Beste infrarood verwarming van 2023 (TOP10)

De 10 beste infrarood verwarming beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

TRESKO infrarood verwarming, 3000 W, met afstandsbediening, elektrisch, voor op het terras, met 3 warmtestanden, terrasverwarming voor binnen en buiten, wandverwarming, infrarood verwarming,

 • Verwarm nu energiebesparend: dankzij het geïntegreerde directe verwarmingsproces warmt de TRESKO verwarming binnen enkele seconden op en zorgt zo voor optimale warmte en behaaglijk comfort. De gouden lichtbuis is 30% zuiniger en effectiever dan normale halogeenlampen en bespaart daarom extra elektriciteit. Bovendien wordt 90% van de energie omgezet in warmte, zonder dat het licht je verblind of voor stof en vuil zorgt. Perfecte terrasverwarmers voor mensen met een allergie.
 • Neem het zekere voor het onzekere: de infrarood verwarming kan variabel worden gebruikt: zowel binnen als buiten. De infrarood verwarming is bovendien corrosiebestendig. Gebruik de terrasverwarming bij het volgende feest in de tuin, in de horeca, op de camping, op de werkplaats of gewoon voor heerlijke warmte in je huis.
 • Individueel instelbaar: de TRESKO infrarood wandverwarming heeft 3 standen (1000, 2000 en 3000 W) die je met de afstandsbediening kunt instellen. Met de meegeleverde muurbeugel kan de verwarming op de muur worden gemonteerd, zodat hij ruimte bespaart.
 • Verstelbare kantelhoek en stil werkend: door de verstelbare hellingshoek kan de kwartsverwarming op basis van de situationele en persoonlijke behoefte worden aangepast. Door het uiterst stille geluidsniveau is de kachel ook ideaal als je in gesprek bent of slaapt.
 • Hoogwaardige kwaliteit: de terrasverwarming is robuust en duurzaam en beschikt over een roestvrij stalen beschermingsrooster en een aluminium behuizing. Het reflecterend effect van deze straalkachel zorgt bovendien voor een gerichte warmteontwikkeling in alle richtingen.
Bestseller Nr. 2

Infraroodverwarming, plafondmontage met thermostaat, afstandsbediening, 860 watt, plafondverwarming, infrarood, elektrische verwarming, verwarmingspaneel, oververhittingsbeveiliging, energiebesparend

 • Warmte: deze plafondverwarmer maakt gebruik van de nieuwste infraroodtechnologie, waardoor de warmtestraling zich comfortabel in de kamer verspreidt, de infraroodstralen van bovenaf lijken erg op de zonnestralen.Deze infraroodverwarming is de moeite waard als het buiten kouder wordt.
 • Ruimtebesparend: een infraroodverwarming voor aan het plafond betekent ook dat je ruimte kunt besparen, je hebt immers geen ruimte of plek aan de muur nodig om het infrarood verwarmingspaneel op te hangen.En als je bijvoorbeeld een kleine hal of entree hebt, weet je dat elke centimeter goud waard is!
 • Thermostaat en afstandsbediening: deze infraroodverwarming voor plafondmontage is uitgerust met een ingebouwde thermostaat en een aparte afstandsbediening, zodat je de gewenste functies zoals temperatuurinstelling en timer enz. voor deze infraroodverwarming kunt uitvoeren.
 • Stille elektrische verwarming: in vergelijking met andere traditionele verwarmingstoestellen maakt de infrarood verwarmingsplaat tijdens het gebruik geen geluid en stoort je niet terwijl je werkt of rust.
 • Vrije controle: deze infrarood plafondverwarmer heeft een stekker, je kunt hem rechtstreeks in het stopcontact steken of de stekker eruit halen en hem vastmaken, dan kun je hem bedienen met de meegeleverde afstandsbediening.
Bestseller Nr. 3

Infrarode Verwarming 580W Spiegel Verwarming met Aan/Uit Schakelaar Spiegel Verwarming Infrarode Muur Verwarming Plaat Verwarming Panel Elektrische

