Beste hogedrukreiniger voor auto van 2023 (TOP15)

De 15 beste hogedrukreiniger voor auto beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1

MASKO® Hogedrukreiniger 2200 Watt 165 bar 450 l/u, met spoel slanghaspel 10 m slang 9-delige accessoireset, met zeepfles schuimmondstuk, hogedrukpistool voor auto's/hekken/tuin/patio's

 • 𝐕𝐄𝐑𝐒𝐀𝐓𝐈𝐄𝐋: Gebruik de verschillende opzetstukken voor nauwkeurige verwijdering van vuil. Te gebruiken op terrassen, barbecues, leidingen, diverse oppervlakken zoals tegels, metaal, steen, hout, meubels en auto's met zeepdispenser schuimspuit. Met de hogedrukopzetstukken kunt u bovendien de betreffende sproeikracht optimaal bepalen.
 • 𝐎𝐏𝐓𝐈𝐌𝐀𝐋 𝐑𝐄𝐀𝐂𝐇: De flexibele reiniger met een groot bereik, bevestigd aan de 10 meter lange drukslang en een 5 meter lange stroomkabel, kunt u gemakkelijk uw bestemming bereiken om deze te reinigen. In totaal bereikt het technische reinigingsapparaat een spuitbereik tot 30 meter. Het geheel wordt ondersteund door twee kunststof rollen die de hogedrukreiniger flexibel kunnen bewegen.
 • 𝐆𝐄𝐁𝐑𝐔𝐈𝐊𝐒𝐀𝐀𝐍𝐖𝐈𝐉𝐙𝐈𝐍𝐆𝐄𝐍: Dankzij het kinderslot is het apparaat ook beveiligd als u het onbeheerd achterlaat. Het geïntegreerde accessoirevak biedt opbergruimte door belangrijke gebruiksvoorwerpen zoals gereedschap, tuinaccessoires of slangaansluitingen altijd bij de hand te houden. Het tijdbesparende snelkoppelingskliksysteem maakt het verwisselen van de verschillende aansluitmogelijkheden snel en eenvoudig.
 • 𝐊𝐑𝐀𝐂𝐇𝐓𝐈𝐆𝐄 𝐓𝐄𝐂𝐇𝐍𝐎𝐋𝐎𝐆𝐈𝐄: Het totale vermogen van 2200 watt resulteert in een maximale druk van 165 bar en een maximaal waterdebiet van 450 liter per uur - schone oppervlakken, tuingereedschap of buitenmeubilair zijn het resultaat van de hogedrukreiniger. Door de hoge kracht van de waterstraal kunt u met het juiste hulpstuk zelfs hardnekkig en extreem vastzittend vuil verwijderen.
 • 𝐌𝐔𝐋𝐓𝐈𝐅𝐔𝐍𝐂𝐓𝐈𝐎𝐍𝐄𝐄𝐋: Eenvoudige autowasbeurten thuis zijn geen probleem, want de zeepfles met schuimmondstuk, autoborstel laat uw auto weer blinken. Dankzij de buisreinigingsslang kunt u het probleem met buisverstoppingen oplossen zonder uw toevlucht te nemen tot milieubelastende buisreinigers. Zelfs voor moeilijk bereikbare plaatsen krijgt u ondersteuning van het 360° draaibare hoekmondstuk.
Bestseller Nr. 2

Accu-hogedrukreiniger, 21 V Max 30 bar, mobiele accu-hogedrukreiniger met 2 accu's van 5 m slang, oplader, draagbare hogedrukreiniger voor auto, terras, raam, gazon, zwembad, wit

