Beste ipl apparaat voor thuis van 2023 (TOP15)

De 15 beste ipl apparaat voor thuis beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1

XSOUL thuis IPL ontharing voor vrouwen en mannen permanente ontharing apparaat 999,999 flitsen pijnloze haarverwijderaar op oksels rug benen armen gezicht bikinilijn, Corded Hair Removal

 • 【Permanente IPL ontharing】 Het XSOUL IPL ontharingsapparaat gebruikt geavanceerde IPL-technologie om de cyclus van haargroei te doorbreken voor permanente haarreductie voor een vlekkeloos gladde en haarloze huid. Ontworpen om de professionaliteit van de schoonheidssalon naar u te brengen! LET OP: De XSOUL IPL ontharing is een plug-in apparaat - niet draadloos.
 • 【999,999 Flitsen voor jarenlang gebruik】 Meer dan 999.999 Flitsen capaciteit biedt jaren van gebruik, bespaart u duizenden dollars op haarverwijdering apparaat afspraken.
 • 【5 vermogensniveaus & ergonomisch ontwerp】Het IPL permanente ontharingsapparaat van XSOUL voor vrouwen/mannen biedt 5 vermogensniveaus - druk gewoon op de aan/uit-knop om het vermogensniveau in te stellen dat het beste bij uw huid past (begin bij vermogensniveau 1 en werk zo nodig naar boven toe).
 • 【 Volledig lichaamsgebruik & automatische/handmatige standen 】 De IPL haarverwijderaar heeft een automatische modus (continue flits) voor de bikinilijn, bovenlip, kin, gezicht en oksels, en een handmatige modus (enkele flits) voor de rug, borst, buik, armen en benen. NIET geschikt voor wenkbrauwen.
 • 【Premium klantenondersteuning】 Wij gaan boven en verder - uw XSOUL IPL permanente haarverwijderaar wordt geleverd met 36 maanden garantie en 100 dagen geld terug beleid. Wat u krijgt: Inclusief 1x XSOUL IPL ontharingsapparaat, 2x scheermesjes, 1x beschermende bril, 1x handleiding en 1x haar- en huidkleurkaart. Volg de instructies in de meegeleverde handleiding om lichaamshaar sneller te verwijderen.
Bestseller Nr. 2

IPL-apparaten ontharingslaser voor mannen en vrouwen, 999.900 lichtpulsen 3 functies HR/SC/RA en 9 energieniveaus Pijnloze permanente ontharing voor lichaam, gezicht, bikinilijn

 • 【Permanente pijnloze ontharing】: Het IPL ontharingsapparaat maakt gebruik van professionele IPL-technologie (Intense Pulsed Light) om de haarwortels aan te pakken, de haargroeicyclus te onderbreken en huidbeschadiging effectief te voorkomen. Het apparaat richt zich op de haarzakjes, concentreert lichtenergie op de wortels, absorbeert melanine en remt de haargroei.
 • 【3 Verbeterde functie】: Vergeleken met de vorige versie, deze ontharing laser voor vrouwen heeft de gebruikelijke ontharing functies, maar ook nieuwe functies voor huidverjonging en zwakke acne.With onze IPL ontharing systeem, kunt u geld en tijd besparen. Je kunt thuis hetzelfde effect bereiken zonder naar een schoonheidssalon te hoeven gaan voor ontharing, waardoor je geld en tijd bespaart!
 • 【9 energieniveaus】: Dit IPL ontharingsapparaat heeft 9 instelbare energieniveaus voor verschillende huidgevoeligheden en behandelgebieden. Ontwerp met 2 knoppen, eenvoudig te bedienen en instelbaar energieniveau en modus. En dankzij het grote LCD-scherm kun je de gebruikte instellingen duidelijk controleren.
 • 【2 instelbare flitsmodi】: Het IPL ontharingsapparaat heeft twee modi. De automatische stand is geschikt voor grotere behandelgebieden zoals benen, rug en armen. De handmatige stand wordt gebruikt voor gevoelige of kleine gebieden zoals de bikinilijn, bovenlip en oksels.
 • 【Lifetime Epilator】: De IPL epilator is ontworpen met 999.900 flitsen, de meeste flitsen in zijn soort op de markt. Je hoeft geen reservefilters te kopen voor de epilator. Dit is een draagbaar apparaat dat je een effectief en langdurig ontharingseffect geeft, waardoor het een product is dat het kopen waard is en een must-have in je leven.
Bestseller Nr. 3

