Beste fietsverlichting van 2022 (TOP20)

De 20 beste fietsverlichting beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
AMANKA Fietsverlichting Fiets, Fietsverlichting Fiets Koplamp Mountainbike Light Fietslicht LED Fiets Licht Superhelder Fietslicht USB Oplaadbare Waterdicht(USB-kabel meegeleverd)
 • 🚲【Verstelbare helderheid】Dit fietsverlichting is gemaakt van Cree XPG LED, die 400 lumen geeft. Koplampen heeft 4 standen: automatische stand, 50% hoofdlichtstand, 100% hoofdlichtstand, knippermodus. Deze achterlichten zijn uitgerust met 5 standen, 3 constante verlichtingsniveaus, 2 knippermodi, ze kunnen van de ene stand naar de andere worden geschakeld door eenvoudig op de schakelaar te klikken. De levensduur van de batterij is afhankelijk van de verschillende modi.
 • 🚲【Intelligent Brightness Sensor】Uitgerust met een helderheidssensor, deze zorgt ervoor dat onze fietslamp automatisch wordt geactiveerd afhankelijk van de externe helderheid, hoe donkerder het is, hoe sterker de intensiteit en vice versa. De fietslamp schakelt het licht automatisch uit (na 3 minuten) als u vergeet het licht uit te doen wanneer u stopt en de fiets verlaat.[Voor vragen over de achterlichten die niet werken, gelieve 3 seconden te wachten voor gebruik].
 • 🚲【Ingebouwde oplaadbare batterij】De lithiumbatterij binnenin (1200mAH) kan snel volledig worden opgeladen in slechts 2 uur, dit Betekent Langere Run Keer en Langere Ritten. Eenvoudig met een USB-lader of uw PC. Handig, hij kan worden opgeladen met elke USB-adapter, die niet meer dan 5V ingangsspanning levert.
 • 🚲【Klein en praktisch】Het kan worden geïnstalleerd op het stuur (diameter 22-35mm), kan worden gemonteerd en snel en gemakkelijk gedemonteerd zonder gereedschap. Volg onze eenvoudige foto's/instructies. Gemonteerd met een stevige beugel, zal deze lamp niet van de fiets vallen, zodat u veilig bent in het donker. Dankzij de lithiumbatterij zal de stroomkabel niet stoppen, zelfs niet wanneer u op een ruwe weg rijdt.
 • 🚲【IPX6 Waterproof Grade】Uitgerust met geavanceerde waterdichte en stofdichte technologie, IPX6 Waterdichte fietslamp is bestand tegen harde weersomstandigheden en het is veilig om in de regen te rijden. 【Note:In het geval van vragen, neem dan eerst contact op met de verkoper, de verkoper biedt 24-uurs online service】
Bestseller Nr. 2
Cycleafer® Fietsverlichting set, USB oplaadbare fietsverlichting, Super KRACHTIGE lumen, Fietslichten set, LED fietsverlichting voor + GRATIS fietsverlichting achter, Mountain Zaklamp
 • ✔️ [ COB-TECHNOLOGIE: OVERDAG ZICHTBAAR] - wist je dat de meeste fietsongevallen plaatsvinden op klaarlichte dag? Cycleafer FIETSVERLICHTING SET beschikt over de nieuwste COB-technologie om je niet alleen 's nachts maar ook overdag zichtbaar te maken. Het wordt aangedreven door een buitengewoon breed COB RED-licht dat vanuit alle hoeken in het oog springt, zodat je altijd kunt profiteren van een hoge zichtbaarheid.
 • ✔️ [ WAT ZIT ER IN DE DOOS ? ] - FIETSVERLICHTING VOOR + FIETSVERLICHTING ACHTER + 2 USB-KABELS + HANDLEIDING, Vervang jij de batterijen van je FIETSVERLICHTING SET elke week? Verspil NOOIT meer je geld aan AA-batterijen, Cycleafer FIETSVERLICHTING SET wordt geleverd met een LAADKABEL die kan worden opgeladen vanaf je laptop, powerbank of elk apparaat met een USB-poort.
 • ✔️ [ GRATIS ACHTERLICHT FIETS ] - BESPAAR direct £17,97, ook zou je elk jaar tot £100 kunnen besparen op AA-batterijen. Met het innovatieve verlichtingsontwerp rond de lampbehuizing van de Cycleafer USB FIETSVERLICHTING SET krijg je meer zichtbaarheid dan met alle andere lampen op de markt! Of je nu hardloopt, wandelt, fietst, jogt, of als noodkit, deze ultraheldere veiligheidslichten houden je veilig.
 • ✔️ [ESSENTIËLE UITRUSTING VOOR FIETS VEILIGHEID ] - VERNIEUWD De innovatieve Cycleafer USB FIETSVERLICHTING biedt meer zichtbaarheid dan elk ander licht op de markt! Of je nu hardloopt, wandelt, fietst, wandelt, jogt, in noodgevallen in de auto bewaart, deze ultraheldere veiligheidslichten zijn een essentiële veiligheidsuitrusting voor elke activiteit bij weinig licht en als aanvulling op je buiten- of reflecterende kleding.
 • ✔️[ BESTEL NU RISICOVRIJ! 100% TEVREDENHEIDSGARANTIE ] - De Cycleafer Fietskoplamp die wordt verkocht door Cycleafer (uitgevoerd door Amazon) is gegarandeerd van topkwaliteit, met uitstekende klantenservice. Elke aankoop van een verlichting wordt geleverd met DRIEJARIGE MOEITELOZE GARANTIE en vriendelijke klantenservice van Cycleafer, WACHT NIET, BESTEL DE JOUWE VANDAAG!
Bestseller Nr. 3
IPSXP Fietslamp, led-set, USB-oplaadbaar, fietslamp met automatische lichtsensor, waterdicht, voorlicht, achterlicht, fietsverlichting
