Beste kinder smartwatch van 2023 (TOP10)

De 10 beste kinder smartwatch beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

kaacly Kindersmartwatch telefoon, smart horloge voor kinderen jongens en meisjes met oproep, SOS, spelletje, muziek, video, camera, alarm, zaklamp, verjaardagscadeaus voor kinderen

 • Multifunctioneel slim horloge voor kinderen: het slimme horloge voor kinderen bevat veel handige en grappige functies. Bellen, SOS, foto's maken, video, rekenmachine, kalender, stappenteller, spel, zaklamp, muziekspeler, alarm, stille modus, stopwatch, timer, 12/24 uur formaat, aangepast behang, talen, enz. U hoeft geen APP te downloaden, gemakkelijk te gebruiken, het is het beste cadeau voor jongens en meisjes verjaardag of vakantie van 4 tot 12 jaar.
 • Kids smart watch met Nano SIM-kaart: Met behulp van kinderen smart watch bellen en SOS-functie, plaats gewoon een Nano SIM-kaart compatibel met 2G-netwerk. Smart watch voor kinderen kan 10 telefoonnummers, 3 SOS-noodcontactnummers opslaan, dubbel op de aan/uit-knop drukken om de SOS-functie te activeren. Opmerking: als er geen simkaart is, worden andere functies van het kinderhorloge niet beïnvloed, behalve de telefoonfunctie.
 • Smart watch voor kinderen met stappenteller: Dit slimme horloge voor kinderen ingebouwde stappenteller, een stopwatch en een timer. Stappenteller kan automatisch de dagelijkse stappen en verbrande calorieën van uw kind registreren om u te helpen de oefening van uw kind duidelijk te begrijpen. En wek de interesse van kinderen in sport en maak hun lichaam gezonder.
 • Slim horloge voor kinderen met puzzelspellen: grappige puzzelspellen ingebouwd het slimme horloge voor kinderen. Het touchscreen maakt het gemakkelijk voor kinderen om te werken terwijl ze worden vermaakt. Train effectief het logische denken van kinderen en hand-oogcoördinatie, evenals reflexen en discriminatie.
 • Kids smart watch met muziek: ingebouwde 1GB SD-kaart in het kinderhorloge, download de favoriete muziek van de kinderen van de computer naar de map "My Music" (alleen MP3-formaat wordt ondersteund). Merk op dat het horloge moet worden uitgeschakeld bij het downloaden van nummers.
Bestseller Nr. 2

HENGTO Fitness Tracker Activity Kinderen, IP68, waterdicht, smartwatch met frequentiemonitor, fitnesshorloge, kinderhorloge, verjaardagscadeaus voor jongens en meisjes van 6-16 jaar

 • Multifunctionele fitnesstracker voor kinderen: multifunctionele kinderfitnesstracker met 19 sportmodi zoals stappenteller, stopwatch, hartslagmeter, slaapmonitor, wekker, tijdweergave, calorieëntelling, muziekbediening, camera-opname op afstand, enz. Zoals wandelen, hardlopen, fietsen, zwemmen enz.
 • Automatische hartslag- en slaapmonitor: de fitnesstracker voor kinderen kan automatisch de dagelijkse hartslag van je kind in real-time bewaken en de slaap van je kind 's nachts volgen. Ontvang via de app gegevens over de nachtelijke slaaptrends van je kind. Het trilalarm kan je kind wekken zonder anderen te storen, en je kind helpen goede slaapgewoonten te ontwikkelen.
 • Het sterkste gespdesign: ons horloge heeft het nieuwste gespdesign, dat speciaal voor kinderfitnesstrackers is ontwikkeld. Het is eenvoudig te installeren, hard en stevig, er is geen riembreuk, zodat kinderen kunnen genieten van sport, wandelen, spelletjes enz. En met een comfortabele en duurzame siliconen band en een stabiele, verstelbare sluiting past de verstelbare schouderriem zich aan de polsen van 14 tot 18 cm aan en is geschikt voor kinderen van alle leeftijden.
 • Eenvoudig opladen en lange batterijduur: kinderen kunnen hun fitnesshorloge eenvoudig met een magnetische oplaadkabel opladen. Het volledig opladen van de fitnesstracker duurt slechts 2 uur en biedt 6 dagen batterijduur. Dit betekent dat kinderen het kunnen gebruiken zonder zich zorgen te hoeven maken over het voortdurend opladen van de tracker, minder tijd besteden aan het opladen en meer tijd besteden aan het spelen.
 • Cadeau voor jongens en meisjes: smartwatch voor kinderen met stijlvol en schattig design. Het 1,4-inch kleuren-touchscreen heeft een instelbare helderheid en het display licht automatisch op als je je pols optilt. Kinderen kunnen ook kiezen uit 4 verschillende thematische oppervlakken en doe-het-zelf wijzerplaten die ze bevallen. Het heeft veel nuttige functies, het is een leuk kerstcadeau voor verjaardagen, Nieuwjaar, kinderen, jongens, meisjes en tieners.
Bestseller Nr. 3

