Beste krill olie van 2023 (TOP20)

De 20 beste krill olie beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Krill Olie softgels met DHA, EPA en Astaxanthine - 1200 mg krillolie met belangrijke Omega 3 vetzuren - 180 softgel capsules voor 3 maanden voorraad - Natuurlijke ingrediënten - Van WeightWorld

 • Krill olie softgels met Omega 3 veturen en astaxanthine - Onze krill olie softgels 1200 mg zitten boordevol omega-3 vetzuren (DHA en EPA), astaxanthine en fosfolipiden en zijn goed voor tal van processen in het lichaam. De krillolie van WeightWorld is duurzaam gewonnen uit de schoonste wateren van de Antarctische Oceaan. Deze formule is bovendien ontwikkeld met het oog op de hoogst mogelijke biologische beschikbaarheid, waardoor maximale opname door het lichaam wordt bevorderd.
 • DHA is goed voor de hersenen, gezichtsvermogen en het hart - Elke dagelijkse portie van 2 krillolie softgels bevat 264 mg omega 3 vetzuren met DHA en EPA. DHA draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie en ondersteunt de conditie van het oog. Bovendien hebben DHA en EPA een gunstige werking op het hart. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA en EPA. Claims goedgekeurd volgens EFSA (Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid)
 • 180 marine krillolie softgels voor 3 maanden voorraad - Met 180 omega 3 capsules per verpakking bevat dit krillolie supplement een voorraad van 3 maanden. De krillolie softgels zijn gemaakt van enkel natuurlijke, hoogwaardige ingrediënten zonder ongewenste toevoegingen. Zo kun je jezelf op de beste wijze dagelijks ondersteunen.
 • Premium ingrediënten - We zijn er trots op dat we de meest natuurlijke, grondig geteste ingrediënten kunnen gebruiken om geweldige producten te maken, zoals ook dit uitstekende alternatief voor omega 3 visolie. We produceren volgens hoge GMP-normen en zonder ongewenste toevoegingen zoals kleurstoffen en conserveringsmiddelen.
 • Kwaliteit van WeightWorld - Als familiebedrijf met meer dan 15 jaar ervaring zijn we trots op het leveren van hoogwaardige natuurlijke supplementen aan onze klanten in Nederland, zoals ook dit omega 3 krill oil 1200mg supplement met DHA (docosahexaeenzuur) en EPA (eicosapentaeenzuur). We werken uitsluitend met natuurlijke, gecontroleerde ingrediënten zodat je jezelf op de beste manier kunt ondersteunen.
Bestseller Nr. 2

Krill Olie softgel capsules, 140 capsules, 1040 mg dagelijkse portie, inclusief pillendoos, omega 3, astaxanthine, vitamine E, choline, fosfoliën, laboratoriumgetest in premium kwaliteit

 • Krillolie: met dit product ontvang je 140 softgelcapsules met elk 520 mg natuurlijke en hoogwaardige krillolie inclusief een mooie pillendoos voor dagelijks gebruik. Onze hooggedoseerde capsules zijn dus voldoende voor 2-3 maanden.
 • OXIDATIEBESCHERMING: door het gebruik van onze softgelcapsules bereikt de krillolie de optimale bescherming tegen zuurstof. Bij gebruikelijke steekcapsules kunnen de waardevolle grondstoffen oxideren en onbruikbaar worden.
 • Premium kwaliteit: 100% zuiver Krill-olie-extract uit Antarctisch Euphasia Superba. Door zachte extractie gewonnen en veredeld met koudgeperste lijnzaadolie. Onze vitamine E dient als versterker voor een hogere biologische beschikbaarheid. Daardoor kan de krillolie beter door het lichaam worden opgenomen en gebruikt.
 • Zonder additieven: dit Biotary product is 100% natuurlijk en bevat geen kunstmatige additieven. Het is absoluut vrij van aroma's of magnesiumstearaat, evenals gluten, lactose, sojalecithine of aspartaam. Onze krillolie wordt omhuld met een plantaardige softgelcapsule.
 • PRODUCTREENHEID / VEILIGHEID: gewonnen met technologische en zachte vangtechnologie. De bijvangst wordt dus tegen nul verminderd. Biotary producten worden in Duitsland geproduceerd. Ze zijn onderworpen aan de strenge certificeringen van ISO 9001, HACCP of GMP en bereiken zo de status van een hoogwaardig product.
Bestseller Nr. 3

