Beste GPS tracker hond zonder abonnement van 2023 (TOP10)

Dit is een gids voor het kiezen van de beste GPS-trackerhond zonder abonnement. Het zal u helpen om de perfecte GPS-trackerhond te vinden voor uw behoeften en budget.

Dit artikel geeft u enkele handige tips over hoe u een GPS-trackerhond kunt kopen zonder abonnementskosten of maandelijkse kosten. Het zal u ook helpen de perfecte match voor uw behoeften te vinden.

Het eerste dat u moet doen, is onderzoek doen naar de markt en zien wat er beschikbaar is op het gebied van GPS-trackers voor honden en ook wat hun functies zijn. U kunt beginnen door te kijken naar Amazon, Ebay of een andere online marktplaats waar mensen de opsporingshalsbanden van hun honden online verkopen. Je kunt ook vrienden die honden hebben, vragen of ze goede deals of kortingen op deze halsbanden kennen.

De 10 beste GPS tracker hond zonder abonnement beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Tracki Pet 4G Dog Tracker - Waterdichte GPS-tracker voor honden - 4-6 dagen batterijduur - compact en lichtgewicht hoge internationale dekking telefoonapp - Geo Fencing & Escape Alert - Abonnement

 • Pakket omvat: GPS Tracker 30g in gewicht en 42mm in diameter; USB-oplaadkabel; 3 kraag adapters; Sleutelring accessoire; Wordt geleverd met 30 dagen geld terug garantie
 • Abonnement vereist: Een abonnement is nodig om de kosten te dekken die verband houden met de geïntegreerde simkaart van de tracker; Prijzen beginnen bij 9,95 euro per maand, met opties voor maandelijkse, 6 maanden, 1 jaar en 2 of 5-jarige prepaid-abonnementen. Ervaar de service zonder risico dankzij een 30 dagen geld-terug-garantie
 • Hoge dekking en nauwkeurigheid: TrackiPet's betrouwbare dekking is voorzien van Geo-Fence-zones, snelheids- en bewegingswaarschuwingen, 5-jarige locatiegeschiedenis; TrackiPet for Dogs heeft volledige internationale roamingdekking met behulp van GSM, WiFi en mobiele netwerken om elkaar te ondersteunen
 • Levensduur van de batterij: voldoende batterijduur zorgt ervoor dat de tracker operationeel blijft wanneer u hem het meest nodig hebt; TrackiPet for Dogs heeft een gemiddelde batterijduur van 4-6 dagen; De levensduur van de batterij kan variëren afhankelijk van de instellingen en het gebruik
 • Duurzaamheid en waterbestendigheid: TrackiPet for Dogs is een duurzaam, waterbestendig apparaat dat ervoor zorgt dat de tracker bestand is tegen verschillende omstandigheden en omgevingen;
UitverkoopBestseller Nr. 2

Tractive GPS-hondentracker | Marktleider | Wereldwijde real-time locatietracking | Ontsnappingsalarmen | Monitor activiteit en ontvang Gezondheidswaarschuwingen

 • REAL-TIME GPS-TRACKING: Bekijk de locatie van je hond en volg je maatje overal zonder afstandslimiet
 • MARKTLEIDER: Miljoenen tevreden klanten en winnaar van talrijke internationale prijzen; score van 4,7 op 5 op Trustpilot (op basis van bijna 20k beoordelingen)
 • WERKT IN HET BUITENLAND: Wereldwijd bereik (175+ landen) met onbeperkte data en bereik voor een zorgeloze vakantie met je huisdier
 • ONTSNAPPINGSALARMEN: Er wordt een melding naar je smartphone gestuurd als je hond de door jou afgebakende zone verlaat
 • WERKT MET ABONNEMENT: Het abonnement dekt alle kosten van de geïntegreerde simkaart en data, vanaf € 5 / maand (varieert afhankelijk van het abonnement); probeer het gratis met onze 30 dagen geld-terug-garantie
Bestseller Nr. 3

Kippy – GPS-Tracker Hond - GPS-Tracker Kat – Hondentracker en Kattentracker - Waterdichte Honden-GPS of Katten-GPS – Tracker voor Hond of Tracker voor Kat met Directe Meldingen en Ledlicht - Houtbruin

