Beste luchtreiniger rook van 2023 (TOP10)

De 10 beste luchtreiniger rook beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1
Bestseller Nr. 2
ROVACS luchtreiniger met H13 True HEPA-filter, dekkingsgebied 14-24㎡, CADR: 220M³/H, luchtreiniger zuivert 99,97% van allergische deeltjes, pollen, rook, huidschilfers van huisdieren, geuren (RV220-S&M)
 • Luchtreiniger voor thuis: ROVACS-luchtreiniger wordt geleverd met een geavanceerd filtersysteem en een ingebouwde slimme luchtkwaliteitssensor die de luchtkwaliteit in de omgeving onmiddellijk detecteert en u een realtime beeld van de luchtkwaliteit geeft. In "Auto Mode" kan het automatisch 4 ventilatorsnelheidsinstellingen aanpassen als reactie op realtime luchtkwaliteitsmetingen.
 • Hoogrenderende luchtreinigers met filter: het wordt geleverd met een licht en capabel ontwerp, maar krachtig met een groot zuiveringsgebied bedekt (tot 258sq.ft). Perfect voor een breed scala aan gebruik voor het filteren van stof, pollen, huidschilfers van huisdieren, kook- en rookgeuren.
 • Modern ontwerp met slaapmodus: meet 34 cm hoog en 22 cm in diameter, heeft een 360-graden aerodynamische luchtinlaat om de zuivering te maximaliseren. Werkt stiller dan andere luchtreinigers, met een maximaal geluid van 52 dB op de hoogste stand. Inclusief warm nachtlampje en een ingebouwde timer voor extra gemak.
 • Filtervervangingsindicator: detecteert automatisch en herinnert u eraan om het filter te vervangen wanneer de onderhoudstijd minder dan 150 uur resteert (indicator in rood). Het vervangende luchtfilter moet elke 3-6 maanden worden vervangen, afhankelijk van de luchtkwaliteit in uw omgeving en het gebruik van de luchtreiniger om de beste resultaten te garanderen.
 • Nieuwe versie Intelligente luchtreinigers: uitgerust met alle automatische slimme modus. Een ingenieus vervaardigde luchtreiniger van ROVACS. Met timers kan uw luchtreiniger op een specifiek tijdstip werken om aan uw behoeften te voldoen, vrij gebruiksvriendelijk en energiebesparend.
Bestseller Nr. 3
Levoit Vista 200 Luchtreiniger, met allergieën, voor rookkamers tot 21 m², met H13 HEPA-luchtfilter en actieve koolfilter, 2/6/8 uur timer, 26 dB slaapmodus tegen stof, pollen, rook, geurtjes
 • H13 HEPA- en actieve koolfilter: effectief 3-in-1 filtersysteem voor het verwijderen van 99,97% deeltjes vanaf 0,3 μm zoals stof, pollen, rook, allergenen, geur, mijten, schimmel, formaldehyde enz. Perfect voor mensen met een allergie, rokers en eigenaren van huisdieren
 • Stille slaapmodus: 26 dB bij de slaapmodus en het warme nachtlampje zorgen voor een ongestoorde en aangename slaap. Het compacte formaat van 20 x 20 x 33 cm past perfect in kleine ruimtes zoals slaapkamer of kinderkamer
 • Timer en 100% ozonvrij: door de timer wordt Vista 200 na 2/6/8 uur automatisch uitgeschakeld. Levoit luchtreiniger gebruikt geen uv- of ionen, en is veilig voor je gezondheid
 • 3 blaasstanden: de lage middelgrote, hoge blaasstanden bieden opties voor verschillende situaties. Bij de hoge snelheid weliswaar met een matig volume maar de lucht in de ruimte wordt toch effectiever gereinigd
 • Filter wisselen: de filterindicator licht op om je eraan te herinneren het filter te controleren of te vervangen. Alleen het gebruik van officieel vervangingsfilter kan de prestaties van het apparaat behouden (zoeken naar B07QG8DRZD)
Bestseller Nr. 4
LEVOIT LV-H132-RF vervangingsfilter, H13 HEPA-filter, zeer efficiënt actief koolfilter en voorfilter, tegen 99,97% van stof, pollen, rook, voor luchtreiniger LV-H132, 1 stuks
 • Inhoud levering: 1 x reservefilter
 • H13 HEPA-luchtfilter: het H13 HEPA-filter verwijdert 99,97% van schadelijke stoffen tot 0,3 μm zoals schimmel PM 2,5 huisstofmijt bloemenstof. Actieve koolfilter neutraliseert sigarettenrook, geuren van koken en huisdieren. Het fijne voorfilter houdt haren, roos en pluisjes vast