Wild-gevangen Antarctic Krill Oil - 1.000mg per softgel - bron van omega-3 vetzuren - rijk aan fosfolipiden - superieure kwaliteit + absorptie - niet-GMO, glutenvrij, halal - 60 softgels

 • ✔ PREMIUM KRILL OLIE: Deze ultra-pure, hoogwaardige formule bevat 1.000 mg in het wild gevangen Antarctische Krillolie in elke softgelcapsule. Krill Oil is superieur aan gewone visolie omdat het meer vetzuren bevat, duurzaam is en de biologische beschikbaarheid verhoogt.
 • ✔ RIJK AAN OMEGA-3: Elke capsule bevat een sterk geconcentreerde Krill Olie die gezuiverd is, vrij van verontreinigingen en overloopt van essentiële vetzuren. De olie is van nature rijk aan omega-3 vetzuren, fosfolipiden en astaxanthine.
 • ✔ BROND VAN DE ANTARCTIC: De Krill Oil is afgeleid van kleine koudwaterschaaldieren, en is afkomstig van de ongerepte wateren van Antarctica. De olie heeft een hoge zuiverheid, is het resultaat van duurzame visserijpraktijken en is vrij van schadelijke verontreinigingen.
 • ✔ ONZE WAARDEN: Dit product is 100% niet-GMO, glutenvrij, zuivelvrij en vrij van conserveringsmiddelen!
 • ✔ ALPHA01 BELOFTE: we zijn trots in de EU en brengen je alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit, zodat je je comfortabel kunt voelen over wat je in je lichaam stopt. Al onze producten zijn GMP gecertificeerd en fair trade.
Bestseller Nr. 4

Superba Premium krill olie softgel capsules - met revolutionaire omega 3-olie - veresterde astaxanthine, antioxidanten en vitamines - hart immuunsysteem geheugen - 60 capsules door MoriVeda

 • Krill is een van de grootste biomassa van onze planeet. Deze kleine schaaldier, aanwezig in alle oceanen, neemt een vitale positie in de mariene voedselketen in. Bij en Neptune Technology worden op krill gebaseerde ingrediënten ontwikkeld met de hoogste bioactiviteit, rijk aan omega-vetzuren EPA en DHA, fosfolipiden, choline en veresterde astaxanthine. MoriVeda-softgels zijn gevuld met pure Aker Superba2 krill-olie van de hoogste kwaliteit.
 • Verbetering van de gezondheid: de meeste mensen hebben een tekort aan omega-3, terwijl drie van de vier belangrijkste soorten niet-overdraagbare ziekten (NCD's) geassocieerd zijn met een omega-3-tekort. Choline draagt bij tot de instandhouding van normale lipiden, tot normale homocysteïne en van een normale leverfunctie. Esterified Astaxanthin is een zeer krachtige antioxidant, die wordt erkend voor de gezondheidsbevorderende onderdrukking van vrije radicalen.
 • Het unieke van krill omega-3-vetzuren is dat ze gebonden zijn aan fosfolipiden, een klasse lipiden die een belangrijke component van alle celmembranen vormen. Fosfolibiden helpen bij de verdeling van omega-3 vetzuren door het lichaam en dragen EPA en DHA in het bloed. Vanuit het bloed vinden EPA en DHA hun weg naar organen en weefsels waar ze ondersteuning bieden, met name aan het hart, de hersenen, de ogen en de gewrichten. Superba krill zijn afkomstig uit de schoonste oceanen ter wereld.
 • Omega-3-vetzuren staan wereldwijd bekend om hun gezondheidsvoordelen, waaronder ondersteuning voor het hart en de hersenen. DHA is het meest voorkomende vetzuur in het menselijk brein en is essentieel voor het ondersteunen van hersengroei en cognitieve functies. Er zijn geen additieven nodig om de stabiliteit op lange termijn van Superba2 krill te behouden en de omega-3-vetzuren te beschermen tegen oxidatie.
 • Superba2 is een hoogwaardige olie uit Antarctische krill met een hoge biologische beschikbaarheid. Het MSC-keurmerk garandeert een duurzame en ecologische krillvangst. Speciale vaten produceren krillmeel direct aan boord, waardoor een optimale productkwaliteit wordt gegarandeerd. Superba2 krill-oliecapsules met zeer geconcentreerde ingrediënten zijn een voedingssupplement van hoge kwaliteit en zijn ideaal voor het ondersteunen en verbeteren van het algemene welzijn.
Bestseller Nr. 6

