Beste led kweeklamp van 2023 (TOP20)

De 20 beste led kweeklamp beoordelingen:

Bestseller Nr. 2

GUHAOOL LED-plantenlamp, verpakking van 2 LED-plantenlampen met volledig spectrum, in hoogte verstelbaar 48 LED's plantenlamp met timer 3/9/12 uur met USB-adapter, 3 lichtmodi en 9 helderheid

 • 【48 LED-groeilicht met volledig spectrum】Deze LED-plantenlamp maakt gebruik van een zeer efficiënte lichtbron met kleurtemperatuur: 3000-6000K en 50-70LM lumenopbrengst. Het bevat 48 LED-kralen: 24 witte + 24 warme kleuren, wit, warme kleuren, warm wit drie kleuren kunnen naar wens worden aangepast, 360° verlichtingsgebied groot ringvormig licht, dat de planten een sterke en uniforme lichtintensiteit kan geven effectief zijn voor de plantengroei.
 • 【3/9/12H Timer】De kamerplantengroeilamp heeft een 3/9/12 cyclustimingfunctie. U kunt uw verwachte tijd instellen. Je hoeft het licht niet elke dag handmatig aan of uit te zetten. Zet de timerfunctie aan, zodat je planten continu energie kunnen opnemen, wat erg belangrijk is voor een gezonde groei van planten. Het zorgt goed voor uw planten terwijl u op het werk of op vakantie bent, gemakkelijk en handig!
 • 【3 verlichtingsmodi en 9-niveaus dimbaar】Onze plantenlamp met volledig spectrum, de diode-opstelling verzameld in een cirkel, zodat de planten het licht beter absorberen en gelukkiger worden. Met drie verlichtingsmodi (wit licht, warme kleur, warm wit) heeft hij ook 9 dimbare helderheidsinstellingen (10%-100%). Flexibel circuit om de meest geschikte helderheid voor uw planten te vinden, geschikt voor alle soorten bonsai- en kamerplanten, rozemarijn, orchideeën, enz.
 • 【Eenvoudig te installeren en in hoogte verstelbaar】Deze plantenlamp met telescopische paal is gemaakt van roestvrij staal en aluminiumlegering om roest te voorkomen. De paal is 19,4-53,7 cm, kan op en neer worden ingetrokken, je hoeft alleen maar de plantenlamp op je bloempot aan te sluiten, deze op de juiste hoogte aan te passen en vervolgens de stroom in te schakelen zodat je planten van het licht kunnen genieten voor een betere groei.
 • 【Veiligheid Duurzaam plantenlicht】De kweeklamp is uitgerust met een hoogwaardige 5V 2A USB-adapter gecertificeerd door UL, die prachtig is ontworpen en veilig in gebruik is. Deze LED plantenlamp kan in de grond of in een bloempot geplaatst worden en is daardoor veelzijdig inzetbaar. Ook een perfect cadeau voor kamerplantenliefhebbers. Heeft u vragen over de producten, neem dan gerust contact met ons op!
Bestseller Nr. 3

Grow Light Strip Waterdichte Grow Lights voor Indoor Planten Full Spectrum Plant Grow Lights Indoor USB met Auto ON/Off Timer Roze Blauw 120LEDs Grow Lamp voor Plant Light voor Indoor Planten (2m)

 • 1.grow licht: Uitgerust met 20 Blauwe,100 Roze LEDs die voldoende PPFD en helderheid uitzetten voor het kweken van zaden, kan ons geleide groeilicht zonlicht simuleren om aan de behoeften van verschillende planten in elk groeistadium te voldoen. Ontworpen om plantontkieming, groei, bloei en vruchtvorming te bevorderen.
 • 2.Auto Zet aan en uit Timer: geleide groeilichtbalken kunnen worden ingesteld om uit te schakelen na 3H/9H/12H. Nadat u de uren hebt ingesteld, hoeft u het licht niet handmatig uit te schakelen of de voeding uit te schakelen, het licht gaat de volgende dag automatisch op hetzelfde tijdstip aan.
 • 3.10 Helderheid en 3-schakelmodi: 10 instelbare helderheid om gevarieerde stadia van plantengroei aan te passen, en 3 Schakelmodi Een licht aan, B-licht aan en Beide licht aan.
 • 4.Easy voor installatie: groeilichtenpakket omvat, 10 banden 8 draadgespen en 1 dubbelzijdige plakband, U kunt installeren op kabinet, plantenplank, muur en meer, geschikt voor diverse armaturen en oppervlakken.
 • 5.Wide Gebruik: waterdichte plantengroeilichten, die perfect is voor planken, ontkieming, zaadstart, bloei en vruchtvorming, Hydroponics, potten, balkon, donkere kamer, kantoor, enz. Vooral de planten zijn gebrek aan zonlicht binnenshuis.
Bestseller Nr. 4

Plantenlamp, 20 W, 40 leds, tuinbouwlamp met 3 verlichtingsmodi, 10 helderheidsniveaus en automatische tijdwaarneming, binnenplantenlamp, groeilamp, 360 graden verstelbaar, voor bloemen en planten

 • Synchroniserende plantenlamp: onze plantenlamp beschikt over drie synchronisatie-instellingen, namelijk 3, 9 en 12 uur. Na het instellen van het evenement schakelt de fabriekslamp elke 24 uur automatisch aan en schakelt hij na uitvoering uit. Je hoeft je geen zorgen te maken over je planten, plantenlampen geven je planten het zonlicht dat ze nodig hebben. Helpt je planten ook op bewolkte dagen te groeien!
 • 【Bevorder fotosynthese】Volgens de beoordeling is licht met een golflengte van 380 tot 800 nm zeer geschikt voor plantengroei. Onze kweeklamp maakt gebruik van 40 heldere ledlampen om de eigenschappen van natuurlijk zonlicht te simuleren om planten te helpen ontkiemen, groeien, bloeien en vrucht dragen. Bevordert effectief de fotosynthese van planten en biedt een betere omgeving voor planten.
 • Meerdere verlichtingsmodi: de plantenlamp beschikt over 3 kleurmodi (rood licht, blauw licht en gemengd licht) en 10 dimopties tussen 10% en 100%. Je kunt verschillende lichtkleuren gebruiken om verschillende planten te laten groeien. Gebruik blauw licht om planten te helpen wortel te schieten en rood licht om planten te helpen vrucht te dragen. Simuleer zonlicht met gemengde lichten.
 • 【Verschillende verlichtingshoeken】Deze kamerplantenlamp beschikt over twee buizen die in elke hoek kunnen worden ingesteld. Je kunt de hoek en afstand van het licht tot de planten eenvoudig regelen om het verlichte gebied uit te breiden. Het werkt via USB, draagbaar en eenvoudig thuis of op kantoor te gebruiken.
 • 【Geschikt voor een groot aantal planten】Onze plantenlampen zijn geschikt voor het ontkiemen/zaaien/starten van zaden. Kamerplanten/potplanten/snijbladeren/vetplanten/kasgroenten/cactussen, vooral wanneer planten extra licht nodig hebben bij regen, sneeuw, binnenduisternis, enz. Als je problemen ondervindt tijdens het gebruik, neem dan contact met ons op!
Bestseller Nr. 5

