Beste infrarood thermometer van 2022 (TOP20)

Iedereen weet hoe belangrijk het is om het juiste gereedschap voor de klus te krijgen. Maar wanneer u een infraroodthermometer koopt, is het niet zo eenvoudig als een hulpmiddel oppakken en gebruiken. Er zijn zoveel verschillende soorten infraroodthermometers op de markt dat u misschien niet zeker weet welke u moet kiezen.

Dit artikel geeft u enig inzicht in waar u op moet letten bij een infraroodthermometer en hoe u de beste kunt kiezen voor uw behoeften.

De 20 beste infrarood thermometer beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Helect Digitale laserinfrarood thermometer pyrometer (-50 °C tot 550 °C) met LCD-verlichting
 • Helect Infrarood thermometers kunnen zowel dagelijkse als industriële temperatuurmeting worden gebruikt, zoals koken, koelen, staal, glas, kunststof, levensmiddelen enz. (Opmerking: de gemeten temperatuur voor mensen of dieren is niet correct)
 • Omschakelbaar °C/°F, automatische gegevensopslag, lcd-display met achtergrondverlichting, batterijweergave, automatische uitschakelfunctie. 9V-batterij is bij de levering inbegrepen.
 • Eenvoudige en snelle meting van temperaturen op veilige en rijvrije afstand. Opmerking: de diameter van het te controleren object moet groter zijn dan de grootte van de laserpunten.
 • Ingebouwde rode laser voor nauwkeurig richten. Afstandspot-verhouding: 12:1, groot om een langeafstandsdoel te meten.
 • Meetbereik: -50 °C tot 550 °C/-58 °F tot 1022 °F; draagbaar en antislip ontwerp maakt het gemakkelijk om de temperatuur buiten en binnen te houden.
UitverkoopBestseller Nr. 2
Etekcity Digitale infrarood-thermometer, infrarood-pyrometer, contactloos, temperatuurmeter, -50 tot +550 °C, LCD-verlichting, geel/zwart
 • Uitschakelbare displayverlichting en laserpointer, gegevens-hold-functie, automatische uitschakeling (15 seconden).
 • Afstand tot de verhouding spot: 12:1 garandeert veiligheid en nauwkeurige resultaten, ook op grotere afstanden.
 • Nauwkeurigheid: ± 2% of ± 2 °C; responstijd: < 0,5 seconden, indicatie zwakke batterij, 9V-batterij meegeleverd.
 • Meetbereik: -50 tot +550 °C/-58 °F tot 1022 °F, eenheid omschakelbaar op °C en °F, emissiewaarde van 0,95
 • Breed toepassingsgebied: warmwaterleidingen, kookplaten, aslagers, verwarming, airconditioning, levensmiddelen enz. Opmerking: deze thermometer is niet geschikt voor lichaamstemperatuur. Certificaten: CE, RoHS.
Bestseller Nr. 3
KETOTEK Laser thermometer pistool Infrarood thermometer Digitaal Geen contact Voedselthermometers -50 ℃ - 600 ℃ (-58-1112 ℉) IR-thermometer Professionele temperatuur-tester-recorder (geel)
 • LET OP: DIT PRODUCT IS NIET BESCHIKBAAR VOOR HET LICHAAMS TEMPERATUUR METEN. Laser Thermometer Gun is geslaagd voor de veiligheidstest, u kunt onze producten met vertrouwen gebruiken, we sturen er twee AAA-batterijen voor.
 • LET OP: DIT PRODUCT IS NIET BESCHIKBAAR VOOR HET LICHAAMS TEMPERATUUR METEN. Infrarood thermometerpistool met temperatuur van -50 tot 600 ° C (-58 ~ +1112 ° F), geschikt voor de meeste plaatsen, zoals barbecue, machine, auto, lichaamstemperatuur, enzovoort.
 • LET OP: DIT PRODUCT IS NIET BESCHIKBAAR VOOR HET LICHAAMS TEMPERATUUR METEN. Het digitale thermometerpistool kan u helpen weg te blijven van de warmtebron, brandwonden te voorkomen en eenvoudig de temperatuur van een voorwerp of vloeistof te meten.
 • Thermometer Infrarood Gun afstand spot ratio: 12: 1, Emissiviteit: 0,95 (vast), reactietijd: <500 ms; kan gemakkelijk worden omgeschakeld tussen ° C en ° F, LCD digitaal kan gemakkelijk de temperatuurgraad weergeven. LET OP: DIT PRODUCT IS NIET BESCHIKBAAR VOOR HET LICHAAMS TEMPERATUUR METEN
 • Elk stuk van onze producten wordt strikt geïnspecteerd voordat het wordt verkocht. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, alle ketotek-producten hebben een garantie van 12 maanden. LET OP: DIT PRODUCT IS NIET BESCHIKBAAR VOOR HET LICHAAMS TEMPERATUUR METEN
UitverkoopBestseller Nr. 4
Bosch infrarood warmtemeter UniversalTemp (-30°C...+500°C, gemakkelijk en precies meten, 3 vooringestelde materiaalgroepen)
 • Breed temperatuurbereik: Met een meetbereik van –30 °C tot +500 °C kunt u de infrarode thermometer op eenvoudige wijze gebruiken om de oppervlaktetemperatuur van alledaagse objecten te meten
 • Gemakkelijk in het gebruik: Richt simpelweg het temperatuurpistool en vuur het af om nauwkeurige temperatuurresultaten te verkrijgen voor diepvriezers, ramen, pizzastenen enzovoort
 • Nauwkeurige resultaten: Verkrijg nauwkeuriger temperatuurmetingen door een keuze te maken tussen drie meetmethoden (op basis van het type materiaal)
 • Twee manieren om te meten: Druk op de trekker om één temperatuurmeting uit te voeren of hou de trekker ingedrukt terwijl u de thermometer beweegt voor continue metingen
 • Twee meeteenheden: Voor extra flexibiliteit kan het apparaat meetresultaten in zowel °F als °C weergeven
UitverkoopBestseller Nr. 5
Eventek infrarood thermometer, infrarood-laserthermometer, contactloos -50 °C - 420 °C, digitaal temperatuurpistool, niet medisch, niet geschikt voor het menselijk lichaam om de temperatuur te meten