OMEGA-3 100% pure KRILL-olie – effectiever dan visolie – 60 capsules zonder geur solakrill – EPA DHA Astaxanthine Choline Vitamine A B – gemaakt in Frankrijk – laboratoria SOLAKRILL

 • [100% zuivere krilolie] – SOLAKRILL OMEGA 3 olie werkt ter voorkoming van ziekterisico's. Het is verrijkt met 7 keer meer Astaxanthine (een krachtige natuurlijke antioxidant) dan andere krill oliën. Het bevat ook choline, vitamine A en E om beter door het lichaam te worden opgenomen en gebruikt. EPA en DHA dragen bij aan de normale werking van het hart. Choline draagt bij tot het behoud van normale lipiden, normale homocysteïne en een normale leverfunctie.
 • [VOORKOMEN SCHAKELIJKE LICHTEN]: vlucht voor alternatieven op basis van zalm of kabeljauwlever die vervelende "visboeren" veroorzaken. SOLAKRILL krillolie in de vorm van fosfolipiden is direct assimileerbaar en maakt je spijsvertering gemakkelijk en zonder onaangename liften. Onze gepatenteerde Licaps-capsules, gegarandeerd geurloos, gemakkelijk in te slikken, beschermen de ingrediënten volledig. Met SOLAKRILL neem je afscheid van deze dagen met een vissmaak in de mond.
 • [Bespaar geld] dankzij de enige olie die 2,5 keer beter kan worden gecombineerd dan de onbepaalde visolie van andere omega-3-supplementen. Onafhankelijke studies tonen dit aan: krill olie geeft je 2,5 keer meer gunstige effecten dan een omega-3 op basis van zalm- of kabeljauwleverolie. Met slechts 2 capsules dekt u al uw dagelijkse EPA-behoeften, wat helpt om de stemming te stabiliseren en DHA dat het gezichtsvermogen en de hersenfunctie bevordert.
 • Geen oxidatie, meer voordelen: sommige omega-3-producten worden verkocht in een goedkope fles of capsules. Ze verliezen snel hun efficiëntie (oxidatie) en ruiken naar vis. SOLAKRILL wordt beschermd door Licaps (gepatenteerde) capsules, waardoor het een ideale TOTOX (oxidatie-index) van 1 heeft. Elke Licaps-capsule is individueel verpakt om de kwaliteiten intact te houden en je in staat te stellen je omega-3 en andere ingrediënten direct op te nemen.
 • Zuiver en zonder conserveringsmiddelen: SOLAKRILL komt uit de Krill Euphorbia Superba. Door zijn kleine formaat is het natuurlijk vrij van schadelijke stoffen, PCB's en zware metalen. Solakrill wordt, in tegenstelling tot veel Krill-oliën, koud geëxtraheerd zonder oplosmiddelen. Producten van Solage-laboratoria worden geadviseerd door gezondheidswerkers (artsen, apothekers, natuurgenezers). Ze worden in apotheken in Frankrijk verkocht. BPF-label, ISO 22000-certificering, milieuvriendelijke Friend of the Sea-certificering
Bestseller Nr. 7

Krill olie capsules - 1000mg PURE krill olie voor 45 dagen - hart immuunsysteem geheugen - met astaxanthine omega 3-6-9 EPA DHA choline fosfolipiden - 1x 90 capsules by MoriVeda