 • 🚴 Voordeelmodus: druk op de schakelaar. Blauw licht van de indicatielamp, dat overschakelt naar de lichtdetectiemodus. De fietslamp brandt automatisch op als er niet voldoende omgevingslicht aanwezig is. , fietslicht gaat automatisch uit wanneer het omgevingslicht voldoende is.
 • Unieke led met niet-verblindend design: de fietslamp E0S220 biedt hoge zichtbaarheid, zonder tegemoetkomende voetgangers of bestuurders te verblinden. De speciale CREE LED biedt de optimale balans tussen lichtintensiteit (60 lux, 10 m) en energieverbruik. Het stabiele licht biedt een gelijkmatige afdekking, ook over hobbelig terrein, dat 's nachts uiterst veilig en belangrijk is.
 • 🚴 Langdurige USB-fietsverlichting – geen moeizame batterijwisseling. Onze led-fietslamp is via USB met een ingebouwde lithiumbatterij oplaadbaar. Laad hem 2 uur lang volledig op op je computer of oplader (meegeleverd). Het fietsvoorlicht kan tot 4 uur ononderbroken werken.
 • 🚴 Waterbestendig: onafhankelijk van de weersomstandigheden of de omgeving waarin je wilt fietsen, laat deze led-fietslampenset nooit in de steek. Met waterdichte kunststof kun je bij regen, donkere nachten en bij elke gelegenheid van helder zicht genieten.
 • 🚴 Hoge kwaliteit – superheldere knipperlichten maken de bestuurders de aandacht op hun aanwezigheid. Hoogwaardige bevestigingsmiddelen houden de lichten op je fiets, ook op oneffen wegen. Deze fietslichtset verlicht ook de weg van de dichtstbijzijnde nabijheid en mogelijke gevaren op de weg. Verlicht de weg op grote afstand in volledig donker.
Bestseller Nr. 4
VeloChampion fietsverlichting Voor & Achter Rood Wit Fietsverlichting Waterdicht (4 Lichten)
 • 4-pack fietsverlichting
 • LED-VERLICHTING VOOR & ACHTER - met eenvoudige druk op de aan- en uitknoppen
 • GEMAKKELIJK PAST OP ELKE FIETS - het siliconen materiaal zorgt voor een rekbare montage op de meeste fietsen
 • KWALITEIT MET LANGE LEVENSDUUR - Dit eenvoudige maar efficiënte ontwerp is gemaakt van hoogwaardig waterdicht siliconen voor een langere levensduur.
 • ZICHTBAARHEID VOOR VEILIGHEID - VeloChampion-fietsverlichting is erg helder, waardoor u zichtbaar bent voor anderen. Bovendien bieden ze u zicht op obstakels die voor u liggen.
Bestseller Nr. 5
Blukar fietsverlichting set, oplaadbare super heldere fietslichten, werkt 8+ uur, 5 verlichtingsstanden, waterdichte fiets voorlicht en achterlicht, achterreflectoren voor alle fietsen, berg
 • 【USB oplaadbaar licht】Ingebouwde USB oplaadbare batterij - 2400 mAh voor het voorlicht en 400 mAh voor het achterlicht. Het voorlicht gaat tot 6-8 uur mee bij sterk licht en kan dienen aks een powerbank die de telefoons in geval van nood oplaadt. Zowel het voor- als het achterlicht kunnen vanaf elk apparaat met een USB-poort worden opgeladen (2 micro USB-kabels inbegrepen).
 • 【Super helder met 5 + 4 standen】Voorlicht - (Koplamp voorkant: Links aan - rechts aan - 2 lichten tegelijkertijd aan; bovenste koplamp: Volledig helder / semi helder). Achterlicht - (Krachtig rood / zwak rood / snel knipperend rood / langzaam knipperend rood). Je kunt verschillende standen kiezen op basis van je behoeften en voorkeuren.
 • 【Eenvoudig te installeren】Voorzien van flexibele en duurzame rubberen bandjes die op alle fietsen passen. Het houdt je telefoon stevig vast, zelfs bij draaien, hobbelige wegen en wegen met kuilen. Kan gemakkelijk worden losgemaakt en vastgemaakt zonder gereedschap. Past op je fiets, sneeuwblazer, maaier, rolstoel, trike, boot, kajak en meer!
 • 【Waterdicht en handig】 De fietslamp is gemaakt van geavanceerde waterdichte en stofdichte materialen, die geschikt zijn voor allerlei weersomstandigheden, zoals regen, sneeuw en mist. Ontworpen om te voldoen aan de functionele eisen tijdens het rijden. De 700 lumen koplamp straalt stabiel en helder licht uit, wat de zichtbaarheid en veiligheid in verschrikkelijke omstandigheden verbetert. Maak je reis veiliger.
 • 【Veelzijdig, ideaal voor buiten】 Led-fietsverlichtingsset verlicht gemakkelijk de voorkant, wijst de weg en waarschuwt voertuigen en voetgangers tegelijkertijd achter om je 360° bescherming te bieden. Hij kan niet alleen als fietslamp worden gebruikt, maar ook als noodzaklamp, powerbank, helmkoplamp voor fietsen, kamperen, wandelen of ander nachtwerk.
Bestseller Nr. 6
Blukar Fietslichten Set Oplaadbare, Waterdichte Fietsverlichting Voor en Achter/Achter/Achter - 5 Lichtmodi, Super Heldere Lange Looptijd voor Kinderen, Weg, Berg
 • 【USB Oplaadbaar Licht】Ingebouwde oplaadbare lithiumbatterij kan snel worden opgeladen met alle apparaten met USB-poorten (PC/powerbank/wandlader/etc). Hiermee kunt u onnodige vervanging van de batterij voor altijd voorkomen. - 2 USB-kabels zijn inbegrepen.
