Beste foliumzuur zwangerschap van 2022 (TOP10)

De 10 beste foliumzuur zwangerschap beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Yummygums Mommy - Zwangerschapsformule bij Kinderwens, Tijdens en na de Zwangerschap - Foliumzuur, D3 en 13 andere vitamines - 90 gummies - Geproduceerd in Duitsland
 • HOGE KWALITEIT VITAMINE - Met alle essentiële voedingsstoffen en zwangerschapvitamines voor mama en baby. Met foliumzuur & biotine, vitamine D3, zink, selenium, beta-caroteen, vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B12, C en E.
 • MULTIACTIEVE INGREDIËNTEN - Speciaal samengesteld voor vrouwen die zwanger willen worden of hun lichaam willen ondersteunen tijdens en na de zwangerschap/borstvoeding. De hoeveelheid foliumzuur en vitamine D3 wordt aangeraden door De Gezondheidsraad.
 • LEKKER & GEZOND - 100% Suikervrij en smaakt natuurlijk fruitig naar frambozen! Het heerlijke alternatief voor tabletten en capsules die moeilijk te slikken zijn. De Yummygums Mommy zijn een fruitig tussendoortje voor aanstaande mama's.
 • 100% NATUURLIJK & GECERTIFICEERD - Yummygums zijn vegan, vrij van magnesiumzouten, gluten, lactose, gelatine, GMO's, kunstmatige kleuren, smaakstoffen en additieven. Het product is volgens de hoogste standaarden in Duitsland geproduceerd. Onze vitamine gummies zijn verpakt in potten van gerecycled PET waardoor het millieu minimaal belast wordt.
 • 100% NIET GOED GELD TERUG GARANTIE - Als u niet tevreden bent, staat ons supportteam altijd klaar om u persoonlijk te helpen. U krijgt uw geld binnen 30 dagen terug.
Bestseller Nr. 2
Foliumzuur 400 mcg - 400 vegan Foliumzuurtabletten - 13 maanden voorraad - Normale functie van het immuunsysteem en groei van het maternaal weefsel tijdens de zwangerschap - Gemaakt door Nutravita
 • ✔︎ WAAROM NUTRAVITA'S FOLIUMZUUR NEMEN? - Foliumzuur is een vorm van foliumzuur, een van nature voorkomende vitamine B (vitamine B9). Ons zeer sterke supplement voorziet u van 400mcg foliumzuur per dagelijkse portie (1 tablet). Elke fles bevat 400 veganistische tabletten voor een voorraad foliumzuur van 13 maanden. Onze tabletten bevatten geen synthetische vulstoffen of bindmiddelen en gebruiken alleen hoogwaardige ingrediënten.
 • ✔︎ BELANGRIJK BIJ ZWANGERSCHAP - Foliumzuur is vooral belangrijk tijdens de zwangerschap. Aanvullende foliumzuurinname verhoogt de foliumzuurstatus van de moeder. Dit is belangrijk voor de gezonde ontwikkeling van de foetus. Daarom adviseert de overheid om een ​​foliumzuursupplement te nemen als je zwanger bent. Bovendien draagt ​​foliumzuur bij aan de groei van het moederweefsel tijdens de zwangerschap. (Alle claims zijn onderbouwd door EFSA.)
 • ✔︎ MEERDERE GEZONDHEIDSVOORDELEN - Met zijn vele gezondheidsvoordelen is foliumzuur een essentieel onderdeel van het dieet voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. Foliumzuur draagt ​​bij tot een normale bloedvorming, een normale psychologische functie en een normale functie van het immuunsysteem. Bovendien draagt ​​foliumzuur bij aan het verminderen van vermoeidheid en vermoeidheid en speelt het een rol in het proces van celdeling. (Alle claims zijn onderbouwd door EFSA.)
 • ✔︎ WELKE INGREDIËNTEN WORDEN DOOR NUTRAVITA GEBRUIKT? - We hebben een toegewijd team van farmacologen, chemici en onderzoekswetenschappers die werken aan het vinden van de beste en meest heilzame ingrediënten, waardoor we krachtige vitamines en supplementen kunnen leveren die absoluut GMO-vrij zijn; heeft geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen; en zijn vrij van gluten, noten en sporen van noten.
 • ✔︎ WAT IS HET VERHAAL ACHTER NUTRAVITA? - Nutravita is een familiebedrijf dat in 2014 in het VK is opgericht - sindsdien zijn we een erkend en vertrouwd Vitamins & Supplements-merk geworden door onze klanten over de hele wereld. Onze producten zijn van hoge kwaliteit - alles wat we vervaardigen is gemaakt en gecertificeerd in het VK en wordt beschermd door de hoogste productienormen ter wereld (GMP, BRC).
