Beste led kweeklamp van 2023 (TOP20)

De 20 beste led kweeklamp beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

FECiDA 600W LED-kweeklamp dimbaar, 2022 Beste LED-kweeklampen voor kamerplanten Volledig spectrum, zaadstartzaailingen Groentepeper Hangende groeilampen

 • ⭐♔【KRACHTIGE & LAGERE BEDRIJFSKOSTEN】Deze indoor kweeklamp met volledig spectrum maakt gebruik van 588 stuks hoogwaardige LED's, hoge energie-efficiëntie met 2,2 μmol/J. 600w plantengroeilicht is veel krachtiger dan andere kleine kweeklampen en verbruikt slechts 65 watt thuiselektriciteit bij 100% helderheid.
 • ⭐♔【STEPLOS DIMBAAR ONTWERP & DAISY CHAIN FUNCTIE】 Deze hangende kweeklamp is ontworpen met een dimknop en je kunt de helderheid vrij aanpassen, precies zoals je planten nodig hebben. U kunt ook maximaal 4 lampen met meerdere lampen met elkaar verbinden door middel van de meegeleverde voedingskabel, maar u hebt slechts één stopcontact nodig en u kunt elke lamp afzonderlijk dimmen.
 • ⭐♔【UV IR INBEGREPEN, IDEAAL VOLLEDIG SPECTRUM】 Dit led-groeilicht met volledig spectrum omvat witte, blauwe, rode, IR- en UV-leds (3000K, 5000K, 660nm, IR 760nm en UV 395nm). 3000K-diodes zorgen voor meer roodachtig licht en de 5000K voor meer blauwachtig licht. Het rode en IR-licht van 660 nm is vooral handig tijdens de bloei, waar het de bloeitijd versnelt en de opbrengst verhoogt. Het UV-licht van 395 nm kan uw planten gezond maken. En het licht oogt redelijk natuurlijk zonlicht.
 • ⭐♔【STILLE INGEBOUWDE VENTILATOR & GOED GEMAAKT】 Deze plantengroeilamp is ontworpen met stille ingebouwde ventilator en ventilatieopeningen in LED-bord. sterk koelsysteem betekent langere levensduur van LED, ook betere luchtcyclus. Hoogwaardig materiaal, mooi uiterlijk, gebruiksvriendelijke verpakking. Breng u een hoogwaardige winkel- en gebruikservaring.
 • ⭐♔【BIEDEN U DE BESTE SERVICE】FECiDA-groeilicht biedt 2 jaar garantie en geweldige service na verkoop. We kunnen geven wat je nodig hebt - echt professionele led-kweeklamp met een betaalbare prijs en geweldige ervaring. Voor vragen kunt u ons een e-mail sturen of contact met ons opnemen via de sociale APP, wij zullen u binnen 24 uur antwoorden en uw probleem zo snel mogelijk oplossen zoals geadverteerd.
Bestseller Nr. 2

WEIATTLE 65W LED Plantenlamp met Samsung LED's Kweeklamp lamp volledig spectrum LED groeilamp Full Spectrum Plantenlampen voor hydrocultuur Kas Kamerplanten Groente en bloem,equivalent aan 600W HPS

 • 【LAGE BEDRIJFSKOSTEN EN HOGE KWALITEITSPRESTATIES】WEIATTLE LED Groeilampen maken tegenwoordig gebruik van de nieuwste hoogwaardige LED Technologie: Samsung's zeer energiezuinige LM281B+ diodes met 2.1umol/J zorgen voor een krachtige lichtopbrengst. So Hierdoor behaalt de een hogere PPFD waarde van 889 umol/㎡/s (Hoogte 30cm) .Gelijk aan traditionele 600W HPS/MH Lamps,The only 65Watt of power, , while help gets 50% higher yield harvest. The maximum output is 2.0g/w.
 • 【OPTIMALE FULL-SPECTRUM VERLICHTING】 Uitstekend volledig spectrum - wit, blauw, rood en IR (3000K, 5000K, Rood 660nm en IR 760nm). 3000K geeft meer roodachtig licht en de 5000K geeft meer blauwachtig licht. Het 660nm rode en IR-licht is vooral handig tijdens de bloei, waar het de bloeitijd versnelt en de opbrengsten verhoogt. Gelijkmatig over het oppervlak en diep in de wortels en bodem van het bladerdak voor consistente bloemen van de hoogste kwaliteit.
 • 【Vereenvoudigd structuurontwerp】 GEEN ventilatoren, geen lawaai, zeer stil. Hoge beveiligingsprestaties. Doorgegeven CE, RoHS, FCC-certificering. Door de hoogwaardige componenten gaat de LED kweeklamp langer mee, maar bespaart u ook geld. Laat je plant meer energie krijgen maar verbrand je planten niet Consistente bloemen van topkwaliteit. Raak de lamp niet direct aan tijdens gebruik
 • 【Aanbevolen】Het wordt aanbevolen dat de beste ophanghoogte 30 tot 50cm is(Pas de ophanghoogte aan volgens de LUX die de plant nodig heeft),De maximale effectieve dekking is 90*90cm.Groentedekking: 76*76cm,bloem of fruit: 60*60cm. NIET waterdicht?Waterdicht maken is eenvoudigweg een laag lijm op het oppervlak spuiten.Na een lange tijd van experimenteren zal het oppervlak van de diode bedekt zijn met veel stof en zal het moeilijk schoon te maken zijn,wat de spectrale waarde sterk zal verminderen
 • 【Beste Service en Zorgeloze Garantie】: WEIATTLE is een professionele fabrikant van LED-groeilampen met een sterk R & D-team en veel lichttesters. Productkwaliteit en vriendelijke klantenservice zijn altijd onze prioriteit. We bieden 2 jaar garantie plus 30 dagen geld-terug-garantie en professionele begeleiding om jou en je planten te helpen beter te groeien.
Bestseller Nr. 3

LED plantenlamp, volspectrum plantenverlichting, 80 LED‘s, 4-kops kweeklamp, plantenlicht, groeilamp voor planten, 10 dimniveaus, LED kweekverlichting voor kamerplanten, tuinieren, kas