 • 【Super helder met 5 modi: één knop voor 5 verlichtingsmodi: rood /wit /rood snel knipperend, rood langzaam knipperend, rood en wit snel knipperen. Ontworpen om te voldoen aan de functionele eisen tijdens het rijden. Het zorgt voor zichtbaarheid in alle omstandigheden en houdt uw rijden veilig.
 • 【Waterdicht en lichtgewicht】 De laadpoort heeft een volledig ingesloten ontwerp, dat ondoordringbaar is en het interieur van het licht goed kan beschermen en de levensduur van het licht kan verlengen. Lichtgewicht fietslicht en de stevige behuizing zorgen voor stabiele prestaties, wat erg belangrijk is bij het rijden op complex terrein.
 • Eenvoudig te installeren en stevig te gebruiken: het licht kan stevig op elke positie op de fiets worden bevestigd met flexibele en duurzame rubberen banden. Het houdt je telefoon stevig, zelfs bij draaien, hobbelige wegen en wegen met kuilen. Kan gemakkelijk worden losgemaakt of vastgemaakt op uw fiets, sneeuwblazer, maaier, rolstoel, trike, boot, kajak en meer! - Geen gereedschap nodig en 4 riemen zijn inbegrepen.
 • 【Brede toepassing】De ledfietsverlichtingsset verlicht gemakkelijk de voorkant, leidt de weg en waarschuwt voertuigen en voetgangers tegelijkertijd achter om je 360° bescherming te bieden. Het kan ook worden gebruikt als een noodzaklamp voor kamperen, wandelen of ander nachtwerk. Absoluut de beste metgezel voor nachtreizen.
UitverkoopBestseller Nr. 7
DOVEYI USB oplaadbare LED-fietsverlichting voor en achter, krachtige 6400 mAh Superheldere 2400 lumen fietsverlichting Waterdichte IPX5 fietsverlichtingsset voor weg- en mountainbike
 • ✅Hoge helderheid en hoge capaciteit 6400 mAh batterij – 2400 lumen superhelder fietslicht met 2400 lumen, de lichtstraal is ook zeer breed genoeg om de weg voor je te verlichten, biedt een superieure zichtbaarheid en beschikt over 5 verlichtingsmodi voor elk terrein. Deze ingebouwde 6400 mAh oplaadbare USB-batterij met fietslicht biedt een ongelooflijke lange looptijd van 5 uur boven, 11 uur onder.
 • ✅USB TYPE-C OPLAADBARE & POWER BANK-FUNCTIE - Onze koplamp heeft 2A Type-C-ingang, die snel opladen ondersteunt, veel sneller dan de traditionele 1A op de markt. Het achterlicht is USB oplaadbare fiets mirco, geen geld verspillen aan batterijen. Fietsverlichting voor en achter handig opgeladen via elke USB-poort. Het kan een powerbank zijn, je kunt hem gebruiken voor noodladen als je buiten bent.
 • ✅IP65 WATERDICHT & STOTBESTENDIG - Robuuste constructie met IP65 waterdicht is perfecte verlichting bij elk weer en elk moment van het jaar. Dit fietslicht gemaakt van aluminiumlegering materiaal en geanodiseerde afwerking, maakt het met een sterke slagvastheid en goede warmteafvoer. Hij kan goed omgaan met trillingen en hobbels van hobbelige wegen.
 • ✅ STEVIGE 360 ° ROTERENDE MONTAGE & EENVOUDIGE INSTALLATIE: het voorlicht kan 360 ° draaien. Als je hem in een vaste hoek draait, blijft hij in die positie, hij draait niet meer, tenzij je hem weer draait. Clip-on ontwerp, schuif of verwijder de lichten in enkele seconden zonder gereedschap. De fietskoplamp is licht en compact, hij is gemakkelijk mee te nemen. Wanneer je de fiets naar buiten vouwt, kun je hem gemakkelijk verwijderen en meenemen in je broekzak of rugzak.
 • ✅SET 360 ° ZICHTBARE FIETSLAMPEN & 100% TEVREDENHEIDSGARANTIE - LED-fietsverlichting voor en achter zijn ook inbegrepen. DOVEYI fietsverlichtingsset maakt uw fiets 360 ° zichtbaarheid, u kunt duidelijk zien en gezien worden. Als je problemen hebt of niet tevreden bent met je aankoop, neem dan contact met ons op via onze Amazon-vermelding met je bestel-ID en je ontvangt een volledige terugbetaling of vervanging. Koop het nu!
Bestseller Nr. 8
EBUYFIRE Oplaadbare led-fietslamp, USB, 3000 Lumens, krachtige fietsverlichting voor voor- en achterkant, 3 modi, IPX5, waterdicht, veiligheidsverlichting voor mountainbikes en racefietsen
 • 3 leds met 3000 lumen: De fietslamp is zeer helder, het maximale vermogen bedraagt 3000 lumen, en de drie leds bedekken een breed bereik, zodat je 's nachts kunt reizen om grotere gebieden en meer te zien en is uitgerust met achterlichten voor meer veiligheid tijdens het rijden. (Laad het licht tijdig op als de stroom laag is. Langdurig weinig energie zal de accu beschadigen en zorgt ervoor dat deze niet kan worden opgeladen).
 • Militair en waterdicht IPX5: Gemaakt van een behuizing van hoogwaardige aluminiumlegering, heeft een uitstekende slagvastheid, warmteafvoer en corrosiebestendigheid, niet alleen voor de USB-oplaadpoort, maar ook voor de gehele lamp, veilig gebruik ook bij regenachtig weer.
 • Verbeter de lichte houder van het voorwiel: duurzaam en verstelbaar, je kunt je stuur zeer veilig houden, je hoeft je geen zorgen te maken dat hij valt. De houder van je fietslamp wordt met een schroef bevestigd, is eenvoudig te installeren en vereist geen gereedschap.