FOREO PEACH 2 IPL Langdurig ontharingsapparaat voor gladde huid, permanente ontharing voor het hele lichaam en gezicht, ultrasnelle haarverwijderaar - huidkoeling - siliconenschild - schoonheid en

 • Met een groot behandelvenster van 9 cm² regeert PEACH 2 de markt voor laserontharing, die grotere huidgebieden bestrijkt en het ultieme haargumapparaat is.
 • BETERE DEKKING De flexibele kop van het ontharingsapparaat past zich gemakkelijk aan al je lichaamsvormen aan. Gebruik de Stamp Mode voor precisie op kleinere gebieden of Glide Mode voor super ontharingssnelheid op grotere gebieden
 • ULTRA EFFICACY T-Sonic massage haarverwijderaar opent poriën voor diepe lichtpenetratie, aangezien 120 flitsen/min zorgen voor geen gemiste plekken, zelfs voor het verwijderen van bikini. Geen scheermesbultjes en ingegroeide haarbehandeling meer
 • HUID KOELSYSTEEM De meest comfortabele IPL-ontharing met een 360° koelsysteem, dat de huid koelt voor pijnvrije IPL permanente ontharingstretaments zelfs op de meest gevoelige gebieden.
 • PEACH COOLING PREP GEL Lichtgewicht gel-to-serum-formule bereidt de huid perfect voor, koelt tijdens permanente ontharingsbehandeling, maakt moeiteloos glijden van het PEACH-apparaat mogelijk en kalmeert voor post-IPL-huidverzorging.
Bestseller Nr. 4

Nieuwste 3 in 1 IPL-apparaten ontharingslaser met 9 energieniveaus en 3 functies-HR/SC/RA, permanent pijnvrij ontharingsapparaat voor mannen, vrouwen, gezicht, oksels, benen, lichaam

 • 【Latest Technology Upgrade】Het Glattol ontharingsapparaat maakt gebruik van dezelfde IPL-technologie als schoonheidssalonapparaten, met golflengten van meer dan 550nm die diep in de haarzakjes doordringen en de cyclus van nieuwe haarvorming doorbreken, waardoor het haar aanzienlijk vermindert en de huid gladder wordt. Geniet thuis van een comfortabele en pijnloze laserontharing.
 • 【Lichter en sneller ontharen】Het grote vlakke venster van 4,5 c㎡ vergroot het contactoppervlak met de huid en verhoogt de snelheid van ontharen met 30% vergeleken met andere ontharingslasers. Er zijn ook 9 instelbare energieniveaus beschikbaar voor de gevoelige huid. Hoe hoger het energieniveau, hoe beter het ontharingsresultaat. Het wordt aanbevolen om te beginnen met niveau 1 voor de eerste toepassing.
 • 【Unieke 3-in-1 functie】ontharingslaser, huidverzorging en acneverwijdering. Bereik het effect van huidverzorging en verwijder tegelijkertijd haar. Druk tegelijkertijd op de aan/uit-knop en de flash-knop om te schakelen tussen HR-, SC- en RA-functies voor eenvoudige bediening. Het is alsof je een apparaat hebt voor haarverwijdering en schoonheidsverzorging.
 • 【Voor het hele lichaam】IPL ontharingsapparaten heeft 999.900 flitsen, genoeg voor een leven lang gebruik. De handmatige modus wordt gebruikt voor het ontharen van kleine gebieden zoals oksels, vingers, bikinilijn, lippen en andere kleine gevoelige gebieden. De automatische modus wordt gebruikt voor relatief grote ontharingsgebieden zoals armen, benen, rug en buik.
 • 【Uitstekende klantenservice】Je ontvangt 1 x IPL ontharingsapparaat, 1 x AC adapter, 1 x scheerapparaat, 1 x beschermbril, 1 x handleiding en 1 x kleurenkaart. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. (★Let op: lees voor gebruik aandachtig de handleiding om het gebruik en de contra-indicaties te begrijpen).
Bestseller Nr. 5

