Beste kamerthermostaat van 2023 (TOP10)

De 10 beste kamerthermostaat beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
EMOS Digitale kamerthermostaat met OpenTherm-ondersteuning, programmeerbare horloge-thermostaat voor verwarmingssystemen en koelsystemen, draadthermostaat/kamertemperatuurregelaar voor opbouwmontage
 • Hoogwaardige wandthermostaat voor intelligente tijd-afhankelijke bediening van je verwarming in eengezinswoningen, kantoren, verkoopruimtes, etagewoningen, werkplaatsen, verwarmingszones, praktijken en vakantiewoningen
 • Ondersteuning voor OT (OpenTherm) communicatieprotocol en standaard schakelrelais, thermometer met weergave van de werkelijke en gewenste temperatuur
 • Vorstbescherming, on/off-modus, vakantie-modus (vakantieprogramma), thermostaatvergrendelingsfunctie (lock), kalibratie van de weergegeven temperatuur
 • Schakelt met 230 V AC of potentiaalvrij / schakelstroom: 6 (2) A / voeding: 2x AA Mignon batterij (meegeleverd) / afmetingen: 26 x 126 x 84 mm
 • Display met achtergrondverlichting, door de gebruiker instelbaar tijdprogramma of instelbare temperatuur (6 temperatuurveranderingen per dag)
UitverkoopBestseller Nr. 2
Honeywell Home THR830TEU MT1 mechanische kamerthermostaat, wit
 • De MT1 kamerthermostaat dient voor het automatisch aan/uit schakelen van standaard- en combiverwarmingsketels, circulatiepompen, relais en zoneventielen in alle warmtepompen, koelsystemen of in verwarming-/koelsystemen
 • Het dubbele membraansensorelement garandeert een nauwkeurige temperatuurregeling voor alle lasten en toepassingen
 • Kan direct aan de muur of boven een aansluitdoos worden gemonteerd. Eenvoudig te bedraden klemmen met geïntegreerde geleiderklemmen voor een veilige bedrading, met bevestigingsschroeven
 • Warmtesensor voor een exacte temperatuurregeling, voor systemen met hoge opwarmsnelheid
 • Bereik van 10 °C tot 30 °C. Bedrijfstemperatuur: 0 tot 40 graden Celsius
Bestseller Nr. 3
Kamerthermostaat LCD Alpha direct 24V wit voor vloerverwarming
 • De Alpha Regeller Direct Standart Display is een hoogwaardige kamertemperatuurregelaar voor het registreren en regelen van de gewenste kamertemperatuur voor maximaal comfort
 • Al met direct aangesloten actuators is een eenvoudige individuele kamerregeling mogelijk
 • De instelling van de gewenste temperatuur gebeurt via de comfortabele draaiknop met goed afleesbare schaalverdeling
 • Eenvoudige en intuïtieve installatie, bediening en onderhoud van het gehele systeem
 • Groot, overzichtelijk lcd-display - hoogwaardig, modern design
Bestseller Nr. 4
Smart elektrische thermostaat, vloerverwarming, wifi, kamerthermostaat compatibel met HomeKit, Alexa en Google, spraakfoutbesturingsschema, digitaal led-touchscreen
 • Niet nodig: De verwarming eenvoudig via de app, spraakopdrachten of automatisch volgens tijdschema's en scenario's bedienen. Compatibel met de meeste elektrische vloerverwarmingen. WLAN met 2,4 GHz is nodig.
 • Compatibel met Apple HomeKit: Meross De Smart Home thermostaat ondersteunt spraakbesturing van Siri, Alexa en Google. Ondersteunt apparaatbesturing via Meross app en Apple Home (Apple Watch, Apple TV, HomePod) De huidige temperatuur kun je met spraakopdrachten wijzigen. Android-gebruikers gebruiken de Meross-app onder Android 4.1 of hoger.
 • Via tijdschema via de Meross-app automatisch de verwarming regelen. Bespaar uw verwarmingskosten met een intelligent grafisch schema van 7 x 24 uur. Open ramen worden gedetecteerd, de verwarming wordt dan automatisch gedurende 30 minuten gestopt. Tot 30 procent van de verwarmingskosten kunnen in de winter worden bespaard.
