Beste led kweeklamp van 2023 (TOP20)

De 20 beste led kweeklamp beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Plantenlamp, FRGROW LED Plant Grow Lights Kweeklamp voor Kamerplanten, 3000k/5000K/660nm Full Spectrum Plantenlicht, Clip-on Plant Lamp met witte rode LEDs, 10-niveau dimbaar, Timer instelling 2-hoofd
 • 💖👉 Dit groeilicht omvat 3000K warm licht, 5000K wit licht en 660nm rode licht LED lampkralen, het volledige spectrum is dicht bij natuurlijk zonlicht, geschikt voor binnenplanten in alle groeistadia. Het klemplantenlicht is vriendelijk voor menselijke ogen en niet irriterend. Dit clip groeilicht is uitgerust met 40 LED's om full-spectrum zonlicht te simuleren op de middag.
 • 💖👉 【Auto Cycle On/Off, Timer Functie】Dit LED groeilicht heeft een cycli geheugen timing functie, u kunt een timer instellen voor 3/9/12 uur, onder de voorwaarde van continue voeding, de plant groeit licht automatisch op hetzelfde moment elke dag Schakelt in en uit voor 3/9/12 uur zonder uw handmatige tussenkomst.
 • 💖👉 【3 verlichtingsmodi en 10 dimniveaus】Het groeilicht van de plant heeft drie verlichtingsmodi (wit licht, warme kleur afgekoppeld licht en volledig helder), die oneindig dicht bij natuurlijk licht zijn, en voldoen aan de groeiende behoeften van planten van zaailingen tot bloemen. 10-niveaus van dimmen, pas de helderheid binnen het bereik van 10%-100% aan en stel flexibel aan om aan de verschillende vereisten van planten voor lichtintensiteit te voldoen.
 • 💖👉 【Eenvoudig te installeren, adapter inbegrepen】Deze LED kweeklamp wordt geleverd met een flexibele en stevige zwanenhals en een stevige clip, en de totale lengte van de draad is 1,5 meter, waardoor LED tuinbouwarmaturen op de juiste plaatsen verschijnen. Aangedreven door USB of AC stekker (adapter inbegrepen). Het plantengroeilicht is ontworpen met een antislippad, dat de plantenlichtinrichting goed kan bevestigen.
 • 💖👉 【After-Sales Service en Garantie】Wij bieden 12 maanden garantie en 30 dagen terugbetaling garantie, als u een probleem hebt, neem dan gerust contact met ons op, onze after-sales ondersteuning zal u binnen 24u zo snel mogelijk antwoorden.
Bestseller Nr. 2
WOLEZEK Plant Light, 4 Heads Kweeklampen voor Kamerplanten, 80LEDs Led Grow Light 3000K 5000K 660nm Volledig Spectrum, Timer 3/9/12H, 10 dimniveau 3 Schakelmodus, voor Groenten en Fruit
 • 【2020 bijgewerkte 4 Heads Grow Light】 De plantenlamp heeft vier zwaanvormige lampen die 360 ​​graden kunnen worden gedraaid, het verlichtingsveld is breder en kan voldoen aan de eisen van meerlaagse beplanting. De onderkant van de plantenlamp is een antislip-apparaat, dat stabieler en robuuster is.
 • 【Laatste volledige spectrum】 Wolezek LED-groeilicht bevat 80 LED's (28 stuks 5000k wit + 40 stuks 3000k warm wit + 12 stuks 660nm rood). Het spectrum 380 nm-800 nm is het meest effectieve spectrum om de fotosynthese van planten in zaailingen te ondersteunen en is zeer geschikt voor alle planten tijdens het groeiseizoen.
 • 【Automatische uitschakeling en timerfunctie】 Onze 40 W lamp voor systemen heeft een automatische timingfunctie en een USB-aansluiting (met voeding). Indien nodig kan de timer worden ingesteld op 3/9 / 12H. Je hoeft het maar één keer in te stellen en het wordt elke dag automatisch in- en uitgeschakeld.
 • 【3 verlichtingsmodi en 10 dimbare modi】 U kunt kiezen tussen 3 kleurmodi (wit licht, rood + warm wit licht en gemengd licht) en 10 dimbare modi (10%, 20% -100%), die het gebrek aan natuurlijk zonlicht en groei bevorderd door planten in planten- of bloemenstadia.
 • 【Multifunctionele en servicegarantie】 Onze plantenlamp is geschikt voor kamerplanten, potplanten, bladstekken, kasgroenten etc. Wij bieden u een garantie van 12 maanden plus een geld-terug-garantie van 30 dagen. Wij danken u en kijken ernaar uit u als onze klanten te verwelkomen.
Bestseller Nr. 3
SANSI LED plantenlampen, volledig spectrum, E27 15 W, wit, plantenlamp voor kamerplanten, LED kweeklamp voor kassen, binnentuin, bloemen, groenten, fruit
 • Led-plantenlamp, volledig spectrum: in tegenstelling tot andere plantenlampen die bestaan uit rode en blauwe chips, mengt de Sansi-kweeklamp alle golflengten van 380 tot 780 nm (rood, blauw, groen, infrarood) in elke led-plantenlamp. Deze geavanceerde technologie zorgt voor een gelijkmatigere lichtverdeling en een passender spectrumcomponent. Slechts één Sansi-lamp is nodig voor de plantengroei.
 • 2 weken maken het verschil: de 15 W led-plantlamp simuleert zonlicht (inclusief UV en IR) en biedt het volledige spectrum dat planten nodig hebben. Het is perfect voor de groei van planten, van ontkieming tot bloei en vruchtzetting, bv. in de binnentuin en voor kamerplanten zoals vijgen, ficusbomen, palmen, vetplanten, cactussen, bonsais, orchideeën, kruiden enz.
 • Eenvoudig te gebruiken: de groeilampen veroorzaken met hun grote stralingsdivergentie een ongelijkmatige lichtverdeling als er geen lampenkappen voorhanden zijn. Ter vergelijking: elke Sansi-plantenlamp met een uniforme stralingshoek van 60° en een lens van hoge kwaliteit produceert een gericht licht dat op de planten wordt gericht zodat lichtverlies wordt voorkomen. De lamp heeft geen lampenkappen nodig, is compatibel met de E27-fitting en is eenvoudig te gebruiken.
