Beste lash lift kit van 2023 (TOP15)

De 15 beste lash lift kit beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Wimperliftingset, wimperliftset, wimperkrultang, wimperverlengingsset, semi-permanente krullende golf permanent, ideaal geschikt voor een doe-het-zelf salon
 • ✅【Perfect krullende wimpers】de wimperliftingset zorgt voor perfecte krullen en laat je ogen er groter en charmanter uitzien. Je hoeft niet elke dag een wimpertang te gebruiken om de wimpers op te tillen voor een perfecte krul.
 • ✅【Veilig en effectief】onze wimperlifter bestaat uit is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en is streng getest op veiligheid en effectiviteit. Het verzorgt de wimpers zacht. Erg veilig in gebruik, geschikt voor privé- of professioneel gebruik.
 • ✅【Economisch en gemakkelijk te gebruiken】de wimperset kan wimpers gedurende 3 maanden liften, een set producten kan 12 tot 15 keer worden gebruikt, kies gewoon de lift pad die het beste bij je oogvorm past, je kan een geweldig lifteffect bereiken.
 • ✅【Geweldig voor feestjes of bruiloften】deze wimperlift is het meest geschikt voor mensen die extra natuurlijke wimpers willen die je ogen er groter en spiritueler laten uitzien, geschikt voor elke styling voor feestjes, bruiloften en dagelijkse make-up.
 • ✅【Koop met vertrouwen】voer voor het eerste gebruik een huidtest uit op de oogleden. Voor het beste resultaat, volg je de gebruiksstappen. Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op.
Bestseller Nr. 2
Beauty7 Lash lifting set wimperlifting set wimperverlengingsset, wimperlifting kit, lifting gel, wenkbrauwen lifting set, wimperversteviging zelf wimperset DIY salon (set van 5)
 • 12 weken lang aanhoudende wimperlifting: een gebruik kan tot 12 weken duren. De wimperlifting vormt de perfecte krul en laat je ogen er groter en charmanter uitzien. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je dagelijks een wimpertang gebruikt. Geen valse wimpers meer nodig
 • Krullende wimperset: de set is ontworpen om met minimale inspanning semi-permanente wimperkransen te creëren. De superieure formule garandeert een veilig en snel permanentproces. Je kunt in 30 minuten mooie wimpergolven creëren. Een doos kan 5 keer worden gebruikt.
 • 【Veiligheid】De set is geschikt voor wimpers en wenkbrauwen en is geschikt voor zowel thuis als in de salon. Je kunt elke dag wakker worden met perfect gebogen wimpers. Onze wimperpermanentgolfset heeft strenge veiligheids- en effectiviteitstests doorstaan. Het is zacht en weinig irriterend.
 • Eenvoudig te bedienen: inwerktijd: zeer fijne wimpers: 5-8 minuten, fijne of gekleurde wimpers: 8-10 minuten, gezonde wimpers: 10-12 minuten. Het is eenvoudig te gebruiken met afzonderlijk verpakte zakken, die voldoende zijn om elke stap perfect uit te voeren, waarbij minimale verspilling en maximale hygiëne gegarandeerd zijn.
 • Het perfecte cadeau: de wimperliftset is een innovatieve methode om de wimpers er krullend en jonger uit te laten zien. Voer vóór het eerste gebruik een huidtest uit op het ooglid. Als er geen klachten of irritaties optreden, kun je het gebruiken.
Bestseller Nr. 3
Missicee Lash Lift Kit, professionele wimperlifting-set, lange levensduur, eenvoudig te bedienen, ideaal voor feestjes, verjaardagen, moederdag
 • - - Onze producten zijn onderworpen aan strenge producttests en beschikken over een MSDS-certificering. - - -
 • Natuurlijk uitziende curve: de wimperliftingset is een onmisbaar onderdeel van de schoonheidsverzorging in de avond, die je binnen 8 weken opmerkelijke resultaten geeft. Het verbetert de lengte, dikte en dichtheid van de wimpers aanzienlijk, zodat ze er aantrekkelijk en mooi uitzien.
