Beste luchtontvochtiger kelder van 2023 (TOP15)

De 15 beste luchtontvochtiger kelder beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Pro Breeze 20L/dag Luchtontvochtiger met Digitale Vochtigheidsweergave, Slaapmodus, Wasdroogfunctie, Continue Afvoer Optie, en 24-uurs timer - 5.5L Tank Verwijderd Schimmel, Damp en Vocht - Dehumidifier voor Thuis, Garage, en Kelder

 • 20 Liter Per Dag: Verwijdert tot 20 liter water per dag met een laag energieverbruik. Ideaal tegen vochtigheid en schimmel in huizen, kelders en badkamers die lijden aan vochtige omstandigheden
 • Grote Watertank: Waterreservoir van 5,5 liter schakelt automatisch uit wanneer het vol is, met een doorlopende afvoerslang voor langdurig gebruik en 4 wielen voor gemakkelijke transporteerbaarheid tussen kamers
 • Digitaal LED Display: Het digitale LED-scherm geeft het huidige luchtvochtigheidsniveau weer en stelt u in staat om 4 ontvochtigingsmodi te bedienen, waaronder de wasmodus, automatisch ontdooien, kinderslot en de ventilator
 • Automatische Vochtigheidssensor: Met de ingebouwde luchtvochtigheidssensor kunt u de gewenste luchtvochtigheid instellen tussen 30% -80%. Zodra dit niveau is bereikt, wordt het apparaat uitgeschakeld om energie te besparen
 • 24 Uurs Timer: Een ingebouwde timer stelt u in staat om de ontvochtiger overdag in of uit te schakelen met een handige 'slaapweergave' om een ​​rustige, ongestoorde nacht te garanderen
Bestseller Nr. 2

Elektrische luchtontvochtiger voor thuis, 1200 ml, kleine ontvochtiger voor kelder, badkamer, 7 kleuren, licht ontvochtiger met timer, tegen vocht, zeer stil

 • Weinig stroom, maar efficiënt ontvochtigen – heb je problemen met onaangename en allergische reacties die bij koud weer met zich meebrengen? Wij hebben een oplossing voor jou. De luchtontvochtiger voor thuis werkt zeer efficiënt om vocht te ontvochtigen, met een zeer laag energieverbruik van slechts 22,5 W, die slechts 1 kW in 2 dagen verbruikt. Hij kan in een vochtige omgeving van 30 graden per dag tot 350 ml vocht effectief uit de lucht opnemen en 80% relatieve luchtvochtigheid.
 • Ultra stille technologie en twee werkmodi: de elektrische luchtontvochtiger van BOOHENKA maakt gebruik van de ultrastille Peltier-technologie, die stil werkt met een geluidsniveau van minder dan 40 decibel en stoort je niet bij je dagelijkse werk en leven. Het geluid is minder dan 28 dB om een aangename omgeving te creëren zonder je tijdens het slapen of werken te storen. Er is een krachtige slaapmodus. Onder de slaapmodus is alle licht uit en het geluid is minder dan 28 dB.
 • Timer en automatische uitschakeling: als het waterreservoir van de luchtontvochtiger voor 80% gevuld is, schakelt het automatisch uit en het rode indicatielampje knippert om overlopen van de tank te voorkomen. Geen zorgen meer over het gebruik, ook als je niet thuis bent, laat het gewoon aan en uit het zicht gaan, het weet al hoe je jezelf en je huis beschermt. Je kunt ook 4/6/10/12 uur plannen en hij stopt zodra de tijd is verstreken.
 • Compacte ontvochtiger voor kelders en kleine ruimtes: met een transparante tank van 1200 ml kun je het waterverzamelvolume van de luchtontvochtiger altijd zien, en aan de onderkant van het waterreservoir bevindt zich een groefontwerp, waarmee je hem eenvoudig verwijdert, water vult en reinigt. Met slechts één druk op de knop kun je de ontvochtiging starten en een droge en aangename omgeving creëren.
 • Klein, maar krachtig, creëer je thuis een comfort – deze mini-luchtontvochtiger voor thuis weegt minder dan 1 kg en is klein (16 x 13 x 21,5 mm). Je kunt hem eenvoudig overal in huis neerzetten. Het verbruikt ook niet veel stroom, maar helpt je om het overtollige vocht uit de lucht in je huis te verwijderen, zodat jij en je gezin beter ademen en frisse lucht ruiken.
UitverkoopBestseller Nr. 3

