Beste handmatige espressomachine van 2023 (TOP15)

De 15 beste handmatige espressomachine beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

WACACO Minipresso GR, Draagbaar Espressomachine, Handmatige Koffiezetapparaten Compatibel met Gemalen Koffie, Draagbare Koffiemachine Perfect voor Fietsen, Kamperen, Hiking, Klimmen

 • Geen batterij / elektriciteit nodig. Alleen handmatige bediening! Compact, lichtgewicht en veelzijdig, je kunt elke variëteit aan koffiebonen / gebraden gebruiken, wat je meer flexibiliteit geeft bij het uitproberen van nieuwe smaken.
 • Moet het kokende water toevoegen. Minipresso GR is de beste keuze om thuis, op kantoor en onderweg tot 50 ml authentieke espresso te drinken.
 • Eenvoudig te bedienen. Voeg gemalen koffie toe aan de filtermand met behulp van de geïntegreerde schep. Oefen lichte druk uit om de maling te egaliseren. Voeg heet water toe aan het waterreservoir. Ontgrendel tenslotte de zuiger uit zijn rijpositie en pomp een paar slagen om de perfecte espresso onder druk te zetten met royale crema.
 • Let op: Accessoires worden apart verkocht! Verbeter uw Minipresso GR om er het maximale uit te halen. U kunt Minipresso Kit of Minipresso Case kopen om te genieten van een langere espresso, tot 100 ml, en deze te beschermen tegen krassen. Accessoires kunt u apart in onze winkel kopen.
 • Als je een probleem hebt met onze producten of hulp nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op via Amazon. We zullen u op tijd antwoorden en u een bevredigende oplossing bieden.
Bestseller Nr. 2

Gaggia GG2016 Handmatige espressomachine, 1025 W, 1 l, zwart

 • Machine voor traditionele koffie met bekerfilterhouder perslucht
 • Pompdruk: 15 bar, lichtstandby-tijd: auto-spegnimento na 9 minuten inactiviteit
 • analoog plankje appoggia-tazze bedieningspaneel
 • De zwarte rubberen adapter is niet inbegrepen
Bestseller Nr. 3

WACACO Minipresso NS2 draagbare espressomachine, nieuwe generatie van de Minipresso NS, handmatig koffiezetapparaat, compatibel met originele Nespresso capsules en compatibele producten (NS-capsules)

 • Ultracompact - WACACO ontwerpt in een gedurfde poging om een koffiemachine zo klein mogelijk te maken, om een perfecte kop espresso te zetten, met een watertank van 80 ml, een hoogte van 130 mm en een gewicht van 290 g voor de Minipresso NS2.
 • Handmatige Espresso Machine met Zuigerdruk - Geen elektriciteit, geen batterij nodig. VOEG HEET WATER toe aan het waterreservoir. Ontgrendel de zuiger vanuit zijn reispositie en pomp een paar slagen om druk op te bouwen, met een maximale druk van 18 BAR/261 PSI. Vervolgens kunt u een kopje espresso met royale crema extraheren.
 • Voor Koffiecapsules - Compatibel met Nespresso* Originele koffiecapsules. Let op dat sommige niet-originele capsules mogelijk niet goed werken met onze machines. Capsules met filterpapiermembranen zijn niet compatibel. De Minipresso NS2 zorgt voor eenvoudige bereiding, krachtige extractie en snel opruimen, zodat u kunt genieten van uw favoriete koffie, waar u ook bent.
 • Milieuvriendelijke Materialen - De Minipresso NS2, onze nieuwe, kleinste capsule-espressomachine, is gedeeltelijk gemaakt van tarwegebaseerde polymeren, waarbij elegantie en gemak worden gecombineerd met milieuvriendelijke bescherming.
 • Alleen Voor het Beste - Het ingebouwde waterreservoir is ideaal voor reizen en kamperen, met minder accessoires wordt schoonmaken eenvoudiger. Bovendien zorgt de dubbele wandstructuur ervoor dat brandwonden goed worden voorkomen, wat synoniem staat voor comfortabele bediening, zelfs na een voorverwarmingscyclus.
Bestseller Nr. 4

GAGGIA EG2109 Black Handmatige espressomachine, gemalen koffie of pads, 100% ontworpen en vervaardigd in Italië, POD-systeem voor romige espresso met pads, automatische pre-infusie, 15 bar

