Beste kurkuma pillen van 2023 (TOP15)

De 15 beste kurkuma pillen beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Bio Kurkuma capsules met zwarte peper en gember - 1440 mg - 180 vegan capsules voor 3 maanden - Biologisch vegan curcumine supplement

 • 1440 mg kurkuma met zwarte peper en gember - WeightWorld's biologische kurkuma bevat per dagelijkse dosering van 2 capsules 1440 mg kurkuma per dag, samengesteld om je actieve levensstijl te ondersteunen. Elke dagelijkse dosering van 2 capsules bevat daarnaast verrijkt met 60 mg biologische gember en 20 mg biologische zwarte peper voor een betere opname.
 • Gecertificeerd biologische kurkuma - Onze biologische kurkuma met zwarte peper pillen zijn grondig getest en gecertificeerd biologisch. Zo weet je zeker dat je alleen pure ingrediënten gebruikt, rechtsreeks uit de natuur! De pure ingrediënten maken deze curcumine-rijke capsules ook vegetarisch en vegan.
 • 3 maanden voorraad in een donkere verpakking - Biologische kurkuma pillen van WeightWorld worden geleverd in een bruine, luchtdichte verpakking om de voordelen van dit natuurlijke supplement te beschermen. Dit supplement bevatt 180 capsules voor een voorraad van 3 maanden en is daarmee verrassend voordelig.
 • Premium ingrediënten - We zijn er trots op dat we bio, natuurlijke en grondig in het laboratorium geteste ingrediënten kunnen gebruiken om eerlijke supplementen te maken. We produceren volgens hoge GMP-normen en zonder toevoegingen zoals conserveermiddelen en kleurstoffen.
 • Kwaliteit van WeightWorld - Als Brits familiebedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in gezondheids- en welzijnssupplementen, zijn we trots op het leveren van hoogwaardige natuurlijke supplementen aan onze klanten in Nederland, zoals ook deze curcuma tabletten. We werken uitsluitend met natuurlijke, gecontroleerde ingrediënten zodat je jezelf op de beste manier kunt ondersteunen.
Bestseller Nr. 2

Biologische Kurkuma capsules met zwarte peper en gember - 480 mg kurkuma poeder - 365 vegan capsules voor 1 jaar - Biologische kurkuma met zwarte peper voor de hoogste biologische opname - maxmedix

 • Biologische Kurkuma capsules met 480 mg puur kurkuma poeder en zwarte peper en gember - Deze biologische kurkuma capsules bevatten een hoge dosering van 480 mg kurkuma poeder per capsule, verrijkt met 20 mg biologische gember en 5 mg biologische zwarte peper voor een betere opname en hoogste biologische beschikbaarheid. Kurkuma (Curcuma longa) wordt in Nederland ook wel geelwortel genoemd, en is één van de meest gewaardeerde kruiden ter wereld!
 • Een krachtige antioxidant goed voor het hart, bloedvaten en de spijsvertering* - Onze biologische kurkuma capsules met curcumine zijn geliefd vanwege verschillende gezondheidsvoordelen. Kurkuma is een sterke antioxidant goed voor het hart en bloedvaten, helpt de spijsvertering en is voor het behoud van soepele gewrichten.* Ook zijn deze kurkuma met zwarte peper capsules goed voor de galfunctie en hebben ze een positieve invloed op de lever. *Evaluatie gezondheidsclaims is lopende.
 • 365 biologische Curcumine capsules voor 1 jaar voorraad - Deze kurkuma capsules bio van maxmedix worden geleverd in een donkere, luchtdichte verpakking om de kwaliteit van de kurkuma en zwarte peper capsules te behouden. Elke verpakking bevat 365 capsules voor een voorraad van maar liefst 1 jaar.
 • Premium ingrediënten - We zijn er trots op dat we natuurlijke en grondig geteste ingrediënten kunnen gebruiken om eerlijke supplementen te maken, zoals ook deze kurkuma capsules met biologisch kurkuma poeder. We produceren volgens hoge GMP-normen en zonder onnodige toevoegingen. Dit kurkuma supplement is vegan, glutenvrij en geproduceerd in Europa.
 • Kwaliteit van maxmedix - Als familiebedrijf met meer dan 15 jaar ervaring zijn we trots op het leveren van hoogwaardige natuurlijke supplementen, zoals ook deze kurkuma geelwortel capsules met curcumine. We werken uitsluitend met gecontroleerde ingrediënten zodat je jezelf op de beste manier kunt ondersteunen.
UitverkoopBestseller Nr. 3

