Beste krill olie van 2023 (TOP20)

De 20 beste krill olie beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Krill Olie softgels met DHA, EPA en Astaxanthine - 1000 mg krillolie met belangrijke Omega 3 vetzuren - 120 softgel capsules voor 2 maanden voorraad - Natuurlijke ingrediënten - Van WeightWorld

 • Krill olie softgels met Omega 3 veturen en astaxanthine - Onze krill olie softgels 1000 mg zitten boordevol omega-3 vetzuren (DHA en EPA), astaxanthine en fosfolipiden en zijn goed voor tal van processen in het lichaam. De krillolie van WeightWorld is duurzaam gewonnen uit de schoonste wateren van de Antarctische Oceaan. Deze formule is bovendien ontwikkeld met het oog op de hoogst mogelijke biologische beschikbaarheid, waardoor maximale opname door het lichaam wordt bevorderd.
 • DHA is goed voor de hersenen, gezichtsvermogen en het hart - Elke dagelijkse portie van 2 krillolie softgels bevat 220 mg omega 3 vetzuren met DHA en EPA. DHA draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie en ondersteunt de conditie van het oog. Bovendien hebben DHA en EPA een gunstige werking op het hart. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA en EPA. Claims goedgekeurd volgens EFSA (Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid)
 • 120 marine krillolie softgels voor 2 maanden voorraad - Met 120 omega 3 capsules per verpakking bevat dit krillolie supplement een voorraad van 2 maanden. De krillolie softgels zijn gemaakt van enkel natuurlijke, hoogwaardige ingrediënten zonder ongewenste toevoegingen. Zo kun je jezelf op de beste wijze dagelijks ondersteunen.
 • Premium ingrediënten - We zijn er trots op dat we de meest natuurlijke, grondig geteste ingrediënten kunnen gebruiken om geweldige producten te maken, zoals ook dit uitstekende alternatief voor omega 3 visolie. We produceren volgens hoge GMP-normen en zonder ongewenste toevoegingen zoals kleurstoffen en conserveringsmiddelen.
 • Kwaliteit van WeightWorld - Als familiebedrijf met meer dan 15 jaar ervaring zijn we trots op het leveren van hoogwaardige natuurlijke supplementen aan onze klanten in Nederland, zoals ook dit omega 3 krill oil 1000mg supplement met DHA (docosahexaeenzuur) en EPA (eicosapentaeenzuur). We werken uitsluitend met natuurlijke, gecontroleerde ingrediënten zodat je jezelf op de beste manier kunt ondersteunen.
Bestseller Nr. 2

Wild-gevangen Antarctic Krill Oil - 1.000mg per softgel - bron van omega-3 vetzuren - rijk aan fosfolipiden - superieure kwaliteit + absorptie - niet-GMO, glutenvrij, halal - 60 softgels

 • ✔ PREMIUM KRILL OLIE: Deze ultra-pure, hoogwaardige formule bevat 1.000 mg in het wild gevangen Antarctische Krillolie in elke softgelcapsule. Krill Oil is superieur aan gewone visolie omdat het meer vetzuren bevat, duurzaam is en de biologische beschikbaarheid verhoogt.
 • ✔ RIJK AAN OMEGA-3: Elke capsule bevat een sterk geconcentreerde Krill Olie die gezuiverd is, vrij van verontreinigingen en overloopt van essentiële vetzuren. De olie is van nature rijk aan omega-3 vetzuren, fosfolipiden en astaxanthine.
 • ✔ BROND VAN DE ANTARCTIC: De Krill Oil is afgeleid van kleine koudwaterschaaldieren, en is afkomstig van de ongerepte wateren van Antarctica. De olie heeft een hoge zuiverheid, is het resultaat van duurzame visserijpraktijken en is vrij van schadelijke verontreinigingen.
 • ✔ ONZE WAARDEN: Dit product is 100% niet-GMO, glutenvrij, zuivelvrij en vrij van conserveringsmiddelen!
 • ✔ ALPHA01 BELOFTE: we zijn trots in de EU en brengen je alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit, zodat je je comfortabel kunt voelen over wat je in je lichaam stopt. Al onze producten zijn GMP gecertificeerd en fair trade.
Bestseller Nr. 3

Krill Olie softgel capsules, 140 capsules, 1040 mg dagelijkse portie, inclusief pillendoos, omega 3, astaxanthine, vitamine E, choline, fosfoliën, laboratoriumgetest in premium kwaliteit

