Beste gps tracker kind van 2023 (TOP10)

De 10 beste gps tracker kind beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Airtag verborgen GPS-tracker, Airtag voor kinderen, ouderen, huisdieren, kleding, veiliger dan Airtag-horloge, Airtag-sleutelhanger en Airtag-ketting(zwart)

 • Verborgen AirTag-hoes: de beschermhoes kan aan de binnenkant van de kleding worden gedragen en wordt niet door iedereen gevonden (inclusief de drager).
 • Lichte AirTag-hoes. Het totale gewicht van de beschermhoes bedraagt slechts 8 g, en het is gemaakt van siliconen, dat licht en aangenaam is om te dragen, en de drager voelt niet.
 • Veilige AirTag-behuizing: het slot op de pen moet 180 graden worden gedraaid en vervolgens sterk ingedrukt om te openen, wat zeer veilig is voor de drager.
 • Het gebruik van het product is zeer omvangrijk. De oorspronkelijke bedoeling van dit productontwerp is om de veiligheid van kinderen te beschermen. Bovendien kan het ook voor huisdieren enz. worden gebruikt.
 • Om onomkeerbare gevolgen te voorkomen, gebruik je deze AirTag-hoes verborgen en veiliger.
Bestseller Nr. 2

Weenect - GPS voor kinderen | Zonder afstandsbeperking | Batterijduur van 7 dagen | Alarmknop | Noodtelefoon | Werkt met abonnement

 • ♾️ONBEPERKTE GPS TRACKING - de gps tracker werkt zonder afstandslimiet. U volgt uw kind vanaf uw telefoon (iPhone en Android), waar hij ook is (Europese dekking, exclusief Zwitserland).Een goede netwerkverbinding (GPRS/2G) is vereist om de tracker optimaal te kunnen gebruiken.
 • 📍REAL TIME GPS VOLGEN - Het volgen gebeurt in real time, (elke 10 seconden een positie) en onbeperkt, u weet dus op elk moment waar uw kind zich bevindt.
 • 🆘ALARMKNOP / TELEFOONFUNCTIE - 📲Telefoonoproep: 10 minuten per maand. In geval van problemen kan uw kind u waarschuwen door op de SOS-knop van zijn tracker te drukken. Deze verandert dan in een telefoon zodat u uw kind gerust kunt stellen voordat u hem terugvindt met de hulp van de lokalisatie.
 • ⚠️MELDING BIJ BETREDEN / VERLATEN VAN ZONES - melding op de telefoon bij het betreden en bij het verlaten van een zone. Stel de veiligheid zones in om automatisch te worden gewaarschuwd als uw kind deze zones betreedt of verlaat (rond het school en uw huis bijvoorbeeld). Dit is ideaal om de eerste ritten dat uw kind alleen aflegt te beveiligen.
 • 💻GESCHIEDENIS - Controleer de ritten van uw kind om zeker te weten of hij geen gevaarlijke weg heeft genomen terwijl hij of zij van school of van de sportclub terugkeerde. U kunt ook de route van uw weekendwandelingen met het gezin opnieuw beleven.
Bestseller Nr. 3

Verborgen AirTag-GPS-tracker, AirTag voor kinderen, ouderen, huisdieren, kleding, veiliger dan AirTag-horloge. (Pro, zwart, blauw, grijs en roze)

 • Verborgen AirTag-hoes: de beschermhoes kan aan de binnenkant van de kleding worden gedragen en wordt niet door een (ook de drager) gevonden.
 • Lichtgewicht AirTag-case. Het totale gewicht van de beschermhoes bedraagt slechts 8 g, en het bestaat uit siliconen, dat licht en aangenaam is om te dragen en de drager voelt geen gevoel.
 • Veilige AirTag-behuizing: het slot op de pen moet 180 worden gedraaid en vervolgens stevig worden ingedrukt om te openen, wat zeer veilig is voor de drager.
 • Het gebruik van het product is zeer omvangrijk. De oorspronkelijke bedoeling van dit productontwerp is om de veiligheid van kinderen te beschermen. Bovendien kan het ook voor huisdieren enz. worden gebruikt.
 • Om onomkeerbare gevolgen te voorkomen, gebruik je deze AirTag-hoes verborgen en veiliger.
Bestseller Nr. 4

