Beste ijsblokjesmachine van 2023 (TOP10)

De 10 beste ijsblokjesmachine beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

KUMIO IJsblokjesmachine, 12kg/24u, 9 dikke ijsblokjes klaar in 6-9 minuten, Ijsblokjesmaker Klein met ijsschep en -mand, 1.5L Watertank, Compact Ontwerp voor Thuiskeuken Kantoor Feestje, Zwart

 • 【Snel ijs maken】 KUMIO ijsblokjesmaker maakt 9 bolvormige ijsstukken in slechts 6-9 minuten, de ijsballen zijn relatief dikker en gaan langer mee. Vul het reservoir met 1,5L water om 12kg ijs te maken in 24 uur. Voor vers ijs in een handomdraai
 • 【Intelligente bediening met één druk op de knop】 De IJsblokjesmachine is zeer eenvoudig in gebruik, vul gewoon water in de ijsmaker en druk op de knop om te starten. Wanneer er niet genoeg water is of de ijskorf vol is, gaat het indicatielampje branden. Dankzij een groot doorzichtig deksel kunt u de voortgang van het ijs maken in de gaten houden. Voorzien van een verwijderbare ijsmand en ijsschep voor het gemakkelijk overbrengen van ijs naar drankjes of ijsemmers
 • 【Stil en meerdere functies】 KUMIO ijsblokjesmaker machine klein uitgerust met hoge efficiëntie compressor, niet alleen kan helpen energie te besparen, maar ook zorgen voor een stille omgeving. Perfect voor dranken, smoothies, voedsel, versheid en eerste hulp maatregelen.
 • 【Eenvoudig te reinigen en compact ontwerp】 de duurzame ABS body is glad en eenvoudig te reinigen. De watertank is uitgerust met een waterfiltersysteem zodat u kunt genieten van knapperig, schoon ijs. Er is een afvoerplug aan de onderkant voor het eenvoudig aftappen van ongebruikt water. De KUMIO ijsblokjesmaker meet 22,8 x 32,0 x 29,7 cm en weegt slechts 7,2 kg, waardoor hij gemakkelijk te vervoeren is.
 • 【Technische ondersteuning】 KUMIO biedt 7/24 online klantenservice en vervangingsondersteuning, neem contact met ons op als u vragen heeft over kumio ijsblokjesmachines en merken. Opmerking: Laat de ijsblokjesmachine 24 uur rechtop staan voordat u deze voor het eerst gebruikt.
Bestseller Nr. 2

IJsblokjesmachine Heldere ijsblokjes, zelfreinigende ijsmachine, 9 blokjes klaar in 6 minuten, 15 kg in 24 uur, draagbare ijsblokjesmachine voor thuis/keuken/kantoor/bar

 • Snel ijs maken in 6 minuten. FOOING ijsblokjesmachine gebruikt premium vinkoeler, het heeft een groot warmteafvoergebied en een hoge koelefficiëntie. In slechts 6 minuten krijg je 9 stuks bolvormige ijsblokjes per cyclus en tot 15 kg ijs in 24 uur. Voering van voedingskwaliteit, geen ongewone geur, veilig in gebruik.
 • LED ijsblokjesmachine met zelfreinigende functie. Maak je geen zorgen over het schoonmaken, druk boven de drie seconden op de "Aan/Uit"-knop, de ijsmaker begint automatisch met schoonmaken. Met het eenvoudige bedieningspaneel, gewoon water toevoegen, ijsgrootte selecteren, het is klaar voor gebruik. Als er niet genoeg water is of als de ijsemmer vol is, gaat de indicator branden om u eraan te herinneren meer water toe te voegen of de overtollige ijsblokjes eruit te halen.
 • Geluidsarme en energiezuinige ijsblokjesmachine. De ijsblokjesmaker heeft een snel koelend effect en een laag verbruik met krachtige compressor, hoogwaardige koper-aluminium lamellencondensor en 21 g R600a koelmiddel. Het draait met minder dan 35dB zeer geluidsarme werkomgeving.
 • Grote capaciteit en selecteerbare ijsblokjesmaten. ijsblokjesmachine kan tot 2 liter water bevatten. Bevat een ijsschep en een afneembare ijsemmer met een capaciteit van 70-100 stuks ijsblokjes. 2 ijs maten optioneel. Populair bolvormig ijs, niet gemakkelijk te smelten en aan elkaar te plakken. OPMERKING: Alleen water. Gebruik geen niet-waterige oplosmiddelen omdat dit corrosie en lekkage kan veroorzaken.
 • IJsblokjesmachine voor thuis. Het meten van 30X 23cm(12''X 9') en een gewicht van 7kg. Onze draagbare ijsmaker is ideaal voor werkbladen. Geen voorbereiding, direct ijsblokjes maken, toevoegen aan cola/wijn/whisky/vruchtensap/koffie voor een betere smaak. Geschikt voor thuis, op kantoor, barbecues, buitenfeesten of kelderbars.
Bestseller Nr. 3