 • Krillolie: met dit product ontvang je 140 softgelcapsules met elk 520 mg natuurlijke en hoogwaardige krillolie inclusief een mooie pillendoos voor dagelijks gebruik. Onze hooggedoseerde capsules zijn dus voldoende voor 2-3 maanden.
 • OXIDATIEBESCHERMING: door het gebruik van onze softgelcapsules bereikt de krillolie de optimale bescherming tegen zuurstof. Bij gebruikelijke steekcapsules kunnen de waardevolle grondstoffen oxideren en onbruikbaar worden.
 • Premium kwaliteit: 100% zuiver Krill-olie-extract uit Antarctisch Euphasia Superba. Door zachte extractie gewonnen en veredeld met koudgeperste lijnzaadolie. Onze vitamine E dient als versterker voor een hogere biologische beschikbaarheid. Daardoor kan de krillolie beter door het lichaam worden opgenomen en gebruikt.
 • Zonder additieven: dit Biotary product is 100% natuurlijk en bevat geen kunstmatige additieven. Het is absoluut vrij van aroma's of magnesiumstearaat, evenals gluten, lactose, sojalecithine of aspartaam. Onze krillolie wordt omhuld met een plantaardige softgelcapsule.
 • PRODUCTREENHEID / VEILIGHEID: gewonnen met technologische en zachte vangtechnologie. De bijvangst wordt dus tegen nul verminderd. Biotary producten worden in Duitsland geproduceerd. Ze zijn onderworpen aan de strenge certificeringen van ISO 9001, HACCP of GMP en bereiken zo de status van een hoogwaardig product.
Bestseller Nr. 4

Krill Oil - 120 capsules - Merkgrondstof: Superba Antarctische krillolie - rijk aan EPA + DHA + astaxanthine + fosfolipiden + omega 3 vetzuren - uit duurzame teelt

 • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding: 120 capsules met pure Antarctische krillolie. Bijzonder hoog gedoseerd met 1000 mg krillolie per dagportie (2 capsules). Een dagelijkse portie bevat 400 mg fosfolipiden (waarvan 50 mg choline), 100 mcg astaxanthine en 220 mg omega-3 vetzuren (waarvan 120 mg EPA & 56 mg DHA).
 • Premium grondstof: voor onze krill olie capsules gebruiken wij de merkgrondstof SUPERBA. De krilloliecapsules worden gemaakt van duurzaam gevist Antarctisch krill. Door een milieuvriendelijke oogsttechnologie wordt het krill bijzonder voorzichtig geoogst, zonder het Antarctische ecosysteem te belasten. De ecologische krilloogst in Antarctica wordt bevestigd door het Eco Harvesting certificaat.
 • Hoge biologische beschikbaarheid: de onverzadigde omega-3-vetzuren in krillolie zijn beter biologisch beschikbaar dan die in visolie, omdat ze aan fosfolipiden gebonden zijn. Bovendien is er, in tegenstelling tot visolie, geen visachtige nasmaak, noch onaangename oprispingen na het eten van de krilloliecapsules.
 • Laboratoriumgeteste zuiverheid: onafhankelijk laboratorium getest op belastingen zoals zware metalen, schimmels, E. coli, salmonella en andere relevante testcriteria.
 • Productie en tevredenheid: het Vit4ever assortiment omvat talrijke voedingssupplementen met een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Alle producten worden gemaakt van hoogwaardige premium grondstoffen en uitsluitend in gecertificeerde EU-bedrijven. Tot onze productielocaties behoren Duitsland en Nederland. Als je niet tevreden bent met ons product, of hulp en advies nodig hebt, neem dan contact met ons op.
Bestseller Nr. 5

Antarctische krill olie 1000mg, 365 capsules, 1 jaar levering, premium product, beste prijs pakket, hier geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk, kopen met vertrouwen

 • KRILL OIL CAPSULES worden alleen met behulp van de FINIST BROOD en FRESHEST KRILL OIL DIRECT van het ANTARCTIC gefabriceerd.
 • KRILL OIL kan helpen met IMMUNE SYSTEEM FUNCTIE EN BRAIN EN NERVOUS SYSTEM.
 • KRILL OIL kan assistente zijn in het helpen van een gezond hart, gebloeide zonnebrillen, gezonde, gezonde,
 • Hoogwaardig product.
 • Zoals oma zei. FISH IS GOED VOOR DE BREIN
Bestseller Nr. 7