 • Zuivere krillolie: Ontdek de ongerepte natuur met 100% zuivere krillolie van MoriVeda, duurzaam gewonnen uit de Antarctische wateren, vrij van kunstmatige toevoegingen.
 • SAMENSTELLING: Elke capsule bevat 500 mg hoogwaardige krillolie, rijk aan omega-3, EPA, DHA, omega-6, astaxanthine, fosfolipiden en choline.
 • HOGE BESCHIKBAARHEID: De speciale samenstelling van onze krillolie zorgt voor een snellere en effectievere opname van omega-3 vetzuren in vergelijking met conventionele visolie.
 • DUURZAAMHEID: Onze krillolie, bekroond met het keurmerk "Vriend van de zee", staat voor kwaliteit en duurzaamheid, verkregen onder de strengste normen voor zuiverheid en effectiviteit.
 • GEBRUIKSAANWIJZINGEN: Neem 2 softgel capsules per dag met voldoende vloeistof.
Bestseller Nr. 8

Fairvital | Krill olie capsules 500mg - HOOG GEDOSEERD - 90 LiCaps® - Superba antarctica, rijk aan EPA & DHA - krillolie

 • ✔ Fairvital DUITSE KWALITEIT: Dagelijkse dosis: 3 Capseln per dag bevatten 1500mg Superba Krill Oil. Deze bevat 675mg fosfolipiden (omega-3-rijk), waaronder 180mg eicosapentaeenzuur (EPA) en 82,5mg docosahexaeenzuur (DHA), 75µg astaxanthine. Hoog gedoseerd! Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding! Krill olie zonder toevoegingen!
 • ✔ BIO-Beschikbaar & ZONDER: Gluten, lactose, fructose, magnesiumstearaat, conserveermiddelen, soja, gist, pesticiden, fungiciden, kunstmeststoffen, kleurstoffen, stabilisatoren en gentechnologie (NON- GMO).
 • ✔ 1 MAAND VOORRAAD: Lange houdbaarheid in een luchtdicht afgesloten verpakking. 90 krill oil capsules - hogere efficiëntie dan poeder en vloeistof! In een lichte verpakking met een praktische DOSEERDEKSEL!
 • ✔ MICROPURITY Gemaakt in Duitsland: volgens HACCP. Herkomst van grondstoffen uit EU- en niet-EU-landen.
 • ✔ GELD-TERUG-GARANTIE: 24 MAANDEN voor bestellingen met verzending door handelaars
Bestseller Nr. 10

Krill Oil - 120 capsules - Merkgrondstof: Superba Antarctische krillolie - rijk aan EPA + DHA + astaxanthine + fosfolipiden + omega 3 vetzuren - uit duurzame teelt

 • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding: 120 capsules met pure Antarctische krillolie. Bijzonder hoog gedoseerd met 1000 mg krillolie per dagportie (2 capsules). Een dagelijkse portie bevat 400 mg fosfolipiden (waarvan 50 mg choline), 100 mcg astaxanthine en 220 mg omega-3 vetzuren (waarvan 120 mg EPA & 56 mg DHA).
 • Premium grondstof: voor onze krill olie capsules gebruiken wij de merkgrondstof SUPERBA. De krilloliecapsules worden gemaakt van duurzaam gevist Antarctisch krill. Door een milieuvriendelijke oogsttechnologie wordt het krill bijzonder voorzichtig geoogst, zonder het Antarctische ecosysteem te belasten. De ecologische krilloogst in Antarctica wordt bevestigd door het Eco Harvesting certificaat.
 • Hoge biologische beschikbaarheid: de onverzadigde omega-3-vetzuren in krillolie zijn beter biologisch beschikbaar dan die in visolie, omdat ze aan fosfolipiden gebonden zijn. Bovendien is er, in tegenstelling tot visolie, geen visachtige nasmaak, noch onaangename oprispingen na het eten van de krilloliecapsules.
 • Laboratoriumgeteste zuiverheid: onafhankelijk laboratorium getest op belastingen zoals zware metalen, schimmels, E. coli, salmonella en andere relevante testcriteria.
 • Productie en tevredenheid: het Vit4ever assortiment omvat talrijke voedingssupplementen met een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Alle producten worden gemaakt van hoogwaardige premium grondstoffen en uitsluitend in gecertificeerde EU-bedrijven. Tot onze productielocaties behoren Duitsland en Nederland. Als je niet tevreden bent met ons product, of hulp en advies nodig hebt, neem dan contact met ons op.
Bestseller Nr. 11

