Beste ijsblokjesmachine van 2022 (TOP10)

De 10 beste ijsblokjesmachine beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
BluMill IJsblokjesmachine, 12 kg ijsblokjes in 24 uur, snelle bereiding in 7 tot 15 minuten, bolvormige ijsblokjes, eenvoudige bediening
 • Heel simpel: met de ijsblokjesmachine van BluMill bespaar je kostbare ruimte in de vriezer. Gewoon het apparaat met water vullen en klaar is Kees
 • De vorm: De ijsblokjesmaker produceert bolvormige ijsblokjes voor verfrissende dranken. Je kunt echter ook bijvoorbeeld een wijnkoeler met de ijsblokjes vullen of het ijs voor lekkere cocktails versnipperen.
 • Krachtig: De ijsblokjesmachine kan in 24 uur tot 12 kg ijsblokjes maken. De eerste portie ijs is al na 7 tot 15 minuten klaar.
 • De watertank: Je kunt de ijsblokjesmachine met maximaal 3,5 liter water vullen. Als het water leeg is of de ijsblokjeshouder vol is, schakelt de productie automatisch uit
 • Eenvoudig te reinigen: Je kunt het apparaat eenvoudig met een vochtige doek en een milde reiniger afwassen.
Bestseller Nr. 2
FOOING IJsblokjesmachine,15 kg ijsblokjes in 24 uur, bereiding in 6 minuten, zelfreinigend, met lcd-display, eenvoudige bediening, machine voor gemalen ijs voor thuis/bar, zwart
 • Snelle ijsproductie: De FOOING ijsblokjesmachine, gemalen ijsmachine heeft slechts 6 minuten nodig om 9 bolvormige ijsblokjes te maken. Er gaat 2 liter water in de watertank. De maximale ijscapaciteit is 15 kg in 24 uur.
 • Twee formaten ijsblokjes: Je kunt ijsblokjes in twee verschillende maten maken. Kleine ijsblokjes kunnen zeevruchten en bier koel en op die manier fris en koud houden. Grote ijsblokjes zijn meer geschikt voor dranken om een snel koeleffect te realiseren.
 • Stil en gebruiksvriendelijk: Bij de productie van ijsblokjes bedraagt het geluid minder dan 35 dB, vergelijkbaar met een werkende koelkast. Door het transparante deksel kun je de hoeveelheid ijs in de gaten houden. Onze sensor detecteert automatisch wanneer de ijsmand vol is en stopt de productie om overlopen te voorkomen.
 • Eenvoudig te bedienen: Ons bedieningspaneel is zeer eenvoudig te bedienen. IJsblokjesmaker met water vullen, inschakelknop indrukken, grootte van de ijsblokjes selecteren en klaar. Als er niet voldoende water in zit of als de ijsmand vol is, brandt het indicatielampje. Een verdikte schuimlaag zorgt voor een goede isolerende werking. Het ijs smelt niet binnen 5 minuten. 8 uur bij normale temperatuur.
 • Hoge kwaliteit en zelfreinigend: Onze ijsblokjesmaker is draagbaar en efficiënt met een afmeting van 26,2 x 33,8 x 38,1 cm en een gewicht van 7 kg. Druk 3 seconden op de knop "Clean" om het zelfreinigingsproces te starten. Na 10 minuten stopt dit met werken, je kunt de kleine rubberen stop aan de onderkant openen en het vuile water uit de machine laten weglopen. Je kunt de machine met een zachte katoenen doek met de hand reinigen.
Bestseller Nr. 3
H.Koenig Ijsblokjesmachine KB15, 15kg per dag, 3 ijsblokjes formaten, automatisch, elektrisch, compact, mobiel, zonder installatie, stil, 3.3 L, ijsblokjes klaar in 13 minuten, voor op aanrecht
 • Dagelijkse productiecapaciteit: 15 kg
 • Inhoud waterreservoir: 3,3 L
 • Productiecyclus: van 6 tot 13 min
 • 3 formaten ijsblokjes
 • Transparant deksel Uitneembare ijsblokjesbakje LCD-scherm Waterniveau-indicator Hoofddeel uit roestvrijstaal Accessoire: ijsblokjesschep Vermogen: 100 W
Bestseller Nr. 4
