Beste ipad games van 2023 (TOP10)

De 10 beste ipad games beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Osmo - Pizza Co. - Leeftijd 5-12 - Communicatievaardigheden & wiskunde - Learning Game - voor iPad of Fire Tablet (Osmo Base vereist)
 • OSMO Is magisch: grappige en bekroonde educatieve spelletjes voor kinderen communiceren met echte handelementen en een iPad of een Fire tablet die de speelelementen en acties van het kind tot leven brengt (WiFi is niet nodig om te spelen). Osmo-basis en iPad/Fire tablet zijn niet inbegrepen, maar zijn nodig om te spelen
 • LEERING: bereid pizza voor klanten, verzamel betalingen en maak munten (dollar/munten) en leer hoe je de economie van je bedrijf kunt beheren. Je leert ook door dit spel: optellen, aftrekken, breuken, mentale berekening, creatie- en communicatievaardigheden (Pizza Co)
 • Ervaar competenties: wiskunde uit de echte wereld (business), geld, optellen, aftrekken, breuken, snelle mentale berekening, management en ontwikkeling van een bedrijf, sociale interacties, luisteren, kritisch denken, observatie, creatieve probleemoplossing en basisconcepten Osmo herkent alle bewegingen van het echte leven en reageert op kinderen en liefde voor het leren
 • Leeftijd en capaciteit: van 5 tot 12 jaar en ouder. Dit spel is ontworpen voor niveaus van beginners tot experts om het leren verder te ontwikkelen. De audio en visuele feedback in real-time maken het kinderen mogelijk om door experimenten in een stressvrije omgeving te leren
 • Inhoud: osmo-basis voor iPad, pizza/dienblad, vullingen, munten, stapelbare opslag voor speelmunten en 1 set als toepassing: Pizza Co
Bestseller Nr. 2
BEITONG iOS GAME CONTROLLER EX Voor IPhone, IPAD, Apple TV, Arcade, compatibel met IOS-controller Games, Genshin Impact, NBA 2K, Asphalt 9, Minecraft, Apple officieel gelicentieerd.
 • Mobiele draadloze gamingcontroller: ondersteunt IOS-apparaten, waaronder iPhone, iPad, Apple TV. Kan compatibel zijn met IOS-controllerspellen van de Apple App Store en Apple Arcade, zoals NBA 2K, Genshin Impact, Asphalt 9, Minecraft ...
 • BEITONG IOS GAME CONTROLLER is compatibel met IPHONE 13-serie & IOS15. Houd er rekening mee: 1, voor sommige IOS-controllerspellen zoals Genshin Impact & CODM, moeten spelers de controllermodus inschakelen na de beginnershandleidingen. 2, Sommige populaire spellen zijn GEEN controllerspellen zoals PUBG, LOL. BEITONG IOS GAME CONTROLLER ondersteunt deze spellen niet. 3, ondersteunt geen Mac OS-apparaten zoals Macbook en iMAC.
 • Ingebouwde 1000 mAh oplaadbare lithiumbatterij zorgt voor meer dan 50 uur spelen na volledig opladen.
 • Ergonomisch ontwerp en is comfortabel te bedienen. Gemakkelijk te bedienen en te klikken op knoppen tijdens het spelen.
 • ALPS-joysticks verbeteren de bedieningsgevoeligheid en de levensduur van het product.
Bestseller Nr. 3
Osmo - Reflector voor iPad (vereist voor Game Play op een iPad Pro en/of iPad Air)
 • OSMO IS MAGIC: Leuke en bekroonde leerspellen. Kinderen communiceren met echte handstukken en een iPad, waardoor de spelstukken en acties van een kind tot leven komen (Geen wifi nodig voor het spelen). Een Osmo Base voor iPad en een iPad zijn niet inbegrepen, beide zijn vereist voor het spelen van games.
 • GEBRUIK VAN DE REFLECTOR: Ontworpen om uw Osmo Games en Base compatibel te maken met alle modellen van de iPad Pro en iPad Air.
