Beste laser ontharingsapparaat professioneel van 2023 (TOP10)

De 10 beste laser ontharingsapparaat professioneel beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Yohoolyo IPL-ontharingsapparaat, 500.000 lichtpulsen, duurzaam, met 2 speciale opzetstukken voor lichaam, gezicht, bikinizone en oksels
 • Ontharingslaser met opbergtas. Werking: De haarzakjes beginnen te krimpen, de haargroei vertraagt, de haargroei is na 4 weken met meer dan 82% verminderd. Het haar wordt binnen 6 weken na gebruik dunner. En na 8 weken hoef je het toestel niet meer regelmatig te gebruiken, af en toe volstaat. Wordt geleverd met een opbergtasje om hem overal mee naartoe te nemen.
 • Toestel voor ontharing met 5 niveaus/2 modi: Je kunt afhankelijk van je huidskleur en haarkleur uit 5 verschillende energieniveaus kiezen, om de intensiteit van het licht te regelen. Begin de eerste keer met niveau 1 om aan het apparaat te wennen; knippert voordat je naar een hoger niveau gaat. Automatische precisiemodus: De gebruiker kan de glijmodus activeren. Wordt geleverd met een Duitse handleiding voor gebruik (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands).
 • 500.000 lichtpulsen en lcd-display: De HR-lampkop kan 500.000 keer flitsen, wat volstaat om het volledige lichaam van één persoon voor 25 jaar te ontharen. Dankzij het lcd-scherm heb je in één oogopslag een overzicht van alle gegevens. Er zit ook een scheermesje, een opbergtas en een zonnebril bij.
 • IPL ontharingsapparaat: Het Intense Pulsed Light-ontharingssysteem is geschikt voor donkerblond, bruin of zwart haar. Zoals bij elke ontharing op basis van lichtpulsen werkt het IPL-ontharingsapparaat niet op rood, lichtblond, grijs of wit haar. Bovendien is dit product niet geschikt voor een zeer donkere huid.
 • Hoe gebruik je het IPL-ontharingsapparaat? Scheer eerst het huidoppervlak met het scheermesje, zet de bril op, pas het energieniveau van de IPL-haarverwijderaar aan je huid aan, plaats het flitsvenster van het apparaat verticaal op de huid en beweeg de IPL-haarverwijderaar langzaam over de huid. Lees de handleiding zorgvuldig door vóór gebruik.
UitverkoopBestseller Nr. 2
Philips Lumea IPL 9000-serie, 3 hulpstukken - ontharingsapparaat (BRI955/00)
 • Onze meest effectieve IPL***: Lumea IPL voorkomt dat haar teruggroeit en zorgt 6 maanden lang voor een haarloze, gladde huid*, en tot 92% minder haar in slechts 3 behandelingen**
 • Snelle behandeling: Behandel de eerste zes weken slechts elke twee weken (t.o.v. wekelijks bij andere merken), en werk vervolgens maandelijks bij om de resultaten te behouden.
 • Gepersonaliseerde IPL-oplossing: SenseIQ-technologie detecteert uw huidtint en geeft een comfortabele lichtsterkte aan, terwijl de gratis Lumea-coaching-app u stap voor stap door uw sessies leidt
 • 3 slimme gebogen hulpstukken: Lichaam, gezicht en nauwkeurig. Ontworpen om zich aan elke ronding van uw lichaam aan te passen en automatisch de meest effectieve behandelingsmodus te kiezen. Voor extra gemak wordt geleverd met een luxe opbergetui.
 • Afgeleid van professionele salons: Philips Lumea IPL is ontwikkeld in samenwerking met deskundige wetenschappers en dermatologen, en getest bij meer dan 3000 vrouwen.
Bestseller Nr. 3
Laser ontharingsapparaat, Ipl haarverwijdering, Laser permanent ontharingsapparaat, 8-niveau dimmen/2 niveaus verstelbaar, gebruikt voor vrouwelijke professionele ontharing
 • 【Professionele ontharing】 Een professioneel IPL-laserontharingsapparaat kan de haargroei permanent verminderen en 900.000 keer flikkeren. De verbeterde IPL-epilator kan u helpen de permanente haarregeneratiecyclus te breken om permanente ontharing en een gladde huid te bereiken. Veilig te gebruiken op alle delen van lichaam en gezicht.
 • Geavanceerde ontharingstechnologie: IPL-laserontharingsapparatuur maakt gebruik van geavanceerde IPL-technologie, die de haarsnijcyclus kan onderbreken, de haarzakjes in slaap kan zetten en de haarregeneratiecyclus kan afsnijden. Help je lichaamshaarproblemen thuis op te lossen.
 • 【Multi-level instelbaar】 Het ontharingssysteem heeft 8 niveaus instelbare lichtenergie, die kan worden gebruikt voor professionele ontharing. Biedt pijnloze en permanente ontharing behandeling. U kunt verschillende niveaus kiezen op basis van verschillende huidgebieden en haargroeisnelheid om betere ontharingsresultaten te krijgen. (Het wordt aanbevolen om te beginnen met het gebruik van niveau 1)