Kweeklampen voor kamerplanten,Trayvespace Nieuwste 80 LED's Full Spectrum Led Plant Grow Light met 4 Heads 9 Dimmen Niveau en Timer

 • 【Volledig spectrum kweeklampen voor planten】 De kweeklampen voor het starten van zaden zijn voorzien van 80LED's (24 rode LED's, 28 blauwe LED's, 28 witte LED's), net als natuurlijk zonlicht. Als uw betrouwbare partner biedt onze LED-kweeklampen voor het volledige spectrum van kamerplanten betere ondersteuning voor de hele groeifase van kamerplanten, van zaailing, kieming tot bloei en vruchtvorming.
 • 【Circulaire geheugentimingfunctie】Onze plantenlampen voor binnenkweken kunnen elke dag 4/8/12H automatisch in- en uitschakelen op basis van uw instellingen. Je kunt met een gerust hart uitgaan, omdat de kamerplantenlampen goed voor je plantenbaby's zorgen.
 • 3 modi en 9 helderheidsniveaus: je kunt de kweeklampen binnenshuis aanpassen aan 3 lichtmodi (rood en blauw licht, wit licht en gemengd licht) en 9 dimbare niveaus (20% -100%) volgens de behoeften van de planten. Het volledige spectrum kweeklicht doet zijn best om een winterdonkere hoek voor je planten op te fleuren.
 • Flexibele zwanenhals en stevige klem: onze kweeklampen voor kamerplanten met 360° zwanenhals en clip hebben minder ruimte nodig, je kunt hem aan een plank of bureau knippen en de lichten in elke hoek en de afstand aanpassen. Je kunt hem overal verplaatsen (slaapkamer, kelder, kantoor, vakantiewoning enz.) Met de kweeklamp kunnen je planten overal van zonlicht genieten.
 • 【Veel gebruikt UV-licht voor planten】Geschikt voor verschillende kamerplanten (kruiden, fruit, bloemen, groenten) groei. Onze kleine kweeklamp is ook een ideaal cadeau voor plantenliefhebbers, plantenouders. Het kan het gebrek aan natuurlijk zonlicht aanvullen in donker binnen/koude winter/regenachtige dag/besneeuwde dag, waardoor planten gelukkiger worden.
Bestseller Nr. 6

Grow Lights voor binnenplanten, 120 LED's Waterdichte led Grow Lights Full Spectrum, USB Plug-in Dimbare Auto Aan/Uit met 3 Timers Plant Light, voor binnenplanten Zaaien Veg Flower Grow Lamp (6.56ft)

 • 1. Full Spectrum LED Grow Light: 100 natuurlijk wit+20 rood, spectraal bereik 400-720nm. Ons geleide groeilicht kan zonlicht simuleren om aan de behoeften van verschillende planten in elk groeistadium te voldoen. Ontworpen om plantontkieming, groei, bloei en vruchtvorming te bevorderen.
 • 2. Auto Turn On/Off Functie: De plant groeit licht met 3 timing modi (3/9/12 uur) heeft een geheugenfunctie. Als de statusindicator aangesloten blijft, gaat de kweeklamp automatisch elke dag op hetzelfde tijdstip aan en uit (volgens de vooraf ingestelde tijd), waardoor je planten goed worden verzorgd als je niet thuis bent.
 • 3.3 Lichtmodi;10 Helderheidsniveaus: De groeilampen voor binnenplanten hebben drie verlichtingsmodi's, een licht is aan, B-licht is aan en ab-licht is aan, rood licht bevordert de fotosynthese van planten, natuurlijk wit licht helpt planten groeien en ontkiemen. En 10% helderheidsinstellingen variërend van 10% tot 100%.
 • 4. waterdicht groeilicht: Deze geleide lichtbalk keurt lijm goed die waterdichte technologie en silicagel spuit, zodat zal het niet van kleur veranderen na langdurig gebruik.
 • 5. Brede Toepassingen: geleide groeilampen zijn eenvoudig te gebruiken, energiebesparend, hittebestendig, kunnen voldoen aan de behoeften van gezinsplanten. Geschikt voor binnen, balkon, kas, planten, bloemen, groenten, kruiden, potplanten.
Bestseller Nr. 7

MILYN LED Plantenlamp E27 100W Zonachtig Volledige Spectrum Kweeklampen voor Kamerplanten, 150 Leds Plant Gloeilamp voor Hydrocultuur Tuin Kas Kamerplanten Zaailingen Groenten, Bloemen

 • Sneller en gezonder ---- gebruikt volledig spectrum 150 leds super helderheid in de hoogste kwaliteit Grow Light helpt de planten sneller te groeien (2 weken maken een verschil) en beter op een gezonde manier. De meest effectieve lichtgolflengte voor je planten ter verbetering van de fotosynthese en bevordering van een gezonde plantengroei.
 • Innovatieve volledig spectrum plantenlampen in de zon – in vergelijking met andere groeilampen, MILYN elke led-chip mengt alle golflengtes tussen 380-1000 nm volledig zonder afval zoals fluorescerende door de fotosynthese van de planten worden geabsorbeerd, in plaats van met afzonderlijke kleuren meer led-chips (wit, blauw, rood, breed rood), waarbij elke led-chip een mengsel van elke kleur een roze licht afgeeft.
 • Eenvoudig te gebruiken voor directe groei: compatibel met standaard E26/E27 stopcontacten en 85~265V AC, aanbevolen dekkingsbereik van 2,8 vierkante meter tot 30 inch boven de installaties, lichttijd tot 10-12 uur, afhankelijk van verschillende planten.
 • Grote warmteafvoer en laag stroomverbruik. De led-plant groeit lampen zijn gemaakt van metaal aluminium en een schermdesign, dat de warmte beter kan afvoeren en efficiënter. 100 W equivalent werkelijke stroomverbruik van ca. 20 W, wat een laag stroomverbruik, een hoge lichtopbrengst betekent een langere levensduur en een hoge energie-efficiëntie.
 • 【Dienst na verkoop】 perfect voor tomaten, komkommers, paprika's, bloemen, fruitbomen, bladgroenten, kruiden, medicinale planten, kamerplanten, broeikas, zaailingen, vetplanten, starten van zaad, groenten, tuin, palmen, cactus, orchideeën, citrus , kantoor, huis en winter. We richten ons op LED-groeilampen.Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op via Amazon of stuur ons een e-mail, uw vraag wordt binnen 24 uur beantwoord.
Bestseller Nr. 8

