Beste handnaaimachine van 2023 (TOP15)

De 15 beste handnaaimachine beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Gobesty Handnaaimachine draagbaar, draagbare mini elektrische naaimachine met naai-accessoires, handnaaimachine voor beginners en volwassenen, snelle naaisnelheid, geschikt voor kleding, stof DIY
 • Mini handheld-design: past in je handtas om mee te nemen. Deze mini-handnaaimachine is licht en draagbaar. Perfecte hulp voor thuis en op reis. Zeer praktisch, als je een snelle reparatie of een kleine naaiapplicatie nodig hebt, snelle reparaties en bespaart tijd.
 • Het pakket bevat: 6 spoelen + 1 schaar + 1 liniaal + 10 paperclips + USB-kabel, wordt geleverd met de meest uitgebreide set naaitoebehoren en accessoires. Het is handiger en bespaart geld en tijd dan conventionele naaimachines.
 • Universele naaimachine: de handnaaimachine is geschikt voor stoffen, kleding, broeken, T-shirts, gordijnen en wandkleden. Verschillende naalddieptes moeten afhankelijk van het materiaal worden aangepast. Beginners kunnen het ook gebruiken, kinderen kunnen doe-het-zelf creaties maken, kleine jurken, zakdoeken enz. naaien. Niet te groot of te hard materiaal.
 • Twee vermogensmodi: de mini-naaimachine gebruikt 4 Aa-batterijen (batterijen zijn niet in de kit inbegrepen) of een 6 V USB-voeding (de USB wordt geleverd met het product). Opmerking: omdat het een monofilament-naaimachine is, moet de draad na het naaien in de knoop worden geknoopt, omdat anders de genaaide draad eraf valt.
 • Breed toepasbaar: handnaaimachine mini handheld geschikt voor stoffen, kleding, zijde, wol, zoom, gordijnen, perforaties enz. Hij is geschikt voor bijna alle stoffen met een dikte van ≤ 1,8 mm. Nog belangrijker is dat je kunt naaien zonder de kleding uit te trekken, het beste voor snelle reparaties en om zelf te maken.
Bestseller Nr. 2
Handnaaimachine, mini-naaimachine, draagbare elektrische naaimachine met naai-accessoires voor verschillende stoffen, doe-het-zelf handnaaimachine en reisgebruik
 • Verpakkingslijst: 1 x handmatige naaimachine (zonder batterij), 1 x naaldinrijger, 2 x spoel, 1 x verlengspoel, 1 x USB-datakabel, 1 x draagbare naaimachinekit, 1 x handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). Complete tools staan tot je beschikking.
 • Draagbaar: de mini-naaimachine is klein, licht, gemakkelijk te dragen en voldoet aan verschillende naaibehoeften in het dagelijks leven.
 • Werken: deze mini-naaimachine beschikt over 2 voedingsmodi: batterij- en USB-voeding (de twee modi kunnen niet tegelijkertijd worden gebruikt), de bediening is eenvoudig, druk op de omschakelknop, hij kan automatisch bewegen en snel naaien.
 • CADEAU: je kunt comfortabel tv kijken vanaf je bank, tijdens de vakantie handgemaakte geschenken maken voor familie en vrienden, en ook het beste cadeau voor moeders, meisjes, tieners, vrienden en familie.
 • GEBRUIK: Het is geschikt voor stoffen, kleding, zijde, wol, zoom, gordijnen, ponsen, enz., hangende gordijnen en speelgoedhandwerk, enz. (Opmerking: de geschikte naaidikte mag niet meer dan 1,8 mm bedragen
UitverkoopBestseller Nr. 3
Singer Stitch Sew Quick
 • Een compact, handig en licht gereedschap.
 • De machine werkt op batterijen en is geschikt voor zijde, jeans, wol, leer en handwerk.
 • naai-accessoires.
UitverkoopBestseller Nr. 4
Retoo Elektrische mini-naaimachine met 3 draadspoelen, draagbare handnaaimachine met eenvoudig te bedienen, mini-naaimachine, handnaaiset, reisnaaiset, thuisnaaiset, handnaaimachine, wit
 • Gebruiksgemak - Professionele naaimachines hebben complexe systemen van inrijgen, steekkeuze en instellingen - dit kan overweldigend zijn voor beginnende naaisters. Met deze naaimachine wordt het nog makkelijker om aan de slag te gaan met naaien, omdat je niet door meerdere pagina's met handleidingen hoeft te bladeren. Zelf naaien is echter niet eenvoudig, dus bekijk enkele instructievideo's op internet.
