Beste luchtreiniger rook van 2023 (TOP10)

De 10 beste luchtreiniger rook beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Levoit Vista 200 Luchtreiniger, met allergieën, voor rookkamers tot 21 m², met H13 HEPA-luchtfilter en actieve koolfilter, 2/6/8 uur timer, 26 dB slaapmodus tegen stof, pollen, rook, geurtjes

 • H13 HEPA- en actieve koolfilter: effectief 3-in-1 filtersysteem voor het verwijderen van 99,97% deeltjes vanaf 0,3 μm zoals stof, pollen, rook, allergenen, geur, mijten, schimmel, formaldehyde enz. Perfect voor mensen met een allergie, rokers en eigenaren van huisdieren
 • Stille slaapmodus: 26 dB bij de slaapmodus en het warme nachtlampje zorgen voor een ongestoorde en aangename slaap. Het compacte formaat van 20 x 20 x 33 cm past perfect in kleine ruimtes zoals slaapkamer of kinderkamer
 • Timer en 100% ozonvrij: door de timer wordt Vista 200 na 2/6/8 uur automatisch uitgeschakeld. Levoit luchtreiniger gebruikt geen uv- of ionen, en is veilig voor je gezondheid
 • 3 blaasstanden: de lage middelgrote, hoge blaasstanden bieden opties voor verschillende situaties. Bij de hoge snelheid weliswaar met een matig volume maar de lucht in de ruimte wordt toch effectiever gereinigd
 • Filter wisselen: de filterindicator licht op om je eraan te herinneren het filter te controleren of te vervangen. Alleen het gebruik van officieel vervangingsfilter kan de prestaties van het apparaat behouden (zoeken naar B07QG8DRZD)
Bestseller Nr. 2

Luchtreiniger, luchtzuiveraar, met actieve koolfilter, stille luchtzuivering voor 99,97% filtervermogen, luchtreiniger, allergie voor rookkamer woning, draagbare luchtreiniger tegen stof, rook en pollen van dierenharen

 • 3-traps filtratiesysteem: de luchtreiniger is een combinatie van voorfilter, actieve koolfilter en H13 HEPA-filter, die effectief en naadloos 99,97% van de deeltjes in de lucht tot 0,3 micrometer en PM2,5 deeltjes zoals rook, pollen en huisstofmijten verwijderen en schimmelsporen.
 • Stille werking: lage snelheid met het geluidsniveau voor ongestoorde slaap en uitrusting. Bij de hoge snelheid met matig volume wordt de lucht in de ruimte echter effectiever gereinigd.
 • Zeer effectieve luchtreiniger: 3 ventilatorsnelheden (laag, midden, hoog) worden gemakkelijk aangepast aan je verschillende behoeften en luchtkwaliteit van het huis.
 • Type-C USB-netsnoer: gebruik een USB-stroomvoorzieningsmethode, gebruik een adapterstekker, een notebook en een powerbank om stroom te leveren. Dit is zeer energiebesparend, maar heeft geen invloed op de reiniging.
 • Kleine luchtfilters: dankzij het compacte formaat past de luchtreiniger gemakkelijk overal in je huis, draagbare luchtreiniger geschikt voor kleine ruimtes en ruimtes zoals studio's, slaapkamers, kantoren, keukens, auto's, dierenkamers.
Bestseller Nr. 3

Levoit Luchtreiniger tegen allergie met CADR 230 m³/h voor woning rookkamer, luchtreiniger met auto-timer, slaapmodus, luchtreiniger met HEPA-&actieve koolfilter tegen stof, rook pollen dierenharen

 • Zeer efficiënte HEPA-filter filtert 99,97% van stof, bacteriën, pollen, mijten en luchtvervuiling van PM 2.5
 • Met 230 m3 CADR is hij geschikt voor ruimtes tot 48 m2
 • Slimme auto-modus door bewaking van de luchtkwaliteit wordt intelligent de schakelstand
Bestseller Nr. 4

LEVOIT Luchtfilter vervangingsfilter voor luchtreiniger Core 200S, H13 HEPA-filter, zeer efficiënt actief koolfilter en voorfilter, tegen allergieën, rook, stof, pollen, Core 200S-RF

