Beste lichttherapielamp van 2022 (TOP15)

De 15 beste lichttherapielamp beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Beurer Daglichtlamp TL 30, Simulatie van daglicht, Lichtsterkte ca. 10.000 lux op een afstand van 10 cm, Medisch hulpmiddel met LED-technologie, Flakkervrije en UV-vrije, variabele voet en opbergtas
 • Daglichtlamp met een verlichtingssterkte van 10.000 lux (bij een afstand van ca. 10 cm) voor het simuleren van daglicht bij symptomen van lichttekort op donkere dagen
 • De lichtdouche met kunstmatig daglicht helpt tegen stemmingswisselingen, neerslachtigheid, futloosheid en weinig energie en zorgt op die manier voor een positieve stemmingswisseling
 • Het wellnesslicht in het handige formaat van een tablet is ideaal voor op uw bureau of voor onderweg; door de variabel instelbare voet kan de TL 30 zowel staand als liggend worden gebruikt
 • Het gecertificeerde medische hulpmiddel zorgt met behulp van de energiebesparende ledtechnologie voor een zeer gelijkmatige verlichting, regelbaar en te bedienen door middel van één handige knop
 • Dankzij het verlichtingsoppervlak van 20 x 12 cm, een productgewicht van ca. 330 g en de handige opbergtas kunt u de lamp overal mee naartoe nemen
Bestseller Nr. 2
Lichttherapielamp 15000 lux - krachtig anti-depressielicht - 3 intensiteitsregelbare daglamp - bewezen therapeutische werking tegen seizoensgebonden depressies (10000 lux, 6000 lux)
 • Breng de winter door met een glimlach - Het intense witte licht van deze lichttherapielamp van 15.000 lux zal u helpen om van depressies af te komen en uw batterijen op te laden. Het bestrijdt elke dag uw lage energieniveau, verbetert de alertheid en het humeur.
 • Uw express lichtkuur - Vergeleken met een lichttherapielamp van 10.000 lux maakt de intensiteit van 15.000 lux het mogelijk om kortere sessies te houden of om verder van de lamp af te zijn. Minder tijd, meer comfort... bij elk gebruik.
 • Verstelbaar en draagbaar - Geniet naast de unieke 15.000 lux-modus van twee andere intensiteitsniveaus: 10.000 lux en 6.000 lux. Gemakkelijk draagbaar, deze lichttherapielamp is bij u als u leest, luncht, werkt. Dankzij de verstelbare steun kunt u hem horizontaal of verticaal gebruiken.
 • Effectief tegen winterblues - Lichttherapieapparatuur wordt in de Scandinavische landen veel gebruikt om het gebrek aan natuurlijk licht in de winter te compenseren. Hun therapeutische effectiviteit is bewezen tegen seizoensgebonden depressies.
 • Les plus - Frans bedrijf en specifieke CE-markering 93/42/EEG. 100% van de UV-stralen worden gefilterd om schadelijke effecten op de ogen of de huid te voorkomen. Extra lange kabel om de lamp te gebruiken waar u maar wilt. Let op, er bestaan contra-indicaties, zie paragraaf "Veiligheidsinformatie" op deze pagina.
Bestseller Nr. 3
Daglichtlamp 10.000 Lux, lichttherapielamp voor depressie, zonnelamp met touch-bediening, traploze helderheid, 4 timers en geheugenfunctie, opvouwbare standaard, lichttherapie voor op kantoor of thuis
 • 【Uv-vrij volledig spectrum-licht】 De therapielamp levert helder licht met maximaal 10.000 lux, simuleert een volledig natuurlijk zonlicht en biedt je dagelijkse zonneschijf, veilig en natuurlijk. Het helpt tegen winterblues, seizoensgebonden depressie, slaapstoornissen, vermoeidheid en ploegenarbeid en zorgt voor een goede stemming voor de dag.
 • Eenvoudige aanraakbediening en 4 COUNTDOWN-timer: de daglichtlamp beschikt over 4 timerinstellingen met een ingebouwde timer (15/30/45/60 minuten). Raak gewoon de timerknop aan om te starten. Wij raden aan om met 15 minuten te beginnen en vervolgens geleidelijk tot 15 minuten tot 1 uur per dag te verhogen, totdat je je persoonlijke effectieve behoefte hebt gevonden. Warmwitte lichttherapie wekt je zacht op, zonder dat je je onbehaaglijk kunt ontspannen.