Bestseller Nr. 3
Foliumzuur tabletten - 400 mcg - 400 vegan tabletten voor meer dan 1 jaar voorraad - Niet-GGO en glutenvrij
 • Hoge kwaliteit foliumzuur tabletten - Foliumzuur, ook wel vitamine B9 of B11 genoemd, is een belangrijke vitamine voor vrouwen tijdens de zwangerschap. Dit supplement is speciaal ontwikkeld voor vrouwen in de vruchtbare leeftijd.
 • Verhoogt de folaatstatus - Suppletie met foliumzuur verhoogt de folaatstatus van de moeder. Een lage folaatstatus van de moeder is een risicofactor voor het ontstaan van een open ruggetje bij de zich ontwikkelende foetus. (Claims geautoriseerd door EFSA, de Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid)
 • 400 mcg en 400 tabletten - Deze foliumzuur tabletten bevatten 400 mcg foliumzuur, 200% van de ADH. Het gunstige effect van foliumzuur wordt verkregen bij een extra foliumzuurinname van 400 mcg per dag gedurende ten minste één maand voor en maximaal drie maanden na de conceptie. Onze tabletten bevatten daarom deze geadviseerde dosering. Met 400 tabletten per verpakking bevat dit supplement een voorraad voor meer dan 1 jaar.
 • Premium ingrediënten - We zijn er trots op dat we veilige en grondig geteste ingrediënten kunnen gebruiken om geweldige producten te maken. We produceren volgens hoge GMP-normen en zonder toevoegingen zoals conserveermiddelen en kleurstoffen.
 • Kwaliteit van maxmedix - Als Brits familiebedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in gezondheids- en welzijnssupplementen, zijn we trots op het leveren van hoogwaardige natuurlijke supplementen aan onze klanten in Nederland, zoals ook deze foliumzuur tabletten We werken uitsluitend met gecontroleerde ingrediënten zodat je jezelf op de beste manier kunt ondersteunen.
Bestseller Nr. 4
Foliumzuur Gummies – 400 mcg – Vitamine B9 voor 3 maanden Novomins – Foliumzuur zwangerschap Veganistisch en glutenvrij – Prenatale gezondheid en maternale weefselgroei tijdens de zwangerschap
 • HEERLIJKE GUMMIES ZWANGERE VROUW – Onze foliumzuur gummies zijn gemaakt om uw smaakpapillen te verwennen! Gepresenteerd in de vorm van teddyberen met een perziksmaak, kun je er alleen maar van houden! Er zijn genoeg voor een periode van 3 MAANDEN. Onze vegan snoepjes zijn vrij van kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen en GGO's. We gebruiken alleen de beste kwaliteit ingrediënten om onze foliumzuur gummies te maken. Dankzij hen kunt u een actief leven leiden!
 • SNOEP VERRIJKT MET VITAMINE B9 FOLIUMZUUR (400 mcg) – We zijn toegewijd om onze klanten te voorzien van gezonde en uitstekende kwaliteitsproducten. In tegenstelling tot andere foliumzuurtabletten bevatten onze foliumzuurgummies 400 microgram vitamine b9. Met onze suikervrije snoepjes voel je je op je best!
 • WAAROM ONZE GUMMIES CONSUMEREN? – Foliumzuur speelt een cruciale rol tijdens de zwangerschap. Foliumzuursuppletie stelt zwangere vrouwen in staat om een voldoende concentratie folaat te hebben die zorgt voor een gezonde foetale ontwikkeling. Volgens de aanbevelingen van het Britse ministerie van Volksgezondheid moeten vrouwen die een kind willen krijgen een supplement van 400 μg foliumzuur nemen, beginnend vóór de conceptie en tot de 12e week van de zwangerschap.
 • WETENSCHAPPELIJK ONTWIKKELDE FOLIUMZUUR GUMMIES – Onze kauwbare foliumzuur snoepjes hebben een uitstekende perziksmaak. Foliumzuur is ook gunstig na 12 weken zwangerschap, omdat het zorgt voor een gezonde groei van moederweefsels tijdens de zwangerschap. Voor vrouwen in de vruchtbare leeftijd is een dagelijkse inname van 400 μg foliumzuur, beginnend 1 maand vóór de conceptie en tot 3 maanden na het begin van de zwangerschap, zeer gunstig.