Kids Game Smartwatch MP3-speler Muziek Horloge - [1GB Micro SD inbegrepen] Touchscreen 2 Way Call SOS Wekker Camera Polshorloge voor Jongens Meisjes Vakantie Verjaardag Speelgoed Geschenken(Zwart)

 • 👍【Kids Music Watch】Ingebouwde Mp3-speler. (1 GB Micro SD-kaart is inbegrepen. Ondersteuning tot 32 GB extender). We downloaden vooraf één Test muziek op. Als u meer wilt downloaden, download dan "*.MP3" formaat muziek via uw pc. En zet deze muziek in Micro SD - "My Music" bestanden. Als u het formaat van de 1GB sd-kaart, maak dan de "My Music" -bestanden op SD-kaart, anders kan het horloge de muziek die u hebt gedownload niet herkennen.
 • 【Digitale klok: 24 uur/12 uur】Dit game-horloge kan de digitale klok van 24 uur naar 12 uur veranderen. Zelfs zonder 2G-simkaart kan de juiste tijd worden ingesteld.
 • 【Digitale klok: 24 uur/12 uur】Dit game-horloge kan de digitale klok van 24 uur naar 12 uur veranderen. Zelfs zonder 2G-simkaart kan de juiste tijd worden ingesteld.
 • 【 Oproepcommunicatie】 We bieden alleen slimme horloges, geen simkaarten. Bij gebruik in NL wordt Vodafone aanbevolen.Het horloge ondersteunt slechts 2G-netwerk. Kunt u 2G SIM-kaart kopen en spraakplan openen. Als u andere Simkaarten wilt gebruiken, bel dan uw vervoerder en laat ze helpen om te bevestigen dat de Sim-kaart die u hebt gekozen 2G-netwerk ondersteunt.
 • 【Eenvoudig in te stellen】Je hoeft geen APP te downloaden, dit type horloge kan niet synchroniseren met mobiele telefoon. Als u de oproepfunctie wilt gebruiken, koop dan gewoon een 2G-simkaart en open spraakplan. Voor vragen, echt waarderen u kunt contact met ons opnemen via e-mail en we zullen binnen 24 uur reageren en u helpen het probleem dat u hebt ontmoet. Hartelijk dank,
UitverkoopBestseller Nr. 4

Smartwatch Kids GPS met 4G WiFi Video-oproep SOS-camera Waterdicht Bericht Wekker Stopwatch Klasse-modus Muziekspeler Trillingsmelding Cadeau voor Jongens Meisjes voor Android en iPhone