 • 【Instelbare traploze helderheid en geheugenfunctie】De daglichtlamp beschikt over een traploze lichtintensiteit en een zachte dimfunctie. Witte zonnelamp van 10% - 100%-10%, maakt het eenvoudig om de helderheidsniveaus door lang op de aan/uit-knop te drukken gedurende 2 seconden aan te passen. De geheugenfunctie helpt je om het licht snel in te schakelen vanaf de laatste instelling die je hebt gebruikt. Echt comfortabel, geen verdere bediening nodig.
 • Draagbaar design: 90° opvouwbare houderstandaard - daglichtlamp bureautafel, ultracompact formaat met inklapbare houder maakt de lamp eenvoudig op te bergen en te dragen; de 90° houder kan de openingshoek tussen 0-90 graden instellen om hem naast je laptop, op het aanrecht, op je cabinebureau enz. te plaatsen. Ideaal voor werken, lezen, leren of ontspannen, perfect afgestemd op je dagelijks gebruik.
 • 【Veilig voor ogen en huid en veel gebruikt】 Daglichtlamp geen flitslicht en straling, gaat langer mee dan TL-buizen. Helder, triestig licht verbetert de slaap, verhoogt de stemming, verhoogt de energie en verbetert de concentratie, zodat je je revitaliseert. Het verpakt met 1 x lichttherapie, 1 x type C-kabel (59 inch); 1 x handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). (Tips: moet worden aangesloten voor gebruik, niet oplaadbaar en de adapter is niet inbegrepen)
Bestseller Nr. 4
Daglichtlamp, lichttherapielamp, 10.000 lux, tegen depressies, 2 lichtkleuren, 4 helderheidsniveaus, zonlichtlamp, uv-vrij, met timer en geheugenfunctie, met houder voor thuis en op kantoor
 • 【10.000 lux simuleert daglicht】Het zachte licht simuleert de zon, ook zonder te flikkeren, waardoor seizoensgebonden depressie, vermoeidheid en zongevoeligheidssymptomen enz. effectief bestrijden en energiegebrek of depressies kunnen worden verlicht. De daglichtlamp op het bureau bevat geen ultraviolette stralen en beschermt zo je ogen.
 • 【2 lichtkleuren en 4 helderheidsniveaus】Deze lichttherapielamp tegen depressie biedt 2 lichtkleuren (natuurlijke en warme kleuren), one-key-conversie, eenvoudige bediening, je kunt de kleurtemperatuur kiezen op basis van de omgeving; tegelijkertijd kun je de juiste helderheid kiezen (25% / 50% / 75% / 100%).
 • 【4 timerinstellingen & geheugenfunctie】Deze draagbare zonnelamp beschikt over een geïntegreerde automatische timer van 15/30/45/60 minuten; wij raden aan om vanaf 10 minuten te beginnen en vervolgens geleidelijk te verhogen tot je de meest effectieve tijd hebt gevonden; uitstekende geheugenfunctie kan de laatst gebruikte instellingen (lichtkleur, helderheid), geen nieuwe selectie opnieuw instellen. nodig, verhoogt het comfort.
 • Energiebesparend led-design: deze lichtdouche 1000 lux bestaat uit hoogwaardige led-lampkralen, met een levensduur van ca. 60.000 uur, gelijkmatige lichtopbrengst, geen flikkering, geen verblinding en beschermt de ogen tegen vermoeidheid. Ook kinderen en ouderen kunnen het probleemloos gebruiken.
 • 【Klein en licht】Deze daglamp is klein en licht, neemt geen plaats in en heeft een 90 graden draaibare houder, die zeer goed is voor studentenhuizen, gezinnen, slaapkamers, kantoren, reizen enz.
