Beste inductiekookplaat van 2023 (TOP10)

De 10 beste inductiekookplaat beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Grunkel - PIN-2000 - draagbare inductiekookplaat met touch-bediening en 8 standen, automatische uitschakeling voor kinderbeveiliging - 2000 W - zwart

 • Gemakkelijk mee te nemen. Dankzij het kleine formaat kun je de plaat probleemloos vervoeren. Een goede keuze om ze mee te nemen en in kleine ruimtes zoals woningen en slaapkamers te gebruiken.
 • Hoge prestaties. Met zijn 8 vermogensniveaus van 200 W tot 2000 W kun je verschillende gerechten bereiden en ze op het juiste punt bereiden. Het past zich aan de behoeften van elk recept aan en brengt de nodige kracht voor perfect koken.
 • Veiligheid: Als de binnentemperatuur van de inductiekookplaat de geselecteerde temperatuur overschrijdt, stopt hij automatisch met werken. Laat afkoelen en opnieuw gebruiken
 • Reiniging: het glasoppervlak is gemakkelijk schoon te maken, zodat u onnodige tijdverspilling kunt voorkomen.
 • Kinderbeveiliging Dankzij dit gereedschap voorkomt deze draagbare inductiekookplaat dat de kleintjes in huis met de plaat omgaan. Verander je huis in een veilige plek voor je kinderen
Bestseller Nr. 2

IsEasy Draagbare inductiekookplaat, elektrische inductiekookplaat, 2000 W, intern touchscreen, timer, 1 zone

 • Met een elegant design is het een keukendecoratie. Aanraakgevoelig, eenvoudig te bedienen, gepolijst zwart glasoppervlak. Hij is compact en eenvoudig op te bergen en past probleemloos in een kluisje. Neem hem overal mee naartoe en kook overal, zodat je binnen en buiten kunt koken. Het zal je gerechten snel opwarmen.
 • Meerdere beveiligingssystemen, oververhittingsbeveiliging, als de oventemperatuur een veilig niveau overschrijdt, schakelt de ovenkop automatisch uit. Schakelt automatisch uit als het apparaat geen container detecteert. Door de kwaliteit van de materialen en de beste technologie is het board veiliger te gebruiken, waardoor het risico op brand en explosie wordt vermeden.
 • De inductiekookplaat maakt het mogelijk om de kooktijd te verkorten, de temperatuur nauwkeurig te controleren en het stroomverbruik te minimaliseren. Afhankelijk van de verschillende kookbehoeften selecteer je precies de benodigde instellingen om aan een groot aantal kookbehoeften te voldoen
 • Om te bepalen of je je pot kunt gebruiken, hoef je hem alleen met een magneet uit te proberen. Als de meegeleverde magneet aan de bodem van de pan hecht, is hij inductiebestendig. Zoals gietijzeren potten, roestvrijstalen potten, pannen, ijzeren potten, emaille potten, ijzeren borden, enz.
 • Het oppervlak van gehard glas is zeer onderhoudsvriendelijk. Je hebt alleen een doek en wat zeep nodig om het oppervlak schoon te houden, zodat je veel tijd kunt besparen bij het reinigen.
Bestseller Nr. 3

FLM SYSTEM Inductiekookplaat, draagbaar, elektrisch, 2000 W

 • Stroomvoorziening: 230 V, 50 Hz
 • Vermogen: 2000 W
 • Kookoppervlak: ongepolijste zwarte keramische plaat 12-20 cm
 • Automatische detectie van de pan
 • Buitenmaten: 36 x 28 x 7 [cm]
Bestseller Nr. 4

Hobsir Inductiekookplaat 4 zones, inbouwkookplaat, 60 cm, 3500 W, touch bediening, 9 niveaus vermogensregeling, kinderbeveiliging, timer

