Beste infrarood verwarming van 2022 (TOP10)

De 10 beste infrarood verwarming beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
KESSER® Infraroodverwarming energiebesparend infrarood staand apparaat & wandmontage elektrische verwarming 350 W met afstandsbediening thermostaat en app-bediening, elektrisch verwarmingspaneel, verwarming, convector, poten
 • Verbeterde prestaties en prestaties: je kunt met een druk op de knop heel gemakkelijk de temperatuur verhogen of verlagen. Kies uit verschillende programma's het voor jou perfect afgestemde programma en geniet van de warmte. Een geïntegreerde thermostaat meet de temperatuur voor jou en geeft je in real-time de huidige temperatuur aan. Via een eenvoudige druk op de knop kun je ook de gewenste temperatuur tot 37 °C instellen.
 • Opvangen of uitschuiven: zoek naar het uitpakken van de verwarmingsplaat met een SuperFlat-design gewoon de gewenste muur voor de montage. aantekenen, boren en de meegeleverde pluggen plaatsen en vervolgens met de schroeven de ophanging vastschroeven of monteer de praktische poten en zet de verwarming in de kamer op - zo ben je bijzonder flexibel. Daarna kan niets een koude dag meer in de weg staan.
 • Veiligheid: ons verwarmingssysteem is gewoon de perfecte oplossing voor een snel dagelijks leven. Gecertificeerd met een IP44 beschermingsklasse wordt een optimale bescherming tegen waterspatten gegarandeerd. Extra veiligheid biedt je een geïntegreerde oververhittingsbeveiliging, zodat onze oven in noodgevallen uitgeschakeld wordt en het niet mogelijk is om te branden. Zo kom je ook na het douchen een heerlijk warme en aangename ruimte in.
 • Hoogwaardig systeem: de hoogwaardige productie garandeert naast de functie ook een duurzaam en hoogwaardig verwarmingssysteem. Voor de warmtevorming door de infraroodstralen zorgen diverse platen, die door een montageplaat aan de achterkant en een frontplaat worden vastgehouden. Opgebouwd door een plaat voor een ideale isolatie en een infraroodverwarmingselement wordt de best mogelijke warmteontwikkeling gegarandeerd.
 • Perfect functioneel, versterken en versterken: dankzij de thermostaat afstandsbediening, de Tuya App-functie of zelfs spraakfunctie die compatibel is met Alexa, Google Assistant en Siri, kun je de gewenste temperatuur gemakkelijk op afstand instellen. Onze radiator overtuigt bovendien met zijn timerfunctie. Stel naast de temperatuur een gewenste periode inclusief de sterkte in en maak tijd- en weekplanningen.
Bestseller Nr. 2
Könighaus Infrarood verwarming 600 - 1200 watt met TÜV-keuring. Dubbele beveiliging tegen oververhitting. Radiator voor 1-29 m². Inclusief geïntegreerde, slimme thermostaat en app.
 • Onze prestatiekraker: dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van infrarood kunnen wij hoge verwarmingswaarden garanderen. Watt / Oppervlak: 600 W / 8-16 m²; 800 W / 11-21 m²; 1000 W / 14-26 m²; 1200 W / 18-29 m²
 • Gaat gegarandeerd lang mee.
 • Slanke vorm: onze infraroodverwarming heeft dankzij het hoogwaardig gepoedercoate aluminium frame een eenvoudig en onopvallend design.
 • Groen verwarmen: infraroodverwarmingen zijn een gezonde vorm van verwarmen, want door de directe warmte ontstaat geen luchtcirculatie. Dit is bijzonder goed voor mensen met een huisstof-allergie en reumapatiënten.
 • Verpakkingsinhoud: het is inclusief montagemateriaal, thermostaat en een kabel van 1,80 meter. Dit product is alleen geschikt voor goed geïsoleerde ruimtes of voor incidenteel gebruik. Voor een optimaal gebruik raden wij het gebruik van een thermostaat aan.