Cosi Home Luchtontvochtiger 12 Liter per Dag - Energiezuinige Dehumidifier met 2,5 Liter Watertank tegen Vocht, Schimmel, Condensatie – Ontvochtiger en Luchtreiniger voor Thuis, Kelder, Badkamer, Kantoor, Garage

 • SUPERSTIL & ENERGIEZUINIG: De Cosi Home stille luchtontvochtiger maakt gebruik van een zeer efficiënte compressor met een laag geluidsniveau en een minimaal energieverbruik. Met de Smart Sensor wordt de luchtvochtigheid in de ruimte geanalyseerd en zal de elektrische luchtontvochtiger automatisch uitschakelen zodra de gewenste luchtvochtigheid bereikt is.
 • VERWIJDERT 12 LITER WATER PER DAG: Deze elektrische ontvochtiger heeft een extra groot waterreservoir met een capaciteit van 2,5 liter en absorbeert tot 12 liter water uit de lucht. In tegenstelling tot andere ontvochtigers voor in huis zuigt hij snel en efficiënt vocht op om jouw huis fris en droog te houden.
 • LED-DISPLAY MET 5 INSTELLINGEN: Deze energiezuinige luchtontvochtiger voor oa uw kelder en garage, heeft een gebruiksvriendelijk LED-display met 3 standen (doorlopend, automatisch en relatief). De vochtvreter heeft 2 snelheidsinstellingen (hoog/laag) om altijd het perfecte vochtigheidsniveau voor uw huis te vinden (tussen 30-90%).
 • COMPACT & DRAAGBAAR: Deze draagbare kleine vochtvreter is voorzien van 4 wieltjes . Je kan hem gemakkelijk verplaatsen of opbergen wanneer niet in gebruik. Het moderne en strakke ontwerp van deze stille luchtontvochtiger past in ieder huis of kantoor. Inbegrepen is een lange slang van 1 meter voor een doorlopende afvoer.
 • PERFECTE BESCHERMING: Een goede luchtontvochtiger voor thuis biedt de beste bescherming tegen schimmel, raamcondensatie en ander vocht in huis. Door water uit de lucht te absorberen, verbetert de vochtverwijderaar effectief de kwaliteit van de lucht om je heen. Iedereen in je gezin kan weer beter ademen en gezond blijven.
UitverkoopBestseller Nr. 4

Pro Breeze Luchtontvochtiger 12L/dag, Ontvochtiging van Ruimtes tot 120m³ (~20 m²) - 3 Modus, 1,8L Tank, Doorlopende Afvoer, Slaapstand, 40 dB, 24-uurs Timer - Dehumidifier Bestrijd Vocht en Schimmel

 • Extraheert tot 12 liter water per dag: Dese compressor-luchtontvochtiger verwijdert tot twaalf liter per dag met een capaciteit van 1,8 liter waterreservoir. Ideaal tegen vocht, condensatie en schimmel in grote ruimtes zoals kelders, garages, woonkamers en badkamers, die te lijden hebben onder vochtige omstandigheden.
 • Automatische Vochtigheidssensor: Met de ingebouwde vochtigheidssensor kun je de gewenste kamervochtigheid instellen tussen 30% en 80%. Zodra dit niveau is bereikt, wordt het apparaat automatisch uitgeschakeld om energie te besparen.
 • Digitaal LED-Scherm met touch screen: Het digitale LED-scherm geeft het actuele vochtigheidsniveau in de kamer weer en maakt het mogelijk om tussen drie standen te schakelen, namelijk ‘automatisch’, ‘doorlopend' en 'slaapmodus'. De luchtontvochtiger kan automatisch ontdooien indien nodig.
 • Groot waterreservoir van 1,8L en continu afvoerslang inbegrepen: Het waterreservoir van 1,8 liter wordt automatisch afgesloten wanneer het vol is. Inbegrepen zijn een duurzame slang voor doorlopende afvoer en vier wielen voor gemakkelijke verplaatsing tussen kamers.
 • 24-Uurs Ingebounde Timer en stille werking: Een ingebouwde tijdschakelaar maakt het mogelijk om vooraf in te stellen dat de luchtontvochtiger aan of uit moet staan gedurende de dag of nacht. Deze ontvochtiger met hoge prestaties werkt ideaal tussen 20-30°C en 60-80% vochtigheid en is stil: 40 dB. Een handvat en 4 wielen om de luchtontvochtiger gemakkelijk te verplaatsen.
Bestseller Nr. 5

