Beste kurkuma pillen van 2023 (TOP15)

De 15 beste kurkuma pillen beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1
Bio Kurkuma Capsules (met Curcumin) 1440 mg met Zwarte Peper en Gember - 180 Vegan Turmeric Capsules met Hoge Dosering (3 Maanden Voorraad) - Gemaakt in het Verenigd Koninkrijk door Nutravita
 • ✔ WAAROM NUTRAVITA'S BIOLOGISCHE KURKUMA MET ZWARTE PEPER & GEMBER KOPEN? - Elke portie van 1440 mg van onze organische kurkuma is geformuleerd met: 1340 mg organische kurkuma (670 mg per capsule), 80 mg organische gember (40 mg per capsule) en 20 mg organische zwarte peper (10 mg per capsule). Met 180 capsules per fles beschikt u over een voorraad van 3 maanden.
 • ✔ GECERTIFICEERD BIOLOGISCH - Ons kurkuma poeder is biologisch verkregen uit India en de kurkuma capsules zijn in het Verenigd Koninkrijk geproduceerd. Ons product is onderworpen aan strenge controles en is grondig getest om alle benodigde goedkeuringen te verkrijgen om als Biologisch te worden gecertificeerd.
 • ✔ VOOR WIE ZIJN ONZE KURKUMA CAPSULES MET ZWARTE PEPER EN GEMBER GESCHIKT? - Onze kurkuma capsules beschikken over een hoge dosering kurkuma waaraan organische zwarte peper (piperine) en organische gember werd toegevoegd voor een betere opname in het lichaam. Bovendien zijn onze supplementen vegan en vegetarisch, bevatten ze absoluut GEEN hulp- en vulstoffen of bindmiddelen; en we gebruiken alleen duurzame ingrediënten die GMO-vrij zijn en geen allergenen bevatten.
 • ✔ WELKE INGREDIËNTEN WORDEN GEBRUIKT IN NUTRAVITA? - We hebben een team van farmacologen, chemici en onderzoekswetenschappers die samenwerken om de beste en meest werkzame ingrediënten te vinden, waardoor we geavanceerde, zeer krachtige vitamines en supplementen kunnen leveren zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen en die bovendien vrij zijn van GMO grondstoffen en allergenen zoals gluten, tarwe, lactose en noten.
 • ✔ WAT IS HET VERHAAL ACHTER NUTRAVITA? - Nutravita werd opgericht in 2014 en is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk - sindsdien zijn we, dankzij onze klanten over de hele wereld, uitgegroeid tot een erkend en betrouwbaar vitaminen en supplementen merk. Alles wat we verkopen is geproduceerd en gecertificeerd in het Verenigd Koninkrijk en beschermd door de hoogste productienormen ter wereld (GMP, BRC).
UitverkoopBestseller Nr. 2
Kurkuma Gummies - Met gember en zwarte peper - 2000 mg - 90 gummies voor 3 dagen - Vegan en vrij van onnodige toevoegingen
 • Kurkuma met peper en gember - Kurkuma is één van 's wereld meest populaire supplementen. Deze kurkuma gummies van WeightWorld zijn het ideale alternatief op poeder of pillen en bovenal heerlijk om te nemen! Naast 2000 mg kurkuma extract (95% curcuminoïden) is elke gummy ook verrijkt met 100 mg gember en 1000 mg zwarte peper.
 • 2000 mg kurkuma gummies - Dit natuurlijke kurkuma supplement bevat met 2000 mg een krachtige dosis kurkuma, ideaal om jezelf op de beste manier te ondersteunen. Met 90 gummies bevat elke pot voldoende voor ruim 3 maanden.
 • Heerlijke citroensmaak - Deze gummy heeft een natuurlijke en bovenal lekkere citroensmaak die de scherpe smaak van kurkuma, gember en peper maskeert, zodat je optimaal kunt genieten van alles wat kurkuma te bieden heeft.
 • Premium ingrediënten - We zijn er trots op dat we natuurlijke en grondig geteste ingrediënten kunnen gebruiken om eerlijke supplementen te maken. We produceren volgens hoge GMP-normen en zonder onnodige toevoegingen.