 • Meetbereik: -50 tot +420 °C, -58 tot 788 °F, eenheid omschakelbaar op °C en °F, emissiewaarde van 0,95.
 • Nauwkeurigheid: ± 2% of ± 2 °C; responstijd: < 0,5 seconden, temperatuurkalibratiebereik: -5 °C ~ 5 °C, zwakke batterijweergave. Afstand tot de verhouding spot: 12:1 garandeert nauwkeurige resultaten, ook op grotere afstanden.
 • Uitschakelbare displayverlichting en laserpointer, data-hold-functie, automatische uitschakeling (15 seconden).
 • Breed toepassingsgebied: warmwaterleidingen, kookplaten, aslagers, verwarming, airconditioning, levensmiddelen enz.
 • Opmerking: Dit product kan niet worden gebruikt voor het meten van de lichaamstemperatuur. Als je echter een medische thermometer hebt die de exacte lichaamstemperatuur meet, kun je een vaste temperatuur bepalen tussen dit product en de medische temperatuur, een zekering bepalen) (deze productmeting ± vast temperatuurverschil = nauwkeurige menselijke temperatuur)
Bestseller Nr. 6
Infrarood thermometer, digitale laserthermometer, contactloos -58 °F ~ 1112 °F (-50 °C ~ 600 °C), regelbaar stralingsvermogen - temperatuursensor voor koken/BBQ Freezer - thermometer voor vlees inbegrepen
 • ►【Hoge nauwkeurigheid】Door de combinatie van de nieuwste temperatuursensortechnologie en de geavanceerde Fresnel-lens leest dit instrument waarden met hoge nauwkeurigheid van maximaal ± 2% in slechts 0,5 seconden; het regelbaar stralingsvermogen is 0,1 - 1,0, wat de oppervlaktetemperatuur van verschillende objecten nauwkeuriger kan meten.
 • ►【Nauwkeurige positionering】 Ingebouwde rode laser voor nauwkeurig uitlijnen van het meetdoel, groot kleurendisplay, duidelijk aflezen. De verhouding tussen de afstand / punt is 12: 1. dat betekent dat je het doel vanop een grotere afstand kunt meten.
 • ►【Andere toepassingsfuncties】Deze infrarood thermometer controleert zorgvuldig de temperatuur tussen -58 °C en 1112 °C (-50 °C tot 600 °C); schakel tussen de maten Celsius en Fahrenheit; heeft een LCD-achtergrondverlichting, zodat u de temperatuur ook in het donker kunt aflezen; de automatische uitschakelfunctie helpt u om de batterij te besparen.
 • ►【Gratis vleesthermometer】 Kan het temperatuurbereik meten: van -50 °C tot +300 °C / -58 °F tot + 572 °F, snelle aflezing, groot LCD-scherm, sonde van roestvrij staal 304, hoge nauwkeurigheid (± 1 °C/°F), kan worden gebruikt voor koeling, koken, de verwarming meten of dagelijks gebruik. na 15 minuten schakelt het automatisch uit.
 • ►【Beste cadeau voor het gezin】 De infrarood thermometer kan worden gebruikt voor koken, grillen, autoreparaties, onderhoud en reparaties in het huishouden of voor andere huishoudelijke werkzaamheden. In combinatie met een vleesthermometer is het de beste culinaire hulp voor koks en fijnproevers en biedt het u een betere ondersteuning in het dagelijks leven. Wij bieden een levenslange garantie en een volledige terugbetaling binnen 30 dagen.
UitverkoopBestseller Nr. 7
Infrarood Thermometer digitaal Laser Temperatuurmeter MESTEK IR Pyrometer met K-sonde -50°C ~ 800°C Contactloze Kleuren LCD-verlichting Alarmfunctie Instelbare Emissiviteit Industriële Keuken Barbecue
 • 🥇2 PRECIEZE MEETMODI - Contactloze lasermeting en K-probe contactmeting voor nauwkeurigere metingen. De Franse HTU20-temperatuursensor en laserkop worden gebruikt om de omgevingstemperatuur / vochtigheid, het dauwpunt, de bederftemperatuur en de oppervlaktetemperatuur van het object tegelijkertijd weer te geven, een 12: 1-verhouding kan het doel nauwkeuriger meten dan de meeste andere IR thermometer geweren.
 • 🥇20 MINIMALE TOEPASSINGEN - Voor het meten van oppervlaktetemperatuur. Koken, bakken, grillen, diepgevroren voedsel, gefrituurd voedsel, autoreparatie, huisonderhoud, planten, wijnmaken, watertemperatuurmeting, brandbewaking, temperatuurmeting van huishoudelijke apparaten, adapters, enz. OPMERKING: NIET voor MENS.
 • 🥇 Bederfalarmmodus - De bederfalarmmodus is geschikt voor het meten van hout, muren, voedsel en andere beschimmelde voorwerpen. Het kan u helpen beoordelen of het temperatuurverschil tussen het oppervlak van het object en de omgeving groter is dan 5 ° C. Dit is erg handig om te bepalen of de oppervlaktetemperatuur van het object normaal is in een omgeving met constante temperatuur.
 • 🥇NUTTIGE FUNCTIES ZIJN OVERAL BESCHIKBAAR. Een LCD-kleurendisplay met achtergrondverlichting kan de gegevens in één oogopslag beter onderscheiden. MAX / HOLD-gegevensfunctie; Achtergrondverlichting selectie; Apparaatschakelaar (℃ / ℉); Indicatie batterij bijna leeg en automatische uitschakelfunctie in 30 seconden om de levensduur van de batterij te verlengen (meegeleverd met de batterijen). Reactietijd: <0,5 s, ontvang onmiddellijk nauwkeurige metingen.
 • 📲 EENVOUDIG TE GEBRUIKEN EN VEILIG - Richt gewoon op het doeloppervlak en haal de trekker over. U krijgt de exacte temperatuur van het doelobject. EN61010-1, EN60825 & CE. LEVENSLANGE GARANTIE. De producten die we verkopen zijn minstens drie keer herzien door professionele ingenieurs. Als er een probleem is, neem dan contact met ons op, geen probleem, los het meteen op!