Mini GPS-tracker, draagbare real-time GPS-tracker, verloren opname-tracker, meerdere alarmen, oude kinderen, locatie-tracker met gratis app (TK913)

 • ✔ 【Real-time tracking】: we kunnen elk extern doel via sms, app en website lokaliseren; 3 tracking-opties: GPS, WLAN, LBS, AGPS ondersteunt positionering
 • ✔【Gratis WEB&APP-tracking】GPS-positionering, AGPS en LBS, levenslange netwerktracking en mobiele apps. GSM/GPS Dual positionering, positioneringsnauwkeurigheid tot 5 meter.
 • ✔ 【Grote capaciteit, multifunctioneel】 1500 mAh batterij met grote capaciteit, intelligent stroombeheer, lange standby-tijd, het opladen kan tot 25 dagen duren. Elektronische omheining, snelheidsovertreding, alarm bij laag vermogen, spraakbewaking.
 • ✔ Eenvoudig te installeren: ingebouwde sterke magneet voor eenvoudig verbergen en installeren. Langere levensduur met IP66-waterdichtheid voor goede bescherming.
 • ✔【Luister naar het milieu】Uitgerust met een zeer gevoelige microfoon kun je het apparaat bellen door te luisteren naar wat er in de omgeving gebeurt, van uitstekende kwaliteit. Alles in realtime, je zult zien hoe het zich op de kaart beweegt, om je het meest nauwkeurig te laten zien waar het medium zich bevindt.
Bestseller Nr. 5

EURHOWING 4G Kids Smartwatch met GPS Tracker,Smart Watch voor kinderen met camera,Jongens Meisjes SOS Alert Telefoongesprek Smartphone Polshorloge, 4-15 jaar Kinderen Tieners Student Verjaardagscadeaus

 • 【Tweeweg spraak/videogesprek & SOS】 Dit horloge voor kinderen ondersteunt spraakoproepen en videochats. Ouder en kind kunnen elkaar bellen en op tijd de situatie van het kind kennen. Met het SOS-ontwerp met één knop kunnen kinderen hun ouders tijdig op de hoogte stellen wanneer ze in gevaar zijn. Druk lang op de SOS-knop, het zal automatisch het noodcontactnummer bellen. Dit slimme horloge voor kinderen is ongetwijfeld een goed hulpmiddel om kinderen te beschermen
 • 【GPS-positionering + Anti-Lost】 Het kinderhorloge heeft een ingebouwd GPS-positioneringsapparaat. Ouders kunnen de locatie van het kind controleren door op de app te tikken die overeenkomt met het horloge voor kinderen met hun mobiele telefoon, en op de hoogte blijven van de locatiegegevens van het kind. De anti-verloren functie is ook te vinden in de APP. Wanneer de knop "Find Watch" wordt ingedrukt, zendt het horloge automatisch een geluid uit, waardoor ouders en kinderen de tijd krijgen om een horloge te vinden.
 • [ Selfie Camera & Video Recorder] - De heldere camera maakt het leuker voor kinderen om foto's te maken. Verander de schattige momenten waarop kinderen spelen in nooit vervagende foto's of video's die herhaaldelijk kunnen worden bekeken. Dit horloge helpt kinderen hun gelukkige jeugd vast te leggen.
 • 【Touch Screen】Hoogwaardig HD-scherm toont beelden duidelijk, beschermt het gezichtsvermogen van kinderen en voorkomt bijziendheid, het touchscreen ontwerp maakt het gemakkelijker voor kinderen om het horloge te bedienen. De horloges voor jongens en meisjes zijn IP66 waterdicht, kinderen kunnen het met vertrouwen gebruiken wanneer het regent of handen wassen, maar niet geschikt om te zwemmen.
 • 【Rijke functie】 Tweeweg oproep, GPS-locatie, SOS, telefoonboek, spraakbericht, zaklamp, camera, fotoalbum, wiskundespellen, wekker, externe uitschakeling, klassenmodus, veiligheidshek, Bluetooth, stappenteller, muti-taal. CJC kids smart watch is een perfect Kerstmis, verjaardagscadeau voor kinderen, jongens en meisjes, studenten.
Bestseller Nr. 6

PAJ GPS ALLROUND Finder Versie 2023 GPS tracker - Persoonlijke GPS tracker voor actuele positiebepaling - diefstalbeveiliging: Localiseer auto's, motorfietsen, bagage, mensen en meer - Duits merk