 • Perfect voor de plantengroei: het aanbevolen dekkingsgebied kan tot 0,334 m² zijn als de lamp 30 tot 100 cm boven de planten is gemonteerd. De verlichtingsduur is 10-12 uur, afhankelijk van de eisen van de plant. De gemiddelde PPFD bedraagt 55,02 μmol/s/m², gebaseerd op 0,5 m hoogte boven de planten.
 • Energiebesparend en betrouwbare kwaliteit: de Sansi-plantenlamp maakt gebruik van een gepatenteerde keramische led-technologie. In vergelijking met andere plantenlampen (gemaakt van aluminium), hebben keramische modules een betere warmteafvoer. De levensduur is 25.000 uur, dus maak je geen zorgen over de kwaliteit. -
Bestseller Nr. 4
Tasmor LED kweeklamp met standaard, 80W 4 Heads LED kweeklamp 360° verstelbaar met adapter, RF afstandsbediening, 80 leds kweeklamp met timer 4/8/12H, LED kweeklamp voor kamerplanten tuinieren
 • 🌻 Zeer efficiënte LED-combinatie】 De 4-in-1 plantenverlichting bestaat uit 80 efficiënt groeiende volspectrum LED's, voldoet aan de voorwaarden voor plantengroei zonder zonlicht en bevordert de fotosynthese, ontkieming, bloei en vruchtvorming van de planten.
 • 🌻 【4 schakelmodi + dimbaar】 4 schakelmodi: kan één lamp, twee lampen, drie lampen of vier lampen inschakelen. De helderheid kan worden aangepast van 10% tot 100%, wat de groei van planten in verschillende stadia beter kan ondersteunen.
 • 🌻 【Timing-modus + geheugenfunctie】 Er zijn drie timing-modi beschikbaar: 4/8/12H, de plantenlamp heeft een geheugenfunctie en behoudt de instellingen voordat deze wordt uitgeschakeld. De UV-lamp voor planten gaat elke dag automatisch op hetzelfde tijdstip aan en uit. Het is niet nodig om het LED-plantengroeilicht elke dag aan te passen om ervoor te zorgen dat de planten op verschillende tijdstippen de juiste hoeveelheid licht krijgen.
 • 🌻 Verstelbaar statief en flexibele arm】 USB-poortontwerp maakt het eenvoudig aan te sluiten, 360 ° verstelbare flexibele slang kan in elke richting worden aangepast. Uitgerust met een stevig statief om hem stabieler te maken. Verstelbare hoogte: 40cm-150cm, past zich aan verschillende planthoogtes aan en vergroot het verlichtingsgebied.
 • 🌻 【Veiligheid en energiebesparing】 Het vermogen van de grondlamp is 5V 3A, laag energieverbruik, lagere elektriciteitsrekening, milieubescherming, goede warmteafvoer en lange levensduur, zeer geschikt voor tuinieren, tuinen, balkons, zaden / zaailingen, bloemen, potplanten, enz.
Bestseller Nr. 5
LED plantenlamp, volspectrum plantenverlichting, 80 LED‘s, 4-kops kweeklamp, plantenlicht, groeilamp voor planten, 10 dimniveaus, LED kweekverlichting voor kamerplanten, tuinieren, kas
 • 🌼【Het meest wetenschappelijke volspectrum】EWEIMA plantenlamp heeft 4 zwanenhalzen, gemaakt van 80 hoogwaardige LED-kralen (36 rood, 16 blauw, 28 warmgeel) en een golflengte van 380 - 800 nm. Het rode licht bevordert de fotosynthese in planten, ontkiemen, bloeien en het dragen van vruchten. Het blauwe licht zorgt ervoor dat planten meer energie opnemen door de synthese van chlorofyl. Het warmgele licht is effectief voor fotosynthese en helpt bij de ontwikkeling en ontkieming. Ideaal voor planten in alle groeiperioden.
 • 🌼【Automatische aan/uit-timer】De LED-plantenlamp heeft 3 timerinstellingen, die je elke 3/9/12 uur kunt herhalen. Je kan de tijdsduur instellen, zolang de voeding is aangesloten gaat de plantenlamp automatisch elke dag op hetzelfde tijdstip gaan branden, ook als je op vakantie bent of in het weekend. Zo groeit je plant snel en ongecompliceerd, ook als je lang afwezig bent.
 • 🌼【3 lichtmodi en 10 dimniveaus】De plantenlamp heeft 3 kleurmodi (warmgeel/blauw, rood/blauw en rood/warmgeel) in 10 dimbare helderheidsniveaus. De helderheid kan worden ingesteld op 10%, 20%, 30%, 40%... 80% en 100%. Zo kun je de helderheid en het spectrum van de plantenlamp aanpassen, zodat je planten gezond groeien. Bovendien wordt de 4-armige buis onafhankelijk bestuurd en storen de armen elkaar niet.
 • 🌼【Wetenschappelijk warmteafvoerontwerp en 360° verstelbare zwanenhals】De LED‘s van deze plantenlamp hebben een laag stroomverbruik en een uitstekende warmteafvoer. De warmte op de gloeilamp neemt snel af en blijft koel. Zo beschadigen je planten niet en gaat de lamp langer mee. De metalen clip beschikt over een 360°-slang die gemakkelijk overal kan worden geïnstalleerd en de richting en de afstand van de plantenverlichting aanpast.
 • 🌼【Breed scala aan toepassingen】Deze plantenlamp is geschikt voor tuinieren, balkon, kwekerijen, bloemen, potplanten, etc. Hierdoor wordt de groei van verschillende planten in verschillende stadia versneld. Onze LED-plantenverlichting is FCC-, CE- en RoHS-gecertificeerd. De tuinset "spade, hark en schep" wordt geleverd met het pakket. De beste keuze voor liefhebbers van binnentuinieren, zorgt voor een hoge kwaliteit en een goede oogst. Als je vragen of problemen hebt, neem dan gerust contact met ons op.
Bestseller Nr. 6
Niello 80 W plantenlicht, 80 LEDs kweeklamp volledig spectrum met Auto ON & Off Timer 3/9/12H f¡§1r kamerplanten, 4 verstelbare koppen met rood & blauw incl. USB + AC-adapter F¡§1r S?mlinge en vetplanten
