Beste goedkope smartwatch van 2023 (TOP15)

De 15 beste goedkope smartwatch beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Popglory Smartwatch, fitnesstracker met bloeddrukmeting, fitnesshorloge met hartslagmeter, slaapmonitor, IP67-waterdicht, sporthorloge, stappenteller voor Android en iOS smartwatch, voor dames en heren
 • 【1,4 inch HD-kleurendisplay en 7 sportmodi】: deze Popglory smartwatch is uitgerust met een 1,4 inch (3,5 cm) kleurendisplay met een hoge resolutie om je betere visuele effecten te bieden. Hij beschikt over 7 sportmodi (wandelen, hardlopen, fietsen, springen, badminton, basketbal, voetbal) die je training wetenschappelijker houden. En hij kan de cijfers van je dagelijkse activiteiten zoals stappen, calorieën, afstand bijhouden en gegevens genereren. Mensen met allergieën moeten de aanschaf serieus overwegen.
 • 【Gezondheids- en slaapmonitoring】: de smartwatch kan bloeddruk, zuurstof en real-time hartslag meten. De meetresultaten dienen alleen als fitnessreferentie maar niet als medische referentie. Dit intelligente horloge kan je slaap ook automatisch bewaken, zodat je je gegevens over wakkere toestand, lichte en diepe slaap kent.
 • 【Aangepaste achtergrond en slimme meldingen】: de Popglory smartwatch ondersteunt door gebruiker gedefinieerde wijzerplaten. Je kunt ook de tijdpositie en kleur aanpassen aan de afbeelding. Berichten en oproepen worden je duidelijk gemeld. Het scherm licht op wanneer je je pols optilt. Je kunt de functies op de "HeroBandIII"-app instellen.
 • 【Muziekbediening en IP67-waterdicht】: je kunt de muziekspeler van je telefoon op dit horloge bedienen (vorige titel, volgende titel en pauze). Door het waterdichte IP67-design kun je hem dragen bij het handen wassen. (Tip: draag het horloge niet tijdens het zwemmen of baden.)
 • 【Compatibiliteit en andere functies】: dit horloge is compatibel met smartphones die iOS 9.0 / Android 4.4 of hoger en Bluetooth 4.0 of hoger gebruiken. Dit horloge beschikt bovendien over functies voor alarm, stopwatch, afstandsbediening van de camera, weersvoorspelling en helderheidsaanpassing. (Niet compatibel met tablet.)
Bestseller Nr. 2
Kalinco Smartwatch, 1,4 inch touch-kleurendisplay met gepersonaliseerd scherm, polshorloge met bloeddrukmeting, hartslag, slaapmonitor, sporthorloge, IP67 waterdicht, stappenteller voor dames en heren
 • 7 sportmodi & activiteitentracking: deze smartwatch beschikt over 7 sportmodi (wandelen, hardlopen, fietsen, touwspringen, badminton, basketbal, voetbal). De smartwatch is verbonden met de GPS van je smartphone. Je kunt met het horloge ook je activiteiten zoals stappen, calorieën, afstand en dagelijkse activiteitstijd volgen, wat je mogelijk maakt om wetenschappelijker te trainen.
 • Gezondheidsmonitor: deze smartwatch let altijd op je fysieke en geestelijke gezondheid. De ingebouwde bewegingssensor met hoge prestaties bewaakt en herkent automatisch je bloeddruk, zuurstof in het bloed, slaap en real-time hartslag. Opgelet: Deze gegevens dienen alleen ter referentie maar niet als medische referentie.
 • Intelligente melding: als je telefoon in de buurt is, kun je meldingen van oproepen, berichten, Facebook, Twitter en apps ontvangen. De smartwatch kan de naam of het telefoonnummer van de beller weergeven. Als je je pols optilt, wordt het scherm automatisch ingeschakeld, zodat je de ontvangen berichten kunt controleren.
 • Automatische slaapbewaking: nadat je in slaap bent, wordt de smartwatch automatisch je slaap bewogen. De klok registreert diepe en lichte slaaptijd. Bovendien zijn er functies zoals weersvoorspelling, timer, herinnering bij te lang zitten, muziekbesturing enz.
 • Aangepaste wijzerplaten en compatibiliteit: de smartwatch ondersteunt aangepaste achtergrondbeelden. Je kunt je favoriete foto's uploaden en instellen. De HeroBandIII app is compatibel met smartphones met Android 4.4 of iOS 9.0 of hoger, Bluetooth 4.0 of hoger.
Bestseller Nr. 3
Touchscreen smartwatch, slimme sportarmband, waterdichte slimme horloge met hartslagracking, smartwatch stappenteller voor vrouwelijke mannen,zwart
