Beste gps tracker kind van 2023 (TOP10)

De 10 beste gps tracker kind beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Airtag verborgen GPS-tracker, Airtag voor kinderen, ouderen, huisdieren, kleding, veiliger dan Airtag-horloge, Airtag-sleutelhanger en Airtag-ketting(zwart)
 • Verborgen AirTag-hoes: de beschermhoes kan aan de binnenkant van de kleding worden gedragen en wordt niet door iedereen gevonden (inclusief de drager).
 • Lichte AirTag-hoes. Het totale gewicht van de beschermhoes bedraagt slechts 8 g, en het is gemaakt van siliconen, dat licht en aangenaam is om te dragen, en de drager voelt niet.
 • Veilige AirTag-behuizing: het slot op de pen moet 180 graden worden gedraaid en vervolgens sterk ingedrukt om te openen, wat zeer veilig is voor de drager.
 • Het gebruik van het product is zeer omvangrijk. De oorspronkelijke bedoeling van dit productontwerp is om de veiligheid van kinderen te beschermen. Bovendien kan het ook voor huisdieren enz. worden gebruikt.
 • Om onomkeerbare gevolgen te voorkomen, gebruik je deze AirTag-hoes verborgen en veiliger.
Bestseller Nr. 2
Invoxia SIM-vrije GPS-tracker met realtime antidiefstalwaarschuwing en lange batterijduur - Inclusief abonnement - Volgen van auto, motorfiets, scooter, tas, kinderen, ouderen, waardevolle spullen
 • DE #1 GPS-TRACKER - ENKELE DUIZENDEN GESTOLEN MOTORFIETSEN, SCOOTERS, AUTO'S EN WAARDEVOLLE SPULLEN GEVONDEN.
 • LOKALISEER EN BESCHERM 24/7 GPS-tracker Invoxia beschermt uw voertuig en waardevolle spullen tegen diefstal en zorgt ervoor dat ze zonder enige afstandslimiet in het land van installatie kunnen worden gelokaliseerd. Schuif hem waar je wilt (ex scooter of motorkofferbak, handschoenenkastje, tas...)
 • REAL-TIME ANTI-DIEFSTALWAARSCHUWING wordt onmiddellijk op uw smartphone op de hoogte gebracht in geval van poging tot diefstal, vandalisme of verdachte bewegingen op uw stilstaande voertuig.
 • KLAAR OM GPS-tracking elke 3, 5 of 10 minuten te volgen en de reisgeschiedenis. Definieer waarschuwingszones (thuis, werkplek, garage...) en word op de hoogte gesteld in geval van binnenkomen/verlaten van deze zone.
 • ABONNEMENT INBEGREPEN voor 3 jaar op het LoRa-breedbandnetwerk. Geen extra kosten of simkaart vereist. Vanaf €9,99/jaar in het 4e jaar. De goedkoopste GPS-tracker op de markt na 1 jaar.
Bestseller Nr. 3
PAJ GPS Allround Finder Versie 2023 GPS tracker - Persoonlijke GPS tracker voor actuele positiebepaling - diefstalbeveiliging: Localiseer auto's, motorfietsen, bagage, mensen en meer - Duits merk
 • GEMAKKELIJK EN HANDIG - De ALLROUND FINDER Versie 2020 heeft een reeds geinstalleerde SIM kaart die het steeds mogelijk maakt verbinding te maken met de best beschikbare netwerken. De tracker is zeer eenvoudig te activeren – Binnen enkele minuten kunt u beginnen met tracken!
 • ONTWERP EN GEBRUIKSVRIENDELIJKHEID De ALLROUND FINDER Versie 2020 heeft een optimaal ontwerp en kleinere afmetingen en is daardoor zeer comfortabel in gebruik. Antit diefstal beveiliging voor auto's, motorfietsen, bagage, boten of zelfs geliefden zoals kinderen, ouders en nog veel meer!
 • ALARMEN EN MELDINGEN- Stel de verschillende alarmen in en u bent zoveel beveiligd als maar mogelijk is. Ons FINDER Portal geeft u de mogelijkheden om alarmen en meldingen in te stellen voor verschillende doelen zoals Lage batterijspanning, overschrijding van de ingestelde snelheid of het verlaten of weer binenkomen van de vooraf ingestelde begrenste radius (Geo-begrenzing). De meldingen en alarmen ontvangt u via E mail of op uw smartphone.
 • LANGDURIGE BATTERIJSPANNING- U hoeft zich geen zorgen te maken dat u constant de batterij moet opladen. De ALLROUND FINDER versie 2020 heeft een batterij die na opladen ongeveer 20 dagen genoeg stroom levert (en tot wel 60 dagen in de standby modus!)
