Beste handmatige espressomachine van 2023 (TOP15)

De 15 beste handmatige espressomachine beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Gaggia EG2109 Black Handmatige espressomachine, gemalen of pads, POD-systeem voor romige espresso's met pads, automatische voorzetfunctie, nieuw model 2023, 100% Made in Italy

 • 100% handmatige espressomachine, ontworpen en geproduceerd in Italië
 • Nieuwe ergonomische filterhouder met 2 dubbele filters met een diameter van 53 mm (1 voor 2 kopjes gemalen koffie; 1 voor 1 kopje gemalen koffie of pads, voor gebruik met afdichting, meegeleverd)
 • Exclusief POD-systeem voor romige espresso's met koffiepads
 • Automatisch voorsmelten voor een intensievere smaak
 • Melkopschuimer met grote bewegingsstraal voor optimale emulsie van de melk
Bestseller Nr. 2

La Bevanda Del Re Aroma Plus Koffiezetapparaat, 50 ESE pads, 44 mm, inclusief handmatige espressomachine, kleur zilver, klein en compact, 5 kg

 • Innovatie en Italiaanse traditie: ervaar de perfecte combinatie van innovatie en Italiaanse traditie met het Aroma Plus-koffiezetapparaat. Ontworpen met roestvrij staal en geavanceerde functies, biedt deze koffiepadmachine een romige espresso met een intens aroma. Ontdek uitmuntendheid in elke mok door onze diepgaande technische kennis in de branche
 • 💪【Geoptimaliseerde afmetingen voor je keuken】 Maak geen afstand van stijl of ruimte met het Aroma Plus-koffiezetapparaat. Met slechts 23 cm hoogte, 15 cm breedte en 24 cm diepte is dit elegante koffiezetapparaat zo ontworpen dat hij perfect in je keuken past. Bespaar ruimte zonder de kwaliteit van je espresso te beïnvloeden
 • Personalisatie en veelzijdigheid: het Aroma Plus koffiezetapparaat is de definitie van veelzijdigheid. Gebruik zowel ESE-pads als papieren pads en kies uit een groot aantal kleuren om ze aan je stijl aan te passen. Met een 700 ml glazen tank en een gewicht van slechts 5 kg biedt dit koffiezetapparaat een volledige personalisatie zonder compromissen
 • Eenvoudig onderhoud: Zeg vaarwel tegen onderhoudsproblemen dankzij de eenvoud van het Aroma Plus-koffiezetapparaat. De zetgroep is gemakkelijk toegankelijk en afneembaar, wat een regelmatig onderhoud garandeert en de levensduur van je koffiezetapparaat verlengt. Zorg voor een duurzame en probleemloze investering
 • Het uitstekende drankje van het merk: de door Stefano Arignano opgerichte koninklijke drank is meer dan een merk: het is een levensfilosofie. Met jarenlang onderzoek en ontwikkeling heeft Stefano een unieke mix gecreëerd die de beste aroma's en aroma's uit Zuid-Amerika, Afrika en Azië combineert. Elke mok is een reis naar de wereld van koffie, die mogelijk wordt gemaakt door een machine die staat voor uitmuntendheid in kwaliteit en design
Bestseller Nr. 3

WACACO Picopresso Draagbare Espressomachine met Beschermhoes, Koffiemachine op Professioneel Niveau, Compatibele Ultrafijne Maling, Reiskoffiezetapparaat, Handmatig Bediend