 • EEN VEILIG GEVOEL VOOR JOU EN JE HUISDIER - Elk jaar raken alleen al in Europa miljoenen huisdieren vermist, dus voorzorgsmaatregelen zijn nooit overbodig. De Kippy EVO GPS-tracker voor honden en katten garandeert een precieze locatie, altijd en overal. Het beste voor jouw gezin.
 • GEEN NARE VERRASSINGEN MEER - Kippy EVO is niet alleen een huisdier-tracker om een ontsnapping te voorkomen, maar ook een gezondheidstracker voor preventie. Je ontvangt persoonlijke suggesties op basis van meer dan 8 gemonitorde activiteiten. Via VITA-berichten weet je alles over het welzijn en de behoeften van je huisdier. Weg met je zorgen!
 • SERVICEPAKKET - De GPS-tracker voor katten en honden vereist geen activering met een telefoonnetwerk. Activeer de Kippy gewoon met onze app want de simkaart is al inbegrepen (en niet verwijderbaar). Kies uit 4 abonnementen vanaf €3,33 per maand! Een minimale termijn van 4 maanden is vereist.
 • BOUW EEN OPRECHTE BAND OP - Weet je zeker dat je je huisdier altijd begrijpt? Instantberichten maken de communicatie met je huisdier effectiever. Met virtuele omheiningen en een gps-tracker huisdier bepaal jij de grenzen die jou een veilig gevoel geven. Je huisdier begrijpt snel hoe ver hij mag gaan.
 • KIPPY - De gedachte om je trouwe viervoeter kwijt te raken kan je volledig in beslag nemen, dus waarom zou je die angst met je meedragen? Neem in plaats daarvan onze halsband-gps mee! De batterij gaat gemiddeld 7 dagen mee met 1 locatie om de 2 uur. De tracker is oplaadbaar: houd je huisdier altijd veilig bij je.
Bestseller Nr. 4

Tebinzi GPS tracker voor honden mini GPS tracker voor huisdieren IP65 waterdichte mini GPS hondentracker gratis app/platform geen ABO Zwart

 • ★ 【Voorkom voor huisdierverlies】 Speciaal huisdierverliesbeveiliging, GPS-hondentracker heeft een speciale gesp voor huisdierhalsbanden, die geschikt zijn voor de meeste halsbanden op de markt en eenvoudig te installeren is.
 • ★【App-afstandsbediening】Controleer de locatie van je huisdier door automatisch verbinding te maken met je app. Als het ver van je telefoon verwijderd is, kan het de locatieinformatie automatisch zoeken en herkennen en doorgeven aan je app. Haal op tijd de real-time locatie van je huisdier.
 • ★ 【Led-design】 Met de led-nachtknipperfunctie vergemakkelijkt de nachtzoemer het vinden van je huisdier en kan hij aan de halsband of aan de huisdierriem worden opgehangen. Licht en klein, zal je huisdier niet te veel belasten.
 • ★【Gemakkelijk te dragen】 Het GPS-detectieapparaat voor mini-honden is klein en gemakkelijk te dragen. Het tracking-apparaat is licht en draagbaar, neemt weinig ruimte in en is eenvoudig op te bergen.
 • ★【Echt cadeau】 De waterdichte GPS-hondentracker is het perfecte cadeau voor huisdierbezitters en kan als attent cadeau worden gegeven voor Kerstmis, Nieuwjaar, verjaardag en meer.
Bestseller Nr. 5

PAJ GPS PET Finder 4G - GPS Tracker voor Honden - LIVE Tracking - Veiligheid voor Honden - IP67 Waterdicht

