Beste kinder smartwatch van 2023 (TOP10)

De 10 beste kinder smartwatch beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
LiveGo Kids Smartwatch 4G, Waterdichte en Veilige Smartwatch met 360 ° Roterende GPS-tracker Oproep SOS-Camera WiFi 4-12 Jaar Oude Student Verjaardagscadeau
 • [✨ Lift Diagram 4G] Deze smartwatch voor kinderen heeft een unieke 360 graden draaibare wijzerplaat. Deze smartwatch ondersteunt 4G-netwerken, zodat kinderen oproepen, sms, enz. kunnen beantwoorden en ontvangen. Ouders kunnen de status van hun kinderen altijd via sms, videogesprekken en GPS controleren. SIM-kaart niet inbegrepen.
 • Bidirectionele communicatie en GPS-veiligheidsbescherming: de GPS-tracker integreert drie soorten bidirectionele communicatie: 1. Telefoon. 2. Videogesprek: 3. Groepsdiscussie: de SOS-functie wordt uitgevoerd door lang op de power-knop van de kindersmartwatch te drukken. Bevestig de GPS-positie in de app. Als je jongens en meisjes in gevaar zijn, kun je ze zo snel mogelijk vinden en helpen.
 • Full Touch Screen HD & App Store System: dit GPS-tracking-horloge voor kinderen maakt gebruik van een volledig touchscreen. Je kunt naar beneden vegen om het signaal, de resterende batterij en de weergave van de tijd te zien. Deze smartwatch voor kinderen heeft een eigen apps-shop. Je kunt meer horlogetoepassingen downloaden door de 4G kindersmartwatch met je wifi-netwerk te verbinden.
 • Andere functies: als je geen simkaart wilt plaatsen. Deze waterdichte smartwatch voor kinderen kan altijd enkele functies ondersteunen, zoals magische camera, wiskundegames, enz. Wij raden echter altijd aan om met de app te verbinden en met een simkaart uit te rusten om meer functies zoals videogesprekken, tekstberichten enz. te ontvangen. Zeer geschikt voor kinderen en studenten.
 • Perfecte cadeaukeuze en bevredigende service: Als je je zorgen maakt over de locatie of de toestand van je kind, wordt dit mobiele kinderhorloge je reddingsger. Als je cadeaus voor Kerstmis of verjaardag wilt voorbereiden, moet je een smartwatch voor je kind voorbereiden. Als je om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met het gekochte product, neem dan contact met ons op en we zullen het probleem binnen 24 uur oplossen.
Bestseller Nr. 2
Smartwatch Kids GPS met 4G WiFi Video-oproep SOS-camera Waterdicht Bericht Wekker Stopwatch Klasse-modus Muziekspeler Trillingsmelding Cadeau voor Jongens Meisjes voor Android en iPhone
 • 4G Kids Smartwatch: het werkt als smartphone om de pols van kinderen. Uitgerust met deze functies: 4G-netwerk, WiFi, telefoonboek, camera, album, tweerichtingsgesprek, videogesprek, GPS-tracker, sms, spraakbericht, SOS, stappenteller, lesrooster, niet storen (klasmodus), wekker, Onbekende oproep weigeren, muziekspeler, trilmelding enz.
 • GPS-positionering: het gebruikt WiFi + GPS + LBS + AGPS om de realtime locatie van het apparaat weer te geven, u kunt veiligheidszones instellen rond belangrijke locaties zoals thuis en op school. De locatie van de kinderen wordt weergegeven op de APP settracker 2 in IOS- of Android-telefoon.
 • Video-oproep en muziekspeler: Smart Watch-kinderen met 4G- en wifi-netwerk, face-to-face videogesprekken worden gemakkelijker en vloeiender. Het ondersteunt muziekspeler, u moet eerst de oplaadkabel gebruiken om het horloge en de computer aan te sluiten, sla het MP3-bestand op in de map "Muziek".