Kurkuma Gummies - Met Gember en Zwarte Peper - 2000 mg - Hoog gedoseerd Kurkuma Extract (20:1) - 90 gummies voor 3 maanden Voorraad - met Natuurlijke Citroensmaak - Vegan - van WeightWorld

 • Kurkuma met peper en gember - Kurkuma is één van 's-wereld meest populaire supplementen. Deze kurkuma gummies van WeightWorld zijn het ideale alternatief op poeder of pillen en bovenal heerlijk in gebruik. Naast 2000 mg kurkuma extract (95% curcuminoïden) is elke gummy ook verrijkt met 100 mg gember en 1000 mg zwarte peper.
 • 2000 mg kurkuma gummies met natuurlijke citroensmaak - Dit 100% natuurlijke kurkuma supplement bevat met 2000 mg een krachtige dosis kurkuma, ideaal om jezelf op de beste manier te ondersteunen. De krachtige ingrediënten in dit supplement zijn bovendien van hoge kwaliteit en vegan, GMO-vrij en glutenvrij.
 • 90 gummies voor 3 maanden voorraad - Met 90 gummies per verpakking bevat dit supplement voldoende voorraad voor 3 maanden. Elke gummy heeft een heerlijke natuurlijke citroensmaak die de scherpe smaak van kurkuma, gember en peper maskeert. Dit in combinatie met een uitstekende hoeveelheid-prijs verhouding, kun je optimaal genieten van de gummy!
 • Premium ingrediënten - We zijn er trots op dat we de meest natuurlijke, grondig geteste ingrediënten kunnen gebruiken om geweldige producten te maken. We produceren volgens hoge GMP-normen en zonder ongewenste toevoegingen zoals kleurstoffen en conserveringsmiddelen.
 • Kwaliteit van WeightWorld - Als familiebedrijf met meer dan 15 jaar ervaring zijn we trots op het leveren van hoogwaardige natuurlijke supplementen aan onze klanten, zoals ook dit kurkuma gummies supplement. We werken uitsluitend met natuurlijke, gecontroleerde ingrediënten zodat je jezelf op de beste manier kunt ondersteunen.
Bestseller Nr. 4

Bio Kurkuma Capsules (met Curcumin) 1440 mg met Zwarte Peper en Gember - 180 Vegan Turmeric Capsules met Hoge Dosering (3 Maanden Voorraad) - Gemaakt in het Verenigd Koninkrijk door Nutravita

 • ✔ WAAROM NUTRAVITA'S BIOLOGISCHE KURKUMA MET ZWARTE PEPER & GEMBER - Elke portie van 1440 mg van onze organische kurkuma is geformuleerd met: 1340 mg organische kurkuma (670 mg per capsule), 80 mg organische gember (40 mg per capsule) en 20 mg organische zwarte peper (10 mg per capsule). Met 180 capsules per fles beschikt u over een voorraad van 3 maanden.
 • ✔ GECERTIFICEERD BIOLOGISCH - Ons biologisch kurkuma poeder is uit India en de kurkuma capsules zijn in het Verenigd Koninkrijk geproduceerd. Ons product is onderworpen aan strenge controles en is grondig getest om alle benodigde goedkeuringen te verkrijgen om als Biologisch te worden gecertificeerd.
Bestseller Nr. 5

Kurkuma en gembergummies | 60 veganistische gummies in natuurlijke sinaasappelsmaak | Kauwbare kurkuma curcumine supplement - tablet-alternatief | door Horbaach

 • Kurkuma voor elke dag welzijn: Onze hoge sterkte kurkuma gummies met gember extract zijn de perfecte manier om uw dagelijks welzijn te ondersteunen!
 • DE KRACHT VAN TURMERIC: Biedt u een bron van ontstekingsremmende stoffen die de gezondheid van gewrichten en spieren ondersteunen, ontstekingen bestrijden, een gezondere huid bevorderen en het immuunsysteem ondersteunen.
 • TWEE PER DAG OM DE YUMMY TE VERDUBBELEN! : De gemakkelijke manier om een dosis van ons superfood supplement te nemen, onze Kurkuma en Gember gummies hebben een heerlijke sinaasappelsmaak, die zich gemakkelijk aanpast aan uw dagelijkse routine. Ze zijn zo lekker dat je ze niet vergeet te nemen!
 • GESCHIKT VOOR: Horbaach Kurkuma & Ginger Gummies zijn veganistisch en vegetarisch vriendelijk, bevatten geen kunstmatige kleurstoffen of conserveringsmiddelen en zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen.
 • HORBAACH FABRIKANTEN - Door 40+ jaar in de gezondheidsproductenindustrie, kopen we premium supplementen, geproduceerd volgens hoge kwaliteitscontrolenormen volgens GMP & BRC-richtlijnen.
Bestseller Nr. 6