 • 4G GPS TRACKER: Tracking apparaat in een complete set! Dankzij de reeds geïntegreerde M2M SIM-kaart hoeft u verder niets aan te schaffen voor ingebruikname - gewoon online registreren en klaar! De PAJ GPS Tracker ondersteunt ook het 4G netwerk. Daarmee bent u toekomstbestendig en voorzien van een hogere netwerkdekking!
 • KLEIN & LICHT: De PAJ GPS Tracker is net zo groot als een luciferdoosje en weegt slechts 32 gram. Het valt dus nauwelijks op in het dagelijks leven en uw hond heeft er geen last van! De batterij gaat ongeveer 4 dagen mee met een actieve volgtijd van 2-3 uur/dag. Dit betekent dat het uw viervoeter betrouwbaar en veilig kan beschermen!
 • 100% VEILIGHEID: Belangrijke alarmfuncties zorgen ervoor dat uw hond altijd veilig is. U ontvangt bijvoorbeeld een alarm zodra uw hond een vooraf bepaald gebied verlaat. U kunt uw hond ook trainen om naar u terug te komen wanneer de GPS-tracker een toon laat horen.
 • MULTIPLE TOEPASSINGEN: De PAJ GPS Finder voor Honden is ideaal voor grote en kleine honden dankzij de minimalistische afmetingen en het lichte gewicht. Robuust en sterk, maar toch klein en veelzijdig!
 • ONLINE LOCATIE - Uw voordelen omvatten nauwkeurige LIVE wereldwijde locatie en 365 dagen tracking. Alle alarmen en functies kunnen eenvoudig via de app worden ingesteld. Kies een van de All Inclusive-opties: €4,17 per maand (€99,99 per 2 jaar), €4,99 per maand (€59,88 per jaar) of €6,99 per maand (€6,99 per maand)! Meer voordelen vindt u hieronder in de beschrijving.
Bestseller Nr. 6

TKMARS GPS-halsband zonder abonnement voor honden met veiligheidshek, real-time tracking, GPS, katten- en hondentracker, waterdicht, activiteitentracker, geluidsalarm en licht, wit, TK911 Pro

 • 【Ontworpen voor huisdieren】 Het prachtige ontwerp is op maat gemaakt voor je huisdier, het zal het dier niet belasten en het ziet er schattig uit. Met een GPS voor honden kun je het om de nek van je huisdier binden zonder je zorgen te hoeven maken dat het verloren gaat. Het hoogwaardige materiaal maakt het robuust en duurzaam.
 • Veiligheidsbarrière: je kunt een veiligheidszone instellen voor je hond zo klein als 150 inch, zoals je tuin, en verboden gebieden, zoals de tuin van een buren. Je ontvangt een waarschuwing wanneer je hond door het hek gaat. Als het dier het gedefinieerde veilige activiteitsgebied (50 m - 5000 m) verlaat, stuurt de GPS-tracker voor honden een alarmbericht naar de app om effectief te voorkomen dat het dier verloren gaat.
 • 【GPS-halsband voor honden zonder abonnement】: installeer gewoon een simkaart in de GPS-tracker voor honden. SIM-kaart: bevat oproep- en sms-functies. Ongeveer 50 MB aan gegevens per maand. De abonnementskosten voor de simkaart bedragen niet meer dan 3 euro per maand.Bijvoorbeeld een abonnement van 2 euro voor een GRATIS SIM-kaart.
 • Vind je huisdier: schakel je tracker in of maak een geluid om je te helpen je huisdier of apparaat te vinden. In geval van een ongeval klikt u op de optie Zoek naar een huisdier in de APP-knop, zodat we uw huisdier zo snel mogelijk kunnen vinden.
 • Multifunctioneel: onze GPS-tracker ondersteunt real-time geografische tracking, historische locatiebeoordeling, SOS, apparaatzoeken, alarmstoring, gegevensstatistieken, enz. Open de app om de locatie van het dier in één oogopslag te zien, wat helpt om je huisdier te beschermen.
UitverkoopBestseller Nr. 7

Tractive GPS-hondentracker | Marktleider | Wereldwijde real-time locatietracking | Ontsnappingsalarmen | Monitor activiteit en ontvang Gezondheidswaarschuwingen

 • REAL-TIME GPS-TRACKING: Bekijk de locatie van je hond en volg je maatje overal zonder afstandslimiet
 • MARKTLEIDER: Miljoenen tevreden klanten en winnaar van talrijke internationale prijzen; score van 4,7 op 5 op Trustpilot (op basis van bijna 20k beoordelingen)
 • WERKT IN HET BUITENLAND: Wereldwijd bereik (175+ landen) met onbeperkte data en bereik voor een zorgeloze vakantie met je huisdier
 • ONTSNAPPINGSALARMEN: Er wordt een melding naar je smartphone gestuurd als je hond de door jou afgebakende zone verlaat
 • WERKT MET ABONNEMENT: Het abonnement dekt alle kosten van de geïntegreerde simkaart en data, vanaf € 5 / maand (varieert afhankelijk van het abonnement); probeer het gratis met onze 30 dagen geld-terug-garantie
UitverkoopBestseller Nr. 8