UitverkoopBestseller Nr. 5
Beurer daglichtlamp TL 90, lichttherapielamp met traploze verstelling van de hellingshoek, weergave van de behandelingstijd
 • De daglichtlamp met een verlichtingssterkte van 10.000 lux (bij een afstand van ca. 15.cm) zorgt met het krachtige lichtveld voor nieuwe energie en voor welzijn in de winter
 • De traploze verstelling van de hellingshoek van de wellnesslamp zorgt ervoor dat het licht perfect op u is afgesteld, zodat het licht het vermoeidheidshormoon melatonine tegengaat en u van het gelukshormoon serotonine voorziet
 • De daglichtlamp TL.90 geeft de actuele behandelingsduur weer met behulp van acht LEDs. Na een behandelingstijd van 15 minuten begint telkens één LED te branden
 • Het zeer grote lichtoppervlak (ca. 51.x.34.cm) activeert u met behulp van de handige bediening met één knop. Meteen na het inschakelen gaat het licht zonder te flakkeren aan, ook tijdens het gebruik flakkert het licht niet en het geeft ook geen uv-straling af
 • Dankzij de stevige voet kan het apparaat zonder gevaar worden gebruikt. Het medische hulpmiddel bevat energiebesparende lampen (2.x 36 watt)
Bestseller Nr. 6
Lichttherapielamp, ALBINA UV-vrije 10000 Lux SAD-lamp met 3 kleurtemperatuurmodi & instelbare helderheid & timer & geheugenfunctie, zonlichtlamp voor kantoor/thuis/decoratie (Wit)
 • Natuurlijke zonlichtsimulatie: 10.000 lux natuurlijke zonlichtlamp, imiteert het daglicht in het spectrum, wat een aangename sfeer creëert en je nervositeit, angst en geïrriteerde sfeer verlicht, met name op regenachtige dagen, bewolkte dagen en andere troostloze binnenruimtes.
 • Verbetering van de slaapkwaliteit: een groot aantal experimenten met lichttherapie kan de slaap verbeteren door de diepe slaaptijd te verlengen, om energie te behouden en de concentratie te verbeteren. 2-in-1 therapie-/daglichtverlichting is de juiste keuze.
 • 【3 kleurtemperatuurmodi en helderheidsinstelling】: met de keuze van wit licht, natuurlijk licht en warm licht 3 voldoet Albina daglichtlamp aan de meeste verschillende behoeften en wordt ook als dagelijkse lees-/schrijf-/slaaplamp gebruikt. Druk kort (20%-40%-60%-80%-100%) of lang (20%-100%) op de toetsen "+"/"-" om de helderheidsniveaus in te stellen.
 • 【Timer- en geheugenfunctie】: 10 minuten, 20 minuten, 30 minuten, 60 minuten tijdsinstelling, geen handmatig uitschakelen van daglichtlamp bureau nodig, wat vooral 's nachts de ideale slaapsfeer creëert. Met de geheugenfunctie onthoudt de lamp de vorige helderheidsinstelling, bespaart tijd en voorkomt het opnieuw in te stellen.
 • Draagbaar en artistiek design: met zijn lichte en compacte formaat, eenvoudig op te bergen en te dragen, kun je hem op je bureau, naast je laptop, op het aanrecht, op het bureau of overal plaatsen. Lichttherapielamp kan vanwege zijn unieke uiterlijk ook als decoratie worden gebruikt.
Bestseller Nr. 7
Blauwe lichttherapielamp, huidverzorgingstherapielamp voor thuis voor volwassenen voor schoonheidssalon voor baby
 • Huidverzorgingseffect: Goed voor verschillende huidbehandelingen, het beste voor oppervlakkige (oppervlakte)huidverzorging, verbetering van de huidtextuur.
 • Geelzucht verbeteren: Door te verlichten, kan het bilirubine in het lichaam worden omgezet in andere stoffen, waardoor de symptomen van geelzucht verbeteren.
 • Acneverwijdering: Dood propionibacterium acnes door bestraling met blauw licht, kan zonnebrand, acne en zelfs littekens helpen verwijderen die oorspronkelijk door acne werden veroorzaakt.
 • Principe: het is een hoogenergetische lichtbron die blauw licht met een hoge sterkte en een smal spectrum kan uitstralen, en het spectrumbereik van blauw licht overlapt met het absorptiespectrumbereik van bilirubine.
 • Veilig in gebruik: koude lichtbron, geen straling, geen ultraviolet, veilig en betrouwbaar. Licht van gewicht en draagbaar, geschikt voor thuis en op reis.
Bestseller Nr. 8
Daglichtlamp 10.000 Lux, led-lichttherapielamp met 3 helderheidsniveaus, uv-vrije bureaulamp, daglicht, volspectrumlamp met traploze dimmer, lichttherapielamp tegen depressies
 • 【10000 lux】 Deze daglichtlamp heeft een helderheid van 10.000 lux (15 cm) en een volledig spectrum met uv-filter. Het wordt gebruikt voor simulatie van zonlicht en is onschadelijk voor het menselijk lichaam. Het helpt om de stemming, gezichtsvermogen en slaap te verbeteren,vermindert stress en geeft je energie. Hij is zeer geschikt om thuis uit te rusten, op kantoor te werken, te reizen en is een mooi cadeau.
