Beste kunstkerstboom van 2023 (TOP15)

De 15 beste kunstkerstboom beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

KADAX Alpentanne 180, kerstboom, kunstkerstboom van pvc, dennenboom met standaard, kerstversiering, kunstboom, boom met 295 takken (kerstboom 180 cm)

 • Natuurlijk uiterlijk: onze dennenboom van hoogwaardige pvc-folie wordt gekenmerkt door een zeer realistisch uiterlijk. Het natuurlijke groen van de takken lijkt op een echte boom en vervaagt niet na verloop van tijd.
 • Dicht - de kunstkerstboom bestaat uit 295 takken, waardoor hij zeer dicht is. De lange groene en bruine naalden geven het een natuurlijk karakter. De takken van de kerstboom met een standaard kunnen naar wens worden vormgegeven.
 • Geen naalden: de kunststof Alpentanne is een goede oplossing voor mensen die geen zin meer hebben in voortdurend opruimen. Onze kunstkerstboom laat geen naalden vallen, wat er aanzienlijk toe bijdraagt dat je met Kerstmis meer tijd hebt voor aangename dingen.
 • Stabiele sokkel: de kerstboom bevindt zich op de standaard van robuuste kunststof. De stabiele sokkel voorkomt het omvallen van de boom en het beschadigen van de kerstversiering. De dennenboom blijft stabiel onder het gewicht van glazen ballen en lampjes.
 • Veilig: een echte kerstboom kan bij kortsluiting gemakkelijk beginnen te branden. Bij onze kunstkerstboom is dat onmogelijk, omdat hij van vuurvast materiaal is gemaakt. De verkrijgbare maten bedragen 180 en 220 cm. In de set bevindt zich alleen de boom. De decoraties zijn niet inbegrepen.
Bestseller Nr. 2

SMEREKA® Kunstkerstboom 210 cm - 100% natuurgetrouwe spuitgietwerk, gemaakt in de EU, kunstdennenboom met standaard van metaal, Christmas tree kerstboom

 • Hoogwaardig materiaal. De kunstkerstboom is gemaakt van 100% PE-materiaal – de naalden bestaan uit 100% spuitgietwerk en verschillen daardoor duidelijk van gebruikelijke pvc-bomen. Het materiaal is bovendien vlamvertragend en B1 gecertificeerd volgens de 4102.
 • Realistisch uiterlijk en gevoel. Door het spuitgieten van de kerstboom ontstaat de indruk van een levende kerstboom, en de flexibiliteit van de takken maakt het eenvoudig om de gewenste look te creëren. Deze kunstkerstbomen worden met dezelfde precisie gemaakt als een echte kerstboom, ze zijn nauwelijks te onderscheiden.
 • Stabiele en robuuste constructie. Onze kerstboom 210 cm beschikt over een metalen standaard en metalen voet, die sterke grip en stabiliteit bieden. Deze sterke constructie zorgt ervoor dat je kunstkerstboom lang meegaat en ondanks de vele decoraties of eventuele invloeden van buitenaf veilig staat.
 • Feestelijke sfeer. De kunstkerstboom van Smareka Christmass tree 210 cm is een elegante en ecologische optie die je vakantie prachtig siert en voor een ongelooflijke sfeer zorgt. Zowel met Kerstmis als Nieuwjaar zal onze kunstkerstboom jou en je gezin vele jaren lang plezier beleven.
 • Veiligheid voor jou en je gezin. De kerstboom bestaat uit veilige, niet-giftige en milieuvriendelijke materialen, die veiligheid garanderen en zelfs bij kinderen geen allergische reacties veroorzaken.
Bestseller Nr. 3

Brigros Kunstkerstboom, dikke dennennaalden + zakken, realistisch, haken, eenvoudige montage, PVC, metalen basis, brandvertragend (120 cm, groen)