 • ❤ Spiegel en verwarming: de spiegel-infraroodverwarming met twee-in-één functie is zeer geschikt voor een aangenaam en comfortabel leven.
 • ❤ Milieuvriendelijk en energiebesparend: de infrarood verwarmingsplaat verwarmt als zonlicht, geen CO2-uitstoot, 50% kostenbesparing in vergelijking met andere verwarmingssystemen.
 • ❤ Gezond en veilig: infrarood wandverwarming heeft geen luchtcirculatie en behoudt een schone, stofvrije omgeving, oververhittingsbeveiliging, alle spiegelverwarmingen voldoen aan de veiligheidsnormen (CE, RoHS)
 • ❤ Fantastisch design: met zo'n smalle infraroodradiator hoef je je geen zorgen te maken dat de infraroodverwarming te veel ruimte inneemt. Montageaccessoires zijn ook inbegrepen en eenvoudig te installeren.
 • - -
Bestseller Nr. 4

KESSER® 1x infraroodverwarming 550 watt wandverwarming ✓ infrarood ✓ verwarming ✓ radiator | verwarmingspaneel| incl. Voetjes

 • 𝐄𝐅𝐅𝐄𝐂𝐓𝐈𝐄𝐅: Genereert verwarmingsgolven die direct worden doorgegeven aan elk vast materiaal in de kamer.
 • 𝐄𝐍𝐄𝐑𝐆𝐈𝐄 𝐁𝐄𝐒𝐏𝐀𝐑𝐄𝐍𝐃: Efficiënter en milieuvriendelijker dan conventionele radiatoren.
 • 𝐄𝐄𝐍𝐕𝐎𝐔𝐃𝐈𝐆 𝐆𝐄𝐁𝐑𝐔𝐈𝐊: Gemakkelijk te installeren met de meegeleverde accessoires.
 • 𝐎𝐍𝐆𝐄𝐌𝐀𝐊𝐊𝐄𝐋𝐈𝐉𝐊𝐄 𝐑𝐄𝐈𝐍𝐈𝐆𝐈𝐍𝐆: Ook eenvoudig te gebruiken en schoon te maken.
 • 𝐏𝐀𝐈𝐍𝐓𝐀𝐁𝐄𝐋: Bovendien kan het in elke kleur worden geverfd, zodat je het kunt aanpassen aan je inrichting.
Bestseller Nr. 5

KESSER® Staande warmtestraler, infraroodverwarming, elektrische warmtestraler, energiezuinige verwarming 1200 watt voor binnenruimte of terras met 360° oscillatie, IP55

 • Krachtig: onze elektrische terrasstraler is 30% effectiever dan normale halogeenbuizen en bespaart daardoor stroom. Deze warmtestraler kan in twee warmtestanden worden ingesteld: Twee warmtestanden zorgen daardoor voor een individuele warmte. Geniet dankzij de hoge prestaties van een intensieve warmte in je tuin, op je terras of op je balkon. dankzij de geïntegreerde koolstof verwarmingselementen wordt tot 90% van de energie omgezet in warmte, zonder dat je verblind wordt.
 • Zacht met oscillatiefunctie: Je kan het apparaat aandoen en de luidsterkte zal je niet storen als je wil gaan slapen of praten met je vrienden in de tuin. Optimaliseer de warmtestraling: onze torenverwarming maakt een individuele afstemming mogelijk, afhankelijk van de situatie en de persoon. Daarnaast kun je de oscillatiefunctie tussen 120 °-360 ° instellen. Met de handgreep aan de bovenkant kun je de mobiele verwarming overal mee naartoe nemen.
 • Effectief verwarmen: Bovendien geeft de torenverwarming straling af aan omliggende lichamen, oppervlakken en voorwerpen en zorgt voor een onmiddellijke warmteontwikkeling binnen 30 seconden. Dit heeft het voordeel dat ook bij winderige weersomstandigheden de warmte effectief wordt verdeeld. De stralingseffectieve constructie dankzij intelligente reflectie zorgt voor een ideale warmteontwikkeling. Verspil geen energie, stel de kachel individueel in om geen warmte te verliezen.
 • Gebruik buiten: De verwarming is vanwege zijn hoge kwaliteit een ideale keuze voor privé- en commercieel gebruik geworden. Met het design, de hoogwaardige afwerking en de functies zijn onze elektrische verwarmingen geschikt voor de moderne buitenruimte of de horeca. Dankzij de aangename stralingswarmte kunnen je gasten, vrienden en familie ook bij vochtig en koud weer buiten zitten. Je kunt de kachel flexibel op de gewenste plaats zetten.
 • Veiligheid: Het verwarmingssysteem is zelfs beschermd tegen hevige regen en wind. Plaats het apparaat zorgeloos buiten en geniet van de warmte. Want onze verwarming is corrosiebestendig en bovendien spatwaterdicht. Bovendien wordt de warmtestraler beschermd door een robuust beschermingsrooster van hoogwaardig roestvrij staal. De stabiele constructie zorgt voor een veilige kantelbeveiliging, want bij een helling van 45 graden schakelt de verwarming direct uit.
Bestseller Nr. 6