 • WAAROM KIEZEN VOOR NOVOMINS GUMMIES? – Novomins is er trots op haar klanten kwaliteitsproducten aan te bieden die zowel veilig zijn als gemaakt van fair trade grondstoffen. Onze foliumzuur gummies worden vervaardigd volgens de strengste productienormen, uit kwaliteitsingrediënten. Ze zijn licht verteerbaar. Wij bieden een volledige terugbetaling in geval van ontevredenheid. Neem hiervoor gewoon contact met ons op via Amazon.
Bestseller Nr. 5
Vitalize Foliumzuur 400 mcg 90 tabletten - Voor en tijdens de zwangerschap
 • ✅ Actieve vorm van foliumzuur: folaat 5-MTHF Quatrefolic
Bestseller Nr. 6
Foliumzuur 800µg - voor vruchtbaarheid, zwangerschap & lactatie - VEGAN - HOOG GEDOSEERD vitamine B9 - 250 tabletten
 • ✔ Fairvital DUITSE KWALITEIT Dagelijkse dosis: 1 tablet per dag bevat 800µg Foliumzuur. Hoog gedoseerd! Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding! Foliumzuur draagt bij aan de bloedvorming, het homocysteïne metabolisme, de normale mentale werking, de normale werking van het immuunsysteem en de vermindering van de vermoeidheid en de vermoeidheid.
 • ✔ BIO-Beschikbaar & ZONDER: Gluten, lactose, fructose, magnesiumstearaat, conserveermiddelen, gist, soja, pesticiden, fungiciden, kunstmeststoffen, kleurstoffen, stabilisatoren en gentechnologie (NON- GMO). VEGANE Foliumzuur tabletten zonder dierlijke ingrediënten!
 • ✔ 8 MAAND VOORRAAD: Lange houdbaarheid in een luchtdicht afgesloten verpakking. 250 vitamine B9 tabletten - Hogere efficiëntie dan poeder en vloeistof! In een lichte verpakking met een praktische DOSEERDEKSEL!
 • MICROBIAL PERFORMANCE gemaakt in Duitsland: volgens HACCP.
Bestseller Nr. 7
EnergyBalance Folic - Capsules met foliumzuur - Zwangerschap, vruchtbaarheid - Vitamine B9, 5-MTHF Quatrefolic - Hoge biologische beschikbaarheid - Veganistisch - Kwaliteit uit Zwitserland - 90 VegeCaps à 600 µg
 • PREGNANCIE: Aanvullende inname van foliumzuur verbetert de opname van foliumzuur tijdens de zwangerschap. Onafhankelijk van de foliumzuurvoorziening via de voeding wordt vrouwen die zwanger zouden kunnen of willen worden, evenals vrouwen in hun eerste trimester, geadviseerd om een dagelijks foliumzuurpreparaat te nemen dat 500 µg foliumzuurequivalenten bevat om te beschermen tegen mogelijke afwijkingen bij het kind.
 • VEGETARISCH, VEGANISCH, EN GLUTEN-VRIJ: Niet van dierlijke oorsprong en dus ook geschikt voor vegetariërs. Bevat geen gluten. Bevat geen kleurstoffen, conserveringsmiddelen, gluten of lactose.
 • QUALITY-PRICE RATIO: 5-MTHF is de foliumzuurverbinding van de biologisch actieve foliumzuurvorm van het lichaam. 5-MTHF of 5-methyltetrahydrofolisch is een actief foliumzuur dat is afgeleid van glucosamine en direct door het lichaam wordt geabsorbeerd zonder vertering. Het is direct beschikbaar en wordt beter benut dan foliumzuur.
 • AANBEVELDE INSTRUCTIES IN FOLIËLE EQUIVALENTS: De aanbevolen inname in foliumzuur-equivalenten is afhankelijk van de leeftijd. Voor tieners en volwassenen is het 300 µg per dag. De behoefte is groter in geval van zwangerschap of borstvoeding. (Bron: Deutsche Gesellschaft für Ernährung ("Duitse Vereniging voor Voeding").
 • ORIGIN: Organisch Actief Foliumzuur 5-MTHF Veganistisch Foliumzuur 500 µg is een kwaliteitsproduct. Alle ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd nadat ze nauwkeurig en officieel in eigen huis zijn getest. Het wordt geproduceerd volgens de farmaceutische richtlijnen van de GMP.
Bestseller Nr. 8
Vitals - Folaat 5-MTHF 400 mcg 100 capsules met Quatrefolic®, de biologische actieve vorm van Foliumzuur.
 • Bevat de aanbevolen dosering folaat voor gebruik voorafgaand aan en tijdens de zwangerschap
 • Bevat het superieure Quatrefolic (5-MTHF gebonden aan glucosaminezout)
 • Optimale biologische beschikbaarheid.
