Beste game pc kopen van 2022 (TOP10)

De 10 beste game pc kopen beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1
Nintendo Switch Super Smash Bros. Ultimate kopen
 • Alle vechters uit de eerdere delen van Super Smash Bros. doen weer mee. Allemaal! 66 vechters!
 • Dankzij de verschillende spelstanden en opties kan iedereen de game spelen. Kies in Smash het level, bepaal de regels en ga de strijd aan met tot wel acht spelers tegelijk!
 • Meer dan 100 levels: Levels uit eerdere games van de serie zijn verbeterd en elk level heeft een Slagveld- en Ω-versie. Ontdek talloze levelgevaren
 • Koop de Fighters Pass en krijg toegang tot nog meer personages
Bestseller Nr. 2
Memory PC Intel Core i7-10700F 8X 4.8 GHz, 32 GB DDR4 RAM 3000 MHz, 480 GB SSD+2000 GB HDD, NVIDIA GeForce RTX 3060 12 GB
 • Deze high-end pc overtuigt door perfect afgestemde merkcomponenten. Met de NVIDIA GeForce RTX 3060 12 GB ben je optimaal voorbereid op alle huidige speeltitels. fluisterstille werking, of het nu gaat om gaming, beeld- en videobewerking of live streaming. Programma's zoals Adobe Lightroom of Photoshop lopen hier bliksemsnel
 • De Intel Core i7-10700F CPU biedt topprestaties voor gaming en multimedia-toepassingen. Met de snelle 8-core CPU en tot 4,80 GHz kloksnelheid kunnen alle gangbare programma's bliksemsnel worden uitgevoerd. Visueel afgerond wordt het systeem door de SQ-Tower 01 behuizing uitgerust met gehard glas en RGB-ventilator, die ook in hittebestendige en optimale koeling garandeert.
 • De Memory PC met volledige 8-core - Power voorziet je van alle benodigde snelheden die je op kantoor of thuis nodig hebt. De allernieuwste aansluitingen zoals SATA3/M.2 en USB 3.1, maar ook Gigabit LAN laten niets te wensen over. Wij installeren bovendien supersnel 3000 MHz DDR4-geheugen van dat het totale vermogen aanzienlijk verbetert.
 • Dit geheugen: pc-systeem overtuigt met betrouwbare en krachtige merkcomponenten van de nieuwste generatie. Met deze basis heeft dit systeem het recht om een gratis update op Windows 11 op het release tijdstip.
 • Wij bieden u een 24 maanden pick-up & Return garantie. Bij een eventuele defect halen wij het apparaat gratis af en stellen wij het apparaat ook gratis terug. Dit betekent een eventuele garantie is voor jou als klant van Memory PC volledig stress- en gratis.
Bestseller Nr. 3
KIWI design Link kabel 6M/20FT compatibel met Quest 2 accessoires, USB 3.0 PC Game Cable Snel en Stabiel (zwart)
 • Ondersteuning van 5Gbps gegevensoverdracht en 3A snel opladen: KIWI-ontwerp aangepaste koppelkabel voor Quest 2/1, hit de USB 3.0 5Gbps standaard voor snelle gegevensoverdracht en ondersteunt 3A snel opladen, zodat uw Quest 2 blijft opgeladen onder de zware werklast. Ontgrendel gewoon de kracht van uw pc en wees klaar om te spelen. (Opmerking: het opladen en de algehele snelheid zijn afhankelijk van de kwaliteit van uw moederbord en uw pc-voeding.)