 • Kwaliteit van WeightWorld - Als Brits familiebedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in gezondheids- en welzijnssupplementen, zijn we trots op het leveren van hoogwaardige natuurlijke supplementen aan onze klanten in Nederland, zoals ook deze curcuma gummies. We werken uitsluitend met natuurlijke, gecontroleerde ingrediënten zodat je jezelf op de beste manier kunt ondersteunen.
UitverkoopBestseller Nr. 3
250 Kurkuma Capsules + PROBIOTICS met Gember en Zwarte Peper | 1460mg | Kurkuma Capsules met Curcumine en Piperine | Natuurlijke Anti-Inflammatoire | Bio Gecertificeerd | Geproduceerd in EU
 • 🌎 UNIEK PROBIOTISCH ENRICHED KURKUMA MET GEEN ADDITIVEN - Aldous Bio Kurkuma pillen bevat 1460mg per dagelijkse dosis. Onze geavanceerde formulering voegt een probiotisch mengsel toe aan puur kurkuma-extractpoeder met gember en zwarte peper dat de ontgiftende en stofwisselingsbevorderende werking versterkt, en de ontstekingsremmende en antioxiderende kracht van basiskurkumaformules zonder probiotica verhoogt, met betere resultaten voor spijsverteringsproblemen of gewrichtspijn.
 • 💊 250 CAPSULES (182,5g) VOOR 125 DAGEN BIO SUPPLEMENTATIE - Voor gewrichtspijn en spierpijn, voor het tegengaan van celveroudering en voor gezonder haar en een gezondere huid is een geavanceerde formulering nodig, gemaakt met eersteklas grondstoffen van 100% natuurlijke oorsprong en zonder hulpstoffen. Wij verrijken de standaardformulering van andere merken met een mix van probiotica die de darmtransit bevorderen en een opgeblazen gevoel en gasvorming in de buik verminderen.
 • ⭐ ALDOUS BIO is geteeld in de beste natuurlijke omgeving met zeer zuiver water en vrij van toxische residuen van pesticiden, antibiotica, synthetische meststoffen, additieven en bewaarmiddelen. Ons droogproces garandeert het behoud van de uitstekende voedingseigenschappen en maximale absorptie van ons Kurkuma-extract met Zwarte Peper en Gember + Probiotics in plantaardige capsules, zonder nadelige reacties te veroorzaken.
 • ♻️ ETHISCH, DUURZAAM EN PLASTIC-VRIJ PRODUCT - De filosofie van Aldous Bio is gebaseerd op het idee dat we de beschikbare natuurlijke hulpbronnen niet mogen uitputten om onze producten te vervaardigen. Om dit doel te bereiken: wij brengen alleen biologische producten van GGO-vrije kwaliteit op de markt. Wij gebruiken geen plastic verpakkingen en gebruiken een formaat van 250 capsules curcumine om de verzending en de CO2-uitstoot te beperken.
 • 🌱 OOK VOOR VEGANEN EN VEGETARIËRS - Aldous Bio kurkuma bio met gember en piperine is een ideaal product om veganistische of vegetarische diëten aan te vullen omdat het geen dierlijke gelatine, gluten, melk, lactose of genetische manipulatie bevat. Al onze producten zijn biologisch, milieuvriendelijk, eerlijk geproduceerd zonder gebruik van dierlijke ingrediënten en economisch duurzaam.
Bestseller Nr. 4
Biologische kurkuma 2280 mg (hoge sterkte) met zwarte peper en gember - 180 veganistische kurkuma-capsules met actief ingrediënt curcumine I UK Gemaakt door Prowise Healthcare
 • 👉 HOOGSTE STERKTE TURMERIC MET ZWARTE PEPER & GEMBER? - Elke dagelijkse portie van 2280 mg (3 capsules) van onze kurkuma bevat: 2160 mg biologische kurkuma (720 mg per capsule), 90 mg gember (30 mg per capsule) en 30 mg zwarte peper (10 mg per capsule). Beste kwaliteitsproduct op de markt van Trusted Brand. Elke fles met 180 capsules gaat 3 maanden mee, wat een ongelooflijke prijs-kwaliteitverhouding is.
