Beste fietsverlichting MTB van 2023 (TOP15)

De 15 beste fietsverlichting MTB beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1

CIRYCASE Fietsverlichting Fiets, Super Helder Fietslicht USB Oplaadbaar, IPX6 Waterdicht Fietslicht voor Nachtritten/Camping/Rugzak, 8+12 Verlichtingsmodi, Langere Levensduur van de Batterij

 • UNIEK DESIGN & MEERDERE LICHTMODI - Elke fietslamp is ontworpen met 2 hoofd-LED's en 19 omringende hulp-LED's, bestuurd door onafhankelijke schakelaars. Het voorlicht heeft 2 X 4 standen en het achterlicht heeft 2 X 6 standen, die afzonderlijk of in combinatie kunnen worden gebruikt om aan uw behoeften te voldoen.
 • LANGE RUNTIME & BATTERIJ-INDICATOR - Ons voorlicht voor fietsen is uitgerust met een 1100MAH batterij met grote capaciteit, en die van het achterlicht is 350MAH. In "Slow Flash" modus, kunnen de koplampen duren tot 58 uur en het achterlicht duurt 25 uur. Wanneer de batterij minder dan 20% is, zal de indicator op de schakelaar groen knipperen om u eraan te herinneren het licht op te laden.
 • EASY TO INSTALL - Het LED fietslicht kan met uw blote handen worden geïnstalleerd zonder hulp van ander gereedschap, zelfs voor kinderen. 4 eenvoudige stappen - Zet de gesp op, bevestig hem aan het stuur en klik hem in het juiste gat, en u kunt hem horizontaal of verticaal instellen.
 • IPX6 WATERPROOF - Het bereiken van IPX6 waterdicht niveau, deze fietslamp set werkt goed op regenachtige of mistige dagen, zodat u kunt genieten van uw rit. De USB-poort wordt geleverd met een waterdichte siliconenhoes die het water effectief tegenhoudt en de levensduur verlengt.
 • MULTIPEL GEBRUIK - De fietsverlichting kan niet alleen worden gebruikt voor het rijden, zelfs op technische paden of hobbelige wegen, maar ook voor wandelen, kamperen, of als een nood zaklamp tijdens outdoor activiteiten. Het is een must-have om u veilig te houden in elke omgeving die verlichting vereist.
Bestseller Nr. 3

EILIOC Fietslampen voor en achter, 6400 mAh, USB C, oplaadbaar fietslicht, superhelder, 2400 lumen, waterdichte led-fietskoplamp en achterlicht, set voor weg/MTB

 • Superhelderheid en lange werktijden. De fietsverlichting heeft 2400 Lux voor een uniforme lichtstraal in een hoek van het fietspad. De fietsverlichting kan je op elk moment op het fietspad leiden, naar elke locatie. Het voorlicht bevat een 6400 AH-batterij die kan worden opgeladen via USC-C-aansluiting. De voorlicht kan lang werken. Met de fietsverlichting verlies je nooit op het fietspoor: je bent veilig en geconcentreerd op de fietstocht.
 • Oplaadbaar via USB C-verbinding. Deze fietsverlichting zelfs uw mobiele telefoon opladen tijdens de fietstocht. Voorlicht wordt snel opgeladen met 2A via USB C-aansluiting. Zowel de voorlicht als de achterlicht kunnen worden aangesloten op een draagbare powerbank of USB-oplader of een apparaat met USB-aansluiting om op te laden.Met de fietsverlichting krijg je extra energie voor je leven buitenshuis, zoals de fietsverlichting kan je mobiele telefoon, oortelefoon, enz. opladen.
 • Licht en sterk. Deze fietsverlichting heeft een sterke aluminium behuizing om het circuit te beschermen. De aluminium behuizing heeft ook een goede oppervlakteafwerking. Hoewel het voorlicht tijdens de fietstocht aan schokken, trillingen en schokken onderhevig is aan schokken, trillingen en stoten, werkt de fietsverlichting zeer goed. De fietsverlichting is IPX-klasse 5 en weersbestendigheid. Deze fietsverlichting kan je begeleiden in de regen op het fietspad.
 • Eenvoudig te monteren en snel te bevestigen. Het duurt 5 seconden om de fietsverlichting zonder gereedschap op de fiets te monteren. Nadat de fiets buiten geparkeerd is, ontkoppel snel de voorlicht en bespaar in rugzak of tas. De houder maakt ook het voorlicht de verlichtingshoek aan te passen.
 • EILIOC veelzijdig voorlicht en 100% tevredenheidsgarantie - Het is een fietslicht, maar ook een noodzaklamp, scooterlamp, e-bike-verlichting of licht voor ander nachtwerk.100% tevredenheidsgarantie - Als u niet tevreden bent met uw aankoop, neem dan onmiddellijk contact met ons op en u ontvangt een volledige terugbetaling of een nieuw vervangend artikel. Deze fietsverlichting wordt geleverd met een jaar garantie. Bestel nu!
Bestseller Nr. 4

