Beste kurkuma capsules van 2023 (TOP16)

De 16 beste kurkuma capsules beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1
Bio Kurkuma Capsules (met Curcumin) 1440 mg met Zwarte Peper en Gember - 180 Vegan Turmeric Capsules met Hoge Dosering (3 Maanden Voorraad) - Gemaakt in het Verenigd Koninkrijk door Nutravita
 • ✔ WAAROM NUTRAVITA'S BIOLOGISCHE KURKUMA MET ZWARTE PEPER & GEMBER KOPEN? - Elke portie van 1440 mg van onze organische kurkuma is geformuleerd met: 1340 mg organische kurkuma (670 mg per capsule), 80 mg organische gember (40 mg per capsule) en 20 mg organische zwarte peper (10 mg per capsule). Met 180 capsules per fles beschikt u over een voorraad van 3 maanden.
 • ✔ GECERTIFICEERD BIOLOGISCH - Ons kurkuma poeder is biologisch verkregen uit India en de kurkuma capsules zijn in het Verenigd Koninkrijk geproduceerd. Ons product is onderworpen aan strenge controles en is grondig getest om alle benodigde goedkeuringen te verkrijgen om als Biologisch te worden gecertificeerd.
 • ✔ VOOR WIE ZIJN ONZE KURKUMA CAPSULES MET ZWARTE PEPER EN GEMBER GESCHIKT? - Onze kurkuma capsules beschikken over een hoge dosering kurkuma waaraan organische zwarte peper (piperine) en organische gember werd toegevoegd voor een betere opname in het lichaam. Bovendien zijn onze supplementen vegan en vegetarisch, bevatten ze absoluut GEEN hulp- en vulstoffen of bindmiddelen; en we gebruiken alleen duurzame ingrediënten die GMO-vrij zijn en geen allergenen bevatten.
 • ✔ WELKE INGREDIËNTEN WORDEN GEBRUIKT IN NUTRAVITA? - We hebben een team van farmacologen, chemici en onderzoekswetenschappers die samenwerken om de beste en meest werkzame ingrediënten te vinden, waardoor we geavanceerde, zeer krachtige vitamines en supplementen kunnen leveren zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen en die bovendien vrij zijn van GMO grondstoffen en allergenen zoals gluten, tarwe, lactose en noten.
 • ✔ WAT IS HET VERHAAL ACHTER NUTRAVITA? - Nutravita werd opgericht in 2014 en is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk - sindsdien zijn we, dankzij onze klanten over de hele wereld, uitgegroeid tot een erkend en betrouwbaar vitaminen en supplementen merk. Alles wat we verkopen is geproduceerd en gecertificeerd in het Verenigd Koninkrijk en beschermd door de hoogste productienormen ter wereld (GMP, BRC).
Bestseller Nr. 2
Kurkuma 400 capsules - prijswinnaar 2020 - origineel kurkumapoeder uit India 700 mg per capsule - bevat curcumine & piperine - laboratoriumgeteste productie in Duitsland
 • ✅ HOOGSTE KURKUMA DOSERING MET 700 MG PER CAPSULE - Onze kurkuma intensief capsules brengen met 700 mg origineel kurkumapoeder per capsule de hoogst mogelijke dosis - slechts één kleine, gemakkelijk in te slikken capsule per dag! Prijswinnaar 03/2020 in de categorie kurkuma capsules bij vergleich1.de
 • ✅ TOPKWALITEIT BIJ DE GRONDSTOFFEN - origineel kurkuma uit India - met curcumine & piperine - onze geelwortel capsules bevatten 100% zuiver kurkumapoeder uit India. Voor een optimale biobeschikbaarheid hebben de capsules ook piperine uit peper extract, wat een hoogwaardige kwaliteit bevat en in een laboratorium is getest. In de traditionele Indische Ayurveda therapie wordt kurkuma vaak gebruikt om ontstekingen en huidproblemen te behandelen.
 • ✅ 400 CAPSULES VOOR EEN 13 MAAND DURENDE VERZORGING - beste prijs-kwaliteitsverhouding - Wij leveren u 400 hoog gedoseerde, veganistische kurkuma tabletten voor een 13-maand lange gebruik samen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Met andere woorden, dekken de 400 curcuma capsules de behoefte voor meer dan 13 maanden.
 • ✅ TOPKWALITEIT GETEST IN EEN LABORATORIUM - 100% veganistisch en zonder kunstmatige toevoegingen - ons hoogwaardig kurkumapoeder wordt zonder kunstmatige toevoegingen, genmanipulatie of dierlijke bestanddelen verwerkt. Naast het testen van het kurkumagehalte laten wij onze kurkuma capsules door een zelfstandig Duits laboratorium op zuiverheid, alle mogelijke schadelijke stoffen en nog veel meer testen. En dat natuurlijk lactose- en glutenvrij en zonder conserveringsmiddelen.
