Beste kinder smartwatch van 2023 (TOP10)

De 10 beste kinder smartwatch beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1

Carneedi 4G Kindersmartwatch met GPS en telefoon, smartwatch voor kinderen met wifi, videogesprek, camera, SOS, schoolmodus, cadeau voor jongens en meisjes van 5 tot 16 jaar

 • 4G kindersmartwatch met Android 8.1 geavanceerde versie: de 4G kindersmartwatch kan als draagbare smartphone voor uw kind worden gebruikt. Met wifi, voicechat, tweerichtingsgesprek, videogesprek, 2 camera's, GPS-tracker, SOS, sms, kinderschoolmodus, onbekende oproep weigeren, trilmelding, IP67 waterdicht, wekker, stappenteller, muziekspeler, App Store (inclusief WhatsApp, Google Translate, Line enz.) enz.
 • Videogesprek en familiechat: het slimme horloge voor kinderen met GPS en telefoon WiFi-netwerk, face-to-face videogesprekken worden eenvoudiger en soepeler. Daarnaast kunnen smartwatch-kinderen ook familiegroepchats openen in Wechat, videogesprekken met meerdere deelnemers realiseren, uitspraak, afbeelding.
 • GPS-positionering van 4G smartwatch: het GPS-horloge voor kinderen maakt gebruik van WiFi + GPS + LBS + AGPS om de locatie van het apparaat in realtime weer te geven. En de veilige omgeving kan ook via de APP worden ingesteld. Zodra het kind het gebied verlaat, krijgen ouders direct een herinnering om te voorkomen dat het kind verdwaalt. Kindersmartwatch voor jongens en meisjes.
 • SOS-noodoproep met één knop: De kindersmartwatch met GPS en telefoon beschikt over een SOS-noodoproepknop. Als uw kinderen zich in een noodsituatie bevinden, kunnen ze de SOS-knop 3 seconden ingedrukt houden en de kindersmartwatch belt en verzendt berichten naar 3 vooraf ingestelde SOS-telefoonnummers. Kindersmartwatch met belfunctie is ideaal voor kinderen in noodgevallen.
 • Klasmodus en onbekende onderdrukking: Ouders kunnen de klasmodus en onbekende onderdrukking instellen op het slimme horloge voor kinderen. Gedurende deze periode kan het kinderhorloge alleen de tijd weergeven en alleen het SOS-noodnummer bellen. Kinderen kunnen zich concentreren op het leren op school, zonder onverwachte verstoringen en onderbrekingen.
Bestseller Nr. 2

JUBUNRER Smartwatch voor kinderen, 26 spelletjes, telefoon, stappenteller, calorieën SOS voor kinderen, jongens, meisjes, HD-camera, muziekspeler, video, stopwatch, 3-12 jaar, Kerstmis, verjaardagscadeau

 • Multifunctioneel kinderhorloge: de JUBUNRER smartwatch voor kinderen is uitgerust met een ingebouwd HD-kleurentouchscreen dat de ogen van kinderen beschermt. Naast 26 games zijn er ook oproepen, 10 Engelse luisterboeken, leerkaart, stappenteller, calorieëntracking, SOS, HD-camera, muziek, video, stopwatch, rekenmachine, kalender, dicteerapparaat, wekker, timer, knutselbehang, zaklamp en stille klaslokaalmodus.
 • 🎮【26 games en audioboeken en leerkaarten en HD-camera en video】Dit verbonden horloge bevat 26 games, 10 audioboeken en leerkaarten. De kindersmartwatch wordt geleverd met 10 magische stickers met fotobanden, waarmee je HD-foto's kunt maken en grappige video's kunt opnemen. Als de kindersmartwatch zich in de klaslokaalmodus bevindt, zijn de games uitgeschakeld, zodat de tijd waarin de kinderen leren en plezier hebben evenwichtig is en hun zelfdiscipline wordt verbeterd.
 • Bidirectionele oproep en SOS: jij en je kind kunnen dankzij de functie van het tweeweg-gesprek altijd met elkaar communiceren. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de veiligheid van je kind als je tweemaal op de aan/uit-knop drukt om de one-touch-noodoproepfunctie te activeren. Er kunnen ook in totaal 10 nummers worden opgeslagen (opmerking: de smartwatch voor kinderen ondersteunt alleen het 2G-netwerk van de simkaart).
 • Stappenteller en calorieën en muziek en wekker: veel functies, waaronder een stappenteller, een muziekspeler, een calorieënteller en een alarmfunctie, zijn in de smartwatch voor kinderen. Om kinderen tot beweging te stimuleren, kunnen stappentellers de dagelijkse stappen en het calorieverbruik volgen. De map "Mijn Muziek" kan door de muziekfunctie worden gebruikt om MP3-muziek op te slaan die van een computer is gedownload.
 • Eenvoudig te gebruiken en de helderheid van het volume in te stellen: de smartwatch voor kinderen is zeer eenvoudig te bedienen en er hoeven geen apps te worden gedownload. Om de telefoonfunctie te gebruiken, plaats je gewoon een simkaart die het 2G-netwerk ondersteunt. De helderheid van het display en het volume kunnen ook worden gewijzigd. Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op voordat u uw artikel retourneert.
Bestseller Nr. 3