TOWILD DLite1200 Fietsverlichting met dubbele lichtbron, intelligent voorlicht voor fiets, type C, oplaadbaar, 4000 mAh, voorlicht voor fiets, led, ondersteunt achterwaartse installatie

 • Twee installatiemethoden: de DLite1200 fietslamp ondersteunt de normale installatie en omgekeerde installatie. Dit betekent dat het voorlicht op het stuur of onder de fietscomputer kan worden geïnstalleerd door met de houder te werken. Het voorlicht ondersteunt de Go Pro-houder voor het werken met verschillende fietscomputers, zoals Garmin, XOSS en andere. (Combineer met de buitenste voorste houder).
 • 【Dubbel lichtbronsysteem】TOWILD DLite1200 is een intelligent fietslicht met dubbel lichtbronsysteem, groot licht en dimlicht. In de dimmodus zijn drie verlichtingsmodi (hoog, laag en flits) met de maximale lichtdichtheid van 600 lumen beschikbaar. In de grootlichtmodus zijn twee verlichtingsmodi (hoog-gemiddeld laag) met een maximale lichtdichtheid van 1200 lumen beschikbaar.
 • Oplaadbare batterij: de TOWILD DLite1200 fietslamp is uitgerust met een accu met een grote capaciteit van 4000 mAh. Het voorlicht van de fiets wordt met TYPE-C opladen overgenomen. Bij volledige lading kan de fietslamp tot 11 uur in de flitsmodus werken. In de grootlichtmodus bedraagt de autonomie van 1200 lumen bij hoge helderheid 1 uur 45 minuten. In de dimmodus kan het 3 uur lang met een helderheid van 600 lumen werken.
 • IPX-6 waterdicht: de koplamp van de fiets bestaat uit duurzaam vliegtuigaluminium, valbestendig en niet gemakkelijk te beschadigen. Bovendien bestaan de USB-oplaadpoorten ook uit silicagelmateriaal, dat de lamp goed beschermt en ook bij regen zoals gewoonlijk kan functioneren.
 • Trillingsgevoel: in de intelligente modus, als er geen beweging of trillingen meer dan 2 minuten zijn, schakelt het fietslicht uit en als het wordt verplaatst, schakelt het automatisch binnen een uur weer in.
Bestseller Nr. 5

Babacom Led-fietsverlichting [8+6 modi & koplamp + astigmatisme] fietslicht voor en achter, 1300 lumen aluminium fietsverlichting waterdicht IP65 USB oplaadbaar voor MTB racefiets

 • Super helder en groot bereik: de fietslamp aan de voorzijde biedt een indrukwekkende helderheid van 1300 lumen. Twee led-spots bieden een gerichte en krachtige straal die zich verder uitstrekt, terwijl twee led-koplampen voor meer penetratie zorgen en een groter gebied verlichten, waardoor een optimaal zicht ook bij moeilijke weersomstandigheden zoals dichte mist en regen wordt gewaarborgd.
 • 8 + 6 verlichtingsmodi: onze USB-oplaadbare led-fietslampen bieden 8 verschillende combinaties van lichteffecten voor de koplamp en 6 verschillende lichtmodi voor het achterlicht. Pas je zichtbaarheid eenvoudig aan om ze aan verschillende rijomstandigheden aan te passen. Verlicht je weg met een heldere koplamp en trek de aandacht van de bestuurder met het led-achterlicht voor fietsen, die je 360 graden bescherming bieden.
 • Waterdicht en schokbestendig: het voorlicht van de fiets beschikt over een hoogwaardige behuizing van aluminiumlegering voor een uitstekende textuur, uitstekende warmteafvoer, stoot- en valbestendigheid en een robuuste levensduur. IP65 waterdicht, beschermt het circuit tegen vocht en zorgt voor een langere levensduur.
 • Snel opladen en lange gebruiksduur: geniet van zorgeloos opladen met een 2-in-1 kabel. Het voorlicht voor de racefiets is uitgerust met een 2000 mAh batterij, die in slechts 2 uur volledig wordt opgeladen, biedt 4 uur continue hoge helderheid voor de hoofdkoplamp en 6 uur voor extra verlichting. Het fietsachterlicht werkt op een 230 mAh-batterij, die in 1 uur volledig is opgeladen, biedt een waarschuwing van 19 uur.
 • Veelzijdige functie: deze fietsverlichtingsset is ideaal voor fietsen, wandelen, kamperen of andere outdooractiviteiten. Het dient ook als betrouwbare noodzaklamp en zorgt ervoor dat je voorbereid bent op onverwachte situaties. De gereedschapsloze siliconen montageriem is uitgerust met vier praktische openingen, die de bevestiging aan verschillende voorwerpen zoals elektrische scooters, kinderwagens, rugzakken en meer vergemakkelijken en het gebruiksgemak in verschillende scenario's uitbreiden.
Bestseller Nr. 6

