Beste handnaaimachine van 2023 (TOP15)

De 15 beste handnaaimachine beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Singer Stitch Sew Quick

 • Gereedschap is compact, draagbaar, licht
 • De machine werkt op batterijen en is goed voor zijde, denim, wol, leer en knutselen
 • Naaibenodigdheden
Bestseller Nr. 3

Jocca - Draagbare Naaimachine met Naaikit van 48 Accessoires | Kleine Naaimachine | Gemakkelijk te Gebruiken | Dubbele Steek | Antislip Voetjes | Verstevigingssteek | Stekker en Pedaal

 • ✹ Compact Ontwerp: 18x20x13 cm, perfect om mee te nemen in elke koffer. Elektrische, lichte en draagbare naaimachine.
 • đŸ§” Dubbele Steek en Verstevigingssteek: Sterke en duurzame naden. Gemaakt van POM en roestvrij staal, wat zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur.
 • 🔋 Twee Werking Modi: Werkt op batterijen of aangesloten op het stopcontact.
 • 😊 Gemakkelijk te Gebruiken: Ideaal voor beginners en naailiefhebbers, met antislip voetjes voor extra stabiliteit.
 • 🎁 Complete Naaikit: Inclusief pedaal, stroomadapter, gekleurde draden, opvouwbaar meetlint, naalden, vingerhoed, schaar, 2 inrijgers en 4 spoelen (1 zwart, 1 wit en 2 lege). In totaal 48 accessoires.
Bestseller Nr. 4

Bemodst Handnaaimachine, mini-naaimachine, draagbare elektrische handnaaimachine, handnaaimachine voor beginners en volwassenen, snelle naaisnelheid, geschikt voor kleding, stof doe-het-zelf (zwart)

 • Hoogwaardig design: de handnaaimachine van Bemodst vervangt het traditionele oorspronkelijke vakmanschap, maakt gebruik van nauwkeurige productie-vakmanschap, kan het naaigaren door het instelwiel nauwkeurig regelen en de dikte van het naaigaren instellen door spanningsregeling. Geschikt voor beginners en volwassenen, kan ook worden gebruikt voor doe-het-zelf creaties voor kinderen, voor het naaien van kleine jurken, zakdoeken enz. (Naai geen te groot of stijf materiaal)
 • Perfect draagbaar design: mini-handnaaimachine, licht en compact, eenvoudig te dragen. Als je een dringend probleem hebt met plotselinge draadbreuk, is het zeer praktisch om het naaiprobleem eenvoudig op te lossen. Het kan aan verschillende naaibehoeften in het dagelijks leven voldoen en is een goede hulp voor familie en reizen.
 • Breed scala aan toepassingen: de draagbare elektrische handnaaimachine is geschikt voor stoffen, kledingstukken, zijde, wol, zomen, gordijnen, perforaties enz. Het is geschikt voor bijna alle stoffen met een dikte van ≀ 1,8 mm. Bovendien kun je naaien zonder je uit te trekken, wat het beste is voor snelle reparaties en doe-het-zelvers.
 • Twee vermogensmodi: deze machine beschikt over een automatische voerfunctie en er zijn 2 vermogensmodi. Je kunt 4 AA-batterijen of de meegeleverde USB-oplaadkabel gebruiken (batterij niet inbegrepen). Je kunt naar wens kiezen, na het plaatsen van de accu of het aansluiten van de stroomvoorziening kun je hem snel met een druk op de knop met de platte rand verbinden. Met de automatische papierinvoer kan het net als een nietmachine netjes worden geniet.
 • Praktisch cadeau: de handnaaimachine kan de kleine naaiproblemen in het leven perfect oplossen en kan aan familie en vrienden worden gegeven. Het is comfortabeler en bespaart geld en tijd dan conventionele tafelnaaimachines. En wordt geleverd met de meest uitgebreide set naai-accessoires en accessoires. Als je problemen ondervindt bij het gebruik van de draagbare mini-naaimachine, neem dan tijdig contact met ons op. Koop met een gerust gevoel
Bestseller Nr. 5

Gofemial Handnaaimachine Mini-Naaimachine Draagbare Elektrische Handnaaimachine, Handheld Naaimachine voor Beginners en Kinderen Sewing Machine, Te Gebruiken op Kleding, Gordijnen, Stoffen

