Beste luchtontvochtiger kelder van 2023 (TOP15)

De 15 beste luchtontvochtiger kelder beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Midea luchtontvochtiger, 20L / 24u, ruimte ongeveer 100m³ (40m²), DF-20DEN7-WF, compatibel met APP

 • Slimme APP-besturing, geschikt voor wasruimtes, kelders, etc.
 • Ontvochtigingscapaciteit 20L / 24u, geschikt voor ruimtes tot 40m² / 100m³
 • milieuvriendelijk R290-koelmiddel
 • LED-display, timer, afneembaar waterreservoir van 3 liter.
 • Continu en automatisch bedrijf, bescherming tegen vorst en overstromingen, 3 jaar garantie.
Bestseller Nr. 2

Pro Breeze 12 L/Dag Luchtontvochtiger met automatische vochtigheidssensor en display, 24-Uurs Timer, Wasdroger, Continue Drainage en Slaapstand voor Vocht, Schimmel en Condensatie

 • Verwijdert 12 L per dag: deze krachtige Pro Breeze luchtontvochter verwijdert efficiënt tot 12 liter water per dag met een laag energieverbruik. Ideaal voor lucht ontvochtigen, schimmel, condens en huis ontvochtigen, garages en badkamers die te lijden hebben van vocht en vochtigheid.
 • Automatische vochtigheidssensor: de luchtontvochtiger meet automatisch de luchtvochtigheid in huis en toont die op het digitale LED display, zodat je de gewenste luchtvochtigheid in de kamer kunt instellen tussen 30-80%. Zodra dit niveau bereikt is, schakelt de ontvochtiger badkamer uit om energie te besparen.
 • Stille werking: met <38 dB werkt deze compressor luchtontvochtiger kelder stiller dan andere grote ontvochtigers. Je kunt ongestoord werken, lezen of slapen terwijl je Pro Breeze elektrische ontvochtiger zich inspant om de gewenste luchtvochtigheid in je kamer te bereiken.
 • Digitaal ledscherm en 24-uurs timer: programmeer de lucht ontvochtiger om op elk moment van de dag of nacht aan of uit te gaan met de 24-uurs timerfunctie. Op het gemakkelijk af te lezen scherm kun je de 3 werkingsstanden regelen, waaronder auto, continu en slaapstand.
 • Groot 2 liter waterreservoir: heeft een groot waterreservoir van 2 liter en een slang voor continue afvoer, waarbij de luchtontvochtiger slaapkamer tot 12 liter per dag kan opvangen zonder dat je het reservoir hoeft te legen. De vochtkiller is gemakkelijk verplaatsbaar met 4 wieltjes inbegrepen.
Bestseller Nr. 3

Pro Breeze 1000 ml Luchtontvochtiger, Automatische Uitschakeling, Ledlampje, Mini-Luchtontvochtiger voor Schimmel en Vocht Verwijderen in de Keuken, Slaapkamer, Badkamer, Garage, Ontvochtiger Kelder

 • Verwijdert op efficiënte wijze vocht: Deze luchtontvochter van 1000 ml van Pro Breeze heeft de nieuwste thermo-elektrische Peltier-technologie die tot 450 ml vocht per dag verwijdert en een fluisterstille werking mogelijk maakt, de elektrische ontvochter is ideaal voor gebruik in slaapkamers, kantoren en voor kelder ontvochtigen
 • Groot waterreservoir van 1000 ml: Deze lucht ontvochtiger voor thuis is compact, licht en draagbaar en heeft een extra groot waterreservoir met een capaciteit van 1000 ml, waardoor de luchtontvochtiger slaapkamer perfect is om vocht uit de lucht te absorberen in je keuken, badkamer, slaapkamer, serre, garage of kantoor.
 • 4-uurs uitschakeltimer: De luchtontvochtiger badkamer heeft een tot 4 uur programmeerbare timer, waarna hij automatisch uitschakelt om energie te besparen. In combinatie met de fluisterstille werking maakt dit de kleine luchtontvochtiger perfect voor gebruik 's nachts.
 • Intelligente automatische uitschakeling: Deze vochtabsorberende badkamer ontvochtiger schakelt automatisch uit als hij vol is en het grote waterreservoir van 1000 ml gloeit rood op, als teken dat je het waterreservoir moet verwijderen en legen.
 • 6 levendige ledkleuren: Kies uit 6 levendige kleuren om het waterreservoir te verlichten en wat sfeerverlichting aan je kamer of slaapkamer toe te voegen. Wij vinden het een perfect nachtlampje, maar als je wilt, kun je het waterreservoirlicht van de vochtkiller ook ’s nachts gemakkelijk uitzetten.
Bestseller Nr. 4

