Beste goedkope smartwatch van 2023 (TOP15)

De 15 beste goedkope smartwatch beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

IDEALROYAL Smart Watch, 1,4-inch smartwatch met touchscreen, fitnesstracker met hartslagmeter, slaapmonitor, Bluetooth-camera Muziekbediening Smartwatch voor mannen en vrouwen

 • ⌚ 【1,4 inch volledig touchscreen】 IDEALROYAL smartwatch met 1,4-inch groter kleurenscherm biedt een uitstekende beeldkwaliteit, het ontwerp met volledig touchscreen zorgt voor een betere gebruikservaring.
 • 💖 【24-uurs hartslagmeting】 Ingebouwde optische hartslagsensor en nauwkeuriger om uw hartslag te volgen, houdt nauwkeurige gegevens bij van de slaapinformatie van elke nacht en analyseert de slaapdatum om u te helpen uw slaapgewoonten aan te passen en u gezonder te maken.
 • 🚴‍♂️ 【Activity Tracker met 8 sportmodi】 Smartwatch heeft 8 sportmodi-tracker: basketbal, voetbal, zwemmen, fietsen, wandelen, hardlopen, springtouw, badminton, maakt het ook mogelijk om een ​​verscheidenheid aan realtime gegevens bij te houden tijdens het sporten, verstrek referentiegegevens voor uw dagelijkse gezondheidsanalyse en verbetering.
 • 💬 【Melding en herinnering】 Smartwatch kan verbinding maken met smartphone (zoek en download de "HeroBandIII" -app), zodat u deze op de smartwatch kunt ontvangen Naar verschillende informatiemeldingen, zoals oproepen, e-mails, sms en SNS (Facebook, Twitter , Instagram, WhatsApp, enz.). Smartwatch kan de oproep niet beantwoorden, maar kan weigeren.
 • 🔋 [Langere levensduur van de batterij en meer functies] Het horloge is uitgerust met een polymeer-lithiumbatterij met een grote capaciteit, die slechts 1,5 tot 2 uur hoeft te worden opgeladen, die normaal gebruik gedurende een week kan ondersteunen. Het horloge heeft ook een wekker, stopwatch, camerabediening op afstand, weersvoorspelling en andere functies.
Bestseller Nr. 2

Smartwatch voor heren en dames, smartwatch 1,69, sporthorloge, stappenteller, hartslagmeter, slaapmonitor, waterdicht, IP68, smartwatch, 24 modi, smartwatch, stopwatch, voor Android en iOS

 • Multifunctioneel: deze smartwatch beschikt over praktische functies, activiteitstracker (stappenteller, calorieën, afstand), hartslagmeter voor 24 uur, 24 sportmodi, slaapbewaking, verzadigingsmeter, drukmeter, oproepmeldingen, sms en berichten app (WhatsApp, Facebook, Messenger, Instagram. ..), muziek- en camera-bediening, helderheidsinstelling, conditie-herinnering, gmail, wekker, stopwatch, telefoonzoek, meertalige modus inclusief Italiaans.
 • 1,69 inch volledig touchscreen en gepersonaliseerde wijzerplaat: dit fitnesshorloge is uitgerust met een 1,69 inch TFT-kleurendisplay voor een buitengewone HD-kwaliteit. De complete touchscreen-technologie maakt je bediening eenvoudig en snel. De smartwatch heeft vier helderheidsniveaus, die kunnen worden ingesteld om de tijd en sportgegevens ook in de zon duidelijk weer te geven. Kies uit meer dan 100 wijzerplaten of selecteer je eigen foto om hem als achtergrond in te stellen.
 • 24-uurs hartslagmeter en slaapmonitoring: intelligente klok, de krachtige bewegingssensor bewaakt en detecteert automatisch je hartslag in real-time en helpt je om de intensiteit van de training optimaal aan te passen. De stappenteller kan ook je slaap automatisch meten, zachte slaap, diepe slaap en waakheid registreren. Biedt een uitgebreide analyse van de slaapkwaliteit om je te helpen een gezondere levensstijl te ontwikkelen.
 • Activity-tracker-functie en 24 sportmodi: het sporthorloge registreert je trainingsgegevens en dagelijkse activiteiten nauwkeurig. 24 sportmodi om uit te kiezen, bijvoorbeeld B. wandelen, hardlopen, fietsen, zwemmen, voetbal, basketbal, badminton, springtouw, gymnastiek enz. Voldoet aan je dagelijkse behoeften. Via de GloryFit-app registreert de gegevens tijdens de activiteit, inclusief stappen, calorieën, snelheid, afstand en activiteitstijd, hartslag enz.
 • Waterdicht IP68 en intelligente berichtherinnering: de waterdichte functie van de stappenteller voldoet aan de internationale IP68 waterdichte standaard, het horloge wordt niet beschadigd, ook als je je handen wast, badt en zwemt, door het sporthorloge te dragen. (De fitnesssmartwatch voorkomt geen heet water en zeewater.) De smartwatch ontvangt inkomende oproepen, sms-e-mail en enkele app-apps met toestemming voor melding tijdig en trilt om je eraan te herinneren.
Bestseller Nr. 3

