Beste kleine camera van 2023 (TOP15)

Het kiezen van de beste kleine camera is niet zo eenvoudig. Bij het kopen van een camera zijn er veel factoren waar je rekening mee moet houden.

Een camera moet compact en gemakkelijk mee te nemen zijn. De kwaliteit van het beeld moet ook goed genoeg zijn voor professioneel gebruik.

De 15 beste kleine camera beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Aobocam Mini-camera 4K HD, mini-bewakingscamera, live overdracht naar mobiele telefoon, app, voor binnen, wifi-videobewaking met batterij, kleine wifi babyfoon, compacte microcamera, bewegingsmelder, nachtzicht

 • Kleinste formaat van een fantastische mini-camera: dit is de kleinste camera ter wereld voor de veiligheid thuis. Met een lengte van slechts 3,8 cm en magnetisch, kan hij op alle mogelijke plaatsen worden aangebracht. Bijv., babykamer, woonkamer, voordeur, auto enz. Niet gemakkelijk op te merken en te beschadigen. De Aobocam mini-camera is zeer praktisch en zorgt voor veiligheid. Hij is uitgerust met een houder die de opnamehoek kan draaien en instellen.
 • De meest ongecompliceerde mini-camera met live overdracht naar mobiele telefoon: in vergelijking met andere camera's is de mini-camera echt eenvoudig in te stellen. Wat te doen als je je gezin mist als je veel reist en werkt? Maak je je zorgen over de veiligheid van je kind? Open nu gewoon de app op je telefoon en je kunt de live video van de mini-camera via live overdracht altijd praktisch bekijken.
 • 150° super groothoek, 4K HD-beeldkwaliteit overdag en ‘s nachts: in vergelijking met andere camera's die rode of paarse afbeeldingen weergeven, zal je zeker onder indruk zijn van de filterfunctie van onze mini-bewakingscamera, waarbij je je geen zorgen meer hoeft te maken over de videokleur. De mini-bewakingscamera in 4K-kwaliteit voor spioneren is perfect voor je huis of kantoor, je kunt in het donker alles duidelijk zien.
 • Bewegingsdetectiealarm, snel en nauwkeurig: als deze mini-wifi-camera detecteert dat iemand beweegt, krijg je zo snel mogelijk een bewegingsalarmvideo en een push-alarmmelding, zodat je binnen 0,5 seconden op de hoogte bent. Deze mini-wifi-camera is perfect om je huis of kantoor in het oog te houden.
 • Lange batterijduur, werking van 6 uur en 24 uur per dag. Mensen klagen vaak over de verschrikkelijke batterijduur van mini-camera's. Met de 150 mAh batterijduur van een gewone mini-camera bedraagt de batterijduur slechts 30 minuten. De mini-camera met een hoogwaardige 1500 mAh-batterij werkt 6 uur lang. De hele dag bescherming voor de veiligheid thuis. De mini-camera blijft werken, ook als de stroom uitvalt.
Bestseller Nr. 2

Mini-bewakingscamera, 4K, mini-camera's, kleine bewegingsdetectie, camera's, videocamera voor thuis/kantoor/woningen, veiligheid

 • 4K HD IP mini camera's
 • Eenvoudig te gebruiken
 • Bewegingsdetectie en alarm
 • mini bewakingscamera
 • Veiligheid en bescherming:
Bestseller Nr. 3

PANSYFEN Mini-camera, 1080p HD, mini-wifi-camera, A9, nachtzicht, bewakingscamera met bewegingsdetectie, 150 graden groothoek, kleine bewakingscamera voor binnen en buiten, baby huisdiermonitor