 • Barista Niveau - Het heeft een brede commerciële koffiebasket van 18g, waarmee je een dubbele espresso kunt maken. Door het gebruik van zeer fijne koffiemaling, produceert de Picopresso een extractie die lijkt op die van een hendel-espressomachine: rijk, stroperig en evenwichtig. Nieuw ontworpen met een naakte portafilter, kijk hoe je espresso eruit stroomt.
 • Echt Compact - De Picopresso is de meest compacte en op professionals gerichte draagbare espressomachine van WACACO. Met een tank van 80 ml, een hoogte van 105 mm en een gewicht van 350 g. Een voorinfusie van 8 seconden en een druk van 9-18 bar tijdens de extractie maken het mogelijk om een espressomet crèmelaag in 30 seconden te extraheren.
 • Kolomgeperste Draagbare Espressomachine - Geen elektriciteit, geen batterij nodig. VOEG HEET WATER toe aan het waterreservoir. Ontgrendel de zuiger vanuit zijn reispositie en pomp een paar slagen om druk op te bouwen; de maximale druk bereikt 18 BAR/261 PSI. Vervolgens kun je een kopje espresso met een royale crema extraheren.
 • Tips voor Koffiemaling - Commercieel voorgemalen koffie zal niet goed werken om een lekkere espresso met crema te bereiden. Het gebruik van verse koffiebonen wordt sterk aanbevolen voor het beste resultaat. Het afstellen (aanpassen van de maalgrootte) maakt deel uit van het proces om een perfecte extractie te bereiken.
 • Geweldig Ontwerp - Het kleine lichaam van de Picopresso organiseert de tamper, trechter, 52mm filtermand, douchekop, lepel, borstel en koffiepoeder naald. Alles wat je nodig hebt is hier.
Bestseller Nr. 4

WACACO Nanopresso Draagbaar Espressomachine, 18 Bar Druk Handmatige Koffiezetapparaten, Upgrade-versie van Minipresso, Draagbare Koffiemachine voor Kantoor, Fietsen, Hiking, Geel

 • Het bereiken van de perfecte espresso-opname is verre van eenvoudig. De Nanopresso werkt het beste met fijngemalen koffie die hard wordt aangedrukt. Dankzij de innovatieve constructie en eenvoudige bediening helpt Nanopresso je om altijd perfecte espresso te zetten met een mooie en dichte crèmelaag.
 • Geen batterij / elektriciteit nodig. Alleen handmatige bediening! Ervaar het plezier van het drinken van espresso van hoge kwaliteit, van de eerste slok tot de laatste druppel, waar je ook bent. Alles wat je nodig hebt voor je volgende espresso is gemalen koffie, heet water en de Nanopresso-machine.
 • Na elk schot duurt het onderhoud van Nanopresso slechts enkele seconden. Indien nodig zijn alle onderdelen van de filterhouder gemakkelijk te scheiden voor een grondige reiniging.
 • Let op: Accessoires worden apart verkocht! Verbeter uw Nanopresso om er het maximale uit te halen. Geniet van langere espresso, tot 120 ml met onze Barista Kit. NS Adapter kan uitwisselbaar zijn met versgemalen koffie of ingekapselde koffiepads. Accessoires kunt u apart in onze winkel kopen.
 • Als je een probleem hebt met onze producten of hulp nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op via Amazon. We zullen u op tijd antwoorden en u een bevredigende oplossing bieden.
Bestseller Nr. 5

Gaggia GG2016 Handmatige espressomachine, 1025 W, 1 l, zwart

 • Machine voor traditionele koffie met bekerfilterhouder perslucht
 • Pompdruk: 15 bar, lichtstandby-tijd: auto-spegnimento na 9 minuten inactiviteit
 • analoog plankje appoggia-tazze bedieningspaneel
 • De zwarte rubberen adapter is niet inbegrepen
UitverkoopBestseller Nr. 6

WACACO Minipresso NS, Draagbaar Espressomachine, Handmatige Koffiezetapparaten Compatibel met NS-Capsules (Originele Nespresso-Capsules en Compatibles), Draagbare Koffiemachine voor Fietsen, Kamperen