 • Drie licht-modi: hoog, laag en snel knipperend in drie modi, vrij naar wens te wisselen. De koplamp heeft ook een zaklamp-functie die in verschillende situaties kan worden gebruikt, zoals fietsen, kamperen, nachtvissen en wandelen.
 • Eenjarig retourbeleid: EBUYFIRE biedt klanten een eenjarige vriendelijke retourservice. Je hebt een jaar om de prestaties van deze fietsverlichting te testen. Koop met vertrouwen. Als je niet tevreden bent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Bestseller Nr. 9
Fietsverlichting, oplaadbaar, USB met 5 lichtmodi, waterdicht, IP66, partner voor nachtelijke rit, fietslamp, fietslamp, geschikt voor de rit
 • 💡【5 verlichtingsmodi】 De koplamp beschikt over 5 verlichtingsmodi: sterk licht (80 lm/2,5 H) – gemiddeld licht (40 lm/6 H) – langzaam knipperen (80 lm/5,5 h) – eco-flash (20 lm/25 h). Om de levensduur van de batterij te verlengen, stel je de ECO-knipperlichtmodus in. Raak de knop aan om de modus naar wens te wijzigen, houd hem ongeveer 1 seconde om uit te schakelen.
 • 💡 【Waterdicht, licht en duurzaam】 Het bestaat uit IP66 waterdicht materiaal en de USB-interface is bedekt met waterdichte en stofdichte silicagel, die de binnenkant van de gloeilamp goed beschermt en de levensduur van de gloeilamp kan verlengen. Hij past zich aan verschillende weersomstandigheden aan en heeft een kunststof schaal van polycarbonaat aan, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over diefstal, het kan na het parkeren en transport gemakkelijk worden gedemonteerd.
 • 💡 【Realtime oplaadindicator/USB-accu】 Ingebouwde oplaadbare batterij met 500 mAh, duurt slechts 1 uur om volledig op te laden. De USB-oplaadpoort kan worden aangesloten op computers, mobiele voedingen en andere apparaten met USB-poorten voor snel opladen. Batterijniveau-indicator in real-tijd: groen display (80% - 100%), blauw licht (30% - 80); rood licht (minder dan 30%)
 • 💡 【Nachtrijveilig】 Als je 's nachts fietst, kunnen 100 lumen koplampen de motorrijders een gevoel van veiligheid geven en andere weggebruikers erop wijzen dat ze een veiligheidsafstand met jezelf houden om de veiligheid te garanderen.
 • 💡 【Eenvoudig opladen en ontladen】 Eenvoudig te vergrendelen en te beveiligen. De voorverlichting van de fiets kan zonder gereedschap eenvoudig worden geïnstalleerd en verwijderd. Of het nu gaat om het wandelen met de hond, fietsen, skaten, wandelen of kamperen, deze superheldere fietslichten kunnen je veiligheid garanderen.
Bestseller Nr. 10
Phantasy Fietsverlichting, ledverlichting, oplaadbaar, USB, waterdicht, set voor voor- en achteraan, voor fiets, fietsaccessoires en mountainbike, fietsset
 • Oplaadbaar: Het led-achterlicht of voorlicht voor fietsen heeft een ingebouwde batterij, zodat het een uur volledig kan worden opgeladen.
 • 🌴【Gebruik van de led-fiets】: de led-fietslamp heeft verschillende verlichtingsmodi. Je hebt 6 modi: constante verlichting, constante gemiddelde verlichting, constante lage verlichting, gemiddeld knipperlicht, stroboscoop om de modi te wisselen, druk gewoon op de knop.
 • Eenvoudig te installeren: gebruik gewoon de elastische band en bevestig hem vervolgens stevig op het frame en de rugleuning.
 • ☂️【Waterdicht】 De lampen zijn gemaakt van waterdicht IPX4-materiaal en hebben een sterke anti-filtratiecapaciteit, die de binnenkant van de ledlamp goed kan beschermen.
 • 💡【Verpakking】 Het pakket bevat 1 x led-voorlicht, 1 x led-achterlicht, 2 x rubberen riemen en 2 x USB-oplaadkabel.
Bestseller Nr. 11
Fietslamp, Super Heldere 2400 Lumen Voorkoplamp, IPX5 Waterdicht, 3 LED fietsverlichting, 3 Modes Fietslampen, Voor alle racefietsen Mountainbikes
 • ✔【Super heldere koplamp, Cyclus Plus SR】 De fietsverlichting maakt gebruik van 3 hoogwaardige ledlampen, en dankzij wetenschappelijke vormgeving creëert hij een brede en superheldere lichtstraal met 2400 lumen, die een visueel bereik van 200 – 300 m biedt. Hiermee kun je de omstandigheden van de komende weg duidelijk zien. De meegeleverde achterlichten maken het mogelijk om de bestuurders achter je te zien om de veiligheid van je reis te garanderen.
 • ✔ 【Hoge batterijcapaciteit en powerbank-functie】Het voorwiellicht beschikt over een ingebouwde oplaadbare batterij met 5200 mAh, die een lange gebruiksduur kan bieden: 10 uur hoge helderheid, 25 uur lage helderheid, 20 uur stroboscoop. Voldoet aan je behoeften voor langdurig gebruik 's nachts. Omgekeerde oplaadtechnologie, de fietslampen kunnen je mobiele telefoon, tablet en andere elektronische apparaten opladen. Dat is in noodgevallen belangrijk.
 • ✔【Schokbestendige en waterdichte IPX5-hoes】De fietslamp bestaat uit een aluminiumlegering met geanodiseerd oppervlak, die een goede schokbestendigheid en goede warmteafvoer heeft. Het zorgt voor een effectieve bescherming van de binnendelen op hobbelige wegen. Ook op modderige wegen en hobbelige bergwegen kunnen de fietslampen je een perfecte verlichting bieden. IPX5 waterdicht, kan normaal bij lichte regen worden gebruikt
