Beste kinder smartwatch van 2023 (TOP10)

De 10 beste kinder smartwatch beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

IOWODO kindersmartwatch met oproep, 2G SIM met camera SOS-horloge Ingebouwde SD-kaart, 18 puzzelspellen Alarmen voor kinderen Smart Watch voor jongens en meisjes van 3-12 jaar

 • 【Twee-weg oproep en SOS-noodoproep】Kinderen kunnen via het smartwatch (zonder app, maar moeten ouders apart aanschaffen en een nano-simkaart van GSM installeren die 2G-netwerken ondersteunt), en het kan maximaal 10 contacten besparen. Dubbelklikken op de zijknop "Home" heeft een SOS-functie met één toets. Standaard zal het om de beurt berichten verzenden en de eerste/tweede contacten bellen voor hulp, om u als eerste te vertellen dat het kind mogelijk in gevaar is
 • 【Dubbele camera's en muziekspeler】De voor- en zijkant van het smartwatch voor kinderen van 3-12 jaar is uitgerust met camera's die het maken van foto's of video's ondersteunen, en ingebouwde enkele magische stickers om het plezier van het nemen te vergroten. Kinderen kijken buith in SD-kaart kunnen lokale muziek afspelen of als u meer nummers nodig hebt, kunnen meer MP3-bestanden downloaden naar de map "My Music" op horloge wanneer u het horloge met de laptop via usb verbindt (moet het horloge eerst uitschakelen en weer inschakelen)
 • 【Aangepaste wijzerplaten en puzzelspellen】Smartwatch met 1,69 inch groot scherm beschermt het gezichtsvermogen en 22 schattige nummer/pointerwatch-gezichten, ondersteunt ook de set horlogegalerijfoto als aangepaste wijzerplaat. Spelhorloge uitgerust met 18 puzzelspellen, die kunnen worden gebruikt om het denken en de hand-oogcoördinatie te trainen en de rijke creativiteit en fantasie van kinderen te stimuleren. En als Ouders kunt u de speeltijd beperken met de functie Ouderlijk toezicht bij het instellen
 • 【Audioboeken en tijd-/geluidsleraar】Er zijn in totaal 10 series verhalenboeken, wanneer kinderen op het scherm klikken, vertellen ze automatisch het verhaal en spelen scènes. Bovendien, horloge voor kinderen kan kinderen ook leren hoe ze de specifieke tijd moeten zeggen en 11 verschillende geluiden kunnen onderscheiden in Time/Sound Teacher-functies. Help kinderen samen met ouders meer nieuwe dingen te ontdekken en te leren en hen te begeleiden (let op: horloge is niet waterdicht)
 • 【Gewoonte volgen en stappenteller】IOWODO kid smart horloges niet alleen de gewone wekkers, maar ook instellen dertien gewoonte-tracking modi voor het dagelijks leven van kinderen, zoals opstaan, naar school gaan enz. Ouders kunnen het gewoonte-alarm instellen in termen van kindergewoonten, die het tijdsgevoel van kinderen kunnen cultiveren en goede gewoonten kunnen ontwikkelen. Open de stappentellerhorloge functie, registreert de stappen, afstand en verbrande calorieën elke keer
Bestseller Nr. 2

BIGGERFIVE Kindersmartwatch, fitnesstracker, stappenteller, hartslag, 5 ATM waterdicht, slaapmonitor, wekker, calorie-stappenteller, puzzelspellen, 1,5 inch HD-touchscreen voor jongens en meisjes van