Kalinco Smartwatch, 1,4 inch touch-kleurendisplay met gepersonaliseerd scherm, polshorloge met bloeddrukmeting, hartslag, slaapmonitor, sporthorloge, IP67 waterdicht, stappenteller voor dames en heren

 • 7 sportmodi & activiteitentracking: deze smartwatch beschikt over 7 sportmodi (wandelen, hardlopen, fietsen, touwspringen, badminton, basketbal, voetbal). De smartwatch is verbonden met de GPS van je smartphone. Je kunt met het horloge ook je activiteiten zoals stappen, calorieën, afstand en dagelijkse activiteitstijd volgen, wat je mogelijk maakt om wetenschappelijker te trainen.
 • Gezondheidsmonitor: deze smartwatch let altijd op je fysieke en geestelijke gezondheid. De ingebouwde bewegingssensor met hoge prestaties bewaakt en herkent automatisch je bloeddruk, zuurstof in het bloed, slaap en real-time hartslag. Opgelet: Deze gegevens dienen alleen ter referentie maar niet als medische referentie.
 • Intelligente melding: als je telefoon in de buurt is, kun je meldingen van oproepen, berichten, Facebook, Twitter en apps ontvangen. De smartwatch kan de naam of het telefoonnummer van de beller weergeven. Als je je pols optilt, wordt het scherm automatisch ingeschakeld, zodat je de ontvangen berichten kunt controleren.
 • Automatische slaapbewaking: nadat je in slaap bent, wordt de smartwatch automatisch je slaap bewogen. De klok registreert diepe en lichte slaaptijd. Bovendien zijn er functies zoals weersvoorspelling, timer, herinnering bij te lang zitten, muziekbesturing enz.
 • Aangepaste wijzerplaten en compatibiliteit: de smartwatch ondersteunt aangepaste achtergrondbeelden. Je kunt je favoriete foto's uploaden en instellen. De HeroBandIII app is compatibel met smartphones met Android 4.4 of iOS 9.0 of hoger, Bluetooth 4.0 of hoger.
Bestseller Nr. 4

Smartwatch voor heren, met telefoonfunctie, 1,8 inch, HD volledig touchscreen, polshorloge, 100+ sportmodi, fitnesstracker, IP67 waterdicht, sporthorloge met slaapmonitor, stappenteller,

 • Smart Watch met bluetooth-oproep: met Smart Watches kun je niet alleen oproepen bellen of beantwoorden, maar ook muziek afspelen die compatibel is met smartphones. Dat maakt je leven slimmer. Zelfs als je sport, kan het je online houden en je kunt altijd en overal muziek spelen, wat training tot een plezier van het leven maakt. Bovendien kunnen horloges ook andere meldingen ontvangen (zoals WhatsApp, Twitter, Facebook, Instagram enz.). Je zult geen belangrijk nieuws missen.
 • 【24 uur gezondheidsmanagement & lange batterijduur】Ingebouwde bewegingssensor en krachtige monitor kunnen relevante gegevens automatisch in real-time registreren. Bovendien kan de fitnesstracker ook je diepe slaap en lichte slaap herkennen door je echte slaaptoestand. Opmerking: deze gegevens dienen alleen ter referentie van de fitness, niet voor medische referentie. Het sporthorloge voor heren met ingebouwde 320 mAh batterij kan 7-10 dagen worden gebruikt, twee uur worden opgeladen en heeft een standby-tijd van maximaal 30 dagen.
 • 【Meerdere sportmodi & IP67 waterdicht】De smartwatch met telefoonfunctie heeft meer dan 30 uitgebreide sportmodi, zoals hardlopen, wandelen, fietsen, klimmen, skiën, basketbal, voetbal en honkbal, om aan je dagelijkse trainingsbehoeften te voldoen. Het kan ook stappenteller en afstandsgegevens in real-time volgen en je kunt GPS-routes op je mobiele telefoon bekijken. Het fitnesstrackerhorloge kan bij het handen wassen worden gedragen, maar niet tijdens het zwemmen of duiken, omdat het de ingebouwde luidspreker beïnvloedt. Opmerking: laat het niet in contact komen met heet water.
 • 1,8 inch volledig touchscreen en gepersonaliseerde wijzerplaat: een intelligent horloge met een 1,8 inch groot scherm, instelbare helderheid, hoge resolutie van 240 x 286 en gladde full-touch-bediening. In de "Da Fit"-toepassing heeft onze Bluetooth oproepsmartwatch meer dan 100 verschillende soorten wijzerplaten ter beschikking en je kunt je favoriete foto's aanpassen. Biedt je een hoge resolutie beeldkwaliteit en een prachtige visuele ervaring.
 • Multifunctioneel: dit sporthorloge heeft ook vele functies: weerweergave, AI-spraakassistent, camerabediening, muziekbediening, stopwatch, wekker, telefoonzoekopdracht enz. Bovendien worden composietmaterialen en militaire horlogekasten van aluminiumlegering gebruikt om ervoor te zorgen dat het horloge duurzaam, schokbestendig en antimagnetisch is. Opmerking: als je het horloge voor de eerste keer verbindt, volg dan het verzoek van de telefoon om alle voor de smartwatch benodigde machtigingen te openen. Zoek het horlogemodel voor de koppeling via de app in plaats van rechtstreeks in de bluetooth-lijst te zoeken.
Bestseller Nr. 5