Superba Premium Aceite de Krill Cápsulas Blandas - con aceite revolucionario Omega 3 - astaxantina esterificada, antioxidantes y vitaminas - Certificado por USDA, ISO y MSC - 60 cápsulas por MoriVeda

 • Krill is een van de grootste biomassa van onze planeet. Deze kleine schaaldier, aanwezig in alle oceanen, neemt een vitale positie in de mariene voedselketen in. Bij en Neptune Technology worden op krill gebaseerde ingrediënten ontwikkeld met de hoogste bioactiviteit, rijk aan omega-vetzuren EPA en DHA, fosfolipiden, choline en veresterde astaxanthine. MoriVeda-softgels zijn gevuld met pure Aker Superba2 krill-olie van de hoogste kwaliteit.
 • Verbetering van de gezondheid: de meeste mensen hebben een tekort aan omega-3, terwijl drie van de vier belangrijkste soorten niet-overdraagbare ziekten (NCD's) geassocieerd zijn met een omega-3-tekort. Choline draagt bij tot de instandhouding van normale lipiden, tot normale homocysteïne en van een normale leverfunctie. Esterified Astaxanthin is een zeer krachtige antioxidant, die wordt erkend voor de gezondheidsbevorderende onderdrukking van vrije radicalen.
 • Het unieke van krill omega-3-vetzuren is dat ze gebonden zijn aan fosfolipiden, een klasse lipiden die een belangrijke component van alle celmembranen vormen. Fosfolibiden helpen bij de verdeling van omega-3 vetzuren door het lichaam en dragen EPA en DHA in het bloed. Vanuit het bloed vinden EPA en DHA hun weg naar organen en weefsels waar ze ondersteuning bieden, met name aan het hart, de hersenen, de ogen en de gewrichten. Superba krill zijn afkomstig uit de schoonste oceanen ter wereld.
 • Omega-3-vetzuren staan wereldwijd bekend om hun gezondheidsvoordelen, waaronder ondersteuning voor het hart en de hersenen. DHA is het meest voorkomende vetzuur in het menselijk brein en is essentieel voor het ondersteunen van hersengroei en cognitieve functies. Er zijn geen additieven nodig om de stabiliteit op lange termijn van Superba2 krill te behouden en de omega-3-vetzuren te beschermen tegen oxidatie.
 • Superba2 is een hoogwaardige olie uit Antarctische krill met een hoge biologische beschikbaarheid. Het MSC-keurmerk garandeert een duurzame en ecologische krillvangst. Speciale vaten produceren krillmeel direct aan boord, waardoor een optimale productkwaliteit wordt gegarandeerd. Superba2 krill-oliecapsules met zeer geconcentreerde ingrediënten zijn een voedingssupplement van hoge kwaliteit en zijn ideaal voor het ondersteunen en verbeteren van het algemene welzijn.
Bestseller Nr. 8

Fairvital | Krill olie capsules 500mg - HOOG GEDOSEERD - 90 LiCaps® - Superba antarctica, rijk aan EPA & DHA - krillolie

 • ✔ Fairvital DUITSE KWALITEIT: Dagelijkse dosis: 3 Capseln per dag bevatten 1500mg Superba Krill Oil. Deze bevat 675mg fosfolipiden (omega-3-rijk), waaronder 180mg eicosapentaeenzuur (EPA) en 82,5mg docosahexaeenzuur (DHA), 75µg astaxanthine. Hoog gedoseerd! Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding! Krill olie zonder toevoegingen!
 • ✔ BIO-Beschikbaar & ZONDER: Gluten, lactose, fructose, magnesiumstearaat, conserveermiddelen, soja, gist, pesticiden, fungiciden, kunstmeststoffen, kleurstoffen, stabilisatoren en gentechnologie (NON- GMO).
 • ✔ 1 MAAND VOORRAAD: Lange houdbaarheid in een luchtdicht afgesloten verpakking. 90 krill oil capsules - hogere efficiëntie dan poeder en vloeistof! In een lichte verpakking met een praktische DOSEERDEKSEL!
 • ✔ MICROPURITY Gemaakt in Duitsland: volgens HACCP. Herkomst van grondstoffen uit EU- en niet-EU-landen.
 • ✔ GELD-TERUG-GARANTIE: 24 MAANDEN voor bestellingen met verzending door handelaars
Bestseller Nr. 9

