Beste grastrimmer op accu van 2022 (TOP10)

De 10 beste grastrimmer op accu beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
5-in-1 grastrimmer op accu en met oplader, 24 V, elektrische bosmaaier, met onkruidborstel, 2 3.0 Ah accu (diameter van de snijcirkels: van de lemmet 20 cm, van de draadspoel 25 cm, van de takkenzaag 26 cm), rood
 • 🍀【5-in-1 grastrimmer】: de elektrische grastrimmer heeft 5 soorten messen: de draadtrimmer is geschikt voor het maaien van zacht gras, de metalen messen zijn voor het trimmen van dik onkruid en kleine struiken, de messen van mangaanstaal zijn voor het trimmen van dikkere struiken en takken, de onkruidborstel voor het verwijderen van onkruid, mos en roest en de hoge takkenzaag voor het trimmen van hoge takken en stammen.
 • 🍀【Multifunctionele trimmer】: nieuw vormgegeven veelzijdige grastrimmer op accu is eenvoudig te monteren, licht, krachtig, voorzien van een onkruidborstel, draadtrimmer, hoge takkenzagen, metalen bladen en cirkelzaagbladen (diameter van de snijcirkels: van de lemmet 20 cm, van de draadspoel 25 cm, van de onkruidborstel 10 cm en van de takkenzaag 26 cm) en op wieltjes. Voor de meeste tuinwerkzaamheden heb je maar één gereedschap nodig.
 • 🍀【Een veilige en efficiënte grastrimmer】: de grastrimmer is uitgerust met dubbele schakelaars en het indrukken van de veiligheidsvergrendeling en de sluiterknop is vereist om de bosmaaier te starten, waardoor fouten effectief worden vermeden. Accu-grastrimmer met 2 oplaadbare 24 V lithium accu‘s met hoge capaciteit, die ongeveer 50-60 minuten lang ononderbroken kunnen worden gebruikt om dun onkruid te trimmen (accuduur hangt af van de dikte van de vegetatie).
 • 🍀【Ergonomisch design】: de grastrimmer met accu is uitgerust met een telescopische steel waarvan de lengte instelbaar is (totale lengte is van 90 tot 140 cm). De rotatiehoek van de machinekop is vrij instelbaar van 0 tot 90°, waardoor hij geschikt is voor de meest complexe omgevingen. De inbegrepen hulpstukken: 1 onkruidborstel, 1 draadtrimmer, 1 opzetstuk voor de kettingzaag, 2 metalen bladen, 2 cirkelzaagbladen, 2 accu's met hoge capaciteit, 1 oplader, 1 veiligheidsbril, 1 paar handschoenen en 1 grasbescherming)
Bestseller Nr. 2
OQJUH Accu-grastrimmer, 21 V op batterijen werkende grastrimmer voor de tuin, verstelbare kop en telescopische handgreep voor gazons en landbouwoppervlakken (rood)
 • 2 batterijen zijn bij de levering inbegrepen: 2 krachtige lithiumbatterijen met 21 V max. worden geleverd met deze randen, ze kunnen continu een uur worden gebruikt, waardoor het probleem van de levensduur van de batterij effectief wordt opgelost. Doe tegelijkertijd de werking van het opladen en snijden van de accu. Het is beter om de imitatie-prestaties te verbruiken, dan laad je ze de eerste keer volledig op.
 • In hoogte verstelbaar: accu-grastrimmer de hoogte van de telescoopstang kan naar behoefte vrij worden ingesteld. Daarom kan het onafhankelijk van de lichaamslengte maximale veiligheid bieden en in een comfortabele positie werken om de druk op de onderrug te verminderen.
 • Verstelbare snijkop: roestvrij staal, vaste toetsinstelling van de handgreep om de ononderbroken werking van de randmachine te behouden. Draaibare windgeleider om spatten bij het grasmaaien te voorkomen. De hoek van de machinekop kan naar wens worden ingesteld om ervoor te zorgen dat hij geschikt is voor de meest veeleisende werkomgevingen.
