Beste GPS horloge kind van 2022 (TOP10)

De 10 beste GPS horloge kind beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Waterdichte smartwatch voor kinderen; met diverse functies; o.a. lokalisatie via GPS, touchscreen, camera, telefoon, chat, wekker, spelletjes, noodknop; voor jongens en meisjes
 • 🏊【Waterdichte smartwatch voor kinderen:】dit interactieve horloge voor kinderen is waterdicht (IP67-gecertificeerd); je kunt ermee zwemmen en baden, maar het is niet geschikt voor warm/heet water, zoals een warm bad of in de sauna; gebruik de knoppen niet onder water. Geschikt voor kinderen tussen 4 en 12 jaar. Waterdicht: je hoeft de smartwatch niet af te doen als het regent, als je duikt, zwemt, je handen wast e.d.
 • 🚩【Met lokalisatie via GPS en noodknop:】deze smartwatch voor kinderen heeft vele functies, zoals een noodknop en lokalisatie via GPS die speciaal bedoeld zijn voor de veiligheid van kinderen. Ouders kunnen de bediening en de instellingen zelf regelen via de app "Setracker 2".
 • 📱【Multifunctionele smartwatch voor kinderen】 horloge dat functioneert als een smartphone. telefoneren en chatten, een noodoproep versturen, foto‘s maken, zaklamp, spelletjes spelen etc. Ouders kunnen het horloge via de app instellen en eventueel hun kind lokaliseren; horlogebandje van siliconen, zacht voor de kinderhuid; eenvoudig te bedienen; ideaal als cadeau.
 • 💟【Functie: niet storen:】 via deze functie kunnen de ouders alle functies van de smartwatch uitschakelen, bijv. gedurende de lessen op school om concentratieverlies te vermijden; geschikt voor 3 verschillende periodes waarin alle oproepen, games, muziek en de camera worden geblokkeerd, behalve de noodknop.
 • 【Microsimkaart:】de benodigde microsimkaart wordt niet meegeleverd Je moet zelf een microsimkaart kopen om met het GSM-netwerk verbinding te maken. Deze smartwatch is momenteel alleen geschikt voor 2G.
Bestseller Nr. 2
Gps kindersmartwatch/telefoon, smartwatch voor kinderen met touchscreen, met oproepen, spraakberichten, SOS-zaklamp, digitale camera, wekker, cadeau voor kinderen, jongens, meisjes, studenten, roze
 • 【Smartwatch voor kinderen】: upgrade van de smartwatch voor kinderen met een internationaal water- en stofdichtheidsniveau. De 2 kleuren mint blauw en licht roze vallen op. Ingebouwde gps en lbs; zaklamp; ondersteunt een twee-weg oproep; stemchat; stappenteller; nachtlichtje; horloge; wiskundig spel; enz.
 • 【 Gps + lbs 】: onze smartwatch biedt drievoudige veiligheid door de gps en lbs 2-modus te integreren. Als je buiten of op een plaats met goede ontvangst bent, bedraagt de gps-detectiefout minder dan 60 meter. Je houdt contact, ongeacht of je kind zich binnen of buiten een gebouw bevindt.
 • 【Activiteitentracker】: dit kinderhorloge kan dienst doen als gezondheid-/fitnesstracker. Ouders kunnen de stappen, de afstand, de calorieën en het slaappatroon van hun kind via de app controleren. Zet gewoon de stappenteller in de app aan. Bovendien kun je in de app een alarm instellen om je kind te wekken of om het aan iets te herinneren dat het moet doen. Stel het aantal stappen in in de Health-app.
 • 【SOS-knop om met één klik te bellen】: Ouders kunnen 3 nummers voor SOS-oproepen instellen. Als je kind de knop 3 seconden lang ingedrukt houdt, worden de 3 SOS-telefoonnummers afwisselend in 2 rondes gebeld tot de oproep wordt aanvaard. Tegelijkertijd wordt de alarmmelding naar de app verzonden. Het is een grote hulp bij noodgevallen. Bovendien kun je tot 10 contacten in één app opslaan.