 • 🌼【Het meest wetenschappelijke volspectrum】EWEIMA plantenlamp heeft 4 zwanenhalzen, gemaakt van 80 hoogwaardige LED-kralen (36 rood, 16 blauw, 28 warmgeel) en een golflengte van 380 - 800 nm. Het rode licht bevordert de fotosynthese in planten, ontkiemen, bloeien en het dragen van vruchten. Het blauwe licht zorgt ervoor dat planten meer energie opnemen door de synthese van chlorofyl. Het warmgele licht is effectief voor fotosynthese en helpt bij de ontwikkeling en ontkieming. Ideaal voor planten in alle groeiperioden.
 • 🌼【Automatische aan/uit-timer】De LED-plantenlamp heeft 3 timerinstellingen, die je elke 3/9/12 uur kunt herhalen. Je kan de tijdsduur instellen, zolang de voeding is aangesloten gaat de plantenlamp automatisch elke dag op hetzelfde tijdstip gaan branden, ook als je op vakantie bent of in het weekend. Zo groeit je plant snel en ongecompliceerd, ook als je lang afwezig bent.
 • 🌼【3 lichtmodi en 10 dimniveaus】De plantenlamp heeft 3 kleurmodi (warmgeel/blauw, rood/blauw en rood/warmgeel) in 10 dimbare helderheidsniveaus. De helderheid kan worden ingesteld op 10%, 20%, 30%, 40%... 80% en 100%. Zo kun je de helderheid en het spectrum van de plantenlamp aanpassen, zodat je planten gezond groeien. Bovendien wordt de 4-armige buis onafhankelijk bestuurd en storen de armen elkaar niet.
 • 🌼【Wetenschappelijk warmteafvoerontwerp en 360° verstelbare zwanenhals】De LED‘s van deze plantenlamp hebben een laag stroomverbruik en een uitstekende warmteafvoer. De warmte op de gloeilamp neemt snel af en blijft koel. Zo beschadigen je planten niet en gaat de lamp langer mee. De metalen clip beschikt over een 360°-slang die gemakkelijk overal kan worden geïnstalleerd en de richting en de afstand van de plantenverlichting aanpast.
 • 🌼【Breed scala aan toepassingen】Deze plantenlamp is geschikt voor tuinieren, balkon, kwekerijen, bloemen, potplanten, etc. Hierdoor wordt de groei van verschillende planten in verschillende stadia versneld. Onze LED-plantenverlichting is FCC-, CE- en RoHS-gecertificeerd. De tuinset "spade, hark en schep" wordt geleverd met het pakket. De beste keuze voor liefhebbers van binnentuinieren, zorgt voor een hoge kwaliteit en een goede oogst. Als je vragen of problemen hebt, neem dan gerust contact met ons op.
Bestseller Nr. 4

Plantenlamp, FRGROW LED Plant Grow Lights Kweeklamp voor Kamerplanten, 3000k/5000K/660nm Full Spectrum Plantenlicht, Clip-on Plant Lamp met witte rode LEDs, 10-niveau dimbaar, Timer instelling 2-hoofd

 • 💖👉 Dit groeilicht omvat 3000K warm licht, 5000K wit licht en 660nm rode licht LED lampkralen, het volledige spectrum is dicht bij natuurlijk zonlicht, geschikt voor binnenplanten in alle groeistadia. Het klemplantenlicht is vriendelijk voor menselijke ogen en niet irriterend. Dit clip groeilicht is uitgerust met 40 LED's om full-spectrum zonlicht te simuleren op de middag.
 • 💖👉 【Auto Cycle On/Off, Timer Functie】Dit LED groeilicht heeft een cycli geheugen timing functie, u kunt een timer instellen voor 3/9/12 uur, onder de voorwaarde van continue voeding, de plant groeit licht automatisch op hetzelfde moment elke dag Schakelt in en uit voor 3/9/12 uur zonder uw handmatige tussenkomst.
 • 💖👉 【3 verlichtingsmodi en 10 dimniveaus】Het groeilicht van de plant heeft drie verlichtingsmodi (wit licht, warme kleur afgekoppeld licht en volledig helder), die oneindig dicht bij natuurlijk licht zijn, en voldoen aan de groeiende behoeften van planten van zaailingen tot bloemen. 10-niveaus van dimmen, pas de helderheid binnen het bereik van 10%-100% aan en stel flexibel aan om aan de verschillende vereisten van planten voor lichtintensiteit te voldoen.
 • 💖👉 【Eenvoudig te installeren, adapter inbegrepen】Deze LED kweeklamp wordt geleverd met een flexibele en stevige zwanenhals en een stevige clip, en de totale lengte van de draad is 1,5 meter, waardoor LED tuinbouwarmaturen op de juiste plaatsen verschijnen. Aangedreven door USB of AC stekker (adapter inbegrepen). Het plantengroeilicht is ontworpen met een antislippad, dat de plantenlichtinrichting goed kan bevestigen.
 • 💖👉 【After-Sales Service en Garantie】Wij bieden 12 maanden garantie en 30 dagen terugbetaling garantie, als u een probleem hebt, neem dan gerust contact met ons op, onze after-sales ondersteuning zal u binnen 24u zo snel mogelijk antwoorden.
Bestseller Nr. 5

WOLEZEK Plant Light, 4 Heads Kweeklampen voor Kamerplanten, 80LEDs Led Grow Light 3000K 5000K 660nm Volledig Spectrum, Timer 3/9/12H, 10 dimniveau 3 Schakelmodus, voor Groenten en Fruit

 • 【2020 bijgewerkte 4 Heads Grow Light】 De plantenlamp heeft vier zwaanvormige lampen die 360 ​​graden kunnen worden gedraaid, het verlichtingsveld is breder en kan voldoen aan de eisen van meerlaagse beplanting. De onderkant van de plantenlamp is een antislip-apparaat, dat stabieler en robuuster is.
 • 【Laatste volledige spectrum】 Wolezek LED-groeilicht bevat 80 LED's (28 stuks 5000k wit + 40 stuks 3000k warm wit + 12 stuks 660nm rood). Het spectrum 380 nm-800 nm is het meest effectieve spectrum om de fotosynthese van planten in zaailingen te ondersteunen en is zeer geschikt voor alle planten tijdens het groeiseizoen.
 • 【Automatische uitschakeling en timerfunctie】 Onze 40 W lamp voor systemen heeft een automatische timingfunctie en een USB-aansluiting (met voeding). Indien nodig kan de timer worden ingesteld op 3/9 / 12H. Je hoeft het maar één keer in te stellen en het wordt elke dag automatisch in- en uitgeschakeld.
 • 【3 verlichtingsmodi en 10 dimbare modi】 U kunt kiezen tussen 3 kleurmodi (wit licht, rood + warm wit licht en gemengd licht) en 10 dimbare modi (10%, 20% -100%), die het gebrek aan natuurlijk zonlicht en groei bevorderd door planten in planten- of bloemenstadia.
 • 【Multifunctionele en servicegarantie】 Onze plantenlamp is geschikt voor kamerplanten, potplanten, bladstekken, kasgroenten etc. Wij bieden u een garantie van 12 maanden plus een geld-terug-garantie van 30 dagen. Wij danken u en kijken ernaar uit u als onze klanten te verwelkomen.
Bestseller Nr. 6