Pro Breeze 20L/dag luchtontvochtiger met digitale vochtigheidsweergave, slaapmodus, continue afvoer, wasdroging en 24-uurs timer - Ideaal voor vocht en condensatie

 • 20 Liter Per Dag: Verwijdert tot 20 liter water per dag met een laag energieverbruik. Ideaal tegen vochtigheid en schimmel in huizen, kelders en badkamers die lijden aan vochtige omstandigheden
 • Grote Watertank: Waterreservoir van 5,5 liter schakelt automatisch uit wanneer het vol is, met een doorlopende afvoerslang voor langdurig gebruik en 4 wielen voor gemakkelijke transporteerbaarheid tussen kamers
 • Digitaal LED Display: Het digitale LED-scherm geeft het huidige luchtvochtigheidsniveau weer en stelt u in staat om 4 ontvochtigingsmodi te bedienen, waaronder de wasmodus, automatisch ontdooien, kinderslot en de ventilator
 • Automatische Vochtigheidssensor: Met de ingebouwde luchtvochtigheidssensor kunt u de gewenste luchtvochtigheid instellen tussen 30% -80%. Zodra dit niveau is bereikt, wordt het apparaat uitgeschakeld om energie te besparen
 • 24 Uurs Timer: Een ingebouwde timer stelt u in staat om de ontvochtiger overdag in of uit te schakelen met een handige 'slaapweergave' om een ​​rustige, ongestoorde nacht te garanderen
Bestseller Nr. 5

Pro Breeze Mini Luchtontvochtiger, Compacte en Draagbare 500 ml, Helpt tegen Vocht en Schimmel in Huis, Keuken, Slaapkamer, Caravan, Kantoor, Garage, Badkamer en Kelder.

 • Verwijdert vocht: Perfect voor het verwijderen van vocht en schimmel in je huis, keuken, badkamer, slaapkamer, caravan, garage of kelder.
 • Klein en compact: Lichtgewicht, compact en draagbaar. Verwijdert tot 250 ml vocht per dag met een Watertankinhoud van 500 ml.
 • Muisstil en efficiënt: De thermo-elektrische Peltier-technologie (geen compressor nodig) maakt een zeer stille werking mogelijk, waardoor deze ideaal is voor gebruik in slaapkamers en kantoren.
 • Automatische uitschakeling: Ontworpen met een automatische uitschakelfunctie, die in werking treedt wanneer het waterreservoir vol is en die je laat weten wanneer het moet worden leeggemaakt. Leeg het waterreservoir met de eenvoudig te gebruiken afvoer en plaats deze daarna terug in de luchtontvochtiger.
 • Verlichting van allergieën: Helpt de luchtkwaliteit te verbeteren door het verwijderen van schimmelsporen en huisstofmijten, die veel problemen veroorzaken bij allergiepatiënten en mensen met ademhalingsproblemen.
Bestseller Nr. 6

CONOPU Luchtontvochtiger, 12 l/dag, automatische ontvochtiging, 24-uurs-timer, continue ontwatering, kamerontvochtiger, geschikt voor woning/kelder, elektrische luchtontvochtiger, tegen vocht