Kesser® IJsblokjesmaker, roestvrij staal, 100 W, 12 kg in 24 uur, met 2 ijsblokjes-maten, bereidingstijd in zes minuten, waterreservoir van 2 liter, met timer, lcd-display, zelfreinigende functie, waterreservoir, zwart

 • Snelle productie: er past 2 liter water in de tank, die direct na het vullen met de productie begint. Na ca. 6 minuten zijn de eerste ijsblokjes klaar.
 • 2 formaten ijsblokjes: om te zorgen dat de ijsblokjes de juiste maat hebben, kun je met een druk op de knop kiezen tussen klein en groot. De ijsblokjesmachine maakt binnen 24 uur maximaal 12 kg ijsblokjes en voorziet je zo de hele dag door van verfrissers.
 • Eenvoudig te gebruiken: de ijsblokjesmachine wordt bediend via de vier toetsen direct onder het display. Grote, gemakkelijk te begrijpen symbolen maken altijd duidelijk welke bedrijfsmodus is ingesteld. Je kan de machine ook met de aan-/uit timer programmeren.
 • Zonder nasmaak: de ijsblokjesmaker van Kesser voegt geen smaak toe aan de ijsblokjes, want zijn pompsysteem en de kunststof bekleding zijn gemaakt van smaak-neutrale materialen.
 • Milieuvriendelijk en economisch: wij gebruiken het koelmiddel R600a, dat niet bijdraagt aan het broeikaseffect van de ozonlaag. Bovendien zijn het energieverbruik en geluidsniveau aanzienlijk verminderd.
Bestseller Nr. 4

Klarstein Eiszeit ijsblokjesmachine - 3 ijsblokjes, 10-15 kg / 24 uur, LCD-display, watertankcapaciteit: 3 liter, ijscapaciteit: 600 g, alarmfunctie, behuizing van geborsteld roestvrij staal, grijs zilver

 • KRACHTIG: cocktails of frisdranken: met het ijs van de Klarstein Eiszeit ijsblokjesmachine kunnen alle dranken perfect worden gekoeld. De krachtige Eiszeit-ijsblokjesmachine produceert elke dag tot 15 kg ijsblokjes.
 • AANRAKING: Het is geschikt voor zowel thuis als voor feestjes. De bediening is eenvoudig en handig via het bedieningspaneel met aanraakoppervlak, waardoor de ijsblokjesgrootte in 3 verschillende formaten kan worden gedefinieerd.
 • HOGE CAPACITEIT: De ruime watertank met een volume van drie liter en een container met een ijsblokjescapaciteit van 600 g zijn klaar voor het bereiden van elke hoeveelheid ijsblokjes, waarbij het water handmatig of automatisch wordt geleverd.
 • LCD-DISPLAY: het zelfverklarende LCD-display geeft informatie over de gemaakte keuze. Met een wateruitgang kunt u zelfs vers gekoeld, helder water gieten. Als de ijscontainer vol is of het waterniveau te laag is, meldt het een alarm
 • ROESTVRIJ STAAL: Na gebruik is de ongevoelige behuizing van geborsteld roestvrij staal gemakkelijk schoon te maken, het tijdloze ontwerp past in elke omgeving. De ijstijd-ijsblokjesmachine van Klarstein biedt koele frisheid voor elke gelegenheid.
Bestseller Nr. 5