Kurkuma 10000 mg | Pure Curcumine 475mg | 120 capsules | Extract 95% | Gember, Zwarte Peper (Piperine), Boswellia, Vitamine C en Koper | Goed Opneembaar | Gewrichtsontstekingsremmend

 • ★ HOOGSTE CONCENTRATIE: Kurkuma of Natuurlijk Kurkuma Extract: 1 met 95% curcumine. De hoogste op de markt. 475 mg bioactieve curcumine per capsule. Eén capsule van onze kurkuma is qua curcuminegehalte gelijk aan 20 capsules kurkuma in poedervorm of biologische kurkuma. Kinoko Life kurkuma is een natuurlijke ontstekingsremmer en antioxidant, en een bondgenoot om uw afweer te versterken.
 • ★ TOTALE ABSORPTIE: De combinatie van zwarte peper (piperine), vitamine C en koper draagt bij tot de maximale absorptie door ons lichaam. De enige kurkuma op de markt met een kopergehalte, een essentieel mineraal voor ons beenderstelsel, waardoor een maximale biologische beschikbaarheid voor onze botten en gewrichten wordt bereikt.
 • ★ PREMIUM FORMULE: Gebaseerd op GECONCENTREERD EXTRACT (95%) met 475 mg Pure Curcumine, het actieve ingrediënt van de Kurkuma wortel. Een totaal van 10.000 mg van de plant, het hoogste op de markt. Met Zwarte Peper extract (95% Piperine concentratie), Vitamine C en Koper die de biologische beschikbaarheid en maximale absorptie van Curcumine (curcuminoïden) garandeert. Een capsule van onze kurkuma is gelijkwaardig aan 20 capsules van andere kurkuma poeder of biologisch in curcumine gehalte.
 • ★ UNIEKE EIGENSCHAPPEN: De enige kurkuma op de markt met koper. Koper draagt bij tot de instandhouding van het bindweefsel van onze gewrichten in normale omstandigheden en tot de versterking van de botten, de rijping van witte en rode bloedcellen, het transport van ijzer, het metabolisme van glucose en cholesterol, de samentrekking van de hartspier en de ontwikkeling van de hersenen.
 • ★ 100% KWALITEIT: Onze producten zijn 100% natuurlijk, veganistisch, glutenvrij, lactosevrij, sojavrij, zonder magnesiumstearaat, zonder siliciumdioxide, zonder suiker, zonder conserveringsmiddelen of kleurstoffen, zonder toegevoegde smaakstoffen, zonder GMO's, Geproduceerd met GMP- en ISO-certificaten
Bestseller Nr. 7

Kurkuma capsules - 500 mg kurkuma extract per portie - 180 vegan capsules voor 6 maanden voorraad - Met zwarte peper en gember - 100% natuurlijk - Van maxmedix

 • Optimaal je gezondheid ondersteunen met onze curcuma capsules - Onze krachtige turmeric capsules bevatten per dagelijkse dosering 500 mg kurkuma extract, waarvan 475 mg curcumine. Kurkuma is goed voor het hart, de bloedvaten en bloedsomloop.* Daarnaast is kurkuma goed voor de spijsvertering, de lever en draagt het bij aan gezonde luchtwegen.* Dit maakt onze curcumine capsules een ideale toevoeging op je dieet. *Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating.
 • Kurkuma extract met zwarte peper en gember - Voor een optimaal resultaat is er aan deze formule ook gemberpoeder toegevoegd. Gember ondersteunt het immuunsysteem en heeft een antioxidant werking.* Een antioxidant vangt vrije radicalen weg. Dit zijn stoffen die in sommige gevallen een ongunstig effect in je weefsels of cellen kunnen hebben. Daarnaast zorgt het poeder van gember ook voor energie bij vermoeidheid.* *Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating.
 • 180 capsules voor 6 maanden voorraad - Met slechts 1 kurkuma capsule per dag bevat dit turmeric supplement een voorraad voor meer dan 6 maanden. De kurkuma capsules bevatten gember en zwarte peper om te zorgen voor een hoge biologische beschikbaarheid van het curcuma extract. Bovendien zijn de kurkuma met ginger en zwarte peper capsules zacht voor de maag, veganistisch en geproduceerd in de Europese Unie.
 • Premium ingrediënten - We zijn er trots op dat we natuurlijke en grondig laboratorium geteste ingrediënten kunnen gebruiken om eerlijke supplementen te maken, zoals ook dit curcuma supplement voor mannen en vrouwen. We produceren volgens hoge GMP-normen en zonder onnodige toevoegingen.
 • Kwaliteit van maxmedix - Als familiebedrijf met meer dan 15 jaar ervaring zijn we trots op het leveren van hoogwaardige natuurlijke supplementen, zoals ook dit kurkuma supplement. We werken uitsluitend met gecontroleerde ingrediënten zodat je jezelf op de beste manier kunt ondersteunen.
Bestseller Nr. 8