IPL Ontharingsapparaat voor thuis voor mannen en vrouwen, pijnvrij, duurzame laserontharingsapparaat met koeling, professionele haarverwijderaar voor gezicht, rug, lichaam, benen, epilasyon

 • ❄ 【360° ijskoeling & pijnvrij】Met het intelligente koelsysteem AP10 laserapparaat adopteert de nieuwste 360°-ijskoelingtechnologie van de derde generatie die het huiddeel bij 50-59°F stabiel houdt. Het vermindert pijn, verhoogt het comfort en beschermt je huid tijdens de IPL-ontharingssessie. ◆ Belangrijke opmerking: controleer vóór aankoop je huidtint en haarkleur.
 • Duurzaam en professioneel: met de geavanceerde IPL-technologie richt de AT10 de haarzakjes uit om de groeicyclus van ingegroeide haren te vernietigen en een effectieve en duurzame ontharing te bereiken, zoals deze in schoonheidssalons wordt gebruikt. Mooi gestroomlijnd en ergonomisch ontworpen, AP10 is eenvoudig en comfortabel in gebruik te houden. De kwartsbuizen, de ultraviolette hoes en het onbeperkt aantal knipperen garanderen een lange levensduur.
 • ❄【5 optionele intensiteitsniveaus】Met 5 energieniveaus voor verschillende huidtypes en pijngevoelens biedt de AP10 een comfortabele en toch duurzame mogelijkheid van lazer epilasyon. Hoe hoger de trede, hoe groter de sterkte, hoe beter het effect. Begin eerst met niveau 1 om zich aan de AP10 te wennen (opmerking: het effect en de fase van de ontharing varieert afhankelijk van de haarkleur, huidtint en haargroeicyclus)
 • ❄【 Veilige behandeling thuis en voor het hele lichaam 】De IPL-technologie is klinisch getest en dermatologisch erkend als huidvriendelijk door een internationale huidgezondheidsorganisatie. Met CE, RoHS, FCC-gecertificeerd, UCATINI AP10 is een perfect IPL ontharingsapparaat voor dames, vrouwen en mannen. De extra precisiekop is geschikt voor kleine en curve gebieden, bikinizone, vingers, bovenlippen, gezichtsbeharing, enz.
 • ❄【Eenvoudig te gebruiken en premium service】180 dagen geld terug en 2 jaar gratis vervangingsservice. UCATINI AP10 kan 98% haarvermindering binnen 6-12 weken bereiken. Wij raden aan 2 behandelingen per week in de eerste maand, dan eenmaal per week voor de tweede maand, ten slotte om elke 4 tot 8 maanden te genieten van het haar. Volg de instructies om ervoor te zorgen dat je permanent haarvrij bent.
Bestseller Nr. 6

IPL Ontharingsapparaat voor thuis voor mannen en vrouwen, pijnvrij, duurzame laserontharingsapparaat met koeling, professionele haarverwijderaar voor gezicht, rug, lichaam, benen, epilasyon