NEPTUNE KRILL OIL 500mg - 120 softgels

 • Neptune Krill Oil 500mg van Now Foods bevat een uniek vetzuurprofiel met o.a. EPA, DHA en fosfolipiden! * 60/120 softgels * 100% pure NKO * Fosfolipide-gebonden omega-3
Bestseller Nr. 11

Go-Keto Krill Oil Omega 3 SUPERBA BOOST® | 90 capsules van 596 mg premium krillolie | extra hoge EPA & DHA-concentratie, met choline | Gemaakt in Duitsland | hoge dosis, MSC gecertificeerd

 • ⚡️ SUPERBA BOOST - OMEGA 3 MET ANTIOXYDANCE TURBO: Omega 3-vetzuren en natuurlijke antioxidanten zijn belangrijk voor een gezond cardiovasculair systeem - dat weet iedereen. De SUPERBA BOOST krillolie, die we gebruiken voor onze Swiss Point Of Care krill omega 3 capsules, bevat een unieke mix van omega-3 vetzuren (EPA & DHA) en astaxanthine, een van de krachtigste antioxidanten die er is. 2 capsules krillolie voorzien je lichaam van ca. 380 mg omega 3 en 136 µg astaxanthine.
 • 🌊 HOOGSTE KWALITEIT VAN SWISS POINT OF CARE: Wij zijn toegewijd aan nouw gezondheid en daarom gebruiken we alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit voor onze producten. De krill voor onze SUPERBA BOOST krillolie komt uit schoon water, wordt op een milieuvriendelijke manier gevangen en voorzichtig verwerkt (Eco Harvesting & MSC gecertificeerd). Onze Krill Oil Omega 3 SUPERBA BOOST capsules worden vervaardigd onder de modernste productieomstandigheden in Duitsland, dus Made in Germany.
 • 👌 ALLEEN HET BESTE IN EEN CAPSULE: We gebruiken SUPERBA BOOST krillolie voor onze capsules - de beste krillolie op de markt! Bij SUPERBA BOOST wordt de krillolie in een speciaal proces gereinigd en de storende ingrediënten verwijderd, waardoor de gezonde omega3-vetzuren binden aan de fosfolipiden die in de olie zitten. Deze binding verbetert de opname en het gebruik van omega-3 in het lichaam aanzienlijk - goedkope visolie- of krilloliepreparaten doen dat niet.
 • 💊 GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN - BLIJF GEZOND: Krill Omega 3 capsules bevatten een grote hoeveelheid van de twee omega 3 vetzuren EPA (202,4 mg / 2 capsules) en DHA (107,2 mg / 2 capsules), die de normale hartfunctie ondersteunen. We hebben ook choline toegevoegd aan onze krilloliecapsules, die een gezonde leverfunctie en een gezond vetmetabolisme ondersteunen. Om de gezondheidsbevorderende werking volledig te benutten, raden wij je aan om dagelijks 2 capsules bij een maaltijd in te nemen.
 • ✔️ WIJ ZIJN ER VOOR JOU: Swiss Point Of Care stimuleert je al meer dan 11 jaar in een gezonde levensstijl en ondersteunt je met professioneel advies, hoogwaardige en natuurlijke voedingssupplementen, uiterst nauwkeurige, betrouwbare meetinstrumenten en accessoires en een veel ervaring op het gebied van point-of-care.
Bestseller Nr. 12

NKO® Krill Oil Liquid Capsules - omega 3, 6, 9 - rijk aan EPA en DHA - astaxanthine, vitamine E, choline en fosfolipiden - hart immuunsysteem geheugen - 30 stuks by MoriVeda

 • Originele NKO Krill-olie met het hoogste gehalte in vergelijking met andere krill-oliën
 • Om optimale cholesterolspiegels te handhaven en de stroomsnelheid van het bloed te ondersteunen
 • Verhoogde concentratie en geheugen bij kinderen en volwassenen, versterking van het immuunsysteem
 • Studies aan universiteiten bevestigen de verbetering van het leervermogen met NKO Krillöl
 • De teelt is USDA-gecontroleerd, de verwerking is ISO-gecertificeerd. Het product is lactosevrij, fructosevrij, glutenvrij, vrij van vulstoffen en 100% veganistisch. Verdere details zijn te vinden in de productbeschrijving.
Bestseller Nr. 13

OMEGOR® Krill - 250 mg EPA en DHA, 672 mg fosfolipiden, 82 mg choline en 100 mg astaxanthine | 60 zachte capsules

