Beste infrarood verwarming van 2023 (TOP10)

De 10 beste infrarood verwarming beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Infraroodverwarming Tristar - 425 W - Infrarood verwarmingspaneel - Laag energieverbruik - Hoge efficiëntie - Instelbare thermostaat - KA-5090

 • Infrarood: deze verwarming werkt door middel van straling. Het verwarmt niet de lucht, maar de objecten, oppervlakken en meubels eromheen, die op hun beurt de warmte zullen reflecteren. Dit is een sneller, efficiënter, gezonder, milieuvriendelijker en zuiniger verwarmingssysteem dan conventionele convectieradiatoren.
 • Instelbaar: Stel de gewenste temperatuur in tot 37°C met behulp van de verstelbare thermostaat!
 • Efficiënt: Dit infraroodpaneel, met een vermogen van 425 W, is ideaal voor een gelijkmatige verwarming van uw kamer. Bovendien is het gemaakt van gips, waardoor u het naar wens kunt schilderen om het aan te passen aan de kleur van uw gekozen kamer.
 • Veilig: Dankzij de oververhittingsbeveiliging wordt overmatige verwarming en overbelasting van uw elektrisch systeem voorkomen.
 • Eenvoudige installatie: Bevestig de meegeleverde poten en plaats dit infraroodpaneel in de kamer van uw keuze. Verplaats het moeiteloos van de ene naar de andere ruimte.
Bestseller Nr. 2

Onder Bureauverwarmer -Warme Benen - drie verwarmingsniveaus en timer - infrarood paneel elektrische verwarming mobiele verwarmingspaneel Draagbare Ruimteverwarmer

 • Stralingswarmte en aangename dieptewarmte waar je maar wilt. Het opvouwbare IR-paneel wordt op een rechte ondergrond uitgeklapt en direct om je voet geplaatst.
 • De voeding gebeurt via een standaard stopcontact. Met slechts ca. 165 watt bereikt de ondertafelverwarming een temperatuur tot 65 °C.
 • De intensiteit van de stralingswarmte kan in 3 standen worden ingesteld. De bediening gebeurt via het aan de verwarming aangebrachte bedieningselement.
 • Voor een veilige werking zorgt een geïntegreerde timer, die na 3 uur de ondertafelverwarming van de voeding scheidt. Zo zul je nooit vergeten om het uit te schakelen.
 • Daarnaast beschikt de tafelverwarming over een kantelschakelaar, die bij het omvallen van het vouwpaneel de werking instelt.
Bestseller Nr. 3

Infraroodverwarming, plafondmontage met thermostaat, afstandsbediening, 860 watt, plafondverwarming, infrarood, elektrische verwarming, verwarmingspaneel, oververhittingsbeveiliging, energiebesparend

 • Warmte: deze plafondverwarmer maakt gebruik van de nieuwste infraroodtechnologie, waardoor de warmtestraling zich comfortabel in de kamer verspreidt, de infraroodstralen van bovenaf lijken erg op de zonnestralen.Deze infraroodverwarming is de moeite waard als het buiten kouder wordt.
 • Ruimtebesparend: een infraroodverwarming voor aan het plafond betekent ook dat je ruimte kunt besparen, je hebt immers geen ruimte of plek aan de muur nodig om het infrarood verwarmingspaneel op te hangen.En als je bijvoorbeeld een kleine hal of entree hebt, weet je dat elke centimeter goud waard is!
 • Thermostaat en afstandsbediening: deze infraroodverwarming voor plafondmontage is uitgerust met een ingebouwde thermostaat en een aparte afstandsbediening, zodat je de gewenste functies zoals temperatuurinstelling en timer enz. voor deze infraroodverwarming kunt uitvoeren.
 • Stille elektrische verwarming: in vergelijking met andere traditionele verwarmingstoestellen maakt de infrarood verwarmingsplaat tijdens het gebruik geen geluid en stoort je niet terwijl je werkt of rust.
 • Vrije controle: deze infrarood plafondverwarmer heeft een stekker, je kunt hem rechtstreeks in het stopcontact steken of de stekker eruit halen en hem vastmaken, dan kun je hem bedienen met de meegeleverde afstandsbediening.
Bestseller Nr. 4

Könighaus infraroodverwarming 600 Watt, model van vorig jaar, wit gelakt frame, TÜV, elektrische verwarming met oververhittingsbeveiliging, inclusief thermostaat