 • Snoerloos - De naaimachine is geweldig in het omgaan met rondingen en hoeken in verschillende materialen. Door de compacte afmetingen zijn moeilijk bereikbare plekken voor haar geen probleem. De naaimachine werkt op 4 AA batterijen met de mogelijkheid om een 6V voeding aan te sluiten. We raden u aan alleen alkalinebatterijen van goede kwaliteit, oplaadbare AA-batterijen of een 6V-stroomadapter te gebruiken om uw naaimachine op vol vermogen te laten werken.
Bestseller Nr. 5
Bemodst Mini-naaimachine, draagbare elektrische handnaaimachine, handnaaimachine voor beginners en volwassenen, snelle naaisnelheid, geschikt voor kleding, stof DIY (zwart)
 • Hoogwaardig design: de handnaaimachine van Bemodst vervangt traditioneel origineel vakmanschap, neemt nauwkeurig productiehandwerk over en kan de naaigaren door het instelwiel nauwkeurig regelen en de dikte van de naaigaren door spanningsregeling instellen. Geschikt voor beginners en volwassenen, kan ook worden gebruikt voor doe-het-zelf creaties voor kinderen, voor het naaien van kleine jurken, zakdoeken enz. (naai geen oversized of stijf materiaal)
 • Perfect draagbaar design: mini-handnaaimachine, licht en compact, eenvoudig te dragen. Als je een dringend probleem hebt met plotselinge draadbreuk, is het zeer praktisch om het naaiprobleem eenvoudig op te lossen. Het kan aan verschillende naaibehoeften in het dagelijks leven voldoen en is een goede hulp voor familie en reizen.
 • Breed scala aan toepassingen: de draagbare elektrische handnaaimachine is geschikt voor stoffen, kledingstukken, zijde, wol, zomen, gordijnen, perforaties enz. Hij is geschikt voor bijna alle stoffen met een dikte van ≤ 1,8 mm. Bovendien kun je naaien zonder je uit te trekken, wat het beste is voor snelle reparaties en doe-het-zelvers.
 • Twee vermogensmodi: deze machine beschikt over een automatische voerfunctie en er zijn 2 vermogensmodi. Je kunt 4 AA-batterijen of de meegeleverde USB-oplaadkabel gebruiken (batterij niet inbegrepen). Je kunt naar wens kiezen, na het plaatsen van de accu of het aansluiten van de stroomvoorziening kun je deze snel met een druk op de knop met de platte rand verbinden. Met automatische papierinvoer kan het net als een nietmachine worden vastgemaakt.
 • Praktisch cadeau: de handnaaimachine kan de kleine naaiproblemen in het leven perfect oplossen en kan aan familie en vrienden worden gegeven. Het is comfortabeler en bespaart geld en tijd dan conventionele tafelnaaimachines. En wordt geleverd met de meest uitgebreide set naai-accessoires en -accessoires. Als je problemen ondervindt bij het gebruik van de draagbare mini-naaimachine, neem dan tijdig contact met ons op. Wees gerust om te kopen!
Bestseller Nr. 6
Handnaaimachine, mini-naaimachine, draagbare reisnaaimachine, elektrische beginners, naaimachine voor verschillende stoffen, doe-het-zelf handnaaimachine en reisgebruik
 • 【Bediening met één hand】: de mini-naaimachine met de handgreep vergemakkelijkt de bediening. Grote afmetingen, gering gewicht, kan met één hand worden genaaid. Je kunt het repareren zonder de kleding uit te trekken. Bovendien is het comfortabeler dan een stationaire naaimachine.
 • 📏【Twee voedingsmethoden】: de mini-naaimachine gebruikt 4 AA-batterijen (batterijen zijn niet inbegrepen) of een 6 V USB-voeding (de USB wordt bij het product geleverd). Opmerking: Omdat het om een monofilament-naaimachine gaat, moet de draad na het naaien worden geknoopt, anders valt de genaaide draad eraf.
 • ♤ 【Eenvoudig te bedienen elektrische naaimachine】: leg gewoon een stuk stof in het midden en schakel de aan/uit-schakelaar met één hand aan/uit. Zolang je de gebruiksaanwijzing voor gebruik zorgvuldig leest, kun je het gebruik snel leren.
