Beste gps tracker kind van 2023 (TOP10)

De 10 beste gps tracker kind beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

4G Smartwatch voor Kinderen GPS-tracker, IP67 Waterdichte 1,44-inch Smartwatch met Touchscreen en 2-weg Spraakvideogesprek, SOS-schoolmodus Stappenteller WiFi-alarmcamera Jongens

 • KLASSROOMMODUS: 4G smartwatch voor kinderen kan de klasmodus instellen en het horloge op afstand uitschakelen, zodat uw kind zich kan concentreren op leren. U kunt video opnemen, video afspelen en video downloaden om af te spelen.
 • ONDERSTEUNINGSFUNCTIES: De smartwatch-telefoon voor jongens en meisjes ondersteunt telefoonboek, camera, fotoalbum, puzzelspellen, wekker, uitschakeling op afstand, klasmodus, rekenmachine, stopwatch en vele andere functies.
 • 2-WEG VOICE VIDEOCALL: Smart Watch Phone for Kids ondersteunt spraakoproepen en videochat. Ouders en kinderen kunnen elkaar bellen om de situatie van hun kinderen te kennen. Ondersteuning voor meerdere talen.
 • 1.44IN HD KLEUREN TOUCHSCREEN: 1.44 inch HD kleuren touchscreen geeft beelden duidelijk weer om het gezichtsvermogen van kinderen beter te beschermen en bijziendheid te voorkomen, en het touchscreen ontwerp maakt Phone Watch met GPS Tracker gemakkelijker voor kinderen om het horloge te bedienen.
 • MET HD-CAMERA: 4G Kids Smartwatch met HD-camera maakt het maken van foto's leuker voor kinderen en kan kinderen helpen hun gelukkige jeugd vast te leggen. Ondersteuning van 4G-netwerk en WIFI-internettoegang.
Bestseller Nr. 2

PAJ GPS EASY Finder 4G- Persoonlijke GPS tracker voor kinderen en ouderen - Kinder GPS tracker- Inclusief SOS Noodknop- Batterijcapaciteit van 14 dagen (in standby modus) - Mini GPS tracker

 • 4G TRACKING APPARAAT: Enorme ervaring in de GPS Tracking sector: Duits topmerk. Tracking apparaten met voorgeinstalleerde SIM kaart garanderen aansluiting op de beste 4G LTE netwerken, beschikbaar in meer dan 100 landen – Wereldwijde dekking!
 • COMFORTABEL EN LICHT: Onze EASY Finder 4G is klein, comfortabel en is door zijn kleine afmetingen gemakkelijk mee te nemen. Bescherm uw dierbaren – Bescherm diegenen van wie u houdt!
 • COMPLETE EN ACTUELE TRACKING-INFORMATIE: Gaat u zitten, maak het u gemakkelijk en klaar bent u voor tracking! Onze FINDER portal geeft u de mogelijkheid om de positie van uw apparaat te volgen waar u ook bent en wanneer u dat wilt – extreem eenvoudig in gebruik.
 • ALARMEN EN MELDINGEN: Op ons FINDER Portal (beschikbaar als desktop- and App-versie) kunt u eenvoudig meerdere alarmmeldingen activeren, inclusief het lage batterijcapaciteit alarm, snelheidsoverschrijding en het verlaten en weer terugkomen in een vooraf ingesteld veilg gebied. En de SOS noodknop zorgt voor nog meer bescherming – 100% veiligheid!
 • ONLINE TRACKING - Geniet van alle voordelen die online tracking u bieden, zoals preciese, wereldwijde actuele poitiebepaling, of routeinformatie van de laatste 100 dagen. Alle alarmen en funkties kunnen heel eenvoudig worden ingesteld middels de App. Kies een van onze opties voor all inclusive abonnementen: 4,17€ per maand (99,99€ voor 2 jaar), 4,99€ per maand (59,88€ jaarlijks) of 6,99€ per maand (6,99€ maandelijks). Nog meer voordelen vindt u in de beschrijving hieronder.
UitverkoopBestseller Nr. 3

Carneedi 4G Kindersmartwatch met GPS en telefoon, smartwatch voor kinderen met wifi, videogesprek, camera, SOS, schoolmodus, cadeau voor jongens en meisjes van 5 tot 16 jaar