 • Wattage en verwarmingsoppervlak: 600 W / 8-16 m²; 800 W / 11-21 m²; 1000 W / 14-26 m²; 1200 W / 18-29 m²
 • Slanke vorm: onze infraroodverwarming heeft dankzij het hoogwaardig gepoedercoate aluminium frame een eenvoudig en onopvallend design
 • Groen verwarmen: infraroodverwarmingen zijn een gezonde vorm van verwarmen, want door de directe warmte ontstaat geen luchtcirculatie. Dit is bijzonder goed voor mensen met een huisstofallergie en reumapatiënten
 • Inhoud van het pakket: montagemateriaal, thermostaat en een kabel van 1,80 meter. Dit product is alleen geschikt voor goed geïsoleerde ruimtes of voor incidenteel gebruik. Voor een optimaal gebruik raden we aan een thermostaat te gebruiken
UitverkoopBestseller Nr. 5

Elektrische Kachel Zuinigste Infrarood Verwarming, 1500W Elektrische Verwarming met Afstandsbediening en Touch-Led 24H Timer 90°Oscillatie 3 Modi, ECO Keramische Kachel Oververhittingsbeveiliging

 • ▶【Touch-LED-Kachel met Afstandsbediening】: De elektrische verwarming heeft een LED-scherm en thermostaat voor nauwkeurige temperatuurregeling. Het is de ideale elektrische verwarming voor de slaapkamer, kantoor of thuiskantoor. De draadloze afstandsbediening geeft u controle over temperatuur en oscillatie.
 • ▶ 【90° Oscillatie en 12H Timerfunctie】: Tot de bijzondere kenmerken van de verwarming behoren de interne oscillatiefunctie voor de warme luchtcirculatie en de timerinstelling, die kan worden ingesteld van 1 uur tot 12 uur om de verwarming te starten of te stoppen. Te gebruiken met een afstandsbediening of met het bedieningspaneel op de heater. Ideaal voor het voorverwarmen van uw slaapkamer, kantoor, badkamer, keuken of andere koude ruimtes.
 • ▶【3 Modi ECO met Thermostaat】: de elektrische verwarming heeft 3 modi. Lage verwarmingsmodus: 900 W; Hoge verwarmingsmodus: 1500 W; ECO-energiebesparende modus. Geschikt voor het hele jaar door, geschikt voor badkamer, kamer, kantoor en soortgelijke plaatsen. Selecteer eenvoudig een temperatuur tussen 20-35° en de elektrische ventilatorkachel past de modi automatisch aan.
 • ▶ 【VEILIGE Keramische Ventilatorkachel】: met kantelveiligheidsschakelaar, bescherming tegen oververhitting en innovatieve vlamvertragende materialen. Als delen van de kachel oververhit raken of kantelen, of als de hond of kat het apparaat per ongeluk omstoot, wordt de elektrische luchtverhitter automatisch uitgeschakeld om uw veiligheid te garanderen. Onze mobiele kachels en elektrische luchtverhitters zijn vervaardigd op basis van keramische verwarmingstechnologie en zijn energiebesparende, stille luchtverhitters!
 • ▶【Snelle Verwarming en Energiebesparing】: de elektrische ventilatorkachel kan met PTC-keramische verwarmingstechnologie snel warmte genereren in 2 seconden. De keramische verwarming warmt snel op met een vermogen van max. 1500 watt. De krachtige warmte zorgt voor een warme ervaring in de koude winter. Deze energiebesparende elektrische kachel met ventilator bespaart je veel energie en geld.
Bestseller Nr. 6

blumfeldt Heat Guru - infrarood verwarming, standkachel, elektrische verwarming, 350/700 watt, IR ComfortHeat, 2 verwarmingsniveaus, oscillatie: 360 ° / 120 °, IPX4, compact, handgreep, zwart