Klarstein Metropolitan - ijsblokjesmachine, ijsblokjesmachine, digitaal display, 12 kg ijsblokje in 24 uur, 180 watt, 3 kubusgroottes, water- en ijsniveau-indicator, roestvrij staal, zilver
 • 12 KG IJSBLOKJES PER DAG: zodat de kubussen de juiste maat hebben, kunt u met een druk op de knop kiezen tussen klein, medium en groot. Het productievolume van de ijsmaker bedraagt ​​12 kg ijsblokjes per dag, op voorwaarde dat water wordt bijgevuld.
 • DIGITALE DISPLAY: De bediening is heel eenvoudig via een digitaal display, dat ook laat zien wanneer het waterreservoir leeg is of het ijsblokjesreservoir vol is. Natuurlijk wordt alles gedetailleerd uitgelegd in de bijgevoegde gebruiksaanwijzing.
 • SNELLE VOORBEREIDING: 2,15 liter water past in de tank van de Klarstein Metropolitan ijsblokjesmachine, die onmiddellijk na het vullen met de productie begint. Na slechts 6 tot maximaal 15 minuten jammen de eerste 9 kubussen in hun bak.
 • ROESTVASTSTALEN BEHUIZING: de gebogen roestvrijstalen behuizing maakt indruk met zijn eenvoudige reiniging en de kleine benodigde ruimte. Het gedeeltelijk scheidbare ontwerp maakt het opruimen ook gemakkelijker na gebruik van de Klarstein-ijsmachine.
 • SMAAK-NEUTRAAL: De Klarstein Metropolitan ijsblokjesmaker laat natuurlijk geen slechte nasmaak achter, omdat zijn pompsysteem en zijn plastic voering gemaakt zijn van smakeloze materialen.
Bestseller Nr. 5
IJsblokjesmachine Heldere ijsblokjes, zelfreinigende ijsmachine, 9 blokjes klaar in 6 minuten, 15 kg in 24 uur, draagbare ijsblokjesmachine voor thuis/keuken/kantoor/bar
 • Snel ijs maken in 6 minuten. FOOING ijsblokjesmachine gebruikt premium vinkoeler, het heeft een groot warmteafvoergebied en een hoge koelefficiëntie. In slechts 6 minuten krijg je 9 stuks bolvormige ijsblokjes per cyclus en tot 15 kg ijs in 24 uur. Voering van voedingskwaliteit, geen ongewone geur, veilig in gebruik.
 • LED ijsblokjesmachine met zelfreinigende functie. Maak je geen zorgen over het schoonmaken, druk boven de drie seconden op de "Aan/Uit"-knop, de ijsmaker begint automatisch met schoonmaken. Met het eenvoudige bedieningspaneel, gewoon water toevoegen, ijsgrootte selecteren, het is klaar voor gebruik. Als er niet genoeg water is of als de ijsemmer vol is, gaat de indicator branden om u eraan te herinneren meer water toe te voegen of de overtollige ijsblokjes eruit te halen.
 • Geluidsarme en energiezuinige ijsblokjesmachine. De ijsblokjesmaker heeft een snel koelend effect en een laag verbruik met krachtige compressor, hoogwaardige koper-aluminium lamellencondensor en 21 g R600a koelmiddel. Het draait met minder dan 35dB zeer geluidsarme werkomgeving.
 • Grote capaciteit en selecteerbare ijsblokjesmaten. ijsblokjesmachine kan tot 2 liter water bevatten. Bevat een ijsschep en een afneembare ijsemmer met een capaciteit van 70-100 stuks ijsblokjes. 2 ijs maten optioneel. Populair bolvormig ijs, niet gemakkelijk te smelten en aan elkaar te plakken. OPMERKING: Alleen water. Gebruik geen niet-waterige oplosmiddelen omdat dit corrosie en lekkage kan veroorzaken.
 • IJsblokjesmachine voor thuis. Het meten van 30X 23cm(12''X 9') en een gewicht van 7kg. Onze draagbare ijsmaker is ideaal voor werkbladen. Geen voorbereiding, direct ijsblokjes maken, toevoegen aan cola/wijn/whisky/vruchtensap/koffie voor een betere smaak. Geschikt voor thuis, op kantoor, barbecues, buitenfeesten of kelderbars.
Bestseller Nr. 6
Klarstein Arctic Porter ijsblokjesmachine, 12 kg / 24 uur, 2 maten, productietijd: 8 minuten, ijsblokjes per cyclus: 9,2 liter watertank, LCD-display, timer, draaggreep, BPA-vrij, blauw