 • ONLINE TRACKING - Geniet van alle voordelen van online tracking zoals precieze, wereldwijde, actuele localisering of 365 dagen route informatie. Alle alarmen en functies kunnen eenvoudig via de App ingesteld worden. Kies een van de 'all-inclusive' abonnementen: 4,17€ per maand (99,99€ elke 2 jaar), 4,99€ per maand (59,88€ per jaar) of 6,99€ per maand (6,99€ maandelijks). Meer voordelen vindt u in de beschrijving hieronder.
Bestseller Nr. 4
BES 23667 GPS-tracker, bluetooth-tracker, anti-verliessleutel, zoektocht naar honden en kinderen
 • GPS-tracker met vele functies
 • Met dit gadget kun je heel eenvoudig de positie van je huisdier, je kind, je koffer, je huissleutel en andere dingen vinden die je je kunt voorstellen
 • Volg de montagehandleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). niet beschikbaar in het Nederlands)
 • Android 4.3-systeem met Bluetooth 4.0
 • App-taal: Engels, Chinees, Frans, Spaans
Bestseller Nr. 5
GPS voor kinderen - Weenect | Zonder afstandsbeperking | Batterijduur van 7 dagen | Alarmknop | Noodtelefoon
 • ♾️ONBEPERKTE GPS TRACKING - de gps tracker werkt zonder afstandslimiet. U volgt uw kind vanaf uw telefoon (iPhone en Android), waar hij ook is (Europese dekking, exclusief Zwitserland).Een goede netwerkverbinding (GPRS/2G) is vereist om de tracker optimaal te kunnen gebruiken.
 • 📍REAL TIME GPS VOLGEN - Het volgen gebeurt in real time, (elke 10 seconden een positie) en onbeperkt, u weet dus op elk moment waar uw kind zich bevindt.
 • 🆘ALARMKNOP / TELEFOONFUNCTIE - 📲Telefoonoproep: 10 minuten per maand. In geval van problemen kan uw kind u waarschuwen door op de SOS-knop van zijn tracker te drukken. Deze verandert dan in een telefoon zodat u uw kind gerust kunt stellen voordat u hem terugvindt met de hulp van de lokalisatie.
 • ⚠️MELDING BIJ BETREDEN / VERLATEN VAN ZONES - melding op de telefoon bij het betreden en bij het verlaten van een zone. Stel de veiligheid zones in om automatisch te worden gewaarschuwd als uw kind deze zones betreedt of verlaat (rond het school en uw huis bijvoorbeeld). Dit is ideaal om de eerste ritten dat uw kind alleen aflegt te beveiligen.
 • 💻GESCHIEDENIS - Controleer de ritten van uw kind om zeker te weten of hij geen gevaarlijke weg heeft genomen terwijl hij of zij van school of van de sportclub terugkeerde. U kunt ook de route van uw weekendwandelingen met het gezin opnieuw beleven.
Bestseller Nr. 6
PAJ GPS EASY Finder 4G- Persoonlijke GPS tracker voor kinderen en ouderen - Kinder GPS tracker- Inclusief SOS Noodknop- Batterijcapaciteit van 14 dagen (in standby modus)- Topklasse technologie- Mini GPS tracker
 • 4G TRACKING APPARAAT: Enorme ervaring in de GPS Tracking sector: Duits topmerk. Tracking apparaten met voorgeinstalleerde SIM kaart garanderen aansluiting op de beste 4G LTE netwerken, beschikbaar in meer dan 100 landen – Wereldwijde dekking!
 • COMFORTABEL EN LICHT: Onze EASY Finder 4G is klein, comfortabel en is door zijn kleine afmetingen gemakkelijk mee te nemen. Bescherm uw dierbaren – Bescherm diegenen van wie u houdt!
 • COMPLETE EN ACTUELE TRACKING-INFORMATIE: Gaat u zitten, maak het u gemakkelijk en klaar bent u voor tracking! Onze FINDER portal geeft u de mogelijkheid om de positie van uw apparaat te volgen waar u ook bent en wanneer u dat wilt – extreem eenvoudig in gebruik.
 • ALARMEN EN MELDINGEN: Op ons FINDER Portal (beschikbaar als desktop- and App-versie) kunt u eenvoudig meerdere alarmmeldingen activeren, inclusief het lage batterijcapaciteit alarm, snelheidsoverschrijding en het verlaten en weer terugkomen in een vooraf ingesteld veilg gebied. En de SOS noodknop zorgt voor nog meer bescherming – 100% veiligheid!
 • ONLINE TRACKING - Geniet van alle voordelen die online tracking u bieden, zoals preciese, wereldwijde actuele poitiebepaling, of routeinformatie van de laatste 100 dagen. Alle alarmen en funkties kunnen heel eenvoudig worden ingesteld middels de App. Kies een van onze opties voor all inclusive abonnementen: 4,17€ per maand (99,99€ voor 2 jaar), 4,99€ per maand (59,88€ jaarlijks) of 6,99€ per maand (6,99€ maandelijks). Nog meer voordelen vindt u in de beschrijving hieronder.