CROWNFUL IJsblokjesmaker, ijsmachine, 9 ijsblokjes klaar in 8-10 minuten, 26 lbs kogel ijsblokjes in 24 uur, elektrische ijsmachine met schep en mand - zwart

 • MASSAGE JE VOETEN, ONTSPAN JE GEEST EN LICHAAM: Het masseert diep de zolen, hielen en tenen van je voeten als een professionele masseur. Het werkt beter als de functie diepe kneedmassage is geselecteerd, waardoor je na een drukke dag volledig kunt ontspannen.
 • SLIMME HERINNERING: De ijsmaker waarschuwt u automatisch wanneer het ijs vol is. De sensoren detecteren en stoppen automatisch met het maken van ijs wanneer het ijs vol is; de bewegende ijsmand maakt de ijsblokjes handiger om mee te nemen. Let op: de ijsmachine is geen vriezer. U moet het ijs zo snel mogelijk gebruiken of overbrengen naar uw vriezer.
 • MEERDERE MASSAGE-INSTELLINGEN: U kunt de massagemodi aanpassen door diep kneden, warmtefunctie en twee intensiteitsniveaus te combineren die kunnen worden aangepast aan uw persoonlijke voorkeur. Stop het gebruik ervan als u zich ongemakkelijk voelt.
 • TWEE IJSGROOTTEN SELECTEERBAAR: Deze ijsmachine heeft twee ijsformaten om uit te kiezen. Verschillende maten ijsblokjes zijn geschikt voor verschillende drankbehoeften. Grote ijsblokjes smelten niet gemakkelijk en kleine ijsblokjes zijn ideaal om dranken snel af te koelen. Eenvoudige en compacte stijl is perfect voor thuis/feest/kantoor/RV.
 • AFNEEMBARE VOETCOMPARTIMENTHOES: De afdekking van het voetcompartiment met ritssluiting kan eenvoudig worden verwijderd, gereinigd en opnieuw worden bevestigd voor hygiënische doeleinden. Er is ook een ingebouwde timer van 15 minuten om de stimulator automatisch uit te schakelen.
Bestseller Nr. 6

Northclan IJsblokjesmachine, 14 kg, 24 uur, 9 ijsblokjes in 6 minuten, met led-display en 2 liter watertank, ijsmaker met ijsschep en mand, ijsblokjesmaker voor feest, kantoor, bar, camper,