 • Inbouw-inductiekookplaat met stekker: de inductiekookplaat met stekker is eenvoudig te bedienen. De kookplaat heeft een ingebouwd design, dat geschikt is voor plaatsen met weinig ruimte en veel ruimte en geld bespaart. Maar de stekker is beperkt tot 3500 W. Productafmetingen: 59 x 52 x 6,1 cm (B x D x H), inbouwafmetingen: 56 x 49 cm; gelieve de maat voor de aankoop op te meten
 • 4 zones inductiekookplaat: met 4 krachtige platen (1800 W, 1400 W, 1800 W, 1400 W) en een onafhankelijk bedieningspaneel met touch-control-design kun je probleemloos verschillende lekkere gerechten tegelijkertijd bereiden, je eten wordt gelijkmatig gegaard. (Omdat het totale vermogen 3500 W kunnen slechts 2 branders tegelijkertijd werken.)
 • Nauwkeurige vermogensniveaus en timer: schakel tussen 9 instelbare warmtestanden, ongeacht of je wilt braden, frituren of koken. De timer kan tot 99 minuten worden ingesteld. Als de ingestelde tijd is verstreken, schakelt de inductiekookplaat 60 cm automatisch uit.
 • Meerdere veiligheidsfuncties: de kookplaatinductie beschikt over een bescherming tegen oververhitting, een automatische uitschakeling, een kookgereiherkenning, kinderbeveiligingen en andere intelligente veiligheidssystemen. Gebruik van het meest geavanceerde koelsysteem voor een snel koeleffect.
 • Compatibel met magnetisch kookgerei: alle inductiekookplaten zijn alleen compatibel met magnetisch kookgerei zoals ijzer, gietijzer, roestvrij staal, geëmailleerd gietijzer. Geschikt voor potten en schalen van 12-18 cm. De automatische pannenherkenning schakelt het apparaat automatisch uit als er geen kookgerei of het verkeerde kookgerei wordt gedetecteerd.
Bestseller Nr. 5

Retoo 2200 W draagbaar, enkele inductiekookplaat met glaskeramiek en 4 temperatuurinstellingen, inductiekookplaat, kookplaat, inductiekookplaat, tot 50% energiebesparende, kookplaat, zwart

 • Extra functies: de inductieplaat kan in de volgende temperaturen: 120 graden, 170 graden, 220 graden en 270 graden worden geplaatst en daardoor kun je verschillende gerechten bereiden. Daarnaast heeft de plaat de functie van het behoud van de temperatuur van het eten bij lage verwijdering van de energie, wat nuttig is als we warm eten blijven behouden al na het beëindigen van de bereiding van het eten.
 • Energiebesparing: de plaat werkt bij het laagste programma alleen op het niveau van 88 V en bij het hoogste programma op het niveau van 280 V. De plaat detecteert automatisch het vat dat we erop zullen leggen en in het geval dat de pot te groot is, schakelt de plaat zichzelf uit en geeft tegelijkertijd aan dat het vat anders moet zijn. De inductiekookplaat verwarmt bijna de helft sneller dan andere elektrische verwarmingsplaten.
 • Uitstekend geproduceerd – voor de productie van de inductiekookplaat zijn solide materialen gebruikt. Er verschijnen geen scheuren op het oppervlak van de apparatuur en bovendien is het eenvoudig om het model schoon te houden. Maximaal vermogen van 2200 W maakt zeer snelle bereiding van de versnellingen op de inductie mogelijk. Onder de plaat bevinden zich stabiliserende antislip pootjes, die de stabiliteit tijdens het gebruik van het apparaat garanderen.
 • Compact en universeel – nu kun je van grote kookplaten in je keuken dromen, deze inductieplaat neemt zeer weinig ruimte in. Laag gewicht en compacte afmetingen zorgen ervoor dat hij gemakkelijk overal mee naartoe kan worden genomen of je kunt hem thuis gebruiken. Een dergelijke kookplaat is uitstekend nuttig op de campings of uitstapjes, wanneer het eten snel moet worden bereid. Voor gebruik is het stopcontact met stroom voldoende.
 • Eenvoudig te gebruiken: het apparaat moet vóór gebruik op een stabiel oppervlak worden geplaatst. Dan moet je de stekker in het stopcontact steken. Dan moet je de pot nemen en er rekening mee houden dat de bodem van het vat dezelfde grootte heeft als de cirkel die zich op de plaat bevindt. Na het koken moet je het inductiekookveld uitschakelen.
Bestseller Nr. 6

Duxtop Inductiekookplaat, draagbare kookplaat, touch-bediening met sensor, 2100 W, digitaal lcd-display, veiligheidsvergrendeling, timer 10 uur

