Beste gps tracker auto zonder abonnement van 2023 (TOP10)

De 10 beste gps tracker auto zonder abonnement beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

TKMARS GPS tracker, 5000mAh batterij, magnetisch, werkt via SMS/APP/webplatform zonder abonnement, geschikt voor auto's/vrachtwagens/vloot, TK905

 • 🧭[Magnetische GPS-tracker] plaats eenvoudig een lokale 2G-netwerk-simkaart in het apparaat en u bent klaar! Belangrijke opmerking: om deze gps-tracker te gebruiken, moet u een aparte simkaart aanschaffen en installeren, anders kan het apparaat zijn locatie niet volgen en kan het ook onze APP en webplatform niet gebruiken.
 • 🔋[Langdurige bescherming dankzij een sterke batterij] De batterij gaat mee met een actieve trackingtijd van ca. 1 uur/dag ongeveer 20-30 dagen (in standby-modus tot 60 dagen). Hierdoor wordt het vervelende opladen tot een minimum beperkt en beschermt uw trackingzender betrouwbaar waar u van houdt. Het batterijniveau kan op elk moment online worden bekeken.
 • 🚗[Verschillende gebruikstoepassingen] De TKMARS GPS-tracker heeft een 5PCS ingebouwde krachtige magneet aan de achterkant voor bevestiging, is extreem robuust en spatwaterdicht. Het is daarom bij uitstek geschikt als diefstalbeveiliging voor auto's, oldtimers, caravans, boten, graafmachines, containers en nog veel meer.
 • 🔔[Meerdere alarmen] De GPS-tracker kan u bij verschillende gelegenheden een alarm sturen. Zoals een trilalarm, alarm voor lage batterijspanning, GEO hek in&uit en snelheidsalarm. Hetzij via sms-berichten of APP/webplatform. Er zijn geen abonnementskosten verbonden aan het gebruik van onze APP (WINNES GPS) en webplatform, maar u moet wel de APN-informatie voor de simkaart instellen.
 • 🌍[Online tracking] Geniet van alle voordelen van online tracking, zoals nauwkeurige, wereldwijde, live locatie of 180 dagen historische route-informatie. Alle alarmen en functies kunnen heel eenvoudig worden ingesteld via de app of sms-opdrachten. Als u vragen heeft tijdens de instelprocedures, staan wij klaar om u te helpen (WhatsApp: +8618608410110).
Bestseller Nr. 2

SALIND GPS Tracker met magneet - Geschikt voor auto's, machines, boten en meer met een batterij die het 90 dagen uithoudt (in de Standby Modus)- Actuele postiebepaling - Antie-diefstal bescherming

 • EENVOUDIGE INSTALLATIE – Dit tracking apparaat bestaat uit een complete set! Tdankzij de ingebouwde SIM kaart, u hoeft deze niet ergens anders aan te schaffen – eenvoudig online registreren en de tracker is gereed voor gebruik.
 • LANGDURIGE BESCHERMING DOOR STERKE BATTERIJ - De 10,000 mAh batterij houdt het in opgeladen toestand wel een maand uit! Hierdoor wordt het vervelende opladen tot een minimum beperkt en uw tracker beschermd uw goederen betrouwbaar. De batterijlading kan elk moment online worden bekeken.
 • VEELZIJDIGE TOEPASSINGEN - De Salind GPS Tracker heeft een sterke ingebouwde magneet voor de montage, is zeer robuust en spatwaterdicht. Antie diefstal bescherming voor auto's, klasieke caravans, boten, graafmachines, containers en veel meer. Het apparaat is voor al deze toepassingen zeer geschikt.
 • MEERDERE ALARMEN - De GPS tracker kan meerdere alarmen voor verschillende zaken aan u toesturen. Bijvoorbeeld een schokalarm, alarm voor lage batterijspanning, een val-alarm en een snelheidsalarm.
 • ONLINE TRACKING - Geniet van alle voordelen van online tracking zoals precieze, wereldwijde, actuele localisering of 365 dagen route informatie. Alle alarmen en functies kunnen eenvoudig via de App ingesteld worden. Kies een van de 'all-inclusive' abonnementen: 4,17€ per maand (99,99€ elke 2 jaar), 4,99€ per maand (59,88€ per jaar) of 6,99€ per maand (6,99€ maandelijks). Meer voordelen vindt u in de beschrijving hieronder.
Bestseller Nr. 3