 • BIGGERFIVE Brave fitnesshorloge voor kinderen met de hele dag activiteitentracking: telt automatisch stappen, afstand, verbrande calorieën en actieve minuten. Ondersteunt 14 sportmodi zoals wandelen, hardlopen, fietsen, zwemmen, basketbal en meer.
 • Uitgebreide gezondheidsmonitoring: bewaakt de realtime hartslag en volgt slaappatronen om het welzijn van uw kind te bevorderen.
 • 50M/5ATM Super Waterdicht Ontwerp: Geschikt voor actief waterspelen tot 50 meter diep, waardoor het perfect is voor zwembadtijd en wateractiviteiten.
 • Brede compatibiliteit en gebruiksvriendelijke interface: compatibel met Android 6.0+ en iOS 9.0+ smartphones. Kindvriendelijke interface zorgt voor eenvoudige bediening, terwijl de gezinsaccountfunctie het beheer van meerdere trackers voor kinderen vereenvoudigt.
 • Aanpasbaar horloge gezicht en 1,5 inch HD-touchscreen: onze kindersmartwatch heeft een 1,5 inch HD-touchscreen en biedt 50 prachtige cloudwijzerplaten. Verbeter persoonlijke stijl met aangepaste wijzerplaten met de eigen foto's van uw kinderen en ontsteek hun creativiteit!
Bestseller Nr. 3

Smartwatch Kids GPS met 4G WiFi Video-oproep SOS-camera Waterdicht Bericht Wekker Stopwatch Klasse-modus Muziekspeler Trillingsmelding Cadeau voor Jongens Meisjes Compatibel met iPhone Android

 • 4G Kids Smartwatch: het werkt als smartphone om de pols van kinderen. Uitgerust met deze functies: 4G-netwerk, WiFi, telefoonboek, camera, album, tweerichtingsgesprek, videogesprek, GPS-tracker, sms, spraakbericht, SOS, stappenteller, lesrooster, niet storen (klasmodus), wekker, Onbekende oproep weigeren, muziekspeler, trilmelding enz.
 • GPS-positionering: het gebruikt WiFi + GPS + LBS + AGPS om de realtime locatie van het apparaat weer te geven, u kunt veiligheidszones instellen rond belangrijke locaties zoals thuis en op school. De locatie van de kinderen wordt weergegeven op de APP settracker 2 in IOS- of Android-telefoon.
 • Video-oproep en muziekspeler: Smart Watch-kinderen met 4G- en wifi-netwerk, face-to-face videogesprekken worden gemakkelijker en vloeiender. Het ondersteunt muziekspeler, u moet eerst de oplaadkabel gebruiken om het horloge en de computer aan te sluiten, sla het MP3-bestand op in de map "Muziek".
 • IP67 Waterdicht & SOS: het is een waterdichte smartwatch voor kinderen, maar het is niet aan te raden om het horloge in water onder te dompelen of te dragen om te zwemmen. Handen wassen of regenachtige dagen zullen het horloge niet beschadigen. maar accepteer geen warm of warm water. Ouders kunnen 3 SOS-telefoonnummers opslaan in Setracker 2, lang indrukken van de aan/uit-knop activeert de SOS-functies.
 • 4G LTE Nano SIM: plaats de 4G Nano SIM-kaart in het horloge. De weergavefuncties voor gegevens en beller-ID moeten worden geactiveerd. Schakel het horloge uit in de instelling voordat u de simkaart plaatst of start het horloge opnieuw op nadat u de simkaart hebt geplaatst
Bestseller Nr. 4

Smartwatch voor kinderen, telefoneren, kinder smartwatch met SOS, stappenteller, games, camera, stopwatch, wekker, touchscreen, zaklamp, smartwatches, verjaardag, voor jongens en meisjes, cadeau