 • ✔【360 graden draaibare houder en eenvoudige installatie】De fietslamphouder bestaat uit zeer sterk ABS-materiaal, kan stevig worden geïnstalleerd en moeilijk te schudden. De koplamp kan 360° worden gedraaid en kan in elke hoek worden bevestigd. De fietslamp beschikt over een demontage met één knop. De installatie kan in enkele seconden worden voltooid, stevig en moeilijk te verwijderen. Eenvoudig te verwijderen door op de gesp te drukken, wat praktisch is voor transport en om op te laden.
 • ✔ Veel gebruikt en zonder zorgen: de houder van de voorverlichting van de fiets beschikt over een verstelbaar schroefontwerp, geen gereedschap nodig voor de installatie. Geschikt voor de meeste mountainbikes, racefietsen, mountainbikes, heren en damesfietsen. De ontlo-lamp kan ook als zaklamp 's nachts worden gebruikt voor werk, autoreparatie, kamperen, lezen, wandelen, klimmen enz.
Bestseller Nr. 12
Opard Fietslicht voor, fietslicht toegelaten door StVZO, fietsverlichting, led-fietsverlichting, USB-oplaadbaar/waterdicht, fietsvoorlicht
 • 【StVZO & niet-verblindend design】: de fietslamp is gecertificeerd door StVZO, CE en ROHS. Een niet-verblindend optisch design geeft je vrij zicht en zorgt voor absolute veiligheid tijdens het fietsen.
 • 【Waterdicht & stofdicht design】: de led-fietslamp met IPX6-geteste weerstand tegen alle ongunstige weersomstandigheden. De water- en stofdichte fietsverlichting kan ook bij regen of sneeuw veilig worden gebruikt. Ideaal voor fietsen, kamperen en andere outdooractiviteiten.
 • 【USB-oplaadbaar en intelligent opladen】Het fietslicht beschikt over een meegeleverde USB-kabel. Je kunt een pc, een powerbank, een voeding en elk apparaat met een USB-poort gebruiken voor het opladen van het fietslicht. De aan/uit-knoppen van de koplamp kunnen ook weergeven dat de batterij zwak (rood indicatielampje brandt) en bij het opladen (groene indicatielampje brandt).
 • 2 instelbare modi: het voorlicht beschikt over twee modi: hoge helderheid (30 lux) en gemiddelde helderheid (15 lux). Je kunt de modus schakelen om hem aan verschillende lichtomstandigheden aan te passen. Het voorlicht gaat tot 7,5-10 uur mee (gemiddelde helderheid) /5 uur (hoge helderheid).
 • Jouw tevredenheid is onze grootste prioriteit. Wij bieden een 30 dagen geldteruggarantie en 12 maanden garantie. Als je vragen hebt, stuur ons dan een e-mail. We staan graag tot uw beschikking.
Bestseller Nr. 13
AMANKA Oplaadbare LED Fietsverlichting, USB Bike Light voor en Achter Fiets Licht Set 4 Modus 650mAh Bike Reflector Bike Safety Signal Light
 • 【4 verlichtingsmodi】Beide 2 lampjes hebben 4 knippermodi - volle helderheid, halve helderheid, snelle flits en langzame flits, om onder alle omstandigheden zichtbaarheid te garanderen en uw rijden veilig te houden.
 • 【Duurzame constructie en Hoogwaardige waterdichting】Aluminiumlegering, uiterst duurzaam, uitstekende weerstand tegen samendrukken, vallen en corrosie. IPX4 waterdicht, geschikt voor verscheidenheid van ongunstige weersomstandigheden met inbegrip van regen, sneeuw, mist en mist.
 • 【USB oplaadbare batterij】Deze lichten zijn licht USB oplaadbare, ingebouwde 650mAh oplaadbare lithium voor elk licht. Ze kunnen worden opgeladen met elk apparaat met USB-poorten (PC / draagbare lader / wandlader / etc).Geen vervanging van batterijen, 2 USB-kabels zijn inbegrepen.
 • 【Makkelijk te installeren】Wordt geleverd met 4 siliconen bevestigingsbanden, die elastisch genoeg zijn om op alle soorten fietsen te passen. Verbinden zonder gereedschap en op elk deel van de fiets gemonteerd kunnen worden.
 • 【Veiligheidspasje tijdens het rijden】Met deze witte LED-koplamp en rode LED-achterlicht, wordt rijden 's nachts veiliger. En waarschuwt andere voertuigen van uw aanwezigheid. Als je vragen hebt voor of na de aankoop, neem dan contact met ons op via "Stel een vraag" op de homepage van de verkoper.
Bestseller Nr. 14
Fietsverlichting, WASAGA 6000 lumen 5 LED-fietslicht, waterdichte mountainbike voorlicht met 8400 mAh oplaadbare batterij, 3 modi fietsverlichting koplamp (6000 Lumen-8400mAh(EU))
 • ✅ Extreem helder fietslicht: tot 6000 lumen Fietsverlichting vooraan met CREE T6 5 LED. De beste focus van verlichting en een perfecte straal ZONDER donkere vlekken of mistige lichten.
 • ✅ Langere autonomie: de batterij van het voorlicht van de fiets is bijgewerkt van 6400 mAh tot 8400 mAh, die ongeveer 2,5 uur kan meegaan in fel licht, 4 uur in flitslicht en 6 uur in weinig licht, perfect voor nacht rijden.
