Beste laser ontharingsapparaat van 2023 (TOP15)

De 15 beste laser ontharingsapparaat beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

IPL-ontharingsapparaat, 999,900 lichte impulsen ontharingslaser voor mannen en vrouwen, duurzame pijnloze IPL-laser ontharingsapparaat voor gezicht, oksels, armen, benen en lichaam

 • Permanente laserontharing: de verbeterde IPL-ontharing maakt gebruik van de veiligste en meest geavanceerde IPL (Intense Pulsed Light) technologie om de cyclus van de haargroei te doorbreken en een duurzame ontharing en een gladde huid te bereiken. Tot 80% van het zichtbare haar groeit langzaam en verdwijnt na 4 weken. Na 6 weken is het haar dunner geworden. Geschikt voor dagelijks gebruik, iedereen kan het probleem van lichaamshaar thuis oplossen.
 • 5 energieniveau-instellingen: deze pijnloze ontharing heeft 5 energieniveaus om rekening te houden met verschillende huidgebieden en verschillende haargroeisnelheden. Het maakt een nauwkeurigere behandeling mogelijk, hoe hoger het energieniveau, hoe beter het ontharingseffect, begin van laag naar hoog niveau.
 • 【Automatische & handmatige mode/999900 flits】 Deze laserontharing voor vrouwen heeft twee flitsmodi. De automatische modus is geschikt voor grote oppervlakken zoals armen, benen, buik en rug. De handmatige modus is geschikt voor nauwkeurige gebieden zoals lippen, vingers, oksels en bikinizone. 999.900 flitsen zijn voldoende voor een levenslang gebruik. Je kunt het met de hele familie en vrienden delen.
 • Veilig en eenvoudig te bedienen: deze duurzame IPL-ontharing is uitgerust met een groot lcd-scherm. Zo kun je alle gegevens in één oogopslag zoals de resterende flitsen en andere functies en gegevens duidelijk herkennen. Ontwerp met 2 knoppen, eenvoudig te bedienen en in te stellen energieniveaus en modi.
 • IPL ontharingsapparaat voor mannen en vrouwen: het ontharingsapparaat is een plug-in-apparaat, de batterij wordt niet opgeladen. Het wordt aanbevolen om de test met de laagste sterkte te starten en de energie geleidelijk te verhogen, afhankelijk van het aanpassingsvermogen van de individuele huid.
UitverkoopBestseller Nr. 2

XSOUL thuis IPL ontharing voor vrouwen en mannen permanente ontharing apparaat 999,999 flitsen pijnloze haarverwijderaar op oksels rug benen armen gezicht bikinilijn, Corded Hair Removal

 • 【Permanente IPL ontharing】 Het XSOUL IPL ontharingsapparaat gebruikt geavanceerde IPL-technologie om de cyclus van haargroei te doorbreken voor permanente haarreductie voor een vlekkeloos gladde en haarloze huid. Ontworpen om de professionaliteit van de schoonheidssalon naar u te brengen! LET OP: De XSOUL IPL ontharing is een plug-in apparaat - niet draadloos.
 • 【999,999 Flitsen voor jarenlang gebruik】 Meer dan 999.999 Flitsen capaciteit biedt jaren van gebruik, bespaart u duizenden dollars op haarverwijdering apparaat afspraken.
 • 【5 vermogensniveaus & ergonomisch ontwerp】Het IPL permanente ontharingsapparaat van XSOUL voor vrouwen/mannen biedt 5 vermogensniveaus - druk gewoon op de aan/uit-knop om het vermogensniveau in te stellen dat het beste bij uw huid past (begin bij vermogensniveau 1 en werk zo nodig naar boven toe).
 • 【 Volledig lichaamsgebruik & automatische/handmatige standen 】 De IPL haarverwijderaar heeft een automatische modus (continue flits) voor de bikinilijn, bovenlip, kin, gezicht en oksels, en een handmatige modus (enkele flits) voor de rug, borst, buik, armen en benen. NIET geschikt voor wenkbrauwen.
 • 【Premium klantenondersteuning】 Wij gaan boven en verder - uw XSOUL IPL permanente haarverwijderaar wordt geleverd met 36 maanden garantie en 100 dagen geld terug beleid. Wat u krijgt: Inclusief 1x XSOUL IPL ontharingsapparaat, 2x scheermesjes, 1x beschermende bril, 1x handleiding en 1x haar- en huidkleurkaart. Volg de instructies in de meegeleverde handleiding om lichaamshaar sneller te verwijderen.
Bestseller Nr. 3