 • ✅ De TOP in OMEGA-3, FOSPHOLIPIDEN en de zeer kostbare CHOLINE: onze krillolie wordt geproduceerd met een gepatenteerde technologie die zorgt voor de HOOGSTE concentratie op de MARKT van de meest kostbare ingrediënten: + 50% in omega-3 EPA en DHA en + 68% in fosfolipiden vergeleken met de meest voorkomende krilloliën. De aanbevolen portiegrootte van 2 kleine capsules levert 250 mg EPA en DHA, 672 mg fosfolipiden en 82 mg choline.
 • ✅ VERBETERDE BIO-BESCHIKBAARHEID dankzij PHOSPHOLIPIDS. De omega-3 EPA en DHA in onze krillolie zijn tot 30% meer biologisch beschikbaar dan visolie in TG-vorm - zoals ons bekendste product OMEGOR Vitality - dat degene is met de beste biologische beschikbaarheid ooit. Dit alles dankzij het uitzonderlijke gehalte van meer dan 57% fosfolipiden, het hoogste ter wereld.
 • ✅ ZEER ZUIVERE KRILLOLIE: onze gepatenteerde technologie zorgt voor de zuivering van krillolie van verontreinigende stoffen die normaal aanwezig zijn in de mariene habitat, zoals kwik en andere zware metalen, maar ook dioxines en PCB's. Onze producten voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen.
 • ✅ FARMACEUTISCHE KWALITEIT: onze krillolie wordt geproduceerd in fabrieken die goede productiepraktijken (cGMP) toepassen, kwaliteitsnormen die ook worden gevolgd door farmaceutische fabrikanten om ervoor te zorgen dat de producten altijd van hoge kwaliteit zijn.
 • ✅ BESCHERMENDE BLISTERVERPAKKING: elke capsule is afzonderlijk verpakt in aluminium en PVDC-blisters, de duurste materialen maar het beste tegen blootstelling aan lucht en vochtigheid. Onze capsules plakken nooit zoals ze praktisch altijd doen als ze in potjes verpakt zijn.
Bestseller Nr. 14

Antarctische Krill Olie - 120 Hoge Sterkte 1000mg Capsules

 • Help de symptomen van lage EPA- en DHA-waarden te bestrijden
 • Krillolie absorbeert omega-3 vetzuren beter dan visolie omdat het omega-3 vetzuren levert in hun meest natuurlijk voorkomende fosfolipidevorm, net zoals je zou vinden in een gezond visdieet
Bestseller Nr. 15

OMEGA-3 100% pure KRILL-olie – effectiever dan visolie – 60 capsules zonder geur solakrill – EPA DHA Astaxanthine Choline Vitamine A B – gemaakt in Frankrijk – laboratoria SOLAKRILL

 • [100% zuivere krilolie] – SOLAKRILL OMEGA 3 olie werkt ter voorkoming van ziekterisico's. Het is verrijkt met 7 keer meer Astaxanthine (een krachtige natuurlijke antioxidant) dan andere krill oliën. Het bevat ook choline, vitamine A en E om beter door het lichaam te worden opgenomen en gebruikt. EPA en DHA dragen bij aan de normale werking van het hart. Choline draagt bij tot het behoud van normale lipiden, normale homocysteïne en een normale leverfunctie.
 • [VOORKOMEN SCHAKELIJKE LICHTEN]: vlucht voor alternatieven op basis van zalm of kabeljauwlever die vervelende "visboeren" veroorzaken. SOLAKRILL krillolie in de vorm van fosfolipiden is direct assimileerbaar en maakt je spijsvertering gemakkelijk en zonder onaangename liften. Onze gepatenteerde Licaps-capsules, gegarandeerd geurloos, gemakkelijk in te slikken, beschermen de ingrediënten volledig. Met SOLAKRILL neem je afscheid van deze dagen met een vissmaak in de mond.
 • [Bespaar geld] dankzij de enige olie die 2,5 keer beter kan worden gecombineerd dan de onbepaalde visolie van andere omega-3-supplementen. Onafhankelijke studies tonen dit aan: krill olie geeft je 2,5 keer meer gunstige effecten dan een omega-3 op basis van zalm- of kabeljauwleverolie. Met slechts 2 capsules dekt u al uw dagelijkse EPA-behoeften, wat helpt om de stemming te stabiliseren en DHA dat het gezichtsvermogen en de hersenfunctie bevordert.
 • Geen oxidatie, meer voordelen: sommige omega-3-producten worden verkocht in een goedkope fles of capsules. Ze verliezen snel hun efficiëntie (oxidatie) en ruiken naar vis. SOLAKRILL wordt beschermd door Licaps (gepatenteerde) capsules, waardoor het een ideale TOTOX (oxidatie-index) van 1 heeft. Elke Licaps-capsule is individueel verpakt om de kwaliteiten intact te houden en je in staat te stellen je omega-3 en andere ingrediënten direct op te nemen.
 • Zuiver en zonder conserveringsmiddelen: SOLAKRILL komt uit de Krill Euphorbia Superba. Door zijn kleine formaat is het natuurlijk vrij van schadelijke stoffen, PCB's en zware metalen. Solakrill wordt, in tegenstelling tot veel Krill-oliën, koud geëxtraheerd zonder oplosmiddelen. Producten van Solage-laboratoria worden geadviseerd door gezondheidswerkers (artsen, apothekers, natuurgenezers). Ze worden in apotheken in Frankrijk verkocht. BPF-label, ISO 22000-certificering, milieuvriendelijke Friend of the Sea-certificering
Bestseller Nr. 16

