Beste hartslagmeter pols van 2023 (TOP10)

De 10 beste hartslagmeter pols beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
FeipuQu Smartwatch fitness heren dames waterdicht IP68 met verzadigingsmeter (SpO2) hartslagmeter, stappenteller, stopwatch, weer, lichaamstemperatuur, activiteitstracker voor Android en iOS
 • Display en wijzerplaat: 1,69 inch high-definition kleurenscherm, helderheid instelbaar in 3 standen, duidelijk zichtbaar in de zon. Je kunt de heractiveringstijd van het scherm op 5-15 seconden instellen. Een groot aantal online wijzerplaten kan naar wens worden gewijzigd en je kunt je foto's op aangepaste wijzerplaten selecteren wat je wilt. In het besturingssysteem zijn er honingraatmenustijlen, zes rastermenustijlen en lijststijlen.
 • Gezondheidsmanagement: 24 uur real-time bewaking van gegevens over hartslag, zuurstof in het bloed, lichaamstemperatuur en duidelijke weergave van gegevens in verschillende periodes op de app. Slaapbewaking, analyseert je slaapkwaliteit door diepe slaap en lichte slaap. Je kunt ook lokale weersomstandigheden in real-time synchroniseren voor de weergave. Sommige wijzerplaten geven de tijd aan. Apple Health kan worden verbonden.
 • 【Sport en fitness】 25 sportmodi. Outdoorsporten kunnen mobiele GPS-delen ondersteunen en gegevens tijdens de training registreren, inclusief hartslag, stappen, trainingsduur, verbrande calorieën enz. Historische sportgegevens kunnen in de app worden weergegeven. Stel een dagelijks aantal stappen en zelfs een herinnering aan de trainingsdatum in en het horloge trilt om je eraan te herinneren wanneer je klaar bent.
 • Veel nuttige functies: IP68 waterdicht, (heeft ook zwemmodus), slaapmonitor, hartslagmeter, pulsoximeter, oproepmeldingen, sms- en app-berichten (Facebook, WhatsApp, LinkedIn, Instagram, Twitter enz.), stopwatch, weersvoorspelling, weersvoorspelling, wekker. Camera-bediening, muziekbediening.
 • Compatibiliteit: de smartwatch is compatibel met iOS 9.0 of hoger/Android OS 5.0 of hoger en Bluetooth 4.0. Uitgerust met een 230 mAh batterij, kan hij ca. 14 dagen of standby-tijd voor ca. 45 dagen met één lading worden gebruikt. Strenge garantie en hoge kwaliteit, snelle verwerking na verkoop.
Bestseller Nr. 2
UMIDIGI Urun Smartwatch, Fitness Tracker-horloge met Geïntegreerde GPS, Bloedzuurstof (SpO2) Hartslagmeter Pols Sport Bluetooth Touch Calorie Smart Watch, Activity Tracker voor Android iOS, Wit
 • 【Perfect ontwerp, een perfecte ervaring creëren】UMIDIGI Urun fitness-tracker gebruikt een full-colour rond display en ontwerp met twee knoppen, en het aanraakscherm biedt een soepele bedieningservaring. Til gewoon uw pols op om informatie vast te leggen. Gemaakt van een lichtgewicht aluminium frame en voorzien van een siliconen band, is hij comfortabel en elegant.
 • 【Privéconsulent, breng een gezond leven】Dit sporthorloge biedt u hartslagmeter, bloedzuurstofmeting, slaapregistratie, sedentaire en drinkherinnering, de gezondheid van vrouwen en andere functies. Na de meting wordt er een grafiek gemaakt met zichtbare gezondheidsgegevens, zodat u uw lichaam gemakkelijker kunt begrijpen.
 • 【Begrijp sport, bereik doelen】Urun ondersteunt 3 positioneringssystemen: GPS, GLONASS en Beidou. Het uiterst nauwkeurige positioneringssysteem met dubbele satelliet kan uw bewegingstraject nauwkeurig registreren. Er zijn 17 trainingsmodi die andere, nauwkeurigere gegevens kunnen weergeven, zoals tempo, route, pasfrequentie, calorieën, enz., Zodat u uw trainingsritme beter kunt controleren. Urun ondersteunt ook andere functies zoals kompas, zaklamp om uw leven gemakkelijk te maken.