 • Creëer een magische sfeer: de kerstboom is de ware koning van de feesten, die licht en warmte in elk huis brengen en het hele gezin samenbrengen om ze te versieren met elk type decoratie. De grenzen zijn je fantasie
 • Modellen: de kunstkerstboom is verkrijgbaar in 3 verschillende modellen: groen, klassieke look en met dikke en groene takken, LED's, met warm geel licht, besneeuwd, met takken in natuurlijk donkergroen, bedekt met een deksel van kunstsneeuw en dennenappels
 • Maat: Elk model van de kerstboom is verkrijgbaar in 5 verschillende hoogtes en diameters om aan uw behoeften te voldoen: 120 cm, 150 cm, 180 cm, 210 cm, 240 cm
 • Premium: de kunstkerstboom is een kunstkerstboom van pvc met realistische naalden en dichte en flexibele takken. De boom lijkt volledig dicht en zonder gaten
 • Eenvoudig te monteren: de kerstboom bestaat uit een stabiele en antislip basis en het lichaam is verdeeld in 2 of 3 delen, afhankelijk van de gekozen grootte. Bij de levering is een tas voor het opbergen van de boom na gebruik inbegrepen
Bestseller Nr. 4

HOMCOM kunstkerstboom met 3 LED lampjes Kerstboom Kerstboom PVC metaal wit + blauw Ø60 x 120H cm

 • 1,2 M HOGE BOOM: Met een hoogte van 1,80 meter dient deze als kerstboom als decoratief hoogtepunt van elke kamer met voorgeprogrammeerde lichten en weelderige, volle boomtakken, het zal je kerstboom zijn voor de komende jaren.
 • VERLICHTE GLASVEZEL / LED-VERLICHTING: 3-kleurige LED-verlichting en veelkleurige glasvezelmodi brengen een feestelijke, uitnodigende sfeer in je huis.
 • VOLLE, AFZONDERLIJKE TAKKEN: De vele witte PVC-takpunten zorgen voor een dichte boomvorm en een levensechte uitstraling die veel ruimte biedt voor ornamenten en klatergoud.
 • EENVOUDIGE MONTAGE EN DEMONTAGE: Deze boom heeft inklapbare takken die gemakkelijke montage en demontage mogelijk maken en ook gemakkelijk opbergen na Kerstmis.
 • INCLUSIEF STABIELE METALEN VOET: De meegeleverde stevige metalen voet zorgt voor stabiliteit en helpt de boom rechtop en veilig te houden tijdens de kerstperiode.
Bestseller Nr. 5

FairyTrees FT14/FT15 Nordmanntanne Kunstkerstboom, groene stam, gemaakt van PVC, inclusief houten standaard, 180 cm, FT14-180

 • Kunstkerstbomen, zeer echt – stabiele, extreem dichte naalden, perfect om te versieren – zeer natuurgetrouwe kleur – extreem lange houdbaarheid ook na vele jaren.
 • Gemaakt in de EU van hoogwaardige materialen – takken zorgvuldig met de hand verwerkt – geïnspireerd door echte Nordmann dennenbomen – geen schuim, glitter of dennenappels, daardoor lijkt de boom zeer authentiek.
 • De verdiepingen met lange en korte takken zijn afwisselend aangebracht: de dennenboom wint daardoor aan volume en natuurlijkheid; eenvoudige montage; geen weekmakers; moeilijk ontvlambaar.
 • Levering incl. de ecologische houten standaard – boomstandaard volledig van natuurlijk hout – inklapbaar – dankzij de houten standaard ziet de kunstkerstboom er extreem stijlvol en esthetisch uit.
 • Eenvoudige montage – afhankelijk van de hoogte bestaat de kunstkerstboom uit 2 of 3 delen. Inclusief montagehandleiding en beschermende handschoenen. De doos kan bovendien als opslag worden gebruikt
Bestseller Nr. 6

National Tree Company Kunstkerstboom, groen, Dunhill-dennenboom, inclusief standaard, 2,4 m

