Beste infrarood thermometer van 2023 (TOP20)

Iedereen weet hoe belangrijk het is om het juiste gereedschap voor de klus te krijgen. Maar wanneer u een infraroodthermometer koopt, is het niet zo eenvoudig als een hulpmiddel oppakken en gebruiken. Er zijn zoveel verschillende soorten infraroodthermometers op de markt dat u misschien niet zeker weet welke u moet kiezen.

Dit artikel geeft u enig inzicht in waar u op moet letten bij een infraroodthermometer en hoe u de beste kunt kiezen voor uw behoeften.

De 20 beste infrarood thermometer beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Helect Digitale laserinfrarood thermometer pyrometer (-50 °C tot 550 °C) met LCD-verlichting

 • Helect De infraroodthermometer kan zowel dagelijkse als industriële temperatuurmeting worden gebruikt, zoals koken, koelen, staal, glas, kunststof, levensmiddelen enz. (Let op: de gemeten temperatuur voor mensen of dieren is niet correct.)
 • °C/°F omschakelbaar, automatische gegevensopslag, verlicht LCD, batterij-indicator, automatische uitschakelfunctie. 9 V batterij is inbegrepen.
 • Eenvoudige en snelle meting van temperaturen op veilige en rijvrije afstand. Opmerking: de diameter van het te controleren object moet groter zijn dan de laserpuntgrootte.
 • Ingebouwde rode laser voor nauwkeurig richten. Afstandsverhouding: 12:1, groot om een langeafstandsdoel te meten.
 • Meetbereik: -50 °C tot 550 °C tot 1022 °F; draagbaar en antislip ontwerp maakt het gemakkelijk om de temperatuur buiten en binnen te krijgen.
Bestseller Nr. 2

SOVARCATE Digitale infrarood thermometer, nauwkeurig contactloos, -32 °C tot 600 °C, instelbare emissiegraad, alarmfunctie bij hoog-/lage temperatuur, LCD-kleurendisplay, laserthermometer, pyrometer

 • ► [Volledige set apparatuur] Het SOVARCATE-meetpistool heeft niet alleen een kleurenlcd-beeldscherm dat de huidige Elektriciteitsniveau en temperatuur kan weergeven, maar bevat ook MAX/HOLD-gegevensfunctie, backlight-selectie en andere functies, een apparaatschakelaar die tussen Celsius en Fahrenheit schakelt, en een automatische uitschakelfunctie na 30 seconden inactiviteit.
Bestseller Nr. 3

Infrarood thermometer Digitaal temperatuurpistool Laservleesthermometer 58 ° F tot 1112 ° F (-50 ° C ~ 600 ° C) voor koken, voedsel, pizzaovens, grillen, motor, snoep, reparatie, industrie

 • ►【DIRECT EN NAUWKEURIGE TEMPERATUURMETING】Infraroodthermometer biedt nauwkeurige, contactloze metingen van -58°F tot 1112°F (-50℃~600℃), binnen 0,5 seconden. Laat de trekker los om de meetwaarden vast te leggen en de meetnauwkeurigheid te garanderen.
 • ►【INGEBOUWDE LASER VOOR VERBETERDE NAUWKEURIGHEID】De laserfunctie van de infraroodthermometer zorgt voor nauwkeurig richten met een verhouding van 12:1 en een nauwkeurigheid van +/- 1%. Verkrijg onmiddellijke oppervlaktemetingen voor thuis of professioneel gebruik met ongeëvenaarde nauwkeurigheid.
 • ►【VEELZIJDIGE DISPLAYRESOLUTIE】Infraroodthermometer met een LCD-display met een SCAN-pictogram voor moeiteloze bediening. Deze thermometer biedt directe metingen bij het overhalen van de trekker en houdt de metingen vast bij het loslaten met een prominent HOLD-pictogram, waardoor het vastleggen van gegevens wordt vereenvoudigd.
 • ►【MEET TEMPERATUREN VEILIG】deze contactloze infraroodthermometer is gemaakt voor veiligheid en maakt temperatuurmeting op afstand mogelijk, ideaal voor gevaarlijke of moeilijk bereikbare plaatsen. Perfect voor industrieel of huishoudelijk gebruik, waardoor de veiligheid wordt gegarandeerd zonder dat dit ten koste gaat van de nauwkeurigheid.
 • ►【DUURZAAM EN BETROUWBAAR】deze infraroodthermometer is gemaakt van materialen van topkwaliteit en is gebouwd om diverse omgevingen te doorstaan, waardoor nauwkeurigheid en betrouwbaarheid op de lange termijn worden gegarandeerd voor consistente temperatuurmetingen. Het is een essentieel hulpmiddel voor verschillende toepassingen, waaronder koken, barbecueën, voertuigreparatie en meer, het beste cadeau voor uw gezin.
Bestseller Nr. 4