 • REFLECTOR: Mogelijkheid om Osmo-games te spelen met het gebruik van de Reflector voor iPad werkt op alle modellen van de iPad Pro en iPad Air.
 • LEEFTIJD & VERMOGELIJKHEID: Leeftijden 3-1Games zijn ontworpen voor beginners tot expertniveaus. Osmo maakt de voortzetting van leren mogelijk. Real-time audio- en visuele feedback laat kinderen leren door te experimenteren in een stressvrije omgeving.
 • Wat zit er in de doos: Reflector voor iPad voor gebruik met de iPad Pro en/of iPad Air.
Bestseller Nr. 4
Osmo - Codering Starter Kit voor iPad - 3 Hands-on Learning Games - Leeftijden 5-10+ - Leer coderen, coderen basics en codering puzzels - iPad Base inbegrepen.
 • OSMO IS MAGIC: Leuke en bekroonde leerspellen. Kinderen communiceren met echte handstukken en een iPad, waardoor de spelstukken en acties van een kind tot leven komen (Geen wifi nodig voor het spelen). Een Osmo Base is inbegrepen, een iPad is niet inbegrepen, beide zijn vereist voor het spelen van games.
 • LEREN: Gebruik hands-on fysieke blokken, codeercommando's, om het personage Awbie te besturen op een leuk avontuur (Coding Awbie), een inleiding tot codering. Gebruik codeerblokken om de creatieve kant van codering te leren terwijl je een oor ontwikkelt voor ritme, melodie en harmonie - laat je beat tot leven komen, leer patronen en lussen met meer dan 300+ muzikale geluiden (Coding Jam). Deel een samengestelde Jam met familie, vrienden & de Jam-gemeenschap. Los geavanceerde side-by-side codeerpuzzels solo of met anderen op, speel op hun eigen niveau, gebruik teamwork en strategie om nieuwe werelden te ontgrendelen en 60+ puzzels te coderen (Coding Duo).
 • GELEERDE VAARDIGHEDEN: Logica, codering fundamentals, basis van programmeren, codering puzzels, teamwork, luisteren, kritisch denken, observatie, creatieve probleemoplossing, muziekcreatie en patroonherkenning. Osmo ziet en reageert op real-life beweging. Gericht op kinderen en liefde voor leren.
 • LEEFTIJD & VERMOGELIJKHEID: Leeftijden 5-1Games zijn ontworpen voor beginners tot expertniveaus. Osmo maakt de voortzetting van leren mogelijk. Real-time audio- en visuele feedback laat kinderen leren door te experimenteren in een stressvrije omgeving.
 • WAT IS ER IN DE DOOS: Osmo Base & Reflector voor iPad, 31 tastbare codeerblokken waaronder: Walk, Jump, Hand, Magic, Rest, Kwantifiers (Nummers), Herhaling, Subroutines, Stapelbare opslag voor spelstukken, 3 Game Apps: Coding Awbie, Coding Jam & Coding Duo.
Bestseller Nr. 5
Osmo - Little Genius Starter Kit voor iPad - 4 educatieve leerspellen - leeftijden 3-5 - Phonics en creativiteit - (Osmo - iPad Base inbegrepen)
 • OSMO IS MAGIC: Leuke en bekroonde leerspellen. Kinderen communiceren met echte handstukken en een iPad, waardoor de spelstukken en acties van een kind tot leven komen (Geen wifi nodig voor het spelen). Een Osmo Base is inbegrepen, een iPad is niet inbegrepen, beide zijn vereist voor het spelen van games.
 • LEREN: Voorschoolse pre-reading leerbriefvorming, fonics en meer dan 300 woorden (ABC's), maak alles wat je wilt met behulp van Sticks & Rings en zie ze tot leven komen (Squiggle Magic), experimenteer met kleding en kleuren om feestoutfits te maken, kijk dan naar personages reageren (Costume Party) & mix 'n' match de perfecte outfit en krijg direct feedback, beloningen en meer om de volgende stap in deze te zetten verhaal avontuur (Verhalen ), waardoor een kind alleen of met ouderparticipatie kan verkennen.