 • Fitness Tracker voor sport: deze smartwatch kan uw hartslag, bloeddruk en slaapstatus controleren.Bovendien heeft de Fitness Tracker ook een sedentaire herinnering, stappenteller, informatie -duw, enz.
 • Hartslagmonitor: dit fitnesstracker -horloge kan niet alleen uw hartslagveranderingen 24 uur per dag volgen, maar ook de bloeddrukmeting en monitoring van de bloedzuurstofverzadiging ..
 • Groot scherm: deze waterdichte smartwatch heeft een groot 1,44-inch high-definition scherm, dat duidelijk informatie, oproepherinneringen en tijd kan weergeven ..
 • Ultralichtlichaam: het ultralichtlichaam is ontworpen voor langdurige kleding, zodat u kunt rennen, werken en zelfs meer gefocust kunt rusten.Het 29 g lichtgewicht ontwerp is zo licht dat je vergeet dat het bestaat ..
 • Universal Watch: Macaron Series Fitness Tracker Watches zijn zeer persoonlijk en modieus en zijn geschikt voor vrouwen, mannen, tieners, koppels, volwassenen en ouderen.
Bestseller Nr. 4
IDEALROYAL Smart Watch, 1,4-inch smartwatch met touchscreen, fitnesstracker met hartslagmeter, slaapmonitor, Bluetooth-camera Muziekbediening Smartwatch voor mannen en vrouwen
 • ⌚ 【1,4 inch volledig touchscreen】 IDEALROYAL smartwatch met 1,4-inch groter kleurenscherm biedt een uitstekende beeldkwaliteit, het ontwerp met volledig touchscreen zorgt voor een betere gebruikservaring.
 • 💖 【24-uurs hartslagmeting】 Ingebouwde optische hartslagsensor en nauwkeuriger om uw hartslag te volgen, houdt nauwkeurige gegevens bij van de slaapinformatie van elke nacht en analyseert de slaapdatum om u te helpen uw slaapgewoonten aan te passen en u gezonder te maken.
 • 🚴‍♂️ 【Activity Tracker met 8 sportmodi】 Smartwatch heeft 8 sportmodi-tracker: basketbal, voetbal, zwemmen, fietsen, wandelen, hardlopen, springtouw, badminton, maakt het ook mogelijk om een ​​verscheidenheid aan realtime gegevens bij te houden tijdens het sporten, verstrek referentiegegevens voor uw dagelijkse gezondheidsanalyse en verbetering.
 • 💬 【Melding en herinnering】 Smartwatch kan verbinding maken met smartphone (zoek en download de "HeroBandIII" -app), zodat u deze op de smartwatch kunt ontvangen Naar verschillende informatiemeldingen, zoals oproepen, e-mails, sms en SNS (Facebook, Twitter , Instagram, WhatsApp, enz.). Smartwatch kan de oproep niet beantwoorden, maar kan weigeren.
 • 🔋 [Langere levensduur van de batterij en meer functies] Het horloge is uitgerust met een polymeer-lithiumbatterij met een grote capaciteit, die slechts 1,5 tot 2 uur hoeft te worden opgeladen, die normaal gebruik gedurende een week kan ondersteunen. Het horloge heeft ook een wekker, stopwatch, camerabediening op afstand, weersvoorspelling en andere functies.
Bestseller Nr. 5
Bebinca Smartwatch gezondheids- en fitnesstracker met bloed zuurstof 24/7 hartslagfrequentie IP68 waterdicht voor iOS Android 1.54 "display popglory smartwatch voor man (zwart)
 • 【Verbeterd helder & helder display】Uitgerust met een 1,54 inch volledig touchscreen en een overzichtelijk TFT-LCD-scherm is het nieuwe, bijgewerkte, gepersonaliseerde interactieve smartwatch-oppervlak 2021, die gemakkelijk je aandacht trekt en je hart volgt. Sterk en duurzaam 2,5D-glas maakt je smartwatch veel krasbestendiger. Het is eenvoudig te bedienen en soepel en responsief.
 • Je nauwe sportpartner: onze smartwatch is verbonden met de GPS van de mobiele telefoon en registreert je dagelijkse activiteiten, inclusief stappen, afstand, calorieverbruik, kilometerstand, trainingsduur, hartslag, slaap en meer. Bovendien worden 8 sportmodi ondersteund. Er zijn ook zittende herinneringen die je eraan herinneren om water te drinken en je handen te wassen.
 • Hartslag- en slaapmonitor: ons fitnesshorloge kan als real-time monitor worden gebruikt voor het registreren van de hartslag. De gegevens worden elke minuut geüpload naar de app. Volg je slaapkwaliteit van 20:00 tot 10:00 uur, registreer je diepe slaap en lichte slaaptijd nauwkeurig en herken snelle oogbewegingen. De nieuwe versie heeft de functie om zuurstof in het bloed te testen. Al deze gegevens helpen je om een gezonder leven te leiden.