Tractive XL GPS-hondentracker | Tot 1 maand batterij | Marktleider | Wereldwijde real-time locatietracking | Ontsnappingsalarmen | Monitor activiteit en ontvang Gezondheidswaarschuwingen

 • REAL-TIME GPS-TRACKING: Bekijk de locatie van je hond en volg je maatje overal zonder afstandslimiet
 • BATTERIJLEVENSDUUR: Gaat tot 1 maand mee zonder opladen, de exacte tijd varieert afhankelijk van bereik, gebruik en activiteit
 • MARKTLEIDER: Miljoenen tevreden klanten en winnaar van talrijke internationale prijzen; score van 4,7 op 5 op Trustpilot (op basis van bijna 20k beoordelingen
 • WERKT IN HET BUITENLAND: Wereldwijd bereik (175+ landen) met onbeperkte data en bereik voor een zorgeloze vakantie met je huisdier
 • ONTSNAPPINGSALARMEN: Er wordt een melding naar je smartphone gestuurd als je hond de door jou afgebakende zone verlaat
Bestseller Nr. 9

Zeerkeer GPS-tracker voor honden zonder abonnement met akoestisch en verlicht alarm, statistieken, stappenteller en bidirectioneel gesprek, GPS-halsband voor honden, huisdieren, waterdicht IP67, anti-verlies, TK919Pro 4G

 • Meerdere methoden voor weergave en positionering: de 4G GPS-hondenhalsband beschikt over twee bedrijfsmodi, één is om de locatieinformatie rechtstreeks via de sms-functie van de simkaart te verkrijgen, en de andere is om de locatieinformatie van het apparaat via het GPRS-verkeer van de simkaart in het apparaat te krijgen en deze op het platform te downloaden. Geen abonnement nodig, koop gewoon een simkaart voor de GPS-tracker honden
 • Bidirectionele gespreksfunctie: met een zeer gevoelige microfoon, een bidirectioneel gesprek, selecteer je de simkaart in GPS-hond, GPS zal automatisch antwoorden, je kunt een gesprek voeren met GPS, de omgevingsgeluiden begrijpen en de prestaties in real-time van huisdieren begrijpen.
 • Zoek huisdieren door geluid en licht: als je hond in de hoek staat en wij het vinden, kun je kiezen of je de GPS-halsband inschakelt of een toon maakt op de app maakt om je te helpen GPS-tracker voor honden of huisdieren sneller te vinden.
 • GPS-tracker voor honden heeft een IP67-waterdichtheid: je hoeft je geen zorgen te maken dat je hond op een regenachtige dag opstijgt. De GPS-tracker zorgt voor een stabiele werking in ruwe omgevingen. Je hoeft je geen zorgen te maken over spatten, maar je kunt het niet onder water plaatsen.
 • Lange standby-tijd: GPS-detectieapparaat met geïntegreerde 3,7 V 3000 mAh lithium-ion batterij, kan tot 25 dagen in stand-bymodus blijven.
UitverkoopBestseller Nr. 10

Tractive Mini GPS-kattentracker | Marktleider | Real-time locatietracking | Locatiegeschiedenis | Monitor Activiteiten | Halsband inbegrepen

 • REAL-TIME GPS-TRACKING: Bekijk de locatie van je kat en volg je maatje overal zonder afstandslimiet
 • LOCATIEGESCHIEDENIS EN TERRITORIUM: Kom te weten waar je maatje was, ontdek hun territorium en favoriete plekjes
 • MARKTLEIDER: Miljoenen tevreden klanten en winnaar van talrijke internationale prijzen; score van 4,7 op 5 op Trustpilot (op basis van bijna 20k beoordelingen)
 • WERKT MET ABONNEMENT: Het abonnement dekt alle kosten van de geïntegreerde simkaart en data, vanaf € 5/maand (varieert afhankelijk van het abonnement); probeer het gratis met onze 30 dagen geld-terug-garantie
 • ACTIVITEIT EN SLAAPTRACKING: Monitor de activiteit en slaappatronen van je kat om potentiële gezondheisproblemen vroegtijdig op te sporen

Er zijn veel verschillende soorten GPS-trackers die voor uw hond kunnen worden gebruikt. Om de beste keuze te maken, moet u rekening houden met het soort activiteit dat uw hond doet en de grootte van het apparaat.