TERMOPLAZA Infrarood Verwarmingspaneel Convector Kachel 270 W tot 7 m2 - Infrarood Paneel Staand Elektrische Kachel - Electric Heater Energy Saver - Elektrische Verwarming - Infrared Heater Electric

 • Energie-efficiënte Technologie - Onze TermoPlaza infrarood kachel, combineert infrarood- en convectietechnologie voor optimale verwarming met laag energieverbruik. De reflecterende afscherming zorgt dat infrarood energie effectief de ruimte verwarmt, perfect als elektrische kachel
 • Duurzaam en Veilig - Gemaakt van hoogwaardige, niet-brandbare materialen voor langdurige betrouwbaarheid. Deze elektrische kachel voor binnengebruik garandeert een levensduur van 25 jaar en minimale belasting op het elektriciteitsnet voor duurzame veiligheid
 • Allergievriendelijk Comfort - Vervarming Termoplaza is ideaal voor binnengebruik, functioneert als infrarood elektrische verwarming, verwarmt door convectie objecten en personen zonder de lucht uit te drogen. Vermindert stofdeeltjes in de lucht, dit ir paneel is perfect voor mensen met allergieën
 • Slimme Thermostaat met Geheugenfunctie - Programmeerbaar voor dagelijkse of wekelijkse cycli met behoud van instellingen bij stroomuitval. Dit infrarood paneel komt met oververhittingsbeveiliging en dat zorgt voor extra veiligheid
 • Eenvoudige Installatie - Plaats het paneel op de vloer of monteer het aan de muur zonder extra vergunningen. Inclusief alle benodigde montagematerialen voor een snelle en probleemloze installatie van uw elektrische muur radiator of staand radiator
Bestseller Nr. 7

Onder Bureauverwarmer -Warme Benen - drie verwarmingsniveaus en timer - infrarood paneel elektrische verwarming mobiele verwarmingspaneel Draagbare Ruimteverwarmer

 • Stralingswarmte en aangename dieptewarmte waar je maar wilt. Het opvouwbare IR-paneel wordt op een rechte ondergrond uitgeklapt en direct om je voet geplaatst.
 • De voeding gebeurt via een standaard stopcontact. Met slechts ca. 165 watt bereikt de ondertafelverwarming een temperatuur tot 65 °C.
 • De intensiteit van de stralingswarmte kan in 3 standen worden ingesteld. De bediening gebeurt via het aan de verwarming aangebrachte bedieningselement.
 • Voor een veilige werking zorgt een geïntegreerde timer, die na 3 uur de ondertafelverwarming van de voeding scheidt. Zo zul je nooit vergeten om het uit te schakelen.
 • Daarnaast beschikt de tafelverwarming over een kantelschakelaar, die bij het omvallen van het vouwpaneel de werking instelt.
Bestseller Nr. 8

Klarstein Wonderwall - infrarood verwarming, wandverwarming, koolstofkristaltechniek, weektimer, automatische uitschakelfunctie, geschikt voor mensen met allergieën, IP24, verwarmingspaneel 30 x 100 cm, 300 watt, wit

 • MODERN: De Klarstein Wonderwall infraroodstraler zorgt voor een revolutie in verwarming met moderne technologie. Het grote verwarmingspaneel kan superplat direct aan de wanden worden gehangen en vervult zo zijn verwarmende functie op een uiterst ruimtebesparende manier.
 • INFRAROODWARMTE: Met een sterke output verspreidt de wandverwarming zeer aangename infraroodwarmte voor de menselijke huid, waarmee de warmte specifiek wordt afgegeven aan de mensen in de omgeving en niet in de ruimte.
 • EXTREEM ENERGIEZUINIG: Het Klarstein verwarmingspaneel is extreem energiezuinig: dankzij het gebruik van Carbon Crystal Infrared wordt tot 95% van het vermogen omgezet in warmtestraling.
 • SLIMME TECHNOLOGIE: Doordat de verwarming is uitgerust met een thermostaat en doordachte functies zoals de automatische uitschakelfunctie en open raam detectie, kan de infrarood verwarming ook aan de meest veeleisende eisen voldoen.
 • WEKELIJKSE TIMER: Met een instelbare wekelijkse timer kunnen de verwarmingstijden voor elke weekdag worden geprogrammeerd. En aangezien de Wonderwall zonder ventilator werkt, wordt er geen stof opgeblazen - dit maakt de kachel de ideale keuze voor mensen met allergieën.
Bestseller Nr. 9