 • Blijf verbinding met je dag: oproep- en berichtenmeldingen: ontvang en lees sms-berichten en SNS-berichten rechtstreeks naar je fitnesstracker (inclusief sms, Facebook, WhatsApp, Twitter, Instagram, Facebook Messenger en Linked-In en meer). Blijf altijd op de hoogte. Mis nooit een oproep of een bericht.
 • 【 Regelmatig gebruik 7 dagen batterijduur 】 Bluetooth-chip met laag stroomverbruik, compatibel met Bluetooth 5.0, sterke schaalbaarheid. Laadt 2,5 uur bij regelmatig gebruik 7 dagen op, stand-by voor een maand. Onze app is compatibel met Android 4.4 of iOS 9.0 of hoger en Bluetooth 4.2 of hoger en kan alleen op smartphones worden gebruikt. Het is niet geschikt voor tablets of laptops.
Bestseller Nr. 6
UMIDIGI Smart Watch Urun, Ingebouwde GPS Smartwatches voor Dames en Heren, Fitnesstracker met Boedzuurstofmonitor, Hartslagmeter Stappenteller, Waterdicht Sporthorloge voor Hardlopen
 • 🌈【FASHION SMARTWATCH VOOR VROUWEN EN MANNEN】UMIDIGI Urun is een ronde smartwatch met een diameter van 44 mm, gebouwd met een lichtgewicht aluminium frame. Weergegeven door een 1,1-inch full-colour rond scherm. Twee knoppen aan de rechterkant en een touchscreen zorgen voor een soepele bedieningservaring.
 • 🌈【PRIVÉ-COUNSELOR VOOR UW GEZONDHEID】Dit sporthorloge heeft gezondheidsmonitors voor u, hartslagmeter, bloedzuurstofmeting, slaapregistratie, sedentaire herinnering, na meting zal het grafieken maken om zichtbare gezondheidsgegevens te verstrekken zodat u uw lichaam gemakkelijker kunt begrijpen.
 • 🌈【TRAINER OM FYSIEKE FITNESSDOELEN TE BEREIKEN】In tegenstelling tot normale fitness-smartwatches, heeft Urun een ingebouwde professionele GPS-ontvanger, 17 selecteerbare sportmodi, u kunt nauwkeurigere en gedetailleerde fitnessgegevens op het horloge vinden, zoals route, tempo, snelheid, stappen, accumulatie van calorieën.
 • 🌈【ASSISTENT VOOR UW DAGELIJKSE LEVEN】Door via Bluetooth verbinding te maken met uw smartphone met Paiactive, kunt u meldingen activeren voor de meeste applicaties die communiceren, zoals Facebook, WhatsApp, Skype, Instagram. Daarnaast kun je ook de weersvoorspelling bekijken, de muziekspeler en de camerasluiter op het horloge bedienen.
 • 🌈【BETROUWBARE EN STABIELE KWALITEIT EN COMPATIBILITEIT】Urun heeft de 5 ATM waterdichte test doorstaan, die strenger is in waterdichtheid dan IP68. Dankzij de lithiumbatterij met hoge intensiteit kunt u het horloge 7-10 dagen in de dagelijkse gebruiksmodus gebruiken. En het is compatibel met de meeste smartphones zoals Apple Xiaomi Samsung Huawei etc.
UitverkoopBestseller Nr. 7
Smartwatch met telefoonfunctie voor dames, 1,7 inch touchscreen, fitnesstracker, stappenteller, horloge met WhatsApp-functie, voor iOS Android, fitnesshorloge, sporthorloge, waterdicht, verjaardag, Kerstmis, cadeau, roségoud
 • Multifunctionele Bluetooth smartwatch voor vrouwen en mannen: het smart horloge kan oproepen direct bellen en beantwoorden met AI voice functie (5 talen: Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans). Bovendien informeert het je over belangrijke informatie en berichten tijdig uit verschillende sociale apps zoals: WhatsApp, Facebook, Instagram, WeChat, Twitter, sms, enz.
 • 【28 sportmodi en levensassistent】 Het fitnesshorloge ondersteunt 28 sportmodi zoals zwemmen, hardlopen, klimmen, yoga enz. Het kan ook als assistent functioneren: muziek- en camera-bediening, weerweergave en weersvoorspelling, herinnering voor drinkwater, stappenteller, wekker, stopwatch, ademtraining, zaklamp, telefoon vinden die je een comfortabelere levensstijl biedt.
 • 【Activiteitentracker en slaapmonitor】De smattwatchhorloges registreert stappen, afstand, calorieverbruik, hartslag, zuurstof in het bloed en slaapkwaliteit in je dagelijks leven. Alle gegevens kunnen voor analyseren met de telefoon worden gesynchroniseerd, waardoor je een geplande routine maakt en je gezondheidsdoelen bereikt.
 • 【1,7 inch HD volledig touchscreen en doe-het-zelf wijzerplaat】Metalen horlogeframe met hoge structuur, IP67 waterdicht, elegant, modern en modieus uiterlijk. 1,7 inch TFT-gekleurd, zeer gevoelig en volledig touchscreen geeft een comfortabele touch en een heldere visuele ervaring. Met 150 verschillende wijzerplaten in de app, kun je je horlogegezichten ook met je eigen foto's maken.