 • 12 liter krachtige ontvochtiging: de CONOPU luchtontvochtiger maakt gebruik van compressortechnologie om vochtige lucht snel op te nemen voor compressiekoeling en bereikt een dagelijkse waterafvoer van maximaal 12 liter. Dit komt overeen met een efficiëntie van 5-10 keer conventionele luchtontvochtigers en garandeert ook bij langdurig regenweer een droog en comfortabel binnenklimaat.
 • Energiezuinig en aanpasbaar: uitgerust met een 24-uurs timerfunctie kun je de ontvochtigingstijd naar wens aanpassen. Of je nu na het werk thuiskomt of je voorbereidt op een aangename slaap, hij kan van tevoren een droge en warme omgeving creëren. Met een stroomverbruik van slechts 0,21 kilowattuur per uur voegt hij extra efficiëntie en energiebesparing toe en is hij comfortabel in gebruik.
 • Intelligent en gezellig: dankzij een intelligente besturingschip past hij zich automatisch aan je favoriete vochtigheidsniveau aan en voorkomt hij vaak dat de luchtontvochtiger wordt ingesteld. Bovendien beschikt hij over een automatische ontdooifunctie, die de levensduur van het apparaat verlengt en het tot een aangename keuze voor je intelligente huis maakt.
 • Continue afwatering en draagbaarheid: met continue afwatering en twee slangopties (60 cm en 20 cm) voor veelzijdig gebruik, hoeft het waterreservoir niet vaak te worden geleegd. De draagbaarheid wordt verbeterd door rollen op de grond, wat een moeiteloze beweging in je woonkamer mogelijk maakt en schimmelvorming effectief voorkomt.
 • Krachtige luchtcirculatie en slaapmodus: of je nu de voorkeur geeft aan de sterke luchtcirculatiemodus voor snelle ontvochtiging overdag of 's nachts een comfortabele slaapomgeving wilt creëren, dit kan met slechts één aanraking gemakkelijk worden bereikt.
Bestseller Nr. 7

Pro Breeze Luchtontvochtiger 12L/dag, Ontvochtiging van ruimtes tot 120m³ (~20 m²) - met 3 Modi, 1,8L Tank, Doorlopende Afvoer, Slaapstand, 40 dB, 24-uurs Timer - Tegen Vocht en Condensvorming

 • Extraheert tot 12 liter water per dag: Dese compressor-luchtontvochtiger verwijdert tot twaalf liter per dag met een capaciteit van 1,8 liter waterreservoir. Ideaal tegen vocht, condensatie en schimmel in grote ruimtes zoals kelders, garages, woonkamers en badkamers, die te lijden hebben onder vochtige omstandigheden.
 • Automatische Vochtigheidssensor: Met de ingebouwde vochtigheidssensor kun je de gewenste kamervochtigheid instellen tussen 30% en 80%. Zodra dit niveau is bereikt, wordt het apparaat automatisch uitgeschakeld om energie te besparen.
 • Digitaal LED-Scherm met touch screen: Het digitale LED-scherm geeft het actuele vochtigheidsniveau in de kamer weer en maakt het mogelijk om tussen drie standen te schakelen, namelijk ‘automatisch’, ‘doorlopend' en 'slaapmodus'. De luchtontvochtiger kan automatisch ontdooien indien nodig.
 • Groot waterreservoir van 1,8L en continu afvoerslang inbegrepen: Het waterreservoir van 1,8 liter wordt automatisch afgesloten wanneer het vol is. Inbegrepen zijn een duurzame slang voor doorlopende afvoer en vier wielen voor gemakkelijke verplaatsing tussen kamers.
 • 24-Uurs Ingebounde Timer en stille werking: Een ingebouwde tijdschakelaar maakt het mogelijk om vooraf in te stellen dat de luchtontvochtiger aan of uit moet staan gedurende de dag of nacht. Deze ontvochtiger met hoge prestaties werkt ideaal tussen 20-30°C en 60-80% vochtigheid en is stil: 40 dB. Een handvat en 4 wielen om de luchtontvochtiger gemakkelijk te verplaatsen.
Bestseller Nr. 8

Inkbird Luchtontvochtiger, 1100ml Elektrische Luchtontvochtiger, Ultrastil, 7-Kleuren LED-Verlichting, Uitschakelbeveiliging, Draagbare Kleine Luchtontvochtiger voor Badkamer, Slaapkamer, Kelder, Huis