 • Eenvoudig te gebruiken: deze wimperliftingset gebruikt siliconen kussens in plaats van de normale wimperroller en heeft doorlopende etiketten. Gebruiksaanwijzing: zeer eenvoudig te begrijpen en te gebruiken (mogelijk niet in het Nederlands). De set bevat permanent golfmiddel, fixatie, voeding, reinigingsmiddelen, valse wimperlijm, reinigingsgereedschap en reinigingspad. fixering, voeding, reinigingsmiddelen, valse wimperlijm, reinigingsgereedschap en reinigingspad.
 • Veilig en effectief: de lijm van onze wimperliftingsset wordt uitsluitend gemaakt van plantenextract, heeft een milde geur en is niet irriterend. Hij is zeer veilig te gebruiken en is streng getest op veiligheid en effectiviteit en is geschikt voor privé- of professioneel gebruik.
 • Geweldig voor feestjes of bruiloften: geschikt voor salonconferenties met deze permanente golfset. De wimperliftset is ideaal voor feestjes en bruiloften en is een innovatieve manier om wimpers bij elkaar te houden en er jonger uit te zien. Doe voor het eerste gebruik een huidtest op het ooglid. Als er geen klachten of irritaties optreden, kun je de set gebruiken.
Bestseller Nr. 4
P-Beauty Cosmetische Accessoires Wimper Lifting Starter Set, GRATIS FULL Wimper Serum (9ml) Wimper Kit 7 stuks, Lash Lift voor mooie wimper golven, wimper lamineren
 • ✅ EIGENSCHAPPEN: Lift en lift de natuurlijke wimpers snel, efficiënt en hygiënisch. Starterset voor het gemakkelijk liften van de wimpers.
 • ✅ VOORDELEN: Maakt de wimpers volumineuzer dan voor het aanbrengen. Eenvoudige behandeling en gemakkelijk te hanteren.
 • ✅ BESTANDDELEN VAN DE SET: 1x Permings tin / #1 Perm (5 ml), 1x Fixing tin / #2 Fixation (5 ml), 1x Nutrition tin / #3 Nutrition (5 ml), 1x Cleanser / #4 Cleansr (5 ml), 1x False Lashes Glue (7 ml), 3x Y-Brush applicator, 5 paar siliconen pads in S / M / M1 / M2 en L.
 • ✅ VERWERKING: Volledig pijnloos tot vollere natuurlijke wimpers. De doses moeten in volgorde worden toegediend (1, 2, 3, 4). Zolang de lijm niet helemaal droog is, kunnen kleine foutjes snel en gemakkelijk worden gecorrigeerd.
 • ✅ VOOR PROFESSIONELE WIMPERLIFTING: De wimperliftingset is geschikt voor zowel zelf aanbrengen als voor professioneel gebruik. Het mag echter niet in de handen van kinderen terechtkomen. Incl. Duitstalige gebruiksaanwijzing met foto's.
Bestseller Nr. 5
fleeky Wimper Lifting Set - Veganistisch & niet getest op dieren wimper lift kit voor wimpers on fleek, Natuurlijke en expressieve wimperkrul zonder dat u wimperkrullers nodig heeft (Mini)
 • ✅ Nice to know: Onze Fleeky wimperlift is zacht voor de huid en de wimpers, maar heeft een krachtige werking en kan daarom meerdere keren worden gebruikt zonder de wimpers of het resultaat aan te tasten
 • 💁🏼‍♀️ Quick and expressive: De Fleeky Lash Lifting Set geeft de wimpers een perfecte oogopslag in slechts 4 stappen zonder wimperkrullers of valse wimpers
 • 🙌🏼 Long lashes for weeks: Hoogste kwaliteit, herbruikbare tools, lange werkingsduur en een liftend effect van 6 - 8 weken maken van de Fleeky Lashlift de ideale keuze voor de Lash Beauty Trend.
 • 💪 Our benefits: Tevredenheidsgarantie, meer dan 100.000 toepassingen per jaar, in Duitsland ontwikkelde producten en een meertalige hamburger-klantendienst die u elke dag met raad en daad bijstaat!
 • 🏅 On fleek: Bekend van de stijlbladen Grazia, Elle, Closer, Glamour en InStyle
Bestseller Nr. 7
Wimperlifting starterset, starterskit, wimpergolf, wimperlaminering, 7-delige set, inclusief 5 gratis ooggelpads
 • ✅ Eigenschappen: snel, efficiënt en hygiënisch natuurlijke wimpers liften en tillen. Starterset voor eenvoudige wimperlifting.
 • ✅ Voordelen: maakt natuurlijke wimpers volumineuzer dan voor gebruik. Eenvoudige behandeling en eenvoudig in gebruik.