 • 4G kindersmartwatch met Android 8.1 geavanceerde versie: de 4G kindersmartwatch kan als draagbare smartphone voor uw kind worden gebruikt. Met wifi, voicechat, tweerichtingsgesprek, videogesprek, 2 camera's, GPS-tracker, SOS, sms, kinderschoolmodus, onbekende oproep weigeren, trilmelding, IP67 waterdicht, wekker, stappenteller, muziekspeler, App Store (inclusief WhatsApp, Google Translate, Line enz.) enz.
 • Videogesprek en familiechat: het slimme horloge voor kinderen met GPS en telefoon WiFi-netwerk, face-to-face videogesprekken worden eenvoudiger en soepeler. Daarnaast kunnen smartwatch-kinderen ook familiegroepchats openen in Wechat, videogesprekken met meerdere deelnemers realiseren, uitspraak, afbeelding.
 • GPS-positionering van 4G smartwatch: het GPS-horloge voor kinderen maakt gebruik van WiFi + GPS + LBS + AGPS om de locatie van het apparaat in realtime weer te geven. En de veilige omgeving kan ook via de APP worden ingesteld. Zodra het kind het gebied verlaat, krijgen ouders direct een herinnering om te voorkomen dat het kind verdwaalt. Kindersmartwatch voor jongens en meisjes.
 • SOS-noodoproep met één knop: De kindersmartwatch met GPS en telefoon beschikt over een SOS-noodoproepknop. Als uw kinderen zich in een noodsituatie bevinden, kunnen ze de SOS-knop 3 seconden ingedrukt houden en de kindersmartwatch belt en verzendt berichten naar 3 vooraf ingestelde SOS-telefoonnummers. Kindersmartwatch met belfunctie is ideaal voor kinderen in noodgevallen.
 • Klasmodus en onbekende onderdrukking: Ouders kunnen de klasmodus en onbekende onderdrukking instellen op het slimme horloge voor kinderen. Gedurende deze periode kan het kinderhorloge alleen de tijd weergeven en alleen het SOS-noodnummer bellen. Kinderen kunnen zich concentreren op het leren op school, zonder onverwachte verstoringen en onderbrekingen.
Bestseller Nr. 4

OKYUK 4G Smartwatch voor kinderen, met GPS-tracker, meerdere desktopstijlen om uit te kiezen, twee-weg oproepen, beeldcompetentie, SOS, WLAN, waterdicht touchscreen, voor jongens en meisjes van 4-12

 • 【2024 nieuwe 4G kindersmartwatch】: onze 4G smartwatch voor kinderen is vol met belangrijke functies: persoonlijke videogesprekken, voice-chat, wifi, LBS-GPS-tracking, sms-berichten, anti-verliesfunctie, klasmodus, HD-camera, fotoalbum, locatiegeschiedenis, veilige zones, SOS-knop, wekker, alarm bij laag batterijniveau, zaklamp, instelbare schermhelderheid en meer. Het is het perfecte cadeau voor kinderen van 3 tot 12 jaar.
 • 【4G 2-weg video en spraakoproepen】: met wifi en de speciale app kun je real-time videochats met je kind voeren, waar je ook bent. Dit biedt je kind vrijheid en garandeert tegelijkertijd zijn veiligheid. De CJC Kids smartwatch beschikt over een gebruiksvriendelijk 1,83 inch HD-scherm met een eenvoudig te navigeren oppervlak en een 2,0 HD-scherm met hoge resolutie (240 x 240 dpi). Hij is compatibel met zowel iOS- als Android-systemen.
 • 【Duurzame batterij en royaal geheugen】: onze horlogetelefoon beschikt over een 700 mAh-batterij, die snel opladen (volledig opladen in slechts 2 uur) en een standby-tijd van 3-5 dagen biedt. Met 8 GB geheugen is er voldoende ruimte voor video's, foto's en muziek om aan alle behoeften van je kind te voldoen.
 • 【Veiligheid en betrouwbare metgezel voor kinderen】: het GPS-horloge voor kinderen ondersteunt 4G/Wi-Fi/GPS/LBS-real-time positionering en biedt een hogere nauwkeurigheid dan 2G-smartwatches. Het bevat een SOS-toets; in noodgevallen kan je kind de knop 3 seconden lang indrukken en zo oproepen aan 3 vooraf ingestelde SOS-nummers inschakelen, tot iemand reageert. Via de app kun je zelfs tot 20 vaak gebruikte contacten opslaan om het werk van je kind te vergemakkelijken.
 • Het ultieme cadeau voor kinderen: de OKYUK kindersmartwatch ondersteunt 4G nano-simkaart (niet inbegrepen). De netwerkdekking is uitgebreid en nauwkeurig. Je kind kan met het horloge bellen en videochats soepel en snel maken. Sindsdien is de afstand geen belemmering meer voor de communicatie en helpt kinderen om problemen tijdig op te lossen. Tegelijkertijd ondersteunen wij ook de wifi-verbinding, die niet alleen gegevens voor jou opslaat, maar je ook helpt om de locatie van je kind stabieler en nauwkeuriger te vinden.
Bestseller Nr. 5