 • 【Life Assistant, om u te helpen】Nadat u uw smartphone in Paiactive APP via Bluetooth hebt verbonden, kunt u meldingen activeren voor de meeste communicatietoepassingen, zoals Telegram, Facebook, Whatsapp, Instagram. Urun ondersteunt ook andere slimme functies, zoals weersvoorspelling, bediening van de muziekspeler, camerasluiter, kompas en zaklamp.
 • 【Betrouwbare kwaliteit en compatibiliteit】Urun slaagde voor 5 ATM waterdichtheidstest en de waterbestendigheid is strenger dan IP68. Dankzij de zeer sterke lithiumbatterij kunt u het horloge 7-10 dagen in de dagelijkse gebruiksmodus gebruiken en het kan in slechts 2,5 uur volledig worden opgeladen (werkelijke levensduur van de batterij en oplaadtijd zijn afhankelijk van gebruik, omgeving, enz.) . Het horloge is compatibel met de meeste smartphones, zoals Apple, Xiaomi, Samsung, Huawei, etc.
UitverkoopBestseller Nr. 3
GARMIN HRM-Pro Hartslagmeter, Hartslagband, Nauwkeurige Hartslaggegevens
 • Nauwkeurige hartfrequenties: de HRM Pro registreert betrouwbaar en nauwkeurig je hartslaggegevens en loopefficiëntiewaarden, zoals o.a. stapfrequentie, verticale verhouding, contact met de grond en nog veel meer. en stuurt u live naar uw eindapparaat.
 • Comfortabel en aanpasbaar: de zachte en hoogwaardige HRM Pro hartslag-borstband overtuigt met het hoogste draagcomfort en nauwkeurige gegevensmeting. De lengte van de riem kan van 60,6 cm tot 142 cm individueel worden aangepast.
 • Compatibel met vele Garmin-apparaten: Garmin Edge serie, Fenix 3 en hoger, Forerunner serie, Vivoactive en Venu serie, MarQ-serie, Instinct serie, GPSMAP-serie, Quatix-serie en nog veel meer. Houd er rekening mee dat eindapparaten verschillende functies bieden.
 • Meet ook onder water: met de HRM Pro worden je hartslaggegevens ook bij het zwemmen opgenomen en direct in real-time naar je horloge verzonden. Zo heb je ook in het water je hartslag in het oog.
 • ANT+ en bluetooth: dankzij ANT+ en Bluetooth kunnen je prestatiegegevens direct op je smartwatch, smartphone, trainingsapparaten of online platformen, zoals twift worden overgedragen.
UitverkoopBestseller Nr. 4
Tipmant Fitnessarmband met hartslagmeter, bloeddrukmeting, smartwatch, fitnesstracker, waterdicht IP68, fitnesshorloge, stappenteller, polshorloge, sporthorloge voor dames, heren, kinderen, iOS, iPhone, Android mobiele telefoon, groen
 • 【Fitnessarmband met IPS-kleurenscherm en Nordic 52832-chip】: de fitnessarmband met 1,14 inch IPS-kleurendisplay biedt een uitstekende HD-beeldkwaliteit en een zeer gevoelige touch-sensor. De in de Advanced Nordic 52832 geïntegreerde chip van de nieuwste versie 2019 biedt het laagste stroomverbruik, de hoogste integratie, de volledige nauwkeurigheid van de gegevens en een langere batterijduur.
 • 【 De hele dag activiteitenregistratie en GPS-verbinding 】: de fitnesshorloge bewaakt je stappen, verbrande calorieën, afgelegde kilometers en actieve minuten gedurende de dag. Maak verbinding met de GPS van je smartphone om nauwkeurig tempo, afstand en routes in real-time te bepalen.