PTHTECHUS Smartwatch voor kinderen, speltelefoonhorloge voor kinderen, touchscreen, polshorloge met oproep, rekenmachine, schoolmodus, stappenteller, SOS-wekker, camera, cadeau voor jongens, meisjes, studenten (roze)

 • Multifunctionele smartwatch voor kinderen: nieuwe productervaring. Hoge resolutie 1,54 inch kleurengroot touchscreen met een kinderhorloge met één knop cameratnop aan de zijkant. Met twee-weg oproepfunctie, stappenteller, 24 spelletjes, 3 alarmen, twee camera's, MP3-muziekspeler, dicteerapparaat, rekenmachine, kalender, spraakomschakeling en meer. Nieuw ontworpen telefoonhorloge voor jongens en meisjes van 4 tot 13 jaar, een geweldig cadeau-idee
 • 【Twee-weg oproepen en SOS】: de kindersmartwatch is als een draagbare mini-smartphone met extra oproepfunctie, speciaal ontwikkeld voor de veiligheid van kinderen! Tik tweemaal achter elkaar op SOS, er worden 3 telefoonnummers in 2 ronden voor SOS-oproepen gekozen, totdat iemand de alarmoproep beantwoordt. Voeg tot 10 telefoonnummers toe en bewerk contactnamen in het adresboek.
 • 【Klittenbandsluiting en step-counter】: de klittenbandsluiting is comfortabeler om te dragen en aan te passen aan de maat, gemaakt van hoogwaardig, zacht nylon, licht en ademend, gemakkelijk te reinigen. Verhoog de functie van de stappenteller: maak regelmatig gezonde beweging, registreer het aantal stappen oefeningen en verhoog de fysieke weerstand van het kind. Zaklampfunctie: ontworpen voor gebruik op donkere plaatsen en 's nachts.
 • 【Schoolmodus en spelen】: ingebouwde 24 puzzelspellen, leer tijdens het spelen. Het kan de hersenen van kinderen ontwikkelen, wiskundig denken en hand-oogcoördinatie trainen en de rijke creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen stimuleren. Het horloge wordt na het instellen van de lestijd vergrendeld. In deze toestand kan het horloge geen oproepen voeren, alle oproepen worden automatisch geblokkeerd en het spel is niet beschikbaar. Er kunnen echter noodoproepen worden afgezet.
 • 【Klantenservice-ondersteuning】: je hoeft geen app te downloaden of verbinding te maken met de telefoon van je ouders! Je hoeft alleen een 2G-compatibele simkaart te kopen om te bellen (2G-compatibele 4G-simkaart werkt ook). Andere functies kunnen ook zonder simkaart worden gebruikt. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op via e-mail. Wij zullen binnen 24 uur antwoorden.
Bestseller Nr. 4

Pthtechus Smartwatch, voor kinderen, kinderhorloge, telefoon met twee-weggesprekken, MP3/MP4-muziekspeler, camera, rekenmachine, recorder, alarm, stappenteller, SOS, gaming, voor jongens en meisjes van 3 - 15 jaar