Airtag verborgen GPS-tracker, Airtag voor kinderen, ouderen, huisdieren, kleding, veiliger dan Airtag-horloge, Airtag-sleutelhanger en Airtag-ketting(zwart)

 • Verborgen AirTag-hoes: de beschermhoes kan in de kleding worden gedragen en zal door niemand (inclusief de drager) worden gevonden.
 • Lichtgewicht AirTag-hoes: het totale gewicht van de beschermhoes bedraagt slechts 8 g, en hij is gemaakt van siliconen, dat licht en comfortabel is om te dragen, en de drager voelt niet aan.
 • Veilige AirTag-behuizing: het slot op de pen moet 180° worden gedraaid en vervolgens hard worden ingedrukt om te openen, wat zeer veilig is voor de drager.
 • Het gebruik van het product is zeer uitgebreid. De oorspronkelijke bedoeling van dit productontwerp is om de veiligheid van kinderen te beschermen. Bovendien kan het ook voor huisdieren enz. worden gebruikt.
 • Gebruik deze verborgen en veiligere AirTag-hoes om onomkeerbare gevolgen te voorkomen.
Bestseller Nr. 6

Draagbare mini-bluetooth-GPS-tracker voor huisdierhalsband en tracker voor kinderen, honden, katten, portemonnee, sleutels, bagage.

 • Real-time tracking: de real-time tracking-functie stelt u in staat om op elk moment de exacte locatie van uw huisdier, kind, ouderen, voertuigen of verbondenheid te kennen. De bijbehorende app is eenvoudig te bedienen en compatibel met iOS- en Android-apparaten, zodat je direct toegang hebt tot de tracking-informatie van je smartphone of tablet. Bereik: ca. 50 m. volgens de fabrikant
 • Compact en waterdicht ontwerp: het apparaat is klein en waterdicht om duurzaamheid en functionaliteit onder verschillende omstandigheden te garanderen.
 • Compatibiliteit met meerdere apparaten: verbind de GPS met meerdere Apple- of Android-apparaten tegelijkertijd, zodat meerdere familieleden de locatie van het huisdier of het kind kunnen kennen, wat vooral handig is in familiale of gemeenschappelijke zorgomgevingen.
 • Duurzame batterij: deze GPS-tracker heeft een laag batterijverbruik, waardoor je dagen continu kunt bewaken voordat hij moet worden opgeladen. Batterijtype CR2032 niet inbegrepen.
 • Historisch zoekopdracht: toegang tot de locatiegeschiedenis om bewegingen uit het verleden te controleren.
Bestseller Nr. 7

Utag GPS-tracker voor kinderen, 2-pack, sleutelzoeker werkt met Apple Find My (alleen iOS), IP67-waterdicht, privacybescherming, verloren modus, Bluetooth-tracker voor kinderen, ouderen, huisdieren,

