Beste gel tegen spierpijn van 2023 (TOP15)

De 15 beste gel tegen spierpijn beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Pro Active Muscle Sportgel warmtezalf extra sterk, effectieve natuurlijke verwarmende zalf tegen gewrichtspijn, rugpijn en spierpijn, veelzijdige sportcrème van 225 ml voor elke pijn

 • 🔥 Intensieve warmte: te gebruiken als zalf voor gewrichtspijn, rugpijn en spierpijn. Verwarmt de nek, rug of schouders, de crème bestrijdt rugpijn of dient als ontspannende spierpijnzalf. Voor en na spierbelasting
 • ♻️ Snelle regeneratie door punt-nauwkeurige warmtetherapie: de geurige doorbloedingsbevorderende crème dringt diep door naar de belaste plaats en helpt door aangename warmte je lichaam snel en effectief te regenereren.
 • 🌿 Spierzalf met optimaal gedoseerde werkzame stoffen: de natuurlijke werkzame stoffen van de ontstekingsremmende zalf zoals wijnbladeren, paardenkastanje, melisse, kamille en venkel zorgen voor een snelle genezing en weldadige en gerichte doorbloeding.
 • Made in Germany: in Duitsland geproduceerd in samenwerking met een gerenommeerd familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring. Warmtezalf extra sterk en in Duitsland ontwikkeld, dermatologisch getest en geproduceerd.
Bestseller Nr. 3

astound Rugspray-ontlaster, natuurlijke pijnverlichtingsspray, ademende rugspray tegen spierpijn in het kniegewricht

 • § [Snelle werking ] Gewrichtsspray ontlast je spieren en gewrichten en werkt snel en effectief om je te helpen bij het verlichten van kneuzingen en verstuikingen.
 • § [Herstel een gezond leven] De rugspray-ontlaster is ook geschikt voor spierpijn, verlicht de klachten die door sport worden veroorzaakt en kan gewrichtsklachten verlichten.
 • § [Natuurlijke spraymaterialen] De muscle relaxer spray bevordert de flexibiliteit en helpt stijfheid te verminderen. Het is perfect voor het ontspannen van spieren en helpt om zacht weefsel te rekken.
 • § [Veilig te gebruiken] Body Spray Reliever is geschikt voor alle leeftijden en kan zwellingen, vermoeidheid en andere situaties verbeteren die door kantoormedewerkers, sport en anderen worden gebruikt.
 • § [Must have voor thuis] De spierreliëfspray is ontworpen om bijwerkingen te voorkomen, is veilig en effectief in het gebruik, kalmeert en verlicht effectief je spieren.
Bestseller Nr. 4

Verkoelende gel-wikkels tegen kneuzingen, milieuvriendelijk, comfortabel, herbruikbare gelkoelpads, 2 stuks, voor kneuzingen en geduld

 • Bij spierpijn: deze ijszak kan myofasciale en zachte weefselpijn en stijve gewrichten en spierpijn verlichten en u effectieve spier- en gewrichtsontspanning bieden.
 • HERBRUIKBAAR: deze gelijszakken kunnen eenvoudig in je vriezer worden bewaard, zodat ze indien nodig handig kunnen worden gebruikt. Ze kunnen probleemloos naar het werk, naar school of zelfs op lange reizen worden meegenomen om je gerechten en dranken koel te houden.
 • MULTIFUNCTIONEEL: deze ijszak kan hoofdpijn, zwelling en koorts, menstruatieklachten en sinusitis effectief verlichten en is met al zijn functies een goede hulp voor thuis.
 • Milieuvriendelijk: deze gel-ijszak is een duurzame optie. Dit helpt om de hoeveelheid plastic afval die op stortplaatsen terechtkomt te verminderen en draagt bij aan een groenere omgeving.
 • VEELZIJDIG: deze gel-ijszak kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt, zoals ter verlichting van sportblessures en zwellingen. Ze zijn ideaal voor herstel na operaties, kiespijn en hoofdpijn.
Bestseller Nr. 5