Bestseller Nr. 8
INKBIRD INK-IFT01 Infrarood Thermometer, Direct Aflees Laserthermometer voor Koken en Barbecue, Contactloos Digitaal Lasertemperatuurpistool met Instelbare Emissiviteit en Maximale Meting, -50 ℃ ~ 550 ℃
 • 🔥【Nauwkeurige Resultaten 】 De afstand van de plek Verhouding is 12:1 en de ingebouwde laser helpt om de exacte plaats van het object te positioneren, het bevordert de meet precisie. Nauwkeurigheid: 2% of 2℃. De beste nauwkeurigheid wordt bereikt met een afstand van ongeveer 20 cm (7,87 inch) tussen de thermometer en het object.
 • 🔥【Diverse Toepassingen】 -50℃~550℃/ groot meetbereik, kan gebruikt worden voor opervlakte temperatuur meting van voedselof, koelkasten , auto.s, elektrische apparaten , chemische stoffen en andere objecten.
 • 🔥【Handig in gebruik】 Backlight LCD scherm, ondersteund gekleurd display en automatische scherm-uit functie, bespaard energie voor jou, een 9V 6F22 batterij kan 12 maanden mee gaan, niet meer vaak wisselen van batterijen. Bovendien, de thermometer support ℉/℃ wissel, laser aan/uit en historie van max temperatuur waarde vertoning.
 • 🔥【Aanpasbaar Stralingsvermogen】 Het stralingsvermogen loopt van 0.1 tot 1.0, je kan het stralingsvermogen aanpassen voor het materiaal wat gemeten moet worden, wij hebben een stralingsvermogen tabel toegevoegd aan het einde van de handleiding voor uw naslag.
 • 🔥【Waarschuwing】 De infrarood thermometer is voor gebruik op opervlakte , geen mensen , het resultaat zal fout zijn als dit op mensen of dieren wordt gebruikt; De thermometer kan geen meting van een interne temperatuur verrichten; Straal nooit direct of indirect op mensen ogen met de infrarood straal.
UitverkoopBestseller Nr. 9
KETOTEK Infrarood Thermometer Digitale Laser Temperatuurmeter Gun IR Pyrometer -50℃~400 ℃ (-58~752℉) Contactloze Industriële Keuken Barbecue
 • ►Infrarood thermometerpistool met een temperatuur van -50 tot 400°C, geschikt voor de meeste plaatsen zoals barbecues, machines, auto's, koken, het meten van voedsel of dagelijks gebruik. LET OP: deze thermometer kan niet worden gebruikt voor lichaamstemperatuur.
 • ►Ingebouwde laser voor nauwkeurig richten: afstandsvlekverhouding: 12: 1, emissiviteit 0,95, nauwkeurigheid van ± 2%, responstijd van 500 ms, meet nauwkeurig het doel-IR-thermometerpistool. 2 AAA-batterijen zijn inbegrepen, 0% Hg Alkaline Batterij LR03, Meer vermogen, langere levensduur.
 • ►Gebruikersvriendelijkheid: groot scherm met achtergrondverlichting, automatische uitschakeling om batterij te sparen en data-hold-functie, ABS-materiaalschaal, metingen in Celsius of Fahrenheit.
 • ►Help u uit de buurt van de warmtebron te blijven, brandwonden te voorkomen en eenvoudig de oppervlaktetemperatuur van een voorwerp of vloeistof te meten.
 • ►Beste cadeau: kan worden gebruikt voor koken, barbecueën, thuisindustrie en reparatie. Gebruikt in combinatie met een vleesthermometer, is het beste culinaire hulpmiddel voor koks en fijnproevers en biedt een beter begeleid leven voor het dagelijks leven.
UitverkoopBestseller Nr. 10
Bosch infrarood warmtemeter PTD 1 (-20°C...+200°C, 3 modi voor schimmel, koudebruggen en oppervlaktetemperatuur)
 • Eenvoudig meten van oppervlaktetemperaturen, de temperatuur in ruimtes en luchtvochtigheid
 • Energie besparen door het snel opsporen van warmtebruggen en bronnen van energieverlies
 • Een gezondere leefomgeving creëren door het opsporen van schimmelgevoelige plaatsen via automatische analyse en interpretatie van de meetresultaten
 • Driekleurige LED laat resultaten zien voor aanduiding van het risiconiveau
 • Keuze uit 3 emissiewaarden voor nog nauwkeurigere resultaten
Bestseller Nr. 11
Infrarood Thermometer Digitale Laser Temperatuur Pistool MESTEK IR Pyrometer Contactloze -50°C ~ 800°C Kleuren LCD Alarmfunctie Instelbare Emissiviteit Keuken Barbecue Pizzaoven
 • 🥇 AANLEIDING NAUWKEURIG - Ingebouwd in 12 laserpointers, D: S = 12: 1, wat betekent dat doelen op grotere afstanden nauwkeurig kunnen worden gemeten dan de meeste andere IR-thermometers. De Franse temperatuur- en vochtigheidssensor HTU20 en de laserkop detecteren de omgeving nauwkeurig meten temperatuur en vochtigheid om nauwkeurige metingen te krijgen. Reactietijd: <0,5 s, ontvang onmiddellijk nauwkeurige metingen.
 • 🥇BREDE TOEPASSING - Meet temperatuur van -50 ° C tot 800 ° C (-58 ° F tot 1472 ° F) voor contactloze meting van oppervlaktetemperatuur. Geschikt voor een breed scala aan lage en hoge temperatuurmetingen. Gebruik deze functie bij het koken en grillen, het uitvoeren van geautomatiseerd onderhoud, het uitvoeren van reparaties aan huis, het bewaken van elektrische, mechanische, HVAC-, hoogwaardige vleeskuikens, pizzaovens, ovens en voertuigsystemen.
 • 🥇INSTELBARE EMISSIVITEIT EN TEMPERATUURALARM - De emissiviteit ligt tussen 0,1 en 1,0. Afhankelijk van het materiaal kunt u de emissiviteit instellen. We hebben ter referentie een specifieke emissiecoëfficiënttabel bij de handleiding gevoegd. De ingestelde temperatuur wordt bereikt bij de hoogste/laagste waarde en de rode indicator licht op.
