Beste lichttherapie lamp van 2023 (TOP15)

Lichttherapielampen worden gebruikt om seizoensgebonden affectieve stoornissen, depressies en andere psychische problemen te behandelen. Ze kunnen ook helpen bij slaapstoornissen en problemen met het circadiane ritme.

De beste lichttherapielamp moet een volledig lichtspectrum kunnen bieden dat niet te hard of te zwak is en moet in staat zijn om de intensiteit van het licht aan te passen. Het moet ook een timer hebben waarmee de gebruiker kan instellen wanneer hij het aan en uit wil.

Lichttherapielampen worden vaak gebruikt in combinatie met andere behandelmethoden zoals medicatie of therapie.

De 15 beste lichttherapie lamp beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Beurer Daglichtlamp TL 30, Simulatie van daglicht, Lichtsterkte ca. 10.000 lux op een afstand van 10 cm, Medisch hulpmiddel met LED-technologie, Flakkervrije en UV-vrije, variabele voet en opbergtas
 • Daglichtlamp met een verlichtingssterkte van 10.000 lux (bij een afstand van ca. 10 cm) voor het simuleren van daglicht bij symptomen van lichttekort op donkere dagen
 • De lichtdouche met kunstmatig daglicht helpt tegen stemmingswisselingen, neerslachtigheid, futloosheid en weinig energie en zorgt op die manier voor een positieve stemmingswisseling
 • Het wellnesslicht in het handige formaat van een tablet is ideaal voor op uw bureau of voor onderweg; door de variabel instelbare voet kan de TL 30 zowel staand als liggend worden gebruikt
 • Het gecertificeerde medische hulpmiddel zorgt met behulp van de energiebesparende ledtechnologie voor een zeer gelijkmatige verlichting, regelbaar en te bedienen door middel van één handige knop
 • Dankzij het verlichtingsoppervlak van 20 x 12 cm, een productgewicht van ca. 330 g en de handige opbergtas kunt u de lamp overal mee naartoe nemen
Bestseller Nr. 2
Lichttherapie-lamp 10.000 lux lichttherapie-lamp zonder UV met instelbare helderheid en kleurtemperatuur, 4 timerinstellingen, geheugenfunctie, voor thuis of op kantoor
 • ☀【Fototherapie-lamp 10.000LUX】: gebruikt een compleet spectrum dat schadelijk uv-licht filtert; biedt tot 10.000 lux intensiteit voor een effectieve lichttherapie om je te helpen de TAS (seizoensgebonden emotionele storing). Het kan helpen om je slaap, stemming, concentratie en energie te verbeteren. Deze volspectrum lichttherapielamp is perfect voor werk, studie, ontspanning en donkere regenachtige winterdagen.
 • ☀【Helderheid en kleur instelbaar】 Biedt 3 verlichtingsmodi: wit licht, natuurlijk licht, warm licht. De helderheid kan worden ingesteld afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en de gebruiksomgeving, zodat je kunt kiezen uit 5 helderheidsniveaus (10% / 25% / 50% / 75% / 100%). De mogelijkheid van meerdere instellingen biedt de grootste keuze en maximaal comfort voor de gebruiker.
 • ☀【Timer en geheugenfunctie】De lichtlamp kan continu worden ingeschakeld of de optionele automatische uitschakeltimer gebruiken, die op 10, 20, 30 of 60 minuten kan worden ingesteld. Het herinnert zich ook aan de permanente instelling van de kleurtemperatuur, het helderheidsniveau en de timer.
 • Eenvoudig te bedienen: met een verlichtingsbereik van ca. Ø 33 cm en een stabiele basis kan je lamp overal worden geplaatst (op je nachtkastje of bureau) en kan met de opvouwbare houder of aan een muur worden gemonteerd. Perfect voor thuis, kantoor, binnen en op reis.
 • Wat je krijgt: 1 x lichttherapielamp, 1 x netadapter, 1 x handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). niet beschikbaar in het Nederlands). De bediening is zeer eenvoudig en eenvoudig te starten. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice, wij zullen u binnen 24 uur een bevredigend antwoord geven.
Bestseller Nr. 3
Daglichtlamp, 10000 Lux daglichttherapielamp, daglicht traploos dimmen, full spectrum lamp zonder UV, solarlamp [A + energieklasse] [A + energieklasse]
 • Daglichtlamp 10.000 lux: de lamp kan het hele spectrum van de zon simuleren zonder ultraviolet licht en zo je ogen beschermen. Licht met een intensiteit van 10.000 lux kan je op regenachtige dagen zonlicht geven.