 • Hoge compatibiliteit en lange batterijduur: compatibel met iOS 8.0 of Android 5.1 en via apparaten en Bluetooth 4.0 of hoger. De batterij kan in ongeveer 2 uur volledig worden opgeladen en 7 dagen lang worden gebruikt. Deze modieuze smartwatch is een perfect cadeau voor verjaardag, Valentijnsdag en Kerstmis voor vriendin, echtgenote en echtgenoot.
Bestseller Nr. 8
SWGOTA Smartwatch voor dames, met telefoonfunctie, 1,7 inch HD touchscreen, polshorloge, SpO2, slaapmonitor, IP68, menstruatiecyclus, fitnesshorloge, stappenteller, calorieën, Android, iOS, roze (3 banden)
 • Lichte polsmodus: licht en ultradun lichaam, het lichaam is slechts 15,8 gram. Met 3D-gebogen glas met anti-vingerafdrukcoating en 1,7 inch HD-display biedt het je een ongeëvenaarde kijkervaring en eenvoudige bediening. De SWGOTA smartwatch voor dames met telefoonfunctie brengt je zachte siliconen bandjes in 3 natuurlijke en prachtige kleuren (beige/roze/paars) die naar wens kunnen worden veranderd, ongeacht je stijl.
 • Vergemakkelijkt de communicatie: ingebouwde luidspreker en microfoon met high-definition geluidskwaliteit, uitgerust met een chip Bluetooth 5.1, CS3 polshorloge voor dames ondersteunt bluetooth-oproepen (accepteren, oproepen beantwoorden en contacten synchroniseren), die stabiel en ruisvrij zijn. Kan probleemloos verschillende scenario's: thuis, op het werk, tijdens het sporten, enz. Het ondersteunt ook real-time berichten-push van sociale apps zoals WhatsApp, Facebook, Instagram, Gmail enz.
 • Gezondheid is online, alles is online: neem intelligente algoritmen aan om hartslag en zuurstof in het bloed 24 uur per dag te bewaken. Het fitnesshorloge voor dames registreert ook slaap en verschillende extra gezondheidsindicatoren en analyseert deze en levert verbeteringssuggesties. Het registreert wetenschappelijk menstruatie/veilig/ovulatie- en zwangerschapsperioden en voorspellt en biedt vrouwen de meest intieme verzorging.
 • 🌷【Een keuze die je veiligheid geeft】Met magnetisch opladen en 235 mAh-batterij. Biedt snel en stabiel opladen. Normaal gebruik: 3-5 dagen, stand-by: 12 dagen. De 7 meest gangbare sportmodi zijn met beschermingsklasse IP68 ingebouwd, of het nu gaat om zweet tijdens het sporten, regenachtige dagen of het leven, de CS3 fitnesstracker voor dames is probleemloos bestand tegen De brede compatibiliteit (iOS 9.0 en Android 4.4 en hoger) maakt het geschikt voor de behoeften van de meeste mensen.
 • Digitaal accessoire voor jou: alle praktische functies zijn verkrijgbaar in de SWGOTA smartwatch voor dames met bluetooth-oproep: meer dan 150 mooie wijzerplaten en aangepaste achtergronden, real-time HR- en SpO2-monitoren en slaap, waterdicht 68, fitnesstracker, 7 workouts, stappenteller, berichtenmeldingen, externe camera, muziekweergave en -besturing op smartwtach, wekker, stoppup. Herinneringen aan de stoel einde/waterdranken, weer, snelle weergave enz.
Bestseller Nr. 9
CUBOT Smartwatch heren, fitnesshorloge, 1,3 inch (33 mm) touchscreen, IP68 waterdicht, fitnesstracker, hartslagmeter, stappenteller, met slaapmonitor, voor Android/iOS, zwart
 • 【Modieuze gezondheids-smartwatch】40 g lichte fitnesssmartwatch is uitgerust met een 3,5 cm groot soepel touch-kleurendisplay, elegant, minimalistisch design en heeft vele verwisselbare stijlvolle wijzerplaten. De wijzerplaten zijn ook aanpasbaar
 • 【Meer trainingsprogramma's】Onze smartwatch bevat meer sportmodi (zwemmen, yoga, enz.). Dit sporthorloge kan de stappen, calorieën, hartslag meten. Je kunt de snelheid en sportroute tijdens het hardlopen of fietsen zien door een GPS-verbinding met je smartphone te maken
 • 【Hartgezondheid en slaaphouding analyseren】Ons polshorloge kan je hartslag 24 uur per dag bewaken. De slaapmonitorfunctie kan diepe slaap, lichte slaap en wektijd registreren. De stopwatch helpt je om je levensstijl aan te passen en gezonder te worden
 • 【Levensassistent】Alle oproepen, sms, berichten die je ontvangt, kan dit fitnesshorloge ook door trillingen weergeven. Ook bewegingsherinneringen, wekker, stopwatch, camerabediening, muziekbediening, apparaat zoeken, weer enz. Organiseer je schema zinvoller
