Beste gps tracker van 2023 (TOP10)

De 10 beste gps tracker beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

SALIND GPS Tracker met magneet - Geschikt voor auto's, machines, boten en meer met een batterij die het 90 dagen uithoudt (in de Standby Modus)- Actuele postiebepaling - Antie-diefstal bescherming

 • EENVOUDIGE INSTALLATIE – Dit tracking apparaat bestaat uit een complete set! Tdankzij de ingebouwde SIM kaart, u hoeft deze niet ergens anders aan te schaffen – eenvoudig online registreren en de tracker is gereed voor gebruik.
 • LANGDURIGE BESCHERMING DOOR STERKE BATTERIJ - De 10,000 mAh batterij houdt het in opgeladen toestand wel een maand uit! Hierdoor wordt het vervelende opladen tot een minimum beperkt en uw tracker beschermd uw goederen betrouwbaar. De batterijlading kan elk moment online worden bekeken.
 • VEELZIJDIGE TOEPASSINGEN - De Salind GPS Tracker heeft een sterke ingebouwde magneet voor de montage, is zeer robuust en spatwaterdicht. Antie diefstal bescherming voor auto's, klasieke caravans, boten, graafmachines, containers en veel meer. Het apparaat is voor al deze toepassingen zeer geschikt.
 • MEERDERE ALARMEN - De GPS tracker kan meerdere alarmen voor verschillende zaken aan u toesturen. Bijvoorbeeld een schokalarm, alarm voor lage batterijspanning, een val-alarm en een snelheidsalarm.
 • ONLINE TRACKING - Geniet van alle voordelen van online tracking zoals precieze, wereldwijde, actuele localisering of 365 dagen route informatie. Alle alarmen en functies kunnen eenvoudig via de App ingesteld worden. Kies een van de 'all-inclusive' abonnementen: 4,17€ per maand (99,99€ elke 2 jaar), 4,99€ per maand (59,88€ per jaar) of 6,99€ per maand (6,99€ maandelijks). Meer voordelen vindt u in de beschrijving hieronder.
Bestseller Nr. 2

Nano-GPS-tracker, weergave in de auto, mini-tracker, real-time tracking, app zonder abonnement, waterdicht IP65, magnetisch, voor kinderen en ouderen

 • Compact en licht formaat: de mini-GPS spionage-tracker is extreem compact, meet slechts 47 mm x 24 mm x 19 mm en weegt slechts 38 g. Perfect voor bijzondere situaties met kinderen en ouderen. Het kan ook probleemloos worden gebruikt om voertuigen, bagage en nog veel meer te volgen.
 • Realtime tracking: dankzij het professionele GPS-volgsysteem kan de mini-GPS-tracker nauwkeurige locatieinformatie met een nauwkeurigheid van 5 m leveren. De applicatie maakt het mogelijk om de route van de tracker in een aangepaste periode eenvoudig weer te geven en kan tot 6 maanden historische sporen behouden.
 • Geofence en gratis app-functie: de applicatie vereist geen abonnement en is gemakkelijk te beheren voor meerdere GPS-apparaten. Je kunt een individuele geofence voor je GPS-tracker instellen, bijvoorbeeld B. Jouw huis. Als het apparaat zich van het ingestelde bereik verwijdert, ontvang je een alarm via sms of de app zelf.
 • Geïntegreerde bewaking: de GPS-tracker beschikt over een geïntegreerde microfoon, waarmee je de omringende audio kunt horen. Bovendien is het apparaat dankzij de 1000 mAh-batterij en de waterdichte bescherming IP65 in staat om regen en stof probleemloos te weerstaan. Er zijn verschillende soorten alarmen beschikbaar, waaronder trilling, beweging, oversnelheid en laag batterijniveau.
 • Betrouwbare klantenservice: wij zijn experts op het gebied van GPS-tracker en bieden uitstekende after-sales service. Als je vragen of problemen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag en bieden je de nodige ondersteuning.
Bestseller Nr. 3