GPS-tracker voor auto, bagage, waardevolle spullen, zonder abonnement, zonder simkaart, GPS-geolocatie zonder afstandsbeperking, compatibel met iOS, 80-90 decibel, zwart

 • 【Tracker - detectieapparaat】 Afstandsbediening van voorwerpen, auto's, bagage, portemonnees enz. GPS-tracker voor senioren. Maakt geolocatie van je objecten mogelijk, zonder abonnement en zonder simkaart. Gewoon het etiket via de mobiele telefoon configureren en in een zak steken of ophangen. Eenvoudig te verbergen en te vervoeren. Geleverd met een gemakkelijk te vervangen CR2032-batterij met geschatte standby-tijd tot 3 maanden.
 • Compatibiliteit: de gratis FindMy app is compatibel met iOS, vanaf iPhone 6s. Het wordt aanbevolen om de nieuwste versie van iOS, iPadOS of MacOS te gebruiken. Houd er rekening mee dat de app voor het zoeken naar objecten op de Apple Watch de nieuwste versie van watchOS vereist.
 • 【Handleiding】Download de app en start "FindMy" op je Apple en activeer meldingen. [1] Houd de iTag-knop 5 seconden lang ingedrukt om hem in te schakelen. [2] Klik in de app op "Object", vervolgens op "Object toevoegen" en vervolgens op "Meer ondersteund object". [3] Zodra de iTag wordt gedetecteerd, druk je op "Verbinden". [4] Selecteer een naam en een emoji en vervolgens "Volgende" [5] Als FindMy je vraagt om het toevoegen van de iTag aan je "Apple ID" te bevestigen, druk je op "Volgende" en vervolgens op "Voltooien".
 • GPS-locatie: om de laatst bekende positie van de iTag te vinden [1] Open de app en selecteer het tabblad "Stem" [2] Tik op de iTag [3] De laatst bekende positie van de iTag wordt op de kaart weergegeven [4] Om naar deze laatst bekende positie te navigeren, tik je op "Richting" om Apple Maps te starten.
 • Locatie: om de iTag in de buurt te vinden [1] Open de app en selecteer het tabblad "Stem" [2] Klik op de iTag in de lijst [3] Druk op "Geluid afspelen", zodat de iTag een signaaltoon van 80-90 decibel hoort. [4] Wanneer het object wordt gevonden, druk je op "Stoppen". Informatie over het uitschakelen of resetten van de iTag vind je in de gebruikershandleiding.
Bestseller Nr. 4

Invoxia GPS-Tracker zonder simkaart met realtime anti diefstal waarschuwing en lange batterijduur - inclusief abonnement - volgen van auto, motorfiets, scooter, tas, kind, ouderen

 • DE #1 GPS TRACKER - DUIZENDEN GESTOLEN MOTORFIETSEN, SCOOTERS, AUTO'S EN KOSTBAARHEDEN TERUGGEVONDEN
 • LOKALISEER EN BESCHERM 24/7 - De Invoxia GPS Tracker beschermt uw voertuig en uw kostbaarheden tegen diefstal en stelt u in staat ze zonder afstandsbeperking te lokaliseren in het land van installatie
 • REAL-TIME ANTI-DIEFSTAL WAARSCHUWING - Onmiddellijk op de hoogte gebracht worden op uw smartphone in geval van poging tot diefstal, vandalisme of verdachte bewegingen op uw voertuig terwijl het stilstaat
 • READY TO TRACK - GPS-tracking om de 3, 5 of 10 minuten en reisgeschiedenis. Definieer waarschuwingszones (huis, werkplaats, garage...) en ontvang een melding wanneer u de zone binnengaat of verlaat
 • ABONNEMENT INBEGREPEN - Gedurende 3 jaar op het LoRa netwerk met lage snelheid. Geen extra kosten of SIM-kaart nodig. Vanaf €29,99/jaar voor het 4e jaar. De goedkoopste GPS tracker op de markt na 1 jaar
Bestseller Nr. 5