IPL Ontharingsapparaat Kismi Lichtpulsen Ontharing voor Mannen en Vrouwen met 990.000 Flitsen 5 Energiestanden 2 Standen Geschikt voor Lippen Lichaam Oksels Bikinilijn Ontharen Gladde Huid Witte

 • [Veilig en permanent] Kismi IPL-apparatuur ontharing maakt gebruik van professionele IPL-technologie (Intense Pulse Light), die verschilt van de continue herhaling van traditionele ontharing. Het kan direct inwerken op de wortel van de haarzakjes, melanine absorberen, het haar breken groeicyclus, en bereik het effect van permanente ontharing.
 • [Light Pulse Lifetime Epilator] Onze IPL-epilator heeft 999.900 flitsen. Het is een effectief permanent licht ontharingssysteem dat voldoende is om permanent haar te verwijderen voor u en uw dierbaren, en u hoeft geen vervangende cartridges voor uw Laser ontharing sapparaat te kopen.
 • [VERSTELBAAR EN SLIMMER] Dit permanente ontharingsapparaat voor mannen en vrouwen heeft instelbare intensiteitsniveaus en flitsstanden. 5 intensiteitsniveaus voor verschillende huidgebieden en gevoeligheden. 2 flitsmodi, handmatig en automatisch, om aan uw behoeften voor verschillende ontharingsonderdelen te voldoen.
 • [Economisch en tijdbesparend] De ontharingsbehandeling voor het hele lichaam kan snel in ongeveer 20 minuten worden voltooid. Vergeleken met dure ontharingsmethoden in de salon, zijn onze ontharingsapparaten veilig, eenvoudig, zachtaardig en effectief voor thuis. Het kan u helpen veel tijd en financiële kosten te besparen en uw privacy beter te beschermen.
 • [Perfect cadeau] Deze permanente IPL-epilator bevat een pulsepilator, een veiligheidsbril, een scheerapparaat, een voedingsadapter en een gebruikershandleiding. Bovendien is het prachtig verpakt, waardoor het het perfecte kerstcadeau is voor familie, vrienden of geliefden. Wij bieden een uitstekende klantenservice, als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.
Bestseller Nr. 4

IPL haarverwijderingsapparaat, 999.999 flitsen en pijnloze laserhaarverwijderaar met ijs-koelsysteem voor gezichtslichaam bikini lijn oksels thuis

 • 1. ✿ 2 Effectieve modi✿ Twee effectieve modi: handmatige flitsmodus is geschikt voor bikinilijn (4 minuten), lippen en oksels (1 min) en andere kleine delen van ontharing. De automatische flitsmodus is geschikt voor grote delen van ontharing zoals dijen, armen en rug (8 minuten).
 • 2. ✿ 5 energieniveaus ✿ Deze IPL-ontharing heeft 5 verschillende energieniveaus om zich aan verschillende huidgevoeligheden aan te passen en het optimale energieniveau kan worden aangepast aan de huidtolerantie. Hoe hoger het niveau, hoe groter de sterkte en hoe beter het effect.
 • 3. ✿ Veiligheid en lange levensduur ✿ IPL-technologie is 100% veilig voor je huid. Het heeft een huidherkenningsapparaat dat zal knipperen na het herkennen van de huid. Het heeft geen invloed op normale zweet- en talgafscheiding na gebruik. (Draag een bril bij gebruik van de epilator.) Opgewaardeerd tot 999.900 flitsen, met een lange pulslevensduur en vele malen gebruik.
 • 4. ✿ Effectieve permanente IPL-ontharing ✿ De ontharingsapparatuur breekt de haarregeneratiecyclus en maakt gebruik van IPL-technologie om de melanine van de haarzakjes in de slaapperiode te laten komen, de haargroei aanzienlijk te vertragen, de meest effectieve permanente ontharing te bieden en afscheid te nemen van overbodig haar voor altijd. Het ontharingseffect varieert met haarkleur en huidskleur. Gelieve geduldig te zijn.)
 • 5. ✿ Unieke ijskompressfunctie & pijnloos✿ Met een unieke ijscomprimeerfunctie, eenvoudig te bedienen. Schakel de ijsmodus in, u kunt tegelijkertijd genieten van ontharing en verkoelende verzorging. De ijskompressfunctie kan de pijn van hoogwaardig brandgevoel verlichten, je huid kalmeren, roodheid en zwelling verlichten en zorgen voor een pijnloze, ontspannende en zachte behandeling zonder de huid te beschadigen. (Het koelsysteem duurt ongeveer 10 seconden om af te koelen)
UitverkoopBestseller Nr. 5