 • Hallo, helaas kan ik niet in de instellingen omdat het wachtwoord mij niet bekend is, dat door de fabriek is toegekend. Bovendien kan ik geen infrarood inschakelen, zodat 's nachts niets kan zien.
 • Mini-formaat: eenvoudig te verbergen coener, 360 graden draaibare basis, sterke magnetische absorptie, geschikt voor thuisbewakingscamera's, ondersteunt maximaal 128 GBTF micro-geheugenkaarten.
 • Bewegingsdetectiesensor: rechte lijn is 6 meter, 1080p video, 5 ㎡ opnamebereik, je kunt zien en horen wat er in real-time op de app gebeurt.
 • Eenvoudig te bedienen: je kunt de gratis app downloaden, deze laat zien hoe je de mini-camera met de wifi verbindt en de video op je telefoon opslaat, besturingssysteem van de mobiele telefoon: Android/iOS.
 • Veel gebruikt: ultralichte batterijduur, kan de video-opname langer dan een uur voortzetten, geschikt voor thuis, babykamer, tuin en andere hoeken.
Bestseller Nr. 4

Minispioncamera's verborgen 1080P HD draadloze camera met nachtzicht bewegingsdetectie, WiFi-camera huisveiligheid kinderoppas bewakingscamera voor binnen en buiten

 • Draadloze spionagecamera: Deze minicamera is draagbaar en verborgen in de zak, kan aan al jouw bewakingsbehoeften voldoen. Een gloednieuwe beeldsensor zorgt voor helder beeld, zelfs bij weinig licht. De beveiligingscamera helpt je dag en nacht je huis te bewaken met automatisch infrarood nachtzicht op afstand, 24/7. Daarnaast kan het ook worden gebruikt als auto-camcorder, camera voor honden/huisdieren, babyfoons of een actiecamera in de lucht.
 • Super nachtzichtcamera - De nanny camera presteert goed op het gebied van nachtzicht. Met onze verborgen nanny-camera kun je elk aspect van de scène natuurgetrouw weergeven met harmonieuze kleuren. Groter zicht en legt details duidelijk vast, zelfs in volledig donkere omgevingen.
 • Slimme bewegingsdetectie: Wanneer er beweging wordt gedetecteerd, stuurt deze wifi-minicamera een waarschuwingsbericht naar je telefoon. De verborgen nachtkijker is uitgerust met onzichtbare IR-LED's en kan tot 10 meter / 30 feet reiken. Als er geen wifi is, plaats je eenvoudig een kaart (niet inbegrepen) om op te nemen als een normale camera.
 • Langdurige batterijduur: Met het gebruik van de nieuwste chip en batterij technologye, kan deze spy mini camera lange tijd gebruiken. en ondersteuning 24/7 opname en opname / opladen op hetzelfde moment, dus je nooit zorgen te maken over het opraken van de batterijen.
 • Alles in één draadloze verborgen spionagecamera: Hoewel de camera vrij klein is, wordt deze geleverd met alle handige functies die je nodig hebt voor een Wifi mini-camera: 150° groothoek, ingebouwde magneet, afspelen/snapshot/opnemen op afstand, iOS en Android compatibel, live stream vanaf elke locatie, gratis app, één app meerdere camera, één camera meerdere gebruikers en meer.
Bestseller Nr. 5

Beveiligingscamera voor Binnen, 1080P HD Mini WiFi-camera Babyfoon met Infrarood Nightshot, Bewegingssensor en 150° Groothoek, Compact Formaat, Slimme Beveiligingscamera voor Android voor IOS

 • Mini-formaat: deze draadloze beveiligingscamera voor buiten heeft een compact en mini-ontwerp, dat kan worden verborgen in de onopgemerkte hoek, en het ondersteunt een maximale 128G micro-opslagkaart.
 • Bewegingssensor: deze mini-wifi-camera is voorzien van een nachtopname en bewegingssensor die 1080P-beeld levert in de donkere omgevingen en een brede kijkhoek voor meer details.
 • Ondersteuning voor meerdere gebruikers: de Indoor Camera for Home Security ondersteunt meerdere gebruikers en één app kan meerdere camera's tegelijk ondersteunen. Download eenvoudig de gratis app op uw telefoon en configureer deze met wifi-router (alleen 2,4 GHz).
 • Cyclische opname: deze wifi-camera voor binnenshuis ondersteunt 24/7 cyclische opname via een USB-oplader en neemt automatisch HD-videobestanden op op de geheugenkaart.
 • Multifunctie: deze wifi-beveiligingscamera biedt een groothoek van 150 graden en ondersteunt afspelen op afstand, snapshots en opnemen. Geschikt voor Android en voor IOS.
Bestseller Nr. 6