 • Bestaat uit nylon voorfilter, H13 HEPA- en actieve koolstoffilter
 • Het verwijdert 99,97% stof, pollen, rook, geuren en huisdierharen
 • Hij filtert deeltjes zo klein als 0,3 micrometer en groter en filtert ook luchtvervuiling van PM 2.5. Optimaal voor mensen met allergieën, dierenbezitters, rokers of mensen die de luchtkwaliteit willen verbeteren
 • De filters zijn verzegeld om de levensduur te beschermen
 • Verwijder de plastic zak van het filter voordat je de luchtreiniger laat lopen
Bestseller Nr. 5

ROVACS luchtreiniger met H13 True HEPA-filter, dekkingsgebied 14-24㎡, CADR: 220M³/H, luchtreiniger zuivert 99,97% van allergische deeltjes, pollen, rook, huidschilfers van huisdieren, geuren (RV220-S&M)

 • Luchtreiniger voor thuis: ROVACS-luchtreiniger wordt geleverd met een geavanceerd filtersysteem en een ingebouwde slimme luchtkwaliteitssensor die de luchtkwaliteit in de omgeving onmiddellijk detecteert en u een realtime beeld van de luchtkwaliteit geeft. In "Auto Mode" kan het automatisch 4 ventilatorsnelheidsinstellingen aanpassen als reactie op realtime luchtkwaliteitsmetingen.
 • Hoogrenderende luchtreinigers met filter: het wordt geleverd met een licht en capabel ontwerp, maar krachtig met een groot zuiveringsgebied bedekt (tot 258sq.ft). Perfect voor een breed scala aan gebruik voor het filteren van stof, pollen, huidschilfers van huisdieren, kook- en rookgeuren.
 • Modern ontwerp met slaapmodus: meet 34 cm hoog en 22 cm in diameter, heeft een 360-graden aerodynamische luchtinlaat om de zuivering te maximaliseren. Werkt stiller dan andere luchtreinigers, met een maximaal geluid van 52 dB op de hoogste stand. Inclusief warm nachtlampje en een ingebouwde timer voor extra gemak.
 • Filtervervangingsindicator: detecteert automatisch en herinnert u eraan om het filter te vervangen wanneer de onderhoudstijd minder dan 150 uur resteert (indicator in rood). Het vervangende luchtfilter moet elke 3-6 maanden worden vervangen, afhankelijk van de luchtkwaliteit in uw omgeving en het gebruik van de luchtreiniger om de beste resultaten te garanderen.
 • Nieuwe versie Intelligente luchtreinigers: uitgerust met alle automatische slimme modus. Een ingenieus vervaardigde luchtreiniger van ROVACS. Met timers kan uw luchtreiniger op een specifiek tijdstip werken om aan uw behoeften te voldoen, vrij gebruiksvriendelijk en energiebesparend.
Bestseller Nr. 6

VEVOR lasergravure rookreiniger 220 V, lasergraveermachine luchtreiniger 80 W, stofreiniger, rookluchtreiniger voor CNC-laser, slijtvast metaal, ventilator luchtreiniger, tegen stof, rook

 • Technische parameters: spanning: 220 V, rendement: 99,97%, vermogen: 80 W, luchtvolume: 180 m³/h, geluidsontwikkeling: 58 dB (A), productgrootte: 37 x 25 x 40 cm / 14,56 x 9,8 x 15,7 inch (l x b x h), materiaal: Roestvrij metaal.
 • Meerlaagse, efficiënte filter: de geselecteerde hoogwaardige ontgeuringskoolstoffen werken beter deodoriserend op de laserverwerkte kunststofproducten. Er worden de verbeterde vier lagen van meervoudige effect-filtratie gebruikt, namelijk beschermlaag van filterkatoen / primair filterkatoen / filterkatoen van gemiddelde laag / zeer efficiënte filterkatoen.
 • Geluidsarm: de zuivere luchtzuiger beschikt over een ingebouwde geluidsreductiemodule, waarbij de 58 dBA het laagste volume heeft, waardoor geluiden tijdens het gebruik worden vermeden. Het geluid is kleiner dan het geluid van de ventilator en biedt je een rustige en comfortabele werkomgeving.
 • Gebruiksvriendelijk: de goed vormgegeven smalle gespen, die aan beide zijden van de rookluchtreiniger zijn verdeeld, geen rook en betrouwbare luchtdichtheid. Uitgerust met het handvat is het comfortabel om te dragen en te transporteren, tijd- en werkbesparend.
 • Eenvoudige montage: de afdekking van de luchtzuiger neemt het afneembare ontwerp aan voor een eenvoudige montage. De onmiddellijke demontage en montage vergemakkelijkt de vervanging van de carbon-kern en is comfortabel, snel en eenvoudig te bedienen.
Bestseller Nr. 7