 • Combinatie van drie soorten messen: de kunststof messen zijn geschikt voor het maaien van zacht gras, de roestvrijstalen metalen messen zijn geschikt voor het maaien van gazons, onkruid en kleine struiken, de ronde messen van mangaanstaal zijn geschikt voor het snoeien van takken van dikkere struiken. Houd er rekening mee dat de kunststof messen alleen geschikt zijn om te spelen met zeer delicate kruiden, niet voor dikkere en harde grasstengels. Wees voorzichtig bij het gebruik.
 • Professioneel elektrisch tuingereedschap: onze accessoires bevatten 2 lithiumbatterijen, 2 kleine draaisleutels, 5 kunststof messen, bril, een oplader, 2 roestvrijstalen messen en 3 mangaanstalen messen en 10 kunststof messen. Zorg ervoor dat je grasmaaier na elk snijden tijdig voor later gebruik goed wordt gehouden.
UitverkoopBestseller Nr. 3
Einhell Accu Grastrimmer GE-CT 18 Li-Solo Power X-Change (Li-Ion, 18 V, 24 cm snijbreedte, 8500 rpm, draaibare en kantelbare motorkop, Bloembeschermer, zonder accu en lader)
 • De lichte en ergonomische krachtpatser met het innovatieve Einhell Power X-Change energiesysteem.
 • Volledige flexibiliteit in elke hoek van de tuin door telescopische duwstang en verstelbare extra handgreep met softgrip.
 • +/- 90 graden draaibare motorkop voor nauwkeurig kantensnijden en 5-voudige motorkophelling voor moeilijk bereikbare plaatsen op de hoeken van je huis of onder heggen en bosjes.
 • 20 kunststof messen in praktisch opbergvak aan de extra handgreep en stabiele Flowerguard ter bescherming van gevoelige planten.
 • Levering zonder accu en oplader - Bespaar kosten door gebruik van de accu's van bestaande apparaten uit de Power X-Change-serie
Bestseller Nr. 4
Accu-grastrimmer, op batterijen werkende grastrimmer met 24 V, draadloos snijden met metalen messen en 2 batterijen, verstelbare grasmaaier en telescoopgreep (rood)
 • Krachtige grasmaaier: 650 W krachtige grasmaaier van puur koper, recent bijgewerkte stationaire snelheid 18.000 rpm, 2 x 21 V lithium-ion batterijen, kan continu gedurende ca. 45-60 minuten werken om dun gras te snijden.
 • Instelbare schachtlengte: deze grasmaaier op batterijen met accu en oplader is uitgerust met een telescopische as en de totale lengte kan in het bereik van 90-120 cm worden ingesteld, gewoon de lengte naar wens wijzigen, je hoeft rugpijn te verlichten, comfortabelere gebruikerservaring, comfortabele rubberen grip, voor vrouwen en ouderen.
 • Veiligheid gaat voor: accu-bosmaaier met 2 batterijen, dubbele schakelaar, ook kinderen zijn beschermd als de bosmaaier in de tuin onbewaakt wordt gelaten, want om te beginnen, moet je eerst op de schuifschakelaar drukken en druk vervolgens op de knop op de drukknop.
 • Verstelbare snijkop: de grastrimmer op batterijen gebruikt een 90° draaibare snijkop. Een grasmaaier met accu kan probleemloos alle gazonranden bereiken, of het nu in helling of in nauwe ruimtes is. Het is een efficiënte en betrouwbare hulp om gazon, opritten en bloembedden schoon te houden en dik gras in je tuin of tuin te snijden.
 • Breed scala aan toepassingen: geschikt voor kleine tuinen, villa's enz. Dankzij zijn eenvoudige bediening is de bosmaaier snel binnen handbereik wat veel tijd bespaart. Geniet van de vrije tijd die je met je gezin in je mooie en verzorgde tuin hebt.