Warmwaterkruik, 500 Ml Lekvrije Draagbare Warmwaterkruik voor op Kantoor Tegen Menstruatiekrampen (Geel)

 • Lekvrij ontwerp: de brede mondopening maakt het vullen snel en morsvrij. De veilige schroefdop voorkomt lekken, waardoor het probleemloos en gebruiksvriendelijk is.
 • PVC-materiaal: Gemaakt van milieuvriendelijk PVC, kan de cartoon-warmwaterzak meerdere keren worden hergebruikt, waardoor afval en de impact op het milieu worden geminimaliseerd. Regelmatig onderhoud zorgt voor optimale prestaties.
 • Zachte hoes: deze warmwaterzak is verpakt in pluche en biedt extra comfort en isolatie. De zachtheid verbetert de pijnverlichting en houdt de warmte langer vast, waardoor langdurige warmte en comfort wordt gegarandeerd.
 • Pijnverlichting: deze multifunctionele warmwaterzak biedt gerichte verlichting voor spierpijn, stijfheid, menstruatiekrampen en meer. Het vermindert de zwelling door lichte verwondingen, waardoor het geschikt is voor alle leeftijden en levensstijlen.
 • Prachtig cadeau: de winterwarmwaterzak kan een perfect cadeau zijn voor geliefde, moeders, vrienden, familieleden, collega's enz. op verjaardagen, Moederdag, Kerstmis enz.
Bestseller Nr. 6

Algotreat Pijnzalf - Kryotherapie zalf tegen spierpijn, spierscheuren, nekpijn, hoofdpijn en reumatische klachten - 170 ml

 • Voordelen van de KRYOTHERAPIE – voor alle soorten pijnverlichting – is ideaal voor spierpijn, verstuikingen, kneuzingen, spierscheuren, nekpijn, voor atleten en voor opwarming
 • Verlicht pijn effectief – Algotreat spierpijn zalf zorgt ervoor dat de pijn ontstaat, omdat het op moleculair niveau de pijnreceptor op de rugmark blokkeert en de bijbehorende mechanismen van het lichaam activeert.
 • Eenvoudig mee te nemen: je kunt Algotreat koude pijngel meenemen naar de sportschool, naar je favoriete sport en bij dagelijkse activiteiten, omdat het ideaal is om je te ontdoen van pijn die met sportblessures verbonden is.
 • Eenvoudig in gebruik: breng een voldoende hoeveelheid op de aangetaste plaats aan en masseer deze in. De gel trekt snel in en is vet- of smeervrij. Herhaal de procedure met de pijngel 3-4 keer per dag.
 • Hoogwaardige klantenservice: jouw tevredenheid is onze prioriteit. Als er redenen zijn voor uw tevredenheid, neem dan contact met ons op. Wij respecteren onze klanten en waarderen hun persoonlijke wensen en eisen
Bestseller Nr. 7

Extra Sterk Paardenbalsem met Turf - Verwarmende Massagebalsem - Ontspannende massagegel - Effectief Tegen Spataderen - Ondersteuning bij Gewrichtsproblemen - Rugspanning en Spierpijn - 250 ml

