Beste GPS tracker hond zonder abonnement van 2022 (TOP10)

Dit is een gids voor het kiezen van de beste GPS-trackerhond zonder abonnement. Het zal u helpen om de perfecte GPS-trackerhond te vinden voor uw behoeften en budget.

Dit artikel geeft u enkele handige tips over hoe u een GPS-trackerhond kunt kopen zonder abonnementskosten of maandelijkse kosten. Het zal u ook helpen de perfecte match voor uw behoeften te vinden.

Het eerste dat u moet doen, is onderzoek doen naar de markt en zien wat er beschikbaar is op het gebied van GPS-trackers voor honden en ook wat hun functies zijn. U kunt beginnen door te kijken naar Amazon, Ebay of een andere online marktplaats waar mensen de opsporingshalsbanden van hun honden online verkopen. Je kunt ook vrienden die honden hebben, vragen of ze goede deals of kortingen op deze halsbanden kennen.

De 10 beste GPS tracker hond zonder abonnement beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
TKMARS GPS-tracker, halsband voor honden, voor jachthonden, koe schapen, 3000 mAh, IP66 waterdicht, boerderij-tracker, grote dierenhalsband met gratis app zonder abonnement
 • ➤➤➤ Geen abonnement nodig: je hoeft alleen een 2G-netwerksimkaart in de GPS-tracker te installeren en de juiste APN-informatie in te stellen. Dan kun je in de gratis telefoon-app of pc-platform inloggen om je honden, honden, schapen, koeien enz. te volgen.
 • ➤➤➤ [Live Tracking & History Route] Volg de avonturen van je hond in realtime. Indien nodig kun je zelfs de tracker bellen om de huidige locatie van je geliefde huisdieren te leren en te zien waar ze zich bevinden.
 • ➤➤➤ [Lange stand-bybatterij] Met de ingebouwde 3000 mAh-batterij houdt de tracker tot 50 dagen in stand-bymodus. Daardoor wordt de ergernis bij het opladen tot een minimum beperkt en beschermt je detectieapparaat betrouwbaar waar je van houdt. De laadstatus van de accu kan op elk moment in de app worden weergegeven.
 • ➤➤➤ [Waterdicht voor elk avontuur] Het detectieapparaat voor honden is zeer robuust en IP66 waterdicht, ideaal voor dieren op de boerderij.
 • ➤➤➤ [Wereldwijde locatie] gebruik de GPS-tracker voor honden in meer dan 150 landen wereldwijd. Beheer alle functies via onze gratis GPS-app voor iOS en Android of in elke internetbrowser.
Bestseller Nr. 2
GPS-tracker voor honden - Weenect | Realtime GPS-tracking | Zonder afstandsbeperking | Het kleinste model op het markt
 • ♾️ZONDER AFSTANDSLIMIET - de gps tracker werkt zonder afstandslimiet. U volgt uw hond vanaf uw telefoon (iPhone en Android) waar hij ook is (Europese dekking, exclusief Zwitserland). Een goede netwerkverbinding (GPRS/2G) is vereist om de tracker optimaal te kunnen gebruiken.
 • 📍REAL TIME VOLGEN MET GPS - De gps tracker geeft voortdurend zijn positie door: tot 1 positie elke 10 seconden. De lokalisatie is onbeperkt
 • ⚠️WAARSCHUWING BIJ WEGLOPEN - Stel veiligheid zones in om automatisch te worden gewaarschuwd als uw hond deze zones betreedt of verlaat. De waarschuwing wordt op uw telefoon weergegeven en u kunt snel reageren. Dit is ideaal om te voorkomen dat hij zich te dicht bij de weg waagt.
 • 🎓TRAINING – 🔊Laat de tracker van uw hond bij elke maaltijd bellen. Hij zal de twee gebeurtenissen met elkaar associëren. Daarna is een bel voldoende om hem naar huis te doen terugkeren. Het zal vervolgens heel gemakkelijk zijn om hem aan het avondeten te herinneren.
