Beste inductie kookplaat 90 cm van 2023 (TOP10)

De 10 beste inductie kookplaat 90 cm beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1
KKT KOLBE Inductie kookplaat / 90 cm / 9 kW / 5 Kookzones / 9 vermogensniveaus/twee flexzones/Touch Slider / IND9052FZ
 • FLEXIBELE POTPLAATSING: Dankzij de handige flexibele zone van het IND9052FZ kookveld, kunt u uw kookgerei bijna onbeperkt over het kookveld verdelen en de kookplaten efficiënt gebruiken
 • DESIGN: De zelfvoorzienende IND9052FZ inductiekookplaat en zijn SUPERKERAMIK-glaskeramische oppervlak is zeer resistent en zet een visueel hoogtepunt in uw keuken. In tegenstelling tot conventionele kookplaten bespaart de inductiekookplaat veel elektriciteit, is veel sneller en vooral veiliger. Het 90 cm oppervlak en de 5 kookzones zijn bijzonder geschikt voor ruime keukens.
 • VERSNEL: Om lange opwarmtijden te vermijden, is de IND9052FZ kookplaat uitgerust met een booster die de afzonderlijke kookplaten in een oogwenk tot hun maximum temperatuur kan opwarmen.
 • FIJN AFSTELLING: U kunt de IND9052FZ kookveld in 9 niveaus naar behoefte aanpassen. Hiermee kunt u de gewenste zonetemperatuur zeer nauwkeurig instellen.
 • TIMER-BEDIENING: Met de handige timerfunctie kunt u de kookzones automatisch uitschakelen na een door u vooraf bepaalde tijd.
Bestseller Nr. 2
KitchenRaku Inductie beschermer, Grote inductiekookplaat Protector Mat, 54x90cm inductie kookplaat mat (magnetisch) kookplaat krasbeschermer
 • BESCHERM KOOKTOP EN VERLENG LIFESPAN - KitchenRaku Inductie Beschermende Matten zijn de perfecte inductie accessoires, om de levensduur van uw inductiekookplaat te maximaliseren en altijd schoon te houden. Ongewenste krassen en vlekken kunnen worden vermeden door de KR inductiemat, de warmte die tijdens het koken verspreidt, kan de levensduur van de inductiekookplaten verlengen (Magnetisch).
 • PLATINUM FOOD GRADE SILICONE - Gemaakt van speciaal ontworpen glasvezel gecoat met food grade vloeibare platina siliconen (BPA vrij), herbruikbaar, 100% anti-aanbakbestendig en hittebestendig tot 500 ° F. De verwarmingszone gedeeltelijk vergeling heeft geen invloed op de veiligheid en duurzaamheid.
 • KOOK VEILIG EN GEMAKKELIJK TE SCHOONEN - het antislip oppervlak voorkomt dat potten en pannen glijden tijdens het koken en zorgt ervoor dat u veilig kunt koken. Deze matten zijn flexibel en duurzaam, gemakkelijk te reinigen en vaatwasmachinebestendig. Het ontwerp met hangende gaten kan u helpen het gemakkelijk te drogen en op te bergen.
 • PERFECT VOOR MEER KEUKENAPPARATEN - deze multifunctionele siliconen matten kunnen worden gebruikt als heteluchtfriteuse matten, magnetronmatten en ovenbakmatten. De mat kan u helpen om meer functies te bereiken, zoals een trivet, placemat, pannenhouder, gripondersteuning, voedselhoes, gebruiksvoorwerp rust, enz.
 • WAARSCHUWING - Niet voor gebruik op gewone elektrische glazen of keramische kookplaten, Alleen voor gebruik op inductie (magnetische) kookplaten. Niet blootstellen aan temperaturen boven 700 graden Fahrenheit.
Bestseller Nr. 3
Gasland Chef CH90BF 90Cm Inbouw Keramische Kookplaat Met Zwart Oppervlak, Timer, Kinderbeveiliging, Elektrische Keramische Kookplaat Met Sensoraanraakbediening
 • ➤ 8500 W Totaal Vermogen - 9 verwarmingsniveaus van warmte-instelling voldoen gemakkelijk aan uw verschillende soorten kookvereisten, van sudderen tot diep koken. Het is een conventionele kookplaat die voldoet aan alle soorten platte pannen.
 • ➤ Ontwerp Met Drievoudige & Ovale Zones - Ontwerp met drie en ovale zones is voor groter kookgerei en snellere verwarming. 5 kookzones kunnen tegelijkertijd worden bediend als u klaar bent voor gezinsmaaltijden.