Philips Domestic Appliances AC1715/11 luchtreiniger Smart 1000i Serie reinigt ruimtes tot 78 m² verwijdert 99,97% van de pollen, allergieën, stof en rook ultralicht,Donkergrijs

 • Snelle reiniging voor 78 m²: reiniging van 20 m² in slechts 10 minuten
 • 99,97% deeltjesafscheiding: Een 3-laags filter met NanoProtect HEPA, actieve kool en voorfilter zorgt ervoor dat u beschermd bent tegen bacteriën, pollen, stof, PM2,5, dierenharen en gassen.
 • Ultralicht en storingsvrij: in de slaapmodus werkt de luchtreiniger bijna geruisloos en zorgt voor schone lucht terwijl je slaapt. Zowel de luchtkwaliteitsindex als het licht op de gebruikersinterface kunnen gedimd of uitgeschakeld worden om lichtstoringen te voorkomen.
 • Auto-modus en 4x snelheidsniveaus: Laat uw product in intelligente automatische modus lopen of kies uit 4 snelheden: slaapstand, snelheid 1, 2 en turbo.
 • Monitoring en bediening met de app: Controleer gedetailleerde inzichten en bedien uw luchtzuiveraar altijd en overal met de Clean Home+-app.
Bestseller Nr. 8

HIMOX Hepa H13 Luchtfilter met ionisator, stille slaapmodus, automatische modus, slimme luchtkwaliteitssensor, voor mensen met een allergie, luchtreiniger tegen pollen, stof en rook

 • Ken je de luchtkwaliteit om je heen? Met de automatische luchtkwaliteitssensor kan de luchtkwaliteit van je kamer meten en de index van PM 1,0 in de omgevingslucht met een 3-kleurweergave weergeven. In de auto-modus kan de Himox luchtreiniger met de geavanceerde intelligente sensor tussen 3 ventilatorsnelheid instellen, onderscheiden van detectie-luchtkwaliteitsmeetwaarden
 • 【 Maak je je slaap gestoord? Geen In de slaapmodus worden alle lichten automatisch uitgeschakeld en het geluid bedraagt in de modus met lage ventilatorsnelheid slechts 20 dB, met deze slimme luchtreiniger kun je gemakkelijker ademen en beter slapen. De timer voor 1, 2, 4, 8 uur biedt je maximale flexibiliteit bij het kiezen van de duur. Een eenvoudige manier om je rekening te besparen en het milieu te beschermen
 • 【 Wat kan de H13 HEPA-filter tun? Het H13 HEPA-filter is gemaakt van medische kwaliteit materialen, kan 99,97% van de fijne deeltjes en allergenen slechts 0,1 micrometer registreren. Bovendien werken het samen met actieve koolfilter, antibacteriële filters en negatieve ionengenerator. De filtering met 5 niveaus kan schadelijke deeltjes in de lucht effectief verwijderen, zoals rook, stof, pollen, ziektekiemen, schimmels, huisdierharen enz.
 • 【 Hoe bespaart Himox luchtreiniger stroom? Dankzij een energiebesparende gelijkstroommotor, zelfs in hoge ventilatorsnelheid bedraagt het motorvermogen van de Himox luchtreiniger slechts 16 W. Reinigt de lucht in 27 m2 elke 15 minuten, reinigt de lucht in 57 m2 elke 30 minuten. In vergelijking met andere luchtreinigers met dezelfde reinigingsefficiëntie kan hij de helft van de stroom en meer stroomkosten besparen
 • 【 💖 HIMOX betrouwbare garantie 】Geen uv-C, geen schadelijke ozon. Vervang het filter wanneer het bijbehorende filter weer knippert. Gebruik originele vervangingsfilters voor H04 luchtreiniger om de beste prestaties te bereiken. Zoek naar 『 B08QM77B34 』 om reservefilters te kopen. Elke luchtreiniger wordt geleverd met 1 jaar garantie om uw aankoop comfortabeler en veiliger te maken
Bestseller Nr. 9

AIRTOK Luchtreiniger, luchtreiniger, rookkamer met H13 True HEPA filter, 793 ft2 (75 m²) afdekking max. | luchtreiniger filter voor 99,97% rook roos geur | ozonvrij, nachtlampje, AP1001

