Beste flosapparaat van 2022 (TOP10)

De 10 beste flosapparaat beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1
Water Flosser, 300ML watertank Monddouche Elektrisch met 5 modi, 5 sproeiers, professionele IPX7 waterdichte USB-oplader, monddouche-tandreiniger voor thuisreizen (wit) (wit)
 • 【Je eigen doe-het-zelfmodus】 ByDiffer draadloze flosser-tandenreiniger is uitgerust met een aangepaste doe-het-zelfmodus, zodat je je gemakkelijk kunt aanpassen aan je meest comfortabele waterdruk (30-120PSI). Geschikt voor gevoelige tanden, ook nuttig voor bloedend tandvlees, slechte adem, gunstig voor beugel- en brugverzorging.
 • 【Nieuwste pulstechniek】 Gebruik 2021 nieuwste waterflosser-pulstechniek, 30-120psi drukbereik, 1800 keer/min pulsfrequentie, 360°roterende lange spuitmond, laag, gemiddeld, hoog, puls, doe-het-zelf, 5 diepe reinigingsmodi met weinig ruis Ontwerp, hoge intensiteit pulserende waterkolom reinigt 99,99% van tandenvlekken die traditioneel poetsen en flossen niet kunnen bereiken. Het is perfect voor iedereen met een beugel, implantaat, kronen of parodontale pocket.
 • 【5 jettips & 360°rotatie om tanden diep te reinigen】Deze waterflosser is uitgerust met 5 sproeiers en kan met je gezin worden gebruikt. Het heeft ook een 360°roterend mondstukontwerp, speciaal ontworpen voor parodontitis, beugels, tandimplantaten. Onze draagbare monddouche voorkomt verschillende mondgezondheidsproblemen zoals slechte adem, tandbederf, bloedend tandvlees en gele tanden.
 • 【Afneembare slimme watertank & IPX7 waterdicht】 Grote watertank van 300 ml biedt voldoende water voor het reinigen van tanden zonder onderbreking van het toevoegen van water. Je kunt ook water toevoegen door het slimme gatontwerp, je hoeft het waterreservoir niet te verwijderen. Tegelijkertijd kan de uitneembare watertank het interne vuil grondig reinigen. IPX7 Waterdicht ontwerp voorkomt waterlekkage en kan worden gebruikt in de badkamer met douche.
 • 【Op batterijen werkende flossers met grote capaciteit】De waterplukker kan 20 dagen continu worden gebruikt na slechts 4 uur na een volledige lading. De USB-stekker is geschikt voor verschillende oplaadapparaten, zoals mobiele voedingen, computers, laptops, waterdraadloze flossers erg handig voor thuis of op reis.
Bestseller Nr. 2
Water Flosser met Magnetische Oplader, Draadloze Power Dental Floss Monddouche voor Het Reinigen Van Tanden, 4 Magnetische Tips, IPX8 Waterdicht en 300 ML Watertank
 • 【Magnetisch】Vergelijk met het traditionele ontwerp van de tipontgrendelingsknop, de gelijkmatige en stabiele magnetische verbinding tussen het mondstuk en de monddouche voorkomt dat de waterkolom wordt verspreid. De binnendiameter van het mondstuk is het kortst, namelijk slechts 0,6 mm. De ultradunne en geconcentreerde waterkolom kan de voedselresten in de opening tussen de tanden verwijderen.
 • 【Eerste IPX8 waterdicht】 Door de oplaadpoort van de zijkant van het lichaam naar boven te verplaatsen, wordt deze monddouche waterdicht. IPX8 waterdicht voorkomt dat het interne circuit wordt beschadigd door water. De reden waarom de IPX7-monddouche vaak niet kan worden opgeladen na enkele maanden gebruik, is vanwege een beschadigd binnencircuit.
 • 【Magnetisch opladen】 Magnetisch opladen is sneller en duurzamer in vergelijking met traditioneel opladen.
 • 【4 Flosmodi】De waterflosser veren 4 reinigingsmodi: normaal, zacht, pulserend en doe-het-zelf. Met de doe-het-zelf-modus en de geheugenfunctie kunt u de waterdruk van uw voorkeur kiezen.
 • 【Groot Reservoir】Het waterreservoir van 300 ml is voldoende voor eenmalig gebruik.