UitverkoopBestseller Nr. 5
Fiutazge Accu-grastrimmer, 24 V, grastrimmer met accu en oplader, 3-in-1, bosmaaier, 2 accu's, telescopisch, 90 graden rotatie, voor gazonsnijden, gazononderhoud, oprit en tuin (zwart)
 • 3-in-1 grastrimmer: deze accu-grastrimmer heeft 3 soorten messen: kunststof messen voor het maaien van gevoelig gazon, metalen messen voor het snijden van dik onkruid en kleine struiken, zaagbladen voor het snijden van struiken en dikkere takken (warme tips: om beschadiging van het lemmet te voorkomen, kies bij het trimmen het juiste mes).
 • Veilig design, hoekinstelling: de bosmaaier is uitgerust met twee schakelaars, je moet de veiligheidsvergrendeling en de sluiterknop tegelijkertijd indrukken om de accutrimmer te starten, waardoor fouten effectief worden voorkomen. Spatbescherming voorkomt spatten bij het trimmen. De rotatiehoek van de machinekop is vrij van 0-90 graden instelbaar, geschikt voor een groot aantal scenario's.
 • Hoogwaardige grastrimmer: de accu-grastrimmer maakt gebruik van krachtige motor van puur koper met 1880 W en een stationair toerental van 18.000 rpm. De elektrische bosmaaier bevat 2 stuks 24 V lithiumbatterijen, 2 uur oplaadtijd per batterij, die ongeveer 45-60 minuten lang ononderbroken kunnen werken om fijn onkruid te snijden (accuduur varieert afhankelijk van de vegetatiedichtheid).
 • Lichte telescopische grasmaaier: deze grastrimmer met accu is uitgerust met een telescopische schacht waarvan de totale lengte van 90 tot 130 cm instelbaar is. De elektrische grastrimmer weegt slechts 1,8 kg, superlicht en goed uitgebalanceerd, zeer geschikt voor vrouwen en ouderen.
UitverkoopBestseller Nr. 6
Black & Decker STC1820PCB Accu-grastrimmer (18V 2,0 Ah, 28 cm maaibreedte, automatische draadverlenging (AFS) geschikt voor grotere oppervlakken, zonder accu en oplader)
 • E-Drive-technologie: Efficiënte aandrijftechnologie met tandwielaandrijving - snelle voortgang van het werk dankzij een hoog koppel en constante snelheden
 • 2 in 1: eenvoudig en zonder gereedschap wisselen van trimmen naar maaien met geleidewiel voor een perfecte gazonrand
 • maait tot 2500 meter gazonranden met één acculading; Maaibreedte: 28 cm
 • Snel en eenvoudig omschakelen van trimmen naar kantensnijden Compatibel met 3-in-1 City-opzetstuk CM100
 • Leveringsomvang: 1x grastrimmer, 1x draadspoel
Bestseller Nr. 7
Makita DUR181Z Grastrimmer op accu, 18 V lithium-ion (exclusief oplader en accu)
 • Grastrimmer 18 V.
 • Makita-gereedschappen en gebruiksvoorwerpen, je beste kwaliteit.
 • Het beste gereedschap voor dagelijks gebruik en voor iedereen die de beste prestaties wenst.
UitverkoopBestseller Nr. 8
Accu-grastrimmer met accu, 24 V accu, grastrimmer (2 accu's, telescopisch, 90 graden rotatie, 10 kunststof messen, 4 metalen messen, op wieltjes, zwart
 • 🍀【Krachtig en licht】: de accu-grastrimmer wordt ondersteund door een duurzame en betrouwbare 1880 W motor met een hoog vermogen van puur koper en met een stationair toerental van 18000 tpm. De grastrimmer weegt slechts 1,8 kg en is licht en eenvoudig te bedienen. Door de wieltjes kan de trimmer eenvoudig bediend en gebruikt worden door mannen en vrouwen van alle leeftijden (tip: draai de schroeven van de wielen niet te strak aan, anders rijdt hij stroef).
 • 🍀【Een veilige en efficiënte grastrimmer】: de grastrimmer is uitgerust met dubbele schakelaars en het indrukken van de veiligheidsvergrendeling en de sluiterknop is vereist om de bosmaaier te starten, waardoor fouten effectief worden vermeden. Accu-grastrimmer met 2 oplaadbare 24 V lithium accu‘s met hoge capaciteit, die ongeveer 45-60 minuten lang ononderbroken kunnen worden gebruikt om dun onkruid te trimmen (accuduur hangt af van de dikte van de vegetatie).