 • 💻LOCATIEGESCHIEDENIS - Beleef de route van uw wandelingen opnieuw met onze locatiegeschiedenis. U beschikt ook over een opvolging van de activiteiten: gemiddelde snelheid, afgelegde kilometers, tijd doorgebracht met spelen of slapen. Een beter begrip van zijn behoeften.
UitverkoopBestseller Nr. 3
Tractive GPS DOG 4. Hondentracker. Weet altijd waar je hond is. Houd je maatje fit met Activiteitenmonitoring. Onbeperkt bereik. (Sneeuw)
 • ABONNEMENT VEREIST - vanaf slechts €4 /maand*. Geen mobiele of andere extra kosten. Dankzij de ingebouwde simkaart hoef je alleen maar een abonnement te kiezen voor je tracker (maandelijks, 1, 2 of 5 jaar) en de gratis Tractive GPS-app te downloaden om te profiteren van bereik over de hele wereld. *Prijs gebaseerd op een 2-jarig abonnement met eenmalige betaling.
 • LIVE MODUS & ONBEPERKT BEREIK - Volg elke stap met locatie-updates om de 2-3 seconden. Houd altijd een oogje in het zeil.
 • VIRTUELE OMHEINING - Stel veilige zones in, zoals je tuin of je buurt. Ontvang een melding zodra je hond zo'n zone verlaat en wanneer hij of zij veilig en wel terugkomt.
 • ACTIVITEITENMONITORING - Houd je hond fit. Krijg inzicht in de rust- en actieve periodes van je maatje. Stel doelen, houd vooruitgang bij en vergelijk met andere honden.
 • LOCATIEGESCHIEDENIS EN DELEN - Krijg inzicht in de activiteiten van je hond. Blik terug op wandelingen. Volg je hond samen met vrienden, familie en andere mensen die je vertrouwt, bijvoorbeeld een hondenoppas.
Bestseller Nr. 4
Kippy - Kippy EVO - De nieuwe GPS-tracker Halsband en Activiteitentracker voor Honden en Katten, 38 gr, Waterdicht, 10 dagen Batterij, Bosgroen
 • GPS TRACKING VAN UW HUISDIER - Met deze GPS halsband kunt u uw huisdier in heel Europa in real time lokaliseren, dankzij de geïntegreerde systemen (GPS, Glonas, LBS, WiFi en Bluetooth)
 • VEILIGE ZONE - Dankzij de GPS-detector kunt u zien waar uw huisdier het vaakst komt en een virtuele omheining en een veilige zone traceren, waarbij u een waarschuwing krijgt als het te ver gaat
 • ACTIVITEITSMETING - Je kan stappen, wandel minuten, rennen, speeltijd, slaap & verbruikte calorieën van uw huisdier meten en gegevens vergelijken met officiële parameters van de diergeneeskundige uni
 • HOGE KWALITEIT - Ontworpen en gemaakt in Italië, Kippy EVO GPS halsband is ook uitgerust met een batterij met lange levensduur (tot 7 dagen met een goed signaal en een positie elke 2u) en LED zaklamp
 • KIPPY EVO SERVICE PAKKET - Om de geïntegreerde SIM te activeren, koopt u een service pakket op de app vanaf € 3,33 per maand. Inclusief datakosten en werkt in Europa behalve Zwitserland
Bestseller Nr. 5
Fnd.U Guard GPS-tracker voor hond, kat, lokalisatie, peilzender met app
 • BOEK EEN ABONNEMENT: Er is een abonnement nodig dat alle kosten dekt. U kunt maand-, jaar- of tweejaarlijkse contracten afsluiten.In elk van onze trackers is al een simkaart geïntegreerd.
 • HUIDIGE POSITIE: Je kunt onze app of de desktop-applicatie gebruiken zodat je altijd weet waar je lieveling is. Eerdere excursies van uw trouwe viervoeter blijven tot 365 dagen beschikbaar.
 • GEOFENCE / VIRTUAL FENCE: U kunt één of meerdere geofence(s) aanmaken en deze monitoren met de app. Laat je bijvoorbeeld per sms verwittigen wanneer je lieveling de geofence verlaat.
 • AFMETINGEN: De GPS Tracker GUARD is zeer klein met afmetingen van 52 x 38 x 16 mm en zeer licht met een gewicht van slechts 36 gram. De halsband (niet meegeleverd) hoeft niet van de tracker te worden verwijderd om op te laden. De halsband mag maximaal 2,5 cm breed zijn.