 • Deze kunstgroene kerstboom van Dunhill is 2,7 m hoog en heeft een diameter van 167,6 cm. Met honderden individueel vervaardigde takken om volle takken te creëren, is deze boom zo ontworpen dat hij er levensecht uitziet en aanvoelt.
 • Ontworpen om er levensecht uit te zien en aan te voelen. Deze boom definieert door zijn liefde voor detail, met honderden individueel vervaardigde takpunten die de brede, volle takken vormen die ruimte creëren voor je lichten en ornamenten.
 • Deze boom beschikt over voorgemonteerde, opklapbare takken die voor een eenvoudige installatie naar beneden worden geklapt en voor een snelle en comfortabele opslag weer inklappen. 45-60 minuten opzij zetten om de boom goed te vormen door de takken terug te trekken en de punten uit elkaar te trekken.
 • Gemaakt van stevige, hoogwaardige materialen, hypoallergeen, vuurvaste naalden, is deze boom gebouwd om de komende jaren kerstsfeer te brengen. Inclusief robuuste metalen voet. Realisme: traditioneel
 • Bij National Tree Company geloven wij dat bijzondere vakantieherinneringen niet ver en weinig tussen zich hoeven te liggen. Laat onze decoraties in deze kersttijd je huis veranderen, terwijl je je concentreert om meer van deze magische momenten te creëren.
Bestseller Nr. 7

KADAX Kunstkerstboom met zilveren bolletjes en rijp, 220 cm, dennenboom van pvc, groene kerstboom met 535 takken, kunststof standaard, Ø ca. 120 cm (premium sneeuwvlok 220 cm)

 • Dicht: de besneeuwde kunstkerstboom onderscheidt zich positief ten opzichte van andere bomen. De dichte kroon en besneeuwde takken bieden een uitstekende achtergrond voor decoraties. De dennenboom is gemaakt van robuuste pvc-folie en bestaat uit 535 takken.
 • Indrukwekkend: onze kerstboom ziet er niet uit als een gewone dennenboom. De kunstdennenboom heeft wit afgeronde takken en is versierd met decoratief glas, waardoor hij in het licht glanst, net als natuurlijke rijp.
 • Decoratief: op de takken vind je niet alleen decoratief glas, maar ook parels die lijken op bevroren lijsterbes. De zilveren glitterbolletjes verdichten de kerstboomtakken, wat geen extra decoraties vereist.
 • Stabiel: de kunstkerstboom wiebelt niet onder het gewicht van kerstversieringen, omdat hij is uitgerust met een stabiele standaard die voor het evenwicht zorgt. De sokkel bestaat uit robuuste kunststof.
 • Keuze uit twee maten: onze dennenboom is verkrijgbaar in twee maten: 180 en 220 cm. Daardoor kun je het model kiezen dat het beste bij je woning past. Eenvoudige montage: afhankelijk van de hoogte bestaat de kunstspar uit 2 of 3 delen. Het product is vervaardigd in de Europese Unie.
Bestseller Nr. 8

DecoKing Kunstkerstboom dennenboom kerstboom dennenboom Lena, plastic, groen, 180 cm

 • Wij bieden je mooie dennenbomen aan, die probleemloos zijn – geen lang onderzoek naar de betreffende boom en geen vallende bladeren meer.
 • De dennenboom ziet er altijd fris en mooi uit. Dankzij de plastic standaard wordt er geen krassen op je vloer.
 • Elke boom steunt op een stevige stalen buis met een stabiele afsluiting, zo weet je zeker dat de boom altijd rechtop staat en zich altijd echt mooi presenteert.
 • De grootte is van de standaard tot aan de top gemeten. De punt is in werkelijkheid langer dan op de foto, maar je kunt hem indien nodig eenvoudig inkorten.
Bestseller Nr. 9