TODAYI Mini-camera, 4K HD WLAN mini bewakingscamera binnen mini camera live transmissie mobiele telefoon app voor mini cam indoor met batterij compacte kleine beveiligingscamera met bewegingsmelder

 • 4K mini-camera, nieuwe pixel-upgrade-ervaring: nieuwe upgrade-pixels, de maximale resolutie kan 4K bereiken. Verder verbeteren het beeldvormingseffect en de mini-camera die verantwoordelijk is voor de goede geschiktheid van de heldere omgeving, ware en gedetailleerde weergave, hoge kleuromgeving rondheid, eenvoudig om meer rijke beelddetails vast te leggen. Met de True Wide Dynamic (TURE-WDR)-technologie is hij realistischer en opvallender dan andere gewone minicamera's.
 • [Video kan worden gedeeld, onderhoud ontbreekt niet]: Smartphones kunnen de app downloaden om foto's in real-time te bekijken (de mini-camera ondersteunt alleen 2,4 GHz wifi). Waar je ook bent, je hebt toegang tot de app en live opnames bekijken. Hiermee kun je je huis, magazijn, kantoor, winkel, achtertuin of tuin beveiligen. Je kunt je camera ook met vrienden en familie delen en genieten van leuke momenten.
 • Ingebouwde krachtige accu voor 6-8 uur gebruik]: De ingebouwde 1400 mAh-batterij slaat de energie op zonder deze te verliezen en maakt 6-8 uur continu gebruik mogelijk met een volledige lading. De mini-wifi-camera wordt geleverd met een robuuste USB-stekkerkabel, die de opname 24 uur per dag mogelijk maakt terwijl hij wordt opgeladen. Zo hoef je je ook onderweg geen zorgen meer te maken over wat er thuis aan de hand is en mis je nooit meer een belangrijk moment
 • (Starlight-grade nachtzicht, uitstekende bewaking) De mini-bewakingscamera van de Starlight-Grade-sensor verbetert verder de lichtgevoeligheid, en met het grote diafragma zorgt de TODAYI mini-camera voor een helderder multiplicatoreffect en levert een rijkere en gedetailleerde visuele ervaring dan andere gewone camera's in dezelfde donkere omstandigheden. Zeer efficiënt led-infraroodlicht om de grenzen van het omgevingslicht te doorbreken
 • (Intelligente bewegingsdetectie ter vermindering van valse alarmen). Om het moment van beweging van het object te registreren, gebruikt de wifi-mini-camera automatisch een hogere ISO-gevoeligheid om een kortere sluitertijd te garanderen en zo de onmiddellijke beweging van het object met de kortst mogelijke belichtingstijd te registreren en valse alarmen door andere objecten (bijv. andere kleine dieren, lichtveranderingen) te verminderen.
Bestseller Nr. 7

PANSYFEN Mini-camera, 1080p HD, mini-wifi-camera, A9, nachtzicht, bewakingscamera met bewegingsdetectie, 150° groothoek, kleine bewakingscamera voor binnen en buiten, babyhuisdiermonitor, zwart

 • Mini-formaat: eenvoudig te verbergen behuizing, 360 graden draaibare voet, sterke magnetische absorptie, geschikt voor thuisbewakingscamera's, ondersteunt maximaal 128 GBTF Micro geheugenkaarten.
 • Nachtzicht: HD infrarood nachtzicht, 150° supergroothoek, de draadloze wifi-afstandsbediening kan in een donkere omgeving duidelijk opnemen.
 • Bewegingsdetectiesensor: rechte lijn is 6 meter, 1080p video, 5 ㎡ opnamebereik, je kunt zien en horen wat er in real-time op de app gebeurt.
 • Eenvoudig te bedienen: je kunt de gratis app downloaden, deze laat je zien hoe je de mini-camera met wifi verbindt en de video op je telefoon opslaat, besturingssysteem van de mobiele telefoon: Android/iOS.
 • Veel gebruikt: ultralichte batterijduur, kan de video-opname langer dan een uur voortzetten, geschikt voor thuis, babykamer, tuin en andere hoeken.
Bestseller Nr. 8