CIRYCASE Fietsverlichting, oplaadbaar via USB, IP65 waterdicht, led-fietsverlichting met spotlight- en schijnwerperbundel, 8 + 12 modi, super helder, voor- en achterverlichting

 • Gecombineerd design van spotlight- en schijnwerperbundel: de nieuwste verbeterde fietsverlichting voor het rijden in het donker dit jaar! Het voorlicht kan tussen grootlicht en dimlicht worden omgeschakeld of in beide opties tegelijkertijd functioneren. Het biedt een intense spotlight voor zicht op grote afstand (tot 45 m) en een schijnwerper voor het verlichten van grote oppervlakken. Zie breder of verder of beide - het hangt alleen van jou af!
 • Meerdere modi en extreem helder: de CIRYCASE racefietslamp is ontworpen met twee onafhankelijke bedieningselementen en kan worden geconfigureerd voor 2 x 4 (voorlicht) + 2 x 6 (achterlicht) verschillende onafhankelijke standen, waaronder fel, gemiddeld, zwak en verschillende flitsstanden. Bovendien biedt het voorlicht 500 lumen superheldere verlichting dankzij de extra grote lichtbollen.
 • Opladen via USB en lange levensduur van de batterij: ons voorlicht is uitgerust met een grote capaciteit batterij van 1100 mAh, terwijl het achterlicht 350 mAh heeft. In de modus "Slow Flash" kan het voorlicht tot 35 uur meegaan en het achterlicht tot 33 uur. Bovendien kun je met de meegeleverde 2-poorts USB-kabel beide lichten tegelijkertijd in slechts 1,5 tot 2,5 uur volledig opladen.
 • IP65 waterdicht en duurzaam: de volledig up-to-date met usb oplaadbare en waterdichte led-fietsverlichting, maakt het mogelijk om ook bij slecht weer te fietsen. Geniet van je rit ook bij mist of regen! De behuizing van hoge kwaliteit is gemaakt om klappen en schokken te weerstaan, met een uitstekende schokbestendigheid en warmteafvoer. De MTB-lamp kan een val van 3 meter overleven.
 • Snelle en multifunctionele installatie: het elastische ontwerp van het riempje is heel gemakkelijk stevig aan de fiets te bevestigen. Licht en compact, eenvoudig mee te nemen in je zak. Deze fietsverlichtingsset is ideaal voor fietsen, wandelen, kamperen of wanneer zichtbaarheid en veiligheid van belang zijn. Daarnaast kan het gebruikt worden op rugzakken, buggy's en andere plaatsen.
Bestseller Nr. 7

CIRYCASE Fietsverlichting voor en achter, USB, oplaadbaar, super helder, waterdicht, IPX6 led-fietsverlichting voor nachtrit, 8 + 12 verlichtingsmodi, langere levensduur van de batterij

