Beste ipad games van 2023 (TOP10)

De 10 beste ipad games beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

SD-kaartlezer voor iPhone iPad, Oliveria Trail Game Camera 2 in 1 met dubbele sleuf voor Micro SD/SD, adapter voor fotografische geheugenkaart, gelijktijdig opladen, plug-and-play

 • Bidirectionele overdracht: De SD-kaartlezer voor iPhone/iPad ondersteunt overdracht in twee richtingen van SD-kaart naar iPhone of iPhone/iPad naar SD-geheugenkaarten.
 • Plug & play: De SD-kaartlezer vereist geen apps van derden, maakt gebruik van de Bestanden-app die is geïntegreerd in iOS en ondersteunt het afspelen van video.
 • 2-IN-1 High-Speed: Oliveria SD Card Reader iPhone leest geheugenkaart bij het aansluiten van USB-accessoires en tijdens het opladen. Hoge overdrachtssnelheid, zorgt voor een supersnelle synchronisatie voor onbewerkte foto's, 4k-video's en meer.
 • Raw bestanden met dubbele plicht: De iPhone SD-kaartadapter is compatibel met SD-, SDHC-, SDXC-, MicroSD-, MicroSDXC- en MicroSDHC-geheugenkaarten. De SD-kaartlezer ondersteunt standaard fotoformaten waaronder JPEG, RAW en 4K videoformaten waaronder H.264 en MPEG-4.
 • Brede toepasbaarheid: Ondersteuning voor iOS 9.2 of hoger voor iPhone 12/12Pro iPhone SE(2020)/11/11 Pro/11 Pro Max/XR/X/XS Max/8 Plus/7 Plus/6/6 Plus/6S Plus/SE/5/5C/5S, iOS 8.0 of hoger voor iPad mini 2/3/4, iPad Air/iPad Air 2, iPad (vijfde generatie), iPad (zesde generatie) en iPod.
Bestseller Nr. 2

Osmo - Reflector voor iPad (vereist voor Game Play op een iPad Pro en/of iPad Air)

 • OSMO IS MAGIC: Leuke en bekroonde leerspellen. Kinderen communiceren met echte handstukken en een iPad, waardoor de spelstukken en acties van een kind tot leven komen (Geen wifi nodig voor het spelen). Een Osmo Base voor iPad en een iPad zijn niet inbegrepen, beide zijn vereist voor het spelen van games.
 • GEBRUIK VAN DE REFLECTOR: Ontworpen om uw Osmo Games en Base compatibel te maken met alle modellen van de iPad Pro en iPad Air.
 • REFLECTOR: Mogelijkheid om Osmo-games te spelen met het gebruik van de Reflector voor iPad werkt op alle modellen van de iPad Pro en iPad Air.
 • LEEFTIJD & VERMOGELIJKHEID: Leeftijden 3-1Games zijn ontworpen voor beginners tot expertniveaus. Osmo maakt de voortzetting van leren mogelijk. Real-time audio- en visuele feedback laat kinderen leren door te experimenteren in een stressvrije omgeving.
 • Wat zit er in de doos: Reflector voor iPad voor gebruik met de iPad Pro en/of iPad Air.
UitverkoopBestseller Nr. 3

Osmo - Little Genius Starter Kit for iPad - 4 Educational Learning Games - Ages 3-5 - Phonics and Creativity - (Osmo - iPad Base Included)