Pro Breeze Slimme Luchtontvochtiger met App, 30 Liter per Dag, Wifi, Afvoer, 4 Liter Watertank, 24 Uurstimer, Kinderslot - Draagbare Schimmelverwijderaar en Ontvochtiger voor Thuis, Badkamer, Kantoor

 • MET APP & DIGITAAL BEDIENINGSPANEEL: Met deze efficiënte Pro Breeze Smart Dehumidifier voor thuis kan je het vochtigheidsniveau in huis onder controle houden. Je kan het gewenste vochtigheidsniveau instellen, een 24 uurstimer instellen of kiezen uit 3 standen, waaronder automatisch onvochtigen, doorlopend ontvochtigen en intern drogen, met behulp van het gebruiksvriendelijke digitale bedieningspaneel op de dehumidifier of de gratis smartphone-app.
 • 30 LITER/DAG & GROOT WATERRESERVOIR: Het ruime waterreservoir van 4 liter schakelt automatisch uit wanneer het vol is. De elektrische luchtontvochtiger heeft een afvoerslang om tot 30 liter vocht en condensatie per dag af te voeren, zonder dat het reservoir geleegd hoeft te worden. Vier ingebouwde wieltjes maken deze draagbare luchtontvochtiger met afvoer gemakkelijk te verplaatsen tussen de slaapkamer, de badkamer en het kantoor.
 • AUTOMATISCHE VOCHTIGHEIDSSENSOR: De automatische luchtontvochtiger meet op intelligente wijze de luchtvochtigheid in de kamer en laat deze zien op het digitale display. Je kan de gewenste luchtvochtigheid instellen tussen 30% en 80%. Zodra dit niveau is bereikt, schakelt de energiezuinige luchtontvochtiger automatisch uit om energie te besparen.
 • GEAVANCEERDE INSTELLINGEN: Deze goede luchtontvochtiger van Pro Breeze is voorzien van een slim kinderslot dat alle functies op het paneel deactiveert voor de veiligheid van jouw kind. De stille luchtontvochtiger werkt op een laag geluidsniveau, perfect voor gebruik in de slaapkamer of in je thuiskantoor. De interne droogfunctie houdt de ideale opslagconditie van het apparaat in stand en verlengt de levensduur.
 • AUTOMATISCHE PLANNING VIA WIFI: Met de gratis smartphone-app kan je energie besparen en de prestaties optimaliseren door een aangepast schema op te stellen dat de elektrische ontvochtiger automatisch aan- en uitzet of de instellingen verandert op elk moment van de dag of nacht.
Bestseller Nr. 6

CONOPU Luchtontvochtiger 12 l/dag, automatische ontvochtiging, 24 uurs timer, continue afwatering, kamerontvochtiger, geschikt voor woning/kelder, elektrische luchtontvochtiger tegen vocht

 • 12 l krachtige ontvochtiging: de CONOPU luchtontvochtiger maakt gebruik van compressortechnologie om vochtige lucht snel door compressiekoeling te absorberen en bereikt een dagelijkse wateropvangcapaciteit van maximaal 12 liter. Dit komt 5-10 keer overeen met de efficiëntie van conventionele luchtontvochtigers en garandeert een droge en comfortabele binnenomgeving, zelfs tijdens langdurig regenweer.
 • Energiezuinig en aanpasbaar: met een 24-uurs timerfunctie maakt deze luchtontvochtiger van CONOPU een aanpassing van de ontvochtigingstijd naar wens mogelijk. Of je nu na het werk thuis komt of je voorbereidt op een goede nachtrust, hij kan actief een droge en gezellige omgeving creëren. Met een stroomverbruik van slechts 0,21 kilowatt per uur draagt hij bij aan een extra niveau van efficiëntie en energiebesparing bij zijn comfortabele gebruik.
 • Intelligent en comfortabel: uitgerust met een intelligente besturingschip past deze luchtontvochtiger zich automatisch aan het gewenste vochtniveau aan en elimineert zo de noodzaak van frequente handmatige instellingen. Bovendien beschikt hij over een automatische ontdooifunctie, die de levensduur van de machine verlengt en hem tot een rustgevende keuze maakt voor je intelligente huis.
 • Continue afwatering en draagbaarheid: met twee slangopties (60 cm en 20 cm) voor veelzijdig gebruik biedt deze luchtontvochtiger continue afwatering en voorkomt zo veelvuldig legen van het waterreservoir. De draagbaarheid wordt verbeterd door rollen op de grond, wat een moeiteloze beweging in je woonkamer mogelijk maakt en effectief de vorming van schimmel voorkomt.
 • Krachtige luchtstroom en slaapmodus: of je nu kiest voor de modus met hoge luchtstroom om overdag snel te ontvochtigen, of om 's nachts een rustgevende slaapomgeving te creëren, beide zijn met deze elektrische luchtontvochtiger slechts één aanraking verwijderd.
UitverkoopBestseller Nr. 7