 • GEMAKKELIJK EN HANDIG - De ALLROUND FINDER Versie 2020 heeft een reeds geinstalleerde SIM kaart die het steeds mogelijk maakt verbinding te maken met de best beschikbare netwerken. De tracker is zeer eenvoudig te activeren – Binnen enkele minuten kunt u beginnen met tracken!
 • ONTWERP EN GEBRUIKSVRIENDELIJKHEID De ALLROUND FINDER Versie 2020 heeft een optimaal ontwerp en kleinere afmetingen en is daardoor zeer comfortabel in gebruik. Antit diefstal beveiliging voor auto's, motorfietsen, bagage, boten of zelfs geliefden zoals kinderen, ouders en nog veel meer!
 • ALARMEN EN MELDINGEN- Stel de verschillende alarmen in en u bent zoveel beveiligd als maar mogelijk is. Ons FINDER Portal geeft u de mogelijkheden om alarmen en meldingen in te stellen voor verschillende doelen zoals Lage batterijspanning, overschrijding van de ingestelde snelheid of het verlaten of weer binenkomen van de vooraf ingestelde begrenste radius (Geo-begrenzing). De meldingen en alarmen ontvangt u via E mail of op uw smartphone.
 • LANGDURIGE BATTERIJSPANNING- U hoeft zich geen zorgen te maken dat u constant de batterij moet opladen. De ALLROUND FINDER versie 2020 heeft een batterij die na opladen ongeveer 20 dagen genoeg stroom levert (en tot wel 60 dagen in de standby modus!)
 • ONLINE TRACKING - Geniet van alle voordelen van online tracking zoals precieze, wereldwijde, actuele localisering of 365 dagen route informatie. Alle alarmen en functies kunnen eenvoudig via de App ingesteld worden. Kies een van de 'all-inclusive' abonnementen: 4,17€ per maand (99,99€ elke 2 jaar), 4,99€ per maand (59,88€ per jaar) of 6,99€ per maand (6,99€ maandelijks). Meer voordelen vindt u in de beschrijving hieronder.
Bestseller Nr. 7

Riloer Wireless Mini GPS Tracking Finder Device, Universal Smart GPS Tag Bluetooth 4.0 Tracker, Anti-verloren Alarm Finder Device voor Telefoon Portemonnee Sleutel Kind Pet Kid

 • 【Premium materiaal】 - Gemaakt van hoogwaardig ABS-materiaal, corrosiebestendig, hoge sterkte, goede taaiheid, slijtvast en duurzaam, niet gemakkelijk te beschadigen, lange levensduur.
 • 【Compatibele telefoon】 - Compatibel met Bluetooth 4.0-smartphones en het effectieve bereik is maximaal 15 meter.
 • 【Praktische functie】 - Multifunctioneel anti-verloren apparaat, kan uw auto op de parkeerplaats plaatsen en uw verloren voorwerpen ophalen, geschikt voor portemonnee, auto, kinderen, huisdieren, tassen, koffer of andere bezittingen.
 • 【Ander ontwerp】 - Het anti-verloren alarm met laag energieverbruik ondersteunt ook de zoekfunctie voor telefoons en spraakopnamen.
 • 【Staat】 - Vervaardigd met vakmanschap en hoge standaard, gloednieuw en premium
Bestseller Nr. 8

Invoxia GPS-Tracker Zonder Simkaart Met Realtime Anti Diefstal Waarschuwing En Lange Batterijduur - Inclusief Abonnement - Volgen Van Auto, Motorfiets, Scooter, Tas, Kind, Ouderen

 • DE #1 GPS TRACKER - DUIZENDEN GESTOLEN MOTORFIETSEN, SCOOTERS, AUTO'S EN KOSTBAARHEDEN TERUGGEVONDEN.
 • LOKALISEER EN BESCHERM 24/7 - De Invoxia GPS Tracker beschermt uw voertuig en uw kostbaarheden tegen diefstal en stelt u in staat ze zonder afstandsbeperking te lokaliseren in het land van installatie.
 • REAL-TIME ANTI-DIEFSTAL WAARSCHUWING - Onmiddellijk op de hoogte gebracht worden op uw smartphone in geval van poging tot diefstal, vandalisme of verdachte bewegingen op uw voertuig terwijl het stilstaat.
 • READY TO TRACK - GPS-tracking om de 3, 5 of 10 minuten en reisgeschiedenis. Definieer waarschuwingszones (huis, werkplaats, garage...) en ontvang een melding wanneer u de zone binnengaat of verlaat.
 • ABONNEMENT INBEGREPEN - Gedurende 3 jaar op het LoRa netwerk met lage snelheid. Geen extra kosten of SIM-kaart nodig. Vanaf €29,99/jaar voor het 4e jaar. De goedkoopste GPS tracker op de markt na 1 jaar.
UitverkoopBestseller Nr. 9