 • 20FT extra lange stabiele verbinding: speciaal ontworpen voor kamer-schaal VR en oefenspellen, KIWI-ontwerp verbindingskabel voor Quest 2 bereikt 20 voet, maximaliseert de bewegingsvrijheid, zonder te worden beperkt wanneer u wordt ondergedompeld in de VR-wereld. Niet alleen voldoet aan de behoefte van de spelers aan lengte, maar garandeert ook de kwaliteit van de gegevensoverdracht. Stel vriendelijk voor om een kabel te gebruiken die niet korter is dan 10 voet, of het zal ervoor zorgen dat u iets rukt en uw pc-poort beschadigt - of uw nek pijn doet
 • Gebruiksvriendelijk ontwerp met Magic Strap: het heeft een 90-graden USB-C-kop die perfect is voor PC VR Link. Niet alleen maakt het gemakkelijker om aan te sluiten en los te koppelen, maar vermindert ook de fysieke druk op de headsetpoort. De bijgevoegde klittenband helpt onze kabel om nauw te passen bij uw zoektocht naar stabiele signaaloverdracht te bereiken, tegelijkertijd beschermt het uw USB-poort tegen rampen, vooral in bewegingzware PC VR-games
 • Verbeterde duurzaamheid en gecertificeerde veiligheid: deze kabel wordt aangedreven door hoogwaardige glasvezelstrengen, die het gewicht verminderen, de snelheid verhogen en de flexibiliteit verbeteren. Het kan 10000+ buigtests dragen en heeft elektronische veiligheidscertificeringen die voldoen aan de juiste normen. Dankzij de feedback van onze klanten weten we dat u altijd gestoord wordt door ontkoppeling, vertraging, slechte beeldkwaliteit en snel kapot. KIWI-ontwerp doet grote inspanning om deze problemen op te lossen om uw vlotte VR-ervaring te verzekeren
 • Universele compatibiliteit: Perfect compatibel met Quest 2/1, geeft u toegang tot de Rift-bibliotheek. Het is ook een dunnere kabel die tijdens uw VR-avonturen lichter kan aanvoelen terwijl u zich achter u sleept. KIWI-ontwerp neemt verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van elk product naar onze klanten. Om het even welke pre-sale en naverkoopproblemen, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren.
Bestseller Nr. 4
Memory PC AMD Ryzen 7 3700X 8X 4.4 GHz, 16GB DDR4 RAM 3000 MHz, 240GB SSD+2000GB HDD, NVIDIA GF RTX 3080 10GB, Windows 11 Pro
 • Deze high-end pc overtuigt door perfect afgestemde merkcomponenten. Met de NVIDIA GeForce RTX 3080 10 GB ben je perfect voorbereid op alle huidige speeltitels. Fluisterstille werking, of het nu gaat om gaming, beeld- en videobewerking of live streaming. Programma's zoals Adobe Lightroom of Photoshop lopen hier bliksemsnel
 • De AMD Ryzen 7 3700X CPU biedt topprestaties voor gaming en multimediatoepassingen. Met de snelle 8-core CPU en tot 4,40 GHz kloksnelheid kunnen alle gangbare programma's bliksemsnel worden uitgevoerd. Optisch afgerond wordt het systeem door de SQ-Tower 01 behuizing uitgerust met gehard glas en RGB-ventilator, die ook bij verhitte optimale koeling garandeert.
 • De Memory PC met volledige 8-core – power voorziet je van alle benodigde snelheden die je op kantoor of thuis nodig hebt. De nieuwste aansluitingen zoals SATA3/M.2 en USB 3.1 maar ook Gigabit LAN laten niets te wensen over. Wij bouwen bovendien supersnel 3000 MHz DDR4 geheugen van dat de totale prestaties aanzienlijk verbetert.
 • Dit memory: pc-systeem overtuigt met betrouwbare en krachtige merkcomponenten van de nieuwste generatie. Dit is de basis van het vooraf geïnstalleerde besturingssysteem Windows 11 Pro inclusief alle huidige updates.
 • Wij bieden je een 24 maanden pick up & return garantie aan. Bij een eventueel defect halen wij het apparaat gratis op en sturen wij u het apparaat ook gratis terug. Dat betekent dat een eventuele garantie voor jou als klant van Memory PC volledig stress- en kostenvrij is.
UitverkoopBestseller Nr. 5
Tecnoware Modulaire voeding voor game-pc, hoge efficiëntie (>85%), met ultradunne ventilator, vermogen 650 W
 • Interne modulaire voeding voor pc-gaming, 650 Watt vermogen. Afmeting L 5,5 x P 6 x H 3,3 inch
 • Connectoren 1 × moederbord (20+4-pins), 2 × PCI-E (6+2-pins), 3 x SATA, 1 × Molex. Het netsnoer is ook inbegrepen in het pakket.