 • ✅ MERKKWALITEIT, GEPRODUCEERD IN DUISTLAND - geproduceerd onder de hoogste kwaliteitsnormen en de strengste kwaliteitscontroles in Duitsland. Elk GloryFeel product wordt regelmatig door een geaccrediteerd laboratorium in Duitsland getest. ▶️ Indien gewenst, sturen we u graag de testrapporten toe.
Bestseller Nr. 3
250 Kurkuma Capsules + PROBIOTICS met Gember en Zwarte Peper | 1460mg | Kurkuma Capsules met Curcumine en Piperine | Natuurlijke Anti-Inflammatoire | Bio Gecertificeerd | Geproduceerd in EU
 • 🌎 UNIEK PROBIOTISCH ENRICHED KURKUMA MET GEEN ADDITIVEN - Aldous Bio Kurkuma pillen bevat 1460mg per dagelijkse dosis. Onze geavanceerde formulering voegt een probiotisch mengsel toe aan puur kurkuma-extractpoeder met gember en zwarte peper dat de ontgiftende en stofwisselingsbevorderende werking versterkt, en de ontstekingsremmende en antioxiderende kracht van basiskurkumaformules zonder probiotica verhoogt, met betere resultaten voor spijsverteringsproblemen of gewrichtspijn.
 • 💊 250 CAPSULES (182,5g) VOOR 125 DAGEN BIO SUPPLEMENTATIE - Voor gewrichtspijn en spierpijn, voor het tegengaan van celveroudering en voor gezonder haar en een gezondere huid is een geavanceerde formulering nodig, gemaakt met eersteklas grondstoffen van 100% natuurlijke oorsprong en zonder hulpstoffen. Wij verrijken de standaardformulering van andere merken met een mix van probiotica die de darmtransit bevorderen en een opgeblazen gevoel en gasvorming in de buik verminderen.
 • ⭐ ALDOUS BIO is geteeld in de beste natuurlijke omgeving met zeer zuiver water en vrij van toxische residuen van pesticiden, antibiotica, synthetische meststoffen, additieven en bewaarmiddelen. Ons droogproces garandeert het behoud van de uitstekende voedingseigenschappen en maximale absorptie van ons Kurkuma-extract met Zwarte Peper en Gember + Probiotics in plantaardige capsules, zonder nadelige reacties te veroorzaken.
 • ♻️ ETHISCH, DUURZAAM EN PLASTIC-VRIJ PRODUCT - De filosofie van Aldous Bio is gebaseerd op het idee dat we de beschikbare natuurlijke hulpbronnen niet mogen uitputten om onze producten te vervaardigen. Om dit doel te bereiken: wij brengen alleen biologische producten van GGO-vrije kwaliteit op de markt. Wij gebruiken geen plastic verpakkingen en gebruiken een formaat van 250 capsules curcumine om de verzending en de CO2-uitstoot te beperken.
 • 🌱 OOK VOOR VEGANEN EN VEGETARIËRS - Aldous Bio kurkuma bio met gember en piperine is een ideaal product om veganistische of vegetarische diëten aan te vullen omdat het geen dierlijke gelatine, gluten, melk, lactose of genetische manipulatie bevat. Al onze producten zijn biologisch, milieuvriendelijk, eerlijk geproduceerd zonder gebruik van dierlijke ingrediënten en economisch duurzaam.
Bestseller Nr. 4
Biologische kurkuma-capsules - 40-voudige biobeschikbaarheid zonder peper - winnaar 2020 - C14- gecertificeerd - 60 stuks
 • INNOVATIEF - Phytholystic kurkuma is het eerste holistische kurkuma-extract dat het geheel van de kurkuma-wortel gebruikt en op een natuurlijke manier een bijzonder hoog curcuminegehalte bereikt.
 • DETAILS - De biologische kurkuma-capsules combineren de diversiteit van meer dan 235 curcuma- plantenstoffen. Twee capsules (dagelijkse dosis) bevatten het equivalent van 23g verse kurkuma - afkomstig uit de biologische landbouw.
 • SNELLE BESCHIKBAARHEID - Het organische extract heeft een 40-voudige verhoogde biologische beschikbaarheid in vergelijking met natuurlijke kurkuma. Dit wordt op natuurlijke wijze verhoogd zonder gebruik te maken van zwarte peper (piperine).
 • GEEN TOEVOEGINGEN - Cellavent Kurkuma is een kurkuma met een volledig spectrum. Zuivere biologische curcumine - vrij van toevoegingen, smaakstoffen of hulpstoffen, piperine en gammacyclodextrine.
 • KWALITEIT - De veganistische kurkuma-capsules zijn in Duitsland samen met Oncotrition onder farmaceutische kwaliteit geproduceerd, zodat u betrouwbaar wordt voorzien van hoogwaardige kurkuma.
Bestseller Nr. 5