 • 【Draagbare Mini Naaimachine】De grootte van de handmatige handnaaimachine is 21 × 7 × 3,5cm (lengte) × hoog × Breedte). Draagbare handnaaimachine zijn lichtgewicht en compact, waardoor ze ideaal zijn voor onderhoud op locatie en noodnaaien thuis of tijdens reizen, waardoor ze snel en handig zijn. Een naaimachine voor beginners is geschikt voor reizen.
 • 【Verbeterde Handnaaimachine】De Handnaaimachine keurt nieuwe technologie goed, die hogere prestaties maar lagere ruis heeft. Het is gemakkelijk te gebruiken, veel gebruikt, lichtgewicht en duurzaam, en neemt geen opslagruimte in beslag. Het is handiger dan traditionele desktop naaimachines, geld en tijd besparen.
 • 【Gemakkelijk in Gebruik】De Draagbare Elektrische Handnaaimachine is compact en lichtgewicht en kan met Ă©Ă©n hand worden bediend. De draagbare handnaaimachine is eenvoudig te gebruiken, gemakkelijk te bedienen en automatisch uitlijnt en beweegt met vlakke randen. Een naaimachine kan gordijnen naaien zonder ze te verwijderen, kleding zonder ze te verwijderen, lakens zonder het bed uit te trekken, enzovoort.
 • 【Wijd Gebruikt】 Draagbare handnaaimachine kunnen worden gebruikt door beginners om gordijnen, doe-het-zelf kleine items, persoonlijke kleding, enz. Naaien. Deze mini naaimachine is geschikt voor niet elastische dichte stoffen zoals katoen, linnen, denim, wol, vilt, canvas, enz. Geschikt voor kleding gemaakt van verschillende materialen.
 • 【Geweldig Cadeau】De handnaaimachine voor beginners thuis zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen, met een schattig ontwerp dat geschikt is voor elke naailiefhebber. U kunt uw eigen handtassen, kleding, gordijnen, lakens, tafelkleden, boodschappentassen, lunchtassen, kussenpoppen, en andere items maken. Een handnaaimachine is eenvoudig te gebruiken en is een geweldig vakantiecadeau.
Bestseller Nr. 6

AIBISTAR Handnaaimachine, draagbare elektrische, dubbele draad, handnaaimachine, uitgerust met naald en draad, eenvoudig te gebruiken, voor beginners en kinderen, te gebruiken op kleding, gordijnen

 • Dubbeldraads naaimachine: de elektrische mini-handnaaimachine maakt gebruik van dubbeldraad-naaitechnologie, die robuuster is dan op de markt verkrijgbare enkelvoudige naaimachines, en het is niet gemakkelijk om de draad te laten vallen. Na gebruik doe je het niet nodig om het te knopen, knip gewoon de draad direct af en de steken zijn mooier.
 • Elektrisch is comfortabeler: deze naaimachine hoeft slechts vier AA-batterijen voor de stroomvoorziening te plaatsen (de batterij is niet inbegrepen, je moet hem zelf kopen), je moet hem correct installeren en op de aan/uit-schakelaar drukken om het werk soepel te voltooien.
 • Klein en praktisch: de grootte van de elektrische mini-naaimachine bedraagt 23,5 x 10,1 x 5,7 cm en het gewicht bedraagt slechts 0,71 kg. Je zult je niet moe voelen als je hem lang vasthoudt, hij is zeer comfortabel in gebruik, neem hem mee naar school of op reis en neemt geen ruimte in beslag.
 • Stroom is comfortabeler: deze naaimachine hoeft alleen op vier AA-batterijen te worden gebruikt (opmerking: batterijen en 6 V-adapterkabel zijn niet inbegrepen, ze moeten apart worden aangeschaft!!!). Plaats de batterij correct en druk op de aan/uit-knop om het proces soepel te voltooien.
 • Complete accessoires, eenvoudig te bedienen: de elektrische mini-handnaaimachine, accessoires omvatten 1 mini-naaimachine met dubbele draad, 5 spoel, 6 x zwarte en witte lange lijn, 1 naaldinrijger, 1 x lange stang, 1 x schaar, 1 x handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). Handnaaimachines zijn eenvoudig en gemakkelijk te bedienen. Als er een probleem is met het product, kun je tijdig contact met ons opnemen, wij zullen je binnen 24 uur helpen.
Bestseller Nr. 7

Handnaaimachine, draagbare elektrische, draadloze draagbare elektrische naaimachine, mini-handnaaimachine, elektrische mini-naaimachine, voor kleding, stoffen, cutains, reizen