Philips Lumea IPL ontharingsapparaat 9000-serie - ontharingsapparaat met SenseIQ-technologie, 3 opzetstukken voor lichaam, gezicht en precisie, snoerloos gebruik (model BRI955/00)

 • Bewezen effectiviteit: Philips Lumea IPL voorkomt haargroei en zorgt voor een zijdezachte huid gedurende 12 maanden* en tot 92% haarreductie na slechts drie behandelingen
 • Gepersonaliseerde IPL-oplossing: SenseIQ-technologie detecteert uw huidskleur en geeft automatisch de voor u meest comfortabele lichtinstelling weer, terwijl de gratis Lumea coaching-app u stap voor stap door de behandelingen leidt
 • 3 intelligente, gebogen opzetstukken: de opzetstukken voor lichaam, gezicht en andere precisiegebieden passen zich perfect aan de contouren van je lichaam aan. Het gezichtsopzetstuk is voorzien van een geïntegreerd lichtfilter voor extra veiligheid
 • Altijd draadloos: voor extra flexibiliteit bij gebruik in elk gebied en voor het nauwkeurig behandelen van moeilijk bereikbare plaatsen
 • Net als in professionele schoonheidssalons: Philips Lumea IPL is ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande wetenschappers en dermatologen en getest op meer dan 3.000 vrouwen
UitverkoopBestseller Nr. 6

Philips Lumea IPL Advanced, 2 opzetstukken - ontharingsapparaat plus Satin Compact-pentrimmer (BRI921/00)

 • Bewezen effectiviteit: Lumea IPL voorkomt dat haar teruggroeit en zorgt 3 maanden lang voor een haarloze, gladde huid*, en tot 85% minder haar in slechts 3 behandelingen**
 • Snelle behandeling: Behandel de eerste zes weken slechts elke twee weken (t.o.v. wekelijks bij andere merken), en werk vervolgens maandelijks bij om de resultaten te behouden.
 • Maak uw behandeling op maat: Kies uit vijf lichtintensiteitsinstellingen voor de meest comfortabele ervaring, terwijl de gratis Lumea-coachingapp u stap voor stap door uw sessies leidt.
 • 2 hulpstukken: Hoofden voor lichaam en gezicht werken met snelheid en precisie. Het hulpstuk voor het gezicht heeft een geïntegreerd lichtfilter voor extra veiligheid. Wordt geleverd met opbergetui en Satin Compact-pentrimmer.
 • Afgeleid van professionele salons: Philips Lumea IPL is ontwikkeld in samenwerking met deskundige wetenschappers en dermatologen, en getest bij meer dan 3000 vrouwen.
Bestseller Nr. 8

Braun IPL Silk Expert Pro 5 Ontharingsapparaat Voor Vrouwen & Mannen, Nieuwste Generatie IPL Laserontharing, Alternatief Voor Laserontharing, Cadeau Voor Vrouwen, PL5140, Wit/Goud

 • Tot 6 maanden lang een zachte huid na behandeling vanuit huis: zichtbare haarvermindering in slechts 4 weken (74% haarvermindering na 12 wekelijkse behandelingen, gecombineerde waarde voor bikinilijn, benen, oksels. Individuele resultaten kunnen variëren)
 • Dankzij de snelste IPL van Braun hoef je niet meer naar een schoonheidssalon: behandel je hele lichaam in slechts 15 minuten
 • Optimale balans tussen werkzaamheid en veiligheid: de IPL past elke flits automatisch en voortdurend aan je huidtint aan met de Skin Pro 2.0-technologie (SensoAdapt)
 • Zacht voor de huid: dankzij de 3 intensiteitsstanden comfortabel en vrijwel pijnloos, zelfs op gevoelige plekken. Met UV-filter
 • IPL voor behandeling van het hele lichaam: benen, armen, borst, rug, gezicht, oksels en de bikinilijn, met voor elk gebied een speciale kop
UitverkoopBestseller Nr. 9

Mini Ipl Laser Epilator Voor Mannen En Vrouwen Draagbare Laser Epilator Depilador Permanente Gezicht Ontharing Apparaat voor het hele lichaam Laser Ontharing Apparaat (wit)