 • Draadloos design: de draagbare hogedrukreiniger met zijn compacte en draadloze design vergemakkelijkt het dragen en bedienen, en het multifunctionele mondstukontwerp biedt meerdere modi om aan je verschillende reinigingsbehoeften te voldoen. Het gewicht bedraagt slechts 1,8 kg (inclusief batterij) en de maximale waterdruk bedraagt 30 bar.
 • Meerdere modi: de draagbare hogedrukreiniger is uitgerust met een 2 accu's, die sterk genoeg zijn. Het watersproeiproces kan vrij worden omgezet in directe hogedruksproeien, waaiervormig sproeien en sproeien. De koperen motor en het batterijontwerp met hoge capaciteit zorgen voor krachtig werken en een lange levensduur van de batterij voor een efficiënte werking. Zelfaanzuigend/kraan, 2 watertoevoermethoden, comfortabeler voor wateropname, vrijer voor het wassen van de auto.
 • Complete accessoires, eenvoudige installatie: je ontvangt: 1 x hogedrukreiniger, 2 x lithiumbatterij, 1 x oplader, 1 x 5 m waterleiding, 1 x 0-graden mondstuk, 1 x 45 graden mondstuk, 1 x snelkoppeling, 1 x filter, 1 x schuimpan. Volgens de handleiding duurt de installatie zonder na te denken slechts 30 seconden. 5 m waterleiding en een filter kunnen verontreinigingen, vuil, bladeren, insecten en zand effectief filteren en de draagbare hogedrukreinigerpomp beter beschermen.
 • Multifunctioneel: de hogedrukreiniger is bijzonder geschikt voor het reinigen van buitenmuren van gebouwen, vloeren, badkamers, zwembaden, deuren en ramen en hoeken die handmatig moeilijk te reinigen zijn. Het is het ideale reinigingsgereedschap voor persoonlijke en kleine auto-onderhoudseenheden om auto's en motorfietsen te reinigen. Het is de beste keuze voor outdoor kamperen en lange reizen.
 • Biedt een betrouwbare klantenservice en een zorgeloze aankoop: het leveren van een efficiënte en duurzame mini-hogedrukreiniger is altijd ons streven en onze missie geweest. Wij bieden tot 12 maanden garantie voor de hogedrukreinigers. Als je tijdens het gebruik vragen hebt, neem dan contact met ons op. Wij bieden 24-uurs online service om u professionele antwoorden en bevredigende diensten te bieden.
Bestseller Nr. 3

Frunimall Jet Nozzle Hogedrukreiniger met hoge druk, 20 MPA tuinslang, hogedrukreiniger met hogedruk spuitmond, toverstaf, jetsproeier, voor auto, huis, tuin, raamglasreiniging, reiniging

 • Hogedrukreiniger: ontwerp met EVA-handgrepen en stang van sterke aluminiumlegering, roest- en corrosiebestendig, zorgt ervoor dat hij na verloop van tijd niet roest of corrodeert.
 • Eenvoudig te bedienen: geen stroombehoefte, maak gewoon een snelle verbinding met je waterleiding en onze hogedruk-reinigingsstaaf is klaar voor gebruik (de werkdruk van de jet sproeikop is afhankelijk van de druk van je watersysteem).
 • 3 hogedruksproeiers: het hogedrukreinigingspistool met 3 messing sproeiers, inclusief jet-stream-mondstuk, vlakke straalsproeier, verstelbare sproeier, je kunt afhankelijk van de behoefte de meest geschikte selecteren.
 • 2 mogelijkheden voor het aansluiten van slang: het hogedrukreinigingspistool past op 3/4 inch standaard tuinslangbuizen en andere maten van standaard 1 inch slangaansluitingen en wordt geleverd met snelkoppelings- en losaansluitingen voor de tuinslang. Dan is de hogedruk-reinigingsstang ook compatibel met 1/2 inch standaard tuinslang
 • Breed toepassingsgebied: de Jet Power-wasstaaf kan worden gebruikt voor het wassen van de auto, het schoonmaken van huis, tuinirrigatie, landbouwirrigatie, vensterwassen, plantenbewatering en andere gewenste situaties. Deze staaf is perfect voor het reinigen van houten hekken, bakstenen muren, trottoirs, auto's, bakstenen, autowielen, vrachtwagens, campers, boten en ramen.
Bestseller Nr. 4

Housoutil 3 Stks Set Tuinslang Nozzle Sneeuw Schuim Fles Auto Zeepdispenser Hogedrukreinigers Hoge Druk Nozzle Hogedrukreiniger Voor Auto'S Wasstraat Hogedrukreiniger Water Voor Wasstraat