UitverkoopBestseller Nr. 3
Waterpik WP-562 Cordless Advanced Monddouche, Zwart, 23.6 x 13.2 x 8.2 cm
 • Eenvoudige en effectievere reiniging tussen de tanden
 • De draadloze monddouche met geavanceerd design en oplaadbare accu is perfect voor reizen en kleinere badkamers
 • Snel magneetlaadsysteem voor het opladen binnen 4 uur, praktische LED-laadindicator, 3 waterdrukniveaus voor individuele reiniging
 • Waterdicht, kan onder de douche worden gebruikt
 • Bij de levering inbegrepen: 4 opzetstukken voor de monddouche, reisetui, oordopjes, opbergetui voor opzetstukken, magnetische oplader met EU-stekker (100-240 V AC, 50/60 Hz)
Bestseller Nr. 4
Waterflosser [Mini Cordless Portable] Orale Irrigator Watertanden Cleaner Pick, Telescopische Watertank, 3 modi & IPX7 waterdicht, Home & Travel Waterflossers voor tanden, beugels Bruggenverzorging.
 • [The Portable Design &Deep Clean]: De SYNHOPE waterflosser is ontworpen met telescopische watertank en geïntegreerde opslagpijp, die sterk vermindert het volume van het product in vergelijking met soortgelijke producten en is zeer geschikt om rond te dragen. SYNHOPE Water Flosser kan hoge druk water impuls 1200 keer &140PSI sterke waterdruk aanbieden, wat de meest geschikte en meest effectieve manier is om te floss, het verwijderen van tot 99,9 procent van plaque uit behandelde gebieden en het verbeteren van de gezondheid van het tandvlees.
 • [3 schone modi en IPX7 waterdicht ontwerp] De waterflosser heeft zachte, pulse, sterke modi om te kiezen met geluidsarm ontwerp, dat aan verschillende mondverzorgingsbehoeften kan voldoen. IPX7 waterdicht zorgt ervoor dat het product veilig is in gebruik en voorkomt lekken.
 • [Telescopische watertank & Uniek lekvrij ontwerp]: De verbeterde telescopische volledig open watertank vermindert het volume van het product aanzienlijk en presenteerde drie straaltips en draagbare opslagzakken, waardoor het gemak van het dragen aanzienlijk toeneemt. Het heeft een exclusief intern lekvrij en drainageapparaat, dat een langere levensduur heeft in plaats van vergelijkbare producten.
 • [Lange levensduur van de batterij en draagbaar ontwerp]: met het draagbare formaat en het lichtgewicht kan de krachtige lithiumbatterij 30 dagen continu worden gebruikt zodra volledig opgeladen in slechts 4 uur. Het brengt veel gemak voor uw reizen. En de lange levensduur van de batterij wordt ondersteund door USB-opladen.
 • [Ondersteuning en garantie]: SYNHOPE biedt 30 dagen geen reden terugbetaling garantie en 24 uur technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat u een beslissing neemt met gemak en vertrouwen. Pakket inbegrepen: SYNHOPE Waterflosser x 1, Vervangende Jet Nozzles x4, USB-kabel x1, Gebruiksaanwijzing 1. Zoek B09712KM1Q als u meer vervangende spuitmonden nodig heeft
Bestseller Nr. 6
MyCare+ Elektrische waterflosser, Elektrisch water flosapparaat, 150ml tank, Flosapparaat voor water of mondwater, 30 x 7,4 x 10,5 cm
 • Elektrische flosser: Niks zegt meer dan een prachtige glimlach. De waterflosser helpt je met de gezondheid van je gebit. De flosser maakt het ook mogelijk om je tanden te reinigen als je een beugel, spalkje of implantaten hebt.
 • Elektrische waterflosser: De waterflosser heeft een tank van 150ml waarmee je gemakkelijk je gebit schoon kan maken. De flosser heeft 3 standen: normaal: voor het reinigen in het algemeen, zacht: voor het reinigen van gevoelig tandvlees en pulse: voor het schoonmaken en masseren van het tandvlees.
 • Elektrisch flosapparaat: Het elektrische water flosapparaat maakt het makkelijk om goed voor je gebit te zorgen. Het flosapparaat heeft 3 verschillende standen en is ook nog eens gemakkelijk mee te nemen.
 • Waterflosser: De waterflosser is gemakkelijk te gebruiken dan het traditionele flosdraad. Ook is het vriendelijker en fijner voor je gebit. Naast het fijnere gebruik kan je ook meer oppervlak van je tanden reinigen.