 • OSMO IS MAGIC: Leuke en bekroonde leerspellen. Kinderen communiceren met echte handstukken en een iPad, waardoor de spelstukken en acties van een kind tot leven komen (Geen wifi nodig voor het spelen). Een Osmo Base is inbegrepen, een iPad is niet inbegrepen, beide zijn vereist voor het spelen van games.
 • LEREN: Voorschoolse pre-reading leerbriefvorming, fonics en meer dan 300 woorden (ABC's), maak alles wat je wilt met behulp van Sticks & Rings en zie ze tot leven komen (Squiggle Magic), experimenteer met kleding en kleuren om feestoutfits te maken, kijk dan naar personages reageren (Costume Party) & mix 'n' match de perfecte outfit en krijg direct feedback, beloningen en meer om de volgende stap in deze te zetten verhaal avontuur (Verhalen ), waardoor een kind alleen of met ouderparticipatie kan verkennen.
 • GELEERDE VAARDIGHEDEN: Vooraf lezen, lettervorming, foniek, leeftijdsgebonden woordenschat (kleuren en emoties), luisteren, aandacht voor detail, creativiteit, sociaal, emotioneel, cognitief, vroege geletterdheid, geheugen, fijne motoriek, verbale vaardigheid, meer verbeeldingskracht, kritisch denken, leer empathie, probleemoplossing en ruimtelijk redeneren. Osmo ziet en reageert op real-life beweging. Gericht op kinderen en liefde voor leren.
 • LEEFTIJD & VERMOGELIJKHEID: Leeftijden 3-Games in deze set zijn voor onze jongste leeftijdsgroep. Osmo maakt de voortzetting van leren mogelijk. Real-time audio- en visuele feedback laat kinderen leren door te experimenteren in een stressvrije omgeving.
 • Wat zit er in de doos: Osmo Base & Reflector voor iPad, 19 kartonnen pretend speelkostuumstukken, 38 siliconen sticks/ringen (BPA-vrij en vaatwasmachinebestendig) om lettervormen te oefenen, siliconen spelmat, stapelbare opslag voor spelstukken & 4 game-apps: ABC's, kostuumfeest, verhalen en Squiggle Magic.
Bestseller Nr. 4

Osmo - Coding Starter Kit for iPad - 3 Hands-on Learning Games - Ages 5-10+ - Learn to Code, Coding Basics & Coding Puzzles - iPad Base Included.

 • OSMO IS MAGIC: Leuke en bekroonde leerspellen. Kinderen communiceren met echte handstukken en een iPad, waardoor de spelstukken en acties van een kind tot leven komen (Geen wifi nodig voor het spelen). Een Osmo Base is inbegrepen, een iPad is niet inbegrepen, beide zijn vereist voor het spelen van games.
 • LEREN: Gebruik hands-on fysieke blokken, codeercommando's, om het personage Awbie te besturen op een leuk avontuur (Coding Awbie), een inleiding tot codering. Gebruik codeerblokken om de creatieve kant van codering te leren terwijl je een oor ontwikkelt voor ritme, melodie en harmonie - laat je beat tot leven komen, leer patronen en lussen met meer dan 300+ muzikale geluiden (Coding Jam). Deel een samengestelde Jam met familie, vrienden & de Jam-gemeenschap. Los geavanceerde side-by-side codeerpuzzels solo of met anderen op, speel op hun eigen niveau, gebruik teamwork en strategie om nieuwe werelden te ontgrendelen en 60+ puzzels te coderen (Coding Duo).
 • GELEERDE VAARDIGHEDEN: Logica, codering fundamentals, basis van programmeren, codering puzzels, teamwork, luisteren, kritisch denken, observatie, creatieve probleemoplossing, muziekcreatie en patroonherkenning. Osmo ziet en reageert op real-life beweging. Gericht op kinderen en liefde voor leren.
 • LEEFTIJD & VERMOGELIJKHEID: Leeftijden 5-1Games zijn ontworpen voor beginners tot expertniveaus. Osmo maakt de voortzetting van leren mogelijk. Real-time audio- en visuele feedback laat kinderen leren door te experimenteren in een stressvrije omgeving.
 • WAT IS ER IN DE DOOS: Osmo Base & Reflector voor iPad, 31 tastbare codeerblokken waaronder: Walk, Jump, Hand, Magic, Rest, Kwantifiers (Nummers), Herhaling, Subroutines, Stapelbare opslag voor spelstukken, 3 Game Apps: Coding Awbie, Coding Jam & Coding Duo.
Bestseller Nr. 5