 • ✅ Op grote schaal gebruikt: de fietskoplampaccu kan worden gebruikt voor buitenactiviteiten op regenachtige dagen en is comfortabel en veilig. Gebruikt voor KOPLAMP of koplamp voor fietsen voor hardlopen, wandelen, vissen, jagen, kamperen, wandelen, nachtwandelingen, etc.
 • ✅ 3 schakelmodi: het fietslicht heeft drie hoge / lage / stroboscopische kraampjes, het licht kan vrij worden geschakeld zoals u wilt, bediening met één knop, eenvoudig te gebruiken voor iedereen.
 • ✅ Garantie: elk probleem kan contact met ons opnemen en we zullen proberen het binnen 24 uur op te lossen. We beloven een geld-terug-garantie.
Bestseller Nr. 15
AMANKA Fietsverlichting 400LM, LED Bike Light Set met 5V/2A Lader,4 Helderheid Modi Schokbestendig USB-verlichting Waterdicht Voor en Achterlicht voor Mountainbike Fietsen Wandelwagen Camping
 • 【4 verlichtingsmodi】Beide 2 lampjes hebben 4 knippermodi - volle helderheid, halve helderheid, snelle flits en langzame flits, om onder alle omstandigheden zichtbaarheid te garanderen en uw rijden veilig te houden.
 • 【Duurzame constructie en Hoogwaardige waterdichting】Aluminiumlegering, uiterst duurzaam, uitstekende weerstand tegen samendrukken, vallen en corrosie. IPX4 waterdicht, geschikt voor verscheidenheid van ongunstige weersomstandigheden met inbegrip van regen, sneeuw, mist en mist.
 • 【USB oplaadbare batterij】Deze lichten zijn licht USB oplaadbare, ingebouwde 650mAh oplaadbare lithium voor elk licht. Ze kunnen worden opgeladen met elk apparaat met USB-poorten (PC / draagbare lader / wandlader / etc).Geen vervanging van batterijen, 2 USB-kabels zijn inbegrepen.
 • 【Makkelijk te installeren】Wordt geleverd met 4 siliconen bevestigingsbanden, die elastisch genoeg zijn om op alle soorten fietsen te passen. Verbinden zonder gereedschap en op elk deel van de fiets gemonteerd kunnen worden.
 • 【Veiligheidspasje tijdens het rijden】Met deze witte LED-koplamp en rode LED-achterlicht, wordt rijden 's nachts veiliger. En waarschuwt andere voertuigen van uw aanwezigheid. Als je vragen hebt voor of na de aankoop, neem dan contact met ons op via "Stel een vraag" op de homepage van de verkoper.
Bestseller Nr. 16
SIGMA SPORT - Led-fietsverlichtingsset Aura 80 en NUGGET II | StVZO goedgekeurd, op batterijen werkend voorlicht en achterlicht
 • Prestaties: de verlichtingsset bestaat uit de Sigma fietslamp Aura 80 met 90 m lichtbereik voor en het achterlicht Nugget II met 400 m zichtbaarheid achter. De lampen werken geheel zonder dynamo en zijn StVZO goedgekeurd
 • Brandduur: de fietslampen zijn extreem zuinig. Het voorlicht zorgt met vier verlichtingsmodi voor 5-15 uur, het achterlicht voor 6 uur optimale verlichting
 • Techniek: de tweetraps accu-indicator van de led-fietsverlichting is conform IPX 4 standaard spatwaterdicht. De montage is dankzij de siliconen houder probleemloos zonder fietsgereedschap mogelijk
 • Veiligheid: de op batterijen werkende verlichtingsset is StVZO goedgekeurd en zorgt door de verlichtingsmodi, de lichtgids van het voorlicht en de hoge zichtbaarheid van het achterlicht voor voldoende licht en verbeterde zichtbaarheid
 • Inhoud: AURA 80 voorlicht incl. micro-USB-kabel, NUGGET II achterlicht incl. 2x O-ringhouder, gewicht (incl. houder) voorlicht 119 g, achterlicht 24 g
Bestseller Nr. 17
Fietsverlichting, voor- en achterlicht, oplaadbaar, USB voor fiets, waterdicht, led-fietslicht, 6 verlichtingsmodi, waarschuwingslicht, veiligheidslicht voor mountainbikes en racefietsen
 • 【USB-oplaadbaar 】 Elke fietslamp heeft een ingebouwde oplaadbare lithiumbatterij met 540 mAh, die slechts 1 uur nodig heeft om volledig op te laden en de maximale gebruiksduur in de energiebesparende modus bedraagt 12 uur. Kan op computers en andere apparaten met een USB-poort worden aangesloten om snel op te laden. Dit helpt om de accu te voorkomen voor altijd onnodige vervanging van de batterij
 • 6 modi: fietslichten Meer schakelmodi, maakt het mogelijk om zich beter aan je omgeving aan te passen. Zowel het witte voorlicht als het rode achterlicht ondersteunen 6 verlichtingsmodi: constante hoge helderheid, constante halve helderheid, constante helderheid lage helderheid, knipperen, gemiddeld knipperen, stroboscooplicht, je kunt door op de knop te drukken wijzigen. Biedt je een breder uitzicht om ervoor te zorgen dat je de weg ziet en je veiligheid beschermt
 • Waterdicht en licht en schokbestendig: Gemaakt van waterdicht IPX5-materiaal, in de tussentijd is de USB-oplaadpoort ook gemaakt van silicagelmateriaal, dat een sterke anti-lekfunctie heeft, kan de lamp goed beschermen en de levensduur van de lamp verlengen. Bovendien weegt het slechts 20 g en slechts 33 x 26 mm in de grootte, wat lichter en kleiner is dan andere lampen, zal op een bochtige weg niet zwaaien om diefstal te voorkomen