GPS Tracker, Mini GPS Real Time Auto Locator, Lange Standby, Real-Time Positioning Tracking Device GPS Tracker voor Voertuigen, Kinderen, Oudere, Honden, Huisdieren, Vrachtwagens

 • 【Magnetisch en mini-hoes】 Met twee magneten en supersterke magnetische kracht kan deze GPS-tracker stevig op elke metalen locatie worden bevestigd zonder dat je je zorgen hoeft te maken over vallen. Afgezien daarvan maakt het lichaam van de mini het gemakkelijk te verbergen, grootte: ongeveer 42x25x20mm. Je kunt het in de schooltas van een kind, in de zak van een oudere persoon en in een kluis of tas met waardevolle spullen. Meer toepassingen wachten op u om te ontdekken.
 • 【Afstandsbediening via telefoon】Wanneer u SIM- en TF-kaart voor deze GPS-tracker plaatst, hebt u alleen een mobiele telefoon nodig om deze te bedienen. Stuur verschillende codes om verschillende instructies uit te voeren, zoals het verzenden van positioneringssporen, het opvragen van de locatie in realtime, enz. En in het proces van mobiele telefoonbesturing zendt de tracker geen geluid en licht uit. Dit betekent dat niemand het gemakkelijk kan vinden.
 • 【Multifunctionele GPS-tracker】 Het kan u voorzien van vele handige functies. Bijvoorbeeld om terug te bellen. Wanneer u de code naar de tracker stuurt, belt de tracker terug. Zo kun je zien wat er om je heen gebeurt. En realtime locatieverzoeken: Stuur de bijbehorende code naar de tracker en uw telefoon ontvangt een link met de details. Raadpleeg de gebruikershandleiding voor meer functies.
 • 【Langdurig werken】Deze GPS-tracker heeft een batterij met lange levensduur. Wanneer het volledig is opgeladen, kan het 12 dagen lang staan. Onder arbeidsomstandigheden kan het 4-6 dagen worden gehandhaafd. Opmerking: Het pakket bevat geen simkaart.
 • 【Perfecte service na verkoop】Onze producten zijn bedoeld om aan de behoeften van onze klanten te voldoen en we zijn verantwoordelijk voor onze producten. Wij steunen 12 maanden van onvoorwaardelijke terugbetaling, 1 jaar van gratis vervanging als het product slecht functioneert en levenslange gratis technologieondersteuning. Als u vragen heeft voor of na de aankopen, neem dan gerust contact met ons op.
Bestseller Nr. 10

4G Smartwatch voor Kinderen, IP67 Waterdicht Smartwatch voor Kinderen met GPS-Tracker, 2-Weg Spraakvideo-Oproepcamera Kinderhorlogetelefoon, Ondersteuning Touchscreen SOS-Alarm Wifi-Simkaart, Cadeau