Roleadro 75W LED-Plantenlamp Volledig Spectrum LED-Kweeklamp Plantenlamp LED-Kweeklamp Voor Kamerplanten Groenten en Bloemen

 • 🌼Roleadro Nieuwe Upgrade Plant Lamp LED Grow Light 75W: 169 Full Spectrum LED Chips bootsen natuurlijk zonlicht na, brengen de juiste golflengte die gunstig is voor planten, zorg voor je planten als een baby, Geschikt voor alle groeifasen. Vergeleken met traditionele 15w / 45w / 50w LED-groei, zal 75w-groeilicht 20-30% betere efficiëntie bieden, de HPS 75W die hier wordt gebruikt, verbruikt slechts 28,8W Aanbevolen hoogte: 0,3 m-1 m.
 • 🌼Snelle warmteafvoer: in vergelijking met andere plantenlampen is het verschil van onze Led Plant Light de warmteafvoerplaat aan de achterkant van de Led-lamp. We gebruiken een speciale dikke plaat van aluminiumlegering als warmtedissipatieplaat, de warmteoverdrachtprestaties zijn beter dan een normale paneelkweeklamp op de markt! Dit ontwerp helpt de warmte sneller naar de lucht af te geven dan kartonnen LED-kweekpanelen en verlengt de levensduur van het product.
 • 🌼GEEN ventilatoren, geen lawaai, erg stil, je kunt het zelfs in je woonkamer gebruiken. Je kunt de plant elke dag zien groeien en zelf genieten van het kweken van planten, terwijl je je gezin gezonder en origineler biologisch voedsel geeft.
 • 🌼Productspecificaties: de led-kweeklamp is 276 * 276 * 14 mm, weegt 0,95 kg, erg dun en licht, het dekkingsgebied is 1-2 m2, onze aanbevolen installatiehoogte is 0,3-1 m en de werktijd is zaailingfase 14- 18 uur; Vegetatiefase: 14-18 uur; Bloeitijd: 10-12 uur.
 • 🌼Roleadro 75w Grow led wachstumslampe ist ideal für alle Arten von Zimmerpflanzen, Es ist ein sehr gutes Gerät für die Keimung, Gemüsephase und Blüte Stufen, weit verbreitet für Pflanzen wie Orchidee, Kartoffeln, Salat, Chili, Tomaten, Garten oder Grow Room. 1 Jahr Garantie und 30 Tage Geld-zurück-Garantie.
Bestseller Nr. 7

MILYN LED Plantenlamp E27 100W Zonachtig Volledige Spectrum Kweeklampen voor Kamerplanten, 150 Leds Plant Gloeilamp voor Hydrocultuur Tuin Kas Kamerplanten Zaailingen Groenten, Bloemen

 • Sneller en gezonder ---- gebruikt volledig spectrum 150 leds super helderheid in de hoogste kwaliteit Grow Light helpt de planten sneller te groeien (2 weken maken een verschil) en beter op een gezonde manier. De meest effectieve lichtgolflengte voor je planten ter verbetering van de fotosynthese en bevordering van een gezonde plantengroei.
 • Innovatieve volledig spectrum plantenlampen in de zon – in vergelijking met andere groeilampen, MILYN elke led-chip mengt alle golflengtes tussen 380-1000 nm volledig zonder afval zoals fluorescerende door de fotosynthese van de planten worden geabsorbeerd, in plaats van met afzonderlijke kleuren meer led-chips (wit, blauw, rood, breed rood), waarbij elke led-chip een mengsel van elke kleur een roze licht afgeeft.
 • Eenvoudig te gebruiken voor directe groei: compatibel met standaard E26/E27 stopcontacten en 85~265V AC, aanbevolen dekkingsbereik van 2,8 vierkante meter tot 30 inch boven de installaties, lichttijd tot 10-12 uur, afhankelijk van verschillende planten.
 • Grote warmteafvoer en laag stroomverbruik. De led-plant groeit lampen zijn gemaakt van metaal aluminium en een schermdesign, dat de warmte beter kan afvoeren en efficiënter. 100 W equivalent werkelijke stroomverbruik van ca. 20 W, wat een laag stroomverbruik, een hoge lichtopbrengst betekent een langere levensduur en een hoge energie-efficiëntie.
 • 【Dienst na verkoop】 perfect voor tomaten, komkommers, paprika's, bloemen, fruitbomen, bladgroenten, kruiden, medicinale planten, kamerplanten, broeikas, zaailingen, vetplanten, starten van zaad, groenten, tuin, palmen, cactus, orchideeën, citrus , kantoor, huis en winter. We richten ons op LED-groeilampen.Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op via Amazon of stuur ons een e-mail, uw vraag wordt binnen 24 uur beantwoord.
Bestseller Nr. 8

Tasmor LED kweeklamp met standaard, 80W 4 Heads LED kweeklamp 360° verstelbaar met adapter, RF afstandsbediening, 80 leds kweeklamp met timer 4/8/12H, LED kweeklamp voor kamerplanten tuinieren