 • ❄【360° ijskoeling & pijnvrij】Met het intelligente koelsysteem AP10 adopteert de nieuwste 360°-ijkoeltechnologie van de derde generatie die het huiddeel stabiel houdt bij 50-59 °F. Het vermindert pijn, verhoogt het comfort en beschermt je huid tijdens de IPL-ontharingssessie. ◆ Belangrijke opmerking: controleer vóór aankoop je huidtint en haarkleur.
 • ❄【Duurzaam en professioneel】Met de geavanceerde IPL-technologie richt de AT10 de haarzakjes uit om de groeicyclus van ingegroeide haren te vernietigen en een effectieve en duurzame ontharing te bereiken, zoals deze in schoonheidssalons wordt gebruikt. Mooi gestroomlijnd en ergonomisch ontworpen, AP10 is eenvoudig en comfortabel in gebruik te houden. De kwartsbuizen, de ultraviolette hoes en het onbeperkt aantal knipperen garanderen een lange levensduur.
 • ❄【5 optionele intensiteitsniveaus】Met 5 energieniveaus voor verschillende huidtypes en pijngevoelens biedt de AP10 je een comfortabele en toch duurzame manier om haar te verwijderen. Hoe hoger de trede, hoe groter de sterkte, hoe beter het effect. Begin eerst met niveau 1 om zich aan de AP10 te wennen (opmerking: Het effect en de fase van de lazer epilasyon varieert afhankelijk van de haarkleur, huidtint en haargroeicyclus)
 • ❄【 Veilige behandeling thuis en voor het hele lichaam 】De IPL-technologie is klinisch getest en dermatologisch erkend als huidvriendelijk door een internationale huidgezondheidsorganisatie. Met CE, RoHS, FCC-gecertificeerd, UCATINI AP10 is een perfect IPL ontharingsapparaat voor dames, vrouwen en mannen. De extra precisiekop is geschikt voor kleine en curve gebieden, bikinizone, vingers, bovenlippen, gezichtsbeharing, enz.
 • ❄【Eenvoudig te gebruiken en premium service】180 dagen geld terug en 2 jaar gratis vervangingsservice. UCATINI AP10 kan 98% haarvermindering binnen 6-12 weken bereiken. Wij raden aan 2 behandelingen per week in de eerste maand, dan eenmaal per week voor de tweede maand, ten slotte om elke 4 tot 8 maanden te genieten van het haar. Volg de instructies om ervoor te zorgen dat je permanent haarvrij bent.
Bestseller Nr. 7

IPL Pijnloze Laser Ontharing Apparaat, Thuis Permanent, Epilator, 990.000 Flitsen, Geschikt Voor Mannen En Vrouwen, Het Hele Lichaam, Oksels, Bikini Geslachtsdelen, Armen, Benen, Enz,Pink

 • ★ [Nieuwe IPL ontharing]: De ontharing apparaat zorgt voor een zachte bestraling ervaring, 8 weken van de netto ontharing. Het kan niet alleen de melanine vergrendelen in de haarzakjes, en ervoor zorgen dat de haarwortels af te vallen, zodat het haar in verschillende delen van het menselijk lichaam niet zal groeien, en het licht is zacht en niet het stimuleren van de huid. Foton ontharing kan niet alleen effectief te verwijderen gezichtshaar, maar ook bevorderen de celregeneratie, opnieuw vorm t
 • ★ [5 + 2 functie]: De laser epilator heeft 5 niveaus, die kunnen aanpassen aan verschillende gevoelige huid. Voor de eerste keer, raden we vanaf de eerste versnelling. Door middel van handmatige eenmalig signaal en automatisch continu flitsen wordt het rendement van ontharen sterk verbeterd. Handbediening wordt voornamelijk gebruikt voor kleine gebieden van ontharing, zoals bikinilijn, oksels, vingers, lippen, het automatisch bedrijf kan worden gebruikt voor grote delen van haarverwijdering, zoa
 • ★ [Ultra lange tijd gebruik]: Knippert 900.000 keer, op lange termijn ontharing. Voor eenmalig gebruik is onbeperkt, en u kunt genieten van het vertrouwen en de schoonheid van uw huid. Het geïntegreerde ontwerp van de romp en de complete filter systeem veiliger te gebruiken, de kleine lichtemitterende oppervlak is bevorderlijk voor fijn ontharing en de bediening is flexibel. Het kan alle delen van het lichaam te gebruiken en zorgen voor de ontharing effect ..
 • ★ [Meihe veiligheid is onmisbaar]: We hebben altijd rekening houden met de veiligheid van onze klanten. De diepte van de lamp 1,5 mm, die brandwonden voorkomt en meer intiem. We gebruiken dezelfde IPL technologie als dermatologen en klinische experts en kiezen voor een veilige contact lamp design. Alleen wanneer de lamphouder ligt dicht op de huid, zal de flitser met succes uit te zenden pulsen om foutieve werking te voorkomen. Voor uw eigen veiligheid, neem dan draag beschermende brillen bij he
 • ★ [Quality Service]: Wij bieden u kwaliteit van de dienstverlening. Als u problemen ondervindt, neem dan contact met ons op. (Blader door de winkel om meer kwaliteit producten te kiezen)
Bestseller Nr. 8