 • [INGEKAPSELD ESPRESSO] Compatibel met NS CAPSULES *, waarbij de koffie met een hoge precisie gemalen, gemeten en gestreept wordt, blijft alleen nog weinig voor fouten over. Het is ook praktischer, moeiteloos en eenvoudiger na gebruik te reinigen.
 • [ALLEEN HANDMATIGE BEDIENING] Plaats een compatibele capsule in de capsulehouder. Voeg heet water toe aan het waterreservoir en ontgrendel de zuiger uit de transportpositie. Meerdere keren pompen om de koffie onder druk te zetten en met royale crema te extraheren.
 • [GEWELDIGE PARTNER VOOR REIZEN] Minipresso NS is de beste keuze om snel en efficiënt van heerlijke espresso te genieten, waar je ook bent. Je espresso ziet er goed uit en smaakt elke keer fantastisch.
 • [COMPATIBILITEITSNOTA] NS CAPSULES heeft betrekking op Nespresso ** Originele capsules en compatibele producten. Houd er rekening mee dat sommige niet-originele capsules mogelijk niet goed functioneren met onze machines. Derde-aanbiedersmerk zonder verbinding met Wacaco Company Limited.
 • OPMERKING: Accessoires worden apart verkocht! Minipresso Tank + of Minipresso Case accessoires zijn afzonderlijk verkrijgbaar om langere espresso (100 ml) te bereiden en Minipresso NS te beschermen tegen stoten, krassen en stof. Accessoires kunt u apart in onze winkel kopen.
UitverkoopBestseller Nr. 7

WACACO Nanopresso met NS-adapter, draagbare espressomachine gebundeld, Compatibel met NS-capsules en gemalen koffie, Handmatig reizen koffiemachine set, Perfect voor kamperen

 • Geweldig accessoire - De NS-adapter is een hoogwaardig accessoire, alleen voor Nanopresso-machines! Met de NS-adapter kan de Nanopresso-machine compatibel zijn met originele Nespresso**-capsules en de meeste compatibele capsules.
 • Haal er het beste uit - Geen batterij / elektriciteit nodig. Alleen handmatige bediening! Ervaar het plezier van het drinken van espresso van hoge kwaliteit, van de eerste slok tot de laatste druppel, waar je ook bent. Alles wat je nodig hebt voor je volgende espresso is gemalen koffie, heet water en de Nanopresso-machine.
 • Wees je eigen barista - De Nanopresso werkt het beste met fijngemalen koffie die hard wordt aangedrukt. Gebouwd rond een nieuw gepatenteerd pompsysteem, kan de Nanopresso, met behulp van uw handen, een maximale druk van 18 bar (261 PSI) bereiken voor ongeëvenaarde koffie-extractiekwaliteiten. Met Nanopresso zet je elke keer een perfecte espresso met een mooie en dichte crèmelaag.
 • Makkelijk schoon te maken - Na elk schot duurt het onderhoud van Nanopresso slechts enkele seconden. Indien nodig zijn alle onderdelen van de filterhouder gemakkelijk te scheiden voor een grondi
 • Wat je krijgt - Nanopresso-apparaat en NS Adapter-accessoires, onze zorgeloze garantie van 12 maanden en vriendelijke klantenservice. Als je een probleem hebt met onze producten of hulp nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op via Amazon. We zullen u op tijd antwoorden en u een bevredigende oplossing bieden.
Bestseller Nr. 8

WACACO Minipresso GR, Draagbaar Espressomachine, Handmatige Koffiezetapparaten Compatibel met Gemalen Koffie, Draagbare Koffiemachine Perfect voor Fietsen, Kamperen, Hiking, Klimmen