Riloer 4 stuks Mini GPS Tracking Finder-apparaat, Universele slimme GPS-tag, Bluetooth 4.0 Tracker, Locator Realtime Finder-apparaat voor telefoon, portemonnee, sleutel, kind, huisdier, kind

 • 【Premium materiaal】 - Gemaakt van hoogwaardig ABS-kunststof, corrosiebestendig, hoge sterkte, goede taaiheid, slijtvast en duurzaam, niet gemakkelijk te beschadigen, lange levensduur.
 • 【Compatibele telefoon】 - Compatibel met Android 4.4 of hoger ondersteunde smartphones, IOS 8.0 of hoger Apple-telefoons, ondersteunt IOS-systeem en ANDROID-systeem.
 • 【Praktische functie】 - Ons apparaat toont je de laatste locatie van de tracker via Google Maps, zorg ervoor dat je je sleutels/portemonnee/telefoon nooit kwijtraakt.
 • 【Brede toepassing】 - Je kunt je telefoon zelfs lokaliseren door op de knop op de gadget te drukken, de telefoon zal een rinkelend geluid sturen totdat je je telefoon vindt!
 • ​【Staat】 - Vervaardigd met vakmanschap en hoge standaard, gloednieuw en premium
Bestseller Nr. 4

tagplus® Premium GPS-tracker, fietsstickers, 2 stuks, met stevige kleefkracht voor maximale diefstalbeveiliging, incl. handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands), weerbestendig en

 • ✔️ 100% diefstalbescherming: beveilig je fiets naast een GPS-tracker preventief met onze GPS-fietssticker met extreem sterke hechting, inclusief handleiding voor veilig succes.
 • ✔️ Absoluut weerbestendig: dankzij de robuuste ORAJET pvc-folie & beschermend glanslaminaat is de GPS-sticker uv-bestendig (-50 tot 90 °C) en maximaal beschermd tegen krassen en was - 7 jaar houdbaar
 • ✔️ Zachte verwijdering: ondanks de zeer sterke kleefkracht kan de GPS-tracker fietssticker zowel zonder resten zonder resten worden verwijderd als kortstondig zonder lijmverlies worden gecorrigeerd.
 • ✔️ Hoogwaardig en milieuvriendelijk: de robuuste MTB-stickers worden onder de hoogste kwaliteitsnormen in Duitsland ontworpen en klimaatneutraal gedrukt. Een duurzame dubbelverpakking in afmetingen van 30 x 44 mm.
 • ✔️ ️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️
Bestseller Nr. 5

PAJ GPS ALLROUND Finder Versie 2023 GPS tracker - Persoonlijke GPS tracker voor actuele positiebepaling - diefstalbeveiliging: Localiseer auto's, motorfietsen, bagage, mensen en meer - Duits merk

 • GEMAKKELIJK EN HANDIG - De ALLROUND FINDER Versie 2020 heeft een reeds geinstalleerde SIM kaart die het steeds mogelijk maakt verbinding te maken met de best beschikbare netwerken. De tracker is zeer eenvoudig te activeren – Binnen enkele minuten kunt u beginnen met tracken!
 • ONTWERP EN GEBRUIKSVRIENDELIJKHEID De ALLROUND FINDER Versie 2020 heeft een optimaal ontwerp en kleinere afmetingen en is daardoor zeer comfortabel in gebruik. Antit diefstal beveiliging voor auto's, motorfietsen, bagage, boten of zelfs geliefden zoals kinderen, ouders en nog veel meer!
 • ALARMEN EN MELDINGEN- Stel de verschillende alarmen in en u bent zoveel beveiligd als maar mogelijk is. Ons FINDER Portal geeft u de mogelijkheden om alarmen en meldingen in te stellen voor verschillende doelen zoals Lage batterijspanning, overschrijding van de ingestelde snelheid of het verlaten of weer binenkomen van de vooraf ingestelde begrenste radius (Geo-begrenzing). De meldingen en alarmen ontvangt u via E mail of op uw smartphone.
 • LANGDURIGE BATTERIJSPANNING- U hoeft zich geen zorgen te maken dat u constant de batterij moet opladen. De ALLROUND FINDER versie 2020 heeft een batterij die na opladen ongeveer 20 dagen genoeg stroom levert (en tot wel 60 dagen in de standby modus!)
 • ONLINE TRACKING - Geniet van alle voordelen van online tracking zoals precieze, wereldwijde, actuele localisering of 365 dagen route informatie. Alle alarmen en functies kunnen eenvoudig via de App ingesteld worden. Kies een van de 'all-inclusive' abonnementen: 4,17€ per maand (99,99€ elke 2 jaar), 4,99€ per maand (59,88€ per jaar) of 6,99€ per maand (6,99€ maandelijks). Meer voordelen vindt u in de beschrijving hieronder.
Bestseller Nr. 6