Popglory Smartwatch, 1,85 inch touch-kleurendisplay met bluetooth-oproepen, fitnesshorloge met bloedzuurstof, bloeddrukmeting, hartslag, stappenteller voor dames en heren

 • Groot scherm, doe-het-zelf wijzerplaat: Popglory Smartwatch 1,85 inch HD touch-kleurendisplay met gepersonaliseerd scherm, 240 x 286 HD-resolutie, je kunt een willekeurige afbeelding kiezen die je als achtergrond wilt instellen. Het kan je betere visuele effecten geven. Het horlogelichaam is een zinklegering, VM-technologie. Wij bieden 2 horlogebandjes voor jou aan (roestvrijstalen band en siliconen band), je kunt een willekeurig kiezen die je wilt gebruiken
 • Oproepen beantwoorden/bellen met één klik: ons horloge heeft de BLE5.0-versie, snellere en stabielere verbinding, verbind het horloge via Bluetooth met de telefoon, je kunt direct vanaf het horloge bellen of ontvangen en telefooncontacten, sms'jes of andere app-berichten bekijken. Bijvoorbeeld: WhatsApp, Twitter, Facebook, Gmail.
 • 24 sportmodi: deze smartwatch heeft 24 sportmodi: hardlopen in de open lucht, fietsen, touwspringen, badminton, voetbal, yoga, bergbeklimmen, enz. om aan je verschillende sporten te voldoen. Na het verbinden met de mobiele telefoon kan de GPS van de mobiele telefoon het bewegingsbereik ophalen, en het horloge kan calorieën, afstand en stappen nauwkeurig volgen en je helpen bij wetenschappelijke training.
 • Gezondheidsbewakingssysteem: het horloge is uitgerust met de nieuwste LC11S-sensortechnologie, 24/7 kan de hartslag 24/7 nauwkeurig bewaken. Je kunt je bloeddruk en bloedzuurstof meten en je slaapgegevens altijd automatisch bewaken, wat je kan helpen om je fysieke conditie te begrijpen en passende aanpassingen aan te brengen.
 • Extra functies en compatibiliteit: de Popglory 2022 smartwatch beschikt over vele andere dagelijkse functies, zoals muziekweergave, muziekbediening, stopwatch, timer, aanpassing van de helderheid van het scherm, weersvoorspelling en meer. Compatibel met Android 5.0 en hoger en Apple 9.0 en hoger, kan hij goed aan je smartphone worden aangepast en je een betere ervaring bieden.
UitverkoopBestseller Nr. 6

Smartwatch met Wijzerplaten en Whatsapp, Touchscreen Horloge Sport Dames Heren Waterdicht,Fitnesstracker Sporthorloge Polshorloge voor Android iOs, Compatibel met iPhone Samsung Huawei Xiaomi, Zwart

 • Multifunctionele Bluetooth smartwatch voor vrouwen en mannen: het smart horloge kan oproepen direct bellen en beantwoorden met AI voice functie (5 talen: Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans). Bovendien informeert het je over belangrijke informatie en berichten tijdig uit verschillende sociale apps zoals: WhatsApp, Facebook, Instagram, WeChat, Twitter, sms, enz.
 • 【28 sportmodi en levensassistent】 Het fitnesshorloge ondersteunt 28 sportmodi zoals zwemmen, hardlopen, klimmen, yoga enz. Het kan ook als assistent functioneren: muziek- en camera-bediening, weerweergave en weersvoorspelling, herinnering voor drinkwater, stappenteller, wekker, stopwatch, ademtraining, zaklamp, telefoon vinden die je een comfortabelere levensstijl biedt.
 • 【Activiteitentracker en slaapmonitor】De smattwatchhorloges registreert stappen, afstand, calorieverbruik, hartslag, zuurstof in het bloed en slaapkwaliteit in je dagelijks leven. Alle gegevens kunnen voor analyseren met de telefoon worden gesynchroniseerd, waardoor je een geplande routine maakt en je gezondheidsdoelen bereikt.
 • 【1,7 inch HD volledig touchscreen en doe-het-zelf wijzerplaat】Metalen horlogeframe met hoge structuur, IP67 waterdicht, elegant, modern en modieus uiterlijk. 1,7 inch TFT-gekleurd, zeer gevoelig en volledig touchscreen geeft een comfortabele touch en een heldere visuele ervaring. Met 150 verschillende wijzerplaten in de app, kun je je horlogegezichten ook met je eigen foto's maken.
 • Hoge compatibiliteit en lange batterijduur: compatibel met iOS 8.0 of Android 5.1 en via apparaten en Bluetooth 4.0 of hoger. De batterij kan in ongeveer 2 uur volledig worden opgeladen en 7 dagen lang worden gebruikt. Deze modieuze smartwatch is een perfect cadeau voor verjaardag, Valentijnsdag en Kerstmis voor vriendin, echtgenote en echtgenoot.
UitverkoopBestseller Nr. 7