NYO3 Krill Oil in 90 capsules Krill Oil Pure Noorwegen 270 mg Omega 3 krill pure visolie 150 mg EPA 70 mg DHA, 560 mg fosfolipiden, 70 mg choline en 85 mcg astaxanthine

 • Krill olieconcentraat – in vergelijking met andere krillolie-supplementen bevat NYO3 krill 59% meer fosfolipiden. Twee capsules per dag leveren 150 mg EPA en 70 mg DHA, 270 mg omega-3, 560 mg fosfolipiden, 70 mg choline en 85 mcg astaxanthine.
 • Omega 3 EPA DHA - Volgens de EFSA draagt DHA bij aan het behoud van een normale hersenfunctie en een normaal gezichtsvermogen. EPA DHA draagt bij aan een normale hartfunctie. Onze krillolie Omega 3 onderscheidt zich door zijn sterk geconcentreerde omega-3-formule met DHA en EPA.
 • Premium grondstof: wij gebruiken de grondstof van het merk Superba Boost voor onze krill oliecapsules. Krill Oil capsules worden gemaakt van duurzaam gevangen Antarctisch krill. Dankzij een milieuvriendelijke verzameltechnologie wordt krillkrill bijzonder voorzichtig geoogst, zonder het Antarctische ecosysteem te beschadigen. De ecologische oogst van krill in Antarctica wordt bevestigd door het eco-harvesting-certificaat.
 • Hoogste zuiverheid: NYO3 krill wordt gewonnen uit kleine schaaldieren die in de ongerepte wateren van Antarctica leven. Als ze de onderste fase van de voedselketen innemen, hopen ze geen schadelijke stoffen op, wat een hoge zuiverheid van hun derivaten garandeert.
 • Gemaakt in Noorwegen: NYO3 bevat talrijke voedingssupplementen met een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Alle producten worden gemaakt van hoogwaardige grondstoffen. Onze productielocaties zijn Noorwegen. Als je niet tevreden bent met ons product of hulp en advies nodig hebt, neem dan contact met ons op.
Bestseller Nr. 12

OMEGA 3 KRILL OLIE Sangea – 100% natuurlijk op basis van Antarctische Krill olie met Coline en Astaxantine – zeer assimileerbare EPA en DHA – 60 kralen – Farmaceutische donkere glazen fles

 • Hoogwaardig anarctisch krilloliesupplement van hoge kwaliteit, zuiver en onbehandeld, zeer opneembaar, 100% natuurlijk (zonder conserveringsmiddelen, aroma's of additieven)
 • Omega 3-supplement dat het juiste vetmetabolisme bevordert, het cardiovasculaire systeem en de visuele functionaliteit beschermt, ontstekingen en veroudering bestrijdt
 • Visgelatineparels (niet rundvlees) en in donkere glazen flessen (nooit van kunststof) met herbruikbaar veiligheidszegel onder de sluiting, om veiligheid en kwaliteit na verloop van tijd te garanderen
 • Bevat 60 kralen; dagelijkse dosis: 1-2 kralen per dag (1 fles dekt 1 tot 2 maanden behandeling)
 • Mededeling aan het ministerie van Volksgezondheid (nr. 113781)
Bestseller Nr. 13

+Watt Omega 3 Krill Oil+ Voedingssupplement met Antarctische Krill Olie Rijk aan Omega-3, Astaxanthine en voordelen voor huid, hart en zenuwstelsel. 60 Capsules