 • 100% handmatige espressomachine, ontworpen en vervaardigd in Italië
 • Ergonomische filterhouder met 2 dubbele kamerfilters, diameter 53 mm, meegeleverd (1 voor 2 kopjes gemalen koffie; 1 voor 1 kopje gemalen koffie of voor pads, voor gebruik met afdichting, meegeleverd)
 • Exclusief POD-systeem voor romige espresso met wafels
 • Automatisch voorsmelten voor een intensere smaak
 • Melkopschuimer met grote bewegingsstraal voor optimale emulgering van de melk
Bestseller Nr. 5

WACACO Nanopresso Draagbaar Espressomachine, 18 Bar Druk Handmatige Koffiezetapparaten, Upgrade-versie van Minipresso, Draagbare Koffiemachine voor Kantoor, Fietsen, Hiking, Oranje

 • Het bereiken van de perfecte espresso-opname is verre van eenvoudig. De Nanopresso werkt het beste met fijngemalen koffie die hard wordt aangedrukt. Dankzij de innovatieve constructie en eenvoudige bediening helpt Nanopresso je om altijd perfecte espresso te zetten met een mooie en dichte crèmelaag.
 • Geen batterij / elektriciteit nodig. Alleen handmatige bediening! Ervaar het plezier van het drinken van espresso van hoge kwaliteit, van de eerste slok tot de laatste druppel, waar je ook bent. Alles wat je nodig hebt voor je volgende espresso is gemalen koffie, heet water en de Nanopresso-machine.
 • Na elk schot duurt het onderhoud van Nanopresso slechts enkele seconden. Indien nodig zijn alle onderdelen van de filterhouder gemakkelijk te scheiden voor een grondige reiniging.
 • Let op: Accessoires worden apart verkocht! Verbeter uw Nanopresso om er het maximale uit te halen. Geniet van langere espresso, tot 120 ml met onze Barista Kit. NS Adapter kan uitwisselbaar zijn met versgemalen koffie of ingekapselde koffiepads. Accessoires kunt u apart in onze winkel kopen.
 • Als je een probleem hebt met onze producten of hulp nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op via Amazon. We zullen u op tijd antwoorden en u een bevredigende oplossing bieden.
Bestseller Nr. 6

WACACO Nanopresso Draagbaar Espressomachine met Beschermhoes, 18 Bar Druk Handmatige Koffiezetapparaten, Upgrade-versie van Minipresso, Draagbare Koffiemachine voor Fietsen (New Elements Moss Green)

 • [WORD JE EIGEN BARISTA] Het bereiken van de perfecte espresso-opname is verre van eenvoudig. De Nanopresso werkt het beste met fijngemalen koffie die hard wordt aangedrukt. Dankzij de innovatieve constructie en eenvoudige bediening helpt Nanopresso je om altijd perfecte espresso te zetten met een mooie en dichte crèmelaag.
 • [HAAL ER HET BESTE UIT] Geen batterij / elektriciteit nodig. Alleen handmatige bediening! Ervaar het plezier van het drinken van espresso van hoge kwaliteit, van de eerste slok tot de laatste druppel, waar je ook bent. Alles wat je nodig hebt voor je volgende espresso is gemalen koffie, heet water en de Nanopresso-machine.
 • [KOMT MET BESCHERMENDE HOES] Nanopresso S-Case (185x77x72mm / 7.23x3.05x2.85in) is gemaakt van duurzaam EVA-materiaal en een zachte stoffen binnenvoering. Het is speciaal ontworpen om rond de Nanopresso te passen zonder bevestigde accessoires. De case helpt hem te beschermen tegen stoten, krassen en stof.
 • [GEMAKKELIJK TE REINIGEN] Na elk schot duurt het onderhoud van Nanopresso slechts enkele seconden. Indien nodig zijn alle onderdelen van de filterhouder gemakkelijk te scheiden voor een grondige reiniging.
 • Let op: Accessoires worden apart verkocht! Verbeter uw Nanopresso om er het maximale uit te halen. Geniet van langere espresso, tot 120 ml met onze Barista Kit. NS Adapter kan uitwisselbaar zijn met versgemalen koffie of ingekapselde koffiepads. Accessoires kunt u apart in onze winkel kopen.
Bestseller Nr. 7

WACACO Picopresso Draagbare Espressomachine met Beschermhoes, Koffiemachine op Professioneel Niveau, Compatibele Ultrafijne Maling, Reiskoffiezetapparaat, Handmatig Bediend