 • 【Hoogefficiënte Ontvochtiging】 Deze luchtontvochtiger maakt gebruik van koelhalfgeleidercondensatietechnologie, die tot 300 ml overtollig vocht per dag kan absorberen (30 ℃, 80% luchtvochtigheid). Het kan gebieden tot 28 vierkante meter bestrijken. Dankzij deze luchtontvochtiger kunnen we afscheid nemen van overtollig vocht in ruimtes met een hoge luchtvochtigheid.
 • 【Watertank van 1100ml】 Deze luchtontvochtiger is uitgerust met een grote watertank van 1100ml, die urenlang continu kan ontvochtigen, en de watertank hoeft niet vaak te worden geleegd. Wanneer het waterreservoir vol is, wordt het apparaat automatisch uitgeschakeld en herinnert de zoemer u eraan (drie pieptonen).
 • 【Sterke en Slaapmodus】 De luchtontvochtiger ondersteunt twee verschillende modi om aan uw behoeften te voldoen. De sterke modus kan de luchtvochtigheid op vol vermogen snel verlagen om je een comfortabel lichaamsgevoel te geven, de slaapmodus maakt zeer weinig geluid en is zonder licht, wat geschikt is om te lezen en te slapen.
 • 【7 LED-Verlichting en 1 Knopvergrendeling】 De luchtontvochtiger heeft een ingebouwd nachtlampje op de positie van het waterreservoir, dat afwisselend zeven kleuren kan veranderen, de gewenste lichtkleur met één knop kan vergrendelen of alle lichten kan uitschakelen.
 • 【Draagbaar Ontwerp】 De draagbare luchtontvochtiger is klein van formaat en heeft een handvat aan de bovenkant, zodat hij gemakkelijk overal naartoe kan worden verplaatst. Het is geschikt voor het drogen van kleding, slaapkamers, badkamers, woonkamers, kelders, enzovoort.
Bestseller Nr. 9

Kiumo Luchtontvochtiger 2,5 l (30 m²) met automatische uitschakeling, 2 bedrijfsmodi en 7 led-kleuren voor campers, kasten, slaapkamers, badkamers en kleine ruimtes (wit)

 • Efficiënte ontvochtiging: onze luchtontvochtiger maakt gebruik van halfgeleidercondensatietechnologie en is geschikt voor slaapkamers, keukens, badkamers, kasten, caravans en andere ruimtes. Het houdt de luchtvochtigheid onder de 45% en zorgt voor een effectieve ontvochtiging.
 • 7 kleuren ledlicht: onze luchtontvochtiger is uitgerust met 7 kleuren LED-lampen voor een ontspannen en romantische sfeer. De kleuren kunnen worden bevestigd om een aangename omgeving te creëren en tegelijkertijd de luchtvochtigheid in huis te regelen.
 • Stille en snelle ontvochtiging: onze luchtontvochtiger beschikt over een snelmodus (30-40 dB) en een stille modus (minder dan 30 dB). De snelmodus vermindert effectief de luchtvochtigheid, terwijl de stille modus je tijdens het slapen of studeren niet stoort.
 • Compact en draagbaar: onze luchtontvochtiger is compact en draagbaar, ideaal voor verschillende ruimtes zoals keuken, badkamer, slaapkamer, kelder en garage. Het is gemakkelijk te vervoeren en op verschillende plaatsen te gebruiken.
 • Voorkomt schimmel en vochtigheid: als de luchtvochtigheid meer dan 50% is, kunnen onaangename geuren en schimmel ontstaan. Onze luchtontvochtiger verzamelt vocht en geeft frisse lucht vrij, zodat je van een gezonde en comfortabele omgeving kunt genieten.
Bestseller Nr. 10

Kiumo Luchtontvochtiger, 20 m², 1,2 liter, voor camper, kasten, slaapkamers, badkamers en andere kleine ruimtes, met uttomatische uitschakelfunctie, twee bedrijfsmodi en 7 kleuren ledlicht