 • 👉 Kwaliteitscontrole en premium ingrediënten - We zijn trots op de volledige kwaliteitscontrole van mengen tot vervolgtesten Prowise Kurkuma-capsules zijn samengesteld door professionals in de gezondheidszorg en geproduceerd volgens hoge kwaliteitscontrolenormen volgens de GMP-richtlijnen. Prowise Healthcare makkelijk door te slikken capsules bevatten Kurkumapoeder met Zwarte Peper (Piperine) en Gember, om de opname van Curcumine (werkzame stof in Kurkuma) te vergroten.
 • 👉 SOIL ASSOCIATION GECERTIFICEERD BIOLOGISCH: Biologisch gecertificeerd zijn door de Soil Association garandeert u een product zonder chemicaliën dat 100% natuurlijk is voor uw lichaam en het milieu. Er zijn hogere wettelijke normen waaraan we moeten voldoen om certificering te behalen, maar we doen dit om u een veilige, hoogwaardige en effectieve aanvulling te garanderen.
 • 👉 100% Pure- We gebruiken alle natuurlijke ingrediënten. Vrij van ✘lactose, ✘zout, zetmeel, ✘maïs, ✘tarwe/gluten, ✘gist, ✘zuivel, ✘kunstmatige conserveringsmiddelen & kleurstoffen en genetisch gemodificeerde organismen (✘GGO's). Verder zijn onze supplementen veganistisch en vegetarisch vriendelijk, bevatten GEEN hulpstoffen, vulstoffen of bindmiddelen; we gebruiken alleen ingrediënten die duurzaam zijn geproduceerd, niet-GGO's en allergenenvrij zijn.
 • 👍 Donaties aan goede doelen - We zijn trots om samen te werken met Vitamin Angels UK, een liefdadigheidsinstelling die levensreddende voedingsondersteuning schenkt aan kinderen onder de vijf jaar, nieuwe moeders en zwangere vrouwen die risico lopen op ondervoeding. Als u vitamines bij ons koopt, helpt u niet alleen uzelf. Je helpt een kind in nood en een moeder.
UitverkoopBestseller Nr. 5
Kurkuma 10000 mg | Pure Curcumine 475mg | 120 capsules | Extract 95% | Gember, Zwarte Peper (Piperine), Boswellia, Vitamine C en Koper | Goed Opneembaar | Gewrichtsontstekingsremmend
 • ★ HOOGSTE CONCENTRATIE: Kurkuma of Natuurlijk Kurkuma Extract: 1 met 95% curcumine. De hoogste op de markt. 475 mg bioactieve curcumine per capsule. Eén capsule van onze kurkuma is qua curcuminegehalte gelijk aan 20 capsules kurkuma in poedervorm of biologische kurkuma. Kinoko Life kurkuma is een natuurlijke ontstekingsremmer en antioxidant, en een bondgenoot om uw afweer te versterken.
 • ★ TOTALE ABSORPTIE: De combinatie van zwarte peper (piperine), vitamine C en koper draagt bij tot de maximale absorptie door ons lichaam. De enige kurkuma op de markt met een kopergehalte, een essentieel mineraal voor ons beenderstelsel, waardoor een maximale biologische beschikbaarheid voor onze botten en gewrichten wordt bereikt.
 • ★ PREMIUM FORMULE: Gebaseerd op GECONCENTREERD EXTRACT (95%) met 475 mg Pure Curcumine, het actieve ingrediënt van de Kurkuma wortel. Een totaal van 10.000 mg van de plant, het hoogste op de markt. Met Zwarte Peper extract (95% Piperine concentratie), Vitamine C en Koper die de biologische beschikbaarheid en maximale absorptie van Curcumine (curcuminoïden) garandeert. Een capsule van onze kurkuma is gelijkwaardig aan 20 capsules van andere kurkuma poeder of biologisch in curcumine gehalte.