 • Twee laserontharingsmodi: handmatige flitsmodus is geschikt voor kleine gebieden zoals knieën en oksels. U hoeft slechts één keer op de flitsschakelaar te drukken. 2. De automatische flitsmodus is geschikt voor grotere oppervlakken zoals benen en armen. Wanneer het symbool van de huidsensor op het scherm wordt weergegeven, drukt u de schakelaar drie seconden vast.
 • Geschikt voor mannen en vrouwen ontharing, zich te ontdoen van verlegenheid, lek het perfecte figuur uit, een goede keuze voor degenen die perfectie nastreven.
Bestseller Nr. 4
3-in-1 Opt Ipl Laser Salon machine huidverjonging Rf ontharing schoonheid 2000 W apparaat pijnloos gepilleerde, epilleerapparaat, touchscreen-hu professioneel apparaat vlekverwijdering ontharingsmachine
 • 🌷Zeer efficiënt: Grote spotgrootte van 15 x 50 mm zorgt voor een zeer efficiënte werking.
 • 🌷Huidvrij, geschikt voor alle huidtypes, ook voor looiers.
 • 🌷Comfortabel: effectief lucht- en waterkoelsysteem met koperen koeler, instelbare contactkoeltemperatuur van -4 °C ~ 0 °C, maakt de behandeling aangenamer.
 • 🌷Ipl gecombineerd met Rf, gebruikt op licht, zacht haar. Rf is geschikt voor alle huidtypes.
 • 🌷Bedrijfsveiligheid: Het waterdebietcontrolesysteem houdt de Ipl-machine in een veilige staat.
Bestseller Nr. 5
IPL SHR OPT Laserontharingsapparaat, voor mannen en vrouwen, RF-ontharing, professionele beauty, bi-polair, pijnloos, vlekverwijdering
 • Hoge efficiëntie: Grote spotgrootte 15 * 50 mm garandeert een zeer efficiënte werking.
 • IPL gecombineerd met RF, gebruikt voor licht, zacht haar. RF is geschikt voor alle huidtypes.
 • Comfortabel: Een effectief lucht- en waterkoelsysteem met koperen koeler en instelbare contactkoeltemperatuur van -4 °C tot 0 °C maakt de behandeling comfortabeler.
 • Voordelig: Een handstuk met verwisselbare filters voor verschillende behandelingen.
 • Bedrijfsveiligheid: Het waterstroom- en waterniveaucontrolesysteem houdt de IPL-machine in veilige staat.
Bestseller Nr. 6
Professionele Ipl-ontharingsmachine, elektrisch, ontharingsmachine, elektrische ontharingsmachine, elektrische ontharingsapparaat, voor Ipl-systemen, wit [#3]
 • 【999900 flitsen LCD-display】: 900 flitsen en LCD-display】 De IPL-ontharing is nieuw op 999. 999 flitsen bijgewerkt, de piekwaarde aller tijden. Je hoeft nooit een reservecartridge voor je ontharingsapparaat te kopen. Het is een levenslange aankoop. Het is een levenslange aankoop. Het wordt geleverd met een lcd-display waarop de schietteller kan worden weergegeven.
 • 8 energiestanden 2 flitsmodi: het ontwerp met twee modi voldoet aan je eisen voor verschillende ontharingsonderdelen. De handmatige modus wordt voornamelijk gebruikt voor ontharing in kleine ruimtes, zoals De epilator voor ontharing beschikt over 8 verschillende energieniveaus om rekening te houden met verschillende huidgevoeligheden. bikinizone, oksels, vingers, lippen. bikinizone, oksels, vingers, lippen. One Size
 • 【Eenvoudig in gebruik】: bevrijd jezelf van de boeien van de schoonheidssalon, comfortabel dragen en een mooie prijservaring zijn modieus geworden. Je kunt het overal en altijd gebruiken om hetzelfde ontharingseffect te bereiken als in de schoonheidssalon. Bespaar geld en tijd is het doel van ons ontwerp van deze ontharing. Het onderbreekt de haarregeneratiecyclus en kan permanent haar verwijderen en de huid verwijderen.
 • 【Iplapparaat met de hoogste kwaliteit op de markt】: 000-voudige flitser, ondersteuning van de handmatige automatische dual-modus, elke flitser is gericht op de haarzakwortel, weerstaat de haargroei, bereikt een ontharingseffect. Ingebouwde veiligheidssensor-chip knippert alleen als de laserkop aan de huid is bevestigd. 900. Geïntegreerde machine, zijlicht en meervoudige schade bij het plaatsen en verwijderen, meervoudige bescherming van het moederbord voor een stabiele werking.
 • Professionele ontharing: meerlaags gecoate lens, brede golfbandafdekking, meer efficiëntie. IPL hartslaglicht-ontharingstechnologie, zachte remming van haarregeneratie, biedt een comfortabele en efficiënte ontharingservaring. Gestroomlijnde machine-behuizing, eenvoudig vast te pakken en te gebruiken, biedt je comfort. LCD-displayfunctie, flitstijd kan duidelijk, intuïtief en duidelijk worden waargenomen.