 • Folaat in een plantaardige capsule aangevuld met hulpstoffen uit natuurlijke bron.
 • Folaat van Vitals draagt bij tot de vorming van de placenta en de groei van het ongeboren kind tijdens de zwangerschap.
Bestseller Nr. 9
Multivitamine hoge dosering - 450 tabletten met alle a-z vitamines - Calcium, Biotine, Selenium, Zink, Foliumzuur, Vitamine A, B1, B2, B3, B5, B6, B12, C, D3, E - getest en geproduceerd in Duitsland
 • ✅ MULITIVITAMINE TABLETTEN HOGE DOSIS - SLECHTS ÉÉN TABLET PER DAG - onze hooggedoseerde gezondheidsproduct tabletten hebben alle vitaminen en mineralen, die belangrijk zijn voor het lichaam, gecombineerd tot een essentieel stoffencomplex in een tablet. Prijswinnaar 02/2020 in de categorie multivitamine op vergleich1.de
 • ✅ 450 TABLETTEN A-Z VITAMINEN EN MINERALEN - 50 tabletten zijn voldoende voor 15 maanden multivitamine-voorziening. Slechts één klein gemakkelijk in te slikken tablet per dag! Het gezondheids-supplement bevat vitamine A, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12, C, D, E, calcium, zink en selenium.
 • ✅ IMMUNSYSTEEM, VERMOEIDHEID, BOTTEN, HUID EN GEZICHTSVERMOGEN ENZ. - vitamine C en vitamine D ondersteunen de normale werking van het immunsysteem. Vitamine C, B12 en niacine verminderen vermoeidheid en uitputting. Vitamine D helpt bij het behouden van normale beenderen, tanden en een normale spierfunctie. Biotine ondersteunt het behoud van normale huid en normaal haar. Riboflavine (vitamine B2) en vitamine A ondersteunen een normaal gezichtsvermogen.
 • ✅ LABORATORIUM GETEST, 100% VEGANISTISCH EN VRIJ VAN ONGEWENSTE TOEVOEGINGEN - Onze veganistische mineraal multivitaminetabletten worden zonder kunstmatige toevoegingen, gelatine of andere dierlijke bestanddelen geproduceerd en verwerkt. Natuurlijk ook zonder lactose, gluten en genmanipulatie. Getest in een onafhankelijk laboratorium in Duitsland.
 • ✅ MERKKWALITEIT GEPRODUCEERD IN DUITSLAND - Vervaardigd onder de hoogste kwaliteitsnormen en de strengste kwaliteitscontroles in Duitsland. Elk GloryFeel product wordt regelmatig door geaccrediteerde laboratoria in Duitsland getest.
Bestseller Nr. 10
SanaExpert Natalis Vitaminen voor zwangerschap met 700 μg DHA Omega-3 foliumzuur ijzer, 90 capsules, maandpakket (1)
 • ✔ MEERVOUDIGE VOORBEREIDING: SanaExpert Natalis met hoogwaardige voedingsstoffen zoals EPA, DHA (omega-3-vetzuren), foliumzuur, ijzer, vitamines en mineralen, ter voorbereiding op zwangerschap en borstvoeding.
 • ✔ 700 mg DHA / DAG: het omega-3-vetzuur DHA draagt bij aan het behoud van de hersenen gezichtsfuncties van de baby. Foliumzuur bevordert de groei van weefsel bij de moeder.
 • ✔ MULTIVITAMINEN: Dit voedingssupplement bevat ook vitamine C, E, B1, B2, B12, B6, pantotheenzuur, magnesium, zink, jodium en selenium voor een uitgebreide voorziening in de behoeften van moeder en kind.
 • ✔ MAANDVERPAKKING: 1 maandpakket van 90 capsules in praktische strips, te gebruiken vanaf het 2e trimester (13e week) tot aan de geboorte.
 • ✔ KLIMAATNEUTRAAL & DUURZAAM GEPRODUCEERD: Natalis wordt klimaatneutraal en uitsluitend in Duitsland geproduceerd. Met visolie van duurzame visserij.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste foliumzuur zwangerschap te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze foliumzuur zwangerschap-koopgids samengesteld.

Het beste foliumzuur zwangerschap vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste foliumzuur zwangerschap voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede foliumzuur zwangerschap-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor foliumzuur zwangerschap te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van foliumzuur zwangerschap erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald foliumzuur zwangerschap zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over foliumzuur zwangerschap zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de foliumzuur zwangerschap kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste foliumzuur zwangerschap kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.