Infrarood thermometer, digitale laserthermometer, contactloos -58 °F ~ 1112 °F (-50 °C ~ 600 °C), regelbaar stralingsvermogen - temperatuursensor voor koken/BBQ Freezer - thermometer voor vlees inbegrepen

 • ►【Andere toepassingsfuncties】Deze infrarood thermometer controleert zorgvuldig de temperatuur tussen -58 °C en 1112 °C (-50 °C tot 600 °C); schakel tussen de maten Celsius en Fahrenheit; heeft een LCD-achtergrondverlichting, zodat u de temperatuur ook in het donker kunt aflezen; Automatische uitschakelfunctie kan macht besparen
Bestseller Nr. 5

Laser Infrarood Thermometer Gun, -50 °C tot 550 °C (-50 °C tot 550 °C) Contactloze Laser Temperatuurpistool met instelbare emissiviteit & LCD-scherm voor koken/BBQ/Oven Pizza/Sencha/Koelkast/Auto

 • 【SNELLE MEASSURING LASERGUN】 — Ingebouwde laser richtte snel objecten en responstijd ≤0,5 seconden. Nauwkeurigheid: ±1.5% of ±1.5℃. Temperatuurbereik -120 ° F ~ 1100 ° F/-50 ° C ~ 550 ° C. Thermometer pistool is ideaal voor BBQ, water, auto, zwembad, ijs, buitentemperatuur, auto-onderhoud en huishouden.
 • "VERSITAIL INFRARED THERMOMETER】— LCD-scherm met achtergrondverlichting, °C/°F eenheden snelle conversie, release trigger automatische hold gegevens, automatische uitschakeling om energie te besparen, lage batterijindicatie, wat echt handig is voor uw test verschillende artikelen temperatuur.
 • 【DRAAGBARE LASER TEMP GUN】 — Anti-slip grip, compact en lichtgewicht is gemakkelijk te dragen en te bedienen. De afstand tot vlek verhouding is 12: 1, contactloze IR thermometer pistool veilig en snel te meten warme en koude goederentemperatuur.
 • "ANDERE DOEL】 —Onmiddellijke temperatuurmetingen auto-onderhoud, luchtlekken detecteren, koken, experimenteren, koeltemperaturen testen, huisreparaties uitvoeren en tal van andere taken
 • 【OVER ONS】 — Digitale laserthermometer wordt geleverd met 2 stuks 1.5V AAA-batterij. Gebruiksaanwijzing gemakkelijk te lezen. Als u een probleem ontmoet en laat het ons weten en we zullen proberen de tevreden service te bieden.
UitverkoopBestseller Nr. 6

medisana TM A79 contactloze infraroodthermometer, klinische thermometer, contactloze voorhoofdthermometer voor volwassenen, kinderen en baby's

 • Multifunctioneel: Met onze infraroodthermometer kunt u niet alleen uw lichaamstemperatuur bepalen, maar ook de temperatuur van oppervlakken en vloeistoffen, evenals de omgevingstemperatuur
 • Contactloos: de contactloze meting op het voorhoofd voorkomt op betrouwbare wijze dat ziekteverwekkers worden overgedragen
 • Geheugenfunctie: De klinische thermometer slaat automatisch de laatste 50 metingen op. De voorhoofdthermometer schakelt na 18 seconden automatisch uit
 • Functioneel: Onze voorhoofdthermometer heeft een extra groot en gemakkelijk af te lezen LCD-display. U kunt ook kiezen tussen Celsius en Fahrenheit
 • Visueel koortsalarm: Het visueel koortsalarm signaleert een verhoogde lichaamstemperatuur door een kleurverandering op het display
Bestseller Nr. 7

Aiuphing Thermometer, contactloze digitale infraroodthermometer voor koken, barbecue, vriezer, industrie, met achtergrondverlichting -50 ~ 400 °C, niet voor mensen, zonder batterijen