Comfee Luchtontvochtiger van 16 liter, kamergrootte ca. 80 m³ (32 m²), Smart Modu, timer 24 uur, watertank 3L, app-compatibel, wit, MDDF-16DEN7-WF

 • Efficiënte ontvochtiging: ontvochtigingscapaciteit max. 16 liter/24 uur. Geschikt voor ruimtes tot ca. 80m³ (32m²). De comfee Luchtontvochtigers voorkomen problemen met condensatie, schimmel of muffe geuren+c3:g8chen
 • Geschikt voor apps: de praktische app-oplossing maakt bewaking en bediening op afstand in realtime mogelijk
 • Intelligente luchtontvochtigmodus: automatische regeling van de luchtvochtigheid in de ruimte binnen een comfortabel bereik tussen 45 en 55 procent, afhankelijk van de kamertemperatuur
 • Ervaar nog meer gemak door verbinding te maken met Alexa-stemassistenten
 • Het is vooral de moeite waard om te gebruiken in badkamers, kelders, wasruimtes, keukens en slecht geventileerde ruimtes
Bestseller Nr. 8

CONOPU Dehumidifier 1000ml, Dehumidifiers for Home, Auto Off&Coloured LED Light, Peltier Technology Update, Portable and Ultra Quiet, Dehumidifiers for Drying Clothes, Bedroom, Bathroom, Wardrobe

 • Efficiënt Verwijderen van Vocht: Dankzij de Peltier-technologie (geen compressor nodig) heeft de watertank van onze kleine luchtontvochtiger een capaciteit van maximaal 1000 ml. Het kan tot 450 ml water per dag verwijderen bij 30 ℃ en 80% RV. Deze luchtontvochtiger is ideaal voor het drogen van kleding en perfect geschikt voor slaapkamers, kantoren, badkamers en caravans.
 • Ultra Stil & Laag Energieverbruik: De luchtontvochtiger maakt gebruik van Peltier-technologie, waardoor het geluidsniveau slechts ongeveer 39 dB is, wat geschikt is om te slapen. De luchtontvochtiger kan de hele dag door draaien zonder luide of irritante geluiden.
 • Automatische Uitschakelfunctie: Deze luchtontvochtiger is uitgerust met een automatische uitschakelfunctie om overlopen te voorkomen. U kunt de watertankstatus zien dankzij de transparante tank. Wanneer de watertank vol is, zal de LED-indicator rood worden en hoort u 3 'piepjes' om u te waarschuwen dat deze moet worden geleegd om lekkage te voorkomen.
 • Met Handvat & Verwijderbaar Filtergaas: Deze luchtontvochtiger voor thuis is gemakkelijk te verplaatsen dankzij het handvat. Hij is licht van gewicht en ideaal voor kleine ruimtes. Het filter aan de achterkant vermindert stof en reinigt de lucht.
 • Gekleurde LED-lampjes: De luchtontvochtiger is voorzien van controleerbare kleurrijke LED-lampjes. U kunt de LED-verlichting instellen op één vaste kleur, constant wisselende kleuren of apart uitschakelen. De LED-lampjes zijn bedoeld voor sfeer en niet als verlichting. Let op: Op de detailpagina hebben we de optimale temperatuur- en vochtigheidsinstellingen vermeld voor het gebruik van onze luchtontvochtigers.
UitverkoopBestseller Nr. 9

Pro Breeze Mini Luchtontvochtiger, Compacte en Draagbare 500 ml, Helpt tegen Vocht en Schimmel in Huis, Keuken, Slaapkamer, Caravan, Kantoor, Garage, Badkamer en Kelder.