Bestseller Nr. 7
Kindersmartwatch waterdicht, LBS tracker touchscreen Kid Smart Watch Phone voor jongens en meisjes met SOS Game-camera telefoon Voice Chat, GPS-S12-groen.
 • Waterdichte smartwatch voor kinderen: deze intelligente horloge voor kinderen is IP67-gecertificeerd en ondersteunt het zwemmen, baden en zwemmen (niet voor heet water, warm waterbaden of sauna; geen drukknopen onder water). Geschikt voor personen tussen 4 en 12 jaar. Waterdicht: je hoeft hem niet af te nemen als het regent, duikt, zwemt, de handen wast of het dagelijks leven wast.
 • 🎈【LBS&S-noodoproep】: onze smartwatch voor kinderen heeft vele functies, One Click SOS Key en LBS, die voor de veiligheid van kinderen zijn ontwikkeld. Ouders kunnen de besturing en instellingen via de app "Setracker 2" uitvoeren om hun veiligheid te garanderen.
 • 【 Multifunctionele smartwatch voor kinderen 】: kinderhorloges zijn zoals smartphones. Een wisselzijdig gesprek voeren, LBS, SOS-noodoproep, camera, zaklamp, voicechat, mathe-games enz. ouders kunnen het horloge via de app instellen. Siliconen armband, geschikt voor de kinderhuid. Eenvoudige bediening, is de beste keuze voor een verjaardagscadeau.
 • ♤ 【Niet storen】: als het kind op school of klas is, hoeven ouders zich geen zorgen te maken dat het horloge het kind stoort tijdens het leren. ouders kunnen 3 periodes instellen. Deze functie schakelt alle functies uit. zoals oproepen, games, muziek, camera's, met uitzondering van de SOS-functie.
 • 【 Garantie & ondersteuning 】 - Micro-simkaart ondersteunen, wij bieden alleen horloges, maar geen SIM-kaart. Koop een simkaart om een GSM-netwerk aan te sluiten. Wij raden het gebruik van een SIM-kaart in Duitsland aan: T-mobile, Vodafone, O2, E-Plus. Het horloge ondersteunt momenteel slechts 2 G. Als je vragen hebt over het product na de aankoop van ons product, aarzel dan niet om ons te contacteren.
Bestseller Nr. 8
Waterdichte smartwatch voor kinderen; met diverse functies; o.a. lokalisatie via GPS, touchscreen, camera, telefoon, chat, wekker, spelletjes, noodknop; voor jongens en meisjes
 • 🏊【Waterdichte smartwatch voor kinderen:】dit interactieve horloge voor kinderen is waterdicht (IP67-gecertificeerd); je kunt ermee zwemmen en baden, maar het is niet geschikt voor warm/heet water, zoals een warm bad of in de sauna; gebruik de knoppen niet onder water. Geschikt voor kinderen tussen 4 en 12 jaar. Waterdicht: je hoeft de smartwatch niet af te doen als het regent, als je duikt, zwemt, je handen wast e.d.
 • 🚩【Met lokalisatie via GPS en noodknop:】deze smartwatch voor kinderen heeft vele functies, zoals een noodknop en lokalisatie via GPS die speciaal bedoeld zijn voor de veiligheid van kinderen. Ouders kunnen de bediening en de instellingen zelf regelen via de app "Setracker 2".
 • 📱【Multifunctionele smartwatch voor kinderen】 horloge dat functioneert als een smartphone. telefoneren en chatten, een noodoproep versturen, foto‘s maken, zaklamp, spelletjes spelen etc. Ouders kunnen het horloge via de app instellen en eventueel hun kind lokaliseren; horlogebandje van siliconen, zacht voor de kinderhuid; eenvoudig te bedienen; ideaal als cadeau.
 • 💟【Functie: niet storen:】 via deze functie kunnen de ouders alle functies van de smartwatch uitschakelen, bijv. gedurende de lessen op school om concentratieverlies te vermijden; geschikt voor 3 verschillende periodes waarin alle oproepen, games, muziek en de camera worden geblokkeerd, behalve de noodknop.
 • 【Microsimkaart:】de benodigde microsimkaart wordt niet meegeleverd Je moet zelf een microsimkaart kopen om met het GSM-netwerk verbinding te maken. Deze smartwatch is momenteel alleen geschikt voor 2G.
Bestseller Nr. 9
SALIND GPS Tracker met magneet - Geschikt voor auto's, machines, boten en meer met een batterij die het 90 dagen uithoudt (in de Standby Modus)- Actuele postiebepaling - Wereldwijde dekking - Antie-diefstal bescherming (Salind 11)