 • COMPACT: Het barbecueseizoen kan komen! Door het compacte formaat, het forse grilloppervlak, de sterke warmteafgifte en het tijdloze design is het bereiden van maaltijden met de Klarstein Valdosta gasgrill puur grillplezier.
 • SNEL: Na het aansluiten van een gasfles zorgt het geïntegreerde ontstekingssysteem ervoor dat de brander snel start: druk gewoon op de draaiknop en de gasgrill is klaar voor gebruik.
 • TOT HET PUNT GEGRILD: Steaks en vleesspecialiteiten worden uitstekend tot het punt gegrild op de gietijzeren grill: de hoge temperaturen maken het vlees knapperig van buiten en sappig van binnen.
 • THERMOMENTER: De warmte wordt bijzonder goed binnengehouden door de roestvrijstalen behuizing van het deksel. Een thermometer geeft betrouwbare informatie over de huidige temperatuur. De vetopvangbak kan eenvoudig van de achterkant worden verwijderd en zorgt voor een constant schone barbecue-ervaring.
 • EENVOUDIGE REINIGING: De volledige behuizing van de BBQ-grill is gemaakt van resistent roestvrij staal en belooft, net als het geëmailleerde grillrooster, een bijzonder snelle en ongecompliceerde reiniging. Vier vloerrollen maken het gemakkelijk te verplaatsen en te vervoeren.
Bestseller Nr. 7
Klarstein Mr.Silver-Frost - ijsmachine, ijsblokjesmachine, ijsblokjesmachine, 15 kg/dag, 150 watt, 3 kubusmaten, timer, roestvrij staal, zilverwit
 • SNELLE BEREIDING: 3,3 liter water past in de tank van de 150 watt Klarstein Mr. Silver-Frost ijsblokjesmachine, die direct na het vullen met de productie begint. Al na 6 tot 15 minuten klinken de eerste blokjes in hun bakje.
 • SNELLE BEREIDING: 3,3 liter water past in de tank van de 150 watt Klarstein Mr. Silver-Frost ijsblokjesmachine, die direct na het vullen met de productie begint. Al na 6 tot 15 minuten klinken de eerste blokjes in hun bakje.
 • DRIE IJSKUBUSMATEN: zodat de blokjes de juiste maat hebben, kun je met een druk op de knop kiezen tussen klein, middelgroot en groot. Het productievolume van de ijsmaker is 15 kg ijsblokjes per dag, mits er water wordt bijgevuld.
 • GEEN SMAAK: Natuurlijk laat de Klarstein Mr. Silver-Frost ijsblokjesmaker geen slechte nasmaak achter, omdat het pompsysteem en de plastic voering zijn gemaakt van smaakloze materialen.
 • EENVOUDIGE BEDIENING: De ijsblokjesbereider wordt bediend via een zelfverklarend bedieningsgedeelte met 4 knoppen en status-LED's. De timer (0,5 - 19,5 uur) kan worden geprogrammeerd voor tijdgestuurd gebruik met slechts een paar toetsaanslagen.
Bestseller Nr. 8
Klarstein kristallen ijsblokjesmachine - helder ijs, ijsblokjesmaker, kristalijs, 2 formaten, 2,5 liter watertank, afneembaar, 600 gram ijsblokjeshouder, 15 kg ijsblokje in 24 uur, zilver
 • CRYSTAL CLEAR: met de Klarstein-kristalmachine krijgen drankjes altijd het juiste ijsblokje. In het geval van deze ijsmachine zijn de kubussen gemaakt van bijna transparant kristalijs. Het productievolume bedraagt ​​15 kg ijsblokjes per dag.
 • DIGITALE DISPLAY: De bediening is heel eenvoudig via een digitaal display, dat ook laat zien wanneer het waterreservoir leeg is of het ijsblokjesreservoir vol is. Natuurlijk wordt alles gedetailleerd uitgelegd in de bijgevoegde gebruiksaanwijzing.
 • SNELLE PRODUCTIE: 2,5 liter water past in de tank van de Klarstein kristallen ijsblokjesmachine, die de productie onmiddellijk na het vullen start. Na slechts 27 minuten klinken de eerste kleine blokjes in hun bakje, grotere vereisen 30.
