Beste game ps5 van 2023 (TOP10)

De 10 beste game ps5 beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Hogwarts Legacy - PS5

 • Hogwarts Legacy is een actie-RPG in een open wereld, die zich afspeelt in de wereld uit de Harry Potter-boeken
 • James Cabrera (Producer)
UitverkoopBestseller Nr. 2

The Last of Us: Part 1 - PS5

 • Beleef de geliefde game waarmee alles begon opnieuw, herzien voor de PlayStation5-console.
 • Verbeterde beelden: The Last of Us is helemaal opnieuw opgebouwd met de nieuwste PS5-engine van Naughty Dog om elk visueel detail te verbeteren.
 • Snelle laadtijden: De game laadt vrijwel direct dankzij de SSD van de PS5-console.
 • Haptische feedback: De haptische feedback van de DualSense draadloze controller voor elk wapen tilt gevechten naar een hoger niveau en brengt omgevingen tot leven.
 • Adaptieve triggers: Alle iconische wapens uit The Last of Us, zoals Joels revolver en Ellies pijl-en-boog, bieden dankzij de DualSense nu dynamische trigger-weerstand en terugslag, zodat je nog meer opgaat in de gevechten.
Bestseller Nr. 3

Seagate Game Drive voor PS5, 4 TB, draagbare externe harde schijf, compatibel met PS4 en PS5 (STLL4000200)

 • OFFICIEEL GELICENTIEERD Uitgerust met overeenkomstige firmware voor naadloos gebruik met alle PS5- en PS4-modellen.
 • KLAAR VOOR PS5 Sla uw PS5-games op en zet ze over naar de console wanneer u wilt gamen.
 • WERKT MET PS4 Bewaar en speel PS4-games rechtstreeks vanaf de externe schijf.
 • CREËER UW EIGEN GAMEBIBLIOTHEEK Dankzij deze extra capaciteit van 4 TB hoeft u nooit meer games op te offeren, te verwijderen of opnieuw te downloaden.
 • GEEN GEREEDSCHAP NODIG. Dankzij de eenvoudige plug-and-play-installatie bent u in minder dan twee minuten speelklaar.
UitverkoopBestseller Nr. 4

Final Fantasy XVI (PS5)

 • Een epische dark fantasy-wereld waarin het lot van het land wordt bepaald door de machtige Eikons en de Dominants waarin ze huizen. Tegen deze achtergrond beleven spelers het verhaal van Clive Rosfield, een krijger die ook wel “First Shield of Rosaria” wordt genoemd en heeft gezworen zijn jongere broer Joshua, de Dominant van de Phoenix, te beschermen.
 • Al snel krijgt Clive te maken met een grote ramp en zweert hij zich te wreken op de Dark Eikon Ifrit, een mysterieuze entiteit die een spoor van rampspoed over de wereld trekt.
 • Dit is het verhaal van Clive Rosfield, een krijger die ook wel “First Shield of Rosaria” wordt genoemd en heeft gezworen zijn jongere broer Joshua, de Dominant van de Phoenix, te beschermen.
UitverkoopBestseller Nr. 5

Marvel's Spider-Man 2 (PS5)

 • Schakel tussen twee speelbare Spider-mannen, Peter Parker en Miles Morales, terwijl je Marvel’s New York ontdekt.
 • Gebruik Peter Parker’s nieuwe symbioot-krachten en Miles Morales’ explosieve bio-electrische Venom-krachten.
 • Neem het op tegen een reeks iconische Marvel’s superschurken – inclusief Kraven the Hunter, Lizard, een originele versie van Venom, en nog veel meer.
 • Ontdek een aantal nieuwe, uitgebreide toegankelijkheidsfuncies voor spelers met verschillende eigenschappen.
 • Voel de echte kracht van Spider-Man in je handen met diep meeslepende adaptieve triggers en haptische feedback features.
Bestseller Nr. 6

Assassin's Creed: Mirage - PS5

 • Ontdek een vakkundig gemaakt actie-avontuur met een spannend verhaal dat vertelt over de transformatie van een opstandige jongeman tot een geraffineerde Master Assassin.
 • Reis naar Alamut, de legendarische thuishaven van de Assassins die de basis legden voor de Creed, in deze hartverwarmende hommage aan de game waarmee het allemaal begon.
 • Geniet van een moderne versie van de iconische functies en gameplay die al 15 jaar een franchise kenmerken, terwijl je je moeiteloos door de stad verplaatst en je doelwitten heimelijk uitschakelt op instinctievere en directere manieren dan ooit tevoren.
 • Verken een dichtbevolkte, levendige stad waarvan de inwoners reageren op elke beweging die je maakt en ontdek de geheimen van de vier unieke wijken tijdens de gouden eeuw van Bagdad.
Bestseller Nr. 7
Bestseller Nr. 8

Marvel's Spider-Man: Miles Morales - PS5-game

 • Beleef de opkomst van Miles Morales. Volg deze nieuwe held terwijl hij ongelooflijke, explosieve nieuwe krachten leert beheersen en zijn eigen Spider-Man wordt.
 • Be Greater. Be Yourself.
 • In dit nieuwste avontuur uit het universum van Marvel's Spider-Man moet de tiener Miles Morales niet alleen wennen aan zijn nieuwe thuis, maar ook in de voetsporen van zijn mentor Peter Parker treden als een nieuwe Spider-Man. Een vernietigende kracht die zijn nieuwe thuis bedreigt, dwingt onze kersverse held al snel tot het inzicht dat bij grote kracht ook een grote verantwoordelijkheid hoort. Om het New York van Marvel te redden, moet Miles zijn vaardigheden als Spider-Man razendsnel perfectioneren.
UitverkoopBestseller Nr. 10

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste game ps5 te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze game ps5-koopgids samengesteld.

Het beste game ps5 vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste game ps5 voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede game ps5-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor game ps5 te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van game ps5 erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald game ps5 zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over game ps5 zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de game ps5 kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste game ps5 kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.