Airtag verborgen GPS-tracker, Airtag voor kinderen, ouderen, huisdieren, kleding, veiliger dan Airtag-horloge, Airtag-sleutelhanger en Airtag-ketting(zwart)

 • Verborgen AirTag-hoes: de beschermhoes kan in de kleding worden gedragen en zal door niemand (inclusief de drager) worden gevonden.
 • Lichtgewicht AirTag-hoes: het totale gewicht van de beschermhoes bedraagt slechts 8 g, en hij is gemaakt van siliconen, dat licht en comfortabel is om te dragen, en de drager voelt niet aan.
 • Veilige AirTag-behuizing: het slot op de pen moet 180° worden gedraaid en vervolgens hard worden ingedrukt om te openen, wat zeer veilig is voor de drager.
 • Het gebruik van het product is zeer uitgebreid. De oorspronkelijke bedoeling van dit productontwerp is om de veiligheid van kinderen te beschermen. Bovendien kan het ook voor huisdieren enz. worden gebruikt.
 • Gebruik deze verborgen en veiligere AirTag-hoes om onomkeerbare gevolgen te voorkomen.
UitverkoopBestseller Nr. 7

Salind GPS Model 01 met 4G-netwerk- GPS-tracker voor voertuigen, motorfietsen, vrachtwagens en meer- Alarmen en meldingen beschikbaar in de app- Abonnement op het gebruikersportaal vereist

 • 4G GPS Tracker - Met de Salind GPS 4G kunt u niet alleen real-time de huidige locatie van uw voertuig zien, maar kunt u ook de routes van de afgelopen 365 dagen bekijken in de app.
 • COMPLETE SET- De live GPS-zender heeft al een ingebouwde simkaart. Registreer u na de aankoop gewoon online en ga aan de slag. Optimaal voor het lokaliseren van voertuigen met weinig moeite.
 • PERMANENTE STROOMVOORZIENING DANKZIJ DIRECTE AANSLUITING- Dit antidiefstalapparaat wordt rechtstreeks op de 9-75V auto-accu aangesloten en hoeft dus nooit te worden opgeladen. Dankzij de aansluitkabel kan de GPS Finder afzonderlijk in elk voertuig worden geïnstalleerd: motorfiets, auto, quad, vrachtwagen, enz.
 • KLEIN & DISCREET- Met de afmetingen van een autosleutel is dit volgapparaat extreem klein en kan daarom zeer discreet worden geïnstalleerd, zodat het niet kan worden gevonden en verwijderd. De ideale diefstalbeveiliging!
 • ONLINE LOCATIE - Uw voordelen zijn de precieze, wereldwijde LIVE locatie en 365 dagen track tracking. Alle alarmen en functies zijn eenvoudig in te stellen via de app. Kies een van de All Inclusive abonnementen: € 4,17 per maand (€ 99,99 elke 2 jaar), € 4,99 per maand (€ 59,88 per jaar) of € 6,99 per maand (€ 6,99 per maand)! Verdere voordelen vindt u hieronder in de omschrijving.
Bestseller Nr. 9