 • Meetbaar intern temperatuurbereik: -50 °C tot +400 °C. Kan worden gebruikt voor het koelen van thuis of voor het koken, voor het meten van levensmiddelen of voor dagelijks gebruik.
 • Snelle aflezing, groot lcd-scherm, hoge precisie (± 1 °C/°F), de infraroodthermometer kan worden gebruikt voor koken, grillen, autoreparatie, onderhoud en reparatie in het huishouden of voor andere huishoudelijke taken.
 • Temperatuurmetingen bij het uitvoeren van auto-onderhoud, reparaties thuis en een groot aantal andere taken.
 • Houd je handen veilig, meet de temperatuur zonder contact met het oppervlak.
 • Ingebouwde rode laser voor nauwkeurig richten, gekleurd groot scherm, duidelijke aflezing. De verhouding van afstand tot punt bedraagt 12: 1, wat betekent dat je het doel op grotere afstand kunt meten.
UitverkoopBestseller Nr. 8

Etekcity Digitale laser infrarood thermometer IR pyrometer contactloze temperatuurmeter temperatuurmeter, -50 tot +380 °C, LCD-verlichting, geel/zwart, lasergrip 774 (niet voor mensen)

 • Uitschakelbare displayverlichting en laserpointer, data-hold-functie, automatische uitschakeling (15 seconden)
 • Afstand tot de verhouding spot: 12:1 garandeert nauwkeurige resultaten, ook op grotere afstanden
 • Nauwkeurigheid: ± 2% of ± 2°C; responstijd: <0,5 seconden, zwakke batterij-indicator
 • Meetbereik: -50 tot +380 °C, -58 tot 716 °F, eenheid omschakelbaar naar °C en °F, emissiewaarde van 0,95
 • Breed scala aan toepassingen: warmwaterleidingen, kookplaten, aslagers, verwarming, airconditioning, levensmiddelen enz. Opmerking: met deze thermometer is niet geschikt voor de lichaamstemperatuur! Certificaten: CE, RoHS
Bestseller Nr. 9

Tilswall Infrarood Thermometer, Contactloos Laser-Temperatuurpistool, -50~800 °C, Regelbaar Emissievermogen, Thermometer-pistool, Keuken/Stroomcircuit/Industrie (Niet Voor Mensen)

 • 【Temperatuurbereik】het meetbereik van deze infraroodthermometer ligt tussen -50 °C en 800 °C, en wisselt naar wens tussen de temperatuurmetingen Celsius / Fahrenheit. Het heeft een breed meetbereik en kan je helpen om moeilijk aan te raken temperaturen te meten, zoals temperaturen boven het kookpunt en onder het invries-punt.
 • 【Lange afstandsmeting】 geïntegreerde rode laser voor mikken met hoge precisie, de verhouding tussen afstand en doel bedraagt 12: 1. Het object nauwkeurig meten, wordt niet verstoord door de omliggende objecten, wat betekent dat je het doel op een langere afstand kunt meten.
 • 【Dubbele hoge configuratie】 in combinatie met een thermobatterijsensor en een thermokoppelsonde van het type K heeft het de eigenschappen van een verhoogde infraroodreactiesnelheid en een verhoogde betrouwbaarheid. Nauwkeurige waarden kunnen worden afgelezen die zo hoog zijn als ± 1,5% in slechts 0,5 s. Het instelbare emissievermogen ligt tussen de 0,1 en de 0,99. De temperatuursonde van het type K kan metingen via contact uitvoeren, en de combinatie van metingen met en zonder contact maakt je temperatuurmeting gebruiksvriendelijker.
 • 【Eenvoudig te bedienen】automatische uitschakeling na 30 seconden om de levensduur van de batterij te verlengen. De weergave op het lcd-kleurenscherm met achtergrondverlichting maakt een beter onderscheid van de gegevens in één oogopslag mogelijk; eenheidsschakelaar (℃/℉).
 • 【Breed scala aan toepassingen】gebruik hem als je kookt en een barbecue voorbereidt, reparaties in huis uitvoert, elektrische, mechanische en automobielinstallaties in de gaten houdt en vele andere taken uitvoert. Het kan goede hulp bieden in het dagelijks leven.
Bestseller Nr. 10

Shkalacar Infrarood thermometer, contactloos digitaal temperatuurpistool -50 ° C tot 600 ° C (-150 ° F) voor koken, BBQ en industrieel (niet voor mens)