 • 🌻 Zeer efficiënte LED-combinatie】 De 4-in-1 plantenverlichting bestaat uit 80 efficiënt groeiende volspectrum LED's, voldoet aan de voorwaarden voor plantengroei zonder zonlicht en bevordert de fotosynthese, ontkieming, bloei en vruchtvorming van de planten.
 • 🌻 【4 schakelmodi + dimbaar】 4 schakelmodi: kan één lamp, twee lampen, drie lampen of vier lampen inschakelen. De helderheid kan worden aangepast van 10% tot 100%, wat de groei van planten in verschillende stadia beter kan ondersteunen.
 • 🌻 【Timing-modus + geheugenfunctie】 Er zijn drie timing-modi beschikbaar: 4/8/12H, de plantenlamp heeft een geheugenfunctie en behoudt de instellingen voordat deze wordt uitgeschakeld. De UV-lamp voor planten gaat elke dag automatisch op hetzelfde tijdstip aan en uit. Het is niet nodig om het LED-plantengroeilicht elke dag aan te passen om ervoor te zorgen dat de planten op verschillende tijdstippen de juiste hoeveelheid licht krijgen.
 • 🌻 Verstelbaar statief en flexibele arm】 USB-poortontwerp maakt het eenvoudig aan te sluiten, 360 ° verstelbare flexibele slang kan in elke richting worden aangepast. Uitgerust met een stevig statief om hem stabieler te maken. Verstelbare hoogte: 40cm-150cm, past zich aan verschillende planthoogtes aan en vergroot het verlichtingsgebied.
 • 🌻 【Veiligheid en energiebesparing】 Het vermogen van de grondlamp is 5V 3A, laag energieverbruik, lagere elektriciteitsrekening, milieubescherming, goede warmteafvoer en lange levensduur, zeer geschikt voor tuinieren, tuinen, balkons, zaden / zaailingen, bloemen, potplanten, enz.
Bestseller Nr. 9

T5 Plantenlamp, 162 leds, volledig spectrum, 60 cm, ledlampen, kweeklamp met reflector/design met madeliefjesketting voor planten, kweekplanken

 • Update volledig spectrum en breder verlichtingsgebied: de Niello T5 groeilamp is ontworpen met een volledig spectrum van 380-800 nm, het is de professionele vervanging van zonlicht voor kamerplanten. Met name worden rode leds van 630-660 nm toegevoegd, die het spectrum rijker en efficiënter maken, meer bloemen en oogsten belonen. Perfect voor het zaaien, de vegetatiecyclus en de bloem.
 • ✨【2 schakelmodi en daisy kettingfunctie】 Deze installatielamp is uitgerust met een dubbele schakelaar, je kunt een licht aan of twee ingeschakeld kiezen. Super dun en licht, kan tot 5 buizen met elkaar verbinden. De groeilamp heeft 2 aansluitkabels en 2 aansluitingen, beide kunnen je gemakkelijk helpen om meerdere lichten met elkaar te verbinden om een grotere afdekking te bereiken, zonder bedrading en wederopbouw te hoeven hebben.
 • Energiebesparend en uitstekende warmteafvoer: het ontwerp van de reflector kan de lichtopbrengst van deze groeiende lichten met 60 cm tot 20 ~ 25% verhogen. Vervangt 60 W HPS om het licht te laten groeien, helpt je tot 50% energie te besparen. De schaal van de lamp van de installatie bestaat uit 100% aluminium, dat een zeer efficiënte warmteafvoer biedt, waardoor de levensduur van de led-chips wordt gewaarborgd.
 • Eenvoudig te installeren en verstelbare metalen kabel: installatie aan het plafond en aan de ophanging. Zeer eenvoudige en snelle installatie. Het verstelbare draadtouw maakt je plantage flexibeler, je kunt de afstand tussen planten en lichten vrij veranderen om aan de verschillende behoeften van de planten te voldoen.
 • ✨ 【Zorgeloze garantie】 De Niello T5 plant cultiveert het licht inclusief FCC, CE, RoHS-certificering, 12 maanden garantie plus 30 dagen tevredenheids- of retourgarantie, 100% geld-terug-garantie.
Bestseller Nr. 10

LED Plant Lamp Roleadro 2 Stuks Plant Licht met Rood Blauw Licht 75 W LED Kweeklamp voor Fruit Groei Bloemen Fruit Groenten Planten Groeilamp

 • Plantenlamp met 169 hoogwaardige LED's: 117 rode LED's en 52 blauwe LED's, biedt het juiste lichtspectrum voor plantenspruiten en groeien. Rode LED's dragen bij aan een effectieve kieming, blauw licht kan de fotosynthetische efficiëntie verhogen; helpt planten snel te groeien.
 • Geen ventilatoren, geen lawaai, erg stil, je kunt hem zelfs in de woonkamer gebruiken. U kunt elke dag planten zien groeien, genieten van het plezier van het zelf kweken en uw gezin gezonder en veiliger eten geven.
 • Goede warmteafvoer: in vergelijking met andere plantenlampen is het verschil met onze led-plantenlamp de warmteafvoerplaat aan de achterkant van de led-plantenlamp. We gebruiken een speciale dikke plaat van aluminiumlegering als warmtedissipatieplaat, de warmteoverdrachtprestaties zijn beter dan een normale paneelkweeklamp op de markt! Dit ontwerp helpt de warmte sneller naar de lucht af te geven dan kartonnen LED-kweekpanelen en verlengt de levensduur van het product.
 • Brede toepassingsgebieden: deze groeilamp is erg populair in kassen, kweekruimtes, binnentuinen en voor potplanten, hydrocultuur potplanten enzovoort, led-plantlicht voor alle soorten kamerplanten, kiem-, groente- en bloeifasen, veel gebruikt voor planten zoals orchidee, aardappel, sla , Spaanse peper, tomaten.
 • Geschenken in het pakket: 2 stuks plantenlamp 75W Led kweeklamp. Zorgeloze after-sales service: 30 dagen geld-terug-garantie. Als u productproblemen heeft, neem dan per e-mail contact met ons op. We zullen binnen 24 uur antwoorden en proberen uw probleem op te lossen.
Bestseller Nr. 11

Niello 80 W plantenlicht, 80 LEDs kweeklamp volledig spectrum met Auto ON & Off Timer 3/9/12H f¡§1r kamerplanten, 4 verstelbare koppen met rood & blauw incl. USB + AC-adapter F¡§1r S?mlinge en vetplanten