Phlizon Verbeterde 1200W LED-kweeklamp voor planten met volledig spectrum van SMD LED's met volledig spectrum, dubbele schakelaar, led voor kamerplanten, groenten en bloemen, 1200W

 • NO REFLECTOR NO DANGER- Vele anderen' kweken lichten worden gebruikt leidde schijnwerperreflector om het licht mooi te maken kijken, maar wij gebruiken het niet omdat de geleide reflector niet hittebestendig is. Als een kortsluiting voorkomt, is de reflector bij 80℃ gemakkelijk te smelten en te branden. wij gebruiken niet de reflector, kunnen wij niet de veiligheid beause van schoonheid opgeven.
 • Vergelijkbaar met HPS/MH-vergeleken met MH/HPS-lampen, produceert het minder hitte, meer energie - besparing en lagere elektriciteitsrekeningen en uitvoeriger lichtspectrum. 600W LED kweekt licht kan 100watt HPS/MH vervangen. Efficiënter dekkingsgebied dan om het even welke reflectorreekslichten. Perfecte pasvorm voor een 60x120cm het groeien gebied bij 24" hoogte.
 • DUBBELE SCHAKELAAR- Veg en Bloom knop hebben verschillende functies. Veg schakelaar: Het is blauw geleid en wit geleid. Voor zaailing of jonge vegetatieve groei, kunt u Veg schakelaar alleen gebruiken. Bloei schakelaar: Rood en wit. Voor bloei/bloei, kunt u zowel Veg als Bloom schakelaar samen gebruiken.
 • VOLLEDIG SPECTRUM- We hebben veel experimenten gedaan om ervoor te zorgen dat dit volledige spectrum de plantengroei bevordert. Het omvat universele blauwe rode IR UV en witte leds die alles kunnen verstrekken plant gewenst in het natuurlijke zonlicht. De IR en UV leds kunnen planten aan defensiemechanismen bevorderen, blauw en rood geleid is essentieel licht voor de plantengroei.
 • BESTE SERVICE- Phlizon is een professionele LED licht fabrikant met sterke R & D team en veel licht tester. 2 jaar garantie plus 30 dagen geld terug garantie. Als u om het even welke problemen hebt, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren. Wij zullen u van een volledig bevredigend antwoord voorzien.
Bestseller Nr. 9

JINHONGTO plantenlamp, 80 LEDs volspectrum plantenverlichting, 4 koppen met timer, 10 dimniveaus en 3 modi, kweeklamp voor kamerplanten

 • 🌻 【Ideale comfortabele kleur met volledig spectrum】 Deze led-kweeklamp maakt gebruik van volledig spectrum warm licht 3000K, wit licht 5000K en rood licht 660nm LED's, dicht bij natuurlijk zonlicht, geschikt voor alle soorten kamerplanten in alle groeistadia, de kleuren zijn ook comfortabel voor de ogen.
 • 🌻 【360° zwanenhals】 4-koppige plantenlamp met 360° flexibele roestvrijstalen zwanenhals, pas eenvoudig de afstand en hoek tussen licht en planten aan.
 • 🌻 【3 lichtmodi en 10 dimniveaus】 De kweeklamp voor binnen heeft 3 lichtmodi (wit licht, warm + rood licht en alle licht), die voldoen aan de behoeften van verschillende stadia van plantengroei. 10 helderheidsniveaus om aan te passen.
 • 🌻 【Automatisch in- en uitschakelen van de cyclus】 Deze LED-plantverlichting heeft een timingfunctie voor het geheugen van de cyclus, kan het instellen om 3/9/12 uur op te lichten, met de continue stroomvoorziening zal het groeilicht automatisch aan en uit gaan op de dezelfde tijd de volgende dag.
 • 🌻 【Klantenservice en garantie】 Al onze kweeklampen hebben UKCA-, CE-, RoHS-, FCC-certificaten verkregen, u kunt verzekerd zijn van de kwaliteit. Wij bieden 12 maanden garantie en 30 dagen terugbetalingsgarantie, als u een probleem heeft, neem dan gerust contact met ons op, onze after-sales ondersteuning zal u zo snel mogelijk binnen 24 uur antwoorden.
Bestseller Nr. 10

FECiDA 600W LED-kweeklamp dimbaar, 2022 Beste LED-kweeklampen voor kamerplanten Volledig spectrum, zaadstartzaailingen Groentepeper Hangende groeilampen

