Beste firewall van 2022 (TOP10)

De 10 beste firewall beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Protectli Vault 4 Port, Firewall Micro Appliance/Mini PC - Intel Quad Core, AES-NI, 8GB RAM, 120GB mSATA SSD
 • THE VAULT: Secure your network with a compact, fanless & silent firewall. Comes with US-based Support & 30-day money back guarantee!
 • CPU: Intel Quad Core Celeron J3160, 64 bit, up to 2.2GHz, AES-NI hardware support
 • PORTS: 4x Intel Gigabit Ethernet ports, 2x USB 3.0, 1x RJ-45 COM, 2x HDMI
 • COMPONENTS: 8GB DDR3L RAM, 120GB mSATA SSD
 • COMPATIBILITY: Firewalls tested with pfSense, untangle, OPNsense and other popular open-source software solutions.
Bestseller Nr. 2
Micro Firewall Appliance, Mini PC, VPN, Router PC, Intel N5105, HUNSN RJ03, AES-NI, 4 x Intel 2.5GbE I225-V LAN, Type-C, TF, M.2 WiFi 6 Slot, Barebone, NO RAM, NO Storage, NO System
 • HUNSN RJ03 equipped with intel celeron 4 cores n5105 processor, compatible with many freebsd based router systems, linux distros, or win.os supported, easy configuration and management, support intel aes new instructions
 • Please note, this is a barebone only. A system memory, a storage drive and an operating system are needed to complete this system
 • Compact aluminum, 12v3a power supply, with power cord, make sure to use a big brand memory and ssd/hdd with quality assurance, ready to run straight out of the box
 • RJ03 designed with power on/off, clr cmos, 2 x usb3.0, type-c for display/usb, tf, 2 x usb2.0, hdmi, dp, 4 x lan, dc_in, size at 178 x 126 x 55mm
 • Quiet, fanless design silent 100%, 0.00db noise makes an ideal deployment in small offices
Bestseller Nr. 3
Protectli Vault FW4B - 4 Port, Firewall Micro Appliance/Mini PC - Intel Quad Core (Celeron J3160), AES-NI, Barebone
 • THE VAULT: Secure your network with a compact, fanless & silent firewall. Comes with US-based Support & 30-day money back guarantee!
 • CPU: Intel Quad Core Celeron J3160, 64 bit, up to 2.2GHz, AES-NI hardware support
 • PORTS: 4x Intel Gigabit Ethernet ports, 2x USB 3.0, 1x RJ-45 COM, 2x HDMI
 • COMPONENTS: Barebones for maximum customizability (no RAM or mSATA)
 • COMPATIBILITY: Firewalls tested with pfSense, untangle, OPNsense and other popular open-source software solutions.
Bestseller Nr. 4
Firewall
 • Amazon Prime Video (Video on Demand)
 • Harrison Ford, Paul Bettany, Virginia Madsen (Actors)
 • Richard Loncraine (Director) - Joe Forte (Writer) - Armyan Bernstein (Producer)
Bestseller Nr. 6
Bestseller Nr. 8
Turris Shield | Hardware-Firewall, automatische updates, VPN-server, eenvoudige configuratie, CPU 1 GHz Dual Core, 1 × GWAN, 4 × GLAN, RAM 512 MB DDR3
 • Altijd bijgewerkte hardware-firewall
 • De verdeelde adaptieve Firewall brengt direct updates
 • Versleutelde verbinding met je lokale netwerk van overal (VPN-server)
 • Veilige verbinding met het bedrijfsnetwerk (VPN-Client)
 • Eenvoudige configuratie in een gebruiksvriendelijke weboppervlak. Als u een gedetailleerde instelling van alle parameters en de mogelijkheid nodig heeft om uw apparaat precies aan uw ideeën aan te passen, raden we u aan om u te concentreren op het Turris Omnia- of Turris MOX-apparaat.
UitverkoopBestseller Nr. 9
Einstieg in die Sophos Firewall
 • Stubbig, Markus (Author)
 • 180 Pages - 06/23/2022 (Publication Date) - BoD – Books on Demand (Publisher)

De beste firewall zou uw computer moeten kunnen beschermen tegen alle soorten bedreigingen, zoals virussen, malware en hackers.

Als het gaat om het kiezen van de beste firewall, zijn er bepaalde factoren waarmee u rekening moet houden. Deze factoren omvatten het type beveiliging dat door de firewall wordt geboden, het prijskaartje en hoe gemakkelijk het te gebruiken is.