 • Geen batterij / elektriciteit nodig. Alleen handmatige bediening! Compact, lichtgewicht en veelzijdig, je kunt elke variëteit aan koffiebonen / gebraden gebruiken, wat je meer flexibiliteit geeft bij het uitproberen van nieuwe smaken.
 • Moet het kokende water toevoegen. Minipresso GR is de beste keuze om thuis, op kantoor en onderweg tot 50 ml authentieke espresso te drinken.
 • Eenvoudig te bedienen. Voeg gemalen koffie toe aan de filtermand met behulp van de geïntegreerde schep. Oefen lichte druk uit om de maling te egaliseren. Voeg heet water toe aan het waterreservoir. Ontgrendel tenslotte de zuiger uit zijn rijpositie en pomp een paar slagen om de perfecte espresso onder druk te zetten met royale crema.
 • Let op: Accessoires worden apart verkocht! Verbeter uw Minipresso GR om er het maximale uit te halen. U kunt Minipresso Kit of Minipresso Case kopen om te genieten van een langere espresso, tot 100 ml, en deze te beschermen tegen krassen. Accessoires kunt u apart in onze winkel kopen.
 • Als je een probleem hebt met onze producten of hulp nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op via Amazon. We zullen u op tijd antwoorden en u een bevredigende oplossing bieden.
Bestseller Nr. 9

Handpresso 48241 Pompset zwart - draagbare, handmatige espressomachine voor ESE-pads of gemalen koffie

 • reiskoffiemachine
 • Handpresso
 • Reisset bestaande uit 1 herbruikbare, 1 Handpresso pomp zwart, 1 thermoskan, 4 onbreekbare kopjes en 1 handdoek.
Bestseller Nr. 10

Bialetti Moka Express Espressomachine, Aluminium, Grijs, 6 Kopjes

 • Een Italiaans icoon: een symbool van "Made in Italy", wereldwijd bekend sinds 1933
 • Een echt Italiaans ritueel: ideaal voor de bereiding van originele Italiaanse espresso
 • Dubbel gedraaid aluminium van hoge kwaliteit
 • Kwaliteit en veiligheid Made in Italy: de gepatenteerde veiligheidsklep van Bialetti, gemakkelijk te verwijderen en schoon te maken
 • Geschikt voor alle kookplaten behalve inductie
Bestseller Nr. 11

Gaggia Viva Chic Cappuccino RI8433/14 Espressomachine, handmatig, 1 l, voor gemalen en wafels

 • Handmatig koffiezetapparaat met drukfilterhouder
 • Bereid 1 of 2 kopjes gemalen koffie in één keer
 • Inclusief 1 filter voor gemalen koffie, één of twee kopjes, 1 padsfilter met bijpassende adapter, maatbeker, tamper maatbeker, pad
 • Uitneembaar waterreservoir van bovenaf
 • Middenknop voor eenvoudige bediening
Bestseller Nr. 12

Flair Espressomachine PRO 2 (zwart) – een espressomachine met handmatige hendel en roestvrijstalen zetkop en manometer

 • Handgemaakte espresso-shots: de Flair Pro 2 is een 100% handmatige espressopres. Met de Flair espressomachine heb je een complete handmatige espressomachine, de professionele kwaliteit van espressomachines thuis of waar je ook bent. Voeg 70 ml gekookt water en een dosis van maximaal 24 gram toe om tot 56 ml shot met mooie crema te bereiken. Een braamschuurmachine is onmisbaar voor gebruik met dit product.
 • Complete brouwcontrole: de Flair Pro 2 beschikt over een individuele manometer met een espresso-zone tussen 6 en 9 bar, precies wat voor handmatige espresso-extractie in café-kwaliteit nodig is. De manometer maakt onmiddellijke visuele feedback mogelijk bij het verwijderen van schoten met de handmatige espressopres. Elke handmatige espressomachine Flair Pro 2 is ook in staat om verschillende brouwverhoudingen van 1:1, 2:1 en 3:1 te hanteren, om ervoor te zorgen dat je
 • Belangrijkste brouwerupgrades: de Flair Pro 2 beschikt over drie upgrades ten opzichte van andere handmatige espressokokers van Flair, waaronder een afneembare roestvrijstalen schenktuit, een verbeterde zeefhouder van roestvrij staal met verbeterde stroomdynamiek en een siliconen hendel voor een betere brouwgonomie.
 • Gemakkelijk te reinigen en draagbaar: de Flair espressomachine is het enige handmatige espressomachine met een volledig afneembare koffiekop. Dit gepatenteerde ontwerp maakt het de gebruiker mogelijk om de kop volledig te verwijderen, de onderdelen te scheiden en onder koud water te spoelen. Dit ontwerp betekent ook dat de Flair Pro 2 in een meegeleverde, precies gesneden draagtas kan worden opgeborgen, zodat je je espresso overal mee naartoe kunt nemen.
 • Internationale producten hebben aparte voorwaarden, worden vanuit het buitenland verkocht en kunnen verschillen van lokale producten, waaronder pasvorm, leeftijdsclassificatie, taal van het product, etikettering of instructies.
Bestseller Nr. 13