 • ⭐♔【KRACHTIGE & LAGERE BEDRIJFSKOSTEN】Deze indoor kweeklamp met volledig spectrum maakt gebruik van 588 stuks hoogwaardige LED's, hoge energie-efficiëntie met 2,2 μmol/J. 600w plantengroeilicht is veel krachtiger dan andere kleine kweeklampen en verbruikt slechts 65 watt thuiselektriciteit bij 100% helderheid.
 • ⭐♔【STEPLOS DIMBAAR ONTWERP & DAISY CHAIN FUNCTIE】 Deze hangende kweeklamp is ontworpen met een dimknop en je kunt de helderheid vrij aanpassen, precies zoals je planten nodig hebben. U kunt ook maximaal 4 lampen met meerdere lampen met elkaar verbinden door middel van de meegeleverde voedingskabel, maar u hebt slechts één stopcontact nodig en u kunt elke lamp afzonderlijk dimmen.
 • ⭐♔【UV IR INBEGREPEN, IDEAAL VOLLEDIG SPECTRUM】 Dit led-groeilicht met volledig spectrum omvat witte, blauwe, rode, IR- en UV-leds (3000K, 5000K, 660nm, IR 760nm en UV 395nm). 3000K-diodes zorgen voor meer roodachtig licht en de 5000K voor meer blauwachtig licht. Het rode en IR-licht van 660 nm is vooral handig tijdens de bloei, waar het de bloeitijd versnelt en de opbrengst verhoogt. Het UV-licht van 395 nm kan uw planten gezond maken. En het licht oogt redelijk natuurlijk zonlicht.
 • ⭐♔【STILLE INGEBOUWDE VENTILATOR & GOED GEMAAKT】 Deze plantengroeilamp is ontworpen met stille ingebouwde ventilator en ventilatieopeningen in LED-bord. sterk koelsysteem betekent langere levensduur van LED, ook betere luchtcyclus. Hoogwaardig materiaal, mooi uiterlijk, gebruiksvriendelijke verpakking. Breng u een hoogwaardige winkel- en gebruikservaring.
 • ⭐♔【BIEDEN U DE BESTE SERVICE】FECiDA-groeilicht biedt 2 jaar garantie en geweldige service na verkoop. We kunnen geven wat je nodig hebt - echt professionele led-kweeklamp met een betaalbare prijs en geweldige ervaring. Voor vragen kunt u ons een e-mail sturen of contact met ons opnemen via de sociale APP, wij zullen u binnen 24 uur antwoorden en uw probleem zo snel mogelijk oplossen zoals geadverteerd.
Bestseller Nr. 11

Qoolife Led-kweeklamp met volledig spectrum voor kamerplanten, in hoogte verstelbare kweeklamp met 3 helderheidsniveaus, automatische aan/uit-timer 3/9/12 uur, 2 stuks

 • Full spectrum verlichting: de Qoolife plantenkweeklamp bevat 42 led-kralen, die een combinatie van wit, rood en blauw licht uitstralen, die het ideale kweeklicht voor kamerplanten bieden. Deze verlichting met volledig spectrum kan voldoen aan de verschillende verlichtingsvereisten van planten in verschillende groeistadia, wat een gezonde groei bevordert en de plantopbrengst verhoogt.
 • ⚡In hoogte verstelbare kweeklampen: het Qoolife groeilicht wordt ook wel plantenkweeklampen genoemd, die perfect zijn voor kamerplanten. Kweeklampen zijn in hoogte verstelbaar en hebben een breed scala aan instellingen om ervoor te zorgen dat je planten het optimale licht krijgen dat ze nodig hebben om te groeien. De plantenlamp is perfect voor kleine planten en heeft een verstelbaar hoogtebereik van 6-24,8 inch.
 • Automatisch aan/uit timer: de Qoolife plantenkweeklamp beschikt over een timerfunctie waarmee je de in- en uitschakeltijd op 3 uur, 9 uur of 12 uur per dag kunt instellen, wat ervoor zorgt dat je planten de juiste hoeveelheid licht krijgen en overbelichting aan licht voorkomen.
 • 🌱 Eenvoudig te installeren: het plug-in ontwerp van de kamerplantenlampen vergemakkelijkt de installatie en het gebruik, waardoor planten in verschillende groeistadia de nodige lichtbehoefte krijgen, waardoor een gezonde en sterke plantengroei wordt bevorderd.
 • Ideaal voor kleine planten: de Qoolife plantengroeilamp is ideaal voor kleine planten en is een van de beste binnengroeilampen voor planten. Het licht van de plant kan helpen een gezonde groei te bevorderen en de opbrengst van de plant te verhogen, door de nodige lichtvereisten voor kamerplanten te bieden.
Bestseller Nr. 12

FECiDA Kweeklampen voor kamerplanten met standaard, 200W UV-IR staande LED-plantenkweeklamp met volledig spectrum met aan/uit-schakelaar, daisychain-functie

 • 💖👉【UV-IR inbegrepen Ideaal volledig spectrum】Deze standgroeilicht met volledig spectrum bevat 3000K, 5000K, 660nm, UV-IR-LED's. 3000K- en 5000K-diodes zorgen voor meer roodachtig en blauwachtig licht. 660 nm en IR-licht zijn vooral nuttig tijdens de bloei, waar het de bloeitijd versnelt en de opbrengst verhoogt. 395 nm UV-licht kan uw planten gezond maken. Het licht ziet er vrij natuurlijk zonlicht uit.
 • 💖👉【200 W krachtig voor je kamerplant】Deze kweeklamp voor kamerplanten is ontworpen met 204 stuks hoogwaardige LED's. De 200 W LED-kweeklamp voor planten verbruikt slechts 25 watt huiselektriciteit en geeft voldoende zonlicht om je kamerplant gezond te laten groeien.
 • 💖👉【Aan/uit-schakelaar en daisychain-functie】Deze LED-kweeklamp voor op het bureau is ontworpen met een ingangs- en een uitgang. U kunt meerdere lampen (maximaal 4 stuks) met elkaar verbinden via een daisy-chain-functie, maar u hebt slechts één stopcontact nodig.
 • 💖👉【Verstelbare standaard en 360° zwanenhals】Deze plantenkweeklamp is ontworpen met een verstelbare standaard en 360° zwanenhals, je kunt hem gemakkelijk overal gebruiken met de standaard en de zwanenhals 360° aanpassen aan je toepassing.
 • 💖👉【100% tevreden service na verkoop】FeCida groeilamp is al meer dan 12 jaar een professionele fabrikant van LED-groeilampen en al meer dan 6 jaar een betrouwbare Amazon-verkoper. We bieden 12 maanden garantie en neem contact met ons op via Amazon online bericht, e-mail of sociale media, net zoals je wilt als je problemen hebt met onze producten. We reageren binnen 24 uur en lossen je probleem zo snel mogelijk op.
Bestseller Nr. 13

COKOLILA plantenlamp, 80 LED's plant licht full spectrum plant licht 3000k 5000k 660nm groeien licht met timer, 10 niveaus, 3 modi voor kamerplanten groenten