 • 🥇SLIMME FUNCTIES ZIJN OVERAL BESCHIKBAAR. Een LCD-kleurendisplay met achtergrondverlichting kan de gegevens in één oogopslag beter onderscheiden. MAX / HOLD-gegevensfunctie; Achtergrondverlichting selectie; Eenheidsschakelaar (℃ / ℉); Indicatie batterij bijna leeg en automatische uitschakeling in 30 seconden om de levensduur van de batterij te verlengen (inclusief batterijen).
 • 🥇KEEP IT EN MILIEUVEILIGHEID, FCC. EN61010-1, EN60825 2 maanden onvoorwaardelijk retourbeleid en 24 maanden garantie. We streven ernaar om de BESTE producten mogelijk te maken. Als u niet 100% tevreden bent met het product, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen om eventuele problemen op te lossen. Opmerking! Dit product kan niet worden gebruikt om de lichaamstemperatuur te meten
Bestseller Nr. 12
Etekcity Digitale laser infrarood thermometer, infrarood, pyrometer, contactloos, temperatuurmeter, -50 tot +750 °C, LCD-verlichting (niet voor mensen)
 • Meetbereik: -50 tot +750 °C, eenheid omschakelbaar op °C en °F, emissiewaarde van 0,95
 • Nauwkeurigheid: ± 2% of ± 2 °C; responstijd: < 0,5 seconden, zwakke batterijweergave
 • Afstand tot de verhouding spot: 16:1 garandeert nauwkeurige resultaten, ook op grotere afstanden
 • Uitschakelbare displayverlichting en laserpointer, data-hold-functie, automatische uitschakeling (15 seconden)
 • Breed toepassingsgebied: warmwaterleidingen, kookplaten, aslagers, verwarming, airconditioning, levensmiddelen enz. Opmerking: met deze thermometer is niet geschikt voor de lichaamstemperatuur! Certificaten: CE, RoHS
Bestseller Nr. 13
BBQGO Infrarood Thermometer INK-IFT03,Laser Thermometer voor Pizzasteen en BBQ,Warmtemeter met Temperatuuralarm,16:1 DSR met Dubbele Laserpositionering,-50℃ tot 750℃
 • ▶【Breder en Sneller Meten】:De contactloze pizza thermometer heeft een meetbereik van -50 °C tot +750 °C(±2% hoge nauwkeurigheid).De meting duurt slechts 0,5 seconden en daardoor is de warmtemeter multifunctioneel in te zetten.
 • ▶【Multifunctioneel】:De laserthermometer heeft een alarm voor hoge/lage temperaturen.Ondersteunt max/min/gemiddelde/differentiële temperatuurmeting.℃/℉ selecteerbare weergave.
 • ▶【LCD Scherm】:Eenvoudig af te lezen van het lcd scherm, met achtergrond verlichting.Laser aan / uit schakelaar, automatische uitschakeling en houdt de temperatuur data vast.
 • ▶【Aanpasbaar Stralingsvermogen】 :Het stralingsvermogen loopt van 0.1 tot 1.0.16:1 DSR zorgt voor een groter meetbereik dan andere infrarood thermometer met 12:1/8:1 DSR.
 • ▶【Groot Toepassingsgebied】:Je kunt het gebruiken bij het koken, grillen, brouwen, garages, huishoudelijke apparaten, kassen of industrieel gebruik om de oppervlaktetemperatuur van voedsel, water, AC, adapter, enz.
Bestseller Nr. 14
DIFCUL Infrarood Thermometer, LCD-verlichting Digitale Temperatuurmeter Gun IR Pyrometer -50℃~550 ℃ Contactloze Industriële Koken en Barbecue
 • 【Breed scala aan toepassingen】Infrarood thermometerpistool, temperatuurbereik van -50 tot 550℃, geschikt voor de meeste plaatsen, zoals grill, machine, auto, koken, voedselverwarming of dagelijks gebruik. LET OP: Deze thermometer is niet geschikt voor lichaamstemperatuur.
 • 【LCD-display】Het LCD-display geeft de gegevens duidelijker weer, wat ook in het donker gemakkelijk toegankelijk is. Gemaakt van matte afwerking en uniek antislip ontwerp, de schaal zorgt voor een comfortabele draagervaring.
 • 【Artikelparameters】Meetbereik -50℃~550℃(-58℉~1022℉); Afstand puntverhouding: 12:1; Reactietijd minder dan 0,5 s; 0,10~1,00 Instelbare emissiviteit (vooraf ingesteld als 0,95), nauwkeurige meting van het IR-doelthermometerpistool.
 • 【Gebruiksgemak】 Groot scherm met achtergrondverlichting, automatische uitschakeling om batterij te sparen en data-hold-functie, omhulsel van ABS-materiaal, meten in Celsius of Fahrenheit.
 • 【Beste cadeau voor je familie of vrienden】 De infraroodthermometer kan worden gebruikt voor koken, barbecueën, autoreparatie, huishoudelijk onderhoud en reparatie of andere huishoudelijke taken. Denk er eens over na, je kunt veel dingen meten met slechts één infraroodthermometer. Uw dagelijks leven zal comfortabeler zijn met dit uitstekende product.
Bestseller Nr. 15
Infraroodthermometer (niet voor mensen), XRCLIF Lasertemperatuurpistool met lcd, IR Thermometerpistool voor koken/pizzaoven/barbecue, Pizzaoven Thermometer, Infrarood Themonitor (-50 ~ 420℃) - Geel
 • 🫕【BREDE TOEPASSINGEN】- Deze infraroodthermometer gebruikt een snel reagerende infraroodsensor, geschikt voor het meten van de oppervlaktetemperatuur van ontoegankelijke objecten, die van toepassing is op verschillende hete, gevaarlijke of moeilijk bereikbare objecten, zoals koken, pizzaoven, BBQ, auto reparatie, huis onderhoud & reparatie, en andere huishoudelijke taken etc.
 • 🥩【VERSITAIL INFRAROOD THERMOMETER】— Onze IR-thermometer (-58 ° F ~ 788 ° F) uitgerust met LCD-scherm met achtergrondverlichting, ° C / ° F-eenheden snelle conversie, ontgrendelingstrigger auto hold-gegevens, automatische uitschakeling om energie te besparen, batterij bijna leeg indicatie, die echt handig is voor uw test verschillende artikelen temperatuur.