 • Draagbare fototherapielamp: het moderne platte paneel is eenvoudig te dragen. 84 ledlampen zorgen voor meer licht. Het lichte ontwerp maakt het mogelijk om het mee te nemen. Met de afneembare standaard kun je deze lichttherapielamp horizontaal of verticaal in een willekeurige hoek naast de laptop, op het aanrecht of op het bureau in de cabine, op kantoor of thuis neerzetten.
 • Type C opladen: deze fluorescentielamp maakt gebruik van een nieuwe generatie type C-interfaces en ondersteunt eenvoudig en comfortabel opladen via USB. Je kunt het apparaat opladen met mobiele voeding, laptop enz. Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op en wij zullen je een bevredigend antwoord geven.
Bestseller Nr. 4
Natuurlijke daglichtlamp 10.000 Lux, UV-vrije volspectrumlamp met 3 kleuren, 6 lampen met timer met geheugenfunctie
 • Daglichtlamp 10.000 lux: daglicht heeft een intensiteit van 10.000 lux. Geen lichtvervuiling, straling en stroboscoopeffecten. In seizoenen zonder zonlicht en donkere omgevingen, imiteert de zon en elimineert melatonineproductie, waardoor de hersenen waakzamer en vitaler worden.
 • Touchpad en timer van 60 minuten: de led-dagrijlamp heeft een ingebouwde automatische timer voor 10 tot 60 minuten in 6 sessies (10/20/30/40/50/60 minuten). Het licht schakelt automatisch uit als de tijd is verstreken, voor veiligheid en energiebesparing. Het wordt aanbevolen om 10 minuten aan het begin van elke dag te gebruiken en vervolgens geleidelijk van 20 minuten per dag te verhogen tot 1 uur per dag tot je het moment vindt dat het beste bij je past.
 • Instelbare hoek: de daglichtlamp kan elke hoek en elke richting naar wens worden aangepast. Je kunt de daglichtlamp ook horizontaal en verticaal uitlijnen en zittend of liggend gebruiken. Zo vind je in bijna alle situaties de optimale hoek.
 • 【5 soorten helderheidsinstellingen en 3 lichtkleuren】Om aan je verschillende eisen voor de lichtintensiteit te voldoen, kan deze daglichtlamp 5 niveaus lichtintensiteit bieden. De SAD-lamp biedt 3 heldere kleuren (wit licht, natuurlijk licht en warm licht), voor de meeste alternatieven en maximaal comfort.
 • Draagbare lamp: het licht in praktisch tabletformaat kan dankzij zijn compacte afmetingen en het lage gewicht gemakkelijk worden vervoerd, het draagbare ontwerp maakt het mogelijk om hem mee te nemen naar kantoor, op reis of op zakenreis enz.
Bestseller Nr. 5
Lichttherapielamp, ALBINA UV-vrije 10000 Lux SAD-lamp met 3 kleurtemperatuurmodi & instelbare helderheid & timer & geheugenfunctie, zonlichtlamp voor kantoor/thuis/decoratie (Wit)
 • 【Natuurlijke zonlichtsimulatie】: 10.000 lux natuurlijk zonlichtlamp, imiteert het daglicht in het spectrum, wat een aangename sfeer creëert en je nervositeit, angst en geïrriteerde stemming verlicht, vooral op regenachtige dagen, bewolkte dagen en andere troosteloze binnenruimtes.
 • 【Verbetering van de slaapkwaliteit】: een groot aantal experimenten met lichttherapie kan de slaap verbeteren door de diepe slaaptijd te verlengen om energie te behouden en de concentratie te verbeteren. 2-in-1 therapie-/dagverlichting is de juiste keuze.
 • 【3 kleurtemperatuurmodi en helderheidsinstelling】: met de keuze van wit licht, natuurlijk licht en warm licht 3 voldoet Albina daglichtlamp aan de meeste verschillende behoeften en wordt ook gebruikt als dagelijks lees- / schrijf- / slaaplicht. Druk kort (20%-40%-60%-80%-100%) of lang (20%-100%) op de toetsen "+"/"-" om de helderheidsniveaus in te stellen.
 • 【Timer- en geheugenfunctie】: 10 minuten, 20 minuten, 30 minuten, 60 minuten tijdinstelling, geen handmatig uitschakelen van daglichtlamp bureau nodig, wat vooral 's nachts de ideale slaapsfeer creëert. Met de geheugenfunctie onthoudt de lamp de vorige helderheidsinstelling, bespaart tijd en voorkomt het opnieuw in te stellen.
 • 【Draagbaar en artistiek ontwerp】: met zijn lichte en compacte formaat, gemakkelijk op te bergen en mee te nemen, kunt u het op uw bureau, naast uw laptop, op het aanrecht, bureau of overal plaatsen. Lichttherapielamp kan vanwege zijn unieke uiterlijk ook als decoratie worden gebruikt.
Bestseller Nr. 6
Daglichtlamp, 10.000 lux, lichttherapielamp voor depressies, zonlamp met touch-bediening, traploze helderheid, 4 timers en geheugenfunctie, opvouwbare standaard, lichttherapie voor op kantoor of thuis