 • 4G Kids Smartwatch: het werkt als smartphone om de pols van kinderen. Uitgerust met deze functies: 4G-netwerk, WiFi, telefoonboek, camera, album, tweerichtingsgesprek, videogesprek, GPS-tracker, sms, spraakbericht, SOS, stappenteller, lesrooster, niet storen (klasmodus), wekker, Onbekende oproep weigeren, muziekspeler, trilmelding enz.
 • GPS-positionering: het gebruikt WiFi + GPS + LBS + AGPS om de realtime locatie van het apparaat weer te geven, u kunt veiligheidszones instellen rond belangrijke locaties zoals thuis en op school. De locatie van de kinderen wordt weergegeven op de APP settracker 2 in IOS- of Android-telefoon.
 • Video-oproep en muziekspeler: Smart Watch-kinderen met 4G- en wifi-netwerk, face-to-face videogesprekken worden gemakkelijker en vloeiender. Het ondersteunt muziekspeler, u moet eerst de oplaadkabel gebruiken om het horloge en de computer aan te sluiten, sla het MP3-bestand op in de map "Muziek".
 • IP67 Waterdicht & SOS: het is een waterdichte smartwatch voor kinderen, maar het is niet aan te raden om het horloge in water onder te dompelen of te dragen om te zwemmen. Handen wassen of regenachtige dagen zullen het horloge niet beschadigen. maar accepteer geen warm of warm water. Ouders kunnen 3 SOS-telefoonnummers opslaan in Setracker 2, lang indrukken van de aan/uit-knop activeert de SOS-functies.
 • 4G LTE Nano SIM: plaats de 4G Nano SIM-kaart in het horloge. De weergavefuncties voor gegevens en beller-ID moeten worden geactiveerd. Schakel het horloge uit in de instelling voordat u de simkaart plaatst of start het horloge opnieuw op nadat u de simkaart hebt geplaatst
Bestseller Nr. 5

Kids Smartwatch met 2 camera's SOS Two Way Call HD Muziekspeler 7 Puzzzle Games 1.54 Touchscreen Smart Horloge voor Kinderen 3-12 Jaar Oude Jongens Meisjes Chilrdren Studenten Verjaardag

 • 📌 【 Kids Smartwatch met multi-functies 】 2020 Bijgewerkte nieuwe versie Kids Smart Watch telefoon met 1,54 "HD LCD-touchscreen display voor jongens meisjes.Super lange standby rond 7 dagen. Ondersteuning 11 talen, twee-weg oproep, dubbele karames, 6Games en muziekspeler, fotoalbum, SOS, wekker, kalender, stop watch, timer, Caculator, behang, Dail
 • De camera aan de voor- en achterkant en muziekspeler & 3 achtergronden 】 Twee camera's voegen de fotofunctie toe, zodat ze kunnen beginnen met het maken van foto's met familie en vrienden. Je kunt de muziek als speler naar de smartwatch downloaden en het volume kan worden aangepast. (Sla de mp3-bestanden op Micro SD-kaart: Mijn Muziek map) 3 Wallpapers in het horloge voor u om te kiezen.
 • 【SOS Two Way call & Game Time limiet instelling】 Het slimme horloge kan bellen en ontvangen. 10 contacten kunnen worden ingesteld. Ouders kunnen witte lijst instellen om te voorkomen dat vreemdeling nummer oproept. Gebouwd in 6 puzzel games in deze smartwatch :2048, Basketball Shooter, Bee War, Pinball hit bakstenen, Car Grab, Ultimater Racing.Hoge resolutie zal een betere gebruikerservaring te bieden.Train kinderen in coördinatie en denken. Ouders kunnen het horloge van de speltijd per dag controleren om te voorkomen dat de kinderen verslaafd aan games.
 • Eenvoudig te bedienen Game Smart Watch Phone】 Geen noodzaak om een APP te downloaden, de smartwatch kan werken zonder SIM.Sluit de simkaart aan wanneer u oproepfunctie nodig hebt. Kinderen kunnen het eenvoudig gebruiken. Het kan worden gebruikt als tijd leren speelgoed of spelspeler. Dit Game Music Horloge is een geweldig cadeau voor uw baby, kinderen, jongens en meisjes.
 • 💗 【High-definition kleurenaanraakscherm】Hoge resolutie 1,54 inch kleuren touchscreen, fris en natuurlijk, bescherm de ogen en gezondheid van uw kinderen, laat de baby de kleurrijke wereld aanraken. Ondersteuning micro SIM-kaart, we bieden alleen Smartwatch, GEEN SIM-kaart, Bij gebruik van horloges in het Verenigd Koninkrijk, Wij raden u aan de volgende kaarten te kopen: Maagd, Tesco Mobile,3, T-mobile/EE.Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op of stuur een e-mail naar ons op.
Bestseller Nr. 6