 • Independent Switch & Customizable Lighting Modes: Equipped with 2 independent switches with LED indicators, the front bike light offers 2 x 4 modes, while the rear bike light provides 2 x 6 modes. You can easily switch between low and high brightness settings or choose slow and fast flashing modes according to your preference. The memory function ensures convenient use and improved visibility during nighttime rides.
 • USB Quick Charge & Extended Runtime: With a built-in 1100mAh battery for the headlight and 330mAh for the taillight, our rechargeable bike lights can be fully charged simultaneously in just 1.5-2.5 hours using the included cable. Enjoy the convenience of fast charging by connecting them to any USB port device. The headlight offers an impressive runtime of 58 hours, while the taillight provides 33 hours of continuous illumination.
 • Compact Design & Easy Installation: Mohard takes pride in its sleek and lightweight design, offering an aerodynamic alternative to bulky bicycle lights. Each single LED bike light weighs only 45g, and its unique and appealing appearance will surely captivate you. The lights are effortless to install and detach, ensuring protection against theft. They can be easily mounted on mountain bikes, road bikes, electric vehicles, scooters, and baby carriages.
 • Weatherproof Performance: With an IPX6 waterproof rating, our USB rechargeable front bike lights are designed to withstand various weather conditions without hindering your travel. Crafted with high-quality materials, these front and rear bicycle lights are built to last, featuring excellent drop and impact resistance. They will be your reliable companion for all your nighttime cycling adventures.
 • Suitable for a Variety of People & Scenarios: Our bike lights prioritize safety and visibility for everyone. Whether it's seniors walking at night, kids riding in the dark, or adults engaging in nighttime activities like camping or running, these front and rear cycle lights are suitable for all. They can also serve as emergency flashlights, torches, or helmet headlights for cycling, camping, walking, and other nighttime endeavors.
Bestseller Nr. 8

TOWILD CL1000 fietsverlichting, 1000 lumen, voorlicht, voor pendelaars, 4000 mAh, intelligente fietslamp, 5 helderheidsmodi, voorlicht, type C, omgekeerde installatie

 • Ondersteunt normale en omgekeerde installaties: het meest uiteenlopende ontwerp van deze fietslamp is dat hij zowel geschikt is voor normale installatie als voor omgekeerde installatie. Het voorlicht ondersteunt de Go Pro-houder om met verschillende fietscomputers zoals Garmin, XOSS en anderen te werken.
 • Oplaadbare batterij: de TOWILD CL1000 fietslamp is uitgerust met een accu met een grote capaciteit van 4000 mAh. Het voorlicht van de fiets wordt met TYPE-C opladen overgenomen. Bij volledige lading kan de fietslamp tot 18 uur in flitsmodus werken, 3 uur in de hoge lichtmodus 1000 lumen en 10 uur bij weinig licht 200 lumen.
 • IPX-6 waterdicht: de koplamp van de fiets bestaat uit duurzaam vliegtuigaluminium, valbestendig en niet gemakkelijk te beschadigen. Bovendien bestaan de USB-oplaadpoorten ook uit silicagelmateriaal, dat de lamp goed beschermt en ook bij regen zoals gewoonlijk kan functioneren.
 • Trillingsgevoel: in de intelligente modus, als er geen beweging of trillingen meer dan 2 minuten zijn, schakelt het fietslicht uit en als het wordt verplaatst, schakelt het automatisch binnen een uur weer in.
 • Veelzijdige en veilige fietslamp: de Towild CL1000 fietslamp is klein, maar heeft een hoog lumen. Hij kan niet als fietslamp, maar ook als noodzaklamp worden gebruikt. Je kunt het in je noodkit bewaren. Gebruik het bij hardlopen, joggen, wandelen, kamperen, fietsen en meer. Geniet van de hoge lichtzichtbaarheid en houd je op elk moment van de dag en nacht veiliger.
Bestseller Nr. 9

TOWILD 1800 lumen fietsverlichting met afstandsbediening, intelligent voorlicht met dubbele lichtbron, led-type C, oplaadbaar met 5000 mAh, installatie omgekeerd, DLite1800

 • ✅ Ondersteunt normale en omgekeerde installatie: het meest uiteenlopende ontwerp van deze fietslamp is dat hij zowel voor normale installatie als voor omgekeerde installatie is. Het voorlicht ondersteunt de Go Pro-houder om met verschillende fietscomputers zoals Garmin, XOSS en anderen te werken.
 • ✅ Draadloze afstandsbediening: de Towild BR800 fietslampen zijn uitgerust met een draadloze afstandsbediening. Hij kan eenvoudig via een oringriem aan het stuur worden bevestigd. Je kunt gemakkelijk via de afstandsbediening wisselen in plaats van de cyclus te onderbreken om op de knop op het licht te drukken. Je kunt op de onderste schakelaar drukken om het licht bij maximale helderheid te draaien. Lang indrukken om in te schakelen, laat het los om terug te keren naar de vorige helderheid. De draadloze afstandsbediening maakt het lopen veiliger.
 • ✅ Dubbele lichtbron – de DLite 1800 is een intelligent fietslicht. Maakt een uitstekende verlichting mogelijk, zowel op afstand als van dichtbij met een helderheid van 1800-2100 lumen en een maximale verlichtingsafstand van 240 m met een type C-oplaadpoort.
 • ✅ IPX-6 waterdicht: de schaal van de fietslamp bestaat uit duurzaam vliegtuigaluminium, is valbestendig en niet gemakkelijk te beschadigen. Bovendien bestaan ook de USB-laadaansluitingen uit silicagel-materiaal, dat de lamp goed kan beschermen en zoals gebruikelijk ook bij regen werkt.
 • ✅ Polyvalent en veiligheidslampen: de Towild DLite fietslamp is klein en heeft hoge lumen. Kan niet als fietslamp worden gebruikt, maar ook als noodzaklamp. Je kunt het in je Durgence-set bewaren. Gebruik het bij hardlopen, joggen, wandelen, kamperen, fietsen en meer. Geniet van de hoge zichtbaarheid en houd je op elk moment van de dag en nacht veilig.
Bestseller Nr. 10