 • 【Uv-vrij volledig spectrum-licht】 De therapielamp levert helder licht met maximaal 10.000 lux, simuleert een volledig natuurlijk zonlicht en biedt je dagelijkse zonneschijf, veilig en natuurlijk. Het helpt tegen winterblues, seizoensgebonden depressie, slaapstoornissen, vermoeidheid en ploegenarbeid en zorgt voor een goede stemming voor de dag.
 • Eenvoudige aanraakbediening en 4 COUNTDOWN-timer: de daglichtlamp beschikt over 4 timerinstellingen met een ingebouwde timer (15/30/45/60 minuten). Raak gewoon de timerknop aan om te starten. Wij raden aan om met 15 minuten te beginnen en vervolgens geleidelijk tot 15 minuten tot 1 uur per dag te verhogen, totdat je je persoonlijke effectieve behoefte hebt gevonden. Warmwitte lichttherapie wekt je zacht op, zonder dat je je onbehaaglijk kunt ontspannen.
 • 【Instelbare traploze helderheid en geheugenfunctie】De daglichtlamp beschikt over een traploze lichtintensiteit en een zachte dimfunctie. Witte zonnelamp van 10% - 100%-10%, maakt het eenvoudig om de helderheidsniveaus door lang op de aan/uit-knop te drukken gedurende 2 seconden aan te passen. De geheugenfunctie helpt je om het licht snel in te schakelen vanaf de laatste instelling die je hebt gebruikt. Echt comfortabel, geen verdere bediening nodig.
 • Draagbaar design: 90° opvouwbare houderstandaard - daglichtlamp bureautafel, ultracompact formaat met inklapbare houder maakt de lamp eenvoudig op te bergen en te dragen; de 90° houder kan de openingshoek tussen 0-90 graden instellen om hem naast je laptop, op het aanrecht, op je cabinebureau enz. te plaatsen. Ideaal voor werken, lezen, leren of ontspannen, perfect afgestemd op je dagelijks gebruik.
 • 【Veilig voor ogen en huid en veel gebruikt】 Daglichtlamp geen flitslicht en straling, gaat langer mee dan TL-buizen. Helder, triestig licht verbetert de slaap, verhoogt de stemming, verhoogt de energie en verbetert de concentratie, zodat je je revitaliseert. Het verpakt met 1 x lichttherapie, 1 x type C-kabel (59 inch); 1 x handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). (Tips: moet worden aangesloten voor gebruik, niet oplaadbaar en de adapter is niet inbegrepen)
UitverkoopBestseller Nr. 7
Beurer TL 45 Perfect Day daglichtlamp, simulatie van daglicht, met 3 kleurtemperaturen voor een gereguleerd dag/nachtritme, mensgerichte verlichting, ideaal voor op de werkplek of thuis
 • Lichttherapie lamp voor gebruik in geval van lichtgebrek, zoals onbalans, depressieve stemming, gebrek aan energie en lusteloosheid
 • 3 kleurtemperaturen instelbaar: therapie met 6.500 K, actief met 5.000 K en ontspan met 3.000 K
 • Voor het simuleren van het zonnige verloop van de dag of voor gericht gebruik in fasen van concentratie, therapie en herstel
 • Flikkervrije en UV-vrije simulatie van daglicht met een lichtintensiteit van ca. 10.000 lux op een afstand van ca. 20 cm (in therapie-instelling)
 • Verlichtingsgebied (20 x 20 cm) met bijzonder heldere en gelijkmatige verlichting, comfortabele aanraaktoetsen en uitklapbare standaard
Bestseller Nr. 8
Eyocean Daglichtlamp, simulatie van daglicht, lichttherapielamp 10.000 lux, daglichtlampen met 3 lichtkleuren en traploos dimmen, uv-vrij volspectrum lamp met timer/geheugenfunctie
 • 🌼 10.000 LUUX UV-vrij volledig spectrumlicht: daglichtlamp met een effectieve lichtsterkte van 10.000 lux (volledig spectrum met uv-filter) voor zonlichtsimulatie helpt tegen winterdepressie (blues), onevenwichtigheid, ingedrukte stemming, energie en tractieloosheid en bovendien is het licht UV-vrij, zodat het uw huid niet schaadt. digt
 • 🌼 Instelbare 3 kleuren en 4 helderheden: EYOCEAN lichttherapielamp 10.000 lux biedt 3 lichtkleuren (koud wit, natuurlijk en warm licht), je kunt de kleurtemperatuur aanpassen aan de omgeving. Vier helderheidsniveaus (25%/50%/75%/100%), led-zonlicht, die naar wens kunnen worden aangepast. Ze zorgen ervoor dat je je gewoon ontspannen en goed voelt
 • 🌼 Mobiele telefoon-/tablethouder van aluminiumlegering: je kunt niet alleen de bij de fototherapiellamp geleverde houder gebruiken om de hoek van het lichtbord in te stellen, maar ook de meegeleverde houder van aluminiumlegering gebruiken om meer van je hoekvereisten te bereiken. Je kunt de mobiele telefoon-/tablethouder alleen gebruiken om meer van je leer- en entertainmentbehoeften te voldoen