 • ★ UNIEKE EIGENSCHAPPEN: De enige kurkuma op de markt met koper. Koper draagt bij tot de instandhouding van het bindweefsel van onze gewrichten in normale omstandigheden en tot de versterking van de botten, de rijping van witte en rode bloedcellen, het transport van ijzer, het metabolisme van glucose en cholesterol, de samentrekking van de hartspier en de ontwikkeling van de hersenen.
 • ★ 100% KWALITEIT: Onze producten zijn 100% natuurlijk, veganistisch, glutenvrij, lactosevrij, sojavrij, zonder magnesiumstearaat, zonder siliciumdioxide, zonder suiker, zonder conserveringsmiddelen of kleurstoffen, zonder toegevoegde smaakstoffen, zonder GMO's, Geproduceerd met GMP- en ISO-certificaten
UitverkoopBestseller Nr. 6
Kurkuma Curcumine, Gember met Zwarte Peper 670mg - 120 Veganistische en vegetarische capsules | Kurkumacapsules High Strength - VK Gemaakt door Prowise Healthcare
 • 👉 Waarom is Prowise kurkuma beter dan andere kurkumasupplementen? - Prowise Turmeric-ingrediënten komen uit India's beste broningrediënten en we hebben capsules in het VK vervaardigd. Dat betekent dat elke batch krachtig is getest en als deze eenmaal is doorlopen, wordt onze stringente kwaliteitscontrolebatch getest als "Pass".
 • 👉 HOGE POTENTIE & PREMIUM KWALITEIT INGREDIËNTEN - 100% puur - We gebruiken alle natuurlijke ingrediënten. Vrij van ✘lactose, ✘zout, ✘zetmeel, ✘ize, ✘tarwe / gluten, ✘yeast, ✘dairy, ✘ kunstmatige conserveermiddelen & kleuren en genetisch gemodificeerde organismen (✘GMOs).
 • 👉 GEFORMULEERD VOOR MAXIMALE ABSORPTIE & BIOBESCHIKBAARHEID - We zijn er trots op dat we Kurkuma, Gember met Zwarte Peper hebben gelanceerd voor een betere opname en daarna hebben veel bedrijven hetzelfde gevolgd. We begrijpen de wetenschap achter alle ingrediënten en daarom richten we ons op formuleringen met meerdere componenten, zodat onze klanten kunnen profiteren.
 • 👉 Brievenbus & reisvriendelijke verpakking - Bij Prowise denken we innovatief en we willen ons altijd concentreren op hoe we het onze klanten gemakkelijk kunnen maken, vooral wanneer ze niet thuis of op reis zijn. Na intensief onderzoek kwamen we tot een platte flesverpakking, wat bij onze lancering nog een vrij nieuw idee was en nu zijn er veel andere bedrijven die dezelfde verpakking volgen.
 • 👉 Geld-terug-garantie - We hebben zoveel vertrouwen in ons product dat we, na het afronden van een hele verpakking van producten als klanten geen resultaten zien, zonder enige vraag zullen terugbetalen.
Bestseller Nr. 7
Bloemenpatroon Cartoonish Pretty Kurkuma Bloesem Custom Ronde Zilveren Pil Box Pocket 2.1" - 3 compartimenten Pil Box/Pil Case Pocket
 • Ronde zilveren pil geval pillendoos Grootte: 2.1"x0.5"x 2.1".
 • Zilveren ronde pillendoos met decoratief hoogglans ontwerp.
 • De pillendoos is stevig gebouwd en heeft een betrouwbare sluiting om uw medicijnen veilig te houden.
 • Klein formaat pillbox voor uw zak, tas of reistas, voor dagelijkse medicatie.
 • Als u niet tevreden met het product, aarzel dan niet om een slechte beoordeling, neem dan contact met ons op via e-mail, we beloven om uitwisseling of terugbetaling.
Bestseller Nr. 9
通用 Lymfedrainage Gember Voet Soak Pillen | Been Afslanken Voetbad voor Lymfedrainage,Kurkuma Lymfatische Massage Voetenweken, Alsem Voet Soak, Voetverzorging Fdsfa
 • De Lymfatische Foot Soak is veilig, niet-schadelijk en huidvriendelijk om te worden gebruikt voor verbetering van de huidaandoeningen.