 • Merk: Bgyvnu
 • Mini Ipl Laser Epilator Voor Mannen En Vrouwen Laser Epilator Draagbare Depilador Permanente Gezicht Ontharing Apparaat Laser Ontharing Apparaat Voor Het Volledige Lichaam (wit)
 • Producttype: epilator
Bestseller Nr. 10

3 in 1 IPL ontharingsapparaat met de nieuwste supersnelle IGBT-flitstechnologie

 • AMINZER IPL-epilatorlicht pulseert de innovatie van IGBT-technologie, 0,8 seconden per flits met de intelligente automatische flitsmodus, die sneller wordt opgeladen - slechts 8 minuten om volledige ontharing te krijgen. In vergelijking met de markt voor andere laserontharingsapparaten heeft het de lichtsnelheid met 3 keer verbeterd, waardoor de ontharing efficiënter wordt.
 • Elke modus beschikt over 5 energieniveaus, die voor verschillende huidgevoeligheden kunnen worden ingesteld. Het bereikt 19,8 J energie op niveau 5, de hoogste op de markt. Hoe hoger het energieniveau, hoe beter het effect van ontharing.
 • 600NM: Je zult duidelijk het effect van ontharing na 1 maand zien. In tegenstelling tot andere laserontharing maakt deze AMINZER Light Pulse ontharing gebruik van de nieuwste lichtgolftechnologie om haar van de wortels van de haarzakjes onder de diepe huid te verwijderen. Tegelijkertijd vermindert het nutteloze pijn. Zeg vaarwel tegen elke andere methode van ontharing nu
 • : De automatische en handmatige modi maken het mogelijk om haar snel en effectief van het hele lichaam te verwijderen. De IPL AMINZER ontharing wordt geleverd met een verbeterd touchscreen voor een eenvoudigere bediening. Stel de twee modi naar behoefte in om de ontharing door het hele lichaam in 8 minuten te voltooien en snel een gladde huid te krijgen.
 • Onbeperkte flitsen maakt het hele gezin mogelijk om het levenslang te gebruiken en is door de FDA voor vrouwen en mannen goedgekeurd. De geavanceerde IPL-technologie is gecertificeerd voor het veiligste gebruik en de klinische resultaten hebben aangetoond dat na 2 maanden gebruik het haaruitvalpercentage zo hoog is als 98%. Je AMINZER laser ontharing heeft een garantie van 36 maanden.
Bestseller Nr. 11

Philips Lumea IPL Prestige, 4 hulpstukken - ontharingsapparaat plus Satin Compact-pentrimmer (BRI949/00)

 • Onze meest effectieve IPL***: Lumea IPL voorkomt dat haar teruggroeit en zorgt 6 maanden lang voor een haarloze, gladde huid*, en tot 92% minder haar in slechts 3 behandelingen**
 • Snelle behandeling: Behandel de eerste zes weken slechts elke twee weken (t.o.v. wekelijks bij andere merken), en werk vervolgens maandelijks bij om de resultaten te behouden.
 • Gepersonaliseerde IPL-oplossing: SenseIQ-technologie detecteert uw huidtint en geeft een comfortabele lichtsterkte aan, terwijl de gratis Lumea-coaching-app u stap voor stap door uw sessies leidt
 • 4 slimme gebogen hulpstukken: Lichaam, gezicht, bikinilijn en oksels. Ontworpen om zich aan elke ronding van uw lichaam aan te passen en automatisch de meest effectieve behandelingsmodus te kiezen. Wordt geleverd met opbergetui en Satin Compact-pentrimmer.
 • Afgeleid van professionele salons: Philips Lumea IPL is ontwikkeld in samenwerking met deskundige wetenschappers en dermatologen, en getest bij meer dan 3000 vrouwen.
Bestseller Nr. 12

Braun IPL Silk Expert Pro 3 Ontharingsapparaat Voor Vrouwen & Mannen, Ontharing, Venus Scheermes & Tas, Laser Ontharing, Cadeau Voor Vrouwen, PL3139, Wit/Zilver

 • Blijvend zichtbare haarvermindering in slechts 3 maanden (indien gebruikt volgens de aanbevolen behandeling, individuele resultaten kunnen variëren). Snel, nauwkeurig en zacht voor de huid
 • Optimaal vermogen voor elk lichaamsdeel met Skin Pro (SensoAdaptTM), salontechnologie die zich automatisch en voortdurend aan uw huidtint aanpast
 • Flitst tot 100 keer per minuut voor een moeiteloze behandeling met minder gemiste plekken
 • Zacht voor de huid dankzij de stand voor de gevoelige huid die de lichtintensiteit verminderen voor een zachtere behandeling op gevoelige plekken zoals het gezicht, de oksels of de bikinizone
 • Meerdere hoofden voor behandeling van kop tot teen. Standaardhoofd voor oksels en onderbenen en een precisiehoofd voor gezicht en bikinizone
UitverkoopBestseller Nr. 13