 • Smartwatch voor kinderen met nano simkaart: Om de bel- en SOS-functie van de kindersmartwatch te gebruiken, hoef je gewoon een nano simkaart die compatibel is met 2G-netwerk in te voegen. De smartwatch voor kinderen kan tot 10 telefoonnummers opslaan, 3 SOS-noodnummers. Druk tweemaal op de aan-/uitknop om de SOS-functie te activeren. Opmerking: Wanneer er geen simkaart is, dan worden de andere functies van de kindersmartwatch - buiten de belfunctie - niet beïnvloed.
 • Multifunctionele kindersmartwatch: De kindersmartwatch bevat veel nuttige en grappige functies. Bellen, SOS, foto's maken, video, rekenmachine, kalender, stappenteller, spel, zaklamp, muziekspeler, alarm, stille modus, stopwatch, timer, 12/24 u. formaat, aangepaste achtergrond, talen, enz. Je hoeft geen app te downloaden, gemakkelijk te gebruiken. Het is het beste cadeau voor jongens en meisjes, verjaardag of vakantie, 4 tot 12 jaar.
 • Kindersmartwatch met muziek: Ingebouwde 1 GB SD-kaart in het kinderhorloge. Download de favoriete muziek van je kinderen van de computer naar de „My Music“ map van het horloge (enkel MP3-formaat ondersteund). Merk op dat het horloge moet worden uitgeschakeld bij het downloaden van nummers.
 • Kindersmartwatch met stappenteller: De kindersmartwatch heeft een ingebouwde stappenteller, een stopwatch en een timer. De stappenteller kan automatisch de dagelijkse stappen en verbrande calorieën van je kind registreren zodat je duidelijk begrijpt hoeveel lichaamsbeweging je kind heeft. Inspireer zo je de interesse van je kinderen in sport en maak hun lichaam gezonder.
 • Kindersmartwatch met puzzelspellen: grappige puzzelspellen ingebouwd in de kindersmartwatch. Het aanraakscherm maakt het gemakkelijk voor kinderen om het te bedienen terwijl ze plezier hebben. Effectief oefenen van het logische denken van kinderen en de hand-oogcoördinatie, maar ook reflexen en discriminatie.
Bestseller Nr. 5

Kids Game Smartwatch MP3-speler Muziek Horloge - [1GB Micro SD inbegrepen] Touchscreen 2 Way Call SOS Wekker Camera Polshorloge voor Jongens Meisjes Vakantie Verjaardag Speelgoed Geschenken(Blauw)

 • 👍【Kids Music Watch】Ingebouwde Mp3-speler. (1 GB Micro SD-kaart is inbegrepen. Ondersteuning tot 32 GB extender). We downloaden vooraf één Test muziek op. Als u meer wilt downloaden, download dan "*.MP3" formaat muziek via uw pc. En zet deze muziek in Micro SD - "My Music" bestanden. Als u het formaat van de 1GB sd-kaart, maak dan de "My Music" -bestanden op SD-kaart, anders kan het horloge de muziek die u hebt gedownload niet herkennen.
 • 【7 puzzelspelen】Dit kinderspel horloge is uitgerust met 7 spelletjes: Crawl 2048, Basketball Shoot Master, Bee War, Pinball Hit Bricks, Car Grab Goods, Eat Gold. Ondersteunt het downloaden van andere games. 【Digitale klok: 24 uur/12 uur】Dit game-horloge kan de digitale klok van 24 uur naar 12 uur veranderen. Zelfs zonder 2G-simkaart kan de juiste tijd worden ingesteld.
 • 【Digitale klok: 24 uur/12 uur】Dit game-horloge kan de digitale klok van 24 uur naar 12 uur veranderen. Zelfs zonder 2G-simkaart kan de juiste tijd worden ingesteld.
 • 【 Oproepcommunicatie】 We bieden alleen slimme horloges, geen simkaarten. Bij gebruik in NL wordt Vodafone aanbevolen.Het horloge ondersteunt slechts 2G-netwerk. Kunt u 2G SIM-kaart kopen en spraakplan openen. Als u andere Simkaarten wilt gebruiken, bel dan uw vervoerder en laat ze helpen om te bevestigen dat de Sim-kaart die u hebt gekozen 2G-netwerk ondersteunt.
 • 【Eenvoudig in te stellen】Je hoeft geen APP te downloaden, dit type horloge kan niet synchroniseren met mobiele telefoon. Als u de oproepfunctie wilt gebruiken, koop dan gewoon een 2G-simkaart en open spraakplan. Voor vragen, echt waarderen u kunt contact met ons opnemen via e-mail en we zullen binnen 24 uur reageren en u helpen het probleem dat u hebt ontmoet. Hartelijk dank,
Bestseller Nr. 6

4G Smartwatch voor Kinderen GPS-tracker, IP67 Waterdichte 1,44-inch Smartwatch met Touchscreen en 2-weg Spraakvideogesprek, SOS-schoolmodus Stappenteller WiFi-alarmcamera Jongens