Beurer Compact IPL Pure Skin Pro apparaat, langdurige ontharing met Auto-Flash-modus, klinisch getest

 • IPL-apparaat voor een langdurige en pijnvrije ontharing, ideaal voor gebruik op kleine delen van het lichaam, zoals de oksels, de bikinilijn of de bovenlip bij vrouwen, maar ook voor de armen en benen en voor de rug, borst en buik bij mannen
 • Het apparaat met een lichtoppervlak van 3,1 cm² en drie intensiteitsstanden maakt op de laagste stand een behandeling van het complete lichaam in slechts ca. 20 minuten mogelijk
 • Zeer veilig: het ontharingsapparaat is klinisch getest, heeft een 2-in-1 huidtype- en huidcontactsensor en een geïntegreerd uv-filter ter bescherming van uw huid
 • Thuis dezelfde professionele ontharing als bij de dermatoloog, tot wel 50% minder haar na 3 tot 4 behandelingen (niet geschikt voor donkere huidtypes of zeer licht haar)
 • Compact apparaat met handige Auto-Flash-modus (automatisch activeren van de lichtimpulsen) en slimme beurer MyIPL-app waarin u uw eigen behandelingsschema kunt opstellen
Bestseller Nr. 9

Thuis IPL-ontharingsapparaten, Permanent Apparaat voor Het Verwijderen van Het Hele Lichaam voor Thuis voor de Arm van de Bikinilijn van Het Gezichtsbeen

 • GEBRUIK VOOR HET HELE LICHAAM: Met fotontechnologie, geschikt voor verschillende huiddelen, kan het worden gebruikt voor het verwijderen van het hele lichaam, voor de verzorging van de gevoelige huid.
 • WARMTEAFVOER: De machine is uitgerust met gaten voor warmteafvoer om te voorkomen dat de temperatuur te hoog wordt, veilig in gebruik, één sleutel om te starten.
 • PRINCIPE: Intens gepulseerd licht wordt gebruikt om de haargroei te vertragen, direct in te werken op de melanine van de haarfollikel, de uiterlijke temperatuur te verhogen om de haarfollikel te verkleinen om haarzuivering te bereiken.
 • VEILIG EN PIJNLOOS: Hoogwaardig ontharingseffect, vijf versnellingsintensiteitsaanpassing, hoge efficiëntie, geen pijn bij gebruik van de machine.
 • HANDIG: Licht en klein, draagbaar, met ergonomisch handvat, lichtgewicht, gemakkelijk te begrijpen en zal geen pijnlijke handen, handiger in gebruik.
Bestseller Nr. 10

IPL Haarverwijderingsapparaten, thuis IPL ontharing voor vrouwen en mannen, permanent pijnloos haarverwijderingsapparaat voor het hele lichaam, opgewaardeerd tot 999.999 flitsen