 • EENVOUDIGE INSTALLATIE – Dit tracking apparaat bestaat uit een complete set! Tdankzij de ingebouwde SIM kaart, u hoeft deze niet ergens anders aan te schaffen – eenvoudig online registreren en de tracker is gereed voor gebruik.
 • LANGDURIGE BESCHERMING DOOR STERKE BATTERIJ - De 10,000 mAh batterij houdt het in opgeladen toestand wel een maand uit! Hierdoor wordt het vervelende opladen tot een minimum beperkt en uw tracker beschermd uw goederen betrouwbaar. De batterijlading kan elk moment online worden bekeken.
 • VEELZIJDIGE TOEPASSINGEN - De Salind GPS Tracker heeft een sterke ingebouwde magneet voor de montage, is zeer robuust en spatwaterdicht. Antie diefstal bescherming voor auto's, klasieke caravans, boten, graafmachines, containers en veel meer. Het apparaat is voor al deze toepassingen zeer geschikt.
 • MEERDERE ALARMEN - De GPS tracker kan meerdere alarmen voor verschillende zaken aan u toesturen. Bijvoorbeeld een schokalarm, alarm voor lage batterijspanning, een val-alarm en een snelheidsalarm.
 • ONLINE TRACKING - Geniet van alle voordelen van online tracking zoals precieze, wereldwijde, actuele localisering of 100 dagen route informatie. Alle alarmen en functies kunnen eenvoudig via de App ingesteld worden. Kies een van de 'all-inclusive' abonnementen: 4,17€ per maand (99,99€ elke 2 jaar), 4,99€ per maand (59,88€ per jaar) of 6,99€ per maand (6,99€ maandelijks). Meer voordelen vindt u in de beschrijving hieronder.
UitverkoopBestseller Nr. 10
Mingfuxin 4G Smart Watch voor kinderen, Smartwatch-telefoon met dubbele camera, digitale polshorloge voor kinderen, GPS-tracker met WiFi video-spraakoproep SOS stappenteller voor jongens meisjes 3-14 kerstverjaardagscadeaus (blauw)
 • 【4G Smart Watch voor kinderen】 De nieuwste kindersmartwatch ondersteunt de meeste simkaarten van 4G (niet inbegrepen). De riem van het slimme horloge is gemaakt van milieuvriendelijke kinderniet-giftige siliconen en schokbestendig ABS-kunststof, ergonomisch ontworpen, zacht en comfortabel. Dit dinosaurusbandje kan de beste vriend van uw kind zijn voor onderwijs en veiligheid.
 • 【Smartwatch met Selfie Dubbele Camera】 2022 Bijgewerkte versie Smart Watch for Kids gebruikt de dubbele camera. Ingebouwde camera aan de voorkant, HD Selfie--Leg prachtige momenten vast en breng uw kind een jeugd vol herinneringen! Het ultragevoelige touchscreen zorgt voor snelle reacties en soepel schakelen, net als een mini-smartphone!
 • 【Smartwatch-telefoon met GPS-tracker en SOS】 4G GPS-smartwatch realtime positionering. Ouders kunnen de locatiegeschiedenis gedurende de dag controleren, weten waar uw kinderen op elk moment zijn. GPS is een aangepaste veilige ruimte die u regelmatig zal waarschuwen wanneer ze het aangewezen gebied betreden of verlaten. SOS-functie kan uw kinderen helpen als uw kinderen in noodsituatie zijn. Houd de SOS-knop 3 seconden ingedrukt en het horloge zal automatisch het vooraf ingestelde noodnummer bellen totdat het wordt beantwoord.
 • 【Multifunctionele 4G Smartwatch-telefoon voor kinderen】Deze waterdichte smartwatch kan nog steeds enkele functies ondersteunen: zoals tweerichtingsbellen, videogesprekken, voicechat, high-definition dubbele camera's, SOS, GPS, wekker, klasmodus, games, stappenteller, bluetooth-muziek enz. Ook dit kinderveilige slimme horloge wordt geleverd met een eigen app store, u kunt meer horloge-apps downloaden door het 4g slimme horloge voor kinderen aan te sluiten op uw Wifi-netwerk.
 • 【Perfecte cadeaus Smart Watch voor jongens meisjes】 Dit mobiele telefoonhorloge voor kinderen is levensreddend als je je zorgen maakt over de locatie of status van je kind. Kids Phone Watch is super dun en stressvrij, het is het perfecte vakantie- en verjaardagscadeau voor uw kinderen, kleinkinderen en kleindochters. Wij bieden 24 maanden beperkte garantie en een levenslange enthousiaste after-sales service. Neem gerust contact met ons op via e-mail voor een vraag, wij lossen het probleem binnen 24 uur voor u op.