 • Eenvoudig te installeren en te verwijderen: Gemaakt van een zeer elastische flexibele rubberen band, die zeer flexibel en eenvoudig uit te rekken is, kan het gemakkelijk zonder gereedschap worden losgemaakt en bevestigd. Je kunt de lamp stevig aan het frame en de achterkant van de auto bevestigen, die geschikt is voor alle soorten fietsen en perfect voor kinderen en alle fietsers
 • 100% hoogwaardige service: Wij verplichten ons om u een kwalitatief hoogwaardige after-sales service te bieden zodra u een fietslamp koopt, en wij garanderen u dat de oplossing u 100% tevreden zal zijn. Als u vragen heeft, zullen wij u een antwoord geven en u een leven lang meegaan. Geloof ons, onze fietslichtcombinatie is de beste keuze voor je dagelijks rijden en laat onze producten je een duurzame navigatie bieden tijdens het rijden.
UitverkoopBestseller Nr. 18
ABUS Steel-O-Chain 4804K/110 Kettingslot van staal, veiligheidsniveau 4-110 cm, 72488, zwart
 • ABUS contribuisce in modo responsabile alla protezione delle persone e degli oggetti di valore, curando, in molti campi della vita, di quel vantaggio in materia di sicurezza
 • ABUS draagt op verantwoorde wijze bij aan de bescherming van mensen en kostbaarheden en zorgt voor dat veiligheidsvoordeel op vele terreinen van het leven
Bestseller Nr. 19
nean Fiets batterij achterlicht, outdoor fietslamp met reflector en StVZO-goedkeuring, lamp incl. batterijen, reflectoren met reflector, LED-achterlicht, werkt op batterijen, 5 Candela, rood
 • ✅ Deze achterlamp werkt op batterijen. Batterijcapaciteit: 2 x AAA-batterijen 1,5 V (meegeleverd). Werkt dus draadloos, zonder batterijen, USB-oplaadkabel of dynamo. Waarschuwing LED bij lage batterijspanning.
 • ✅ Eenvoudige bevestiging. Verstelbaar voor de montage tussen 50 mm en 80 mm gatafstand. Vervang de batterijen zonder demontage van de lamp. Ideaal achteraan voor de fietslamp als fietslamp op de bagagedrager/bagagedrager. Fietslamp als spot met reflector.
 • ✅ Rubberen inschakelknop. 3 super heldere 0,2 watt LED's met 5 candela helderheid. Waterafstotende constructie. Lampen incl. grote backlight/Cateye. Moderne fietslamp en ideale aanvulling op de fietsverlichting.
 • ✅ Nean fietsverlichting: StVZO getest en in Duitsland goedgekeurd voor het wegverkeer. Ook verkrijgbaar met remlichtfunctie/remlicht.
 • ✅ Als leverancier van kwalitatief hoogwaardige fietsaccessoires met jarenlange ervaring, verkopen wij alleen producten waarvan wij zelf overtuigd zijn.
Bestseller Nr. 20
Cycleafer® Fietsverlichting set, USB oplaadbare fietsverlichting, Super KRACHTIGE lumen, Fietslichten set, LED fietsverlichting voor + GRATIS fietsverlichting achter, Mountain Zaklamp, Premium kwaliteit, module: aubX
 • ✔️[ BESTEL NU RISICOVRIJ! 100% TEVREDENHEIDSGARANTIE ] - De Cycleafer Fietskoplamp die wordt verkocht door Cycleafer (uitgevoerd door Amazon) is gegarandeerd van topkwaliteit, met uitstekende klantenservice. Elke aankoop van een verlichting wordt geleverd met DRIEJARIGE MOEITELOZE GARANTIE en vriendelijke klantenservice van Cycleafer, WACHT NIET, BESTEL DE JOUWE VANDAAG!
 • ✔️ [ GRATIS ACHTERLICHT FIETS ] - BESPAAR direct £20.99, ook zou je elk jaar tot £100 kunnen besparen op AA-batterijen. Met het innovatieve verlichtingsontwerp rond de lampbehuizing van de Cycleafer USB FIETSVERLICHTING SET krijg je meer zichtbaarheid dan met alle andere lampen op de markt! Of je nu hardloopt, wandelt, fietst, jogt, of als noodkit, deze ultraheldere veiligheidslichten houden je veilig.
 • ✔️ [ WAT ZIT ER IN DE DOOS ? ] - FIETSVERLICHTING VOOR + FIETSVERLICHTING ACHTER + 2 USB-KABELS + HANDLEIDING, Vervang jij de batterijen van je FIETSVERLICHTING SET elke week? Verspil NOOIT meer je geld aan AA-batterijen, Cycleafer FIETSVERLICHTING SET wordt geleverd met een LAADKABEL die kan worden opgeladen vanaf je laptop, powerbank of elk apparaat met een USB-poort. FIETSLICHTEN worden geleverd met slimme oplaadtechnologie en hebben een levensduur tot 6 uur en tot 2+ uur in de hoge modus.
 • ✔️ [ COB-TECHNOLOGIE: OVERDAG ZICHTBAAR] - wist je dat de meeste fietsongevallen plaatsvinden op klaarlichte dag? Cycleafer FIETSVERLICHTING SET beschikt over de nieuwste COB-technologie om je niet alleen 's nachts maar ook overdag zichtbaar te maken. Het wordt aangedreven door een buitengewoon breed COB RED-licht dat vanuit alle hoeken in het oog springt, zodat je altijd kunt profiteren van een hoge zichtbaarheid.
 • ✔️ [ESSENTIËLE UITRUSTING VOOR FIETS VEILIGHEID ] - VERNIEUWD De innovatieve Cycleafer USB FIETSVERLICHTING biedt meer zichtbaarheid dan elk ander licht op de markt! Of je nu hardloopt, wandelt, fietst, wandelt, jogt, in noodgevallen in de auto bewaart, deze ultraheldere veiligheidslichten zijn een essentiële veiligheidsuitrusting voor elke activiteit bij weinig licht en als aanvulling op je buiten- of reflecterende kleding.