 • IP67 Waterdicht & SOS: het is een waterdichte smartwatch voor kinderen, maar het is niet aan te raden om het horloge in water onder te dompelen of te dragen om te zwemmen. Handen wassen of regenachtige dagen zullen het horloge niet beschadigen. maar accepteer geen warm of warm water. Ouders kunnen 3 SOS-telefoonnummers opslaan in Setracker 2, lang indrukken van de aan/uit-knop activeert de SOS-functies.
 • 4G LTE Nano SIM: plaats de 4G Nano SIM-kaart in het horloge. De weergavefuncties voor gegevens en beller-ID moeten worden geactiveerd. Schakel het horloge uit in de instelling voordat u de simkaart plaatst of start het horloge opnieuw op nadat u de simkaart hebt geplaatst
Bestseller Nr. 3
SOS Smartwatch voor kinderen, GPS, waterdicht, met touchscreen, speelcamera, voice chat, wekker voor jongens en meisjes, cadeau
 • Smartwatch kinderen, kindersmartwatch, kindersmartwatch met gps, kindersmartwatch, smartwatch kinderen gps, gps horloge kinderen, setracker kinderhorloge, kindersmartwatch, smartwatch kinderen met gps, smartwatch voor kinderen, kindersmartwatch, horloge kindersmartwatch, kindersmartwatch meisjes, kindersmartwatch met gps, smartwatch kinderen gps, GPS-horloge kinderen met locatie en telefoneren
UitverkoopBestseller Nr. 4
Xplora X5 Play Kids Smartwatch blue
 • Origineel merkproduct.
 • Twee jaar garantie op fabrieksfouten.
Bestseller Nr. 5
Smart Watch voor kinderen met oproep, Smart Watch voor kinderen horloges met SOS Step Counter Games Muziek Videocamera Wekker Mooie Behang Torch, Verjaardagscadeaus voor Jongens Meisjes (Violet)
 • ☎Kids smart watch met SOS Call: Gebruik slimme horloges voor kinderen en SOS-functie, plaats gewoon een nano-simkaart die compatibel is met 2G GSM. Smart watch voor kinderen kan 10 telefoonnummers, 3 SOS-noodcontactnummers opslaan, dubbel op de aan/uit-knop drukken om de SOS-functie te activeren. Opmerking: als er geen simkaart is, worden andere functies van het kinderhorloge niet beïnvloed, behalve de telefoonfunctie.
 • 🎁 Multifunctioneel smartwatch voor kinderen: het slimme horloge voor kinderen bevat veel handige en grappige functies. Bellen, SOS, foto's maken, volume beltoon, video, rekenmachine, kalender, stappenteller, spel, zaklamp, muziekspeler, alarm, stille modus, stopwatch, timer, 12/24Hr formaat, aangepast behang, talen, enz. U hoeft geen APP te downloaden, gemakkelijk te gebruiken, het is het beste cadeau voor jongens en meisjes verjaardag of vakantie van 4 tot 12 jaar.
 • Het slimme horloge van de kinderen met muziek en camera: Ingebouwde SD-kaart van 1 GB in het kinderhorloge, download de favoriete muziek van de kinderen van de computer naar de map "My Music" van het horloge (alleen MP3-formaat wordt ondersteund). Merk op dat het horloge moet worden uitgeschakeld bij het downloaden van nummers. Met de fotofunctie kan uw kind altijd en overal foto's en video's maken en de vastgelegde foto's als nieuwe achtergronden voor het horloge.
 • Smartwatch voor kinderen met nieuwe functie: de LCD-helderheidsaanpassing beschermt de ogen van uw kind tegen schade. De volumeaanpassing beschermt het gehoor van uw kind. 26 grappige puzzelspellen ingebouwd het slimme horloge voor kinderen. Het HD-aanraakscherm maakt het gemakkelijk voor kinderen om te werken terwijl ze worden vermaakt. Train effectief het logische denken van kinderen en hand-oogcoördinatie, evenals reflexen en discriminatie.
 • Smart horloge voor kinderen met stappenteller: dit slimme horloge voor kinderen ingebouwde stappenteller, een stopwatch en een timer. Stappenteller kan automatisch de dagelijkse stappen en verbrande calorieën van uw kind registreren om u te helpen de oefening van uw kind duidelijk te begrijpen. En wek de interesse van kinderen in sport en maak hun lichaam gezonder.