 • Hogedrukreiniger schuimsproeier - een multifunctionele hogedrukspuit voldoet aan veel wasbehoeften in het dagelijks leven.
 • Hogedrukreiniger foamer - gemaakt van hoogwaardig kunststof dat stevig en duurzaam is.
 • Hogedrukslang sproeikop - niet alleen voor het wassen van auto's, maar ook voor het reinigen van motorfietsen, badkamer, keuken, pad, balkon
 • Zeepschuimsproeier - het ontwerp van het handvat is gemakkelijk te bedienen: omsluit het handvat om water te spuiten, maak het los om het af te snijden.
Bestseller Nr. 5

Accu-hogedrukreiniger, vervanging voor Makita 18 V accu, met 2 x 3000 mAh accu en oplader, max. 1,8 Mpa draagbare hogedrukreiniger voor auto, huis, gazon, tuin, hek

 • 6-in-1 mondstuk: de hogedrukreiniger is uitgerust met een verstelbaar 6-in-1 mondstuk (0°, 15°, 25°, 40°, douche, interval). Met een eenvoudige rotatie kun je moeiteloos schakelen tussen de 6 sproeimodi om aan je reinigingsbehoeften te voldoen, wat ongeëvenaard comfort en veelzijdigheid biedt. Of het nu om je auto, huismuren, terras of tuinmeubelen gaat.
 • Draadloze hogedrukreiniger – overal inzetbaar, onafhankelijk van de omgeving (met 2 x 3000 mAh batterijen en oplader). Geschikt voor gebruik met Makita 18 V lithium-ion accu's BL1830, BL1840, BL1850, BL1860.
 • Hogedrukreiniger: met een watercapaciteit van 360 liter per uur bij 35 bar waterdruk kunnen ook grote, licht vervuilde oppervlakken in een handomdraai worden gereinigd.
 • De mobiele hogedrukreiniger is uitgerust met een slang van 5 meter, die waterafvoer uit elke willekeurige bron mogelijk maakt, bijvoorbeeld uit rivieren, zwembaden of emmers. De slang is uitgerust met een filter dat effectief deeltjes, bladeren en vuil filtert om onze hogedrukreiniger beter te beschermen (houd er rekening mee dat de slang niet direct op een kraan kan worden aangesloten).
 • Inhoud: 1 x draadloze hogedrukreiniger, 2 x 3000 mAh-accu, 1 x mondstuk (1°-40°), 1 x 300 ml schuimjerrycan, 1 x 5 m zuigslang met filtermand, 1 x 25 cm slang, 2 x snelkoppelingen, 1 x opbergtas.
UitverkoopBestseller Nr. 6

Nilfisk Click&Clean autoreinigingsaccessoireset voor hogedrukreinigers — compatibel met Nilfisk Hogedrukreinigers — ideaal voor het reinigen van auto's en motorfietsen, banden en velgen

 • Carkit - Reinig uw auto eenvoudig en snel met dit handige hogedrukreinigeraccessoire, dat aan uw Nilfisk Er is een hogedrukreiniger aangesloten. Geschikt voor Nilfisk Compacte, kernserie, dynamisch en uitstekend
 • Voor voertuigen - Voor gebruik op auto's, vrachtwagens, motorfietsen, campers, fietsen en andere voertuigen
 • Mondstuk met meerdere hoeken - Voor een betere controle kan het naar behoefte onder verschillende hoeken worden afgesteld, zodat u het spatwater beter kunt beheersen, effectiever kunt reinigen en spatten in de omgeving kunt voorkomen
 • Lichaamsmondstuk - Dit vaste mondstuk met een hoek van 90 graden is ideaal om moeilijk bereikbare plaatsen te bereiken met uw elektrische hogedrukreiniger
 • Zeepdispenser - Met dit verbeterde accessoire kunt u schoonmaakproducten sneller en efficiënter op de gewenste plaatsen brengen. Eenvoudig te reinigen, met directe toegang tot het filter
Bestseller Nr. 7