 • Hoogwaardig design: deze draagbare elektrische handnaaimachine is gemaakt van hoogwaardig ABS-materiaal, veilig en duurzaam. De handnaaimachine vervangt het traditionele oorspronkelijke vakmanschap, heeft nauwkeurige productietechnologie, kan het naaigaren via het instelwiel nauwkeurig regelen en de dikte van het naaigaren door spanningsinstelling aanpassen, zodat het naaiwerk probleemloos kan worden voltooid.
 • Licht en draagbaar: deze naaimachine is klein en gemakkelijk mee te nemen. Als je een dringend probleem met plotselinge draadbreuk tegenkomt, is het handig en eenvoudig om het naaiprobleem op te lossen. Het kan aan verschillende naaibehoeften in het dagelijks leven voldoen en is een goede hulp voor familie en reizen.
 • Eenvoudig te gebruiken: de mini-naaimachine kan met een druk op de knop snel aan de rand van het huis worden aangebracht, heeft een automatische toevoerfunctie, kan net als een nietmachine worden gehecht en de bewegingssnelheid mag niet te snel zijn. Maak na het naaien een knoop aan het uiteinde, anders valt het gemakkelijk af
 • Breed scala aan toepassingen: de mini-naaimachine is geschikt voor katoen en middelzware lichte stoffen en is geschikt voor bijna alle stoffen met een dikte van 1,8 mm of minder. Dit is ook ideaal voor beginners en doe-het-zelvers, je leven wordt eenvoudiger en leuker.
 • Praktisch cadeau: de draadloze draagbare elektrische naaimachine kan het kleine naadprobleem in het leven perfect oplossen en kan een cadeau zijn voor familie en vrienden. Het is comfortabeler en bespaart geld en tijd dan conventionele tafelnaaimachines.
Bestseller Nr. 8

Handnaaimachine, elektrisch met onderdraad, handnaaimachine, mini-naaimachine voor beginners, elektrische naaimachine, klein, voor gordijnen, zeildoek, tassen, doe-het-zelf handwerk

 • Elektrisch starten: deze elektrische handnaaimachine werkt op 4 AA-batterijen of 6 V 600 mA gelijkstroom (beide niet inbegrepen), 2 bedrijfsmodi zijn comfortabel te gebruiken als je geen batterijen hebt.
 • Eenvoudig te leren: deze kleine mini-naaimachine voor beginners is compact en licht, kan in Ă©Ă©n hand worden gehouden, geschikt voor beginners, rijg gewoon de naaimachine, leg de stof onder de naaivoet en druk op de startknop om de richting te regelen.
 • Veelzijdig inzetbaar: deze kleine kindernaaimachine is geschikt voor het naaien van gordijnen, jurken, lakens en andere voorwerpen (behalve dikke en harde materialen). Vanwege het kleine en lichte formaat is het comfortabel om hem in noodgevallen mee te nemen, zowel binnen als buiten.
 • Klein en fijn: elke handnaaimachine met accessoires is klein en fijn, het is een perfect cadeau voor je familie en vrienden die van naaien houden, en een goede hulp om met je kinderen handwerk te maken.
 • Tip 1: dit product is een eenvoudige mini-handnaaimachine, je moet de knoop na gebruik vastbinden, bekijk de video voor details.
Bestseller Nr. 9

Handnaaimachine, mini-naaimachine, draagbare elektrische naaimachine met naai-accessoires voor verschillende stoffen, gebruik op reis

 • Inhoud van de verpakking: 1 x handmatige naaimachine (zonder batterij), 1 x naaldinrijger, 2 x spoel, 1 x verlengspoel, 1 x USB-datakabel, 1 x draagbare naaimachinekit, 1 x handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). Complete tools staan tot je beschikking.
 • Draagbaar: de mini-naaimachine is klein, licht, gemakkelijk te dragen en voldoet aan verschillende naaibehoeften in het dagelijks leven.
 • Gebruik: deze mini-naaimachine beschikt over 2 voedingsmodi: Batterij- en USB-voeding (de twee modi kunnen niet tegelijkertijd worden gebruikt), de bediening is eenvoudig, druk op de omschakelknop, hij kan automatisch bewegen en snel naaien.
 • Cadeau: je kunt bij het naaien comfortabel televisie kijken vanaf je bank, tijdens de vakantie handgemaakte cadeaus voor familie en vrienden maken, het is een optimaal cadeau voor moeders, meisjes, tieners, vrienden en familie.
 • Gebruik: hij is geschikt voor stoffen, kleding, zijde, wol, zoom, al dan niet hangende gordijnen, speelgoedhandwerk enz. (Let op: de naaidikte mag niet meer dan 1,8 mm bedragen).
Bestseller Nr. 10

