Beste laptop koeler van 2023 (TOP15)

De 15 beste laptop koeler beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
HAVIT Laptop koeler Cooling Pad/Cooler standaard, koelmat voor 15,6-17 inch notebook, laptop (3 ventilatoren), zwart (F2056)
 • [Gemakkelijk mee te nemen]: Slank, draagbaar en lichtgewicht, zodat u uw investering overal kunt beschermen.
 • [Ergonomisch comfort]: dubbel als ergonomische standaard met twee instelbare hoogte-instellingen.
 • [Uitstekende koeling, rustig]: drie grote 110 mm ventilatoren zorgen voor optimale prestaties, daardoor kan het de grote hoeveelheid warmte die de laptopbehuizing produceert, snel afvoeren.
 • [Geoptimaliseerd voor laptops]: het hoogwaardige metalen rooster geeft uw laptop een slijtvaste en stabiele contactdruk voor laptops.
 • [Extra USB-poorten]: Ontwerp met extra USB-poort en aan/uit-schakelaar (ledlicht en ventilatorbesturing). De geïntegreerde dual-USB-hub maakt de aansluiting van andere USB-apparaten mogelijk.
Bestseller Nr. 2
KLIM Ultimate + Koeler voor laptops RGB - 11" a 17" + Koeler voor Gaming-laptop + Nieuwe + USB-ventilator + Stabiel en stil + Compatibel met Mac en PS4
 • ✅ VAARWEL TEGEN DE OVERVERHITTING. Oververhitting van onderdelen is een grote bedreiging voor je laptop. Wacht niet tot er een ongeluk gebeurt, voorkom dit met KLIM Ultimate. Zijn krachtige en indrukwekkende ventilator van 200 mm draait op 750 RPM om een luchtstroom te genereren die je laptop in een mum van tijd afkoelt. Nooit meer last van de warmte!
 • ✅ AFKOELEN IN STIJL EN IN STILTE. De KLIM Ultimate is niet zomaar een eenkleurige laptopkoeler maar combineert ook stijl en efficiëntie. De innovatieve RGB-verlichting biedt maar liefst 5 effecten en 7 kleuren om hem aan te passen aan jouw smaak. Hij zal waar dan ook opvallen. Hij is ontworpen om zo stil mogelijk te zijn. Je merkt niet eens dat hij er is, zelfs niet op volle kracht.
 • ✅ COMPATIBEL + GEMAAKT OM LANG MEE TE GAAN. De KLIM Ultimate is geschikt voor alle laptops tot 17 inch, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de grootte. Je kunt ook kiezen uit 4 verschillende schuintes dankzij de standaard. Bovendien zal hij perfect bestand zijn tegen het gewicht van de laptop en de stoten met zijn metalen rooster. De KLIM Ultimate is bedoeld om lang mee te gaan.
 • ✅ RISICOVRIJE AANKOOP VOOR JOU. Wij bieden dit product aan met het 30-dagen retourbeleid van Amazon. Daarnaast heeft het een 5-jarige garantie, als bewijs van de kwaliteit van het product. Als je problemen ondervindt, zal ons team van specialisten in minder dan 24 uur reageren, zelfs in het weekend! Het is een 100% risicovrije aankoop voor jou.
 • ✅ BESCHERM JE INVESTERING. Je hebt waarschijnlijk nogal wat geld uitgegeven aan je computer en als die kapot zou gaan, zou dat echt erg zijn. Deze koeler is een investering => hij voorkomt oververhitting van onderdelen => maximaliseert de levensduur van je PC en verbetert de prestaties ervan ✔ EXTRA: wij bieden je het volgende ebook helemaag gratis per post aan: "7 tips om jouw computer langer in leven te houden en de prestaties te maximaliseren”
Bestseller Nr. 3
KLIM Nova + laptop-RGB-koeler 11 tot 19 inch + laptop gaming-koeling + USB-fan + stabiel en stil + Mac en PS4 compatibel + nieuwigheid