Bestseller Nr. 3
51x100cm infrarood paneel elektrische verwarming mobiele verwarmingspaneel
 • Stralingswarmte en aangename dieptewarmte waar je maar wilt. Het opvouwbare IR-paneel wordt op een rechte ondergrond uitgeklapt en direct om je voet geplaatst.
 • De voeding gebeurt via een standaard stopcontact. Met recht ca. 165 watt bereikt de ondertafelverwarming een temperatuur tot 65 °C.
 • De intensiteit van de stralingswarmte kan in 3 standen worden ingesteld. De bediening gebeurt via het op de verwarming aangebrachte bedieningselement.
 • Voor een veilige werking zorgt een geïntegreerde timer, die na 3 uur de ondertafelverwarming van de voeding scheidt. Dus je zult nooit vergeten het uitschakelen.
 • Daarnaast beschikt de tafelverwarming over een kantelschakelaar, die bij het omvallen van het vouwpaneel de werking instelt.
Bestseller Nr. 4
Könighaus Infraroodverwarming met verschillende thermostaten, 600 W
 • Verwarmt van 8-16 m² afhankelijk van de isolatie en de ruimtelijke omstandigheden.
 • Opmerking "Zeer goed" (1,4) en vergelijkingswinnaar bij de test van het Duitse Instituut voor productkwaliteit in samenwerking met de Goethe Universiteit.
 • 30 dagen tevredenheidsgarantie - 5 jaar fabrieksgarantie (zie garantieverklaring onder "Gedetailleerde verkoperinformatie")
 • Gezonde verwarming (geen stofwerveling), goed voor astma- en reumapatiënten.
 • Incl. kabel & geïntegreerde Könighaus Smart stekkerthermostaat - Dit product is alleen geschikt voor goed geïsoleerde ruimtes of voor incidenteel gebruik. Voor een optimaal gebruik raden wij het gebruik van een thermostaat aan.
Bestseller Nr. 5
2022 Nieuwe Infrarood Verwarming Ventilatorkachel, 600/1200W Ventilatorkachel Keramiek, Keramische Ventilatorkachel, Oververhittingsbeveiliging Voor Kamer, Kantoor, Badkame, Antidumping(zilver)
 • ☀【Hoge Prestaties】De Elektrische verwarming met een maximaal vermogen van 1200W werkt zeer stil (het volume is minder dan 20dB bij het maximale vermogen), 600W, 1200W, 2 verwarmingsniveaus en koude luchtmodus, zodat u hem beide in de winter kunt gebruiken en winter kan gebruiken in de zomer.
 • ☀【Energiebesparing】Maximaal verbruik van 1 kWh elektriciteit in 4 uur, gelijk aan 45 cent / 0,45 euro (berekend met 0,30 euro/kWh).
 • ☀【Veiligheid】 Met Oververhittingsbeveiliging en anti-dumpingbeveiliging, wordt deze automatisch uitgeschakeld wanneer de temperatuur een bepaalde temperatuur bereikt of omvalt, geschikt voor gebruik 's nachts en gezinnen met huisdieren.
 • ☀【Veiligheid】 Met oververhittingsbeveiliging en Antidumping wordt de energiebesparende draagbare verwarming automatisch uitgeschakeld wanneer de temperatuur een bepaalde temperatuur bereikt of neigt, geschikt voor gebruik 's nachts en gezinnen met huisdieren.
 • ☀【Ontwerp】 (L x B x H) 15,5 x 15,5 x 27 cm klein, alleen papier van A4-formaat nodig, gemakkelijk te gebruiken en op te bergen in zomer en winter.