Retoo naaimachine elektrische mini met 3 draadspoelen, draagbare handnaaimachine met eenvoudig te bedienen, mini-naaimachine, handheld naaiset, reisnaaiset, thuis naaiset, handnaaimachine, wit

 • Gebruiksgemak - Professionele naaimachines hebben complexe systemen voor het inrijgen, steekselectie en instellingen - voor onervaren naaisters kan het instellen van de machine een vervelende klus zijn. Met onze naaimachine is alles, van voorbereiding tot naaien en breien, kinderspel. Aan de slag gaan met naaien is nooit gemakkelijk. Als je problemen ondervindt bij het starten van je naai-avontuur, raden we je aan een paar instructievideo's op internet te bekijken
 • Ideaal voor iedereen - Steeds meer mensen leren liever zelf naaien, b.v. B. via online cursussen zodat je zelfstandig kleding kunt verwisselen en repareren. Met ons product kunt u uw naaiwerk naar een hoger niveau tillen. Deze naaimachine is een uitstekend apparaat om te leren naaien voor kinderen en volwassenen, maar ook voor snelle en gemakkelijke aanpassingen. Hiermee kun je je favoriete blouse inkorten of een te lange broek inkorten.
 • Overal inzetbaar - De machine kan perfect bochten en hoeken aan in een verscheidenheid aan, zelfs zeer veeleisende materialen. Moeilijk bereikbare plaatsen zijn voor hem geen probleem. Het is perfect voor het naaien van verschillende materialen, zelfs jeans. Het net is sterk en duurzaam. Het wordt gevoed door 4 AA-batterijen, maar we raden aan alleen hoogwaardige alkalibatterijen of een 6V-voedingsadapter te gebruiken om een ​​soepele werking van het apparaat te garanderen.
 • Universeel - Als u vaak kleine naaicorrecties uitvoert, graag met mode speelt, uw kleding verwisselt, volgens patronen naait of uw eigen projecten uitvoert - dan is onze naaimachine perfect voor u. Aan de andere kant, als u nog nooit met een naaimachine heeft genaaid, zal ons apparaat u snel onderdompelen in de wereld van het naaien! Iedereen zal zijn eigen toepassing voor deze machine vinden.
 • Compact en extra draad - De naaimachine is een compact, lichtgewicht en handig te gebruiken apparaat, weegt slechts een paar honderd gram en werkt zeer stil en neemt door het kleine formaat niet veel ruimte in beslag, maar is ook gemakkelijk mee te nemen en te vervoeren, zodat u hem bijvoorbeeld mee kunt nemen op reis of op vakantie. Het wordt geleverd met 3 klosjes draad en een spoeltje, zodat je grotere klosjes draad in elke gewenste kleur kunt gebruiken.
Bestseller Nr. 11

Fyearfly Handnaaimachine, handnaaimachine mini draagbare steek handmatige naaimachine voor stof, handwerk, reizen thuis

 • 【Mini en draagbaar】 Dit is een handmatige mini-naaimachine voor thuis, eenvoudig, praktisch en praktisch. De naaimachine met Ă©Ă©n steek is compact en licht. Deze handmatige naaimachine is van langdurig gebruik en iedereen kan het betalen.
 • Ideaal voor beginners en professionals: de draagbare naaimachine kan bepaalde reparaties uitvoeren die conventionele kantoormachines niet aankunnen, zoals gordijnen in de paal naaien of een gescheurde tas repareren zonder de broek te verwijderen. Zolang je een paar minuten doorbrengt, zullen je kleren goed zijn.
 • Ideaal voor op reis: reisongeluk of naar het postkantoor gaan om postpakketten te repareren, je kunt het gemakkelijk krijgen. Het is onmisbaar om je kleding en broeken direct te bevestigen, met zijn hulp wordt het aantrekken nauwkeuriger. Het is gemakkelijk voor u om te bestuderen hoe het te gebruiken en de werking is vrij snel. Zelfs de beginner kan er snel aan wennen.
 • 【Praktisch cadeau】 De handnaaimachine kan kleine naaiproblemen perfect oplossen en je kunt hem aan vrienden en familie geven. Het kan thuis, op kantoor, in de auto en op de weg worden gebruikt, omdat het vrij gemakkelijk mee te nemen is.
 • Veel gebruikt: de kleine naaimachine voor thuis is geschikt voor stoffen, kleding, broeken, jeans, T-shirts, gordijnen en wandkleden. Beginners kunnen het ook gebruiken, kinderen kunnen knutselcreaties maken, kleine kleding naaien, zakdoeken enz. Het is niet alleen speelgoed, het kan ook een goede gewoonte van kinderen cultiveren en meer plezier toevoegen.
Bestseller Nr. 12