 • Eenvoudig gebruiken: zet de lymfedrainagevoet Week in een bak met kokend water om een minuut te weken. Voeg vervolgens warm water toe tot een geschikte temperatuur en laat uw voeten 20-30 minuten weken. Wanneer je lichaam iets begint te zweten, haal je je voeten eruit en droog je af met een handdoek.
 • Doelgericht: Het beenafslankende voetbad kan de zwelling en stijfheid van de benen effectief verminderen en de bloedcirculatie stimuleren voor slanke benen en een gezond lichaam.
 • Ginger Foot Soak: Handig om je lichaam te reinigen van afval en kou, warm je lichaam op, verminder effectief lichaamsstress en angst om op te laden voor de volgende dag.
 • Uitgebreide toepassing: De Lymfatische Gember Foot Soak is toepasbaar voor mensen met een doffe en slechte huid, grote buik, dikke en gezwollen benen, stinkende mond, koude handen en voeten, enz.
Bestseller Nr. 10
Lymfedrainage Gember Voetbad Pillen, Natuurlijke Bijvoet Kruid Voetbad Alsem Chinese Geneeskunde Voetenbad - Kurkuma Lymfatische Massage Voetbad, Alsem Voetbad, Voetverzorging, Spierverlichting
 • Uitgebreide toepassing - De Lymfatische Ginger Foot Soak is geschikt voor mensen met een doffe en slechte huid, dikke buik, dikke en gezwollen benen, stinkende mond, koude handen en voeten, enz.
 • Milde formule - De Lymphatic Foot Soak gebruikt kruideningrediënten voor veilig gebruik. Met een gemengde mix van kruidenessences op je voeten, voel je je ontspannen en verfrist.
 • Eenvoudig te gebruiken - Doe de Lymfedrainage Foot Soak in een bak, voeg dan kokend water toe om een ​​minuut te laten weken, voeg warm water toe tot de juiste temperatuur en laat je voeten 20-30 minuten weken totdat het lichaam een ​​beetje zweet. Droog je voeten na het weken.
 • Functioneel - Het beenafslankende voetenbad helpt zwelling en stijfheid te verminderen om olifantenpoten en slap lichaamsvet te vermijden, en verbetert de bloedcirculatie voor een dunner en slanker been.
 • Ginger Foot Bath Spa - Zuivert uw lichaam van schadelijke elementen, verwarmt uw lichaam om de verwijdering van afvalstoffen uit het lichaam te versnellen, angst en stress te verminderen voor een betere nachtrust.
Bestseller Nr. 11
Kurkuma 400 capsules - prijswinnaar 2020 - origineel kurkumapoeder uit India 700 mg per capsule - bevat curcumine & piperine - laboratoriumgeteste productie in Duitsland
 • ✅ HOOGSTE KURKUMA DOSERING MET 700 MG PER CAPSULE - Onze kurkuma intensief capsules brengen met 700 mg origineel kurkumapoeder per capsule de hoogst mogelijke dosis - slechts één kleine, gemakkelijk in te slikken capsule per dag! Prijswinnaar 03/2020 in de categorie kurkuma capsules bij vergleich1.de
 • ✅ TOPKWALITEIT BIJ DE GRONDSTOFFEN - origineel kurkuma uit India - met curcumine & piperine - onze geelwortel capsules bevatten 100% zuiver kurkumapoeder uit India. Voor een optimale biobeschikbaarheid hebben de capsules ook piperine uit peper extract, wat een hoogwaardige kwaliteit bevat en in een laboratorium is getest. In de traditionele Indische Ayurveda therapie wordt kurkuma vaak gebruikt om ontstekingen en huidproblemen te behandelen.
 • ✅ 400 CAPSULES VOOR EEN 13 MAAND DURENDE VERZORGING - beste prijs-kwaliteitsverhouding - Wij leveren u 400 hoog gedoseerde, veganistische kurkuma tabletten voor een 13-maand lange gebruik samen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Met andere woorden, dekken de 400 curcuma capsules de behoefte voor meer dan 13 maanden.