PTHTECHUS GPS smartwatch telefoon voor kinderen, 1,44 inch LED touch digitale camera horloge ondersteuning spel, wekker SOS spraak chat smart watch, kindercadeau 4-12 jaar

 • ⌚ 【Perfecte multifunctionele smartwatch】: 1,44 inch kleurentouchscreen, ondersteuning voor elke taal, dubbele talk, ingebouwde nano-simkaartsleuf, camera, zaklamp, wiskundespel enz. Via de app kunnen ouders altijd en overal een alarm instellen. Eenvoudig te bedienen, het is de beste keuze als verjaardagscadeau.
 • 【GPS & SOS-nood】: ontworpen voor de veiligheid van kinderen. In de app "Setracker2" kunnen ouders 3 telefoonnummers in het telefoonboek instellen. Houd de SOS-knop 3 seconden lang ingedrukt om 3 telefoonnummers te kiezen en SOS-oproepen in 2 ronden te voeren, totdat iemand de app-alarmmelding beantwoordt. GPS-service. Je moet "Setracker2" op je mobiele telefoon downloaden, die compatibel is met alle iOS- en Android-telefoons.
 • IP67 waterdicht intelligent horloge: IP67 waterdicht en stofdicht intelligent horloge voor kinderen, beschermt effectief je intelligente armband. Het is niet nodig om het te verwijderen als het regent, duikt, zwemt of andere dagelijkse activiteiten schoonmaakt. (Kan niet worden gebruikt in heet water, warmwaterbaden of sauna's.) Druk geen knoppen onder water.
 • 💟【Niet storen】: als een kind naar school gaat of naar klassen gaat, hoeven ouders zich geen zorgen te maken dat het kind het leren stoort. Ouders kunnen de niet-storende modus gedurende 3 periodes instellen. Deze functie schakelt alle functies uit: telefoon, spel, muziek, camera enz. uit, met uitzondering van de SOS-functie.
 • ❤【Garantie en ondersteuning】: hoogwaardige smartwatches voor jouw behoeften. Dit horloge ondersteunt micro-SIM-kaarten (zonder SIM/SD-kaarten). Koop je eigen simkaart om verbinding te maken met het GSM-netwerk. Wij raden de volgende simkaarten aan: O2 UK (Prepaid), T-Mobile UK, Vodafone, 1p Mobile. Dit signaal ondersteunt momenteel slechts 2G. Drie maanden gratis vervanging en een jaar gratis garantieplan zijn beschikbaar. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.
Bestseller Nr. 7

IOWODO Smartwatch voor kinderen met SOS-camera, muziekhorloge, smartwatch voor jongens en meisjes, 3-12 jaar, met geïntegreerde SD-kaart, SIM 2G, 18 puzzelspelletjes, alarmen (zwart)

 • 【Noodoproep & SOS】Kinderen kunnen oproepen op deze smartwatch maken of ontvangen (je hebt de apps niet nodig, een nano-simkaart van GSM die het 2G-netwerk ondersteunt, is voldoende), je kunt maximaal 10 contacten opnemen. Dubbele klikken op de knop: Home, de SOS werkt, het kinderhorloge verzendt berichten en belt het eerste/tweede contact voor hulp en geeft in de eerste fase het potentiële gevaar van je kind aan.
 • 【Bi camera en muziekfunctie】Deze smartwatch met oproep voor kinderen van 3-12 jaar, beschikt over camera's aan de voorkant en aan de zijkant, zodat je foto's en video's kunt maken, de smartwatch telt de ingebouwde magische stickers, dit brengt je vreugde als je de foto maakt. De geïntegreerde SD-kaart kan muziek afspelen, je kunt meer MP3-nummers downloaden in het My Music Profile
 • Gepersonaliseerde wijzerplaten en denkspelletjes: deze smartwatch ontvouwt een 1,69 inch scherm dat het zicht van kinderen beschermt. De smartwatch voor kinderen heeft 22 wijzerplaten in nummer/wijzer, je kunt de favoriete foto's als gepersonaliseerde wijzerplaten gebruiken, de smartwatch heeft 18 reflectiespellen om de denk- en coördinatievaardigheden van kinderen te versterken en hun creatie en fantasie te stimuleren. Ouders kunnen de speeltijd instellen met de oudercontrolefunctie.
 • 【Audioboeken en leraar in tijd/stem】Als kinderen op een verhaal klikken, vertelt het horloge automatisch het verhaal en de toestand. Bovendien leert deze smartwatch voor kinderen kinderen de 11 verschillende stemmen te onderscheiden. Dit kinderhorloge helpt kinderen om de nieuwe wereld te verkennen en nieuwe dingen te leren (let op: het horloge is niet waterafstotend)
 • 【Gewoontebewaking en stappentellerfunctie】 De IOWODO smartwatch voor kinderen is niet alleen een gewoon alarm, het bevat 13 modi voor het bewaken van gewoonten, die zich uitstrekt over dagelijkse gewoonten zoals opstaan, school enz. Ouders kunnen de alarmen voor kinderen instellen om tijdbewustzijn en goede gewoonten te vormen. Start de stappentellerfunctie en registreer stappentellers, afstand. loopneus en calorieën geconsumeerd
Bestseller Nr. 8