Elektrische handnaaimachine met accessoires, mini-naaimachine voor beginners, handnaaimachine voor thuisgebruik, kleine naaimachine voor gordijnen, kleding, zeildoek, tassen, doe-het-zelf handwerk

 • Elektrisch starten: deze elektrische handnaaimachine werkt op 4 AA-batterijen of 6 V 600 mA gelijkstroom (beide niet inbegrepen), 2 bedrijfsmodi zijn comfortabel te gebruiken als je geen batterijen hebt.
 • Eenvoudig te leren: deze kleine mini-naaimachine voor beginners is compact en licht, kan in Ă©Ă©n hand worden gehouden, geschikt voor beginners, rijg gewoon de naaimachine, leg de stof onder de naaivoet en druk op de startknop om de richting te regelen.
 • Veelzijdig inzetbaar: deze kleine kindernaaimachine is geschikt voor het naaien van gordijnen, jurken, lakens en andere voorwerpen (behalve dikke en harde materialen). Vanwege het kleine en lichte formaat is het comfortabel om hem in noodgevallen mee te nemen, zowel binnen als buiten.
 • Klein en fijn: elke handnaaimachine met accessoires is klein en fijn, het is een perfect cadeau voor je familie en vrienden die van naaien houden, en een goede hulp om met je kinderen handwerk te maken.
 • Tip 1: dit product is een eenvoudige mini-handnaaimachine, je moet de knoop na gebruik vastbinden, bekijk de video voor details.
Bestseller Nr. 13

SINGER 01774 Stitch Quick + (twee draad) handherstelmachine, kunststof, wit

 • Draagbare draadloze herstelmachine
 • Ergonomische handgreep met aan/uit schakelaar voor eenvoudige handbediening
 • Ingebouwde opslag houdt naai-noties
 • Wordt geleverd met draad, klossen, naald, naaldinrijger en spinner
 • Vereist vier AA-batterijen, niet inbegrepen
Bestseller Nr. 14

Professionele Speedy Naaien Priem Hand Stitcher Reparatie Tool Kit voor Leer en Zware Stoffen met 2 Stks Naalden, 1 Stks Coil Waxed Draad

 • Geweldig voor het repareren van tenten, rugzakken, slaapzakken, bekleding, zadels, harnassen en nog veel meer.
 • Bevat een rechte naald, een gebogen naald en een extra streng gewaxte draad(ongeveer 25 m).
 • Piercing naald en waxed draad gehouden in het houten handvat.
 • Naai snel en gemakkelijk zwaar materiaal.
 • Naalden kunnen gemakkelijk worden vervangen en vervangen. Naalden zijn scherp, houd ze uit de buurt van kinderen.
Bestseller Nr. 15

KPCB Mini naaimachine GrundnÀhmaschine

 • 【Unieke uitbreidingstababel】biedt een exclusieve grote naaitafel om voor het grote project te werken en de mini-machine te stabiliseren. Deze handmatige machine is ontworpen en draagbaar voor thuisgebruik.
 • 【Geavanceerde 201-uitvoering】sleuf aan de onderzijde, perfect voor het naaien van mouwen en benen. Uitgerust met ingebouwde lamp en schroefdraadsnijder, eenvoudig te snijden schroefdraad en werkt onder voldoende lichtbron.
 • 【 Nieuwste uitstekende upgrade 】 Versterkt en verlengt de kabel van het pedaal, gewijzigde naalden in gekwalificeerde organaalden; AC/DC-adapter met CE-markering.
 • 【Dubbele schroefdraad en twee snelheidsbepalen】De grote spoel kan met terugspoelapparaat voor de eenvoudige herplaatsing van de onderste spoel worden gebruikt. Low/High-Speed-knop om te kiezen om veilig en krachtig te houden. Goed voor beginners om handwerk te maken, geschikt voor stof, kleding, zijde, jeans, leer, jeansstof, wol, zomerbroek, gordijnen, loskaten, speelgoed handwerk enz.
 • 【100% tevredenheidsservice】Bij problemen met bestellingen of producten kun je direct contact met ons opnemen en ons de mogelijkheid geven om het probleem op te lossen (volledige terugbetaling of vervanging).Wij geven je zeker een bevredigend antwoord. Uitleg online video, zoek, KPCB mini-naaimachine.