 • Zeer nauwkeurig: 0,5 °C temperatuurnauwkeurigheid met een instelbare temperatuur van 5-35 °C. Dubbel sensorsysteem, geïntegreerde temperatuursensor voor nauwkeurige temperatuurmeting, externe temperatuursensor voor oververhittingsbeveiliging van de vloer.
 • De afmetingen van de slimme thermostaat zijn 86 x 86 x 42 mm. Pure witte led-achtergrondverlichting, bedekt door elegante glazen schijf. Inhoud van het pakket: 1 x slimme radiatorthermostaat + 1 x installatiehandleiding*+1 x sensor + 4 x schroeven. Meross biedt twee jaar garantie en levenslange technische ondersteuning.
UitverkoopBestseller Nr. 5
Computherm Q7RF digitale, programmeerbare draadloze kamerthermostaat voor verwarming, airconditioning & vloerverwarming, wandthermostaat draadloos & digitaal met 6 programma's per dag
 • Programmeerbaar & individueel: de wandthermostaat maakt voor alle dagen van de week dagelijks 6 vrij te kiezen en van elkaar onafhankelijke schakeltijdpunten en een vakantieprogramma voor gepersonaliseerde & automatische temperatuuraanpassing (eigen verwarmingsprogramma), waarbij wordt bepaald wanneer de gewenste temperatuur op verschillende dagtijden moet worden uitgevoerd.
 • Gewenste temperatuur: door de temperatuurregelaar van de kamerthermostaat kan een eenvoudige instelling van de gewenste temperatuur tussen 5 en 40 °C in stappen van 0,5 °C worden uitgevoerd – bovendien beschikt de thermostaat over een pompbeschermingsfunctie voor het verwarmingsvrije seizoen.
 • Exacte temperatuurinstelling & weergave: het digitale display is in een modern blauw verlicht, waarop enerzijds door de thermometer betrouwbaar de ingestelde gewenste en de huidige kamertemperatuur, anderzijds de tijd en de datum worden weergegeven – veel nauwkeuriger meten en instellen dan bij traditionele thermostaten en zowel voor koelen als verwarmen inzetbaar.
 • Constante kamertemperatuur: de digitale thermostaat bevat een schakelgevoeligheid van naar keuze ± 0,3/0,2 of 0,1 graden en maakt daardoor een gelijkmatige en constante kamertemperatuur mogelijk, dankzij de combinatie van draadloze en mobiele kamerthermostaat en ontvanger kan de temperatuur ook bij kamerwisseling worden ingesteld.
 • Inhoud: 1 x Q7RF programmeerbare, digitale radiografische kamerthermostaat, set van mobiele regeleenheid (thermostaat) met dagelijks 6 instelbare programma's + ontvanger (RF-modellen) van Computherm incl. 2 jaar fabrieksgarantie.
Bestseller Nr. 6
Programmeerbare digitale kamerthermostaat Com T-70
 • Programmeerbaar en individueel: De wandthermostaat maakt voor alle dagen van de week elke dag 6 vrij selecteerbare en van elkaar onafhankelijke schakeltijden mogelijk evenals een vakantieprogramma voor gepersonaliseerde en automatische temperatuuraanpassing (eigen verwarmingsprogramma), waarbij wordt bepaald wanneer de gewenste temperatuur op verschillende momenten van de dag moet worden gerealiseerd.
 • Gewenste temperatuur: door de temperatuurregelaar van de kamerthermostaat kan een eenvoudige instelling van de gewenste temperatuur tussen 5 en 30 °C in stappen van 0,5 °C worden uitgevoerd.
 • Nauwkeurige temperatuurinstelling en weergave: het digitale display is in een modern blauw verlicht, waarop enerzijds door de thermometer betrouwbaar de ingestelde gewenste en de actuele kamertemperatuur, en anderzijds de tijd en de datum worden weergegeven – veel nauwkeuriger meten en instellen dan bij traditionele thermostaten en zowel voor koelen als verwarmen inzetbaar.