 • VRIENDEN / GERELATEERD: Ook je vrienden of familieleden kunnen de functies van de app gebruiken als je ze toegang verleent en voor je trouwe viervoeter zorgt.
Bestseller Nr. 6
GPS-halsband 2G-tracker, lokaliseer/tracker, zonder abonnement voor katten, hond/waardevolle spullen, volg de positie in real-time en ontvang een waarschuwing in het geval van de veiligheidszone.
 • Lokaliseer en bewaak je huisdieren nog nooit was eenvoudiger dan met dit mini-detectieapparaat, dat geschikt is voor honden, katten en andere dieren en zelfs in de schooltas van je kinderen of in de auto zoekt. De tracker vergemakkelijkt het vinden en geeft de richting aan waar je moet zoeken. Als je vragen hebt over gps, kun je altijd contact met ons opnemen. E-mailadres: [email protected]
 • Geolokaliseer je dier in real-time en altijd op je mobiele telefoon via de downloadbare app "Setracker2", zonder afstandsbeperking. Je hebt ook de mogelijkheid om virtuele hekken te maken. Houd er rekening mee dat je chip optioneel moet worden geactiveerd (GPS). Ga dichter bij je telefoonoperator (zorg ervoor dat hij met een telefoon werkt). 1
 • Mini-formaat: licht, 100% waterdicht en zeer eenvoudig met behulp van de meegeleverde halsband op je dier: L: 49 mm, H: 33 mm, dikte: 15 mm/22 g voor optimale vrijheid van je huisdier en flexibiliteit, die zich perfect aan alle bewegingen aanpast. Halsketting als je vragen hebt over gps, kun je altijd contact met ons opnemen. E-mailadres: [email protected]
 • Elektronische omheining (Geo-omheining): je kunt een veilige plek voor je huisdier instellen. Je kunt je huisdier beschermen met een virtuele omheining, die je een alarm geeft bij het lekken. Zo kun je je dag rustig doorbrengen en weten dat je gewaarschuwd wordt wanneer je huisdier het opgegeven gebied verlaat. Als je vragen hebt over gps, kun je altijd contact met ons opnemen. E-mailadres: [email protected]
 • ★★★ Historisch geheugen: geeft 90 dagen van de route aan. Je kunt kiezen of je LBS-locatiegegevens of GPS-locatiegegevens wilt weergeven. Zo ken je de gewoonten van je huisdier en zijn ritten. Als je vragen hebt over gps, kun je altijd contact met ons opnemen. E-mailadres: [email protected]
Bestseller Nr. 7
W-Pet GPS-tracker voor honden en huisdieren, positionering, GPS-tracking, verstelbaar, voor honden van alle maten
 • ✔ GPS-tracker voor honden – lichte en waterdichte GPS-tracker voor huisdieren, de robuuste hondenzoeker kan gemakkelijk aan elke halsband of tuig worden bevestigd.
 • ✔ Levenslange tracking en oriëntatie: vind de real-time positie van je huisdier als het meer telt en bekijk de geschiedenis van de plaatsen die je hond hebben bezocht.
 • ✔ Geo-fece: stel een veilige plek en ontvang onmiddellijk een melding wanneer je dier het gebied verlaat.
 • ✔ Stembewaking: na de instelling van de witte lijst zal het interne van de witte lijst een oproep naar het apparaat sturen. Het apparaat wordt automatisch beantwoord, je kunt de stem om de tracker horen.
 • ✔ Oplaadbare batterij: de GPS-tracker wordt in slechts uren opgeladen met een batterijduur van 2-5 dagen.
Bestseller Nr. 8
GPS-halsband 4G tracker, lokaliseer/tracker, zonder abonnement voor katten/hond/waardevolle spullen, volg de positie in real-time en ontvang een alarm in geval van de veiligheidszone