De belangrijkste factor bij het kiezen van de beste firewall is hoe veilig deze is. Het is belangrijk voor uw computer of netwerk dat u een firewall heeft die u kan beschermen tegen alle soorten bedreigingen, zoals virussen, malware en hackers. Dit helpt uw computer te beschermen tegen ongewenste activiteiten van externe bronnen.

Wat zijn de belangrijkste factoren om te overwegen bij het kiezen van een firewall?

Firewalls zijn een belangrijk onderdeel van computerbeveiliging. Ze beschermen uw computer en de gegevens die erop zijn opgeslagen tegen hackers en andere bedreigingen.

Firewalls worden doorgaans geïnstalleerd op het lokale netwerk van een bedrijf om de interne systemen van het bedrijf te beveiligen. Ze kunnen echter ook bij een gebruiker thuis of op kantoor worden geïnstalleerd om de gegevens van die persoon te beschermen.

Er zijn verschillende soorten firewalls beschikbaar.

Deze factoren helpen u te kiezen welke het beste bij u past:

 • Type: er zijn drie hoofdtypen firewalls: hardware, software en hybride firewalls
 • Beveiligingseisen: Wat voor soort beveiliging heeft u nodig?
 • Kosten: hoeveel kost het?

Wat zijn de verschillende soorten firewalls?

Firewalls worden gebruikt om indringers en ongeoorloofde toegang tot privénetwerken of -systemen te voorkomen. Er zijn verschillende soorten firewalls, waaronder:

 1. Pakketfilterende firewalls werken door de datapakketten te onderzoeken die door een netwerkinterface gaan en die te filteren die niet voldoen aan een specifieke set regels.
 2. Stateful-inspectiefirewalls gebruiken een statustabel om te bepalen of het pakket is toegestaan of niet.
 3. Applicatiebewuste firewall werkt door de applicatielaag te inspecteren, in plaats van alleen pakketten te analyseren.
 4. Proxy-firewall wordt meestal gebruikt in combinatie met een bestaande firewall om het verkeer tussen twee systemen op hetzelfde netwerksegment te regelen.
 5. Netwerkgebaseerd inbraakdetectiesysteem (NIDS) is ontworpen voor het detecteren van aanvallen op netwerkniveau, zoals poorten.

Hoe kies ik de beste firewall voor mijn huis of bedrijf?

Er zijn veel verschillende soorten firewalls die verschillende niveaus van bescherming en functies bieden. Het volgende artikel geeft wat informatie over de verschillende soorten firewalls en wat ze te bieden hebben.

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een firewall voor uw huis of bedrijf, zoals kosten, functies, grootte en compatibiliteit. Het volgende artikel geeft informatie over deze factoren en hoe u de beste firewall voor uw behoeften kunt vinden.

Firewall-typen: Er zijn drie typen firewalls: op hardware gebaseerd, op software gebaseerd en hybride (combinatie) type. Op hardware gebaseerde firewalls gebruiken speciale hardware om verkeer te filteren, terwijl op software gebaseerde firewalls software gebruiken die op een computer wordt uitgevoerd om verkeer te filteren. Hybride (combinatie)type is een combinatie van zowel hardware als software . Deze firewalls kunnen zowel extern als intern zijn.

Wat zijn de voor- en nadelen van het kiezen van een hardware- of softwarefirewall?

Een firewall is een computertoepassing die het netwerkverkeer bewaakt of regelt om ongeautoriseerde toegang te voorkomen.

Hardwarefirewalls zijn duurder en hebben hogere initiële kosten, maar ze hebben lagere bedrijfskosten. Omdat hardwarefirewalls moeilijker te configureren en op te lossen zijn, zijn softwarefirewalls gemakkelijker te implementeren en te onderhouden.

De voordelen van het kiezen van een softwarefirewall boven een hardwarefirewall zijn lagere initiële kosten, snellere implementatie, eenvoudiger beheer en schaalbaarheid. De nadelen van het kiezen van een softwarefirewall boven een hardwarefirewall zijn onder meer de noodzaak van extra licenties in sommige gevallen.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste firewall te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze firewall-koopgids samengesteld.

Het beste firewall vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste firewall voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede firewall-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor firewall te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van firewall erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald firewall zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over firewall zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de firewall kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste firewall kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.