 • Effectieve ontvochtiging: onze luchtontvochtiger maakt gebruik van halfgeleidercondensatietechnologie en is geschikt voor gebruik in slaapkamers, keukens, badkamers, kledingkasten, caravans en andere ruimtes. Hij houdt de luchtvochtigheid onder 45% en zorgt voor een effectieve ontvochtiging.
 • 7 kleuren LED-licht: onze ontvochtiger beschikt over 7 kleuren LED-lampen, die voor een ontspannen en romantische sfeer zorgen. De kleuren kunnen ook stevig worden ingesteld. Zo kun je een aangename omgeving creëren terwijl je de luchtvochtigheid in je huis regelt.
 • Stille en snelle ontvochtiging: onze ontvochtiger beschikt over twee werkmodi, de snelle modus (30-40 dB) en de stille modus (minder dan 30 dB). De snelle modus is effectief bij het verminderen van de luchtvochtigheid en de stille modus stoort je niet tijdens het slapen of studeren.
 • Compact en draagbaar: onze ontvochtiger is compact en draagbaar, perfect voor gebruik in verschillende ruimtes zoals keuken, badkamer, slaapkamer, kelder en garage. Je kunt hem ook gemakkelijk vervoeren en op verschillende plaatsen gebruiken.
 • Voorkoming van schimmel en vochtigheid: als de luchtvochtigheid meer dan 50% is, kunnen onaangename geuren en schimmelvorming optreden. Onze ontvochtiger start automatisch bij een luchtvochtigheid van meer dan 45% om vocht te verzamelen en frisse lucht vrij te geven, zodat je van een gezonde en comfortabele omgeving kunt genieten.
Bestseller Nr. 11

Elektrische luchtontvochtiger, energiebesparend, mini-ontvochtiger, automatische uitschakeling, luchtdroger voor 20 m² kelder, kast, badkamer, keuken, slaapkamer, wijnkelder

 • Efficiënte ontvochtiging: kleine elektrische luchtontvochtiger met halfgeleider-condensatietechnologie. Bij 30 °C en 80% luchtvochtigheid, 300 ml ontvochtiging in 24 uur. Ontvochtiger voor het ontvochtigen van ruimtes van 0-20 m² voor kleine woningen, keukens, RV's, kledingkasten, caravans, badkamers, slaapkamers, kelders, garages, bergruimtes, zolder en wasruimte. Vochtabsorberend; inhoud: 850 ml
 • Effectieve schimmelbestrijding: wie met vochtige ruimtes worstelt, weet een kleine luchtontvochtiger te waarderen. De ontvochtiger verwijdert effectief overtollig vocht uit de lucht, houdt de ruimte koel en fris, beschermt kleding, muren, kasten, houten meubels, plafonds en andere gebieden tegen vocht, bestrijdt schimmel en voorkomt geurvorming.
 • Draagbaar: de draagbare binnenluchtontvochtiger is compact en gemakkelijk mee te nemen op reis. De mini-luchtontvochtiger is ideaal voor de ontvochtiging in caravans en neemt geen ruimte in beslag als hij in kleine ruimtes wordt geplaatst. Afmetingen: 13,1 x 24,2 cm, 900 g.
 • Automatische uitschakeling: als het waterreservoir van de luchtkoeler vol is, knippert het led-controlelampje. De mini-luchtontvochtiger schakelt automatisch uit, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat hij op de grond overloopt.
 • Laag energieverbruik: het vermogen van de luchtontvochtiger bedraagt ca. 22 W, 24 uur ontvochtiging heeft slechts 0,5 graden stroom nodig. Als je nog steeds in luchtontvochtigingszakken investeert, kan deze herbruikbare kleine luchtontvochtiger voor thuis een sneller ontvochtigingseffect bieden.
Bestseller Nr. 12

Dreamhigh® Elektrische luchtontvochtiger, 1 liter, kleine kamerontvochtiger voor badkamer, kelder, slaapkamer (max. 30 ㎡), ontvochtiging: 350 ml/dag