 • ✅ TOPKWALITEIT GETEST IN EEN LABORATORIUM - 100% veganistisch en zonder kunstmatige toevoegingen - ons hoogwaardig kurkumapoeder wordt zonder kunstmatige toevoegingen, genmanipulatie of dierlijke bestanddelen verwerkt. Naast het testen van het kurkumagehalte laten wij onze kurkuma capsules door een zelfstandig Duits laboratorium op zuiverheid, alle mogelijke schadelijke stoffen en nog veel meer testen. En dat natuurlijk lactose- en glutenvrij en zonder conserveringsmiddelen.
 • ✅ MERKKWALITEIT, GEPRODUCEERD IN DUISTLAND - geproduceerd onder de hoogste kwaliteitsnormen en de strengste kwaliteitscontroles in Duitsland. Elk GloryFeel product wordt regelmatig door een geaccrediteerd laboratorium in Duitsland getest. ▶️ Indien gewenst, sturen we u graag de testrapporten toe.
Bestseller Nr. 12
Biologische kurkuma curcumine - hoge sterkte - 1380mg per portie - met biologische zwarte peper en biologische gember - Soil Association gecertificeerd biologisch - 120 veganistische capsules - Made in UK by VitaBright
 • ✔ WAAROM MOET IK TURMERISCHE CURCUMINE NEMEN: Curcumine is de belangrijkste gunstige actieve verbinding in kurkuma. De potentiële gezondheidsvoordelen van kurkuma en curcumine zijn dat deze verbindingen bijdragen aan de regulatie van ontstekingen in het lichaam. Aangezien curcumine een krachtige ontstekingsremmende stof is, kan het helpen bij ongemak waarbij de belangrijkste oorzaak ontsteking in de gewrichten is.
 • ✔ MET ZWARTE PEPER EN GEMBER: Ons supplement is verrijkt met zwarte peper, wat een sleutelrol speelt bij het verhogen van de opname van curcumine en andere heilzame curcuminoïde voedingsstoffen in kurkuma. Bovendien is het verrijkt met gember die verschillende vergelijkbare eigenschappen heeft als kurkuma, zowel kurkuma als gember komen uit dezelfde plantenfamilie. Deze combinatie maakt het een van de meest geavanceerde kurkuma kruidensupplementen op de markt.
 • ✔ BIOLOGISCHE INGREDIËNTEN EN HOGE STERKTE: Niet alleen zijn onze kurkuma en zwarte peper capsules met gember van de hoogste kwaliteit, maar al onze ingrediënten zijn ook Soil Association Certified Organic en dragen het EU Organic Symbool. Elke dosis bevat 1380mg gecombineerde sterkte van organische kurkuma, biologische zwarte peper en biologische gember. We gebruiken nooit bindmiddelen, vulstoffen of vervelende additieven die vaak worden aangetroffen in kurkuma-tabletten.
 • ✔ GEFORMULEERD DOOR PROFESSIONALS & GEMAAKT IN HET VERENIGD KONINKRIJK: Veganistisch, niet-GMO, glutenvrij, tarwevrij, lactosevrij, halal. Onze supplementen zijn geformuleerd door professionals in de gezondheidszorg en geproduceerd volgens hoge kwaliteitscontrolenormen volgens GMP-richtlijnen.
 • ✔ GESTABLICEERD VOOR MEER DAN 10 JAAR: Als familiebedrijf zijn we trots op integriteit, kwaliteit en eerlijkheid. We zijn snel uitgegroeid tot een van de toonaangevende Vitaminen en Supplementen merk met miljoenen tevreden klanten over de hele wereld. Al onze producten zijn gemaakt en gecertificeerd in het Verenigd Koninkrijk volgens de hoogste productienormen ter wereld (GMP, BRC).
UitverkoopBestseller Nr. 13
Kurkuma Curcumin 1440 mg mit schwarzem Pfeffer und Ingwer I 120 Vegane Kurkuma-Kapseln Hochfest (2 Monate Lieferung) I Hergestellt in Großbritannien von Prowise Healthcare
 • 👉 EEN COMPLETE KURKUMA MET ZWARTE PEPER & GEMBER? - Elke dagelijkse portie van 1440 mg (2 capsules) van onze kurkuma bevat: 1340 mg biologische kurkuma (670 mg per capsule), 80 mg gember (40 mg per capsule) en 20 mg zwarte peper (10 mg per capsule). Product van de beste kwaliteit op de markt van Trusted Brand. Elke fles met 120 capsules gaat 2 maanden mee, dat is een ongelooflijke prijs-kwaliteitverhouding.