Handnaaimachines zijn de beste optie voor beginners die net beginnen met naaien. Het is ook een geweldige keuze voor diegenen die met een beperkt budget willen naaien.

Het is belangrijk om het verschil te kennen tussen verschillende soorten handnaaimachines. Er zijn handmatige en elektrische handnaaimachines. Bij handmatige draad moet u de draad handmatig door de naald trekken en vervolgens aan de andere kant van de stof knopen, terwijl elektrische draad dit automatisch doet.

Overweeg bij het kiezen van een handnaaimachine of u deze vaak of slechts af en toe zult gebruiken, evenals uw budget en maatvereisten.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een handnaaimachine?

Handnaaimachines zijn tegenwoordig behoorlijk populair. Ze worden voor verschillende doeleinden gebruikt, zoals naaien, quilten en borduren.

Enkele voordelen van het gebruik van een handnaaimachine zijn:

-Gemak- het is gemakkelijk te gebruiken en vereist minder inspanning dan andere machines.

-Minder lawaai- ze zijn stiller dan andere machines.

-Minder spanning op de vingers en polsen- de machine geeft meer controle over de stof waardoor de spanning op vingers en polsen wordt verminderd.

Wat zijn de verschillende soorten handnaaimachines?

In het verleden werden handnaaimachines gebruikt om kleding en huishoudelijke artikelen te naaien. Met de komst van computernaaimachines worden deze handnaaimachines echter steeds minder populair.

Er zijn veel verschillende soorten handnaaimachines op de markt.

Sommigen van hen omvatten:

 • Handmatige handnaaimachines: deze worden vaak gebruikt voor kleine projecten zoals het naaien van knopen op een broek of het bevestigen van een knoop aan stof. Ze gebruiken geen elektriciteit en hebben geen motoren of tandwielen in zich.
 • Mechanische handnaaimachines: deze worden vaker aangetroffen in commerciĂ«le industrieĂ«n zoals kledingproductie, textielproductie en kledingreparatiewerkplaatsen, omdat ze een grotere snelheid en efficiĂ«ntie bieden dan hun handmatige tegenhangers. Ze hebben ook meer functies, zoals naaldinrijger en automatische draadbreukdetectiesystemen, waardoor ze gemakkelijker te en nauwkeuriger.

Wat zijn de beste merken handnaaimachines?

Als het gaat om het kiezen van de beste merken handnaaimachines, zijn er verschillende factoren waarmee u rekening moet houden.

Denk bijvoorbeeld aan het soort steken dat uw machine kan produceren. Sommige merken staan bekend om hun rechte steekmogelijkheden, terwijl andere bekend staan om hun zigzag- of decoratieve steken.

Hoeveel moet ik uitgeven aan een handnaaimachine?

Voordat u kunt beslissen hoeveel u aan een handnaaimachine wilt uitgeven, moet u weten wat uw budget is. Wat zijn de factoren die de kosten van een handnaaimachine beĂŻnvloeden?

Factoren die de kosten van een handnaaimachine zullen beĂŻnvloeden:

 • Soort stof/materiaal
 • Aantal steken
 • Maat en soort naald gebruikt

Wat zijn de belangrijkste factoren om te overwegen bij het kiezen van een geschikte handnaaimachine?

Bij het kiezen van een geschikte handnaaimachine zijn er verschillende factoren waar u rekening mee moet houden.

Enkele van de belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een geschikte handnaaimachine zijn:

 • Het type stof waarmee u wilt naaien.
 • De grootte van de machine.
 • Of de machine al dan niet een automatische naaldinrijger heeft.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een goede handnaaimachine?

Een handnaaimachine is een hulpmiddel dat helpt bij het aan elkaar naaien van materialen door naald en draad te gebruiken. Het heeft een instelbare spanningsregeling, steeklengte en -breedte, maar ook een voetpedaal om te naaien.

De kenmerken van een goede handnaaimachine zijn onder meer:

 • Een krachtige motor die gemakkelijk door dikke stoffen kan naaien;
 • Een steeklengte en steekbreedte die verstelbaar zijn;
 • Een instelbare spanningsregeling voor verschillende soorten stoffen;
 • Een voetpedaal om te naaien.