 • Draagbare naaimachine: handnaaimachine met een totale lengte van ca. 20 cm is het een compacte naaimachine zoals een nietmachine, gemakkelijk te transporteren en kan je helpen in noodsituaties en in het dagelijks leven. Geschikt voor thuis, op reis en op kantoor.
 • 【Toepassingsgebied】: mini-naaimachine geschikt voor kledingomzetting, knutselen, quilten en andere naaiwerkzaamheden Opmerking: handdoekstof, nylonstof en andere zeer gladde stoffen en zeer dunne stoffen kunnen niet worden genaaid.
UitverkoopBestseller Nr. 7
Mini Handheld Naaimachine, Macllar Portable Usb Handheld Naaimachine Voor Beginners Kinderen Met 12 stks Rollen Draad, Meetlint
 • Mini handnaaimachine: de behuizing van metaal en aluminiumlegering is klein en licht, gemakkelijk mee te nemen, in de tas te steken tijdens het reizen, gemakkelijk te naaien, de kleding op het lichaam hoeft niet uit te trekken kan direct met één hand worden genaaid.
 • 12-delige garenrollen: mini-gereedschapstassen worden geleverd met 12-delige garenrol, 1 x roze mini-handnaaimachine, veiligheidsspelden, meetlint, schaar en USB-oplaadkabel. (Batterij kan worden geïnstalleerd, batterij niet inbegrepen).
 • Eenvoudige bediening: houd de knop ingedrukt om automatisch te naaien en automatisch te bewegen. De dikte van de stof mag niet meer dan 1 cm bedragen. Onze naaimachine met één draad moet worden geknoopt. Na het naaien handmatig knopen.
 • USB-poort Charge / 4 AA-batterijen: de mini-handnaaimachine wordt via USB van stroom voorzien. Hij wordt geleverd met een USB-kabel en wordt met een USB-adapter op een stopcontact aangesloten. Of plaats 4 AA-batterijen die eenvoudig te bedienen en draagbaar zijn.
 • Multifunctioneel: naaien van kleding, rokken, jeans, naaien van huisdierkleding, tassen, gordijnen, geschikt voor thuis en op reis.
UitverkoopBestseller Nr. 8
Handnaaimachine Ergonomisch Ontwerp Mini-handnaaimachine met Accessoirekit voor Snel Repareren Thuis
 • Gebruiksgemak: de draagbare elektrische naaimachine is eenvoudig te bedienen, zodra de batterij is geïnstalleerd of aangesloten, hoeft u alleen maar op de aan / uit-knop te drukken om te gebruiken.
 • Ergonomisch ontwerp: de handnaaimachine is ergonomisch ontworpen voor gebruiksgemak, een comfortabele grip en een zeer laag gewicht.
 • Multifunctioneel: mini draagbare elektrische naaimachine is perfect voor dagelijkse naai- en quiltprojecten, van beginners tot professionals.
 • Compacte structuur: handnaaimachine heeft een compacte structuur, klein formaat, gemakkelijk mee te nemen, geschikt om uit te gaan.
 • Sterke functionaliteit: mini-handnaaimachine kan doe-het-zelf maken, kleine kleding, zakdoeken, enz. Naaien, kan het aan vrienden en familie geven.
Bestseller Nr. 9
Handnaaimachine, gebruiksgemak Snelheidsaanpassing Handnaaimachine Licht draagbaar voor huishoudelijk gebruik
 • Sterke functionaliteit: mini-handnaaimachine kan doe-het-zelf maken, kleine kleding, zakdoeken, enz. Naaien, kan het aan vrienden en familie geven.
 • Compacte structuur: handnaaimachine heeft een compacte structuur, klein formaat, gemakkelijk mee te nemen, geschikt om uit te gaan.
 • Ergonomisch ontwerp: de handnaaimachine is ergonomisch ontworpen voor gebruiksgemak, een comfortabele grip en een zeer laag gewicht.
 • Multifunctioneel: mini draagbare elektrische naaimachine is perfect voor dagelijkse naai- en quiltprojecten, van beginners tot professionals.
 • Gebruiksgemak: de draagbare elektrische naaimachine is eenvoudig te bedienen, zodra de batterij is geïnstalleerd of aangesloten, hoeft u alleen maar op de aan / uit-knop te drukken om te gebruiken.
Bestseller Nr. 10
Mini-naaimachine, handnaaimachine, mini-handheld, draagbare elektrische naaimachine voor thuisgebruik, voor beginners, volwassenen, verschillende stoffen, doe-het-zelf