250 Kurkuma Capsules + PROBIOTICS met Gember en Zwarte Peper | 1460mg | Kurkuma Capsules met Curcumine en Piperine | Natuurlijke Anti-Inflammatoire | Bio Gecertificeerd | Geproduceerd in EU

 • 🌎 UNIEK PROBIOTISCH ENRICHED KURKUMA MET GEEN ADDITIVEN - Aldous Bio Kurkuma pillen bevat 1460mg per dagelijkse dosis. Onze geavanceerde formulering voegt een probiotisch mengsel toe aan puur kurkuma-extractpoeder met gember en zwarte peper dat de ontgiftende en stofwisselingsbevorderende werking versterkt, en de ontstekingsremmende en antioxiderende kracht van basiskurkumaformules zonder probiotica verhoogt, met betere resultaten voor spijsverteringsproblemen of gewrichtspijn.
 • 💊 250 CAPSULES (182,5g) VOOR 125 DAGEN BIO SUPPLEMENTATIE - Voor gewrichtspijn en spierpijn, voor het tegengaan van celveroudering en voor gezonder haar en een gezondere huid is een geavanceerde formulering nodig, gemaakt met eersteklas grondstoffen van 100% natuurlijke oorsprong en zonder hulpstoffen. Wij verrijken de standaardformulering van andere merken met een mix van probiotica die de darmtransit bevorderen en een opgeblazen gevoel en gasvorming in de buik verminderen.
 • ⭐ ALDOUS BIO is geteeld in de beste natuurlijke omgeving met zeer zuiver water en vrij van toxische residuen van pesticiden, antibiotica, synthetische meststoffen, additieven en bewaarmiddelen. Ons droogproces garandeert het behoud van de uitstekende voedingseigenschappen en maximale absorptie van ons Kurkuma-extract met Zwarte Peper en Gember + Probiotics in plantaardige capsules, zonder nadelige reacties te veroorzaken.
 • ♻️ ETHISCH, DUURZAAM EN PLASTIC-VRIJ PRODUCT - De filosofie van Aldous Bio is gebaseerd op het idee dat we de beschikbare natuurlijke hulpbronnen niet mogen uitputten om onze producten te vervaardigen. Om dit doel te bereiken: wij brengen alleen biologische producten van GGO-vrije kwaliteit op de markt. Wij gebruiken geen plastic verpakkingen en gebruiken een formaat van 250 capsules curcumine om de verzending en de CO2-uitstoot te beperken.
 • 🌱 OOK VOOR VEGANEN EN VEGETARIËRS - Aldous Bio kurkuma bio met gember en piperine is een ideaal product om veganistische of vegetarische diëten aan te vullen omdat het geen dierlijke gelatine, gluten, melk, lactose of genetische manipulatie bevat. Al onze producten zijn biologisch, milieuvriendelijk, eerlijk geproduceerd zonder gebruik van dierlijke ingrediënten en economisch duurzaam.
Bestseller Nr. 9

SYZYGY FOOD | Kurkuma met Gember en Zwarte Peper met PROBIOTICS | 1520 mg | 150 Capsules met Curcumine Zonder Hulpstoffen | Gewrichten en Spieren | BIO | Geproduceerd in EU