 • 👉 INGREDIËNTEN VAN DE HOOGSTE KWALITEIT - De gemakkelijk door te slikken capsules van Prowise Healthcare bevatten kurkumapoeder met zwarte peper (piperine) en gember, om de opname van curcumine (actief ingrediënt in kurkuma) te verhogen.
 • 👉 100% puur - We gebruiken alle natuurlijke ingrediënten. Vrij van ✘ lactose, ✘zout, ✘ zetmeel, ✘ maïs, ✘ tarwe / gluten, ✘ gist, ✘ zuivel, ✘ kunstmatige conserveermiddelen en kleurstoffen en genetisch gemodificeerde organismen (✘GMO's). Bovendien zijn onze supplementen veganistisch en vegetarisch vriendelijk, bevatten ze GEEN hulpstoffen, vulstoffen of bindmiddelen; we gebruiken alleen ingrediënten die duurzaam zijn geproduceerd, niet-GMO en allergeenvrij zijn.
 • 👉 KWALITEITSCONTROLE: We zijn trots op volledige kwaliteitscontrole, van het mengen tot het vervolgtesten Prowise Turmeric Capsules worden samengesteld door professionele zorgverleners en geproduceerd volgens hoge kwaliteitsnormen volgens GMP-richtlijnen.
 • 👉 WIE ZIJN WIJ? - We zijn opgericht in 2015 met als doel de door de markt gewenste voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit te erkennen. Onze producten worden ondersteund door wetenschappelijk onderzoek, specifieke gezondheidsbehoeften en om een optimale gezondheid te behouden. We hebben meer dan miljoenen tevreden klanten over de hele wereld bereikt. Al onze producten zijn gemaakt en gecertificeerd in het VK volgens de hoogste productienormen ter wereld (GMP, BRC).
UitverkoopBestseller Nr. 14
Organische Kurkuma - 240 veganistische capsules - 4.500mg (Organische kurkuma + organische zwarte peper) per dag - Met 225mg Curcumine + 102mg Piperine - Laboratorium getest zonder toevoegingen gemaakt in Duitsland
 • ✅ ORGANISCHE KURKUMA MET ZWARTE PEPER + 4.500 mg HOGE BIOLOGISCHE BESCHIKBAARHEID - Onze biologische kurkuma tabletten leveren 4.500 mg pure kurkuma en 102 mg zwarte peper per dagelijkse portie van 2 x 3 capsules. Bio zwarte peper en piperine helpen bij de absorptie van curcumine in het lichaam. Zacht voor de maag: deze veganistische capsules zijn bestand tegen maagsap omdat vele mensen gevoelig kunnen reageren op kurkuma.
 • ✅ KURKUMA, ANTI-INFLAMMATOIR EN ANTIOXIDANT: Kurkuma extract is een specerij met ontgiftende eigenschappen, want het stimuleert de lever om vetten te metaboliseren, helpt ook om de bloedsuikerspiegel onder controle te houden, gaat de stagnatie van vloeistoffen tegen en is bovendien een uitstekend middel tegen gewrichtspijn en gewrichten.
 • ✅ LABO GETESTE KWALITEIT, 100% PUUR - Met curcumine en piperine plus van 100% pure kurkuma & biologische zwarte peper. Wij gebruiken 100% natuurlijk biologische grondstoffen. Daarbovenop zijn zowel ons biologisch kurkumapoeder als onze zwarte peper afkomstig uit gecontroleerde biologische teelt (DE-ECO-003) in de gekende geelwortel landen: India, Indonesië en Sri Lanka. Natuurlijk lactosevrij, glutenvrij en zonder scheidingsmiddelen.
 • ✅ KWALITEITSMERK - Alle GloryFeel producten worden in Duitsland volgens de hoogste kwaliteitsnormen vervaardigd en zijn onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles en regelmatige tests door erkende testlaboratoria. Neem contact met ons op voor meer informatie, wij sturen u graag de resultaten van onze tests toe!