 • Lokaliseer en bewaak je huisdieren nog nooit was eenvoudiger dan met dit mini-detectieapparaat, dat geschikt is voor honden, katten en andere dieren en zelfs in de schooltas van je kinderen of in de auto zoekt. De tracker vergemakkelijkt het vinden en geeft de richting aan waar je moet zoeken. Als je vragen hebt over gps, kun je altijd contact met ons opnemen. E-mailadres: [email protected]
 • Geolokaliseer je dier in real-time en altijd op je mobiele telefoon via de downloadbare app "Anytracking", zonder afstandsbeperking. Je hebt ook de mogelijkheid om virtuele hekken te maken.
 • Houd er rekening mee dat je chip optioneel moet worden geactiveerd (GPS). Ga dichter bij je telefoonoperator (zorg ervoor dat hij met een telefoon werkt). 1
 • Mini-formaat met kleurrijke led: licht, 100% waterdicht en zeer eenvoudig met behulp van de meegeleverde halsband op je dier: L: 50 mm, h: 40 mm, dikte: 15 mm/22 g voor optimale vrijheid van je dier en flexibiliteit, die zich perfect aan alle bewegingen aanpast. Het volume van de halsketting. Als je vragen hebt over gps, kun je altijd contact met ons opnemen. E-mailadres: [email protected]
 • Elektronische omheining (Geo-omheining): je kunt een veilige plek voor je huisdier instellen. Je kunt je huisdier beschermen met een virtuele omheining, die je een alarm geeft bij het lekken. Zo kun je je dag rustig doorbrengen en weten dat je gewaarschuwd wordt wanneer je huisdier het opgegeven gebied verlaat. Als je vragen hebt over gps, kun je altijd contact met ons opnemen. E-mailadres: [email protected]
Bestseller Nr. 9
W-Pet GPS-tracker voor honden en huisdieren, positionering, GPS-tracking, verstelbaar, voor honden van alle maten
 • ✔ GPS-tracker voor honden – lichte en waterdichte GPS-tracker voor huisdieren – de robuuste hondenzoeker kan gemakkelijk aan elke halsband of tuig worden bevestigd.
 • ✔ Levenslange tracking en oriëntatie: vind de real-time positie van je huisdier als het meer telt en bekijk de geschiedenis van de plaatsen die je hond hebben bezocht.
 • ✔ Geen gps-tarief. - Gratis locatieplatform en mobiele app. In het algemeen bedraagt het gegevensverbruik van de simkaart (niet meegeleverd) 30 miljoen per maand. Gratis verzending, snelle en efficiënte levering!
 • ✔ Geen betere snelheid – stel een geo-omheining voor de eenheid in om zijn bewegingen binnen één afstand te beperken, het apparaat stuurt een bericht naar het goedgekeurde nummer wanneer het gebied wordt gewonden.
 • ✔ Oplaadbare batterij: de GPS-tracker wordt in slechts uren opgeladen met een batterijduur van 1-3 dagen.
UitverkoopBestseller Nr. 10
LucyBalu Kattenhalsband Nemo voor de AirTag*, veilig, licht, comfortabel, halsband voor katten met veiligheidssluiting, compatibel met de Apple AirTag, siliconen band, zwart
 • Ideaal voor de AirTag: De halsband is speciaal ontworpen voor de Apple AirTag. De AirTag is niet inbegrepen.
 • Superlicht en soepel: Puur minimalisme. Discreet design met zachte siliconen band zorgt voor maximaal draagcomfort voor de kat.
 • Veiligheid van je kat voorop: De veiligheidssluiting opent bij een trekkracht van meer dan 2,5 kg en vermindert daarmee het risico op verwurging.
 • In grootte verstelbaar: Geschikt voor een halsomtrek tussen 20 en 31 cm. Aanbevolen voor volwassen katten met ten minste 3 kg lichaamsgewicht.
 • Topkwaliteit: Hypoallergeen, waterdicht en robuust. De halsband bestaat uit 100% siliconen en de veiligheidsbehuizing voor de AirTag is gemaakt van voedselveilig TPE.