 • Barista Niveau - Het heeft een brede commerciële koffiebasket van 18g, waarmee je een dubbele espresso kunt maken. Door het gebruik van zeer fijne koffiemaling, produceert de Picopresso een extractie die lijkt op die van een hendel-espressomachine: rijk, stroperig en evenwichtig. Nieuw ontworpen met een naakte portafilter, kijk hoe je espresso eruit stroomt.
 • Echt Compact - De Picopresso is de meest compacte en op professionals gerichte draagbare espressomachine van WACACO. Met een tank van 80 ml, een hoogte van 105 mm en een gewicht van 350 g. Een voorinfusie van 8 seconden en een druk van 9-18 bar tijdens de extractie maken het mogelijk om een espressomet crèmelaag in 30 seconden te extraheren.
 • Kolomgeperste Draagbare Espressomachine - Geen elektriciteit, geen batterij nodig. VOEG HEET WATER toe aan het waterreservoir. Ontgrendel de zuiger vanuit zijn reispositie en pomp een paar slagen om druk op te bouwen; de maximale druk bereikt 18 BAR/261 PSI. Vervolgens kun je een kopje espresso met een royale crema extraheren.
 • Tips voor Koffiemaling - Commercieel voorgemalen koffie zal niet goed werken om een lekkere espresso met crema te bereiden. Het gebruik van verse koffiebonen wordt sterk aanbevolen voor het beste resultaat. Het afstellen (aanpassen van de maalgrootte) maakt deel uit van het proces om een perfecte extractie te bereiken.
 • Geweldig Ontwerp - Het kleine lichaam van de Picopresso organiseert de tamper, trechter, 52mm filtermand, douchekop, lepel, borstel en koffiepoeder naald. Alles wat je nodig hebt is hier.
Bestseller Nr. 8

Gaggia Viva Chic Cappuccino RI8433/14 Espressomachine, handmatig, 1 l, voor gemalen en wafels

 • Handmatig koffiezetapparaat met drukfilterhouder
 • Bereid 1 of 2 kopjes gemalen koffie in één keer
 • Inclusief 1 filter voor gemalen koffie, één of twee kopjes, 1 padsfilter met bijpassende adapter, maatbeker, tamper maatbeker, pad
 • Uitneembaar waterreservoir van bovenaf
 • Middenknop voor eenvoudige bediening
Bestseller Nr. 9

STARESSO Draagbare espressomachine, Speciale draagbare koffiemachine, Espresso koffiezetapparaat voor reizen, Auto handmatig koffiezetapparaat, Camping Gadgets, Koffiegeschenken voor koffieliefhebbers

 • 【18 ~ 22% gouden extractiepercentage 】 Maak een kopje succesvolle espresso nodig om ongeveer 20% van de beste smaakstoffen in koffiepoeder te extraheren. STARESSO speciale koffiezetapparaat maakt gebruik van gesegmenteerde hydraulische extractie om 15-20Bar druk te genereren, waardoor gebruikers gemakkelijk koffiemachines Gold extractie, rijk aan vet en duidelijk zichtbaar, wordt een koffiemeester in seconden.
 • 【Grote druk en stabiele afzuiging】 STARESSO handmatige espressomachines ontwerp van de bovenste drukklep is zeer arbeidsbesparend. De interne afzuigdruk kan 15-20bar bereiken. De koffie kan gemakkelijk worden geëxtraheerd door op de bovenkant van de handpalm te drukken met de kracht van het lichaam. De siliconen pad aan de onderkant van de beker zorgt ervoor dat de koffiemachine stabiel is tijdens het gebruik zet hem op de tafel.
 • 【Het hoogwaardige materiaal】 STARESSO draagbare espressomachine maakt gebruik van siliconen materiaal met hetzelfde veiligheidsniveau als babyflessen, en alle metalen onderdelen zijn gemaakt van food-grade 304 roestvrij staal. Het oppervlak van de pomp neemt nano-keramische coating van ruimtevaart-kwaliteit aan, de duurzaamheid van de pomp wordt met drie keer verhoogd en is zeer stevig en duurzaam.
 • 【Opvouwbare en draagbare waterwasmachine voor het hele lichaam】STARESSO reiskoffiezetapparaat neemt het hoofdlichaam scheidingsontwerp aan, gebruikers kunnen vrij gebruiken met de standaard, twee opslagstaten, vervormbaar vouwen, waardoor de ruimtebezetting wordt verminderd. Elk onderdeel van de koffiemachine kan eenvoudig worden gescheiden voor diepe reiniging.
 • Grote capaciteit: tot 24 g koffiepoeder kan in één keer worden geplaatst, dat kan worden gebruikt door 1-2 personen, geschikt als reisgadgets, autokoffiezetapparaat, thuis, kantoor, koffiegeschenken, geschenken voor koffieliefhebbers. Handig om te dragen, geen noodzaak om elektriciteit te gebruiken, onbeperkt gebruik.
Bestseller Nr. 10