 • Efficiënte rood/blauwe ledcombinatie: de plantengroeilamp bestaat uit 80 ledlampen (52 stuks rood en 28 stuks blauw), om te voldoen aan de groeiende eisen van planten zonder zonlicht. Blauw licht (400-520 nm) voor de fotosynthese biedt de nodige hulp voor de groei van stengels en bladeren. Het rode licht (630-660 nm) bevordert de kieming, bloei en vruchtvorming. Planten groeien ongeveer drie keer sneller dan natuurlijk.
 • 🌻 Verbazingwekkend design. Automatisch in- en uitschakelen en geheugenfunctie: cultiveringslamp met 3 timer-instelmogelijkheden (3 uur/9 uur/12 uur). Eenmaal ingesteld, schakelt de kamerplantenlamp elke dag automatisch in en uit. Laat ze ook op vakantie of in het weekend zorgen voor je favoriete planten. ♥ Vegetatieve fase: 9 uur, bloei-/vruchtfase: 12 uur.
 • 🌻 Nieuw: 4 koppen & volledig spectrum & 3 lichtmodi & 10 dimniveaus 🌻 De plantenlamp is uitgerust met 4 zwanenhalzen en biedt een veel groter dekkingsgebied dan groeilampen met kortere ledlampen op de markt. ♥ Je kunt het niet alleen op 3/9/12 uur instellen, maar ook de helderheid van het licht en de afstand tussen licht en planten aanpassen aan de behoeften van de planten.
 • 🌻 3-delige tuingereedschap gratis + USB-stekker, voeding inbegrepen. 🌻 De lamp is handig en comfortabel thuis of op kantoor te gebruiken. Energiebesparing van meer dan 80%. Lange levensduur (> 50.000 uur). De kweeklamp is geschikt voor kamerplanten, bloemenwinkels, tuinieren, tuinbouw en verschillende bloemen, die in hydrocultuur thuis of op kantoor groeien. De cultiveringslamp bevordert de groei, de bloem en de algemene groei van planten. ♥ Zo
 • 🌻 CE- en RoHS-gecertificeerd. Voldoet aan alle geldende Europese normen. Wij geven 12 maanden garantie. Als er een probleem is met het product, neem dan contact met ons op, wij bieden een 24-uurs service en 100% terugbetaling of gratis vervanging. Niello LED is niet alleen de verkoper, maar ook de fabrikant van led-planten. Bovendien is "een schep, hark en schep" een extra cadeau. Aarzel niet, je kunt onbezorgd zijn, zodat je in staat bent om
Bestseller Nr. 12

Grow Lights voor binnenplanten, 120 LED's Waterdichte led Grow Lights Full Spectrum, USB Plug-in Dimbare Auto Aan/Uit met 3 Timers Plant Light, voor binnenplanten Zaaien Veg Flower Grow Lamp (6.56ft)

 • 1. Full Spectrum LED Grow Light: 100 natuurlijk wit+20 rood, spectraal bereik 400-720nm. Ons geleide groeilicht kan zonlicht simuleren om aan de behoeften van verschillende planten in elk groeistadium te voldoen. Ontworpen om plantontkieming, groei, bloei en vruchtvorming te bevorderen.
 • 2. Auto Turn On/Off Functie: De plant groeit licht met 3 timing modi (3/9/12 uur) heeft een geheugenfunctie. Als de statusindicator aangesloten blijft, gaat de kweeklamp automatisch elke dag op hetzelfde tijdstip aan en uit (volgens de vooraf ingestelde tijd), waardoor je planten goed worden verzorgd als je niet thuis bent.
 • 3.3 Lichtmodi;10 Helderheidsniveaus: De groeilampen voor binnenplanten hebben drie verlichtingsmodi's, een licht is aan, B-licht is aan en ab-licht is aan, rood licht bevordert de fotosynthese van planten, natuurlijk wit licht helpt planten groeien en ontkiemen. En 10% helderheidsinstellingen variërend van 10% tot 100%.
 • 4. waterdicht groeilicht: Deze geleide lichtbalk keurt lijm goed die waterdichte technologie en silicagel spuit, zodat zal het niet van kleur veranderen na langdurig gebruik.
 • 5. Brede Toepassingen: geleide groeilampen zijn eenvoudig te gebruiken, energiebesparend, hittebestendig, kunnen voldoen aan de behoeften van gezinsplanten. Geschikt voor binnen, balkon, kas, planten, bloemen, groenten, kruiden, potplanten.
Bestseller Nr. 13

LED Kweeklamp Volledig Spectrum 50W, E27 Kweeklamp voor Kamerplanten Groenten en Bloemen, LED Plant Gloeilamp voor Hydrocultuur Broeikasgassen Organisch, Duurzaam en Hoog Rendement, 78 Stuks leds

 • 【Volledig spectrum】 Deze LED-lamp voor plantengroei maakt gebruik van zeer efficiënte LED-chips, in totaal 78 hoogwaardige lampkralen: 42 rood + 18 blauw + 6 wit + 6 IR + 6 UV. Het kan een gebalanceerde PAR-output en dekkingsgraad behouden, zodat planten het licht effectiever kunnen absorberen, het ontluikingspercentage en de overlevingskans verhogen en planten helpen gezond te groeien.
 • 【Efficiënte lichtemissie】 Het ontwerp van deze LED-plantenlamp zorgt ervoor dat het het plantoppervlak met ongeveer 180 ° licht kan verlichten, waardoor de plant uitgebreider wordt bestraald, met een hoge helderheid en uniforme dekking. Hoge lichtopbrengst. Dit soort plantensupplementlicht kan de plantengroei goed bevorderen en de opbrengst aanzienlijk verhogen. Het kan ook helpen planten vorm te geven en ze kleurrijker te maken.
 • 【Hoogwaardig, warmteafvoereffect, lange levensduur】 Dit soort groeilamp is ontworpen met hoogwaardig luchtvaartaluminium en het product is robuuster. Tegelijkertijd kunnen het verdikte aluminium materiaal en het sterke convectieontwerp de warmte snel afvoeren, het warmteafvoerprobleem van de lamp oplossen en ook het lichtverval van de lampparels verminderen en de levensduur van de lamp verlengen. Tegelijkertijd kan het isolatieontwerp ook elektrische schokken voorkomen.
 • 【Eenvoudig te installeren】 De lamp past op de standaard E27-lamphouder. De installatie is heel eenvoudig, zolang het op een geschikte lamphouder is geïnstalleerd, kan het worden gebruikt, wat handig en snel is. Het wordt gebruikt voor binnenbeplanting om de plantengroei te bevorderen, zodat planten bij afwezigheid van zonlicht of onvoldoende zonlicht toch kunnen fotosynthetiseren.
 • 【Brede gebruiksscenario's】 Deze groeilamp wordt veel gebruikt in verschillende soorten planten in kassen en binnenshuis. Bevorder de plantengroei, verhoog de opbrengst en maak planten kleurrijker. Het wordt meestal gebruikt voor bloemen, hydrocultuursystemen en het planten van groenten. In de donkere nacht, bewolkt, regenachtig, winter etc., wanneer er geen of onvoldoende zonlicht is, geeft het planten meer licht en bevordert het de fotosynthese.
Bestseller Nr. 14

Led-kweeklamp, E27 Plantengroei-lichtlamp, LED-plantenlamp Gloeilamp Fyto-lamp Volledig spectrum voor Binnenplanten Bloem Hydrocultuur Kasplanten Groei (100W)