 • 🌎 IK WEET ZEKER DAT JE ALLE VOORDELEN VAN KURKUMA AL KENT, MAAR WEET JE OOK HOE BELANGRIJK HET IS DAT ER PROBIOTICA IN ZITTEN? Wij vinden het belangrijk dat u weet dat toevoeging van een probioticamix aan puur kurkuma-extract de effectiviteit ervan verhoogt in vergelijking met basisformules van kurkuma zonder probiotica. Dus met onze kurkuma krijg je betere resultaten voor mensen met spijsverteringsproblemen of gewrichtspijn.
 • 💊 LET OP JE DAGELIJKSE DOSIS! Het is eigenlijk heel eenvoudig, het is niet de dagelijkse dosis die telt, maar de kwaliteit van de grondstof en de formulering. Elk van onze capsules bevat 760 mg biologische kurkuma, biologische gember, biologische zwarte peper en probioticum zonder hulpstoffen.
 • 💓 KRIJG IK SUPERKRACHTEN ALS IK KURKUMA NEEM MET PROBIOTICA VAN SYZYGY FOOD? Helaas niet, maar als u het regelmatig neemt, levert het u vitaminen en mineralen zoals vitamine C en calcium, die bijdragen tot de normale vorming van collageen voor botten, gewrichten en spieren. Plus, omdat het probioticum bevat, zal het de ontstekingsremmende en antioxiderende kracht van onze maximaal opneembare curcuma verhogen.
 • 💲 WAAROM ZIJN BIO PRODUCTEN ZO DUUR? U hebt gelijk, biologische producten zijn meestal duurder omdat de productie per hectare lager is omdat bij de teelt ervan geen chemicaliën worden gebruikt. Bij SYZYGY FOOD willen we dat iedereen zich dankzij onze lage prijzen producten kan veroorloven die vrij zijn van pesticiden en toxische residuen.
 • 🌿 ONZE KURKUMA IS NATUURLIJK, BIOLOGISCH EN GESCHIKT VOOR VEGANISTEN EN VEGETARIËRS - Syzygy Food Kurkuma met Gember en Zwarte Peper met Probiotics is een krachtig supplement dat geschikt is als aanvulling op een veganistisch of vegetarisch dieet. Bij Syzygy Food produceren we eerlijk biologische, glutenvrije en lactosevrije producten, testen we niet op dieren en zijn we tegen GMO-producten.
Bestseller Nr. 10

Kurkuma 400 Capsules (13 maanden) - Origineel Kurkumapoeder uit India - 700 mg per capsule met Curcumine & Piperine - Laboratorium getest en zonder toevoegingen in Duitsland geproduceerd

 • ✅ HOOGST GEDOSEERD MET 700 MG KURKUMA PER CAPSULE - Onze Kurkuma-capsules leveren je een verbazingwekkende 700 mg origineel Kurkumapoeder per capsule, de hoogste dosering - Slechts één kleine, gemakkelijk in te slikken capsule per dag! Met 35 mg Curcumine en extra verrijkt met zwarte peper-extract en Piperine.
 • 💊 400 CAPSULES VOOR 13 MAANDEN VOLLEDIGE BEVOORRADING - BESTE PRIJS-KWALITEITSVERHOUDING - 400 hooggedoseerde Kurkuma-capsules zijn voldoende voor een volledige bevoorrading van 13 maanden tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding.
 • 🧡 PREMIUM GRONDSTOFFEN - ORIGINELE KURKUMA UIT INDIA - Onze capsules bevatten 100% origineel Kurkumapoeder van natuurlijke oorsprong (India). Voor een optimale en hoge biologische beschikbaarheid bevat het ook hoogwaardige Piperine uit zwarte peper-extract. Kurkuma wordt vaak gebruikt in de traditionele Indiase Ayurvedatherapie.
 • 🌿 100% VEGAN & ZONDER ENIGE TOEVOEGINGEN - Onze hooggedoseerde Kurkumapoeder wordt geproduceerd zonder kunstmatige toevoegingen zoals antiklontermiddelen, smaakstoffen, kleurstoffen, stabilisatoren, vulstoffen en uiteraard OOK ZONDER GENETISCHE MODIFICATIE en dierlijke ingrediënten. Gegarandeerd lactosevrij, glutenvrij, zonder conserveermiddelen en 100% vegan.
 • 🔬 IN DUITSLAND GEPRODUCEERD & ONAFHANKELIJK LABORATORIUM GETEST - Onder de hoogste kwaliteitsnormen in streng gecontroleerde en gecertificeerde faciliteiten, uitstekend beoordeeld met ISO en, zoals vereist door voedselwetgeving, met een HACCP-certificaat in Duitsland geproduceerd! Elk GloryFeel-product ondergaat voortdurende tests door geaccrediteerde onafhankelijke Duitse testlaboratoria gecertificeerd volgens DIN EN ISO/IEC 17025. ▶️ Analysecertificaat: Zie productafbeeldingen
UitverkoopBestseller Nr. 11

Curcuma Extract Capsules - Curcumin-gehalte van een capsule komt overeen met circa 17.000 mg Kurkuma - 95% Extract Hooggedoseerd - 90 veganistische capsules - Laboratorium getest in Duitsland