 • 🍃Ruimtebesparend: je luchtontvochtiger helpt je badkamer, kelder en slaapkamer droog te houden, maar neemt niet veel ruimte in beslag. Geen schimmelproblemen meer
 • 🍃 Eenknop-boot: super eenvoudig te bedienen. Raak gewoon de knop aan en je luchtontvochtiger begint te werken. Opnieuw aanraken, het schakelt uit
 • 🍃Nooit lekken: als de tank vol is, schakelt de luchtontvochtiger automatisch uit. Maak je geen zorgen dat het op je vloer overloopt
 • 🍃Werkt overal: dankzij het compacte formaat kun je hem meenemen op reis of in je camper gebruiken
 • 🍃Specificaties: geschikt voor maximaal 30 ㎡ ruimte. Ontvochtig 300-350 ml per 24 uur bij 30 °C en 80% relatieve luchtvochtigheid. Inhoud van het waterreservoir: 1000 ml. Laag stroomverbruik: 36 W. Snoerlengte: 1,5 m
UitverkoopBestseller Nr. 13

CONOPU Luchtontvochtigers voor thuis, 2300ml luchtontvochtiger voor slaapkamer, badkamer, automatische ontdooiing, automatische uitschakeling, vochtigheidsregeling met 3 standen

 • Verbeterde Peltier-technologie met dubbele halfgeleiders: In vergelijking met andere kleine luchtontvochtigers heeft de luchtontvochtiger een koeltechnologie met dubbele halfgeleiders die een dubbel ontvochtigingseffect heeft
 • Automatisch ontdooien: Bij gebruik in de winter zal bevriezing onvermijdelijk optreden. Onze luchtontvochtigers voor thuis stoppen met ontvochtigen wanneer het halfgeleideroppervlak bevriest en schakelen automatisch over naar de ontdooimodus. De ventilator blijft werken en de opgewekte warmte zal de vorst snel doen smelten en vervolgens opnieuw starten om te ontvochtigen
 • bedieningsmodi: Deze luchtontvochtiger ondersteunt 3 verschillende modi om aan uw behoeften te voldoen. STRONG MODE werkt op vol vermogen om de beste ontvochtigingsprestaties te bereiken. DE SLAAPMODUS vermindert het vermogen en het geluid, zodat u de slaapmodus's nachts in de slaapkamer kunt gebruiken. De AUTOMATISCHE MODUS blijft ontvochtigen totdat de luchtvochtigheid daalt tot onder ongeveer 50% relatieve luchtvochtigheid. (Houd rekening met een kleine meetfout.)
 • Timer en automatische uitschakeling: Maakt u zich zorgen dat de luchtontvochtiger te veel ontvochtigt? Onze luchtontvochtiger heeft een automatische modus die automatisch stopt wanneer de luchtvochtigheid lager is dan 50% om niet te veel te ontvochtigen. Je kunt de timer ook instellen op 8/12/24/36/48 uur, en deze stopt als de tijd om is. Het wordt ook automatisch uitgeschakeld als de tank vol is, wat de veiligheid verhoogt.
 • Verwijderbaar waterreservoir van 2,3 liter: Door dagelijks een doorzichtig waterreservoir van 800 ml (27 oz) te gebruiken, leegt u niet langer regelmatig water. Verwijder het waterreservoir voorzichtig als het vol is en maak het water leeg. Je kunt het waterreservoir eenvoudig regelmatig schoonmaken en schoon houden.
Bestseller Nr. 14

Smart-Planet Set van 4 luchtontvochtigers incl. 8 navulverpakking, duurzaam, voor ruimtes met hoge luchtvochtigheid, absorberende kamerontvochtiger anti-vocht

 • Anti-vochtigheid: het apparaat werkt met een granulaatsysteem dat vocht uit de lucht absorbeert en veilig binnenin opslaat. Het granulaat mag slechts elke 3 maanden worden vervangen
 • Anti-schimmel: door de luchtfiltering en ontvochtiging ontstaat er geen schimmel in vochtige hoeken. Zo worden ruimtes zoals badkamers, wasruimtes en kelders beschermd tegen onaangename geurtjes
 • Eenvoudig: de luchtontvochtiger is eenvoudig te bedienen, werkt zonder stroom en is onderhoudsvrij en zo vaak mogelijk herbruikbaar - geschikt voor ruimtes tot 100 m² - incl. granulaat navulverpakking
 • Voor de gezondheid: de luchtontvochtiger verwijdert effectief overtollig vocht uit de binnenlucht en zorgt zo voor een aangenaam en gezond binnenklimaat in de slaapkamer of op kantoor
 • Universeel: 4 x luchtontvochtiger incl. 8 navulverpakkingen - ideaal voor gebruik in verschillende ruimtes, zoals woonkamers, kelders, badkamers, caravans of boten, om schimmelvorming te voorkomen en de luchtkwaliteit te verbeteren
Bestseller Nr. 15