 • Efficiënte rood/blauwe ledcombinatie: de plantengroeilamp bestaat uit 80 ledlampen (52 stuks rood en 28 stuks blauw), om te voldoen aan de groeiende eisen van planten zonder zonlicht. Blauw licht (400-520 nm) voor de fotosynthese biedt de nodige hulp voor de groei van stengels en bladeren. Het rode licht (630-660 nm) bevordert de kieming, bloei en vruchtvorming. Planten groeien ongeveer drie keer sneller dan natuurlijk.
 • 🌻 Verbazingwekkend design. Automatisch in- en uitschakelen en geheugenfunctie: cultiveringslamp met 3 timer-instelmogelijkheden (3 uur/9 uur/12 uur). Eenmaal ingesteld, schakelt de kamerplantenlamp elke dag automatisch in en uit. Laat ze ook op vakantie of in het weekend zorgen voor je favoriete planten. ♥ Vegetatieve fase: 9 uur, bloei-/vruchtfase: 12 uur.
 • 🌻 Nieuw: 4 koppen & volledig spectrum & 3 lichtmodi & 10 dimniveaus 🌻 De plantenlamp is uitgerust met 4 zwanenhalzen en biedt een veel groter dekkingsgebied dan groeilampen met kortere ledlampen op de markt. ♥ Je kunt het niet alleen op 3/9/12 uur instellen, maar ook de helderheid van het licht en de afstand tussen licht en planten aanpassen aan de behoeften van de planten.
 • 🌻 3-delige tuingereedschap gratis + USB-stekker, voeding inbegrepen. 🌻 De lamp is handig en comfortabel thuis of op kantoor te gebruiken. Energiebesparing van meer dan 80%. Lange levensduur (> 50.000 uur). De kweeklamp is geschikt voor kamerplanten, bloemenwinkels, tuinieren, tuinbouw en verschillende bloemen, die in hydrocultuur thuis of op kantoor groeien. De cultiveringslamp bevordert de groei, de bloem en de algemene groei van planten. ♥ Zo
 • 🌻 CE- en RoHS-gecertificeerd. Voldoet aan alle geldende Europese normen. Wij geven 12 maanden garantie. Als er een probleem is met het product, neem dan contact met ons op, wij bieden een 24-uurs service en 100% terugbetaling of gratis vervanging. Niello LED is niet alleen de verkoper, maar ook de fabrikant van led-planten. Bovendien is "een schep, hark en schep" een extra cadeau. Aarzel niet, je kunt onbezorgd zijn, zodat je in staat bent om
Bestseller Nr. 7
LED Grow Light Strips Full Spectrum Timer Warm Wit Led Bars Voor Planten Phyto Lamp Phytolamp Kweektent
 • [Full-spectrum groeilicht] DMTFOS Deze plant licht straalt licht uit met een golflengte variërend van 380 nm tot 800 nm, net als natuurlijk zonlicht. Het is bewezen dat de fotosynthese versnellen en effectief bevorderen van de groei van kamerplanten ..
 • [Dagelijkse 2H / 4H / 8H timer automatisch in- en uitgeschakeld] Dit leidde lichtbalk kan worden ingesteld nadat 2H / 4H / 8H uitschakelen. Na het instellen van de tijd, niet handmatig de lichten of cut uitschakelen van de voeding uit, de lichten automatisch ingeschakeld op hetzelfde tijdstip de volgende dag ..
 • [4 instelbare helderheidsniveaus] 25%, 50%, 75%, 100% helderheid. Twee rijen van 10W en 48 LED-chips zenden genoeg licht om alle stadia van de groei van planten te dekken zonder zorgen over planten uitputting.
 • Plug and play-uitbreiding lichtbalk wordt geleverd met schroeven en dubbelzijdige tape voor eenvoudige installatie. Het compacte ontwerp is geschikt voor diverse armaturen en oppervlakken. Het netsnoer is 71 inches lang en kan gemakkelijk gebruikt worden in kantoren, binnenshuis, in de fabriek stands, kassen, etc.
Bestseller Nr. 8
Led-groeilicht T5 Samsung & Full Spectrum 3500K & Rode LED-strips met Auto Cycle Timer 3/6/12 uur Dual Channel 4 Helderheidsniveau led pflanzenlicht voor kamerplanten van zaaien tot oogsten (84 leds)
 • Full Spectrum Led Pflanzenlampe: Uitstekend volledig spectrum - 15 PCS warm wit, 3 PCS rood en 3 PCS Samsung led-chip. de warmwitte led-chips zijn net als natuurlijk zonlicht. Het heeft bewezen effectief te zijn bij het bevorderen van de binnengroei omdat het de fotosynthese versnelt. Het rode licht is vooral handig tijdens de bloei, het kan de bloei versnellen en de opbrengsten van je plant verhogen.
 • Automatische AAN / UIT- en timingfunctie: met de timer van onze LED-kweekstrips kunt u deze op een vooraf ingestelde tijd in- en uitschakelen, die 3 uur, 6 uur, 12 uur heeft 3 timingmodi, 3 kleurlichten komen overeen met de 3 modi . Als de indicator uit is, is de timingfunctie uitgeschakeld. LET OP: Deze timingfunctie is 24-uurs cyclustiming. het zal ongeldig zijn na uitschakeling.
 • Helder groeilicht met 4 instelbare helderheidsniveaus en tweekanaalsregeling: 25%, 50%, 75%, 100% - om te voldoen aan de verlichtingsvereisten van elke plant in verschillende stadia. 4x 10W & 84 LED-chips, tweekanaals bediening kan 4 stuks lichtbalk verdelen in 2 sets van elk 1-2 lichtbakken, net genoeg helderheid voor alle stadia van plantengroei zonder je zorgen te maken over het verbranden van je planten.
 • Hoog rendement: de LED-lamp voor plantengroei kan het specifieke licht uitstralen dat de plant nodig heeft. Het kan het zonlicht elke dag 12 uur volledig vervangen. Dit product is vrij van 3 verlengde margrietkettingen, de lijn is lang genoeg, de led-kweeklampbehuizing is gemaakt van aluminium, dat een uitstekende warmteafvoer heeft, geen koelventilatoren nodig heeft en stil werkt.