 • Constante binnentemperatuur: De digitale thermostaat bevat een schakelgevoeligheid van naar keuze ± 0,3/0,2 of 0,1 graden en maakt daardoor een gelijkmatige en constante kamertemperatuur mogelijk, voor maximaal comfort, een zekere feel-good factor en om stookkosten te besparen.
 • Inhoud van de levering: 1 x T 70 programmeerbare, digitale thermostaat, wandthermostaat (belastbaarheid: 8 ampère) met 6 instelbare programma's per dag van Computherm.
Bestseller Nr. 7
Beok WIFI Verwarmingsthermostaat, Tuya Slimme Thermostaat Touchscreen Verwarmingsthermostaat Kamerthermostaat Intelligente voor Gasboiler Vloerverwarming Compatibel Alexa Google 3A
 • Onilne Easy Control app: thermostaat voor vloerverwarming, thermostaat is geschikt voor boilers en boilers, je kunt deze thermostaat online via de app bedienen en je smartphone kan de thermostaat altijd en overal bedienen, de kamertemperatuur vooraf veranderen en je levensstijl verbeteren, functies verbeteren en de huidige status via de app zien.
 • Thermostaatprogrammering: het apparaat beschikt over een programmeerbare 5 + 1 + 1 zeven periodes en maximaliseert het comfort en de energiebesparende strategie, waarmee je de verwarming van je huis aan je levensstijl kunt aanpassen, zodat het comfortabel warm is als je thuis bent en energie bespaart als je onderweg bent. Eenvoudige Ben.
 • Compatibel met Google Home en Alexa: Bluetooth en wifi kunnen worden gebruikt om snel met je mobiele telefoon te verbinden, de bedieningsstappen zijn eenvoudig; spraakbesturing van de integratie en verwarming van het intelligente huis met Amazon Alexa en Google Assistant. Voer gewoon een spraakopdracht in voor het in- en uitschakelen van de thermostaat en stel deze zelfs op een bepaalde temperatuur zoals gewenst (bijv. Alexa, stel de woonruimte in op 20 graden)
 • 【Multifunctioneel】 0,5 °C; instelbaar bereik tussen 5 en 35 °C; LCD-scherm met touch-knop is ook in het donker gemakkelijk te lezen; andere functies: handmatige modus in programmeermodus; temperatuurkalibratie; uitschakelgeheugenfunctie, kindervergrendeling, vorstbeschermingsfunctie, hoge temperatuurbeschermingsfunctie, verschil. begintemperatuur, enz.
 • 【Toepasselijk en after-sales】 Wij maken producten die je leven gemakkelijker maken, het spiegelontwerp maakt het mogelijk om van het intelligente leven te genieten terwijl je de kamer decoreert, natuurlijk onze garantie - 30 dagen geld-terug-garantie - geldt ook voor de garantie. Als je thermostaat om welke reden dan ook niet aan je verwachtingen voldoet, neem dan direct contact met ons op om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.
UitverkoopBestseller Nr. 8
EMOS Digitale kamerthermostaat, programmeerbare wandthermostaat voor verwarming en koelsystemen, thermostaat, kamertemperatuurregelaar met vorstbescherming, draadverbonden voor opbouwmontage
 • Hoogwaardige kamerthermostaat voor eenvoudige bediening van je verwarmingssystemen of koeling. Door de gebruiker instelbaar tijdprogramma of temperatuur (6 temperatuurveranderingen per dag). Mogelijkheid om te schakelen naar handmatige bediening
 • Thermometer met weergave van de werkelijke en gewenste temperatuur op een compact display met achtergrondverlichting
 • Temperatuurregeling/temperatuurbereik 5 °C tot 35 °C, elk 0,5 °C. Instelbare strooiing (hysterese / differentieel): ± 0,2 °C tot 2 °C in stappen van 0,1 °C
 • Schakelt met 230 V AC of potentiaalvrij / schakelstroom: 8 (2) A / voeding: 2 x AAA micro batterij 1,5 V (meegeleverd)
 • Vorstbescherming, temperatuurkalibratiefunctie
Bestseller Nr. 9
Computherm T-30 Digitale kamerthermostaat
 • Gewenste temperatuur: door de temperatuurregelaar kan een eenvoudige instelling van de gewenste temperatuur tussen 5 en 30 °C in stappen van 0,5 °C worden uitgevoerd – bovendien is er een temperatuurschuiver voor twee verschillende gewenste temperaturen (verwarming en koel) aanwezig.