 • 🌼 6 modi van timerfunctie: daglichtlamp. Met de ingebouwde automatische timer kun je timingmodi van 10-60 minuten instellen door de knop aan te raken, zodat hij automatisch wordt uitgeschakeld nadat je naar bed gaat of gaat. Het is praktisch en energiezuinig
 • 🌼 Toutch-bediening en led-technologie: de lampbehuizing is gemaakt van hoogwaardige materialen, daglicht lamp leds houden ongeveer 60.000 uur, d.w.z. tien keer langer dan gewone fluorescentielampen. Uitstekende led-kralen, flikkervrij en niet-verblindend licht zonder flitser en straling, het kan je ogen tegen overbelasting beschermen. Ir garanderen een eenjarige geld-terug-garantie en een kwaliteit van drie jaar vanaf de datum van aankoop
Bestseller Nr. 9
Beurer daglichtlamp TL 50 voor het simuleren van daglicht, Gecertificeerd medisch product voor meer welzijn
 • Vooral op donkere dagen hebben we vaak last van stemmingswisselingen, neerslachtigheid, futloosheid en weinig energie met de LED-daglichtlamp TL50 kunt u deze symptomen tot een minimum beperken
 • Door daglicht te simuleren, gaat u symptomen van lichttekort tegen: met een verlichtingssterkte van ca 10000 lux (bij een afstand van ca 13cm) genereert de sfeerlamp aangenaam licht dat niet flakkert en geen uv-straling afgeeft
 • Het medische apparaat voor lichttherapie past met het moderne design en het compacte formaat (verlichtingsoppervlak diametro ca 24,6cm) perfect op uw bureau, op de salontafel of op het nachtkastje
 • De wellnesslamp kan erg eenvoudig worden gebruikt dankzij de bediening met één knop dankzij de LEDlampjes is de lamp bovendien erg energiezuinig
 • De lichtdouche met daglicht kan in de herfst en winter preventief tegen de zogenaamde winterdepressie of voor de behandeling ervan worden gebruikt zo vergroot u het welzijn voor uw lichaam en geest zonder gebruik te hoeven maken van medicijnen
Bestseller Nr. 10
Daglichtlamp 10000 Lux, draagbare zonlichtlamp, lichttherapielamp voor depressie en vermoeidheid, met timer-geheugenfunctie, aanraakbediening, UV-vrije daglichtlamp met traploos dimmen
 • 【10000 Lux voor SAD-lamp】Deze lichttherapie-lamp levert volledig spectrum UV-vrij (bescherm je ogen) helder licht om je dagelijkse boost van de zon te geven. 10.000 LUX voor effectieve lichttherapie, tegen winterdepressie, circadiane slaapstoornissen, vermoeidheid en ploegenwerk.
 • 【USB-aangedreven en compact ontwerp】 Aangedreven een USB type-C-kabel, kan direct op een computer of een powerbank worden aangesloten. Compact formaat (6,3 x 5,5 x 0,3 cm) met opvouwbare beugel past gemakkelijk in het dragen en opslaan, past naast uw laptop, op het aanrecht, op uw cabinekbureau en elders.
 • 【Touch Control & Traploze aanpassing】Met gevoelige touch-control-toets, ingebouwde 3 modi kleurtemperatuur (warm/warm wit/wit) en instelbare helderheid (2000-1000 Lux). Traploos instelbare kleurtemperaturen en helderheid door lang op de aanraakbedieningsknop te drukken, zodat u de helderheid en kleurtemperatuur kunt veranderen terwijl u wilt om de meest comfortabele omgeving te bieden.
 • 【Afteltimer & doordachte geheugenfunctie】Deze daglichtlamp heeft een ingebouwde automatische timer van 15/30/45/60 min; we raden aan om met 15 minuten te beginnen en vervolgens geleidelijk tot 30 minuten tot 1 uur per dag te stijgen totdat je een tijd vindt die het meest effectief voor je is. Alle instellingen worden automatisch opgeslagen voor het volgende gebruik, vermijd het opnieuw aanpassen van de instellingen elke keer dat u het gebruikt.
 • 【Brede toepassingen】Mini formaat en lichtgewicht nemen weinig ruimte in beslag, uitgerust met houder, zodat het flexibel kan zijn om met verschillende staande posities te staan. Het kan op grote schaal worden gebruikt thuis, op kantoor, in café winkel, yogales enz. Laat je de warmte van natuurlijk licht voelen op bewolkte dagen en houd je humeur vrolijk!
Bestseller Nr. 11
Lichttherapie-lamp, UV-vrije 10000 Lux zonnelamp met instelbare helderheid, timer en geheugenfunctie, 90° draaibaar licht voor een gelukkig leven, thuis en op kantoor binnen gebruik, wit