WALDWERK Espressomachine, 300 ml, geschikt voor inductie, geschikt voor alle warmtebronnen, mokkakan van roestvrij staal met houten handvat van echt eikenhout

 • Eindelijk echt hout: geen goedkope plastic handgreep zoals andere fabrikanten. WALDWERK let met de grootste zorg op de gebruikte materialen van de producten. Daarom hebben wij gekozen voor massief eiken.
 • ☕ Voor alle soorten fornuizen – je WALDWERK espressokoker is flexibel inzetbaar. Gebruik hem op inductie-, gas-, keramisch en elektrisch fornuis. De beste keuze voor elke keuken en elk huishouden.
 • ☕ Veilig in gebruik: uitgerust met een roestvrijstalen veiligheidsventiel en onze zorgvuldige gebruiksaanwijzing (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). Voor de veiligste en eenvoudige bereiding met vol koffiegenot.
 • ☕ Eenvoudige reiniging – dankzij het geïntegreerde lipje op de siliconen afdichting. Dit bespaart je een vervelend gedoe bij het uitnemen. Bespaar tijd en zenuwen met je mokkakan van WALDWERK.
 • ☕ Geldterugbelofte: als je niet 100% tevreden bent met je WALDWERK koffiekoker, storten wij het volledige bedrag onmiddellijk terug naar je rekening. 60 dagen lang en zonder mitsen en maren.
Bestseller Nr. 14

Groenenberg Voordeelset 6: koffiemolen handmatig + espressomachine inductie | mokkakan en koffiemolen van hoogwaardig roestvrij staal

 • ✔ Groenenberg koffiespaarset 6 met leuke besparingen. van de afzonderlijke producten; verpakking kan afwijken van de afbeelding!
 • ✔ Het espressoapparaat is dankzij zijn uitstekende afwerking en ideale warmteoverdracht geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en de mokkakan is ook geschikt voor de vaatwasser
 • ✔ Koffiemolen handmatig: nauwkeurig keramisch maalwerk en eenvoudige, traploze instelling van de handkoffiemolen voor je ideale maalgraad
 • ✔ Onze espressomolen weegt slechts ca. 250 g en is perfect geschikt voor onderweg. Dankzij het eenvoudige en elegante design vindt de koffiemolen hand maar ook in elke keuken een leuke plek
Bestseller Nr. 15

De’Longhi Dedica Style EC 685.BK Handmatig Espressomachine 1,1 l

 • 16 BAR DRUK om jouw perfecte espresso te maken met een rijk aroma en een nootkleurige crèmalaag bovenop
 • MELKSCHUIMER: Melk opschuimen of stomen met het instelbare cappuccinosysteem om schuimige cappuccino's, macchiato's of caffè lattes te maken
 • ESPRESSO OP MAAT: dankzij de professionele barista-tech heb je controle over elke stap van het zetproces, van het aanstampen van jouw gemalen koffie tot het instellen van de temperatuur en het volume in het kopje
 • COMFORT VOOR THUIS: Slank en een koffiezetapparaat met elegant design voor koffie van barista-kwaliteit thuis
 • EENVOUDIG TE REINIGEN: Handmatig ontkalkingssysteem zorgt voor een probleemloze werking van jouw machine, zodat je altijd kunt genieten van jouw favoriete drankjes

Er zijn veel koffiemachines op de markt, maar het kiezen van de juiste kan moeilijk zijn.