Accu-hogedrukreiniger, 48 V, 26 bar, draagbare hogedrukreiniger met 2 x 12000 mAh accu, 6-in-1 multifunctioneel mondstuk, 5 m slang, schuimkan, mobiele hogedrukreiniger voor auto's, terras, ramen,

 • 👍 Accuhogedrukreiniger: de maximale druk van de elektrische hogedrukreiniger bedraagt 26 bar en het debiet 3,5 l/min. Hij beschikt over een sterke prestaties en kan hardnekkig vuil op het oppervlak van voorwerpen probleemloos verwijderen en verschillende reinigingstaken uitvoeren.
 • 6-in-1 multifunctioneel mondstuk: het mondstuk voor 0°/15°/25°/40°/rechte/douchemodus. Ideaal voor het bewateren van planten, het reinigen van voertuigen, tuingereedschap, boten, ramen, muren, vloeren, badkamers, deuren, opritten, hekken en hoeken die moeilijk handmatig te reinigen zijn. De hogedrukreiniger is uitgerust met een schuimpan voor snel opschuimen, die gemakkelijk geschikt is voor het reinigen van auto's en voor het reinigen van vlekken zoals ramen en deuren.
 • Batterij met grote capaciteit: deze accu-hogedrukreiniger op batterijen is uitgerust met twee oplaadbare 48 V-12000 mAh-batterijen. Elke accu kan bij volledige lading tot 30 minuten lang worden gebruikt. Voldoet aan het grootste deel van je dagelijkse behoeften voor voertuigreiniging en tuinirrigatie.
 • 👍 Trek water overal vandaan: de draagbare hogedrukreiniger is uitgerust met een filtermand en een slang van 5 meter, die gemakkelijk water uit elke waterbron zoals vaten, zwembaden, rivieren, meren enz. kan opzuigen en verontreinigingen zoals deeltjes kan filteren, sedimenten, afvalbladeren enz. Het is een geweldige keuze voor kamperen, reizen of andere outdoorsporten.
 • 🎁 Van toepassing op een groot aantal scènes: onze hogedrukreiniger is geschikt voor het wassen van auto's, motorfietsen en andere voertuigen en kan vloeren, balkons, ramen, hekken, stenen, spleten enz. reinigen. Hij kan ook worden gebruikt voor het bewateren van tuinen en gazons enz. De draagbare hogedrukreiniger is een perfect cadeau voor vrienden en familie.
Bestseller Nr. 8

Accu-hogedrukreiniger, compatibel met Makita 18 V accu, draadloze draagbare, mobiele hogedrukreiniger voor auto, terras, tuin, outdoor, alleen gereedschap (zwart)

 • -- Hogedruk-directe straal, waaiervormige waterstraal, multifunctioneel waterpistool, kan de vorm van het water naar wens veranderen.
 • -- Ingebouwde roestvrijstalen fijnfilter, efficiënte dieptefiltratie van waterverontreinigingen.
 • -- Sterke volledig koperen motor, automatische uitschakeling start-stop.
 • -- Draagbare zelfaanzuiging, sneller en sterker, ingebouwde roestvrijstalen fijnfilter, efficiënte dieptefiltratie van waterverontreinigingen.
 • -- Met schuimstoffles, comfortabeler voor het wassen van de auto
Bestseller Nr. 9

Hogedrukreiniger Schuimkanon, 1L Verstelbare Jet Wash 1/4" Quick Release Sneeuw Schuimlans Zeep Dispenser Fles Schuim Spuit, 5 Pcs Hogedrukreiniger Sproeikop Tips voor Wassen van Auto, Tuinreiniging