Bestseller Nr. 6
OKYUK Smartwatch voor kinderen, 18 spelletjes, HD-touchscreen, camera, muziekspeler, stappenteller, wekker, rekenmachine, zaklamp, kinderhorloge, geschenken, 4-12 jaar, jongens, kinderspeelgoed
 • Smart Games Watch voor kinderen: het smartwatch voor kinderen voor meisjes en jongens heeft 18 puzzelspellen, die uitdagend en veelzijdiger zijn dan de eenvoudige en saaie games op de markt. Kinderspelletjes zijn beter speelbaar en kunnen het reactievermogen, het logisch denken en de hand-oogcoördinatie van kinderen effectief trainen.
 • Kinderhorloge met magische camera: de smartwatch met kindercamera is uitgerust met een HD-frontcamera. Kinderen kunnen met de Kids Play Watch foto's en video's opnemen. Foto's en video's worden direct in de Girl Boy Watch opgeslagen. Tegelijkertijd beschikt de magische camera over een groot aantal stickers die kinderen kunnen kiezen, wat het fotograferen nog leuker maakt.
 • Upgrade van meerdere intelligente kinderhorloge: intelligent muziekdoosje voor kinderen met camera, video, fotografie, muziek, 18 puzzelspellen, dicteerapparaat, wekker, rekenmachine, stopwatch, timer, aanpasbaar achtergrondbeeld, 12 spraakwisselingen. Niet in water dompelen, niet geschikt voor douchen of baden. Als u problemen ondervindt, neem dan onmiddellijk contact met ons op en wij zullen er voor zorgen.
 • Krachtige MP3-muziekspeler: kinderhorloge voor meisjes en jongens ondersteunt het afspelen van MP3-bestanden. Kinderen kunnen hun favoriete liedjes en kinderboeken vrij kiezen. Ouders kunnen kinderen helpen om deze liedjes in MP3-formaat naar het kinderhorloge (USB-datakabel) te downloaden, zodat kinderen altijd en overal van muziek kunnen genieten. De smartwatch voor kinderen beschikt over een geïntegreerde 1 GB geheugenkaart, die voldoende is voor het dagelijks gebruik van kinderen.
 • Eenvoudig te bedienen perfect cadeau voor kinderen: de Girl Boy smartwatch is het perfecte verjaardags- of kerstcadeau voor je zoon of dochter. Geen simkaart kopen, geen oproepfunctie, geen APN instellen. Je hoeft de app niet te downloaden, geen ingewikkelde instellingen, alle functies zijn in de muziekdoos geïntegreerd. Eenvoudig te bedienen, geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar, meisjes en jongens.
UitverkoopBestseller Nr. 7
Kinderen Smart Watch Phone - IP67 Waterdicht Smartwatch Jongens Meisjes met Touch Screen 5 Games Camera Alarm SOS Call - Telefoonhorloge Digitaal Polshorloge voor 3-13 jaar Kinderen Verjaardagscadeau (Zwart)
 • Houd Kids Veilig met SOS Call- Ouders kunnen de kinderen bellen door het horloge, het horloge kan bellen en ontvangen. In nood kunnen kinderen op de SOS-toets drukken om de nummers van familie circulair te bellen voor hulp. Grote hulp voor kinderen in noodsituatie.
 • IP67 Waterdicht Smart Watch - IP67 waterdicht maakt uw kinderen geen zorgen te maken over het in spatten regen, zweet, handen wassen of het wassen van anderen dagelijks leven! U kunt het horloge in 10 m diepte water tot 10 minuten plaatsen. [OPMERKING:Niet lang in water weken of in heet water doen]
 • Grappig spel horloge voor kinderen - Deze kids smartwatch bevat 5 leren spelen: 2048, Basketball Shoot Master, Bee War, Pinball Hit Bricks, Ultimate Racing. Kinderen kunnen spelen door selecteren van het spel voor hun voorkeur, Handig om kinderen logisch denken vermogen en hand-hersenen coördinatie vermogen te verbeteren.