 • Betrouwbare garantie en professionele service: eenvoudig te installeren, gratis 3M dubbelzijdige tape, kabelbinders, professionele installatiehandleiding en gedetailleerde producthandleiding. Wij zijn een professionele fabrikant van LED-kweeklampen met 13 jaar ervaring.Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op, wij zullen u professionele begeleiding bieden om uw planten beter te laten groeien. We bieden 1 jaar garantie plus 30 dagen geld-terug-garantie.
Bestseller Nr. 9
Plantenlamp, JINHONGTO kweeklamp voor kamerplanten, 3000k/5000k/660nm volledig spectrum plantenlicht 2-koppig, 3 lichtmodi en 10 dimniveaus met timerfunctie Auto AAN/UIT
 • 🌻【Ideaal zonachtig volledig spectrum】Deze Plantenlamp voor kamerplanten bevatten 3000K warm licht, 5000K wit licht en 660nm roodlicht LED's, volledig spectrum dicht bij natuurlijk zonlicht, de kleur is comfortabel voor de ogen. Geschikt voor kamerplanten in alle groeistadia, zoals chili, peper, vetplanten.
 • 🌻 【3 lichtmodi en 10 dimniveaus】 Het plantengroeilicht heeft 3 lichtmodi (wit licht, warm+rood licht en alle lichten aan), die voldoen aan de groeibehoeften van planten van zaaien tot rijpen. 10 dimniveaus, de helderheid kan flexibel worden aangepast wanneer planten verschillende eisen stellen aan de lichtintensiteit.
 • 🌻 【Automatische cyclus aan/uit】 Deze LED-plantlamp heeft een cyclusgeheugen-timingfunctie, kan de timer instellen op 3/9/12 uur, met de continue stroomvoorziening gaat het groeilicht automatisch aan en uit tegelijkertijd de volgende dag.
 • 🌻 【Energiebesparing】 2-kops groeilichtontwerp, verbruikt slechts ongeveer 10 watt, maar komt overeen met een 40W gloeilamp, goede keuze voor uw kleine planten.
 • 🌻 【Klantenservice en garantie】 Wij bieden 12 maanden garantie en 30 dagen terugbetalingsgarantie. Als u een probleem heeft, neem dan gerust contact met ons op, onze klantenservice zal u zo snel mogelijk binnen 24 uur antwoorden.
UitverkoopBestseller Nr. 10
LED Groeilamp 200W kweeklamp, E27 volspectrum 180°straal Plantenlicht, Plantenlamp voor Kamerplanten, 552 LEDs Kamerplanten Kweeklampen voor tuin, aquarium, groenten, broeikas & hydrocultuur
 • 🌷🌷【Vierbladige opvouwbare ventilatorbladen】kweeklamp met opvouwbaar paneel met vier bladen past de 90 graden en 180 graden draaibare voet aan, waardoor het gemakkelijker wordt om de hoek tussen de lamp en de kamerplant aan te passen.
 • 🌱🌱 【IP54 waterdicht】: De Plant Grow Light-lamp voorkomt dat water onder elke hoek binnendringt. Maak je geen zorgen dat de plant nat wordt tijdens het besproeien, De waterdichte en stofdichte groeilamp met volledig spectrum plantlicht voor zaailingen, groenten, Vetplanten en bloemen.
 • 🌿🌿 【Groter verlichtingsgebied】: De stralingshoek van 180 ° vergroot het gebied van effectieve verlichting. U kunt de afstand tussen lampen en planten gemakkelijker aanpassen. Daarom kan onze gloeilamp voor plantengroei uw planten 360 graden verlichting bieden en de plantengroei bevorderen.
 • 🌺🌺 【552 LED Full Perfect Spectrum Combination】: Flowlamp Grow Light-lamp op basis van de behoeften aan fotosynthese van planten, we hebben deze LED-groeilampen vervaardigd met 3 kleurmodi (warm licht: 480; Rood licht: 48; Blauw licht: 24), wat effectief vulde het gebrek aan natuurlijk zonlicht aan en bevorderde de groei van planten in alle stadia.
 • 🌹🌹 【Warmtedissipatiefunctie】: Het ontwerp van het koellichaam van de kweeklamp versnelt effectief de warmteafvoersnelheid, waardoor de lampkop gemakkelijker warmte kan afvoeren en de levensduur van de LED-kweeklamp wordt verlengd. Laag vuur, laag stroomverbruik en hoge lichtopbrengst, meer energiebesparing en milieubescherming.
Bestseller Nr. 11
MILYN LED Plantenlamp E27 100W Zonachtig Volledige Spectrum Kweeklampen voor Kamerplanten, 150 Leds Plant Gloeilamp voor Hydrocultuur Tuin Kas Kamerplanten Zaailingen Groenten, Bloemen
 • Sneller en gezonder ---- gebruikt volledig spectrum 150 leds super helderheid in de hoogste kwaliteit Grow Light helpt de planten sneller te groeien (2 weken maken een verschil) en beter op een gezonde manier. De meest effectieve lichtgolflengte voor je planten ter verbetering van de fotosynthese en bevordering van een gezonde plantengroei.
 • Innovatieve volledig spectrum plantenlampen in de zon – in vergelijking met andere groeilampen, MILYN elke led-chip mengt alle golflengtes tussen 380-1000 nm volledig zonder afval zoals fluorescerende door de fotosynthese van de planten worden geabsorbeerd, in plaats van met afzonderlijke kleuren meer led-chips (wit, blauw, rood, breed rood), waarbij elke led-chip een mengsel van elke kleur een roze licht afgeeft.
 • Eenvoudig te gebruiken voor directe groei: compatibel met standaard E26/E27 stopcontacten en 85~265V AC, aanbevolen dekkingsbereik van 2,8 vierkante meter tot 30 inch boven de installaties, lichttijd tot 10-12 uur, afhankelijk van verschillende planten.
 • Grote warmteafvoer en laag stroomverbruik. De led-plant groeit lampen zijn gemaakt van metaal aluminium en een schermdesign, dat de warmte beter kan afvoeren en efficiënter. 100 W equivalent werkelijke stroomverbruik van ca. 20 W, wat een laag stroomverbruik, een hoge lichtopbrengst betekent een langere levensduur en een hoge energie-efficiëntie.