Kurkuma capsules hooggedoseerd met vitamine D3 | Micellaire curcumine, 185x hogere biologische beschikbaarheid zonder piperine | 1 vloeibare capsule per dag - komt overeen met 6600 mg kurkumapoeder
 • ✔️ 185X HOGERE BIOBESCHIKBAARHEID - Dankzij het gebruik van micellaire vorm verhoogt LICUR de biologische beschikbaarheid van curcumine met 185 keer, wat zorgt voor een stabiel curcumine-niveau in het plasma gedurende minimaal 24 uur. Met de NovaSOL-formule kunt u optimaal profiteren van de gezondheidsvoordelen van het gebruik van deze stof. Eén capsule micellaire curcumine komt overeen met 6600 mg curcumine poeder per dag.
 • 💊 1 CAPSULE DAGELIJKS - U heeft slechts één capsule per dag nodig om de maximale dosis curcumine gedurende ten minste 24 uur aan uw lichaam toe te dienen. De vloeibare curcumine in Licur irriteert je spijsvertering niet omdat het geen peper, bioperine of piperine bevat. V-CAPS capsules zijn gemakkelijk door te slikken en lossen direct na inname op. Licur is ook geschikt voor veganisten en vegetariërs
 • ☀️ MET VITAMINE D - De vitamine D in Licur 7000D ondersteunt de goede werking van het hele lichaam. Het versterkt het immuunsysteem, is verantwoordelijk voor de goede ontwikkeling en mineralisatie van botten. Reguleert de juiste fosfor- en calciumgehaltes in het bloed. Het heeft een positief effect op het werk van spieren en neemt deel aan het proces van celdeling. Daarom is het uiterst belangrijk dat u het regelmatig aan uw dieet toevoegt.
 • ❤️ EIGENSCHAPPEN VAN CURCUMIN - Wanneer het correct wordt geconsumeerd, is curcumine een effectieve ondersteuning voor uw lichaam. Curcumine heeft een ontstekingsremmende werking, ondersteunt de weefselherstel, beschermt tegen het ontstaan ​​van leefstijlziekten, vertraagt ​​het verouderingsproces, heeft een beschermend effect op het spijsverteringskanaal en heeft een positief effect op het zenuwstelsel. Het heeft een positief effect op het uiterlijk van onze huid.
 • 🛡️ KWALITEIT EN VEILIGHEID - Beperkende tests en de zuiverheid van de samenstelling van onze producten garanderen uw veiligheid. Zodat u veilig de voordelen van curcumine kunt ervaren. Licur is het premium kwaliteitsproduct dat al is opgemerkt door duizenden klanten die het in hun dagelijkse voeding hebben opgenomen. Als u binnen 30 dagen geen positieve effecten ziet, neem dan contact met ons op. We betalen je geld terug.
Bestseller Nr. 6
Kurkuma extract (95% curcumine) - 500 mg - 180 vegan capsules voor 6 maanden voorraad- Curcumine met zwarte peper & gember - Hoge biologische beschikbaarheid - van maxmedix
 • 500 mg kurkuma met 95% curcumine - Onze kurkuma capsules bevatten 95% curcumine. Elke capsule bevat 500 mg kurkuma-extract en 475 mg curcumine.
 • Hoge biologische beschikbaarheid door zwarte peper - Onze capsules met kurkuma extract zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De kurkuma capsules bevatten gember en zwarte peper om een ​​hoge biologische beschikbaarheid.
 • 180 capsules voor 6 maanden - Met 1 capsule per dag gaat dit supplement maar liefst 6 maanden mee. Dat is veruit de beste prijs-hoeveelheid verhouding, zonder in te leveren op kwaliteit.
 • Premium ingrediënten - We zijn er trots op dat we natuurlijke en grondig geteste ingrediënten kunnen gebruiken om eerlijke supplementen te maken. We produceren volgens hoge GMP-normen en zonder onnodige toevoegingen.
 • Kwaliteit van maxmedix - Als familiebedrijf met meer dan 15 jaar ervaring zijn we trots op het leveren van hoogwaardige natuurlijke supplementen. We werken uitsluitend met gecontroleerde ingrediënten zodat je jezelf op de beste manier kunt ondersteunen.
Bestseller Nr. 7
Kurkuma Extract (95%) Zeer Absorberend Supplement, 90 Capsules met Ca. 11.100 mg Kurkuma Bio Kurkuma Poeder met Peper Extract, Kurkuma en Piperine Plus, Veganistisch en Leverzuiverend Supplement
 • ✅ GEZONDHEIDSSUPPLEMENT MET KURKUMA EN PIPERINE - één capsule bevat 350,5 mg kurkuma-extract, waarvan 333 mg curcumine! Het curcuminegehalte van ÉÉN capsule komt overeen met dat van ongeveer 11.100 mg kurkumapoeder.