 • KLASSROOMMODUS: 4G smartwatch voor kinderen kan de klasmodus instellen en het horloge op afstand uitschakelen, zodat uw kind zich kan concentreren op leren. U kunt video opnemen, video afspelen en video downloaden om af te spelen.
 • ONDERSTEUNINGSFUNCTIES: De smartwatch-telefoon voor jongens en meisjes ondersteunt telefoonboek, camera, fotoalbum, puzzelspellen, wekker, uitschakeling op afstand, klasmodus, rekenmachine, stopwatch en vele andere functies.
 • 2-WEG VOICE VIDEOCALL: Smart Watch Phone for Kids ondersteunt spraakoproepen en videochat. Ouders en kinderen kunnen elkaar bellen om de situatie van hun kinderen te kennen. Ondersteuning voor meerdere talen.
 • 1.44IN HD KLEUREN TOUCHSCREEN: 1.44 inch HD kleuren touchscreen geeft beelden duidelijk weer om het gezichtsvermogen van kinderen beter te beschermen en bijziendheid te voorkomen, en het touchscreen ontwerp maakt Phone Watch met GPS Tracker gemakkelijker voor kinderen om het horloge te bedienen.
 • MET HD-CAMERA: 4G Kids Smartwatch met HD-camera maakt het maken van foto's leuker voor kinderen en kan kinderen helpen hun gelukkige jeugd vast te leggen. Ondersteuning van 4G-netwerk en WIFI-internettoegang.
Bestseller Nr. 7

Vtech 80-193804 Kidizoom DX2 kindersmartwatch, paars, Duitse versie

 • Kidizoom Smartwatch DX2 met 2 camera's en nieuwe functies.
 • Dubbele camera (via het display en aan de voorkant van het horloge) voor coole foto's, video's en selfies.
 • Ingebouwde lithium-polymeerbatterij (oplaadbaar via USB).
 • Voor leeftijden: 5—12 jaar
Bestseller Nr. 8

4G Kids Smartwatch GPS met WiFi Video-oproep SOS Camera Bericht Klasse-modus Trillingsmelding Waterdicht Smart Horloge Cadeau voor Kinderen 5-16 Jaar Jongens Meisjes Chilrdren Studenten Verjaardag

 • 【Smartwatch voor kinderen voor tweeërlei gebruik】Comfort en stijl in één! Je kinderen kunnen het slimme horloge om hun nek hangen, hun handen vrij houden en vrijuit spelen. Het kindertelefoonhorloge is ideaal voor dagelijks gebruik en een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 5 jaar. Perfect voor verjaardagen, Kerstmis, terug naar school en meer. (siliconen hoesje en snoer niet inbegrepen in het pakket)
 • 【4G Smart Watch voor kinderen met meerdere functies】Android 8.1 geavanceerde versie 4G Smart Watch met GPS, SMS, WIFI, stappenteller, gezichtsontgrendeling, telefoongesprek, video-/spraakchat, SOS, muziek, App Store (inclusief WhatsApp, enz.) Telefoonboek, wekker, stopwatch, lesrooster, beltoonvolume, lesmodus, onbekende oproep weigeren, trilmelding, enz.
 • 【Tweerichtingsvideogesprek en familiechat】 Het slimme horloge voor kinderen kan 4G-gesprekken voeren via geautoriseerde contacten in de "SeTracker 2"-app, wat veiligheid en gemak biedt. Met een HD-camera zijn videochats via het 4G- of WiFi-netwerk mogelijk, voor nauwere gesprekken. Bovendien faciliteert familiechat voicechats, het delen van foto's, emoticons en groepsvideo's, om emoties en geheimen met ouders te uiten.
 • 【GPS- en SOS-positionering】Ons GPS-horloge voor kinderen heeft GPS+AGPS+WIFI+LBS real-time positionering, de locatie van kinderen wordt weergegeven op de Setracker 2. En het veilige gebied kan ook via de app worden ingesteld. Zodra het kind de ruimte verlaat, ontvangen ouders direct een herinnering. Ouders kunnen 3 SOS-telefoonnummers opslaan in de Settracker 2; Door lang op de aan/uit-knop te drukken, worden de SOS-functies geactiveerd.
 • 【Klasmodus en lesrooster】 Voeg cursussen en roosters toe van maandag tot en met vrijdag in de APP, zodat kinderen gemakkelijker lessen kunnen plannen. Tijdens de lessen kunnen ouders de modus Niet storen gedurende drie periodes instellen. Deze functie schakelt alle functies uit, behalve de SOS-functie. De kindersmartwatch ondersteunt het weigeren van onbekende oproepen, stille profielen, trillen, bellen, bellen en trillen.
Bestseller Nr. 9