 • 【Hartslagmeter en automatische slaapopname: continu, automatisch, polsgebaseerde hartslagmeting zonder onaangename borstband. Het kan je helpen om je gezondheid en fitness beter te begrijpen. Het sporthorloge volgt automatisch hoe lang en hoe goed je elke dag slaapt. Je kunt ook een stil alarm instellen, dat je met een stil trillen opwekt.
 • 【Intelligente meldingsherinnering & IP68 waterdicht: via een bluetooth-verbinding trilt de fitnesstracker om je attent te maken op inkomende meldingen zoals oproepen, e-mails, sms en SNS (Facebook, Twitter, Instagram, WhatsApp enz.). Zo mis je geen belangrijke informatie. Je kunt oproepen ook rechtstreeks met de fitnesstracker afwijzen. Met de waterdichte beschermingsklasse IP68 kun je de smartwatch bij regen dragen, handen wassen en zelfs zwemmen.
 • 【Compatibel en garantie】: download de gratis app "H Band" en installeer deze door de QR-code te scannen of in de Google Play of Apple App Store te zoeken. Ondersteunt iOS 8.0 of hoger, Android 4.4 of hoger. Alle functies functioneren zowel voor Android als voor de iPhone. Dit fitnesshorloge is een mooi cadeau voor mannen, vrouwen, meisjes, jongens en heren. Wij bieden 12 maanden productgarantie en een 24/7 vriendelijke kou
UitverkoopBestseller Nr. 5
RBNANA Fitness Tracker Watch, Activity Tracker voor mannen, vrouwen en kinderen, waterdichte Smart Watch Activity Tracker met slaapmonitor, stappenteller en hartslagmeter, zwart
 • Let op: √ De oplaadstekker is niet inbegrepen in het pakket. Er zit alleen de fitnesstracker in het pakket. Om het even welke andere problemen over kwaliteit of anders, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. We helpen u graag om het op te lossen. Om u een tevreden ervaring van aankoop te geven.
 • 【Eenvoudig op te laden】√ Combineer de foto 2 met de oplaadmethode. Plaats gewoon de oplaadpoort van uw mobiele telefoon (oplaadpoort is niet inbegrepen in het pakket)steek in de USB-interface van de stekker en plaats vervolgens de plug-insert in het stopcontact. Het scherm van de fitnesstracker licht op om het opladen aan te geven. Zeer eenvoudig op te laden.
 • 【Activiteitentracking】√ Het slimme horloge kan de hele dag nauwkeurig registreren. Zoals stappen, afstand, actieve minuten slaapstatus enzovoort. Zorg ervoor dat je gezonder wordt.
 • 【Slaap- en hartslagbewaking】√ Volg je slaapstatus en hartslag. Wakker slapen, lichte slaap en diepe slaap. Verbeter je slaapkwaliteit.
 • 【Oproep en berichten】√ Gebruik het slimme horloge, je mist geen belangrijke berichten en oproepen. Die u op de hoogte kan stellen van berichten en inkomende oproepen.
Bestseller Nr. 6
257 TWENTYFIVESEVEN FT150T Fitnesstracker, stappenteller, Oxymeter (SpO2), hartslagmeter, pols- en drukmeter, temperatuursensor, sportmodus, meldingen, iOS- en Android-telefoon, zwart
 • ⌚ Fitnesstracker in klassiek design met klittenbandsluiting, praktisch op te laden met de meegeleverde kabel. Bluetooth 4.2 technologie, 90 mAh batterij, 70 minuten oplaadtijd, tot 7 dagen stand-by. 0,96 inch scherm, ideaal voor dagelijks gebruik. IP65 beschermd tegen spatwater uit elke richting.
 • Smart-functies: Meldingen (iOS en Android), telefoonzoeker, wekker*, externe opnamen, bewegingsherinnering*, niet-storende modus* (functies alleen beschikbaar bij FitPro) )
 • 💪 Activiteits- en sportmonitor: registreert de stappen en het calorieverbruik en de afgelegde afstand gedurende de dag. Verschillende sportmodi helpen je om je trainingswaarden beter te begrijpen. Gezondheidsmonitor: Hoewel het geen medisch apparaat is, kan deze fitnesstracker worden gebruikt om hartslag, druk, zuurstof in het bloed en temperatuur te bewaken.