 • ✅ PURE CURCUMA UIT INDIA - We hebben ons hooggedoseerd extract van 95% originele Indiase kurkuma gecombineerd met zuiver biologisch geelwortel poeder voor een optimaal voedingsprofiel (200 mg) verrijkt met 10,5 mg zwarte peper extract voor een optimale biologische beschikbaarheid!
 • ✅ WAT ZIJN DE EIGENSCHAPPEN EN VOORDELEN VAN KURKUMA? Geelwortel wordt van oudsher in de Ayurvedische geneeskunde gebruikt en staat bekend als een krachtige, natuurlijke ontstekingsremmer, maar ook om zijn zuiverende werking en ondersteuning van de leverfuncties.
 • ✅ HOOGGEDOSEERD & HOGE KWALITEIT - onze curcumine met zwarte peper tabletten werden geformuleerd zonder gelatine, en zijn vrij van antiklontermiddelen (magnesiumstearaat), vrij van kleurstoffen, van nature GMO-vrij, lactosevrij, glutenvrij en 100% veganistisch.
 • ✅ DUITS KWALITEITSMERK - Alle GloryFeel-producten worden in Duitsland volgens de hoogste kwaliteitsnormen vervaardigd en zijn onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles en regelmatige tests door erkende testlaboratoria. Neem contact met ons op voor meer informatie, wij sturen u graag de resultaten van onze tests toe!
Bestseller Nr. 8
Biologische kurkuma 2280 mg (hoge sterkte) met zwarte peper en gember - 180 veganistische kurkuma-capsules met actief ingrediënt curcumine I UK Gemaakt door Prowise Healthcare
 • 👉 HOOGSTE STERKTE TURMERIC MET ZWARTE PEPER & GEMBER? - Elke dagelijkse portie van 2280 mg (3 capsules) van onze kurkuma bevat: 2160 mg biologische kurkuma (720 mg per capsule), 90 mg gember (30 mg per capsule) en 30 mg zwarte peper (10 mg per capsule). Beste kwaliteitsproduct op de markt van Trusted Brand. Elke fles met 180 capsules gaat 3 maanden mee, wat een ongelooflijke prijs-kwaliteitverhouding is.
 • 👉 Kwaliteitscontrole en premium ingrediënten - We zijn trots op de volledige kwaliteitscontrole van mengen tot vervolgtesten Prowise Kurkuma-capsules zijn samengesteld door professionals in de gezondheidszorg en geproduceerd volgens hoge kwaliteitscontrolenormen volgens de GMP-richtlijnen. Prowise Healthcare makkelijk door te slikken capsules bevatten Kurkumapoeder met Zwarte Peper (Piperine) en Gember, om de opname van Curcumine (werkzame stof in Kurkuma) te vergroten.
 • 👉 SOIL ASSOCIATION GECERTIFICEERD BIOLOGISCH: Biologisch gecertificeerd zijn door de Soil Association garandeert u een product zonder chemicaliën dat 100% natuurlijk is voor uw lichaam en het milieu. Er zijn hogere wettelijke normen waaraan we moeten voldoen om certificering te behalen, maar we doen dit om u een veilige, hoogwaardige en effectieve aanvulling te garanderen.
 • 👉 100% Pure- We gebruiken alle natuurlijke ingrediënten. Vrij van ✘lactose, ✘zout, zetmeel, ✘maïs, ✘tarwe/gluten, ✘gist, ✘zuivel, ✘kunstmatige conserveringsmiddelen & kleurstoffen en genetisch gemodificeerde organismen (✘GGO's). Verder zijn onze supplementen veganistisch en vegetarisch vriendelijk, bevatten GEEN hulpstoffen, vulstoffen of bindmiddelen; we gebruiken alleen ingrediënten die duurzaam zijn geproduceerd, niet-GGO's en allergenenvrij zijn.
 • 👍 Donaties aan goede doelen - We zijn trots om samen te werken met Vitamin Angels UK, een liefdadigheidsinstelling die levensreddende voedingsondersteuning schenkt aan kinderen onder de vijf jaar, nieuwe moeders en zwangere vrouwen die risico lopen op ondervoeding. Als u vitamines bij ons koopt, helpt u niet alleen uzelf. Je helpt een kind in nood en een moeder.
UitverkoopBestseller Nr. 9
Kurkuma Curcumine, Gember met Zwarte Peper 670mg - 120 Veganistische en vegetarische capsules | Kurkumacapsules High Strength - VK Gemaakt door Prowise Healthcare
 • 👉 Waarom is Prowise kurkuma beter dan andere kurkumasupplementen? - Prowise Turmeric-ingrediënten komen uit India's beste broningrediënten en we hebben capsules in het VK vervaardigd. Dat betekent dat elke batch krachtig is getest en als deze eenmaal is doorlopen, wordt onze stringente kwaliteitscontrolebatch getest als "Pass".