Büchel BLC 720 Fietslampenset, 70/30/15 lux, StVZO-goedgekeurd, met tot 14 uur batterijduur, oplaadbare fietslamp, led voor en achter, achterlicht fiets, fietslicht voor, micro-USB

 • Stralend helder: de Büchel BLC 720, verlicht je de weg, dankzij een lichtsterkte van 70 lux, maar als je ook eens minder helderheid nodig hebt, biedt het licht bovendien 2 andere lichtsterktes met 35 en 15 lux.
 • Intelligente besturing: door innovatieve sensoren kan je licht de lichtsterkte automatisch aanpassen aan de omgevingsverlichting. Bovendien biedt je licht een led-indicator voor laadstand en lichtniveau.
 • Sterke accu: je fietslamp beschikt over een sterke lithium-ion-accu en biedt je daarmee tot 14 uur brandduur voor de koplamp en 10 uur brandduur voor het achterlicht.
 • StVZO goedgekeurd en waterbestendig: de fietslampenset is conform de StVZO goedgekeurd voor het Duitse wegverkeer en spatwaterdicht conform IP44, zodat je licht niet in de regen staat.
Bestseller Nr. 11

TOWILD CL1600 Fietsverlichting, 1600 lumen, 5000 mAh, intelligent voorlicht, 5 modi, helderheid, type C, oplaadbaar, led-achterlicht

 • 【Ondersteunt normale en geïntegreerde installaties】 Het meest uiteenlopende design van deze fietslampen is dat hij zowel geschikt is voor normale installatie als voor omgekeerde installatie. Het voorlicht ondersteunt de Go Pro-houder om met verschillende fietscomputers zoals Garmin, XOSS en anderen te werken.
 • Oplaadbare accu: de TOWILD CL1600 fietslamp is uitgerust met een 5000 mAh accu met grote capaciteit. Het voorlicht van de fiets wordt met TYPE-C opladen overgenomen. Bij volledige lading kan de fietslamp tot 12 uur in flitsmodus werken, 2 uur in de hoge lichtmodus 1600 lumen en 8 uur bij weinig licht 300 lumen.
 • IPX-6 waterdicht: de koplamp van de fiets bestaat uit duurzaam vliegtuigaluminium, valbestendig en niet gemakkelijk te beschadigen. Bovendien bestaan de USB-oplaadpoorten ook uit silicagelmateriaal, dat de lamp goed beschermt en ook bij regen zoals gewoonlijk kan functioneren.
 • Trillingsgevoel: in de intelligente modus, als er geen beweging of trillingen meer dan 2 minuten zijn, schakelt het fietslicht uit en als het wordt verplaatst, schakelt het automatisch binnen een uur weer in.
 • Veelzijdig en veilig gebruik: de TOWILD CL1600 fietslamp is klein, maar heeft een hoog lumen. Hij kan niet als fietslamp, maar ook als noodzaklamp worden gebruikt. Je kunt het in je noodkit bewaren. Gebruik het bij hardlopen, joggen, wandelen, kamperen, fietsen en meer. Geniet van de hoge lichtzichtbaarheid en houd je op elk moment van de dag en nacht veiliger.
Bestseller Nr. 12

TOWILD DLite1500 Fietsverlichting, 1500 lumen, intelligent voorlicht met dubbele lichtbron, type C, oplaadbaar met 5000 mAh, ondersteunt omgekeerde installatie, DLite1500