 • 🍀【3-in-1 grastrimmer】: de elektrische grastrimmer heeft 3 soorten messen: de kunststof messen zijn geschikt voor het maaien van zacht gras en van ander zacht materiaal, de roestvrij stalen messen zijn voor het trimmen van dik onkruid en kleine struiken en de messen van mangaanstaal zijn voor het trimmen van dikkere struiken en takken (tip: voorkom dat het lemmet beschadigd wordt door het juiste mes te selecteren bij het trimmen).
 • 🍀【Ergonomisch design】: de grastrimmer met accu is uitgerust met een telescopische steel waarvan de lengte instelbaar is (totale lengte is van 90 tot 126 cm). Daarmee kun je bij alle gewenste hoogtes komen. De roterende geleider kan spatten voorkomen als je aan het maaien bent met de trimmer. De rotatiehoek van de machinekop is vrij instelbaar van 0 tot 90 °, zodat deze geschikt is voor de meest complexe omgevingen.
UitverkoopBestseller Nr. 9
Einhell Accu Grastrimmer GC-CT 18/24 Li P (1x1,5Ah) Power X-Change (Li-Ion, 18 V, 8500 rpm, 24 cm snijbreedte, incl. 20 kunststofmessen, incl. 1,5 Ahaccu en lader), 24 cm, Rood, Zwart
 • Met een maaibreedte van 24 cm en 8500 omwenteling/minuut komt de accu-grastrimmer de wildgroei breed te lijden. Levering incl. 20 scherpe en duurzame kunststofmessen.
 • Als lichtgewicht in zijn klasse is de accu-grastrimmer comfortabel te dragen. Voor extra comfort bij de toepassing zorgt een extra handgreep voor een comfortabele bediening met twee handen.
 • Zowel de extra handgreep als de behuizing van de accu-grastrimmer van Einhell zijn gemaakt van hoogwaardig en slagvast kunststof.
 • De accu-grastrimmer wordt aangedreven door een 18 V sterke 1,5 Ah lithium-ion-accu uit de Power X-Change-serie. De krachtige accu garandeert een maximale Gebruiksduur van 40 minuten aan één stuk.
 • De Power X-Change-accu beschikt over een praktische niveau-indicator met drie leds. Passend bij de accu is een oplader inbegrepen. Na twee uur oplaadtijd heeft de accu weer volledige power voor alle komende taken.
Bestseller Nr. 10
Einhell Accu Grastrimmer GC-CT 18/24 Li P-Solo Power X-Change (Li-Ion, 18 V, 8500 rpm, 24 cm snijbreedte, incl. 20 kunststofmessen, zonder accu en lader)
 • Met een maaibreedte van 24 centimeter en een krachtige 8.500 omwentelingen per minuut brengt de accu grastrimmer de wildgroei breed te lijden. 20 scherpe en duurzame kunststof messen om te wisselen zijn inbegrepen.
 • Als lichtgewicht in zijn klasse is de grastrimmer comfortabel te dragen. Voor extra comfort bij de toepassing zorgt een extra handgreep voor een comfortabele bediening met twee handen.
 • Zowel de extra handgreep als de behuizing van de accu grastrimmer van Einhell zijn gemaakt van hoogwaardig en slagvast kunststof.
 • Power X-Change: één accu voor iedereen. Alle systeemaccu's uit de systeemreeks kunnen bij alle PXC-apparaten worden gebruikt. Levering zonder accu en zonder oplader, deze kunnen apart worden aangeschaft. Voor de werking is een 18 V-accu nodig.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste grastrimmer op accu te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze grastrimmer op accu-koopgids samengesteld.

Het beste grastrimmer op accu vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste grastrimmer op accu voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede grastrimmer op accu-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor grastrimmer op accu te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van grastrimmer op accu erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald grastrimmer op accu zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over grastrimmer op accu zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de grastrimmer op accu kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste grastrimmer op accu kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.