 • SMAAK-NEUTRAAL: De Klarstein kristalijsblokjesmaker laat natuurlijk geen slechte nasmaak achter, omdat zijn pompsysteem en zijn plastic voering gemaakt zijn van smakeloze materialen.
 • ROESTVRIJ STAAL: de gebogen roestvrijstalen kast imponeert met zijn gemakkelijke reiniging en kleine ruimtevereisten. Het gedeeltelijk scheidbare ontwerp maakt het opruimen ook gemakkelijker na gebruik van de Klarstein-ijsmachine.
Bestseller Nr. 9
Euhomy Ice Maker Machine Countertop, 12 kg (26 lbs) in 24 uur, 9 kubussen klaar in 6-8 minuten, elektrische ijsmachine voor thuis aanrecht met ijsschep en mand. Perfect voor thuis/keuken/kantoor. (zilver)
 • EUHOMY ICE MAKER: Deze draagbare ijsmachine van 9,64 (D) * 12,59 (B) * 12,59 (H) inch kan ongeveer 12 kg ijs per dag produceren. Slechts 8 minuten kunnen 9 heerlijke ijsblokjes produceren, je kunt altijd en overal bedienen. U kunt het gebruiken voor elk werkblad/keuken/woonkamer/slaapkamer/kantoor/feest.
 • BULLET ICE: Met het transparante visuele venster kunt u het ijsproces bekijken, zodat u getuige kunt zijn van het moment waarop de ijsblokjes zijn bevroren. De elegante kogelvormige ijsblokjes brengen je een ervaring die gewone ijsbakken niet kunnen doen. Geniet van de ijsblokjes en vermakelijk.
 • CONTROL PANEL: De ijsblokjesmaker heeft twee optionele ijsblokjesgrootte, u kunt verschillende maten ijsblokjes kiezen op basis van uw behoeften. De ijsmachine heeft de meest geavanceerde infraroodsensortechnologie. Wanneer de ijsmand vol is, stopt de ijsmachine voor het aanrecht thuis met het maken van ijs om te voorkomen dat ijs overloopt. Wanneer het waterniveau in het waterreservoir onvoldoende is, herinnert het indicatielampje u eraan om tijdig water toe te voegen.
 • Stil en efficiënt: Euhomy's ijsmachine is uitgerust met een uitstekend koelsysteem, dat uniforme koeling, snelle koeling en een laag motorgeluid heeft. U kunt genieten van ijsblokjes en drankjes in een rustige omgeving.
 • GARANTIE NA VERKOOP: Euhomy biedt een garantie van één jaar. Als u problemen, vraag ons om hulp en wij helpen u het probleem op te lossen. Opmerking: voordat u de ijsmachine gebruikt, kunt u het beste ten minste 24 uur rechtop staan.
Bestseller Nr. 10
FuyezioIJsblokjesmachine Kleine ijsblokjesmachine Aanrecht Intelligente elektronische ijsemmer Snelle koeler Maak binnen 15 minuten snel ijs voor een feestje
 • Hoogwaardig materiaal: de ijsblokjesmachine is gemaakt van food-grade aluminium, waardoor hij sneller afkoelt.
 • Ontwerp van de ijsmachine: het moederbord gebruikt een halfgeleider-koelchip, die snel afkoelt en minder energie verbruikt
 • Besturingsmethode: de mini-ijsblokjesmachine heeft een drukknopschakelaar, die licht op de knop drukt, het contact is erg goed en hij kan gevoelig worden gebruikt. De onderkant is antislip om de grijpwand te versterken en uitglijden te voorkomen.
 • De aluminium beker heeft een breed scala aan toepassingen: hij kan worden gebruikt als warmwaterkop, theekop, reisbeker en is gemakkelijk mee te nemen. Geschikt voor kantoorfuncties, thuis, op reis, familiebijeenkomsten en in de auto.
 • Dubbelzijdig uitlaatontwerp met grote capaciteit van 380 ml: de ijsmachine heeft een gehumaniseerd dubbelzijdig uitlaatontwerp om directe het blazen of terugstromen van hete lucht te voorkomen. Laag geluidsniveau, lage temperatuur, als u vragen heeft over onze producten, neem dan contact op met ons SANJIAOMEI-team, we zullen uw vragen enthousiast beantwoorden, bedankt voor uw steun