 • Verwijdert vocht: Perfect voor het verwijderen van vocht en schimmel in je huis, keuken, badkamer, slaapkamer, caravan, garage of kelder.
 • Klein en compact: Lichtgewicht, compact en draagbaar. Verwijdert tot 250 ml vocht per dag met een Watertankinhoud van 500 ml.
 • Muisstil en efficiënt: De thermo-elektrische Peltier-technologie (geen compressor nodig) maakt een zeer stille werking mogelijk, waardoor deze ideaal is voor gebruik in slaapkamers en kantoren.
 • Automatische uitschakeling: Ontworpen met een automatische uitschakelfunctie, die in werking treedt wanneer het waterreservoir vol is en die je laat weten wanneer het moet worden leeggemaakt. Leeg het waterreservoir met de eenvoudig te gebruiken afvoer en plaats deze daarna terug in de luchtontvochtiger.
 • Verlichting van allergieën: Helpt de luchtkwaliteit te verbeteren door het verwijderen van schimmelsporen en huisstofmijten, die veel problemen veroorzaken bij allergiepatiënten en mensen met ademhalingsproblemen.
Bestseller Nr. 10

Pro Breeze 12 L/Dag Luchtontvochtiger, Automatische Vochtigheidssensor en Display, 24-Uurs Timer, Was drogen en Slaapstand - 2L Watertank en Doorlopende Afvoer - Vocht en Schimmel Verwijderen

 • Verwijdert 12 L per dag: deze krachtige Pro Breeze luchtontvochter verwijdert efficiënt tot 12 liter water per dag met een laag energieverbruik. Ideaal voor lucht ontvochtigen, schimmel, condens en huis ontvochtigen, garages en badkamers die te lijden hebben van vocht en vochtigheid.
 • Automatische vochtigheidssensor: de luchtontvochtiger meet automatisch de luchtvochtigheid in huis en toont die op het digitale LED display, zodat je de gewenste luchtvochtigheid in de kamer kunt instellen tussen 30-80%. Zodra dit niveau bereikt is, schakelt de ontvochtiger badkamer uit om energie te besparen.
 • Stille werking: met <38 dB werkt deze compressor luchtontvochtiger kelder stiller dan andere grote ontvochtigers. Je kunt ongestoord werken, lezen of slapen terwijl je Pro Breeze elektrische ontvochtiger zich inspant om de gewenste luchtvochtigheid in je kamer te bereiken.
 • Digitaal ledscherm en 24-uurs timer: programmeer de lucht ontvochtiger om op elk moment van de dag of nacht aan of uit te gaan met de 24-uurs timerfunctie. Op het gemakkelijk af te lezen scherm kun je de 3 werkingsstanden regelen, waaronder auto, continu en slaapstand.
 • Groot 2 liter waterreservoir: heeft een groot waterreservoir van 2 liter en een slang voor continue afvoer, waarbij de luchtontvochtiger slaapkamer tot 12 liter per dag kan opvangen zonder dat je het reservoir hoeft te legen. De vochtkiller is gemakkelijk verplaatsbaar met 4 wieltjes inbegrepen.
Bestseller Nr. 11

Pro Breeze 20L/dag Luchtontvochtiger - Wasdroogfunctie, Grote 5.5L Tank en Energiezuinig, Vochtigheidssensor en -indicator, Koolstoffilter Verwijderd Schimmel, Damp en Vocht - Dehumidifier voor Thuis, Garage, Kelder of Slaapkamer