 • ☕【HOGE NAUWKEURIGHEID】— Bereik van dit laserthermometerpistool: -50 ~ 420℃; Reactietijd : 0,5 seconden; Instelbare emissiviteit: 0,1-1,0, afhankelijk van het te meten oppervlaktemateriaal; Nauwkeurigheid tot ± 1,5%; Afstandsvlekverhouding bij 12:1.
 • 🍬【GEBRUIKERSVRIENDELIJK】 - Draagbaar en antislip ontwerp maakt het gemakkelijk om de oppervlaktetemperatuur buiten en binnen te krijgen. U kunt dit lasertemperatuurpistool goed gebruiken, of u nu een professionele huiseigenaar of een kookliefhebber bent.
 • 🎁【VERPAKKINGSLIJST】— 1 x IR-infraroodthermometer; 2x batterijen; 1x Engelse handleiding, 1x draagtas is een gratis geschenk voor u, waardoor het gemakkelijk en handig is om deze thermometer op te bergen en te dragen.
Bestseller Nr. 16
Eventek infrarood thermometer, 8-punts IR Laser digitale thermometer, contactloze -58 °F ~ 1562 °F (-50 ° ~ 850 °C), temperatuur, luchtvochtigheid, K-thermoelement 3-in-1 (niet voor mensen)
 • Hoge nauwkeurigheid: de Eventek infrarood thermometer meet niet alleen de oppervlaktetemperatuur van het object nauwkeurig, de 8-punts laser maakt het mogelijk om het werkelijke meetbereik duidelijk te zien.
 • Multifunctionele digitale IR-laserthermometer: de Eventek infrarood-thermometer heeft functies voor het meten van temperatuur, omgevingsvochtigheid, dauwpunttemperatuur, K-thermoelement, emissie van ultraviolette stralen, instelling van het emissievermogen en temperatuurverschilalarm. Je zult deze interessante functies in slechts enkele minuten volledig beheersen.
 • Kleur lcd-display: het kleurrijke lcd-display geeft de gegevens duidelijker weer, zodat je er ook in het donker gemakkelijk bij kunt. De schaal van mat en uniek antislip design zorgt voor een aangenaam draagcomfort.
 • Artikelparameters: meetbereik -50 tot 850 graden Celsius (58 tot 1562 graden Celsius); afstandspuntverhouding: 12: 1; responstijd minder dan 0,5 s; 0,10 ~ 1,00 instelbare emissiegraad. (vooraf ingesteld als 0,95)
 • Eindelijk: dit artikel meet alleen de oppervlaktetemperatuur van het object en is daarom niet geschikt voor het meten van de lichaamstemperatuur. nan Als je vragen hebt over onze producten, neem dan contact op met [email protected], wens je veel winkelplezier:)
Bestseller Nr. 17
SOVARCATE Digitale infrarood thermometer, nauwkeurig contactloos, -32 °C tot 600 °C, instelbare emissiegraad, alarmfunctie bij maximum-/lage temperatuur, lcd-kleurdisplay, laserthermometer, pyrometer
 • ►【Contactloze meting】Uitgerust met 12 laserpunten, zijn onze IR-temperatuur-meetpistolen nauwkeurig met afwijkingen van ± 2% bij de temperatuurmeting op afstand (afstandspuntverhouding 12:1). Doelstellingen op oppervlakken waarvan je de temperatuur wilt bepalen, bedien de trekker en met een responstijd van 0,5 seconden geeft het kleur-LCD-scherm met achtergrondverlichting duidelijk de temperatuur aan. Eenvoudige toepassing van onze laserpyrometer, gegarandeerd.
 • ►【Instelbare emissiegraad en temperatuurbestendig】De emissiegraad van verschillende materialen heeft altijd een andere waarde, daarom beschikt onze afstandsthermometer over een instelbare emissiegraad, tussen 0,1 en 1,0. Een lijst met de verschillende emissies en verschillende materialen zijn in de handleiding bijgevoegd. Ook is ons contactloze thermopistool uitgerust met een vrij instelbare alarmfunctie voor maximale en lage temperaturen.
 • ►【Volledige uitrusting】SOVARCATE meetpistolen beschikken niet alleen over een kleurrijk lcd-scherm, waarop het huidige batterijniveau en de temperatuur wordt weergegeven, nee bovenop geïnstalleerde functies zoals een MAX/HOLD-gegevensfunctie, een selectie van achtergrondverlichting, een apparaatschakelaar die tussen Celsius en Fahrenheit wisselt en een automatische uitschakelfunctie na 30 seconden niet-gebruik inclusief de batterijen. Krachtig en accubesparend, tegelijk.
 • ►【Veelzijdige toepassing】 Metingen van oppervlaktetemperaturen (levenloze voorwerpen, niet voor mensen!) zijn vanaf vandaag kinderlijk eenvoudig en binnen enkele seconden voor jou uit te voeren, of het nu voor het koken, bakken, grillen of onderhoud thuis, autoreparaties, wijnproductie, watertemperaturen, levensmiddelen, elektronica, koelkast, vrieskist, pizza-steenoven, verwarming, auto-motor, onderhoudswerkzaamheden en nog veel meer. Alleen voor industrieel en huishoudelijk onderhoud.
 • ►【100% TEVREDENHEID OF GELD TERUG】Jouw tevredenheid staat op de eerste plaats! SOVARCATE staat voor uitstekende Duitse klantenservice. Mocht je een probleem met ons product plagen, vragen wij om contact op te nemen om je verzoek zo snel mogelijk op te lossen. Als je niet tevreden bent met een product, stuur ons dit dan binnen 60 dagen terug en wij betalen je het volledige bedrag terug.
Bestseller Nr. 18
Infrarood Thermometer digitaal Laser Temperatuurmeter MESTEK IR Pyrometer met K-sonde -50°C ~ 800°C Contactloze Kleuren LCD-verlichting Alarmfunctie Instelbare Emissiviteit Industriële Keuken Barbecue