 • ✅ HOOGSTE CURCUMIN-GEHALTE - SLECHTS 1 CAPSULE PER DAG - Hoogst gedoseerd 95% extract voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. 338 mg Curcumin per capsule. Het Curcumin-gehalte VAN EEN capsule komt overeen met dat van ongeveer 17.000 mg Kurkumapoeder. LET OP: Andere leveranciers vermelden meestal dit Curcumin-gehalte alleen per dagelijkse dosis. Daarom moet je daar minstens 3 capsules innemen voor vergelijkbare hoeveelheden Curcumin. Onze voorraad is voldoende voor 3 maanden voorziening.
 • 🍠 NATUURLIJK CURCUMIN + BIO CURCUMA - 350,5 mg Kurkuma-extract, waarvan 333 mg Curcumin. Ideaal gecombineerd met 200 mg biologisch Kurkumapoeder, waarvan 5 mg Curcumin. Voor optimale biologische beschikbaarheid hebben we onze Kurkuma-capsules ook verrijkt met 10,5 mg zwarte peper-extract, waarvan 10 mg Piperine. Oorspronkelijke Indiase Kurkuma van natuurlijke oorsprong.
 • 🌿 100% VEGANISTISCH & ZONDER TOEVOEGINGEN - Dit product is geschikt voor veganisten en vegetariërs, omdat we een veganistische capsuleomhulling (niet op gelatine gebaseerd) en geen andere dierlijke ingrediënten gebruiken. Geproduceerd zonder kunstmatige toevoegingen zoals antiklontermiddelen, smaakstoffen, kleurstoffen, stabilisatoren, vulstoffen en uiteraard OOK ZONDER GENETISCHE MODIFICATIE. Gegarandeerd lactosevrij, glutenvrij en zonder conserveermiddelen.
 • ✅ HOOGGEDOSEERD & HOGE KWALITEIT - onze curcumine met zwarte peper tabletten werden geformuleerd zonder gelatine, en zijn vrij van antiklontermiddelen (magnesiumstearaat), vrij van kleurstoffen, van nature GMO-vrij, lactosevrij, glutenvrij en 100% veganistisch.
 • 🔬 GEPRODUCEERD IN DUITSLAND & ONAFHANKELIJK LABORATORIUM GETEST - Onder de strengste kwaliteitsnormen in zorgvuldig gecontroleerde en gecertificeerde faciliteiten, uitstekend beoordeeld met ISO en, zoals vereist door voedselwetgeving, met een HACCP-certificaat in Duitsland geproduceerd! Elk Gloryfeel-product ondergaat voortdurende tests door geaccrediteerde onafhankelijke Duitse testlaboratoria gecertificeerd volgens DIN EN ISO/IEC 17025. ▶️ Analysecertificaat: Zie productafbeeldingen "
Bestseller Nr. 12

Bio Kurkuma - 240 capsules - 4500 mg (biologische kurkuma + biologische zwarte peper) per dagelijkse dosis - Met curcumine + piperine - Laboratorium getest en in Duitsland geproduceerd

 • ✅ BIO KURKUMA + ZWARTE PEPER - Onze biologische kurkuma-capsules leveren je 4.500 mg pure biologische kurkuma, waarvan 225 mg curcumine per dagelijkse dosis. Verrijkt met 102 mg biologische zwarte peper, waarvan 5,1 mg piperine (3 x 2 capsules per dag). Biologische zwarte peper en piperine zorgen voor een verhoogde biologische beschikbaarheid van het biologische kurkumapoeder. Op deze manier kan je lichaam kurkuma optimaal opnemen en verwerken.
 • 💚 BIO KWALITEIT TEGEN DE BESTE PRIJS-KWALITEITSVERHOUDING - Een pot voorziet je van 240 veganistische biologische kurkuma-capsules. We gebruiken goed verteerbare en 100% natuurlijke en biologisch gecertificeerde grondstoffen. Zowel ons biologische kurkumapoeder als onze biologische zwarte peper komen uit gecontroleerde biologische teelt (DE-ÖKO-003).
 • 🌿 100% VEGANISTISCH & ZONDER ONGEWENSTE TOEVOEGINGEN - Onze hooggedoseerde kurkuma-capsules worden geproduceerd zonder kunstmatige toevoegingen zoals magnesiumstearaat, scheidingsmiddelen, smaakstoffen, kleurstoffen, stabilisatoren, vulstoffen, gelatine of andere dierlijke ingrediënten, en natuurlijk ook ZONDER GENETISCHE ENGINEERING. Gegarandeerd lactosevrij, glutenvrij en zonder conserveringsmiddelen.
 • 🔬 MERKKWALITEIT, GEMAAKT IN DUITSLAND & GETEST IN ONAFHANKELIJKE LABORATORIA - Geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en streng gecontroleerde, gecertificeerde faciliteiten, bekroond met ISO en, zoals vereist door de levensmiddelenwet, HACCP-certificaten. Elk GloryFeel-product wordt voortdurend getest door geaccrediteerde, onafhankelijke Duitse testlaboratoria die zijn gecertificeerd volgens DIN EN ISO/IEC 17025. ▶️ Analysecertificaat: Zie productafbeeldingen
Bestseller Nr. 13