 • ★ Hoge nauwkeurigheid: Handheld infrarood thermometer met hoge prestaties en hoge nauwkeurigheid. De emissiviteit is instelbaar 0,1 - 0,99, waardoor de oppervlaktetemperatuur van verschillende objecten nauwkeuriger kan meten. (Druk lang op de °C/°F knop om aan te passen.)
 • ★ Optionele temperatuureenheden: Celsius (°C) en Fahrenheit (°F). De temperatuureenheid kan worden ingesteld op basis van uw behoeften.
 • ★ LCD-display: digitaal lcd-display met achtergrondverlichting, handig om 's nachts te lezen.
 • ★ Beste cadeau: dit temperatuurpistool is het beste kookhulpmiddel voor chef-koks en fijnproevers en een goede hulp bij autoreparaties en industriële activiteiten.
 • ★ Opmerking: deze digitale infraroodthermometer is niet geschikt voor lichaamstemperatuurtesten.
UitverkoopBestseller Nr. 11

Bosch Home and Garden infrarood warmtemeter UniversalTemp (-30°C...+500°C, gemakkelijk en precies meten, 3 vooringestelde materiaalgroepen, in E-Commerce kartonnen doos)

 • Breed temperatuurbereik: Met een meetbereik van –30 °C tot +500 °C kunt u de infrarode thermometer op eenvoudige wijze gebruiken om de oppervlaktetemperatuur van alledaagse objecten te meten
 • Gemakkelijk in het gebruik: Richt simpelweg het temperatuurpistool en vuur het af om nauwkeurige temperatuurresultaten te verkrijgen voor diepvriezers, ramen, pizzastenen enzovoort
 • Nauwkeurige resultaten: Verkrijg nauwkeuriger temperatuurmetingen door een keuze te maken tussen drie meetmethoden (op basis van het type materiaal)
 • Duurzaamheid: Onze producten zijn uitgerust met 'groene' feiten, meer informatie is hieronder te vinden
 • Leveromvang: UniversalTemp, 2x AA-batterijen, Folder emissiemodi, Gebruiksaanwijzing, E-Commerce kartonnen doos
UitverkoopBestseller Nr. 12

Bosch infrarood warmtemeter UniversalTemp (-30°C...+500°C, gemakkelijk en precies meten, 3 vooringestelde materiaalgroepen)

 • Breed temperatuurbereik: Met een meetbereik van –30 °C tot +500 °C kunt u de infrarode thermometer op eenvoudige wijze gebruiken om de oppervlaktetemperatuur van alledaagse objecten te meten
 • Gemakkelijk in het gebruik: Richt simpelweg het temperatuurpistool en vuur het af om nauwkeurige temperatuurresultaten te verkrijgen voor diepvriezers, ramen, pizzastenen enzovoort
 • Nauwkeurige resultaten: Verkrijg nauwkeuriger temperatuurmetingen door een keuze te maken tussen drie meetmethoden (op basis van het type materiaal)
 • Twee manieren om te meten: Druk op de trekker om één temperatuurmeting uit te voeren of hou de trekker ingedrukt terwijl u de thermometer beweegt voor continue metingen
 • Twee meeteenheden: Voor extra flexibiliteit kan het apparaat meetresultaten in zowel °F als °C weergeven
Bestseller Nr. 13

KETOTEK Infrarood Thermometer Digitale Laser Temperatuurmeter Gun IR Pyrometer -50℃~400 ℃ (-58~752℉) Contactloze Industriële Keuken Barbecue

 • ►Infrarood thermometerpistool met een temperatuur van -50 tot 400°C, geschikt voor de meeste plaatsen zoals barbecues, machines, auto's, koken, het meten van voedsel of dagelijks gebruik. LET OP: deze thermometer kan niet worden gebruikt voor lichaamstemperatuur.
 • ►Ingebouwde laser voor nauwkeurig richten: afstandsvlekverhouding: 12: 1, emissiviteit 0,95, nauwkeurigheid van ± 2%, responstijd van 500 ms, meet nauwkeurig het doel-IR-thermometerpistool. 2 AAA-batterijen zijn inbegrepen, 0% Hg Alkaline Batterij LR03, Meer vermogen, langere levensduur.
 • ►Gebruikersvriendelijkheid: groot scherm met achtergrondverlichting, automatische uitschakeling om batterij te sparen en data-hold-functie, ABS-materiaalschaal, metingen in Celsius of Fahrenheit.
 • ►Help u uit de buurt van de warmtebron te blijven, brandwonden te voorkomen en eenvoudig de oppervlaktetemperatuur van een voorwerp of vloeistof te meten.
 • ►Beste cadeau: kan worden gebruikt voor koken, barbecueën, thuisindustrie en reparatie. Gebruikt in combinatie met een vleesthermometer, is het beste culinaire hulpmiddel voor koks en fijnproevers en biedt een beter begeleid leven voor het dagelijks leven.
Bestseller Nr. 14