 • Niet meer oververhitting. Het oververhitting van componenten is een grote bedreiging voor uw laptop. Wacht niet tot er schade is, vermijd het met het klimaatnova. De krachtige en indrukwekkende 160 mm -ventilator roteert bij 1500 tpm, die is gekoppeld aan 4 extra 60 mm -fans met elk 3500 tpm en genereert hierbij een luchtstroom die je laptop in recordtijd koelt. Warmte zal hem nooit meer lastig vallen!
 • Koelt stijlvol en rustig. De Klim Nova is niet alleen een koelbasis met veranderende kleuren, maar combineert ook stijl en efficiëntie. De innovatieve RGB -verlichting biedt u niet minder dan 5 effecten en 7 kleuren, volgens uw wensen. Dit trekt de aandacht, ongeacht waar u het gebruikt. En we hebben het zo rustig mogelijk gemaakt: je zult ze niet opmerken!
 • Compatibel + vervaardigd voor duurzaamheid. De Klim Nova is compatibel met alle laptops tot 17 inch. Het is ook een grote hulp voor 19 inch laptops en blijft stabiel. Met de steunen aan de onderkant kunt u kiezen tussen verschillende neigingen. Bovendien is het bestand tegen het gewicht van de laptop perfect en beschermt het metalen rooster u tegen hobbels en de stabiele voorkant. Met een gewicht van meer dan één kilogram is de Klim Nova bijzonder duurzaam.
 • Aankoop zonder risico. We bieden dit product aan met 30 dagen Amazon. In het geval van problemen zal ons team van gespecialiseerd team je in minder dan 24 uur in het Duits helpen - zelfs in het weekend! De aankoop is 100 % risico -vrij voor u.
 • Zeker uw investering. U hebt waarschijnlijk veel geld uitgegeven voor uw computer en het falen van uw computer zou een groot probleem zijn. Dit koelkussen is een investering => geen oververhitting van de componenten => maximaliseert de levensduur van uw pc en verhoogt de prestaties. Bonus: we bieden u een gratis e-boek: 7 tips om uw computer levend te houden en uw prestaties te maximaliseren, U ontvangt dit per e -mail na uw aankoop.
Bestseller Nr. 4
KLIM Mistral laptop koeler | Krachtige turbo -fan (4500 tpm) | Rubberen afdichting voor maximale prestaties Vermijd oververhitting en bescherm uw gaming -notebook | 15-17 inches | Nieuw
 • Bescherm uw laptop en zorg voor maximale prestaties. Laptops lopen risico op permanente schade, constante crashes en een lage algemene prestaties, vooral in videogames. Bescherm uw computer met de KLIm Mistral! Het innovatieve en zeer efficiënte ontwerp verlaagt de temperatuur van de interne componenten en verlengt de levensduur van uw laptop. Met een kleine investering bespaart u op de lange termijn honderden euro's en veel hoofdpijn!
 • De krachtigste: in tegenstelling tot de traditionele notebookkoeler, is de KLIM Mistral uitgerust met twee krachtige turbo-fans (4500 tpm) die binnen enkele seconden afkoelen. De rubberen ring dient als een afdichting om de efficiëntie te maximaliseren. Deze prestatie heeft slechts één prijs: het is luider dan het gemiddelde, vooral op het hoogste niveau. U kunt kiezen tussen 3 snelheden om de perfecte balans tussen volume en prestaties te vinden.
 • Praktische bedieningselementen + elegante RGB -verlichting: de koeler kan eenvoudig worden aangepast via de drie knoppen aan de voorkant. Druk gewoon op "On" om de koeler te starten en kies vervolgens de gewenste ventilatiesterkte met "snelheid". De LED -toets wordt gebruikt om de lichten voor en aan de zijkant van 5 mogelijke kleuren aan te passen. U kunt op dezelfde knop drukken en ingedrukt houden om de lichten uit te schakelen als u de voorkeur geeft aan een meer neutrale look.