Excellent Trees® LED Jarbo 60 cm Mini Kerstboom met LED verlichting - Kunstkerstboom met LED Verlichting - 35 Lampjes

 • De Excellent Trees LED Jarbo kunstkerstboom 60 cm met 55 LED lampjes heeft zachte naalden en krijgt een mooie uitstraling door zijn vorm.
 • Hoogwaardige mini kerstboom - De kunstkerstboom is gemaakt van hoogwaardig PVC materiaal en zorgt ervoor dat de boom er vol uitziet.
 • Opbergen - De kerstboom wordt geleverd in een stevige doos zodat hij na de feestdagen gemakkelijk op te bergen is.
 • Garantie - Bij de Excellent Trees LED Jarbo verlichte kunstkerstboom 60 cm zit 2 jaar garantie
 • Verlichting kunstkerstboom - De kerstboom is voorzien van 35 LED lampjes die al verwerkt zijn in de takken. De LED verlichting geeft een mooi warm licht.
Bestseller Nr. 10

Kunstkerstboom Blooming groen – hoogte 1,50 m – 369 takken – luxe kwaliteit

 • Feeric Christmas - Kunstkerstboom, groen, premium kwaliteit, hoogte 150 cm
 • Deze hoogwaardige kunstkerstboom bestaat uit 24 takken en 366 strengen. Hij wordt geleverd met een metalen voet. Afmetingen: spanwijdte 100 cm en hoogte van de dennenboom 150 cm. Materiaal: PVC-takken en metalen staven. Automatische opening van de takken. Alleen geschikt voor gebruik binnenshuis. Praktisch, kan gemakkelijk worden opgeborgen en elk jaar opnieuw worden gebruikt.
 • Model: Groen
Bestseller Nr. 11

Kunstkerstboom met metalen standaard, spar 150 cm - 240 cm (Donkergroen, 150cm 380Tips)

 • Gratis verzending: wij bieden ook gratis standaard verzending naar het nationale schiereiland als uw aankoop NO PRIME 200 euro overschrijdt
 • 【Hoge kwaliteit】 Kunstkerstboom, extra gevuld met lamettabladeren, met metalen standaard, bomen van hoogwaardig kunststof met mat effect, super natuurlijk en vulling
 • Veiligheid: de punten/takken zonder weekmakers zijn flexibel, zullen kinderen niet beschadigen, je kunt ze zonder problemen zowel binnen als buiten gebruiken.
 • Eenvoudige installatie: alle takken worden in de middenstam gebonden en hoeven alleen de positie en de uitlijning aan te passen, afhankelijk van de maat van de boom worden 2 of 3 afzonderlijke middenstammen geleverd, die lineair met elkaar verbinden.
 • Inhoud: individuele verpakking
Bestseller Nr. 12

TWIDDLERS 120cm Kunstkerstboom, Kerstboom met 260 Spitsen & Metalen Kerstboomstandaard - Vlamvertragend & Gemakkelijk in elkaar te zetten

 • Origineel - We hebben extra tips aan onze bomen toegevoegd om een authentiek uiterlijk te garanderen.
 • Sterk en stevig - een stoere metalen standaard zorgt voor stabiliteit voor uw ultieme kerstversiering. Gemaakt van authentiek, brandwerend PVC-materiaal.
 • Flexibel - Wordt compact geleverd in de doos, maar buig de takken naar behoefte voor een luxueuze uitstraling. Als je klaar bent opvouwen en bewaren voor volgend jaar.
 • Milieuvriendelijk - Onze spaarzame bomen kunnen jarenlang perfect gebruikt worden in huis of in de tuin, voor gebruik binnen en buiten.
 • Garantie - We bieden 100% garantie op al onze producten. Als u vragen of problemen heeft, neem contact met ons op en we helpen u graag verder.
Bestseller Nr. 13

Hengmei Kunstkerstboom 210 cm, kerstboom van pvc, groen, met metalen standaard, ca. 750 twijgen, Lena kerstdecoratie (groen pvc, 210 cm)