Smartwatch Kinderen GPS 4G Telefoonhorloge Smart Watch Kids WIFI Videogesprek Muziek SOS SMS Wekker 2 Camera's Klassenmodus Schok Waterdicht, Cadeaus voor Jongens Meisjes

 • [4G Kids Smartwatch] Naast het voeren en ontvangen van oproepen ondersteunt de smartwatch voor kinderen ook voicechat, sms en tweeweg videogesprekken, wifi, camera, GPS, SOS, klassenmodus, onbekende oproepen weigeren, wekker, stappenteller, muziekspeler, trilmelding, enz
 • [Een Intelligent Horloge voor Kinderen met GPS] Gebruik wifi en GPS om de locatie van het apparaat in real-time weer te geven. Veiligheidszones kunnen op belangrijke locaties zoals thuis of school worden geplaatst
 • [Uitgerust met 2 Camera's] De voor- en bovenkant van de wijzerplaat zijn uitgerust met twee camera's, zodat kinderen foto's kunnen maken. Start een videogesprek na verbinding met wifi of plaats een geldige simkaart
 • [SOS-Functie] In noodgevallen kan het kind op de SOS-knop drukken. Opgeslagen noodcontacten bevinden zich automatisch op de huidige locatie
 • [1000mAh Batterij + Display van 1,69 Inch] Dit horloge is uitgerust met 1000 mAh – levensduur van de batterij, snel opladen (in 2 uur volledig opgeladen), standby-tijd van 4-5 dagen. Het scherm is groter en duidelijker en biedt kinderen meer plezier
Bestseller Nr. 9

XPLORA X5 Play Smartwatch voor kinderen blauw

 • Origineel merkproduct.
 • Twee jaar garantie op fabrieksfouten.
Bestseller Nr. 10

Pthtechus Smartwatch, voor kinderen, kinderhorloge, telefoon met twee-weggesprekken, MP3/MP4-muziekspeler, camera, rekenmachine, recorder, alarm, stappenteller, SOS, gaming, voor jongens en meisjes van 3 - 15 jaar

 • Smartwatch voor kinderen: introductiejaar: 2022. Kindersmartwatch met 1,55 inch HD-touchscreen (235 x 235 mm) voor een breed en helder zicht. Cool design voor jongens en meisjes van 3 - 14 jaar. 14 spelletjes, grappige camera, stappentellerfunctie, 3 alarmen, recorder, rekenmachine, dialpad, MP3-muziekspeler, zaklamp, SOS, adresboek, fotoalbum (SD-geheugenkaart op de achterkant van het horloge).
 • Muziekspeler en camera: downloaden van MP3-muziek van je pc naar een SD-kaart; helder geluid en instelbaar volume; taalinstelling (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands); met 500 mAh-lithiumbatterij; de kinderwekker, rekenmachine en recorder kunnen zo worden ingesteld dat ze in de stille modus staan, zodat het kind niet wordt gestoord terwijl het studeert.
 • Leuke spelletjes: 14 verschillende puzzelspelletjes. Er zijn wedstrijdspelletjes voor jongens, verkleedspelletjes voor meisjes enz. Kinderen kunnen ze spelen om hun hersenen te trainen. Leuk cadeau-idee voor een verjaardag.
 • Kindersmartwatch met gespreksfunctie in twee richtingen: Als je er een simkaart insteekt, kun je altijd en overal met je kind bellen. Je kunt ook contacten instellen via de telefoonboekfunctie, zo kan je kind makkelijk contact met je opnemen. Ondersteunt nano-simkaarten.
 • Je hoeft geen app te downloaden. Als je de oproepfunctie wilt gebruiken, koop je gewoon een nano-simkaart.

