Beste lijm voor aluminium van 2023 (TOP15)

De 15 beste lijm voor aluminium beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Metalen reparatiepasta, las metalen reparatiepasta, Magic reparatie lijm metalen lijm las industriële warmtebestendigheid AB lijm, roestvrij staal aluminium reparatie agent-50g* 2

 • OPMERKING: De lijm is nu licht gehard vanwege over het algemeen koelere temperaturen in de meeste gebieden. Als de lijm na ontvangst gehard is, kunt u de A-buislijm een tijdje in heet water laten weken en deze vervolgens verwijderen voor gebruik nadat de lijm zacht is geworden. Als u niet tevreden bent met het product, zullen we het voor u retourneren voor een terugbetaling.
 • Sterke metalen reparatielijm: deze metalen reparatielijm repareert gebarsten of beschadigd metaal tot in de perfectie. Dit zou u moeten helpen om doe-het-zelf metalen reparaties gemakkelijk en snel te maken!
 • Weerstand op hoge temperatuur: bestand tegen temperaturen tot 150°C. Wanneer het volledig is uitgehard, is het zo hard als ijzer en biedt het een uniforme dikte van de bindingslijn.
 • Brede waaier van toepassing: Hoofdzakelijk gebruikt voor het gieten van defecten zoals staalafgietsels, zandgaten en poriën, en het vullen van scheuren. Het kan worden gebruikt om brandstoftanks, leidingen, gebarsten beton, enz. te repareren.
 • Eenvoudig te gebruiken: Geschikt voor verschillende ruwe omgevingen, gemakkelijk te gebruiken en te drogen. Meng 1:1, breng aan en laat een paar uur drogen. Volledige uithardingstijd is 12 uur.
Bestseller Nr. 2

Superlijmstift voor metaal, staal, roestvrij staal & aluminium - 5 g voor eenvoudig en precies aanbrengen

 • Superlijmstift voor metaal extra sterk & voor nauwkeurig lijmen van metalen materialen met een gemiddelde viscositeit voor hoge sterkte.
 • De metaallijm hecht metalen, aluminium, roestvrij staal, gietijzer of plaatstaal binnen enkele seconden met een hoge aanvangshechting.
 • Er ontstaat snel een sterke en duurzame lijmverbinding tussen de metalen onderdelen, die vocht- en weerbestendig is.
 • De fijne pin zorgt voor een schone en precieze hechting zonder druipen. De metaallijm is eenvoudig en nauwkeurig aan te brengen.
 • De lijm loopt niet uit en druipt niet, wat vooral belangrijk is op gladde oppervlakken zoals metaal.
Bestseller Nr. 3

Rmolitty AB metaallijm, zeer sterke 2-componenten lijm (40 g x 2 metalen lijm extra sterk, vloeibaar metaal voor staal, metaal, gietijzer

 • Perfecte reparatie: AB metaallijm is een zeer sterke 2-componenten lijm epoxyhars die als alternatief voor lasbrander wordt gebruikt en sterke en duurzame reparaties aan metaal en meerdere andere oppervlakken biedt en een sterke en stabiele duurzame verbinding vormt. Dit product kan bij kamertemperatuur worden uitgehard, is eenvoudig te gebruiken, heeft een hoge sterkte, een goede slijtvastheid, hittebestendigheid, corrosiebestendigheid en slagvastheid.
 • Breed toepassingsgebied: hittebestendige metalen lijm wordt vaak gebruikt voor het vullen van gietfouten zoals trachomscheuren in ijzeren en koperen gietdelen en kan ook als algemene structuurlijm worden gebruikt. Epoxyharslijm hecht vrijwel op elk droog, vuil- en olievrij oppervlak en kan afhankelijk van de toepassing worden gevormd, gevijld, geslepen, geboord enz.
 • Eenvoudig te bedienen: de twee componenten lijm heeft een duwstang-ontwerp dat ervoor kan zorgen dat de pasta in de A- en B-buizen tegelijkertijd in een verhouding van 1:1 wordt geëxtrudeerd. Het is niet nodig om de lijmverhouding zelf te controleren om te voorkomen dat de pasta niet droogt of de hechting door een verkeerde verhouding wordt verminderd.
 • Voordelige set: lijm voor metaal beschikt over een complete accessoireset, inclusief A- en B-lijm (40 g x 2), 1 wegwerphandschoenen, 2 x houten roerstaaf, 1 x roerplaat. Repareer snel beschadigde gebieden, de complete set is handiger in gebruik en het is minder waarschijnlijk dat handen of andere delen van het huis vuil worden.
 • Doordachte aftersales service: Als je niet tevreden bent met de 2-componenten lijm of de metaallijm vanwege het verzendproces overloopt, neem dan gerust contact met ons op en we zullen je graag een vervanging of terugbetaling sturen.
Bestseller Nr. 4