 • Duurzaam + hoogwaardige materialen: een koelkussen moet de test van de tijd weerstaan ​​als het uw laptop al vele jaren wil beschermen. We hebben ervoor gezorgd dat alleen duurzame materialen en betrouwbare componenten zijn geselecteerd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. We zijn zo overtuigd van dit product dat we 5 jaar productondersteuning daarop verlenen en onze experts 24/7 zijn voor u beschikbaar. Het is een volledig risico -vrije aankoop.
 • Belangrijke informatie over compatibiliteit: deze koeler is alleen compatibel met 15- tot 17-inch laptops. Kleinere modellen worden niet ondersteund. Bovendien moet uw laptop ventilatieopeningen aan de onderkant hebben zodat de lucht kan ontsnappen. Dit model is niet compatibel met notebooks die geen rasters aan de onderkant hebben. (bijv. Apple MacBooks). Voor alle vragen over compatibiliteit kunt u de optie "Contactverkoper" op Amazon gebruiken.
UitverkoopBestseller Nr. 5
Cooler Master Notepal XL Laptop koeler - Stille 230 mm ventilator met X-vormige blauwe LED verlichting, ventilatorsnelheidsregelaar, USB hub, voor laptops tot 17"
 • GROTE STILLE VENTILATOR - De stille maar krachtige ventilator van 230 mm biedt de perfecte oplossing voor uw laptop om warmte efficiënt af te voeren (89,8 CFM, 19 dBA Min)
 • VERSTELBARE VENTILATORSNELHEID - Met de snelheidsregelaar kunt u de beste balans vinden tussen stilte en prestaties; De ventilatorsnelheid is verstelbaar tussen 600-1000 RPM
 • BLAUWE LED & VOORKANTVENTILATIE - Beschikt over een stijlvolle X-vormige ventilator voorzien van blauwe LEDs met aan de voorkant ventilatie voor een zacht briesje dat de handen verkoelt en droog houdt; Afmetingen: 379 x 305 x 47 mm
 • ERGONOMISCHE TYPEHOEK - De NotePal XL is ergonomisch ontworpen voor een optimale kijk- en typhoek, zodat u langdurig op uw laptop kunt werken of spelen zonder de nek, rug of pols zwaar te belasten. Perfect voor in huis of op kantoor
 • USB HUB - Met de 3 USB-adapters kunt u het beperkte aantal USB-poorten van een notebook uitbreiden: 3x USB 2.0 voor output, 1x Mini USB voor power in, 1 Micro USB voor externe voeding - 2 jaar garantie
Bestseller Nr. 6
KLIM Wind - Laptop Chiller + De krachtigste + Laptop Chiller met 4 ventilators 1200 RPM met ondersteuning + compatibel met alle maten + Nieuwe VERSIE + Blauw
 • ✅ EEN INVESTERING. Deze draagbare chiller is een investering op lange termijn, omdat hij de ventilatie van jouw PC, gaminglaptop of Macbook verbetert en oververhitting van de onderdelen voorkomt, waardoor de levensduur wordt verlengd en de prestaties worden verbeterd.
 • ✅ GROOT MODEL De KLIM chiller werkt als een draagbare ondersteuning en dekt maten van 11 tot 16 inch. Ook compatibel met laptops van 17,3 tot 19 inch. Hoewel de laptop in deze gevallen over de randen van de chiller zal komen, zal deze stabiel en onbeweeglijk blijven zonder gevaar voor wegglijden of vallen.