 • 👉 HOGE POTENTIE & PREMIUM KWALITEIT INGREDIËNTEN - 100% puur - We gebruiken alle natuurlijke ingrediënten. Vrij van ✘lactose, ✘zout, ✘zetmeel, ✘ize, ✘tarwe / gluten, ✘yeast, ✘dairy, ✘ kunstmatige conserveermiddelen & kleuren en genetisch gemodificeerde organismen (✘GMOs).
 • 👉 GEFORMULEERD VOOR MAXIMALE ABSORPTIE & BIOBESCHIKBAARHEID - We zijn er trots op dat we Kurkuma, Gember met Zwarte Peper hebben gelanceerd voor een betere opname en daarna hebben veel bedrijven hetzelfde gevolgd. We begrijpen de wetenschap achter alle ingrediënten en daarom richten we ons op formuleringen met meerdere componenten, zodat onze klanten kunnen profiteren.
 • 👉 Brievenbus & reisvriendelijke verpakking - Bij Prowise denken we innovatief en we willen ons altijd concentreren op hoe we het onze klanten gemakkelijk kunnen maken, vooral wanneer ze niet thuis of op reis zijn. Na intensief onderzoek kwamen we tot een platte flesverpakking, wat bij onze lancering nog een vrij nieuw idee was en nu zijn er veel andere bedrijven die dezelfde verpakking volgen.
 • 👉 Geld-terug-garantie - We hebben zoveel vertrouwen in ons product dat we, na het afronden van een hele verpakking van producten als klanten geen resultaten zien, zonder enige vraag zullen terugbetalen.
Bestseller Nr. 10
Kurkuma Biologisch 100% Natuurlijk | Optimale Combinatie van Kurkuma en Zwarte Peper | 120 Vegan Capsules met Hoge Absorptie van Curcumine, Gember en Piperine | Nutralie
 • KURKUMA SUPPLEMENT: elke capsule Kurkuma van Nutralie bevat 650mg curcuma die bestaat uit curcumine, waardoor het een sterproduct op de markt is. De formule van het supplement bevat ingrediënten die ontstekingsremmend en antioxiderend kunnen werken en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en voor mensen die lijden aan gewrichts- of spijsverteringspijn.
 • VERSTERKTE FORMULE DOOR DE VOORDELEN VAN ZWARTE PEPER EN GEMBER: we vullen onze formule aan met geconcentreerde zwarte peper met piperine, wat essentieel is voor het versterken van de voordelen van kurkuma. Gember is ideaal om de stofwisseling te ontgiften en te stimuleren.
 • BIOLOGISCH, VEGAN EN NATUURLIJK: onze capsules zijn 100% biologisch en veganistisch. Kurkuma complex is geformuleerd met de hoogste kwaliteit, natuurlijke en biologische ingrediënten. Het hele productieproces van het kurkuma-complex is gecontroleerd en gecertificeerd volgens de strengste kwaliteitsprotocollen.
 • CURCUMINE EN PIPERINE: De formule van Kurkuma van Nutralie bevat zuiver extract van de beste curcumine, die samen met gember en de piperine afkomstig van zwarte peper de celveroudering kan tegengaan en kan helpen om een gezondere huid en haar te krijgen.
 • ANTIOXIDANT EN ANTI-INFLAMMATIE: Kurkuma is een van de kruiden met meer heilzame eigenschappen voor de gezondheid. Het helpt ontstekingen te bestrijden door gewrichtspijn te verlichten, is een krachtige antioxidant en helpt onze spijsvertering te verbeteren.
Bestseller Nr. 11
BioNutra® Bio Kurkuma Capsules | 240 x 750 mg | Met Zwarte Peper voor Optimale Absorptie | Supplement van Biologisch Kurkumapoeder
 • BIO KURKUMA CAPSULES - 240 veganistische, hooggedoseerde capsules (710 mg biologische kurkuma en 40 mg biologische zwarte peper) in premium kwaliteit, voorzichtig gedroogd en van 100% biologische teelt. Veganistisch, lactosevrij, glutenvrij, vrij van additieven zoals magnesiumstearaat of vulstoffen, residu-gecontroleerd.
 • PAKKET VOOR 2 MAANDEN - Met vier capsules per dag is de inhoud goed voor 2 maanden. De goudglanzende kurkuma (Curcuma Longa) bevat veel werkzame bestanddelen. In combinatie met zwarte peper kunnen de actieve bestanddelen nog beter beschikbaar worden gemaakt voor het lichaam. (zie referenties*)
 • DUITSE PRODUCTKWALITEIT - Inkapseling en kwaliteitscontrole worden in Duitsland uitgevoerd volgens hoge veiligheidsnormen. De grondstoffen zijn voor 100% afkomstig van gecontroleerde biologische teelt. Elke partij is traceerbaar van de producent tot de eindgebruiker.
 • BESTE PRIJS PERFORMATIE - Wij geloven dat TOP kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Om onze klanten de meeste waarde te bieden, richten wij ons op meer inhoud, minder verpakking, kortere leveringsketens, minder reclame en meer op echte klanttevredenheid en -aanbeveling.