 • Paardenbalsem met turf is een unieke balsem gemaakt van extracten van 25 soorten kruiden volgens een traditioneel Zwitsers recept, bewezen lichaamstherapie gedurende generaties. Turf wordt in de traditionele balneologie gebruikt vanwege het hoge gehalte aan humuszuren en mineralen
 • Turfverwarmende paardengel stimuleert een snelle verfrissing van de weefsels en de bloedsomloop, wat het effect van de crème versterkt en de balsem combineert ontspannende effecten van etherische oliën met gunstige effecten van kruidenextracten
 • Turf heeft een hoog gehalte aan humuszuur, mineralen, magnesium, zink en silicium, dat wordt gebruikt in traditionele spa-behandelingen en bij de behandeling van problematische huid. Stoffen in turf zoals magnesium, zink en silicium hebben ook gunstige effecten bij de verzorging van een problematische huid
 • Unique herbal blend contains substances that are known to relieve joint, muscle and back pain and help with rheumatic issues, joint swelling and sciatica problems, balm quickly evokes intense relaxation and blood supply, which increases the effect
 • Bevat 25 kruidenextracten waarvan bekend is dat ze helpen bij gewrichts-, spier- en wervelkolomproblemen, reumatische aandoeningen verlichten, helpen bij problemen met de lumbago, unieke gelconsistentie zorgt voor een snelle opname; het zal geen vlekken op uw kleding maken
Bestseller Nr. 8

Badzout Ylang-Ylang 1300g Zeezout - Tegen Acne - Droge Huid - Spierpijn - Vermoeidheid - Huidverzorging - Aromatherapie - Anti-Stress - Bad - Spa - Wellness - Ontspanning - Anti-Aging

 • AROMATHERAPIEBADEN - Een bad met de natuurlijk ‘’Ylang-Ylang’’ zeezout is uitstekend voor een snelle en aangename verlichting van vermoeidheid en stress. Het nemen van aromatherapiebaden is een van de beste manieren om te ontspannen na een dag hard werken. Badzouten zijn zeer effectief om stress en angst te verminderen, spierpijn te verlichten, het ontdoen van mentale en fysieke vermoeidheid en bevordering van de gezondheid & elasticiteit van de huid. Voor je eigen privé spa & bad !
 • AROMATHERAPIEBADEN - Een bad met de natuurlijk ‘’Ylang-Ylang’’ zeezout is uitstekend voor een snelle en aangename verlichting van vermoeidheid en stress. Het nemen van aromatherapiebaden is een van de beste manieren om te ontspannen na een dag hard werken. Badzouten zijn zeer effectief om stress en angst te verminderen, spierpijn te verlichten, het ontdoen van mentale en fysieke vermoeidheid en bevordering van de gezondheid & elasticiteit van de huid. Voor je eigen privé spa & bad !
 • 100% PUUR & NATUURLIJK - de 1.3kg Ylang-Ylang badzout van Aromatika bevat uitsluitend 100% puur en natuurlijke ingrediënten. Elke zeezout kristal is verrijkt met de pure etherische oliën van Ylang-Ylang. Alle badzouten zijn vrij van chemicaliën, conserveringsmiddelen, microplastics en kleurstoffen. Daarnaast zijn alle producten niet op dieren getest.
 • BEVORDERLIJK VOOR EEN GEZONDE HUID - In de periode van 2700 v. Chr. was het gebruik om met zout om de huid te genezen bij de Griekenland al bekend. Voor een droge of geïrriteerde huid, voeg je circa 300 gram (in een voetbad circa 80-100 gram) badzout toe aan een warm bad. De huid, ons grootste orgaan, neemt dan automatisch alle mineralen en sporenelementen eenvoudig op. Een gezonder bad is eigenlijk niet voor te stellen.
 • HEILZAME EIGENSCHAPPEN - Badzouten zijn uitermate geschikt voor een gevoelige, droge en schilferige huid. Een bad met zeezout zuivert de huid van binnen en van buiten, en ontspannend en kalmerend. De vochthuishouding wordt verbeterd en de huid wordt gladder. Stimuleert de huidstofwisseling, de bloedcirculatie, afvoer van afvalstoffen en maakt de huid schoon.
Bestseller Nr. 9

Badzout Ylang-Ylang 600g Zeezout - Tegen Acne - Droge Huid - Spierpijn - Vermoeidheid - Huidverzorging - Aromatherapie - Anti-Stress - Bad - Spa - Wellness - Ontspanning - Anti-Aging