Smartwatch Dames,1,32" Volledig Touchscreen IP68 Waterdicht Sporthorloge met Activiteitentracker, 300mAh, Hartslag, Bloedzuurstof, Slaapmonitor, Whatsapp, voor Android IOS, Roze

 • ⌚【Full-touch High-definition Groot scherm】Het sporthorloge heeft een 1,28-inch TFT-kleurenscherm met een hoge resolutie van 240 * 240. Het is uitgerust met een roze siliconen polsband en een high-definition full-touch rond scherm. Het ondersteunt meerdere talen en DIY-wijzerplaten Ontdek meer verrassingen via het OnWear-programma. Tegelijkertijd zijn smartwatches compatibel met smartphones boven Android 5.0 en IOS 10.0.
 • 🏊【Een Verscheidenheid aan Sportactiviteitentracker】Sportfitnesshorloge ondersteunt 8 sportmodi zoals hardlopen, zwemmen, wandelen, yoga, enz., Registreert het aantal stappen, de trainingsafstand en het calorieverbruik, zodat u uw training kunt volgen toestand. IP68 hoogwaardige waterdichte functie stelt u in staat om het te dragen tijdens het zwemmen, handen wassen en regenen.
 • 💖【Allround Gezondheidsbeheer】Smartwatch bewaakt uw gezondheidsstatus 24 uur per dag, detecteert uw hartslag, bloedzuurstof en slaap, analyseert uw slaapkwaliteit (diepe slaap / lichte slaap) en biedt herinneringen aan de menstruatiecyclus voor vrouwen, zorg voor de gezondheid van vrouwen, de gezondheidstoestand van het lichaam begrijpen en redelijke aanpassingen maken.
 • 📱【Slimme Assistent om de Pols】Smartwatch kan inkomende oproepen, sms-berichten, wekkerherinneringen ontvangen en kan ook meldingen ontvangen van WhatsApp, Facebook en andere APP's, evenals drinkwater/sedentaire herinneringen, het maken van foto's op afstand, muziekbediening, temperatuurdetectie en controleer het weer, de timer en andere functies, zodat u een slim leven kunt ervaren.
 • 🔋【Verbinding met één Knop en Lange Batterijduur】De smartwatch is met één sleutel verbonden met bluetooth,wat handig en snel is. Het slimme horloge is uitgerust met een 300mAh-batterij, die rekening houdt met de behoeften van hoge prestaties.Het kan 7 dagen meegaan met een magnetische snellading van 2 uur en 15 dagen standby-tijd.Het is erg handig voor zakenreizen en toerisme .
Bestseller Nr. 8

Smartwatch voor heren dames, met telefoonfunctie, 1,85 inch HD touchscreen, fitnesstracker met hartslagfrequentie, slaapmonitor, 100+ sportmodi, stappenteller, sporthorloge iOS en Android (Zwart - A)

 • 【 Oproepen ontvangen/kiezen 】1,85 inch full-touch smartwatch, Na verbinding met Bluetooth, kunt u direct het telefoonnummer op het scherm kiezen om de oproep te beantwoorden. zo kun je oproepen in elke situatie weigeren of aannemen en mis je nooit meer belangrijke gesprekken. Je kunt je telefooncontactboek synchroniseren met SmartWatch. het smart horloge kan oproepen direct bellen en beantwoorden met AI voice functie.
 • 【1,85 inch HD volledig touchscreen en doe-het-zelf wijzerplaat】1,85 inch TFT-gekleurd, resolutie 240 x 280, zeer gevoelig en volledig touchscreen geeft een comfortabele touch en een heldere visuele ervaring. Met 100+ verschillende wijzerplaten in de app, Bovendien kun je elke foto die je van je telefoon bevalt, kiezen om de wijzerplaten aan te passen om je horloge persoonlijker en unieker te maken.
 • 【24 uur hartslag- en slaaptracker】de smartwatch voor heren beschikt over een geïntegreerde high-performance sensor, kan de hele dag de hartslag automatisch bewaken, je hartbloeddruk en zuurstof in het bloed herkennen, om je gezondheidstoestand beter te begrijpen en je te herinneren wanneer gegevens abnormaal zijn. De smartwatch bewaakt ook je slaap en biedt een uitgebreide analyse van de slaap (diepe slaap, slaap en wakker) en helpt je om je slaaptoestand beter te kennen
 • 【100+ sportmodi】deze smartwatch heeft 100+ sportmodi: hardlopen in de open lucht, fietsen, touwspringen, badminton, voetbal, yoga, bergbeklimmen, enz. om aan je verschillende sporten te voldoen. Na het verbinden met de mobiele telefoon kan de GPS van de mobiele telefoon het bewegingsbereik ophalen, en het horloge kan calorieën, afstand en stappen nauwkeurig volgen en je helpen bij wetenschappelijke training.
 • 【levensassistent en compatibiliteit】Smartwatch beschikt over vele andere dagelijkse functies, muziek- en camera-bediening, weerweergave en weersvoorspelling, herinnering voor drinkwater, stappenteller, wekker, stopwatch, ademtraining, zaklamp en meer. Compatibel met Android 5.0 en hoger en Apple 9.0 en hoger, kan hij goed aan je smartphone worden aangepast en je een betere ervaring bieden.
Bestseller Nr. 9