 • Multifunctionele Kids Smart Horloge - De Smartwatch heeft wijzerplaat, 10 contacten, camera, foto's, 5 leerspellen, wekkers, rekenmachine, kalender, stopwatch, SOS, behang, SOS, behang, SOS, behang, stille modus, enz.
 • Geen APP & gemakkelijk te instellingen - Niet nodig om app te downloaden, hoeft geen mobiele telefoon aan te sluiten, alle functies zijn ingebouwd in het horloge, zeer eenvoudig te bedienen voor kinderen (Plaats gewoon de SIM te gebruiken. ) Dit spel telefoon horloge ontworpen voor 3-12 jaar oude jongens en meisjes, Ideaal cadeau voor verjaardag en andere feestdagen!
Bestseller Nr. 8
Ruopoem Kids Smart Watch - Jongens Meisjes Horloge met stappenteller, Smart Watch voor kinderen met 26 Leerspellen Camera Muziek Zaklamp Video Alarm, Speelgoed Geschenken voor Kinderen 3-12
 • 💖【Kindersmartwatch - Multifunctioneel】Nieuwste versie: dit kinderhorloge is uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een smartwatch! High-definition kleurenaanraakscherm, geschikt voor kinderen van 3-12 jaar oud. Ingebouwde functies: Spellen, Muziek, Stappenteller, Calorieën, Camera, Zaklamp, Alarm, Rekenmachine, Kalender, Stopwatch, enz. Ondersteunt Engels (standaard), Italiaans, Duits, Frans, Spaans. Een ideaal cadeau voor jongens en meisjes van 3-12 jaar.
 • 🎮【26 educatieve spellen】Wanneer uw kinderen zich thuis vervelen of vergezeld worden door hun ouders, kan het spelen van het kinderhorloge thuis het reactievermogen van de baby en de hand-oogcoördinatievermogen uitoefenen, en ook de nieuwsgierigheid van de kinderen bevredigen. Het slimme horloge voor kinderen hoeft niet te worden aangesloten op de mobiele telefoon van de ouder en alle functies kunnen normaal worden gebruikt. Alle kinderen zullen er dol op zijn!
 • 【Smart Watch met stappenteller, calorieën】Dit sporthorloge is van kinderen, met ingebouwde stappenteller en calorieverbruiksrecord, waardoor kinderen worden aangemoedigd om te sporten en hun lichaamsbouw te verbeteren. Zodra een kind zijn eigen horloge heeft, hoeven ze niet altijd de telefoon van hun ouders in beslag te nemen. Smartwatches verrijken het leven van kinderen, houden ze weg van internet en groeien gezond op. Je kunt het horloge ook in de stille modus zetten in instellingen, zodat je kind zich kan concentreren op de les.
 • Dit horloge wordt geleverd met camera- en video-opnamefuncties. Kinderen kunnen op elk moment foto's maken en video's opnemen om de goede tijden vast te leggen. 💪Luister naar muziek: u kunt elke gewenste muziek downloaden en opslaan in de SD-kaart van de smartwatch: sluit de smartwatch aan op de computer met een USB-kabel, download het bestand in mp3-formaat naar de map "Mijn muziek".
 • ✅【Garantie en naverkoop】 U hoeft geen APP te downloaden, het horloge kan volledig worden gebruikt. Geschikt voor jongens, meisjes en studenten van 3-12 jaar. Food grade riem, anti-allergisch, antistatisch, zacht en gezond. Dit is een cool cadeau voor de verjaardag van een kind of Kerstmis. Als u na aankoop vragen heeft over dit horloge, neem dan gerust contact met ons op.
Bestseller Nr. 9
4G Smartwatch voor kinderen, IP67 waterdichte smartwatch met SOS-oproep, wekker, muziekspeler, camera, spellen. Kinderhorloge voor 3 - 14 jaar jongens, meisjes, verjaardagscadeaus (zwart)
 • 【Waterdichte smartwatch voor kinderen】Onze 4G smartwatch is voorzien van comfortabele siliconen band, high-definition touchscreen. IP67 Waterdicht materiaal beschermt tegen regendruppels of zweet. De smartwatch telefoon ondersteunt GPS, wifi, LBS. Volledig functioneel en geschikt als cadeau voor kinderen.