Het kiezen van de beste fietsverlichting is een moeilijke taak omdat er zoveel verschillende soorten verlichting op de markt verkrijgbaar zijn.

Maar voordat u op zoek gaat naar fietsverlichting, moet u weten wat u van uw verlichting wilt. Verschillende soorten rijders geven de voorkeur aan verschillende lichtopties.

Het belangrijkste om te overwegen bij het kopen van een fietsverlichting, is het soort rit dat u het vaakst zult maken.

Als je iemand bent die lange afstanden in het donker rijdt en vooral in landelijke gebieden, dan is het beter om te investeren in een krachtige lamp die grote afstanden kan bereiken en grotere gebieden kan verlichten. Als u gewoonlijk op goed verlichte wegen of overdag rijdt, is het raadzaam om te investeren in een licht met een lager vermogen dat misschien niet zo ver reikt maar van dichtbij beter zichtbaar is. Deze lampen besparen geld en zijn beter voor het milieu omdat ze minder energie verbruiken dan felle lampen.

Wat zijn de verschillende soorten fietsverlichting?

Er zijn veel verschillende soorten fietsverlichting die je kunt kopen. De meest populaire soorten zijn de volgende:

– Koplampen: deze lampen zijn meestal op het voorste stuur gemonteerd en bieden een brede lichtstraal, wat erg handig is bij weinig licht.

– Achterlichten: deze lichten worden meestal geleverd met reflectoren en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ze worden meestal op de achterkant van de fiets gemonteerd om het voor bestuurders gemakkelijker te maken om fietsers te zien wanneer ze van achteren komen.

– Reflectoren: deze kleine reflecterende onderdelen kunnen op elk deel van uw fiets worden gemonteerd, maar worden meestal op spaken of wielen gemonteerd, zodat bestuurders ze vanuit alle hoeken kunnen zien.

– Achteruitkijkspiegels: deze spiegels geven fietsers een blik achter zich zodat ze auto’s kunnen zien aankomen, wat vooral belangrijk is als ze in het verkeer zitten of een groot voertuig naderen.

Welke fietsverlichting is het populairst?

De meest populaire fietsverlichting zijn degenen die helder en zichtbaar zijn. Ze moeten van grote afstand zichtbaar zijn, een batterijduur van minimaal 10 uur hebben en waterdicht zijn.

Er zijn veel verschillende soorten fietsverlichting op de markt. De meest populaire zijn die met LED’s en een aan/uit-schakelaar.

Moet ik een professionele wielrenner zijn om fietsverlichting te gebruiken?

Nee! Je hoeft geen profwielrenner te zijn om fietsverlichting te gebruiken. Het wordt zelfs aanbevolen om ze te gebruiken, zelfs als u ‘s nachts niet fietst.

Fietsverlichting is een belangrijke veiligheidsvoorziening die u kan helpen zichtbaar te blijven voor automobilisten, voetgangers en andere fietsers op de weg. Ze zorgen er ook voor dat u de weg voor u kunt zien.

Waar vind ik de beste fietsverlichting voor mijn behoeften?

Fietsverlichting is een van de belangrijkste onderdelen van de uitrusting die je voor je fiets kunt krijgen. Ze maken het mogelijk om ‘s nachts en in donkere ruimtes te rijden, en ze helpen je ook gezien te worden door andere fietsers, auto’s en voetgangers.

Er zijn een aantal factoren die bepalen welke fietsverlichting het beste bij u past. Je moet nadenken over hoeveel stroom het licht nodig heeft, hoe helder het moet zijn, welk type batterijen het nodig heeft, of het een USB-poort heeft zodat je je telefoon tijdens het rijden kunt opladen, en hoeveel gewicht het zal toevoegen naar je fiets.

Hoe monteer ik mijn fietsverlichting op mijn fiets?

De beste manier om fietsverlichting te monteren is om een stuurbevestiging te gebruiken. Er zijn twee manieren om je fietslamp op het stuur te monteren. De ene manier is het gebruik van een klem, die je in elke bouwmarkt kunt vinden, en de andere is het gebruik van een zelfklevende stuurbevestiging.

– Je hebt een montagebeugel nodig voor de klem of zelfklevende stuurbevestiging. De montagebeugel moet lang genoeg zijn om rond uw staven te passen en sterk genoeg om uw licht omhoog te houden.

– Als u een klem gebruikt, zorg er dan voor dat u ten minste één schroef heeft die lang genoeg is en aan beide uiteinden schroefdraad heeft.

– Als u een zelfklevende houder gebruikt, zorg er dan voor dat deze compatibel is met uw lamp en een achterkant heeft om hem op zijn plaats te houden.

Wat zijn enkele veelvoorkomende veiligheidsfouten die fietsers maken bij het kiezen van fietsverlichting?

Als je ‘s nachts fietst, is het belangrijk dat je gezien wordt door andere weggebruikers. Verlichting is de meest voorkomende manier om jezelf zichtbaar te maken op de weg. Er zijn echter enkele fouten die fietsers vaak maken bij het kiezen van hun verlichting.

De eerste fout is om helemaal geen licht te gebruiken. Dit is een zeer ernstige fout omdat fietsers zonder verlichting onzichtbaar kunnen zijn voor andere mensen en dit kan leiden tot ongevallen. De tweede fout is niet genoeg licht gebruiken. Dit kan ook leiden tot ongelukken omdat je dan niet vanuit alle hoeken zichtbaar bent.