Superlijm extra sterk voor metaal 25g - waterproof, hittebestendig & met naaldsluiting

 • Superlijm Extreem sterk voor metaal, sneldrogende vloeibare metaallijm Lijm voor het bomvrij verlijmen van metalen materialen.
 • Metalen voorwerpen kunnen in een handomdraai worden verlijmd met snelle uitharding, waardoor ze weerbestendig, waterdicht & hittebestendig worden.
 • Speciale metaallijm lijmt metalen materialen met hoge sterkte binnen enkele seconden aan elkaar en hecht ze als een lasnaad.
 • Sterk presterende lijm die in enkele seconden uithardt en zeer veerkrachtig is tot -45°C of +115°C.
 • Toepassing: Ontvet het te lijmen metaal, breng een laag lijm aan en laat de lijm uitharden.
UitverkoopBestseller Nr. 5

Hybride montagelijm, 290 ml, sneldrogende lijm, extra sterk, universele lijm, extra sterk, waterbestendig, overschilderbaar, glaslijm, houtlijm, tegellijm en meer van Point

 • Veel lijm drogen alleen langzaam. Omdat onze snel uithardende krachtlijm extra sterk is, biedt hij in slechts 15 minuten een extreem sterke hechting van 2 kg/cm² en bereikt hij al na 3 uur 80% van zijn maximale prestaties (30 kg/cm²) – alle lijm extreem sterk – voor sneller en efficiënter werken. Afdichtingspistool vereist.
 • Veel zogenaamde "montagelijm extra sterk" hechten niet op oppervlakken zoals ze dat beloven. Point 104 Turbo Power Fix is een hybride krachtlijm op silangemodificeerde polypropyleenbasis, die is ontwikkeld voor een bijzonder sterke hechting voor een groot aantal bouwmaterialen - zelfs voor de verticale verlijming van zware voorwerpen van kegel, steen en keramiek. Bij het verlijmen van zware of overhangende objecten is extra ondersteuning nodig.
 • De alleskunner onder de kleefstoffen – een vochtbestendige afdichtlijm – perfect voor beton, muren, keramiek, glas, hard pvc, metaal, aluminium, steen, OSB en hout. Deze niet-agressieve betonlijm voor binnen en buiten kan worden geverfd. Ideaal als steenlijm, plintlijm, voor tegels, panelen en bekleding. Opmerking: beperkte geschiktheid als kunststoflijm voor PE, PP, PC, PMMA, PTFE, zachte kunststoffen, neopreen en bitumineuze ondergronden.
 • Milieuvriendelijk: onze sterke constructielijm is na het uitharden geurloos en geeft geen schadelijke stoffen vrij. Wij zijn trots op onze uitstekende productkwaliteit. Onze bouwlijm voor wand- en vloertegels en voor keramiek worden door bouwprofessionals over de hele wereld beschermd. De montagelijm wordt uitsluitend in Europa geproduceerd en ondergaat vóór de levering onze strenge kwaliteitscontroles.
 • POINT hecht grote waarde aan klanttevredenheid. Als Europees bedrijf bieden wij de meest hoogwaardige, effectieve en duurzame thuisproducten op de markt aan. Onze witte krachtlijm kleeft en dicht en garandeert je wrijvingsloos en ongecompliceerd werken – geheel zonder stress. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je contactlijm, helpt ons team je graag verder.
Bestseller Nr. 6