ONNTRACK 400 GPS-tracker | Ingebouwde tracker | Levenslang gratis tracking | Tracker voor auto | Peilzender | Werkt zonder abonnement

 • [GEEN EXTRA KOSTEN] Met deze geïntegreerde GPS-tracker zijn er geen extra kosten voor u. Dus geen kosten voor tegoeden, abonnementen of platformvergoedingen. Niets.
 • [DE BETROUWBARE TRACKER] Deze GPS-systemen hebben naast GPS ook een wifi- en lbs-locatiefunctie. Zo kan de positie ook via telefoonmasten worden bepaald als het GPS-signaal wegvalt.
 • [REALTIME] De Onntrack 400 kan op elk moment live gevolgd worden op ons platform. Daarnaast kan het direct een alarm afgeven als de tracker beweegt of als hij zich buiten een vooraf ingesteld gebied bevindt.
 • [GEMAKKELIJK TE INSTALLEREN] De trackers worden altijd gebruiksklaar geleverd. Geen gedoe met het plaatsen van de simkaart of configuratie via sms. Download de Onntrack-app, voer de unieke ID van de tracker in, en hij kan direct in de app worden gelokaliseerd.
 • [De zenders zijn uitgerust met extra functies zoals sabotagealarm, storingsbeveiliging, rittenregistratie, 2G + 4GLte-dekking en versleutelde gegevensoverdracht.
Bestseller Nr. 6

Salind GPS Model 01 met 4G-netwerk- GPS-tracker voor voertuigen, motorfietsen, vrachtwagens en meer- Alarmen en meldingen beschikbaar in de app- Abonnement op het gebruikersportaal vereist

 • 4G GPS Tracker - Met de Salind GPS 4G kunt u niet alleen real-time de huidige locatie van uw voertuig zien, maar kunt u ook de routes van de afgelopen 365 dagen bekijken in de app.
 • COMPLETE SET- De live GPS-zender heeft al een ingebouwde simkaart. Registreer u na de aankoop gewoon online en ga aan de slag. Optimaal voor het lokaliseren van voertuigen met weinig moeite.
 • PERMANENTE STROOMVOORZIENING DANKZIJ DIRECTE AANSLUITING- Dit antidiefstalapparaat wordt rechtstreeks op de 9-75V auto-accu aangesloten en hoeft dus nooit te worden opgeladen. Dankzij de aansluitkabel kan de GPS Finder afzonderlijk in elk voertuig worden geïnstalleerd: motorfiets, auto, quad, vrachtwagen, enz.
 • KLEIN & DISCREET- Met de afmetingen van een autosleutel is dit volgapparaat extreem klein en kan daarom zeer discreet worden geïnstalleerd, zodat het niet kan worden gevonden en verwijderd. De ideale diefstalbeveiliging!
 • ONLINE LOCATIE - Uw voordelen zijn de precieze, wereldwijde LIVE locatie en 365 dagen track tracking. Alle alarmen en functies zijn eenvoudig in te stellen via de app. Kies een van de All Inclusive abonnementen: € 4,17 per maand (€ 99,99 elke 2 jaar), € 4,99 per maand (€ 59,88 per jaar) of € 6,99 per maand (€ 6,99 per maand)! Verdere voordelen vindt u hieronder in de omschrijving.
UitverkoopBestseller Nr. 7

SALIND 4G OBD GPS Tracker auto, voertuigen en vrachtwagens OBD2-connector - autovolgapparaat met locatie - antidiefstalbeveiliging voor voertuigen - online wereldwijd real-time tracking met app - zonder opladen