Smartwatch Kids GPS Tracker met 4G Video-oproep SOS camera waterbestendig berichtmelding met simkaart 4G smartwatches smartwatch kinder Kinderhorloge Cadeautje voor jongens en meisjes

 • ★4G Netwerk: Connectiviteit die meegroeit met uw kind De Kinderen Smartwatch is ontworpen om gelijke tred te houden met de actieve levensstijl van uw kind. Met 4G-netwerkcapaciteit zorgt het ervoor dat u altijd slechts een videogesprek verwijderd bent, en biedt geruststelling dat uw kleintjes veilig en wel zijn.
 • ★VEILIGHEIDSFUNCTIES VOOR GEMOEDSRUST: Veiligheid is een prioriteit, en deze smartwatch wordt geleverd met meerdere trackingopties, waaronder GPS, WIFI en LBS, waardoor u nauwkeurige locatie-informatie krijgt. Voor extra beveiliging is de SOS-knop een manier voor uw kind om u direct te bereiken in geval van nood.
 • ★ENTERTAINMENT EN LEREN AAN DE POLS: Meer dan alleen een horloge, het is een metgezel die entertainment- en leermiddelen biedt. De camera, galerij en touchscreen bieden tal van mogelijkheden voor creatieve expressie. Voicechat transformeert de manier waarop uw kind communiceert met familie en vrienden, waardoor elk gesprek een plezier wordt.
 • ★DUURZAAM ONTWERP VOOR DAGELIJKS: gebruik Kinderen spelen zonder grenzen, en deze smartwatch is gebouwd om hen te vergezellen in alle omstandigheden. Het waterbestendige ontwerp weerstaat de morsingen, spatten en elk weer dat het tegenkomt tijdens hun dagelijkse reis
 • ★LEEFSTIJLTRACKING: Met deze Kinderen Smartwatch kan elke ouder een gevoel van veiligheid ervaren en tegelijkertijd hun kind voorzien van een leuk en interactief gadget dat met hen meegroeit. Bereid je voor om de dagelijkse bezigheden van je kind te verbeteren met technologie die opvoedt, entertaint en hen verbonden houdt.
Bestseller Nr. 10

Pthtechus Smartwatch, voor kinderen, kinderhorloge, telefoon met twee-weggesprekken, MP3/MP4-muziekspeler, camera, rekenmachine, recorder, alarm, stappenteller, SOS, gaming, voor jongens en meisjes van 3 - 15 jaar

 • Smartwatch voor kinderen: introductiejaar: 2022. Kindersmartwatch met 1,55 inch HD-touchscreen (235 x 235 mm) voor een breed en helder zicht. Cool design voor jongens en meisjes van 3 - 14 jaar. 14 spelletjes, grappige camera, stappentellerfunctie, 3 alarmen, recorder, rekenmachine, dialpad, MP3-muziekspeler, zaklamp, SOS, adresboek, fotoalbum (SD-geheugenkaart op de achterkant van het horloge).
 • Muziekspeler en camera: downloaden van MP3-muziek van je pc naar een SD-kaart; helder geluid en instelbaar volume; taalinstelling (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands); met 500 mAh-lithiumbatterij; de kinderwekker, rekenmachine en recorder kunnen zo worden ingesteld dat ze in de stille modus staan, zodat het kind niet wordt gestoord terwijl het studeert.
 • Leuke spelletjes: 14 verschillende puzzelspelletjes. Er zijn wedstrijdspelletjes voor jongens, verkleedspelletjes voor meisjes enz. Kinderen kunnen ze spelen om hun hersenen te trainen. Leuk cadeau-idee voor een verjaardag.
 • Kindersmartwatch met gespreksfunctie in twee richtingen: Als je er een simkaart insteekt, kun je altijd en overal met je kind bellen. Je kunt ook contacten instellen via de telefoonboekfunctie, zo kan je kind makkelijk contact met je opnemen. Ondersteunt nano-simkaarten.
 • Je hoeft geen app te downloaden. Als je de oproepfunctie wilt gebruiken, koop je gewoon een nano-simkaart.