 • 【Breed Toepasbaar】 Verstelbaar hogedrukreiniger schuimkanon met 1/4 "snelkoppeling geschikt voor de overgrote meerderheid van de hogedrukreinigers op de markt, en alle 1/4" quick release accessoires. De capaciteit van de schuimkanonfles: 1 liter / 0,22 gallon. Een fles is vol, er kunnen 4 - 5 auto's worden gewassen.
 • 【5 Pcs Hogedruk Sproeiers】 5 stuks hogedruksproeier met verschillende spuithoeken (0 °, 15 °, 25 °, 40 °, 65 ° (zeep)), 1/4 inch, 2,5 GPM. U kunt verschillende sproeikoppen kiezen op basis van verschillende behoeften.
 • 【Dik Schuim & Premium Kwaliteit】 De 1/4" quick release zeep dispenser en premium 2.5 GPM sproeikop is gemaakt van dik plastic en messing, zeer solide, goed afdichtend, produceren een mooie en dikke schuimstroom, plakken gemakkelijk aan de auto en vuil heel goed opgeheven.
 • 【Brede Toepassing】 De sneeuw schuimlans met 5 sproeikoppen is gemaakt van dik plastic en messing. Perfect voor motor, auto, dak, oprit, zijspoor, glazenwassers. De fles met grote capaciteit van 1 liter is de beste keuze voor vrachtwagens of SUV's.
 • - Wij zijn een winkel gespecialiseerd in schoonmaakproducten. U kunt onze producten 100% vertrouwen. Als u ontevreden bent over de goederen en diensten, neem dan onmiddellijk contact met ons op, wij zullen u van dienst zijn totdat u tevreden bent. Een jaar garantie!
Bestseller Nr. 10

Shkalacar Accu-hogedrukreiniger, 24 V, 60 bar, draadloze hogedrukreiniger met accu en oplader, 5 x 1500 mAh oplaadbare accu voor het wassen van auto's, het gieten van bloemen, het reinigen van vloeren

 • Gemakkelijk water absorberen: de Shkalacar accu-hogedrukreiniger heeft een speciaal waterdicht materiaal, de isolatie van water en stroom is veiliger. Grote hoeveelheid water, gemakkelijk te absorberen water.
 • 🚗【Eenvoudige toegang tot water】Zelfaanzuigend/kraan. De draadloze hogedrukreiniger beschikt over twee watertoevoermethoden, die comfortabeler zijn voor het verwijderen van water. Eenvoudige installatie, snelle plug-in-installatie van alle interfaces.
 • 6-in-1 multifunctioneel rotatiemondstuk: je hoeft het mondstuk niet afzonderlijk te vervangen. Draai gewoon het mondstuk lichtjes om tussen de vijf injectiemodi te wisselen: 0°, 15°, 25°, 40°, 45° douche.
 • Verschillende accessoires: een groot aantal hoogwaardige uitbreidingsaccessoires maken de reiniging comfortabeler en schoner.
 • Multifunctioneel: multifunctionele hogedrukreiniging, zeer geschikt voor het wassen van de auto, tuinirrigatie, landbouwirrigatie en dagelijkse reiniging.
Bestseller Nr. 11

Nilfisk 128471185 E 145.4-9 X- tra E 145 bar 145.4-9 X-TRA EU hogedrukreiniger voor huishouden, buitenshuis, wassen van auto’s en tuinieren – 2100 W-inductiemotor, 230 V (blauw)

 • Elektrische hogedrukreiniger: Krachtige hogedrukreiniger met een maximale druk van 145 bar voor het reinigen, het wassen en verwijderen van vuil van een groot aantal verschillende oppervlakken. Het nominaal vermogen bedraagt 2,1 kW
 • Praktische uitrusting voor extra wendbaarheid: Een automatisch start/stop-systeem, een geïntegreerd chassis en een met één hand te bedienen slanghaspel vereenvoudigen de bediening. De telescopische handgreep met robuuste en resistente aluminium buizen stelt u in staat om de waterstraal gericht te regelen
 • Uitstekende reinigingsprestaties: Voor het gebruik voor gebruik op auto's, terrassen, barbecues, tuinmeubels en tal van oppervlakken zoals houten terrassen, tegels, steen, metaal en meer. Variabele reiniging van zacht tot robuust
 • Stille motor: Robuuste constructie met een aluminium pomp en een duurzame inductiemotor. Een rubberen vering zorgt voor minder geluid tijdens het stofzuigen
 • Reiniging en opbergen: Eenvoudig opbergen van het spuitpistool, lans, de sproeiers en de schuimsproeier op het apparaat. Inclusief 9 m lange, zachte textiele slang
Bestseller Nr. 12