 • Extra informatie over de waterflosser: Afmetingen inclusief opzetstuk: 30 x 7,4 x 10,5 cm, Inhoud watertank: 150ml, Kan gebruikt worden met water en mondwater, Water druk: 40 – 90 psi, Gewicht: 440 gram
Bestseller Nr. 7
Waterflosser Monddouche flosapparaat water flossing tandenflosser
 • ❇️【EFFECTIEVER DAN TRADITIONEEL FLOSDRAAD】 Water flosser Verwijdert tot 99,9% VOEDSELRESTEN EN TANDPLAK tussen de tanden en onder het tandvlees. Met 2022 Nieuwste topkwaliteit Mabuchi-motor (Japanse fabrikant) met 360 ° ROTERENDE TIP VOORKOMT de VORMING van TANDSTEEN en op deze manier worden vuil en eventueel schadelijke bacteriën verwijdert van gebieden waar een flosdraad en tandenborstel niet bij kunnen.
 • ❇️【5 REINIGINGSMODUS EN GELUIDSARM】 Docci monddouche heeft 5 reinigingsmodus. De variërende waarden van 2,76 Bar tot 7,58 Bar waterdruk geven het schoonste gebit, een GELUIDSARM ONTWERP (minder dan 55db). En dankzij de INNOVATIEVE GEHEUGENFUNCTIE kun je de volgende keer je favoriete modus blijven gebruiken.
 • ❇️【300ML WATERTANK, GRONDIG EN DIEP GEBITSREINIGING】300ML WATERTANK van meer dan 60 SECONDEN (Biedt voldoende water om je tanden flossen met water GRONDIG en continu te REINIGEN zonder opnieuw bij te vullen). Innovatief GRAVITY BALL-ontwerp, maakt tand reinigen onder ELKE HOEK mogelijk om een DIEPE REINIGING te garanderen. Dental waterjet flosser is ideaal voor volwassenen/kinderen met een beugel, bloedend tandvlees, slechte adem en gevoelig tandvlees.
 • ❇️【2500mAh BATTERIJ VOOR LANGE GEBRUIKSGEMAK EN COMPACT DESIGN】 De krachtige ingebouwde 2500 mAh lithium batterij zorgt ervoor dat de flosapparaat makkelijk tot 2-3 WEKEN meegaat op een volle batterij. Binnen 5 uur is de draadloze waterflosser weer volledig opgeladen. Elektrisch flosser kan worden opgeladen via de meegeleverde USB-KABEL (Thuis of onderweg in de Auto). Met een draagbaar en lichtgewicht formaat brengt veel gemak op jouw reis.
 • ❇️【30 DAGEN GELD - TERUG - GARANTIE】 Betrouwbare kwaliteitsgarantie: We streven ernaar monddouches van topkwaliteit en een tevreden klantenservice te bieden. We bieden 30 dagen geld-terug-garantie, 12 maanden post-sales service en 24 uur e-mailondersteuning voor probleemoplossing.
Bestseller Nr. 8
Waterflosser Monddouche flosapparaat water flossing tandenflosser
 • ❇️【EFFECTIEVER DAN TRADITIONEEL FLOSDRAAD】 Water flosser Verwijdert tot 99,9% VOEDSELRESTEN EN TANDPLAK tussen de tanden en onder het tandvlees. Met 2022 Nieuwste topkwaliteit Mabuchi-motor (Japanse fabrikant) met 360 ° ROTERENDE TIP VOORKOMT de VORMING van TANDSTEEN en op deze manier worden vuil en eventueel schadelijke bacteriën verwijdert van gebieden waar een flosdraad en tandenborstel niet bij kunnen.
 • ❇️【5 REINIGINGSMODUS EN GELUIDSARM】 Docci monddouche heeft 5 reinigingsmodus. De variërende waarden van 2,76 Bar tot 7,58 Bar waterdruk geven het schoonste gebit, een GELUIDSARM ONTWERP (minder dan 55db). En dankzij de INNOVATIEVE GEHEUGENFUNCTIE kun je de volgende keer je favoriete modus blijven gebruiken.
 • ❇️【300ML WATERTANK, GRONDIG EN DIEP GEBITSREINIGING】300ML WATERTANK van meer dan 60 SECONDEN (Biedt voldoende water om je tanden flossen met water GRONDIG en continu te REINIGEN zonder opnieuw bij te vullen). Innovatief GRAVITY BALL-ontwerp, maakt tand reinigen onder ELKE HOEK mogelijk om een DIEPE REINIGING te garanderen. Dental waterjet flosser is ideaal voor volwassenen/kinderen met een beugel, bloedend tandvlees, slechte adem en gevoelig tandvlees.