De beste manier om een GPS-tracker voor uw hond te kiezen, is door na te gaan wat voor soort activiteit uw hond doet en hoeveel tijd hij eraan besteedt per dag. Als u een groot ras of een actief huisdier heeft, moet u een apparaat kopen met een groter bereik dan wanneer u een klein ras of een inactief huisdier heeft.

Als u niet zeker weet welke tracker geschikt is voor uw specifieke behoeften, raden we u aan uw dierenarts of het plaatselijke dierenasielpersoneel te vragen welke apparaten ze gebruiken en waarom.

Wat zijn de voordelen van het volgen van een hond met een GPS-tracker?

Een hond volgen met een GPS-tracker is een effectieve manier om uw huisdier in de gaten te houden. Zo weet je waar je hond is en wat hij doet.

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van een GPS-tracker voor honden, zoals:

 • Het helpt je om je verloren huisdier snel terug te vinden
 • Hiermee kunt u weten wanneer uw huisdier in het wild is geweest zonder enig contact met u
 • U kunt zien waar uw huisdier is geweest en wat ze hebben gedaan
 • Hiermee kunt u ook hun gezondheid en gedrag volgen

Wat zijn de kenmerken die een GPS-trackerhond aantrekkelijk maken?

Er zijn veel redenen waarom mensen ervoor kiezen om GPS-trackerhonden te gebruiken. Deze redenen verschillen van persoon tot persoon en zijn afhankelijk van de situatie waarin ze zich bevinden.

Een van de belangrijkste redenen is dat deze honden zijn getraind om betrouwbaar te zijn en te vertrouwen. Ze hebben ook een sterk gevoel van loyaliteit, waardoor ze zeer loyale metgezellen zijn.

GPS-trackerhonden kunnen mensen ook helpen met hun angst, depressie en andere psychische problemen, omdat ze het baasje gezelschap bieden in moeilijke tijden.

Wat zijn enkele van de beste GPS-trackers op de markt?

Er zijn veel verschillende soorten GPS-trackers op de markt, dus het kan moeilijk zijn om te kiezen welke het beste voor u is. Dit artikel gaat in op enkele van de beste GPS-trackers die vandaag beschikbaar zijn.

Laten we eerst eens kijken naar enkele van de meest populaire GPS-trackers op de markt. De Garmin Fenix 5-serie is een geweldige keuze voor diegenen die willen hardlopen, wandelen of fietsen met hun tracker. Het heeft een groot scherm en een uitstekende batterijduur. De Garmin Vivoactive 3 is een uitstekende keuze voor iedereen die een betaalbare optie wil die nog steeds geweldige functies biedt, zoals hartslagmeting en VO2 max-schattingen.

De Mio Cyclo 505 is een geweldige optie voor diegenen die een ritje willen maken of rennen met hun tracker zonder zich zorgen te maken over het apparaat is te omvangrijk of te zwaar. Dit model is een van de lichtste beschikbare alternatieven, met een kloksnelheid van iets meer dan 2 ons. Sommige gebruikers hebben gezegd dat de Mio Cyclo 505 niet zo nauwkeurig was als ze zouden willen en soms niet goed synchroniseerde met hun lichaam.

Hoe lang gaat de batterij mee van een gemiddelde GPS-trackerhond?

De batterijduur van een GPS-trackerhond is afhankelijk van het type hond en het aantal uren dat hij wordt gebruikt.

De batterij van een typische GPS-trackerhond gaat ongeveer 8 uur mee. Sommige honden kunnen het echter ongeveer 12 uur of langer volhouden.

De gemiddelde grootte van de batterij van een GPS-trackerhond is 3,2V Li-ion, maar sommige honden hebben batterijen van 4V of meer.

Wat zijn de kosten van het bezitten van een GPS-trackerhond?

GPS-trackerhonden zijn een populaire vorm van hondentraining. Ze zijn getraind om een specifieke persoon of dier te volgen en het spoor te volgen. GPS-trackerhonden zijn er in alle soorten en maten en kunnen worden gekocht voor een prijs variërend van 500 tot 1.000 euro.

De kosten van het bezitten van een GPS-trackerhond worden bepaald door het type hond dat u koopt. De duurste rassen hebben doorgaans een langer volgbereik en meer gespecialiseerde vaardigheden.

De kosten hangen ook af van hoe lang u van plan bent uw huisdier te houden en hoeveel uur per dag het voor u volgt.