 • 4G GPS TRACKER - De GPS trackers van Salind GPS zijn van de nieuwste generatie en ondersteunen het 4G netwerk. Hierdoor zijn de 4G trackers toekomstbestendig & hebben ze een nog hogere netwerkdekking! Salind GPS speelt zo een voortrekkersrol in het beveiligen van onze klanten met de beste technologie
 • VOLLEDIG ZORGELOOS - Dit volgapparaat is een complete set! Dankzij de reeds geïntegreerde M2M-simkaart hoeft u niets anders aan te schaffen voor de inbedrijfstelling - gewoon online registreren en klaar! Trouwens: we voldoen 100% aan de bepalingen van de Bnetza en zijn daarom absoluut legaal.
 • NOOIT MEER LEEG BATTERIJ - De auto-gps-tracker is via de OBD-II-interface rechtstreeks op uw voertuig aangesloten. Zo heeft de GPS tracker een permanente stroomvoorziening en hoeft deze niet opgeladen te worden.
 • TALRIJKE TOEPASSINGSGEBIEDEN - De GPS-tracker voor auto's heeft extreem compacte afmetingen en stoort daarom op geen enkele manier. Met zijn OBD-II-interface is hij ideaal als volgapparaat voor uw auto, camper of vrachtwagen, maar ook voor bezorgdiensten en taxi's!
 • ONLINE LOCATIE - Uw voordelen zijn de precieze, wereldwijde LIVE-locatie en 365 dagen routetracering. Alle alarmen en functies zijn eenvoudig in te stellen via de app. Kies een van de All Inclusive tariefopties: € 4,17 per maand (€ 99,99 per 2 jaar), € 4,99 per maand (€ 59,88 per jaar) of € 6,99 per maand (€ 6,99 per maand)! Verdere voordelen vindt u hieronder in de omschrijving.
Bestseller Nr. 8

TKMARS GPS-tracker voor auto zonder ABO met gratis app, 20.000 mAh, geschikt voor auto's, bestelwagens, motorfietsen enz.

 • 🚗[Dubbele positionering 5 meter nauwkeurigheid]: de GPS-tracker is gebaseerd op bestaande GSM/GPRS-netwerken en GPS-satellieten, dit product kan elk extern doel via SMS/APP/web bewaken. De autoplotter beschikt over de modernste technologie op het gebied van GPS en GSM dubbele positionering, met een nauwkeurigheid van maximaal 5 meter.
 • Meerdere waarschuwingen: de auto-GPS-tracker stuurt waarschuwingen naar je telefoon of app in verschillende situaties. Dit zijn bijvoorbeeld waarschuwingen voor trillingen, lage batterij, beweging, hoge snelheid, vallen, enz. U kunt zelfs een veiligheidszone instellen en worden gewaarschuwd wanneer de plotter dat gebied verlaat (virtuele geofence).
 • 🚗[Lange standby-tijd]: met zijn ingebouwde 2000 mAh batterij heeft de GPS-tracker voor auto's een standby-tijd van 240 dagen en een looptijd van 15 tot 21 dagen. Het batterijniveau kan op elk moment in de app worden weergegeven, zodat u precies weet wanneer u uw apparaat moet opladen. Als het batterijniveau van de GPS onder een vooraf ingestelde waarde daalt, stuurt het trackingapparaat automatisch een melding naar uw telefoon of app.
 • Gratis app: onze auto-GPS wordt geleverd met een gratis app waarmee je GPS-posities, 6 maanden trackinggeschiedenis en bijbehorende waarschuwingen kunt bekijken. Als je meerdere apparaten hebt, kunnen we je helpen een account aan te maken, zodat je meerdere apparaten tegelijkertijd via de app kunt bedienen.
 • 🚗[Veel gebruikt + hoge kwaliteit]: geïntegreerd GPS-tracking-apparaat sterke magneten, zolang de sensor met ijzer op de plaats is bevestigd, is het niet nodig om te installeren, auto GPS-tracker heeft IP67 waterdichtheid, geen angst voor water. Geschikt voor motorfietsen, auto's, caravans, boten, fietsen, scooters.
Bestseller Nr. 9

findCar BX6-4G - GPS tracker voor auto's, vrachtwagens, motorfietsen en meer [4G]. Live-locatie. Lange batterijduur tot 90 dagen. incl. magneet. Alarmen: te hoge snelheid, antidiefstal en Geo-fence…