 • UV-vrij licht: de lamp levert tot 10.000 lux helder licht, zonder lichtvervuiling. Niet te sterk of te zwak, het verblindingsvrije natuurlijke licht is mooi voor je ogen en handig voor binnenactiviteiten.
 • [ 3 TEMPERATUURLICHTEN voor VERSCHILLENDE SCHEREN] Ingebouwde 3 modi kleurtemperatuur, geel/warm geel/wit. Pas gemakkelijk kleurtemperaturen aan tussen 3000K-6500K door aanraakbediening.
 • [TOUCH CONTROL & STEPLESS AANPASSING] - Met gevoelige aanraakbedieningstoets, ingebouwde 3 modi kleurtemperatuur en instelbare helderheid (2000-10000 Lux). Traploze instelbare kleurtemperaturen en helderheid door lang op de aanraakbedieningsknop te drukken, zodat u de helderheid en kleurtemperatuur kunt wijzigen zoals u wilt om de meest comfortabele omgeving te bieden.
 • [TIMER INSTELLINGEN & GEHEUGENFUNCTIE] - Selecteer de tijdinstelling op basis van uw behoeften. Tik op de timerknop van 15 tot 60 minuten in intervallen van 15 minuten, het indicatielampje aan de linkerkant toont de bijbehorende timer. U kunt de tijd nauwkeurig regelen, het zorgt voor veiligheid en besparing. Wanneer het weer is ingeschakeld, kan de geheugenfunctie alle instellingen behouden vanaf de laatste keer dat het werd gebruikt, waardoor het slimmer en eenvoudiger wordt.
 • [Grootte: 9,5 x 5,7 x 0,8 inch]De lamp is uitgerust met een 5V 2A-adapter, een 1,8-meter USB-naar-Type-C-interfacedatakabel, de lang genoeg kabel maakt het gemakkelijk te gebruiken in uw bureau, slaapkamer, aanrecht en overal.
Bestseller Nr. 12
Czemo Daglichtlamp, 10.000 lux, lichttherapielamp tegen depressies, led-lichtdouche, UV-vrije zonlicht, lamp met instelbare helderheidsniveaus en 4 timers
 • Uv-vrij volspectrumlicht: deze ledlamp bootst een heldere, zonnige dag na en levert het aanbevolen uv-vrije 10.000 lux-volspectrumlicht. Een eenvoudige manier om winterblues, circadiane slaapstoornissen, vermoeidheid en ploegenarbeid te bestrijden.
 • Instelbare temperatuurlampen: wat je ook nodig hebt voor een superhelder licht of een zacht warm licht, deze lamp heeft alles. Wij produceren deze zonnelamp met instelbare lichtkleuren, inclusief wit, natuurlijk en warm licht voor verschillende behoeften. Raak gewoon de knop met je vinger aan en geniet van je prachtige tijd – de ideale led-energielamp voor thuis en op kantoor.
 • Instelbare helderheid: het is heel eenvoudig om in enkele seconden de meest aangename helderheid te vinden. Met traploos dimbaar licht kun je de lamp in een breed bereik van 10% tot 100% helderheid instellen. Dat betekent dat je hem kunt dimmen, zodat het 's nachts minder helder is, of je kunt hem volledig opdraaien om overdag een hele ruimte te verlichten.
 • Auto-off-timer - Sad lamp met 4-timerfunctie. Je kunt deze SAD-lamp voor 15/30/45/60 minuten kiezen. Begin met 15 minuten en stap dan geleidelijk op de meest geschikte tijd, energiebesparend en comfortabel.
 • Uniek design en geheugenfunctie: dankzij het compacte formaat met opvouwbare houder kan de zonnelamp gemakkelijk in een lade worden opgeborgen of in je koffer worden gestoken. Het esthetisch aantrekkelijke design van de houtnerf past bij elk interieur. Bovendien slaat de lamp je laatste instellingen op, inclusief lichttemperatuur en -intensiteit, zodat je niet de moeite hoeft te doen om de knop voortdurend aan te raken.
Bestseller Nr. 13
Nertpow Lichttherapie-lamp, 12000 lux, UV-vrije led met Helderheid en Kleurtemperatuur, Instelbaar, Timer, Touch-bediening, Geheugenfunctie, compact formaat voor thuis of op kantoor, 360 graden rotatie
 • Verbeter je stemming, slaap en energie op natuurlijke wijze met onze led-lamp, die een volspectrumlicht met 12.000 lux levert, waardoor de kwaliteit van het middaglicht perfect wordt geïmiteerd. Kleurtemperatuur: 6500 K zonder UV of flikkeren. Ideaal om de winterblues te overwinnen en je de hele energie te geven die je nodig hebt in het dagelijks leven.
 • Het lichteffect van onze Nertpow lamp is met 2 kleuren (koud wit/warm licht), elk met een dimmer voor het instellen van de gewenste kleur en intensiteit. De hoogwaardige led-bollen zorgen voor de nodige lichtbron en stel de zonnestralen na, om je een perfecte verlichting te bieden.