DIP-Tools GFK-lijm - extra sterk, hittebestendig, waterdicht | 2 componenten lijm kunststof, hout, steen, metaal incl. mengsproeiers - zwart (2x25ml)

 • Extreme sterkte: deze 2-componentenlijm kan worden gebruikt waar conventionele lijm de vereiste sterkte niet bereikt. De 2 componenten bereiken hogere sterktes met weinig/geen oppervlaktebehandeling.
 • Weer, hitte en water kunnen onze 2k-lijm niet beschadigen. In de regen, onder water of bij temperaturen tot 120°C. De hechting van deze 2-componentenlijm is extra sterk.
 • Materiaalonafhankelijk: onze 2-componentenlijm voor metaal, hout, steen en vooral alle kunststoffen (behalve PP, PE en siliconen) hecht permanent. Het lijmen van verschillende materialen gaat snel en betrouwbaar met onze 2-componentenlijm.
 • EASY TO APPLY - De GRP-lijm wordt geleverd met een geschikt mengmondstuk. Alle benodigde informatie is te vinden op de productpagina en op de verpakking (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands).
 • Hoogwaardige kwaliteit: Onze 2k-lijm heeft een uitstekende slag-, schraap- en treksterkte en kan na uitharding worden geschuurd en overgeschilderd. Uitharding vindt plaats na ongeveer 5 minuten.
UitverkoopBestseller Nr. 7

AB Glue Magic Welding Glue 80G A+B-lijm, metaallijm, hittebestendig, magische laslijm, metaalreparatiepasta, scheurdicht middel, reparatielijm voor reparatie van brandstoftank (40 g + 40 g)

 • Opmerking: De lijm is nu vanwege de over het algemeen koelere temperaturen in de meeste gebieden licht uitgehard. Als de lijm na ontvangst is uitgehard, kun je de A-tube lijm een tijdje in heet water weken en hem vervolgens voor gebruik verwijderen nadat de lijm zacht is geworden.
 • Effectieve lijm: Deze reparatielijm is ontwikkeld als alternatief voor branderlassen en biedt sterke en duurzame reparaties aan metalen en meerdere andere oppervlakken. Het hecht op bijna elk schoon oppervlak dat vrij is van vuil en olie.
 • Hoge temperatuurbestendigheid: Bestand tegen temperaturen tot 150 °C. Als het volledig is uitgehard, is het net zo hard als ijzer en biedt het een gelijkmatige dikte van de lijmvoeg.
 • Breed toepassingsgebied: Hoofdzakelijk gebruikt voor gietstaal, zandgaten en poriën, het vullen van scheuren en andere gietfouten. Het kan worden gebruikt om brandstoftanks, buizen, gebroken beton en meer te repareren.
 • Eenvoudig in gebruik: geschikt voor verschillende ruwe omgevingen, eenvoudig te bedienen en te drogen. 1:1 mengen, aanbrengen en enkele uren laten drogen. Volledige uithardingstijd 12 uur.
Bestseller Nr. 8

Miioto 2 componenten lijm voor metaal, metaallijm, hittebestendig, metaallijm, extra sterk, vloeibaar metaal, wordt geleverd met accessoires, waterbestendig, snelle reparatie van alle gegoten metalen

 • ✅ Professionele metaallijm: de metalen AB-lijm heeft een supersterke hechting en kan stevig aan verschillende metalen oppervlakken plakken om een sterke en duurzame verbinding te vormen. Of het nu gaat om roestvrij staal, aluminium, koper of andere metalen materialen, het is gemakkelijk te hanteren.
 • ✅ Hoge temperatuurbestendigheid: vloeibare metaallijm is bestand tegen temperaturen tot 150 °C. Zelfs onder extreme temperaturen behoudt het zijn sterkte en duurzaamheid en is het geschikt voor metalen verbindingen onder verschillende hoge temperaturen.
 • ✅Snelle uitharding: de 2-componenten lijm beschikt over geavanceerde uithardingstechnologie en kan in korte tijd snel uitharden, waardoor de bouwtijd aanzienlijk wordt verkort en de werkefficiëntie wordt verbeterd.
 • ✅Veiligheid en milieubescherming: de 2-componenten metaallijm maakt gebruik van een veilige en milieuvriendelijke formule. Het beschadigt het metalen oppervlak tijdens het gebruik niet en heeft geen invloed op het milieu en het menselijk lichaam.
 • ✅ Brede toepassing: hittebestendige metaallijm is niet alleen geschikt voor het verlijmen van metalen materialen, maar kan ook worden gebruikt voor het verlijmen van andere materialen zoals steen, keramiek enz. Het heeft een breed scala aan toepassingen en kan bij verschillende gelegenheden worden gebruikt, bijvoorbeeld bij huisonderhoud en industriële productie.
Bestseller Nr. 9