 • Superieure chiptechnologie - We hebben onze LED-groeilicht intelligent ontworpen met behulp van onze energiezuinige LED-chips, zodat onze diodes groter en helderder zijn dan de gemiddelde LED-chip. Dit resulteert erin dat ons kweeklampje 20% meer PAR (Photosynthetisch Actieve Radiatie) en lumen heeft dan standaard LED-lampen
 • Energiezuinig - Onze led-lampen gaan langer mee dan traditionele kweeklampen. Voor een grotere kweektent of kweekruimte, voegt u eenvoudig meer lichtpanelen toe om voldoende dekking te hebben. Dit licht kan een traditionele 1000W HPS / MH-lamp vervangen terwijl het in totaal slechts 60W verbruikt, waardoor energie wordt bespaard tot 40%
 • 3000K Full Soectrum-groeilampen - Onze LED-lampen zorgen voor een perfecte menging van kleurschakeringen, passend bij het zonlichtspectrum voor alle groeifasen, wat perfect is voor het tuinieren van uw eigen kamerplanten en het kweken van tenten
 • Ideaal voor klonen, vegetatie en bloei - Het volledige verlichtingsspectrum van onze LED-kweeklamp voor binnenshuis is perfect te gebruiken voor alle stadia van plantengroei. Of je nu tomaten, groente, aardbeien, paprika, microgroen, hydro of kruiden kweekt, deze groeilicht dekt alle kweekbehoeften in verschillende fasen en is de beste toevoeging voor hoge opbrengsten.
 • 90 GRADEN AANPASSING - Ons groeilicht kan worden aangepast, wat gemakkelijk is voor het kweken van planten. Het is ontworpen met 3 zijden, je zou het voor veel planten tegelijk kunnen gebruiken
Bestseller Nr. 15

Led-groeilicht T5 Full Spectrum 3500K & Rode LED-strips met Auto Cycle Timer 3/6/12 uur Dual Channel 4 Helderheidsniveau led pflanzenlicht voor kamerplanten van zaaien tot oogsten (84 leds)

 • Full Spectrum Led Pflanzenlampe: Uitstekend volledig spectrum - 15 PCS warm wit, 3 PCS rood en 3 PCS led-chip. de warmwitte led-chips zijn net als natuurlijk zonlicht. Het heeft bewezen effectief te zijn bij het bevorderen van de binnengroei omdat het de fotosynthese versnelt. Het rode licht is vooral handig tijdens de bloei, het kan de bloei versnellen en de opbrengsten van je plant verhogen.
 • Automatische AAN / UIT- en timingfunctie: met de timer van onze LED-kweekstrips kunt u deze op een vooraf ingestelde tijd in- en uitschakelen, die 3 uur, 6 uur, 12 uur heeft 3 timingmodi, 3 kleurlichten komen overeen met de 3 modi . Als de indicator uit is, is de timingfunctie uitgeschakeld. LET OP: Deze timingfunctie is 24-uurs cyclustiming. het zal ongeldig zijn na uitschakeling.
 • Helder groeilicht met 4 instelbare helderheidsniveaus en tweekanaalsregeling: 25%, 50%, 75%, 100% - om te voldoen aan de verlichtingsvereisten van elke plant in verschillende stadia. 4x 10W & 84 LED-chips, tweekanaals bediening kan 4 stuks lichtbalk verdelen in 2 sets van elk 1-2 lichtbakken, net genoeg helderheid voor alle stadia van plantengroei zonder je zorgen te maken over het verbranden van je planten.
 • Hoog rendement: de LED-lamp voor plantengroei kan het specifieke licht uitstralen dat de plant nodig heeft. Het kan het zonlicht elke dag 12 uur volledig vervangen. Dit product is vrij van 3 verlengde margrietkettingen, de lijn is lang genoeg, de led-kweeklampbehuizing is gemaakt van aluminium, dat een uitstekende warmteafvoer heeft, geen koelventilatoren nodig heeft en stil werkt.
 • etrouwbare garantie en professionele service: eenvoudig te installeren, gratis 3M dubbelzijdige tape, kabelbinders, professionele installatiehandleiding en gedetailleerde producthandleiding. Wij zijn een professionele fabrikant van LED-kweeklampen met 13 jaar ervaring.Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op, wij zullen u professionele begeleiding bieden om uw planten beter te laten groeien. We bieden 1 jaar garantie plus 30 dagen geld-terug-garantie.
Bestseller Nr. 16

JINHONGTO plantenlamp, 80 LEDs volspectrum plantenverlichting, 4 koppen met timer, 10 dimniveaus en 3 modi, kweeklamp voor kamerplanten

 • 🌻 【Ideale comfortabele kleur met volledig spectrum】 Deze led-kweeklamp maakt gebruik van volledig spectrum warm licht 3000K, wit licht 5000K en rood licht 660nm LED's, dicht bij natuurlijk zonlicht, geschikt voor alle soorten kamerplanten in alle groeistadia, de kleuren zijn ook comfortabel voor de ogen.
 • 🌻 【360° zwanenhals】 4-koppige plantenlamp met 360° flexibele roestvrijstalen zwanenhals, pas eenvoudig de afstand en hoek tussen licht en planten aan.
 • 🌻 【3 lichtmodi en 10 dimniveaus】 De kweeklamp voor binnen heeft 3 lichtmodi (wit licht, warm + rood licht en alle licht), die voldoen aan de behoeften van verschillende stadia van plantengroei. 10 helderheidsniveaus om aan te passen.
 • 🌻 【Automatisch in- en uitschakelen van de cyclus】 Deze LED-plantverlichting heeft een timingfunctie voor het geheugen van de cyclus, kan het instellen om 3/9/12 uur op te lichten, met de continue stroomvoorziening zal het groeilicht automatisch aan en uit gaan op de dezelfde tijd de volgende dag.
 • 🌻 【Klantenservice en garantie】 Al onze kweeklampen hebben UKCA-, CE-, RoHS-, FCC-certificaten verkregen, u kunt verzekerd zijn van de kwaliteit. Wij bieden 12 maanden garantie en 30 dagen terugbetalingsgarantie, als u een probleem heeft, neem dan gerust contact met ons op, onze after-sales ondersteuning zal u zo snel mogelijk binnen 24 uur antwoorden.
Bestseller Nr. 17