 • ONTWERP: Sterke verwarmingsprestaties in een compact ontwerp: de blumfeldt Heat Guru 360 mini infraroodstraler zorgt het hele jaar door voor behaaglijke warmte binnen en buiten!
 • TECHNOLOGIE: De blumfeldt Heat Guru 360 Mini infraroodstraler verwarmt niet alleen de omgevingslucht, maar gebruikt ook de IR ComfortHeat-technologie om warmte rechtstreeks over te brengen op de mensen en objecten die het verlicht volgens het principe van de zon.
 • OSCILLATIEFUNCTIE: Het verwarmingselement met 700 of 350 watt zorgt voor een hoog verwarmingsvermogen en effectieve straling. De oscillatiefunctie verdeelt de warme lucht in een hoek van 360 ° of 120 °.
 • EVEN: Afhankelijk van de gekozen hoek draait de kolom langzaam heen en weer in het overeenkomstige gebied en voorziet het te verwarmen oppervlak optimaal en gelijkmatig van warmte.
 • VEILIG: Aan de veiligheid is ook gedacht: het apparaat kan altijd probleemloos van buitenaf worden aangeraakt dankzij het gecoate cool-touch-rooster en de geïntegreerde kantelbeveiliging zorgt betrouwbaar voor automatische uitschakeling.
Bestseller Nr. 7

KESSER® Infraroodverwarming energiebesparend infrarood staand & wandmontage elektrische verwarming 500 W met afstandsbediening thermostaat & app-besturing elektrisch verwarmingspaneel verwarming

 • Temperatuurstand en instelbare temperatuur: je kunt met een druk op de knop heel gemakkelijk de temperatuur verhogen of verlagen. Kies uit verschillende programma's het voor jou perfect afgestemde programma en geniet van de warmte. Een geïntegreerde thermostaat meet de temperatuur voor jou en geeft je in real-time de huidige temperatuur aan. Via een eenvoudige druk op de knop kun je ook de gewenste temperatuur tot 37 °C instellen.
 • Ophangen of opstellen: zoek na het uitpakken van de verwarmingsplaat met een superplat design gewoon de gewenste muur voor de montage uit. Aantekenen, boren en de meegeleverde pluggen plaatsen en vervolgens met de schroeven de ophanging vastschroeven of monteer de praktische poten en zet de verwarming in de ruimte op – zo ben je bijzonder flexibel. Daarna kan niets een koude dag meer in de weg staan.
 • Veiligheid: ons verwarmingssysteem is gewoon de perfecte oplossing voor een snel dagelijks leven. Gecertificeerd met een IP44-beschermingsklasse wordt een optimale bescherming tegen spatwater gegarandeerd. Extra veiligheid garandeert een geïntegreerde oververhittingsbeveiliging, zodat onze oven in noodgevallen uitgeschakeld wordt en brandt niet mogelijk. Zo betreedt u ook na het douchen een heerlijk warme en aangename ruimte.
 • Hoogwaardig verwarmingssysteem: de hoogwaardige productie garandeert naast de functie ook een duurzaam en hoogwaardig verwarmingssysteem. Voor de warmtevorming door de infraroodstralen zorgen diverse platen, die door een montageplaat aan de achterkant en een voorpaneel worden vastgehouden. Opgebouwd door een plaat voor een ideale isolatie en een infrarood verwarmingselement wordt de best mogelijke warmteontwikkeling gegarandeerd.
 • App-functie, afstandsbediening en timer: dankzij de meegeleverde thermostaatafstandsbediening, de geïntegreerde Tuya app-functie of zelfs spraakfunctie die compatibel is met Alexa, Google Assistant en Siri, kun je de gewenste temperatuur gemakkelijk op afstand instellen. Onze radiator overtuigt bovendien met zijn timerfunctie.
Bestseller Nr. 8

XMTECH Thermostaat infraroodverwarming verwarmingspaneel infrarood verwarming elektrische verwarming met oververhittingsbeveiliging - 1000 W wit

 • Snelle en effectieve verwarming van de ruimtes: omdat de infraroodstralen de warmte bijna verliesvrij door de kamer transporteren en duurzaam verwarmen, gaat het om een zeer efficiënte en milieuvriendelijke verwarmingsmethode, die ideaal is voor woonkamer, slaapkamer en binnenruimtes
 • Voor wandmontage en geen complexe installatie: sluit het eenvoudig aan en het verwarmingspaneel is direct klaar voor gebruik.
 • Veilig, energiezuinig en milieuvriendelijk: met oververhittingsbeveiliging / overspanningsbeveiliging kan de platte koeler oververhitting van het apparaat voorkomen en is er geen ventilatie nodig.
 • 【Geen storende stof-, geur- of geluidsaandoening】 Vriendelijk voor dames, kinderen, ouderen en patiënten.
 • Verschillende insteltemperaturen voor verschillende perioden: één dag (24 uur) kan in 6 periodes worden onderverdeeld. Elke periode kan een temperatuur instellen. De temperatuur bereikt de insteltemperatuur volgens de openingstijd.
Bestseller Nr. 9