Super Lijm 5g Cyanoacrylaat Zelfklevende Instant Lijm Snelle Genezing Voor Bouw Reparatie Plastic Metalen Hout Rubber Porselein Glas Keramische Lederen Multiplex Aluminium

 • Sterke instant kleurloze vloeibare lijm voor resistente hechting in seconden
 • Superlijm voor het verlijmen van metalen, rubber, hout, keramiek, cement, harde kunststoffen, glas, leer, multiplex, aluminium
 • Dichtheid: 1,1g/cm³. Vult onregelmatigheden tot 0,1 mm. Initiële droogtijd: van 5 tot 60 seconden afhankelijk van het materiaal. Volledige droogtijd: 24 uur. Bestand tegen temperaturen van -55 °C tot +80 °C. 1 druppel dekt 2,5 cm².
 • Gebruiksaanwijzing: Te verlijmen oppervlakken moeten worden gereinigd, ontvet en vuilvrij. Breng een dunne laag lijm aan op een van de oppervlakken. Hoe dunner de laag is, hoe sterker de verbinding zal zijn. Monteer de onderdelen onmiddellijk, houd enkele seconden ingedrukt.
 • 1 fles van 5 g (ongeveer 100 druppels) met één druppel mondstuk voor optimale toepassingsnauwkeurigheid
Bestseller Nr. 10

Pattex PVC & aluminium, afdichtmiddel voor bevestigingen op pvc en aluminium, hoogwaardige hechting op vochtige ondergronden binnen en buiten, witte lijm in 450 g cartridge

 • Meerdere materialen: deze bevestigingslijm maakt zachte verlijming op vele materialen zoals PVC, aluminium, tegels, kunststof*, spiegel enz. mogelijk.
 • Sterke bevestiging: deze witte kit maakt de bevestiging van PVC-lambrisering, elektrische kabelkanalen, PVC- en/of aluminium profielen, drempelstang enz. mogelijk. Het maakt bevestiging tot 25 kg/cm² mogelijk.
 • Binnen en buiten: deze waterdichte kit kan onder de meest extreme omstandigheden worden gebruikt, hij is geschikt voor vochtige ondergronden, zowel binnen als buiten.
 • Alle oppervlakken: deze duurzame lijm is ideaal voor het verlijmen op poreuze of geblokkeerde oppervlakken: verf, pleisterwerk, pleisterwerk of andere soorten coating.
 • Verpakking: Pattex PVC & aluminium, hoogwaardige lijm op polymeerbasis, voor bevestiging binnen en buiten, 450 g afdichtmiddel. 1 cartridge = 12 meter koord.
UitverkoopBestseller Nr. 11

UHU 45865 — Maximaal reparatievermogen, buis van 8 G

 • Extreem sterk en flexibel.
 • Lijmen blijft elastisch en is bestand tegen trillingen en schokken.
 • Uv- en temperatuurbestendig van -40 °C tot +120 °C.
 • Waterbestendig en vaatwasmachinebestendig.
 • Geschikt voor reparaties binnen en buiten.
Bestseller Nr. 12

Metaalreparatie superadhesie, metaallijm extra sterk 100 g A+B, metaalreparatiemiddel, AB-lijm, laslijm met hoge sterkte, metaalreparatiepasta gebruikt om gietfouten te herstellen