 • Permanente ontharing & zacht
 • Geen wegwerpmiddelen vereist: het is een effectief en permanent licht ontharing apparaat en een levenslange aankoop.
 • Aanpassen in 2 Flash-modi:
 • 5 Energieniveaus en gemakkelijk te gebruiken:
 • At-Home Solution:Thuis kunt u een ontharing effect krijgen zoals een schoonheidssalon en minder geld uitgeven.
Bestseller Nr. 11

IPL Apparaat voor Permanente Ontharing, Verticaal Type 3 Golflengte Haarverwijderingsmachine, 10.4in Raakt LCD Vertoning Aan Permanente Haarverwijderaar met Koelfunctie voor Vrouwen(EU-stekker 220V)

 • 755nm voor ontharing van de witte huid (fijn/gouden haar). 808nm voor gele (natuurlijke) ontharing van de huid. 1064nm voor zwarte huid (zwart haar) haar verwijderen.
 • Geschikt voor haren van verschillende delen van het lichaam, zoals de haarlijn van het gezicht, liphaar, baard- en lichaamshaar, borsthaar, ledemaathaar, bikinihaar, enz.
 • Selectief inwerkend op het haarzakje, waardoor de temperatuur sterk stijgt, waardoor het haarzakje en de omliggende weefsels worden vernietigd.
 • Het vernietigen van het haargroeicentrum waarop het haar groeit, beëindigt de haargroei fundamenteel en bereikt een permanent vermindering van haaruitval.
 • Niet alleen het vermijden van schade aan de omliggende normale weefsels, maar ook het verkleinen van de porie die mensen altijd zorgen baart. Maak de huid zacht en soepel.
Bestseller Nr. 12

Laser ontharing met koelsysteem, thuis IPL ontharing voor vrouwen mannen, opgewaardeerd tot 999.900 flitsen permanent ontharingsapparaat

 • 【Nieuwste ontwerp en professionele IPL ontharing】LYSMOSKI huurt ontharingsexperts in om een revolutionair nieuw ontharingssysteem te ontwikkelen. laser ontharing apparaat is getest duizenden keren. De ergonomisch ontworpen vorm en lichtgewicht is handig om vast te houden, u kunt het gemakkelijker gebruiken. Ingebouwde koelmechanisme verhoogt het comfort van de ontharingservaring aanzienlijk.
 • 【Koelsysteem en pijnloos】 Dit laserontharingssysteem is geüpgraded met een vriespuntfunctie, zodat de temperatuur bij het aanraken van de huid slechts ongeveer 10℃ is. Dit maakt ontharing pijnloos, zelfs de meest gevoelige gebieden zijn veilig in gebruik - geen gels, crèmes of ijspakketten nodig.
 • 【Veilig, zacht, permanente ontharing】 Haarverwijdering is het effect van het gebruik van IPL schade aan de haarfollikel om permanente haarverwijdering te bereiken. Het meest efficiënte Intense Pulsed Light (IPL) apparaat voor permanente haarvermindering in slechts 8 weken.
 • 【Full Body Use & Auto/Manual Modes】 De IPL haarverwijderaar is voorzien van automatische modus (continue flits) voor bikinilijnen, bovenlip, kin, gezicht en handmatige modus (enkele flits) voor de rug, armen en benen.
 • 【Professionele service na verkoop】 We zijn altijd toegewijd om onze klanten veilige en hoogwaardige producten te bieden en nemen de volledige verantwoordelijkheid voor elk defect product, zelfs als het retourvenster gesloten is. Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op.
Bestseller Nr. 13

Ontharingsapparaat voor Thuis Verstelbaar 8 Versnellingen Energie IPL Ontharingsapparaat Veilige 2 Modi voor Bikinilijn voor Heren Dames (Wit Zwart)