 • 【Klassenmodus】: als kinderen op school of in de klas zitten, hoeven de ouders zich geen zorgen te maken over het horloge, omdat dit de kinderen tijdens het leren niet stoort. Ouders kunnen 3 periodes in de "niet storen"-modus instellen. Deze functie verbiedt alle functies zoals oproep, spel, camera, zaklamp, behalve SOS-functies.
Bestseller Nr. 3
Smartwatch voor kinderen, GPS-tracker, waterdichte smartwatches, telefoon voor kinderen, meisjes, jongens, vakantie, verjaardagscadeau, kinderen, GPS-horloge, touchscreen met SOS-telefoongesprek, voice chat locator (zwart
 • Smart Watches GPS-tracker voor kinderen, gps-horloge voor meisjes, jongens, student, cadeau, smartwatch, GPS-tracker voor kinderen, smart armbanden met SOS-oproep, voice chat, locator, stappenteller
Bestseller Nr. 4
YENISEY Smartwatch voor kinderen, spelletjes, muziekspeler, telefoon, camera, touchscreen met hoge resolutie, polshorloge, SOS-horloge, speelgoed, verjaardagscadeau, voor 4-12 jaar oud - roze (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands)
 • Smartwatch voor kinderen: Ontworpen voor kinderen van 3 tot 14 jaar oud, het bandje is gemaakt van milieuvriendelijk silicone, zacht en comfortabel, laat geen sporen achter. Geschikt voor kinderen. De kindersmartwatch vereist geen mobiele app. De telefoonkaart is aangesloten en het 1,54" touchscreen met hoge resolutie (240 x 240 px) maakt het gezichtsveld van het kind breed en helder. Cool design, camera, 7 puzzelspellen, mp3-muziekspeler (gratis SD-kaart van 1 GB), wekker, recorder
 • Smartwatch met twee-wegcommunicatie: De kindersmartwatch hoeft niet aan de mobiele telefoonapp te worden gekoppeld. Nadat de simkaart correct is geplaatst, kan de oproep worden beantwoord. Dit is een uitstekende keuze voor kinderen. De simkaart hoeft de gegevensservice niet te openen
 • Uitstekende speelmaten voor kinderen: 7 soorten puzzelspelletjes ingebouwd in de smartwatch. Kinderen kunnen spelen om nadenken, logisch denken of hand-oogcoördinatie te oefenen. Dit is een geweldig cadeau voor de speelgenoten van je kind en een geweldig verjaardagscadeau
 • Muziekspeelfunctie: Gratis Micro SD-kaart van 1 GB (maximale ondersteuning 32 GB geheugen), je kunt zelf opnemen, geluid opnemen en opslaan in je horloge. Je kunt muziek van je computer downloaden via een SD-kaartlezer. Bezorg het kind vreugde door de audiospeler te selecteren om de muziek op de geheugenkaart af te spelen. (Let op: Het horloge ondersteunt alleen *.mp3-bestanden, kopieer ze naar de SD-kaart - map "My Music" voordat je afspeelt.) De SD-kaart bevindt zich al in binnenin het horloge
 • 1,54 inch kleurentouchscreen met hoge resolutie, fris en natuurlijk, bescherm de ogen en gezondheid van je baby, laat de baby de kleurrijke wereld raken. Camerafunctie: kinderen kunnen foto's maken en goede momenten opnemen. Bij gebruik van horloges in het Verenigd Koninkrijk is het raadzaam om de volgende kaarten te kopen: giffgaff, O2 (Pay&Go), O2 (betalingsmaand), Tesco Mobile
Bestseller Nr. 5
Kids Smart Watch GPS Tracker - Waterdichte Smartwatches Telefoon voor Kids Meisjes Jongens Vakantie Verjaardagscadeau Kinderen GPS Horloge Touchscreen met SOS Telefoongesprek Voice Chat Stappenteller Locator Wekker