 • Smartwatch voor kinderen: introductiejaar: 2022. Kindersmartwatch met 1,55 inch HD-touchscreen (235 x 235 mm) voor een breed en helder zicht. Cool design voor jongens en meisjes van 3 - 14 jaar. 14 spelletjes, grappige camera, stappentellerfunctie, 3 alarmen, recorder, rekenmachine, dialpad, MP3-muziekspeler, zaklamp, SOS, adresboek, fotoalbum (SD-geheugenkaart op de achterkant van het horloge).
 • Muziekspeler en camera: downloaden van MP3-muziek van je pc naar een SD-kaart; helder geluid en instelbaar volume; taalinstelling (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands); met 500 mAh-lithiumbatterij; de kinderwekker, rekenmachine en recorder kunnen zo worden ingesteld dat ze in de stille modus staan, zodat het kind niet wordt gestoord terwijl het studeert.
 • Leuke spelletjes: 14 verschillende puzzelspelletjes. Er zijn wedstrijdspelletjes voor jongens, verkleedspelletjes voor meisjes enz. Kinderen kunnen ze spelen om hun hersenen te trainen. Leuk cadeau-idee voor een verjaardag.
 • Kindersmartwatch met gespreksfunctie in twee richtingen: Als je er een simkaart insteekt, kun je altijd en overal met je kind bellen. Je kunt ook contacten instellen via de telefoonboekfunctie, zo kan je kind makkelijk contact met je opnemen. Ondersteunt nano-simkaarten.
 • Je hoeft geen app te downloaden. Als je de oproepfunctie wilt gebruiken, koop je gewoon een nano-simkaart.
Bestseller Nr. 5

LITEYPP Kids Smart Horloge Speelgoed Kinderen Game Horloge voor Jongens en Meisjes, Smart Horloge voor Kinderen met 16 Games Muziekspeler Video Camera Stappenteller Alarm Zaklamp, Verjaardagscadeau voor Kinderen, Marineblauw

 • Multifunctioneel smartwatch voor kinderen: het slimme horloge voor kinderen bevat vele nuttige en grappige functies: 16 games, het maken van foto's, video's, muziekspelers, stappenteller, alarm, rekenmachine, kalender, zaklamp, vijf talen, 12/24H formaat, behang, enz. Geen noodzaak om APP te downloaden, zeer eenvoudig te bedienen voor kinderen, het is het beste cadeau voor 3-14 jaar oude jongens meisjes voor verjaardag of vakantie.
 • Kindersmartwatches met camera en video: de smartwatch voor kinderen ondersteunt het maken van foto's en video-opname. Kinderen kunnen selfies maken met familie of vrienden om prachtige momenten op te nemen, Tegelijkertijd kunnen kinderen video's opnemen met deze kinderen slimme horloge, Tik gewoon op het scherm om video's en foto's te bekijken, high-definition scherm kan een betere gebruikerservaring bieden.
 • Speelgoed voor kinderen: het slimme horloge voor kinderen heeft 16 educatieve spelletjes, het helpt kinderen om te leren door middel van entertainment en kan effectief het reactievermogen van kinderen oefenen, logisch denken en hand-oogcoördinatie, zodat kinderen kunnen opgroeien tijdens het spelen van spelletjes. Het 1,5-inch HD-groot scherm beschermt de ogen van uw kind tegen schade.
 • ❄【 Smart Horloge voor kinderen met muziekspeler】 Het slimme horloge voor kinderen heeft een muziekspelerfunctie. U kunt elke gewenste muziek downloaden en opslaan in de SD-kaart van het slimme horloge (ingebouwde 1GB SD-kaart): sluit de smartwatch aan op de computer met een USB-kabel en download de mp3-formaat bestanden naar de map "My Music". Muziek kan de geest ontspannen en de liefde van kinderen voor muziek cultiveren.
 • Kinderhorloge met stappenteller: dit slimme horloge voor kinderen ingebouwde stappenteller, een stopwatch en een timer. Stappenteller kan automatisch de dagelijkse stappen en verbrande calorieën van uw kind registreren, helpen u de oefening van uw kind duidelijk te begrijpen. En inspireren de interesse van kinderen in sport en Laat uw kind vanaf jonge leeftijd positieve gezonde gewoonten ontwikkelen.
Bestseller Nr. 6