 • ✅ DE STERKTE OP DE MARKT. Deze chiller heeft 4 ventilatoren die tot 1400 omwentelingen per minuut kunnen draaien, waardoor het de krachtigste chiller op de markt is, waardoor de temperatuur van jouw apparatuur in minder dan een minuut daalt. Deze ventilatoren zorgen voor koeling van alle delen van jouw laptop, CPU en GPU.
 • ✅ VERFIJND ONTWERP + GEMAAKT OM LANG MEE TE GAAN. De KLIM Wind basis is één niveau hoger dan andere notebook ventilators dankzij het ontwerp en de stevige en stabiele constructie. Wij bieden 5 jaar garantie, wat aantoont dat wij vertrouwen hebben in ons product. Het is een risicovrije aankoop.
 • ✅ MULTIFUNCTIONEEL KLIM Wind heeft 2 extra USB poorten zodat je altijd een poort beschikbaar heeft. Het koelt jouw laptop, ongeacht de tijd of het gebruik: videogames, videobewerking of fotografie. Ook compatibel met PS4 en Xbox One.
Bestseller Nr. 7
Cooler Master NotePal U2 PLUS V2 Laptop Koeler - 2 verplaatsbare 80mm ventilatoren, Lichtgewicht, Ergonomisch zwart aluminium frame met polyesterstof - 2 jaar garantie
 • VERPLAATSBARE KOELINGSVENTILATOREN - Beschikt over twee 80mm ventilatoren (21 dBA, 2000 RPM, 31 CFM per ventilator) die verplaatst kunnen worden, zodat de koelende luchtstroom specifiek op de warme plekken gericht wordt.
 • VERBETERDE LOOKS - Het oppervlak van het aluminium frame is voorzien van een gezandstraalde finish gecombineerd met strakke polyesterstof details voor een elegante uitstraling.
 • LICHTGEWICHT ALUMINIUM FRAME - Het met precisie vervaardigde frame weegt slechts 570 gram (1.3lbs), gaat zeer lang mee en maakt het mogelijk om een luchtstroom van groot volume te realiseren.
 • ERGONOMISCHE TYPHOEK - De NotePal U2 PLUS V2 verhoogd het laptop keyboard naar de optimale kijkhoek van 12 graden en zorgt ervoor dat de polsen comfortabele ondersteuning krijgen tijdens het typen.
 • BESCHERMENDE CASE VOOR ONDERWEG - Tijdens het reizen, transformeert de U2 PLUS V2 tot een stevige beschermcase zodat jouw waardevolle hardware veiliggesteld is. Ondersteund laptops tot 17”.
Bestseller Nr. 8
Cooler Master MNW-SWTS-14FN-R1 NotePal L2 laptopkoeler - Lichtgewicht en ergonomisch ontwerp, stille 160 mm blauwe LED ventilator, geperforeerde metalen plaat, compatibel met notebooks tot 17 inch
 • LICHTGEWICHT & COMPACT ONTWERP - De NotePal L2 is een laptopkoeler die gemaakt is om makkelijk mee te nemen en op te bergen, met compacte afmetingen (379 x 285 x 47.5 mm) en een gewicht van slechts 0,64 kg
 • STILLE 160 MM FAN - Beschikt over een stille 160 mm blauwe LED ventilator (29 dBA, 1400 ± 15% RPM, 6-20 CFM) voor een sterke luchtstroom, voorzien van geperforeerde metalen plaat en aerodynamische inlaten voor een verbeterde passieve koeling.
 • ERGONOMISCHE TYPHOEK - De koeler tilt het toetsenbord tot een ergonomische typhoek zodat de polsen zich in een ontspannen positie bevinden voor een comfortabele typervaring
 • SLIMME CONNECTIES - Beschikt over een USB hub aan de bovenkant met een USB 2.0 poort en micro USB stroompoort voor onbegrensde connectiviteit
 • VERBETERDE NOTEBOOK COMPATIBILITEIT - De Cooler Master NotePal L1 is compatibel met laptops tot 17"
UitverkoopBestseller Nr. 9
Cooler Master NotePal ErgoStand IV laptopkoeler - Ergonomisch ontwerp, 5 hoogte instellingen, stille 140 mm ventilator, ondersteuning van mesh, LED-strip, USB-hub, voor notebooks tot 17"