FreeTec Hogedrukreiniger pistool met 1 liter sneeuwschuim lans voor auto vloer dek raam reiniging M22 metrische binnendraad fitting

 • Verstelbaar schuimkanon met 1/4 inch snelsluiting, 1 liter
 • Containerfles, eenvoudige installatie: stekker direct op je hogedrukreiniger (inbegrepen); alle aansluitingen zijn gemaakt van hoogwaardig messing, lange levensduur
 • Maximale druk: 220 bar. Max. temperatuur 60 °C.
 • Volledig met je stekkerkeuze (Karcher, Alt, Lavor, M22, Bosch en Karcher HDS-bevestiging).
 • Vereist drukwassysteem met 2,0 GPM en meer dan 1000 psi-druk voor gebruik; perfect voor het wassen van auto, motorfiets
Bestseller Nr. 13

Hogedrukreiniger met straalmondstuk, Jet Power Washer Waterjet hogedrukreiniger voor tuinslang auto huis tuin gazon patio

 • 3 messing sproeiers: onze hogedrukwaterzuiveringsmachine is ontworpen om je ervaring te optimaliseren, lekvrij ontwerp met 3 sproeiers (een verstelbaar mondstuk, een waaiervormig mondstuk en een cilindrisch mondstuk), wat handiger in gebruik is.
 • 2 manieren om slangen aan te sluiten: Uitgerust met standaard tuinslangsnelkoppelingen en ontgrendelingsaansluitingen, is de hogedrukreiniger zeer compatibel met 1/2 inch standaard tuinslang. Voor directe aansluiting past hij op standaard tuinslangbuizen van 3/4 inch en andere maten standaard 1" slangaansluitingen.
 • Robuust en duurzaam: het hogedrukwaterpistool is duurzaam, lekvrij, drukbestendig, maar roest of corrodeert gegarandeerd niet na verloop van tijd. Stevig ontwerp, niet gemakkelijk te buigen, behoudt de oorspronkelijke vorm na herhaaldelijk gebruik.
 • Brede toepassing: de slanglans kan worden gebruikt voor het wassen van auto's, huishoudelijke reiniging, tuinirrigatie, landbouwirrigatie, raamreiniging, plantenbewatering en andere gewenste situaties.
 • Professioneel oxidatieproces: het drukwaswaterpistool maakt gebruik van een professioneel oxidatieproces, dat is gemaakt van een sterke legering en een TPR-handvat, licht en comfortabel om te dragen. Het is duurzaam, lekvrij, bestand tegen druk en roest niet gemakkelijk. Stevig ontwerp, zelfs als het wordt hergebruikt, is het niet gemakkelijk te veranderen.
Bestseller Nr. 14

Auto-chassiswasmachine, hogedrukreiniger voor onderstel voor hogedrukreiniger, waterbezem onder de auto met 15,7 inch rechte verlengstaf voor onderstel, opritten, terrassen, trottoirs

 • Inhoud van de verpakking: 15,7 cm hogedrukreiniger met 2 spuitmonden. Ze hebben een hoge impact, arbeidsbesparend voor reiniging en hebben grote rolsproeiers voor een schonere reiniging.
 • Praktische hulp voor het leven: Het is een goede hulp voor de dubbele functie bezemreiniger om snel de bodem van voertuigen, boten en campers schoon te maken. Eenvoudig vuil, stof, brandstof en olie te verwijderen, het is de beste keuze om oppervlakken snel en effectief te reinigen.
 • Drukbereik: de maximale werkdruk van deze bezem reiniger met dubbele functie is 4.000 psi. Het type waterpistool is sector.
 • 【Eenvoudig te gebruiken】 Het heeft 1/4 snelstekkerconnector, eenvoudig te installeren. Er zijn twee hoogwaardige rubberen rollen ontworpen, die 360 graden kunnen worden gedraaid, waardoor het flexibel en handig is om heen en weer te bewegen tijdens het reinigen.
 • Duurzaam materiaal: de behuizing is gemaakt van technisch kunststof, duurzaam en moeilijk te beschadigen. 4 roestvrijstalen spuitmonden, groot reinigingsgebied, handig en snel te gebruiken en verbeteren de efficiëntie.
Bestseller Nr. 15