 • ✅ Bestaande delen van de set: 1 x perming-blikje / #1 perm (4 ml), 1 x fixatie doos / #2 fixatie (4 ml), 1 x voedingsdoos / #3 voeding (4 ml), 1 x cleanser / #4 cleansr (4 ml), 1 x valse wimperlijm (7 ml), 3 x Y-Brush applicator, 5 paar siliconen pads in S / M / M1 / M2 en L 5 x oogpads
 • ✅ Afwerking: volledig pijnloos voor vollere natuurlijke wimpers. De blikjes moeten in de rij worden gebruikt (#1, #2, #3, #4). Zolang de lijm niet volledig is gedroogd, kunnen kleine fouten snel en eenvoudig worden verholpen.
 • ✅ Voor professionele wimperstijlen: de wimperlifting-set is zowel geschikt voor eigen gebruik als voor professionele toepassingen. Buiten het bereik van kinderen houden.
Bestseller Nr. 8
NAGARAKU Lash Lift Kit Verbeterde versie Wimper Perm Kit Professionele wimperverlenging Lijm Lash Semi-permanente curling permanenten Golf Geschikt voor Salon
 • Natuurlijk ogend - NAGARAKU semi-permanent helpt je ogen er groter en mooier uit te zien zonder make-up door je wimpers op te tillen om de perfecte krul te vormen.
 • Geweldige prestaties - Wimperpermanent kit is gemaakt met ingrediënten van topkwaliteit, je wimpers blijven 1 maand gekruld, je krijgt langdurige wimpers.
 • Professionele kwaliteit - Met professionele ingrediënten die een goed effect geven, professioneel voor schoonheidssalons.
 • Complete gereedschapsset - Bevat alle gereedschappen die nodig zijn om wimpers te permanenten, er zijn 5 paar liftpads en 2 wimperborstels.
 • Economisch - grote wimperliftkit, kan tot 15 keer worden gebruikt, gemakkelijk aan te brengen.
Bestseller Nr. 9
NAGARAKU Lash Lift Kit Milde Wimper Semi-Permanente Curling Permanente Golf Retentie 40-60 dagen Professioneel met Oogkussentjes Borstel
 • Milde ingrediënten - Deze milde wimperlift heeft minder irritatie die u een betere wimperliftervaring geeft. Help je ogen er groter en mooier uit te zien zonder make-up door je wimpers op te tillen om de perfecte krul te vormen.
 • Geweldige prestaties - Wimperpermanent kit is gemaakt met ingrediënten van topkwaliteit, je wimpers blijven 1 maand gekruld, je krijgt langdurige wimpers.
 • Professionele kwaliteit - Met professionele ingrediënten die een goed effect geven, professioneel voor schoonheidssalons.
 • Complete gereedschapsset - Bevat alle gereedschappen die nodig zijn om wimpers te permanenten, er zijn 5 paar liftpads, 2 wimperborstels, 2 oogkussens, 5 microborstels en 5 mascaraborstels.
 • Economisch - grote wimperliftkit, kan tot 15 keer worden gebruikt, gemakkelijk aan te brengen.
Bestseller Nr. 10
Eyebrow Lamination Kit,Eyelash Lift Kit,Lash Curling Extensions Set Professional Perm Eyelash Set Quick Hot Cold Perming for Salon Home
 • 🌿Economical and easy to use: Eyelash perm kits together with our easy-to-use perm kits, you can get stunning and long-lasting eyelashes without any effort. No need for additional heating, reasonable price
 • 🌿Efficacy:Eyelash lift tool can scald beautiful and curled eyelashes
 • 🌿Suitable for the crowd:Eyelash lift set is for men or women with drooping eyelashes and not curling up
 • 🌿Good effect: After using the eyelash curling set, use mascara for maintenance, the eyelashes can be maintained for 2-3 months
 • 🌿Ingredients:Eyelash perming set uses natural plant ingredients, which is gentle and does not hurt eyelashes.
Bestseller Nr. 11
LCOCHY 2022 lamineerset, wimperlifting-set, ideaal voor salon (bijgewerkte versie)
 • Natuurlijke curve - Vergeleken met traditionele valse wimpers, deze wimperset tilt je wimpers op en creëert een reflecterende curve op de natuurlijke wimpers, die je ogen er ook zonder make-up groter en mooier laten uitzien.