 • VERWIJDERT TOT 20 LITER PER DAG: De 2023 Pro Breeze 20 L compressorontvochtiger voor thuis en op kantoor is geschikt voor middelgrote tot grote ruimtes tot 650 m². De energiezuinige ontvochtigingstechnologie verwijdert tot wel 20 liter vocht per dag en helpt condens en schimmel te voorkomen.
 • GROTE WATERTANK VAN 5,5 L: Voorzien van een extra grote watertank van 5,5 liter die automatisch uitschakelt als hij vol is en er wordt een afvoerslang meegeleverd voor continu gebruik.
 • INTELLIGENTE VOCHTIGHEIDSSENSOR: De slimme vochtigheidssensor met ledlampjes houdt de luchtvochtigheid in de kamer bij en schakelt de luchtontvochtiger uit zodra het gewenste niveau is bereikt.
 • INNOVATIEVE WASMODUS: Deze effectieve vochtabsorbeerder heeft ook een innovatieve wasdroogmodus, die u helpt uw kleding sneller en efficiënter te drogen zonder de verwarming aan te zetten.
 • GEAVANCEERD KOOLSTOF LUCHTFILTER: Deze luchtontvochtiger voor thuis, in de keuken en in de badkamer heeft een geavanceerd koolstoffilter dat muffe geurtjes helpt verwijderen en een afwasbaar vuilfilter dat stof tegenhoudt.
UitverkoopBestseller Nr. 12

Emerio DH-128153 Luchtontvochtiger met R290, 12 l/dag, automatische stop wanneer vol, kamergrootte tot 25 m², led-display, timer, droogfunctie voor kleding, tegen vocht en schimmel, tank van 2 liter

 • Efficiënte ontvochtiging | ontvochtigingscapaciteit van maximaal 12 liter per dag. Geschikt voor ruimtes tot ca. 25 m². Door gerichte ontvochtiging kunnen problemen met condenswater, schimmelvorming of daaruit voortvloeiende slechte geuren worden vermeden. Vooral in badkamers, kelders, bijkeukens, keukens en slecht geventileerde ruimtes is het gebruik naar behoefte waard
 • Extra functie: deze luchtontvochtiger van Emerio beschikt over een wasdrogermodus. Deze dient, zoals de naam al aangeeft, voor het drogen van wasgoed dat bijvoorbeeld net uit de wasmachine komt
 • Eenvoudige bediening: via het digitale display kunnen de gewenste luchtvochtigheid (30-90%), de timer en de modi worden ingesteld. Het uitneembare waterreservoir met waterniveau-indicator beschikt over een max. Inhoud van 2 liter. Als deze vol is, klinkt er een pieptoon en schakelt het systeem uit. Daarnaast beschikt het apparaat over een aansluiting voor een slang, waarmee het water direct kan weglopen. De slang is ook bij de levering inbegrepen
 • Mobiel inzetbaar: deze luchtontvochtiger is dankzij zijn zeer lage gewicht van ca. 10 kg bijzonder mobiel. Draag hem eenvoudig van kamer naar kamer, zonder veel inspanning.
 • Het apparaat beschikt over drie modi: handmatig (automatische modus met invoer van de gewenste luchtvochtigheid in % en ventilatorniveau) – slapen (zorgt voor zeer laag geluidsniveau) – wasdroger (loopt op maximaal ontvochtigingsniveau zonder de gewenste luchtvochtigheid in te voeren)
UitverkoopBestseller Nr. 13

Thuisontvochtiger, 1L Mini Kamerontvochtiger Ontvochtiger met Uitschakelbaar Kleuren LED Licht voor Keuken, Slaapkamer, Badkamer, Garage, Ontvochtiger Kelder, Elektrisch Klein Ontvochtigingstoe

 • ✔️【Upgraded Dual Semiconductors】Czoele ontvochtiger heeft dubbele halfgeleiders koeltechnologie waardoor een dubbel ontvochtigingseffect ontstaat. Verwijdert veilig en efficiënt vocht in ruimtes tot 20㎡.
 • ✔️【Draagbare luchtontvochtiger】5.9*4.7*9.4in Compact formaat maakt deze kleine luchtontvochtiger voor kast flexibel voor waar u maar wilt. Perfect voor kleine ruimtes met een hoge luchtvochtigheid, zoals keuken, badkamer, slaapkamer, camper, kleine trailer, kast, kast, muur en raam.
 • ✔️【Ultra-rustig 】 De fluisterstille luchtontvochtiger is slechts ongeveer 40dB, werkt met het Peltier principe en zonder compressor om ervoor te zorgen dat de luchtontvochtigers stil werken. Hij is klein en lichtgewicht, u kunt hem gemakkelijk van kamer naar kamer dragen. Het is veel comfortabeler en gezonder voor u en uw gezin.
 • ✔️【Ontdooifunctie】Bij gebruik in de winter is het onvermijdelijk dat er zich ijs vormt. Het is aan te raden om de ontdooistand te openen als de temperatuur onder de 15℃ is. In deze modus stopt de luchtontvochtiger elke 30 minuten voor 5 minuten met werken om condensatie en ijsvorming in de werkomgeving bij lage temperatuur te voorkomen.
 • ✔️【Automatische uitschakeling & Kleurrijk nachtlampje】 Wordt geleverd met een waterreservoir van 1000 ml dat snel en effectief tot 1000 ml (34 oz, temperatuur: 86 °F Vochtigheid: 80% RH) vocht per dag uit de lucht kan verwijderen.Wanneer het waterreservoir vol is, wordt het automatisch uitgeschakeld.Het lampje brandt rood wanneer het reservoir leeg moet.En het is heel gemakkelijk om het reservoir te verwijderen en terug te plaatsen in de luchtontvochtiger.
UitverkoopBestseller Nr. 14