 • Werkt met Apple Find My: Houd uw kinderen bij en vind ze naast familie en apparaten in de Zoek mijn-app.Eenvoudige installatie met één tik verbindt UTag direct met uw iPhone of iPad.U kunt het vervolgens overal ter wereld vinden met behulp van het Apple-netwerk van miljoenen apparaten. Opmerking: Apple Zoek mijn-functies werken alleen als ze worden gebruikt met een iOS-, iPadOS- of macOS-apparaat.
 • Gratis achtergelaten Herinnering: als uw Utag ooit de verbinding met de Bluetooth-verbinding van uw Apple-apparaat verbreekt, ontvangt u direct meldingen. Of de kinderen, tieners of huisdieren uit het zicht raken in drukke gebieden, parken, luchthavens, winkelcentra en buiten uw huis, of per ongeluk uw tas of kleding achterlaten in de sportschool, onze "Left Behind Remind" is uw snelle herinnering, vermijdt u in de eerste plaats uw bezittingen te verliezen met onmiddellijke achtergelaten waarschuwingen via de Apple Find My app - zonder extra kosten.
 • Zoek in de buurt en ver weg: Gebruik de Zoek mijn-app om uw Utag te bellen wanneer deze binnen het Bluetooth-bereik is. Wanneer de afstand groter is dan 20 m, kunt u de kaartnavigatiefunctie in de app "Find My" gebruiken om de locatie van uw UTag te vinden. Het biedt ook een goede oplossing voor u om uw levering te volgen. OPMERKINGEN: Volgens Apple Find My contract wordt de locatie elke 15 minuten bijgewerkt, waardoor kwaadaardige tracking wordt voorkomen. En de locatienauwkeurigheid hangt af van het feit of er iOS-apparaten in de buurt zijn.
 • Verborgen ontwerp: deze verborgen GPS-tracker voor kinderen is anders dan andere zichtbare armbanden, kettingen, sleutelhanger en GPS-horloges voor kinderen die zichtbaar zijn en gemakkelijk kunnen worden verwijderd. Utag is ontworpen om gemakkelijk door kinderen te worden gedragen en wordt geleverd met niet-verwijderbare sluiting die kan worden bevestigd aan kleding, tassen, jassen en kan alleen worden verwijderd door de magnetische ontgrendelaar (inbegrepen). De Utag geeft ouders gemoedsrust.
 • Deel locaties met uw vrienden en familie: Met de Find My-app kunt u uw gezin ook de locatie van uw kinderen laten weten, huisdieren en items.
Bestseller Nr. 8

PAJ GPS ALLROUND Finder Versie 2023 GPS tracker - Persoonlijke GPS tracker voor actuele positiebepaling - diefstalbeveiliging: Localiseer auto's, motorfietsen, bagage, mensen en meer - Duits merk

 • GEMAKKELIJK EN HANDIG - De ALLROUND FINDER Versie 2020 heeft een reeds geinstalleerde SIM kaart die het steeds mogelijk maakt verbinding te maken met de best beschikbare netwerken. De tracker is zeer eenvoudig te activeren – Binnen enkele minuten kunt u beginnen met tracken!
 • ONTWERP EN GEBRUIKSVRIENDELIJKHEID De ALLROUND FINDER Versie 2020 heeft een optimaal ontwerp en kleinere afmetingen en is daardoor zeer comfortabel in gebruik. Antit diefstal beveiliging voor auto's, motorfietsen, bagage, boten of zelfs geliefden zoals kinderen, ouders en nog veel meer!
 • ALARMEN EN MELDINGEN- Stel de verschillende alarmen in en u bent zoveel beveiligd als maar mogelijk is. Ons FINDER Portal geeft u de mogelijkheden om alarmen en meldingen in te stellen voor verschillende doelen zoals Lage batterijspanning, overschrijding van de ingestelde snelheid of het verlaten of weer binenkomen van de vooraf ingestelde begrenste radius (Geo-begrenzing). De meldingen en alarmen ontvangt u via E mail of op uw smartphone.
 • LANGDURIGE BATTERIJSPANNING- U hoeft zich geen zorgen te maken dat u constant de batterij moet opladen. De ALLROUND FINDER versie 2020 heeft een batterij die na opladen ongeveer 20 dagen genoeg stroom levert (en tot wel 60 dagen in de standby modus!)
 • ONLINE TRACKING - Geniet van alle voordelen van online tracking zoals precieze, wereldwijde, actuele localisering of 100 dagen route informatie. Alle alarmen en functies kunnen eenvoudig via de App ingesteld worden. Kies een van de 'all-inclusive' abonnementen: 4,17€ per maand (99,99€ elke 2 jaar), 4,99€ per maand (59,88€ per jaar) of 6,99€ per maand (6,99€ maandelijks). Meer voordelen vindt u in de beschrijving hieronder.
Bestseller Nr. 9