 • APP: Het product werkt met twee apps. Gowearit gratis toepassing, ontwikkeld in Italië en voortdurend bijgewerkt door ons ontwikkelingsteam. FitPro algemene toepassing, compatibel met dit product
 • Garantie en kwaliteit: 100% betrouwbaarheid, compatibel met Android- en iOS-apparaten, CE-/RoHs-/Reach-certificering. Ondersteuning en ondersteuning na verkoop in het Italiaanse taal.
Bestseller Nr. 7
HUYVMAY Fitness tracker smartwatch, waterdicht activity tracker horloge voor dames en heren, fit armband met hartslagmeter, stappenteller, fitness horloge met slaapmonitor, oproep- en berichtmelding
 • ✅ 【24-uurs activiteits- en gezondheidsbewaking】 Dit fitnesshorloge beschikt over functies voor het meten van hartslag, bloeddruk en bloedzuurstof. De gegevens dienen alleen ter referentie om de fysieke gezondheid te kennen. Dit horloge kan ook je slaap automatisch bewaken en gegevens weergeven. Je kunt afhankelijk van de sport ook lopen, fietsen of touwspringen kiezen. Je kunt stappen, calorieën en afstand berekenen.
 • Intelligente meldingsfunctie: deze fitnesstracker trilt gemakkelijk om je te informeren over inkomende oproepen, sms, e-mail, Facebook, Twitter, WhatsApp, Line, Skype, QQ, WeChat, enz. Een voorbeeld van het bericht wordt op het horloge weergegeven. Het scherm licht automatisch op als je je pols 1 tot 2 seconden lang optilt.
 • ✅【Camera-afstandsbediening】 Met bluetooth-verbinding met deze activiteitstracker-app kun je de tracker schudden om de camera van je telefoon op afstand te bedienen voor het opnemen van foto's.
 • IP67 waterdicht en lange looptijd: met de waterdichte IP67-constructie kun je dit waterdichte fitnesstracker-horloge bij het handen wassen of in de regen dragen. Ongeveer 1,5 uur oplaadtijd voor 5 ~ 10 dagen bij normaal gebruik of 10 ~ 15 dagen in stand-bymodus, de gegevens kunnen variëren afhankelijk van het gebruik.
 • ✅【Compatibiliteit en andere functies】Dit fit-horloge is compatibel met smartphones die iOS 8.0/Android 4.4 of hoger en Bluetooth 4.0 of hoger gebruiken. Dit horloge beschikt ook over wekker, weersvoorspelling en bluetooth-functies. Niet compatibel met iPad
UitverkoopBestseller Nr. 8
HUAWEI Band 6 - 96 Workout Modi - 1,47'' AMOLED Display - Continu Sp02 Meting - Hartslagmonitoring - Slaaptracker - Batterijduur Van 2 Weken - Roze
 • TruSleep 2.0 slaaptracker. Energieker met een betere nachtrust. TruSleep 2.0 detecteert wanneer je wakker bent en wanneer je je in een van de vier verschillende slaapfases bevindt: diepe slaap, lichte slaap, REM-slaap en 'sluimeren'. Met 96,3% verbeterde nauwkeurigheid legt het niet alleen vast hoeveel je hebt geslapen, maar meet het ook de kwaliteit van je slaap. Het apparaat kan zes soorten slaapproblemen identificeren en je hebt de beschikking over meer dan 200 suggesties voor een betere nachtrust. Betere dagen beginnen met een betere nachtrust.
 • Batterijduur van 2 weken. Als dé duursporter van de wearables-wereld beschikt de HUAWEI Band 6 over een batterijduur van maar liefst 14 dagen bij normaal gebruik, en 10 dagen bij intensief gebruik. Mocht je batterij toch leeg zijn, geen probleem. Met slecht 5 minuten snelladen via de magnetische lader, heb je al een gebruiksduur van 2 dagen. Het leven is te kort voor onderbrekingen.