 • 2 Way Voice Video Call: Deze 4G Kids Smartwatch ondersteunt spraakoproepen en videochats. Ouders en kinderen kunnen elkaar bellen om op de hoogte te blijven van de situatie van hun kinderen. Dankzij het one touch SOS-ontwerp kunnen kinderen hun ouders op tijd waarschuwen wanneer ze in gevaar zijn. Druk lang op de SOS-knop om automatisch het noodnummer te bellen. Deze smartwatch voor kinderen is ongetwijfeld een geweldige beschermingstool voor kinderen.
 • Rijke functies: Smartwatch voor kinderen ondersteunt telefoonboek, camera, fotoalbum, puzzelspellen, wekker, uitschakelen op afstand, klasmodus, rekenmachine, stopwatch en nog veel meer functies. Smartwatch voor kinderen is het perfecte kerst-, verjaardagscadeau voor kinderen, jongens en meisjes, studenten. ondersteuning van meerdere talen.
 • GPS-positionering: de kinderhorlogetelefoon met GPS heeft een ingebouwd GPS-positioneringsapparaat dat GPS, WIFI, LBS-positionering ondersteunt en de positionering is nauwkeuriger; ouders kunnen op de applicatie klikken die overeenkomt met het horloge van het kind om de locatie van het kind via de mobiele telefoon te controleren en de locatie-informatie van het kind op tijd te kennen. Ouders kunnen tijdens schooluren de klasmodus via de app instellen, het horloge op afstand uitschakelen en het
 • IP67 waterdicht: het display is een 1,44 inch HD-kleurenaanraakscherm, het high-definition scherm geeft duidelijk afbeeldingen weer, betere bescherming voor het gezichtsvermogen van kinderen en voorkomt bijziendheid, en het ontwerp van het aanraakscherm maakt Smartwatch for Children gemakkelijker voor kinderen om het horloge te bedienen. IP67 waterdicht, kinderen kunnen het met vertrouwen gebruiken als het regent of hun handen wassen, maar niet om te zwemmen.
 • Selfiecamera: duidelijke camera maakt het maken van foto's leuker voor kinderen. Verander schattige speelmomenten in foto's die nooit vervagen. Deze Kids Cell Phone Watch kan kinderen helpen hun gelukkige jeugd vast te leggen. Ondersteuning van 4G-netwerk en WIFI-internettoegang.

Bij het zoeken naar een gps-tracker voor kinderen is het belangrijk om rekening te houden met de functies die de tracker biedt. Sommige van deze functies omvatten ouderlijk toezicht, het volgen van activiteiten en slaapbewaking. Houd ook rekening met de prijs en garantie van het product.

Een GPS-tracker voor kinderen kopen is geen gemakkelijke taak. Dit artikel geeft u enkele inzichten over hoe u de beste GPS-tracker voor uw kind kunt kopen.

We hebben enkele van de belangrijkste kenmerken geïdentificeerd waarmee ouders rekening moeten houden voordat ze een GPS-tracker kopen, zodat ze een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

De beste gps-tracker voor kinderen moet duurzaam en gebruiksvriendelijk zijn, zodat uw kind er de hele dag mee kan spelen. Het moet ook betaalbaar zijn en een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden.

Wat zijn de voor- en nadelen van het kopen van een gps-tracker voor kinderen?

Voor ouders is het gemak van GPS-tracking onmiskenbaar. Er zijn veel voordelen aan het gebruik van GPS-trackers voor kinderen, maar er zijn ook enkele nadelen.

Voordelen:

– Ouders kunnen de verblijfplaats van hun kinderen volgen en ervoor zorgen dat ze te allen tijde veilig zijn

– Ouders kunnen een melding ontvangen als hun kind van de gebruikelijke route afwijkt of als het meer dan een bepaalde afstand van huis is

– Ouders kunnen geo-fences voor hun kinderen opzetten, zodat ze niet buiten bepaalde gebieden komen zonder toestemming

– Het geeft gemoedsrust wetende dat uw kind veilig en wel is

Nadelen:

– Sommige ouders vinden dat het hun kinderen te veel macht geeft. Ze kunnen het gevoel hebben dat ze controle hebben over het leven van de kinderen, ook al hebben ze geen controle over iets anders in hun leven

Hoe kies ik de beste gps-tracker voor mijn kind?

Het eerste dat u moet overwegen, is hoe lang de batterij meegaat. Een goede tracker gaat tot twee weken mee, terwijl een langere batterijduur ook een indicatie kan zijn van meer geavanceerde functies.

Er zijn veel verschillende soorten GPS-trackers en het kan moeilijk zijn om de juiste te kiezen voor uw behoeften. Om deze beslissing gemakkelijker te maken, hebben we een lijst gemaakt met enkele van de beste GPS-trackers op basis van verschillende factoren, zoals prijs, grootte en functies.

Is het mogelijk om een GPS-tracker met ouderlijk toezicht te kopen?

Ja, het is mogelijk om een GPS-tracker met ouderlijk toezicht te kopen. Er zijn veel verschillende modellen trackers die verschillende functies en kwaliteiten hebben die het beste kunnen aansluiten bij de behoeften van de ouders.