PTHTECHUS Smartwatch voor kinderen, waterdicht, smartwatch voor kinderen, GPS-tracker, positionering, telefoon, noodoproep, SOS, elektronische omheining, camera, wekker, stappenteller, spraakchat,

 • ⌚ 【Perfecte multifunctionele smartwatch】: 1,44 inch kleurentouchscreen met hoge resolutie, ondersteuning voor elke taal, dubbele talk, ingebouwde nano-simkaartsleuf, camera, zaklamp, wiskundespel enz. Via de app kunnen ouders altijd en overal een alarm instellen. Eenvoudig te bedienen, het is de beste keuze als verjaardagscadeau.
 • GPS & SOS-noodgevallen: ontworpen voor de veiligheid van kinderen. In de app "Setracker2" kunnen ouders 3 telefoonnummers in het telefoonboek instellen. Houd de SOS-knop 3 seconden lang ingedrukt om 3 telefoonnummers te kiezen en SOS-oproepen in 2 rondes te doen, totdat iemand de app-alarmmelding beantwoordt. GPS-dienst. Je moet de Setracker2 op je mobiele telefoon downloaden, die compatibel is met alle iOS- en Android-telefoons.
 • IP67 waterdicht intelligent horloge: IP67 waterdicht en stofdicht intelligent horloge voor kinderen, beschermt effectief je intelligente armband. Het is niet nodig om het te verwijderen als het regent, duikt, zwemt of andere dagelijkse activiteiten schoonmaakt. (Kan niet worden gebruikt in warm water, warmwaterbaden of sauna). Druk geen toetsen onder water.
 • Niet storen: als een kind naar school gaat of klassen bezocht, hoeven de ouders zich geen zorgen te maken dat het kind het leren stoort. Ouders kunnen de niet-storen-modus voor 3 periodes instellen. Deze functie schakelt alle functies uit – telefoon, spel, muziek, camera enz. met uitzondering van de SOS-functie.
 • ❤【Garantie en ondersteuning】: hoogwaardige smartwatches voor al je behoeften. Dit horloge ondersteunt micro-SIM-kaarten (zonder SIM/SD-kaarten). Koop je eigen simkaart om verbinding te maken met het GSM-netwerk. Wij adviseren de volgende simkaarten: O2 UK (Prepaid), T-Mobile UK, Vodafone, 1p Mobile. Dit signaal ondersteunt momenteel slechts 2G. Drie maanden gratis vervanging en een jaar gratis garantieplan zijn beschikbaar. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.
Bestseller Nr. 10

4G Kids Smart Horloge voor Jongens Meisjes, Waterdichte Smartwatch Telefoon met GPS Tracker WiFi Video Telefoongesprek SOS Camera Puzzel Games Horloge GPS Horloge voor Kinderen (LT31-Zwart)