Gaggia EG2109 handmatige espressomachine, gemalen of pads, POD-systeem voor romige espresso met pads, automatische pre-infusie, 15 bar, nieuw model 2023, 100% Made in Italy

 • 100% handmatige espressomachine, ontworpen en vervaardigd in Italië
 • Ergonomische filterhouder met 2 dubbele kamerfilters, diameter 53 mm, meegeleverd (1 voor 2 kopjes gemalen koffie; 1 voor 1 kopje gemalen koffie of voor pads, voor gebruik met afdichting, meegeleverd)
 • Exclusief POD-systeem voor romige espresso met wafels
 • Automatisch voorsmelten voor een intensere smaak
 • Melkopschuimer met grote bewegingsstraal voor optimale emulgering van de melk
Bestseller Nr. 11

De'Longhi Stilosa EC235.CR, handmatig koffiezetapparaat, cappuccino-systeem, koffiepoeder of capsules E.S.E, 1 liter tank, 1100 W, roestvrij stalen ketel, 1100 W, crème

 • 15 bar druk: de 15 bar drukfunctie produceert een heerlijke espresso met een rijke geur en een verleidelijke nootachtige crème
 • Melkopschuimer: eenvoudig te bedienen, van roestvrij staal, voor romige cappuccino
 • Roestvrijstalen ketel: de binnenste ketel is gemaakt van roestvrij staal voor een lange houdbaarheid en garandeert zo uitstekende resultaten in de beker
 • Twee hoogtes: de afneembare lekbak produceert een bekerhouder op twee niveaus, waarmee je kopjes en glazen tot 110 mm hoogte kunt gebruiken
 • Eenvoudig te reinigen: afneembaar waterreservoir van 1 liter voor eenvoudig vullen en reinigen en opbergen voor kopjes om je mok altijd warm te houden
Bestseller Nr. 12

WACACO Minipresso NS, Draagbaar Espressomachine, Handmatige Koffiezetapparaten Compatibel met NS-Capsules (Originele Nespresso-Capsules en Compatibles), Draagbare Koffiemachine voor Fietsen, Kamperen

 • [INGEKAPSELD ESPRESSO] Compatibel met NS CAPSULES *, waarbij de koffie met een hoge precisie gemalen, gemeten en gestreept wordt, blijft alleen nog weinig voor fouten over. Het is ook praktischer, moeiteloos en eenvoudiger na gebruik te reinigen.
 • [ALLEEN HANDMATIGE BEDIENING] Plaats een compatibele capsule in de capsulehouder. Voeg heet water toe aan het waterreservoir en ontgrendel de zuiger uit de transportpositie. Meerdere keren pompen om de koffie onder druk te zetten en met royale crema te extraheren.
 • [GEWELDIGE PARTNER VOOR REIZEN] Minipresso NS is de beste keuze om snel en efficiënt van heerlijke espresso te genieten, waar je ook bent. Je espresso ziet er goed uit en smaakt elke keer fantastisch.
 • [COMPATIBILITEITSNOTA] NS CAPSULES heeft betrekking op Nespresso ** Originele capsules en compatibele producten. Houd er rekening mee dat sommige niet-originele capsules mogelijk niet goed functioneren met onze machines. Derde-aanbiedersmerk zonder verbinding met Wacaco Company Limited.
 • OPMERKING: Accessoires worden apart verkocht! Minipresso Tank + of Minipresso Case accessoires zijn afzonderlijk verkrijgbaar om langere espresso (100 ml) te bereiden en Minipresso NS te beschermen tegen stoten, krassen en stof. Accessoires kunt u apart in onze winkel kopen.
Bestseller Nr. 13

Handpresso 48238 Pomp zwart - draagbare, handmatige espressomachine voor ESE-pads of gemalen koffie

 • Handpresso Hybrid voor gemalen espresso en/of ESE-pads. Handpresso presenteert de nieuwste uitvoering van het "wild"-apparaat
 • die zowel met ESE-pads als met gemalen koffie kan worden gebruikt. Om aan de steeds terugkerende wensen van de Handpresso-fans te voldoen
 • heeft Handpresso een apparaat ontwikkeld met de ultieme veelzijdigheid. Met het hybride apparaat kun je variëren zoals je wilt. Gebruik gemalen koffie en word je eigen barista
 • of je zet de ESE-adapter erin en geniet van de eenvoudige espresso-bereiding met een ESE-pad. Het handpresso hybride apparaat is dus niet alleen veelzijdig
 • maar ook een espresso-maker van hoge kwaliteit.
Bestseller Nr. 14

Krups XP3208 Opio Handmatige Espressomachine - 15 bar pompdruk - stoompijpje voor cappuccino