 • Draagbare inductiebrander: de Duxtop inductiekookplaat kan worden aangesloten op een stopcontact van 220 ~ 240 V 9,5 A. Licht en draagbaar, inductiekookplaat is eenvoudig te hanteren en op te bergen. Ideaal voor slaapkamers, keukens, buitenkeuken, campers, boten enz.
 • Hoge energie-efficiëntie: kies uit 20 vooraf ingestelde vermogensniveaus (van 100 W tot 2100 W) en 20 vooraf ingestelde temperatuurniveaus (van 50 °C tot 240 °C). Met een energie-efficiëntie van 83% is de inductiekookplaat efficiënter dan conventionele gas- of elektrische fornuizen, terwijl hij tegelijkertijd snel opwarmt en de kooktijden verkort.
 • Sensor-touchscreen met lcd-display: het elegante sensorpaneel met geïntegreerd lcd-display is aanraakgevoelig, waardoor de kookplaat extreem eenvoudig te bedienen is. Raak het paneel licht aan om de functie, de temperatuur of het vermogen in te stellen, evenals de kinderbeveiliging of de timer te activeren.
 • Gemakkelijk te reinigen glasplaat: deze inductiekookplaat heeft een hoogwaardig glasoppervlak. Zonder open vlam of verwarmingselement, verbranden de gerechten niet op het extra grote glazen kookoppervlak, wat de reiniging vergemakkelijkt, gewoon met een vochtige doek afvegen.
 • 100% tevredenheidsgarantie: inductiekookplaten kunnen alleen met passend keukengerei werken, daarom is het belangrijk om gebruiksvoorwerpen met magnetische bodem met een minimale diameter van 12 cm te kiezen. De Duxtop inductiekookplaat heeft CE-, EMC- en ErP-certificeringen gekregen, wat je 100% veiligheid garandeert. 2 jaar fabrieksgarantie en after-sales service.
Bestseller Nr. 7

Hermitlux Inductiekookplaat 60cm, Inbouw zwarte elektrische kookplaat met 4 kookzones, 9 vermogensstanden, Geschikt voor ijzeren en roestvrijstalen pannen

 • Direct Selecteren - Nauwkeurige en snelle bediening. Selecteer eenvoudig de gewenste kookzones, verschillende vermogensniveaus en extra functies naar wens.
 • Power - Function - Met een gelijkmatige warmteverdeling, snelle reactietijden en nauwkeurige temperatuurregeling kan de snelste kooksnelheid en het laagste energieverbruik bereikt worden.
 • Meer flexibele kooktijd met de timerfunctie. De kookzones worden automatisch uitgeschakeld op een tijdstip dat je zelf vooraf instelt. De timer heeft een maximale limiet van 99 minuten.
 • Safety - Alle kookplaten zijn vergrendeld voor kinderveiligheid tegen per ongeluk inschakelen. Na gebruik is er een duidelijke restwarmte-indicator.
 • Oververhittingsbeveiliging - Als de kookzone oververhit raakt, geeft deze een waarschuwing en schakelt automatisch uit.
Bestseller Nr. 8

Aigostar Cookmate Draagbare inductiekookplaat van 2000 W. Exclusief rond ontwerp, 9 standen, timer met uitschakeling. Geschikt voor inductiecompatibele containers van 12-26 cm.

 • Krachtig: de inductiekookplaat heeft een vermogen van 2000 watt, die in 9 standen kan worden ingesteld. Selecteer het vermogen (van 200 tot 2000 W) of temperatuur (60 tot 220 °C) zodat je het op de voor jou meest geschikte manier gebruikt.
 • Timer: programmeer de kooktijd comfortabel tussen 1 en 99 minuten. Zodra de vooraf ingestelde tijd is bereikt, schakelt de plaat automatisch uit.
 • Uniek design: het unieke cirkelvormige design is ideaal voor elk type keuken en past in elke inductiekookplaat van 12 tot 26 cm. Eenvoudige en comfortabele bediening met draaiknop en led-display, die je de nodige informatie ter beschikking stelt.
 • Kinderbeveiliging: vergrendel de plaat tijdens het gebruik om ongelukken te voorkomen. Druk gewoon 3 seconden op de bedieningsknop en alle functies worden vergrendeld.
 • Functioneel: de krachtige ventilator voert de interne warmte snel van de plaat af. Na gebruik kun je het gemakkelijk met een vochtige doek reinigen.
Bestseller Nr. 9

Inductiekookplaat 90 cm, inductiekookplaat 5 zones, 9300 W, inductiekookplaat met automatische uitschakeling, timer, kinderbeveiliging, touch-bediening, 220-240 V