Greenmigo Elektrische Luchtontvochtiger 13L/24h Ontvochtigingsprestaties Kamergrootte max.50m²,Kamerontvochtiger Stille Luchtreiniger voor Huis,Kantoor,Kelder etc.-Tegen Vocht,Schimmel

 • 13 LITRESS-De Greenmigo luchtontvochtiger is uitgerust met een hoogwaardige R290 luchtcompressor en reduceert op efficiënte wijze de luchtvochtigheid en het water tot 13 liter per dag.Of het nu thuis,op kantoor of in de kelder is,het verwijdert effectief water in de lucht,verlaagt de vochtigheid en beschermt uw muren en meubels tegen waterschade.Voeding:220-240V~50Hz.
 • Realtime vochtigheidsweergave en -regeling - De Greenmigo-luchtontvochtiger heeft een zichtbaar digitaal display dat de relatieve vochtigheid(RV) in procenten weergeeft,het ondersteunt het instellen van een doelvochtigheid van 30% tot 80%,zodat u de kamer gezellig kunt houden of gewoon kunt pas uw ontvochtigingsbehoeften aan.
 • Ultrastille nachtmodus - Met werkgeluid van minder dan 35 dB werkt het stiller in uw kamer dan de geluiden in bibliotheken,dus als u de nachtmodus eenmaal hebt geactiveerd,kunt u genieten van uw rustige en ongestoorde nachten.
 • 2.3L watertank en afvoerleiding - Behalve een 2.3L watertank met een grote capaciteit,die zichzelf volledig uitschakelt bij het naderen,heeft de luchtontvochtiger ook een afvoerslang die kan worden gebruikt om water direct af te voeren.
 • Slimme en draagbare ontvochtiger voor thuis - Vochtigheid is overal,daarom is deze draagbare ontvochtiger een must-have,hij wordt geleverd met handgrepen aan elke kant,zodat je hem gemakkelijk kunt verplaatsen en overal kunt plaatsen waar extra vocht de lucht verstopt!

De beste kelderontvochtiger is een essentieel item voor uw huis. Het helpt de luchtvochtigheid in de kamer te reguleren en overtollig vocht uit de lucht te verwijderen.

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een luchtontvochtiger. De belangrijkste factor is om er een te vinden die past bij uw behoeften en uw budget. Dit artikel biedt een uitgebreide lijst met factoren waarmee u rekening moet houden voordat u een aankoopbeslissing neemt.

Beste luchtontvochtiger kelder
Zwarte schimmel in de hoek van de kamermuur, ontvochtiger en spuitfles met producten voor het verwijderen van schimmel. Voorbereiding voor het verwijderen van schimmel.

Hoe weet ik of mijn kelder overtollig vocht bevat?

Vocht in kelders is een groot probleem. Het kan ervoor zorgen dat de fundering van het huis verschuift en het kan zelfs leiden tot schimmelgroei. Hier zijn enkele manieren om te zien of uw kelder overtollig vocht bevat.

 • Als uw kelder vochtig aanvoelt of muf ruikt, kan dit een teken zijn dat er teveel vocht in de lucht zit.
 • Zoek naar tekenen van waterschade aan de muren, plafonds en vloeren van de kelder. Dit kan zijn door lekkage uit leidingen of door regenwater dat in contact komt met de muren en er doorheen sijpelt.
 • Controleer op condensatie op ramen of op spiegels in de buurt van uw kelderplafond. Condensatie is een teken dat er te veel vocht is in een afgesloten ruimte zoals een kelder.
 • Controleer op schimmelgroei op alle oppervlakken.