 • BIONUTRA - staat voor echte biologische kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Wij hechten waarde aan de hoogste zuiverheid en gecontroleerde kwaliteit. Onze producten zijn gebaseerd op wetenschappelijke grondigheid en jarenlange ervaring op het gebied van superfoods.
UitverkoopBestseller Nr. 12
Organische Kurkuma - 240 veganistische capsules - 4.500mg (Organische kurkuma + organische zwarte peper) per dag - Met 225mg Curcumine + 102mg Piperine - Laboratorium getest zonder toevoegingen gemaakt in Duitsland
 • ✅ ORGANISCHE KURKUMA MET ZWARTE PEPER + 4.500 mg HOGE BIOLOGISCHE BESCHIKBAARHEID - Onze biologische kurkuma tabletten leveren 4.500 mg pure kurkuma en 102 mg zwarte peper per dagelijkse portie van 2 x 3 capsules. Bio zwarte peper en piperine helpen bij de absorptie van curcumine in het lichaam. Zacht voor de maag: deze veganistische capsules zijn bestand tegen maagsap omdat vele mensen gevoelig kunnen reageren op kurkuma.
 • ✅ KURKUMA, ANTI-INFLAMMATOIR EN ANTIOXIDANT: Kurkuma extract is een specerij met ontgiftende eigenschappen, want het stimuleert de lever om vetten te metaboliseren, helpt ook om de bloedsuikerspiegel onder controle te houden, gaat de stagnatie van vloeistoffen tegen en is bovendien een uitstekend middel tegen gewrichtspijn en gewrichten.
 • ✅ LABO GETESTE KWALITEIT, 100% PUUR - Met curcumine en piperine plus van 100% pure kurkuma & biologische zwarte peper. Wij gebruiken 100% natuurlijk biologische grondstoffen. Daarbovenop zijn zowel ons biologisch kurkumapoeder als onze zwarte peper afkomstig uit gecontroleerde biologische teelt (DE-ECO-003) in de gekende geelwortel landen: India, Indonesië en Sri Lanka. Natuurlijk lactosevrij, glutenvrij en zonder scheidingsmiddelen.
 • ✅ KWALITEITSMERK - Alle GloryFeel producten worden in Duitsland volgens de hoogste kwaliteitsnormen vervaardigd en zijn onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles en regelmatige tests door erkende testlaboratoria. Neem contact met ons op voor meer informatie, wij sturen u graag de resultaten van onze tests toe!
Bestseller Nr. 13
Bio Curcuma - 365 veganistische capsules - 4560 mg (Bio Kurkuma + zwarte peper) per dagportie - met curcumine & piperine - laboratoriumgetest - hoge dosis - veganistisch
 • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding: 365 capsules met hoge dosering 4560 mg per dagelijkse portie (6 capsules), waarvan 4500 mg zuiver biologische kurkuma met 225 mg curcumine en 60 mg zwart peperextract met 57 mg piperine gehalte.
 • Premium grondstof: ons kurkuma poeder komt uit gecontroleerde biologische teelt. Ons hoogwaardige biologische curcuma poeder wordt bijzonder voorzichtig in India, het thuisland van de curcuma-wortel geteeld.
 • Onafhankelijk laboratoriumgetest: laboratoriumgetest op belastingen en verontreinigingen, zoals zware metalen, schimmels, E. Coli, salmonella en andere relevante testcriteria.
 • Veganistisch en zonder ongewenste toevoegingen: onze biologische curuma capsules bevatten geen ongewenste toevoegingen en zijn 100% veganistisch. De capsules zijn vrij van magnesiumstearaat, aroma's, kleurstoffen, stabilisatoren, gelatine en natuurlijk ook GMO-vrij, lactosevrij, glutenvrij en zonder conserveringsmiddelen.
 • Productie en jouw tevredenheid: het Vit4ever assortiment omvat talrijke voedingssupplementen met een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Alle producten worden gemaakt van hoogwaardige premium grondstoffen en uitsluitend in gecertificeerde EU-bedrijven. Tot onze productielocaties behoren Duitsland en Nederland. Als u niet tevreden bent met ons product, maar hulp en advies nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op.
Bestseller Nr. 14
Biologische kurkuma capsules | 180 stuks | 4800mg kurkuma per dagelijkse dosis | vers gemalen kurkuma wortel in biologische kwaliteit | veganistisch | vom Achterhof
 • KURKUMA De gele knol, die vooral bekend is uit de Indiase Ayurveda-leer, verbergt het potentieel van de natuur. Onze veganistische kurkuma-capsules bevatten 0,6 g natuurlijk, versgemalen kurkumapoeder.
