabijheid
 • Led-nachtlicht: de mini-luchtreiniger wordt geleverd met een geïntegreerd ledlicht. Dit is perfect als nachtlampje voor baby's en kinderen en zorgt voor een rustige, ongestoorde slaap met frisse lucht
 • Multifunctioneel: optimaal voor diereneigenaren, rokers en mensen met een allergie. De luchtkwaliteit wordt verbeterd en ongewenste geuren verwijderd. Let op: deze luchtreiniger is alleen compatibel met het bijpassende luchtfilter van Pro Breeze: PB-P02F
UitverkoopBestseller Nr. 15
Philips 800 Series Luchtzuiveraar - Verwijdert Ziektekiemen, Pollen en Stof in Ruimtes tot 49m², 3 Snelheden, Slaapstand (AC0820/10)
 • Zuivert de lucht: luchtreiniger voor ruimtes tot 49 m² met 3 snelheden, slaapstand - 2-laagsfiltratie verwijdert ziektekiemen, stof, allergenen en 99,9% aerosolen van 0,003 micron en groter.
 • Slimme sensoren detecteren de luchtkwaliteit: de luchtreiniger toont de actuele luchtkwaliteit - Auto modus past de snelheid automatisch aan - Zuivert een kamer van 20 m² binnen 9 minuten.
 • Slaapstand met uiterst stille werking: de ideale luchtreiniger voor de slaapkamer, dempt 's avonds zijn verlichting en werkt bijna geruisloos - Zorgt voor veilige, schone lucht voor het hele gezin.
 • Laag energieverbruik: energiezuinig ontwerp zorgt dat onze HEPA luchtzuiveraar voor thuisgebruik net zoveel energie verbruikt om de lucht te filteren als een standaard gloeilamp.
 • In de verpakking: luchtzuiveraar, HEPA filter.

Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten luchtreinigers beschikbaar. Ze kunnen worden gebruikt in huizen, kantoren of auto’s. Ze kunnen worden gebruikt voor gezondheidsdoeleinden of voor esthetische doeleinden.

De beste luchtreiniger is degene die het beste werkt voor uw behoeften en voorkeuren. Het is belangrijk om rekening te houden met de grootte van uw kamer en hoeveel u uitgeeft aan een luchtreiniger voordat u er een aanschaft.

Sommige mensen geven de voorkeur aan een bepaald type luchtreiniger omdat ze efficiënter zijn dan anderen of omdat ze een bepaald ontwerp hebben dat ze mooi vinden. Anderen kunnen een luchtreiniger kiezen op basis van de functies die het biedt, zoals filtratie, UV-licht of HEPA-filters.

De volgende tips kunnen u helpen uw opties te verfijnen en de beste luchtreiniger voor uw huis te vinden:

 • Overweeg welke ruimte je moet bedekken
 • Overweeg hoe vaak het zal worden gebruikt
 • Bedenk hoe lang het zal duren
 • Overweeg welke materialen het zal reinigen

Wat zijn de beste luchtreinigers?

Luchtreinigers worden gebruikt om schadelijke deeltjes uit de lucht te verwijderen. Er zijn veel soorten luchtreinigers, elk met een andere reeks kenmerken en voordelen.

Beste luchtreinigers:

 • HEPA-filters – verwijderen 99% van alle allergenen, verontreinigende stoffen en microscopisch kleine deeltjes uit de lucht
 • Ultrasone technologie – verwijdert bacteriën en virussen in de lucht zoals griep, verkoudheid en andere aandoeningen van de luchtwegen
 • UV-licht – doodt ziektekiemen die luchtweginfecties veroorzaken

Wat zijn de verschillende soorten luchtreinigers?

Luchtreinigers zijn essentieel om de lucht die we inademen te zuiveren. Ze kunnen ons ook helpen beschermen tegen de schadelijke effecten van luchtvervuiling.

Er zijn verschillende soorten luchtreinigers, maar ze werken allemaal door verontreinigende stoffen of verontreinigingen uit de lucht te verwijderen. De meest voorkomende soorten zijn:

 1. HEPA-filters
 2. Koolstoffilters
 3. Ionisatoren
 4. UV-licht

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een luchtreiniger?

Luchtreinigers zijn op veel manieren nuttig. Ze kunnen het niveau van verontreinigende stoffen in de lucht verminderen, allergenen en bacteriën verwijderen en zelfs helpen bij astma en allergieën.

Een luchtreiniger is een machine die verontreinigende stoffen uit de lucht verwijdert door deze te filteren of helemaal uit de kamer te verwijderen. Er zijn veel voordelen aan het gebruik van een luchtreiniger, waaronder het verminderen van allergenen, het verbeteren van de luchtkwaliteit binnenshuis, het verminderen van aandoeningen van de luchtwegen en het verbeteren van de slaapkwaliteit voor mensen met astma of allergieën.

Luchtreinigers zijn er in verschillende soorten en maten, afhankelijk van de grootte van de kamer die u heeft of het soort vervuilende stof dat u uit uw huis moet verwijderen.

Hoe weet ik of een luchtreiniger geschikt is voor mij?

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een luchtreiniger. Enkele van deze factoren zijn de grootte van uw kamer, het aantal mensen dat in uw huis woont en het soort vervuilende stoffen dat u probeert te verwijderen.

De belangrijkste factor is de mate van vervuiling in uw huis. Als u veel stof, rook of andere vervuilende stoffen in uw huis heeft, heeft u waarschijnlijk een hoogwaardige luchtreiniger nodig.

Als je astma of allergieën hebt en in een stad woont met meer vervuiling dan andere, dan heb je waarschijnlijk een luchtreiniger nodig die fijnstof – ook wel PM2.5’s genoemd – uit de lucht kan filteren.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn luchtreiniger effectief is?

Als huiseigenaar kan het een uitdaging zijn om de beste luchtreiniger voor uw huis te vinden. Overweeg daarom deze vijf tips om ervoor te zorgen dat uw luchtreiniger effectief is.

 1. Houd rekening met de grootte van je kamer
 2. Kies een luchtreiniger met een filter van hoge kwaliteit
 3. Houd rekening met de filtervervangings- en onderhoudsschema’s
 4. Zoek uit hoeveel mensen er in het huis wonen
 5. Kies een luchtreiniger met meerdere instellingen

Hoeveel moet ik uitgeven aan een luchtreiniger?

Er zijn veel soorten luchtreinigers op de markt, dus het is belangrijk om te weten welk type je nodig hebt.

Er zijn drie hoofdtypen luchtreinigers – voor het hele huis, kleine kamer en draagbaar. Deze drie typen variëren in grootte, eigenschappen en prijs.

Wat is het verschil tussen HEPA en andere soorten filters?

HEPA-filters worden vaak gebruikt in de medische wereld, maar ze zijn niet het enige type filters.

HEPA-filters hebben een efficiëntie van 99,97%. De andere soorten filters hebben een efficiëntie tussen 99-99,97%

Het verschil tussen HEPA en andere typen filters is dat HEPA-filters een veel hogere efficiëntie hebben dan de andere typen.