 • Hoge compatibiliteit en lange batterijduur: de oplaadtijd van 2,5 uur maakt een gebruiksduur van maximaal 7 dagen mogelijk. Stand-by-modus tot 20 dagen. De tijd is afhankelijk van het gebruik en andere factoren. Deze activiteitentracker is compatibel met iOS 9.0, Android 5.0 en hoger
Bestseller Nr. 10
Smartwatch voor vrouwen en mannen met hartslagmeter en bloeddrukmeter, smartwatch waterdicht IP67, sporthorloge, stappenteller, calorieënteller, stopwatch, smartwatch, touchscreen, voor iPhone en Android
 • Verbeterde visuele ervaring: 1,4 inch full-touch smartwatch met HD-kleurenscherm en metalen behuizing bieden je een uitstekende beeldkwaliteit en een uitstekende visuele ervaring. Je hoeft alleen je favoriete afbeelding te uploaden, die als achtergrond voor de wijzerplaat kan worden gebruikt. Instelbare 3-traps beeldschermhelderheid.
 • Hartslag- en slaapbewaking: de fitnesstracker kan je hartslagstatus en bloedzuurstofgegevens tijdens de training in real-time bewaken en beschikt over een slaapmonitorfunctie. Bescherm je slaapkwaliteit door diepe slaap, lichte slaap, slapen en waaktijd te registreren. Zodra de hartslag de door jou ingestelde bovengrens overschrijdt, trilt en herinnert de smartwatch je om je gezondheid te beschermen.
 • Dagelijks volgen van fitnessgegevens: het sporthorloge registreert je trainingsgegevens nauwkeurig. Bijvoorbeeld het aantal stappen, de afgelegde afstand, de verbrande calorieën, de tijd van de oefening en je wekelijkse/maandelijkse gegevens. Kies uit meer dan 8 oefenmodi zoals: wandelen, hardlopen, fietsen, zwemmen, basketbal, voetbal en meer. Verschillende sportmodi helpen je om afzonderlijke activiteitenwaarden beter te begrijpen en daardoor je trainingen effectiever te maken.
 • Intelligente meldingsfunctie: als de smartphone verbinding maakt, zal hij trillen om je hierop te attenderen. Als je oproep, sms, berichten (Facebook, Twitter, WhatsApp, Linkedin, Messenger Instagram) ontvangt, zul je geen belangrijke oproepen missen. Met waterdicht ontwerp, draag het in de regen, bij het handen wassen, zweten zal je fitnesshorloge niet beschadigen, je kunt er zonder zorgen mee trainen.
 • Beste batterijduur en stabiele verbinding: dankzij de efficiënte bluetooth-chip bereikt de klok een standby-tijd van 35 dagen. Bij normaal gebruik houdt de accu van de P22 ca. 7 dagen en kan in slechts 2 uur volledig worden opgeladen. De geavanceerde Bluetooth 5.0-technologie zorgt voor een snelle en stabiele verbinding. Dit fitnesstracker horloge is compatibel met Android 5.0 of hoger, iOS 9.0 of hoger en Bluetooth 4.0, kan op de betreffende smartphone worden gebruikt.
Bestseller Nr. 11
Popglory Smartwatch, 1,85 inch touch-kleurendisplay met bluetooth-oproepen, fitnesshorloge met bloedzuurstof, bloeddrukmeting, hartslag, stappenteller voor dames en heren
 • Groot scherm, doe-het-zelf wijzerplaat: Popglory Smartwatch 1,85 inch HD touch-kleurendisplay met gepersonaliseerd scherm, 240 x 286 HD-resolutie, je kunt een willekeurige afbeelding kiezen die je als achtergrond wilt instellen. Het kan je betere visuele effecten geven. Het horlogelichaam is een zinklegering, VM-technologie. Wij bieden 2 horlogebandjes voor jou aan (roestvrijstalen band en siliconen band), je kunt een willekeurig kiezen die je wilt gebruiken
 • Oproepen beantwoorden/bellen met één klik: ons horloge heeft de BLE5.0-versie, snellere en stabielere verbinding, verbind het horloge via Bluetooth met de telefoon, je kunt direct vanaf het horloge bellen of ontvangen en telefooncontacten, sms'jes of andere app-berichten bekijken. Bijvoorbeeld: WhatsApp, Twitter, Facebook, Gmail.
 • 24 sportmodi: deze smartwatch heeft 24 sportmodi: hardlopen in de open lucht, fietsen, touwspringen, badminton, voetbal, yoga, bergbeklimmen, enz. om aan je verschillende sporten te voldoen. Na het verbinden met de mobiele telefoon kan de GPS van de mobiele telefoon het bewegingsbereik ophalen, en het horloge kan calorieën, afstand en stappen nauwkeurig volgen en je helpen bij wetenschappelijke training.