 • ❄️【Snelle productie】 De Northclan ijsblokjesmachine produceert 9 bolvormige ijsblokjes in slechts 5-8 minuten en tot 14 kg ijsblokjes per dag. Met 0,5 kg ijsblokjes kun je ongeveer 3 dranken koelen, dus tot 90 dranken in 24 uur bereiden, wat perfect voldoet aan de behoeften van je huishoudens of feestjes en je helpt om maandelijks ongeveer 100 euro te besparen. Bespaar geld en tijd met de Northclan ijsblokjesmachine en vergeet ijsblokjesbakjes of -zakjes.
 • 🍃 【Energie- en waterbesparing】 De Northclan ijsblokjesmachine recycleert de gesmolten ijsblokjes terug in de watertank om ze weer in te vriezen, wat tijd en water bespaart. De hoogwaardige schuimlaag isoleert de warmte effectief en zorgt ervoor dat de machine minder stroom verbruikt en de ijsblokjes langer meegaat. Daardoor kun je niet alleen je energierekeningen laag houden, maar ook bijdragen aan het milieu.
 • 🍃 【Gezondheids- en veilig】 In tegenstelling tot andere machines bestaat de binnenkant van de Northclan ijsblokjesmachine uit voedselveilig, wit en geurloos materiaal, wat voor je gezondheid en veiligheid een voordeel is.
 • Draagbaar en veelzijdig: dankzij zijn compacte afmetingen van 30 x 24 x 33 cm kan de Northclan ijsblokjesmaker overal worden geplaatst waar je vrije ruimte op je werkblad hebt - of het nu in de keuken, op de camping, op reis of op kantoor is. Zolang er een stroombron en water aanwezig zijn, zijn er bijna eindeloze toepassingsmogelijkheden voor Northclan.
 • ❄️【Veelzijdig inzetbaar】 Dankzij het holle midden kunnen deze bolvormige ijsblokjes bij het kauwen een paar slokjes drankjes vrijgeven. De ronde, gladde randen beschadigen de lippen niet. Naast het gebruik voor het koelen van dranken en het maken van smoothies kunnen bulletijsblokjes ook worden gebruikt voor het conserveren van levensmiddelen en als noodgevallelijs.
Bestseller Nr. 7

KUMIO IJsblokjesmachine, 12kg/24u, 9 dikke ijsblokjes klaar in 6-9 minuten, Ijsblokjesmaker Klein met ijsschep en -mand, 1.5L Watertank, Compact Ontwerp voor Thuiskeuken Kantoor Feestje

 • 【Snel ijs maken】 KUMIO ijsblokjesmaker maakt 9 bolvormige ijsstukken in slechts 6-9 minuten, de ijsballen zijn relatief dikker en gaan langer mee. Vul het reservoir met 1,5L water om 12kg ijs te maken in 24 uur. Voor vers ijs in een handomdraai
 • 【Intelligente bediening met één druk op de knop】 De IJsblokjesmachine is zeer eenvoudig in gebruik, vul gewoon water in de ijsmaker en druk op de knop om te starten. Wanneer er niet genoeg water is of de ijskorf vol is, gaat het indicatielampje branden. Dankzij een groot doorzichtig deksel kunt u de voortgang van het ijs maken in de gaten houden. Voorzien van een verwijderbare ijsmand en ijsschep voor het gemakkelijk overbrengen van ijs naar drankjes of ijsemmers
 • 【Stil en meerdere functies】 KUMIO ijsblokjesmaker machine klein uitgerust met hoge efficiëntie compressor, niet alleen kan helpen energie te besparen, maar ook zorgen voor een stille omgeving. Perfect voor dranken, smoothies, voedsel, versheid en eerste hulp maatregelen.
 • 【Eenvoudig te reinigen en compact ontwerp】 de duurzame ABS body is glad en eenvoudig te reinigen. De watertank is uitgerust met een waterfiltersysteem zodat u kunt genieten van knapperig, schoon ijs. Er is een afvoerplug aan de onderkant voor het eenvoudig aftappen van ongebruikt water. De KUMIO ijsblokjesmaker meet 22,8 x 32,0 x 29,7 cm en weegt slechts 7,2 kg, waardoor hij gemakkelijk te vervoeren is.
 • 【Technische ondersteuning】 KUMIO biedt 7/24 online klantenservice en vervangingsondersteuning, neem contact met ons op als u vragen heeft over kumio ijsblokjesmachines en merken. Opmerking: Laat de ijsblokjesmachine 24 uur rechtop staan voordat u deze voor het eerst gebruikt.
Bestseller Nr. 8

Arebos Ijsblokjesmachine | 2,2L Icemaker | Ijsmachine 12KG in 24 uur | 2 ijsblokjesmaten | LED-scherm | BPA-vrije ijsblokjesschep en houder

 • Waterreservoir van 2,2 liter + milieuvriendelijk koelmiddel R600a
 • 0,8 liter ijsblokjeshouder + zeer eenvoudig te bedienen en te reinigen
 • ijsblokjes in slechts 8 – 13 minuten + twee ijsblokjesmaten (klein, groot)
 • 12 kg kant-en-klare ijsblokjes in 24 uur
 • Incl. BPA-vrije ijsblokjesschep en ijshouder
Bestseller Nr. 9