2.2L Luchtontvochtiger Vochtvanger, Binnenluchtontvochtiger Kelder Vochtvanger met Afstandsbediening, Auto Off, Timing

 • VERWIJDERING VAN VOCHT EN NAT: De ontvochtigingstank met led-display heeft een volume van 2200 ml en kan 1400 ml water per dag verwijderen bij 30 ° C en 80% RV. Het verwijdert overtollig vocht tot een comfortabel niveau, wat uw luchtkwaliteit kan verbeteren om de natte en andere mogelijke micro-organismen enz.
 • CREER EEN IDEALE GEZONDE EN COMFORTABELE OMGEVING: Onze ontvochtigers voor kelders met afvoerslang verwijderen overtollig vocht tot een comfortabel niveau met een grote verwijderbare watertank van 2200 ml (74 oz) voor ingesloten ruimte binnen 550 Sq.ft. Het LED-scherm geeft de luchtvochtigheid in realtime weer. Ontvochtigingscapaciteit per dag 1200ML.
 • STILLE WERKING MET LAGE ENERGIE: De luchtontvochtiger genereert tijdens het gebruik ongeveer 25 dB geluid, zodat u de hele dag geluidloos kunt werken. Het apparaat heeft tijdens gebruik een vermogen van 90W.
 • AUTO-UITSCHAKELING EN EXTERNE WATERLEIDINGEN:Ontworpen met een automatische uitschakelfunctie die wordt geactiveerd wanneer de tank vol is, zodat u weet wanneer deze moet worden geleegd. Door de afvoerleiding aan te sluiten, kan een continue afvoer worden bereikt zonder continu stromen van water en continu bedrijf.
 • TOEPASSELIJKE SCENENE: Het verwijderde veel vocht uit huizen, keukens, badkamers, slaapkamers, campers, caravans, garages of kelders. Creëer comfortabele lucht voor je zoete droom!

De beste kelderontvochtiger is een essentieel item voor uw huis. Het helpt de luchtvochtigheid in de kamer te reguleren en overtollig vocht uit de lucht te verwijderen.

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een luchtontvochtiger. De belangrijkste factor is om er een te vinden die past bij uw behoeften en uw budget. Dit artikel biedt een uitgebreide lijst met factoren waarmee u rekening moet houden voordat u een aankoopbeslissing neemt.

Beste luchtontvochtiger kelder
Zwarte schimmel in de hoek van de kamermuur, ontvochtiger en spuitfles met producten voor het verwijderen van schimmel. Voorbereiding voor het verwijderen van schimmel.

Hoe weet ik of mijn kelder overtollig vocht bevat?

Vocht in kelders is een groot probleem. Het kan ervoor zorgen dat de fundering van het huis verschuift en het kan zelfs leiden tot schimmelgroei. Hier zijn enkele manieren om te zien of uw kelder overtollig vocht bevat.

 • Als uw kelder vochtig aanvoelt of muf ruikt, kan dit een teken zijn dat er teveel vocht in de lucht zit.
 • Zoek naar tekenen van waterschade aan de muren, plafonds en vloeren van de kelder. Dit kan zijn door lekkage uit leidingen of door regenwater dat in contact komt met de muren en er doorheen sijpelt.
 • Controleer op condensatie op ramen of op spiegels in de buurt van uw kelderplafond. Condensatie is een teken dat er te veel vocht is in een afgesloten ruimte zoals een kelder.
 • Controleer op schimmelgroei op alle oppervlakken.

Wat zijn de symptomen van overtollig vocht in een kelder?