Bestseller Nr. 6
KUMTEL Infrarood Staande Verwarming met thermostaat, infarotverwarming voor binnen en buiten, 2 warmtestanden, standapparaat, draagbaar, elegant design, 1200 watt, zwart
 • Snelle en efficiënte verwarming: de kamerverwarming verwarmt een gebied thuis of op kantoor snel en gelijkmatig op. Dankzij zijn compacte afmetingen is de elektrische verwarming ideaal voor gebruik binnenshuis zoals kantoor, bureau, thuis, slaapkamer, woonkamer en overal waar je hem nodig hebt.
 • Veiligheid gaat voor: de verwarming met automatische uitschakeling biedt betrouwbare bescherming tegen omvallen en oververhitting. Veilig voor gezinnen met kinderen of huisdieren die ze mogelijk omvallen.
 • Energiebesparend: het verwarmingstoestel stelt het bedrijfsvermogen tussen 1200 W en 600 W in, om energie te besparen.
 • Eenvoudig transport: met de ingebouwde draaggreep kun je de verwarming overal plaatsen waar je extra warmte nodig hebt.
 • Elegant design: de verwarming heeft een slank design en past probleemloos in het interieur van de meeste huizen. Het laat je huis er meer samentrekkend uitzien, sfeer en warmte. 2 jaar fabrieksgarantie bij je aankoop.
Bestseller Nr. 7
KESSER® Infraroodverwarming met afstandsbediening, 425 watt, ✓digitaal lcd-display, ✓ timer, ✓ wandverwarming, ✓ infrarood, ✓ radiator, ✓ verwarmingspaneel, incl. pootjes
 • Effectief energiegebruik: infraroodverwarming produceert verwarmingsgolven die direct op elk vast materiaal in de kamer worden overgedragen, zodat de warmte constant wordt afgevoerd. Geen vervelende opdwarrelen van stof.
 • Energie besparen: infraroodradiatoren zijn aanzienlijk efficiënter, energiezuiniger en milieuvriendelijker dan conventionele radiatoren. Oververhittingsbeveiliging ingebouwd. Geschikt voor elke ruimte: als wandverwarming en plafondverwarming.
 • Eenvoudig in het gebruik: Eenvoudige montage met bijgeleverde accessoires zonder de ruimte te moeten herinrichten. Bediening via LCD-display, met timer en ingebouwde thermostaat voor het behoud van de maximale temperatuur. Geen onderhoud nodig.
 • Tijdloos ontwerp: Extreem dunne en platte verwarming (1 cm) & bijzonder licht. Staat maar ongeveer 3 cm van de muur. Verwarmingspaneel kan in elke kleur worden gelakt om de verwarmingsplaats aan de inrichting van de ruimte aan te passen.
 • Afstandsbediening: Met de bijbehorende afstandsbediening kun je alle functies betrouwbaar en comfortabel op afstand bedienen. Verwarmingsinstellingen regelbaar, timer enz.
UitverkoopBestseller Nr. 8
Princess 01.348054.01.001 348054 Slimme infrarood paneelverwarmer - Verwarming electrisch - App en spraakgestuurd - 540 Watt,wit
 • Infrarood: deze verwarming werkt door infrarood straling. Het verwarmt niet de volledige ruimte met warme lucht, maar het vermarmt omliggende objecten, personen en muren die op hun beurt warmte reflecteren. Dit type infraroodverwarming is snel, efficiënt, gezonder, milieuvriendelijker en voordeliger dan conventionele of convectieverwarmingen
 • Netwerk: bedien je verwarming via de gratis Princess Home app of spraakbediening. Ook te bedienen via het digtiale LCD-scherm.
 • Instellingen en functies: temperatuur en timer zijn apart van elkaar in te stellen. Daarnaast is het ook mogelijk om je eigen programma's te creëren. Het is zelfs mogelijk om een weekplanning te maken.
 • Effectief: met zijn 540 watt is de paneelverwarming perfect geschikt voor het verwarmen van ruimtes tot 11 m². Door de carbonkristalplaat wordt de warmte gelijkmatiger verdeeld.