 • Universele naaimachine: de handnaaimachine is geschikt voor stoffen, kleding, broeken, T-shirts, gordijnen en wandkleden. Verschillende naalddiepten moeten afhankelijk van het materiaal worden aangepast. Beginners kunnen het ook gebruiken, kinderen kunnen doe-het-zelfcreaties maken, kleine jurken, zakdoeken enz. naaien. Naai niet te groot of te hard materiaal.
 • Draagbaar design: deze naaimachine is zo klein dat je hem ook kunt plaatsen en dragen als het om een klein pakket gaat. En het gewicht is ook zeer licht, je hoeft niet veel moeite te besteden om het te dragen. Het is zeer geschikt voor onderhoud ter plaatse en noodnaaien thuis of onderweg, om aan verschillende naaieisen in het dagelijks leven te voldoen, en het is een goede hulp voor familie en reizen.
 • Twee vermogensmodi: deze machine beschikt over een automatische stoftoevoer. Er zijn 2 vermogensmodi. Je kunt 4 AA-batterijen of de meegeleverde USB-oplaadkabel gebruiken (batterijen niet inbegrepen). je moet de batterij zelf kopen). De USB-oplaadkabel kan op elke USB-poort worden aangesloten. Je kunt naar wens kiezen.
 • Breed inzetbaar: de mini-handnaaimachine is geschikt voor stoffen, kleding, zijde, wol, zoom, gordijnen, perforaties enz. Hij is geschikt voor bijna alle stoffen met een dikte van ≤ 1,8 mm. Nog belangrijker is dat je kunt naaien zonder de kleding uit te trekken, het beste voor snelle reparaties en om zelf te maken.
 • 【Tevredenheidsgarantie】Wij bieden snelle levering, kwalitatief hoogwaardige producten en de beste klantenservice voor elke klant. Als je vragen hebt, stuur ons dan een e-mail en we zullen binnen 24 uur antwoorden. Wij bieden je 100% een bevredigende oplossing
Bestseller Nr. 11
Handnaaimachine, mini-handzaam, draagbare naaimachine, mini-naaimachine, draadloos, snelle reparatie voor beginners, kleding, stoffen gordijn, doe-het-zelf huisdierdoek naaien
 • Handnaaimachine: gemaakt van hoogwaardig ABS-materiaal, veilig en duurzaam. De handnaaimachine is ideaal voor stoffen, zijde, denim, wol, leer, kleding, gordijnen om op te hangen, speelgoed enz. De handnaaimachine kan gordijnen of kleding gemakkelijk repareren, zonder ze te verwijderen. Houd er rekening mee dat de naaidikte niet meer dan 1,8 mm bedraagt.
 • Draagbaar mini-design: deze handnaaimachine is zeer compact, licht en gemakkelijk te dragen (0,49 lb). Zeer geschikt voor reparatiewerkzaamheden thuis of op reis. Het handheld-design maakt het mogelijk om te naaien zonder dat je je uit hoeft te trekken. De hoogwaardige en voordelige mini-handnaaimachine is het perfecte cadeau voor moeder, echtgenote, vriendin, dochter en vrienden.
 • Eenvoudig te bedienen: deze handnaaimachine beschikt over een automatische stoftoevoerfunctie en kan net als een nietmachine netjes worden genaaid. En aan het einde na het naaien binden, anders valt het iets af. Naaien met één knop, eenvoudige bediening, ook beginners en mannen kunnen het met vertrouwen gebruiken. Er zijn 2 vermogensmodi. Kan 4 x AA-batterijen of DC-6 V voeding gebruiken (beide zijn niet inbegrepen).
 • Ideaal voor beginners: de elektrische handnaaimachine is eenvoudig te bedienen, eenvoudig te bedienen en te dragen, voorgeregen en klaar voor gebruik, geschikt voor beginners of kinderen bij het naaien. Hij kan door de draaiknop nauwkeurig worden geregeld en de steekdichtheid worden ingesteld. Je kunt hiermee zakdoeken, schorten, handschoenen, kussens enz. gebruiken.
 • 【Wat je krijgt】 Het pakket bevat: draagbare naaimachine, handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands), lange stok, inrijger, 2 naainaalden, 9 spoelen, 10 veiligheidsspelden, schaar en meetlint. Neem contact met ons op voor een vervanging of geld terug als je niet tevreden bent met onze handnaaimachine.
Bestseller Nr. 12