JINHONGTO Dimbare LED-Plantenlamp 600W equivalent, 588 stks LEDs kweeklampen voor kamerplanten, UV-IR zonlicht volspectrum plantenverlichting, Daisy Chain-functie

 • 【IR- en UV-LED's INBEGREPEN VOLLEDIG SPECTRUM】 Ideaal groeilicht voor planten met volledig spectrum, vergelijkbaar met zonlicht, inclusief 3000K warm, 5000K wit, 660nm rood, 730nm IR en 395nm UV-licht, bevordert de groei van UV-planten en verhoogt de opbrengst efficiënt. maak je planten gezond.
 • 【DIMBAAR ONTWERP & DAISY CHAIN FUNCTIE】 Eén dimknop (ook aan/uit-knop) aan de zijkant van LED-groeilicht, pas de helderheid aan van 0 (uit) tot 100%. Upgrade daisy chain-functie, u kunt meerdere lichten samen op en hebben slechts één stopcontact nodig.Let op: de voedingskabel kan ook worden gebruikt als doorluskabel.
 • 【LAGERE BEDRIJFSKOSTEN & OPBRENGSTEN VAN HOGERE KWALITEIT】 Deze plantverlichting is uitgerust met 588 stuks hoogwaardige LED's die sterk lijken op Samsung LM301B-diodes, hoge energie-efficiëntie met 2,5 μmol/J. 600W-equivalent, maar verbruikt slechts 65 watt thuisstroom. Perfecte kweeklampen voor het starten van zaden, zaailingen en groenten.
 • 【STERK KOELSYSTEEM】 Stille ventilator aan de binnenkant van het avondmaal, hoogwaardige aluminium schaal en ventilatieopeningen op het LED-bord vormen het sterke koelsysteem van dit groeilicht, uitstekende warmteafvoer, bijna geen geluid. Het kan de efficiëntie van de warmteafvoer met 70% verhogen in vergelijking met andere soortgelijke lampen zonder ventilator.
 • 【AFTER-SALES SERVICE en GARANTIE】 Wij bieden 24 maanden garantie en 30 dagen terugbetalingsgarantie, als u een probleem heeft, neem dan gerust contact met ons op via de aankooplink, onze after-sales ondersteuning zal u zo snel mogelijk binnen 24 uur antwoorden.
Bestseller Nr. 19

Sondiko Led-plantenlamp, kweeklamp, automatisch in- en uitschakelen, elke dag licht met verbeterde controller, 48 leds, 4 dimbare niveaus voor kamerplanten (set van 2)

 • 【Volledig spectrum plantenlamp voor kamerplanten】Met 48 premium ledlampen (50.000 uur levensduur, golflengtekeuze 380-800 nm). Volledig spectrum plantenlampen kunnen je plant elk licht geven dat je nodig hebt. Efficiënter dan een eenvoudige combinatie van rood en blauw licht. Het helpt de plantengroei te versnellen. Geschikt voor groenten, bloemen, fruit en nog veel meer.
 • Verbeterde controller en 4 dimbare niveaus: Sondiko led-plantenlampenstrips bieden 4 dimbare modi voor verschillende stadia van de plantengroei. Hij past de helderheid tussen 25%/50%/75%/100% lichtintensiteit aan om aan de verschillende fasen van de plantenteelt te voldoen. Vergeleken met de oude versie van het kwartshorloge. Onze nieuwe controller-tijdbesturing is nauwkeuriger. Met 3 knoppen en 2 statuslampjes is het veel gemakkelijker te herkennen.
 • Automatische aan/uit-timer voor elke dag: deze plantenlamp voor gebruik binnenshuis kan zo worden ingesteld dat hij na 3/9/12 uur uitschakelt. Nadat je de uren hebt ingesteld, wordt het licht na een bepaalde tijd automatisch uitgeschakeld en de volgende dag op hetzelfde moment ingeschakeld. Je hoeft je geen zorgen te maken over je planten als je op vakantie of in het weekend weggaat.
 • Eenvoudige en veelzijdige installatie: deze groeilamp in lijstvorm bevat 3M-plakbanden, kabelbinders en 2 schroeven voor drie eenvoudige bevestigingsmogelijkheden. Een schroevendraaier is praktisch voor de installatie. Eenvoudige installatie op kasten, planken, muren en meer. De lengte van deze groeilamp bedraagt 33,5 cm en is aanpasbaar. Ook als je geen ervaring hebt in technische installatie, kun je deze lamp eenvoudig monteren.
 • 【Beste service】Wij zijn een professionele fabrikant van ledlampen met geavanceerde R&D-afdeling. Als je problemen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden je de beste service.
Bestseller Nr. 20

Fecida Led-bureau-plantenlamp, volledig spectrum, plantenlicht voor kamerplanten, 200 W, groeilamp voor planten, aan/uit-schakelaar

 • 💖👉【UV-IR Included Ideal Full Spectrum】This desktop grow light full spectrum includes 3000K, 5000K, 660nm, UV-IR LEDs. 3000K and 5000K diodes provide more reddish and blueish light. 660nm and IR light is especially useful during bloom, where it speeds up flowering time and boost yields. 395nm UV light can make your plants health. The light looks fairly natural sunlight.
 • 💖👉【200W Powerful for Your Houseplant】This indoor plant grow light designed with 204pcs high quality LEDs. 200W led plant growing lamp only consumes 25 watt home electricity, running enough sunlight for your houseplant growing healthy.
 • 💖👉【On/Off Switch & Daisy Chain Function】This desk led grow light designed with an input plug and an output outlet. You can connect multi-lights max 4 units together by daisy chain function but only need one outlet.
 • 💖👉【Stable Base and Adjustable Height Stand】This desk grow light with base and stand, you can stand it on desk and adjust the lamp head height according to your application from 16” to 24”.
 • 💖👉【100% Satisfied After-Sale Service】FECiDA grow light is a professional led grow light manufacturer more than 12 years and a reliable amazon seller more than 6 years. We provide 12 months warranty and please contact us at first time by amazon online message, email or social media just as you like if you have any problems about our products. We’ll response you within 24 hours and solve your problem as soon as possible.

Led kweeklampen zijn de beste optie als je binnen wilt kweken. Ze zijn efficiënt, gebruiksvriendelijk en hebben niet zoveel licht nodig als andere soorten lampen.

Het beste led-groeilicht is degene die u zich kunt veroorloven en het meeste uit uw geld haalt. Als je een klein budget hebt, kun je het beste voor een goedkopere optie gaan die je een goede start geeft bij het binnen kweken van planten.