Mini-camera, 1080p HD mini WLAN-bewakingscamera voor binnen, voor mini-camera, live overdracht, mobiele telefoon, app, mini-wifi-camera, nachtzichtcamera met bewegingsmelder, lange batterijduur,

 • 1080p Full HD & bewakingscamera: de mini-bewakingscamera met 1920 x 1080 megapixels en een optische high-tech lens presenteert duidelijkere details en produceert een heldere beeldkwaliteit. Ondersteunt 2,4 GHz wifi-verbinding (niet compatibel met 5 GHz). Deze mini-wifi-camera biedt een grotere kijkhoek. Om meer details weer te geven, kun je in de app het scherm inzoomen, wat intelligenter is dan andere bewakingscamera's.
 • Bewegingsdetectie en alarmmelding: mis nooit meer belangrijke gebeurtenissen. Beveiligingscamera's met apps maken gebruik van Intellisense-technologie voor bewegingsdetectie. Zodra er beweging wordt gedetecteerd, ontvangt je telefoon tijdig een waarschuwing. Open gewoon de app om snel te zien wat er aan de hand is. Tegelijkertijd begint de bewakingscamera 10 seconden voor het incident met de opname, zodat je het hele incidentverloop duidelijk kunt volgen.
 • Superlange stand-by en nachtzichtfunctie: onze mini-bewakingscamera voor binnen is uitgerust met een oplaadbare 1500 mAh-batterij met grote capaciteit en een stand-by tijd van maximaal 6 uur. De infrarood nachtzichtfunctie van deze compacte bewakingscamera herkent de beweging van personen op een afstand van maximaal 10 meter en garandeert zo de bescherming van je huis 24 uur per dag, ook in het donker.
 • Meerdere gebruikers en meerdere weergaven: deze mini-bewakingscamera maakt meerdere gebruikers de gelijktijdige weergave op de smartphone mogelijk. Je kunt je wifi-camera met je gezin delen en een mooie tijd hebben. De slimme app kan meerdere wifi-camera's beheren en 4 live video's op één scherm weergeven, zodat je altijd weet wat er in je huis gebeurt.
 • Dubbel geheugen en privacybescherming: met onze bewakingscamera voor binnen heb je de keuze. De binnenbewakingscamera ondersteunt het gebruik van een SD-kaart van 8 tot 128 GB (niet meegeleverd) of het gebruik van veilige cloudopslagruimte. Je gegevens worden dubbel versleuteld om een maximum aan gegevensbescherming te garanderen. Zelfs in het geval van een mogelijke gegevensaanval worden je video's veilig bewaard.
Bestseller Nr. 9

4K mini-bewakingscamera voor binnen, wifi, live overdracht, mobiele telefoon, app, wifi, IP-camera, indoor, met accu, compacte kleine beveiligingscamera met bewegingsmelder, nachtzicht, voor huisdieren en baby's