H.Koenig Ijsblokjesmachine KB15, 15kg per dag, 3 ijsblokjes formaten, automatisch, elektrisch, compact, mobiel, zonder installatie, stil, 3.3 L, ijsblokjes klaar in 13 minuten, voor op aanrecht

 • Dagelijkse productiecapaciteit: 15 kg
 • Inhoud waterreservoir: 3,3 L
 • Productiecyclus: van 6 tot 13 min
 • 3 formaten ijsblokjes
 • Transparant deksel Uitneembare ijsblokjesbakje LCD-scherm Waterniveau-indicator Hoofddeel uit roestvrijstaal Accessoire: ijsblokjesschep Vermogen: 100 W
Bestseller Nr. 10

FOOING IJsblokjesmachine,15 kg ijsblokjes in 24 uur, bereiding in 6 minuten, zelfreinigend, met lcd-display, eenvoudige bediening, machine voor gemalen ijs voor thuis/bar, zwart

 • Snelle ijsproductie: De FOOING ijsblokjesmachine, gemalen ijsmachine heeft slechts 6 minuten nodig om 9 bolvormige ijsblokjes te maken. Er gaat 2 liter water in de watertank. De maximale ijscapaciteit is 15 kg in 24 uur.
 • Twee formaten ijsblokjes: Je kunt ijsblokjes in twee verschillende maten maken. Kleine ijsblokjes kunnen zeevruchten en bier koel en op die manier fris en koud houden. Grote ijsblokjes zijn meer geschikt voor dranken om een snel koeleffect te realiseren.
 • Stil en gebruiksvriendelijk: Bij de productie van ijsblokjes bedraagt het geluid minder dan 35 dB, vergelijkbaar met een werkende koelkast. Door het transparante deksel kun je de hoeveelheid ijs in de gaten houden. Onze sensor detecteert automatisch wanneer de ijsmand vol is en stopt de productie om overlopen te voorkomen.
 • Eenvoudig te bedienen: Ons bedieningspaneel is zeer eenvoudig te bedienen. IJsblokjesmaker met water vullen, inschakelknop indrukken, grootte van de ijsblokjes selecteren en klaar. Als er niet voldoende water in zit of als de ijsmand vol is, brandt het indicatielampje. Een verdikte schuimlaag zorgt voor een goede isolerende werking. Het ijs smelt niet binnen 5 minuten. 8 uur bij normale temperatuur.
 • Hoge kwaliteit en zelfreinigend: Onze ijsblokjesmaker is draagbaar en efficiënt met een afmeting van 26,2 x 33,8 x 38,1 cm en een gewicht van 7 kg. Druk 3 seconden op de knop "Clean" om het zelfreinigingsproces te starten. Na 10 minuten stopt dit met werken, je kunt de kleine rubberen stop aan de onderkant openen en het vuile water uit de machine laten weglopen. Je kunt de machine met een zachte katoenen doek met de hand reinigen.

Het kiezen van de juiste ijsblokjesmachine is geen beslissing die lichtvaardig moet worden genomen. Er zijn tegenwoordig tal van ijsblokjesmachines op de markt en het kan moeilijk zijn om te weten welke het beste voor u is.

Dit artikel helpt je de beste ijsblokjesmachine te vinden die past bij jouw behoeften en budget, zodat je op een gezondere manier kunt genieten van je favoriete koude dranken.

Er zijn verschillende soorten ijsblokjesmachines en u moet weten welke het beste voor u is.

Er zijn twee soorten ijsblokjesmachines: automatisch en handmatig. Automatische ijsblokjesmachines gebruiken een compressor om de ijsblokjes te maken, terwijl bij handmatige ijsblokjesmachines je water in een bak moet bevriezen, het in de bak moet gieten en dan zout of suiker moet toevoegen.