 • 【Dienst na verkoop】 perfect voor tomaten, komkommers, paprika's, bloemen, fruitbomen, bladgroenten, kruiden, medicinale planten, kamerplanten, broeikas, zaailingen, vetplanten, starten van zaad, groenten, tuin, palmen, cactus, orchideeën, citrus , kantoor, huis en winter. We richten ons op LED-groeilampen.Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op via Amazon of stuur ons een e-mail, uw vraag wordt binnen 24 uur beantwoord.
Bestseller Nr. 12
CXhome 80W LED-kweeklamp met 3/6/12H Cyclustimer Plantlicht 3 Modi 360 ° Verstelbare Zwanenhals & Bureauklem LED-Kweeklamp 10 Helderheid voor Plantengroei in de kas
 • [3/9 / 12H TIMING FUNCTIE] Onze lamp is de nieuwste groeilamp met automatische timing en USB-stekker (wordt geleverd met een stroomadapter). Je kunt hem niet alleen instellen voor verlichting om de 3 uur, 9 uur of 12 uur, maar je kunt ook de helderheid van het licht en de afstand tussen licht en planten aanpassen aan de behoeften van de planten.
 • [80 HOGE KWALITEIT LED] Deze LED-lamp heeft kweeklampen die bestaan ​​uit 80 efficiënt groeiende LED's (52 rode en 28 blauwe). Het voldoet aan de voorwaarden van plantengroei zonder zonlicht. Het rode licht bevordert fotosynthese, kieming, bloei en vruchtvorming. Het blauwe licht zorgt ervoor dat de planten meer energie opnemen door middel van chlorofylsynthese om de kieming te ondersteunen.
 • [10 DIMMABLE & 3 CHANNELS] Grow-Lampen bieten 10 dimmbare Modi und 3 Spektrum-Modi für verschiedene Stadien des Pflanzenwachstums. Es hat 10 Lichtintensitätsstufen und 3 Spektralmodi (rotes, blaues und gemischtes Licht), um verschiedenen Stadien des Pflanzenwachstums gerecht zu werden.
 • [DETAILS VAN ONTWERP] De LED-kweeklampen hebben een USB-poort die gemakkelijk kan worden aangesloten op een USB- of stroomstekker (inclusief adapter) in uw kantoor of thuis. De 4-kops lamp heeft een flexibele 360 ​​graden zwanenhals gemaakt van hoogwaardige buizen om hem in een vaste positie te houden. Met de metalen klem is de lamp overal in huis of op kantoor te plaatsen.
 • [RUIM VERSPREID] Onze kweeklamp is geschikt voor kamerplanten of een binnentuin. Het versnelt de groei van verschillende soorten planten in elk ontwikkelingsstadium.
UitverkoopBestseller Nr. 14
Dimbare 1200W LED-plantenverlichting met VEG-schakelaar IR en UV Full Spectrum LED-groeilicht voor planten en bloemen
 • Het vermogen van de 1200W LED lichtopbrengst is 120W. We kiezen voor Samsung LED met hoge helderheid en ppdf. We raden aan om het te gebruiken voor de plantengroeifase. Als uw kweekoppervlak slechts 6x 6 voet is, kunt u de 1600W LED-groeilamp gebruiken van plant- tot bloeifase.
 • Roodlichtschakelaar & dimbaar: Een rood/bloeischakelaar is toegevoegd om het rode licht uit te schakelen tijdens het groeien en het rode licht aan te zetten tijdens de bloei om de bloei te bevorderen. Groenten zijn altijd helder en rood licht wordt aangestuurd door een schakelaar. De dimmer kan de helderheid van het licht regelen zodat de plant in elk groeistadium een ​​perfecte groeiprestatie kan behalen.
 • Waterdicht en goed gemaakt: geen geruisloze ventilatoren. Waterdichte driver met hoge efficiëntie en betrouwbaarheid. Het aluminium koellichaam is dik en stevig, beschermkappen voor kabels.
 • Hoge efficiëntie en energiebesparing: vergeleken met traditionele 1600 watt verbruikt HPS/MH slechts 120 watt. Chipontwerp van Samsung, hogere PAR-waarde en hogere lumenoutput dan andere 1200W.
 • Betrouwbare garantie: 1x 1200W kweeklamp, 1x zonnebril, 1x verstelbaar touw, 1x ophangset, 1x netsnoer. Wij bieden 3 jaar garantie en 30 dagen geld-terug-garantie. Als je problemen hebt, neem dan contact met ons op. Wij bieden u een tevreden service.
Bestseller Nr. 15
BOSYTRO 1000W LED Plantenlamp Dimmen Kweeklamp Met UV IR Samsung LM281B lamp volledig spectrum LED groeilamp Full Spectrum Plantenlampen voor hydrocultuur Kas Kamerplanten Groente en bloem
 • 🌿1【More Energy Efficient Better Effect】Using the Newest high-yield LED technology-234 pcs Samsung LM281B+ diodes. So QB1000 LED Grow Lights achieves a high energy efficiency of 417 umol/s and improves the light transmittance. The LED Growing Lights consumes only 100Watt of power, which is 50% less than the operating power of other 200W HID/Blurple/HPS lamps, while help gets 50% higher yield harvest. The maximum output is 2.3g/w. The Max effective coverage is 3x3 ft. Veg Coverage: 2x2 ft
 • 🌿2【OPTIMALE FULL-SPECTRUM VERLICHTING】 Uitstekend volledig spectrum - wit, blauw, rood en IR (3000K, 5000K, Rood 660nm en IR 760nm). 3000K geeft meer roodachtig licht en de 5000K geeft meer blauwachtig licht. Het 660nm rode en IR-licht is vooral handig tijdens de bloei, waar het de bloeitijd versnelt en de opbrengsten verhoogt. Gelijkmatig over het oppervlak en diep in de wortels en bodem van het bladerdak voor consistente bloemen van de hoogste kwaliteit.
 • 🌿3【AANGEPAST DIMMEN】 Verbeterde kweeklampen hebben een lichtafstelknop en schakelaar, de lichtintensiteit kan vrij op de lamp worden aangepast, waarom niet ontworpen om waterdicht te zijn? dat de waterdichte functie wordt verkregen door een laag lijm op het oppervlak van de diode te spuiten. Na lang gebruik zal het oppervlak van de kralen van de waterdichte lamp bedekt zijn met veel stof, wat een aanzienlijke afname van de spectrale waarde van de diode zal veroorzaken.