Handnaaimachine met dubbele draad, draagbare handnaaimachine voor beginners, elektrische naaimachine, snel te naaien, geschikt voor kleding, stoffen gordijnen, doe-het-zelf huishouden en reizen (wit)
 • Tweedraads handnaaiautomaat: er zijn duidelijke voordelen ten opzichte van soortgelijke producten op de markt. Geen inschakelen nodig, de onderdraad is stevig en het hele naaiproces is eenvoudig. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over ingewikkelde operaties.
 • Twee voedingsmethoden: deze naaimachine werkt op vier AA-batterijen (apart verkrijgbaar) of een 6 V-voeding (inclusief USB-kabel). Opmerking: de USB-kabel dient alleen voor voeding, niet om op te laden. Wees voorzichtig bij het plaatsen van batterijen. Als hij niet correct is geïnstalleerd, werkt de draagbare naaimachine niet.
 • [Goede hulp thuis] Het kan worden gebruikt voor het naaien van wandgordijnen, doe-het-zelfaccessoires, persoonlijke voorwerpen enz. Geschikt voor niet-elastische stoffen met hoge dichtheid zoals katoen, linnen, denim, wol, vilt en canvas. Je leven wordt eenvoudiger.
 • Licht en comfortabel te dragen. De multifunctionele handnaaimachine: licht en eenvoudig te dragen en kan overal mee naartoe worden genomen. Als je op reis gescheurde kleding tegenkomt, kun je deze snel met een naaimachine repareren en extra ruimte besparen.
 • Ideaal voor beginners: het inrijgproces voor de naaimachine is vóór verzending voltooid. Je kunt eenvoudig beginnen met naaien door gewoon de stroomvoorziening van de naaimachine in te schakelen. Als je tijdens het gebruik vragen hebt, lees dan de gebruiksaanwijzing (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands).
Bestseller Nr. 14
Handnaaimachine, draagbare elektrische, draadloze draagbare elektrische naaimachine, mini-handheld naaimachine, elektrische mini-naaimachine, voor kleding, stoffen, cutains, thuisreizen
 • Hoogwaardig design: deze draagbare handnaaimachine is gemaakt van hoogwaardig ABS-materiaal, veilig en duurzaam. De handnaaimachine vervangt het traditionele oorspronkelijke vakmanschap, neemt nauwkeurige productietechnologie over, kan de naaigaren via het instelwiel nauwkeurig regelen en de dikte van het naaigaren aanpassen door de spanningsinstelling, zodat de naaiwerkzaamheden probleemloos kunnen worden voltooid.
 • Licht en draagbaar: deze naaimachine is klein en gemakkelijk mee te nemen. Als je een dringend probleem met plotselinge draadbreuk ondervindt, is het handig en eenvoudig om het naaiprobleem op te lossen. Het kan aan verschillende naaibehoeften in het dagelijks leven voldoen en is een goede hulp voor familie en reizen.
 • Eenvoudig te gebruiken: de mini-naaimachine kan met een druk op de knop snel aan de rand van de woning worden bevestigd, heeft een automatische toevoerfunctie, kan schoon worden vastgemaakt als een nietmachine en de bewegingssnelheid mag niet te snel zijn. Maak na het naaien een knoop aan het einde, anders valt het er gemakkelijk af
 • Breed scala aan toepassingen: de mini-naaimachine is geschikt voor katoen en middelzware lichte stoffen en is geschikt voor bijna alle stoffen met een dikte van 1,8 mm of minder. Dit is ook ideaal voor beginners en doe-het-zelvers, je leven wordt eenvoudiger en leuker.
 • Praktisch cadeau: de draadloze draagbare elektrische naaimachine kan het kleine naadprobleem in het leven perfect oplossen en kan een cadeau zijn voor familie en vrienden. Het is comfortabeler en bespaart geld en tijd dan conventionele tafelnaaimachines.
UitverkoopBestseller Nr. 15
EASYmaxx 02927 compacte handnaaimachine, slechts 21 cm groot, ideaal voor onderweg, werkt op batterijen, wit
 • Extra compacte, veelzijdige naaimachine
 • Eenvoudig te bedienen en snel klaar voor gebruik
 • Praktische bediening met één hand
 • Ergonomische handgreep