Ecowelle infraroodverwarming 1000 watt, gemaakt in Duitsland, elektrische witte verwarmingsplaat als energiebesparende elektrische verwarming, elektrische wandverwarming stofvrij en onderhoudsvrij voor flexibel gebruik

 • FLEXIBEL EN VEELZIJDIG GEBRUIK: de 1000W infraroodverwarming is zowel geschikt voor individuele kleine of grote ruimtes of in meerdere uitvoeringen voor het hele huis. Dankzij de dubbele geïntegreerde oververhittingsbeveiliging is het ook bijzonder veilig
 • VOORDELIG IN AANKOOP EN VERBRUIK: onze infraroodverwarming is volledig onderhoudsvrij en hoeft niet regelmatig tegen hoge kosten door een vakman te worden gerepareerd. Een montage achteraf van gericht meer warmteafgifte in bepaalde ruimtes was niet eerder zo voordelig en gemakkelijk
 • GEMAAKT IN DUITSLAND: Ecowelle levert sinds 2015 meer dan 50.000 elektrische verwarmingen aan tevreden klanten. Profiteer van onze ervaring in de productie van hoogwaardige wandverwarmingspanelen. Onze infraroodverwarmingsplaten zijn snel en gemakkelijk aan de muur of het plafond te monteren
 • ZONDER STOF EN ZONDER SCHIMMEL: omdat de verwarmingsplaat bijzonder dun is, verzamelt het stof zich niet zo gemakkelijk als op standaard verwarmingen. Bij infraroodpanelen is er ook geen behoefte aan de anders zo droge verwarmingslucht ZONDER STOF EN ZONDER SCHIMMEL: omdat de verwarmingsplaat bijzonder dun is, verzamelt het stof zich niet zo gemakkelijk als op standaard verwarmingen. Bij infraroodpanelen is er ook geen behoefte aan de anders zo droge verwarmingslucht
 • SNELLE, GERICHTE WARMTE, WAAR JE HET WILT: gebruik onze elektrische, 100% geruisloze wandverwarming specifiek en selectief waar je het nodig hebt. De warmte door infrarood is bijzonder aangenaam en gelijkmatig
Bestseller Nr. 10

Tristar infraroodverwarming - 550 W - Infrarood verwarmingspaneel - Laag energieverbruik - Hoge efficiëntie - Instelbare thermostaat - Wekelijkse programmering - KA-5094

 • Infrarood: deze verwarming werkt door middel van straling. Het verwarmt niet de lucht, maar de objecten, oppervlakken en meubels eromheen, die op hun beurt de warmte zullen reflecteren. Dit is een sneller, efficiënter, gezonder, milieuvriendelijker en zuiniger verwarmingssysteem dan conventionele convectieradiatoren.
 • Instelbaar: U kunt de gewenste temperatuur instellen tot 37°C met behulp van de instelbare thermostaat. Bovendien is het mogelijk om uw temperatuur voor de gehele week te programmeren, dagelijks en op verschillende tijdsintervallen.
 • Efficiënt: Dit infraroodpaneel, met een vermogen van 550 W, is ideaal voor een gelijkmatige verwarming van uw kamer. Bovendien is het gemaakt van gips, waardoor u het naar wens kunt schilderen om het aan te passen aan de kleur van uw gekozen kamer.
 • Veilig: De oververhittingsbeveiliging voorkomt dat het systeem te heet wordt en overbelast raakt. Bovendien schakelt het automatisch uit als de kamertemperatuur plotseling daalt dankzij de raamdetectie.
 • Eenvoudige installatie: u kunt deze radiator gemakkelijk aan uw muur bevestigen of de meegeleverde poten monteren om hem eenvoudig van de ene naar de andere kamer te verplaatsen, afhankelijk van uw behoeften.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste infrarood verwarming te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze infrarood verwarming-koopgids samengesteld.

Het beste infrarood verwarming vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste infrarood verwarming voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede infrarood verwarming-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor infrarood verwarming te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van infrarood verwarming erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald infrarood verwarming zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over infrarood verwarming zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de infrarood verwarming kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste infrarood verwarming kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.