 • 🌿4【VEILIG EN BETROUWBAAR & GOED GEMAAKTE EN SOLIDE CONSTRUCTIE】 Geen ventilatorgeluid. Zeer efficiënte en betrouwbare chauffeur. Lampen en stuurprogramma's zijn geslaagd voor verschillende CE, RoHS, FCC, EMC, LVD, DOC-certificeringen. Het aluminium koellichaam is dik en stevig, de beschermkappen voor de kabels; Gebruiksvriendelijke verpakking. Dankzij hoogwaardige componenten gaat het licht langer mee
 • 🌿 5【BESTE SERVICE -BOSYTRO】 is een professionele fabrikant van LED-fabrieksverlichting met een sterk R & D-team en veel testers. 2 jaar garantie plus 30 dagen geld-terug-garantie. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We zullen u een volledig bevredigend antwoord geven.
Bestseller Nr. 16
Kweeklamp LED COB, Bozily 450W Led-Plantenlamp Groeilamp LED Full Spectrum Waterdicht IP67 LED Plantenlicht voor Kamerplanten, Broeikas, Hydrocultuur, Vetplanten, Bloemen, Zaailingen
 • FULL SPECTRUM PLANTEN BUITEN KWEEKLAMP: deze waterdichte led kweeklamp met optimaal full spectrum (380-800nm) die planten in alle stadia vega en bloei geeft. Rood (630-660nm): Bevorder direct de bloei, vruchtvorming en het verhogen van de opbrengst; blauw (440-460nm): Bevordert kieming en fotosynthese; ir(780-800nm): Bevordert de groei van plantencellen; uv (380nm): Groeilicht op zonne-energie helpt planten gezond te blijven groeien.
 • WATERDICHTE BUITENPLANTENVERLICHTING: Plantenlamp is waterdicht ip67 voor zowel buiten- als kamerplanten. Planten groeien sneller. Vooral wanneer de plant extra licht nodig heeft op regendagen en sneeuwdagen, maak je geen zorgen over schade veroorzaakt door water dat de waterdichte cob led-groeilamp binnendringt.
 • HOOG RENDEMENT COB KWEEKLAMP: Deze 450w led cob kweeklamp kan traditionele 450 watt hps/cmh vervangen en verbruikt slechts 145-155 watt. Maar maximaliseer het gebruik van lichtenergie door cob-technologie, onze experimenten bewijzen dat deze cob led-groeilicht de opbrengst met 45% -65% verhoogt, waardoor 50% energieverbruik wordt bespaard. Led cob-groeilicht heeft de hoogste prestatieprijsverhouding.
 • INTELLIGENTE KOELING LED-GROEILICHT: Dit led-groeilicht met volledig spectrum heeft een ingebouwde temperatuur-ic, intelligente regeling van de warmteafvoer ic aan de binnenkant, integrale stralingsbehuizing met warmteafvoercoating, laat de cob-groeilicht zeer goed afkoelen, zorg voor een temperatuur van minder dan 65 graden celsius, waardoor de levensduur van de cob led kweeklamp wordt verlengd.
 • WATERDICHTE KWEEKLAMP KWALITEITSBORGING: Deze led-groeilampen voor kamerplanten zijn gekwalificeerd met ce, fcc en rohs certificaten. Als je vragen of opmerkingen hebt, neem dan gerust contact met ons op, en we zullen binnen 24 uur een snelle en vriendelijke klantenservice bieden. Bozily waterdichte kweeklampen houden alleen van.
Bestseller Nr. 17
Kleine kweeklamp LED - 39 cm 15 W - Energiezuinige LED-kamerlamp met adapter
 • Heb succes met je planten - Licht is belangrijk voor planten, vooral als je ze binnenshuis wil kweken! Kleine scheuten hebben licht nodig zodra ze verschijnen en hebben daarbij de voorkeur voor veel licht. Onze kweeklamp geeft je planten wat ze nodig hebben en zorgt ervoor dat je slaagt met tuinieren.
 • Eenvoudig te gebruiken - Onze LED-plantenlamp is supergemakkelijk te gebruiken. Hang de planten-LED-lamp gewoon over je planten en zet hem aan. Dat is alles - geen gedoe met verschillende tijd- of intensiteitsfuncties.
 • Energiezuinig & Veilig - LED-lichtbalken zijn een energiezuinig alternatief dat veel licht per watt geeft en een lange brandtijd heeft. Ze geven heel weinig warmte af, waardoor de kans op hitteschade aan gevoelige bladeren minimaal is.
 • Perfect voor kleine ruimtes - Als je op zoek bent naar een kleine, maar efficiënte kweeklamp, dan is dit de juiste keuze voor jou. Hij heeft het ideale formaat voor onze hydrocultuur kweekkast Harvy 3. Het werkt echter ook prima voor elke kleinere binnentuin of kweekkast.
 • Aangepaste hoogte - De hoogte tussen lichtbron en plant is essentieel. Samen met onze verschillende lichthouders en stands, zorgt onze kweeklamp voor een hoogte die perfect is aangepast. Dit is een must als je de best mogelijke resultaten wilt.
Bestseller Nr. 18
WEIATTLE 50W LED Plantenlamp met Samsung LED's Kweeklamp lamp volledig spectrum LED groeilamp Full Spectrum Plantenlampen voor hydrocultuur Kas Kamerplanten Groente en bloem,equivalent aan 500W HPS
 • 【LAGE BEDRIJFSKOSTEN EN HOGE KWALITEITSPRESTATIES】WEIATTLE LED Groeilampen maken tegenwoordig gebruik van de nieuwste hoogwaardige LED Technologie: Samsung's zeer energiezuinige LM281B+ diodes met 2.1umol/J zorgen voor een krachtige lichtopbrengst. So Hierdoor behaalt de een hogere PPFD waarde van 795 umol/㎡/s (Hoogte 30cm) .Gelijk aan traditionele 600W HPS/MH Lamps,The only 50 Watt of power, , while help gets 50% higher yield harvest. The maximum output is 2.0g/w.
 • 【OPTIMALE FULL-SPECTRUM VERLICHTING】 Uitstekend volledig spectrum - wit, blauw, rood en IR (3200K, 5500K, Rood 660nm en IR 760nm). 3200K geeft meer roodachtig licht en de 5500K geeft meer blauwachtig licht. Het 660nm rode en IR-licht is vooral handig tijdens de bloei, waar het de bloeitijd versnelt en de opbrengsten verhoogt. Gelijkmatig over het oppervlak en diep in de wortels en bodem van het bladerdak voor consistente bloemen van de hoogste kwaliteit.