 • 8 Gears Energy: Pulse sterke lichttechnologie, zeer efficiënte ontharing, 8 niveaus energieaanpassing, die kan worden aangepast aan de werkelijke behoeften.
 • 2 modi: Enkele flitsmodus is geschikt voor ontharing van kleine delen zoals oksels, knokkels, lippen, bikini, enz. Continue flitsmodus is geschikt voor een breed scala aan ontharing zoals armen en benen.
 • Langdurige remmingstechnologie: het richt zich rechtstreeks op de wortels van de haarzakjes, gemakkelijk omgaan met dik en dicht haar, pijnloze ontharing en langdurige remming van de haargroei.
 • Ergonomische machinebehuizing: conform ergonomisch ontwerp, gemakkelijk vast te houden en te gebruiken. Ontharingsapparaat gebruikt kwaliteitsmateriaal, milieuvriendelijk, stevig en stabiel, duurzaam voor gebruik.
 • Intelligente inductie: Veilige lichtopbrengst, effectieve oogbescherming, geactiveerd wanneer deze zich dicht bij de huid bevindt, en kan niet worden gebruikt wanneer deze ver van de huid verwijderd is.
Bestseller Nr. 14

IPL apparaten haarverwijdering voor mannen en vrouwen, 999.000 lichte impulsen pijnloos en langdurig, lichaam, gezicht, bikinigebied

 • 【Permanente pijnloze ontharing】: Het IPL ontharingsapparaat gebruikt professionele IPL (Intense Pulsed Light) technologie om de haarwortels aan te pakken, de haargroeicyclus te onderbreken en effectief huidschade te voorkomen. Zijn rol is gericht op de haarzakjes, concentreert lichtenergie op de wortels, absorbeert melanine en remt de haargroei.
 • 【5 energieniveaus】: Dit IPL ontharingsapparaat heeft 5 regelbare energieniveaus om aan verschillende huidgevoeligheden en behandelingsgebieden aan te passen. Ontwerp met 2 knoppen, gemakkelijk te bedienen en instelbaar vermogen en modus. En uitgerust met een groot LCD-scherm, kunt u de gebruikte bedieningsinstellingen duidelijk controleren.
 • 【2 instelbare flitsmodi】: Het IPL-haarverwijderingsapparaat heeft twee modi. De automatische modus is geschikt voor grotere behandelingsgebieden zoals benen, rug en armen. De handmatige modus wordt gebruikt voor gevoelige of kleine zones zoals de bikinilijn, de bovenlip en de oksels.
 • 【Geld en tijd besparen】: Ons IPL-haarverwijderingssysteem bespaart u geld en tijd. U kunt thuis hetzelfde effect bereiken zonder naar een schoonheidssalon te hoeven gaan voor ontharing, wat geld en tijd bespaart!
 • 【Lifetime Epilator】: De IPL epilator is ontworpen met 999.000 flitsen, de meeste flitsen in zijn soort op de markt. U hoeft geen vervangingsfilters voor de epilator te kopen. Dit is een draagbaar apparaat dat een effectief en permanent ontharingseffect geeft, waardoor het een koopwaardig product is en een must-have in uw leven.
Bestseller Nr. 15

IPL-apparaten ontharing duurzaam, IPL-ontharingsapparaat voor mannen en vrouwen, haarlaserverwijderaar, duurzaam, 999,999 flits, 5 energieniveaus voor lichaam, oksels, bikini, zwart