 • GPS KIDS SMART WATCH: Upgrade Kids Smartwatch, met internationaal waterdicht en stofdicht niveau. Ingebouwde GPS+LBS 2 manieren GPS-locatie krachtiger dan enkele LBS-modi. Ingebouwde camera, ondersteuning 2-weg-oproep, GPS Tracker, voice chat, stappenteller, afstandsbediening camera, externe telefoongesprek, klok, wiskunde spel, enz.
 • 💗 【GPS+LBS TRACKER】 Veiligheidsbescherming. Smart horloge voor kinderen, volg real-time locatie de hele dag, nauwkeuriger positionering, ouders kunnen de locatie altijd en overal controleren via APP. OPMERKING: Wanneer kinderen binnen zijn of op een slechte GPS-signaalplaats, zal de positioneringsfout 0,3 ~ 5 mijl zijn.
 • 【NOODSPOTSLEIDING】 Ouders kunnen 3 nummers instellen voor SOS-oproep. Wanneer uw kind 3 seconden op de toets drukt, belt het 3 SOS-telefoonnummers als alternatief in 2 rondes tot het beantwoorden van de oproep. Tegelijkertijd wordt de waarschuwingsmelding gestart naar APP. Ouders kunnen de noodsituatie onmidieus kennen.
 • 【 CLASS MODO, GEEN VERSTEKING】 Wanneer kinderen op school of in de klas zijn, hoeven ouders zich geen zorgen te maken over de vraag of het slimme horloge voor kinderen hen zal lastig vallen. Ouders kunnen 3 tijdsperioden instellen in de modus "Niet storen". Deze functies zijn verboden tegen alle functies zoals bellen, spel, camera, maar behalve SOS noodgevallen.
 • 💗 【WATERDICHT SMARATCH】 Je kind kan dit waterdichte horloge in het dagelijks leven dragen zonder je zorgen te maken dat het horloge beschadigd raakt als het regent. Als je problemen hebt met het instellen.
Bestseller Nr. 6
Smartwatch voor kinderen; met diverse functies; touchscreen, MP3, camera, telefoon, chat, wekker, spelletjes, noodknop; voor jongens en meisjes,blauw
 • ⌚ [Perfect Smart Watch for Kids] Dit slimme horloge is geschikt voor jongens en meisjes van 4-12 jaar. Kinderen kunnen via de telefoon met elkaar praten en contact houden met familie en vrienden. Er zijn muziekspelers, interessante games, camera's, zaklampen, wekkers, SOS-functies en meer. Bovendien kan het ook aan uw kerstcadeaubehoeften voldoen - het perfecte cadeau voor kinderen.
 • 💟 [Beantwoorden en bellen] Plaats gewoon een micro-simkaart die gebruikmaakt van het GSM 2G-netwerk, en uw kind kan oproepen beantwoorden en plaatsen. Druk twee keer op de aan/uit-knop om in geval van nood contact te houden met vrienden en familie. Als je geen Micro-simkaart plaatst, kan je kind nog steeds basisfuncties gebruiken, zoals muziek luisteren, games spelen en foto's maken. (Opmerking: we bieden geen Micro-simkaart.)
 • 🎵 [Luister naar muziek en flits] Deze horlogetelefoon is uitgerust met voldoende opslagruimte om muziek op te slaan. Het is een ideaal horloge om uw kinderen tegelijkertijd actief en creatief te houden. In vergelijking met het vorige model introduceren we een nieuwe zaklampfunctie, die is ontworpen voor gebruik op donkere plaatsen en 's nachts.
 • 🔇 [Game & School-modus] Uitgerust met 7 interessante games, leert dit slimme horloge uw kinderen coördineren en denken in hun vrije tijd. Na het instellen van de schooltijd wordt de klok vergrendeld. In deze staat kan het horloge niet worden gebeld, worden alle oproepen automatisch geblokkeerd en is het spel niet beschikbaar. Noodoproepen kunnen nog steeds worden gedaan.