 • Goede verpakking: de filters zijn verzegeld om de levensduur te beschermen. Verwijder de plastic zak van het filter voordat je de LV-H132 luchtreiniger laat lopen. Anders kan het apparaat beschadigd raken
 • Opmerking: gebruik originele vervangingsfilters van Levoit om de beste reinigingsprestaties te behouden. Het wordt aanbevolen om luchtfilters elke 6-8 maanden te vervangen
Bestseller Nr. 5
VEVOR lasergravure rookreiniger 220 V, lasergraveermachine luchtreiniger 80 W, stofreiniger, rookluchtreiniger voor CNC-laser, slijtvast metaal, ventilator luchtreiniger, tegen stof, rook
 • Technische parameters: spanning: 220 V, rendement: 99,97%, vermogen: 80 W, luchtvolume: 180 m³/h, geluidsontwikkeling: 58 dB (A), productgrootte: 37 x 25 x 40 cm / 14,56 x 9,8 x 15,7 inch (l x b x h), materiaal: Roestvrij metaal.
 • Meerlaagse, efficiënte filter: de geselecteerde hoogwaardige ontgeuringskoolstoffen werken beter deodoriserend op de laserverwerkte kunststofproducten. Er worden de verbeterde vier lagen van meervoudige effect-filtratie gebruikt, namelijk beschermlaag van filterkatoen / primair filterkatoen / filterkatoen van gemiddelde laag / zeer efficiënte filterkatoen.
 • Geluidsarm: de zuivere luchtzuiger beschikt over een ingebouwde geluidsreductiemodule, waarbij de 58 dBA het laagste volume heeft, waardoor geluiden tijdens het gebruik worden vermeden. Het geluid is kleiner dan het geluid van de ventilator en biedt je een rustige en comfortabele werkomgeving.
 • Gebruiksvriendelijk: de goed vormgegeven smalle gespen, die aan beide zijden van de rookluchtreiniger zijn verdeeld, geen rook en betrouwbare luchtdichtheid. Uitgerust met het handvat is het comfortabel om te dragen en te transporteren, tijd- en werkbesparend.
 • Eenvoudige montage: de afdekking van de luchtzuiger neemt het afneembare ontwerp aan voor een eenvoudige montage. De onmiddellijke demontage en montage vergemakkelijkt de vervanging van de carbon-kern en is comfortabel, snel en eenvoudig te bedienen.
Bestseller Nr. 6
Philips Domestic Appliances AC1715/11 luchtreiniger Smart 1000i Serie reinigt ruimtes tot 78 m² verwijdert 99,97% van de pollen, allergieën, stof en rook ultralicht,Donkergrijs
 • Snelle reiniging voor 78 m²: reiniging van 20 m² in slechts 10 minuten
 • 99,97% deeltjesafscheiding: Een 3-laags filter met NanoProtect HEPA, actieve kool en voorfilter zorgt ervoor dat u beschermd bent tegen bacteriën, pollen, stof, PM2,5, dierenharen en gassen.
 • Ultralicht en storingsvrij: in de slaapmodus werkt de luchtreiniger bijna geruisloos en zorgt voor schone lucht terwijl je slaapt. Zowel de luchtkwaliteitsindex als het licht op de gebruikersinterface kunnen gedimd of uitgeschakeld worden om lichtstoringen te voorkomen.
 • Auto-modus en 4x snelheidsniveaus: Laat uw product in intelligente automatische modus lopen of kies uit 4 snelheden: slaapstand, snelheid 1, 2 en turbo.
 • Monitoring en bediening met de app: Controleer gedetailleerde inzichten en bedien uw luchtzuiveraar altijd en overal met de Clean Home+-app.
UitverkoopBestseller Nr. 7
Honeywell HFD323E2 Air Genius 5-luchtreiniger met permanent, wasbaar ifD-filter (filtert tot 99,9% van microscopische deeltjes zoals stof, rook, schimmelsporen, pollen en huidschilfers van huisdieren) HFD323E,zwart, zilver
 • TORENMODEL LUCHTREINIGER: zorg voor schonere lucht in uw huis met de Honeywell Air Genius 5.
 • HELPT MICROSCOPISCHE DEELTJES IN DE LUCHT TE VERWIJDEREN: filtert tot 99,9% van de microscopisch kleine deeltjes zoals stof, rook, schimmelsporen, pollen en huidschilfers van huisdieren tot wel 0,3 micron1 en bepaalde virussen en bacteriën.
 • PERMANENTE FILTERS: voorzien van permanent, wasbaar ifD-filter en voorfilter, gewoon schoonspoelen met water en laten drogen. Bevat ook een optioneel geur- en VOC-verminderend voorfilter, dat elke 3 maanden vervangen moet worden.