 • Deze espressomachine biedt 15 bar aan druk voor verbeterde smaakextractie zonder bitterheid
 • Aluminium boiler voor snel voorverwarmen; geniet van koffie met een perfecte temperatuur
 • De espressomachine heeft ook een handmatige keuzefunctie voor ultieme controle over de uiteindelijke resultaten
 • Stoompijpje voor weelderige romige cappuccino
 • Automatische uitschakeling voor extra gebruiksgemak en veiligheid bij het gebruik van de espressomachine
Bestseller Nr. 15

De'Longhi Nescafè Dolce Gusto handmatige espressomachine met capsules - Piccolo XS

 • NESCAFÉ DOLCE GUSTO De'Longhi Piccolo XS EDG210.W koffiezetapparaat voor espresso en andere dranken in capsules, handmatig, 0,8 liter, wit
 • Invoersysteem: Toetsen
 • Gebruiksmodus: Semi-automatica
 • Wattage: 1400 watt

Er zijn veel koffiemachines op de markt, maar het kiezen van de juiste kan moeilijk zijn.

Bij het kopen van een espressomachine zijn er veel factoren waarmee u rekening moet houden. Deze omvatten duurzaamheid, capaciteit en gebruiksgemak. Er zijn ook andere factoren, zoals het geluidsniveau en de esthetiek waar u rekening mee kunt houden.

De beste handmatige espressomachine is er een met een hoogwaardige molen en is gemakkelijk te gebruiken. Het moet ook duurzaam zijn voor langdurig gebruik en een grote capaciteit hebben om genoeg koffie te zetten voor uw familie of vrienden.

Wat zijn de verschillende soorten handmatige espressomachines?

Handmatige espressomachines zijn een soort koffiezetapparaat dat druk gebruikt om kokend water door fijngemalen koffie te persen.

Er zijn drie soorten handmatige espressomachines:

 1. Espressomachines die een pomp gebruiken om het water af te geven en in de puck te persen,

 2. Espressomachines die warmte gebruiken om het water erdoor te duwen,

 3. Espressomachines die een combinatie van beide methoden gebruiken.

Hoeveel shots kan een handmatige espressomachine maken?

Een espressomachine kan tussen de 1 en 8 shots tegelijk maken, afhankelijk van hoe hard je aan elke shot trekt. Een klein koffiekopje beperkt het aantal opnamen dat een espressomachine in één keer kan maken, terwijl een groot waterreservoir het mogelijk maakt om meer opnamen in één keer te maken.

Hoeveel kost een handmatige espressomachine doorgaans?

Er zijn veel factoren die meespelen bij het bepalen van de kosten van een handmatige espressomachine. Allereerst moet u rekening houden met de grootte van de machine en of deze een ingebouwde molen heeft.

Het is ook belangrijk om te bedenken wat voor soort koffie je wilt zetten met je espressomachine. Als je espresso’s wilt maken, dan moet je op zoek naar een handmatige espressomachine die hoogwaardige shots kan maken en gemakkelijk te gebruiken is.

De kosten van een espressomachine variëren op basis van de grootte en functies. Over het algemeen zijn ze betaalbaar, maar ze kunnen behoorlijk prijzig worden als ze een ingebouwde molen of andere functies hebben, zoals een automatische melkopschuimer.

Wanneer moet ik een handmatige espressomachine kopen?

Als u op zoek bent naar een handmatige espressomachine, zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden voordat u een aankoop doet.

Bepaal eerst hoe vaak u de machine gaat gebruiken. Wil je hem maar af en toe gebruiken, dan heeft het geen zin om een dure espressomachine te kopen die regelmatig onderhoud nodig heeft en behoorlijk kostbaar kan zijn. Wil je hem vaker gebruiken en heb je ook de mogelijkheid om thuis koffie te zetten, dan is het kopen van een duurder model met meer features de moeite waard.

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van een espressomachine die zowel thuis als onderweg kan worden gebruikt, dan is de aanschaf van een espressomachine met een ingebouwde molen ideaal, omdat deze meestal goedkoper is dan modellen zonder ingebouwde molen.

Zijn er nog andere voordelen van het gebruik van een handmatige espressomachine ten opzichte van een automatische?

Het antwoord op deze vraag is ja. Er zijn veel voordelen aan het gebruik van een handmatige espressomachine ten opzichte van een automatische. De handmatige espressomachines zijn consistenter en produceren beter smakende koffie.

Ja, er zijn nog andere voordelen van het gebruik van een handmatige espressomachine ten opzichte van een automatische. Een van de belangrijkste voordelen is dat de handmatige espressomachines consistenter zijn en beter smakende koffie produceren.