 • De kerstboom is 210 cm hoog met 750 twijgen, onderdelen inclusief 3 boomdelen en de metalen standaard.
 • Deze dennenboom ziet er altijd fris en mooi uit. De robuuste boombasis biedt stabiliteit om je boom rechtop te houden en breuken te voorkomen, zodat je boom het hele seizoen door staat.
 • Lang houdbaar, zelfs na vele jaren gebruik. Na het kerstfeest kun je de kerstboom gewoon weer in de meegeleverde bewaardoos opbergen.
 • Eenvoudig te installeren. De gedetailleerde handleiding [mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands] zorgt dat je de boom heel eenvoudig kunt opbouwen.
 • De takken van deze kerstboom zijn gemaakt van hoogwaardig pvc, waardoor hij er echt en voller uitziet. Extreem dichte naalden, perfect om te versieren. Ideaal voor een klein appartement, kinderkamer, bedrijf of kantoor. Echt lijkende boom, een opvallende aanvulling op elke ruimte tijdens de feestdagen.
Bestseller Nr. 14

60 CM Mini-kerstboom, Ster Boomkroon,Versierde Geschenkdozen en Hangende Ornamenten Voor Ddoe-Het-Zelf Kerstdecoraties, Multifunctionele Kunstkerstboom

 • 🎄【Perfect Kerstcadeau】 deze betoverende tafelboom heeft een feestelijke sfeer, 60 cm grote kunstkerstboom, vele mooie decoraties, inclusief rode bessen, dennenappels, gouden klokken, kleurrijke ballen, delicate strikgouden boomsterren ter decoratie van je vakantie.
 • 🎄【Eenvoudig te Monteren】Slechts een paar eenvoudige stappen: 1. Haal de kleine kerstboom eruit en ontvouw de takken. 2. Hang alle doe-het-zelf-accessoires op. 3. Deze kerstboom kan geschikt zijn voor de eettafel, maak met je familie, kinderen en geliefden een kerstboom en breng samen een warm, vrolijk en schattig kerstfeest door.
 • 🎄【Duurzaam Materiaal】De robuuste boomstandaard van metaal en de basis van de groene kerstboom is omwikkeld met natuurlijk linnen, de kunstkerstboom is herbruikbaar en de dennennaalden zijn vlamvertragende materialen, veilige en milieuvriendelijke kunststof sokkel zorgen voor stabiliteit, zodat je boom blijft staan.
 • 🎄【Hoge Kwaliteit】Deze kerstboom beschikt over 80 kwalitatief hoogwaardige takken, die je boom een dichte en mooie uitstraling geven. Het is mooi met of zonder decoraties, laat het je vakantie versieren, jij en je familie en vrienden zullen warm en gelukkig voelen.
 • 🎄【Multifunctioneel】Perfect cadeau-idee: het perfecte kerstcadeau voor vrienden en familie. Het is ideaal voor de decoratie van je huis, kantoor receptie bureaus, school klaslokaal of overal waar je gemakkelijk een feestelijke sfeer wilt toevoegen. Als je het pakket hebt ontvangen, kun je altijd contact met ons opnemen, we zullen al je problemen zo snel mogelijk oplossen!
Bestseller Nr. 15

National Tree Company Kunstkerstboom | incl. standaard | Dunhill dennenboom - 1,8 m

 • Natuurlijk levensecht uiterlijk: onze kunsttakken zien er zeer realistisch en levensecht uit. Met 1.430 individueel bewerkte takken is deze volle boom net zo charmant als het echte werk.
 • Eenvoudige montage en opslag: de praktische scharniertakken maken een eenvoudige montage en demontage mogelijk.
 • Lange houdbaarheid: gebouwd om vele feestdagen te verdragen, met zijn stabiele metalen basis, onze beproefde naalden zijn ook brandbestendig en hypoallergeen.
 • Ideale maat: de boom is 1,8 m hoog en heeft een diameter van 116,8 cm. Voor zijn weelderigste en volle vorm duurt het 45-60 minuten om de boom te vormen.
 • Koop met vertrouwen: National Tree Company is een familiebedrijf dat 60 jaar geleden is opgericht. Onze vriendelijke Amerikaanse klantenservice zal u helpen met product- en onderdelenvragen.