 • Veilig en premium kwaliteit: deze wimperperm kit is gemaakt van een milde formule, irriteert niet en is mild voor de ogen. Door het gebruik van natuurlijke ingrediënten en de hoogste kwaliteit is het veilig en effectief voor privé- en professioneel gebruik, ideaal voor alle soorten gebruikers.
 • Eenvoudig te bedienen voor nieuwe beginners en professionals: met de Lcochy Lash Lift Kit kun je heel eenvoudig mooie garde thuis krijgen, tijd en geld besparen in de salon. Ook deze Lash-liftsets zijn uitgerust met een duidelijke handleiding die iedereen helpt om in enkele minuten perfecte garde te krijgen.
 • Een maand lange verzorgde zweep – volgens de nieuwste feedback van onze klanten kan de Lcochy wimperset effectief zwepen voor ten minste 30 dagen optillen, maximaal 8-12 weken. Bescherm jezelf tegen de ergernis van het voortdurend opladen van vervalsingen of uitbreidingen.
 • Geschikt voor verschillende gelegenheden: ideaal voor date, werk, feest en bruiloft; je wimpers worden een maand gekruld en je krijgt langdurige wimpers. Deze wimperkrultangset is een ideaal cadeau voor je vrienden en je dierbaren.
UitverkoopBestseller Nr. 12
XXL Lashes"Super Lash Lift" kit, wimper lifting en wimper perm set, hoge kwaliteit, Nr. 1 bestseller, nieuwe formule, reactietijd 2-5 min, 10 stks. set voor 12-15 gebruiken, incl. handleiding
 • ❤️ De nieuw ontwikkelde XXL Lashes Super Lash Lift kit is van hoge kwaliteit en is nu verkrijgbaar in een verbeterde formule die de reactietijd heeft teruggebracht tot 2-5 minuten (afhankelijk van de wimperdichtheid). Tijdsbesparing is altijd een goede eigenschap voor zowel de stylist als de opdrachtgever.
 • ❤️ Ook al wil elke vrouw lange en dikke wimpers, het hoeft niet per se een toepassing van valse wimpers te zijn. Als je geen tijd of budget opzij wilt zetten voor een professionele wimperextensie-applicatie, wil dat nog niet zeggen dat je af moet zien van een prachtig knipperende van de wimper. Je hebt nu een optie: wimperlifting. Het bespaart tijd, gaat lang mee, is pijnloos en, alles gezegd en gedaan, ook zuiniger dan individuele wimper aanbrenging.
 • ❤️ Of het nu in de salon is of voor service onderweg, de XXL Lashes Lift maakt werken zonder al te veel moeite mogelijk, met slechts een kleine kit en weinig accessoires in verschillende werkomgevingen. Het is een aanwinst voor elke professional omdat het het potentieel vergroot op het gebied van klantenwerving, vooral met een lage productprijs en minimale inspanning met de belofte van flinke winsten. Wimperlifting is een perfecte aanvulling op wimperkleuring.
 • ❤️ er worden geen extensions of lijmen gebruikt Silicone beschermingstechnologie die wimpers rechtop plaatst Onze zachte wimperliftset bevat milde ingrediënten, maar het is altijd raadzaam om 24 uur voor gebruik een allergietest te doen. Gelformule met onmiddellijke resultaten die 5 weken of langer aanhouden. Het rekt de wimpers waardoor ze langer lijken en door het kleuren lijken ze dikker. Laat de ogen groter lijken; geeft een frisse, jeugdige uitstraling. Geen wimperextensie nodig
 • ❤️ Geen wimperextensions, wimperkrullers en mascara meer nodig. Behandelingstijd 20 tot 30 minuten, Voordeel voor professionals: extra dienstenaanbod, nieuwe klanten, meer omzet, meer winst Enthousiaste klanten die houden van de resultaten van XXL Lashes wimperlift als superieur alternatief voor wimperextensions. Een verpakking voor 10 toepassingen is 12 maanden houdbaar en moet op een koele plaats worden bewaard, maar niet in de koelkast.
Bestseller Nr. 13
Lash Lift Kit | Lash Perm - Wimper Tool Koud strijken Wimper Agent gaat bijna 90 dagen mee voor Salon Party Home Dressers Make-up Lovers