 • GELEERDE VAARDIGHEDEN: Vooraf lezen, lettervorming, foniek, leeftijdsgebonden woordenschat (kleuren en emoties), luisteren, aandacht voor detail, creativiteit, sociaal, emotioneel, cognitief, vroege geletterdheid, geheugen, fijne motoriek, verbale vaardigheid, meer verbeeldingskracht, kritisch denken, leer empathie, probleemoplossing en ruimtelijk redeneren. Osmo ziet en reageert op real-life beweging. Gericht op kinderen en liefde voor leren.
 • LEEFTIJD & VERMOGELIJKHEID: Leeftijden 3-Games in deze set zijn voor onze jongste leeftijdsgroep. Osmo maakt de voortzetting van leren mogelijk. Real-time audio- en visuele feedback laat kinderen leren door te experimenteren in een stressvrije omgeving.
 • Wat zit er in de doos: Osmo Base & Reflector voor iPad, 19 kartonnen pretend speelkostuumstukken, 38 siliconen sticks/ringen (BPA-vrij en vaatwasmachinebestendig) om lettervormen te oefenen, siliconen spelmat, stapelbare opslag voor spelstukken & 4 game-apps: ABC's, kostuumfeest, verhalen en Squiggle Magic.
Bestseller Nr. 6
Osmo - Pizza Co. Starter Kit voor iPad - Leeftijden 5-12 - Communicatieve vaardigheden en wiskunde - (Osmo iPad Base Inbegrepen)
 • OSMO IS MAGIC: Leuke en bekroonde leerspellen. Kinderen communiceren met echte handstukken en een iPad, waardoor de spelstukken en acties van een kind tot leven komen (geen wifi nodig voor spelen). Een Osmo Base voor iPad is inbegrepen, een iPad is niet inbegrepen, beide zijn vereist voor gameplay.
 • ONDERLEZEN: Maak pizza voor klanten, verzamel betalingen en breng verandering aan (dollars/munten), en leer de winstgevendheid van uw bedrijf. Aanvullende spelconcepten zijn onder meer: optellen, aftrekken, breuken, mentale wiskunde, ontwerp- en communicatieve vaardigheden (Pizza Co.).
 • VAARDIGHEDEN GELEERD: Real-world (zakelijk) wiskunde, geld, optellen, aftrekken, breuken, snelle mentale wiskunde, run & grow a business, sociale interactie, luisteren, kritisch denken, oberservation, creatieve probleemoplossing & fundamentele bedrijfsconcepten. Osmo ziet en reageert op elke real-life beweging. Gericht op kinderen en liefde voor leren.
 • LEEFTIJD & CAPABILITEIT: Leeftijden 5-12+. Game is ontworpen voor beginners tot expertniveaus. Osmo maakt de voortzetting van het leren mogelijk. Realtime audio en visuele feedback laat kinderen leren door te experimenteren in een stressvrije omgeving.
 • WAT ZIT ER IN DE DOOS: Osmo Base & Reflector voor iPad, pizza/lade, Toppings, Geldtegels, Stapelbare opslag voor spelstukken & 1 Game-app: Pizza Co.
Bestseller Nr. 7
LICHIFIT Zes Vinger Game Joystick Trigger Handvat L1R1 Shooter Fire Doel Knop Gamepad Controller voor iPad Tablet PUBG Game Accessoires
 • Ergonomische grip, comfortabel gevoel, antislip, anti-zweet, knoppen zijn ontworpen volgens vingerpositie, eenvoudig te bedienen.
 • Zesvingerbediening zorgt ervoor dat verschillende spelbewerkingen worden bereikt. Hoge gevoeligheid geleidende siliconen, snelle reactie zonder vertraging.
 • Oplaadgat is gereserveerd voor opladen en de trigger blokkeert geen toetsen.