Könighaus infraroodverwarming - 1200 watt + 5 jaar fabrieksgarantie ✓ Dubbele oververhittingsbeveiliging ✓ Voor wandmontage ✓ inclusief thermostaat

 • ✔️ HOOG VERWARMEND VERMOGEN - Dankzij onze jarenlange ervaring met infraroodtechnologie kunnen we een hoge warmteopbrengst garanderen. Vermogen | verwarmd oppervlak: 300 W | 3-8 m²; 360 W | 4-10 m²; 450 W | 5-12 m²; 600 W | 8-16 m²; 800 W | 11-21 m²; 1000 W | 14-26 m²; 1200 W | 18-29 m²
 • ✔️ GEGARANDEERDE LEVENSDUUR - Könighaus infraroodverwarmingen zijn onderhoudsvrij en worden geleverd met 10 jaar fabrieksgarantie en 30 dagen tevredenheidsgarantie.
 • ✔️ RANK DESIGN - Hoogwaardige aluminium frames met poedercoating voor een eenvoudig en onopvallend design van onze infraroodverwarming.
 • ✔️ GROENE VERWARMING - Infrarood-wandverwarming is een gezonde vorm van verwarming omdat de rechtstreekse warmte geen luchtcirculatie veroorzaakt. Dit is vooral van voordeel voor mensen met huisstofallergie en reumapatiënten
 • ✔️ OMVANG VAN DE LEVERING - Incl. montagemateriaal, thermostaat & 1,80 m kabel. Dit product is alleen geschikt voor goed geïsoleerde ruimtes of voor incidenteel gebruik. Voor optimaal gebruik raden we het gebruik van een thermostaat aan
Bestseller Nr. 10

TRESKO Glazen convector 2000W APP WiFi | Elektrische kachel incl. afstandsbediening | Glas Convector verwarming Touch & LCD Display | Elektrische verwarming vloer- of wandunit (Zwart)

 • ENERGIEBESPARENDE VERWARMING NU: De TRESKO glasconvector warmt binnen enkele seconden op dankzij het aluminium verwarmingselement, dat zorgt voor optimale warmte en behaaglijk comfort. Het reflectoreffect van deze elektrische kachel zorgt er bovendien voor dat de warmte in alle richtingen wordt gericht.
 • STAND OF AAN DE MUUR: Gebruik de kachel als wandkachel, standkachel of plafondkachel. Met de meegeleverde muurbeugel is de elektrische kachel eenvoudig aan elke muur te bevestigen. Onze convectorkachel zorgt voor een behaaglijke warmte in het interieur.
 • BEDIENBAAR DOOR APP & AFSTANDSBEDIENING: De verwarming kan worden bediend via een LCD-display (touch), via APP (Smart-Life APP) of afstandsbediening. De APP kan worden gebruikt om de temperatuur of de timer te veranderen of om de straalkachel aan of uit te zetten.
 • MET TIMER & ZEER STIL: De timerfunctie maakt een individuele instelling van 1 - 24 uur mogelijk. Dankzij het extreem stille geluidsniveau kan de kachel ook ideaal worden gebruikt terwijl u slaapt of praat. Bovendien beschikt de TRESKO vlakke kachel over een kinderbeveiliging, oververhittingsbeveiliging en een vorst- en verwarmingsmodus.
 • HOGE KWALITEIT: Zeer robuuste en duurzame radiator, optioneel instelbaar tussen 5 - 50°C. Bovendien kan een individuele weekmodus worden ingesteld. De voeten zorgen ook voor een stabiele ondergrond.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste infrarood verwarming te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze infrarood verwarming-koopgids samengesteld.

Het beste infrarood verwarming vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste infrarood verwarming voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede infrarood verwarming-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor infrarood verwarming te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van infrarood verwarming erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald infrarood verwarming zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over infrarood verwarming zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de infrarood verwarming kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste infrarood verwarming kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.