 • Gezondheidsbewakingssysteem: het horloge is uitgerust met de nieuwste LC11S-sensortechnologie, 24/7 kan de hartslag 24/7 nauwkeurig bewaken. Je kunt je bloeddruk en bloedzuurstof meten en je slaapgegevens altijd automatisch bewaken, wat je kan helpen om je fysieke conditie te begrijpen en passende aanpassingen aan te brengen.
 • Extra functies en compatibiliteit: de Popglory 2022 smartwatch beschikt over vele andere dagelijkse functies, zoals muziekweergave, muziekbediening, stopwatch, timer, aanpassing van de helderheid van het scherm, weersvoorspelling en meer. Compatibel met Android 5.0 en hoger en Apple 9.0 en hoger, kan hij goed aan je smartphone worden aangepast en je een betere ervaring bieden.
Bestseller Nr. 12
Smartwatch, UMIDIGI Urun S Fitness Tracker horloge, Bloed Zuurstofmonitor (SpO2) Pols Hartslagmeter, 5 ATM, Bluetooth Porthorloge voor Dames en Heren, Activitytracker voor Android iOS, Wit
 • 【Modieuze smartwatch voor dames en heren】UMIDIGI Urun S fitness-tracker maakt gebruik van een 1,1-inch full-colour rond display en een ontwerp met twee knoppen, met een diameter van 44mm. Het touchscreen zorgt voor een soepele bedieningservaring. Til gewoon uw pols op om informatie vast te leggen. Het is gemaakt van lichtgewicht materialen. Het frame is gemaakt van aluminium en wordt geleverd met siliconen band, die comfortabel en elegant is. Het beste cadeau voor familie, kinderen, vrienden.
 • 【Bewaking zelfs tijdens het slapen】Urun S heeft een bloedzuurstof (SpO2) bewakingsfunctie. Het zuurstofsaturatieniveau in het bloed is erg belangrijk voor het beoordelen van onze gezondheid in het leven. En het kan uw bloedzuurstof controleren tijdens het slapen. U kunt uw fysieke toestand begrijpen op het moment dat u werkt en oefent. Urun S smartwatch heeft ook andere handige functies: sedentaire herinnering, muziek- en camerabesturing, weersvoorspelling, alarm, stopwatch, timer, enz.
 • 【Persoonlijke adviseur voor uw gezondheid】Urun S smartwatch biedt u een hartslagmeter, bloedzuurstofmonitor, slaapmonitor en sedentaire herinnering. Na de meting maakt het een grafiek met zichtbare gezondheidsgegevens, zodat u uw fysieke toestand gemakkelijker kunt begrijpen.
 • 【Beoefenaars die fysieke doelen bereiken】 In vergelijking met gewone slimme horloges heeft Urun S 17 professionele sportmodi zoals hardlopen, wandelen, klimmen en fietsen. Het kan uw lichaamsbeweging detecteren en uw hartritme in realtime volgen. U kunt meer gedetailleerde fitnessgegevens bekijken, zoals route, snelheid, calorieën. Kan u meer vertellen over uw training en u helpen uw fitnessdoelen te bereiken.
 • 【Uw dagelijkse leven helpen】 Maak verbinding met uw smartphone in Paiactive via Bluetooth, u kunt meldingen activeren voor de meeste communicatietoepassingen (zoals Facebook, WhatsApp, Instagram, enz.). Elke keer dat je een notificatie ontvangt, trilt de smartwatch lichtjes om te voorkomen dat je belangrijke notificaties mist. Daarnaast heeft het fitnesshorloge 5ATM waterbestendigheid waardoor je zorgeloos kunt zwemmen.
Bestseller Nr. 13
MICGIGI Smartwatch voor dames en heren, fitnesshorloge met stappenteller, hartslagmeter, 16 sportmodi, fitnesstracker voor iOS en Android
 • Gezondheidsbewaking (de fitnesstracker ondersteunt slaapmonitoring, 24-uurs hartslagbewaking, temperatuur, bloeddruk, bloedzuurstofdetectie, hartslag, bloeddruk, zuurstof in het bloed, lichaamstemperatuur en registratie elke 15 minuten)
 • Er zijn 16 sportmodi van de smartwatch: wandelen, hardlopen, klimmen, fietsen, loopband, fitness, basketbal, badminton, tennis, voetbal, wandelen, spinning, yoga, dansen, gewichtheffen, rolschaatsen.
 • Sportmonitoring (stappenteller, calorieverbruik, afstand, GPS-tracking) helpt je gezond te leven. IP68 dagelijks waterbestendig, spatwaterdicht, regenbestendig. (Draag het niet bij een warme douche, zwemmen of duiken).
 • Multifunctioneel (aangepaste wijzerplaat, trillingsherinneringsfunctie, sms-oproepherinnering, drinkwaterherinnering, bluetooth-synchronisatie, wekkerherinnering, afstandsbediening camera, enz.) nauwkeurige stappenteller, slaapalgoritme.