 • VERSTELBARE TYPHOEK - De ErgoStand IV heeft 5 hoogte-instellingen zodat de laptophoogte versteld kan worden tot een comfortabele ergonomische typhoek met een ontspannen polspositie of een verbeterde weergavehoek kan geven
 • STILLE 140 MM VENTILATOR - De stille 140 mm ventilator (29 dBA, 700-1400 ± 200 RPM, 46,8 CFM) kan aangepast worden via de ingebouwde ventilatorsnelheidsregelaar voor een sterke luchtstroom; De geperforeerde metalen plaat verbetert de passieve koeling
 • BLAUWE LED STRIP - De ErgoStand IV is voorzien van een blauwe LED-strip aan de onderkant van de laptopkoeler; deze zorgt voor verbluffende lichteffecten met een strakke uitstraling
 • SLIMME AANSLUITINGEN - De ErgoStand IV heeft een USB-hub met vier USB 2.0-poorten, een mini-USB-poort en een micro-USB-stroompoort voor onbeperkte aansluitmogelijkheden
 • VERBETERDE NOTEBOOK COMPATIBILITEIT - De Cooler Master NotePal ErgoStand IV is geschikt voor het koelen van laptops tot 17 inch
Bestseller Nr. 10
Acryl laptopstandaard, 366 RGB LED-lichteffecten, Premium transparant acryl materiaal, Tablet standaard toetsenbordstandaard, Transparante laptopbasis, Honingraat, Laptop koeler, Warmtedissipatie, 14* 11* 2 inch
 • 【366 RGB-licht】 De nieuwste laptopstandaard, ingebed met echte RGB-lampkralen in de acrylstructuur. Er zijn maar liefst 366 lichtmodi, zodat u er elke dag een kunt veranderen en een jaar lang niet kunt herhalen. Onder hen zijn er ademhalingsmodus, selectiemodus, always-on-modus, kleurrijke modus enzovoort. Maak je kamer zo kleurrijk als een droom.
 • Hoogwaardig acrylmateriaal: de laotop-standaard is gemaakt van hoogwaardig acrylmateriaal. Sterker dan gewone materialen, beter bestand tegen stoten, niet gemakkelijk te krassen, geen vingerafdrukken, gemakkelijk schoon te maken. Tegelijkertijd is de lichtdoorlatendheid van de volledig transparante laptopstoel ook geweldig, wat het RGB-licht kan maximaliseren.
 • 【Honingraathol】 Voor gamers is het essentieel dat de standaard warmteafvoer heeft. Met dit in gedachten hebben we de nieuwste populaire cutout-ontwerpen aangenomen. De honingraatvormige gaten zijn meer bevorderlijk voor luchtcirculatie om warmteafvoer te bereiken. Tegelijkertijd kan deze laptopkoeler ook worden gecombineerd met een honingraatschaalmuis om je persoonlijkheid te laten zien.
 • 【Ergonomisch ontwerp】 De laptopbasis heeft een hoek van 15° die het meest geschikt is voor menselijk typen en bekijken van het computerscherm. Ergonomisch ontworpen om uw rug te beschermen tegen pijn. Voor spelers die lange tijd games spelen, zal er verschillende mate van pijn zijn in de schouders, nek, rug, enz., En je hoeft je laptop maar een beetje op te heffen om hem veel te verlichten.
 • 【Brede toepasbaarheid】 De grootte van dit zitkussen is 14* 11* 5". Geschikt voor notebooks van 8 tot 17 inch, die bijna alle notebooks op de markt bevatten, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de bruikbaarheid. Bovendien kan het niet alleen als laptopstandaard worden gebruikt, maar ook als tabletstandaard, toetsenbordstandaard, boekenstandaard, enz.
UitverkoopBestseller Nr. 11
Bestseller Nr. 12
Kensington SmartFit Easy Riser Laptop Cooling Standaard, Voor Laptops van 12" en 17", Met Kleurcoderingen, Tot 50 Graden Kantelen, Antislip, Opvouwbaar, 4 x 28,2 x 33,7 Centimeter, Zwart, K52788WW