Smartwatch voor kinderen, 26 spelletjes, calorieënteller, smartwatch voor kinderen met camera's, muziek, zaklamp, wekker, educatief speelgoed, verjaardagscadeau voor kinderen [geïntegreerde SD-kaart]

 • 🎮 [Nieuw ontwerp kinderhorloge] – betere schermscherpte en gebruiksgemak en 26 games om uit te kiezen. Dit is het grootste aantal spellen op de markt voor een kinderhorloge. Deze educatieve spellen zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Door met puzzels te spelen kunnen kinderen geleidelijk leren en denken, manieren verkennen om problemen op te lossen en het vertrouwen in zichzelf te verbeteren en hun vermogen om problemen op te lossen.
 • Multifunctionele smartwatch voor kinderen: het belangrijkste kenmerk is het volledige en multifunctionele karakter van het horloge, dat aan een groot aantal behoeften van kinderen en ouders kan voldoen, zoals camera, MP3-speler, stappenteller, leerspellen, wekker, klok, stopwatch, kalender, timer, rekenmachine, zaklamp enz. Het is niet alleen een modieus accessoire, maar een geweldige metgezel voor het gezonde leven van kinderen.
 • HD-selfie - camera en video: ook het scherm van het kinderhorloge is bijgewerkt. Het HD-scherm is helderder, terwijl de camera een hogere resolutie en een grotere opening heeft voor helderdere en levendigere foto's en video's. De camera beschikt ook over een reeks filters en grappige effecten die kinderen kunnen gebruiken om unieke foto's en video's te maken.
 • Stappenteller/calorieën: de stappentellerfunctie van de kindersmartwatch helpt je om goede gezondheidsgewoonten te ontwikkelen. Door het instellen en bereiken van de doelen van de stappenteller leren kinderen geleidelijk hoe ze moeten omgaan en zelfdiscipline en verantwoordelijkheid ontwikkelen. Ze kunnen de effecten van hun gedrag en levensstijl op hun gezondheid begrijpen en leren hun gedrag geleidelijk te beheersen en een gezondere levensstijl te bereiken.
 • Betrouwbare kwaliteit en service: de smartwatch-horloges voor kinderen die wij verkopen zijn van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid, met uitstekende klantenservice en after-sales garantie. Consumenten kunnen met vertrouwen kopen en genieten van de beste kwaliteitsproducten en diensten. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en wij zullen u binnen 24 uur antwoorden.
Bestseller Nr. 7

Disney Smart Watch LAS4027, blauw, Casual

 • Lilo & Stitch Design touchscreen wijzerplaat
 • Bedrukte siliconen band met logo-detail
 • touchscreen, selfie-foto/videocamera, games, fitnesstracker, wekker/stopwatch/timer, spraakopname en rekenmachine
Bestseller Nr. 8

Slim horloge voor kinderen - IP67-waterdichte smartwatch voor jongens en meisjes met aanraakscherm, vijf spelletjes, een camera, SOS-functie - Slim digitaal horloge voor kinderen van 3-13 jaar oud, verjaardagscadeau voor kinderen (roze)

 • Houd kinderen veilig met SOS-oproep- Ouders kunnen de kinderen bellen via het horloge, ze kunnen bellen en gebeld worden. In nood kunnen kinderen op de SOS-knop drukken om de nummers van hun familie te bellen voor hulp. Van enorme waarde voor kinderen in noodsituaties.
 • IP67-waterdichte smartwatch - IP67-waterdicht horloge zorgt ervoor dat je kinderen zich geen zorgen hoeven te maken in het dagelijkse leven als ze in de regen terechtkomen, zweten, hun handen wassen, en anderen wassen. Je kunt het horloge tot 10 minuten in water van 10 meter diepte plaatsen. [Opmerking: Niet lang in water weken of in heet water plaatsen]
 • Horloge voor kinderen met leuke spelletjes - Dit slimme horloge voor kinderen bevat vijf educatieve spellen: 2048, Basketball Shoot Master, Bee War, Flipperkast Hit Bricks, Ultimate Racing. Kinderen kunnen spelen door het spel te selecteren waar hun voorkeur naar uitgaat, Handig om het logische denkvermogen van kinderen en de hand-hersenen coördinatie te verbeteren.
 • Multifunctioneel slim kinderhorloge - De smartwatch heeft een wijzerplaat, 10 contactmogelijkheden, camera, foto's, 5 educatieve spelletjes, wekkers, rekenmachine, kalender, stopwatch, SOS-functie, achtergrond, stille modus, enzovoorts.
 • Geen app en eenvoudige instellingen - Je hoeft de app niet te downloaden, hoeft geen mobiele telefoon aan te sluiten, alle functies zijn ingebouwd het horloge, zeer eenvoudig te bedienen voor kinderen (Plaats gewoon de simkaart voor gebruik. Zorg ervoor dat je het horloge uitschakelt voordat je de kaart plaatst.) FRLONE game, telefoonhorloge, ontworpen voor 3-12 jaar oude jongens en meisjes, ideaal cadeau voor verjaardag en vakantie.
Bestseller Nr. 9