 • 【Pijnloze permanente ontharingslaser】 – de YOPEUC gezichtshaarverwijderaar voor vrouwen heeft 999,999 flits, wat een leven lang genoeg is. Met de YOPEUC gezichtsreinigingsborstel elektrisch melden de meeste gebruikers een vermindering van de haargroei van ten minste 95% na slechts 4 weken van nu. De meeste vrouwen/mannen genieten na 8 weken gebruik van de vrijheid van gladde, haarvrije huid.
 • Economisch en tijdbesparend ontharingsapparaat laser: met YOPEUC gezichtsepilator voor dames bereik je thuis een duurzaam ontharingseffect zoals in een schoonheidssalon en bespaar je tijd en geld. In vergelijking met de kosten van ontharingsmethoden in de schoonheidssalon zullen binnenkort de financiële voordelen van dit intieme scheerapparaat voor vrouwen/mannen thuis tonen.
 • 5 energieniveaus: de YOPEUC depilator voor dames heeft 5 verschillende energieniveaus, je kunt afhankelijk van de huidgevoeligheid verschillende energie-intensiteiten kiezen, hoe hoger het niveau, hoe sterker het bereikt effect. Wij raden de eerste gebruiker aan met niveau 1 te beginnen om aan het apparaat te wennen en de voor jou passende waarden naar jouw gevoel in te stellen.
 • 【Haarverwijderaar-2 flitsmodi】- De lazer epilasyon voor vrouwen/mannen ondersteunt 2 flitsmodi, automatische en handmatige modus. De handmatige modus is geschikt voor kleine gebieden, zoals bikinizone, okselholte, vingers, bovenlippen, gezicht. De automatische modus is geschikt voor grote gebieden, zoals armen, benen, rug enz. Je kunt de juiste modus naar wens selecteren.
 • 【Permanente after-sales 】- Als je vragen hebt over de gezichtshaarverwijderaar, neem dan gerust contact met ons op. 100% gratis retourzending binnen 90 dagen en permanente after-sales service.

Er zijn tegenwoordig veel ipl-apparaten op de markt, maar het is belangrijk om te weten wat je nodig hebt en wat niet. Er zijn veel verschillende soorten ipl-apparaten op de markt. Sommige ipl-apparaten, zoals apparaten die een magnetisch veld gebruiken, kunnen helpen om uw pijn sneller en effectiever te behandelen dan andere.

Het is belangrijk om te weten welk type apparaat het beste bij u past voordat u er een aanschaft. Als u vragen heeft over welk apparaat het beste bij uw behoeften past, raadpleeg dan uw arts of een fysiotherapeut die ervaring heeft met dit soort apparaten.

Wat is een ipl-apparaat?

Een ipl-apparaat is een type elektronisch apparaat dat kan worden gebruikt als een prothetisch ledemaat. De prothetische ledemaat kan worden aangestuurd door de hersengolven.

Met een ipl-apparaat kunnen geamputeerden hun prothetische ledematen vrij bewegen, wat ze voorheen niet konden met hun natuurlijke ledematen. Het stelt hen ook in staat om complexe bewegingen te maken, zoals die van het natuurlijke ledemaat, zoals grijpen en reiken naar objecten.

Wat zijn enkele kenmerken van een goed ipl-apparaat?

Een goed ipl-apparaat moet lichtgewicht en comfortabel zijn. Het moet een strak design hebben en een goede batterijduur. Het moet ook gemakkelijk te gebruiken zijn en een duidelijke interface hebben.

Kenmerken van een goed ipl apparaat:

Lichtgewicht, comfortabel, strak design, batterijduur, gebruiksvriendelijk, duidelijke interface.

Wat zijn de voor- en nadelen van het gebruik van een ipl-apparaat?

IPL-apparaten worden gebruikt voor haarherstel en preventie van haaruitval en zijn te zien in salons over de hele wereld.

IPL-apparaten bieden een verscheidenheid aan voordelen, zoals verhoogde haardichtheid, minder haaruitval, minder breuk en snellere groei. Deze apparaten hebben echter enkele nadelen, zoals mogelijke bijwerkingen zoals roodheid of irritatie.

Dit zijn de voordelen van het gebruik van een IPL-apparaat:

– Het is handig om thuis te gebruiken.

– Het biedt een verscheidenheid aan voordelen, waaronder verhoogde haardichtheid, minder verlies, minder breuk en snellere groei.

– Er zijn geen bijwerkingen die goed zijn voor mensen met een gevoelige huid of bepaalde allergieën zoals rosacea of eczeem.