 • ☘ Geschikt voor ruimtes tot 75 m²: de luchtreiniger voorziet je dankzij zijn 360° aerodynamische luchtinlaat van frisse lucht uit alle richtingen. Laat de lucht 1,5 keer per uur circuleren in ruimtes tot 75 m², 2 keer per uur in ruimtes tot 55 m² en 5 keer per uur in ruimtes tot 22 m². Ideaal voor eigenaren van huisdieren, mensen met allergieën, peuters, senioren of iedereen die de luchtkwaliteit binnenshuis wil verbeteren.
 • 👍 H13 echt HEPA-filter: de 5-laagse filterstructuur en de H13-filtertechnologie van de luchtreiniger rookkamer kunnen 99,9% van de pollen, rook en andere deeltjes effectief filteren, zodat je frisse lucht hebt. Het wordt aanbevolen om het filter van de luchtreiniger elke 3 tot 4 maanden te vervangen (B09GK2DLHD). Houd na het vervangen de filterknop 3 seconden lang ingedrukt totdat je een pieptoon hoort, om het filter opnieuw in te stellen.
 • 💕 Stille slaapmodus en nachtlampje: de Air Purifier heeft in de slaapmodus slechts 25 dB en beschikt over een uitschakelbare nachtlichtfunctie, die voor een stabielere slaapomgeving voor jou en je kind zorgt.
 • ✔ 3 blaasstanden: je kunt afhankelijk van de luchtomstandigheden en dagelijkse gewoonten kiezen tussen lage, gemiddelde en hoge ventilatorstanden om de lucht effectief te reinigen.
 • Kinderbeveiliging en timer: de kinderbeveiliging voorkomt een verkeerde bediening door huisdieren en kinderen. Met de timeropties (2 H/4 H/8 H) kun je de luchtreiniger met een allergie zo instellen dat hij voor een bepaalde tijd loopt, wat je helpt om energie en geld te besparen.
Bestseller Nr. 10

HIMOX Desktop Draagbare Luchtreiniger voor Thuis Slaapkamer Kantoor, Verwijder 99,95% Virussen Bacteriën, Stuifmeelstof, Super Stille 20dB Mini Luchtreiniger voor Rook Huisdieren Haargeur en Allergieën, USB Charge

 • 【Echt HEPA-filter】HIMOX H07 HEPA-filterluchtreiniger is effectiever in het opvangen van bacteriën en ziektekiemen. Verminder 99,97% van de schadelijke luchtverontreinigende stoffen rook pollen schimmel huisstofmijt, en andere luchtallergieën en de resten na decoratie.
 • 【Lichtgewicht en draagbaar】H07 draagbare desktop luchtreiniger gewicht 0,4 kg. lichter dan een fles water van 16,9 oz. De afmeting is 4,7* 7 inch, zo hoog als een gezuiverde waterfles. Leuk voor uw reis en zakenreis
 • 【Brede dekking, 360 ° luchtinlaat】Kleine luchtreiniger in de kamer met super grote 360 ° luchtinlaat, de helft van de hoogte van de romp, luchtfilter om geurrook en pollen huidschilfers van huisdieren in de lucht te elimineren in de sortest tijd
 • Geluidsvrij, ≤ 30dB: Stille luchtreiniger met behulp van de nieuwste borstelloze gelijkstroommotor om het energieverbruik te verlagen. Geluidsniveau ≤ 30dB zo stil als bladeren ritselen. Biedt u een rustige en rustige omgeving.
 • 【Warme tips en veiligheid】Verwijder de plasticfolie voor gebruik van het filter. Reinig en gebruik het filter niet, dat elke 4-6 maanden moet worden vervangen. Zoek "HIMOX H07 Filter" om het nieuwe vervangende filter te vinden. Als u vragen heeft over het product, neem dan gerust contact met ons op

De beste luchtreiniger rook is er een die in staat is om rookdeeltjes en geuren uit de lucht te verwijderen. Het moet meer dan 99% van de fijnstof in de lucht kunnen filteren.

Het moet ook een afstandsbediening en automatische uitschakelfunctie hebben om brand of schade aan eigendommen te voorkomen als het niet goed werkt.