 • ORGANISCHE KWALITEIT Het kurkumapoeder is afkomstig van gecontroleerde biologische teelt. De capsulehulzen zijn ook gemaakt van gecertificeerde en zuiver plantaardige ingrediënten (HPMC) en zijn dus ideaal voor een veganistisch dieet.
 • PRACHTIGE CAPSULE-VORM Ideaal voor onderweg of voor iedereen die in het dagelijks leven niet meer zonder zijn kurkuma wil.
 • VOORZICHTIG De kurkuma-capsules worden met liefde en de grootst mogelijke zorg geproduceerd in een complex proces zonder toevoeging van antiklontermiddelen (zoals magnesiumstearaat) en vulstoffen.
 • AANBEVOLEN DOSERING Neem 2 maal daags 4 capsules in met voldoende vloeistof.
Bestseller Nr. 15
Kurkuma-capsules hoge dosering Acurmin PLUS - micellaire curcumine C14 gecertificeerd - zonder peper, piperine, 60 capsules
 • BIOLOGISCHE BESCHIKBAARHEID - Acurmin PLUS heeft de hoogst gemeten biologische beschikbaarheid (185-voudig) van curcumine in vorm van natuuridentieke micellen, waardoor het niveau van curcumine op lange termijn stabiel is.
 • DETAILS - Acurmin PLUS is wereldwijd de eerste micellen curcumine met C14-certificering die u beschermt tegen synthetische en uitgerekte kurkuma - maagvriendelijk zonder peper, bioperine en piperine.
 • VERBETERT GEZONDHEID & VERSTERKT AFWEER- De Micellen-Curcuma-capsules dragen met de "zon" - Vitamine D3 bij aan een sterk immuunsysteem en aan het behoud van normale botten en gezonde spieren.
 • GOED VERDRAAGBAAR  - Met slechts 2 capsules per dag wordt u optimaal voorzien van curcumine. Door het vermijden van stoffen die de maag irriteren, bereiken we een effectieve absorptie zonder het lichaam te belasten.
 • KWALITEIT - Cellavent Healthcare staat voor betrouwbare, farmaceutische kwaliteit. Acurmin PLUS wordt geproduceerd onder GMP- en IFS-voorwaarden en wordt voortdurend gecontroleerd - een PLUS voor uw gezondheid.
Bestseller Nr. 16
Kurkuma Capsules met Zwarte Peper Hoge Dose 95% Curcumine Piperine Curcuma Forte Antioxidant Gunstig Voor Gewrichten Spijsvertering leverfunctie 90 Plantaardige Capsules Vegan EC N2 Natural Nutrition
 • ⚡KRACHTIGE NATUURLIJKE ONTSTEKINGSREMMER, ANTIOXIDANT, SPIJSVERTERING EN DETOX (ONTGIFTING): Het natuurlijke supplement van Kurkuma Piperina van N2 Natural Nutrition is een krachtige natuurlijke ontstekingsremmer. Het kan gunstig zijn voor je lever zijn vanwege de hepato protectieve eigenschappen. Het supplement kan je helpen bij het elimineren van giftige afvalstoffen uit het lichaam en daarbij kan het ten goede komen voor je maag-darmkanaal.
 • ⭐ DE MEEST EFFICIËNTE KURKUMA MET BETERE OPNAME EN CONCENTRATIE VAN ACTIEF MIDDEL 95% CURCUMINE: Het supplement van kurkuma Piperina heeft niet alleen de hoogste concentratie Curcumin 95% (760 mg Curcumin), maar bevat ook zwarte peper (95% Piperine) die de assimilatie van kurkuma verhoogt, waardoor de absorptie en efficiëntie van het supplement wordt verhoogd.
 • 💊 CAPSULES CHLOROPHYLL, VRIJ VAN MAGNESIUMSTEARAAT, GLUTEN EN LACTOSE: Ons kurkuma-piperine supplement zit in plantaardige chlorofyl capsules en niet in tabletvorm, om maximale concentratie en zuiverheid te bieden, het gebruik van agglomeraten te minimaliseren, de absorptie van de actieve ingrediënten te maximaliseren en het vermindert darmirritatie.
 • 🌿 VEGANISTISCHE CERTIFICAAT: 100% natuurlijke supplement, met VEGAN certificering door de British “The Vegetarian Society”. Vervaardigd in CE-laboratoria, voldoen ze aan de strikte productienormen en processen volgens de ISO 9001 norm, Amerikaanse FDA, GMP (Good Manufacturing Practices). Onze ingrediënten zijn transgeen vrij en zijn volgens het “Cruelty-free” principe gemaakt (Zonder dierproeven).
 • 📩 GARANTIE TEVREDENHEID: Voor het N2 Natural Nutrition is de tevredenheid van onze klanten de reden van ons bestaan. Als u vragen of suggesties heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team met goede voedingsdeskundigen en supplementen-experts zullen je graag adviseren over de beste oplossing voor jou.