 • ❇️【2500mAh BATTERIJ VOOR LANGE GEBRUIKSGEMAK EN COMPACT DESIGN】 De krachtige ingebouwde 2500 mAh lithium batterij zorgt ervoor dat de flosapparaat makkelijk tot 2-3 WEKEN meegaat op een volle batterij. Binnen 5 uur is de draadloze waterflosser weer volledig opgeladen. Elektrisch flosser kan worden opgeladen via de meegeleverde USB-KABEL (Thuis of onderweg in de Auto). Met een draagbaar en lichtgewicht formaat brengt veel gemak op jouw reis.
 • ❇️【30 DAGEN GELD - TERUG - GARANTIE】 Betrouwbare kwaliteitsgarantie: We streven ernaar monddouches van topkwaliteit en een tevreden klantenservice te bieden. We bieden 30 dagen geld-terug-garantie, 12 maanden post-sales service en 24 uur e-mailondersteuning voor probleemoplossing.
UitverkoopBestseller Nr. 9
Ricambio spazzolino elettrico Waterpik ACC0028
 • Pak moeilijk te bereiken gebieden aan - de zachte afgeronde borstelharen zijn ontworpen om tandplak op moeilijk te bereiken plekken aan te pakken
 • Tandplakverwijdering - het geavanceerde opzetborstelontwerp verwijdert aanzienlijk meer tandplak dan andere tandenborstels
 • Zachte reiniging - de zachte borstelharen verwijderen tandplak en zijn zacht voor het tandvlees
 • 3 stuks - bevat 3 kleurgecodeerde Triple Sonic Opzetborstels. Vervang de opzetborstel iedere 3 maanden
 • Compatibele modellen - Geschikt voor gebruik met Waterpik Complete Care 9.0 en 5.0 elektrische tandenborstels
Bestseller Nr. 10
MiTdir waterflosser voor de tanden, monddouche, 5 straalpunten, 4 modi, IPX7-waterdicht, 300 ml, afneembare grote watertank, draagbare draadloze oplaadbare tandreiniger, voor thuis en op reis (YZ-DE-Y801-B)
 • 【Professionele mondverzorging】: spoel grondig voedselresten tussen de tanden en onder de tandvleesrand weg met een krachtige 1400-1800 per minuut pulserende 40-125 PSI waterdruk. Kan volledig de diepe en verborgen gebieden of beugels en andere tandheelkundige apparaten bereiken waar je met conventioneel poetsen moeilijk bij kan.
 • 【Veilige garanties】: de IPX7-waterdichtheid garandeert een veilig gebruik onder de douche of in de badkamer. Schakelt automatisch uit na 2 minuten inactiviteit. Stopt automatisch met laden wanneer de kabel hoger is dan 60 graden. De nieuwe generatie chips, pompen en zuigers zorgen veilig en precies voor een sterke en comfortabele stroomafgifte met een langere levensduur van het product.
 • 【4 optionele modi】: de MiTdir tandspoeler heeft 4 reinigingsstanden, namelijk sterk/middel/laag/zacht. Geschikt voor kinderen, volwassenen, beugels of gevoelig tandvlees en tanden. Kies gewoon de modus die het meest comfortabel voor jou is. De laatst gebruikte modus wordt automatisch opgeslagen voor het volgende gebruik.
 • 【Doordacht design】: de MiTdir tandenflosser is ontworpen voor eenuitneembare reservoir van 300 ml kan voldoende water bevatten zodat je continu kunt flossen en je hem ook gemakkelijk kunt bijvullen en reinigen. Eén keer opladen is genoeg om hem wekenlang normaal te gebruiken. Je kan hem gemakkelijk opladen met de meegeleverde USB-kabel. Dankzij de ergonomische kromming en het antislipontwerp ligt het apparaat prettig in de hand.
 • 【Wat inbegrepen is】: bevat 1 draagbare draadloze monddouche. 5 verwisselbare 360 graden draaiende mondstukken (3 mondstukken, 1 orthodontische kop, 1 tongschraapkop). 1 USB-oplaadkabel en 1 handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). Het is een ideaal geschenk voor gezinnen en vrienden die een betere mondhygiëne verdienen.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste flosapparaat te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze flosapparaat-koopgids samengesteld.

Het beste flosapparaat vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste flosapparaat voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede flosapparaat-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor flosapparaat te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van flosapparaat erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald flosapparaat zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over flosapparaat zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de flosapparaat kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste flosapparaat kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.