 • Omega 3 Krill Oil+: een krachtig voedingssupplement op basis van krillolie, een waardevol kreefdier dat in de koude wateren van de Antarctische Oceaan voorkomt. Dit supplement is een rijke bron van omega-3 en astaxanthine, een krachtige antioxidant.
 • Gezondheid van het hart en het zenuwstelsel: essentiële vetzuren EPA en DHA spelen een cruciale rol bij het ondersteunen van de gezondheid van het hart en het centrale en perifere zenuwstelsel. Hun supplement helpt functionele stoornissen te voorkomen en verbetert het geheugen en de gezichtsscherpte.
 • Gezonde en beschermde huid: Omega 3 Krill Oil+ biedt ook gezondheidsvoordelen voor de huid. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat het gebruik van astaxanthine helpt om de huid te beschermen tegen schade door UV-stralen en ontstekingsaandoeningen zoals acne te verminderen.
 • Synergie met choline en fosfatidylcholine: dit supplement combineert omega-3 met de belangrijke choline en fosfatidylcholine, draagt bij aan de gezondheid van het hart en voorkomt hart- en vaatziekten en diabetes type 2. De synergie van deze moleculen helpt het bloed te verdunnen en het LDL-cholesterol te verlagen.
 • Milieuvriendelijk: Omega 3 Krill Oil+ is een verantwoorde keuze voor milieukrill is een duurzame omega-3-bron en de grondstof wordt verzameld door gecertificeerde leveranciers om een ethische productie te garanderen en het mariene ecosysteem te respecteren.
UitverkoopBestseller Nr. 14

OMEGOR® Krill - 250 mg EPA en DHA, 672 mg fosfolipiden, 82 mg choline en 100 mg astaxanthine | 60 zachte capsules

 • ✅ De TOP in OMEGA-3, FOSPHOLIPIDEN en de zeer kostbare CHOLINE: onze krillolie wordt geproduceerd met een gepatenteerde technologie die zorgt voor de HOOGSTE concentratie op de MARKT van de meest kostbare ingrediënten: + 50% in omega-3 EPA en DHA en + 68% in fosfolipiden vergeleken met de meest voorkomende krilloliën. De aanbevolen portiegrootte van 2 kleine capsules levert 250 mg EPA en DHA, 672 mg fosfolipiden en 82 mg choline.
 • ✅ VERBETERDE BIO-BESCHIKBAARHEID dankzij PHOSPHOLIPIDS. De omega-3 EPA en DHA in onze krillolie zijn tot 30% meer biologisch beschikbaar dan visolie in TG-vorm - zoals ons bekendste product OMEGOR Vitality - dat degene is met de beste biologische beschikbaarheid ooit. Dit alles dankzij het uitzonderlijke gehalte van meer dan 57% fosfolipiden, het hoogste ter wereld.
 • ✅ ZEER ZUIVERE KRILLOLIE: onze gepatenteerde technologie zorgt voor de zuivering van krillolie van verontreinigende stoffen die normaal aanwezig zijn in de mariene habitat, zoals kwik en andere zware metalen, maar ook dioxines en PCB's. Onze producten voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen.
 • ✅ FARMACEUTISCHE KWALITEIT: onze krillolie wordt geproduceerd in fabrieken die goede productiepraktijken (cGMP) toepassen, kwaliteitsnormen die ook worden gevolgd door farmaceutische fabrikanten om ervoor te zorgen dat de producten altijd van hoge kwaliteit zijn.
 • ✅ BESCHERMENDE BLISTERVERPAKKING: elke capsule is afzonderlijk verpakt in aluminium en PVDC-blisters, de duurste materialen maar het beste tegen blootstelling aan lucht en vochtigheid. Onze capsules plakken nooit zoals ze praktisch altijd doen als ze in potjes verpakt zijn.
UitverkoopBestseller Nr. 15

NEPTUNE KRILL OIL 500mg - 120 softgels

 • Neptune Krill Oil 500mg van Now Foods bevat een uniek vetzuurprofiel met o.a. EPA, DHA en fosfolipiden! * 60/120 softgels * 100% pure NKO * Fosfolipide-gebonden omega-3
Bestseller Nr. 16

NKO® Krill Oil Liquid Capsules - omega 3, 6, 9 - rijk aan EPA en DHA - astaxanthine, vitamine E, choline en fosfolipiden - hart immuunsysteem geheugen - 30 stuks by MoriVeda