Snoerloze hogedrukreiniger voor Makita accu 18V, met 6-in-1 multispuitmond, 18V mobiele hogedrukreiniger, 45 bar met 5M slang, schuimkan, voor auto wassen tapijt reinigen besproeien (zonder accu &

 • 【Compatibel met oplaadbare Makita accu's】Compatibel met Makita 18V serie lithium-ion accu's, voor BL1860 BL1850 BL1840 BL1830 BL1815.Wij richten ons op het leveren van betrouwbaar gereedschap. Je kunt geld besparen op Makita accu en lader als je die al hebt. (zonder accu & lader)
 • 【borstelloze motor】: Deze snoerloze hogedrukreiniger maakt gebruik van een borstelloze motor die na productie honderden uren is getest. Vergeleken met vergelijkbare producten heeft hij meer vermogen en een langere levensduur. De oplaadbare hogedrukreiniger heeft drie waterdrukniveaus die naar wens kunnen worden omgeschakeld en kan een superkrachtige waterdruk tot 45 bar leveren om moeiteloos hardnekkige vlekken te verwijderen.
 • 【6-in-1 lange hendelmondstuk】1. Directe hogedrukmodus, 2. Spoelmodus, 3. Waterstroommodus, 4. Mistmodus, 5. Waaiermodus, 6. Douchestand, schakelt naar believen volgens verschillende scènes, efficiënter. (Let op: -
 • 【Altijd en overal】: De mobiele hogedrukreiniger is uitgerust met een prachtige gereedschapskist die gemakkelijk op te bergen en mee te nemen is en die snel en zonder gereedschap in elkaar gezet kan worden. De minidrukreiniger weegt slechts 1,8 kg en kan gemakkelijk door vrouwen worden bediend. Schoonmaken wordt niet beperkt door de website. De slang met filter (5M) kan onzuiverheden in het water effectief filteren, de pers beschermen en kan altijd en overal worden schoongemaakt.
 • 【Veelzijdig te gebruiken】: De mobiele hogedrukreiniger met accu kan worden gebruikt voor het wassen van auto's, het besproeien van bloemen, het schoonmaken van tuingereedschap, tuinen, vloeren, deuren, ramen, enz. Inhoud van de levering: 1 x mini-hogedrukreiniger, 1 x 6-in-1 mondstuk, 1 x draaiend mondstuk, 1 x instelbaar schuimmondstuk, 1 x slang met filter (5 m), 1 x gebruiksaanwijzing en 1 x gereedschapskist. -

Het kiezen van de beste hogedrukreiniger voor in de auto is niet zo eenvoudig als het klinkt. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het nemen van een aankoopbeslissing.

Het eerste waar u aan moet denken, is wat voor soort oppervlak u gaat wassen. Als uw auto veel vuil en vuil heeft, moet u iets kopen dat tegen dat soort vuil kan.

Als je van plan bent om je hogedrukreiniger voor andere dingen te gebruiken, dan is het het beste als je er een hebt die de hoeveelheid water en de druk kan aanpassen.

Het is ook belangrijk om na te denken over hoe vaak u van plan bent uw hogedrukreiniger te gebruiken en over welk budget u beschikt.

Wat zijn de verschillende soorten hogedrukreinigers?

Er zijn drie verschillende soorten hogedrukreinigers.

 1. Zuigerpomp: Dit type hogedrukreiniger gebruikt een zuigerpomp om de waterdruk te genereren. Het wordt meestal gebruikt voor lichte schoonmaakklussen, maar kan ook worden gebruikt voor middelzware schoonmaakklussen.
 2. Axiale pomp: dit type hogedrukreiniger gebruikt een axiale pomp om de waterdruk te genereren en wordt meestal gebruikt voor middelzware reinigingsklussen, maar kan ook worden gebruikt voor lichte reinigingsklussen.
 3. Tandwielpomp: dit type hogedrukreiniger maakt gebruik van een tandwielpomp om de waterdruk te genereren en wordt het meest gebruikt voor zware reinigingsklussen, maar kan ook worden gebruikt voor lichte en middelzware reinigingsklussen.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een hogedrukreiniger?