Veel mensen gebruiken kurkuma voor hun gezondheid en schoonheid. Niet alle kurkumapillen zijn echter hetzelfde.

Er zijn verschillende factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste kurkuma-pillen, waaronder de ingrediënten die in het product worden gebruikt, hoe lang het meegaat en waarvan het is gemaakt.

Veel mensen gebruiken kurkuma voor hun gezondheid en schoonheid. Niet alle kurkumapillen zijn echter hetzelfde. Er zijn verschillende factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste kurkuma-pillen, waaronder de ingrediënten die in het product worden gebruikt, hoe lang het meegaat en waarvan het is gemaakt.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van kurkuma?

Kurkuma is een specerij die al honderden jaren in de Indiase keuken wordt gebruikt. Het is bekend dat het veel gezondheidsvoordelen heeft, waaronder ontstekingsremmende eigenschappen en antioxiderende eigenschappen. Kurkuma heeft ook eigenschappen tegen kanker.

Kurkuma kan worden toegevoegd aan een verscheidenheid aan gerechten, waaronder curries en desserts. Het kan worden gemengd in sauzen voor vlees en groenten, maar ook in brood. Kurkuma wordt ook in veel ayurvedische geneeswijzen gebruikt.

Kurkuma is een geelachtige specerij die afkomstig is van de wortel van de Curcuma longa plant. Het heeft een aardse smaak met hints van citrus en gember.

Wat zijn de bijwerkingen van kurkuma?

Kurkuma is een specerij die al eeuwen wordt gebruikt in India en andere landen. Het heeft veel gezondheidsvoordelen en kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt, zoals het toevoegen van smaak aan voedsel, het verlichten van pijn en zelfs het bestrijden van kanker.

Kurkuma heeft ook veel bijwerkingen als het in grote doses wordt ingenomen. Enkele van de bijwerkingen zijn maagpijn, misselijkheid, braken, diarree, huiduitslag en duizeligheid. Deze bijwerkingen kunnen echter worden vermeden als de kurkuma in kleine doses wordt ingenomen of wordt gemengd met honing of melk.

De meest voorkomende bijwerking van kurkuma is dat het bloedingen uit de maag of darmen kan veroorzaken. Het kan ook irritatie van de ogen en de huid veroorzaken bij orale inname.

Wat zijn de verschillende soorten kurkuma-supplementen?

Kurkuma is een specerij die wordt gebruikt in de keuken en in de geneeskunde. Het wordt al eeuwenlang gebruikt als een natuurlijke remedie om wonden te genezen en ziekten te genezen.

Er zijn twee soorten kurkuma-supplementen: in poedervorm en in capsules. Supplementen in poedervorm worden gemaakt door de wortel van de kurkumaplant te malen, terwijl capsules inkapselingstechnologie gebruiken om de actieve ingrediënten te beschermen tegen vernietiging door hitte, vocht of licht.

Kurkuma is ook verkrijgbaar in vloeibare vorm die oraal kan worden ingenomen of plaatselijk kan worden aangebracht.

Wat is het beste type kurkumasupplement voor mij?

Kurkuma is een specerij met veel voordelen voor de gezondheid. Het wordt al eeuwenlang traditioneel gebruikt in de Indiase keuken.

Er zijn veel manieren om kurkuma te consumeren, maar de meest populaire manier is door het aan je eten toe te voegen. Er zijn ook kurkuma-supplementen die je kunt nemen, maar welke soort is het beste voor jou?

De beste manier om erachter te komen welk type kurkuma-supplement het beste voor u is, is door een quiz te doen die u helpt uw behoeften en voorkeuren te identificeren.