 • AROMATHERAPIEBADEN - Een bad met de natuurlijk ‘’Ylang-Ylang’’ zeezout is uitstekend voor een snelle en aangename verlichting van vermoeidheid en stress. Het nemen van aromatherapiebaden is een van de beste manieren om te ontspannen na een dag hard werken. Badzouten zijn zeer effectief om stress en angst te verminderen, spierpijn te verlichten, het ontdoen van mentale en fysieke vermoeidheid en bevordering van de gezondheid & elasticiteit van de huid. Voor je eigen privé spa & bad !
 • AROMATHERAPIEBADEN - Een bad met de natuurlijk ‘’Ylang-Ylang’’ zeezout is uitstekend voor een snelle en aangename verlichting van vermoeidheid en stress. Het nemen van aromatherapiebaden is een van de beste manieren om te ontspannen na een dag hard werken. Badzouten zijn zeer effectief om stress en angst te verminderen, spierpijn te verlichten, het ontdoen van mentale en fysieke vermoeidheid en bevordering van de gezondheid & elasticiteit van de huid. Voor je eigen privé spa & bad !
 • 100% PUUR & NATUURLIJK - de 600g Ylang-Ylang badzout van Aromatika bevat uitsluitend 100% puur en natuurlijke ingrediënten. Elke zeezout kristal is verrijkt met de pure etherische oliën van Ylang-Ylang. Alle badzouten zijn vrij van chemicaliën, conserveringsmiddelen, microplastics en kleurstoffen. Daarnaast zijn alle producten niet op dieren getest.
 • BEVORDERLIJK VOOR EEN GEZONDE HUID - In de periode van 2700 v. Chr. was het gebruik om met zout om de huid te genezen bij de Griekenland al bekend. Voor een droge of geïrriteerde huid, voeg je circa 300 gram (in een voetbad circa 80-100 gram) badzout toe aan een warm bad. De huid, ons grootste orgaan, neemt dan automatisch alle mineralen en sporenelementen eenvoudig op. Een gezonder bad is eigenlijk niet voor te stellen.
 • HEILZAME EIGENSCHAPPEN - Badzouten zijn uitermate geschikt voor een gevoelige, droge en schilferige huid. Een bad met zeezout zuivert de huid van binnen en van buiten, en ontspannend en kalmerend. De vochthuishouding wordt verbeterd en de huid wordt gladder. Stimuleert de huidstofwisseling, de bloedcirculatie, afvoer van afvalstoffen en maakt de huid schoon.
Bestseller Nr. 10

Warm-Koud Kompres bij Spierpijn in Rugpijn en Lage Rugklachten (28x17 cm) - Hot & Cold Gel Pack Herbruikbaar - Koelkompres met Fixatieverband voor Koude en Warmte Therapieën

 • 🍀 WAAR IS HET VOOR? - Het koelkompres voor rug (28x17 cm) met Fixatieverband (80x8,5 cm) is optimaal geschikt: rugpijn en lage rugklachten. Dit Warm-Koud Kompres helpt pijn te verlichten door te koelen bij zwellingen en kneuzingen of door pijnlijke plekken te verwarmen. Dit product helpt de pijn te verlichten bij sport- en spierblessures.
 • 🥇 WAT ZIJN DE VOORDELEN? - Het warm-koud kompres is voor zowel warme als koude therapie te gebruiken. Biedt eerste hulp bij sportblessures, ischiaszenuw, degeneratieve schijfziekte, stuitbeenpijn, pijn in de hernia, verstuikingen en verrekkingen, kneuzingen, zwelling van de onderrug. Voor warme & koude therapie.
 • 📝 HOE GEBRUIK JE HET? - Wanneer gebruik je het kompres koud? Gebruik het kompres koud om oedeem, ontsteking en pijn bij een blauwe plek, kneuzing, spierpijn of verzwikking te verlichten. Stop hem in de diepvriezer om het af te koelen (2 uur). - Wanneer gebruik je het kompres warm? Gebruik het kompres bij spierpijn en verkrampingen, zoals ontstaan door menstruatiepijn of rug- en nekklachten. Het kompres is herbruikbaar. Je kunt hem opwarmen in de magnetron (30 seconden).
 • 🖐️ HOE WORDT HET GEDAAN? - Ontworpen voor het aanbrengen van koude. De soepele gel en de bevestiging vormen zich zelfs in koude toestand naar de pijnlijke zone. Koudetherapie met een coldpack kan je toepassen bij een plaatselijke behandeling van ontstekingen, zwellingen, kneuzingen of bloeduitstortingen. De op het letsel geplaatste koude vertraagt de pijnprikkel naar je hersenen en verzacht zo het pijngevoel. Verkleint de koeling de diameter van je bloedvaten, waardoor een zwelling vermindert.
 • 🎁 WAT KRIJGT U? - Verkocht met handig bevestigingszakje voor een optimaal gebruik. Aarzel niet om voor een optimale recuperatie na het sporten het gebruik van je warmte-/koudekompres. Wil je je pijn verzachten of een spier ontspannen? Dit 2-in-1 warmte- en koudekompres helpt je na het sporten te herstellen. Herbruikbaar voor zowel koud als warm gebruik.
Bestseller Nr. 11