 • Taiwanese condensatoren met een rating gelijk aan 105° C
 • 80 PLUS Bronze-certificering met hoog rendement (> 85%)
 • Super Silent 14 cm koelventilator met gesmeerd lager (hydraulisch lager) en rotatiesnelheid volledig geregeld door elektronica
Bestseller Nr. 6
Memory PC AMD Ryzen 5 5600X 6X 4.6 GHz, 16 GB DDR4 RAM 3000 MHz, 1TB M.2 SSD, NVIDIA GeForce RTX 3060 12 GB
 • Deze high-end pc overtuigt door perfect afgestemde merkcomponenten. Met de NVIDIA GeForce RTX 3060 12 GB ben je optimaal voorbereid op alle huidige speeltitels. fluisterstille werking, of het nu gaat om gaming, beeld- en videobewerking of live streaming. Programma's zoals Adobe Lightroom of Photoshop lopen hier bliksemsnel
 • De AMD Ryzen 5 5600X CPU biedt topprestaties voor gaming en multimedia-toepassingen. Met de snelle 6-core CPU en tot 4,60 GHz kloksnelheid kunnen alle gangbare programma's bliksemsnel worden uitgevoerd. Visueel afgerond wordt het systeem door de SQ-Tower 01 behuizing uitgerust met gehard glas en RGB-ventilator, die ook in hittebestendige en optimale koeling garandeert.
 • De Memory PC met volledige 6-core - Power voorziet je van alle benodigde snelheden die je op kantoor of thuis nodig hebt. De allernieuwste aansluitingen zoals SATA3/M.2 en USB 3.1, maar ook Gigabit LAN laten niets te wensen over. Wij installeren bovendien supersnel 3000 MHz DDR4-geheugen van dat het totale vermogen aanzienlijk verbetert.
 • Dit geheugen: pc-systeem overtuigt met betrouwbare en krachtige merkcomponenten van de nieuwste generatie. Met deze basis heeft dit systeem het recht om een gratis update op Windows 11 op het release tijdstip.
 • Wij bieden u een 24 maanden pick-up & Return garantie. Bij een eventuele defect halen wij het apparaat gratis af en stellen wij het apparaat ook gratis terug. Dit betekent een eventuele garantie is voor jou als klant van Memory PC volledig stress- en gratis.
Bestseller Nr. 7
Memory PC AMD Ryzen 5 5500 6X 4.2 GHz, 16GB DDR4 RAM 3000 MHz, 1TB M.2 SSD, NVIDIA GeForce RTX 3060 12GB, Windows 11 Pro
 • Deze high-end pc overtuigt door perfect afgestemde merkcomponenten. Met de NVIDIA GeForce RTX 3060 12 GB ben je goed voorbereid op alle huidige game-titels. Fluisterstille werking, of het nu gaat om gaming, beeld- en videobewerking of live-streaming. Programma's zoals Adobe Lightroom of Photoshop lopen hier bliksemsnel
 • De AMD Ryzen 5 5500 CPU biedt topprestaties voor gaming- en multimedia-toepassingen. Met de snelle 6-core CPU en tot 4,20 GHz kloksnelheid kunnen alle gangbare programma's bliksemsnel worden uitgevoerd. Optisch afgerond wordt het systeem door de SQ-Tower 01 behuizing uitgerust met gehard glas en RGB-ventilatoren, die ook in verhitte gevechten optimale koeling garandeert.
 • De Memory PC met volledige 6-core Power voorziet je van alle benodigde snelheden die je op kantoor of thuis nodig hebt. De nieuwste aansluitingen zoals SATA3/M.2 en USB 3.1 maar ook Gigabit LAN laten niets te wensen over. Wij bouwen bovendien supersnel 3000 MHz DDR4 werkgeheugen van die het totale vermogen aanzienlijk verbetert.
 • Dit geheugen:pc-systeem overtuigt met betrouwbare en krachtige merkcomponenten van de nieuwste generatie. Dit is de basis van het vooraf geïnstalleerde besturingssysteem Windows 11 Pro incl. alle actuele updates.
 • Wij bieden u een 24 maanden Pick Up & Return garantie aan. Bij een eventueel defect halen wij het apparaat gratis af en stellen u het apparaat ook gratis weer terug. Dit betekent dat een eventuele garantie voor jou als klant van Memory PC volledig stress en gratis is.