 • Onze lamp is extreem eenvoudig te bedienen en geschikt voor mensen van alle leeftijden. Flexibele timer met controlelampje voor timer, 15 min, 30 min, 45 min of 60 min. Met slechts 30 tot 60 minuten van de lamp kun je in enkele minuten een verandering van de stemming en een gezonder welzijn garanderen.
 • Om het licht in de ideale hoek te behouden, is deze lichttherapie-lamp speciaal uitgerust met een 360° draaibare houder. Gewoon de houder voor staand en liggend formaat instellen en aan de muur bevestigen. Ideaal voor kantoor, slaapzaal of thuis, eenvoudig te installeren voor lezen, leren, werken enz.
 • Start je dag met een draagbare daglichttherapie-lamp, geniet van een mooi zonnig plezier en breng meer energie en een glimlach in je leven. Het is een natuurlijke stimulans die ons helpt om positief en vol leven te voelen. Ideaal voor kantoormedewerkers en andere mensen die extra uren nodig hebben, tijdvertraging en slapeloosheid nodig hebben.
Bestseller Nr. 14
Nieuw model! Luminette 3 – Lichttherapiebril – Verhoog je energie, reguleer je slaap
 • ☀️ Nieuw model: slank design (-0,8 cm); licht (-15 g); praktische inschakelknop, dezelfde efficiëntie.
 • ☀️ Gepatenteerd systeem: dankzij het gepatenteerde lichtsysteem biedt de Luminette een ideale uitzichtverlichting en minimaliseert schittering. Als je een bril of contactlenzen draagt, kun je de lichtketting gebruiken zonder het zicht of het comfort te beïnvloeden.
 • ☀️ Energiebesparend met een 10.000 lux-lamp: het uitgevoerde licht is een wit licht verrijkt met blauw. Het apparaat biedt 3 lichtsterktes (500, 1.000 en 1.500 lux). Een onafhankelijke klinische test heeft aangetoond dat de Luminette zo effectief is als een lamp met 10.000 lux.
 • ☀️ ️ Lange gebruiksduur: de lamp is oplaadbaar via een micro-USB-kabel; één lading maakt een batterijduur voor ca. 5 sessies. Het apparaat wordt geleverd met een oplader en een draagtas.
 • ☀️ Veilig en gecertificeerd: de Luminette wordt in België geproduceerd en wordt sinds 2006 door meer dan 80.000 gebruikers veilig gebruikt. De Luminette is gecertificeerd volgens de Europese norm IEC 62471 voor fotobiologische veiligheid.
Bestseller Nr. 15
Aourow Daglichtlamp LED 10.000 Lux met 5 helderheidsniveaus,dimbaar,simuleert daglicht/lichtdouche/zonlicht met een lichtintensiteit van 10.000 lux,koud wit en blauw [Energieklasse A+]
 • ☀ 【Volspectrum 10.000 lux daglichtlamp.】 De daglichtlamp wordt vaak gebruikt in Scandinavische landen om het gebrek aan natuurlijk licht in de winter te compenseren, simulatie van zonlicht met een lichtintensiteit van ongeveer 10.000 lux. Nooit meer een slecht humeur op regenachtige winterdagen, dit draagbare lichtbord begeleidt je overal mee naartoe en zorgt ervoor dat je bij een goed humeur blijft. Op het scherm bevindt zich een beschermende film. Denk eraan, hem voor het gebra
 • ☀ 【Con One Botton Converse-kleur in wit en blauw daglichtlamp 10000 lux.】Voor daglichtkleuren verbeteren 10.000 lux de energie en de stemming. Met de blauwe kleur kun je je stemming optillen, de concentratie verhogen en je natuurlijke energie herstellen. Je kunt de functie met één knop optimaal gebruiken.
 • ☀ 【Compact & draagbaar & veilig & comfort daglichtlamp】 kun je eenvoudig van de natuurlijke zonlichtdouche genieten. Voor gebruik thuis of op kantoor, om je door lezen, eten of werken aan licht te houden. Hij is dankzij zijn compacte formaat gemakkelijk te vervoeren. Dankzij de verstelbare houder kun je hem horizontaal of verticaal op een tafel of bureau gebruiken.
 • ☀ 【Liefde & Bijvoorbaat cadeau voor daglicht】 De beste cadeaukeuze om liefde en zorg te tonen. Geschikt voor mensen van alle leeftijden. 100% van de uv-straling wordt gefilterd om schade aan ogen en huid te voorkomen. Je comfort is maximaal dankzij het homogene licht van deze lichtgevende en niet-flikkerende tafel.
 • ☀ 【Kwaliteitsveilige 10000 lux lamp】 Wij willen je een lamp aanbieden die aan je eisen voldoet. Met hoge CRI (Ra> 90), aangepaste golflengte van het blauwe licht dat de ogen niet beschadigt, hoge helderheid van meer dan 10000 lux kun je van het effect na een korte gebruiksduur genieten. Voor vragen en gedachten staan wij graag tot je beschikking.