 • 26 / 7 hartslagmeting - Je hartslag regelmatig controleren is een van de beste dingen die je kunt doen voor je lichamelijke conditie en gezondheid. TruSeen 4.0 hartslagtechnologie maakt gebruik van een optische lens en AI-gebaseerde gegevensverwerking om je hartslag 24 uur per dag op nauwkeurige wijze te meten. Je krijgt onmiddellijk een waarschuwing als je hartslag te laag of te hoog is. Stel je gezondheid altijd voorop.
 • TruRelax stressmeting. Laat je stress los. Meet je stressniveaus gedurende de dag met TruRelax stressmeting. Als het niveau te hoog wordt, gebruik je de ingebouwde ademtrainingsbegeleiding om terug te gaan naar een relaxte, geconcentreerde gemoedstoestand. Begin aan een leven met minder stress.
 • Continue Sp02-meting. Een chronisch lage bloedzuurstofverzadiging (SpO2) kan leiden tot vermoeidheid, geheugenverlies en zelfs hersen- en hartschade. Daarom is het belangrijk dat je altijd in de veilige zone blijft. De HUAWEI Band 6 heeft een ingebouwd SpO2-detectiesysteem dat continu de hoeveelheid zuurstof in je bloed meet. Al de verzadiging te laag wordt, gaat de band trillen zodat je de tijd krijgt om te ademen en je balans te herstellen
Bestseller Nr. 10
HONOR Band 5 Fitnessarmband met hartslagmeter, waterdicht IP68 Smartwatch
 • 【Swim-tracker en SpO2-bloedzuurstofmonitorfunctie】: HONOR Band 5 smartwatch waterdicht bepaalt automatisch de zwemtracking, de zwemsnelheid, de afstand en de calorieën. Waterdicht tot 50 m bij het handen wassen, zwemmen of regen. Met de functie van SpO2 Blood Oxygen kun je je fitness goed analyseren en je eigen trainingsplan opsommen.
 • Intelligente assistent: met de HONOR Band 5 fitnesstracker wordt je leven veel eenvoudiger en intelligenter. Inkomende oproepmelding, afwijzing van de band, sms, e-mail, SNS-berichten, trilalarm, intelligent alarm
 • TruSleep Tracking: door de combinatie van de KI-technologie van en zes belangrijkste categorieën slaapproblemen kan de Honor Band 5 fitnessarmband automatisch stabiele slaap, instabiele slaap en de tijd van wakker worden geregistreerd. Bovendien biedt het meer dan 200 tips om de slaap te verbeteren. Gebruik de TruSleep-bewakingstechnologie om de slaapkwaliteit te analyseren. De slaapbewaking is voor meer dan 95% nauwkeurig.
 • 【Hartslagmeter, stappenteller, fitnessarmband】: 24-uurs real-time hartslagbewaking, nacht-infrarood hartslagbewaking, hartfrequentiewaarschuwingen, TruSeen 3.0-hartslagtechnologie enz. Tentallen optimaliserende algoritmen voor trainingsscenes, gebaseerd op intelligente bewaking van de trainingsscenes, nauwkeurige metingen bieden honderden tips voor levensstijl en fitness.
 • 【Multifunctioneel】: de HONOR Band 5 smartwatch multi-sport-modus zorgt voor een betere trainingservaring: de real-time tracking van de hartslag vermindert het risico op training, looptijd, afstand, snelheid en hardlopen.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste hartslagmeter pols te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze hartslagmeter pols-koopgids samengesteld.

Het beste hartslagmeter pols vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste hartslagmeter pols voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede hartslagmeter pols-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor hartslagmeter pols te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van hartslagmeter pols erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald hartslagmeter pols zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over hartslagmeter pols zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de hartslagmeter pols kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste hartslagmeter pols kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.