 • 【SOS-oproep en GPS】Je kinderen kunnen op de SOS-knop drukken om hulp te vragen wanneer ze in gevaar zijn. Het horloge kiest automatisch de 3 vooraf ingestelde noodcontactnummers op zijn beurt en kiest 2 rondes in totdat iemand het alarm beantwoordt. En GPS kan je helpen om de veiligheid van kinderen te garanderen.
 • 【Twee-weg gesprek】Kinder-smartwatch ondersteunt tweerichtingsgesprekken. Kinderen kunnen hun smartwatch voor videogesprekken en spraakoproepen aan ouders gebruiken. Ze kunnen ook berichten naar hun ouders sturen. Het horloge kan meerdere telefoonnummers opslaan en alleen de opgeslagen contactnummers beantwoorden om te voorkomen dat vreemden bellen. Smartwatch ondersteunt 4G Net & wifi. (Let op: Bevat geen simkaart).
 • 【Meer handige kenmerken】De smartwatch kan ook foto's maken, wekker, rekenmachine, muziekspeler, stappenteller, zaklamp, games en heeft andere functies. Jongens en meisjes zullen het horloge leuk vinden en er plezier mee hebben. Geschikt voor kinderen van 3 - 14 jaar als verjaardag-, kerst- en kinderfestivalgeschenk.
 • 【Opmerking en ondersteuningsservice】De smartwatch kan niet meer dan 30 seconden in water worden ondergedompeld. De kinderen moeten het afdoen tijdens het baden of zwemmen. Als je vragen hebt over de werking van de horloge telefoon, neem dan gerust contact met ons op voor hulp.
Bestseller Nr. 10
Smooce Smartwatch voor Kinderen, Smartwatch Kids 24 Spelletjes Muziek, Smartwatch met 14 Themastijl, Oproep, Dubbele Camera, Zaklamp, Recorder, Videowekker voor Jongens en Meisjes, Zwart
 • 🦄【Multifunctioneel smartwatch voor kinderen】 Dit is een smartwatch voor kinderen, met dit kinderhorloge kunnen kinderen op elk moment de telefoon beantwoorden en contact houden met familie en vrienden. Kenmerken van dit kinderhorloge zijn onder meer SOS, tweerichtingsgesprek, telefoonboek, muziek- en videospeler, 24 games, camera, zaklamp, wekker, rekenmachine, voicerecorder en meer. Dit is het beste cadeau voor jongens en meisjes van 3-10 jaar.
 • 🕹️【Leuke puzzelspellen】Het slimme kinderhorloge wordt geleverd met 24 soorten videogames, waaronder wiskunde, arcade, racen en meer games. Dit kinderhorloge is een nieuw favoriet speelgoed voor kinderen van 3-10 jaar.
 • 🤳 【Foto's en video's】 Smartwatches voor kinderen zijn uitgerust met HD-camera's, waardoor ze elke dag foto's en selfies kunnen maken of onderweg gelukkige momenten met familie en vrienden kunnen vastleggen, de camera heeft een verscheidenheid aan leuke afbeeldingen en foto's kunnen als klok worden ingesteld achtergronden Ingebouwde geheugenkaart. Het slimme kinderhorloge kan meer dan 3600 foto's of 45 minuten video opslaan.
 • 🎸 【Muziekspeler】 De smartwatch-kinderspellen ondersteunen het afspelen van audiomuziek, ondersteunen alleen liedjes in MP3-formaat, je kunt de computer en het kinderhorloge aansluiten via de oplaadkabel, de liedjes kopiëren naar de map "Mijn muziek" op de geheugenkaart. Met ingebouwde luidsprekers en instelbaar volume kunnen kinderen op elk moment naar muziek luisteren.De kinderhorloges hebben ook timer, stopwatch, stille modus en andere functies.
 • 💡 【Intieme service】 De netwerkmodus van dit smartwatch-horloge voor kinderen is GSM 2G. De Micro-SIM-kaart moet zijn geplaatst om de belfunctie te gebruiken. Voor gebruik in Spanje raden wij SIMYO / Vodafone / Orange aan. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. We zullen ons best doen om u te helpen en u een goede oplossing te geven.