 • Originele NKO Krill-olie met het hoogste gehalte in vergelijking met andere krill-oliën
 • Om optimale cholesterolspiegels te handhaven en de stroomsnelheid van het bloed te ondersteunen
 • Verhoogde concentratie en geheugen bij kinderen en volwassenen, versterking van het immuunsysteem
 • Studies aan universiteiten bevestigen de verbetering van het leervermogen met NKO Krillöl
 • De teelt is USDA-gecontroleerd, de verwerking is ISO-gecertificeerd. Het product is lactosevrij, fructosevrij, glutenvrij, vrij van vulstoffen en 100% veganistisch. Verdere details zijn te vinden in de productbeschrijving.
Bestseller Nr. 17

LLS Superba Krill Oil | Duurzaam gevangen door Aker BioMarine | 500mg x 60 Softgel capsules | voor een gezond hart, gewrichten en immuunsupport | Geproduceerd hier in het Verenigd Koninkrijk onder BRC-certificering

 • Duurzaam gevangen op Antarctica door Aker BioMarine
 • Bevat 60 geurloze softgel capsules die makkelijk door te slikken zijn
 • Superieure bron van EPA en DHA omdat de meervoudig onverzadigde vetten verpakt zijn als fosfolipiden, die onmiddellijk door uw lichaam kunnen worden opgenomen
 • Door de astaxanthine, een krachtige antioxidant, is het product stabieler dan visolie
 • Al onze producten worden hier in het Verenigd Koninkrijk geproduceerd onder BRC certificering
Bestseller Nr. 18

Jarrow's, Krill Olie, 600 mg, met omega-3 en astaxanthine, 120 softgels, laboratoriumgetest, glutenvrij, SOJA-vrij, niet-GMO

 • HOOGWAARDIGE DOSERING: Eén dosis, twee capsules, Krill Oil bevat 1200 mg krillolie, 700 mg fosfolipide-omega-3-complex, 250 mg totale omega-3-vetzuren, waaronder 120 mg EPA, 65 mg DHA en 240 mcg astaxanthine, die u dagelijks aan uw lichaam kunt leveren
 • GOEDE BIOBESCHIKBAARHEID: Krill Oil wordt gekenmerkt door een goede biologische beschikbaarheid en is geschikt voor een voedingsbewuste levensstijl
 • HOGE KWALITEIT: Omega-3 capsules worden getest in onafhankelijke laboratoria op kwaliteit en zuiverheid
 • ZONDER ONGELIJKE ADDITIEVEN: Krill olie capsules zijn glutenvrij en geproduceerd zonder genetische manipulatie
 • ORIGINEEL PRODUCT: De aanbevolen inname verschilt van de door de VS aanbevolen inname vanwege Duitse en Europese richtlijnen. Raadpleeg een arts of alternatieve arts voor een individuele inname aanbeveling
Bestseller Nr. 20

OMEGA-3 en KRILL van Antartica zonder geur – Pure Premium Visolie – Hoge concentratie aan Omega 3 (EPA & DHA) - Nutrimea – Nederlanse expertise

 • ✦Neem uw gezondheid in de hand✦ Wij zijn van mening, bij Nutrimea, dat u zelf uw eigen gezondheid in de hand heeft. U heeft het recht om te kiezen voor de beste voedingssupplementen. Betrokken bij de milieubescherming hebben wij een visser gekozen die gewaarborgd « Friend of the Sea » is en IFFO RS (Global Standard for Responsible Supply), hij werkt samen met de commissie voor het behoud van de levensbronnen in de Antarctische Wateren (CCAMLR)
 • ✦Immuunsysteem versterken✦ Omega 3 zijn onverzadigde essentiële vetzuren voor het cardiovasculaire systeem, de gewrichten, het geheugen, de moraal en ons immuunsysteem. Het lichaam is niet in staat Omega-3 aan te maken en ongeveer 1 op 3 mensen heeft een tekort aan Omega-3. Ons voedingssupplement, gemaakt van kleine wilde vissen en Antarctische krill levert u een geweldige natuurlijk bron van Omega-3.
 • ✦Omega-3+Krill : een krachtige antioxidant✦ Ons supplement « Omega-3 + krill » is rijk aan astaxanthine, een antioxidant uit Krill-olie die 8x krachtiger is dan conventionele visolie. Ons supplement bezit een hoog gehalte aan EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur). We hebben niet gekozen voor visolie van grote vissen in de top van de voedselketen die vaak verzadigd zijn met zware metalen, antibiotica en andere stoffen die schadelijk zijn voor uw gezondheid.
 • ✦Waar is Omega-3 voor ? ➤ Bloeddruk : helpt bij een te hoge bloeddruk ➤ helpt immuniteitssysteem ➤ voorkomen en behandelen van hart-en vaatziekten : goed voor het hart ➤ helpt tegen depressie : goed voor de moraal ➤ verlaging van het gehalte aan triglyceriden en van de cholesterol ➤ tegen premenstruele syndromen ➤ helpt tegen artritis en ontstekingen : versterkt door de aanwezigheid van krill een ontstekingsremmer
 • ✦Hoe werkt het ?✦ Maak eerst uw ogen en wimpers perfect schoon. Breng dan ons Mealash serum aan op de wortels van uw wimpers, net als een eyeliner, langs de wimperrand. Breng de Mealash aan voor het slapengaan om de wortelgroei in diepte te activeren en de groei van uw wimpers te stimuleren. Te gebruiken als kuur van 5 weken, iedere 3 maanden te herhalen.