PAJ GPS EASY Finder 4G- Persoonlijke GPS tracker voor kinderen en ouderen - Kinder GPS tracker- Inclusief SOS Noodknop- Batterijcapaciteit van 14 dagen (in standby modus) - Mini GPS tracker

 • 4G TRACKING APPARAAT: Enorme ervaring in de GPS Tracking sector: Duits topmerk. Tracking apparaten met voorgeinstalleerde SIM kaart garanderen aansluiting op de beste 4G LTE netwerken, beschikbaar in meer dan 100 landen – Wereldwijde dekking!
 • COMFORTABEL EN LICHT: Onze EASY Finder 4G is klein, comfortabel en is door zijn kleine afmetingen gemakkelijk mee te nemen. Bescherm uw dierbaren – Bescherm diegenen van wie u houdt!
 • COMPLETE EN ACTUELE TRACKING-INFORMATIE: Gaat u zitten, maak het u gemakkelijk en klaar bent u voor tracking! Onze FINDER portal geeft u de mogelijkheid om de positie van uw apparaat te volgen waar u ook bent en wanneer u dat wilt – extreem eenvoudig in gebruik.
 • ALARMEN EN MELDINGEN: Op ons FINDER Portal (beschikbaar als desktop- and App-versie) kunt u eenvoudig meerdere alarmmeldingen activeren, inclusief het lage batterijcapaciteit alarm, snelheidsoverschrijding en het verlaten en weer terugkomen in een vooraf ingesteld veilg gebied. En de SOS noodknop zorgt voor nog meer bescherming – 100% veiligheid!
 • ONLINE TRACKING - Geniet van alle voordelen die online tracking u bieden, zoals preciese, wereldwijde actuele poitiebepaling, of routeinformatie van de laatste 100 dagen. Alle alarmen en funkties kunnen heel eenvoudig worden ingesteld middels de App. Kies een van onze opties voor all inclusive abonnementen: 4,17€ per maand (99,99€ voor 2 jaar), 4,99€ per maand (59,88€ jaarlijks) of 6,99€ per maand (6,99€ maandelijks). Nog meer voordelen vindt u in de beschrijving hieronder.
Bestseller Nr. 10

Invoxia GPS-Tracker CLASSIC - Met Inbegrepen Abonnement - voor Auto's, Motorfietsen, Fietsen, Kinderen - Bewegings- en Kantelwaarschuwingen - Tot 6 Maanden Batterijduur

 • DE #1 GPS TRACKER - DUIZENDEN GESTOLEN MOTORFIETSEN, SCOOTERS, AUTO'S EN KOSTBAARHEDEN TERUGGEVONDEN
 • LOKALISEER EN BESCHERM 24/7 - De Invoxia GPS Tracker beschermt uw voertuig en uw kostbaarheden tegen diefstal en stelt u in staat ze zonder afstandsbeperking te lokaliseren in het land van installatie
 • REAL-TIME ANTI-DIEFSTAL WAARSCHUWING - Onmiddellijk op de hoogte gebracht worden op uw smartphone in geval van poging tot diefstal, vandalisme of verdachte bewegingen op uw voertuig terwijl het stilstaat
 • READY TO TRACK - GPS-tracking om de 3, 5 of 10 minuten en reisgeschiedenis. Definieer waarschuwingszones (huis, werkplaats, garage...) en ontvang een melding wanneer u de zone binnengaat of verlaat
 • ABONNEMENT INBEGREPEN - Gedurende 3 jaar op het LoRa netwerk met lage snelheid. Geen extra kosten of SIM-kaart nodig. Vanaf €29,99/jaar voor het 4e jaar. De goedkoopste GPS tracker op de markt na 1 jaar

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste gps tracker te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze gps tracker-koopgids samengesteld.

Het beste gps tracker vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste gps tracker voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede gps tracker-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor gps tracker te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van gps tracker erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald gps tracker zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over gps tracker zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de gps tracker kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste gps tracker kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.