 • 【3000K 5000K 660nm volledige spectrum】COKOLILA Grow Light bevat 40 PIECES van warm wit (3000 K) + 28 PIECES van wit (5000 K) + 12 PIECES van rood licht (660 nm). Deze Led plant lamp is vergelijkbaar met het volspectrum zonlicht dat professioneel is ontwikkeld voor kamerplanten in de tuin.
 • 【Nieuw ontwerp clip met katoen】 De nieuw ontworpen clip van de plantlamp heeft katoen aan de binnenkant en kan je meubels beschermen bij gebruik. Flexibele zwanenhals van 360 graden, die gemakkelijk de hoek en afstand kan aanpassen, waardoor het verlichtingsgebied groter wordt en er efficiëntere verlichting is voor meer planten. Geschikt voor thuis en op kantoor. Een geweldige optie voor liefhebbers van binnentuinen.
 • 【Timerfunctie en meerdere instellingen】Plantverlichting biedt de circulaire geheugentimerfunctie met 3 opties - 3u/9u/12u. Wanneer de stroom wordt gehandhaafd, kan de lamp elke dag automatisch in- en uitschakelen op basis van uw instellingen, u hoeft geen handmatige bediening meer uit te voeren.
 • 【3 spectrale modi en 10 helderheidsniveaus】 4-Head Full Spectrum LED Grow Lamp heeft 3 licht modi (wit, warm wit + rood en gemengd licht) 10 helderheid instellingen van 10% tot 100%, kunnen we worden geschakeld op wil, vrij om de meest geschikte helderheid voor onze plantengroei te kiezen. Planten groeien ongeveer 5 keer sneller dan natuurlijk.
 • 【3 gratis tuin gadgets】 Onze plantlamp is geschikt voor ontkieming/zaailingen/zaailingen, kamerplanten, potplanten, vetplanten, vooral wanneer de plant extra licht nodig heeft in regenachtige, besneeuwde, donkere binnenshuis, enz. We beloven ook een garantie van 12 maanden, een 30-dagen-geld-terug-garantie en een vriendelijke klantenservice.
UitverkoopBestseller Nr. 14

LED Plant Grow Light Strips Full Spectrum 4 Heads USB Plug Dimbare Timer Functie LED Licht Groeien Voor Indoor Home Succulent (Zonlicht 4000K 168LED's)

 • Ontwerp met 4 koppen: dit LED-groeilicht met volledig spectrum is geconstrueerd met 4 buizen, die het aangepaste en uniforme licht voor verschillende kamerplanten en een sterkere lichtopbrengst bieden,
 • Aangepaste helderheid: de helderheid van deze binnenkweeklamp kan eenvoudig worden aangepast via de controller en ondersteunt ook de 8H-, 12H- en 16H-timerfunctie, wat handig in gebruik is.
 • USB-stekkerontwerp: dit plantengroeilicht gebruikt een USB-stekker die kan worden aangesloten op de computer en powerbank voor stroomvoorziening, is eenvoudig te installeren met de achterste lijm of schroef. Geschikt voor succulenten binnenshuis, potplanten en meer.
 • Fotosynthese-promotie: ons LED-groeilicht straalt alle golflengten uit, net als natuurlijk zonlicht. Het is effectief gebleken bij het bevorderen van binnengroei, het rode licht bevordert de kieming en bloei in planten, en het blauwe licht verbetert de activiteit van chloroplasten en bevordert de fotosynthese.
 • Brede toepassingen: groeilicht met volledig spectrum bevordert de ontkieming, bloei en vruchtvorming van planten, is op grote schaal van toepassing op het zaaien van familiebalkons, fokken, tuinieren, bloeien, potplanten, kweektent, buitentuin, met name hoge en grote planten
Bestseller Nr. 15

Led-groeilicht T5 Full Spectrum 3500K & Rode LED-strips met Auto Cycle Timer 3/6/12 uur Dual Channel 4 Helderheidsniveau led pflanzenlicht voor kamerplanten van zaaien tot oogsten (84 leds)

 • Full Spectrum Led Pflanzenlampe: Uitstekend volledig spectrum - 15 PCS warm wit, 3 PCS rood en 3 PCS led-chip. de warmwitte led-chips zijn net als natuurlijk zonlicht. Het heeft bewezen effectief te zijn bij het bevorderen van de binnengroei omdat het de fotosynthese versnelt. Het rode licht is vooral handig tijdens de bloei, het kan de bloei versnellen en de opbrengsten van je plant verhogen.
 • Automatische AAN / UIT- en timingfunctie: met de timer van onze LED-kweekstrips kunt u deze op een vooraf ingestelde tijd in- en uitschakelen, die 3 uur, 6 uur, 12 uur heeft 3 timingmodi, 3 kleurlichten komen overeen met de 3 modi . Als de indicator uit is, is de timingfunctie uitgeschakeld. LET OP: Deze timingfunctie is 24-uurs cyclustiming. het zal ongeldig zijn na uitschakeling.
 • Helder groeilicht met 4 instelbare helderheidsniveaus en tweekanaalsregeling: 25%, 50%, 75%, 100% - om te voldoen aan de verlichtingsvereisten van elke plant in verschillende stadia. 4x 10W & 84 LED-chips, tweekanaals bediening kan 4 stuks lichtbalk verdelen in 2 sets van elk 1-2 lichtbakken, net genoeg helderheid voor alle stadia van plantengroei zonder je zorgen te maken over het verbranden van je planten.
 • Hoog rendement: de LED-lamp voor plantengroei kan het specifieke licht uitstralen dat de plant nodig heeft. Het kan het zonlicht elke dag 12 uur volledig vervangen. Dit product is vrij van 3 verlengde margrietkettingen, de lijn is lang genoeg, de led-kweeklampbehuizing is gemaakt van aluminium, dat een uitstekende warmteafvoer heeft, geen koelventilatoren nodig heeft en stil werkt.
 • etrouwbare garantie en professionele service: eenvoudig te installeren, gratis 3M dubbelzijdige tape, kabelbinders, professionele installatiehandleiding en gedetailleerde producthandleiding. Wij zijn een professionele fabrikant van LED-kweeklampen met 13 jaar ervaring.Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op, wij zullen u professionele begeleiding bieden om uw planten beter te laten groeien. We bieden 1 jaar garantie plus 30 dagen geld-terug-garantie.
UitverkoopBestseller Nr. 16

Railee Plant Lamp LED Volledig Spectrum 120 LEDs Groeilamp Plant Licht met Standaard Planten LED Groeilamp voor Planten met Timer 3 Kleur Modi 10 Helderheden