 • 【Opmerking】De ab-lijm hardt gemakkelijk uit vanwege de doorgaans lage temperatuur in de meeste gebieden. Als de lijm na ontvangst uithardt, kunt u de lijmtube een tijdje in heet water laten weken en vervolgens eruit halen voor gebruik zodra de lijm zacht is.
 • 【Magische laslijm】 Metaalreparatielijm kan scheuren, gaten, lasnaden en andere problemen snel en gemakkelijk repareren, waardoor een stevige en duurzame reparatie van metalen oppervlakken ontstaat die na reparatie sterker is dan ijzer.
 • 【Krachtige reparatiefunctie】 Metaalreparatiemiddel is bestand tegen hoge en lage temperaturen, is bestand tegen temperaturen tot 150 °C, hoeft niet te worden gelast, repareert snel en eenvoudig scheuren, gaten, roest, zwakke lassen en andere problemen, en kan ook worden geverfd en na reparatie, boren, polijsten, polijsten, modelleren en andere bewerkingen.
 • 【Gebruiksmethode】 Draai eerst 90° tegen de klok in, open het lijmmondstuk, plaats de duwstang, knijp dezelfde hoeveelheid lijm eruit, roer gelijkmatig en breng het gemengde reparatiemiddel gelijkmatig aan op het te repareren gebied. De uithardingstijd bedraagt ​​30 minuten, volledige uitharding duurt 24 uur en de hardheid is hoger na volledige uitharding
 • 【Breed toepassingsgebied】Metaallijm extra sterk is geschikt voor het repareren van alle oppervlakken, staal, metaal, keramiek, hout, elektronische componenten, huishoudelijke apparaten, glas, kunststof, acryl, enz. Het kan worden gebruikt voor het repareren van gastanks, leidingen, gebarsten beton of andere metalen voorwerpen worden.
Bestseller Nr. 13

UHU Speciale lijm METAAL, snelle lijm voor metalen, tube, 30 g

 • Snelle lijm voor metalen
 • Snel aantrekkende, druppelvrije contactlijm
 • Voor metaal op metaal en in combinatie met vele andere materialen
 • Bijzonder geschikt voor verlijmingen op verticale oppervlakken. Temperatuurbestendig van -20 °C tot +125 °C. Blijft na uitharding elastisch en flexibel
Bestseller Nr. 14

1 x EPOXY Aluminium Pasta voor het bevestigen van scheuren in metalen onderdelen Motorblokken Hoofden gebroken draden etc 100g Nieuw

 • 100g EPOXY ALUMINIUM PASTE VOOR HET OPSTELLEN VAN SCHERMEN IN METALEN DELEN MOTOR BLOKKEN KOPEN GEBROKEN DRAADEN
 • De verpakking bevat een stuk herforsement mesh en twee plastic lepels
 • SPECIALE TECHNISCHE EPOXY - HOGE KWALITEIT PRODUCT
 • bezit de hoogste hechting op alle harde materialen: metalen en hun legeringen en afgietsels
 • Ook glas, hout en steen. Gekenmerkt door hardheid die lijkt op het te repareren materiaal
Bestseller Nr. 15

12 stks mini koeler heatsink printplaat 14x14x6mm aluminium koelvin met lijm lijm op rug voor computer power ic

 • 【Geavanceerd ontwerp】: Deze 12-delige minikoeler-printplaat is ontworpen om het oppervlak in contact met de koele lucht te maximaliseren. Deze heatsink heeft ook een laag gewicht en wordt gebruikt in toepassingen waar gewicht een groot probleem is
 • 【Handig plakken】: Er zit lijm op de achterkant van koellichamen die gemakkelijk aan de hardware kunnen worden bevestigd
 • 【Goede geleidbaarheid】: Deze 14x14x6mm aluminium koelvin met lijm op de achterkant is gemaakt van hoogwaardig aluminium, dat een goede thermische geleidbaarheid heeft
 • 【Veel gebruikt】: Deze kleine koelset voor koellichamen wordt veel gebruikt voor computer, stroom-IC, elektrisch apparaat, LED-lichtapparaten, enz
 • 【Specificaties】: Materiaal: aluminium Maat: 14 * 14 * 6mm/0,55 * 0,55 * 0,23 " Vinnen: 7 Hoeveelheid: 12 Gewicht: 22 g (ongeveer)

De lijm die u op aluminium gebruikt, bepaalt hoe goed het metaal aan het oppervlak hecht. De twee belangrijkste soorten lijmen zijn op oplosmiddelbasis en op waterbasis.