Als u meer geld te besteden heeft, kunt u het beste voor een led-groeilicht van betere kwaliteit gaan dat u meer voordelen oplevert dan uw budget toelaat.

Wat zijn de voor- en nadelen van led kweeklampen?

LED-kweeklampen zijn een populaire keuze voor binnenkwekers. Ze bieden veel voordelen ten opzichte van traditionele kweeklampen, zoals een lager energieverbruik en een betere opbrengst. LED-kweeklampen moeten echter om de paar maanden worden vervangen, wat voor sommige kwekers kostbaar kan zijn.

Voordelen: LED-kweeklampen bieden veel voordelen voor binnenkwekers. Ze helpen bij de plantengroei en verminderen de hoeveelheid tijd die nodig is om planten te oogsten tot 70%. Ze besparen ook op energiekosten door de hoeveelheid stroom die nodig is om de lampen te laten werken, te verminderen. LED’s gaan ook langer mee dan traditionele lampen, terwijl ze nog steeds vergelijkbare resultaten opleveren in termen van plantengroei en opbrengst.

Nadelen: Een nadeel van het gebruik van LED-kweeklampen is dat ze om de paar maanden moeten worden vervangen. Dit kan kostbaar zijn voor sommige telers die gebruiken deze lichten voor hun activiteiten. Veel telers gebruiken LED’s als vervanging voor HPS-lampen die traditioneel werden gebruikt. Deze lampen gaan veel langer mee dan HPS-lampen en verbruiken ook minder stroom. Er is een optie om LED-groeilampen te kopen die ook steeds opnieuw kunnen worden hergebruikt.

Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen led kweeklampen en fluorescentielampen?

Het belangrijkste verschil tussen LED-kweeklampen en TL-lampen is dat LED-kweeklampen efficiënter zijn, minder stroom verbruiken en meer geschikt zijn voor binnenkweek.

LED-kweeklampen versus TL-lampen:

 • LED kweeklampen verbruiken minder stroom dan tl-lampen.
 • LED-kweeklampen produceren een beter lichtspectrum.
 • LED’s hebben een lange levensduur in vergelijking met fluorescentielampen die vaak vervangen moeten worden.

TL-verlichting:

 • Fluorescentielampen zijn goedkoper dan leds.
 • Ze bieden een breed lichtspectrum (niet zo goed als LED’s).

Wat zijn de verschillende soorten led kweeklampen?

LED-kweeklampen zijn het meest populaire type kweeklampen voor binnentuinen. Ze bieden een breed scala aan voordelen ten opzichte van andere soorten lichtbronnen, zoals fluorescerend en HID.

Er zijn 3 verschillende soorten LED kweeklampen:

 1. Single-ended LED-groeilicht
 2. Dubbelzijdig LED-groeilicht
 3. Drievoudig LED-groeilicht.

Welk type led kweeklamp past het beste bij mij?

LED-kweeklampen zijn een van de belangrijkste hulpmiddelen voor binnentuinieren. Ze geven telers meer controle over de blootstelling aan licht van hun planten, wat essentieel is voor een gezonde groei.

Er zijn drie soorten LED-kweeklampen:

 • Hogedruknatrium (HPS)
 • Metaalhalogenide (MH)
 • Fluorescerend (Fluoride)

Wat zijn enkele veelvoorkomende fouten bij het kiezen van een led-groeilamp?

LED-kweeklampen zijn een populaire keuze voor binnentuinieren. Er zijn echter enkele fouten die u moet vermijden bij het kiezen van een LED-groeilamp.

Fout #1: Geen rekening houden met het planttype

Verschillende planten hebben verschillende lichtspectra nodig om goed te gedijen en te groeien. Als u niet zeker weet welk spectrum het beste is voor uw plant, vraag het dan aan uw plaatselijke kwekerij of doe online onderzoek.

Fout # 2: Geen rekening houden met de grootte van de plantruimte

De grootte van uw plantruimte bepaalt hoeveel lampen u nodig heeft en hoe groot ze moeten zijn. Als je een klein gebied hebt, is het waarschijnlijk dat slechts één of twee lampen voldoende zijn om het hele gebied te bedekken en toch voldoende licht te geven om je planten goed te laten groeien. Als u echter een groot gebied heeft met veel ruimte, zou je wat meer lampen willen gebruiken om de beste dekking te krijgen. Het type licht dat u kiest, hangt af van uw verlichtingsbehoeften. HPS-lampen zijn geweldig voor vegetatieve groei en bloemproductie, terwijl CFL’s de voorkeur hebben voor bloeiende planten. U kunt ook een T5-lamp overwegen om grotere gebieden te bedekken, maar zorg ervoor dat u er geen blokkeert.

Hoe lang gaan led kweeklampen mee?

LED kweeklampen worden steeds populairder in de markt. Ze hebben een lange levensduur en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Wanneer u LED-kweeklampen koopt, moet u rekening houden met een aantal factoren voordat u er een koopt. Deze factoren zijn onder meer grootte, stroomverbruik, lichtopbrengst en prijs. De grootte van een kweeklamp is belangrijk omdat het de ruimte bepaalt die het kan bedekken en de hoeveelheid planten die het kan ondersteunen.

Het stroomverbruik van een kweeklamp is ook belangrijk omdat het bepaalt hoeveel elektriciteit uw tuin nodig heeft om uw systeem soepel te laten werken. De output van het groeilicht is belangrijk omdat het bepaalt hoeveel licht je planten in één keer zullen ontvangen en hoe ver ze zullen kunnen reiken in hun groeicyclus. Ten slotte is de prijs ook een belangrijke factor, omdat elk product een bijbehorend kosten.

Welke led kweeklamp is het beste voor beginners?

Er zijn veel opties voor LED-kweeklampen voor beginners, maar het kan moeilijk zijn om te beslissen welke het beste voor jou is. Deze gids helpt je bij het maken van de juiste keuze.

De belangrijkste factor om te overwegen bij het kopen van een LED-groeilamp is uw budget. De duurste hebben de beste kwaliteit en functies, maar ze kosten ook meer dan andere opties.

Light-emitting diodes (LED’s) zijn een type halfgeleiderdiode die licht uitstraalt wanneer er een elektrische stroom doorheen stroomt in voorwaartse richting. LED’s worden in veel toepassingen als lichtbronnen gebruikt, zoals LED’s voor achtergrondverlichting van LCD-schermen en digitale displays, verlichting, autokoplampen, enz.