 • Twee installatiemethoden: de DLite1500 fietslamp ondersteunt een normale installatie en omgekeerde installatie. Dit betekent dat het voorlicht op het stuur of onder de fietscomputer kan worden geïnstalleerd door met de houder te werken. Het voorlicht ondersteunt de Go Pro-houder voor het werken met verschillende fietscomputers, zoals Garmin, XOSS en anderen. (Combineer met de buitenste voorste houder).
 • Dubbel lichtbronsysteem: de TOWILD DLite1500 is een intelligent fietslicht met dubbel lichtbronsysteem, groot licht en dimlicht. In de dimmodus zijn drie verlichtingsmodi (hoog, laag en flits) met een maximale luminantie van 600 lumen beschikbaar. In de grootlichtmodus zijn twee verlichtingsmodi (hoog tot laag) met een maximale lichtdichtheid van 1500 lumen beschikbaar.
 • Oplaadbare batterij: de TOWILD DLite1500 fietslamp is uitgerust met een accu met grote capaciteit van 5000 mAh. Het voorlicht van de fiets wordt met type-C opladen overgenomen. Bij volledige lading kan de fietslamp tot 18 uur in de flitsmodus werken. In de grootlichtmodus bedraagt de brandduur van 1500 lumen bij hoge helderheid 2 uur. In de dimmodus kan het 4 uur lang met een helderheid van 600 lumen werken.
 • IPX-6 waterdicht: de koplamp van de fiets bestaat uit duurzaam vliegtuigaluminium, valbestendig en niet gemakkelijk te beschadigen. Bovendien zijn de USB-oplaadpoorten ook gemaakt van silicagelmateriaal, dat de lamp goed beschermt en ook bij regen zoals gebruikelijk kan functioneren.
 • Trillingsgevoel: in de intelligente modus, als er geen beweging of trillingen meer dan 2 minuten is, schakelt het fietslicht uit en als hij wordt verplaatst, schakelt hij automatisch binnen een uur weer in.
Bestseller Nr. 13

BIKIL 5000 mAh fietsverlichting, USB C, oplaadbaar, fietslamp voor en achter, fietslamp met batterijniveau-weergave, intelligent fietsachterlicht, aluminium MTB-verlichtingshouder

 • Ultra-hoge helderheid en ultra-lange looptijd. De fietslamp van 2400 lumen kan een brede en gelijkmatige straal produceren met een zichtbaarheid van 650 voet en een groothoek van bijna 180 graden, zodat de weg duidelijk wordt verlicht. De ingebouwde 5000 mAh USB-oplaadbare batterij kan een looptijd van meer dan 3 uur in de modus met hoge helderheid en tot 10 uur bij weinig licht bieden. De lange batterijduur zorgt ervoor dat je 's nachts veilig op je bestemming aankomt.
 • Batterijniveau-indicator en houder van aluminiumlegering. De fietslamp toont het resterende vermogen in procenten, zodat je hem tijdig kunt opladen of in weinig licht kunt zetten om de levensduur te verlengen zonder bang te zijn dat hij halverwege wordt uitgeput. De fietslamp en houder zijn allemaal gemaakt van hoogwaardige aluminiumlegering, met goede schokbestendigheid en uitstekende warmteafvoer, sterk en duurzaam, maak je geen zorgen dat ze breken als je hobbelige wegen tegenkomt.
 • USB C-oplader en externe batterijfunctie. De fietslampen voor en achter zijn via USB type C oplaadbaar en kunnen vanaf elk apparaat met een USB-poort worden opgeladen, wat zeer praktisch is en je geld bespaart om batterijen te vervangen. Je kunt hem gebruiken om je mobiele telefoon op te laden als hij geen batterij meer heeft tijdens het rijden. Deze functie is erg belangrijk in geval van nood buitenshuis. Het voorlicht heeft vijf verlichtingsmodi waaruit je kunt kiezen: sterk/medium/laag/knipperend/SOS, in buitenwijken waar geen openbare verlichting is, kun je de modus met hoge helderheid kiezen.
 • Intelligent fietsachterlicht van aluminiumlegering. De geïntegreerde versnellingsmeter zorgt voor een nauwkeurige remdetectie. Bij het vertragen of remmen van noodgevallen waarschuwt het lampje de voertuigen die volgen door de helderheid aanzienlijk te verbeteren om botsingen te voorkomen. Het fietsachterlicht kan tot 20-50 uur meegaan, wat perfect is voor lange wandelingen. Twee bevestigingsmodi, hetzij op de zadelbuis of onder het zadel. Het fietsachterlicht en de bevestigingsbeugel zijn gemaakt van een hoogwaardige aluminiumlegering, daarom zijn ze zeer sterk en duurzaam.
 • Multifunctioneel en 100% tevredenheid: deze fietslamp met step is geschikt voor activiteiten: fietsen, steppen, wandelen, kamperen, bergbeklimmen, hardlopen, joggen, wandelen met honden, nachtelijke gezinsactiviteiten. Het kan in noodgevallen als zaklamp worden gebruikt. Als je een probleem hebt of niet tevreden bent met je aankoop, neem dan contact met ons op via Amazon, je krijgt een volledige terugbetaling of productvervanging. Wij proberen onze klanten 100% tevreden te stellen.
Bestseller Nr. 14