Krillolie is een voedingssupplement dat omega-3-vetzuren en andere heilzame voedingsstoffen bevat. Krillolie wordt gemaakt van de kleine garnaalachtige schaaldieren die krill worden genoemd en die rijk zijn aan astaxanthine en fosfolipiden.

Krilloliesupplementen zijn afgeleid van de diepzeedieren die in koude oceaanwateren leven. Het is rijk aan omega 3 vetzuren, fosfolipiden en astaxanthine. Krilloliesupplementen kunnen worden gebruikt als alternatief voor visolie vanwege hun hogere biologische beschikbaarheid, minder risico op kwikverontreiniging en duurzaamheid.

Wat zijn de voordelen van krillolie?

Krillolie is een supplement dat omega-3 vetzuren bevat. Omega-3-vetzuren zijn belangrijk voor de gezondheid van de hersenen en het hart.

Krillolie is een supplement dat omega-3 vetzuren bevat. Krillolie wordt vaak gebruikt als vervanging voor visolie omdat het geen vissmaak of geur heeft. Het heeft ook ontstekingsremmende eigenschappen die kunnen helpen bij het voorkomen van chronische ontstekingen en artritispijn.

Er zijn veel voordelen van krillolie. Krillolie biedt dezelfde gezondheidsvoordelen als visolie zonder de onaangename smaak of geur. Het heeft ook ontstekingsremmende eigenschappen die kunnen helpen bij het voorkomen van chronische ontstekingen en artritispijn.

Wat zijn de bijwerkingen van krillolie?

Krillolie is een supplement dat wordt gewonnen uit de krill, een kleine garnaalachtige schaaldier. Krillolie bevat omega-3-vetzuren die goed zijn voor de gezondheid van het hart en de hersenfunctie.

Hoeveel kost krillolie?

Krillolie kan worden gekocht bij de meeste apotheken en reformwinkels. Het is ook online beschikbaar, maar niet alle online retailers zijn betrouwbaar en sommige kunnen meer vragen dan de marktprijs. De kosten van krillolie zijn afhankelijk van de hoeveelheid die men koopt, maar variëren doorgaans van 10 tot 20 euro per maand.

Wat is de beste tijd om krillolie te nemen?

Krillolie moet bij een maaltijd worden ingenomen of ten minste een uur voor een maaltijd om het meest effectief te zijn. Het mag niet op een lege maag of zonder voedsel worden ingenomen, omdat de maag tijd nodig heeft om voedsel te verteren, zodat de krillolie goed door het lichaam kan worden opgenomen.

Sommige mensen vinden dat het nemen van krillolie bij hun ontbijt hen helpt zich te concentreren en zich de hele dag energieker te voelen, daarom nemen sommige mensen het liever op dit tijdstip van de dag.

Is het veilig om krillolie te gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding?

Er zijn enkele onderzoeken die aantonen dat krilloliesupplementen veilig zijn voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Er is echter niet genoeg onderzoek om dit te bevestigen, dus het is het beste om uw arts te raadplegen voordat u een supplement inneemt tijdens de zwangerschap of het geven van borstvoeding.