Bestseller Nr. 7
Ipl Mini Laser Epileerapparaat voor mannen en vrouwen, draagbare laser epilator depilador permanent gezichtshaarverwijderingsapparaat laser ontharingsapparaat voor het hele lichaam (wit)
 • ----Zoals bij elke andere IPL-behandeling heb je pigmenten in het haar nodig om het licht aan te trekken. Zodra het licht wordt aangetrokken, worden de haarwortels warm en gestimuleerd om niet opnieuw te groeien. Ook is een lage pigmentgraad in de huid nodig, zodat de huid geen licht aantrekt.
 • ---- Het werkt op (natuurlijk) donkerblond, bruin en zwart en op huidtinten van zeer wit tot donkerbruin en werkt niet op rood, lichtblond en wit/grijs haar of een zeer donkere huid.
 • ----Het veiligheidssysteem van de laserepilator zorgt ervoor dat het knipperen van het licht alleen mogelijk is als de accessoires volledig in contact zijn met de huid. Het ingebouwde uv-filter zorgt ervoor dat het licht alleen het haar en niet de huid beïnvloedt.
 • ----Wij raden aan om de laserepilator in een goed verlichte ruimte te gebruiken om de waargenomen helderheid van de flitser te verminderen. Bijwerkingen en complicaties, hoewel mogelijk, zijn zeer onwaarschijnlijk, zolang je de laserepilator volgens de instructies en voorzorgsmaatregelen in de gebruiksaanwijzing gebruikt.
 • ----Door je huidtype te controleren, kun je de specifieke instelling kiezen die een effectieve en zachte behandeling op je gezicht garandeert. Omdat het gebied rond je ogen zeer gevoelig is, raden wij je aan om de laserepilator alleen onder de jukbeenderen te gebruiken om het risico op oogschade te voorkomen.
Bestseller Nr. 8
Draagbare Diode Laser Hair Removal 3 Wavelength 755 1064 810 Professionele Diode Laser Hair Removal Machine
 • ✔ Permanente haarverwijdering: Drie golflengten, het beste resultaat voor alle huidtypen en alle haartypen.
 • ✔ 810nm : met Gemany geïmporteerde diodelaser;halve behandeltijd meer behandelsessies in minder tijd uitvoeren, zodat u snel grotere gebieden kunt behandelen, terwijl u uw patiënten het snelste en effectievere ontharingsgevoel biedt.
 • ✔ 1064nm : nieuwe ervaring voor gespecialiseerde haarverwijdering met een donkerder huid 1064nm laser, 1064nm golflengte ontharingsbehandeling zal veiliger zijn vooral voor donkere huid, huidverjonging. goede prestaties en een krachtige koelfunctie voor het energieverbruik, een comfortabele en veilige behandeling.
 • ✔ 755nm : de meest populaire 755nm diodelaser die de solid state alexandrite diodelaser vervangt en een comfortabelere behandeling heeft. Het is effectief voor melanine om 755nm diodelaser te absorberen. Dit kenmerk is goed voor villi ontharing wanneer mensen gebruik maken van 755nm diode laser behandeling handvat. En de behandeltijd wordt korter.
 • ✔ Alle huidtypen : voor snelle, veilige, pijnloze en permanente ontharing van alle 6 huidtypen, inclusief donkere huid. Geschikt voor ongewenste haartjes op gebieden als gezicht, armen, oksels, borst, rug, bikini, benen.
Bestseller Nr. 10
Professionele Diode laser ontharingsmachine, 755nm 808nm 1064nm Triple Wavelength Ijspijnloze epileerapparatuur voor alle huidtypen
 • ✔ drie golflengten, het beste resultaat voor alle huidtypen en haartypen.
 • ✔ 808nm is een klassieke golflengte bij het verwijderen van haar, de 808nm golflengte, biedt een diepe penetratie van de haarfollikel met een hoog gemiddeld vermogen, geschikt voor de meeste huidtypen en haartypen . .
 • ✔ 755nm biedt krachtigere energie-absorptie door de melanine chromofoor, waardoor het ideaal is voor licht gekleurd en dun haar. Het richt zich op de bulge van de haarfollikel en is vooral effectief voor oppervlakkig ingebed haar. .
 • ✔ 1064nm golflengte wordt gekenmerkt door een lagere melanine-absorptie, waardoor het een gerichte oplossing is voor donkerdere huidtypen. Tegelijkertijd biedt de 1064nm de diepste penetratie van de haarfollikel.
 • ✔ voor het snel, veilig, pijnloos en permanent verwijderen van haar bij alle 6 huidtypen, inclusief donkere huid. Geschikt voor ongewenste haartjes op gebieden als gezicht, armen, oksels, borst, rug, bikini, benen.