Philips Lumea IPL-ontharingsapparaat 8000-serie - ontharingsapparaat met SenseIQ-technologie, 4 opzetstukken en Satin Compact-pentrimmer, voor gebruik met snoer (model BRI949/00)

 • Bewezen effectief: Philips Lumea IPL voorkomt dat haar teruggroeit en zorgt 12 maanden lang voor een haarloze, gladde huid*, en tot 92% haarvermindering in slechts 3 behandelingen**
 • Snelle behandeling: in het begin om de 2 weken en vervolgens slechts eenmaal per maand. Dat is de helft van het aantal behandelingen dan bij andere merken. Het duurt 8,5 minuut om beide onderbenen te behandelen
 • Snelle behandeling: in het begin om de 2 weken en vervolgens slechts eenmaal per maand. Dat is de helft van het aantal behandelingen bij andere merken. Het duurt 8,5 minuut om beide onderbenen te behandelen
 • Gepersonaliseerd met SenseIQ: de SmartSkin-sensor detecteert uw huidtint en geeft aan welke lichtinstelling u kunt gebruiken, terwijl onze gratis app u stap voor stap door de sessies leidt
 • 4 slimme gebogen hulpstukken: de hulpstukken voor uw lichaam, gezicht, bikinilijn en oksels passen perfect bij de rondingen van uw lichaam en activeren de meest effectieve programma's voor elk gebied
Bestseller Nr. 14

IPL apparaten haar verwijdering laser met bevriezing functie, 9 energie niveaus en 3 functies-HR/SC/RA, 999, 900 lichte pulsen permanente pijnloos haar verwijdering laser voor mannen, vrouwen, lichaam, benen, oksels

 • 【IPL ontharing voor vrouwen en mannen met bevriezing functie】 - Deze bijgewerkte laser ontharing apparaat ingebouwde 50℉(10 ℃) bevriezing vel, start koel-modus wanneer de stroom aan, kan de huid afkoelen terwijl het uitzenden van gepulseerd licht met een pijnloos ijs-koelen en comfortabele ervaring.
 • 【3-IN-1 Functies & 9 Energieniveaus】 - Begin met het eerste niveau en pas het aan. Na 3-4 behandelingen is er een zichtbaar effect van haarreductie, meestal tot 94% van de haarreductie na 7-8 behandelingen. Hoe hoger het niveau, hoe groter de intensiteit en hoe beter het effect; Ondertussen heeft het verbeterde ontharingsapparaat 3 functies: HR/SC/RA, zodat u het effect van huidverzorging tegelijkertijd met haarverwijdering kunt bereiken.
 • 【Pijnloze haarverwijdering, zacht】 - IPL-laserontharing is het effect van IPL om de haarfollikel te beschadigen om permanente haarverwijdering te bereiken. Het meest efficiënte IPL-apparaat (Intense Pulsed Light) voor permanente haarverwijdering in slechts 8 weken.
 • 【Automatische/handmatige modus en gebruik voor het hele lichaam】. - De IPL ontharingsapparaat heeft een automatische modus (continue flits) voor bikinilijn, bovenlip, kin, gezicht en oksels en een handmatige modus (enkele flits) voor rug, borst, buik, armen en benen. NIET geschikt voor wenkbrauwen.
 • 【Besparende ontharing thuis en professionele after-sales service】. - De verbeterde 999.000 flitsen zijn genoeg voor een leven lang gebruik. Het klinisch bewezen IPL haarverwijderingssysteem is 100% veilig om thuis te gebruiken voor vrouwen en mannen. Klantenservice van hoge kwaliteit, voel je vrij om ons te bereiken als je vragen hebt.
Bestseller Nr. 15

Braun IPL Silk Expert Pro 5 Ontharingsapparaat Voor Vrouwen & Mannen, Nieuwste Generatie IPL Laserontharing, Alternatief Voor Laserontharing, Venus Scheermes, Cadeau Voor Vrouwen, PL5267, Wit/Goud