TOWILD CL1000 Fietsverlichting met draadloze afstandsbediening, 1000 lumen, voorlicht, 4000 mAh, intelligente led-koplamp, 5 helderheidsniveaus, fietslicht, type C, omgekeerde installatie

 • Ondersteunt normale en omgekeerde installaties: het meest uiteenlopende ontwerp van deze fietslamp is dat hij zowel geschikt is voor normale installatie als voor omgekeerde installatie. Het voorlicht ondersteunt de Go Pro-houder om met verschillende fietscomputers zoals Garmin, XOSS en anderen te werken.
 • Draadloze afstandsbediening: de TOWILD CL1000 fietslampen zijn uitgerust met een draadloze afstandsbediening. Hij kan eenvoudig met een Oring-riem aan het stuur worden bevestigd. Je kunt de modus eenvoudig via de afstandsbediening wisselen in plaats van de cyclus te onderbreken om op de knop op het licht te drukken. Je kunt op de schakelaar onderaan drukken om het licht op maximale helderheid te draaien. Lang indrukken om het in te schakelen, laat los om terug te keren naar de vorige helderheid. De draadloze afstandsbediening maakt je rit veiliger.
 • Oplaadbare batterij: de TOWILD CL1000 fietslamp is uitgerust met een accu met een grote capaciteit van 4000 mAh. Het voorlicht van de fiets wordt met TYPE-C opladen overgenomen. Bij volledige lading kan de fietslamp tot 18 uur in flitsmodus werken, 3 uur in de hoge lichtmodus 1000 lumen en 10 uur bij weinig licht 200 lumen.
 • IPX-6 waterdicht: de koplamp van de fiets bestaat uit duurzaam vliegtuigaluminium, valbestendig en niet gemakkelijk te beschadigen. Bovendien bestaan de USB-oplaadpoorten ook uit silicagelmateriaal, dat de lamp goed beschermt en ook bij regen zoals gewoonlijk kan functioneren.
 • Trillingsgevoel: in de intelligente modus, als er geen beweging of trillingen meer dan 2 minuten zijn, schakelt het fietslicht uit en als het wordt verplaatst, schakelt het automatisch binnen een uur weer in.
Bestseller Nr. 15

TOWILD DLite1500 Set fietsverlichting met draadloze afstandsbediening, intelligente koplamp met dubbele lichtbron, fietslamp, type C, oplaadbaar met 5000 mAh

 • Twee installatiemethoden: de DLite1500 fietslamp ondersteunt een normale installatie en omgekeerde installatie. Dit betekent dat het voorlicht op het stuur of onder de fietscomputer kan worden geïnstalleerd door met de houder te werken. Het voorlicht ondersteunt de Go Pro-houder voor het werken met verschillende fietscomputers, zoals Garmin, XOSS en anderen. (Combineer met de buitenste voorste houder).
 • Draadloze bediening: het voorlicht van de TOWILD DLite1200 fiets is uitgerust met een draadloze afstandsbediening. Door de afstandsbediening kan de lichtdichtheid 1600 lumen bereiken. Met de afstandsbediening kun je de fietslamp eenvoudig in- en uitschakelen, de helderheid verhogen/verlagen en naar de flitsmodus schakelen om tegemoetkomende auto's of personen voor je te waarschuwen.
 • Oplaadbare batterij: de TOWILD DLite1500 fietslamp is uitgerust met een accu met grote capaciteit van 5000 mAh. Het voorlicht van de fiets wordt met type-C opladen overgenomen. Bij volledige lading kan de fietslamp tot 18 uur in de flitsmodus werken. In de grootlichtmodus bedraagt de brandduur van 1500 lumen bij hoge helderheid 2 uur. In de dimmodus kan het 4 uur lang met een helderheid van 600 lumen werken.
 • IPX-6 waterdicht: de koplamp van de fiets bestaat uit duurzaam vliegtuigaluminium, valbestendig en niet gemakkelijk te beschadigen. Bovendien zijn de USB-oplaadpoorten ook gemaakt van silicagelmateriaal, dat de lamp goed beschermt en ook bij regen zoals gebruikelijk kan functioneren.
 • Trillingsgevoel: in de intelligente modus, als er geen beweging of trillingen meer dan 2 minuten is, schakelt het fietslicht uit en als hij wordt verplaatst, schakelt hij automatisch binnen een uur weer in.