 • 【Traploos dimmen】Deze lichttherapielamp heeft 2 kleurtemperaturen: koud licht (5500 K) en warm licht (3200 K). Hij biedt drie instelbare helderheden (30%, 60%, 100%). Je kunt de kleurtemperatuur en helderheid naar wens selecteren. Tegelijkertijd flikkert deze fototherapielamp niet en is het licht stabiel en niet schadelijk voor de ogen.
 • 6 timers: deze daglicht-bureaulamp beschikt over 6 timerfuncties: 10 minuten, 20 minuten, 30 minuten, 40 minuten, 50 minuten en 60 minuten. Je kunt de timer naar behoefte inschakelen en hij schakelt automatisch uit als de tijd is verstreken. Hij is zeer praktisch en bespaart energie.
 • 【Voldoende en stabiel licht】 De grootte van deze lichtwekker bedraagt 23,5 x 14,2 x 16 cm (bestralingsoppervlak 23,5 x 14,2 x 16 cm), hij heeft geen frame, zodat het werkelijke stralingsoppervlak van het licht groter is. Tegelijkertijd is hij uitgerust met een 24 V 1A-adapter, waarmee het vermogen 20 W kan bereiken, waardoor het licht helderder en het fototherapieeffect beter wordt.
 • 【Eenvoudig te bedienen】 Levering van deze fototherapie-lamp omvat: 1 x daglichtlamp, 1 x 24V 1A adapter en 1 x handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). De bediening is zeer eenvoudig en gemakkelijk te starten. - -
Bestseller Nr. 9
Nertpow Lichttherapie-lamp, 12000 lux, UV-vrije led met Helderheid en Kleurtemperatuur, Instelbaar, Timer, Touch-bediening, Geheugenfunctie, compact formaat voor thuis of op kantoor, 360 graden rotatie
 • Verbeter je stemming, slaap en energie op natuurlijke wijze met onze led-lamp, die een volspectrumlicht met 12.000 lux levert, waardoor de kwaliteit van het middaglicht perfect wordt geïmiteerd. Kleurtemperatuur: 6500 K zonder UV of flikkeren. Ideaal om de winterblues te overwinnen en je de hele energie te geven die je nodig hebt in het dagelijks leven.
 • Het lichteffect van onze Nertpow lamp is met 2 kleuren (koud wit/warm licht), elk met een dimmer voor het instellen van de gewenste kleur en intensiteit. De hoogwaardige led-bollen zorgen voor de nodige lichtbron en stel de zonnestralen na, om je een perfecte verlichting te bieden.
 • Onze lamp is extreem eenvoudig te bedienen en geschikt voor mensen van alle leeftijden. Flexibele timer met controlelampje voor timer, 15 min, 30 min, 45 min of 60 min. Met slechts 30 tot 60 minuten van de lamp kun je in enkele minuten een verandering van de stemming en een gezonder welzijn garanderen.
 • Om het licht in de ideale hoek te behouden, is deze lichttherapie-lamp speciaal uitgerust met een 360° draaibare houder. Gewoon de houder voor staand en liggend formaat instellen en aan de muur bevestigen. Ideaal voor kantoor, slaapzaal of thuis, eenvoudig te installeren voor lezen, leren, werken enz.
 • Start je dag met een draagbare daglichttherapie-lamp, geniet van een mooi zonnig plezier en breng meer energie en een glimlach in je leven. Het is een natuurlijke stimulans die ons helpt om positief en vol leven te voelen. Ideaal voor kantoormedewerkers en andere mensen die extra uren nodig hebben, tijdvertraging en slapeloosheid nodig hebben.