 • 【4K UHD 160°-groothoek-mini-camera】De 4K-camera met 160°-groothoeklens biedt je kwalitatief hoogwaardige beelden in een groter gezichtsveld. In vergelijking met andere wifi-camera's beschikt de Ebarsenc mini-camera over een geïntegreerde IR-CUT, die geen kleurvervorming veroorzaakt en een meer gedetailleerde visuele ervaring biedt, zodat je zoveel mogelijk details kunt zien. Dankzij de verbeterde chip kan deze bewakingscamera echte kleuren tijdig reproduceren.
 • 【Mini-camera live overdracht mobiele telefoon met krachtige batterijduur】 Uitgerust met een oplaadbare 1400 mAh-batterij kan de Ebarsenc-camera binnen in de stand-bymodus 6-8 uur meegaan. Langere werktijd van deze bewakingscamera mini betekent veel meer tijd en energie vrij dan andere bewakingscamera's. De wifi-camera kan tijdens het opladen opnemen, maar kan ook een wifi-camera voor 24/7 zijn, die bij jou blijft en je eigendom bewaakt.
 • 【3,55 cm kleine mini-wifi-camera】 Deze mini-bewakingscamera aan de binnenkant biedt maximale ruimte voor ruimte. Dit formaat maakt het mogelijk om de wifi-camera in laden, banken, boekenrekken en kasten of overal in de kamer te plaatsen. Deze wifi-camera kan ook op vele plaatsen zoals muren, garages, balkons en veranda's met de meegeleverde houder worden gemonteerd, die in vele richtingen kan worden gedraaid en ingesteld.
 • 【4K UHD nachtzicht en bewegingsdetectie】 De wifi-camera Ebarsenc mini-wifi-bewakingscamera is uitgerust met 6 infraroodlampen van 940 nm. De kijkafstand van deze wifi-camera ondersteunt 's nachts tot 8 meter. Zodra deze kleine camera beweging detecteert, wordt onmiddellijk een alarmmelding naar je telefoon verzonden, zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken over het missen van kritische momenten. 2 functies samen, deze bewakingscamera is er dag en nacht voor je.
 • Eenvoudige installatie en meervoudig bruikbare wifi-camera: Ebarsenc-mini-wifi-camera voor thuis, die met betrekking tot de wifi-verbinding zorgvuldig is geoptimaliseerd. Er is een eenvoudigere manier voor deze wifi-camera mini, je 2,4 GHz thuis-WLAN via de hotspot van de mini-bewakingscamera effectief en stabiel te verbinden. Met deze IP-camera kun je altijd voor ouderen, baby's en huisdieren zorgen en aanwijzingen over schurken zoals indringers en dieven ontvangen.
Bestseller Nr. 10

ICQUANZX Mini Camera, HD 1080P / 720P Camera voor kleine huisdieren Draadloze kleine draagbare bewegingsdetectie voor thuis, auto, drone

 • Deze spionagecamera is een praktisch, draagbaar gereedschap, waarmee je overal foto's of video's kunt maken. De grootte is ca. 0,87 x 0,87 x 0,87 cm, gemakkelijk te verbergen, wat het perfect maakt als bewakingscamera voor thuis of als housekeeper/Nanny Cam/Pet camera, om zowel snapshots als video's op te nemen, zonder de aandacht van iemand te trekken.
 • Neem meer details op en presenteert 's nachts beelden met een hoge resolutie in een groter bereik. De verborgen camera is uitgerust met 6 IR-ledlampen voor nachtzicht zonder zichtbaar rood licht dat infrarood is. Dat betekent dat je gevaar kunt zien, maar het kan je niet zien. Deze spionagecamera ondersteunt de formaten 1080P en 720P en kan tijdens het opladen worden gebruikt. Het kan intelligente bewegingen herkennen om de opname direct te activeren.
 • De mini-camera maakt gebruik van een hoogwaardige meerlaagse coatingtechnologie van optisch glas, waarmee onmiddellijk duidelijke beelden en stabiele video's kunnen worden opgenomen. Mini Spy Cam ondersteunt T-flash-kaart MAX 32 GB (opmerking: TF-kaart niet inbegrepen) voor loopopname. Als de kaart vol is, worden de oudste bestanden verwijderd om indien nodig automatisch ruimte voor de nieuwe bestanden te creëren zonder dat de opslagruimte moet worden gereinigd.
 • Plaats gewoon een T-flash-kaart in, schakel deze in en start de opname. Je kunt de verborgen camera in de hoek van thuis, op kantoor, in het magazijn, in de winkel, in de tuin of in de tas of aan de kraag opbergen. Te gebruiken als Nanny-camera, beveiligingssysteem, lichaamskamera, sport-action-camera, auto-camcorder of op een drone.
Bestseller Nr. 11

Mini Spy Camera Verborgen 1080P HD Draadloze Draagbare Kleine Video Camera Met Nachtzicht Bewegingsdetectie, Home Security Nanny Surveillance Cam Perfecte Video Bady Camera voor Binnen en Buiten