 • 🥇2 PRECIEZE MEETMODI - Contactloze lasermeting en K-probe contactmeting voor nauwkeurigere metingen. De Franse HTU20-temperatuursensor en laserkop worden gebruikt om de omgevingstemperatuur / vochtigheid, het dauwpunt, de bederftemperatuur en de oppervlaktetemperatuur van het object tegelijkertijd weer te geven, een 12: 1-verhouding kan het doel nauwkeuriger meten dan de meeste andere IR thermometer geweren.
 • 🥇20 MINIMALE TOEPASSINGEN - Voor het meten van oppervlaktetemperatuur. Koken, bakken, grillen, diepgevroren voedsel, gefrituurd voedsel, autoreparatie, huisonderhoud, planten, wijnmaken, watertemperatuurmeting, brandbewaking, temperatuurmeting van huishoudelijke apparaten, adapters, enz. OPMERKING: NIET voor MENS.
 • 🥇 Bederfalarmmodus - De bederfalarmmodus is geschikt voor het meten van hout, muren, voedsel en andere beschimmelde voorwerpen. Het kan u helpen beoordelen of het temperatuurverschil tussen het oppervlak van het object en de omgeving groter is dan 5 ° C. Dit is erg handig om te bepalen of de oppervlaktetemperatuur van het object normaal is in een omgeving met constante temperatuur.
 • 🥇NUTTIGE FUNCTIES ZIJN OVERAL BESCHIKBAAR. Een LCD-kleurendisplay met achtergrondverlichting kan de gegevens in één oogopslag beter onderscheiden. MAX / HOLD-gegevensfunctie; Achtergrondverlichting selectie; Apparaatschakelaar (℃ / ℉); Indicatie batterij bijna leeg en automatische uitschakelfunctie in 30 seconden om de levensduur van de batterij te verlengen (meegeleverd met de batterijen). Reactietijd: <0,5 s, ontvang onmiddellijk nauwkeurige metingen.
 • 📲 EENVOUDIG TE GEBRUIKEN EN VEILIG - Richt gewoon op het doeloppervlak en haal de trekker over. U krijgt de exacte temperatuur van het doelobject. EN61010-1, EN60825 & CE. LEVENSLANGE GARANTIE. De producten die we verkopen zijn minstens drie keer herzien door professionele ingenieurs. Als er een probleem is, neem dan contact met ons op, geen probleem, los het meteen op!
Bestseller Nr. 19
Inkbird Infraroodthermometer, INK-IFT03 IR Laser Digitale Thermometer Grill Keuken -50°C tot 750°C Temperatuurmeter met LCD-scherm voor het koken Barbecue Vriezerindustrie
 • 🔥【Ultrasnel】 Met een afstand-tot-spotverhouding van 16:1 en een responstijd van <500Ms, stelt dit de infraroodtemperatuurpistoolthermometer in staat om snel de meest nauwkeurige temperatuurmetingen te geven voor elk doel, zelfs op grote afstanden.
 • 🔥【Hoge nauwkeurigheid】Ontworpen met de nieuwste sensortechnologie, zodat het infrarood-laserthermometerpistool de hoogste nauwkeurigheid tot ± 2% biedt; Verbeter de nauwkeurigheid van het laserthermometerkanon door de emissiviteit aan te passen van 0,1-1,0 afhankelijk van het te meten oppervlaktemateriaal.
 • 🔥【Verschillende toepassingen】 De pyrometer maakt gebruik van infraroodtechnologie, die een breed temperatuurbereik van -50 ~ 750 graden kan meten, waardoor de warmtedetector de oppervlaktetemperatuur van verschillende objecten vanaf een veilige afstand kan meten.
 • 🔥【Gebruiksvriendelijk】 LCD-scherm met achtergrondverlichting en automatisch scherm uit, één 9V 6F22-batterij kan tot 12 maanden meegaan. Daarnaast ondersteunt de thermometer ook handmatig aan/uit van de laser en weergave van de historische maximale temperatuurwaarde.
 • 🔥【NIET VOOR MENSEN】 De thermometer is geen medische THERMOMETER! Het is ontworpen voor het meten van de oppervlaktetemperatuur op levenloze objecten. Stel het menselijk oog nooit direct of indirect bloot aan infraroodstralen!
Bestseller Nr. 20
Digitale Infrarood Thermometer, RockSeed Contactloze Temperatuurmeter Pyrometer met LCD-Verlichting -50℃~580℃ /-58℉~1076℉ voor Industriële (niet voor mensen)
 • 【BREED TOEPASSINGSBEREIK】 Breed temperatuurbereik test de temperatuur nauwkeurig tijdens -50 ℃ ~ 580 ℃ / -58 ℉ ~ 1076 ℉. Unit kan worden omgeschakeld naar ° C en ° F, LCD-achtergrondverlichting zodat u de temperaturen ook in het donker kunt weergeven. Breed scala aan toepassingen: warmwaterleidingen, kookplaten, aslagers, verwarming, airconditioning, voeding, etc.
 • 【HOGE NAUWKEURIGHEID】 ± 0,5% / ± 1 ℃ (2 ℉) Reactietijd: 500ms 8 ~ 14um. Combineert de nieuwste temperatuursensortechnologie met een geavanceerde Fresnel-lensafstand tot de spotverhouding: 12: 1 garandeert de meest nauwkeurige resultaten, zelfs op grotere afstanden. OPMERKING: De diameter van het te inspecteren object moet groter zijn dan de grootte van de laserspot.
 • 【INSTELBARE EMISSIVITEIT】 Instelbaar 0,10 tot 1,00 (0,95 preset) Contactloze lasermeting en K-sonde contactmeting voor nauwkeurigere metingen. U kunt de emissiviteit instellen afhankelijk van het materiaal. Ter referentie hebben we een specifieke emissiviteitstabel bij de handleiding gevoegd.
 • 【SLIMME FUNCTIES】 Een LCD-kleurenscherm met achtergrondverlichting kan de gegevens in één oogopslag beter onderscheiden. Schakelbare displayverlichting en laserpointer, MAX / HOLD automatische data-hold, indicator voor lage batterijspanning
 • 【Pakket】 1 * infrarood theometer 2 * 9V batterij 1 jaar garantie. We streven ernaar om de BESTE producten mogelijk te maken. Bent u niet 100% tevreden over het product, neem dan contact met ons op en wij zullen ons best doen om eventuele problemen op te lossen. OPMERKING: NIET voor MENSEN.