 • STILLE TECHNOLOGIE: deze luchtreiniger van Honeywell heeft 5 luchtreinigingsniveaus inclusief slaapfunctie voor een stille werking.
 • EFFECTIEVE LUCHTREINIGING EN -CIRCULATIE: Air Genius 5-luchtreiniger voor thuis filtert en circuleert lucht tot 5 keer per uur of binnen 60 minuten in een grote ruimte van 112 m². Opbrengst schone lucht (Clean air delivery rate, CADR): 273 m³ per uur voor schonere binnenlucht.
UitverkoopBestseller Nr. 8
LEVOIT Luchtreiniger met echte HEPA; luchtreiniger vangt 99,97% van de deeltjes, zeer stil 25 dB, 3 snelheden, nachtlampje, zonder ozon voor huis, slaapkamer LV-H132
 • 【3-traps filter】 Met het geavanceerde 3-traps filtersysteem (voorlopig, echte HEPA, actieve kool) thuis luchtreiniger verwijdert tot 99,97% stof, pollen, rook, geuren, huisdierrook, grotere deeltjes en PM2,5-deeltjes.
 • Ultra stil: 3 snelheden (laag medium en hoog) bieden verschillende omstandigheden die de lucht met het laagste geluidsniveau filteren, zo stil als 25 dB, voor een ontspannen en rustgevende binnenomgeving, zodat je diep kunt slapen.
 • 【Nachtlampje & 3 snelheden】Kies tussen twee helderheidsinstellingen 's nachts om je te helpen 's avonds te zien of het licht volledig uit te schakelen om je ideale slaapomgeving voor een rustige slaap te creëren. Je kunt kiezen uit lage, gemiddelde of hoge ventilatorsnelheden om aan elk luchtkwaliteitsniveau te voldoen, wat het tot een perfecte pasvorm maakt in ruimtes of kantoorruimtes van normale grootte
 • Ozonvrij en compact design: in tegenstelling tot de luchtreiniger met ionisator, die tijdens het gebruik ozon kan produceren, gebruiken de Levoit luchtreiniger geen UV- of ionen. Het is ozonvrij en veilig voor je gezondheid. De eenheidsmaat en het compacte design van de Levoit luchtreiniger maken het tot een perfecte pasvorm in kleine ruimtes of kantoorruimtes.
 • Intelligente filterwisselherinnering: een geïntegreerde reserve-indicator herinnert je eraan wanneer je je filter moet vervangen. Het wordt aanbevolen om je filter elke 6 tot 8 maanden te vervangen, afhankelijk van het gebruik en de luchtkwaliteit (zoekopdracht: vervangingsfilter LV-H132-RF); opmerking: verwijder de plastic zak uit het filter voordat je de luchtreiniger gebruikt
UitverkoopBestseller Nr. 10
Levoit Luchtzuiveraar H13 HEPA-luchtfilter voor mensen met allergieën, luchtreiniger tegen 99,97% van de stuifmeelstofrook, nominaal vermogen - 33 W, luchtvochtigheid < 85% RH, zwart
 • 【4 vervangende filters op maat】Naast het standaardfilter kun je kiezen uit het anti-uitlaatfilter, het antischimmelfilter en het anti-huisdierallergiefilter. Opmerking: Wanneer u de luchtreiniger ontvangt, wordt een standaardfilter meegeleverd
 • 【Allergieën onder controle】Zeer efficiënte filtersystemen bestaan uit een H13 HEPA-filter, een actief koolstoffilter en een fijn voorfilter. Het filtert 99,97% van de fijne stofdeeltjes, pollen, stuifmeel, aërosolen, haar en neutraliseert ook rook, geuren en formaldehyde
 • 【Krachtige luchtzuivering】Met CADR-luchtzuiveringssnelheid: 187 m³/h reinigt Core 300 effectief ruimtes tot 40 m², zoals rookkamers, slaapkamers of appartementen. Technische gegevens van de stekker: 2-polige Eurostekker, AC 220-240 V, 50 Hz
 • 【Stille werking】De slaapmodus met een geluidsniveau van 24 dB zorgt voor een comfortabele nachtrust. Core 300 zuivert geruisloos de kamerlucht terwijl je slaapt. Je kunt ook alle displayverlichting uitschakelen om van een ononderbroken slaap te genieten.
 • 【Timer en 3 ventilatorniveaus】Je kunt een timer op het aanraakscherm instellen om de luchtreiniger binnen 2, 4, 6 of 8 uur uit te schakelen. Er zijn lage, gemiddelde en hoge ventilatorsnelheden beschikbaar. Ideaal voor eigenaren van gezelschapsdieren, rokers, mensen met een allergie, kinderen