Kurkuma is een specerij die al eeuwen wordt gebruikt in de Indiase keuken. Het actieve ingrediënt in kurkuma, curcumine, is een krachtige ontstekingsremmer en antioxidant. Als zodanig is aangetoond dat het gunstig is bij de behandeling van artritis en andere ontstekingsaandoeningen.

Er zijn tegenwoordig veel merken kurkumacapsules op de markt. Niet alle capsules bevatten echter dezelfde kwaliteit of hoeveelheid curcumine. Sommige merken hebben een te laag of te hoog gehalte aan curcumine om effectief te zijn. Anderen hebben vulstoffen of additieven die bijwerkingen zoals maagklachten en diarree kunnen veroorzaken.

Het is belangrijk om uw kurkuma-capsules te kopen bij een gerenommeerd bedrijf dat duidelijke informatie geeft over de ingrediënten en kwaliteit van hun product op het etiket.

Hoeveel kost een fles kurkuma-capsules?

De prijs van een fles kurkuma-capsules kan variëren van 5 tot 80 euro. De prijs varieert afhankelijk van de fabrikant en de bestelde hoeveelheid.

Wat zijn de voordelen van kurkuma-capsules?

Er zijn veel voordelen die kunnen worden geassocieerd met het consumeren van kurkuma-capsules. Ze zijn een natuurlijke manier om ontstekingen te bestrijden en ze hebben ook ontstekingsremmende eigenschappen.

Kurkumacapsules zijn een goede manier om ontstekingen in het lichaam te verminderen. Ze hebben ook ontstekingsremmende eigenschappen waardoor ze een effectief middel zijn tegen artritispijn, gewrichtspijn en spierpijn.

Wat zijn de bijwerkingen van kurkuma-capsules?

Kurkuma is een specerij en een krachtige antioxidant die in veel Indiase gerechten terug te vinden is. Het is aangetoond dat het veel gezondheidsvoordelen heeft, maar het heeft ook bijwerkingen.

Kurkumacapsules zijn een van de meest populaire manieren om kurkuma te consumeren, omdat ze handig en gemakkelijk in te nemen zijn.

Er zijn echter enkele bijwerkingen van kurkuma-capsules waarvan u op de hoogte moet zijn voordat u besluit om ze al dan niet in te nemen.

De belangrijkste bijwerking is dat kurkuma-capsules bij sommige mensen maagpijn, gas en een opgeblazen gevoel kunnen veroorzaken.

Welk bedrijf maakt de beste kurkumacapsules?

Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden. Er zijn veel verschillende bedrijven die kurkuma-capsules aanbieden, maar ze zijn niet allemaal op dezelfde manier gemaakt. Sommige hebben ingrediënten van hogere kwaliteit dan andere, en sommige bevatten meer of minder van het actieve ingrediënt curcumine.

Kurkumacapsules kunnen in veel verschillende vormen worden gevonden: als poeder, vloeibaar extract of als capsules die kurkumapoeder of gemalen kurkumawortel bevatten.

De beste manier om te weten welk bedrijf de beste kurkuma-capsules maakt, is door je onderzoek te doen naar het product dat je wilt kopen en ervoor te zorgen dat het door een onafhankelijke derde partij is gecertificeerd voor zijn zuiverheid en potentie.

Wat is de dosering van kurkuma capsules?

Kurkuma is een plant. Het is een kruid. Het heeft geneeskrachtige eigenschappen.

De dosering van kurkuma-capsules hangt af van het soort product dat u gebruikt en ook van de toestand waarvoor u het gebruikt. Als u het bijvoorbeeld gebruikt voor pijnverlichting, moet u meer capsules innemen dan wanneer u het zou gebruiken om uw spijsvertering te verbeteren.

Kurkumacapsules zijn te vinden in veel natuurvoedingswinkels en supermarkten, maar ze kunnen ook online worden besteld bij sites zoals Amazon of eBay.

Wat zijn de ingrediënten in kurkuma capsules?

Kurkumacapsules zijn een natuurlijke manier om de voordelen van kurkuma te benutten. Ze zijn gemaakt van een combinatie van kurkuma, zwarte peper en andere ingrediënten.

Er is niet veel onderzoek gedaan naar de mogelijke bijwerkingen van kurkuma-capsules.

Wat is het verschil tussen kurkuma-capsules en gemalen kurkuma?

Kurkuma is een specerij die al eeuwenlang als geneeskrachtig kruid wordt gebruikt. Het is een geeloranje kleur en gemalen kurkuma wordt gemaakt van de wortel van de Curcuma longa plant. De twee meest voorkomende soorten kurkuma zijn gedroogd en gemalen.

Gemalen kurkuma kan gemakkelijker worden gemengd in recepten en andere gerechten, terwijl capsules gemakkelijker mee te nemen zijn voor onderweg of als je geen toegang hebt tot water. Gemalen kurkuma wordt vaak als krachtiger beschouwd dan gedroogde kurkuma omdat het vers is gemalen, maar dit is misschien niet in alle gevallen waar.

Hoe weet ik of mijn kurkuma-capsules vers zijn?

Het belangrijkste is om naar de houdbaarheidsdatum te kijken. Als het is verlopen, moet u het niet innemen.

Vervolgens kunt u de capsules inspecteren op tekenen van lekkage of beschadiging.

Je kunt de capsules ook ruiken en als ze een vieze geur hebben, dan zijn ze waarschijnlijk niet vers.

Ten slotte moet u zoeken naar enig bewijs van geknoei aan de buitenkant van de capsule.