UMIDIGI Smart Watch Urun, Ingebouwde GPS Smartwatches voor Dames en Heren, Fitnesstracker met Boedzuurstofmonitor, Hartslagmeter Stappenteller, Waterdicht Sporthorloge voor Hardlopen

 • 🌈【FASHION SMARTWATCH VOOR VROUWEN EN MANNEN】UMIDIGI Urun is een ronde smartwatch met een diameter van 44 mm, gebouwd met een lichtgewicht aluminium frame. Weergegeven door een 1,1-inch full-colour rond scherm. Twee knoppen aan de rechterkant en een touchscreen zorgen voor een soepele bedieningservaring.
 • 🌈【PRIVÉ-COUNSELOR VOOR UW GEZONDHEID】Dit sporthorloge heeft gezondheidsmonitors voor u, hartslagmeter, bloedzuurstofmeting, slaapregistratie, sedentaire herinnering, na meting zal het grafieken maken om zichtbare gezondheidsgegevens te verstrekken zodat u uw lichaam gemakkelijker kunt begrijpen.
 • 🌈【TRAINER OM FYSIEKE FITNESSDOELEN TE BEREIKEN】In tegenstelling tot normale fitness-smartwatches, heeft Urun een ingebouwde professionele GPS-ontvanger, 17 selecteerbare sportmodi, u kunt nauwkeurigere en gedetailleerde fitnessgegevens op het horloge vinden, zoals route, tempo, snelheid, stappen, accumulatie van calorieën.
 • 🌈【ASSISTENT VOOR UW DAGELIJKSE LEVEN】Door via Bluetooth verbinding te maken met uw smartphone met Paiactive, kunt u meldingen activeren voor de meeste applicaties die communiceren, zoals Facebook, WhatsApp, Skype, Instagram. Daarnaast kun je ook de weersvoorspelling bekijken, de muziekspeler en de camerasluiter op het horloge bedienen.
 • 🌈【BETROUWBARE EN STABIELE KWALITEIT EN COMPATIBILITEIT】Urun heeft de 5 ATM waterdichte test doorstaan, die strenger is in waterdichtheid dan IP68. Dankzij de lithiumbatterij met hoge intensiteit kunt u het horloge 7-10 dagen in de dagelijkse gebruiksmodus gebruiken. En het is compatibel met de meeste smartphones zoals Apple Xiaomi Samsung Huawei etc.
Bestseller Nr. 10

Smartwatch Dames Heren, 1,91" Touchscreen Fitnesshorloge met Bluetooth-Oproepfunctie, IP68 Waterdicht Sporthorloge met Hartslag, SpO2, Slaapmonitor, Activiteitentracker, voor IOS en Android

 • ★ 【1,91-inch High-Definition Smartwatch met Volledig Touchscreen】Smartwatch gebruikt een 1,91-inch high-definition kleurenscherm, uitgerust met een zachte siliconen band en meerdere talen. Tegelijkertijd zijn er meer dan 250 wijzerplaten in de app en aangepaste wijzerplaten, waardoor u een beter gevoel van gebruik krijgt.
 • ⚽️ 【Multifunctioneel Sporthorloge IP68 Waterdicht】Het sporthorloge ondersteunt meer dan 112 sportmodi zoals hardlopen, fietsen, zwemmen, yoga, enz., die gemakkelijk kunnen voldoen aan de behoeften van dagelijkse oefeningen. Dankzij de hoogwaardige waterdichte IP68-functie kun je hem dragen tijdens het zwemmen, zweten of regenen.
 • 💕 【Uitgebreide Gezondheidsmonitoring Smartwatch】Smartwatch kan uw hartslag, bloedzuurstof en slaap in realtime volgen, uw slaapstatus analyseren (diepe slaap / lichte slaap) en uw trainingsstappen, afstand en calorieverbruik registreren en de gezondheidsfuncties van vrouwen volgen en let in alle richtingen op uw gezondheid.
 • 📞 【Bluetooth-Oproepen en Slimme Meldingen】Het smartwatch heeft een ingebouwde microfoon en luidspreker en kan oproepen beantwoorden / plaatsen na verbinding met Bluetooth met één knop. De smartwatch kan niet alleen inkomende oproepen, sms-berichten en wekkerherinneringen ontvangen, maar ook berichten ontvangen van apps als Facebook en WhatsApp, zodat je geen belangrijke berichten mist.
 • 🔋 【Lange Batterijduur en Hoge Compatibiliteit】Het sporthorloge is uitgerust met een 300 mAh batterij met grote capaciteit en een low-power Bluetooth-chip, magnetisch snel opladen, het duurt slechts 2 uur om volledig op te laden, de gebruikstijd is maximaal 7 dagen, en de standby-tijd is 30 dagen Erg handig. Het slimme horloge is compatibel met smartphones boven IOS9.0 en Android 6.0.
Bestseller Nr. 12