Frifer Voegenspray, natuurlijke spray voor pijnverlichting, algemeen ademengewrichtsspray tegen spierpijn rug en nek

 • Snel begin van de actie: ontworpen om kneuzingen en verstuikingen te verlichten, de joint spray werkt snel en effectief en biedt verlichting voor je spieren en gewrichten.
 • Herstel van een gezond leven: kan gewrichtsproblemen verlichten, backspray Reliever is ook geschikt voor spierpijn en biedt verlichting van klachten door sport.
 • Natuurlijk sproeimiddel: helpt om zachte stoffen uit te rekken, de muscle relaxer spray is perfect voor ontspanning van de spieren, bevordert de flexibiliteit en vermindert stijfheid.
 • ☃ [Veiligheidsgarantie] Body Spray Reliever is geschikt voor alle leeftijden, wordt gebruikt voor kantoormedewerkers, sport en anderen en kan zwellingen, vermoeidheid en andere situaties verbeteren.
 • ☃ [Als je thuis hebt] Spierreliëfspray is veilig en effectief te gebruiken, kalmeert en verlicht effectief je spieren om bijwerkingen te voorkomen.
Bestseller Nr. 12

Arnica Vermoeide Benen Circulatie Crème Koud effect gel licht benen gezwollen spataderen verbetert de circulatie en verlicht pijn / vermoeide benen 500ml (500 Ml)

 • ➡️ Arnica-crème tegen vermoeide benen, onmiddellijke koudewerking: deze gel is speciaal ontwikkeld om vermoeide benen te verlichten. Alle werkzame stoffen zijn van plantaardige oorsprong.
 • Verfrissende werking op de benen. Dankzij de formule zul je in enkele minuten een ontspannen koudegevoel voelen. Ideaal voor gezwollen benen, benen met spataderen en benen met spieroverbelasting. Het kan ook gezwollen enkels met cryo-arnica elimineren.
 • ➡️ Activeren en vereenvoudigen de bloedsomloop in de benen: na de hele dag staan of zitten thuis of op kantoor, is het aan het einde van de dag zeer belangrijk om de doorbloeding in de benen, enkels of voeten te reactiveren. Dankzij de koudewerking zal het gevoel ongelooflijk zijn. Probeer het eens uit
 • ➡️ Muziekherstel, koud-gelarnica: biedt een rustgevende en lymfatische werking. Breng het met een massage aan op de pijnlijke huid Het wordt aanbevolen om na de training aan te brengen.
 • 500 ml gelformule voor vermoeide benen: een extract van aloë vera, dat zich onderscheidt door zijn gehalte aan aminozuren. Extract van paardenkastanje, extract van ruscus, extract van tovernoot en extract van arnica, die zich onderscheiden door hun diuretische werking en adertherapeutische activiteit.
Bestseller Nr. 13