BIGGERFIVE Smart Watch voor kinderen, fitnesshorloge met stappenteller, hartslagmeter, 5 ATM waterdicht, slaapmonitor, wekker, calorieën- en stappenteller, puzzelspelletjes, 1,5" HD-touchscreen, voor

 • BIGGERFIVE Brave fitnesshorloge voor kinderen met activiteitstracker gedurende de hele dag: Telt automatisch stappen, afstand, verbrande calorieën en actieve minuten. Ondersteunt 14 sportstanden zoals wandelen, hardlopen, fietsen, zwemmen, basketbal en meer.
 • Uitgebreide gezondheidsmonitoring: Houdt hartslag in realtime bij en volgt slaappatronen om het welzijn van je kind te bevorderen.
 • 50 meter/5 ATM bijzonder waterbestendig ontwerp: Geschikt voor actief spelen in het water tot 50 meter diep, waardoor het perfect is voor tijd in het zwembad en wateractiviteiten.
 • Brede compatibiliteit en gebruiksvriendelijke interface: Compatibel met Android 6.0+ en iOS 9.0+ smartphones. De kindvriendelijke interface zorgt voor een eenvoudige bediening, terwijl de gezinsaccountfunctie het beheer van trackers voor meerdere kinderen vereenvoudigt.
 • Aanpasbare wijzerplaat en 1,5 inch HD-touchscreen: Onze smartwatch voor kinderen heeft een 1,5 inch HD-touchscreen en biedt 50 prachtige cloudwijzerplaten. Kom nog stijlvoller voor de dag met aangepaste wijzerplaten met de eigen foto's van je kinderen. Ze kunnen hun creativiteit de vrije loop laten.
UitverkoopBestseller Nr. 10

Smartwatch voor kinderen, telefoneren, kinder smartwatch met SOS, stappenteller, games, camera, stopwatch, wekker, touchscreen, zaklamp, smartwatches, verjaardag, voor jongens en meisjes, cadeau

 • Smartwatch voor kinderen met nano simkaart: Om de bel- en SOS-functie van de kindersmartwatch te gebruiken, hoef je gewoon een nano simkaart die compatibel is met 2G-netwerk in te voegen. De smartwatch voor kinderen kan tot 10 telefoonnummers opslaan, 3 SOS-noodnummers. Druk tweemaal op de aan-/uitknop om de SOS-functie te activeren. Opmerking: Wanneer er geen simkaart is, dan worden de andere functies van de kindersmartwatch - buiten de belfunctie - niet beïnvloed.
 • Multifunctionele kindersmartwatch: De kindersmartwatch bevat veel nuttige en grappige functies. Bellen, SOS, foto's maken, video, rekenmachine, kalender, stappenteller, spel, zaklamp, muziekspeler, alarm, stille modus, stopwatch, timer, 12/24 u. formaat, aangepaste achtergrond, talen, enz. Je hoeft geen app te downloaden, gemakkelijk te gebruiken. Het is het beste cadeau voor jongens en meisjes, verjaardag of vakantie, 4 tot 12 jaar.
 • Kindersmartwatch met muziek: Ingebouwde 1 GB SD-kaart in het kinderhorloge. Download de favoriete muziek van je kinderen van de computer naar de „My Music“ map van het horloge (enkel MP3-formaat ondersteund). Merk op dat het horloge moet worden uitgeschakeld bij het downloaden van nummers.
 • Kindersmartwatch met stappenteller: De kindersmartwatch heeft een ingebouwde stappenteller, een stopwatch en een timer. De stappenteller kan automatisch de dagelijkse stappen en verbrande calorieën van je kind registreren zodat je duidelijk begrijpt hoeveel lichaamsbeweging je kind heeft. Inspireer zo je de interesse van je kinderen in sport en maak hun lichaam gezonder.
 • Kindersmartwatch met puzzelspellen: grappige puzzelspellen ingebouwd in de kindersmartwatch. Het aanraakscherm maakt het gemakkelijk voor kinderen om het te bedienen terwijl ze plezier hebben. Effectief oefenen van het logische denken van kinderen en de hand-oogcoördinatie, maar ook reflexen en discriminatie.