Militaire standaard smartwatch voor heren met Bluetooth-oproepen, spraakassistent, 1,39-inch rond HD-scherm, hartslagmeter, slaaptracker, meer dan 100 sportmodi, fitness tracker voor Android IOS

 • Bluetooth-telefoongesprekken en berichtmelding push: ingebouwde luidspreker en microfoon, het slimme horloge dat kan bellen en oproepen kan beantwoorden. het horloge kan ook berichtherinneringen en meldingen van sociale applicaties ontvangen (bijv. WhatsApp, Twitter, Facebook, telegram, enz.) U mist geen enkel belangrijk
 • 1,39 inch volledig touchscreen en gepersonaliseerde wijzerplaten: uitgerust met een 1,39 inch IPS TFT groot volledig touchscreen, instelbare helderheid, 360 * 360 hoge resolutie. Het slimme horloge heeft meer dan 290+ verschillende soorten wijzerplaten beschikbaar wanneer het horloge is gekoppeld aan de app "da fit". U kunt ook uw favoriete foto's aanpassen aan wijzerplaten
 • Gezondheidsbeheer & stemassistent: de slimme horlogeondersteuning slaapmonitor die uw slaapkwaliteit (licht, diep en wakker) kan herkennen om u te helpen uw slaapkwaliteit te verbeteren De stemassistent van de smartwatch kan de Ai-stem van uw telefoon bedienen. open het pictogram "AI-stem" op de smartwatch, klik op "praten na tikken" om de AI-spraakassistent te activeren wanneer de smartwatch is gekoppeld aan de "dafit" -app.
 • Sportassistent & lange standby-tijd: 100+ sportmodi, er is altijd een sportmodus die je leuk vindt, die je trainingsgegevens beter kan volgen. Ondersteunt ook waterdichte IP68 waarmee je de smartwatch kunt dragen. 360 mAh batterij met grote capaciteit, laag stroomverbruik, 15-20 dagen stand-by, 3-5 dagen dagelijks gebruik, lange batterijduur.
 • Meer functies: Activity Tracker (stappenteller, calorieën, afstand), muziekspeler en camerabediening, weersvoorspelling, slaaptracker, hartslagmeter, bloeddrukmeter, Spo2-monitor, wekker, stopwatch, contacten toevoegen, rekenmachine en andere functies om voldoen aan uw dagelijkse behoeften.
Bestseller Nr. 13

Dachma Smartwatch voor dames, telefoonfunctie, 1,85 inch, smartwatch voor dames met WhatsApp-functie, roségoud, smartwatch, Android Swatch horloges, stappenteller, horloge voor dames, smartwatch + 3

 • ⌚ [Smartwatch voor dames compatibel met Android en iOS] - horloge voor dames, smartwatch compatibel met iOS 8.5 en Android 4.4 en hoger. Download de gratis "DA FIT"-app en installeer deze, verbind dit smartwatch dameshorloge in je mobiele telefoon, je kunt inkomende oproepen ontvangen, meldingen via kalender, sms, SNS (Facebook, WhatsApp, LinkedIn, Twitter en meer). Met de smartwatch voor vrouwen mis je nooit meer een belangrijke melding.
 • 📞 [Smartwatch voor dames met telefoonfunctie] - Smartwatch om te telefoneren, je kunt je oproepen met bluetooth-verbinding met smartwatch voor dames gemakkelijk beheren, zo kun je oproepen in elke situatie weigeren of aannemen en mis je nooit meer belangrijke gesprekken.
 • 🔋 [Lange batterijduur en IP67 waterdicht] - 280 mAh accucapaciteit, de gloednieuwe ultra-low-power-berekening, die veel energiezuiniger is en de werking soepeler maakt. De smartwatch voor Android iOS heeft slechts 2 uur nodig om op te laden en kan 3-5 dagen worden gebruikt (afhankelijk van de gebruikssituatie). Het fitnesshorloge is IP67 waterdicht, je kunt het dragen tijdens het handwassen of het wassen doen, en je hoeft je geen zorgen te maken over regen, water of zweet.
 • 🏃‍♀️ [AI-spraakfunctie en 100 sporttrainingsmodi] je kunt AI spraakopdrachten gebruiken door met je smartwatch voor je smartphone te bedienen (compatibel met Android en iOS. Opmerking: het vermogen om na het telefoonmodel te gebruiken), ondersteunt 100 sporttrainingsmodi, houdt de hele dag activiteiten zoals stappen, afstand, calorieën verbrand. Fitnesshorloge voor dames kan al je fysieke conditie tijdens de training volgen.
 • 💖 [De hele dag gezondheidsbewaking en slaaptracker] - het horloge voor dames wordt geleverd met geavanceerde HR-sensor in het fitnesshorloge voor bewaking van hartslag en zuurstof in het bloed, de automatische slaaptracking kan je slaapstatus bewaken en een uitgebreide slaapkwaliteitsanalyse bieden.
UitverkoopBestseller Nr. 14