 • Volledig spectrum: Railee plantenlamp heeft 120 lampkralen (48 rood, 24 blauw, 48 wit), meer dan de meeste vergelijkbare plantenlampen op de markt. De plantenlamp heeft 3 kleurstanden: rood/blauw/wit, rood en blauw, wit. Het rode licht bevordert de fotosynthese in planten, ontkieming, bloei en vruchtdracht. Het blauwe licht zorgt ervoor dat planten meer energie opnemen door de synthese van chlorofyl. Wit licht is vergelijkbaar met natuurlijk zonlicht.
 • Verbeterd statief: Ons statiefgewricht dat verbonden is met de plantlamp is vervangen door een ijzeren gewricht, dat duurzamer is. De meeste andere soortgelijke plantenlampen gebruiken een scharnier van een aluminiumlegering dat na een paar keer draaien snel slijt. Het statief kan worden uitgeschoven van 41 cm tot 160 cm voor verschillende hoogtes van je kamerplanten, vooral ideaal voor grote en hoge planten.
 • 4 lichtstanden & 10 lichtniveaus: Vier buizen kunnen onafhankelijk worden bediend: één licht, twee lichten, drie lichten en vier lichten. De lamp heeft 10 dimbare helderheidsniveaus, laag licht voor gevoelige planten en hoge helderheid voor sterke planten. Je kunt de lamp willekeurig schakelen naar de meest geschikte helderheid voor de groei van je plant, waardoor je planten sneller groeien en meer bloeien dan van nature.
 • Dubbele bediening en automatische aan/uit-timer: De plantlamp is uitgerust met een line-in controller en een RF-controller. Je kunt de plantlamp op afstand bedienen, wat handig is en je ogen effectief beschermt. Je kunt een ritme van 4, 8 of 12 uur instellen. Als de timerfunctie is geactiveerd, gaat de lamp elke dag automatisch aan en uit. Zelfs als je langere tijd niet thuis bent, krijgen je planten voldoende licht.
 • Flexibel & Duurzaam: De kweeklamp heeft een 360° onafhankelijk verstelbaar zwanenhalsontwerp dat in elke gewenste hoek kan worden gedraaid en een breder en flexibeler lichtbereik biedt. De hoogwaardige aluminium buis zorgt voor een krachtige warmteafvoer.
Bestseller Nr. 17

SANSI 36W LED plantlamp Volledig spectrum E27 voor kamerplanten Groeilicht met hoge PPFD Kweeklampen voor broeikas Tuin Bloemen Groenten Hydrocultuur Grootte Ø11.5 * 13.3cm

 • Volledig spectrum plantenlamp: SANSI-groeilampen mengen alle golflengtes van 380 tot 780 nm (rood, blauw, groen, infrarood) in elk led-groeilicht. Biedt een gelijkmatigere lichtverdeling en een geschiktere spectrale inhoud. Het is zeer geschikt voor de plantengroei, van kieming tot bloei tot vruchtvorming enz. Zoals binnentuinen, vijgen, banyaanbomen, palmen, vetplanten, cactussen, bonsai, orchideeën, kruiden en andere kamerplanten.
 • SECUNDAIR OPTISCHE ONTWERP: PPF: 65,6 umol/s, PPFD: 265,58 μmol/s/㎡ @ 1ft. De secundaire wetenschappelijke lichtverdelingslens verbetert de lichtopbrengst en geeft de planten meer extra licht.
 • COC-technologie: Chip on Ceramic, de gepatenteerde technologie van Sansi, soldeert de led-chip direct op het keramische koellichaam, waardoor de warmteweerstand effectief vermindert, de warmtegeleiding versnelt en de productbetrouwbaarheid wordt verhoogd, waardoor Sansi-lampen een hogere lichtopbrengst hebben.
 • Veilig en betrouwbaar: de lampbehuizing is gemaakt van speciaal keramisch materiaal en de vlamvertragende graad bereikt V0; het versterkte isolatiestructuurontwerp, geen risico op elektrische schokken, is veilig; het gehele schaalmateriaal bereikt de WF2-corrosiebeschermingsgraad, die betrouwbaarder en duurzamer is; lage IR, minder warmtestraling, vermijding van brandwonden van planten door een nabije afstand.
 • 2 jaar garantie: Als u vragen of problemen heeft, neem dan rechtstreeks contact op met onze klantenservice. Houd er rekening mee dat de grootte en het gewicht van de gloeilamp iets groter zijn dan bij conventionele gloeilampen. Selecteer de juiste lamp. Alleen voor tuinbouwverlichting.
Bestseller Nr. 18

GUHAOOL LED-plantenlamp, LED-plantenlamp met volledig spectrum, in hoogte verstelbaar 48 LED's plantenlicht met timer 3/9/12 uur met USB-adapter, 3 lichtmodi en 9 helderheid voor kamerplanten (wit)

 • 【48 LED-groeilicht met volledig spectrum】Deze LED-plantenlamp maakt gebruik van een zeer efficiënte lichtbron met kleurtemperatuur: 3000-6000K en 50-70LM lumenopbrengst. Het bevat 48 LED-kralen: 24 witte + 24 warme kleuren, wit, warme kleuren, warm wit drie kleuren kunnen naar wens worden aangepast, 360° verlichtingsgebied groot ringvormig licht, dat de planten een sterke en uniforme lichtintensiteit kan geven effectief zijn voor de plantengroei.
 • 【3/9/12H Timer】De kamerplantengroeilamp heeft een 3/9/12 cyclustimingfunctie. U kunt uw verwachte tijd instellen. Je hoeft het licht niet elke dag handmatig aan of uit te zetten. Zet de timerfunctie aan, zodat je planten continu energie kunnen opnemen, wat erg belangrijk is voor een gezonde groei van planten. Het zorgt goed voor uw planten terwijl u op het werk of op vakantie bent, gemakkelijk en handig!
 • 【3 verlichtingsmodi en 9-niveaus dimbaar】Onze plantenlamp met volledig spectrum, de diode-opstelling verzameld in een cirkel, zodat de planten het licht beter absorberen en gelukkiger worden. Met drie verlichtingsmodi (wit licht, warme kleur, warm wit) heeft hij ook 9 dimbare helderheidsinstellingen (10%-100%). Flexibel circuit om de meest geschikte helderheid voor uw planten te vinden, geschikt voor alle soorten bonsai- en kamerplanten, rozemarijn, orchideeën, enz.
 • 【Eenvoudig te installeren en in hoogte verstelbaar】Deze plantenlamp met telescopische paal is gemaakt van roestvrij staal en aluminiumlegering om roest te voorkomen. De paal is 19,4-53,7 cm, kan op en neer worden ingetrokken, je hoeft alleen maar de plantenlamp op je bloempot aan te sluiten, deze op de juiste hoogte aan te passen en vervolgens de stroom in te schakelen zodat je planten van het licht kunnen genieten voor een betere groei.
 • 【Veiligheid Duurzaam plantenlicht】De kweeklamp is uitgerust met een hoogwaardige 5V 2A USB-adapter gecertificeerd door UL, die prachtig is ontworpen en veilig in gebruik is. Deze LED plantenlamp kan in de grond of in een bloempot geplaatst worden en is daardoor veelzijdig inzetbaar. Ook een perfect cadeau voor kamerplantenliefhebbers. Heeft u vragen over de producten, neem dan gerust contact met ons op!
Bestseller Nr. 19