 • ➤ Meerdere Beschermingsconfiguraties - Oververhittingsbeveiliging, automatische uitschakelbeveiliging, restwarmte-indicator en kinderslotfunctie voorkomen onbedoelde activering en zorgen voor veiligheid voor uw hele gezin.
 • ➤ Intelligente Timer - Uitgerust met een programmeerbare ingebouwde timer tot 99 minuten, wordt de kookplaat automatisch uitgeschakeld wanneer hij aftelt tot 0, zodat je perfect en nauwkeurig kunt koken. Maakt u zich geen zorgen om te gaar te worden. Geniet van uw zeldzame vrije kooktijd met de Gasland Chef keramische kookplaat.
 • ➤ Gemakkelijk Te Reinigen & Onderhoud - Het gladde vitrokeramische oppervlak, de strakke en stijlvolle afwerking maakt het gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden met zeepwater. Nooit meer vlekken die bestand zijn tegen vlekken en hitteverkleuringen op het oppervlak blijven. Het ingebouwde ontwerp bespaart u ruimte en de keuken zal altijd schoon en opgeruimd zijn.
Bestseller Nr. 5
KKT KOLBE Inductie kookplaat / 90 cm / 7,4 kW / 4 Kookzones / 9 vermogensniveaus/Touch Slider / IND9020RL
 • DESIGN: De zelfvoorzienende IND9020RL inductiekookplaat en zijn SUPERKERAMIK-glaskeramische oppervlak is zeer resistent en zet een visueel hoogtepunt in uw keuken. In tegenstelling tot conventionele kookplaten bespaart de inductiekookplaat veel elektriciteit, is veel sneller en vooral veiliger. Het 90 cm oppervlak en de 4 kookzones zijn bijzonder geschikt voor ruime keukens.
 • VERSNEL: Om lange opwarmtijden te vermijden, is de IND9020RL kookplaat uitgerust met een booster die de afzonderlijke kookplaten in een oogwenk tot hun maximum temperatuur kan opwarmen.
 • FIJN AFSTELLING: U kunt de IND9020RL kookveld in 9 niveaus naar behoefte aanpassen. Hiermee kunt u de gewenste zonetemperatuur zeer nauwkeurig instellen.
 • TIMER-BEDIENING: Met de handige timerfunctie kunt u de kookzones automatisch uitschakelen na een door u vooraf bepaalde tijd.
 • SLIDER: Veeg gewoon met uw vinger over de slider op het bedieningspaneel om de verwarmingsintensiteit van de respectieve kooplaten te verhogen of te verlagen.
Bestseller Nr. 6
KKT KOLBE Keramische kookplaat / 90 cm / 8,5 kW / 5 Kookzones / 15 vermogensniveaus/drievoudige en braadzone/Touch Slider / KF9005RL
 • DRIE IN ÉÉN: De drievoudige kook- en braadzone van de KF9005RL kookplaat combineert in totaal drie kookzones in één. Hiermee kunt u het verwarmingsoppervlak van de kookzone naar behoefte vergroten of verkleinen.
 • DESIGN: De zelfvoorziende KF9005RL kookplaat en zijn SUPERKERAMIK-glaskeramische oppervlak is uiterst resistent, zet een visuell hoogtepunt in uw keuken en is heel gemakkelijk te reinigen. Het 90 cm oppervlak en de 5 zijn bijzonder geschikt voor ruime keukens.
 • FIJN AFSTELLING: U kunt de KF9005RL kookveld in 15 niveaus naar behoefte aanpassen. Hiermee kunt u de gewenste zonetemperatuur zeer nauwkeurig instellen.
 • TIMER-BEDIENING: Met de handige timerfunctie kunt u de kookzones automatisch uitschakelen na een door u vooraf bepaalde tijd.
 • SLIDER: Veeg gewoon met uw vinger over de slider op het bedieningspaneel om de verwarmingsintensiteit van de respectieve kooplaten te verhogen of te verlagen.
Bestseller Nr. 8
Klarstein Delicatessa 90 Flex inductiekookplaat, flexzonetechniek, zelfvoorzienend, ingebouwde kookplaat, 90 cm, 5 zones, 7000 watt, booster, pannendetectie, timer, glaskeramiek, wit
 • EENVOUDIG MEER FLEXIBEL KOKEN: De Klarstein Delicatessa 90 Flex inductiekookplaat maakt optimaal gebruik van de ruimte mogelijk met een minimaal energieverbruik tijdens het koken. Het combineert technische innovatie met een luxe uitstraling.