OMEGA-3 en KRILL van Antartica zonder geur – Pure Premium Visolie – Hoge concentratie aan Omega 3 (EPA & DHA) - Nutrimea – Nederlanse expertise

 • ✦Neem uw gezondheid in de hand✦ Wij zijn van mening, bij Nutrimea, dat u zelf uw eigen gezondheid in de hand heeft. U heeft het recht om te kiezen voor de beste voedingssupplementen. Betrokken bij de milieubescherming hebben wij een visser gekozen die gewaarborgd « Friend of the Sea » is en IFFO RS (Global Standard for Responsible Supply), hij werkt samen met de commissie voor het behoud van de levensbronnen in de Antarctische Wateren (CCAMLR)
 • ✦Immuunsysteem versterken✦ Omega 3 zijn onverzadigde essentiële vetzuren voor het cardiovasculaire systeem, de gewrichten, het geheugen, de moraal en ons immuunsysteem. Het lichaam is niet in staat Omega-3 aan te maken en ongeveer 1 op 3 mensen heeft een tekort aan Omega-3. Ons voedingssupplement, gemaakt van kleine wilde vissen en Antarctische krill levert u een geweldige natuurlijk bron van Omega-3.
 • ✦Omega-3+Krill : een krachtige antioxidant✦ Ons supplement « Omega-3 + krill » is rijk aan astaxanthine, een antioxidant uit Krill-olie die 8x krachtiger is dan conventionele visolie. Ons supplement bezit een hoog gehalte aan EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur). We hebben niet gekozen voor visolie van grote vissen in de top van de voedselketen die vaak verzadigd zijn met zware metalen, antibiotica en andere stoffen die schadelijk zijn voor uw gezondheid.
 • ✦Waar is Omega-3 voor ? ➤ Bloeddruk : helpt bij een te hoge bloeddruk ➤ helpt immuniteitssysteem ➤ voorkomen en behandelen van hart-en vaatziekten : goed voor het hart ➤ helpt tegen depressie : goed voor de moraal ➤ verlaging van het gehalte aan triglyceriden en van de cholesterol ➤ tegen premenstruele syndromen ➤ helpt tegen artritis en ontstekingen : versterkt door de aanwezigheid van krill een ontstekingsremmer
 • ✦Hoe werkt het ?✦ Maak eerst uw ogen en wimpers perfect schoon. Breng dan ons Mealash serum aan op de wortels van uw wimpers, net als een eyeliner, langs de wimperrand. Breng de Mealash aan voor het slapengaan om de wortelgroei in diepte te activeren en de groei van uw wimpers te stimuleren. Te gebruiken als kuur van 5 weken, iedere 3 maanden te herhalen.
Bestseller Nr. 17

Jarrow's, Krill Olie, 600 mg, met omega-3 en astaxanthine, 120 softgels, laboratoriumgetest, glutenvrij, SOJA-vrij, niet-GMO