Bestseller Nr. 8
Memory PC Gaming upgrade PC (AMD Ryzen 5 5500 6X 4.2 GHz, 16 GB DDR4 RAM, NVIDIA RTX 3060 12GB zonder SSD/Windows) gamer behuizing met glazen venster
 • Deze bundel is ideaal om gemakkelijk te upgraden naar de nieuwste hardwaregeratie. In deze geprefabriceerde gaming-pc hoeft alleen maar een eigen SSD inclusief Windows worden geïnstalleerd. Het apparaat wordt geleverd zonder SSD en Windows
 • Dit systeem wordt afhankelijk van de selectie individueel voor u gebouwd, getest en veilig naar u verzonden. Omdat elk geïnstalleerde hardware-onderdeel op elkaar is afgestemd, krijg je een toekomstveilig en stabiel systeem. De gaming-ervaring staat dus niets meer in de weg.
 • Wij bieden u een 24 maanden garantie voor pick-up & retourneren. Bij een eventuele defect halen wij bij u het apparaat gratis op en sturen u het apparaat ook gratis terug. Dit betekent dat een eventuele garantie voor u als klant van Memory PC volledig stress en gratis is.
Bestseller Nr. 9
Memory PC Gaming upgrade PC (AMD Ryzen 5 5500 6X 4.2 GHz, 16 GB DDR4 RAM, NVIDIA RTX 3070 8GB zonder SSD/Windows) gamer behuizing met glazen venster
 • Deze bundel is ideaal om gemakkelijk te upgraden naar de nieuwste hardwaregeratie. In deze geprefabriceerde gaming-pc hoeft alleen maar een eigen SSD inclusief Windows worden geïnstalleerd. Het apparaat wordt geleverd zonder SSD en Windows
 • Dit systeem wordt afhankelijk van de selectie individueel voor u gebouwd, getest en veilig naar u verzonden. Omdat elk geïnstalleerde hardware-onderdeel op elkaar is afgestemd, krijg je een toekomstveilig en stabiel systeem. De gaming-ervaring staat dus niets meer in de weg.
 • Wij bieden u een 24 maanden garantie voor pick-up & retourneren. Bij een eventuele defect halen wij bij u het apparaat gratis op en sturen u het apparaat ook gratis terug. Dit betekent dat een eventuele garantie voor u als klant van Memory PC volledig stress en gratis is.
Bestseller Nr. 10
Memory PC Intel Core i9-11900F 8X 5.2 GHz, 16 GB DDR4 RAM 3000 MHz, 1TB M.2 SSD, NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti 8GB
 • Deze high-end pc overtuigt door perfect afgestemde merkcomponenten. Met de NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti 8 GB ben je perfect voorbereid op alle huidige speeltitels. fluisterstille werking, of het nu gaat om gaming, beeld- en videobewerking of live streaming. Programma's zoals Adobe Lightroom of Photoshop lopen hier bliksemsnel
 • De Intel Core i9-11900F CPU biedt topprestaties voor gaming en multimedia-toepassingen. Met de snelle 8-core CPU en tot 5,20 GHz kloksnelheid kunnen alle gangbare programma's bliksemsnel worden uitgevoerd. Visueel afgerond wordt het systeem door de SQ-Tower 01 behuizing uitgerust met gehard glas en RGB-ventilator, die ook in hittebestendige en optimale koeling garandeert.
 • De Memory PC met volledige 8-core - Power voorziet je van alle benodigde snelheden die je op kantoor of thuis nodig hebt. De allernieuwste aansluitingen zoals SATA3/M.2 en USB 3.1, maar ook Gigabit LAN laten niets te wensen over. Wij installeren bovendien supersnel 3000 MHz DDR4-geheugen van dat het totale vermogen aanzienlijk verbetert.
 • Dit geheugen: pc-systeem overtuigt met betrouwbare en krachtige merkcomponenten van de nieuwste generatie. Met deze basis heeft dit systeem het recht om een gratis update op Windows 11 op het release tijdstip.
 • Wij bieden u een 24 maanden pick-up & Return garantie. Bij een eventuele defect halen wij het apparaat gratis af en stellen wij het apparaat ook gratis terug. Dit betekent een eventuele garantie is voor jou als klant van Memory PC volledig stress- en gratis.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste game pc kopen te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze game pc kopen-koopgids samengesteld.

Het beste game pc kopen vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste game pc kopen voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede game pc kopen-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor game pc kopen te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van game pc kopen erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald game pc kopen zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over game pc kopen zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de game pc kopen kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste game pc kopen kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.