 • ♥【Draadloze spionagecamera】: deze minicamera is draagbaar en in de zak verborgen, kan aan al uw bewakingsbehoeften voldoen. Een geheel nieuwe beeldsensor maakt zelfs bij weinig licht helder beeld. de beveiligingscamera helpt u dag of nacht in te checken op uw huis met automatisch infrarood nachtzicht op afstand vanaf elke locatie 24/7. Daarnaast kan het ook worden gebruikt als autocamcorder, hond/huisdier camera, babyfoons of een luchtfoto camera.
 • ♥【Super Night Vision Camera 】 - De nanny camera heeft goede prestaties in Night Vision. Met onze verborgen nanny-camera kun je elk aspect van de scène getrouw reproduceren met harmonieuze kleuren. Grotere zichtbaarheid en legt details duidelijk vast, zelfs in volledige donkere omgevingen.
 • ♥【Slimme bewegingsdetectie】: wanneer beweging wordt gedetecteerd, stuurt deze wifi-minicamera een waarschuwingsbericht naar uw telefoon. Het verborgen ontwerp nachtzicht is uitgerust met onzichtbare IR-LED's en kan oplopen tot 30 voet. Als er geen wifi is, plaatst u eenvoudig een kaart (niet inbegrepen) om op te nemen als een normale camera.
 • ♥【Langdurige batterijlevensduur】: Met het gebruik van de nieuwste chip en batterijtechnologie, kan deze spionnenminicamera lange tijd gebruiken. en ondersteuning 24/7 opname en opname/opladen tegelijkertijd, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over het opraken van batterijen.
 • ♥【All in One Wireless Hidden Spy Camera】: Hoewel de camera vrij klein is, wordt deze geleverd met alle handige functies die je nodig hebt voor een Wifi Mini-camera: 150 ° groothoek, ingebouwde magneet, afspelen/snapshot/op afstand opnemen, iOS en Android compatibel, livestream van overal, gratis app, één app meerdere camera, één camera meerdere gebruikers en meer.
Bestseller Nr. 12

Mini Spionage Camera Microcamera HD 1080P Klein Thuis Verborgen Camera Video Recorder Home Security Camera met Bewegingsdetectie Kleding Haak Camera

 • 【Verborgen ontwerp】Deze mini-spioncamera is verborgen in de kleerhanger, het is het beste hulpmiddel voor het gezin, voor de antidiefstal en voor het verzamelen van bewijs, het is een perfecte beveiligingscamera voor kleerhangers.
 • 【1080P HD】Deze minicamera met 1920x1080 pixelresolutie, 30 FPS framerate, waarmee je 1080P HD-video kunt vastleggen om precies te zien wat er gebeurt als je niet thuis bent.
 • 【Intelligente bewegingsdetectie】Zodra beweging wordt gedetecteerd, begint de kleine verborgen camera automatisch met het opnemen van een video. Ook als je het huis uit bent weet je de situatie met deze indoor beveiligingscamera.
 • 【Eenvoudig te bedienen】Plaats gewoon een micro SD-kaart (niet inbegrepen), open het apparaat en druk op de videoknop, je bent klaar om de verborgen camera te gebruiken om te beginnen met opnemen. Het is super eenvoudig om te beginnen!
 • 【Oplaadbare batterij】Deze camera ondersteunt alleen een geheugenkaart van 16 GB, 32 GB en kan 100 minuten opnemen op één lading. Het ondersteunt ook continu opnemen tijdens het opladen.
Bestseller Nr. 13

PNZEO Bewakingscamera voor thuis, W3, 1080p, HD, draadloze wifi, zeer kleine camera met nachtzicht