Handnaaimachines zijn de beste optie voor beginners die net beginnen met naaien. Het is ook een geweldige keuze voor diegenen die met een beperkt budget willen naaien.

Het is belangrijk om het verschil te kennen tussen verschillende soorten handnaaimachines. Er zijn handmatige en elektrische handnaaimachines. Bij handmatige draad moet u de draad handmatig door de naald trekken en vervolgens aan de andere kant van de stof knopen, terwijl elektrische draad dit automatisch doet.

Overweeg bij het kiezen van een handnaaimachine of u deze vaak of slechts af en toe zult gebruiken, evenals uw budget en maatvereisten.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een handnaaimachine?

Handnaaimachines zijn tegenwoordig behoorlijk populair. Ze worden voor verschillende doeleinden gebruikt, zoals naaien, quilten en borduren.

Enkele voordelen van het gebruik van een handnaaimachine zijn:

-Gemak- het is gemakkelijk te gebruiken en vereist minder inspanning dan andere machines.

-Minder lawaai- ze zijn stiller dan andere machines.

-Minder spanning op de vingers en polsen- de machine geeft meer controle over de stof waardoor de spanning op vingers en polsen wordt verminderd.

Wat zijn de verschillende soorten handnaaimachines?

In het verleden werden handnaaimachines gebruikt om kleding en huishoudelijke artikelen te naaien. Met de komst van computernaaimachines worden deze handnaaimachines echter steeds minder populair.

Er zijn veel verschillende soorten handnaaimachines op de markt.

Sommigen van hen omvatten:

 • Handmatige handnaaimachines: deze worden vaak gebruikt voor kleine projecten zoals het naaien van knopen op een broek of het bevestigen van een knoop aan stof. Ze gebruiken geen elektriciteit en hebben geen motoren of tandwielen in zich.
 • Mechanische handnaaimachines: deze worden vaker aangetroffen in commerciële industrieën zoals kledingproductie, textielproductie en kledingreparatiewerkplaatsen, omdat ze een grotere snelheid en efficiëntie bieden dan hun handmatige tegenhangers. Ze hebben ook meer functies, zoals naaldinrijger en automatische draadbreukdetectiesystemen, waardoor ze gemakkelijker te en nauwkeuriger.

Wat zijn de beste merken handnaaimachines?

Als het gaat om het kiezen van de beste merken handnaaimachines, zijn er verschillende factoren waarmee u rekening moet houden.

Denk bijvoorbeeld aan het soort steken dat uw machine kan produceren. Sommige merken staan bekend om hun rechte steekmogelijkheden, terwijl andere bekend staan om hun zigzag- of decoratieve steken.

Hoeveel moet ik uitgeven aan een handnaaimachine?

Voordat u kunt beslissen hoeveel u aan een handnaaimachine wilt uitgeven, moet u weten wat uw budget is. Wat zijn de factoren die de kosten van een handnaaimachine beïnvloeden?

Factoren die de kosten van een handnaaimachine zullen beïnvloeden:

 • Soort stof/materiaal
 • Aantal steken
 • Maat en soort naald gebruikt

Wat zijn de belangrijkste factoren om te overwegen bij het kiezen van een geschikte handnaaimachine?

Bij het kiezen van een geschikte handnaaimachine zijn er verschillende factoren waar u rekening mee moet houden.

Enkele van de belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een geschikte handnaaimachine zijn:

 • Het type stof waarmee u wilt naaien.
 • De grootte van de machine.
 • Of de machine al dan niet een automatische naaldinrijger heeft.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een goede handnaaimachine?

Een handnaaimachine is een hulpmiddel dat helpt bij het aan elkaar naaien van materialen door naald en draad te gebruiken. Het heeft een instelbare spanningsregeling, steeklengte en -breedte, maar ook een voetpedaal om te naaien.

De kenmerken van een goede handnaaimachine zijn onder meer:

 • Een krachtige motor die gemakkelijk door dikke stoffen kan naaien;
 • Een steeklengte en steekbreedte die verstelbaar zijn;
 • Een instelbare spanningsregeling voor verschillende soorten stoffen;
 • Een voetpedaal om te naaien.