Garmin Venu Sq 2, Health Smartwatch,eén maat, Shadow Grey

 • Zie alles helder in met een groot, gemakkelijk af te lezen, helder AMOLED display met een always-on mode, perfect om even snel af te lezen
 • Met tot wel 11 dagen batterijduur in smartwatch mode, hoef je de watch tijdens het slapen niet af te doen om op te laden en heb je dus 24/7 inzicht in je gezondheid
 • Je gezondheid is belangrijk voor je, dus je wilt alles bijhouden. Van Body Battery, slaap score, ademhaling, vochinname en stress tot en met women’s health functies, hartslag en nog veel meer
 • Vind nieuwe manieren om te bewegen met meer dan 25 sportapps, zoals wandelen, hardlopen, fietsen, HIIT, zwemmen, golf, yoga en nog veel meer
 • Mis nooit een telefoontje, berichtje of social alert van je Apple of Android smartphone met al je smart notificaties direct op je pols
Bestseller Nr. 15

Popglory Smartwatch, fitnesstracker met bloeddrukmeting, fitnesshorloge met hartslagmeter, slaapmonitor, IP67-waterdicht, sporthorloge, stappenteller voor Android en iOS smartwatch, voor dames en heren

 • 【1,4 inch HD-kleurendisplay en 7 sportmodi】: deze Popglory smartwatch is uitgerust met een 1,4 inch (3,5 cm) kleurendisplay met een hoge resolutie om je betere visuele effecten te bieden. Hij beschikt over 7 sportmodi (wandelen, hardlopen, fietsen, springen, badminton, basketbal, voetbal) die je training wetenschappelijker houden. En hij kan de cijfers van je dagelijkse activiteiten zoals stappen, calorieën, afstand bijhouden en gegevens genereren. Mensen met allergieën moeten de aanschaf serieus overwegen.
 • 【Gezondheids- en slaapmonitoring】: de smartwatch kan bloeddruk, zuurstof en real-time hartslag meten. De meetresultaten dienen alleen als fitnessreferentie maar niet als medische referentie. Dit intelligente horloge kan je slaap ook automatisch bewaken, zodat je je gegevens over wakkere toestand, lichte en diepe slaap kent.
 • 【Aangepaste achtergrond en slimme meldingen】: de Popglory smartwatch ondersteunt door gebruiker gedefinieerde wijzerplaten. Je kunt ook de tijdpositie en kleur aanpassen aan de afbeelding. Berichten en oproepen worden je duidelijk gemeld. Het scherm licht op wanneer je je pols optilt. Je kunt de functies op de "HeroBandIII"-app instellen.
 • 【Muziekbediening en IP67-waterdicht】: je kunt de muziekspeler van je telefoon op dit horloge bedienen (vorige titel, volgende titel en pauze). Door het waterdichte IP67-design kun je hem dragen bij het handen wassen. (Tip: draag het horloge niet tijdens het zwemmen of baden.)
 • 【Compatibiliteit en andere functies】: dit horloge is compatibel met smartphones die iOS 9.0 / Android 4.4 of hoger en Bluetooth 4.0 of hoger gebruiken. Dit horloge beschikt bovendien over functies voor alarm, stopwatch, afstandsbediening van de camera, weersvoorspelling en helderheidsaanpassing. (Niet compatibel met tablet.)

Het kiezen van de beste goedkope smartwatch is een moeilijke taak. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het zoeken naar een goed horloge, waaronder ontwerp, functies en prijs. Met zoveel opties die er zijn, kan het overweldigend zijn.

Allereerst moet je nadenken over wat voor soort horloge je wilt kopen. Bent u op zoek naar iets dat meer op een traditioneel uurwerk lijkt of iets meer futuristisch? Wil je iets met meer of minder functies? Is de prijs net zo belangrijk als andere factoren?