 • Berichtenherinnering (Facebook, Twitter, Line, WeChat, QQ enz.), nadat je verbinding hebt gemaakt met je telefoon. Compatibel met mobiele telefoon: Bluetooth BT5.0. Gratis installatie van de Runmefit-app via de scancode, Android 4.4 (inclusief) boven, iOS 9.0 (inclusief) boven, 105 mA batterij met grote capaciteit, gebruik van de tijd bedraagt 6-13 dagen, standby-tijd 45 dagen, opladen via USB.
Bestseller Nr. 14
Motsfit Smartwatch voor heren, met telefoonfunctie: fitnesshorloge met stappenteller, 1,32 inch groot display, waterdicht, fitnesstracker met sporthorloge, smartwatch voor iOS en Android
 • Smart Watch met telefoonfunctie en melding: de smartwatch ondersteunt bluetooth twee-weg oproepen, verbind het horloge via bluetooth met je mobiele telefoon, en je kunt oproepen rechtstreeks vanaf het horloge beantwoorden of beantwoorden en het adresboek van de telefoon snel op het horloge weergeven. Als de stappenteller met de FitCloudPro-app is verbonden, trilt het horloge om je te informeren over berichten van sms, Instagram, Facebook, Twitter enz.
 • Trendy herensmartwatch: 1,32 inch TFT-touchscreen, 360 x 360 HD-resolutie, de smartwatch kan de helderheid vrij instellen, soepele full-touch-bediening, een groot aantal verwisselbare gebruikersinterfaces. Smartwatch kan ook een wachtwoord voor de schermvergrendeling instellen om je privacy te beschermen. Het herenhorloge beschikt over ingebouwde luidsprekers voor directe muziekweergave en spraakbediening
 • Creëer je exclusieve sportleven: de smartwatch registreert je activiteitsgegevens nauwkeurig en ondersteunt 19 sportmodi (wandelen, hardlopen, fietsen, badminton, springen, basketbal, voetbal en zwemmen). Nadat het herenhorloge met de FitCloudPro-app is verbonden, kun je tempo, afstand, calorieën en route in real-time tijdens het hardlopen of fietsen weergeven. Maak elke oefening professioneler en wetenschappelijker. (Het horloge is niet geschikt voor zwemmen, douchen, sauna)
 • Realtime gezondheidsbewaking: smartwatches voor mannen kunnen je helpen hartslag en zuurstof in het bloed te bewaken. De iPhone smartwatch bewaakt en registreert ook automatisch je slaaptijd 's nachts en analyseert je slaapkwaliteit. Op deze manier kun je je gezondheidstoestand begrijpen en gezondere slaappema's ontwikkelen. De gegevens dienen alleen ter referentie en mogen niet voor medische doeleinden worden gebruikt.
 • Brede compatibiliteit en veelzijdigheid: fitnesshorloge compatibel met iOS 8.0 en hoger, Android 4.4 en hoger. De standby-tijd van de accu bedraagt 15 dagen en het normale gebruik 6-7 dagen, afhankelijk van het individueel gebruik. Smartwatch heeft andere functies zoals externe camera, weer, drinkwaterherinnering, mobiele telefoonzoeker, stopwatch, wekker enz. Als u vragen heeft over uw horloge, neem dan gerust contact met ons op
Bestseller Nr. 15
CUBOT Smartwatch voor heren, polshorloge, 450 mAh, rond, 5 ATM, waterdicht, polshorloge, sporthorloge, fitnesstracker met stappenteller, compatibel met iOS en Android, zwart
 • Ergonomisch design: het gebogen design van de armband maakt het herenhorloge beter geschikt voor de pols. De groef aan de binnenkant kan zweet afvoeren, zodat de pols comfortabeler is en er geen kleverigheid is
 • Lange batterijduur: de accu is 450 mAh, gaat lang mee en maakt een gebruiksduur van maximaal 7 dagen mogelijk. Stand-bytijd tot 60 dagen. Deze activiteitentracker is compatibel met iOS 9.0, Android 6.0 en hoger
 • Meer trainingsprogramma's: onze smartwatch bevat 13 sportmodi (zwemmen, yoga, enz.). Deze fitnesstracker kan de stappen en calorieën meten. Je kunt je trainingsgegevens op het sporthorloge en de samenvatting van een bepaalde periode in de app lezen
 • Gezondheidsbewaking: onze Android smartwatch kan je hartslag en zuurstof 24 uur lang in real-time automatisch meten. De fitnesstracker helpt je om je levensstijl aan te passen en gezonder te worden
 • 【5 ATM waterdichte levensassistent】 5 ATM betekent dat het horloge tot een diepte van 50 meter 10 minuten lang waterdicht is. Maar wij raden er altijd aan om met je Cubot horloge te gaan zwemmen. Alle sms, WhatsApp-berichten kunnen dit fitnesshorloge ook door trillingen weergeven. Ook wekker, camerabediening, muziekbediening, weer enz.