De beste luchtreiniger rook is er een die in staat is om rookdeeltjes en geuren uit de lucht te verwijderen. Het moet meer dan 99% van de fijnstof in de lucht kunnen filteren.

Het moet ook een afstandsbediening en automatische uitschakelfunctie hebben om brand of schade aan eigendommen te voorkomen als het niet goed werkt.

De belangrijkste factor bij het kiezen van een luchtreiniger is het soort rook dat het kan verwijderen. Rook van kaarsen, wierook en roken worden allemaal verwijderd door verschillende soorten luchtreinigers. Andere factoren, zoals grootte en kosten, moeten ook worden overwogen voordat een aankoopbeslissing wordt genomen.

Bekijk de volgende factoren om de juiste luchtreiniger voor uw behoeften te vinden:

 • Type rook verwijderd door het apparaat
 • Maat
 • Kosten

Wat zijn de verschillende soorten luchtreinigers?

Er zijn verschillende soorten luchtreinigers en ook het aantal. U vindt luchtreinigers die draagbaar, desktop en staand zijn. Sommige luchtreinigers hebben ook sensoren die een breed scala aan verontreinigingen in de lucht kunnen detecteren en dienovereenkomstig kunnen aanpassen.

Het gebruik van een luchtreiniger heeft veel voordelen. Ze kunnen de kwaliteit van uw binnenmilieu verbeteren door bacteriën, schimmels en allergenen in de lucht te verminderen. Ze kunnen u ook helpen ’s nachts beter te slapen door vervuilende stoffen uit uw slaapkameromgeving te filteren.

Wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende soorten luchtreinigers?

Luchtreinigers worden gebruikt om de lucht te reinigen door stof, pollen, rook en andere deeltjes te verwijderen. De verschillende soorten luchtreinigers zijn:

 • Lonisatoren: Dit zijn de meest voorkomende luchtreinigers. Ze gebruiken een combinatie van negatieve ionen en positieve ionen om de verontreinigende stoffen uit de lucht te verwijderen.
 • HEPA-filters: deze filters vangen 99% van de deeltjes met een grootte van slechts 0,3 micron op. Ze worden vaak gebruikt in ziekenhuizen en verpleeghuizen omdat ze geen schadelijke chemicaliën in het milieu uitstoten of allergieën of astma-aanvallen veroorzaken zoals sommige andere soorten filters.
 • Ozongeneratoren zijn een geweldige manier om verlichting te bieden aan mensen met ademhalingsproblemen zoals astma of allergieën. Ze kunnen echter ook schadelijk zijn als ze niet correct worden gebruikt, dus lees de instructies op een ozongenerator voordat u deze uitprobeert.

Hoe werken luchtreinigers?

Er zijn veel manieren waarop een luchtreiniger werkt. Sommigen van hen omvatten het gebruik van ionisatoren, ozongeneratoren en filters.

Veel mensen wenden zich nu tot deze apparaten omdat ze kunnen helpen de luchtvervuiling binnenshuis te verminderen en ervoor te zorgen dat uw huis veilig is voor u en uw gezin.

Luchtreinigers werken door schadelijke gifstoffen uit de lucht die we inademen te verwijderen. Dit omvat zaken als stof, pollen, schimmelsporen, rookdeeltjes en andere allergenen.

Wat is een goed budget voor een luchtreiniger?

Luchtreinigers zijn een must-have voor elk huis of kantoor. Ze kunnen worden gebruikt om de lucht te reinigen en stof, pollen en andere deeltjes uit de atmosfeer te verwijderen.

De gemiddelde kosten van een luchtreiniger liggen tussen de 60 – 150 euro. Deze prijsklasse kan echter variëren, afhankelijk van de functies die u in uw machine wilt hebben.

Een luchtreiniger met een filter van hogere kwaliteit zal duurder zijn in vergelijking met een luchtreiniger zonder. De filters moeten ook om de paar maanden worden vervangen, afhankelijk van hoe vaak u het gebruikt.

Wat is het verschil tussen een rookreiniger en andere soorten luchtreinigers?

Een rookreiniger is een apparaat dat rook en andere deeltjes uit de lucht kan verwijderen. Het apparaat werkt door een ventilator te gebruiken om een luchtstroom te creëren die de rook en deeltjes naar buiten duwt.

Er zijn veel soorten luchtreinigers op de markt, waarvan er enkele hieronder worden opgesomd:

– Luchtreinigers met HEPA-filters: deze apparaten verwijderen tot 99,97% van de deeltjes in de lucht, waaronder sigarettenrook, huisstofmijt, pollen, bacteriën en schimmelsporen.

– Luchtreinigers met actieve koolfilters: deze apparaten verwijderen gifstoffen zoals formaldehyde en benzeen uit de lucht. Ze verwijderen ook geuren zoals sigarettenrook of kookluchtjes.