De beste smartwatch voor kinderen is een van de beste technische gadgets die je voor je kind kunt kopen. Het is een apparaat dat is ontworpen met kinderen in het achterhoofd. Het zal hen helpen om veilig en actief te blijven terwijl ze onderweg zijn.

Smartwatches zijn de beste cadeaus voor uw kinderen en u kunt ze tegen betaalbare prijzen kopen. Hier zijn enkele tips voor het kopen van de beste smartwatch voor kinderen.

kinder smartwatch
Kids wearable technology – smart watch

De Best kids smartwatch is niet alleen een apparaat, het is ook een app die je kind voorziet van de laatste informatie over hun gezondheid en fitheid. U kunt hun voortgang in de loop van de tijd volgen en onder controle houden.

Hier zijn enkele tips over hoe u de beste smartwatch voor kinderen voor uw kind kunt kopen:

 • Controleer of het horloge een waterdichtheidsclassificatie heeft van minimaal 50 m of IP68, wat betekent dat het waterdicht en stofdicht is.
 • Zorg ervoor dat het horloge een alarmfunctie heeft, zodat je kind niet midden in de nacht wakker hoeft te worden omdat het vergeten is de wekker te zetten.
 • Overweeg een horloge te kopen met een app store, zodat je apps voor je kind kunt downloaden. Zo leren ze over technologie zonder dat jij ze er iets over hoeft te leren!

Wat zijn enkele van de nieuwste modellen smartwatches voor kinderen?

Smartwatches worden steeds populairder onder kinderen en volwassenen. Er zijn veel modellen die functies bieden zoals fitness-tracking, GPS en zelfs spraakgestuurde assistenten.

De nieuwste smartwatch-modellen voor kinderen zijn de Fitbit Versa Lite, Garmin vivofit jr. en de Polar M400. Ze hebben allemaal een verscheidenheid aan functies waardoor ze zich onderscheiden van andere smartwatch-modellen die momenteel op de markt zijn.

Welk type kinderhorloge past het beste bij mijn kind?

Als het om kinderhorloges gaat, zijn er veel opties. Sommige horlogetypes hebben bijvoorbeeld meer functies dan andere.

Het beste type horloge voor uw kind hangt af van de leeftijd, persoonlijkheid en voorkeuren van het kind.

Is het mogelijk om een betaalbare smartwatch voor kinderen te kopen?

Als het gaat om het kopen van smartwatches, is de prijs altijd een factor. De gemiddelde prijs van een smartwatch ligt rond de 200 euro. Er zijn enkele smartwatches voor kinderen voor minder dan 100 euro, maar deze zijn niet zo goed als degenen die meer kosten.

De beste manier om erachter te komen of een betaalbare smartwatch het geld waard is, is door recensies te lezen en eerst de specificaties te bekijken.

Kan ik de kleur van het horloge van mijn kind kiezen en zelf ontwerpen?

Het is een veel voorkomende vraag die ouders zichzelf stellen wanneer ze een nieuw horloge voor hun kinderen kopen. Kan ik de kleur en het ontwerp van het horloge van mijn kind kiezen?

Het antwoord is ja. U kunt het horloge van uw kind aanpassen aan hun smaak en persoonlijkheid. Dit kan worden gedaan door de kleur van de horlogeband te kiezen, maar ook door de kleur van het gezicht, de wijzers en de markeringen te veranderen.