 • Natuurlijk ingrediënt: Wimperperm kit bevat natuurlijke voedende ingrediënten die je wimpers voeden met een betere hechting, huidvriendelijk zijn en niet irriteren.
 • Embellish Your Eyes: Lash lift kit zal u helpen uw ogen opnieuw te definiëren met dikkere wimpers en maakt u mooi op een eenvoudige manier. De zachte vorm past bij je oogleden.
 • Verhoog wimperpromotie-effect: met wimperpermanentset krijg je opgeheven en natuurlijk ogende wimpers. Een perfecte lift en beter gevormde wimpers. Perfect voor degenen die hunkeren naar de extra krul van natuurlijke wimpers.
 • Handig te bedienen: Wimperlift kit kan 10-15 keer worden gebruikt. Creëer een eersteklas semi-permanente wimperkrul die bijna 90 dagen meegaat zonder dagelijks gebruik van een wimperkruller.
 • Breed gebruik: wimperkrulkit is geschikt voor de meeste oogvormen, professionele salonvergaderingen en doe-het-zelf thuis, feest, bruiloft, strand en andere binnen- en buitengelegenheden.
Bestseller Nr. 14
fleeky Wenkbrauw- en wimperliftingset, veganistische en dierproefvrije wimperlifting kit voor de look op fleek, natuurlijke expressieve wimperzwaai en perfect gestylede wenkbrauwen
 • ✅ Leuk om te weten: onze fleeky lash & brow lift is zacht voor de huid, wimpers en wenkbrauwen, maar toch sterk in werking en kan daarom meerdere keren worden gebruikt, zonder dat de haartjes of het resultaat eronder lijden
 • Snel en expressief: de fleeky Lash & Brow lifting set houdt weerbarstige wenkbrauwen vast en geeft de wimpers in slechts 4 stappen een perfecte oogopslag zonder wimpertang of kunstwimpers
 • ❊ Brows & Long Lashes voor weken: de hoogste kwaliteit, herbruikbare gereedschappen, lange werkingsduur en lift-effect van 6 - 8 weken maken de fleeky combikit de ideale keuze voor de Lash & Brow Beauty Trend
 • 💪 Onze voordelen: tevredenheidsgarantie, meer dan 100.000 toepassingen per jaar, in Duitsland ontwikkelde producten en meertalige klantenservice van Hamburg, die je dagelijks ter beschikking staat en je adviseert
 • 🎈 On fleek: bekend van de Style-magazine Grazia, Elle, Closer, Glamour en InStyle
Bestseller Nr. 15
Lash Lift Kit Wimper Perm Set, Premium Home Lash Lifting Kit met Hele Gereedschap, Lash Lifts, Lash Curling, Geschikt voor Salon (Verbeterde versie)
 • Uitstekende prestaties: deze semi-permanente wimperpermanentkit zorgt ervoor dat je ogen er groter en spiritueel uitzien. Investeer je met een elegante glamour voor elke gelegenheid.
 • UPGRADED VERSIE: Onze wimperlift kit is gemaakt van premium kwaliteit milde ingrediënten en is getest tijden en geslaagd voor strenge inspectie, hypoallergeen, mild en niet-rriterende, natuurlijke ingrediënten zullen wimpers voeden. Met verbeterde witte melkachtige lijm heeft onze wimperlift kit een betere hechting.
 • 【LANGDURIG】Een set van onze wimperlift kit kan 10-15 keer worden gebruikt. Krijg jezelf prachtige semi-permanente wimperkrullen die 6-8 weken meegaan zonder het gedoe van het dagelijks gebruik van je wimperkrultang.
 • 【PROFESSIONELE LASH LIFT KIT】Perfect voor mensen die hunkeren naar die extra krul naar hun natuurlijke wimpers. Geschikt voor professionele salonconferentie en thuis doe-het-zelf, feest, bruiloft, strand en meer indoor outdoor gelegenheden. WARM OPMERKING: Doe een huidtest op uw ooglid voor gebruik, als er geen ongemak of irritatie is, is het goed voor u om te gebruiken.Met iemands hulp, zal het nuttiger en veiliger zijn.
 • Beste klantenservice - We zijn er zo zeker van dat je tevreden zult zijn met onze THE ISMA lash lift kit. Als je het om welke reden dan ook niet helemaal leuk vindt, neem dan contact met ons op en we gaan elke cent terugbetalen (of vervangen, als er een probleem is).