Joso Telefoon Controller voor iPhone/iPad/Android/Tablet, D8 Controller voor Switch/PS/PC met Hall Effecten Joysticks Play COD, Genshin Impact, Android Controller Ondersteuning Cloud Gaming/Remote

 • MULTIFUNCTIONELE NIEUWE DRAADLOZE SPELCONTROLLER: De draadloze controller met responsieve analoge triggers, joystick met hal-effect, klikbare thumbsticks, turbo, dual vibrate, 6-assige gyro voor de ultieme mobiele game-ervaring. [Trillingen en 6-assige gyroscoop alleen ondersteund op PC/PS3/PS4/Switch]
 • Speel meer door de controller ondersteunde games: de D8-controller ondersteunt direct spelen op iOS/Android/PC/PS4/Switch, zoals COD Mobile/Genshin Impact/GTA en meer. Ondersteunt cloud gaming zoals Game Pass (Xbox Cloud)/GeForce Now ect.. Ondersteunt streaming naar PS4/PS5/Xbox-serie/Xbox One-console en pc via PS Remote Play/Xbox mobiele app/Steam Link op je Android/iOS-apparaten, gewoon je PS/Xbox-console/pc is aangesloten op stroom en internet en ingeschakeld, je kunt je PS/Xbox/pc overal afspelen.
 • Werkt met de meeste mobiele IOS/ANDROID-apparaten: de mobiele gamecontroller is compatibel met de meeste Android-apparaten 6.0/iOS-apparaten 13.0/Windows-apparaten 10.0 en hoger. Zoals iPad, iPhone 15/14/13/12/11/8/7/6/SE/XS-serie, Galaxy S23/S22/S21/S20-serie, TCL/Huawei/Oppo, en meer mobiele apparaten.
 • Ondersteuning voor grotere gaming-apparaten: de controller voor Android/iOS kan worden uitgerekt in lengtes van 129-252 mm en past op telefoons, switch, tablets en iPads tot 11 inch. [Past niet op iPads/tablets van 12 inch en hoger, zoals de iPad Pro 12,9 inch.]
 • 🙂 ⚠️ TIPS: 1) Speel alleen PS4-games via de PS5-console. 2) Speel alleen PS4/PS5-games via de PS Remote Play-app op iOS/Android. 3) Speel alleen Xbox-games via de mobiele Xbox-app op iOS/Android. 4) Geen ondersteuning voor Apple TV & iPod, Fire TV/TV Box. (Nadat u de game controller, als u een probleem, vraag het ons.)
Bestseller Nr. 6

Osmo - Nieuwe basis voor iPad (Osmo iPad Base inbegrepen - Amazon Exclusive)

 • OSMO IS MAGISCHE: Leuke en bekroonde leerspelletjes. Kinderen communiceren met echte handstukken en een iPad, waardoor spelstukken en acties van een kind tot leven komen (geen WiFi nodig voor het afspelen van games). Een Osmo Base is inbegrepen, een iPad is niet inbegrepen, beide zijn vereist voor het spelen van games.
 • LESEN: Gebruik de Osmo Base voor iPad om een van de Osmo games te spelen. Een Osmo Base is vereist voor spelgebruik. Wordt verzonden met twee games, los creatieve fysica-puzzels op door lijnen te tekenen of items voor het scherm te plaatsen (Newton) en leer alles te tekenen met creatieve tekenvaardigheden (meesterwerk). Osmo Projector werkt met de Osmo Base en reflector, waardoor leraren/studenten hun echte geschreven notities projecteren op een professioneel uitziend, virtueel schoolbord voor conferenties of opgenomen lessen. Osmo Projector is een leertool voor thuis waarmee u uw bureau (Osmo Projector) kunt uitzenden.
 • VAARDIGHEDEN GELEERD: Visueel denken, probleemoplossen, tekenen, luisteren en fysica. Osmo ziet en reageert op elke echte beweging. Geared op kinderen en liefde voor leren.
 • MOGELIJKHEID: Games zijn ontworpen voor beginners tot deskundige niveaus. Osmo maakt de voortzetting van het leren mogelijk. Real-time audio en visuele feedback laten kinderen leren door experimenten in een stressvrije omgeving.
 • Wat zit er in de doos: Osmo Base & Reflector voor iPad & 2 Game Apps: Masterpiece & Newton.
Bestseller Nr. 7