Een hogedrukreiniger is een machine die wordt gebruikt om vuil en roet van oppervlakken te verwijderen. Het wordt meestal gebruikt om opritten, trottoirs en andere buitenoppervlakken schoon te maken. Het kan ook binnenshuis worden gebruikt op ramen en vloeren.

Het gebruik van een hogedrukreiniger heeft veel voordelen. Het kan u bijvoorbeeld tijd besparen omdat het sneller reinigt dan andere methoden, zoals schrobben met een borstel of het gebruik van een slang met opzetstuk voor een mondstuk. Het bespaart u ook geld omdat het water dat uit het mondstuk wordt gespoten onder hoge druk staat, waardoor er minder water nodig is om een gebied schoon te maken.

Wat is het verschil tussen koud- en warmwater hogedrukreinigers?

Een koudwater hogedrukreiniger is een machine die oppervlakken reinigt met water onder druk. Het heeft geen elektriciteit nodig om te werken en het wordt voornamelijk gebruikt voor buitenreiniging. Een warmwaterhogedrukreiniger daarentegen gebruikt een elektrische pomp om het water op te warmen voordat het onder druk komt te staan. Het kan zowel buiten als binnen worden gebruikt en heeft als hoofddoel het reinigen van moeilijk bereikbare of vet- of olievlekken.

Hogedrukreinigers voor koud water zijn goedkoper dan hun warme tegenhangers omdat ze geen elektriciteit nodig hebben om te werken. Ze zijn ook lichter en daardoor gemakkelijker te gebruiken op moeilijk bereikbare plaatsen zoals vensterbanken of dakgoten. Hogedrukreinigers voor warm water daarentegen kunnen oppervlakken sneller reinigen dan koude, omdat ze verwarm het water tot een hogere temperatuur. Sommige mensen kunnen misschien geen hogedrukreiniger gebruiken omdat ze niet tegen hitte kunnen, waardoor ze meer op hun gemak zijn met de koude hogedrukreinigers.

Welke hogedrukreiniger moet je op je auto gebruiken?

De hogedrukreinigers zijn ontworpen om vuil en aanslag van auto’s te verwijderen. Ze gebruiken water, wasmiddel en hogedrukstralen om de auto schoon te maken. De druk van het water wordt geregeld door een spuitpistool dat aan de slang is bevestigd.

Een hogedrukreiniger is niet alleen voor auto’s, hij kan ook worden gebruikt voor het reinigen van uw oprit en trottoirs. Je kunt het ook gebruiken om je huisbeplating of dakgoten schoon te maken, of zelfs je terrasmeubilair.

Hoe kies je de beste hogedrukreiniger voor je auto?

De beste hogedrukreinigers voor auto’s zijn degenen die gemakkelijk te gebruiken zijn en niet veel werk vergen. Het beste hieraan is dat ze door iedereen kunnen worden gebruikt en geen professionele training nodig hebben.

Hogedrukreinigers voor auto’s zijn een must-have voor elke autobezitter, omdat ze u helpen uw auto gemakkelijk schoon te maken. Ze verwijderen het vuil en het vuil, evenals de olievlekken uit alle hoeken en gaten van uw voertuig.

Waar moet je op letten bij het kopen van een hogedrukreiniger?

De hogedrukreiniger is een hulpmiddel dat voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Of u nu uw huis, garage, terras of terrasmeubilair wilt schoonmaken, deze tool kan u daarbij helpen. Als u echter niet voorzichtig bent bij het kopen van een apparaat, voldoet het mogelijk niet aan uw verwachtingen en behoeften.

Hier zijn enkele dingen waar u op moet letten bij het kopen van een hogedrukreiniger:

 • Wat is het doel van de hogedrukreiniger?
 • Welke maat moet het zijn?
 • Heb ik een elektrisch of gas aangedreven exemplaar nodig?
 • Hoeveel ben ik bereid eraan uit te geven?