PH PROWISE Healthcare Kurkuma-curcumine 1440 mg met zwarte peper en gember I 120 kurkuma-capsules met hoge sterkte (levering van 2 maanden) Ik gemaakt in het VK door Prowise Healthcare

 • 👉 EEN COMPLETE KURKUMA MET ZWARTE PEPER & GEMBER? - Elke dagelijkse portie van 1440 mg (2 capsules) van onze kurkuma bevat: 1340 mg biologische kurkuma (670 mg per capsule), 80 mg gember (40 mg per capsule) en 20 mg zwarte peper (10 mg per capsule). Product van de beste kwaliteit op de markt van Trusted Brand. Elke fles met 120 capsules gaat 2 maanden mee, dat is een ongelooflijke prijs-kwaliteitverhouding.
 • 👉 INGREDIËNTEN VAN DE HOOGSTE KWALITEIT - De gemakkelijk door te slikken capsules van Prowise Healthcare bevatten kurkumapoeder met zwarte peper (piperine) en gember, om de opname van curcumine (actief ingrediënt in kurkuma) te verhogen.
 • 👉 100% puur - We gebruiken alle natuurlijke ingrediënten. Vrij van ✘ lactose, ✘zout, ✘ zetmeel, ✘ maïs, ✘ tarwe / gluten, ✘ gist, ✘ zuivel, ✘ kunstmatige conserveermiddelen en kleurstoffen en genetisch gemodificeerde organismen (✘GMO's). Bovendien zijn onze supplementen veganistisch en vegetarisch vriendelijk, bevatten ze GEEN hulpstoffen, vulstoffen of bindmiddelen; we gebruiken alleen ingrediënten die duurzaam zijn geproduceerd, niet-GMO en allergeenvrij zijn.
 • 👉 KWALITEITSCONTROLE: We zijn trots op volledige kwaliteitscontrole, van het mengen tot het vervolgtesten Prowise Turmeric Capsules worden samengesteld door professionele zorgverleners en geproduceerd volgens hoge kwaliteitsnormen volgens GMP-richtlijnen.
 • 👉 WIE ZIJN WIJ? - We zijn opgericht in 2015 met als doel de door de markt gewenste voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit te erkennen. Onze producten worden ondersteund door wetenschappelijk onderzoek, specifieke gezondheidsbehoeften en om een optimale gezondheid te behouden. We hebben meer dan miljoenen tevreden klanten over de hele wereld bereikt. Al onze producten zijn gemaakt en gecertificeerd in het VK volgens de hoogste productienormen ter wereld (GMP, BRC).
Bestseller Nr. 14

Kurkuma Forte Bio door dreikraut - Kurkuma + Curcumine 95% + Piperine, 160 veganistische Capsules, elk 465 mg, Duitse productie, uitgebalanceerd recept, vrij van toevoegingen, residu-gecontroleerd

 • RECEPT MET JUISTE PROPORTIES: ideale combinatie van volledige kurkuma + zeer zuiver kurkuma-extract (95% curcumine) + zwarte peper (piperine)
 • HOOGSTE KWALITEIT: Gemaakt in Duitsland, alle grondstoffen gecontroleerd op residuen in het laboratorium
 • HOOGSTE ZUIVERHEID: 100% biologische kwaliteit (DE-ÖKO-039). Capsule-inhoud vrij van additieven of hulpstoffen, vegetarische capsules, vrij van gluten, lactose en allergenen.
 • Waardevol: rijk aan etherische oliën en natuurlijke polysacchariden.
 • BEWEZEN: Kurkuma wordt beschouwd als een heilige plant in Zuidoost-Azië en wordt al duizenden jaren gewaardeerd als ontstekingsremmend en ontgiftend.
Bestseller Nr. 15