Osmo - Pizza Co. - Ages 5-12 - Communication Skills & Math - Learning Game - For iPad or Fire Tablet (Osmo Base Required)

 • OSMO Is magisch: grappige en bekroonde educatieve spelletjes voor kinderen communiceren met echte handelementen en een iPad of een Fire tablet die de speelelementen en acties van het kind tot leven brengt (WiFi is niet nodig om te spelen). Osmo-basis en iPad/Fire tablet zijn niet inbegrepen, maar zijn nodig om te spelen
 • LEERING: bereid pizza voor klanten, verzamel betalingen en maak munten (dollar/munten) en leer hoe je de economie van je bedrijf kunt beheren. Je leert ook door dit spel: optellen, aftrekken, breuken, mentale berekening, creatie- en communicatievaardigheden (Pizza Co)
 • Ervaar competenties: wiskunde uit de echte wereld (business), geld, optellen, aftrekken, breuken, snelle mentale berekening, management en ontwikkeling van een bedrijf, sociale interacties, luisteren, kritisch denken, observatie, creatieve probleemoplossing en basisconcepten Osmo herkent alle bewegingen van het echte leven en reageert op kinderen en liefde voor het leren
 • Leeftijd en capaciteit: van 5 tot 12 jaar en ouder. Dit spel is ontworpen voor niveaus van beginners tot experts om het leren verder te ontwikkelen. De audio en visuele feedback in real-time maken het kinderen mogelijk om door experimenten in een stressvrije omgeving te leren
 • Inhoud: osmo-basis voor iPad, pizza/dienblad, vullingen, munten, stapelbare opslag voor speelmunten en 1 set als toepassing: Pizza Co
Bestseller Nr. 8

Ozkak PUBG Mobile Controller voor iPad Android tablet met snelschieten met 4 triggers

 • [6 Vingers Operation] Met de 4 triggers van deze game controller kunt u 6 vingers gebruiken om games te spelen, zodat uw personage kan vuren, richten, links/rechts gekanteld hoofd en tegelijkertijd kan bewegen. Het zal gemakkelijk zijn om de duimgreep spelers te verslaan.
 • [Rapid-Fire Mode] Verminder de terugslag aanzienlijk tijdens het snel fotograferen. Vier niveaus van frequentie zijn beschikbaar, Hit Fire Button 32 keer per seconde in de hoogste snelheid modus. U kunt ook fotograferen met een aangepaste frequentie met de opnamefunctie.
 • [Breed compatibel] Ontworpen voor games op iPad en Android Tablet, Compatibel met alle tablets met een dikte van minder dan 10 mm, zoals PUBG, Cod Mobile, Messen Out, Rules of Survivor Royale, etc, zolang het spel het mogelijk maakt om de toetsen aan te passen en te slepen.
 • [Ergonomische grip] De controller met trigger zorgt voor een realistisch opnamegevoel. Uitstekend ergonomisch ontwerp maakt je niet moe, zelfs als je lang speelt.
 • [Eenvoudig te installeren] geen verbinding te maken met Bluetooth, geen ontkoppeling, geen reactievertraging.
Bestseller Nr. 9

PUBG Mobile Controller Tablet [6 vingers] Game Controller 4 Trigger vereenvoudigde tablet PC Gamecontroller joystick voor Android iOS iPad dikte minder dan 10 mm