 • PRESTATIES: De Klarstein Delicatessa 90 Flex inbouwkookplaat biedt vijf kookoppervlakken met een totaal vermogen van maximaal 7000W, die met 3x2000 W en 2x1500 W over de afzonderlijke kookoppervlakken worden verdeeld en de inhoud van potten en pannen aan de kook brengen. spitsuren
 • VARIOHEATING: Met VarioHeating worden de twee kookzones links en rechts gecombineerd tot een flexzone: dankzij de panherkenning passen ze zich met maximale flexibiliteit aan de grootte van de daarop geplaatste potten, pannen of ovenschalen aan.
 • THERMO BOOST-FUNCTIE: Het vermogen van alle afzonderlijke velden en het flexveld kunnen afzonderlijk worden geregeld en hebben een ThermoBoost-functie, die het vermogen verhoogt voor een snelle opwarming tot 3500 W.
 • DIGITAAL DISPLAY: De Klarstein Delicatessa 90 Flex glaskeramische kookplaat is eenvoudig te bedienen met een geïntegreerd SenseControl touchpanel met touch-to-slide bediening voor prestatiecontrole en een digitaal display. Er breken dus geen knoppen of bedieningselementen door het oppervlak van het keukenblok.
Bestseller Nr. 9
Bosch PXV975DV1E Serie 8 Inductiekookplaat (zelfvoorzienend) / 90 cm/zwart/vlak vlak/DirectSelect Premium / 17 standen/PowerBoost/FlexInductie-zone/PerfectFry braadsensor
 • Home Connect: Netwerk huishoudelijke apparaten van Bosch voor een gemakkelijker dagelijks leven.
 • DirectSelect Premium: directe, eenvoudige selectie van de gewenste kookzones, prestatieniveaus en extra functies.
 • PerfectFry braadsensor: voor een optimale bruiningsgraad van het gebakken voedsel dankzij sensorbesturing in 5 standen.
 • Flexibele inductiezone: flexibel samenschakelen van kookzones tot een doorlopend oppervlak voor kleine potten tot grote speciale accessoires.
 • Inductie: snel, nauwkeurig koken, eenvoudige reiniging en laag energieverbruik.
Bestseller Nr. 10
Klarstein Delicatessa 90 Slim inductiekookplaat, zelfvoorzienend, inbouw, flexzone, 90 cm, 4 zones, 7000 W, 9 vermogensniveaus, booster, pannendetectie, timer, glaskeramiek, kookplaat, zwart
 • EENVOUDIG FLEXIBEL KOKEN: De Klarstein inductiekookplaat maakt optimaal gebruik van de ruimte mogelijk met een minimaal energieverbruik tijdens het koken. Het combineert technische innovatie met een luxe uitstraling en geeft het keukenblok een nieuwe glans met zijn glaskeramische oppervlak.
 • STERKE PRESTATIES: De ingebouwde kookplaat biedt vier kookoppervlakken om van te genieten met een totaal vermogen van max. 7000 watt, die met 2 x 2000 watt en 2 x 1500 watt over de afzonderlijke kookoppervlakken worden verdeeld en de inhoud van potten en pannen meenemen aan de kook tijdens piekmomenten.
 • FLEXZONE: met VarioHeating worden de twee centrale kookzones gecombineerd tot een flexzone: met maximale flexibiliteit past het zich aan de grootte van potten, pannen of steelpannen aan dankzij het panherkenningssysteem en verwarmt zo ook groot kookgerei dat niet op één past kookplaat.
 • THERMOBOOST: het vermogen van alle afzonderlijke velden en het flexveld zijn afzonderlijk regelbaar en hebben een ThermoBoost-functie, die het vermogen verhoogt tot maximaal 2800 watt voor snelle opwarming.
 • TIMER: Dus knoppen of bedieningselementen breken niet door het oppervlak van het keukenblok. Naast het vermogen kan voor elke kookplaat een timer van maximaal 99 minuten worden geprogrammeerd, die de kookplaat uitschakelt nadat de ingestelde tijd is verstreken of een akoestisch signaal afgeeft.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste inductie kookplaat 90 cm te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze inductie kookplaat 90 cm-koopgids samengesteld.

Het beste inductie kookplaat 90 cm vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste inductie kookplaat 90 cm voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede inductie kookplaat 90 cm-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor inductie kookplaat 90 cm te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van inductie kookplaat 90 cm erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald inductie kookplaat 90 cm zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over inductie kookplaat 90 cm zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de inductie kookplaat 90 cm kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste inductie kookplaat 90 cm kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.