 • Aan de hand van de handkaart met kleurcoderingen kun je de ideale hoogte bepalen; De hoek van het scherm kan tot 50 graden gekanteld worden en zo kun eenvoudig de hoogte aanpassen
 • Het zachte antislipmateriaal voorkomt glijden en houdt iedere laptop tussen de 12" en 17" stevig en veilig op zijn plaats terwijl je werkt
 • Inhoud: 1x Kensington SmartFit Easy Riser Laptop Cooling Standaard, Dimensies (H x B x D): 4 x 28,2 x 33,7 centimeter, Gewicht: 847 gram, Zwart, K52788WW
 • Doordat de laptop niet contact met het bureau komt, kan de opgebouwde warmte worden afgegeven en blijft de laptop koeler; hierdoor worden de accu en interne onderdelen minder belast
 • De standaard laat zich snel en gemakkelijk platvouwen zodat deze weinig plek in je tas inneemt tijdens lange of korte reizen
UitverkoopBestseller Nr. 13
ACT Verstelbare laptop koeler met USB hub tot 17",zwart AC8105
 • Voorkom oververhitting: de laptopverhoger is uitgerust met een USB-aangedreven stille ventilator voor een optimale luchtstroom. Voeg extra koeling toe voor uw laptop.
 • ERGONOMISCHE ONDERSTEUNING: Vermijd rug- of nekpijn met de laptopkoeler, die 2 instelbare ergonomische stappen heeft. Help je rug recht te trekken en spiervermoeidheid tijdens werkuren te voorkomen.
 • Extra USB: de laptopkoelstandaard heeft een ingebouwde USB-hub met 4 USB 2.0-poorten voor uw gemak. De standaard heeft een mini-USB-poort die met de meegeleverde mini-USB-kabel op uw laptop kan worden aangesloten.
 • UNIVERSEEL GEBRUIK: Geschikt voor laptops tot 17,3 inch. Gebruik als koelpad voor laptop en bureauverhoger of zelfs voor tablets of smartphones.
 • GEGARANDEERDE KWALITEIT: ACT blinkt uit in betrouwbare connectiviteitsoplossingen. Alle ACT producten voldoen aan internationale normen en EU-wetgeving en bieden 2-5 jaar fabrieksgarantie.
UitverkoopBestseller Nr. 14
Trust Gaming 23581 Laptop Koeler GXT 1125 Koelstandaard, Cooling Pad, Notebook Stand, 5 Ventilatoren om Overhitting te Voorkomen, Laptops tot 17,3 inch, Verstelbare Kijkhoogte en Hoek
 • Koelstandaard met hoogwaardig ontwerp met stevige bovenplaat van aluminiumgaas
 • Vergroot de prestaties van je laptop en zorg voor een betere kijkhoogte en -hoek
 • 5 ventilatoren met blauwe verlichting (1x 130 mm, 4x 50 mm)
 • Geschikt voor alle laptops van maximaal 17,3 inch. Pas de hoek in 5 stappen aan tot maximaal 190 mm hoog
 • Inclusief afneembare telefoonhouder zodat je je telefoon in het zicht kunt houden
Bestseller Nr. 15
EMPIRE GAMING - Turboost aluminium - koeler voor gamers laptop - koeling pad compatibel met 12 tot 17 inch -5 - stille ventilatoren -5 ergonomisch instelbare hoogte-blauwe LED - achtergrondverlichting - USB
 • Nieuw systeem: turboost verlaagt de temperatuur effectief, beschermt en verbetert de prestaties van uw computer
 • Uniek design: 1 ventilator van 14 cm, afvoerkanaal, 4 extra ventilatoren van 6 cm en geperforeerde aluminium plaat
 • Compatibiliteit: laptops van 12 tot 17 inch: Ultrabook, Netbook, MacBook Pro, MacBook Air, maar ook PlayStation- en Xbox-consoles
 • Stabiliteit: antislip onderkant en pads, valstopper voor veiligheid en stabiliteit van uw laptop
 • Comfort: 5-voudig in hoogte verstelbaar, kies de helling en vermijd pijn in de trapeziumspieren en de halswervelkolom