 • Eenvoudige installatie: bevestig het ultraplatte paneel aan de muur of plaats het op de grond met de meegeleverde steuntjes, wandhouder en boorhandleiding.
Bestseller Nr. 9
Princess Infrarood verwarming met netwerk, 540 W, gratis app, programmeerbaar met geïntegreerde thermostaat, plaat van carbon-kristalplaat, wit
 • Infrarood: deze verwarming werkt door straling. Het verwarmt niet de lucht, maar de omliggende personen, muren en meubels, die op haar kant de warmte reflecteren. Het is een snel, efficiënt, gezonder, milieuvriendelijker en voordeliger verwarmingssysteem dan conventionele radiatoren of convectieverwarmingen.
 • Netwerk: bedien je verwarming via het digitale lcd-scherm, de gratis HomeWizard Climate-app of spraakbediening. Stel je verwarming onderweg in, zodat je na het werk of van de vakantie terugkeert naar een gezellig huis.
 • Instellingen en functies: stel de temperatuur in, stel een timer in of maak tijdschema's voor elke ruimte in huis. Er is zelfs een weekplanner waarmee je je verwarming de hele week kunt plannen.
 • Efficiënt: met zijn 540 watt is dit infraroodpaneel perfect geschikt om ruimtes tot 11 m² te verwarmen. Dankzij de plaat van koolstofkristal wordt de warmte gelijkmatiger verdeeld.
 • Eenvoudige installatie: bevestig dit ultraplatte paneel aan de muur of plaats het met de meegeleverde poten op de grond.
Bestseller Nr. 10
2022 nieuwe ventilatorkachel, energiebesparend met thermostaat, ventilatorkachel keramiek infrarood verwarming 600/1200 W, elektrische verwarming voor ruimtes tot 30 m², oververhittingsbeveiliging, antidumping (zwart)
 • ☀【hoge performantie】Elektrische verwarming met een maximaal vermogen van 1200 W is zeer stil in gebruik (het volume bedraagt minder dan 20 decibel bij maximaal vermogen), 2 warmtestanden van 600 W, 1200 W en een koude luchtmodus, zodat je beide kunt gebruiken in de winter en zomer.
 • ☀【Energiebesparing】 maximaal verbruik van 1 kWh voor 4 uur, komt overeen met 45 cent / 0,45 euro (gebaseerd op de stroomprijs van 0,30 euro/kWh)
 • ☀【Veiligheid】met oververhittingsbeveiliging en anti-dumping-bescherming schakelt het energiebesparende draagbare verwarming automatisch uit wanneer de temperatuur een bepaalde temperatuur bereikt of kantelt, geschikt voor gebruik 's nachts en voor gezinnen met huisdieren.☀【Veiligheid】met oververhittingsbeveiliging en anti-dumping-bescherming schakelt het energiebesparende draagbare verwarming automatisch uit wanneer de temperatuur een bepaalde temperatuur bereikt of kantelt, geschikt voor gebruik 's nachts en voor gezinnen met huisdieren.
 • ☀【Ontwerp】 (L x B x H) 15,5 x 15,5 x 27 cm klein volume, neemt alleen de grootte van een vel A4-papier in, eenvoudig te gebruiken en in de zomer en winter op te bergen.
 • ☀【gemakkelijk te verplaatsen】 PTC keramische verwarming weegt slechts 1,5 kg, heeft een comfortabele grip en een lange stekkerkabel, die comfortabel is voor je beweging. De Infrarood staande verwarming ondersteunt schommelingen en is geschikt voor ruimtes tot 30 m²

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste infrarood verwarming te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze infrarood verwarming-koopgids samengesteld.

Het beste infrarood verwarming vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste infrarood verwarming voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede infrarood verwarming-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor infrarood verwarming te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van infrarood verwarming erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald infrarood verwarming zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over infrarood verwarming zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de infrarood verwarming kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste infrarood verwarming kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.