Er zijn veel wimperliftkits op de markt en het kiezen van de beste is geen gemakkelijke taak.

Dit artikel zal u helpen bij het kiezen van de beste wimperliftkit voor uw behoeften. We zullen enkele van de belangrijkste kenmerken behandelen waarnaar u moet zoeken in een wimperliftkit, evenals enkele van de meest voorkomende fouten die mensen maken bij het kopen van een wimperlift.

Er zijn tegenwoordig veel wimperliftkits op de markt. Maar wat maakt de een beter dan de ander?

De beste wimperliftkit is gemakkelijk te gebruiken en snel te gebruiken. Het moet ook zacht zijn voor de ogen en langdurige resultaten opleveren.

Lashlift kits kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt, zoals:

 • Om donkere kringen onder de ogen te verwijderen
 • Om wallen rond de ogen te verminderen
 • Om je oogmake-up langer te laten zitten

Wat is een lashlift kit?

Een lash lift kit is een product dat je helpt je wimpers te laten groeien. Deze kit bevat een mascara, een wimperkruller en een pincet.

Een lash lift kit is het perfecte product voor iedereen die zijn wimpers wil laten groeien of voor degenen die het uiterlijk van hun huidige wimpers willen verbeteren. Het is ook geweldig voor mensen die korte of dunne wimpers hebben en ze er langer en voller uit willen laten zien.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een lash lift kit?

Wimperliftkits zijn ontworpen om u te helpen het uiterlijk van uw wimpers te verbergen en te corrigeren. Ze zijn er in verschillende soorten en zijn online of bij uw plaatselijke schoonheidssalon verkrijgbaar.

Voordelen van het gebruik van een lashlift kit:

 • Je kunt het gebruiken als je dunne, korte of dunne wimpers hebt om ze voller en langer te laten lijken.
 • Je kunt het ook gebruiken als je wimpers te lang zijn voor je gezichtsvorm.

Wat zijn enkele voordelen van het gebruik van een wimperliftkit op je natuurlijke wimpers?

Een lash lift kit is een product dat helpt om de natuurlijke wimpers er dikker en voller uit te laten zien. Het is een gemakkelijke en betaalbare manier om de look te krijgen die je wilt.

Wimperliftkits zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, texturen en stijlen. Ze worden geleverd met een stapsgewijze instructievideo om u te helpen het op de juiste manier toe te passen.

Wimperliftkits zijn erg populair bij mensen met dunne of korte natuurlijke wimpers, of bij mensen die gewoon wat extra volume aan hun natuurlijke wimpers willen toevoegen zonder extensions te gebruiken.

Waar moet je op letten voordat je een wimperliftkit koopt?

Voordat u een wimperliftkit koopt, moet u rekening houden met de volgende factoren:

 1. Naar wat voor lashlift ben je op zoek?
 2. Hoe vaak ga je het gebruiken?
 3. Hoe lang duurt het?
 4. Wat is de kwaliteit van het product?
 5. Wat is de prijs-kwaliteitverhouding van het product?
 6. Is er enige garantie op het product of enige garantie dat het zal werken voor uw specifieke behoeften?
 7. Is er een geld-terug-garantie als je niet tevreden bent met je aankoop?
 8. Wanneer is de beste tijd om lashlifts-kits te gebruiken, en wat is uw huidtype en haartype?

Hoe weet je of een wimperliftkit effectief is voor je natuurlijke wimpers?

Er zijn veel wimperliftkits op de markt verkrijgbaar. Het kan moeilijk zijn om te weten welke het beste is voor uw natuurlijke wimpers. Om u te helpen een beslissing te nemen, hebben we een lijst samengesteld met enkele van de meest populaire wimperliftkits op de markt en hun belangrijkste kenmerken.

De belangrijkste kenmerken waar u op moet letten bij een wimperliftkit zijn:

 • De dikte van de band – hoe dik is deze?
 • Hoe lang blijft dat zo?
 • Wat is het materiaal?
 • Zit er een applicator bij?

Is het veilig om een wimperliftkit op je natuurlijke wimpers te gebruiken?

Als je je afvraagt of het veilig is om een wimperliftkit op je natuurlijke wimpers te gebruiken, dan is het antwoord ja. Er zijn echter enkele voorzorgsmaatregelen die u moet nemen als u complicaties wilt voorkomen.

Er zijn veel lashliftkits die kunnen worden gebruikt met natuurlijke wimpers. Ze kunnen worden gekocht bij schoonheidswinkels en ook online. Al deze kits worden geleverd met instructies voor het juiste gebruik ervan.

Een wimperlifting is een snelle en gemakkelijke manier om je wimpers meer volume te geven. Ze helpen je ogen er ook groter uit te laten zien, vooral als je een kleine of dunne oogvorm hebt.