Het kiezen van het beste laserontharingsapparaat voor uw behoeften kan een moeilijke beslissing zijn. Er zijn veel overwegingen die u moet maken en het kan uren aan onderzoek vergen om de beste oplossing voor u te vinden.

We hebben een lijst met vragen opgesteld die u uzelf kunt stellen voordat u een laserontharingsapparaat aanschaft. Dit artikel zal u helpen te begrijpen wat voor soort resultaten u wilt, hoeveel tijd u wilt besteden aan laserontharing en wat voor soort kosten u zoekt.

Vragen:

 • Hoe wil ik dat mijn resultaten eruit zien?
 • Hoeveel tijd ben ik bereid aan het proces te besteden?
 • Hoeveel wil ik dat dit proces mij kost?

Wat is laserontharing?

Laserontharing is een procedure die ongewenste haartjes van de huid verwijdert. Het gebruikt lichtpulsen om de haarzakjes te richten en te vernietigen.

Laserontharing is een veilige en effectieve manier om ongewenst haar van uw lichaam te verwijderen. Het is bewezen effectiever dan scheren, harsen, epileren of epileren.

Het gebruik van lasertechnologie voor dit doel werd in 1978 ontwikkeld door Dr. Albert Kligman van het University of Pennsylvania Medical Center.

Wat zijn de voordelen van laserontharing?

Laserontharing is een niet-invasieve procedure die ongewenst haar van het lichaam verwijdert door middel van laserlicht. Het werkt door de haarzakjes en melanine, de cellen die kleur in de huid produceren, te richten en te vernietigen.

Deze procedure wordt meestal gedaan op gebieden zoals het gezicht, de bikinilijn, de bovenlip, de oksels, de benen en de armen. De behandeling kan ook op wenkbrauwen worden gedaan om ze permanent te verwijderen of tijdelijk voor speciale gelegenheden. Laserontharing is een populaire optie voor mensen met een donkere huid, omdat het hun melaninegehalte niet schaadt, zoals andere ontharingsmethoden kunnen doen.

Laserontharing is een kosteneffectief en pijnloos proces, wat betekent dat het minder duur is dan elektrolyse, wat ook ongewenste bijwerkingen kan veroorzaken. Laserontharing is ook snel, zonder downtime.

Wat zijn de kosten van laserontharing?

Laserontharing is een van de meest populaire en effectieve behandelingen voor ontharing. Het is een veilige en effectieve methode die in de spreekkamer of thuis kan worden gedaan.

De kosten van laserontharing zijn afhankelijk van het type behandeling dat u kiest. De gemiddelde kosten voor laserontharing zijn ongeveer 800 euro per sessie.

Hoe lang duurt het voor een volledige sessie laserontharing?

Laserontharing is een populaire behandeling die in ongeveer een uur kan worden gedaan. Het is snel en pijnloos en de resultaten zijn langdurig.

Het duurt meestal ongeveer 10-15 minuten voor een volledige behandeling, maar dit hangt af van het huidtype van de persoon. Het aantal behandelingen dat nodig is, hangt af van het aantal haren dat moet worden verwijderd en hoe dik ze zijn.

Wat is de beste manier om een professionele laserontharing te kiezen?

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een laserontharing. Sommigen van hen zijn: het type haar, het huidtype en het gewenste resultaat.

Lasers versus IPL versus elektrolyse

IPL is een zeer populaire en effectieve methode voor ontharing omdat het niet-invasief is, veilig in gebruik en geen uitvaltijd vereist. Het is ook minder duur dan andere methoden zoals lasers of elektrolyse die op verschillende huidtypes kunnen worden gebruikt.

De beste manier om een professionele laserontharing te kiezen, is door eerst het gewenste resultaat te overwegen en vervolgens te beslissen welk type behandeling voor u het meest effectief is.