Het kiezen van de beste infraroodthermometer is niet altijd een gemakkelijke taak. Er zijn veel verschillende soorten infraroodthermometers en ze hebben allemaal hun eigen kenmerken die ze uniek maken. Het is belangrijk dat u uw onderzoek doet voordat u een aankoop doet.

Er zijn veel dingen waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een infraroodthermometer, waaronder het bereik, de nauwkeurigheid en de grootte. Sommige zijn ontworpen voor specifieke doeleinden, zoals het controleren van voedseltemperaturen of het nemen van temperatuurmetingen van planten. Er zijn er ook die voor beide doeleinden kunnen worden gebruikt, maar het is aan jou om te beslissen welke het beste bij je behoeften past.

De beste manier om de beste infraroodthermometer te kiezen, is door je onderzoek te doen en beoordelingen te bekijken op verschillende websites en forums die zijn gewijd aan buitenenthousiastelingen en mensen die een betrouwbaar hulpmiddel nodig hebben voor hun werk.

Wat zijn de verschillende soorten infraroodthermometers?

Infraroodthermometers worden gebruikt voor het meten van de oppervlaktetemperatuur. Ze gebruiken infraroodstraling om de temperatuur te meten. Dit komt omdat infraroodstraling door ondoorzichtige materialen zoals hout, papier, stof en metaal kan dringen.