Surpass fietsbundel | Pro Chamois Anti-Chafing Cream & After-Ride Magnesium Recovery Gel voor verbeterde prestaties en comfort tijdens lange ritten | Comfortabele activiteit en sneller herstel

 • ✅ Surpass fietsbundel: de perfecte set voor fietsliefhebbers. SURPASS Chamois Cream zorgt voor uw comfort tijdens zelfs de langste rit, beschermt uw lichaam tegen schaafwonden, en Magnesium Gel helpt effectieve regeneratie te versnellen, het effect van "zware benen" te verminderen en u in staat stellen sneller dan ooit terug te keren naar uw favoriete route!
 • ✅ SURPASS-CARE Magnesium Recovery GEL is een zorgvuldig samengestelde multi-minerale verbinding waarvan bewezen is dat het spierspanning vrijgeeft en vermoeidheid na de training vermindert. Met een innovatieve formule van biologisch beschikbaar magnesiumchloride gecombineerd met het SEPITONIC 3M actieve ionencomplex van magnesium, zink en koper, verlicht onze Magnesium Recovery Gel spierspanning en stijfheid en versnelt op natuurlijke wijze de hersteltijd, waardoor de behoefte aan rust tussen trainingen wordt beperkt.
 • ✅ Magnesium is een belangrijke factor de communicatie tussen motorneuronen en spiervezels, genoemd in neuromusculaire transmissie, en spierontspanning. SURPASS-CARE Magnesium Gel helpt bij pijn, pijn en krampen in verschillende delen van het lichaam, waaronder pijnlijke gewrichten en spierpijn, zorgt voor natuurlijke ontspanning.
 • ✅ SURPASS-CARE CHAMOIS CREME helpt het risico op zadelzweren en ongemak tijdens het rijden, mountainbiken of grind te elimineren. Onze gevoelige gevoelige crème helpt de gevoelige huid te rehydrateren en regenereren, waardoor de kans op wrijven en ontstekingen na uren in het zadel wordt verminderd.
 • ✅ Speciaal ontwikkelde SURPASS-CARE CHAMOIS CREME unieke mix van biologische buriti-, kokos-, sesam- en ricinusoliën, sheaboter en bijenwas biedt water- en zweetbestendige, extreem duurzame barrière die tegelijkertijd de elasticiteit verhoogt en de huid versterkt voor activiteit, waardoor deze zelfs tijdens de langste ritten wordt beschermd tegen irritatie.
UitverkoopBestseller Nr. 14

Arthrophytol - Massagegel tegen artrose en pijn met 8 natuurlijke actieve ingrediënten - Harpagophytum en essentiële oliën - Menthol en kamfer - Verlicht gewrichtspijn en ongemak - 100 ml

 • 💪 Snelle en langdurige verlichting van gewrichtspijn: Dankzij zijn complete en effectieve formule draagt deze massagegel bij aan het verminderen van ontstekingen en verlicht het onmiddellijk de pijn, zodat mensen een gemakkelijker dagelijks leven kunnen hervinden.
 • 🎯 Snelle doordringing en gerichte werking: Na een massage dringt de gel snel door tot het pijnlijke gebied om direct op de bron van het ongemak te werken. Deze gerichte werking zorgt voor snelle en effectieve verlichting.
 • 🍃 Natuurlijke samenstelling voor veilig gebruik: Deze massagegel is samengesteld met natuurlijke ingrediënten die effectiever zijn dan alleen arnica, voor veilig gebruik. Het kan regelmatig worden gebruikt zonder negatieve bijwerkingen.
 • 🥇 Ideaal voor mensen met artrose en andere spierpijn: Deze massagegel is bijzonder geschikt voor mensen met artrose of spierpijn. Het kan helpen de spieren te ontspannen voor optimale verlichting.
 • 🇫🇷 VITALTHEA LABORATORIA - Made in France - Sinds 1989 expert in kruidengeneeskunde en natuurlijke gezondheid, creëren de Laboratoires Vitalthéa en hun wetenschappelijke experts (apothekers, natuurgenezers, voedingsdeskundigen...) formules met een hoge concentratie aan voedingsstoffen en krachtige natuurlijke ingrediënten. Ze bieden veilige en effectieve producten die de fysiologische balans van het lichaam versterken.
Bestseller Nr. 15