Bij het zoeken naar een gps-tracker voor kinderen is het belangrijk om rekening te houden met de functies die de tracker biedt. Sommige van deze functies omvatten ouderlijk toezicht, het volgen van activiteiten en slaapbewaking. Houd ook rekening met de prijs en garantie van het product.

Een GPS-tracker voor kinderen kopen is geen gemakkelijke taak. Dit artikel geeft u enkele inzichten over hoe u de beste GPS-tracker voor uw kind kunt kopen.

We hebben enkele van de belangrijkste kenmerken geïdentificeerd waarmee ouders rekening moeten houden voordat ze een GPS-tracker kopen, zodat ze een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

De beste gps-tracker voor kinderen moet duurzaam en gebruiksvriendelijk zijn, zodat uw kind er de hele dag mee kan spelen. Het moet ook betaalbaar zijn en een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden.

Wat zijn de voor- en nadelen van het kopen van een gps-tracker voor kinderen?

Voor ouders is het gemak van GPS-tracking onmiskenbaar. Er zijn veel voordelen aan het gebruik van GPS-trackers voor kinderen, maar er zijn ook enkele nadelen.

Voordelen:

– Ouders kunnen de verblijfplaats van hun kinderen volgen en ervoor zorgen dat ze te allen tijde veilig zijn

– Ouders kunnen een melding ontvangen als hun kind van de gebruikelijke route afwijkt of als het meer dan een bepaalde afstand van huis is

– Ouders kunnen geo-fences voor hun kinderen opzetten, zodat ze niet buiten bepaalde gebieden komen zonder toestemming

– Het geeft gemoedsrust wetende dat uw kind veilig en wel is

Nadelen:

– Sommige ouders vinden dat het hun kinderen te veel macht geeft. Ze kunnen het gevoel hebben dat ze controle hebben over het leven van de kinderen, ook al hebben ze geen controle over iets anders in hun leven

Hoe kies ik de beste gps-tracker voor mijn kind?

Het eerste dat u moet overwegen, is hoe lang de batterij meegaat. Een goede tracker gaat tot twee weken mee, terwijl een langere batterijduur ook een indicatie kan zijn van meer geavanceerde functies.

Er zijn veel verschillende soorten GPS-trackers en het kan moeilijk zijn om de juiste te kiezen voor uw behoeften. Om deze beslissing gemakkelijker te maken, hebben we een lijst gemaakt met enkele van de beste GPS-trackers op basis van verschillende factoren, zoals prijs, grootte en functies.

Is het mogelijk om een GPS-tracker met ouderlijk toezicht te kopen?

Ja, het is mogelijk om een GPS-tracker met ouderlijk toezicht te kopen. Er zijn veel verschillende modellen trackers die verschillende functies en kwaliteiten hebben die het beste kunnen aansluiten bij de behoeften van de ouders.