 • Met de mobiele controller kun je met maximaal 6 vingers spelen, de bedieningssnelheid verhogen en uiteindelijk het spel winnen.
 • De toetsen bestaan uit geleidend rubber en zijn aanraakgevoelig. Tijdens het spelen op de laadpoort toegankelijk.
 • Ondersteuningsfunctie: draai de steunstang naast de handgreep om de tablet te ondersteunen. Je kunt de video aangenaam bekijken.
 • Met een beschermspons aan de onderkant zijn deze handgrepen stevig aan je tablet bevestigd en beschermen je apparaat tegen krassen.
 • Aparte handgrepen voor tablet van alle maten als iPad Mini Samsung Galaxy Tab A T580 SM-T590 Huawei M5 Fire HD 10-tablet enz.
Bestseller Nr. 10

2-in-1 SD-kaartlezer voor iPhone iPad Camera, Apple Lightning naar SD/TF-kaart Camera Reader Adapter Dual Slot Trail Camera Viewer Geheugenkaartlezer voor iPhone/iPad/MacBook/Samsung, Plug and Play

 • TF/SD-kaartlezer: 2-in-1 micro-SD-kaartlezer voor iPhone/iPad/MacBook/Samsung-ondersteuning voor Secure Digital (standaard SD en SDHC) geheugenkaart en TF-kaart (mini- en micro-SD-kaart). Ondersteunt de geheugenkaart met een maximale capaciteit van 256 GB. Camerakaartlezer importeert de foto's en video's van uw thuiscamera, trail game camera.
 • 【Brede formaten ondersteuning】-- De Trail Game Camera Micro SD Card Reader Viewer voor iPad ondersteunt JPEG & RAW fotoformaat en H.264 & MPEG-4 videoformaat. U kunt foto's en video's van uw camera vrij delen op uw sociale netwerk, foto's en video's van uw SD/TF-kaart kopiëren naar uw iPhone of type C-apparaten.
 • 【Hoge snelheid gegevensoverdracht】-- De Trail game camera card viewer reader biedt een snelle snelheid tot 14 MB/S ~ 16 MB/S, overdrachtssnelheid om foto's en video van camera naar iPhone/iPad te kopiëren in seconden, bespaart veel tijd dan het gebruik van WIFI. Deel eenvoudig je geluk met de wereld op elk moment en overal met deze iPhone-kaartlezer.
 • 【Twee-weg snelle transmissie】-- Je kunt foto's of video overbrengen van iPhone/iPad naar SD/TF-kaart of van SD/TF-kaart naar iPhone/Pad. Zo makkelijk! Deze universele kabel is compatibel met iPhone 13/13 Pro/12/12 Pro/11/11Pro/XS/XS Max/XR/8/7, Pad4, Pad Air, Pad mini. Type-C voor Samsung Galaxy S10 S9 S8 Note 9 8, LG G5 G6 V20, Google Pixel, Google Nexus 5X 6P, Huawei P9 10, Lumia 950, Lumia 950 XL/Moto Z enzovoort.
 • Geen app vereist: Plug and Play, geen stuurprogramma of app nodig bij het gebruik van deze SD-naar-iPhone-adapter van camerakit. Sluit de SD-kaartschrijver eenvoudig aan op uw iPhone/Pad. Wacht 5-10 seconden na het aansluiten, de bliksemkaartlezer leest automatisch foto's en video's, download ze en bekijk ze vrij. Elk kwaliteitsprobleem dat we beloven terugbetaling of stuur nieuwe vervanging binnen 30 dagen.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste ipad games te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze ipad games-koopgids samengesteld.

Het beste ipad games vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste ipad games voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede ipad games-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor ipad games te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van ipad games erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald ipad games zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over ipad games zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de ipad games kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste ipad games kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.