Bestseller Nr. 10
EYOCEAN Daglichtlamp, simulatie van daglicht, lichttherapielamp 10.000 lux, daglichtlampen met 3 lichtkleuren en traploos dimmen, UV-vrije volspectrumlamp met timer/geheugenfunctie
 • 🌼 10.000 LUUX UV-vrij volledig spectrumlicht: daglichtlamp met een effectieve lichtsterkte van 10.000 lux (volledig spectrum met uv-filter) voor zonlichtsimulatie helpt tegen winterdepressie (blues), onevenwichtigheid, ingedrukte stemming, energie en tractieloosheid en bovendien is het licht UV-vrij, zodat het uw huid niet schaadt. digt
 • 🌼 Instelbare 3 kleuren en 4 helderheden: EYOCEAN lichttherapielamp 10.000 lux biedt 3 lichtkleuren (koud wit, natuurlijk en warm licht), je kunt de kleurtemperatuur aanpassen aan de omgeving. Vier helderheidsniveaus (25%/50%/75%/100%), led-zonlicht, die naar wens kunnen worden aangepast. Ze zorgen ervoor dat je je gewoon ontspannen en goed voelt
 • 🌼 Mobiele telefoon-/tablethouder van aluminiumlegering: je kunt niet alleen de bij de fototherapiellamp geleverde houder gebruiken om de hoek van het lichtbord in te stellen, maar ook de meegeleverde houder van aluminiumlegering gebruiken om meer van je hoekvereisten te bereiken. Je kunt de mobiele telefoon-/tablethouder alleen gebruiken om meer van je leer- en entertainmentbehoeften te voldoen
 • 🌼 6 modi van timerfunctie: daglichtlamp. Met de ingebouwde automatische timer kun je timingmodi van 10-60 minuten instellen door de knop aan te raken, zodat hij automatisch wordt uitgeschakeld nadat je naar bed gaat of gaat. Het is praktisch en energiezuinig
 • 🌼 Toutch-bediening en led-technologie: de lampbehuizing is gemaakt van hoogwaardige materialen, daglicht lamp leds houden ongeveer 60.000 uur, d.w.z. tien keer langer dan gewone fluorescentielampen. Uitstekende led-kralen, flikkervrij en niet-verblindend licht zonder flitser en straling, het kan je ogen tegen overbelasting beschermen. Ir garanderen een eenjarige geld-terug-garantie en een kwaliteit van drie jaar vanaf de datum van aankoop
Bestseller Nr. 11
Daglichtlamp 10.000 Lux, lichttherapielamp tegen depressies, led-lichttherapielamp, simulatie van daglicht, uv-vrij, geen flikkering, traploos dimmen, met weergave, tijd en geheugenfunctie
 • 【Goed humeur】Deze nieuwe daglichtlamp wordt gebruikt om zonlicht met een helderheid van 10.000 lux (15 cm) en een volledig spectrum met uv-filter te simuleren. Het helpt om de stemming te verbeteren, de slaap te verbeteren, stress te verminderen en je energiegeladen te houden. Hij is zeer geschikt om thuis uit te rusten, te werken op kantoor, op reis en om cadeau te geven.
 • 【Traploos dimmen】Deze lichttherapielamp heeft 2 kleurtemperaturen: koud licht en warm licht. Vier soorten helderheid: 10/30/60/90. Als je bovendien van mening bent dat deze vier helderheidsmodi nog steeds niet aan je eisen voldoen, kun je de helderheid ook zelf instellen en de gewenste helderheid kiezen tussen 10-99.
 • 【Zonsopgang- en zonsondergangmodus】Deze nieuwe lichttherapie kan ook de dynamische scènes van zonsopgang en zonsondergang simuleren. Laat je de verandering van het licht van donker naar helder bij zonsopgang echt voelen, en je kunt ook de verandering van licht naar donker voelen bij zonsondergang.
 • 【Helder scherm】Deze nieuwe daglichtlamp beschikt over een helder scherm, waarop helderheid en tijd duidelijk kunnen worden weergegeven. Als je de lamp niet nodig hebt, kan hij tegelijkertijd ook als klok worden gebruikt; door de heldere schermweergave kun je de tijd goed zien en verslaap je je niet.
 • 【Timing】Op deze daglichtlamp kan de tijd worden ingesteld: 10 minuten, 30 minuten, 1 uur, 2 uur, 3 uur. Selecteer de lichttijd en de lamp gaat automatisch uit als de tijd is verstreken. Tegelijkertijd is hij groter, wat betekent dat het stralingsbereik breder is. De meegeleverde adapter is 24 V, zo heeft hij veel vermogen, is het licht stabieler en helderder en het fototherapie-effect beter.
Bestseller Nr. 13
Czemo Daglichtlamp 10.000 Lux lichttherapielamp tegen depressies led-lichtdouche UV-vrije zonlichtlamp met instelbare helderheidsniveaus en 4 timers
 • Uv-vrij volspectrumlicht: deze led-lamp bootst een heldere, zonnige dag na en levert het aanbevolen UV-vrije 1000 lux volspectrumlicht. Een eenvoudige manier om winterblues, circulaire slaapstoornissen, vermoeidheid en ploegenwerk te bestrijden.