Als je op zoek bent naar een snelle manier om ijsblokjes te maken, dan is een automatische maker het beste voor jou, maar als je ze handmatig wilt maken, ga dan voor handmatige ijsblokjesmachines.

Er zijn enkele factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een ijsblokjesmachine, waaronder prijs, functies, ontwerp en betrouwbaarheid.

Prijzen: De prijs van de ijsblokjesmachine wordt meestal bepaald door de kenmerken en grootte. Hoe meer functies het heeft, hoe hoger de prijs zal zijn. Een ding om in gedachten te houden is dat deze apparaten niet goedkoop zijn, dus je moet bereid zijn om er wat geld aan uit te geven.

Ontwerp: ijsblokjesmachines zijn er in verschillende soorten en maten, dus het is belangrijk om er een te kiezen die bij je keukenruimte past. Sommige mensen geven de voorkeur aan een ronde vorm, terwijl anderen de voorkeur geven aan vierkante of rechthoekige vormen. Sommige van deze apparaten hebben automatische instellingen, terwijl andere handmatige instellingen vereisen, maar ze worden steeds gebruikelijker op de moderne werkplek om tijd te besparen.

Wat zijn de verschillende soorten ijsblokjesmachines?

De verschillende soorten ijsblokjesmachines zijn:

 • Automatische ijsblokjesmachines
 • Handmatige ijsblokjesmachines
 • Automatische ijsblokjes met een handslinger
 • Handmatige ijsblokjes met een handslinger

Wat zijn de belangrijkste kenmerken waar je op moet letten bij een ijsblokjesmachine?

Er zijn drie hoofdkenmerken die een ijsmachine moet hebben: capaciteit, energie-efficiëntie en waterfilter.

Een ijsmachine moet in korte tijd veel ijs kunnen maken.

Het moet ook energiezuinig zijn omdat het minder stroom nodig heeft dan andere apparaten.

Tot slot is het waterfilter belangrijk omdat het onzuiverheden uit het water kan verwijderen voordat het bevriest.

Hoe kies ik de juiste ijsblokjesmachine voor mij?

Of u nu op zoek bent naar een machine met één of meerdere functies, de volgende factoren zullen u helpen beslissen welke ijsmachine het beste is voor uw behoeften.

In dit artikel worden de verschillende soorten ijsmachines uitgelegd en wordt uitgelegd hoe u de juiste kunt kiezen voor uw behoeften.

Hoe vaak moet ik mijn ijsblokjes vervangen?

Er is niet één juist antwoord op deze vraag. De beste manier om te weten wat de juiste hoeveelheid tijd voor u is, is door er een gewoonte van te maken uw ijsblokjes elke dag te vervangen.

Zijn ijsblokjes gemaakt met een ijsblokjesmachine gezond om te consumeren?

IJsblokjes zijn een geweldige manier om je drankje af te koelen op een warme zomerdag. Veel mensen maken zich echter zorgen over de kwaliteit van de ijsblokjes die ze consumeren.

Sommige ijsblokjes kunnen worden gemaakt met een ijsblokjesmachine, wat niet altijd de gezondste manier is om ze te maken. Maar als je je zorgen maakt over je gezondheid, zijn er andere manieren om thuis gezonde ijsblokjes te maken.

IJsblokjes kunnen worden gemaakt van water dat is gekookt en vervolgens 24 uur in een koelkast of vriezer is afgekoeld. Je kunt ook gefilterd water gebruiken en het 24 uur of minder in een ijsbakje invriezen.

Hoe lang duurt het om 1 batch ijsblokjes te maken?

De tijd die nodig is om 1 batch ijsblokjes te maken is ongeveer 3 minuten.

De gemiddelde watertemperatuur voor het maken van ijsblokjes is ongeveer 10 graden Celsius.

Het duurt ongeveer 15 minuten voordat het water bevriest en ijsblokjes worden.