De beste smartwatch voor kinderen is een van de beste technische gadgets die je voor je kind kunt kopen. Het is een apparaat dat is ontworpen met kinderen in het achterhoofd. Het zal hen helpen om veilig en actief te blijven terwijl ze onderweg zijn.

Smartwatches zijn de beste cadeaus voor uw kinderen en u kunt ze tegen betaalbare prijzen kopen. Hier zijn enkele tips voor het kopen van de beste smartwatch voor kinderen.

kinder smartwatch
Kids wearable technology – smart watch

De Best kids smartwatch is niet alleen een apparaat, het is ook een app die je kind voorziet van de laatste informatie over hun gezondheid en fitheid. U kunt hun voortgang in de loop van de tijd volgen en onder controle houden.

Hier zijn enkele tips over hoe u de beste smartwatch voor kinderen voor uw kind kunt kopen:

 • Controleer of het horloge een waterdichtheidsclassificatie heeft van minimaal 50 m of IP68, wat betekent dat het waterdicht en stofdicht is.
 • Zorg ervoor dat het horloge een alarmfunctie heeft, zodat je kind niet midden in de nacht wakker hoeft te worden omdat het vergeten is de wekker te zetten.
 • Overweeg een horloge te kopen met een app store, zodat je apps voor je kind kunt downloaden. Zo leren ze over technologie zonder dat jij ze er iets over hoeft te leren!

Wat zijn enkele van de nieuwste modellen smartwatches voor kinderen?

Smartwatches worden steeds populairder onder kinderen en volwassenen. Er zijn veel modellen die functies bieden zoals fitness-tracking, GPS en zelfs spraakgestuurde assistenten.

De nieuwste smartwatch-modellen voor kinderen zijn de Fitbit Versa Lite, Garmin vivofit jr. en de Polar M400. Ze hebben allemaal een verscheidenheid aan functies waardoor ze zich onderscheiden van andere smartwatch-modellen die momenteel op de markt zijn.

Welk type kinderhorloge past het beste bij mijn kind?

Als het om kinderhorloges gaat, zijn er veel opties. Sommige horlogetypes hebben bijvoorbeeld meer functies dan andere.

Het beste type horloge voor uw kind hangt af van de leeftijd, persoonlijkheid en voorkeuren van het kind.

Is het mogelijk om een betaalbare smartwatch voor kinderen te kopen?

Als het gaat om het kopen van smartwatches, is de prijs altijd een factor. De gemiddelde prijs van een smartwatch ligt rond de 200 euro. Er zijn enkele smartwatches voor kinderen voor minder dan 100 euro, maar deze zijn niet zo goed als degenen die meer kosten.

De beste manier om erachter te komen of een betaalbare smartwatch het geld waard is, is door recensies te lezen en eerst de specificaties te bekijken.

Kan ik de kleur van het horloge van mijn kind kiezen en zelf ontwerpen?

Het is een veel voorkomende vraag die ouders zichzelf stellen wanneer ze een nieuw horloge voor hun kinderen kopen. Kan ik de kleur en het ontwerp van het horloge van mijn kind kiezen?

Het antwoord is ja. U kunt het horloge van uw kind aanpassen aan hun smaak en persoonlijkheid. Dit kan worden gedaan door de kleur van de horlogeband te kiezen, maar ook door de kleur van het gezicht, de wijzers en de markeringen te veranderen.