De meest voorkomende soorten zijn:

 • Een basis-infraroodthermometer is een apparaat dat een lens en sensor gebruikt om de warmte te detecteren die wordt uitgestraald door een object ervoor. Het meet de temperatuur van het oppervlak van een object door de hoeveelheid warmte-energie te meten die wordt uitgestraald door zijn moleculen met een detector die de energie omzet in een elektrisch signaal dat kan worden gelezen door een computer of ander apparaat dat erop is aangesloten.
 • Een digitale infraroodthermometer maakt gebruik van sensoren die infraroodstraling detecteren en omzetten in elektrische signalen die kunnen worden gelezen door een computer of ander apparaat dat erop is aangesloten.
 • Infrarood thermometers die de infraroodstraling van warmtebronnen meten, worden in veel toepassingen gebruikt, waaronder voedselverwerking en engineering.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een infraroodthermometer?

Deze vraag wordt vaak gesteld in een kookles of wetenschapsles. De infraroodthermometer is een apparaat dat de temperatuur van een object kan meten zonder het aan te raken.

De voordelen van het gebruik van een infraroodthermometer zijn dat deze kan worden gebruikt om de temperatuur van voedsel te controleren zonder het te koken, wat het koken gemakkelijker en veiliger maakt. Het biedt ook nauwkeurigere metingen dan traditionele thermometers, die zijn ontworpen om het te meten voedsel aan te raken.

Infraroodthermometers zijn ook handig voor het meten van andere soorten temperaturen, zoals lichaamstemperatuur en stralingsniveaus van ruimtesondes.

Wat zijn de verschillende soorten sensoren die in een infraroodthermometer kunnen worden gevonden?

Infraroodthermometers zijn apparaten die de temperatuur van een object of een gebied detecteren. Ze hebben veel verschillende soorten sensoren die erin kunnen worden gevonden.

Om te begrijpen hoe infraroodthermometers werken, is het belangrijk om te weten welke soorten sensoren in deze apparaten worden gebruikt. Er zijn drie verschillende soorten sensoren die in een infraroodthermometer te vinden zijn:

 1. De emissiviteitssensor is een type sensor dat de verhouding tussen de uitgezonden en gereflecteerde straling van een object gebruikt om de temperatuur te berekenen.
 2. De reflecterende sensor is een type sensor dat lichtreflectie gebruikt om de temperatuur van objecten te detecteren. Dit kan door een lichtbron te gebruiken en vervolgens te meten hoeveel licht er door het object wordt weerkaatst of door een camera met infraroodfilters te gebruiken.
 3. De thermozuilsensor is een type sensor met veel kleine metalen staafjes die de temperatuur van objecten kunnen detecteren door de tijd te meten die elektronen nodig hebben om tussen de staven te bewegen. De emissiviteitssensor werkt door de verhouding tussen uitgezonden straling en gereflecteerde straling te berekenen. Deze verhouding wordt vervolgens gebruikt om de temperatuur van een object te berekenen.

Wat is het verschil tussen digitale en analoge infraroodthermometers?

Analoge infraroodthermometers zijn de traditionele thermometers die je in apotheken en drogisterijen kunt vinden. Ze gebruiken een naald om de temperatuur te meten die in het oppervlak van een object wordt gestoken. Digitale infraroodthermometers gebruiken een sensor om de temperatuur te meten en op een scherm weer te geven.

Digitale infraroodthermometers zijn nauwkeuriger dan analoge omdat ze de noodzaak van een naald elimineren die de meetwaarde met wel 100 graden Fahrenheit zou kunnen veranderen. Ze hebben ook minder bewegende delen, waardoor ze langer meegaan en gemakkelijker schoon te maken zijn.

Waarom zou u een professionele infraroodthermometer kopen?

Een infraroodthermometer is een apparaat dat infraroodstraling gebruikt om de temperatuur van een object te meten. Het wordt gebruikt in veel industriële toepassingen, waaronder de productie van levensmiddelen en farmaceutische producten.

Infraroodthermometers worden zowel door professionals als amateurs gebruikt om de temperatuur van verschillende objecten te meten. Ze zijn verkrijgbaar in zowel handheld- als professionele versies, waarbij handheld-versies goedkoper zijn dan hun professionele tegenhangers.

Professionele infraroodthermometers hebben een aantal voordelen ten opzichte van hun goedkopere tegenhangers, waaronder een betere nauwkeurigheid, een groter bereik en snellere responstijden. Overweeg er een te kopen als u op zoek bent naar iets dat u kan helpen uw kook- of bakprojecten te verbeteren.

Kost het meer om een professionele infraroodthermometer te kopen dan een niet-professionele?

Het antwoord is nee.

Het prijsverschil tussen professionele en niet-professionele infraroodthermometers is niet zo groot.