 • 🎁 [CAMARS & aangepaste achtergronden] Kleine fotografen kunnen de camera gebruiken om altijd en overal foto's te maken of video's op te nemen. Deze foto's kunnen individueel worden ontworpen en verwerkt tot nieuwe wijzerplaten!
Bestseller Nr. 7
GPS Tracker Horloge Voor Kinderen, Kan Bellen en Gebeld Worden, SOS Knop, met Elektronisch Afzetgebied van 500 Meter (Blauw)
 • Altijd weten waar je kind uithangt
 • Alleen jij kan het horloge uitschakelen
 • Horloge kan gebeld worden en zelf bellen
 • Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en ouder
 • LET OP: simkaarten van de providers: Ziggo, Ben.nl, Lycamobile en Simple werken niet samen met het horloge.
Bestseller Nr. 8
Waterdichte smartwatch voor kinderen; met diverse functies; o.a. lokalisatie via GPS, touchscreen, camera, telefoon, chat, wekker, spelletjes, noodknop; voor jongens en meisjes
 • 🏊【Waterdichte smartwatch voor kinderen:】dit interactieve horloge voor kinderen is waterdicht (IP67-gecertificeerd); je kunt ermee zwemmen en baden, maar het is niet geschikt voor warm/heet water, zoals een warm bad of in de sauna; gebruik de knoppen niet onder water. Geschikt voor kinderen tussen 4 en 12 jaar. Waterdicht: je hoeft de smartwatch niet af te doen als het regent, als je duikt, zwemt, je handen wast e.d.
 • 🚩【Met lokalisatie via GPS en noodknop:】deze smartwatch voor kinderen heeft vele functies, zoals een noodknop en lokalisatie via GPS die speciaal bedoeld zijn voor de veiligheid van kinderen. Ouders kunnen de bediening en de instellingen zelf regelen via de app "Setracker 2".
 • 📱【Multifunctionele smartwatch voor kinderen】 horloge dat functioneert als een smartphone. telefoneren en chatten, een noodoproep versturen, foto‘s maken, zaklamp, spelletjes spelen etc. Ouders kunnen het horloge via de app instellen en eventueel hun kind lokaliseren; horlogebandje van siliconen, zacht voor de kinderhuid; eenvoudig te bedienen; ideaal als cadeau.
 • 💟【Functie: niet storen:】 via deze functie kunnen de ouders alle functies van de smartwatch uitschakelen, bijv. gedurende de lessen op school om concentratieverlies te vermijden; geschikt voor 3 verschillende periodes waarin alle oproepen, games, muziek en de camera worden geblokkeerd, behalve de noodknop.
 • 【Microsimkaart:】de benodigde microsimkaart wordt niet meegeleverd Je moet zelf een microsimkaart kopen om met het GSM-netwerk verbinding te maken. Deze smartwatch is momenteel alleen geschikt voor 2G.
Bestseller Nr. 9
Smart Horloge voor kinderen met GPS Tracker, Touch Screen Smartwatch met SOSAlarmVoiceChatCompatibel met Camera voor Android en IOS (Roze)
 • Smartwatch voor Kinderen
 • Touchscreen, Camera, GPS & LBS, stopwatch, Stappenteller, Alarmfunctie
 • Zaklampfunctie
 • Inclusief simkaart
Bestseller Nr. 10
GAESHOW DS61 GPS + LBS Dual Positionering Waterdichte Smart Kinderen Telefoon Horloge GPS Horloge
 • Milieuvriendelijke siliconen band met aangenaam draagcomfort.
 • Ondersteuning 2G netwerk belkaart, HD twee-weg bellen.
 • GPS+LBS dubbele positionering om te voorkomen dat kinderen verliezen.
 • Ondersteuning veilig gebied, elektronische hek functie, kan kinderen goed beschermen.
 • IP67 waterdicht is anti-regen, anti-waswater, zwemmen, waterdicht 3-5M, maar kan geen warm bad nemen.