Infrarood Thermometer Digitale Laser Temperatuur Pistool MESTEK IR Pyrometer Contactloze -50°C ~ 800°C Kleuren LCD Alarmfunctie Instelbare Emissiviteit Keuken Barbecue Pizzaoven

 • 🥇 AANLEIDING NAUWKEURIG - Ingebouwd in 12 laserpointers, D: S = 12: 1, wat betekent dat doelen op grotere afstanden nauwkeurig kunnen worden gemeten dan de meeste andere IR-thermometers. De Franse temperatuur- en vochtigheidssensor HTU20 en de laserkop detecteren de omgeving nauwkeurig meten temperatuur en vochtigheid om nauwkeurige metingen te krijgen. Reactietijd: <0,5 s, ontvang onmiddellijk nauwkeurige metingen.
 • 🥇BREDE TOEPASSING - Meet temperatuur van -50 ° C tot 800 ° C (-58 ° F tot 1472 ° F) voor contactloze meting van oppervlaktetemperatuur. Geschikt voor een breed scala aan lage en hoge temperatuurmetingen. Gebruik deze functie bij het koken en grillen, het uitvoeren van geautomatiseerd onderhoud, het uitvoeren van reparaties aan huis, het bewaken van elektrische, mechanische, HVAC-, hoogwaardige vleeskuikens, pizzaovens, ovens en voertuigsystemen.
 • 🥇INSTELBARE EMISSIVITEIT EN TEMPERATUURALARM - De emissiviteit ligt tussen 0,1 en 1,0. Afhankelijk van het materiaal kunt u de emissiviteit instellen. We hebben ter referentie een specifieke emissiecoëfficiënttabel bij de handleiding gevoegd. De ingestelde temperatuur wordt bereikt bij de hoogste/laagste waarde en de rode indicator licht op.
 • 🥇SLIMME FUNCTIES ZIJN OVERAL BESCHIKBAAR. Een LCD-kleurendisplay met achtergrondverlichting kan de gegevens in één oogopslag beter onderscheiden. MAX / HOLD-gegevensfunctie; Achtergrondverlichting selectie; Eenheidsschakelaar (℃ / ℉); Indicatie batterij bijna leeg en automatische uitschakeling in 30 seconden om de levensduur van de batterij te verlengen (inclusief batterijen).
 • 🥇KEEP IT EN MILIEUVEILIGHEID, FCC. EN61010-1, EN60825 2 maanden onvoorwaardelijk retourbeleid en 24 maanden garantie. We streven ernaar om de BESTE producten mogelijk te maken. Als u niet 100% tevreden bent met het product, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen om eventuele problemen op te lossen. Opmerking! Dit product kan niet worden gebruikt om de lichaamstemperatuur te meten
Bestseller Nr. 15

Tilswall Industriële Infrarood Thermometer,Breed Bereik Digitale Laser Thermometer -50~600 ℃/-58~1112℉,Met Instelbare Emissiviteit en Hoog/Laag Temperatuuralarm Voor Glas/Koolstof/Grondstoffen

 • 【Nauwkeurige meting】Tilswall infrarood thermometer heeft een tijdmeetbereik tussen -50-600 ° C (-58 ~ 1112 ° F), fout ± 1,5% ° C, kan de emissiviteit tussen 0,1-0,99 instellen. De hoge kwaliteit thermopile sensor kan snel meetresultaten in 0,5 seconden, waardoor u efficiënt en nauwkeurig gebruik.
 • 【Verander de eenheid (℃ / ℉)】 Houd de MODE toets 2 seconden ingedrukt om de instelstatus van het instrument te openen en druk op de MODE toets om over te schakelen naar de temperatuur meeteenheid, nadat het eenheidssymbool op het display knippert, druk op de ▲ / ▼ toetsen om de eenheid van ℃ / ℉ te wijzigen.
 • 【 Doordacht ontwerp】 Het temperatuurpistool kan automatisch worden uitgeschakeld als het binnen 30 seconden niet wordt gebruikt, waardoor meer energie wordt bespaard, en het LCD-kleurenscherm geeft u een beter gevoel bij het gebruik.
 • 【Multiple Uses】Tilswall digitale laser thermometer is geschikt voor gebruik in vele gelegenheden, zoals het meten van voedsel bij het koken, en het meten van de temperatuur tijdens industriële productie, zoals glas, beton, metaal, koolstof, enz.
 • Inbegrepen in de verpakking】 1 x Tilswall infrarood thermometer, 2 x AAA 1,5V batterijen, 1 x gebruiksaanwijzing. Als u binnen 24 maanden een probleem hebt, neem dan contact met ons op. Maak u geen zorgen, we staan altijd voor u klaar.
Bestseller Nr. 16