Het kiezen van de beste goedkope smartwatch is een moeilijke taak. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het zoeken naar een goed horloge, waaronder ontwerp, functies en prijs. Met zoveel opties die er zijn, kan het overweldigend zijn.

Allereerst moet je nadenken over wat voor soort horloge je wilt kopen. Bent u op zoek naar iets dat meer op een traditioneel uurwerk lijkt of iets meer futuristisch? Wil je iets met meer of minder functies? Is de prijs net zo belangrijk als andere factoren?

Als je eenmaal hebt besloten welk type horloge je wilt, is het tijd om je opties te verfijnen door naar verschillende merken en modellen te kijken. U moet ook overwegen of het horloge ingebouwde fitness-trackingmogelijkheden heeft en of het een app store heeft waar: U kunt apps downloaden die u kunnen voorzien van op maat gemaakte gegevens over uw gezondheid, waaronder het bijhouden van voedsel en slaap.

Aan goedkope smartwatches geen gebrek, maar hoe kies je de beste voor jou?

De volgende zijn enkele van de factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een smartwatch:

 • Prijs: de prijs van een smartwatch is een belangrijke factor om te overwegen. Misschien wilt u meer uitgeven aan het horloge als het betere functies heeft.
 • Merk: je moet een merk kiezen met een goede klantenservice en garantie.
 • Gebruiksgemak: een smartwatch moet gemakkelijk te gebruiken en te installeren zijn. Het moet ook compatibel zijn met uw smartphone of tablet.
 • Design: een smartwatch moet een stijlvol design hebben dat bij je persoonlijke stijl past.

Wat zijn de verschillende soorten smartwatches die op de markt verkrijgbaar zijn?

Smartwatches zijn de nieuwste draagbare technologie die de wereld stormenderhand heeft veroverd. Ze zijn strak, trendy en zijn er in verschillende soorten en maten.

De meest voorkomende soorten smartwatches zijn die kunnen worden gebruikt voor fitness, gezondheidsmonitoring en meldingen. Ze omvatten ook degenen die het weer of de tijd weergeven. Sommige smartwatches hebben ook GPS-functies om uw trainingen bij te houden.

Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten smartwatch op de markt, waaronder:

 • Apple Watches
 • Samsung Gear
 • Fitbit Ionic
 • Garmin Vivosmart

Wat zijn de verschillende kenmerken van een smartwatch?

Smartwatch is een draagbaar apparaat dat informatie kan verstrekken en het leven gemakkelijker kan maken. Het is een kleine computer om je pols die kan worden gebruikt om je gezondheid bij te houden, je levensstijl te personaliseren of zelfs om te bellen.

Verschillende kenmerken van smartwatches:

 • GPS-tracking
 • Hartritmemonitor
 • Geavanceerd fitnessvolgsysteem
 • Connectiviteit met andere apparaten

Waarom zou je een goedkope smartwatch kopen?

Smartwatches worden de laatste jaren steeds populairder. Ze zijn een geweldige manier om uw fitnessdoelen, meldingen en andere dagelijkse taken bij te houden.

Maar met de hoge prijskaartjes die ermee gepaard gaan, is het misschien niet de moeite waard om een dure smartwatch te kopen. Ben je op zoek naar een goedkoper alternatief, dan kun je overwegen om een goedkope smartwatch aan te schaffen.

Goedkope smartwatches bieden vergelijkbare functies als hun dure tegenhangers tegen een betaalbare prijs. Ze hebben ook een aantal unieke voordelen, zoals waterbestendigheid en GPS-tracking die u niet op andere modellen zult vinden.

Hoe kies je de beste goedkope smartwatch voor jou?

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een smartwatch. Er zijn ook veel verschillende soorten smartwatches op de markt.

Enkele van de factoren waarmee u rekening moet houden, zijn het type functies, de grootte en het ontwerp, de prijs en het merk. Sommige mensen geven misschien de voorkeur aan een specifiek horloge op basis van hun persoonlijkheid of stijl. Het is belangrijk om een horloge te kiezen dat het beste bij je past.

Er zijn enkele populaire merken op de markt zoals Apple, Samsung, Sony, LG en Motorola, maar er zijn ook andere merken zoals Fossil die horloges van goede kwaliteit aanbieden tegen betaalbare prijzen.

Kun je een goedkope smartwatch gebruiken met je telefoon?

Smartwatches zijn niet goedkoop. Ze hebben veel functies die ze de prijs waard maken. Ze kunnen echter moeilijk te gebruiken zijn als u geen speciale telefoon hebt om mee te nemen.

Sommige fabrikanten van smartwatches bieden software aan waarmee u uw smartwatch aan uw telefoon kunt koppelen en via het scherm van het horloge kunt bedienen. Hierdoor kunt u alle functies van het horloge gebruiken zonder een apart apparaat voor uw telefoon te hebben.

Kun je een goedkope smartwatch gebruiken met je telefoon? Ja, maar slechts enkele modellen bieden deze functie. Kun je een goedkope smartwatch gebruiken met je telefoon? Ja, maar slechts enkele modellen bieden deze functie.

Waarom zou je geen goedkoop smartwatch kopen?

Smartwatches worden steeds populairder. Ze zijn een geweldig accessoire om te hebben, maar ze zijn ook erg duur. Als je er een wilt kopen, moet je rekening houden met de volgende factoren voordat je een goedkope smartwatch koopt:

 • Het horloge moet waterdicht zijn
 • Je moet weten hoe lang het zal duren
 • Het horloge moet een batterij hebben die minimaal zes maanden meegaat