 • Instelbare temperatuurverlichting: wat je ook nodig hebt voor een superhelder licht of een zacht warm licht, deze lamp heeft alles. Wij produceren deze zonnelamp met instelbare lichtkleuren, waaronder wit, natuurlijk en warm licht voor je verschillende behoeften. Raak gewoon de knop met je vinger aan en geniet van je prachtige tijd – de ideale led-energielamp voor thuis en op kantoor.
 • Instelbare helderheid: het is heel eenvoudig om in enkele seconden de meest aangename helderheid te vinden. Met traploos dimbaar licht kun je de lamp in een breed bereik van 10% tot 100% helderheid instellen. Dat betekent dat je het kunt dimmen, zodat het 's nachts minder helder is, of je kunt het volledig opdraaien om overdag een hele ruimte te verlichten.
 • Auto-off timer - Sad Lamp met 4-timer functie. Je kunt deze SAD-lamp 15/30/45/60 minuten kiezen. Begin met 15 minuten en stap dan geleidelijk naar de meest geschikte tijd, energiebesparend en comfortabel.
 • Uniek design en geheugenfunctie: dankzij het compacte formaat met opvouwbare houder kan de lamp gemakkelijk in een lade worden opgeborgen of in je koffer worden gestoken. Het esthetisch aantrekkelijke design van de houtnerf past bij elk interieur. Bovendien slaat de lichtlamp je laatste instellingen, inclusief lichttemperatuur en -intensiteit, zodat je niet de moeite hoeft te doen om de knop voortdurend aan te raken.
Bestseller Nr. 14
Emotionlite Nachtlampje stopcontact met schemeringssensor, helderheid traploos instelbaar, zeer goed voor kinderkamer, trapopgang, slaapkamer, keuken, oriëntatielicht, warmwit, 2 stuks
 • Helderheid instelbaar: de onderste schakelaar helpt je om de helderheid in te stellen, van laag tot hoog (1% – 100%), sfeerlicht en veiligheid voor je weg in het donker.
 • Automatisch aan/uit: geïntegreerde intelligente schemeringssensor, schakelt het licht alleen in als de omgevingsverlichting niet meer voldoende is.
 • Compact en ultradun: compacte afmetingen en een extreem plat ontwerp, dat plat tegen de muur ligt en niet uitsteekt. Verspringend ontwerp met tanden dat de tweede uitgang op de muur niet blokkeert.
 • Multifunctioneel: direct insteken voor kinderkamerdecoratie, kinderslaapkamer, woonkamer, babykamer, badkamer, hal, trappenhuis, gang, keuken, garage, kelder of een donkere hoek.
 • Energiebesparende garantie: energiebesparend met 0,5 W led en zonder lampwisseling, tot 50.000 uur levensduur. 45 dagen geld terug en 2 jaar garantie, 100% tevreden vervanging/terugbetaling voor kwaliteitsprobleem.
Bestseller Nr. 15
Nachtkastlamp Touch Dimbaar, LED Smart Nachtlicht, Sfeerlicht, Bureaulamp, USB oplaadbaar, draagbaar, kleurverandering 256 RGB voor kinderen, slaapkamer, camping (warm wit)
 • Touch geactiveerde bedlamp: Intelligente sensor, raak de bovenkant aan om aan/uit te schakelen of het licht in te stellen. Raak het paneel gedurende meer dan 3 seconden aan om het licht in te schakelen. Je kunt de kleur kiezen die bij je stemming past en een aangename sfeer creëren.
 • Instelbare helderheid en kleurverandering RGB: Raak het bedieningspaneel aan om 3 helderheidsgraden van warm wit licht te wisselen. (Laag, gemiddeld en hoog). Je kunt eenvoudig de kleur wijzigen door de bovenkant van de led-lamp aan te raken (rood, groen, blauw, geel, roze). Het is comfortabel en gezellig voor de ontspanning.
 • De led-nachtlamp met aanraakfunctie is een comfortabel nachtlampje, hij is dimbaar en trekt de aandacht van kinderen. Met een oogvriendelijke, 360°-afdekking, die een gelijkmatig en zacht licht verspreidt. Perfect als constant nachtlampje om je kinderen in het donker veilig te houden.