Lijmen op oplosmiddelbasis worden meestal gebruikt voor klussen die veel warmte vereisen, zoals lassen en hardsolderen. Ze werken door het metaal op te lossen in het oplosmiddel voordat het op het oppervlak wordt aangebracht. Lijmen op waterbasis daarentegen werken door moleculen aan elkaar te hechten om een sterkere binding met metalen oppervlakken te vormen dan lijmen op oplosmiddelbasis.

Om de beste lijm voor aluminium te kiezen, moet u overwegen voor welk soort werk u het gaat gebruiken en op welk type oppervlak u het ook gaat aanbrengen.

Wat is de beste lijm voor aluminium?

Aluminium is een veelgebruikt materiaal dat wordt gebruikt in de bouw, productie en transport. Het is echter niet gemakkelijk om ermee te werken. Het vereist speciale apparatuur en vaardigheden die duur zijn in onderhoud.

De beste lijm voor aluminium is een soort epoxyhars, cyanoacrylaat genaamd. Het kan worden gemengd met andere materialen zoals epoxyhars of polyurethaan om een verscheidenheid aan lijmen te maken.

Welke aluminiumlijm is het meest effectief?

Aluminiumlijm is een soort lijm die wordt gebruikt in de bouw en reparatie. Het is een populaire keuze voor het aan elkaar lijmen van materialen zoals hout, metaal en plastic.

Er zijn tegenwoordig veel soorten aluminiumlijm op de markt. Sommige zijn op waterbasis, andere op oplosmiddelbasis. Het type aluminiumlijm dat wordt gebruikt, is afhankelijk van de toepassing en het materiaal dat wordt verlijmd.

Wat zijn de belangrijkste factoren om te overwegen bij het kiezen van de beste lijm voor aluminium?

Bij het kiezen van de beste lijm voor aluminium zijn er enkele belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden. Zo is de hechtkracht van de lijm van belang omdat deze bepaalt hoe gemakkelijk een onderdeel op een ondergrond wordt bevestigd. Ook de materiaaleigenschappen van een lijm spelen een rol, die bepalen hoe lang de hechting meegaat voordat deze slijt of breekt.

Welke lijm moet ik gebruiken in de bouw?

Er zijn veel populaire soorten lijm in de bouw. De meest voorkomende zijn epoxy, polyurethaan en smeltlijm.

Er zijn veel verschillende soorten lijm die in de bouw kunnen worden gebruikt. Alle drie de meest voorkomende soorten die hierboven zijn genoemd, kunnen om verschillende redenen en voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Epoxy wordt meestal gebruikt als een structurele lijm, polyurethaan wordt meestal gebruikt als een waterdichtmakende lijm en smeltlijm wordt meestal gebruikt om twee materialen aan elkaar te hechten zonder andere lijmen of schroeven te gebruiken.

Hoe breng ik de beste lijm voor aluminium aan?

Aluminium is een lichtgewicht en duurzaam materiaal dat gemakkelijk in elke vorm kan worden gemanipuleerd. U kunt aluminiumlijm gebruiken om aluminiumstukken aan elkaar te hechten.

Beste lijm voor aluminium:

 • Lijm op waterbasis: dit type lijm is wateroplosbaar en gemakkelijk te verwijderen, waardoor het de beste optie is voor het werken met aluminium. Het is ook milieuvriendelijker dan andere soorten lijm, omdat het niet afhankelijk is van oplosmiddelen of lijmen die giftig zijn voor het milieu.
 • Acryllijm: Dit type lijm wordt veel gebruikt in de bouw vanwege zijn hoge duurzaamheid en sterkte. Het hecht goed op metalen, hout, plastic en papier, maar wordt niet aanbevolen voor hechting met materialen zoals rubber of leer.