 • HOOGWAARDIGE DOSERING: Eén dosis, twee capsules, Krill Oil bevat 1200 mg krillolie, 700 mg fosfolipide-omega-3-complex, 250 mg totale omega-3-vetzuren, waaronder 120 mg EPA, 65 mg DHA en 240 mcg astaxanthine, die u dagelijks aan uw lichaam kunt leveren
 • GOEDE BIOBESCHIKBAARHEID: Krill Oil wordt gekenmerkt door een goede biologische beschikbaarheid en is geschikt voor een voedingsbewuste levensstijl
 • HOGE KWALITEIT: Omega-3 capsules worden getest in onafhankelijke laboratoria op kwaliteit en zuiverheid
 • ZONDER ONGELIJKE ADDITIEVEN: Krill olie capsules zijn glutenvrij en geproduceerd zonder genetische manipulatie
 • ORIGINEEL PRODUCT: De aanbevolen inname verschilt van de door de VS aanbevolen inname vanwege Duitse en Europese richtlijnen. Raadpleeg een arts of alternatieve arts voor een individuele inname aanbeveling
Bestseller Nr. 18

Nature Essential | CIRMAX (krill olie) 590 mg | 60 kralen (verpakking van 2 stuks)

 • Ontdek het assortiment natuurlijke producten: gebruik de Amazon-zoeker om meer keuze aan Nature Essential-producten te vinden, schrijf gewoon Nature Essential op de zoekbalk en zie wat wij je kunnen aanbieden. We hebben een reeks van meer dan 200 producten voor het hele gezin. Daarnaast staan wij 24 uur per dag een chat en Amazon Messaging-service ter beschikking. Neem contact met ons op als je vragen hebt
 • BIO-DIS LIDER IN SPANIËN: In onze laboratoria groeien we al meer dan 5 jaar samen met gezondheids- en wellness-professionals. Onze producten zijn afkomstig van natuurlijke bronnen en zijn afkomstig van geselecteerde leveranciers om een hoge kwaliteit en zuiverheid van de grondstoffen te garanderen. Wij beschikken over onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma's en een innovatieve filosofie, die ons ertoe verplicht om alle productieve processen en activiteiten te vernieuwen, door ons aan de toekomst aan te passen.
 • Tarwekiemolie is rijk aan etherische oliën Omega-3 en Omega-6 en bevat een hoog gehalte aan vitamine E, dat antioxidantief is en ons helpt om vrije radicalen uit ons organisme te verwijderen. tarwekiemolie en vitamine E (Alfa tocoferol). Voedingssupplement op natuurlijke oliebasis Bevat geen lactose. Pareldesign, beschermt de olie tegen oxidatie.
 • Hoge kwaliteit: Het gaat om een product dat onderworpen is aan uitgebreide kwaliteitscontroles, omdat wij van BIO-DIS laboratoria op de eerste plaats bang zijn voor de gezondheid van onze klanten. De producten worden vervaardigd onder strikte nationale en internationaal geaccrediteerde voorschriften en beschikken over de kwaliteitscertificaten die ons bevredigen, waardoor garantie en kwaliteit worden erkend. Het is onze missie om de hoogste kwaliteit aan te bieden tegen een zeer concurrerende prijs
 • 100% gepersonaliseerd: Wij beschikken over een team van medische professionals, multidisciplinairs, bestaande uit apothekers, biologen en levensmiddeltechnieken die gespecialiseerd zijn in voedingssupplementen die bewaking en ondersteuning bieden. Al onze Nature Essential producten worden in Spanje ontwikkeld, geproduceerd en verpakt.
Bestseller Nr. 19

Antarctische Krill Olie - 60 Hoge Sterkte 1000mg Capsules

 • Help de symptomen van lage EPA- en DHA-waarden te bestrijden
 • Krillolie absorbeert omega-3 vetzuren beter dan visolie omdat het omega-3 vetzuren levert in hun meest natuurlijk voorkomende fosfolipidevorm, net zoals je zou vinden in een gezond visdieet
Bestseller Nr. 20

MoriVeda® "Cardio" productpakket | NKO® Krill Oil Softgel Capsules en Curcuma + Peper Capsules | Voedingspakket voor lichaam en geest | 90 stuks per stuk