 • 【Vereenvoudigd structuurontwerp】 GEEN ventilatoren, geen lawaai, zeer stil. Hoge beveiligingsprestaties. Doorgegeven CE, RoHS, FCC-certificering. Door de hoogwaardige componenten gaat de LED kweeklamp langer mee, maar bespaart u ook geld. Laat je plant meer energie krijgen maar verbrand je planten niet Consistente bloemen van topkwaliteit. Raak de lamp niet direct aan tijdens gebruik
 • 【Aanbevolen】Het wordt aanbevolen dat de beste ophanghoogte 30 tot 50cm is(Pas de ophanghoogte aan volgens de LUX die de plant nodig heeft),De maximale effectieve dekking is 90*90cm.Groentedekking: 76*76cm,bloem of fruit: 60*60cm. NIET waterdicht?Waterdicht maken is eenvoudigweg een laag lijm op het oppervlak spuiten.Na een lange tijd van experimenteren zal het oppervlak van de diode bedekt zijn met veel stof en zal het moeilijk schoon te maken zijn,wat de spectrale waarde sterk zal verminderen
 • 【Beste Service en Zorgeloze Garantie】: WEIATTLE is een professionele fabrikant van LED-groeilampen met een sterk R & D-team en veel lichttesters. Productkwaliteit en vriendelijke klantenservice zijn altijd onze prioriteit. We bieden 2 jaar garantie plus 30 dagen geld-terug-garantie en professionele begeleiding om jou en je planten te helpen beter te groeien.
Bestseller Nr. 19
90W Plantenlamp LED Plantenlicht 120 LEDs Plantenlicht 4 Kops Groeilamp Groeilicht, 5 Soorten Modus, Traploos Dimmen, Kweeklamp Volledig Spectrum Voor Kamerplanten Met Timer
 • 【Automatisch aan/uit met tijdfunctie】U kunt vier verlichtingstijd kiezen (3H/6H/9H/12H) voor uw systemen. Als je de tijd instelt terwijl de stroom is aangesloten, gaat de plantlamp elke dag automatisch op hetzelfde tijdstip branden.
 • 【5 verlichtingsmodi en 10 dimniveaus】 Deze kweeklamp heeft 5 modi (Rood Blauw Wit-Rood Blauw-Wit-Rood-Blauw) om uit te kiezen, met 10 dimniveaus (10%~100%). U kunt de modus en helderheid of schaduw kiezen op basis van de kenmerken van de plant, geschikt voor volledig daglicht.
 • 【Nieuwste Full Spectrum】Growing Light bevat 120 stuks LED's (28 stuks blauw + 48 stuks wit + 48 stuks rood). Het zendt alle golflengten uit van 380 nm tot 630 nm - net als natuurlijk zonlicht. Het spectrum is het meest effectieve spectrum voor het ondersteunen van de fotosynthese van planten in zaailingen. Groeilicht bevordert de fotosynthese, kieming, bloei en vruchtvorming.
 • 【Verbeterd groeilicht met 4 koppen】 Het groeilicht met 4 koppen heeft een flexibele 360 ​​graden draaibare zwanenhals, biedt een veel groter dekkingsgebied dan de kortere LED-lampen voor plantenlampen op de markt en voldoet aan de behoeften van meerlaagse beplanting. Met een antislipgrijper zijn ze stevig genoeg om hun positie vast te houden voor een betere gewasbedekking.
 • 【Brede toepassing en klantenservice】Deze plantenlamp is van toepassing op tuinieren, tuin, balkon, zaailingen, bloemen, potplanten en dergelijke. We bieden twee jaar garantie, 60 dagen geld terug en 24 uur per dag online klantenservice. Heeft u vragen over onze kweeklampen, neem dan gerust contact met ons op. Wij lossen het probleem perfect voor je op.
Bestseller Nr. 20
Niello Led-plantenlamp, 600 W led-groeilamp met 588 leds, UV & IR voor kamerplanten, volledig spectrum plantenlicht met dimbare Daisy Chain functie voor VEG, bloemen.
 • Krijg betere prestaties en bespaar tegelijkertijd energiekosten – de Growlight gebruikt 588 hoogwaardige leds. 600 W led-plantenverlichting verbruikt slechts 80 watt vermogen en verbruikt 50% minder energie dan andere SMD-, Blurple- of HPS-ledlampen. De bedekking voor de vegetatieve fase bedraagt 90 x 90 cm, terwijl hij voor de bloem 60 x 60 cm bedraagt
 • Uitstekend volspectrum: perfect voor alle groeistadia, wit, blauw, rood, IR en UV (3000K, 5000K, 660nm, IR 760nm en UV 395nm). 3000 K diodes leveren rood licht en 5000 K voor blauw licht. Het rode en IR-licht bij 660 nm is bijzonder nuttig tijdens de bloei, waar het de bloeitijd versnelt en de opbrengst verhoogt. 395 nm uv-licht kan je planten gezond maken. En het licht ziet er heel natuurlijk uit (plantenled)
 • Dimbaar design en slingerfunctie: de upgrade growlights beschikken alleen over een dimknop, die niet alleen dient als dimfunctie, maar ook als lichtschakelaar. Gemakkelijk te gebruiken. Via een Daisy-Chain-functie kunnen multi-lights met maximaal 13 eenheden worden verbonden. Er is echter slechts één stopcontact nodig en je kunt elke lamp onafhankelijk van elkaar instellen. (plantenlicht)
 • Goed afgewerkt en uitstekende warmteafvoer: Niello 600 W Full Spectrum Grow Light is uitgerust met 2 hogesnelheidsventilatoren. Geïntegreerd aluminium koellichaam met hoge warmtegeleidbaarheid, zorgt voor levensduur van de lamp. (planten ledlamp)
 • 3 jaar garantie en 100% tevreden klantenservice: Niello LED Grow Light is de enige echte verkoper voor dit product, die door andere producten worden verkocht. FCC-, CE-, ROHS-PSE gecertificeerd, alle bij Niello gekochte ledlampen hebben een 3 jaar garantie. Als u vragen hebt, kunt u direct contact met ons opnemen