Als je eenmaal hebt besloten welk type horloge je wilt, is het tijd om je opties te verfijnen door naar verschillende merken en modellen te kijken. U moet ook overwegen of het horloge ingebouwde fitness-trackingmogelijkheden heeft en of het een app store heeft waar: U kunt apps downloaden die u kunnen voorzien van op maat gemaakte gegevens over uw gezondheid, waaronder het bijhouden van voedsel en slaap.

Aan goedkope smartwatches geen gebrek, maar hoe kies je de beste voor jou?

De volgende zijn enkele van de factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een smartwatch:

 • Prijs: de prijs van een smartwatch is een belangrijke factor om te overwegen. Misschien wilt u meer uitgeven aan het horloge als het betere functies heeft.
 • Merk: je moet een merk kiezen met een goede klantenservice en garantie.
 • Gebruiksgemak: een smartwatch moet gemakkelijk te gebruiken en te installeren zijn. Het moet ook compatibel zijn met uw smartphone of tablet.
 • Design: een smartwatch moet een stijlvol design hebben dat bij je persoonlijke stijl past.

Wat zijn de verschillende soorten smartwatches die op de markt verkrijgbaar zijn?

Smartwatches zijn de nieuwste draagbare technologie die de wereld stormenderhand heeft veroverd. Ze zijn strak, trendy en zijn er in verschillende soorten en maten.

De meest voorkomende soorten smartwatches zijn die kunnen worden gebruikt voor fitness, gezondheidsmonitoring en meldingen. Ze omvatten ook degenen die het weer of de tijd weergeven. Sommige smartwatches hebben ook GPS-functies om uw trainingen bij te houden.

Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten smartwatch op de markt, waaronder:

 • Apple Watches
 • Samsung Gear
 • Fitbit Ionic
 • Garmin Vivosmart

Wat zijn de verschillende kenmerken van een smartwatch?

Smartwatch is een draagbaar apparaat dat informatie kan verstrekken en het leven gemakkelijker kan maken. Het is een kleine computer om je pols die kan worden gebruikt om je gezondheid bij te houden, je levensstijl te personaliseren of zelfs om te bellen.

Verschillende kenmerken van smartwatches:

 • GPS-tracking
 • Hartritmemonitor
 • Geavanceerd fitnessvolgsysteem
 • Connectiviteit met andere apparaten

Waarom zou je een goedkope smartwatch kopen?

Smartwatches worden de laatste jaren steeds populairder. Ze zijn een geweldige manier om uw fitnessdoelen, meldingen en andere dagelijkse taken bij te houden.

Maar met de hoge prijskaartjes die ermee gepaard gaan, is het misschien niet de moeite waard om een dure smartwatch te kopen. Ben je op zoek naar een goedkoper alternatief, dan kun je overwegen om een goedkope smartwatch aan te schaffen.

Goedkope smartwatches bieden vergelijkbare functies als hun dure tegenhangers tegen een betaalbare prijs. Ze hebben ook een aantal unieke voordelen, zoals waterbestendigheid en GPS-tracking die u niet op andere modellen zult vinden.

Hoe kies je de beste goedkope smartwatch voor jou?

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een smartwatch. Er zijn ook veel verschillende soorten smartwatches op de markt.

Enkele van de factoren waarmee u rekening moet houden, zijn het type functies, de grootte en het ontwerp, de prijs en het merk. Sommige mensen geven misschien de voorkeur aan een specifiek horloge op basis van hun persoonlijkheid of stijl. Het is belangrijk om een horloge te kiezen dat het beste bij je past.

Er zijn enkele populaire merken op de markt zoals Apple, Samsung, Sony, LG en Motorola, maar er zijn ook andere merken zoals Fossil die horloges van goede kwaliteit aanbieden tegen betaalbare prijzen.

Kun je een goedkope smartwatch gebruiken met je telefoon?

Smartwatches zijn niet goedkoop. Ze hebben veel functies die ze de prijs waard maken. Ze kunnen echter moeilijk te gebruiken zijn als u geen speciale telefoon hebt om mee te nemen.

Sommige fabrikanten van smartwatches bieden software aan waarmee u uw smartwatch aan uw telefoon kunt koppelen en via het scherm van het horloge kunt bedienen. Hierdoor kunt u alle functies van het horloge gebruiken zonder een apart apparaat voor uw telefoon te hebben.

Kun je een goedkope smartwatch gebruiken met je telefoon? Ja, maar slechts enkele modellen bieden deze functie. Kun je een goedkope smartwatch gebruiken met je telefoon? Ja, maar slechts enkele modellen bieden deze functie.

Waarom zou je geen goedkoop smartwatch kopen?

Smartwatches worden steeds populairder. Ze zijn een geweldig accessoire om te hebben, maar ze zijn ook erg duur. Als je er een wilt kopen, moet je rekening houden met de volgende factoren voordat je een goedkope smartwatch koopt:

 • Het horloge moet waterdicht zijn
 • Je moet weten hoe lang het zal duren
 • Het horloge moet een batterij hebben die minimaal zes maanden meegaat