Lichttherapielampen zijn een effectieve manier om seizoensgebonden affectieve stoornis, een soort depressie, te behandelen. Het is echter belangrijk om de beste lichttherapielamp voor uw behoeften te kiezen.

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden voordat u een lichttherapielamp kiest. Enkele van deze factoren zijn de kwaliteit van het licht, de grootte en het gewicht van de lamp en hoe vaak u deze gaat gebruiken. Ook is het belangrijk om te bedenken wat voor soort stemming je wilt bereiken met je lichttherapielamp.

Wat is lichttherapie?

Lichttherapie is gebruikt als een behandeling voor depressie, seizoensgebonden affectieve stoornis en andere aandoeningen.

Lichttherapie is het gebruik van licht om stemmingsstoornissen te behandelen. Het is ook bekend als fototherapie of fotobiotherapie. De therapeutische effecten van lichttherapie zijn goed ingeburgerd in de wetenschappelijke literatuur.

Lichttherapie wordt al eeuwenlang gebruikt om verschillende aandoeningen te behandelen, waaronder depressie en seizoensgebonden affectieve stoornis (SAD). In de afgelopen jaren is het populairder geworden vanwege de toegenomen beschikbaarheid in termen van technologie en de toename van het aantal patiënten dat behandeling zoekt voor deze aandoeningen.

Hoe lang blijven mensen doorgaans in het behandelgebied voor lichttherapie?

De behandelruimte voor lichttherapie blijft meestal een paar uur open. Het is belangrijk op te merken dat de tijdsduur dat mensen in het behandelgebied voor lichttherapie verblijven, kan variëren, afhankelijk van het type lichttherapiebehandeling dat ze ondergaan.

Lichttherapie is een vorm van psychotherapie die kunstmatige lichtbronnen gebruikt om de chemie van de hersenen te veranderen, wat op zijn beurt veranderingen in stemming en gedrag veroorzaakt. Het is aangetoond dat lichttherapie effectief is voor de behandeling van seizoensgebonden affectieve stoornis (SAD), depressie, angststoornissen en andere stemmingsstoornissen.