Kunstkerstbomen zijn een goed alternatief voor echte. Ze zijn goedkoper en bieden dezelfde ervaring.

De kunstkerstboom is een geweldige optie voor mensen die in appartementen wonen of niet genoeg ruimte hebben voor een echte boom. Het biedt ook de mogelijkheid om je huis te decoreren zonder je zorgen te maken over rommel die door de boom kan worden veroorzaakt.

Het is belangrijk om rekening te houden met de hoogte van uw kunstkerstboom voordat u deze aanschaft. Je moet ervoor zorgen dat het in je ruimte past, anders moet je misschien een grotere kopen als je besluit het op je bank of bed te plaatsen.

Wat zijn de verschillende soorten kunstkerstbomen?

Kunstkerstbomen zijn een geweldige manier om uw huis feestelijk te maken zonder dat u er een hoeft te onderhouden.

Er zijn drie hoofdtypen kunstkerstbomen:

 • Realistisch
 • Kunstmatig
 • Kunstmatig/Live

Wat zijn de voordelen van kunstkerstbomen?

Kunstkerstbomen zijn meestal gemaakt van plastic of PVC en zijn niet zo duur als natuurlijke bomen. Ze zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Kunstkerstbomen kunnen op veel manieren worden gebruikt – het huis decoreren, met kinderen spelen en zelfs als kerstboomstandaard.

Voordelen van kunstmatige kerstboom zijn onder meer:

 • kunstbomen hoeven niet te worden bewaterd of gesnoeid
 • kunstmatige bomen gaan langer mee dan natuurlijke bomen
 • kunstmatige kunnen worden hergebruikt voor andere

Hoe kies je de beste kunstkerstboom?

Kunstkerstbomen worden steeds populairder. Ze worden een noodzakelijk onderdeel van het vakantieseizoen.

Er zijn drie factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een kunstkerstboom:

 • De kosten van de boom
 • De grootte van de boom
 • De kwaliteit van de boom

Hoe verzorg je een kunstkerstboom?

Kunstkerstbomen zijn een geweldig cadeau voor in huis. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden en vereisen geen water, bemesting of snoei.

Als u uw kunstkerstboom in leven wilt houden, volgt u deze stappen:

 1. Haal de boom uit de doos en pak hem uit.
 2. Plaats de boom in de buurt van een stopcontact met een stekker in de buurt en steek de stekker in het stopcontact. Als er geen stopcontact in de buurt is, kunt u een stekkerdoos of verlengsnoer gebruiken om op een stopcontact aan te sluiten.
 3. Zoek uit of de lichten op de boom al zijn ingeschakeld door te zoeken naar de lichtschakelaar aan de achterkant van de boom in de buurt van waar deze wordt aangesloten. Zo niet, schakel ze dan nu in voordat u deze in de standaard of basis plaatst.

Hoe lang gaat een kunstkerstboom mee?

Kunstkerstbomen bestaan al tientallen jaren. Ze worden gebruikt als decoratie en ook als een manier om de indruk te wekken van een echte boom zonder het gedoe om het te onderhouden.

De levensduur van een kunstkerstboom is afhankelijk van het gebruik en onderhoud. Kunstkerstbomen kunnen tot acht jaar meegaan als ze niet regelmatig worden gebruikt of in een vochtige omgeving staan.

Een kunstkerstboom is meestal gemaakt van polyvinylchloride, PVC of polyurethaan, dit zijn duurzame materialen.