2 stuks ijszakken, koelzakken, koude compressor, herbruikbaar, eerste hulp bij spierpijn, sportblessure.

 • klassieke ijszak. Opgevouwen ontwerp maakt de aanpassing aan alle lichaamsvormen mogelijk. De ijszak is snel bij de hand en kan met heet of koud water, ijsblokjes of ijsblokjes worden gevuld.
 • Kan op elk deel van het lichaam worden gebruikt voor een snelle pijnverlichting, ideaal voor letsel, deuken, kneuzingen, verstuikingen, hoofdpijn enz. Het helpt om de zwelling te verminderen.
 • Materiaal: Binnenkant: polyester, buitenkant: polyester, katoen
 • Diameter: ca. 5 inch (ca. 12,7 cm) en ca. 9 inch (ca. 23 cm) met dicht sluitende schroefsluiting.

Het is belangrijk dat u het juiste type gel kiest voor spierpijn. Het moet verlichting kunnen bieden van pijnlijke spieren, maar ook lang genoeg meegaan om de klus te klaren.

Er zijn verschillende soorten gels op de markt en het is aan jou om er een te vinden die het beste bij je past.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een gel voor spierpijn?

Gels zijn niet alleen nuttig voor sporters en mensen die actief zijn, maar ook voor degenen die pijn ervaren door spierblessures of andere medische aandoeningen. Gels kunnen worden gebruikt om pijn te verzachten en te verlichten, daarom worden ze vaak gebruikt in ziekenhuizen.

Gels kunnen op de huid of onder kleding worden aangebracht en zullen de mobiliteit niet belemmeren. Ze zorgen ook voor een verkoelend gevoel dat ontstekingen kan helpen verminderen.

Wat zijn de verschillende soorten gels?

Gels zijn een soort nagellak die bovenop de nagel wordt aangebracht. Ze worden gebruikt om verschillende effecten te creëren, zoals glitter, kleur of een matte afwerking.

Welke gel is het beste voor welk type spierpijn?

Het geltype is een zeer belangrijke overweging voor de atleet. Er zijn verschillende soorten gels voor verschillende soorten spierpijn.

Er zijn drie basiscategorieën van spierpijn: spierpijn, spierspasmen en krampen.

Lichte tot matige lichaamsbeweging leidt tot spierpijn, die vaak 12 uur na inspanning optreedt en 24-48 uur aanhoudt. Een lichte gel is het beste voor dit soort pijn, omdat het een verkoelend gevoel geeft dat de spieren kalmeert.

Een zware gel is beter voor spierspasmen en krampen omdat het meer verlichting geeft dan een lichte gel.

Hoe vaak moet ik een gel gebruiken voor spierpijn?

Er is veel discussie op internet over dit onderwerp. Het lijkt alsof er verschillende meningen over deze kwestie zijn. Sommige mensen zeggen dat je elke keer dat je het voelt een gel voor spierpijn moet gebruiken, terwijl anderen zeggen dat je het alleen moet gebruiken als de pijn intenser is.

Wat zijn enkele bijwerkingen van het gebruik van een gel voor spierpijn?

De bijwerkingen van het gebruik van een gel voor spierpijn zijn nog niet volledig begrepen.

Er zijn echter enkele mogelijke bijwerkingen die kunnen worden ervaren door degenen die het gebruiken.

Sommige hiervan zijn: huidirritatie, roodheid en jeuk.