 • Deze bewakingscamera van het merk PNZEO is de kleinste camera met een groothoek. De camera met 1080p en een 150 graden groothoeklens vangt de details duidelijk op en geeft een groot en duidelijk beeld van alles wat er in de kamer gebeurt. Met zijn uitstekende structurele design en kleine formaat van slechts 2,6 x 1,5 cm kan hij gemakkelijk overal worden geplaatst, in huis of op kantoor.
 • Met multifunctionele app die eenvoudig is te gebruiken: hoewel de camera erg klein is, wordt hij geleverd met alle handige functies die je nodig hebt voor een mini-wifi-camera; download de app op je iPhone of Android-mobiel en configureer de camera met je wifirouter (alleen 2,4 GHz); via de app kun je live van overal in de wereld zien wat er in je huiskamer gebeurt; met bewegingsmeldingen, afspelen/snapshot/opnemen op afstand; compatibel met iOS en Android; opnemen via SD-kaart en gratis app.
 • Dubbele modus met wifiverbinding en knop: deze intelligente camera kan op afstand worden bestuurd via Android en iOS. Of als je de app en de wifiverbinding niet wilt gebruiken, druk dan gewoon op de toetsen op de camera om op te nemen of foto's te maken. Het apparaat ondersteunt microgeheugenkaarten tot 128 GB (niet inbegrepen).
 • Uitzonderlijk IR-nachtzicht: nachtzicht is belangrijk voor een 24-uurs werkende bewakingscamera. Deze camera beschikt over 4 geïntegreerde infrarood-leds voor de nachtzichtfunctie, waarmee je gezichten en details ook bij volledige duisternis duidelijk kunt herkennen (opmerking: de nachtzichtfunctie moet in de app zijn geactiveerd).
 • Intelligent bewegingsdetectiealarm: als de camera een bewegend object detecteert, wordt een alarmmelding naar je mobiel verzonden. 3 foto's worden en de video-opnames kunnen tegelijkertijd worden opgeslagen in de app of op de geheugenkaart. (opmerking: dit moet in de worden ingesteld in de instellingen van de app).
Bestseller Nr. 14

DICPHIL Verborgen mini-camera, 1080p, draagbare kleine HD-camera met nachtzicht en bewegingsactivering, verborgen bewakingscamera voor thuis en buiten

 • Compact design zonder wifi: geen wifi, geen app, 1,1 x 1,1 x 1,1 inch, beste keuze voor verborgen geheugenkaartcamera. Kan bewaken: thuis, kantoor enz. overal waar je wilt zien.
 • [Geavanceerde bewegingsdetectie] – de spionagecamera neemt op wanneer hij beweging detecteert en presenteert deze in HD-kwaliteit. Een duurzame USB-kabel is inbegrepen voor gebruik tijdens het opladen.
 • HD nachtzicht: met high-definition verwerkingschips kan het ook bij weinig licht normaal functioneren, zonder de nachtrust te beïnvloeden.
 • Loop-opname en hoge energiebatterij: als het camerageheugen vol is, overschrijft hij automatisch de oudste bestanden; ingebouwde 500 mAh-batterij, kan hij maximaal 250 uur werken. Het geheugen ondersteunt tot 128 g (SD-kaart is niet inbegrepen).
 • Kwaliteitsservice: wij bieden een 12 maanden kwaliteitsgarantie en een onvoorwaardelijke 30 dagen geld-terug-garantie! Als je hulp nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op.
Bestseller Nr. 15

Mini-camera's, 1080p draagbare kleine bewakingscamera voor thuiskantoor, bewaking, ondersteuning van bewegingsdetectie met 5 inktvullingen

 • ✔ Mini-camera ✔ ingebouwde digitale videorecorder die op batterij wordt gebruikt, registreert 1920 x 1080p @30Fps HD-video's. Deze mini-camera kan 2560 x 1440 JPG-foto's opnemen.
 • ✔ Eenvoudig te bedienen camerastief✔ er is slechts één knop op de bovenkant van de mini-camera. Druk gewoon op de knop en de minicamera begint met de video-opname. Druk nogmaals om het geheugenproces te voltooien. Tijdens het gehele proces wordt geen geluid geproduceerd.
 • ✔ Multifunctionele bewakingscamera ✔ Hoogwaardige textuur, laat niet gemakkelijk vingerafdrukken achter. Je kunt schakelen tussen video, audio en fotomodus. De video wordt in AVI-formaat opgeslagen, in WAV-formaat opgenomen en in JPG-formaat opgeslagen. Speel een video af op je pc of Mac.
 • ✔ Nanny-camera met bewegingsdetectie ✔ Onze kleine camera neemt alleen video's op als je een beweging detecteert als je de bewegingsdetectiefunctie inschakelt. Laad het apparaat 1 uur en 70 minuten lang volledig op door de tijd als bewakingscamera te gebruiken
 • ✔ Eenvoudige plug & play ✔ Sluit gewoon de bewakingscamera aan op je computer en bekijk het opgenomen materiaal. Installeer geen driver op de pc. De datum en de tijd worden optioneel in de hoek van je video weergegeven voor persoonlijke referentie. Deze functie is handig als de video nodig is om te ontdekken of als wettelijk bewijs wordt gepresenteerd.