Biologische kurkuma curcumine 2160mg | 365 capsules | hoge sterkte complex + zwarte peper & gember | niet-GMO, glutenvrij & veganistisch | Geen kunstmatige conserveermiddelen | door Horbaach

 • AYURVEDIC STAPLE: meer dan alleen een specerij, Kurkuma wordt al eeuwenlang traditioneel gebruikt!
 • DYNAMISCHE BLEND: beschikt over 2160mg Propriety Blend, met biologische kurkuma, zwarte peper en gember
 • EXPERTY VERVAARDIGD: professionele, biologische formule in handige vegetarische capsules
 • HORBAACH FABRIKANT - Laboratorium getest, vertrouwde ingrediënten, superieure kwaliteit, 100% gegarandeerd!
 • Niet-GGO, glutenvrij, GEEN kunstmatige smaak/zoetstof/conserveermiddelen & vegetarisch

Veel mensen gebruiken kurkuma voor hun gezondheid en schoonheid. Niet alle kurkumapillen zijn echter hetzelfde.

Er zijn verschillende factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste kurkuma-pillen, waaronder de ingrediënten die in het product worden gebruikt, hoe lang het meegaat en waarvan het is gemaakt.

Veel mensen gebruiken kurkuma voor hun gezondheid en schoonheid. Niet alle kurkumapillen zijn echter hetzelfde. Er zijn verschillende factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste kurkuma-pillen, waaronder de ingrediënten die in het product worden gebruikt, hoe lang het meegaat en waarvan het is gemaakt.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van kurkuma?

Kurkuma is een specerij die al honderden jaren in de Indiase keuken wordt gebruikt. Het is bekend dat het veel gezondheidsvoordelen heeft, waaronder ontstekingsremmende eigenschappen en antioxiderende eigenschappen. Kurkuma heeft ook eigenschappen tegen kanker.

Kurkuma kan worden toegevoegd aan een verscheidenheid aan gerechten, waaronder curries en desserts. Het kan worden gemengd in sauzen voor vlees en groenten, maar ook in brood. Kurkuma wordt ook in veel ayurvedische geneeswijzen gebruikt.

Kurkuma is een geelachtige specerij die afkomstig is van de wortel van de Curcuma longa plant. Het heeft een aardse smaak met hints van citrus en gember.

Wat zijn de bijwerkingen van kurkuma?

Kurkuma is een specerij die al eeuwen wordt gebruikt in India en andere landen. Het heeft veel gezondheidsvoordelen en kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt, zoals het toevoegen van smaak aan voedsel, het verlichten van pijn en zelfs het bestrijden van kanker.

Kurkuma heeft ook veel bijwerkingen als het in grote doses wordt ingenomen. Enkele van de bijwerkingen zijn maagpijn, misselijkheid, braken, diarree, huiduitslag en duizeligheid. Deze bijwerkingen kunnen echter worden vermeden als de kurkuma in kleine doses wordt ingenomen of wordt gemengd met honing of melk.

De meest voorkomende bijwerking van kurkuma is dat het bloedingen uit de maag of darmen kan veroorzaken. Het kan ook irritatie van de ogen en de huid veroorzaken bij orale inname.

Wat zijn de verschillende soorten kurkuma-supplementen?

Kurkuma is een specerij die wordt gebruikt in de keuken en in de geneeskunde. Het wordt al eeuwenlang gebruikt als een natuurlijke remedie om wonden te genezen en ziekten te genezen.

Er zijn twee soorten kurkuma-supplementen: in poedervorm en in capsules. Supplementen in poedervorm worden gemaakt door de wortel van de kurkumaplant te malen, terwijl capsules inkapselingstechnologie gebruiken om de actieve ingrediënten te beschermen tegen vernietiging door hitte, vocht of licht.

Kurkuma is ook verkrijgbaar in vloeibare vorm die oraal kan worden ingenomen of plaatselijk kan worden aangebracht.

Wat is het beste type kurkumasupplement voor mij?

Kurkuma is een specerij met veel voordelen voor de gezondheid. Het wordt al eeuwenlang traditioneel gebruikt in de Indiase keuken.

Er zijn veel manieren om kurkuma te consumeren, maar de meest populaire manier is door het aan je eten toe te voegen. Er zijn ook kurkuma-supplementen die je kunt nemen, maar welke soort is het beste voor jou?

De beste manier om erachter te komen welk type kurkuma-supplement het beste voor u is, is door een quiz te doen die u helpt uw behoeften en voorkeuren te identificeren.