Vochtproblemen in uw kelder kunnen verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende oorzaken zijn lekkende leidingen, condensatie en wateroverlast. Er zijn ook andere factoren die ervoor kunnen zorgen dat vocht zich ophoopt in uw kelder, zoals temperatuurschommelingen of een hoge luchtvochtigheid.

Het is belangrijk om de oorzaak van het probleem te identificeren voordat u het probeert op te lossen. Als u niet weet waar het vocht vandaan komt, verspilt u alleen maar tijd en geld aan reparaties die het probleem niet oplossen.

Wat zijn de verschillende soorten luchtontvochtigers?

Luchtontvochtigers zijn apparaten die overtollig vocht uit de lucht verwijderen, wat kan leiden tot problemen zoals schimmelgroei en condensatie. Er zijn drie hoofdtypen luchtontvochtigers: droogmiddel, koelmiddel en warmtepomp.

Droogmiddel-ontvochtigers werken door waterdamp uit de lucht te trekken met een droogmiddel dat is opgewarmd. De waterdamp verdampt vervolgens in de lucht terwijl het droge droogmiddel afkoelt.

Koelmiddel-ontvochtigers werken door de lucht te koelen om een temperatuurverschil te creëren tussen de binnenkant van de machine en de buitenkant, waardoor waterdamp condenseert op koude oppervlakken binnenin.

Een warmtepompontvochtiger is een eenvoudig en effectief apparaat waarmee vochtige lucht uit de omgeving kan worden aangezogen en het vocht eruit kan worden gehaald. Het proces werkt door vochtige lucht aan te zuigen door een inlaatopening en deze vervolgens op te warmen met een koelspiraal. Het verdampte vocht wordt opgevangen in een condensor waar het als water kan worden afgezogen.

Moet ik een luchtontvochtiger kopen voor mijn kelder?

Er zijn veel voordelen aan het hebben van een luchtontvochtiger in uw kelder. Om te beginnen kan het schimmelgroei en andere soorten schimmels die gedijen in vochtige omgevingen helpen voorkomen. Het helpt ook om uw kelder fris te laten ruiken door muffe geuren uit de lucht te verwijderen. Daarnaast kan een luchtontvochtiger helpen voorkomen dat allergenen zoals huisstofmijt en huidschilfers van huisdieren zich in uw huis ophopen.

Als u een kelder heeft of in een gebied met een hoge luchtvochtigheid woont, wilt u misschien een luchtontvochtiger installeren. Deze apparaten verminderen de hoeveelheid vocht in de lucht door het uit de atmosfeer te verwijderen. Dit kan helpen voorkomen dat schimmel groeit, de levensduur van uw bezittingen verlengen en zelfs allergenen verminderen.

Wat is de beste luchtontvochtiger voor mijn kelder?

Om de beste luchtontvochtiger voor uw kelder te vinden, moet u eerst weten welk type kelder u heeft. Als uw kelder een afgewerkte ruimte is, wordt een luchtontvochtiger met hoge capaciteit en een continu afvoersysteem aanbevolen. Als uw kelder onafgewerkt is en geen ramen heeft, is een luchtontvochtiger met een lage capaciteit en een afvoersysteem met emmers het meest effectief.

Wat kost een kelderontvochtiger?

Kelderluchtontvochtigers zijn een belangrijk onderdeel van het airconditioningsysteem in huis. Ze helpen vocht uit uw kelder te verwijderen, wat het risico op schimmel- en meeldauwgroei vermindert. Kelderluchtontvochtigers worden vaak gebruikt om de luchtvochtigheid in kelders met een hoge luchtvochtigheid gedurende lange tijd onder controle te houden.

Een goede kelderontvochtiger kost tussen de 500 en 1.000 eur, afhankelijk van de grootte en functies.

Wat als ik al een luchtbevochtiger in huis heb, heeft dit dan invloed op de prestaties van mijn nieuwe luchtontvochtiger?

Nee het zal niet. Een luchtbevochtiger is ontworpen om uw huis vochtiger te maken. Een luchtontvochtiger is ontworpen om vocht uit de lucht te verwijderen.