Digitale Infraroodthermometer (-50℃~550℃), Contactloos Llasertemperatuurpistool met lcd-scherm, Temperatuurmeetpistool voor Barbecue, Oven, Instelbare Emissiviteit (niet voor mensen)

 • 🎅【SNEL METEN LASERGUN】— Ingebouwde laser die snel op objecten richt en een reactietijd van ≤0,5 seconden. Nauwkeurigheid: ± 1,5% of ± 1,5 . Temperatuurbereik -58 °F ~ 1022 °F/ -50 °C ~ 550 °C. Thermometerpistool is ideaal voor barbecue, water, auto, zwembad, ijs, binnentemperatuur buiten, auto-onderhoud en huishouden.
 • 🥩【VERSITAIL INFRAROOD THERMOMETER】— Verlicht LCD-scherm, °C/°F eenheden snelle conversie, ontgrendel trigger auto hold data, auto power off om energie te besparen, lage batterij indicatie, wat erg handig is voor het testen van verschillende artikelen temperatuur.
 • ☕【DRAAGBARE LASER TEMP GUN】-Antislip grip, compact en lichtgewicht is gemakkelijk te dragen en te bedienen. De afstand tot spotverhouding is 12: 1, contactloos IR-thermometerpistool, veilig en snel om de temperatuur van warme en koude goederen te meten.
 • 🍬【ANDERE DOEL—Directe temperatuurmetingen auto-onderhoud, luchtlekken detecteren, koken, experimenteren, koelkasttemperaturen testen, huisreparaties uitvoeren en tal van andere taken.
 • 🎁【OVER ONS】—Digitale laserthermometer wordt geleverd met 2 stuks 1.5V AAA-batterijen. Gebruiksaanwijzing makkelijk te lezen. Als je een probleem tegenkomt, laat het ons dan weten en we zullen proberen om de tevreden service te bieden.
Bestseller Nr. 18

Infrarood digitale oor- en voorhoofdthermometer, KKmier niet-contact medische temperatuurthermometer voor volwassenen kinderen baby en object oppervlak alarm op hoge temperatuur CE

 • 4 in 1 thermometer: KKmier voorhoofd en oor medische thermometer geschikt voor baby's, kinderen, volwassenen en objecten, het heeft drie modi voor verschillende groepen mensen: voorhoofdmodus voor volwassenen, voorhoofdmodus voor kind en oormodus voor kinderen van meer dan 3 maanden en het kan ook worden gebruikt om de temperatuur van objecten en kamer te meten.
 • Onze infraroodthermometer heeft een klinisch nauwkeurig kalibratie-algoritme in drie stappen dat de lichaamstemperatuur binnen een seconde nauwkeurig kan meten.
 • 【Koortsalarm】 Vier kleuren LCD-achtergrondverlichtingstemperatuurweergave: wit (opstarten), groen (normaal), oranje (milde koorts), rood (hoge koorts).
 • Gebruiksvriendelijk ontwerp: deze contactloze thermometer schakelt automatisch tussen voorhoofd en oormodus. Tegelijkertijd kan het schakelen tussen mute- en demute-modus. Het heeft ook de capaciteit om 40 sets herinneringen op te slaan. Bovendien heeft het een verscheidenheid aan nuttige functies: schakelen tussen ºC en ºF, automatische uitschakeling na 13 seconden niet-gebruik om energie te besparen.
 • Onze infraroodthermometer voldoet aan de CE- en ROHS-certificeringsnormen. Wij bieden 12 maanden garantie aan u vanaf de datum van aankoop, als u vragen, neem gerust contact met ons op, we blijven tot uw beschikking voor elke behoefte.
UitverkoopBestseller Nr. 19

Etekcity Digitale infrarood-thermometer, infrarood-pyrometer, contactloos, temperatuurmeter, -50 tot +550 °C, LCD-verlichting, geel/zwart