De beste smartwatch voor kinderen is een van de beste technische gadgets die je voor je kind kunt kopen. Het is een apparaat dat is ontworpen met kinderen in het achterhoofd. Het zal hen helpen om veilig en actief te blijven terwijl ze onderweg zijn.

Smartwatches zijn de beste cadeaus voor uw kinderen en u kunt ze tegen betaalbare prijzen kopen. Hier zijn enkele tips voor het kopen van de beste smartwatch voor kinderen.

kinder smartwatch
Kids wearable technology – smart watch

De Best kids smartwatch is niet alleen een apparaat, het is ook een app die je kind voorziet van de laatste informatie over hun gezondheid en fitheid. U kunt hun voortgang in de loop van de tijd volgen en onder controle houden.

Hier zijn enkele tips over hoe u de beste smartwatch voor kinderen voor uw kind kunt kopen:

 • Controleer of het horloge een waterdichtheidsclassificatie heeft van minimaal 50 m of IP68, wat betekent dat het waterdicht en stofdicht is.
 • Zorg ervoor dat het horloge een alarmfunctie heeft, zodat je kind niet midden in de nacht wakker hoeft te worden omdat het vergeten is de wekker te zetten.
 • Overweeg een horloge te kopen met een app store, zodat je apps voor je kind kunt downloaden. Zo leren ze over technologie zonder dat jij ze er iets over hoeft te leren!

Wat zijn enkele van de nieuwste modellen smartwatches voor kinderen?

Smartwatches worden steeds populairder onder kinderen en volwassenen. Er zijn veel modellen die functies bieden zoals fitness-tracking, GPS en zelfs spraakgestuurde assistenten.

De nieuwste smartwatch-modellen voor kinderen zijn de Fitbit Versa Lite, Garmin vivofit jr. en de Polar M400. Ze hebben allemaal een verscheidenheid aan functies waardoor ze zich onderscheiden van andere smartwatch-modellen die momenteel op de markt zijn.

Welk type kinderhorloge past het beste bij mijn kind?

Als het om kinderhorloges gaat, zijn er veel opties. Sommige horlogetypes hebben bijvoorbeeld meer functies dan andere.

Het beste type horloge voor uw kind hangt af van de leeftijd, persoonlijkheid en voorkeuren van het kind.

Is het mogelijk om een betaalbare smartwatch voor kinderen te kopen?

Als het gaat om het kopen van smartwatches, is de prijs altijd een factor. De gemiddelde prijs van een smartwatch ligt rond de 200 euro. Er zijn enkele smartwatches voor kinderen voor minder dan 100 euro, maar deze zijn niet zo goed als degenen die meer kosten.

De beste manier om erachter te komen of een betaalbare smartwatch het geld waard is, is door recensies te lezen en eerst de specificaties te bekijken.

Kan ik de kleur van het horloge van mijn kind kiezen en zelf ontwerpen?

Het is een veel voorkomende vraag die ouders zichzelf stellen wanneer ze een nieuw horloge voor hun kinderen kopen. Kan ik de kleur en het ontwerp van het horloge van mijn kind kiezen?

Het antwoord is ja. U kunt het horloge van uw kind aanpassen aan hun smaak en persoonlijkheid. Dit kan worden gedaan door de kleur van de horlogeband te kiezen, maar ook door de kleur van het gezicht, de wijzers en de markeringen te veranderen.