 • Zacht siliconen ontwerp beschermt uw apparaat tegen uitglijden en toevallige slagen.
 • Veer + schroefaanpassing helpt de trekker om steviger te fixeren. U kunt de triggerpositie aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur.
Bestseller Nr. 8
Game Controller voor iPhone, Megadream MFi mobiele draadloze Gamepad Joystick voor iOS/Android, compatibel met iPhone 13/12, Samsung Galaxy, Nokia, OPPO, Google, Direct Play (zwart)
 • MFI-certificering: voor iPad-controller heeft MFi-certificering, die perfect geschikt is voor iOS 13.4+ versie. Je kunt eenvoudig de meeste controllergames spelen die zijn gedownload uit de app store zonder simulator, en direct spelen
 • Compatibele modellen: voor iOS-gamecontrollers zijn compatibel met iOS 13.4+ versies, zoals iPhone 13 mini/13, voor iPhone 13 Pro/Max, voor iPhone 12/12 Pro/12 Mini, voor iPhone 11/11 Pro/Max, voor iPhone Xs, XR X, 8 Plus, 8, 7 Plus, 7 6S 6, voor iPad/Pro Air Min/Mini 6
 • Speel een verscheidenheid aan games: voor iPhone ondersteunt gamepad een verscheidenheid aan games, zoals: Apex Legend Mobil, CALL of DUTY Mobile, Modern Combat 5, Asfalt 8/9 en Contra Returns, enz. [Niet compatibel met Fortnite en PUBG MOBILE]
 • Snel opladen: MFi bluetooth-controller heeft een standaard type C-interface, ingebouwde high-efficiency 550 mAh lithiumbatterij, sneller opladen en minder vertraging. Met de batterij met grote capaciteit kan het spel batterijproblemen kwijt raken.
 • Wake-up functie: Zodra deze draadloze gaming-controller is gekoppeld aan je console of mobiele telefoon, kan hij automatisch verbinding maken met de console zonder nieuwe koppeling
UitverkoopBestseller Nr. 9
SteelSeries Nimbus+ draadloze gamecontroller - oplaadbaar - voor iPhone, iPad, iPod en Apple TV
 • Officieel gelicentieerd door Apple - werkt met alle Apple-producten, waaronder iOS-, iPadOS- en tvOS-apparaten
 • Ingebouwde oplaadbare batterij - tot 30 uur gamen op één keer opladen
 • enorme selectie games - compatibel met duizenden titels uit de App Store en Apple Arcade
 • D-pad-knoppen met een merkbare klik - De pijltoetsen geven nu snelle en duidelijke feedback met een merkbare klik
 • klikbare joystickknoppen - klikbare L3/R3-joystickknoppen bieden meer invoeropties in veel games
Bestseller Nr. 10
2 stks Game Joystick Trigger Handvat 6 Vinger L1R1 Shooter Fire Doel Button Controller voor iPad Tablet PUBG Game Accessoires
 • Niet geschikt voor mobiele telefoons. Hoogwaardig product. Zacht siliconen ontwerp beschermt uw apparaat tegen uitglijden en per ongeluk raken
 • Hoge gevoeligheid geleidende siliconen, snelle reactie zonder vertraging. Voorjaar + schroef aanpassing helpen de trekker om meer stevig vast te zetten
 • 6-vinger operatie zorgt voor verschillende spel operaties te bereiken. U kunt de triggerpositie aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur
 • Ergonomische grip, comfortabel gevoel, antislip, anti-zweet, knoppen zijn ontworpen volgens vingerpositie, eenvoudig te bedienen
 • Opladen gat is gereserveerd voor het opladen, en de trigger blokkeert geen sleutels

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste ipad games te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze ipad games-koopgids samengesteld.

Het beste ipad games vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste ipad games voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede ipad games-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor ipad games te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van ipad games erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald ipad games zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over ipad games zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de ipad games kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste ipad games kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.