 • 🚗 LIVE MONITORING van auto's, bestelwagens, vrachtwagens, motorfietsen, aanhangwagens, containers, koffers, pakketten, alles!
 • 👍 MAXIMALE 4G+2G-NETWERKDEKKING. KLAAR VOOR GEBRUIK, vereist geen configuratie. Geïntegreerde 4G M2M-simkaart met verkeer inbegrepen
 • ✅ BETAALBAAR ABONNEMENT, u kunt kiezen tussen de verschillende abonnementen (maandelijks, driemaandelijks, jaarlijks...) vanaf € 2,99/maand
 • 🚗 CONTROLE VAN ROUTES - Met de app (Android & iOS) en internet kunt u de geschiedenis van routes gedurende 1 jaar raadplegen
 • 🔋 LANGDURIGE 6000 mAh BATTERIJ - U hoeft zich geen zorgen te maken over het continu opladen. Stand-by duur 3 maanden, Normaal gebruik tot een maand.
Bestseller Nr. 10

PAJ GPS ALLROUND Finder Versie 2023 GPS tracker - Persoonlijke GPS tracker voor actuele positiebepaling - diefstalbeveiliging: Localiseer auto's, motorfietsen, bagage, mensen en meer - Duits merk

 • GEMAKKELIJK EN HANDIG - De ALLROUND FINDER Versie 2020 heeft een reeds geinstalleerde SIM kaart die het steeds mogelijk maakt verbinding te maken met de best beschikbare netwerken. De tracker is zeer eenvoudig te activeren – Binnen enkele minuten kunt u beginnen met tracken!
 • ONTWERP EN GEBRUIKSVRIENDELIJKHEID De ALLROUND FINDER Versie 2020 heeft een optimaal ontwerp en kleinere afmetingen en is daardoor zeer comfortabel in gebruik. Antit diefstal beveiliging voor auto's, motorfietsen, bagage, boten of zelfs geliefden zoals kinderen, ouders en nog veel meer!
 • ALARMEN EN MELDINGEN- Stel de verschillende alarmen in en u bent zoveel beveiligd als maar mogelijk is. Ons FINDER Portal geeft u de mogelijkheden om alarmen en meldingen in te stellen voor verschillende doelen zoals Lage batterijspanning, overschrijding van de ingestelde snelheid of het verlaten of weer binenkomen van de vooraf ingestelde begrenste radius (Geo-begrenzing). De meldingen en alarmen ontvangt u via E mail of op uw smartphone.
 • LANGDURIGE BATTERIJSPANNING- U hoeft zich geen zorgen te maken dat u constant de batterij moet opladen. De ALLROUND FINDER versie 2020 heeft een batterij die na opladen ongeveer 20 dagen genoeg stroom levert (en tot wel 60 dagen in de standby modus!)
 • ONLINE TRACKING - Geniet van alle voordelen van online tracking zoals precieze, wereldwijde, actuele localisering of 365 dagen route informatie. Alle alarmen en functies kunnen eenvoudig via de App ingesteld worden. Kies een van de 'all-inclusive' abonnementen: 4,17€ per maand (99,99€ elke 2 jaar), 4,99€ per maand (59,88€ per jaar) of 6,99€ per maand (6,99€ maandelijks). Meer voordelen vindt u in de beschrijving hieronder.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste gps tracker auto zonder abonnement te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze gps tracker auto zonder abonnement-koopgids samengesteld.

Het beste gps tracker auto zonder abonnement vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste gps tracker auto zonder abonnement voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede gps tracker auto zonder abonnement-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor gps tracker auto zonder abonnement te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van gps tracker auto zonder abonnement erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald gps tracker auto zonder abonnement zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over gps tracker auto zonder abonnement zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de gps tracker auto zonder abonnement kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste gps tracker auto zonder abonnement kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.