 • 5-zone inductiekookplaat: vijf krachtige branders: 2100 W, 1500 W, 2100 W, 1500 W, 2100 W, 2100 W, verwarmen sneller en energiezuiniger. Kook meer gerechten in één keer met een enkele plaat, uitgerust met veel ruimte, met een onafhankelijk touch-bedieningspaneel dat voorkomt dat je pannen om ruimte vechten, als je wilt dat alle gebieden tegelijkertijd in beweging zijn, maakt het koken een veel aangenamer feest.
 • Snel opwarmen en afkoelen: gebruikt stroom om een magnetisch veld boven in de kookruimte te creëren. Het magnetische veld kan warmte produceren en warmte gelijkmatig uitstralen, het totale vermogen kan tot 9300 W bedragen. maakt het koken eenvoudig en snel, geschikt voor alle ijzer-, roestvrijstalen en legeringspannen.
 • 9 standen met versterkingsfunctie: 9 verwarmingsstanden maken een bereik van smelten tot snel koken mogelijk, nauwkeurige en eenvoudige temperatuurveranderingen met één aanraking van de schuifregelaar om aan al je kookbehoeften te voldoen. Dankzij de versterkingsfunctie kunnen de prestaties van het werkblad direct het maximum bereiken, een ongelooflijke snelheid bij het verwarmen van gerechten behouden en veel tijd besparen, zodat het kookproces meer is
 • Touch-schuifregelaar: touch-bedieningselementen geven deze inductiekookplaat ook een fantastische keuze aan gebruiksgemak, de bedieningselementen reageren op aanraking, zodat er geen druk nodig is. Stel eenvoudig de vermogensinstellingen met de schuifregelaar op het gewenste niveau in. Bovendien is de plaat met boost, Keep Warm, timer van 99 minuten en pauze-functie extreem eenvoudig te bedienen.
 • Meerdere beschermingsfuncties: oververhittingsbeveiliging, automatische uitschakelbeveiliging en kinderbeveiligingsfunctie voorkomen onbedoelde activering, wat de veiligheid van je hele gezin garandeert. De pandetector werkt wanneer de pan wordt verwijderd zonder de stroom uit te schakelen, de inductiekookplaat stopt onmiddellijk met verwarmen en schakelt na 2 minuten automatisch uit.
Bestseller Nr. 10

Klarstein Delicatessa Slim Domino inductiekookplaat, flexzonetechniek, zelfvoorzienend, ingebouwde kookplaat, 29cm, 2 zones, 3500 watt, booster, panherkenning, timer, sensor touch, glaskeramiek, zwart

 • FLEXIBEL: De Klarstein Delicatessa Slim inductiekookplaat maakt optimaal gebruik van de ruimte mogelijk met een minimaal energieverbruik. Het combineert innovatie met een luxe uitstraling en brengt nieuwe glans in het keukenblok met zijn glaskeramische oppervlak.
 • FLEXZONE: De inbouwkookplaat biedt twee kookoppervlakken met een maximaal totaal vermogen van 3500 watt, die met 1 x 2000 en 1 x 1500 watt over de afzonderlijke kookoppervlakken worden verdeeld. De twee kookzones worden door middel van VarioHeating gecombineerd tot een flexzone.
 • AANRAAKBEDIENING: De afzonderlijke velden hebben een ThermoBoost-functie, die het vermogen verhoogt voor snelle opwarming tot maximaal 2800 watt. De glaskeramische kookplaat wordt bediend met een sensor-touch bedieningspaneel en een digitaal display.
 • UITSCHAKELTIMER: Naast het vermogen kan voor elke kookplaat een uitschakeltimer van maximaal 99 minuten worden geprogrammeerd. De inductiekookplaat heeft een oververhittingsbeveiliging met automatische uitschakeling zodat alles soepel verloopt tijdens het koken.
 • RESTWARMTE-DISPLAY: Een restwarmte-indicatie op basis van het EcoThermal Control-principe geeft niet alleen informatie of de uitgeschakelde kookoppervlakken nog warm zijn. Het maakt ook koken met restwarmte mogelijk om energie te besparen.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste inductiekookplaat te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze inductiekookplaat-koopgids samengesteld.

Het beste inductiekookplaat vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste inductiekookplaat voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede inductiekookplaat-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor inductiekookplaat te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van inductiekookplaat erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald inductiekookplaat zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over inductiekookplaat zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de inductiekookplaat kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste inductiekookplaat kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.