 • 【Modieus ontwerp】1,10 cm high-definition pixel 240 x 240 kleurrijk vierkant touchscreen smartwatch, schuifbediening is net zo soepel als een mobiele telefoon, de band is gemaakt van zacht siliconenmateriaal, comfortabel en modieus om te dragen. Met gekwalificeerd waterbestendig materiaal, smartphone horloge maakt waterbestendig van leven zoals handen wassen en motregen, kinderen genieten meer plezier. Uitgerust met een 700mAh-batterij, om uit de buurt te blijven van frequent opladen, verlengt de levensduur van het horloge.
 • 4G-netwerk LTE-horlogetelefoon: de smartwatch voor kinderen ondersteunt 4G-simkaart (niet inbegrepen). Hoe 4G te gebruiken: 1.Activeer eerst de simkaart op uw mobiele telefoon. 2 Plaats de simkaart in het horloge. 3. Start het horloge opnieuw op en 4G-signaal werkt. Het is een geweldig kerst- en verjaardagscadeau voor jongens en meisjes van 3-12 jaar.
 • 【GPS, AGPS+LBS+WIFI】Ons slimme horloge voor kinderen ingebouwde GPS+LBS+WIFI intelligente positionering, je kunt de locatie van je kinderen op je telefoon op elk gewenst moment controleren. GPS is geschikt voor buiten; WIFI is geschikt voor binnen; LBS hangt af van de dichtheid van het communicatiebasisstation en waar je bent. Kinderen kunnen het horloge gebruiken om op elk moment contact op te nemen met hun ouders of vrienden, waardoor de communicatie barrièrevrijer wordt.
 • Videogesprek en 2-weg oproep en SOS-oproep: de 4G kindersmartwatch kan 15 telefoonnummers reserveren. Nadat u de Watch Phone hebt gekoppeld aan smartphones van familieleden in de App"SeTracker 2", kan iedereen contact houden via videogesprek of telefoongesprek en kan hij spraakberichten ontvangen en beantwoorden. Uitgerust SOS-knop, als uw kinderen in nood zijn, kunnen ze op de SOS-knop drukken voor 3s en het GPS-horloge belt automatisch 3 SOS-nummers die u voor hulp hebt ingesteld totdat ze worden beantwoord.
 • 【Klassemodus en afwijzing van vreemden en geo-hek】Sluit storing voor kinderen uit: ouders kunnen klassemodus en afwijzing door vreemden instellen voor slimme horloges voor kinderen. Kinderen kunnen zich concentreren op studie op school zonder onverwachte verstoring en gevaar. Met wekkerfuncties, kunnen kinderen hun tijd beter regelen. Het heeft ook een optie is beschikbaar om veiligheidszones in te stellen rond belangrijke locaties zoals thuis en school.

Bij het zoeken naar een gps-tracker voor kinderen is het belangrijk om rekening te houden met de functies die de tracker biedt. Sommige van deze functies omvatten ouderlijk toezicht, het volgen van activiteiten en slaapbewaking. Houd ook rekening met de prijs en garantie van het product.

Een GPS-tracker voor kinderen kopen is geen gemakkelijke taak. Dit artikel geeft u enkele inzichten over hoe u de beste GPS-tracker voor uw kind kunt kopen.

We hebben enkele van de belangrijkste kenmerken geïdentificeerd waarmee ouders rekening moeten houden voordat ze een GPS-tracker kopen, zodat ze een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

De beste gps-tracker voor kinderen moet duurzaam en gebruiksvriendelijk zijn, zodat uw kind er de hele dag mee kan spelen. Het moet ook betaalbaar zijn en een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden.

Wat zijn de voor- en nadelen van het kopen van een gps-tracker voor kinderen?

Voor ouders is het gemak van GPS-tracking onmiskenbaar. Er zijn veel voordelen aan het gebruik van GPS-trackers voor kinderen, maar er zijn ook enkele nadelen.

Voordelen:

– Ouders kunnen de verblijfplaats van hun kinderen volgen en ervoor zorgen dat ze te allen tijde veilig zijn

– Ouders kunnen een melding ontvangen als hun kind van de gebruikelijke route afwijkt of als het meer dan een bepaalde afstand van huis is

– Ouders kunnen geo-fences voor hun kinderen opzetten, zodat ze niet buiten bepaalde gebieden komen zonder toestemming

– Het geeft gemoedsrust wetende dat uw kind veilig en wel is

Nadelen:

– Sommige ouders vinden dat het hun kinderen te veel macht geeft. Ze kunnen het gevoel hebben dat ze controle hebben over het leven van de kinderen, ook al hebben ze geen controle over iets anders in hun leven

Hoe kies ik de beste gps-tracker voor mijn kind?

Het eerste dat u moet overwegen, is hoe lang de batterij meegaat. Een goede tracker gaat tot twee weken mee, terwijl een langere batterijduur ook een indicatie kan zijn van meer geavanceerde functies.

Er zijn veel verschillende soorten GPS-trackers en het kan moeilijk zijn om de juiste te kiezen voor uw behoeften. Om deze beslissing gemakkelijker te maken, hebben we een lijst gemaakt met enkele van de beste GPS-trackers op basis van verschillende factoren, zoals prijs, grootte en functies.

Is het mogelijk om een GPS-tracker met ouderlijk toezicht te kopen?

Ja, het is mogelijk om een GPS-tracker met ouderlijk toezicht te kopen. Er zijn veel verschillende modellen trackers die verschillende functies en kwaliteiten hebben die het beste kunnen aansluiten bij de behoeften van de ouders.