 • Uitschakelbare displayverlichting en laserpointer, gegevens-hold-functie, automatische uitschakeling (15 seconden).
 • Afstand tot de verhouding spot: 12:1 garandeert veiligheid en nauwkeurige resultaten, ook op grotere afstanden.
 • Nauwkeurigheid: ± 2% of ± 2 °C; responstijd: < 0,5 seconden, indicatie zwakke batterij, 9V-batterij meegeleverd.
 • Meetbereik: -50 tot +550 °C/-58 °F tot 1022 °F, eenheid omschakelbaar op °C en °F, emissiewaarde van 0,95
 • Breed toepassingsgebied: warmwaterleidingen, kookplaten, aslagers, verwarming, airconditioning, levensmiddelen enz. Opmerking: deze thermometer is niet geschikt voor lichaamstemperatuur. Certificaten: CE, RoHS.
Bestseller Nr. 20

KETOTEK Infraroodthermometer Laserthermometer Kanon Contactloze IR-thermometers voor voedsel -50 ~ 600 ℃ (-58 ~ 1112 ℉) Koken Pizzaoven

 • 【Wijd bereik meting】Meetbereik van -50℃~600℃ (-58℉~1112℉) maakt dit infrarood temperatuur pistool helpen u elke taak vol vertrouwen te doen in elk moment, vooral temperaturen boven het kookpunt en onder het vriespunt. Gebruik het bij het koken & BBQ, het uitvoeren van auto-onderhoud, het doen van elektriciteitsreparaties, luchtlekken en een groot aantal andere taken.
 • 【Beter nauwkeurigheid】Ketotek laser thermometer pistool volledig gebruik maken van de 12:1 afstand-to-spot verhouding infrarood laser, wat betekent dat u kunt meten grotere afstand in vergelijking met de meeste andere temperatuur pistool, met laser laat u weten dat u op het juiste object (nauwkeurigheid: ±1.5%). Voor betere nauwkeurigheid, adviseren wij de afstand tussen de thermometer en de voorwerpen ongeveer 14.2 duim (36cm) te zijn.
 • 【Dynamische levende temperatuurscan】Pull de trekker aan beign dynamische, levende temperatuur het ontdekken. Gebouwd in duurzaam ABS plastiek verstrekt weerstand tegen krassen, extreem milieu. U kunt de digitale lazerthermometer jarenlang gebruiken.
 • 【Multifunctioneel】Het backlight LCD scherm, ontworpen met Auto-Off functie om de levensduur van de batterij te verlengen, en beschikt over een lage batterij indicator zodat u nooit per ongeluk zonder sap komt te zitten (Hoge kwaliteit 2*AAA batterijen inbegrepen).
 • 【Veelzijdig gebruik】Dit Infrarode thermometerpistool maakt het gemakkelijker en veiliger om temperatuurlezingen in de keuken, garage, ventilatie, airconditioning (HVAC) installatie, tijdens huisreparaties, commerciële verwarming te nemen.

Het kiezen van de beste infraroodthermometer is niet altijd een gemakkelijke taak. Er zijn veel verschillende soorten infraroodthermometers en ze hebben allemaal hun eigen kenmerken die ze uniek maken. Het is belangrijk dat u uw onderzoek doet voordat u een aankoop doet.

Er zijn veel dingen waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een infraroodthermometer, waaronder het bereik, de nauwkeurigheid en de grootte. Sommige zijn ontworpen voor specifieke doeleinden, zoals het controleren van voedseltemperaturen of het nemen van temperatuurmetingen van planten. Er zijn er ook die voor beide doeleinden kunnen worden gebruikt, maar het is aan jou om te beslissen welke het beste bij je behoeften past.

De beste manier om de beste infraroodthermometer te kiezen, is door je onderzoek te doen en beoordelingen te bekijken op verschillende websites en forums die zijn gewijd aan buitenenthousiastelingen en mensen die een betrouwbaar hulpmiddel nodig hebben voor hun werk.

Wat zijn de verschillende soorten infraroodthermometers?

Infraroodthermometers worden gebruikt voor het meten van de oppervlaktetemperatuur. Ze gebruiken infraroodstraling om de temperatuur te meten. Dit komt omdat infraroodstraling door ondoorzichtige materialen zoals hout, papier, stof en metaal kan dringen.