Het kiezen van de juiste ijsblokjesmachine is geen beslissing die lichtvaardig moet worden genomen. Er zijn tegenwoordig tal van ijsblokjesmachines op de markt en het kan moeilijk zijn om te weten welke het beste voor u is.

Dit artikel helpt je de beste ijsblokjesmachine te vinden die past bij jouw behoeften en budget, zodat je op een gezondere manier kunt genieten van je favoriete koude dranken.

Er zijn verschillende soorten ijsblokjesmachines en u moet weten welke het beste voor u is.

Er zijn twee soorten ijsblokjesmachines: automatisch en handmatig. Automatische ijsblokjesmachines gebruiken een compressor om de ijsblokjes te maken, terwijl bij handmatige ijsblokjesmachines je water in een bak moet bevriezen, het in de bak moet gieten en dan zout of suiker moet toevoegen.

Als je op zoek bent naar een snelle manier om ijsblokjes te maken, dan is een automatische maker het beste voor jou, maar als je ze handmatig wilt maken, ga dan voor handmatige ijsblokjesmachines.

Er zijn enkele factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een ijsblokjesmachine, waaronder prijs, functies, ontwerp en betrouwbaarheid.

Prijzen: De prijs van de ijsblokjesmachine wordt meestal bepaald door de kenmerken en grootte. Hoe meer functies het heeft, hoe hoger de prijs zal zijn. Een ding om in gedachten te houden is dat deze apparaten niet goedkoop zijn, dus je moet bereid zijn om er wat geld aan uit te geven.

Ontwerp: ijsblokjesmachines zijn er in verschillende soorten en maten, dus het is belangrijk om er een te kiezen die bij je keukenruimte past. Sommige mensen geven de voorkeur aan een ronde vorm, terwijl anderen de voorkeur geven aan vierkante of rechthoekige vormen. Sommige van deze apparaten hebben automatische instellingen, terwijl andere handmatige instellingen vereisen, maar ze worden steeds gebruikelijker op de moderne werkplek om tijd te besparen.

Wat zijn de verschillende soorten ijsblokjesmachines?

De verschillende soorten ijsblokjesmachines zijn:

 • Automatische ijsblokjesmachines
 • Handmatige ijsblokjesmachines
 • Automatische ijsblokjes met een handslinger
 • Handmatige ijsblokjes met een handslinger

Wat zijn de belangrijkste kenmerken waar je op moet letten bij een ijsblokjesmachine?

Er zijn drie hoofdkenmerken die een ijsmachine moet hebben: capaciteit, energie-efficiëntie en waterfilter.

Een ijsmachine moet in korte tijd veel ijs kunnen maken.

Het moet ook energiezuinig zijn omdat het minder stroom nodig heeft dan andere apparaten.

Tot slot is het waterfilter belangrijk omdat het onzuiverheden uit het water kan verwijderen voordat het bevriest.

Hoe kies ik de juiste ijsblokjesmachine voor mij?

Of u nu op zoek bent naar een machine met één of meerdere functies, de volgende factoren zullen u helpen beslissen welke ijsmachine het beste is voor uw behoeften.

In dit artikel worden de verschillende soorten ijsmachines uitgelegd en wordt uitgelegd hoe u de juiste kunt kiezen voor uw behoeften.

Hoe vaak moet ik mijn ijsblokjes vervangen?

Er is niet één juist antwoord op deze vraag. De beste manier om te weten wat de juiste hoeveelheid tijd voor u is, is door er een gewoonte van te maken uw ijsblokjes elke dag te vervangen.

Zijn ijsblokjes gemaakt met een ijsblokjesmachine gezond om te consumeren?

IJsblokjes zijn een geweldige manier om je drankje af te koelen op een warme zomerdag. Veel mensen maken zich echter zorgen over de kwaliteit van de ijsblokjes die ze consumeren.

Sommige ijsblokjes kunnen worden gemaakt met een ijsblokjesmachine, wat niet altijd de gezondste manier is om ze te maken. Maar als je je zorgen maakt over je gezondheid, zijn er andere manieren om thuis gezonde ijsblokjes te maken.

IJsblokjes kunnen worden gemaakt van water dat is gekookt en vervolgens 24 uur in een koelkast of vriezer is afgekoeld. Je kunt ook gefilterd water gebruiken en het 24 uur of minder in een ijsbakje invriezen.

Hoe lang duurt het om 1 batch ijsblokjes te maken?

De tijd die nodig is om 1 batch ijsblokjes te maken is ongeveer 3 minuten.

De gemiddelde watertemperatuur voor het maken van ijsblokjes is ongeveer 10 graden Celsius.

Het duurt ongeveer 15 minuten voordat het water bevriest en ijsblokjes worden.