Bij het kopen van een espressomachine zijn er veel factoren waarmee u rekening moet houden. Deze omvatten duurzaamheid, capaciteit en gebruiksgemak. Er zijn ook andere factoren, zoals het geluidsniveau en de esthetiek waar u rekening mee kunt houden.

De beste handmatige espressomachine is er een met een hoogwaardige molen en is gemakkelijk te gebruiken. Het moet ook duurzaam zijn voor langdurig gebruik en een grote capaciteit hebben om genoeg koffie te zetten voor uw familie of vrienden.

Wat zijn de verschillende soorten handmatige espressomachines?

Handmatige espressomachines zijn een soort koffiezetapparaat dat druk gebruikt om kokend water door fijngemalen koffie te persen.

Er zijn drie soorten handmatige espressomachines:

 1. Espressomachines die een pomp gebruiken om het water af te geven en in de puck te persen,

 2. Espressomachines die warmte gebruiken om het water erdoor te duwen,

 3. Espressomachines die een combinatie van beide methoden gebruiken.

Hoeveel shots kan een handmatige espressomachine maken?

Een espressomachine kan tussen de 1 en 8 shots tegelijk maken, afhankelijk van hoe hard je aan elke shot trekt. Een klein koffiekopje beperkt het aantal opnamen dat een espressomachine in één keer kan maken, terwijl een groot waterreservoir het mogelijk maakt om meer opnamen in één keer te maken.

Hoeveel kost een handmatige espressomachine doorgaans?

Er zijn veel factoren die meespelen bij het bepalen van de kosten van een handmatige espressomachine. Allereerst moet u rekening houden met de grootte van de machine en of deze een ingebouwde molen heeft.

Het is ook belangrijk om te bedenken wat voor soort koffie je wilt zetten met je espressomachine. Als je espresso’s wilt maken, dan moet je op zoek naar een handmatige espressomachine die hoogwaardige shots kan maken en gemakkelijk te gebruiken is.

De kosten van een espressomachine variëren op basis van de grootte en functies. Over het algemeen zijn ze betaalbaar, maar ze kunnen behoorlijk prijzig worden als ze een ingebouwde molen of andere functies hebben, zoals een automatische melkopschuimer.

Wanneer moet ik een handmatige espressomachine kopen?

Als u op zoek bent naar een handmatige espressomachine, zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden voordat u een aankoop doet.

Bepaal eerst hoe vaak u de machine gaat gebruiken. Wil je hem maar af en toe gebruiken, dan heeft het geen zin om een dure espressomachine te kopen die regelmatig onderhoud nodig heeft en behoorlijk kostbaar kan zijn. Wil je hem vaker gebruiken en heb je ook de mogelijkheid om thuis koffie te zetten, dan is het kopen van een duurder model met meer features de moeite waard.

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van een espressomachine die zowel thuis als onderweg kan worden gebruikt, dan is de aanschaf van een espressomachine met een ingebouwde molen ideaal, omdat deze meestal goedkoper is dan modellen zonder ingebouwde molen.

Zijn er nog andere voordelen van het gebruik van een handmatige espressomachine ten opzichte van een automatische?

Het antwoord op deze vraag is ja. Er zijn veel voordelen aan het gebruik van een handmatige espressomachine ten opzichte van een automatische. De handmatige espressomachines zijn consistenter en produceren beter smakende koffie.

Ja, er zijn nog andere voordelen van het gebruik van een handmatige espressomachine ten opzichte van een automatische. Een van de belangrijkste voordelen is dat de handmatige espressomachines consistenter zijn en beter smakende koffie produceren.