Bij het kiezen van een camera is het belangrijk om rekening te houden met de grootte van de camera, het aantal lenzen dat in het pakket zit en hoeveel je wilt uitgeven.

De beste kleine camera’s zijn die met een grote sensor en hoogwaardige lenzen. Ze hebben ook een goede videokwaliteit en zijn gemakkelijk mee te nemen.

Wat zijn de voor- en nadelen van kleine camera’s?

De cameramarkt wordt momenteel gedomineerd door grootformaatcamera’s. Kleine camera’s worden echter ook populair bij consumenten omdat ze gemakkelijker mee te nemen zijn en kunnen worden gebruikt voor het vastleggen van snelle momenten.

Voordelen van kleine camera’s:

 • Ze zijn gemakkelijker mee te nemen
 • Ze bieden een betere beeldkwaliteit bij weinig licht
 • Ze nemen minder ruimte in beslag
 • Ze zijn goedkoper dan grootformaat camera’s

Nadelen van kleine camera’s:

 • Ze hebben een beperkt zoombereik en lensopening

Welke functies moeten er in een kleine camera zitten?

Een kleine camera is een goede keuze voor mensen die onderweg foto’s of video’s willen maken. Maar het moet functies kunnen bieden die belangrijk zijn bij het vastleggen van gedenkwaardige momenten en herinneringen. Enkele van deze functies zijn een groothoeklens, een optische zoeker en handmatige instellingen.

Wat zijn de beste kleine cameramerken?

De beste kleine cameramerken zijn degene die de beste kwaliteit bieden tegen een lage prijs. Sommige van deze camera’s hebben ook functies zoals verwisselbare lenzen, wifi-connectiviteit en meer.

Enkele van de meest populaire merken voor kleine camera’s op de markt zijn Canon, Nikon, Sony, Panasonic en meer.

Wat is het belangrijkste kenmerk van een kleine camera?

Een kleine camera is een camera met een kleine lens en is meestal minder dan een voet lang. Het kan worden gebruikt om foto’s of video te maken.

Het belangrijkste kenmerk van een kleine camera is dat hij gemakkelijk overal mee naartoe te nemen is.

Kleine camera’s worden ook vaak gebruikt voor sociale media omdat ze licht van gewicht zijn en gemakkelijk kunnen worden gedeeld op Instagram, Snapchat, Facebook, enz.

Hoeveel moet ik uitgeven aan een kleine camera?

De kosten van een camera worden meestal bepaald door de grootte van de sensor. Een kleinere sensor betekent dat de camera groter en zwaarder zal moeten zijn en dus meer zal kosten.

Een kleine camera kan goed zijn voor iemand die foto’s wil maken op zijn telefoon of voor een korte reis. Voor iemand die een camera alleen voor zijn fotografiehobby wil kopen, wil hij misschien meer geld uitgeven aan een middelgrote of grote sensorcamera. Als u echter alleen op zoek bent naar een point-and-shoot op instapniveau met basisfuncties, kunt u er een vinden die relatief betaalbaar is en toch voldoende functies heeft om de klus te klaren.

Moet ik een DSLR of een spiegelloze camera kopen voor mijn eerste camera?

Een DSLR-camera is een geweldige optie voor iemand die professioneel ogende foto’s en video’s wil maken. Het nadeel is dat het niet de beste optie is voor iemand die niet te veel geld wil betalen.

Spiegelloze camera’s bieden meer opties en zijn goedkoper dan DSLR’s. Ze bieden ook een betere beeldkwaliteit en functies zoals 4K-video-opname. Spiegelloze camera’s zijn ook kleiner dan DSLR’s, waardoor ze gemakkelijker mee te nemen zijn.

Een spiegelloze camera is een goede keuze voor iemand die professioneel ogende foto’s en video’s wil maken zonder al te veel geld uit te geven aan hun eerste camera-aankoop.