Mensen brengen tijdens hun bezoek meestal ongeveer een uur of twee door in de behandelruimte voor lichttherapie.

Wat zijn de voordelen van lichttherapie?

Lichttherapie is een effectieve behandeling voor seizoensgebonden affectieve stoornissen. Het helpt bij de aanmaak van serotonine en melatonine. Dit is een stemmingsverbeterend effect dat ’s ochtends kan worden gebruikt om te helpen bij depressie en angst.

Lichttherapie heeft ook een positieve invloed op de slaapkwaliteit, alertheid en cognitieve functie. Het kan ook helpen het energieniveau te verhogen door de productie van dopamine, epinefrine en norepinefrine te verhogen.

Het is aangetoond dat lichttherapie voordelen heeft voor patiënten met slaapstoornissen zoals slapeloosheid, jetlag, ploegendienststoornis of narcolepsie, en om de stemming en kwaliteit van leven te verbeteren. De meest voorkomende vormen van lichttherapie zijn lichtgevende apparaten met een hoge intensiteit en een lage frequentie. Deze apparaten kunnen worden gebruikt terwijl de patiënt wakker is of slaapt om seizoensgebonden affectieve stoornis, depressie, chronische pijn, premenstrueel syndroom (PMS) en sommige vormen van angst te behandelen.

Hoe kies ik een lichttherapielamp?

Als u op zoek bent naar een lichttherapielamp, moet u rekening houden met de volgende factoren:

 • Wat is het doel van uw lichttherapie?
 • Welk type licht wil je gebruiken?
 • Hoeveel tijd besteedt u aan het gebruik van uw lamp?
 • Hoe vaak moet je het gebruiken?
 • Is er een aanbevolen hulpstuk voor uw lamp?

Lichttherapie is een effectieve behandeling voor seizoensgebonden affectieve stoornissen en kan helpen bij andere psychische problemen. Het wordt ook gebruikt als een algemene stemmingsbooster. Het meest voorkomende type licht dat bij deze behandeling wordt gebruikt, is blauw licht, waarvan is aangetoond dat het de stemming en het energieniveau verbetert.

Wat zijn de verschillende soorten therapieën die lichttherapielampen bieden?

Lichttherapielampen worden om verschillende redenen gebruikt, zoals de behandeling van Seasonal Affective Disorder (SAD), helpen bij het slapen, bestrijden van vermoeidheid en verbeteren van de concentratie.

Lichttherapie is een vorm van fototherapie waarbij natuurlijk of kunstlicht wordt gebruikt om de stemming en circadiane ritmes te veranderen. Lichttherapielampen geven licht in de vorm van fluorescerende of gloeilampen die specifieke golflengten van licht uitstralen.

Hoe werkt een lichttherapielamp?

Lichttherapielampen worden gebruikt om seizoensgebonden affectieve stoornissen, jetlag en andere slaapstoornissen te behandelen. Ze zenden licht uit in het blauwgroene spectrum om de circadiane ritmes te helpen reguleren.

Lichttherapielampen worden ook vaak gebruikt voor algemene welzijns- en gezondheidsredenen, zoals het verbeteren van de stemming, het energieniveau en de slaapkwaliteit.

Er zijn veel verschillende soorten lichttherapielampen die verschillen in hun kenmerken en voordelen.

Hoe vaak moet ik lichttherapie gebruiken voor het beste effect?

Lichttherapie is een behandeling voor seizoensgebonden affectieve stoornis, die wordt veroorzaakt door gebrek aan zonlicht in de winter. Het wordt ook gebruikt voor de behandeling van depressie en angststoornissen.

Lichttherapie kan in de wintermaanden gunstig zijn voor de hersenen, het lichaam en de stemming. Het mag echter niet dagelijks worden gebruikt, omdat het kan leiden tot gevoeligheid voor licht of vermoeidheid.

Om het beste effect van lichttherapie te krijgen, moet u het minstens drie keer per week gebruiken en ervoor zorgen dat u in uw dagelijks leven voldoende wordt blootgesteld aan natuurlijk licht.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste lichttherapie lamp te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze lichttherapie lamp-koopgids samengesteld.

Het beste lichttherapie lamp vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste lichttherapie lamp voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede lichttherapie lamp-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor lichttherapie lamp te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van lichttherapie lamp erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald lichttherapie lamp zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over lichttherapie lamp zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de lichttherapie lamp kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste lichttherapie lamp kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.