De beste fietsverlichting voor MTB hangt af van een aantal factoren, zoals het type rit, de lengte van de rit en uw budget.

Het is belangrijk om bij het kiezen van je fietsverlichting rekening te houden met de duur van je rit. Als u van plan bent een korte rit te maken, is het beter om iets te kiezen dat duurzamer is maar minder helder dan wanneer u van plan bent een lange rit te maken waarbij helderheid belangrijker is.

De beste manier om de perfecte set fietsverlichting voor jezelf te vinden, is door reviews te bekijken en medefietsers om advies te vragen.

Om de beste fietsverlichting te kiezen, is het belangrijk om rekening te houden met de volgende factoren:

 • Hoe helder wil je dat je fietsverlichting is?
 • Welk type licht heb je nodig?
 • Hoe zijn uw rijomstandigheden?
 • Wat zijn uw prioriteiten voor de lichten (bijv. zichtbaarheid, veiligheid, enz.)

Het belang van deze factoren bepaalt hoeveel u aan fietsverlichting moet uitgeven.

Wat zijn de beste fietsverlichting voor MTB?

Fietsverlichting is een geweldig hulpmiddel om op je MTB te hebben. Ze maken het gemakkelijker om te zien wat er om je heen gebeurt, vooral bij weinig licht.

De beste fietsverlichting zijn degenen die de meeste zichtbaarheid en veiligheid bieden tijdens uw rit. Sommige van deze lichten kunnen ook een paar extra functies hebben, zoals knipperen of SOS-modus.

Wat is de beste manier om fietsverlichting op mijn MTB te bevestigen?

De beste manier om fietsverlichting op je MTB te bevestigen, is door de zadelpen van de fiets te gebruiken. Dit komt omdat het je een stevige en stabiele houder voor je lampen geeft.

Lichtsteunen zijn een geweldige manier om ervoor te zorgen dat uw lampen veilig op het pad staan. Deze houders hebben een breed scala aan toepassingen, waaronder het bevestigen van verlichting voor woon-werkverkeer, ’s nachts rijden of racen.

De beste manier om fietsverlichting op je MTB te bevestigen, is door de zadelpen van de fiets te gebruiken. Dit komt omdat het je een stevige en stabiele houder voor je lampen geeft.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn fietsverlichting langer meegaat?

Er zijn verschillende manieren om ervoor te zorgen dat uw fietsverlichting langer meegaat. Maar de belangrijkste manier is om ervoor te zorgen dat u goed voor hen zorgt. U moet ze schoonmaken en de lampen vervangen wanneer ze doorbranden. Gebruik een milde zeep- en wateroplossing om ze schoon te maken, zodat eventuele resten de circuits van de lamp niet beschadigen.

Het belangrijkste is om je fietsverlichting regelmatig te onderhouden, zodat ze niet voortijdig doorbranden.

Wat zijn de belangrijkste factoren bij het kiezen van fietslichttechnologie?

Het kiezen van de beste fietsverlichting is geen gemakkelijke taak. U moet rekening houden met de volgende factoren:

 • Type licht
 • Duurzaamheid
 • Prijs
 • Veiligheidsvoorzieningen
 • Installatiegemak

De belangrijkste factor bij het kiezen van een fietslicht is hoe goed het werkt bij slecht en goed zicht.

Wat is het verschil tussen koplampen en achterlichten?

Het verschil tussen koplampen en achterlichten is dat koplampen aan de voorkant van de auto zitten en achterlichten aan de achterkant.

Koplampen verlichten de weg voor je, terwijl achterlichten de weg erachter verlichten.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste fietsverlichting mtb te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze fietsverlichting mtb-koopgids samengesteld.

Het beste fietsverlichting mtb vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste fietsverlichting mtb voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede fietsverlichting mtb-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor fietsverlichting mtb te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van fietsverlichting mtb erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald fietsverlichting mtb zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over fietsverlichting mtb zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de fietsverlichting mtb kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste fietsverlichting mtb kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.