 • Breed inzetbaar: Hij kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, als nachtlampje, feestdecoratie en bij outdoor camping. De zachte dimbare helderheid kan je helpen goed te slapen. De lamp heeft een handgreep aan de buitenkant op de bodem om je te helpen hem gemakkelijk te dragen bij gebruik buitenshuis. Hij kan als kleine lantaarn worden gebruikt.
 • USB-oplaadbaar: De ingebouwde 1200 mAh oplaadbare lithiumbatterij maakt het mogelijk om hem buiten te gebruiken. Veilig in gebruik. Opmerking: de batterij werkt tot 30 uur bij minimale helderheid, 4 uur met maximale helderheid, laad hem dan weer op als hij leeg is.

Wanneer u op zoek bent naar een lichttherapielamp, is het belangrijk om te weten welke soort u nodig heeft. Er zijn twee hoofdtypen lichttherapielampen: SAD-lampen en BLU-lampen. SAD-lampen zijn ontworpen om te helpen bij de behandeling van seizoensgebonden affectieve stoornis, terwijl BLU-lampen zijn ontworpen om te helpen bij het verminderen van winterdepressie. Beide typen lampen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten.

Wanneer je een lichttherapielamp koopt, is het belangrijk dat je rekening houdt met de volgende punten:

De lamp moet de juiste lichtdoorlaatbaarheid hebben.

 1. Efficiënt en snel: lichttherapielampen zijn ontworpen om efficiënt te zijn en snel te werken. Ze zijn meestal veel krachtiger dan andere soorten lampen, waardoor ze kunnen helpen bij het sneller behandelen van een aandoening.
 2. Veilig: lichttherapielampen zijn over het algemeen veilig om te gebruiken. Er zijn echter enkele veiligheidsrisico’s die u moet overwegen, zoals het risico op brandwonden of het risico op het krijgen van een elektrische schok. Zorg ervoor dat u de instructies van de fabrikant leest en de veiligheidsinstructies opvolgt voordat u de lamp gebruikt.
 3. Duurzaam: lichttherapielampen zijn meestal duurzaam. Sommige lampen kunnen echter minder duurzaam zijn dan andere, dus het is belangrijk om de instructies van de fabrikant te lezen en de lamp regelmatig te onderhouden.
 4. Aanpasbaar: lichttherapielampen zijn meestal aanpasbaar. Dit betekent dat u de lamp kunt instellen op de juiste intensiteit en kleur voor uw behoeften. Sommige lampen hebben echter vooraf ingestelde instellingen, dus het is belangrijk om de instructies van de fabrikant te lezen voordat u de lamp gebruikt.
 5. Eenvoudig te gebruiken: lichttherapielampen zijn over het algemeen eenvoudig te gebruiken. Sommige lampen zijn echter moeilijker te gebruiken dan andere, dus het is belangrijk om de instructies van de fabrikant te lezen en de lamp regelmatig te onderhouden.

Deze lampen zijn niet bedoeld om te worden gebruikt bij het slapen.

 • Ze kunnen niet worden gebruikt voor een langdurige behandeling.
 • Ze kunnen niet worden gebruikt in een ruimte die niet voldoende ventileert.
 • Ze kunnen niet worden gebruikt in een ruimte met een hoge luchtvochtigheid.
 • Ze kunnen niet worden gebruikt in een ruimte met een hoge temperatuur.
 • Ze kunnen niet worden gebruikt in een ruimte met een hoge luchtdruk.
 • Ze kunnen niet worden gebruikt in een ruimte met een hoge luchtvochtigheid.
 • Ze kunnen niet worden gebruikt in een ruimte met een hoge temperatuur.
 • Ze kunnen niet worden gebruikt in een ruimte met een hoge luchtdruk.

De beste lichttherapielamp is een lamp die een hoge intensiteit van licht uitstraalt. Dit soort lamp is ideaal voor mensen die lijden aan depressie, chronische vermoeidheid of andere aandoeningen die gepaard gaan met een verminderde lichamelijke en/of geestelijke energie.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste lichttherapielamp te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze lichttherapielamp-koopgids samengesteld.

Het beste lichttherapielamp vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste lichttherapielamp voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede lichttherapielamp-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor lichttherapielamp te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van lichttherapielamp erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald lichttherapielamp zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over lichttherapielamp zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de lichttherapielamp kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste lichttherapielamp kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.