Laptopkoelers zijn een essentieel onderdeel van laptops. Ze helpen de laptop veilig te houden en efficiënt te laten werken.

Als het gaat om het kiezen van de beste laptopkoeler, moet u rekening houden met uw behoeften en budget.

Als u op zoek bent naar een koelsysteem dat is ontworpen voor uw laptop, wilt u misschien kijken naar de koelsystemen van bedrijven als Dell, Lenovo, HP, Apple en meer.

Als je op zoek bent naar een koelsysteem dat speciaal is ontworpen voor gaming-laptops, dan kun je misschien eens kijken naar Corsair Gaming- of Cooler Master-gaminglaptops.

Er zijn veel keuzes als het gaat om laptopkoelers. Het is belangrijk om de beste te kiezen op basis van uw behoeften en budget.

De meest populaire laptopkoeler is degene met een ingebouwde ventilator en een USB-poort. Hiermee kunt u uw oplader aansluiten terwijl u hem gebruikt. Als je meer koeling nodig hebt, kun je het beste een externe koeler kopen die je in de USB-poort van je laptop kunt pluggen. Deze hebben voldoende vermogen om laptops snel en efficiënt te koelen.

Laptopkoelers zijn er in verschillende soorten en maten en met verschillende functies zoals ruisonderdrukking, luchtstroomregeling en koelsnelheid. Om er zeker van te zijn dat u een goede aanschaft, kunt u overwegen te kopen bij vertrouwde merken zoals Dell of HP die al heel lang bestaan.

Wat is de beste laptopkoeler?

De beste laptopkoeler is er een die de beste koeling voor uw laptop kan bieden. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het bepalen van de beste laptopkoeler. Een van deze factoren is het geluidsniveau, omdat u de mensen om u heen niet wilt storen met luid ventilatorgeluid. Een andere factor die meespeelt, is de grootte en het gewicht van de koeler, omdat je wilt dat deze goed in je tas of rugzak past.

In dit artikel bespreken we wat een goede laptopkoeler maakt en hoe je een goede voor jezelf uitkiest.

Hoe bepaal je of een laptopkoeler goed voor je is?

Laptopkoelers zijn ontworpen om uw laptop en andere elektronische apparaten koel te houden terwijl ze in gebruik zijn. Het is echter belangrijk om rekening te houden met de grootte van het apparaat dat u met de koeler gebruikt. Laptops zijn er in verschillende formaten, dus het is belangrijk om er een te vinden die compatibel is met uw apparaat.

Als je een kleine laptop hebt, is een kleinere koeler misschien het beste voor jou. Heb je een grotere laptop, dan is een grotere koeler wellicht meer geschikt voor jou.

Wat zijn de verschillende soorten laptopkoelers?

Er zijn verschillende soorten laptopkoelers die u kunt kopen, afhankelijk van uw behoeften en budget. Sommige zijn draagbaar, andere zijn klein en strak, terwijl andere veel meer functies hebben.

 • Laptop koeltassen zijn ontworpen om uw laptop koel te houden tijdens het transport. Ze hebben vakken voor andere slimme apparaten zoals tablets en smartphones. Omdat er een verscheidenheid aan ontwerpen en kleuren is, kunt u er een vinden die bij uw stijl past.
 • Laptoptassen zijn een essentiële investering voor iedereen die een laptop, tablet of smartphone bezit. Ze worden geleverd met ingebouwde plaatsen om uw apparaat op te bergen wanneer het niet in gebruik is, zodat het niet bekrast of beschadigd raakt. Ze worden ook geleverd met vakken voor andere apparaten om al je gadgets te ordenen.

Moet je een laptopkoeler kopen of gewoon een nieuwe laptop kopen?

Er zijn veel redenen waarom mensen laptops kopen. Sommige mensen willen een laptop kopen omdat ze hem nodig hebben voor hun werk, terwijl anderen dat doen omdat ze niet tegen de hitte in hun huis kunnen. Wat de reden ook is, één ding is zeker: laptops worden erg heet. Volgens sommige bronnen kunnen laptops zelfs tot 40 graden Celsius warmer worden dan de omgevingstemperatuur.

Dus wat moet je doen als je bang bent dat je laptop te warm wordt? Nou, er zijn een paar dingen die je kunt doen. Een manier is om een laptopkoeler te kopen. Met deze producten houd je je laptop koel en beschermd tegen oververhitting. Maar als dit niet genoeg voor je is, kun je overwegen een nieuwe laptop te kopen in plaats van er een koeler op te gebruiken.

Waarom raken laptops oververhit als ze op schoot liggen?

Laptops raken oververhit als ze op schoot liggen, omdat ze ontworpen zijn om op de luchtkoeler te draaien. Als je een laptop hebt die bedoeld is om zittend te gebruiken, probeer hem dan niet op schoot te gebruiken.

Laptops raken oververhit als ze op schoot liggen, omdat ze ontworpen zijn om op de luchtkoeler te draaien. Als je een laptop hebt die bedoeld is om zittend te gebruiken, probeer hem dan niet op schoot te gebruiken.

Het ontwerp van de laptop maakt het moeilijk voor luchtstroom die uit de onderkant van de laptop komt om de componenten af te koelen. Laptops gebruiken meestal een luchtkoeler die in hun chassis is ingebouwd, die koel moet blijven zodat deze de warmte van andere componenten zoals CPU en GPU kan afvoeren. De ventilator in zijn lichaam moet vaak worden vervangen als deze te veel lawaai maakt.