De belangrijkste factor bij het kiezen van een luchtreiniger is het soort rook dat het kan verwijderen. Rook van kaarsen, wierook en roken worden allemaal verwijderd door verschillende soorten luchtreinigers. Andere factoren, zoals grootte en kosten, moeten ook worden overwogen voordat een aankoopbeslissing wordt genomen.

Bekijk de volgende factoren om de juiste luchtreiniger voor uw behoeften te vinden:

 • Type rook verwijderd door het apparaat
 • Maat
 • Kosten

Wat zijn de verschillende soorten luchtreinigers?

Er zijn verschillende soorten luchtreinigers en ook het aantal. U vindt luchtreinigers die draagbaar, desktop en staand zijn. Sommige luchtreinigers hebben ook sensoren die een breed scala aan verontreinigingen in de lucht kunnen detecteren en dienovereenkomstig kunnen aanpassen.

Het gebruik van een luchtreiniger heeft veel voordelen. Ze kunnen de kwaliteit van uw binnenmilieu verbeteren door bacteriën, schimmels en allergenen in de lucht te verminderen. Ze kunnen u ook helpen ’s nachts beter te slapen door vervuilende stoffen uit uw slaapkameromgeving te filteren.

Wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende soorten luchtreinigers?

Luchtreinigers worden gebruikt om de lucht te reinigen door stof, pollen, rook en andere deeltjes te verwijderen. De verschillende soorten luchtreinigers zijn:

 • Lonisatoren: Dit zijn de meest voorkomende luchtreinigers. Ze gebruiken een combinatie van negatieve ionen en positieve ionen om de verontreinigende stoffen uit de lucht te verwijderen.
 • HEPA-filters: deze filters vangen 99% van de deeltjes met een grootte van slechts 0,3 micron op. Ze worden vaak gebruikt in ziekenhuizen en verpleeghuizen omdat ze geen schadelijke chemicaliën in het milieu uitstoten of allergieën of astma-aanvallen veroorzaken zoals sommige andere soorten filters.
 • Ozongeneratoren zijn een geweldige manier om verlichting te bieden aan mensen met ademhalingsproblemen zoals astma of allergieën. Ze kunnen echter ook schadelijk zijn als ze niet correct worden gebruikt, dus lees de instructies op een ozongenerator voordat u deze uitprobeert.

Hoe werken luchtreinigers?

Er zijn veel manieren waarop een luchtreiniger werkt. Sommigen van hen omvatten het gebruik van ionisatoren, ozongeneratoren en filters.

Veel mensen wenden zich nu tot deze apparaten omdat ze kunnen helpen de luchtvervuiling binnenshuis te verminderen en ervoor te zorgen dat uw huis veilig is voor u en uw gezin.

Luchtreinigers werken door schadelijke gifstoffen uit de lucht die we inademen te verwijderen. Dit omvat zaken als stof, pollen, schimmelsporen, rookdeeltjes en andere allergenen.

Wat is een goed budget voor een luchtreiniger?

Luchtreinigers zijn een must-have voor elk huis of kantoor. Ze kunnen worden gebruikt om de lucht te reinigen en stof, pollen en andere deeltjes uit de atmosfeer te verwijderen.

De gemiddelde kosten van een luchtreiniger liggen tussen de 60 – 150 euro. Deze prijsklasse kan echter variëren, afhankelijk van de functies die u in uw machine wilt hebben.

Een luchtreiniger met een filter van hogere kwaliteit zal duurder zijn in vergelijking met een luchtreiniger zonder. De filters moeten ook om de paar maanden worden vervangen, afhankelijk van hoe vaak u het gebruikt.

Wat is het verschil tussen een rookreiniger en andere soorten luchtreinigers?

Een rookreiniger is een apparaat dat rook en andere deeltjes uit de lucht kan verwijderen. Het apparaat werkt door een ventilator te gebruiken om een luchtstroom te creëren die de rook en deeltjes naar buiten duwt.

Er zijn veel soorten luchtreinigers op de markt, waarvan er enkele hieronder worden opgesomd:

– Luchtreinigers met HEPA-filters: deze apparaten verwijderen tot 99,97% van de deeltjes in de lucht, waaronder sigarettenrook, huisstofmijt, pollen, bacteriën en schimmelsporen.

– Luchtreinigers met actieve koolfilters: deze apparaten verwijderen gifstoffen zoals formaldehyde en benzeen uit de lucht. Ze verwijderen ook geuren zoals sigarettenrook of kookluchtjes.