De beste smartwatch voor kinderen is een van de beste technische gadgets die je voor je kind kunt kopen. Het is een apparaat dat is ontworpen met kinderen in het achterhoofd. Het zal hen helpen om veilig en actief te blijven terwijl ze onderweg zijn.

Smartwatches zijn de beste cadeaus voor uw kinderen en u kunt ze tegen betaalbare prijzen kopen. Hier zijn enkele tips voor het kopen van de beste smartwatch voor kinderen.

kinder smartwatch
Kids wearable technology – smart watch

De Best kids smartwatch is niet alleen een apparaat, het is ook een app die je kind voorziet van de laatste informatie over hun gezondheid en fitheid. U kunt hun voortgang in de loop van de tijd volgen en onder controle houden.

Hier zijn enkele tips over hoe u de beste smartwatch voor kinderen voor uw kind kunt kopen:

 • Controleer of het horloge een waterdichtheidsclassificatie heeft van minimaal 50 m of IP68, wat betekent dat het waterdicht en stofdicht is.
 • Zorg ervoor dat het horloge een alarmfunctie heeft, zodat je kind niet midden in de nacht wakker hoeft te worden omdat het vergeten is de wekker te zetten.
 • Overweeg een horloge te kopen met een app store, zodat je apps voor je kind kunt downloaden. Zo leren ze over technologie zonder dat jij ze er iets over hoeft te leren!

Wat zijn enkele van de nieuwste modellen smartwatches voor kinderen?

Smartwatches worden steeds populairder onder kinderen en volwassenen. Er zijn veel modellen die functies bieden zoals fitness-tracking, GPS en zelfs spraakgestuurde assistenten.

De nieuwste smartwatch-modellen voor kinderen zijn de Fitbit Versa Lite, Garmin vivofit jr. en de Polar M400. Ze hebben allemaal een verscheidenheid aan functies waardoor ze zich onderscheiden van andere smartwatch-modellen die momenteel op de markt zijn.

Welk type kinderhorloge past het beste bij mijn kind?

Als het om kinderhorloges gaat, zijn er veel opties. Sommige horlogetypes hebben bijvoorbeeld meer functies dan andere.

Het beste type horloge voor uw kind hangt af van de leeftijd, persoonlijkheid en voorkeuren van het kind.

Is het mogelijk om een betaalbare smartwatch voor kinderen te kopen?

Als het gaat om het kopen van smartwatches, is de prijs altijd een factor. De gemiddelde prijs van een smartwatch ligt rond de 200 euro. Er zijn enkele smartwatches voor kinderen voor minder dan 100 euro, maar deze zijn niet zo goed als degenen die meer kosten.

De beste manier om erachter te komen of een betaalbare smartwatch het geld waard is, is door recensies te lezen en eerst de specificaties te bekijken.

Kan ik de kleur van het horloge van mijn kind kiezen en zelf ontwerpen?

Het is een veel voorkomende vraag die ouders zichzelf stellen wanneer ze een nieuw horloge voor hun kinderen kopen. Kan ik de kleur en het ontwerp van het horloge van mijn kind kiezen?

Het antwoord is ja. U kunt het horloge van uw kind aanpassen aan hun smaak en persoonlijkheid. Dit kan worden gedaan door de kleur van de horlogeband te kiezen, maar ook door de kleur van het gezicht, de wijzers en de markeringen te veranderen.