Er zijn veel verschillende soorten GPS-trackers die voor uw hond kunnen worden gebruikt. Om de beste keuze te maken, moet u rekening houden met het soort activiteit dat uw hond doet en de grootte van het apparaat.

De beste manier om een GPS-tracker voor uw hond te kiezen, is door na te gaan wat voor soort activiteit uw hond doet en hoeveel tijd hij eraan besteedt per dag. Als u een groot ras of een actief huisdier heeft, moet u een apparaat kopen met een groter bereik dan wanneer u een klein ras of een inactief huisdier heeft.

Als u niet zeker weet welke tracker geschikt is voor uw specifieke behoeften, raden we u aan uw dierenarts of het plaatselijke dierenasielpersoneel te vragen welke apparaten ze gebruiken en waarom.

Wat zijn de voordelen van het volgen van een hond met een GPS-tracker?

Een hond volgen met een GPS-tracker is een effectieve manier om uw huisdier in de gaten te houden. Zo weet je waar je hond is en wat hij doet.

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van een GPS-tracker voor honden, zoals:

 • Het helpt je om je verloren huisdier snel terug te vinden
 • Hiermee kunt u weten wanneer uw huisdier in het wild is geweest zonder enig contact met u
 • U kunt zien waar uw huisdier is geweest en wat ze hebben gedaan
 • Hiermee kunt u ook hun gezondheid en gedrag volgen

Wat zijn de kenmerken die een GPS-trackerhond aantrekkelijk maken?

Er zijn veel redenen waarom mensen ervoor kiezen om GPS-trackerhonden te gebruiken. Deze redenen verschillen van persoon tot persoon en zijn afhankelijk van de situatie waarin ze zich bevinden.

Een van de belangrijkste redenen is dat deze honden zijn getraind om betrouwbaar te zijn en te vertrouwen. Ze hebben ook een sterk gevoel van loyaliteit, waardoor ze zeer loyale metgezellen zijn.

GPS-trackerhonden kunnen mensen ook helpen met hun angst, depressie en andere psychische problemen, omdat ze het baasje gezelschap bieden in moeilijke tijden.

Wat zijn enkele van de beste GPS-trackers op de markt?

Er zijn veel verschillende soorten GPS-trackers op de markt, dus het kan moeilijk zijn om te kiezen welke het beste voor u is. Dit artikel gaat in op enkele van de beste GPS-trackers die vandaag beschikbaar zijn.

Laten we eerst eens kijken naar enkele van de meest populaire GPS-trackers op de markt. De Garmin Fenix 5-serie is een geweldige keuze voor diegenen die willen hardlopen, wandelen of fietsen met hun tracker. Het heeft een groot scherm en een uitstekende batterijduur. De Garmin Vivoactive 3 is een uitstekende keuze voor iedereen die een betaalbare optie wil die nog steeds geweldige functies biedt, zoals hartslagmeting en VO2 max-schattingen.

De Mio Cyclo 505 is een geweldige optie voor diegenen die een ritje willen maken of rennen met hun tracker zonder zich zorgen te maken over het apparaat is te omvangrijk of te zwaar. Dit model is een van de lichtste beschikbare alternatieven, met een kloksnelheid van iets meer dan 2 ons. Sommige gebruikers hebben gezegd dat de Mio Cyclo 505 niet zo nauwkeurig was als ze zouden willen en soms niet goed synchroniseerde met hun lichaam.

Hoe lang gaat de batterij mee van een gemiddelde GPS-trackerhond?

De batterijduur van een GPS-trackerhond is afhankelijk van het type hond en het aantal uren dat hij wordt gebruikt.

De batterij van een typische GPS-trackerhond gaat ongeveer 8 uur mee. Sommige honden kunnen het echter ongeveer 12 uur of langer volhouden.

De gemiddelde grootte van de batterij van een GPS-trackerhond is 3,2V Li-ion, maar sommige honden hebben batterijen van 4V of meer.

Wat zijn de kosten van het bezitten van een GPS-trackerhond?

GPS-trackerhonden zijn een populaire vorm van hondentraining. Ze zijn getraind om een specifieke persoon of dier te volgen en het spoor te volgen. GPS-trackerhonden zijn er in alle soorten en maten en kunnen worden gekocht voor een prijs variërend van 500 tot 1.000 euro.

De kosten van het bezitten van een GPS-trackerhond worden bepaald door het type hond dat u koopt. De duurste rassen hebben doorgaans een langer volgbereik en meer gespecialiseerde vaardigheden.

De kosten hangen ook af van hoe lang u van plan bent uw huisdier te houden en hoeveel uur per dag het voor u volgt.