Niello 80 W plantenlicht, 80 LEDs kweeklamp volledig spectrum met Auto ON & Off Timer 3/9/12H f¡§1r kamerplanten, 4 verstelbare koppen met rood & blauw incl. USB + AC-adapter F¡§1r S?mlinge en vetplanten

 • Efficiënte rood/blauwe ledcombinatie: de plantengroeilamp bestaat uit 80 ledlampen (52 stuks rood en 28 stuks blauw), om te voldoen aan de groeiende eisen van planten zonder zonlicht. Blauw licht (400-520 nm) voor de fotosynthese biedt de nodige hulp voor de groei van stengels en bladeren. Het rode licht (630-660 nm) bevordert de kieming, bloei en vruchtvorming. Planten groeien ongeveer drie keer sneller dan natuurlijk.
 • 🌻 Verbazingwekkend design. Automatisch in- en uitschakelen en geheugenfunctie: cultiveringslamp met 3 timer-instelmogelijkheden (3 uur/9 uur/12 uur). Eenmaal ingesteld, schakelt de kamerplantenlamp elke dag automatisch in en uit. Laat ze ook op vakantie of in het weekend zorgen voor je favoriete planten. ♥ Vegetatieve fase: 9 uur, bloei-/vruchtfase: 12 uur.
 • 🌻 Nieuw: 4 koppen & volledig spectrum & 3 lichtmodi & 10 dimniveaus 🌻 De plantenlamp is uitgerust met 4 zwanenhalzen en biedt een veel groter dekkingsgebied dan groeilampen met kortere ledlampen op de markt. ♥ Je kunt het niet alleen op 3/9/12 uur instellen, maar ook de helderheid van het licht en de afstand tussen licht en planten aanpassen aan de behoeften van de planten.
 • 🌻 3-delige tuingereedschap gratis + USB-stekker, voeding inbegrepen. 🌻 De lamp is handig en comfortabel thuis of op kantoor te gebruiken. Energiebesparing van meer dan 80%. Lange levensduur (> 50.000 uur). De kweeklamp is geschikt voor kamerplanten, bloemenwinkels, tuinieren, tuinbouw en verschillende bloemen, die in hydrocultuur thuis of op kantoor groeien. De cultiveringslamp bevordert de groei, de bloem en de algemene groei van planten. ♥ Zo
 • 🌻 CE- en RoHS-gecertificeerd. Voldoet aan alle geldende Europese normen. Wij geven 12 maanden garantie. Als er een probleem is met het product, neem dan contact met ons op, wij bieden een 24-uurs service en 100% terugbetaling of gratis vervanging. Niello LED is niet alleen de verkoper, maar ook de fabrikant van led-planten. Bovendien is "een schep, hark en schep" een extra cadeau. Aarzel niet, je kunt onbezorgd zijn, zodat je in staat bent om
Bestseller Nr. 20

Randaco 2 stuks 45 W led-kweeklampen, compleet spectrum, tuinbouwlamp met 225 leds, rood en blauw licht, plantenlamp voor binnen, hydrocultuur, kieming

 • ✅ Specificatie: Vermogen 45 W, Grow Light Afmetingen: 39 cm x 32 cm x 5 cm; Gewicht: 1,37 kg. Aanbevolen stralingsafstand: 40-100 cm. Bestralingsbereik: ca. 2 m². Lengte van de ophangdraad: 38 cm. Met stopcontact. De kabellengte bedraagt ca. 120 cm.
 • ✅ Volledig spectrum: 165 rode leds (630-660 nm) en 60 blauwe leds (450-460 nm) helpen planten snel te groeien en zorgen voor een geschikt spectrum voor plantenkieming en groei. Rood licht is goed voor het ontkiemen en bloeien van planten. Blauw licht kan de efficiëntie van fotosynthese verbeteren, wat gunstig is voor de plantengroei.
 • ✅ Energie-efficiëntie: in vergelijking met gloeilampen of TL-buizen kan deze plantenverlichting 50% tot 90% energieverbruik besparen. De levensduur bedraagt tot 50.000 uur. Geavanceerde warmteafvoer van aluminiumlegering van het koelsysteem.
 • ✅ Eenvoudig te installeren: deze led-kweeklampen zijn licht, je kunt deze lamp overal ophangen waar je maar wilt. Een goede constructie en hoogwaardige materialen maken deze kamerlamp voor planten tot een uitstekende keuze voor tuinders.
 • ✅Breed scala aan toepassingen: deze LED-kweeklamp is geschikt voor het kweken van orchideeën, tomaten, paprika's, aardappelen, vetplanten, aardbeien, sla, enz. Populair in hydrocultuur, binnentuinen en potplanten. Geschikt voor alle binnenkweekomgevingen, bevordert een snelle en gezonde plantengroei.

Led kweeklampen zijn de beste optie als je binnen wilt kweken. Ze zijn efficiënt, gebruiksvriendelijk en hebben niet zoveel licht nodig als andere soorten lampen.

Het beste led-groeilicht is degene die u zich kunt veroorloven en het meeste uit uw geld haalt. Als je een klein budget hebt, kun je het beste voor een goedkopere optie gaan die je een goede start geeft bij het binnen kweken van planten.