 • MoriVeda NKO KRILLÖL SOFTGELS: Bevat essentiële vetzuren (DHA, EFA, EPA), astaxanthine, choline, fosfolipiden en antioxidanten. Het menselijk lichaam heeft deze ingrediënten onder andere nodig om het immuunsysteem in stand te houden, de bloedstolling onder controle te houden, de bloeddruk en hartslag te reguleren en zenuwcellen te regenereren.
 • MoriVeda CURCUMA + PEPER CAPSULES: Het curcumine gehalte in slechts één capsule komt overeen met dat van ca. 10.000 mg verse kurkuma. Om de biologische beschikbaarheid te verhogen, bevatten de capsules piperine, wat de opname van de natuurlijke actieve ingrediënten verder verbetert.
 • ANTIOXIDANTEN: Ze binden vrije radicalen en beschermen zo de cellen tegen oxidatieve stress (anti-verouderingseffect). De astaxanthine in NKO krill olie softgels is gebonden aan de onverzadigde vetzuren DHA en EPA, wat de werking verder versterkt. Curcumine passeert de bloed-hersenbarrière en kan zo ook zijn antioxiderende werking in de hersenen ontwikkelen.
 • INHOUD: Het productpakket bevat 1 x 90 stuks MoriVeda NKO Krill Oil Softgels (6 weken levering) en 1 x 90 stuks MoriVeda Curcuma + Pepper capsules (6 maanden levering)
 • PURE NATUURLIJK: Vrij van magnesiumstearaat, dioxiden, smaakstoffen, kunstmatige kleurstoffen en conserveermiddelen. Lactose-, fructose-, gluten- en GMO-vrij. Puur natuurlijke grondstoffen uit gecontroleerde teelt in India. Vervaardigd in de EU in een ISO-gecertificeerd bedrijf. Verdere details zijn te vinden in de productbeschrijving.

Krillolie is een voedingssupplement dat omega-3-vetzuren en andere heilzame voedingsstoffen bevat. Krillolie wordt gemaakt van de kleine garnaalachtige schaaldieren die krill worden genoemd en die rijk zijn aan astaxanthine en fosfolipiden.

Krilloliesupplementen zijn afgeleid van de diepzeedieren die in koude oceaanwateren leven. Het is rijk aan omega 3 vetzuren, fosfolipiden en astaxanthine. Krilloliesupplementen kunnen worden gebruikt als alternatief voor visolie vanwege hun hogere biologische beschikbaarheid, minder risico op kwikverontreiniging en duurzaamheid.

Wat zijn de voordelen van krillolie?

Krillolie is een supplement dat omega-3 vetzuren bevat. Omega-3-vetzuren zijn belangrijk voor de gezondheid van de hersenen en het hart.

Krillolie is een supplement dat omega-3 vetzuren bevat. Krillolie wordt vaak gebruikt als vervanging voor visolie omdat het geen vissmaak of geur heeft. Het heeft ook ontstekingsremmende eigenschappen die kunnen helpen bij het voorkomen van chronische ontstekingen en artritispijn.

Er zijn veel voordelen van krillolie. Krillolie biedt dezelfde gezondheidsvoordelen als visolie zonder de onaangename smaak of geur. Het heeft ook ontstekingsremmende eigenschappen die kunnen helpen bij het voorkomen van chronische ontstekingen en artritispijn.

Wat zijn de bijwerkingen van krillolie?

Krillolie is een supplement dat wordt gewonnen uit de krill, een kleine garnaalachtige schaaldier. Krillolie bevat omega-3-vetzuren die goed zijn voor de gezondheid van het hart en de hersenfunctie.

Hoeveel kost krillolie?

Krillolie kan worden gekocht bij de meeste apotheken en reformwinkels. Het is ook online beschikbaar, maar niet alle online retailers zijn betrouwbaar en sommige kunnen meer vragen dan de marktprijs. De kosten van krillolie zijn afhankelijk van de hoeveelheid die men koopt, maar variëren doorgaans van 10 tot 20 euro per maand.

Wat is de beste tijd om krillolie te nemen?

Krillolie moet bij een maaltijd worden ingenomen of ten minste een uur voor een maaltijd om het meest effectief te zijn. Het mag niet op een lege maag of zonder voedsel worden ingenomen, omdat de maag tijd nodig heeft om voedsel te verteren, zodat de krillolie goed door het lichaam kan worden opgenomen.

Sommige mensen vinden dat het nemen van krillolie bij hun ontbijt hen helpt zich te concentreren en zich de hele dag energieker te voelen, daarom nemen sommige mensen het liever op dit tijdstip van de dag.

Is het veilig om krillolie te gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding?

Er zijn enkele onderzoeken die aantonen dat krilloliesupplementen veilig zijn voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Er is echter niet genoeg onderzoek om dit te bevestigen, dus het is het beste om uw arts te raadplegen voordat u een supplement inneemt tijdens de zwangerschap of het geven van borstvoeding.