De meest voorkomende soorten zijn:

 • Een basis-infraroodthermometer is een apparaat dat een lens en sensor gebruikt om de warmte te detecteren die wordt uitgestraald door een object ervoor. Het meet de temperatuur van het oppervlak van een object door de hoeveelheid warmte-energie te meten die wordt uitgestraald door zijn moleculen met een detector die de energie omzet in een elektrisch signaal dat kan worden gelezen door een computer of ander apparaat dat erop is aangesloten.
 • Een digitale infraroodthermometer maakt gebruik van sensoren die infraroodstraling detecteren en omzetten in elektrische signalen die kunnen worden gelezen door een computer of ander apparaat dat erop is aangesloten.
 • Infrarood thermometers die de infraroodstraling van warmtebronnen meten, worden in veel toepassingen gebruikt, waaronder voedselverwerking en engineering.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een infraroodthermometer?

Deze vraag wordt vaak gesteld in een kookles of wetenschapsles. De infraroodthermometer is een apparaat dat de temperatuur van een object kan meten zonder het aan te raken.

De voordelen van het gebruik van een infraroodthermometer zijn dat deze kan worden gebruikt om de temperatuur van voedsel te controleren zonder het te koken, wat het koken gemakkelijker en veiliger maakt. Het biedt ook nauwkeurigere metingen dan traditionele thermometers, die zijn ontworpen om het te meten voedsel aan te raken.

Infraroodthermometers zijn ook handig voor het meten van andere soorten temperaturen, zoals lichaamstemperatuur en stralingsniveaus van ruimtesondes.

Wat zijn de verschillende soorten sensoren die in een infraroodthermometer kunnen worden gevonden?

Infraroodthermometers zijn apparaten die de temperatuur van een object of een gebied detecteren. Ze hebben veel verschillende soorten sensoren die erin kunnen worden gevonden.

Om te begrijpen hoe infraroodthermometers werken, is het belangrijk om te weten welke soorten sensoren in deze apparaten worden gebruikt. Er zijn drie verschillende soorten sensoren die in een infraroodthermometer te vinden zijn:

 1. De emissiviteitssensor is een type sensor dat de verhouding tussen de uitgezonden en gereflecteerde straling van een object gebruikt om de temperatuur te berekenen.
 2. De reflecterende sensor is een type sensor dat lichtreflectie gebruikt om de temperatuur van objecten te detecteren. Dit kan door een lichtbron te gebruiken en vervolgens te meten hoeveel licht er door het object wordt weerkaatst of door een camera met infraroodfilters te gebruiken.
 3. De thermozuilsensor is een type sensor met veel kleine metalen staafjes die de temperatuur van objecten kunnen detecteren door de tijd te meten die elektronen nodig hebben om tussen de staven te bewegen. De emissiviteitssensor werkt door de verhouding tussen uitgezonden straling en gereflecteerde straling te berekenen. Deze verhouding wordt vervolgens gebruikt om de temperatuur van een object te berekenen.

Wat is het verschil tussen digitale en analoge infraroodthermometers?

Analoge infraroodthermometers zijn de traditionele thermometers die je in apotheken en drogisterijen kunt vinden. Ze gebruiken een naald om de temperatuur te meten die in het oppervlak van een object wordt gestoken. Digitale infraroodthermometers gebruiken een sensor om de temperatuur te meten en op een scherm weer te geven.

Digitale infraroodthermometers zijn nauwkeuriger dan analoge omdat ze de noodzaak van een naald elimineren die de meetwaarde met wel 100 graden Fahrenheit zou kunnen veranderen. Ze hebben ook minder bewegende delen, waardoor ze langer meegaan en gemakkelijker schoon te maken zijn.

Waarom zou u een professionele infraroodthermometer kopen?

Een infraroodthermometer is een apparaat dat infraroodstraling gebruikt om de temperatuur van een object te meten. Het wordt gebruikt in veel industriële toepassingen, waaronder de productie van levensmiddelen en farmaceutische producten.

Infraroodthermometers worden zowel door professionals als amateurs gebruikt om de temperatuur van verschillende objecten te meten. Ze zijn verkrijgbaar in zowel handheld- als professionele versies, waarbij handheld-versies goedkoper zijn dan hun professionele tegenhangers.

Professionele infraroodthermometers hebben een aantal voordelen ten opzichte van hun goedkopere tegenhangers, waaronder een betere nauwkeurigheid, een groter bereik en snellere responstijden. Overweeg er een te kopen als u op zoek bent naar iets dat u kan helpen uw kook- of bakprojecten te verbeteren.

Kost het meer om een professionele infraroodthermometer te kopen dan een niet-professionele?

Het antwoord is nee.

Het prijsverschil tussen professionele en niet-professionele infraroodthermometers is niet zo groot.