Het beste GPS-horloge voor kinderen is het horloge met de functies die uw kind nodig heeft. Een goed GPS-horloge moet een helder scherm hebben, een comfortabele band en duurzaam zijn.

Er zijn veel verschillende soorten GPS-horloges op de markt. Sommige zijn ontworpen voor fitness, terwijl andere meer gericht zijn op buitenactiviteiten zoals wandelen of fietsen.

Een GPS-horloge is een apparaat dat de locatie van uw kind kan volgen via GPS-technologie. Het kan door ouders of verzorgers worden gebruikt om hun kinderen bij te houden. Het horloge kan ook worden gebruikt in geval van nood of als uw kind verdwaald is.

Kenmerken en voordelen:

 • Het horloge is een geweldig hulpmiddel voor ouders die hun kinderen willen volgen zonder zich zorgen te hoeven maken dat ze verdwalen of te ver van huis gaan.
 • Het wordt ook geleverd met veiligheidsfuncties zoals SOS-oproep, geo-hek en noodknop waarmee u uw kind kunt lokaliseren in geval van verlies of gevaar.

Wat zijn de kenmerken van een GPS-horloge voor kinderen?

Het GPS-horloge voor kinderen is een modern hulpmiddel dat uw kind kan helpen zijn locatie bij te houden. Dit kan handig zijn voor ouders die op zoek zijn naar een manier om hun kinderen veilig te houden.

Kenmerken van een GPS-horloge voor kinderen:

 • Een GPS-horloge kan de locatie van het kind volgen en updates naar de ouder of voogd sturen.
 • Het horloge heeft ook een SOS-knop die kan worden ingedrukt in geval van nood en een waarschuwing kan sturen via een contactenlijst.

Waar moet ik op letten bij een GPS-horloge voor kinderen?

Een GPS-horloge is een apparaat dat u om uw pols kunt dragen en dat uw locatie bijhoudt en waarmee u gedetailleerde kaarten kunt zien van waar u bent geweest. Het toestel is meestal waterdicht en heeft een ingebouwd kompas voor navigatie.

De beste GPS-horloges voor kinderen zijn horloges met een lange batterijduur, gebruiksvriendelijke bedieningselementen en grote schermen. Ze moeten ook een duurzaam ontwerp hebben en bestand zijn tegen de stoten van het dagelijks leven.

Sommige functies waar ouders naar moeten zoeken in een GPS-horloge zijn:

 • Een duurzaam ontwerp dat de ruige wereld van kinderen zal doorstaan.
 • Een groot scherm zodat het kind onderweg gemakkelijk kaarten kan zien.
 • Een eenvoudige interface zodat ouders geen tijd hoeven te besteden aan het onderwijzen van hun kinderen.

Hoe kan ik een GPS-horloge voor kinderen testen?

GPS-horloges zijn een geweldig hulpmiddel voor kinderen om hun locatie bij te houden. Maar met zoveel verschillende soorten horloges op de markt, kan het moeilijk zijn om te weten naar welke functies je moet zoeken.

Dit artikel helpt u het beste GPS-horloge voor uw kind te vinden door tips en advies te geven over hoe u het horloge kunt testen voordat u er een koopt.

Wat zijn de voordelen van een GPS-horloge voor kinderen?

Kinderen dwalen vaak af als ze uit het zicht zijn en ouders ze niet kunnen volgen. GPS-horloges voor kinderen helpen ouders te allen tijde te weten waar hun kinderen zijn en zorgen ervoor dat ze veilig zijn.

GPS-horloges voor kinderen hebben veel voordelen, zoals het volgen van de locatie van het kind, een waarschuwing krijgen wanneer het kind te ver van de ouder afdwaalt en het kind veilig houden.

Een GPS-horloge voor een kind is een apparaat dat GPS-technologie gebruikt om de drager te lokaliseren en realtime informatie over hun locatie geeft.

Wat zijn enkele populaire merken GPS-horloges voor kinderen?

Bij het kiezen van een GPS-horloge is het belangrijk om rekening te houden met de leeftijd van uw kind. Als uw kind jonger is dan drie jaar, moet u een horloge kiezen dat licht van gewicht is en gemakkelijk door het kind kan worden gedragen.

Sommige populaire merken zijn:

 • Garmin
 • TomTom
 • Fitbit

Wat is het beste merk GPS-horloge voor kinderen?

Er zijn veel verschillende merken GPS-horloges voor kinderen. Het is belangrijk om te weten wat het beste merk is om een goede aankoop te doen.

Het beste merk GPS-horloge voor kinderen is Garmin. Ze hebben een grote selectie horloges en staan ook bekend om hun hoogwaardige producten en hun klantenservice.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste gps horloge kind te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze gps horloge kind-koopgids samengesteld.

Het beste gps horloge kind vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste gps horloge kind voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede gps horloge kind-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor gps horloge kind te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van gps horloge kind erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald gps horloge kind zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over gps horloge kind zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de gps horloge kind kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste gps horloge kind kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.