 • Constante binnentemperatuur: de digitale thermostaat bevat een schakelgevoeligheid van naar keuze ± 0,2 of 0,1 graden en maakt daardoor een gelijkmatige en constante kamertemperatuur mogelijk, voor maximaal comfort en een zekere feel-good factor.
 • Digitale thermostaat: deze thermostaat wordt doelmatig aan de muur van een ruimte bevestigd en kan worden gebruikt voor elke ketel met een tweeaderige aansluiting van de kamerthermostaat (laadvermogen: 8 ampère)
 • Nauwkeurige temperatuurmeting en -instelling: het digitale display van de kamerthermostaat maakt een nauwkeuriger meten en instellen van de temperatuur mogelijk dan traditionele thermostaten – zowel verwarmen als koelen zijn mogelijk.
 • Inhoud: 1 x T30 digitale kamerthermostaat, 2 computer-batterijen, bevestigingsmateriaal, wandthermostaat van Computherm incl. 5 jaar fabrieksgarantie.
Bestseller Nr. 10
Slimme Thermostaat Boiler WLAN Verwarming Thermostaat Digitale WiFi Kamerthermostaat Wandthermostaat Vloerverwarming Thermostaat voor HomeKit, Siri, Google, Alexa Voice Command, Afstandsbediening, LED
 • NOT AFFECTED HUB SMART BOILER THERMOSTAT - Regel de verwarming eenvoudig via app, spraakopdracht of automatisch volgens tijdvensters en scenario's. Compatibel met de meeste boilers en watergeleide vloerverwarming. Wi-Fi met 2,4 GHz is vereist.
 • INTELLIGENT CONTROL, SAVE ENERGY - bespaar op uw verwarmingskosten met een 7x24 uur intelligent grafisch schema. Open ramen worden gedetecteerd, de verwarming wordt dan automatisch gedurende 30 minuten gestopt. In de winter kan tot 30 procent van de verwarmingskosten worden bespaard.
 • HOGE Nauwkeurigheid - 0,5℃ temperatuurnauwkeurigheid met instelbare temperatuur van 5-35℃. Dubbel sensorsysteem, ingebouwde temperatuursensor voor nauwkeurige meting van de luchttemperatuur, externe temperatuursensor voor bescherming tegen oververhitting van de vloer.
 • VOOR APPLE HomeKit - Meross Smart Home Thermostat ondersteunt spraakbesturing van Siri, Alexa en Google. Ondersteunt apparaatbediening via de Meross app en Apple Home (Apple Watch / Apple TV / HomePod). U kunt de huidige temperatuur wijzigen met spraakopdrachten. Android-gebruikers gebruiken de Meross-app op Android 6.0 of hoger.
 • BASISINFORMATIE - Slimme Ketelthermostaat is 8,6 x 8,6 x 4,2 cm. Zuiver witte LED-achtergrondverlichting, bedekt met een elegant glazen paneel. Verpakking bevat: 1 * Slimme radiatorthermostaat + 1*installatiegids*+1*sensor+4 *schroeven. Meross biedt twee jaar garantie en levenslange technische ondersteuning.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste kamerthermostaat te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze kamerthermostaat-koopgids samengesteld.

Het beste kamerthermostaat vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste kamerthermostaat voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede kamerthermostaat-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor kamerthermostaat te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van kamerthermostaat erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald kamerthermostaat zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over kamerthermostaat zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de kamerthermostaat kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste kamerthermostaat kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.