Als u meer geld te besteden heeft, kunt u het beste voor een led-groeilicht van betere kwaliteit gaan dat u meer voordelen oplevert dan uw budget toelaat.

Wat zijn de voor- en nadelen van led kweeklampen?

LED-kweeklampen zijn een populaire keuze voor binnenkwekers. Ze bieden veel voordelen ten opzichte van traditionele kweeklampen, zoals een lager energieverbruik en een betere opbrengst. LED-kweeklampen moeten echter om de paar maanden worden vervangen, wat voor sommige kwekers kostbaar kan zijn.

Voordelen: LED-kweeklampen bieden veel voordelen voor binnenkwekers. Ze helpen bij de plantengroei en verminderen de hoeveelheid tijd die nodig is om planten te oogsten tot 70%. Ze besparen ook op energiekosten door de hoeveelheid stroom die nodig is om de lampen te laten werken, te verminderen. LED’s gaan ook langer mee dan traditionele lampen, terwijl ze nog steeds vergelijkbare resultaten opleveren in termen van plantengroei en opbrengst.

Nadelen: Een nadeel van het gebruik van LED-kweeklampen is dat ze om de paar maanden moeten worden vervangen. Dit kan kostbaar zijn voor sommige telers die gebruiken deze lichten voor hun activiteiten. Veel telers gebruiken LED’s als vervanging voor HPS-lampen die traditioneel werden gebruikt. Deze lampen gaan veel langer mee dan HPS-lampen en verbruiken ook minder stroom. Er is een optie om LED-groeilampen te kopen die ook steeds opnieuw kunnen worden hergebruikt.

Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen led kweeklampen en fluorescentielampen?

Het belangrijkste verschil tussen LED-kweeklampen en TL-lampen is dat LED-kweeklampen efficiënter zijn, minder stroom verbruiken en meer geschikt zijn voor binnenkweek.

LED-kweeklampen versus TL-lampen:

 • LED kweeklampen verbruiken minder stroom dan tl-lampen.
 • LED-kweeklampen produceren een beter lichtspectrum.
 • LED’s hebben een lange levensduur in vergelijking met fluorescentielampen die vaak vervangen moeten worden.

TL-verlichting:

 • Fluorescentielampen zijn goedkoper dan leds.
 • Ze bieden een breed lichtspectrum (niet zo goed als LED’s).

Wat zijn de verschillende soorten led kweeklampen?

LED-kweeklampen zijn het meest populaire type kweeklampen voor binnentuinen. Ze bieden een breed scala aan voordelen ten opzichte van andere soorten lichtbronnen, zoals fluorescerend en HID.

Er zijn 3 verschillende soorten LED kweeklampen:

 1. Single-ended LED-groeilicht
 2. Dubbelzijdig LED-groeilicht
 3. Drievoudig LED-groeilicht.

Welk type led kweeklamp past het beste bij mij?

LED-kweeklampen zijn een van de belangrijkste hulpmiddelen voor binnentuinieren. Ze geven telers meer controle over de blootstelling aan licht van hun planten, wat essentieel is voor een gezonde groei.

Er zijn drie soorten LED-kweeklampen:

 • Hogedruknatrium (HPS)
 • Metaalhalogenide (MH)
 • Fluorescerend (Fluoride)

Wat zijn enkele veelvoorkomende fouten bij het kiezen van een led-groeilamp?

LED-kweeklampen zijn een populaire keuze voor binnentuinieren. Er zijn echter enkele fouten die u moet vermijden bij het kiezen van een LED-groeilamp.

Fout #1: Geen rekening houden met het planttype

Verschillende planten hebben verschillende lichtspectra nodig om goed te gedijen en te groeien. Als u niet zeker weet welk spectrum het beste is voor uw plant, vraag het dan aan uw plaatselijke kwekerij of doe online onderzoek.

Fout # 2: Geen rekening houden met de grootte van de plantruimte

De grootte van uw plantruimte bepaalt hoeveel lampen u nodig heeft en hoe groot ze moeten zijn. Als je een klein gebied hebt, is het waarschijnlijk dat slechts één of twee lampen voldoende zijn om het hele gebied te bedekken en toch voldoende licht te geven om je planten goed te laten groeien. Als u echter een groot gebied heeft met veel ruimte, zou je wat meer lampen willen gebruiken om de beste dekking te krijgen. Het type licht dat u kiest, hangt af van uw verlichtingsbehoeften. HPS-lampen zijn geweldig voor vegetatieve groei en bloemproductie, terwijl CFL’s de voorkeur hebben voor bloeiende planten. U kunt ook een T5-lamp overwegen om grotere gebieden te bedekken, maar zorg ervoor dat u er geen blokkeert.

Hoe lang gaan led kweeklampen mee?

LED kweeklampen worden steeds populairder in de markt. Ze hebben een lange levensduur en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Wanneer u LED-kweeklampen koopt, moet u rekening houden met een aantal factoren voordat u er een koopt. Deze factoren zijn onder meer grootte, stroomverbruik, lichtopbrengst en prijs. De grootte van een kweeklamp is belangrijk omdat het de ruimte bepaalt die het kan bedekken en de hoeveelheid planten die het kan ondersteunen.

Het stroomverbruik van een kweeklamp is ook belangrijk omdat het bepaalt hoeveel elektriciteit uw tuin nodig heeft om uw systeem soepel te laten werken. De output van het groeilicht is belangrijk omdat het bepaalt hoeveel licht je planten in één keer zullen ontvangen en hoe ver ze zullen kunnen reiken in hun groeicyclus. Ten slotte is de prijs ook een belangrijke factor, omdat elk product een bijbehorend kosten.

Welke led kweeklamp is het beste voor beginners?

Er zijn veel opties voor LED-kweeklampen voor beginners, maar het kan moeilijk zijn om te beslissen welke het beste voor jou is. Deze gids helpt je bij het maken van de juiste keuze.

De belangrijkste factor om te overwegen bij het kopen van een LED-groeilamp is uw budget. De duurste hebben de beste kwaliteit en functies, maar ze kosten ook meer dan andere opties.

Light-emitting diodes (LED’s) zijn een type halfgeleiderdiode die licht uitstraalt wanneer er een elektrische stroom doorheen stroomt in voorwaartse richting. LED’s worden in veel toepassingen als lichtbronnen gebruikt, zoals LED’s voor achtergrondverlichting van LCD-schermen en digitale displays, verlichting, autokoplampen, enz.