Wat zijn de symptomen van overtollig vocht in een kelder?

Vochtproblemen in uw kelder kunnen verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende oorzaken zijn lekkende leidingen, condensatie en wateroverlast. Er zijn ook andere factoren die ervoor kunnen zorgen dat vocht zich ophoopt in uw kelder, zoals temperatuurschommelingen of een hoge luchtvochtigheid.

Het is belangrijk om de oorzaak van het probleem te identificeren voordat u het probeert op te lossen. Als u niet weet waar het vocht vandaan komt, verspilt u alleen maar tijd en geld aan reparaties die het probleem niet oplossen.

Wat zijn de verschillende soorten luchtontvochtigers?

Luchtontvochtigers zijn apparaten die overtollig vocht uit de lucht verwijderen, wat kan leiden tot problemen zoals schimmelgroei en condensatie. Er zijn drie hoofdtypen luchtontvochtigers: droogmiddel, koelmiddel en warmtepomp.

Droogmiddel-ontvochtigers werken door waterdamp uit de lucht te trekken met een droogmiddel dat is opgewarmd. De waterdamp verdampt vervolgens in de lucht terwijl het droge droogmiddel afkoelt.

Koelmiddel-ontvochtigers werken door de lucht te koelen om een temperatuurverschil te creëren tussen de binnenkant van de machine en de buitenkant, waardoor waterdamp condenseert op koude oppervlakken binnenin.

Een warmtepompontvochtiger is een eenvoudig en effectief apparaat waarmee vochtige lucht uit de omgeving kan worden aangezogen en het vocht eruit kan worden gehaald. Het proces werkt door vochtige lucht aan te zuigen door een inlaatopening en deze vervolgens op te warmen met een koelspiraal. Het verdampte vocht wordt opgevangen in een condensor waar het als water kan worden afgezogen.

Moet ik een luchtontvochtiger kopen voor mijn kelder?

Er zijn veel voordelen aan het hebben van een luchtontvochtiger in uw kelder. Om te beginnen kan het schimmelgroei en andere soorten schimmels die gedijen in vochtige omgevingen helpen voorkomen. Het helpt ook om uw kelder fris te laten ruiken door muffe geuren uit de lucht te verwijderen. Daarnaast kan een luchtontvochtiger helpen voorkomen dat allergenen zoals huisstofmijt en huidschilfers van huisdieren zich in uw huis ophopen.

Als u een kelder heeft of in een gebied met een hoge luchtvochtigheid woont, wilt u misschien een luchtontvochtiger installeren. Deze apparaten verminderen de hoeveelheid vocht in de lucht door het uit de atmosfeer te verwijderen. Dit kan helpen voorkomen dat schimmel groeit, de levensduur van uw bezittingen verlengen en zelfs allergenen verminderen.

Wat is de beste luchtontvochtiger voor mijn kelder?

Om de beste luchtontvochtiger voor uw kelder te vinden, moet u eerst weten welk type kelder u heeft. Als uw kelder een afgewerkte ruimte is, wordt een luchtontvochtiger met hoge capaciteit en een continu afvoersysteem aanbevolen. Als uw kelder onafgewerkt is en geen ramen heeft, is een luchtontvochtiger met een lage capaciteit en een afvoersysteem met emmers het meest effectief.

Wat kost een kelderontvochtiger?

Kelderluchtontvochtigers zijn een belangrijk onderdeel van het airconditioningsysteem in huis. Ze helpen vocht uit uw kelder te verwijderen, wat het risico op schimmel- en meeldauwgroei vermindert. Kelderluchtontvochtigers worden vaak gebruikt om de luchtvochtigheid in kelders met een hoge luchtvochtigheid gedurende lange tijd onder controle te houden.

Een goede kelderontvochtiger kost tussen de 500 en 1.000 eur, afhankelijk van de grootte en functies.

Wat als ik al een luchtbevochtiger in huis heb, heeft dit dan invloed op de prestaties van mijn nieuwe luchtontvochtiger?

Nee het zal niet. Een luchtbevochtiger is ontworpen om uw huis vochtiger te maken. Een luchtontvochtiger is ontworpen om vocht uit de lucht te verwijderen.