Led kweeklampen zijn de beste optie als je binnen wilt kweken. Ze zijn efficiënt, gebruiksvriendelijk en hebben niet zoveel licht nodig als andere soorten lampen.

Het beste led-groeilicht is degene die u zich kunt veroorloven en het meeste uit uw geld haalt. Als je een klein budget hebt, kun je het beste voor een goedkopere optie gaan die je een goede start geeft bij het binnen kweken van planten.

Als u meer geld te besteden heeft, kunt u het beste voor een led-groeilicht van betere kwaliteit gaan dat u meer voordelen oplevert dan uw budget toelaat.

Wat zijn de voor- en nadelen van led kweeklampen?

LED-kweeklampen zijn een populaire keuze voor binnenkwekers. Ze bieden veel voordelen ten opzichte van traditionele kweeklampen, zoals een lager energieverbruik en een betere opbrengst. LED-kweeklampen moeten echter om de paar maanden worden vervangen, wat voor sommige kwekers kostbaar kan zijn.

Voordelen: LED-kweeklampen bieden veel voordelen voor binnenkwekers. Ze helpen bij de plantengroei en verminderen de hoeveelheid tijd die nodig is om planten te oogsten tot 70%. Ze besparen ook op energiekosten door de hoeveelheid stroom die nodig is om de lampen te laten werken, te verminderen. LED’s gaan ook langer mee dan traditionele lampen, terwijl ze nog steeds vergelijkbare resultaten opleveren in termen van plantengroei en opbrengst.

Nadelen: Een nadeel van het gebruik van LED-kweeklampen is dat ze om de paar maanden moeten worden vervangen. Dit kan kostbaar zijn voor sommige telers die gebruiken deze lichten voor hun activiteiten. Veel telers gebruiken LED’s als vervanging voor HPS-lampen die traditioneel werden gebruikt. Deze lampen gaan veel langer mee dan HPS-lampen en verbruiken ook minder stroom. Er is een optie om LED-groeilampen te kopen die ook steeds opnieuw kunnen worden hergebruikt.

Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen led kweeklampen en fluorescentielampen?

Het belangrijkste verschil tussen LED-kweeklampen en TL-lampen is dat LED-kweeklampen efficiënter zijn, minder stroom verbruiken en meer geschikt zijn voor binnenkweek.

LED-kweeklampen versus TL-lampen:

 • LED kweeklampen verbruiken minder stroom dan tl-lampen.
 • LED-kweeklampen produceren een beter lichtspectrum.
 • LED’s hebben een lange levensduur in vergelijking met fluorescentielampen die vaak vervangen moeten worden.

TL-verlichting:

 • Fluorescentielampen zijn goedkoper dan leds.
 • Ze bieden een breed lichtspectrum (niet zo goed als LED’s).

Wat zijn de verschillende soorten led kweeklampen?

LED-kweeklampen zijn het meest populaire type kweeklampen voor binnentuinen. Ze bieden een breed scala aan voordelen ten opzichte van andere soorten lichtbronnen, zoals fluorescerend en HID.

Er zijn 3 verschillende soorten LED kweeklampen:

 1. Single-ended LED-groeilicht
 2. Dubbelzijdig LED-groeilicht
 3. Drievoudig LED-groeilicht.

Welk type led kweeklamp past het beste bij mij?

LED-kweeklampen zijn een van de belangrijkste hulpmiddelen voor binnentuinieren. Ze geven telers meer controle over de blootstelling aan licht van hun planten, wat essentieel is voor een gezonde groei.

Er zijn drie soorten LED-kweeklampen:

 • Hogedruknatrium (HPS)
 • Metaalhalogenide (MH)
 • Fluorescerend (Fluoride)

Wat zijn enkele veelvoorkomende fouten bij het kiezen van een led-groeilamp?

LED-kweeklampen zijn een populaire keuze voor binnentuinieren. Er zijn echter enkele fouten die u moet vermijden bij het kiezen van een LED-groeilamp.

Fout #1: Geen rekening houden met het planttype

Verschillende planten hebben verschillende lichtspectra nodig om goed te gedijen en te groeien. Als u niet zeker weet welk spectrum het beste is voor uw plant, vraag het dan aan uw plaatselijke kwekerij of doe online onderzoek.

Fout # 2: Geen rekening houden met de grootte van de plantruimte

De grootte van uw plantruimte bepaalt hoeveel lampen u nodig heeft en hoe groot ze moeten zijn. Als je een klein gebied hebt, is het waarschijnlijk dat slechts één of twee lampen voldoende zijn om het hele gebied te bedekken en toch voldoende licht te geven om je planten goed te laten groeien. Als u echter een groot gebied heeft met veel ruimte, zou je wat meer lampen willen gebruiken om de beste dekking te krijgen. Het type licht dat u kiest, hangt af van uw verlichtingsbehoeften. HPS-lampen zijn geweldig voor vegetatieve groei en bloemproductie, terwijl CFL’s de voorkeur hebben voor bloeiende planten. U kunt ook een T5-lamp overwegen om grotere gebieden te bedekken, maar zorg ervoor dat u er geen blokkeert.

Hoe lang gaan led kweeklampen mee?

LED kweeklampen worden steeds populairder in de markt. Ze hebben een lange levensduur en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Wanneer u LED-kweeklampen koopt, moet u rekening houden met een aantal factoren voordat u er een koopt. Deze factoren zijn onder meer grootte, stroomverbruik, lichtopbrengst en prijs. De grootte van een kweeklamp is belangrijk omdat het de ruimte bepaalt die het kan bedekken en de hoeveelheid planten die het kan ondersteunen.

Het stroomverbruik van een kweeklamp is ook belangrijk omdat het bepaalt hoeveel elektriciteit uw tuin nodig heeft om uw systeem soepel te laten werken. De output van het groeilicht is belangrijk omdat het bepaalt hoeveel licht je planten in één keer zullen ontvangen en hoe ver ze zullen kunnen reiken in hun groeicyclus. Ten slotte is de prijs ook een belangrijke factor, omdat elk product een bijbehorend kosten.

Welke led kweeklamp is het beste voor beginners?

Er zijn veel opties voor LED-kweeklampen voor beginners, maar het kan moeilijk zijn om te beslissen welke het beste voor jou is. Deze gids helpt je bij het maken van de juiste keuze.

De belangrijkste factor om te overwegen bij het kopen van een LED-groeilamp is uw budget. De duurste hebben de beste kwaliteit en functies, maar ze kosten ook meer dan andere opties.

Light-emitting diodes (LED’s) zijn een type halfgeleiderdiode die licht uitstraalt wanneer er een elektrische stroom doorheen stroomt in voorwaartse richting. LED’s worden in veel toepassingen als lichtbronnen gebruikt, zoals LED’s voor achtergrondverlichting van LCD-schermen en digitale displays, verlichting, autokoplampen, enz.