 • Tot 6 maanden lang een zachte huid na behandeling vanuit huis: zichtbare haarvermindering in slechts 4 weken (74% haarvermindering na 12 wekelijkse behandelingen, gecombineerde waarde voor bikinilijn, benen, oksels. Individuele resultaten kunnen variëren)
 • Dankzij de snelste IPL van Braun hoef je niet meer naar een schoonheidssalon: behandel je hele lichaam in slechts 15 minuten
 • Optimale balans tussen werkzaamheid en veiligheid: de IPL past elke flits automatisch en voortdurend aan je huidtint aan met de Skin Pro 2.0-technologie (SensoAdapt)
 • Zacht voor de huid: dankzij de 3 intensiteitsstanden comfortabel en vrijwel pijnloos, zelfs op gevoelige plekken. Met UV-filter
 • IPL voor behandeling van het hele lichaam: benen, armen, borst, rug, gezicht, oksels en de bikinilijn, met voor elk gebied een speciale kop

Het kiezen van het beste laserontharingsapparaat is een moeilijke taak. Er zijn zoveel opties om uit te kiezen, en ze beweren allemaal de beste te zijn. Het is echter belangrijk om het type haar dat u wilt verwijderen en uw huidtype te overwegen voordat u een beslissing neemt.

De meest populaire apparaten voor laserontharing zijn IPL-machines (Intense Pulsed Light), Q-Switched Nd:YAG-lasers, diodelasers en laser-epilators.

Met het toenemende aantal laserontharingsapparaten op de markt, kan het moeilijk zijn om de beste voor u te kiezen. De volgende zijn enkele factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een laserontharingsapparaat:

 • Wat is uw huidtype?
 • Hoe reageert uw huid op lasers?
 • Wat voor haar wil je laten verwijderen?
 • Wat voor behandeling wil je?
 • Bent u allergisch of gevoelig voor laserbehandelingen?

Wat zijn de meest voorkomende soorten laserontharingsapparaten?

Laserontharing is een populaire behandeling voor ontharing. Het is een snelle en effectieve manier om ongewenste haren van het huidoppervlak te verwijderen.

De meest voorkomende soorten laserontharingsapparaten zijn:

– IPL – Intens gepulseerd licht,

– Laser – Lichtversterking door gestimuleerde emissie van straling,

– Diode – Een apparaat dat licht in de ene richting uitstraalt met een elektrische stroom die in de tegenovergestelde richting vloeit,

– Golflengten – De frequentie of kleur die wordt uitgezonden door een lichtbron.

Welke apparaten voor laserontharing worden het meest gebruikt?

Het meest voorkomende laserontharingsapparaat is de IPL, wat staat voor Intense Pulsed Light. Dit apparaat gebruikt een lichtstraal van een specifieke golflengte om het pigment in de haarzakjes te richten en te vernietigen. De andere meest gebruikelijke methode voor laserontharing is de Nd:YAG, die een gepulseerde infraroodstraal gebruikt om pigment in de follikels te richten en te vernietigen.

Beide methoden hebben hun voor- en nadelen, maar het is niet altijd eenvoudig om te bepalen welke methode voor u het beste is. Voor meer informatie over deze twee verschillende methoden kunt u dit artikel lezen.

Wat is het verschil tussen IPL en laserontharing?

IPL is een vorm van lichttherapie die gebruik maakt van een energiezuinige lichtstraal om de haarzakjes te verwarmen en het haar te vernietigen. Laserontharing daarentegen gebruikt een laser om individuele haren te richten en te vernietigen zonder de omliggende huid te beschadigen.

IPL is een acroniem voor Intense Pulsed Light, terwijl laserontharing een acroniem is voor Laser Ablatie Ontharing. IPL richt zich op alle haren op uw lichaam, terwijl laserontharing zich op individuele haren richt.

IPL is effectiever bij het behandelen van donkere huidskleuren dan laserontharing. Het vereist echter meer behandelingen omdat het zich maar op één gebied tegelijk kan richten, terwijl laserontharing meerdere gebieden tegelijk kan behandelen.

Wat moet ik weten over laserontharing voordat ik een apparaat koop?

Laserontharing is een populaire ontharingsmethode die al meer dan 50 jaar bestaat. Het is echter nog een vrij nieuwe technologie en er zijn veel dingen waar u rekening mee moet houden voordat u een laserapparaat aanschaft.

Enkele van de belangrijkste dingen om te overwegen bij het kopen van een laserontharingsapparaat zijn:

 • Het type haar dat u wilt verwijderen
 • Het huidtype dat u heeft
 • Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor het gewenste resultaat
 • De kosten van de behandeling